Bulk 3D-gulve: 65 billed ideer

For hver person er det naturligt at stræbe efter at se deres boliger komfortabelt og stilfuldt indrettet. Men i indretningen er det ofte nødvendigt at finde en kompromisløsning mellem funktionalitet og et attraktivt udseende. Bulk 3D-gulve - dette er et af de mest fashionable nye produkter blandt byggekonstruktioner. Denne mulighed giver dig mulighed for at skabe et helt unikt interiør i dit hus eller lejlighed. Overvej dets funktioner i detaljer!

3D gulve i interiøret

For dem, der vælger gulvbelægning, forbliver spørgsmålet, hvor relevant det er at bruge 3D-teknologi i ethvert andet rum end badeværelset. På nuværende tidspunkt er anvendelsesområdet for deres ansøgning meget bredere end almindeligt tænkt.

De er i stand til harmonisk at passe ind i situationen for ikke kun badeværelset, men også køkkenet, stuen, soveværelset eller børnehaven. Et sådant gulv er ikke kun kendetegnet ved dets præsentative udseende, men overgår også andre overtræk på grund af dets funktionalitet, som nævnt ovenfor.

Det er nødvendigt at vælge billedet, med fokus på rummets stil, personlige smag præferencer. Derudover bør du tage hensyn til målene for at ændre plads (opdeling i flere zoner, visuel forøgelse eller formindskelse i størrelsen af ​​et værelse osv.). Stilretningen bestemmer et bestemt koncept, som indeholder flere elementer, herunder en farvepalet.

Husk at følgende individuelle egenskaber er vigtigere end at observere modetrends og bruge aktuelle trends. Alle vil slappe af hjemme og føle sig godt tilpas, så atmosfæren i lejligheden eller hytten skal svare til ejerens personlige smag.

Bulk 3D badeværelse gulve

Dette er den mest almindelige mulighed, og dens popularitet skyldes flere grunde. Den første - til badeværelset er bedst egnede volumetriske billeder af marine liv, laguner, bølger og kysten. Dette gør ikke kun hængende på badeværelset mere behageligt, men bidrager også til at bevare interessen for billedet, hvilket ikke er nødvendigt at se på hele tiden. Den anden grund er belægningens stabilitet til fugtighed og temperaturspring. Derudover giver den lille størrelse på badeværelset dig mulighed for at fuldføre opgaven uden betydelige investeringer.

Selvniveauende 3D køkkengulve

Forskellige temaer passer til køkkenet, så du kan eksperimentere. Hovedkravet for billedet er, at det ikke bør forfalde din appetit, men heller ikke bidrage til et stærkt ønske om at spise. Original vil se ud som 3D-billeder, hvor der er et spiseplads. I en sådan situation anvendes mønsteret til zoneinddeling af rummet.

Bulk 3D gulv i soveværelset

Bulk gulve i soveværelset - dette er en elegant mulighed, der vil koste dyrt, men det vil helt sikkert være umagen værd og investering. Polymerbelægningen skal være i harmoni med interiøret og se organisk ud mod baggrunden for ethvert designelement. Når man vælger et billede, anbefales det at foretrække ubevidste tegninger i et roligt farveskema. Enig at stejle bjergskråninger med revner, vulkaner med brændende lava - det er ikke noget, du vil se hver dag før du går i seng.

Bulk 3D gulve i børnenes værelse

I børnehaven hviler børnene ikke bare på søvn, men også spiller, så du kan sikkert vælge billeder med tegn fra film og tegnefilm, dyr og farverige elementer. Sørg for at overveje barnets køn, som drengene vil lide rumtemaet og -bilerne mere, og pigerne - blide farver med billedet af eventyrhjelter, blomster og sommerfugle. Til gengæld vil billeder af dyr for eksempel være neutrale og passer til alle, uanset køn. Polymer gulve vil tjene som en vidunderlig base for spillet.

Bulk 3D gulve i stuen

Trods det faktum, at i stuen er det gulvede gulv ikke lige så almindeligt som i andre rum, er der et stort udvalg af egnede mønstre. Du kan oprette en abstrakt sammensætning, eksperimentere med et spektakulært billede af dyr, hente billeder med en aftenby eller pittoreske landskaber. En dristig beslutning ville være at skabe en optisk illusion på gulvet.

Fordelene ved selvnivellerende gulve

Denne teknologi, på trods af den relativt korte eksistens i vores marked, har fået stor popularitet på grund af det store antal fordele ved denne gulv:

- driftens varighed Kompetent lægning, brug af kvalitetsmaterialer samt fravær af sømme - er en garanti for lang service dækning. De kan vare op til halvtreds år uden at miste et præsentabelt udseende.

- Glat overflade. Efter hældning bliver gulvene rigtig glatte, selvom du tidligere var udsat for problemet med ikke-ideel dækning.

- Manglende revner. Selvnivellerende gulve adskiller sig fra fliser, da de er mindre udsatte for mekaniske skader, selv når tunge genstande falder.

- Rengør belægningen. De opsamler ikke snavs, samler ikke støvpartikler og skadelige mikroorganismer.

- Miljøvenlighed. Udsæt ikke skadelige komponenter, og ikke forårsage allergiske reaktioner. Lavet af sikre, ubrændbare materialer.

- Holdbarhed. Gulvene af kvalitetsmateriale er modstandsdygtige over for fugt og forskellige væsker, temperatur ekstremer, solbelysning. De falmer ikke, og billedet over tid vil ikke blive deformeret.

Ovennævnte egenskaber bidrager til efterspørgslen efter selvnivellerende (polymere) gulve. Vær dog opmærksom på, at det vil tage lang tid at installere korrekt.

Sådan installeres selvnivellerende gulve

Tiltrækningen af ​​sådanne overtræk kan skabe indtryk af, at udførelsen af ​​sådanne teknologier ledsages af store vanskeligheder. Faktisk er processen temmelig dyr, men ikke kompliceret overhovedet, det vigtigste er overholdelse af alle faser, som hver især vil blive overvejet mere detaljeret.

Fase nummer 1. Forbered og niveau bunden.

Der er flere muligheder, der afhænger af materialet. Hvis vi beskæftiger os med en træbase, er det nødvendigt at demontere bundplader, fjerne spor af lak og lim, rengør gulvet mod forurening ved hjælp af en speciel industriel støvsuger. Dernæst skal du fjerne overskydende fugt, hvilket kan forstyrre installationen af ​​højkvalitets belægning (bør ikke overstige 10% fugtighed). Som regel bliver gulve affedtet ved hjælp af pulver og derefter påført for at niveauere blandingen.

Hvis den placeres på beton, bør procentdelen af ​​fugt ikke være mere end fire. Basen skal rengøres fra støv og snavs, niveau og sand belægningen. Det er muligt at lægge gulve både på en flise, og på beton og på træ. Hovedbetingelsen er effektiv udjævning og korrekt overfladebehandling, uanset materialet.

Fase nummer 2. Påfør primer.

