3D kunst perforering

Stretchloft med "kunstnerisk 3D perforering" består af to eller flere lærduer, normalt af forskellig farve og tekstur, fastgjort på forskellige niveauer - under hinanden. Det første niveau af lærred til større kontrast kan laves i lys farve. På andet niveau er perforeret lærred. Perforering udføres på specialudstyr og kan have et vilkårlig, endog meget komplekst og delikat mønster. Samtidig er risikoen for spredt loft udelukket.

3D kunst perforering opfylder aktuelle trends og passer godt sammen med andre teknologier, såsom LED belysning og fotoudskrivning. Loftsområder, lavet af denne teknologi, giver en tredimensionel udsigt til interiøret og gør det unikt. Vores designer, der tager hensyn til dine ønsker, vil gøre layoutet af billedet til den fremtidige 3D perforering. Det kan være noget: kaotiske huller i forskellige former og størrelser, eller arrangeret i et ordnet mønster (farver, spiraler, mønstre).

En særlig 3D-profil, som også er "know-how" og patenteret, bruges som fastgørelser af et sådant loft. Denne profil forenkler installationen, så du kan rette to canvaser på én gang - det øverste niveau (basis) og det nederste niveau med perforering. Ved at bruge en speciel profil tager installation af et loft med "kunstnerisk 3D perforering" næsten lige så meget tid som at installere et konventionelt strækloft.

Hvad er et perforeret hængende loft

Stræklofter i dag er svært at overraske. Dette nemme at installere og overkommelige design er favoriseret af et stigende antal boligejere. Men produktionsteknologien står ikke stille, og producenterne søger konstant måder at forbedre eksisterende produkter på og udvide sortimentet. Således fremkom en række perforerede stræklofter. Overvej denne mulighed mere detaljeret.

Hvad er perforerede lofter

Det perforerede loft er et strækstof fremstillet af PVC film eller syntetisk stof med åbninger med forskellige diametre. Afhængigt af størrelsen og placeringen af ​​perforeringen er lofterne opdelt i to undergrupper. Man løser det teknologiske problem, det andet - rent dekorativt.

Tøj til sådanne lofter er perforeret på særligt udstyr under kontrol af et computerprogram. Maskinen fungerer som en plotter, kun den tegner ikke et billede, men danner huller nøjagtigt i overensstemmelse med det givne mønster. Materialets styrke er ikke reduceret, uanset type ornament og dens størrelse, som ved perforering smeltes udskæringerne ved kanterne.

Perforeringstyper

akustisk

Hovedformålet med lofterne i denne gruppe er installationen af ​​en lydisoleringsmembran. Perforering af sådanne malerier har til opgave at reducere støjniveauet. Vi vil forstå, hvordan dette virker.

Lydisoleringsegenskaber anvendt i materialets spændingsstrukturer er forskellige. Øvelsen har vist, at hele lærred, om end lidt, forstærker lyde fra overetagen, og en film med mikroskopiske huller tværtimod bliver en hindring for lyden.

Perforeret strækloft reducerer støjniveauet med 14-64% i frekvensområdet, der er karakteristisk for den menneskelige stemme. Faktum er, at "porerne" på en sådan web er fyldt med luft, hvilket gør det svært for en lydbølge at passere gennem materialet. På grund af friktion bliver dets energi delvist omdannet til varme, delvist slukket på grund af fænomenet resonans, hvilket resulterer i, at ekkoet reduceres mærkbart. Derfor blev lofterne perforeret med små huller kaldet akustiske.

Støjabsorptionskoefficienten afhænger af følgende indikatorer:

 • tykkelsen af ​​den påførte klud varierer i området fra 0,17-0,22 mm;
 • Indrykket mellem loftet og loftet er mindst 4,5 cm, optimalt 10 cm;
 • diameteren af ​​pinholes er en standardstørrelse på 0,1, 1,3 og 1,8 mm;
 • perforeringstrin - fra 2 til 9 mm;
 • Antallet af huller pr. 1 kvadrat. m - som regel er det 15, 25 eller 250 tusind.

Jo mindre hullernes størrelse er, jo større er dens tæthed og tykkere lærredet, desto bedre er lydisoleringsegenskaberne.

De førende producenter tilbyder akustiske stræklofter med perforeringer af tre typer:

Den første bruges i boligområder, den anden og tredje - i offentlige bygninger, indkøbscentre, biografer.

Akustiske lofter er opdelt i følgende typer materialer:

 1. Tøj - er ikke så almindeligt, har en høj pris og en længere levetid.
 2. PVC film - værdsat af et stort udvalg af mættede farver og forskellige overfladetekster.
 3. Vinyl med vandafvisende egenskaber - takket være en særlig behandling, som forhindrer dannelsen af ​​kondensat, kan bruges i værelser med høj luftfugtighed.

Ud over hovedfunktionen giver akustiske lærred med større åbninger mulighed for at udstyre det originale belysningsdesign. Men det rigtige fund for designere er dekorative lofter på flere niveauer.

3D kunst perforering

I modsætning til den sædvanlige spændingsstruktur udføres installationen af ​​dekorative 3d-lofter i to lag. One-solid, der bruges som farve substrat, skaber den anden-udskårne, sammen med speciel belysning på baggrund af den første kunstneriske effekt. Denne teknologi kaldes også Apply (Eppley), som på russisk betyder "at anvende".

