To-niveau loftslofter (+95 billeder)

For nylig er tofladens loftslofter meget populære. Det er ikke overraskende, fordi sådanne design ikke kun øger højden på værelserne visuelt, men giver dig også mulighed for at skabe et smukt design. Et stort udvalg af teksturer og farver i spændingsstoffer sammen med den lette bearbejdning og installation af gipsvæg giver mulighed for at fremhæve ethvert designidé. Ved hjælp af denne teknologi er det muligt at lave lofter upåklageligt på kort tid og holde dem i denne form i lang tid.

Fordele og ulemper ved to niveauer lofter

Kombinationen af ​​gipsramme og spændingsmateriale ser meget moderne, moderigtigt og pænt ud, helt gemmer ujævnhederne i basen, ledninger og andre kommunikationer, som om nødvendigt kan du nemt åbne adgang - lige nok til midlertidigt at løsne filmen. Denne mulighed for at afslutte loftet er en af ​​de mest praktiske: Der vil ikke være revner på det, gips vil smuldre og du behøver ikke at male noget igen.

Den største ulempe ved disse strukturer er den kendsgerning, at de reducerer den faktiske lofthøjde med mindst 3-5 cm. Problemet med lave rum er imidlertid let at løse ved hjælp af en spejlfilm - selv i sort farve fordobler det visuelt det vertikale rum visuelt, og de fremspringende gipsplader kan forbedre effekten.

Det andet minus af to niveauer lofter - den høje pris for materialer, sammenlignet med konventionelle maleri. Yderligere omkostninger skyldes behovet for installationstjenester. Holdbarheden og kvaliteten af ​​sådanne overflader i de fleste tilfælde berettiger dog fuldt ud prisen.

Baggrundsbelysning på to niveauer

Af alle typer lofter tilbyder to-tier-designere de største muligheder for belysning. For det første skjuler deres ophængsdesign bedst ledningerne, samtidig med at de giver fri adgang til reparation eller udskiftning af varer, hvis noget fejler. For det andet, både i film og i gipsvæggen er det meget nemt at lave huller til lamper, som kan være så mange som du kan lide. For det tredje giver forskellen i tekstur en interessant dybde, og indbefatter forskellige typer lamper - du kan ændre loftets udseende næsten på et øjeblik.

LED-bånd belyser figurens omkreds indefra og fremhæver deres form. En lignende effekt kan opnås ved hjælp af fleksible neonrør, selv om de udsender en skarpere glød og ikke er meget velegnede til hjemmet. Ribbons kommer i forskellige farver, og deres strømforbrug er sammenligneligt med julkrans.

Hvis du fastgør LED stripen i form af et mønster under en enkeltfarvet spændingsfilm, vil den gløde igennem den med små prikker.

Spotlights er monteret både i en gipsramme og i PVC-lærred. Som regel er de placeret i samme afstand fra hinanden, der udfører hjælpefunktion for at forbedre lysstyrken af ​​omkredsen.

Lysekrone - det centrale element. Normalt er det den mest kraftfulde kilde til lys og hovedindretningen af ​​loftet, og nogle gange rummet som helhed. Reflekterende i en spejlfilm bliver krystalkronen dobbelt så stor - dette skal tages i betragtning for ikke at vælge en for stor model, hvis rummet er lille.

Den stjerneklar himmel på det falske loft er skabt på forskellige måder: Det kan være en færdig film med et kosmisk mønster, mange miniature LED'er inde i, lysende fiberoptiske tråde, en halogenlysgenerator eller bare en natlys projektor (monteret på gulvet eller natbordet).

I modsætning til et fast web kan et to-tier-design ligne et vindue på taget eller et porthole af et interplanetært skib.

Design af to-niveau stretchlofter - foto

Loftets design kan afvige lidt afhængigt af de rum, hvor de er installeret. Disse karakteristiske træk ved designet kan ses detaljeret i billedet præsenteret i galleriet. Udvælgelsen vil være interessant for designere, specialister inden for reparation, samt til alle, der ønsker at se deres hjem hyggelige og smukke.

To-niveau stretch lofter i hallen

Forfølgelsen af ​​luksus og originalitet med det største omfang kan realiseres i stuen. Dette værelse er bedst egnet til realisering af dristige, ambitiøse beslutninger: rige farver, dybe kontraster, former med usædvanlig lindring. Desuden er jo større området jo mere interessant loftet kan se ud. Men under alle omstændigheder er det ønskeligt, at det supplerer resten af ​​interiøret og ikke konkurrerer med det.

2-niveau stregloft foto interiør

Hvor ofte drømmer vi om at arrangere et 2-niveau-strækloft, hvoraf fotos findes i magasiner og internettet, men det går ikke ud over drømme, fordi viden i denne sag er begrænset. Takket være vores artikel får du alle de nødvendige oplysninger, og du kan endda selv lave lofterne for dine drømme.

På billedet på 2 niveauer stræklofter i interiøret

Fordele ved 2-niveauer stræklofter

Til at begynde med er 2-niveauet stræklofterne en kompleks loftsstruktur, hvor der ikke kun er et strækvaske med en baguette, men også en rumlig ramme med gipsplader. Forskellen i stræk loft niveauer kan være enhver form og dimensioner af gipsvæg boks også. Som strækloft kan bruges som et satin- eller matte lærred og lærredet af PVC-film. På det foreslåede billede viser, at udformningen af ​​2-niveauet stræklofter kan være meget forskelligartede, alt afhænger alt af rummets stil og dine ønsker.

På fotoet på 2-niveauet stræklofter i badeværelset og i køkkenet

2-niveauet stræklofter har mange fordele, som fordelagtigt adskiller dem fra baggrunden for andre loftkonstruktioner. Blandt fordelene ved sådanne systemer er følgende:

 1. Høj æstetiske kvaliteter. Måske er det smukkeste strækloft et to-tier-design, der bruger stretchstoffer.
 2. Ubegrænsede designmuligheder. Hvis du ser på billedet, kan du se, at konfigurationen, farven, teksturerne, stilen af ​​sådanne lofter kan være meget forskellige. Praktisk ubegrænsede muligheder for en kombination af farver og overfladiske overflader skaber et gunstigt felt for designernes arbejde.
 3. Takket være tofladens loftslofter er det let at udføre funktionel zoneinddeling af rummet.
 4. Sådanne 2-niveauer stræklofter kan bruges i ethvert rum (køkken, badeværelse, soveværelse, stue, kontor). De er passende i kontorer, boliger, i offentlige institutioner. En undtagelse kan kun være værelser med højdebegrænsninger. Som det ses på billedet passer forskellige typer lofter til den specifikke stil i rummet.
 5. Ved at bruge 2-niveauer i stræklofter, kan du skjule enhver kommunikation, selv den mest besværlige, fordi gipspladens boksens dimensioner og form kan tilpasses de nødvendige kommunikationsdimensioner.
 6. Enhver stræk loft systemer garanterer beskyttelse fra naboer oversvømmelse ovenfra og 2-niveau stræklofter er ingen undtagelse. Sandt nok vil beskyttelse mod oversvømmelser ikke være 100 procent, fordi gipskassen ikke vil holde vand, men strækstof fremstillet af PVC film, ikke stof, der optager det meste af designet, vil let holde store mængder vand.

På fotoet på 2 niveauer stræklofter i køkkenet

Valg af design 2-niveau lofter

Hvordan man udfører 2-niveau-stræklofter, finder vi ud af det. Den første og vigtigste ting at gøre inden installationen er at bestemme udseendet, stilen og designen af ​​det fremtidige loft. Først da kan man tænke gennem sin konstruktive løsning.