Påfør primer for at rengøre og endda gulve. Når det tørrer, skal belægningen nivelleres igen for at forberede sig på anvendelsen af ​​billedet.

Fase nummer 3. Påfør basislag.

Påfør et lag af polymer på den forberedte overflade. Denne opløsning skal hældes, startende fra den fjerne væg. Dette sker i striber, og ikke mere end fem minutter skal passere mellem de to tilstødende. For at fordele løsningen skal du tage en nålbelagt rulle eller en stor spatel. Det anbefales at observere en lagtykkelse på 3 mm.

Fase nummer 4. Tegn billedet.

Billedet (billedstof) skal limes med et lille lag af belægning, eller uden det, hvis basen er selvklæbende.

Fase nummer 5. Afslutningslag.

Tallene skal være belagt med polyurethanlak, epoxy eller andre overflader. Derefter skal gulvene tørre ud, og som regel er en uge nødvendig for fuldstændig tørring, men du kan gå igennem dem omhyggeligt efter 12 timer.

Bulk 3D gulve - foto

Det selvnivellerende gulv har mange positive egenskaber, som sikrer relevansen af ​​denne teknologi. Der er forskellige designmuligheder, der giver dig mulighed for at vælge den, der passer til en bestemt sag. Vi håber, at vores lille fotogalleri letter dit valg.

3D-lofter - foto gennemgang af alle typer 3D-lofter i det indre

Loft dekoration maling, whitewash, tapet og gips gradvist falme. Originale måder at designe med nye teknologier går ind i det moderne liv.

Til kontorer anbefales det at holde sig til klassikerne, og i lejligheder eller private huse har du råd til at anvende ideer.

Stræk loft egenskaber

Sådanne designs som gipsplader og lofter lofter bruges til dekoration og udjævning af enhver overflade. Kun med hævede lofter kan der skabes en fantastisk 3D-effekt.

Strækloft består af profiler af aluminium eller plastik, hvor et særligt lærred strækkes. Dette gør det muligt at placere en 3D-tegning på en perfekt flad overflade.

Hængende loft monteret direkte på væggen, i stedet for den grundlæggende struktur. Dette gør det muligt at skabe lunefulde unikke former: bølge, kegle, bue, flere niveauer mv.

Lærredet er lavet af polyester tekstiler, som ikke reagerer på temperatur ekstremer. Det er lettere at installere, fordi det ikke behøver at blive opvarmet før stramning, som spænding.

Til stræklofter producerer en film af vinyl. Installationen er meget kompliceret, men der er mange fordele: lærredet er fugtbestandigt, ikke lader vand gennem, er perfekt restaureret, hvis naboerne oversvømmes.

Behandlingsmetoder til vinylfilm:

1. Glatte belægninger har et spejlbillede. Smukke volumetriske billeder af 3D-lofter - et fascinerende syn.

2. Matte vinyllofter uden blænding, dette er en god baggrund, hvor store mønstre skiller sig ud effektivt.

3. Satincoating uden glans, men har en smuk relief, der giver dybden af ​​farve.

3D loft effekt

Disse omfatter kun lærredet med et tredimensionelt mønster. På grund af den store plasticitet kan du placere lærredet under skråningen eller skabe flere niveauer af loftet. Denne mulighed vises kun i en højde på 2,8 meter eller mere.

For at oprette en 3D-effekt bruges mest fotoudskrivning. Det er umuligt at gøre dette alene. Et individuelt billede er valgt for hver kunde. Han kan bruge et færdigt katalog, udviklet af erfarne designere, eller tilbyde sin egen skitse eller collage. Anvendelsen af ​​3D-mønsteret reducerer ikke strækloftets kvalitet. Den store fordel er evnen til at vaske det frit, samt dekorere værelser med et højt fugtindhold.

Til fotoudskrivning ved hjælp af blank, mat og satin lærred. Den eneste begrænsning kan kun være størrelsen af ​​billedet.

I ruller sælges vinylfilm i forskellige bredder (op til 5 m). Dette er nok for standard lejligheder. For et stort område anbefaler eksperter at bruge polyester til lofter med et 3D-mønster - dette er et sømløst lærred.

Du kan bruge en anden måde: Lav et to-niveau (eller flere) loft, så mønsteret placeres inde i et bestemt element.

Det er kun nødvendigt at anvende 3D-tegning på lærredet i komprimeret form, så designet strækker lærredet.

Spejlede såvel som glatte vinyldæksler øger volumen effekten.

Der er flere almindelige installationsmetoder:

Keglen er en måde at spænde lærredet på, hvor "keglenes" top blev kronet med en lysekrone. Det kan også ramme en søjle, som meget ligner stalaktitter / stalagmitter i huler. Det ser meget imponerende ud.

Buen er en glat overgang af den bueformede form fra vægge til loft. Når et værelse tillader det, kan du oprette flere buer, der har forskellige radius og højder.

Bølger - dette er en kompleks bølgeagtig vedhæftning til væggene. Smukke bølger på loftet viser sig, de kan skabes forskellige, som om scatter.

Der er en kombination af to typer lofter: gipsvæg og gardin. Det bruges ofte, hvor der er en del af en gipsvægsramme, og inde i figuren kan der være en vinylfilm med et 3D-mønster.

For at øge effekten anvendes forskellige typer belysningsanordninger også: lysekroner, spotlights, LED-strimler.

Ved hjælp af stræklofter med et 3D-mønster kan du skabe en unik atmosfære, der vil understrege din individualitet og ikke-standard tænkning.

Moderne 3d lofter. Måder at skabe en tredimensionel illusion. Design, forberedelse til installation og installation af ophængningssystemet

Tredimensionale teknologier har opnået enorm popularitet ikke kun i filmindustrien, men også på mange andre områder af livet. Deres unikhed ligger i, at de udvider rummets grænser og gør os til at fordybe os i billedet. I stigende grad begyndte lofter med en tredimensionel effekt at blive brugt af designere i udformningen af ​​boliger og administrative lokaler. En anden knowhow på dette område har dukket op på markedet - lofter og gulve i 3d-teknikken.

I Vesteuropa, Japan og USA er 3D-lofter placeret øverst på popularitet. Sådanne konstruktioner tilhører den stil, der hedder ultramoderne.

Loft 3d - ud over virkeligheden

Systemer af denne type har mange indlysende fordele. Moderne 3d lofter og gulve giver dig mulighed for visuelt at opdele et værelse i flere funktionelle zoner, hvilket skaber originale og unikke design af forskellige niveauer af kompleksitet.

Selvnivellerende gulve 3d - intet er umuligt

På grund af brugen af ​​højkvalitetsmaling forsvinder billedets lysstyrke og klarhed ikke med tiden.

Derudover giver 3d dig mulighed for at gemme sig bag sit design:

 • klimaanlæg;
 • elektriske ledninger;
 • ruhed af den vigtigste overlapning.