Denne type udskårne lærred er mere til dekoration. Det originale billede eller det abstrakte billede her består af større huller. En slags originalt loft "stencil". Den perforerede lærred er monteret under et fast substrat, malet efter designerens plan i bestemte farver. Sammen skaber begge lag et originalt og smukt tredimensionelt mønster. Der er så mange billedskabeloner, at valget ikke er let. Hvis det ønskes, og tilgængeligheden af ​​midler er muligt at bestille et individuelt projekt. Sandt nok vil omkostningerne ved et sådant loft være meget dyrere, så de fleste foretrækker det færdige design.

Varianter af konstruktionen af ​​spændingsstrukturen multipliceres ved anvendelse af forskellige belysningsmetoder i kombination med belysningsindretninger.

Forskellige farver og teksturer af PVC-film giver designere ekstra plads til fantasien. Glat, spejl, satin, mat, tekstureret eller buet overflade, gennemsigtige, gennemsigtige, metalliske, Swarovski lofter - kunstneriske løsninger med en sådan mangfoldighed bliver virkelig unikke.

Fordele og ulemper

Den største fordel ved perforerede dekorative lofter er æstetik, multipliceret med de ubegrænsede muligheder for deres udførelse. Sådanne designs vil finde et værdigt sted i enhver indretningstilstand. Andre fordele er måske ikke så betydningsfulde, men de er værd at nævne:

 • muligheden for at strække de perforerede lofter i rum med nogen fugtighed på grund af fugtmodstand og god luftudveksling;
 • manglende reaktion på udkast og fremragende ventilation af mellemrummet mellem lærduerne;
 • økologisk renhed, de anvendte materialer ikke absorberer og udsender ikke lugte og sundhedsskadelige stoffer;
 • Lang levetid, farver og fysiske egenskaber ved internettet ændres ikke gennem årene (producenter garanterer - fra 10 til 15 år);
 • hurtig installation, ingen støv og snavs under installationen;
 • vedligeholdelighed med mindre skade.

Nu om manglerne:

 • mærkbart fald i lofterhøjden; installation i mindre rum anbefales ikke;
 • vanskeligheder i plejen, fjern støvet fra den udskårne klud er ikke let;
 • lav varmebestandighed
 • muligheden for at øge lydstyrken fra øverste etage, især trinene og banke.

Funktioner ved installation af stræklofter med perforering

Til installation af kunstmalerier har producenterne lavet en speciel 3D-baguette. Hans enhed giver dig mulighed for at montere to lag på én gang. Dette reducerer arbejdstiden, men prisen på en sådan profil er lidt højere end normalt. Lad ud baguetter af tre typer:

 1. anbring 8 - med et mellemrum mellem knivene på 8 mm;
 2. anvende 40 - lag er placeret i en afstand af 4 cm fra hinanden;
 3. anbring 0 - substratet og det perforerede loft er tæt monteret.

Påfør og standard baguetter, monteret på væggen over hinanden på en given afstand. Samtidig er den mindste mulige clearance - 2,5 cm.

Installation af akustiske lofter har sine egne egenskaber. Når du vælger et ark med huller på mere end 1,3 mm, er det tilladt at installere et brandalarmsystem og et ventilationssystem under filmen. Sådanne perforeringsstørrelser forstyrrer ikke luftudvekslingen mellem rummet og loftrummet. Med et mindre tværsnit monteres branddetektorer udenfor.

For at opnå den maksimale lydisoleringseffekt installeres akustiske lofter i en afstand af 10 cm fra loftet. Om nødvendigt er en tættere strækning tilladt, men ikke mindre end 4,5 cm, ellers vil lydabsorptionsgraden være for lav. Hvis der er planlagt yderligere installation af lydisoleringsmaterialer, øges denne afstand med passende tykkelse.

Ellers ligner installationen af ​​perforerede lofter installation af løbende lærred. Lejeprofilen er fastgjort langs omkredsen på væggene: Til PVC bruger de et harpunsystem til et stof - et klip. Materialet er omhyggeligt fyldt i baguetter med en speciel spatel. Ved installation af kunstlofter spænder de først det første lag af kontinuerlig film med en god reflekterende virkning, og fastgør derefter lærredet med 3d perforering. Hele processen tager som regel ikke mere end 4 timer uden at installere belysning.

Når du strækker vinylfilmen og lærredet, opvarmes rummet af en varmepistol til 60 ° C.

Der kræves yderligere tid til installation af elektriske ledninger. Steder til fremtidige belysningsenheder og kabelførsler udarbejdes i henhold til en tidligere trukket ordning forud for installationen af ​​profilen. Derefter justeres baguettes monteringshøjde til lampens niveau.

Baggrundsbelysning indstillinger

Det kunstneriske lofts skønhed opnås ikke kun af det oprindelige design og farveskema. I multilevelstrukturer spiller placeringen af ​​belysningsenheder en stor rolle. Disse er spotlights, lysekroner, fluorescerende lamper, LED strimler mv.

Akustiske lofter med stor perforering ud over traditionelle lamper giver dig mulighed for at installere lyskilden bag lærredet, hvilket vil skabe en original effekt af gløden på hele overfladen gennem hullerne i filmen.