Som du allerede har forstået består to-niveau-stræklofter af to strukturelle elementer:

 • gipsvæg boks;
 • spændings klud.

Selvom det ikke er et sjældenhedsloft, hvor begge niveauer er lavet af strækstof.

Hvis vi taler om designet af hver af dem, kan kassen være af enhver form:

 • traditionelle rektangulære
 • buet;
 • runde;
 • blandet.

På billedet på 2-niveauet stræklofter på kontoret

I dette tilfælde kan kassen være med en niche for lynlys eller uden det. Nærmere om belysning vil vi tale videre. Med hensyn til efterbehandling af gipsvægskonstruktioner kan det være noget, det vigtigste er at observere harmonien mellem spændingsoverfladen og boksens finish. Desuden er det værd at overveje rummets egenskaber, hvis der er våde processer, så er det bedre at bruge en fugtighedsbestandig finish. Så som en efterbehandlingskasse, der oftest anvendes:

 • gips efterfulgt af maleri;
 • tapetsering;
 • plastpaneler.

Udførelse af 2-niveauer i stræklofter (se billede), brug følgende stof eller filmklud:

 1. Almindeligt blanke paneler. De er kendetegnet ved et rigt udvalg af farver. Spejloverfladen på glatte paneler øger visuelt rummets højde, tilføjer plads til det, især hvis den hvide farve på lærredet bruges. Brugen af ​​to farver produceret i tilfælde af at de ønsker at få et to-niveau loft med mulighed for zonering rummet.
 2. Almindeligt satin eller mat ark, for eksempel Cerutti. Sådanne lofter er lavet ved brug af stofpaneler. Deres farver er ikke så forskellige og lyse som glans, men de er rige på teksturer. Læder, ruskind, fløjl eller stenlofter - alt dette er fortjenesten af ​​stofmalerier.
 3. Lofter med perlefarver eller metalliske overfladeeffekter. Sådanne unikke lofter er lavet ved hjælp af glatte paneler, selvom du tager satinlofter, har de selv en let perlemorøs skygge, som varierer afhængigt af belysningen.
 4. Lofter "stjerneklar himmel". Takket være brugen af ​​speciel belysning er det muligt at få sådanne flotte 2-niveauer i lofter (se billedet nedenfor). For at opnå en stjernelys på loftet kan forskellige belysningsanordninger anvendes: LED strips, armaturlamper og fiberoptiske fibre. Gløden kan være monokrom eller flerfarvet, justerbar ved hjælp af kontrolpanelet.
 5. 2-niveauer stræklofter med udskrivning af fotos eller billeder på dem. Takket være teknologien i storformatudskrivning og anvendelse af specielle opløsningsmiddelfarver er det muligt at anvende billeder til stræklofter. Speciel behandling af billeder på computeren giver dig mulighed for at udføre 3-D fotoudskrivning i loftet. Et billede i form af et tredimensionalt billede vil opleve loftet, hvilket giver rummets plads og dybde.

Som du kan se, giver en bred vifte af farver, materialer, teksturer og mønstre dig mulighed for at skabe unikke lofter med unikke skønhed. Takket være dette kan du oprette et 2-niveau strækloft, der passer til dit interiør.

2-niveauer stræklofter (foto): installationsprocedure

Efter at have kigget på billedet af designerinteriøret og besluttet på fremtiden for det fremtidige loft, kan vi gå videre til overvejelse af det vigtigste spørgsmål, hvordan 2-niveauer stræklofter er lavet. Men først vil vi forberede de nødvendige værktøjer og materialer. Så, du har brug for følgende værktøjer:

 • konstruktion og laser niveau;
 • målebånd;
 • blyant, gon;
 • cutter;
 • bor med perforator;
 • skruetrækker;
 • spatel med afrundede hjørner
 • nålrulle (hvis den buede form af kassen antages);
 • klip til spændingstøj;
 • varmepistol (hvis du bruger et ark af pvc film).

For at udføre 2-niveau-stræklofter med belysning, som i billedet, skal du have følgende materialer:

 1. drywall;
 2. Cd- og UD-profiler;
 3. metal skruer;
 4. plug;
 5. kit til gips (efterbehandling og start);
 6. primer til gipsplader;
 7. spændingsdug (forudbestilt hos en specialiseret virksomhed);
 8. baguette til fastgørelse af lærredet;
 9. LED stripe;
 10. strømforsyning.

Loftinstallation

Vi begynder at montere 2-niveauer stræklofter. Værker skal udføres i denne rækkefølge:

 1. Først og fremmest skal du lave et grundloft. For at gøre dette skal du fjerne det sprinklede gips fra det, så det ikke beskadiger det strakte lærred, når det falder. Så hvis der er steder ramt af svampen, behandler vi dem med antiseptiske forbindelser. Vi laver elektriske ledninger til fremtidige inventar. Om nødvendigt arrangerer vi specielle platforme til installation af belysningsarmaturer.
 2. Nu udfører vi monteringen af ​​det nederste niveau, det vil sige installationen af ​​rammen af ​​gipspladen. For at gøre dette, fra det nederste hjørne i rummet sætter vi afstanden fra, som vores kasse vil falde. Det er normalt lig med 15-20 cm. Derefter fra det opnåede punkt, ved hjælp af et laserniveau, laver vi en sammenfatning af rammens fastgørelseslinjer på væggene.
 3. Til de linjer der er markeret på væggen, fastgøres aluminiumsrammer. For at gøre dette borer vi huller i væggene med et trin på 20 cm, hammerspjæld derinde. Vi fastgør profiler med skruer i dowels.
 1. Herefter installerer vi lodrette og tværgående fastgørelsesprofiler. I dette tilfælde skal du ikke glemme at lave et fremspring i rammens nederste plan for enhedens nicher under zakarniznuyu baggrundsbelysning (se billede). Mellem dem er profilerne fastgjort med metalskruer.

Monteringen af ​​loftet med et stretchklæde i to niveauer

 1. Nu laver vi vores rammer med plader af gipsvæg. Ark skåret kutter. Hvis du skal udføre en buet del af kassen, skal du lave en stribe gipsvæg. For at gøre dette, passerer vi på en side af det flere gange med en nålevalse. Derefter fugter vi plader med vand og venter et stykke tid. Det blødgjorte ark bøjes let i en buet og bryder ikke. Fastgør det til rammen.
 2. Efter at gipspladens kasse til 2-niveau-stræklofter er klar, vil vi formætte overfladen. Så sætter vi kitt og vi renser det.
 3. I kassen niche sætter vi LED-strimlen, tilslut den til strømforsyningen.
 4. Nu gør installation af det andet niveau af lofter. Først og fremmest monterer vi baguetten med den valgte fastgørelsesmetode på den lodrette del af kassen og afgår fra bundloftet den ønskede afstand. Det er bedre at vælge en aluminiums baguette, det er stærkere. Til PVC klud egnede baguette med harpoon fastgørelsesanordninger. Skruen for skruerne til fastgørelse af baguetten 10-15 cm.
 5. Hæng lærredet på klipene til baguetten i loftets hjørner.
 6. Vi opvarmer varmepistolen. Når luften i rummet opvarmer op til 40 grader, bliver lærredet elastisk. Vi begynder installationen.
 7. Vi begynder at fylde kluden i en baguette med en spatel. Flytter fra midten af ​​væggen til hjørnerne.
 8. Efter at have spændt lærredet satte vi en fastgørelsesbøjle på baguetten.
 9. Vi udfører installation af lamper. For at gøre dette vedhæfter vi en fastholdelsesring til lærredet på stedet for den tilsigtede installation af belysningsenheden. Filmen inde i ringen skæres langs sin kontur. Vi sætter en lyskilde på pads i loftet og forbinder det.
 10. Vores 2-niveau-stræklofter, som i billedet, er klar!