Måder at skabe en tredimensionel illusion

Udtrykket "3d lofter og gulve" betyder strukturer med en volumetrisk virkning, som kan oprettes ved hjælp af flere niveauer (bølger, buer, buer) og 3 d-billeder. Ofte kombinerer disse to metoder med hinanden og opnår en unik og ret kompleks 3d-effekt.

3d vægge - fortsættelse af rummet til uendelig

3d billede på stretch loftet

Hvis du beslutter dig for at anvende et tredimensionelt billede på spændingsstrukturen, skal du have en særlig storformat printer. Det er muligt at anvende billedet på stræk 3d lofter både på enkle og på multilevel suspenderede designs. For korrekt gengivelse af billedet er det nødvendigt at behandle det i en grafikeditor.

Det tredimensionelle loft med billedet af rumgenstande, landskaber, abstrakte tegninger, nathimlen, undervandsverdenen, blomster, sommerfugle og billeder i fantasiestil er mest populær. Mange mennesker vil sætte på et 3d-loft deres eget portræt eller et foto af en elsket.

Valg af tegning afhænger af din smag og formål med rummet. Billedstørrelsen kan være anderledes. Den kan placeres i en lille del af loftet eller optage hele sit rum.

Installation loft loft

3d lofter er installeret på næsten samme måde som andre typer af lofter.

Der er dog nogle grundlæggende træk ved denne teknologi:

 1. Ud over de sædvanlige monteringsprofiler skal du bruge tresidede volumetriske dividere.
 2. Tekken kan være lavet af polyester eller PVC film. I dette tilfælde kan belægningen være fast eller bestå af flere dele, lavet i samme eller forskellige farver. Fastgør den til bunden med en baguette og fastgørelseskabel.

Vær opmærksom!
Efter at have lavet en lille fejl, kan du helt ødelægge arbejdet, fordi 3d lofter og gulve er komplekse tekniske systemer.

Derfor, hvis du beslutter dig for at installere 3D-strukturen selv, skal du angribe spørgsmålet alvorligt:

 1. Læs vores anbefalinger omhyggeligt;
 2. Se nogle videoer fra professionelle mestre.

Vær opmærksom!
Særligt smukt ser 3d lofter i store høje rum, hvilket skaber i dem effekten af ​​åbent rum.
Små værelser efter installation af sådanne systemer virker endnu mindre, så det er bedre at installere en anden type konstruktion i dem.

3d loft installation procedure

Loft design

Det første skridt er at skabe et designlayout. For dette er det praktisk at bruge tredimensionale grafiske redaktører og specielle programmer.

Med deres hjælp kan du ikke bare oprette en loftmodel, men også i tillæg:

 1. beregne pålideligheden og styrken af ​​strukturen
 2. vælg en farvepalet;
 3. lav mønstre af enkelte sektioner
 4. Se på billedet for det fremtidige billede af loftet i detaljer.

Computer modellering af 3d overflader - til sig selv en designer

Ved hjælp af forskellige elementer kan du oprette unikke former, placere dem i forskellige vinkler og i forskellige planer, gøre glatte eller bratte overgange.

Loftet kan udføres i form af:

 • dome;
 • buer;
 • kegle;
 • komplekse geometriske former.

Husk at tænke over og indikere i projektet, hvor ledninger, ventilations- og belysningsenheder vil blive placeret. Hvis du tvivler på dine evner, så kontakt de professionelle mastere, der vil hjælpe dig med at oprette et layout.

Forberedelse til installation

Køb de nødvendige byggematerialer, forberede plads til arbejde.

Til dette skal du:

 • lærred og dets fastgørelsessystem;
 • perforator, hammer, skruetrækker;
 • trappe;
 • fastgørelseselementer;
 • måleinstrumenter;
 • spatler.

Det er muligt at få en klud til et loft i specialiseret firma. Hendes personale hjælper dig med at vælge alle de nødvendige komponenter.

Der er specielle systemer, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at installere 3d lofter af forskellige designs. De mest populære blandt dem er Cherutti stretch loft systemer, som har mange muligheder for montering.

Installation af ophængningssystemet

Installation af 3D-konstruktion indebærer forberedelse af rammen og strækning af lærredet på den.

 1. Langs bunden af ​​loftet skal der laves huller rundt om hele rummets omkreds. Vedhæft en aluminiumsprofil ved hjælp af dykker - systemets bund er klar. For at forbedre det, kan du bruge bøjler, der vedhæfter loftet.
 2. Efter tegningene samles de strukturelle elementer. Inden du begynder installationen skal du installere belysningsenheder. Den bløde skjulte belysning af loftet giver en særlig udtryksevne til billedet.

Installation af et 3D-loft - intet kompliceret, som for et ekstremt effektivt resultat

Trekt 3D - stien til en anden dimension

I afslutningen af ​​artiklen

Installation i din lejlighed tredimensionelle stræk loft strukturer lavet i 3d teknik, kan du skabe illusionen af ​​tredimensionelle og realistiske billeder. Det er muligt at bruge disse stilfulde designs både til værelser i klassisk stil og til moderne interiør i højteknologisk eller moderne stil. Og gulvene i denne teknik vil gøre dig og dine gæster ser på din lejlighed fra en helt anden vinkel.

Bulk 3D-gulve. Hvad er ulemperne ved 3d gulve ingen vil fortælle dig

Dette er absolut bedre at vide på forhånd.

Hilsen til dig kære blog læsere RZ3d.ru. I kontakt Rustam Zakirov og jeg har en anden artikel til dig, emnet som, selvnivellerende 3d etager og deres ulemper. 3D-gulve ser meget smukke og meget imponerende ud, men ikke alle ved, hvilke ulemper og fordele der ligger bag denne skønhed, og om denne skønhed er det værd. Denne artikel er for dem, der ønsker at bestille sådanne gulve for sig selv og for dem, der vil professionelt fremstille dem. Så hvis du vil være opmærksom på alle nuancer og ikke fortryde fremtiden for 3d-gulvet, så læs artiklen til sidst og meget omhyggeligt.

Hvad er selvnivellerende 3D-gulve?

Dette er en flerlags belægning, hvoraf et af lagene er billedet. Det kan være et hvilket som helst billede eller foto, det kan også være naturlige materialer, havsand, tørre blade osv. Eller andre egnede elementer til dette, såsom mønter.

Oven på dette billede er desuden dækket af et specielt gennemsigtigt lag. Takket være det gennemsigtige lag er det muligt at opnå en vis illusion af volumen. Jo tykkere det gennemsigtige lag, jo dybere (større) billedet vises. Men ikke altid volumenet i sådanne gulve afhænger kun af dybden af ​​det gennemsigtige lag.

To typer 3D-gulve.

Der er to typer 3D-gulve. I en af ​​formularerne anvendes et almindeligt billede, og i det andet bruges et specielt 3D-billede. Den anden type egenart er, at det fulde volumen i sådanne gulve kun er synligt fra et bestemt punkt.

Desværre har alle selvnivellerende 3D-gulve uanset teknologien til fremstilling af 3D-etager og det anvendte billede deres egne specifikke ulemper. Hvilket skal tages i betragtning inden bestilling, eller selv lave sådanne gulve.