Hvad angår kunstnerisk perforering, installeres belysningsindretningerne oftest mellem første og andet lærred. LED-baggrundsbelysning bruges som regel rundt om loftets omkreds. Dette giver dig mulighed for at understrege billedet og skabe lydstyrke.

Eksperimenterer med belysningen af ​​perforerede stræklofter, kan du opnå interessante effekter:

 • en lysekrone i midten af ​​ornamentet vil accentuere og supplere mønsteret;
 • spotlights, der er anbragt i enkelte elementer af billedet, vil give endnu mere originalitet til hele billedet;
 • installationen af ​​belysningsenheder bag det første lag af gennemsigtig film vil gøre en kontrast for det perforerede lærred og fremhæve mønsteret på baggrunden;
 • en kombination af fluorescerende tape og spotlights rundt om loftets omkreds skaber et usædvanligt spil blænding;
 • Placering LED-belysning langs linierne i det perforerede mønster vil give dybde og understrege 3d-effekten af ​​lofterne;
 • Ved hjælp af sidelys og farvesonering, helt unik, opnås enestående kunstnerisk design.

Det er vigtigt, at afstanden fra belysningsanordningerne til loftoverfladen forhindrer overophedning af filmen. Strømmen må ikke overstige 35 watt til halogen- og LED-lamper og 50 watt til glødelamper. Hvis disse krav ikke følges, vil filmen overophedes, og selvom den ikke smelter, bliver den i det mindste gul.

Funktioner pleje perforeret lærred

For at holde det udskårne stretchloft rent og i god stand er det nok at gøre en generel rengøring hvert halve år, idet man følger følgende regler:

 • en støvsuger bruges til at fjerne støv; overfladen rengøres forsigtigt uden at trykke på lærredet;
 • urenheder fjernes med en blød svamp med brug af vaskemidler anbefalet af producenten eller med almindelig vinduesrenser;
 • det perforerede loft kan ikke skrabes, især ved brug af slibende pulvere;
 • Det er forbudt at anvende organiske opløsningsmidler, da overfladen kan ændre farve, strække og endda smelte.

Det er tilrådeligt at vaske køkkenlofter oftere, så forurening fra brændende gasbrændere, oliekogning i stegepande og andre madlavningsspor ikke akkumuleres i en fedtfilm, hvilket vil være ret vanskeligt at rengøre.

Derfor kræver pleje af perforerede lofter ikke stor indsats, og takket være de dekorative egenskaber og det enorme udvalg af deres popularitet vokser hver dag til trods for de meget høje priser.

Perforeret strækloft
3D kunst perforering

Perforeret strækloft

Fremskridt bevæger sig fremad med spring og grænser og afslører for verden alle nye opfindelser inden for indretning. Perforerede lofter - en af ​​mulighederne for indretning, er ved at blive populære hver dag.

Perforering af loftet giver dig mulighed for at gøre det indre af rummet mere voluminøst og virkelig originalt. Udformet individuelt kan det give et unikt udseende til en enkelt loftoverflade. Chaotiske bølgede huller, bestilte billeder - valget er dit.

Vi er involveret i fremstilling og installation af perforerede lofter. Erfarne specialister vælger for dit interiør et passende udvalg af farver og udvikler en tegningstegning, der vil opnå den ønskede effekt. For at bestille skabelsen af ​​loftet, skal du bare kontakte vores telefonleder fra afsnittet Kontakt os. Det er muligt at samle den interessante variant af perforering af loftet i en speciel Vejviser, udgivet på vores hjemmeside. Det er nødvendigt at blive enige om layoutet af den fremtidige tegning, hvorefter mastrene vil begynde at arbejde. Perforerede lofter er klar inden for fem arbejdsdage.

I dag er vi glade for at præsentere dig en ny nyhed - kunstnerisk 3D perforering af stræklofter, som muliggør fremstilling af kunstnerisk perforering og skabelse af 3D-volumen.

Perforerede lofter er monteret ved hjælp af en speciel 3D-profil - dette er "know-how" i installationen af ​​lofter. Anvendelsen af ​​denne udvikling gør det muligt at forenkle strukturens installationsproces betydeligt. Forsænket loftsramme kan udstyres på kort tid. Kunstnerisk perforering af stræklofter giver dem et unikt udseende, der tiltrækker opmærksomhed. Hvis du leder efter en original måde at dekorere det indre af dit hjem - 3D perforering af stræklofter passer perfekt.

3D kunst perforering af loftet følger nøje de nuværende tendenser. Det er i perfekt harmoni med andre moderne teknologier og kan suppleres med fotoudskrivning og LED-belysning.

Vores virksomhed fremstiller specialfremstillede perforerede lofter. Vi er klar til at skabe en virkelig ikke-standard interiør, der fylder loftet ved hjælp af avancerede teknologier.

Perforeret strækloft

Perforeret strækloft - en af ​​de mest spektakulære strukturer, der anvendes til indretning. Ellers hedder disse moduler "udskårne lofter" eller "lofter med kunstnerisk 3D perforering". Disse moduler er udstyret med forskellige diametre og former med huller, der kan arrangeres kaotisk eller i form af et specifikt mønster.