På fotoet på 2 niveauer stræklofter i køkkenet

Nyttig video ved installation af 2-niveau-stræklofter vil fjerne alle dine seneste tvivl:

Som du kan se, er det ret nemt at lave 2-niveauer i lofter med dine egne hænder. Hvad angår designproblemerne og valg af farve på strækloftet, vil du blive hjulpet af mange billeder fra vores artikel.

To-niveau stretch lofter: typer og alle de subtiliteter valg

Moderne teknologier giver et nyt kig på hjemmet. Tag i det mindste udformningen af ​​stræklofter: PVC-film giver mange muligheder for design. Det unikke af dette materiale ligger i, at intet andet materiale har samme kvaliteter til at afslutte loftet. Overvej den mest populære type design: to-niveau stretch lofter; Vi vil studere deres typer, fordele og ulemper, samt alle de finesser, der er valgfrit.

Særlige egenskaber

To-niveau stretch lofter er en konstruktion af metal profiler med et PVC film bælte knyttet til dem. Installationen udføres ved at tilføje til designet af gipsvæg, som angiver ønsket design og størrelse af spændingsindsatserne. Teknologien i disse systemer kan være sømløs (når belægningens bredde er tilstrækkelig og er ca. 5 m) eller sutur (3,5 m), hvor panelerne er forbundet med svejsning.

I modsætning til konstruktioner på enkelt niveau anvendes gipspladformularer her snarere end bundplader og lister for at give storhed og lindring.

Sådanne lofter er nemme at installere. Når du har fået en detaljeret trin-for-trin vejledning og de nødvendige materialer, kan du installere dem inden for mere end et par dage. Samtidig vil resultatet af det færdige arbejde afvige lidt fra erfarne håndværkers arbejde. Dette giver dig mulighed for betydeligt at spare budgettet, idet du lægger større vægt på køb af kvalitetsmateriale og enkel opgørelse, hvis den ikke er tilgængelig.

Installationsprocessen er fastgørelsen af ​​lejeprofiler til bunden (loftet) for at danne de nødvendige linjer, som i begyndelsen er markeret med maksimal nøjagtighed på tegningen, hvilket angiver dimensionerne. Køb af spændingsstof udføres kun efter måling, i nogle tilfælde opkøber den efter de indstillede profiler. Den skæres ud og sys op til selve kassen eller til rammen, hvilket sikrer en høj densitet af profilens anlæg til to-niveau strukturen. Denne faktor bestemmer levetiden for et to-niveau strækloft.

Tøjet er fastgjort på flere måder (kile, hæftning eller harpun). Oftere til fastsættelse bruger de sidstnævnte metode, svejsning specielle kroge til at strække materialet og fastgør det til rammen til kanterne af kluden. Nogle gange til fastgørelse anvende et specielt tape. Et træk ved installationen af ​​spændingsstrukturer er opvarmning af panelerne ved hjælp af en særlig hårtørrer eller varmepistol.

Ved opvarmning bliver materialet elastisk. For det første er det fastgjort i et hjørne, så i modsat, og først efter det i de to resterende, korrigerer uregelmæssighederne. Efter dette er kantene fastgjort til profilen eller baguetten med et trin på 8 cm. Teknologiske slidser er maskeret med et fleksibelt bånd.

Hvis du vil indlejre baggrundsbelysningen, laves huller på lærredet, og du må ikke undgå at beskytte filmen fra højpære lamper ved hjælp af en termisk isolerende ring. Så lyskilder vil ikke røre filmen.

materiale

Hovedelementet i spændingsstrukturen er lærredet. Oftere er det en polyvinylchloridfilm, mindre ofte glasfiber og polyester tekstiler bruges til at dekorere loftet. Stoffet adskiller sig i termisk rengøringsevne: Det er monteret uden forudgående opvarmning, det er i stand til at absorbere fugt delvis. Tekstur ligner almindelige tekstiler, eliminerer muligheden for genmontering. Det bruges til at kombinere glatte og matte paneler i forskellige niveauer af to-niveau designs.

Som fastgørelsessystemer anvendes profiler lavet af metal eller plast. Disse systemer giver dig mulighed for at placere spændingsmaterialet på forskellige afstande fra basen. Med deres hjælp kan du skjule forskellige kommunikationer, hvis de er placeret på toppen. Hvis shtapikovaya-teknologien leveres, skal du bruge plastindsatser. I andre tilfælde er den kløftige montering.

Hvis du har brug for specielle formularer, skal du bruge gipsvæg, som om nødvendigt kan males eller indsættes med tapet i samme stil med et strækpanel.

Et karakteristisk træk ved sådanne designs er de ubegrænsede muligheder for design: Gipsvæg gør det muligt at udføre en række fancy linjer og former, hvor spændingsindsatsen ser på en særlig måde. Disse designs er anerkendt som den mest æstetiske og komfortable type loftindretning af et moderne hjem. De kan have en anden overfladestruktur, som giver dig mulighed for at vælge dekoration af enhver værelsestype med den ønskede virkning. Overvej nuancerne for hver type dækning.

blank

Dette materiale er en af ​​de populære malerier til at dekorere moderne interiører. Det er særligt harmonisk, når det er nødvendigt at demonstrere den syntetiske base af råmaterialer og glans. Det er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​reflektivitet, som det bruges til visuelt at øge højden og bredden af ​​væggene i små rum.

Med al æstetik på en sådan overflade skaber et sådant materiale følelsesmæssig spænding, derfor er det nødvendigt at bevidst anvende det i designet af to-tier stræk loft design.

En interessant nuance er stigningen i refleksivitet med stigende mætning og mørke af farve. Derudover er der blandt disse belægninger spejlalternativer, der sammen med udvidelsen af ​​rummet introducerer en ubalance i sin opfattelse, hvilket fordobler rummet med detaljer. Derudover tiltrækker en sådan faktura opmærksomhed, som tvinger os til at tænke over hvert element i dens indretning, fra begyndelsen af ​​tegningen og slutter med belysningen. Men det er ikke så nemt at vedligeholde, fordi det ofte er efter synlige pletter ofte efter en våd rensning af overfladen.

kedelig

Et sådant materiale er relevant i forskellige retninger af indretning, så det kan understøtte enhver stil eller blive dens højdepunkt uden at forstyrre det overordnede koncept for interiøret. Matt overfladetype i to-tierstrukturer bruges i kombination med glatte belægninger, da det er i stand til at blødgøre glansens skarphed. Mattfilm kombineres perfekt med forskellige belysninger og gør det muligt at udføre komplekse kompositteknikker, når både indbygget og ekstern belysning bruges til at give lyd og lyd.

Denne film er nem at rengøre og tillader brug af en fugtig klud, støvsuger til rengøring. På grund af det antistatiske afstød det støv, så belægningen næsten altid ser pæn ud. Denne form for tekstur hjælper med at skabe en hyggelig atmosfære, så den kan bruges i ethvert rum i hjemmet.

Især bidrager til dette er, at udseendet af kondensat på overfladen er umuligt; Dette gør det muligt at bruge det i værelser med en høj procentuel fugtighed.

satin

Dette materiale er en anden type filmcoating. Dens karakteristiske egenskab er, at den er frostbestandig og kan bruges i uopvarmede lokaler (for eksempel i design af et sommerhusloft). Denne form for belægning gøres til en separat gruppe på grund af overfladens pearlescentreflektion, som ikke er karakteristisk for matte eller glatte typer.