Ulemper 3d etager.

Den første minus. Dette er den høje pris for det nødvendige udstyr. Særlige værktøjer til arbejde med beton som slibemaskiner, industrielle støvsugere, professionelle squeegees mv. Vil være nødvendige.
Den anden minus. Dette er en søgning på 3D-billeder. Ikke alle ejer teknologien til at lave specielle 3D-billeder til sådanne etager, så søgningen efter sådanne billeder bliver en vanskelig opgave.

Og som regel skal fabrikanter af sådanne gulve enten helt afstå fra oprettelsen af ​​volumetriske gulve med et specielt 3D-billede eller begrænse sig til et meget smalt sæt af sådanne billeder, som de har kunnet finde.

Den tredje minus. Høj arbejdsintensitet, når du opretter en perfekt glat base. At installere 3D-gulve kræver en perfekt flad overflade, og for at opnå det skal du bruge en masse tid og kræfter. Ulemperne ved 3D-gulve kan også tilskrives det forhold, at dette er en ret lang procedure og ofte strækker sig over flere dage eller endog en hel uge.

Derfor vil et par dage være nødt til at lide fremmede i huset og leve i mudderet.

Fjerde minus Uanset hvor stærk og holdbar de selvnivellerende gulve er, kan små ridser ikke undgås. Før eller senere vil de stadig vises. Mindre ridser kan betydeligt påvirke gennemsigtigheden af ​​polymerlaget. Og som følge heraf vil opfattelsen af ​​selve billedet af det selvnivellerende gulv blive væsentligt forringet visuelt.

Bulk 3D-gulve. Hvad er ulemperne ved selvnivellerende 3d etager, ingen vil fortælle dig

Derfor er der i brug af 3D-gulve et behov for at bruge vaskemidler og polerer til at male mikroskrammer.

Femte minus. Dette er den høje pris for sådanne gulve. Og hvis vi tilføjer deres specificitet til de høje omkostninger ved sådanne gulve, så er der en anden ulempe for dem, der ønsker at engagere sig i fremstilling af sådanne gulve som en virksomhed. Ulempen er, at det ikke altid er let at finde en klient til sådanne etager.

Tja, selv i minuserne af sådanne gulve, kan du tilføje, at hvis du pludselig vil ændre sådanne gulve (og du vil senere eller senere) gøre det, så skal du også knytte dig til tid og kræfter.

Det vigtigste spørgsmål, der kun skal beslutte dig.

Så noget her, kære venner. Her er ikke store ulemper har sådan vidunderlig sex. Men på trods af dette for mange mange fordele ved 3D-gulve overlapper deres ulemper betydeligt, og derfor vil der altid være dem, der ønsker at forkæle sig selv og deres kære med sådanne gulve.

Så hvad skal man lave sådanne gulve eller ej, er det op til dig. Jeg håber, at min artikel hjælper dig lidt med at løse dette ikke lette spørgsmål. Det er det jeg har til i dag. Hvis du har spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne, og jeg har kun en lille (næsten personlig) anmodning tilbage til dig.

Hvis du kunne lide artiklen, skal du gøre følgende:

 1. Efterlad en kommentar. Bare skriv om du kunne lide artiklen eller ej. Skriv det emne, du gerne vil fremhæve i de følgende artikler.
 2. Del denne artikel med venner.
 3. Abonner på blogopdateringer og min YouTube-kanal.

Og alt held og lykke, godt humør, lige køn indtil...

3D-lofter (22 billeder)

Helt ærligt er stereo effekter forbundet med os, først og fremmest med biografer. Gradvist begyndte 3 D - virkningerne at blive brugt i et kompleks af bygg - og reparationstjenester i store lokaler, som forretningssteder, supermarkeder, restauranter.

I dag ser vi i stigende grad et tredimensionalt billede i designinteriøret i lejligheder og huse. Jeg må sige, at det ser mere imponerende og ekspressivt ud i loftet. Loft 3D er en imponerende illusion af lydstyrke, en slags kunstværk.

Et kig på rummet - 3D-lofter

Udtrykket "3 d" indebærer repræsentation af en hvilken som helst overflade i tre dimensioner: længde, bredde og højde. Billeder på loftet bliver tredimensionale, hvis du tilføjer højden til de to parametre, der ligger i samme plan. Ikke kun filmskapere, men også designere værdsatte alle fordelene ved 3D-effekten, dekorere lofterne i værelserne med utrolig skønhed. Lofter 3d er skabt ved at ændre loftrummet for enhver tredimensionel figur, efterbehandling med tredimensionel relief eller anvendt tredimensionalt billede. Sådanne lofter tiltrækker ubetinget opmærksomhed og bliver genstand for glæde. 3D-teknologier forvandler og oplever loftets rum, samtidig med at de opfylder den funktionelle rolle, at visuelt øge eller formindske rummet, korrigere formen eller volumenet.

3D loft muligheder

3D gipsplader lofter

Ændring af loftrummet kan være en volumetrisk figur af enhver kompleksitet, lavet af gipsplader. Blandt de materialer, der er involveret i udførelsen af ​​de mest ekstraordinære designidéer til indretning, har gipsvæg et ledende sted. Gipsvæg i et tredimensionelt design er ikke kun et design på overfladen, her skal du kunne beregne og overføre figurens form til loftpladsen, og vigtigere at vise kreativ tænkning i valg af farver og belysning. Ikke alle kan gøre denne slags arbejde med egne hænder.

Det skal bemærkes, at eksperter ikke anbefaler 3 d gipslofter for små lejligheder på grund af rummets utilstrækkelige højde, uanset om tallet er konveks eller konkav.

Som du kan se, kan du opnå en tredimensionel effekt ikke kun med fremskrivninger og nicher, men også med en god kombination af kontrastfarver. Denne designmulighed indebærer nødvendigvis brug af væggen, ellers vil det vise sig at være uinteressant. Således er loftet på 3 d en integreret del af hele indretningens idé.

Nichelindstillingen er ikke særlig vanskelig at udføre. Det er meget sværere at lave bølger, volumetriske geometriske figurer, blomster, sommerfugle og så videre fra gips. For at gøre dette bruger den det forkerte simple plaster med en kartonskal, men et nyt forbedret forstærket gipsplader med glasfibernet indvendigt i gipset, den såkaldte designer. Det er tyndere og lettere end almindeligt gipsvæg, hvilket har en positiv effekt på kvaliteten af ​​tallene på loftet. Han giver mulighed for at repræsentere bøjninger uden at bruge perforering. For at bevare formen er designet installeret på rammen.

Det er vigtigt! Suspenderet 3D-loft består af flere niveauer, derfor skal det tidligere være afbildet i form af tegning på papir eller bedre at gøre det ved hjælp af specielle programmer på computeren.

Den klare fordel ved at bruge et computerprogram er, at efter at have lavet alle parametrene i rummet og de påtænkte figurer, er det muligt at se det endelige resultat af det ønskede loft og om ønsket du kan foretage passende justeringer. Nu er det fortsat at overføre alt til loftets plan.