Perforeret strækloft

Typer af perforerede lofter

Perforerede lofter er af to typer:

Begge kan være blanke eller matte. Glans har en reflektionseffekt, derfor anbefales ikke til installation i soveværelset eller i køkkenet. I det første tilfælde kan spejleffekten forårsage psykisk ubehag. I det andet tilfælde vil tilstedeværelsen af ​​vanddamp være mærkbar: På loftet under madlavning er dannelsen af ​​dumme pletter mulig, som forsvinder efter tørring.

Filmperforeret strækloft i køkkenet

Satin linned

Satinduvaser fremstillet af vinyl PVC-film er meget populære. De repræsenterer en mellemliggende mulighed mellem glatte og matte modeller. Satinduvaser, som alle andre, kan have sømme eller være sømløse.

Følgende fordele ved satinfilm bemærkes:

 • de har den bedste tekstur til fotoudskrivning;
 • De har en jævn og glat overflade, som er den bedste mulighed for at installere dekorativ belysning;
 • I modsætning til blankt lærred skaber du ikke blænding;
 • Har alle fordelene ved matte malerier: skab ikke blænding, pletter og støvakkumulationer er mindre synlige på lærredens overflade;
 • mister ikke farvemætning under indflydelse af sollys;
 • egnet til installation i rum med høj luftfugtighed
 • Afviger på lang sigt: mindst 50 år.

Satin udskårne lofter

Dekorative træk af perforerede lofter

På enhver form for loft kan perforering kombineres med fotoudskrivning. Sådanne moduler opfylder de mest sofistikerede æstetiske krav, har en højere pris og er i stand til at give rummet en unikhed. Lofter, som tegnes af en professionel kunstner, hedder "kunstnerisk".

Enhedens perforerede strækloft

Ifølge den dekorative virkning kan alle strækdråber opdeles i flere grupper:

 • gennemskinnelig;
 • gennemsigtige;
 • med en buet overflade (den sværeste at fremstille og installere, men giver dig mulighed for at oprette tredimensionale figurer på øverste niveau i rummet);
 • Swarovski lofter, dekoreret med samme navn dekorative krystaller, som skaber en utrolig smuk placering af lys højdepunkter;
 • kombineret, monteret af lærred med forskellige typer af teksturer.

Der er også en slags perforeret og ikke-perforeret lofter, som bakteriedræbende. Sådanne klæder behandles med en særlig løsning, der har egenskaber, der er skadelige for skimmel og meldug, men sikkert for mennesker, fugle og dyr.

Mønstre på perforerede stræklofter

Hvordan man laver perforerede lofter

Perforerede væv af stof og PVC-film er lavet på specielt edb-udstyr, der er i stand til at levere præcisionsskæring. Det fungerer på princippet om en plotter, så for at få resultatet skal du indstille en algoritme til handlingsprogrammet.

Du kan vælge en af ​​de mønsterskabeloner, der er installeret på udstyret, eller indlæse et andet mønster. Udviklingen af ​​en ny skærealgoritme er en dyr operation, og derfor for at spare, vælger de fleste kunder et mønster fra det katalog, som producenten tilbyder.

Video - Perforerede (udskårne) stræklofter

Hvorfor perforerede lofter er bedre end ikke-perforerede lofter

Perforeret strækloft - et to-plan design. Toplaget, der ligger tæt på loftet, består af en kontinuerlig film, bundlaget er perforeret. Takket være disse funktioner er to-niveau lofter kendetegnet ved højkvalitets lydisolering. Dette gælder især for lejligheder beliggende i flere etager boliger.

Der er et andet træk ved perforerede klæder: Takket være hullerne i dem kan du oprette en utrolig smuk dekorativ rumbelysning. Denne effekt opnås takket være baggrundsbelysningen mellem første og andet niveau. Oftest udføres den ved hjælp af LED-strimler eller forskellige typer indbyggede armaturer.

Perforering giver en tilstrækkelig aktiv luftcirkulation i rummet. Opvarmet fra lyskilder begynder luftmasserne at bevæge sig. Således opretholdes ensartet lufttemperatur.

Fremhævning af perforerede stræklofter

Sammenligning af russiske og importerede stræklofter

Markedet tilbyder stretch lærred af forskellig kvalitet. Men alle producenter hævder at deres produkter vil vare mindst 10-12 år. Og disse udsagn er blevet bevist i praksis, da mange virksomheder installerer stræklofter har været i drift i over et årti.

Russiske virksomheder producerer kun mat lærred. Alle dekorative og blanke film kommer til hjemmemarkedet fra udlandet. Fra medarbejdere i virksomheder, der beskæftiger sig med installation af hævede lofter, kan du ofte høre negative anmeldelser om kvaliteten af ​​russiske PVC-film. Først og fremmest noterer de sig deres specifikke ubehagelige lugt, hvilket er en konsekvens af den kemiske sammensætning, der anvendes i produktionen.

En anden ulempe ved indenlandske produkter er, at den ofte indeholder defekter, som findes under filmspænding. En sådan funktion er også bemærket, såsom canvases karakteristiske yellowness, som enten umiddelbart kan mærkes, når produktet pakkes ud eller vises noget tid efter, at det er installeret i kundens lejlighed.

Stræklofter Clipso

Importerede lærred adskiller sig fra russisk og bredt. Således har produkter fra franske og tyske producenter en standardbredde på 510 cm, og de indenlandske er kun 150 cm. Derfor vil lofter af russisk film altid have et meget større antal sømme, hvilket uundgåeligt påvirker udseendet af klare strukturer.