I dets operationelle egenskaber overstiger dette materiale de første to analoger. Det ser dyrere ud, æstetisk mere attraktivt og i stand til at passe ind i ethvert indretning, uanset kreativiteten i dens retning. Dette lærred er dyrt, giver udsmykningen af ​​overfladen af ​​enhver indretning op til billedet. Det konkurrerer ikke med dekorative elementer og belysning.

Fordele og ulemper

To-niveau design stretch lofter har mange fordele. Angiv det mest relevante.

 • Loftet er holdbart. Med overholdelse af installationsteknologien, omhyggelig pleje af belægninger og korrekt rengøring af overfladen, vil de tjene i mere end 10 år.
 • På grund af lysstyrken af ​​komponenterne i strukturen skaber de ikke en stor vægtbelastning, så de ikke skader overlapningen af ​​lokalerne, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i alle rum i en lejlighed eller et hus.
 • De skelnes af muligheden for selvvalg af loftets højde, hvilket er praktisk, hvis du skal skjule vægernes højdeforskel.
 • Alle anvendte materialer er ufarlige for helbredet og må ikke forårsage allergiske reaktioner, så sådanne strukturer kan installeres i børnenes værelser.
 • De er ikke begrænset i farver, som giver dig mulighed for at dekorere loftrummet i overensstemmelse med dine egne smagspræferencer.

To-niveau stretch lofter. Funktioner og anbefalinger til valg

Skønhed og komfort i dit hjem afhænger af mange ting. Hver dag kommer designere med nye løsninger, der ikke kun er moderne, men også praktiske. I dag vil vi se på, hvilke 2-niveauer stræklofter er.

Dette er en kompleks struktur, der består af et specielt materiale med en baguette, der bærer rammen, med tilstedeværelsen af ​​en ekstern finish af holdbare kvaliteter af gipsvæg. Funktioner, der har 2-niveauer i lofter, giver mere frihed til designideer og giver dig mulighed for at give dem en anden form, og variablen på gipsvæggen har ingen grænse.

2-niveauer stræklofter, brug som en klud forskellige materialer, herunder stof, uigennemsigtig, sate og klud fra en PVC-film. Canvasvalg varierer kun efter dine egne præferencer.

Fordele ved 2-niveauer stræklofter

På baggrund af forskellige designløsninger til loftet har 2-niveauet stræklofter stolthed og har en række vigtige fordele.

 1. Æstetisk udseende. Disse lofter anses for at være en af ​​de smukkeste ved brug af spændingstøj.
 2. Designets variabilitet. 2-niveauer stræklofter er stort set ubegrænsede med hensyn til designløsninger. De giver dig mulighed for at kombinere overfladens form, farve og struktur uden nogen begrænsninger.
 3. 2-niveau lofter lette funktionelle opdeling af boligareal.
 4. Bredden af ​​ansøgningen. Disse lofter kan bruges i næsten ethvert rum, fra stuen til badeværelset. Begrænsning af sådanne lofter pålægger kun højden af ​​rummet.
 5. Funktionalitet. Selv den mest omfangsrige kommunikation kan nemt gemmes under loftdesignet.
 6. Barriere ved oversvømmelse. 2-niveau lofter vil ikke tillade dine naboer at oversvømme dig uventet. Deres design er holdbart, og nogle typer lærred (PVC-film) er i stand til at modstå store mængder væske.
Lofter kan bruges i næsten ethvert rum.

Design to niveauer lofter

Før du bliver ejer af en sådan skønhed, er det nødvendigt at vælge, hvordan dine fremtidige 2-niveau lofter vil se ud. Skelet af en klud og materiale af dens udførelse vil afhænge af det.

Loftet består oftest af en bærende gipspladestruktur og et strækstof, men nogle gange er alle niveauer lavet af et spændingsstof.

Typisk eksempel på et klassisk gipsplankloft

2-niveau-stræklofter har følgende designmuligheder for transportkassen:

 • rektangulær;
 • sfæriske;
 • boks med buede linjer;
 • kombineres.
Ramme, design til et to-niveau strækloft

I dette tilfælde er det muligt at indlejre elementer i baggrundslyset i kassen, som også afviger i stor variation.

Der er praktisk taget ingen begrænsninger i loftindretningen. Det vigtigste er at observere kombinationen af ​​farvepaletten mellem boksens trim og stræklærredet. Et plus ved færdigbehandling er fugtbestandige materialer.

Når man laver en trimkasse til 2-niveauer med lofter, bruger man oftest gips (med mulighed for at male), tapet, plastpaneler.

Valg af lærred til stræklofter:

 • Tekken er monofonisk, spejl. På grund af refleksionen i spejlfarvet vokser visuelt rummets rumfang. Disse lærred har et stort udvalg i farve.
 • Satin eller uigennemsigtige klæder (monofoniske). Sådanne 2-niveau-stræklofter er lavet af stofpaneler. De kan være fløjl, læder, ruskind. Deres farvepalette er ikke så forskelligartet, men de har en smuk tekstur.
 • Pearlescent, metal stof. Disse klæder har en blank overflade, og visuelt strækker lofterne på 2 niveauer øget rummets rumfang.
 • Stjerneklar himmel I dette loft anvendes et særligt system af lysdioder, pærer, lamper. Lysstyrken og farven på gløden kan justeres ved hjælp af fjernbetjeningen.
 • Lærred med print. 2-niveauer stræklofter med sådanne dåser indeholder ethvert mønster eller yndlingsbilleder.
Stræk loft design er helt anderledes

Installation af 2-niveauer stræklofter

Valg af dit yndlingsdesign, der markerer loftets udseende, kan du gøre sin installation. For at gøre dette skal du først have et værktøj:

 • niveau;
 • bore;
 • skruetrækker;
 • square;
 • spatel;
 • klemmer til klæder;
 • luftvarmer (til PVC-film).

2-niveauer stræklofter, er følgende materialer påkrævet:

 • spænding lærred;
 • drywall;
 • metalprofiler;
 • selvdrejende skruer, dowels;
 • kit;
 • primer;
 • baguette (fastsætter lærredet, den bedste aluminium);
 • belysningselementer (hvis nødvendigt).

Loftmontering

Før du installerer loftet, kan du gøre dig bekendt med diagrammer og skitser.

2-niveau-stræklofter er installeret i overensstemmelse med følgende rækkefølge:

 1. Forbereder det gamle loft. Det er renset for dårligt siddende gips, så det ikke smuldrer og ikke beskadiger lærredet. Fjernet mulige foci af svampe, skimmel. Kommunikation udføres, baserne til lamper og lamper er ved at blive forberedt.
 2. Installation af første niveau, drywall-bokse. Vi måler linjen i den fremtidige boks ved hjælp af niveauet, som regel er det 14-21 cm under det gamle loft. Vi begynder at udskyde linjen fra nederste hjørne af rummet og derefter bruge laserniveauet til at lette arbejdet.

Ramme, design til et to-niveau strækloft

 • Installer hovedrammen. Metalrammen til 2-niveauet stræklofter er fastgjort til væggen langs den påførte mærkning med dowels, med en afstand på 20 cm.
 • Installation af profiler. Resten af ​​de bærende elementer af kassen, som er fastgjort sammen med skruer, monteres på den installerede ramme. Hvis det er nødvendigt, udarbejdes en fremskrivning under fremtidens højdepunkt.