Paneler til 3D-loft

Den næste mulighed for at skabe volumetriske lofter vil være specielle 3D-paneler i loftet.

Nogle fordele ved 3D loftpaneler til loftet:

 • Materialets lethed letter jobflowet til at samle og designe komplekse strukturer;
 • sundhedssikkerhed - som de er lavet af miljøvenlige materialer;
 • lang levetid
 • enkelhed i at forlade - opretholde våd rengøring
 • acceptabel pris.

Volumetriske tegninger på loftet gør det selv

Usædvanlig skønhed vil give loftet et kunstmaleri. Du kan selv gøre det. Det er vigtigt at overveje at værelset var rummeligt og lofterne var høje. Så vil det yderligere understrege den ekstraordinære indretning.

At tegne en tredimensionel tegning er ikke så svært, hvis du følger nogle regler. For at arbejde skal du have en projektor, farvede blyanter, børster, maling.

Ved hjælp af denne metode kan du ikke være en kunstner. Tålmodighed plus hårdt arbejde vil medvirke til at opnå et fremragende resultat med at skabe et voluminøst "mesterværk" på loftet.

Ved hjælp af en overhead projektor projiceres billedet på loftets plan, hvilket gør det muligt at tegne en kontur af sammensætningen. Derefter anvendes malinger, det er bedre at bruge pensler af forskellig tykkelse.

Vi må ikke glemme, at kvaliteten af ​​volumenmaleriet er direkte afhængig af den omhyggeligt forberedte loftoverflade og kvaliteten af ​​de anvendte malinger og børster.

 • konsistensen af ​​farver skal være cremet;
 • streger anvendes kun med glatte bevægelser;
 • hvis det er en hel sammensætning, så i midten af ​​billedet bør farverne være lysere end ved kanterne;
 • store elementer er dekoreret først;
 • til korrektion af udsmid, skal du bruge en særlig svamp;
 • volumenet er givet ved maling af lysere nuancer end de vigtigste, anvendt som indramning af billedet ved enten større eller mindre tryk;
 • dybden af ​​mønsteret vil give den maling, der blev brugt til loftets vigtigste baggrund, anvendt på nogle steder af billedet, simulerer huller;
 • færdig tegning kan lakres med spray.

Loftmaleri - snag

I modsætning til ovenstående loftmaleri kan loftet stadig være dekoreret med et stort maleri, kaldet maleri - snag. Kun denne gang skal du ty til hjælp fra kunstnere, der ejer kunsten at anvende et tredimensionelt billede. Maleriet - snag er en original og udsøgt måde at dekorere interiøret på, fylder ethvert værelse med skønhed og volumen.

Denne teknik blev brugt af vores forfædre. I renæssancen blev det brugt til at male templerne.

Jesuit Kirke (Jesuitenkirche)

Jesuit Kirke (Jesuitenkirche)

Et eksempel på maleri - svig. Præsenteret ovenfor, loftet af Jesuit katedralen i Wien, malet af kunstneren Andrea del Pozzo. Han er et godt eksempel på bedrag, for at understrege al majestæt.

Loft 3D tapet

De sædvanlige fotomalerier, der en gang har forårsaget en rystelse, er blevet erstattet af mere avancerede efterbehandlingsmaterialer relateret til denne type, de såkaldte 3 d wallpapers. Baggrunde, der skaber en tredimensionel effekt, gør det muligt at skabe malerier i interiøret med en fantastisk effekt af dybden af ​​rummet. Dette er en meget original måde at afslutte loftrummet på. Med deres hjælp kan du genskabe storheden af ​​nordlyset eller himlen i stjernerne med flyvende kometer, hvide skyer i den blå himmel, blomster, træer, fragmenter af undervandsverdenen eller byens højhuse.

Et interessant faktum. Det mest visuelt ekspanderende rum i billedet med et åbent tag skaber følelsen af ​​en ekstra udgang fra rummet.

Ceiling 3D wallpapers har følgende egenskaber:

 • vandafvisende effekt forlænger deres liv;
 • et særligt lag på overfladen af ​​3D tapet beskytter mod ild;
 • har en lang levetid, modstandsdygtig over for mekaniske skader
 • opretholde rengøring med husholdningsvaskemidler
 • Lavet af sikre og miljøvenlige materialer.

For dine oplysninger er klæbende loft med 3D tapet ikke anderledes end traditionelle metoder til klistning med tapet, ved hjælp af lim til vinyl tapet eller almindelig PVA.

3D-lærredstasker er et stort format tredimensionelt print. Tre d effekt opnås på grund af brydningen af ​​en stråle af lys ved at reflektere partikler.

Advarsel! Forveks ikke 3D tapet med tapet med selvniveauende overflader, det er to forskellige teknologier, selvom de opfattes visuelt på samme måde.

 1. Panorama tapet. Denne lærred af store størrelser. De kan beregnes direkte på væg og loft. Grunden kan være ethvert emne, for eksempel rum, undervandsverdenen eller skønheden i bjergrige reliefs.
 2. Fragmental tapet. De kan bruges som et separat element i indretningen som en del af loftets overflade. Fokus på 3D-billedet kan bruge rammen.
 3. 3D tapet med baggrundslys fra fluorescerende lamper. I dagslys ser de ud som almindelige tredimensionale lærred, og om natten skabes effekten af ​​spredt lys. Original og imponerende, det ser ud i et stort rum. Denne finish er velegnet til et børns soveværelse, hvis barnet er bange for mørket.
 4. Roll. Denne type tredimensionale lærred adskiller sig fra almindeligt lærred i billeddetaljer. Dette er deres popularitet og appel. Udvælgelsen skal tage hensyn til kombinationen med væggenes design og indretningen af ​​rummet.
 5. LED. Sådanne billedbaggrunde er kendetegnet ved et komplekst lyssystem med lysdioder, som fjernstyres af kontrolpanelet. Lysstyrke, farvemætning, billedkomposition afhænger af dine ønsker og følelser.

Strek 3D lofter

Efter udseendet af de første stræklofter gik der meget tid. Teknologierne i deres produktion og design fantasi stod ikke stille. Idéen om at skabe en tredimensionel effekt på billeder på loftet blev udformet i produktionen af ​​stretch 3D canvases. Som praksis har vist, er det med stræklofter at skabe en fantastisk 3D-effekt. Duer eller bølger kommer bogstaveligt til live på lærredene, og blomsterne ser ud til at blomstre lige foran dine øjne. Generelt kan emnet for malerier være den mest forskelligartede, vigtigst af alt er resultatet altid fantastisk.

Strukturelt adskiller 3D lofter sig ikke fra konventionelle stræklofter. Rammen tjener også som en profil eller baguette, fastgjort med en kniv eller harpoon mekanisme. Forskellen ligger i det tredimensionale billede på film eller tekstiler, der gør et almindeligt lærred til et genoplivet billede. På grund af lærernes høje plasticitet kan de placeres med en skråning eller lave et loft på flere planer, alt afhænger af rummets højde.