Efter at have analyseret fakta kan vi konkludere: på trods af den indlysende fordel i pris mister de russiske firmaers produkter væsentligt i kvalitet. Derfor anbefaler fagfolk ikke at gemme og, hvis det er muligt, at bestille importerede film.

Karakteristik af klæder til fremstilling af perforerede stræklofter

De mest populære mærker af spænde stoffer, såsom: Lackfolie, Clipso, Descor. Levetiden for disse materialer erklæret af producenterne er mindst 50 år.

Tabel nr. 2. Karakteristik af klæder til fremstilling af perforerede stræklofter.

3d perforering stræk loft.

Fremskridt går fremad, glæder folk med præstationer og innovative innovationer inden for reparation. Et af disse nye designs er 3D-loftsstansning. Hvis du ledte efter noget usædvanligt og eksklusivt, kunstnerisk 3D perforering af loftet - det er præcis det, du har brug for.

Loft med kunstnerisk 3D-stans svarer til de bedste moderne trends, men det vigtigste er eksklusivitet, du kan ikke se sådanne lofter blandt nogen af ​​dine venner og bekendte.

Du kan vælge at designe dit loft ethvert mønster fra følgende huller i forskellige størrelser og former, arrangeret på kaotisk vis, såvel som mønstre, ovaler, firkanter, bølger, farver eller abstraktion eller indsend dit eget mønster, som vi belyser i livet.

3D-perforering af loftet er lavet ved hjælp af en unik teknologi ved hjælp af specialudstyr, der gør det muligt at skære forskellige former og former i perfekt proportion på lærredet.

Tredimensionelt volumen opnås ved anvendelse af en kombination af endelte og perforerede spændingsark. Samtidig kan lofter i forskellige nuancer bruges som baggrund, over hvilke lofter med kunstnerisk perforering vil blive installeret.

Når du installerer multi-level strukturer med kunstnerisk 3D-stansning, er det vigtigt at overveje højden af ​​lofterne og rummets geometri. Afhængig af rummets højde og den ønskede effekt vælges afstanden mellem basisklasset og den perforerede.
Ved hjælp af LED-backlights installeret mellem det strakte lærred, kan du oprette en unik effekt, der forbedrer opfattelsen af ​​tredimensionelt volumen.

Streklofter med kunstnerisk stansning 3D er et nyt, unikt værktøj til design af værelser. Deres vigtigste opgave er at give rummet smarte og originale, for at skabe et unikt, unikt design af rummet. Banal huller er i stand til at skabe et rigtigt mirakel, loftet, ikke som nogen af ​​de eksisterende. De sædvanlige loftsbelægninger erstattes af lyse og usædvanlige løsninger, der kan forbløffe og erobre med deres unikke og eksklusivitet.

På trods af deres unikke har lofter med kunstnerisk perforering samme kvaliteter og kapaciteter som almindelige vinyllofter. De er praktiske, miljøvenlige, resistente over for skade og dannelsen af ​​skadelige mikroorganismer, understøtter ikke forbrænding og er holdbare.

Efter at have stoppet dit valg af tredimensionel perforering, skal du huske, at ikke alle specialister og endda et firma er i stand til at installere sådanne lofter. Til installation af perforerede 3d canvases vil højtuddannede håndværkere med kompetencer og erfaring på dette område være påkrævet. En særlig tilgang kræver design af belysningssystemet.

Vores firma, designstudiet NPO RPS, var en af ​​de første til fuldt ud at beherske teknologien i 3D-perforeringstaket og anvende det succesfuldt i sine aktiviteter. Vi tilbyder kun vores kunder kun højkvalitetsprodukter fra førende europæiske producenter til overkommelige priser. Vi værdsætter hver enkelt kunde, så vi nærmer os hver enkelt ordre, idet der tages hensyn til alle krav og ønsker.

3D perforerede lofter

Blandt andet design af stræklofter er 3D perforerede stræklofter meget populære i dag. Det handler om deres interessante design. Sådanne systemer er også kendt som udskårne lofter. En funktion af modulerne er tilstedeværelsen af ​​huller i forskellige former og diametre. De kan placeres på lærredet i form af et billede eller i en hvilken som helst rækkefølge.

Indholdsfortegnelse:

Perforerede lofttyper

Før du bestiller 3d stræklofter, skal det forstås, at sådanne systemer kan være af forskellige typer:

 • på stofbasis
 • på filmbasis.

Kunden kan vælge både blank og mat lærred. For den førstnævnte er en reflekterende overflade typisk, så disse ser bedst ud i salen. Loftets egenartede egenskaber er, at der anvendes to lærred i konstruktionen. Enfarve, som er overlejret lys. I de sidste huller er der tilvejebragt - dette er en tegning eller et mønster. Det viser sig tredimensionelt billede, unikt i sin skønhed.

Kombinationen af ​​muligheder er faktisk en enorm mængde. Hvis du bruger et kombineret lærred som base, vil effekten være fantastisk: Blomster af forskellig form og skygge vil "blomstre" på loftet. Du kan også lave enkle billeder fra cirkler af forskellige former, og nogle mennesker kan lide abstraktion.

Hvilke billeder skal du vælge?