  Vi forbereder design og alle de nødvendige profiler til installation af et to-niveau strækloft

 • Gipsplader gipsplader. Nu kan det næste 2-niveaus strækloft være beklædt med gipsplader. Hans plader får den nødvendige form, da de kan være lidt fugtet med vand (våde gipsbukser). Derefter er forberedte ark monteret på boksen.
 • Primer, kit. Den resulterende boks primet, kitt, vi renser.
 • Belysning. Vi sætter og installerer kommunikation under belysningen.

  Vi forbereder design og alle de nødvendige profiler til installation af et to-niveau strækloft

 • Installation af andet niveau. Først og fremmest laver vi en baguette på en kasse, idet vi har taget plads fra et indledende loft. Baguette fastgjort med skruer med en afstand på 12 cm.
 • Vi laver lærredet. Cling til baguetten ved hjælp af fastgørelseselementer i hjørnerne.
 • Opvarmning af værelset. Ved hjælp af en luftvarmer opvarmer vi rummet op til 41 grader. Denne temperatur gør lærredet mere fleksibelt.

  Stretching canvas stretch loft

 • Montering af lærred. Ved hjælp af en spatel skal du fylde lærredet i en baguette. Vi starter arbejdet fra centrum med et gradvist skift til hjørnerne.

  Stretching canvas stretch loft

 • Montering af fastgørelsesbjælken.
 • Installation af belysning. På det strakte lærred i stedet for fremtidig belysning installerer vi fikseringsringe, vi skærer lærredet inde i ringen. Vi forbinder strømmen til belysningsenhederne.
 • Din 2-niveau stretch loft er klar!

  Et eksempel på et klar to-niveau strækloft

  Omkostninger til loft på 2 niveauer

  Så vi fandt ud af, hvad der er to niveauer lofter, hvordan man installerer dem. Og nu er det stadig at finde ud af det mest interessante, hvor meget er denne skønhed?

  De specifikke faste omkostninger kan ikke kaldes. Meget afhænger af dit valg af materialer, gulvplads og designmuligheder. Vi præsenterer omtrentlige priser for de mest populære 2-niveauer stræklofter.

  1. Rektangulær. Den mest økonomiske løsning vil koste dig omkring 3.000 rubler for 1 m. P.

  Rektangulært loft med belysning

  Bøjet to-niveau strækloft

 • Oplyste lofter. Sværere at implementere og dyre løsning. Det koster omkring 7 tusinde rubler for 1 m. P.
 • Fordelene ved 2-niveauer stræklofter

  Sandsynligvis kender alle rundt om et sådant suspenderet loft. Naboer, reklame, ethvert "boligproblem" kan ikke undvære det. Og trods alt er sandheden praktisk! Især når man sammenligner med lofter på flere niveauer. Når alt kommer til alt, er arbejde ikke et eksempel på mindre, og variabiliteten er simpelthen uforlignelig! Hvad skal man sige om tilstedeværelsen af ​​en række forskellige teksturer. PVC er ikke det eneste materiale, som stræklofterne er lavet af.

  Historisk baggrund

  Selvfølgelig var den første analoge af de nuværende stræklofter ikke af PVC-film, men fra stof. Loftene i det gamle Rom blev specielt draperet. I middelalderen i Armenien blev stoffet imprægneret med kridt og bundet på en speciel ramme, som ligger meget tættere på de nuværende strukturer. De samme stræklofter, som vi ser, optrådte i 60'erne af det 20. århundrede sammen med opfindelsen af ​​PVC-film. På den tid var de udbredt i Vesteuropa.

  En anden ændring var 2-niveauer stræklofter. De er de mest almindelige i vores tid.

  2 x stræklofter

  Fordelene ved denne type loftfinish er ubestridelige. For at du ikke er i tvivl om det, lad os lave en lille liste.

  • installation sker hurtigt (med hensyn til reparation af loftet eller installation af et gipsophæng), uden meget snavs;
  • hævet loft har garanti linjer;
  • installeret strækloft kræver ikke særlig pleje
  • vil bidrage til at opdele rummet i flere zoner;
  • 2 x stræklofter giver mulighed for at installere lamper præcis, hvor det blev leveret af projektet;
  • 2 x stræklofter hjælper med at omdanne værelset uden anerkendelse i overensstemmelse med designbeslutningen;
  • hjælper med at skjule uregelmæssigheder og defekter i loftet.

  Det er utvivlsomt, at dette ikke er hele listen over fordele som følge af hvilke stræklofter er så populære. Enkel, ikke dyr og komfortabel.

  Selvfølgelig adskiller 2 uh-niveau lofts lofter for prisfastsættelse fra konventionelle stræklofter, men den skabte effekt er helt anderledes. Og hvis du har opfattet en grandiøs reparation, vil et par dage, der går for at installere sådan skønhed, ikke virke for lang tid. Alle lyse resultatet!

  Desuden planlægger du en reparation, du kan nemt få bekendtskab med de foreslåede muligheder for forskellige design og omkostninger. Internettet har trods alt det hele.

  2 x stræklofter med lave priser, der er i arsenalen af ​​ethvert firma, der sælger og installerer dem.

  2 uh-niveau stræklofter i forskellige værelser

  Ud over sin dekorative funktion giver flere niveauer mere plads til installation af belysning, kombinationer af overflader, teksturer og farver samt til at skjule rør, ventilation, kommunikation eller simpelthen uregelmæssigheder i det oprindelige loft. Multi-level konstruktioner anvendes aktivt i rum med store overflader, da de gør det muligt at skjule sømmen på lærredet i indretning, og du kan ikke undvære dem, hvis loftet er mere end 5 meter bredt.

  I almindelige lejligheder og små værelser, ud over sin dekorative funktion, kan to niveauer med loftslofter bidrage til at reducere loftet og gøre lokalet mere behageligt og bringe belysningen tættere på. Enig, hvis loftet er i en højde på 4 meter eller mere, skaber det en ubehagelig følelse af at være i en hul.

  Hvis du beslutter dig for at stole på installationen og valg af fagfolk, kan du kontakte os for at få råd og bestille ordre på telefon +7 (495) 777-3827

  Klassisk strækloft

  Teknologien med stræklofter bliver mere og mere selvsikker til at vinde opmærksomheden hos indretningsarkitekter og almindelige mennesker, der ønsker at afslutte reparationer hurtigere og hurtigere, med nem installation og polstret.

  Sømløse stræklofter: priser, eksempler, fotos

  Vores organisation arbejder med et stort udvalg af materialer til overkommelige priser. Vi vil installere loftet for enhver konfiguration i et hvilket som helst ønsket boligområde eller boligområde, som i byen.

  2 x stræklofter

  For nylig gennemførte de fleste ejere af lejligheder eller private huse under den næste reparation en simpel afslutning af loftet, hvilket var en simpel hvidvaskning eller i ekstreme tilfælde blev loftet dækket med hvidt tapet. Men denne gang er gået, og et stort udvalg af efterbehandling er kommet for at erstatte hvidvask. Stræklofter anses for at være en af ​​de forskellige typer loftindretning. Deres historie er ret stor, som de blev brugt under kejseren Neuron.

  I dag er stræklofter på flere niveauer et af de mest avancerede materialer af høj styrke. De kan også få nogen form. Hvis det er nødvendigt, er der skabt noget design på dem.

  Et af de forskellige stræklofter er 2-niveauer i loftslofter. Til dato betragtes de som toppen af ​​udviklingen inden for loftbelægninger.

  Nødvendigt værktøj til installation af 2-niveau strækloft

  For at komme i gang skal du forberede et værktøj, der skal bruges:

  • shtapikovy negle;
  • Punch;
  • en hammer;
  • skruer med dowels;
  • målebånd;
  • skruetrækker;
  • graf papir;
  • blyant med viskelæder;
  • kridt;
  • nylon tråd;
  • drywall;
  • træ barer.