Strek 3D-lofter kan opdeles i flere typer:

Arch - karakteriseret ved opbygningen af ​​en glat overgang mellem vægge og loft under enhver radius. Du kan anvende flere buer af forskellige farver og størrelser.

Cone - basen er en geometrisk form (for eksempel en trekant, firkant). Kegleformede elementer skaber følelsen af ​​faldende fald.

Bøjninger - glatte bøjninger i form af bølger skaber indtryk af mobilitet. Engageret, måske hele loftet, eller et separat fragment. "Bølger" i størrelse og højde, tekstur og farve kan være forskellige, men kan være de samme.

Strekak med 3D-billedudskrivning

Dybest set er den tredimensionale effekt skabt ved hjælp af fotoudskrivning. Volumetriske malerier anvendes på blank, mat eller satin lærred i en komprimeret form, som når du installerer lærredet vil strække sig. Kvalitet fotoprint giver vandtætte og miljøvenlige maling. Tegningsområdet har næsten ingen grænser. Afhængigt af formålet med rummet kan du vælge det passende tredimensionale billede. For eksempel for køkkenet at samle et stille liv eller frugt. Til stuen eller kontoret passer en abstraktion eller et berømt maleri af kunstneren. Et billede med tegnefilm eller dyr vil være egnet til børn.

Gennemsigtige lofter med dobbelt fotoudskrivning

Kernen i den nye teknologi er, at to lærred er monteret vandret på samme niveau i loftet. Billedet påføres på det store øvre lærred med billedudskrivning. Den nederste lærred indeholder fotoutskriftselementer og mønsterperforering. Brug af bundpanelet skaber en visuel effekt af tredimensionelt billede. Effektivt supplere LED-stripen med dobbelt loft, indbygget i profilens rum.

Fordele ved stræklofter 3D:

 • praktiske;
 • nem at betjene, pleje
 • skjul overfladen af ​​loftet fejl;
 • hurtig installation;
 • uovertruffen udseende;
 • implementering af en række design ideer.

Det er vigtigt! For at forbedre effekten af ​​tredimensionelt volumen anvendes forskellige typer belysning: lysekroner, spotlights, LED-strimler.

Smukke stræklofter 3d vil skabe en unik atmosfære, rig på dybde og volumen.

Landespørgsmål

Byggeri og hytte i almindeligt sprog

Alt om 3D-lofter

3D-teknologi har åbnet nye muligheder for lofter, samt anvendelsesområdet. Tidligere blev lignende loftsstrukturer kun installeret i dyre virksomheder - forretningcentre, supermarkeder.

Men til i dag bruges 3D lofter i mange boligområder, hvilket giver sidstnævnte mere æstetik og appel.

3D-lofter kan drastisk ændre hele indretningen af ​​et rum, hvis farver og mønstre er passende udvalgt. Hvis hele billedet er spredt af belysning, som i øvrigt også ofte bruges under installationen, vil effekten blive væsentlig forbedret.

Fordele ved stræk 3D lofter:

1. Før installationen ikke kræver overfladebehandling

2. høj installationshastighed;

3. Beskyttelse mod oversvømmelse af naboer ovenfra (lærredet kan klare op til 100 liter vand);

4. Stræklofter er miljøvenlige, lugtfri, brandfugtighedstemperatur resistente;

5. Giv værelset et usædvanligt udseende, giver også mulighed for at realisere eventuelle designideer.

I dette materiale overvejer vi grundigt 3D-design i loftet, der starter med satser for materialer og slutter med selvinstallation.

Interessant! Hvad skal man lave loftet i huset, HER!

I mellemtiden, så du kan visuelt sætte pris på skønhed og ekstraordinære karakter af 3D-loftet, præsenterer vi flere af dens variationer i billeder.

3D-loftsfoto

3d lofter pris

Nøjagtigt bestemme prisen på et strækloft er kun muligt, når de nøjagtige parametre i rummet er kendt.

Prisen varierer også afhængigt af den påkrævede stoffabrikant (Tyskland, Rusland, USA) og firmaet der laver installationen.

For eksempel 1 kvadrat. et måler lærred på en PVC-base med et hæftemonteringssystem med 2 forskelle i højden i et værelse med fire hjørner og en lysekrone vil koste ca. 4.500 rubler.

Hvis der i stedet for en lysekrone er planlagt installation af fire spotlights, vil installationen for de resterende uændrede parametre koste omkring 6.500 rubler.

3D lofter. Loftspaneler

En interessant kendsgerning er, at for installation af 3D-lofter kan du ikke kun bruge stretch-stoffet, men også specielle paneler. Et eksempel på et loft ved hjælp af dette materiale kan du vurdere ved at se på billederne nedenfor.

Fordele ved loftpaneler:

1. lette vægt design, hvilket i høj grad letter processen med installation og design af komplekse strukturer;

2. Materialets tekniske egenskaber tillader installation til enhver tid på året

3. ret lang levetid uden tab af skønhed af udseende Dette kan også omfatte nem rengøring: det er nok til regelmæssigt at tørre overfladen med en fugtig klud.

4. Lav pris på materiale, der interesserer, måske alle;

5. Pladepaneler er miljøvenlige, og derfor er de slet ikke farlige under drift.

3D-lofter: hvordan man laver

Hvis du allerede er ivrig efter at installere et 3D-strækloft, kan du gå på to måder:

1. Kontakt virksomheden for at installere lofterne af denne type for at spare tid og lønomkostninger, men bruge flere penge på installationen;

2. Gør installationen selv, spare penge, men brug ekstra tid direkte på selve installationsprocessen.

Er den anden mulighed tættere på dig? Os også! Derfor begynder vi at analysere processen med at installere et 3D-loft lige nu.

Processen med at installere et stretch 3D-loft (3D lærred)

Trin 1. Ved hjælp af et målebånd eller en linjal i hvert hjørne af rummet måler vi flere centimeter fra hovedloftet.

Den nøjagtige værdi afhænger af den valgte type lærred, men i de fleste tilfælde overstiger den ikke tre centimeter. Efter måling forbinder vi mærkerne med en snor eller en snor.

Nøjagtigheden af ​​målingen kan bestemmes af niveauet.

Trin 2. Vi bore huller til dowels i intervaller på 7-15 cm. Hvis vi taler om forbindelsespunkterne, bliver vi nødt til at indsætte dowels hver 1-2 cm.

Trin 3. Vi fastgør profiler med forborede huller med selvdrejende skruer (aluminium anbefales det), som i almindelighed er skruet ind i dowels.

Før du fortsætter til det fjerde trin, skal du omhyggeligt inspicere profilen for fravær af skarpe fremspring, der kan beskadige nettet.

Det viser sig følgende billede

Trin 4. Vi opvarmer rummet med en varmepistol til 40 grader.

Yderligere spænding af nettet er lavet af den vinkel der er markeret på den. I dette tilfælde skal filmen opvarmes til 60 grader. Sidstnævnte er strammet, harpunerne er indsat i profilens riller indtil den klikker på plads.