I øjeblikket er stræklofter med 3D-billedudskrivning meget populære. Billedet kan være meget anderledes. Dens fordel er, at en sådan overflade ser voluminøs ud og tiltrækker altid opmærksomhed. Det vigtigste - at vælge det rigtige billede. Hvis kunden er i tvivl, kan han rådføre sig med vores firmaets ledere. Hver af dem har stor erfaring inden for installation af spændingsstrukturer, herunder installation af hævede lofter i form af et rum med en 3d-effekt. Disse er perfekte til børnehaven eller stuen.

Tegninger i det perforerede strækloft kan være forskellige. Ofte vælger du:

 • korrekt symmetrisk sammensætning
 • beton ornament;
 • figur eller silhuet, for eksempel blomster, spiral.

Specialister i vores virksomhed kan udføre både to og tre niveau systemer. Disse er ikke enkle muligheder for udførelse, men takket være specialisternes høje professionalisme, tilgængeligheden af ​​de nødvendige værktøjer og udstyr garanterer virksomheden fremragende kvalitet og holdbarhed i systemet.

3D perforerede stræklofter - ubegrænset plads til designere

Teknologier inden for strækophængskonstruktioner udvikler sig konstant. En usædvanlig visuel 3D-effekt er skabt af perforerede stræklofter, der ser passende ud i ethvert rum. Unikke og usædvanlige løsninger kan bruges i værelser til ethvert formål og stil. Vores virksomhed overvåger alle innovationer på markedet, og er derfor klar til at tilbyde dig de bedste løsninger i skabelsen af ​​originale spændingsstrukturer.

Funktioner perforerede lofter

På trods af den højere pris er perforerede stræklofter i Moskva hurtigt ved at blive populære. Special teknologi kaldet Anvend gør det muligt at lave vinyl udskæringer af forskellige former i vinyl.

og størrelser. Kombinationen af ​​et sådant lærred med en hel film skaber effekten af ​​perforering, som er meget elegant og ser original ud. Denne teknologi ("Apply" - med den engelske vedhæftet fil) ved hjælp af specialudstyr giver dig mulighed for at skære ud af alle former og former på figurer på spændingsfilmene. Volumenet af de perforerede lofter opnås gennem en kombination af enkeltskårne og udskårne klæder. Film kan være placeret i samme niveau eller på forskellige niveauer.

Den nyeste teknologi giver dig mulighed for at gøre på lærredet ikke kun individuelle elementer, men også mønstre, billeder, ornamenter. Dette åbner ubegrænsede muligheder for designere. At gøre værelset unikt er et snap.

Installationen af ​​dette design har flere funktioner:

 1. For det første installeres en 3D-sokkel langs hele omkredsen. Det har et sofistikeret udseende, men det er meget let og øger derfor ikke belastningen på de bærende vægge og skillevægge. At have en speciel sokkel forenkler installationsprocessen meget.
 2. I en profil er hele kluden oprettet.
 3. På en afstand nedenfor er der monteret en film med udskæringer.
 4. En baggrundsbelysning er installeret mellem filmene i form af en LED-strimmel eller separat monterede spotlights, hvorved der opnås en 3D-effekt.

Effektiv og usædvanlig

En af de vigtigste fordele ved sådanne designs er en usædvanlig visuel effekt. Det tredimensionale mønster opnås ved brug af belysning mellem lærredene. Da de perforerede lofter ser unikt ud, er der plads til dem i ethvert boligområde eller ikke-boligområde.

Designernes særegenhed er, at de hjælper med at udforme ethvert designidee. Der er ingen begrænsninger på skæret, så lærredet kan afbildes:

 • hvirvler;
 • cirkler;
 • stjerner;
 • kvadrater, trekanter og andre geometriske former;
 • halvcirkler og så videre.

Et sådant design kan efterligne stjernehimlen, havstranden, blomsterfeltet og andre billeder. Alt er begrænset kun af din fantasi. Ved opstilling af perforerede lofter kan der anvendes film med forskellige farver og teksturer. Brug af pigge giver mulighed for at afgrænse rummet og udvide mulighederne for designeren. Desuden kombineres cutoutfilmene med fotoudskrivning og andre teknologier.

Hvis du vil overraske dine gæster, så skal du installere originale lofter i stuen. Det er passende og ret raffineret, de vil se på kontorlokalet. Hvis du planlægger at installere lofter i soveværelset, er det bedre at opgive glansen, da spejlfladen kan skabe ubehag.

Hvor meget er det?

Bygningskostnaden afhænger af flere faktorer:

 • materiale til den nederste og øverste del;
 • området af det øvre lærred;
 • kompleksiteten af ​​mønsteret på bundfilmen;
 • brugen af ​​belysning (antallet af lamper, båndtype osv.).

At finde perforerede stræklofter er billig, slet ikke let. Derudover giver ikke alle virksomheder denne service. Til udskæringer skal du bruge specialudstyr. Vores virksomhed følger ikke kun tendenser og ændringer i markedet, men tilbyder også gunstige betingelser for samarbejde. Hvis du ikke vil overbetale, kontakt os venligst.

Professionel og hurtig installation

For at værdsætte skønhed, originalitet, anvendelighed og andre fordele ved perforerede strukturer, bedes du kontakte vores firma. Vi tilbyder et komplet udvalg af tjenester, herunder designer assistance. Vores firma beskæftiger erfarne håndværkere, der dygtigt besidder færdighederne til at bruge moderne udstyr, så det er nemt at legitimere din hver drøm og idé.