  Installation af et enkeltniveau strækloft er meget nemmere end en multi-level en, men uanset hvad, det er stadig muligt. Dette vil tage mere tid, materialer og indsats.

  Spændingsniveauer på 2 niveauer skal laves i den sidste tur, først efter fuldførelse af hovedrumreparationen. Derfor er alle møbler og andre genstande udtaget under reparationen, så de ikke bliver påvirket af varme. Siden under opvarmning af filmen vil temperaturen i rummet nå 65-70 ° C.

  Enhver to-etages stræklofter i et foto kan udføre funktioner af zoneinddeling af rummet. For eksempel kan du adskille spisestuen fra køkkenet.

  Alle handlinger til at installere strækloftet skal udføres i trin i streng rækkefølge:

  1. Først skal du måle højden af ​​alle hjørner i rummet. Det er den laveste vinkel. Så skal du trække sig tilbage fra det 5 cm, køre en hæftespik ind på dette sted. Derefter skal du måle den samme afstand i alle tre resterende hjørner. En nylon tråd trækkes gennem hjørnerne. Takket være denne handling udføres justeringen rundt om hele rummet. Nu kan du nemt beregne arbejdsområdet.
  2. Efter tælling af omkredsen er der lavet en skitse af det fremtidige loft. For nemheds skyld kan du tage et dobbelt ark papir fra en notesbog eller et stykke grafpapir for at genskabe det mest præcise rum og yderst præcise slutmålinger.
  3. Køb 2-niveau-stræklofter kan bestilles fra virksomheder, der specialiserer sig i dem eller købes i butikker. Der er to typer af basiscoating: blank og mat. Hvilken type skal vælge ejeren af ​​det fremtidige loft. Brugen af ​​begge typer giver dig mulighed for at skabe en visuel skelnen, der vil påvirke det generelle udseende positivt. Normalt vælger de fleste kunder en af ​​de fyrre nuancer af hvid, meget mindre ofte bruger andre nuancer og farver.
  4. Hele hoveddelen af ​​arbejdet begynder efter at lofterne er bragt ind i lokalet. Først skal du trække sig tilbage 5 eller 6 cm fra niveauet af den spændte tråd, så parallelt bliver den samme tråd spændt. I tilfælde af at det andet niveau af strækloftet ikke rører nogen væg - det er ikke forfærdeligt, at du kan undgå at tråde langs den.
  5. Konturen på andet niveau skal markeres med en markør eller kridt i loftet. Når konturen er klar, begynder de at fastgøre træstænger til en vis højde på skissen (normalt 10 cm). Hvis der er forskel i højden, så er der en lille spredning. I tilfælde af at planerne opretter et afrundet hjørne, anvendes i dette tilfælde gipsvæggen, fordi det er ret nemt for ham at give nogen form. Det skal også monteres på stængerne.
  6. Praktisk taget på alle 2-niveauer i lofter er det nødvendigt at installere to typer belysningsapparater. Den første type belysning er en lysekrone, og den anden type er spotbelysning, som skal bringes til anden niveau. Den må ikke overstige 50 watt.

  Stadier af hovedarbejdet

  Til hovedarbejdet har du brug for værktøjer og materialer som:

  • Punch;
  • profil;
  • skruetrækker;
  • varme pistol;
  • skruer med dowels;
  • PVC matte;
  • PVC glans;
  • spatel med gummitip
  • harpoon mount;
  • dekorative sokkel.

  Arbejdsproces

  Resultatet er et smukt og elegant 2-niveau stretchloft. I mange år vil han glæde sine ejere, foruden vil han ikke miste sine kvaliteter på samme tid.

  Et team af specialister kan installere stræklofter i tre værelser til et jobskifte.

  Det er vigtigt at vide, at du ikke skal sænke loftet under to niveauer, da der vil være en lukket rumseffekt.

  To-niveau stretch lofter

  Stræklofter har længe været brugt i udformningen af ​​forskellige lokaler - både hjemme og på kontoret. De har mange fordele, nemme at installere og vedligeholde.

  to-niveau stretch lofter

  For at forstå, hvordan man vælger den mest egnede version af produktet, er det vigtigt at have en god forståelse af, hvilke materialer lofter er lavet af, hvilke typer er og hvad er funktionerne i deres installation.

  Fordele og svagheder i to-niveau-stræklofter

  Som et færdigmateriale har hængende loft mange fordele, som det ofte bruges indendørs til:

  • Overfladen af ​​loftet får et glat, strakt udseende. Dette gælder især for lofter i gamle hjem, der har mange kosmetiske defekter - uregelmæssigheder, dråber og mekaniske skader.
  • Installation af strækloft er meget hurtigt - som regel tager alt arbejde ikke mere end 1-2 dage; arbejdet er rent og ikke meget støjende.
  • Med hensyn til design giver stræklofter god mulighed for udvælgelse - du kan tage de klassiske hvide versioner, og du kan udvikle en individuel stil, der fremhæver skønheden i interiøret.
  • Universitet - sådanne lofter kan monteres i ethvert rum - soveværelse, køkken, toilet mv.
  • Loftene er ret holdbare og nemme at vedligeholde - det er nok bare at regelmæssigt tørre dem fra snavs.
  • En meget vigtig praktisk egenskab ved sådanne materialer er deres vandmodstand. Dette gælder især for private huse og lejligheder på de øverste etager.
  • Installation af lofter er ret overkommelig for folk, der ikke har særlige færdigheder - henholdsvis, hvis du ønsker det, kan du spare på dette.

  Den eneste væsentlige ulempe ved stræklofter er deres højere omkostninger i forhold til traditionelle færdiggørelsesmetoder - for eksempel hvidvaskning eller PVC-paneler. Den lange levetid kompenserer imidlertid stort set for installationsomkostninger.

  Også til de svage sider af disse materialer kan tilskrives deres lave stabilitet før opvarmning. I den henseende vælges de specielle indbyggede diodelamper, der ikke gløder for meget.

  Typer af stræklofter

  Varianter af disse produkter skelnes ud fra forskellige tegn: Webens materiale, udseende, farve, installationsfunktioner.

  Ifølge lærredets materiale

  Stræklofter er lavet af to typer materialer - PVC film og stof.

  PVC film

  Dette er et kunstigt stof fremstillet af polyvinylchlorid. Normalt er det svejset fra flere fragmenter, og for dette opvarmes temperaturen i rummet med en speciel pistol til 60-70 grader. På grund af dette udvides filmen, bliver elastisk, og efter afkøling spændes den igen, hvilket giver loftet et perfekt ensartet udseende.

  Filmene kan være af forskellige farver, indeholder tegninger, som gør det muligt for dem at blive meget udbredt i det indre af rummet.

  Film kan købes i butikken i en kompakt form - de rulles op i ruller.

  Du kan også bestille lofter med et individuelt design: Et foruddefineret mønster udskrives på specielle printere.

  Sammen med de rigeste designmuligheder har filmloftet også følgende fordele:

  • Overfladen er fuldstændig blottet for fejl og folder (med korrekt installation).
  • Materiale er billigere end stoflofter.
  • Materialet absorberer ikke lugt, snavs og tørres let af med en regelmæssig fugtig klud.
  • Selv under forhold med høj luftfugtighed er dannelsen af ​​mug på et sådant loft udelukket.
  • PVC-film skaber støjisolering på grund af materialets egenskaber.
  • Endelig lader filmen ikke fugt igennem, så dette loft lækker ikke.