Næste vinkel er fast, som er diagonalt med den første.

Og kun så siderne. For at gøre det lettere for dig at forstå teknologien for webspænding henvises til nedenstående figur.

Hvis vi taler om installation af en stofklud, starter den fra midten af ​​loftet, hvor den er fastgjort i profilen og strækker sig derefter til hjørnerne. I dette tilfælde er opvarmning ikke nødvendig.

Vi bringer også opmærksom på en træningsvideo om installation af stræklofter, hvilket vil gøre processen lettere

3D-lofter: typer

Der er tre vigtigste måder at montere spænde stof på:

1. Harpoon - lærredet er fastgjort med specielle kroge, kaldet harpuner. Sidstnævnte er placeret på filmens kanter.

Denne fastgørelsesmetode er bemærkelsesværdig for at lette demontering, hvis det bliver nødvendigt at installere yderligere belysningsenheder.

2. shtapikovy - kluden er fastgjort af specielle lameller. I dette tilfælde forsvinder behovet for at installere soklen.

3. kile - lærredet er fastgjort med små kile, hvorved man nemt kan installere en multi-level struktur.

3D væg- og gulvlofter

Fornærmelsesvis bruges 3D-teknologier ikke kun ved installation af loftsbeklædning, men også ved udsmykning af vægge og lofter. Hvor ofte kan du se et sådant fænomen?

Det er rigtigt - meget sjældent!

Derfor er 3D-vægge og gulve en æstetisk og usædvanlig løsning med hensyn til interiør.

3D trim er let at dekorere.

Moderne produktionsteknologier indebærer brug af skruer, lim, konsoller eller endda specielle riller, som producenterne forudser.

Vægindretning ved hjælp af 3D-teknologi:

Denne artikel er blevet præsenteret som den mest komplette information om 3D-lofter. Vi håber det viste sig at være nyttigt og interessant for dig.

Strek 3D lofter - 4 måder at skabe effekten af ​​volumetrisk rum

"Blue Sky" lige i lejligheden

Tredimensionelle lofter - lyder svimmel, ikke? Og det ser helt utroligt ud, originalt og stilfuldt! Et slags tredimensionelt billede oprettet ved hjælp af fotoudskrivning, perforering eller ramme. I hver metode stopper jeg separat. Gør dig klar, du vil finde en masse nyttige oplysninger + udvalgte fotos af 3d lofter.

Sådan opretter du et loft 3d

I ord er dette en kompliceret, tidskrævende proces. Men alt er meget enklere end det ser ud til. Det bruger trods alt moderne teknologi, lette materialer og velovervejede installationsmetoder.

Den mest vanskelige er opførelsen af ​​reelle volumetriske strukturer og kombinationen af ​​to teknologier på en overflade. Uden gode herrer kan ikke gøre! I slutningen af ​​artiklen vil jeg give et snydeark, hvordan man vælger installatører og ikke skuffes.

Metode 1. Tredimensionel udskrivning på stræk lærredet

Den første måde at få 3D-effekt på er at udskrive et tredimensionalt billede på et satin, blank eller mat lærred. Dette gøres ved hjælp af en storformatplotter og vandtæt miljøvenlige maling.

Resultatet er et realistisk, høj kvalitet og rige billede af hele loftet. Interiøret kommer bogstaveligt til live, grænserne for rummet ekspanderer, atmosfæren er fyldt med komfort.

Fordelene ved tredimensionel udskrivning - en overkommelig pris og nem installation. Du kan simpelthen købe et færdigt lærred med et tredimensionelt mønster og gøre installationen selv. Det vil tage et minimum af værktøjer og to par mandlige hænder. Undervisningen er knyttet til ethvert strækloft.

Det er også bemærkelsesværdigt, at sådanne lofter ikke spiser dyrebare højder op. På trods af 3D-effekten forbliver panelet glat. Derfor kan vi sikkert anbefale dem til værelser med lave lofter.

Men den ægte eksklusive 3D-udskrivning er det ubegrænsede valg af billeder! I katalogerne for kunstvirksomheder er de bekvemt spredt på tematiske grupper. Lad os se hvilke tegninger og hvilke værelser der er mest populære:

 • I køkkenet, stilleben, frugter / blomster / insekter ser det godt ud i en nærbillede eller efterligning af et panoramavindue.
 • Fredelige skovlandskaber, bjerge, vandfald, havstrande, plads, stjerne regn osv. Er mere egnede til soveværelset.

Night starry sky

 • Børnenees lofter er oftest dekoreret med farverige sommerfugle, sjove dyr, glitrende stjerneklar himmel, bløde skyer, foretrukne modeller af transport, individuelle tegn eller hele rammer fra tegnefilm.

Det er fantastisk, hvor ægte sommerfuglen ser ud.

Tegn af den berømte tegneserie

 • Abstrakte 3d lofter er perfekte til stuen, studeren og teenrummet. Imitationer af berømte malerier og fresker, akvarier, fantasi, arkitektoniske monumenter ser meget solide ud. Close-up vilde dyr (tiger, skærm øgle, bjørn, python osv.) Vil også være passende.
 • Panoramaudsigt over undervandsverdenen, havoverfladen, hajerne, et oversvømmet skib eller en by, der strækker sig til uendeligt - hvordan kan du ellers genoplive et badeværelse? Del dine ideer i kommentarerne!

Sharks virker ægte!

Du kan dog fange alt du kan lide i loftet. Der er ingen begrænsninger her. Nogle, for eksempel, bestille en tredimensionel udskrivning af et familiefoto, et portræt af en elsker eller endda din egen. Det er et spørgsmål om smag.

Streklofter med 3 d prints er interessante i sig selv, men omhyggeligt tænkte lys kan gøre dem fantastiske! Så klogt at placere LED eller fiberoptiske bånd, kan du få et "skyhøje" loft. Og sætte sig rundt om perimeteren eller i form af et spotlights - at dekorere og understrege den tredimensionale effekt af lærredet. Masser af muligheder! Dette emne fortjener en særskilt artikel.

Metode 2. Gennemsigtigt loft med dobbelt fotoudskrivning

Know-how inden for stræklofter. Umiddelbart siger jeg, at designet ikke er billigt. Men skønheden viser sig ubeskrivelig! Hvis du leder efter en unlearned eksklusiv, så er det det.

Kernen i denne teknologi er at installere flere dåser fra en gennemskinnelig film på én gang. På hver film anvendte et bestemt mønster ved hjælp af fotoudskrivning. Disse kan være monogrammer, landskaber, reproduktioner og meget mere. Den øverste film er bunden, og bunden skaber det samme visuelle volumen.

Duvene placeres vandret imod hinanden, mens der er et lille mellemrum mellem dem. En LED-strimmel er normalt indlejret i dette tomme rum.

På grund af filmens gennemsigtighed kan vi observere spredt lys, hvilket gør lydens effekt endnu mere udtalt. Illusionen om en usynlig udstråling og "flydende" loft - en klasse! Ofte dannes nogle mønstre, såsom kaotiske linjer, spiraler, lyn osv. Fra LED stripen.