Hvis du er interesseret i perforerede stræklofter, er prisen på linned og service i vores virksomhed sat på et acceptabelt niveau. Derudover kan du drage fordel af rentefrie rater. I vores arbejde bruger vi kun materialer fra beprøvede globale producenter, og vi påtager os ansvarligt for opfyldelsen af ​​enhver opgave, og derfor garanterer vi høj kvalitet. Installationsprocessen tager kun et par timer, og ved afslutningen forbliver værelset rent.

For at diskutere alle detaljer om samarbejde eller for at præcisere de detaljer, du er interesseret i, kontakt vores konsulent online, brug tjenesten "Tilbagekald" eller ring til os selv.

Streklofter Anvendes med 3D perforering

Stoflofter - garanterer din sikkerhed!

Stræklofter med kunstnerisk perforeret loft.

Instyle Company tilbyder sine kunder et bredt udvalg af moderne teknologier til installation af stræklofter, der kan gøre indre af rummet unikt.

Vi er glade for at præsentere et nyt nyt produkt - Kunst 3D perforering af strækloftet.

Hvis du var på udkig efter noget nyt og unikt, vil du kunne sætte pris på det endelige udseende af det færdige loft i kombination med den rigtige belysning.

Det er på tide at gøre dit valg!

De dele af loftet, der er fremstillet af 3D perforeringsteknologi, giver en tredimensionel udsigt til interiøret og gør det ikke ligner tidligere monterede lofter.

På scenen for at skabe opbygningen af ​​det fremtidige loft tager vores designer hensyn til kundens ønsker og tilbyder flere typer loftdesign til godkendelse.

Vælg dit loft kan være noget!

Chaotiske åbninger af forskellige former og størrelser gennem loftet eller ordnede lokalt beliggende åbninger i form af et mønster af farver, spiraler og andre mønstre.

Installation af et perforeret loft er anderledes end at installere et traditionelt strækloft.

Til fastgørelse af loftsvævet omkring rummets omkreds anvendes en speciel patenteret 3D-profil, hvilket forenkler installationen, så du kan rette to dåse på én gang - det øvre niveau og det nedre niveau med perforering.

Men i tide tager installation af et perforeret loft med en speciel profil næsten lige så meget tid som at installere et traditionelt strækloft.

Perforeret PVC film har følgende fordele:

Vores herre, som kommer til dig til at måle hurtigt og helt gratis, vælger de rigtige farver til interiøret, udfører billedets design, hjælper dig med at opnå den ønskede effekt og professionelt installerer den korrekte belysning til belysning af det perforerede loft.

Og tilstedeværelsen af ​​dit butiklys vil gøre det muligt for vores kunder at få en betydelig rabat på belysning på værelset.

Pris m² materiale 850rub

Ligesom loftet? Du kan bestille det samme til dig selv, selvom rummet er forskelligt fra eksemplet.

Stræklofter

+7 (495) 66-44-815

3D perforerede lofter

Stræklofter med kunstnerisk 3D-perforering

Denne type stræklofter viste sig for nylig i vores land og er allerede blevet populær på grund af det usædvanlige udseende og muligheden for at kombinere med gipsvægskonstruktioner og LED-belysning.

3D perforeret loft

Effekten af ​​perforering opnås ved at kombinere to canvases - de strækkes parallelt med hinanden og den nedre lærred er perforeret.

Til fastsættelse af loftet ved hjælp af en særlig, såkaldt 3D-profil.

profil for perforerede lofter

Perforering kan være af de fleste forskellige størrelser, såvel som selve perforeringsmønsteret og dets placering. Chaotiske huller med forskellige diametre eller et ordnet geometrisk mønster - valget er dit!

Perforeringer kan kombineres med fotoudskrivning, samt med LED-belysningsteknologi.

Hvis du vil lave et værelse, hvor du skal installere stræklofter, mere behagelig og støjsvage, skal du være opmærksom på at forbedre rummets akustiske egenskaber, mikroåbninger for stræklofter med kunstnerisk 3D-perforering, der i høj grad kan forbedre optagelsen af ​​støjabsorption. Duken af ​​et sådant strækloft er lavet af PVC-film med mikroperforeringshuller. Denne PVC-film blev testet og akkrediteret i London på ultrafølsomt udstyr i laboratoriet for akustisk undersøgelse. Forskningsorganisation. Ifølge resultaterne af testning af PVC-folien med mikroperforeringshuller modtog den "D" -klassen af ​​lydabsorption.

Perforeret loft i rummet

PVC-film med huller med større diameter kan ikke kun betydeligt forbedre støjabsorptionen som PVC-film med mikroperforeringshuller i rummet, men giver også en signifikant forbedring af akustiske egenskaber. Og ved hjælp af installationen af ​​stræklofter med et lærred med større perforering, udvides mulighederne for at oversætte nye funktionelle og designfunktioner og ideer.

Brugen af ​​perforerede klæder giver dig mulighed for at skjule alle kommunikationer bag filmen, og perforeringshullerne giver et konstant luftstrøm.