  Sammen med fordelene ved PVC-lofter er der også negative egenskaber:

  • Filmen er ret sårbar over for mekaniske skader - dette er vigtigt at overveje under installation og rengøring (forsigtigt aftør overfladen og ikke ramt den, rør ikke med skarpe genstande).
  • Da sådanne lofter er monteret fra flere fragmenter, kan sømmen forblive ret mærkbar.
  • Installationsprocessen ledsages af stærke kunstige lugt og opvarmer luften til høje temperaturer, så det er bedst at fjerne alle genstande fra rummet.

  Selve filmen har følgende tekniske egenskaber:

  • Standardtykkelsen er 1,3 mm. Afvigelser er tilladt i begge retninger indenfor 0,2 mm.
  • Bredden varierer bredt fra 1,3 til 2,7 m.
  • Tekstur er blank, satin eller mat (flere detaljer i det relevante afsnit).
  • Brandmodstand - ved brænding smelter.
  • Modstandsdygtig over for negative temperaturer op til + 5 ° C.

  PAY ATTENTION. Hvis temperaturen i rummet kan falde under stuetemperatur, er det bedre at ikke installere PVC-film - det har risiko for revner.

  Stoflofter

  Stofstræklofter er lavet af naturlige materialer. Ifølge teksturen ligner den noget som de materialer, hvorfra strømperne er lavet.

  Stof har sine fordele:

  • Tilstrækkelig bredde til standardstørrelser (3 meter bred og op til 5 meter lang). Dette giver dig mulighed for at strække et enkelt monolitisk stykke, uddeling uden sømme, hvilket giver et mere attraktivt udseende til det færdige loft.
  • Stoffet "trækker vejret" og passerer vand og luft uden at skabe drivhuseffekt. Dette gælder for private en-etagers huse. For ikke at gå glip af vandet, behandles det med polyurethan, der skaber et fugtighedsikkert lag.
  • Stoffet er mere modstandsdygtig overfor frost og temperaturændringer end PVC.
  • Da installationen udføres uden brug af en varmepistol og andet specialudstyr, er det helt muligt at gøre det uafhængigt uden at ringe til brigaden.
  • Stoflofter er holdbare nok og tjener fejlfrit i mange år.

  Materialet har nogle svagheder:

  • Stoffet er ikke så elastisk som PVC-film, derfor er det vanskeligere at sikre en jævn spænding.
  • Et sådant materiale er altid dyrere end filmanaloger.
  • Til vedligeholdelse er det også mindre bekvemt, da stofforurening er vanskeligere at fjerne end konventionel PVC-film.
  • I stoffets designmuligheder er underordnet PVC - valget af farver og mønstre er klart ikke så stort.
  • Endelig indebærer design med stofklæder ikke brugen af ​​en harpun, som er mere pålidelig end den ikke-sprøjtende installationsmetode (detaljer er angivet i den relevante sektion).

  De tekniske egenskaber ved vævede klud, hvorfra lofter er lavet, omfatter:

  • Bredden varierer meget - fra en meter til 5.
  • Produktets tykkelse er ca. 2,5 mm.
  • Tekstur er mat og gennemskinnelig.
  • Tætheden af ​​stoffet er fra 150 til 300 g / m2.
  • Materialet er brændbart, men det afgiver ikke giftige produkter.
  • Levetiden er meget lang - op til 20 år (som regel ca. 10 års garanti).
  • Temperaturområdet giver mulighed for brug af stoflofter under alle forhold - fra -50 til + 70 ° C.

  For at vælge den bedste løsning skal du fortsætte med driftsbetingelserne og de reelle muligheder for budgettet.

  Video - installationsfunktioner stofstræklofter

  Overfladestruktur

  I udseende er der tre typer af lofter:

  Alle afviger ikke fra hinanden tekniske parametre. Den eneste forskel er i overfladenes visuelle egenskaber. Mattelofter har en dæmpet baggrund, der afspejler en lille mængde lys. Udadtil er det let forvekslet med det sædvanlige hvidkalkede loft (medmindre det naturligvis er farven på lærredet hvidt).

  De er installeret i klassiske interiører for ikke at fokusere på loftet, men på rummets indre rum.

  De er også uundværlige, hvis der er et ønske om at sætte et klassisk hvidt loft i huset.

  Selvfølgelig involverer den matte overflade ikke kun hvid, men også andre muligheder for maleri samt kunstneriske lofter.

  I modsætning til matte har blanke stræklofter en tilsvarende lyseffekt. De afspejler strålerne på en sådan måde, at de i det væsentlige er et stort spejl. Dette er en interessant mulighed for et stilfuldt og moderne design.

  Glans øger visuelt rummet ved at afspejle hele rummet. Mørktoner virker særligt godt i denne forstand.

  Dette gælder især for små værelser - for eksempel på loftet.

  Video - pleje af et blankt strækloft er meget simpelt.

  Endelig er satinlofter midt mellem mat og glans. De glitter ikke som glans, men på grund af den specielle behandling af materialet opnår de en perfekt glat overflade, hvilket diskret afspejler interiøret.

  Et sådant materiale kaldes satin på grund af den visuelle lighed med den tilsvarende type stof. Satin stof er silkeagtig, glat til berøring og er den dyreste type stof på grund af den meget tætte teknologi til vævning. Satinlofter ligner også silke og passer derfor perfekt ind i en række hjemindretninger.

  Ifølge strukturen af ​​det færdige produkt

  Loftet består ofte af et niveau. Men der er mere komplekse muligheder - i hvert fald i to niveauer i stræklofter - på flere niveauer. Alt dette giver indretningens loftets originalitet og skaber et stort valg til fordel for en bestemt model.

  • Enkeltniveau lofter er den enkleste og mest overkommelige version af den klassiske monokromatiske overflade eller mønstret loft.

  Men det betyder bare ikke kedeligt. Enkeltniveau lofter kan gøres visuelt voluminøse takket være følgende teknikker:

 • farvning i kontrastfarver

 • lavet af blanke materialer

 • skabe smukke optiske effekter med baggrundsbelysning

 • To-niveau-stræklofter er en mere kompleks struktur. Sammen med design effekten hjælper de med til at skjule fejlene i loftet (stærke fremspring, dråber osv.).

  Sådanne strukturer er konstrueret ved hjælp af yderligere enheder - profiler af træ, der skaber trin. Nærmere om installation af stræklofter af to niveauer:

  Ofte spændinger i to niveauer i haller og stuer - værelser med stort areal. Dette skaber rummets virkning, hvilket gør det særligt behageligt at være i et sådant rum.

 • Endelig er det fremstillet på flere niveauer med samme teknologi som tofladens lofter, men har en mere kompleks struktur og passer også perfekt til forskellige indvendige muligheder.
 • Hvordan man vælger et strækloft

  Korrekt vælge muligheden for et strækloft betyder korrekt sammenhæng mellem rummets design, driftsbetingelser med materialets parametre. Hvad angår interiøret, vælges valget af individuelle præferencer.

  Og med hensyn til de resterende parametre kan du overveje nogle interessante tips:

  • Hvis rummet konstant er højt fugtigt i luften (bad, bruser, køkken), er det bedre at vælge PVC-filmlofter - det er meget lettere at passe på dem, og materialet bliver ikke vådt.
  • Hvis lofterne er monteret i et rum, hvor den årlige temperatur falder sandsynligvis (f.eks. I et landhus, i et landhus med ikke-permanent bolig). Det er bedre at bruge mere pålidelige stofdæpper - de kan nemt modstå vinterkøling.
  • Hvis der stilles særlige krav til rummets design, så skal man selvfølgelig vælge mellem filmprodukterne - blandt dem vil selv de mest sofistikerede købere helt sikkert finde en masse interessante ideer.
  • Hvis du foretrækker klassiske, varme farver i det indre af huset, så er det bedre at vælge stofmateriale - det skaber effekten af ​​varme og komfort, i modsætning til glattere filmanaloger.
  • Hvis rummet er lille, trangt, så skal valget læne sig mod den glatte overflade, hvilket signifikant øger rummet visuelt.
  • Hvis monteringen af ​​loftet kommer i et rum, hvorfra der ikke er mulighed for at fjerne ting, er det værd at overveje stofindstillinger, da der som nævnt ved installation af filmprodukter anvendes varmepistoler - temperaturen kan beskadige møblerne.
  • Hvis loftet er monteret i landet eller i et etagers landhus, skal valget læne sig mod stofvarianten - det trækker vejret, og filmen "lås" luften og fugtet inde.
  • Ved valg af specifikke materialemodeller er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af ​​materialet, hvilket er angivet af garantiperioden. Som regel garanterer udenlandske producenter for en periode på 10-12 år, indenlandske - 1,5-2 gange mindre.

  Video tips om hvordan man vælger et hævet loft

  PAY ATTENTION Vælg ikke et loft udelukkende på grundlag af prisen. Stræklofter er forholdsvis holdbare produkter, så selv om prisen er høj, betaler omkostningerne om nogle år. Og hvis du sparer på kvalitet, øges risikoen for, at alt arbejde skal redone, hvilket vil medføre ekstraudgifter.

  Sådan installeres stræklofter

  Måder at montere to-niveau og single-level stræklofter er kendetegnet ved egenskaberne ved fastgørelse af nettet på en speciel profil, som er fastgjort rundt om loftets omkreds.

  Harpun teknologi

  Dette er en meget bekvem måde at installere - lærredet strækkes på specielle harpuner, mens visuelt loftet kun består af stof, da der ikke er behov for at bruge specielle bundplader.

  Harpunen er en speciel profil lavet af PVC. Han ledsager lærredet rundt om sin omkreds. Monteringsskemaet er vist i figuren.

  Harpunet er svejset direkte på lærredet under produktionen, så det færdige design leveres til forbrugeren. Det er kun at fiksere harpunet i profilen. Designet er meget pålideligt og giver dig mulighed for at strække stoffet godt på loftets overflade. Således består det færdige design af to elementer:

  • Harpun med loftmateriale.
  • Metal profil (normalt aluminium), fastgjort på den øverste del af væggen eller på selve loftet.

  Fordelene ved denne teknologi er indlysende:

  • Systemet er meget enkelt, og arbejdet gøres hurtigt.
  • Fastgørelse pålidelig og holdbar.
  • Overfladen af ​​loftet er helt flad takket være nøjagtige beregninger.
  • Da harpunen er gemt bag lærredet, ser overfladen ret æstetisk ud.
  • Takket være denne mount kan du altid demontere loftet og derefter returnere det til sin plads. Dette gøres i tilfælde hvor der for eksempel lækker vand fra taget på det.

  PAY ATTENTION. Harpunen kan ikke kun findes i rummets omkreds, men også i andre dele, takket være, at der er mulighed for at skabe et strækloft på to eller flere niveauer. Dette skaber et rigt valg til designideer.

  Installationsstrinnene er som følger:

  • Med målinger fra rummet. Målinger udføres ekstremt præcist for at forhindre selv den mindste fejl. De udføres ved hjælp af specielle laserniveauer.
  • Skæreemne og montere det på en harpun
  • Montering af aluminiumsprofiler på forudbestemte steder.
  • Installation af harpunet i disse profiler.
  • Tilpasning af lærredet til perfekt stand ved varmekraften (varmepistol).

  Det færdige system ser skematisk ud på dette.

  Hæfteknologi

  Shtapikovy eller kilen teknologi, i modsætning til harpunen, beskytter rummets rum. I dette tilfælde er afstanden mellem loftet og lærredet normalt inden for 2 cm. Ved hjælp af denne metode monteres der sømløse lofter, som er spændt med et enkelt lærred over hele overfladen. For at rette det på selve materialet, forbliver der et lille tillæg (perle), som simpelthen er gemt i profilen.

  Sekvensen af ​​handlinger er omtrent som følger:

  • Formålt lærred er bøjet rundt om perimeteren for en vis bredde, hvilket vil give mulighed for at udfylde det med profiler.
  • Aluminiumprofilen er monteret langs omkredsen, som det er tilfældet med harpunteknologi.
  • Perler er fastgjort i profilen.
  • Tekken er udjævnet til den ideelle glatte tilstand.

  I dette tilfælde opstår loftstrækningen i trin i henhold til ordningen.

  Video af, hvordan et ægte to-niveau strækloft laves ved hjælp af kileteknologi.

  Cam metode

  Ligesom kileteknologien er denne metode også ikke-gunpunny. Med det er ikke kun enkle, men også komplekse to-niveau og multi-level stretch lofter monteret.

  I dette tilfælde er profilen, som sagen er knyttet til, et produkt med to halvcirkelformede klip. De ligner en knækket cam, hvorfra metoden stammer fra.

  Ellers svarer aktionsalgoritmen til det, der blev beskrevet i hæfteknologien.

  En visuel sammenligning af alle tre metoder er vist i diagrammet.

  Brugen af ​​stræklofter i interiøret

  Stræklofter bruges i alle lokaler uanset deres formål - i køkkenet, i børnenes værelse, i gangen, soveværelset mv. Fra det synspunkt, at der er udformet stræklofter, har to niveauer flere funktioner end enkeltniveauet. Dette ses tydeligt på billedet.

  I køkkenet

  Oftest i køkkenet bruges glatte eller satinlofter, der ikke absorberer fugt, som konstant frigives under tilberedningen. Derudover øger disse muligheder godt pladsen, især med hensyn til stræklofter, der består af to niveauer.

  Her er et levende eksempel på design af forskellige værelser med brug af lamper af forskellig form i et to-niveau strækloft.

  I børnehaven

  For et barn er strækloftet en særlig glæde, fordi det ser meget attraktivt ud og giver ham mulighed for at føle sig komfortabel og interessant i rummet. Derudover hjælper lyse farver og kontraster med at udvikle barnets vision og rumlige fantasi.

  I stuen og hallen

  For at gæsten og hjemmet skal være særligt komfortable i et stort rum, kan du oprette et loftdesign, der fremhæver skønheden i det indre og skaber effekten af ​​frihed og bevægelse.

  På badeværelset og toilet

  I sådanne rum kan stræklofter visuelt forstørre rummet, så materialer med en blank overflade og også med mørke toner bruges oftest.

  Sådan plejer du ophængte lofter: video

  Pleje af stræklofter er enkel. Nogle få enkle tips med illustrative eksempler findes i denne video.

  To niveauer og andre stræklofter er et levende eksempel på et efterbehandling materiale, der ikke kun er meget praktisk og kan betjene i årtier, men giver dig også mulighed for at skabe et unikt indretning af et værelse, der indeholder næsten alle ideer.

  Du kan godt lide

  VK Kommentarer:

  Bruger kommentarer:

  To-niveau stretch lofter dekorere rummet! Jeg har et stort hus og med tiden blev de sædvanlige lofter dækket af revner. Besluttet at gøre en strækning, med en to-niveau. valgte blank. De øger visuelt mængden af ​​lokalerne. Omkostningerne er betydelige. Det hele afhænger af materialet, området, antallet af lamper. Men det er en investering i årevis. Sådanne lofter har ændret udseendet af alle værelser, det ser ud til at jeg bor i et nyt hus!