En anden version af loftet med kunstnerisk perforering

Stretchloft ved hjælp af kunst 3D perforering er i stand til at opfylde de mest sofistikerede æstetiske krav, hjælper med at skabe forskellige visuelle effekter ved hjælp af yderligere lyskilder placeret på den forkerte side af strækloftet, så du kan oversætte til usædvanlige versioner af indretning og åbner for dig nye muligheder for design.

PVC film til stræklofter med perforering er lavet i ruller, hvis bredde er højst 2 m.

To-niveau strækloft med kunstnerisk perforering

Den akustiske virkning af strækloftet med 3D-perforering er, at brugen af ​​perforeret PVC-film reducerer efterklangsperioden signifikant og skaber meget mere behagelige forhold i rummet, herunder akustisk, end de var før: niveauet af ekstern støj falder, det bliver meget roligere.

Loftet, der laves i denne teknologi, vil gøre dit indre unikt og virkelig originalt!

Perforeret strækloft

På dekorationsområdet i betragtning af de hurtige fremskridt næsten hver dag er der nye opfindelser. I dag er perforerede stræklofter blevet populære - en bekvem designmulighed for ethvert værelse. Perforering af loftet kan udføres både på hele loftet stof og i en enkelt sektion. Det afhænger af kundens ønske og valg. Spredt på kaotisk vis, huller i forskellige størrelser eller strengt ordnede tegninger - alt er givet til fantasien.

Brugte stræklofter med perforeringer i indretningen af ​​rummet kan give både elegant design og høj funktionalitet.

Disse lofter betragtes ikke uden grund det bedste. De skelnes af:

 • flot udseende af PVC film;
 • det store valg af de farveordninger, der er lagt til opmærksomhed;
 • tegning på loftet lærred nogen, selv de mest komplekse billeder.

Desuden maskerer installationen af ​​sådanne lofter forskellige uregelmæssigheder og mangler ved den indledende overflade, idet man undgår de ublu omkostninger til penge og dyrebar tid.

På trods af det nylige udseende af eksklusive lofter og mistillid over for dem er perforerede stræklofter sikkert salgsleder.

Hvad er specielt

I sådanne loftkonstruktioner, i modsætning til den klassiske PVC-film, er hele overfladen dækket af et stort antal huller. Perforering er anderledes: fra simpelt til komplekst, fra uorden til struktureret, lavet med forskellige former.

Ud over perforering har PVC film ingen andre unikke egenskaber. Tilstedeværelsen af ​​perforering i lofterne gør det ikke mindre holdbart, stærkt og elastisk.

Perforerede lofter installeres både i kontorlokaler og i boliglejligheder. Ud over de mange fordele ved spændingsstrukturer kan perforeringen forbedre luftudvekslingen på kontoret, rummet og endda i køkkenet.

Grundpris ved perforering i loftet

3D kunst perforering på strækloftet

Virksomheden "Formellofter" tilbyder altid kun de seneste udviklinger, som øjeblikkeligt bringer dit interiør til en unikhed. Takket være de hurtigt voksende moderne teknologier er "kunst 3D perforering af stræklofter" for nylig blevet vist. Det usædvanlige udseende tiltrækker straks opmærksomheden. Hvis du ville have noget usædvanligt, strække lofter med perforeringer - lige hvad du har brug for. Ved hjælp af denne interessante teknik opnås samtidig praktisk praktisk formål og originale æstetik.

3D perforering Kunstperforering er lavet til alle standarder og er perfekt til fotoudskrivning eller LED belysning. Den særlige egenskab ved denne teknologi er, at loftsafsnittene bliver voluminøse og skaber et optisk spil. Loftsmodeller er designet af designere individuelt for hver klient og værelse. Forskellen i layout er i forskellige former, størrelser og arrangement af huller i mønstret form (spiraler, mønstre).

For at montere et sådant usædvanligt loft anvendes en nyudviklet profil. Dens fordel ligger i, at det er muligt at fastsætte to lærduer samtidigt (basis og niveau med perforering).

På det tidspunkt er stræklofter med perforeringer installeret ikke længere end konventionelle lofter, men de er meget mere perfekte. Praktisk og moderne materiale, der anvendes til fremstilling af lofter, egnet ikke kun til hjemmet. På kontoret vil f.eks. Installation af perforerede lofter bidrage til at skabe forretningsstil på værelset.

De bedste Formellofter designere vil med glæde opfylde dine vildeste ønsker. Her vil de hjælpe dig med at vælge den rigtige farve, skitsere designplanen og gøre alt for at få effekten overrasket dig, og selve loftet i lang tid er tilfreds med dets praktiske og fremragende udseende.

Vores firma garanterer:

 • Arbejdsydelse af høj kvalitet. Kun kvalificerede og uddannede håndværkere må arbejde.
 • Rimelig pris for strakt lærred, forbrugsstoffer og installationsarbejde. På trods af praktisk anvendelighed, pålidelighed og holdbarhed er perforerede stræklofter overlegen gipsplanklofter.
 • Kun kvalitetsmateriale fra certificerede producenter.
 • Stort udvalg af materialer af russisk, italiensk, tysk og fransk produktion.
 • Implementering af projekter uanset niveauet af kompleksitet: fra den mest enkle og enkle til den mest komplekse med flere typer tegninger.
 • Giver gunstige rabatter på årstider, rabatter på dækningsområdet.