Mønstre af LED tape bundet under lærredet

Wave linjer, alle de samme LED stripe

Jeg ved ikke, hvor mange lag film der bruges her, men resultatet er fantastisk!

Skygger af flydende fisk

Udtalte tredimensionale effekt

Et enklere eksempel på et gennemskinneligt tredimensionelt loft

Gennemsigtig strakt lærred tynd og lille i størrelse (op til 3,5 meter). I de fleste tilfælde er deres eget område ikke nok til helt at lukke bundpladepladen. Så bliver de et af elementerne i en multi-level struktur.

Metode 3. Stræklofter med perforering

Denne metode ligner den foregående. Det installerer også to paneler, men ikke gennemskinnelige. Ja, og deres funktioner ændrer sig: den nederste lærred tjener nu som baggrund, og den øverste skaber et tredimensionelt mønster.

Perforering (dekorative huller) er lavet lige det samme på bunden af ​​lærredet. Deres form, nummer og placering kan være nogen. For eksempel 3D lofter med perforeringer i form af bølger, cirkler, en stor spiral eller en blomst.

Dekorative snit på bunden lærred

Lille del af perforations stencils

Skårne lofter, såvel som gennemsigtige, perfekt kombineret med LED belysning. Den er tilfældigt monteret på omkredsen eller på udskæringen. Så skaber spillet af nedskæringer, farver, lys og skygger fantastiske fantasi mesterværker!

Butterfly Perforation

Lyse blomster og cirkler

Også en interessant regnbue beslutning

Nå, meget usædvanligt og fremmest

Snehvid og bourgogne-lærred med en blank effekt

Minimalistisk perforeret loft

Metode 4. Real-volume konstruktioner

Den mest tidskrævende og dyre måde at få 3D-effekten på. Du vil ikke være i stand til at bygge en sådan konstruktion med dine egne hænder (medmindre du selvfølgelig er en mester i denne virksomhed).

I starten udvikles et loftdesignprojekt, som derefter modelleres i et specielt computerprogram. Desuden samler montører komplekse rammer af aluminiumsprofiler, som vrider og bøjer i nogen vinkel. På den færdige ramme strækkede skræddersyede dele af lærredet.

Indstillinger for bulk loftsdesign sæt. Som et eksempel nævner jeg de vigtigste, så du forstår, hvor bredt feltet for eksperimenter er:

 • Brug af den enkleste form af buen kan bygges på loftet af den majestætiske "kuppel" som i et middelalderligt slot. Det vil tjene ikke kun indretning. Det kuplede loft øger visuelt højden af ​​rummet.
  Og du kan være tilfreds med en simpel afrundet overgang fra væggene til loftoverfladen. Enkel, men med smag!

Buet "nat" loft

Smuk buet overgang

Loftbue i lejligheden

 • Koniske former, der minder om dråber. Det kan være en stor "drop", der falder ovenfra. Eller mange små dråber, som i en stalaktithule.
 • Bølger og klitter er de mest komplekse og mest originale stræklofter 3d til dato. Det bølgende design er placeret omkring bundloftets perimeter eller i sin separate del. Bølgens tonehøjde og højde er forskellige. Og jo mere varieret deres præstation, jo mere "levende" og voluminøse synes rummet over hovedet at være.

Hvis stræklærredet med 3D-udskrivning kan installeres i små værelser, er disse tredimensionale designs kun egnet til værelser med højt til loftet. De synligt og virkelig lavere den horisontale overlapning.

Fordelene der giver loftet en 3d-effekt

Jeg vil ikke beskrive dykkerne af de strakte dofter selv, jeg vil kun afsløre værdien af ​​deres 3D-variationer. Alsidige, holdbare, med ubegrænsede designmuligheder - de nyder helt sikkert af traditionelle hvidvaskning, maling og loftfliser.

Hvad er deres fordele?

 1. Indstillinger for 3d lofter overvejes ikke! Og det er usandsynligt, at du vil opfylde de samme designløsninger:
 • For det første kan teksturens tekstur være mat, satin, blank, mønstret, gennemskinnelig og også efterligne stof eller metal. Jeg er allerede stille om den rige palette af farver og nuancer;
 • For det andet kan absolut ethvert billede udskrives på strækvasken;
 • For det tredje er der en række perforeringer og reelle volumetriske strukturer;
 • og fjerde, en række belysningsarmaturer.
 1. Det er ligegyldigt i hvilken stil rummet er indrettet - 3 lofter kan vælges og harmonisk indføres i ethvert interiør. Minimalisme, moderne, pompøse klassikere, Provence, etniske motiver... Personligt kan jeg ikke huske en stil, hvor et ophængt loft ville se ud af sted og smagløst.
 2. Volumetriske stræklofter bidrager til at gøre rummet mere korrekt og derfor behageligt. Eksperimenterer med farve, tekstur, indretning, mønster og belysning på 3D-lærredet, du kan visuelt udvide rummet, tegne det i højde, opdele det i zoner eller gøre opmærksom på en bestemt indvendig detalje.
  Det trange rum bliver magisk rummeligt på grund af det lyse loft med en tredimensionel effekt af "flydende". Og det samlede halvtomme rum er fyldt med hygge, når et flerniveau design med mange smukke detaljer fremkommer overhead.

Studio lejlighed med et magisk loft

 1. Et væsentligt plus er miljøvenlighed af alle materialer - fra lærredene selv til fotoblade. Strek 3d lofter udsender ikke skadelige stoffer. Derfor er de sikkert monteret i børneinstitutioner, private klinikker, nyfødte værelser, soveværelser mv.
 2. Derudover vil jeg tilføje disse gode bonusser: evnen til at installere i et værelse med færdig reparationer; hurtig, nem og ren installation; uhøjtidelig pleje en enestående mulighed for at skjule grimme kommunikationer og ulemper ved bundloftet under loftet.

Sådan vælges installatørerne af 3D-lofter korrekt

Nedenfor vil jeg liste over de vigtigste funktioner i virksomheden, som kan tillægges ro i sindet at installere loftet:

 1. Sørg for at have et kontor og certifikater for produktkvalitet! Nogle skrupelløse installatører arbejder udelukkende via telefon. Det er - du kontakter dem, og de tilbyder at mødes på dit område.
  En person kommer og synes at gøre alt som forventet: målinger, designafklaringer, en rundvisning af producenterne af spændingstasker mv. Et team af installatører vil ankomme om en dag eller to, og de vil installere alt, hvad de har brug for.
  Men du vil aldrig vide, om en corporate eller falsk lærred dekorerer dit hjem. Selvom Nej, efter et stykke tid vil kvaliteten manifestere sig. Men det bliver for sent. Juridiske virksomheder giver en garanti fra 5 til 15 år!

Professionel tilgang - kvalitetsresultat

Ulovlige installatører hævder ofte, at kinesiske malerier altid er falske. Og hvad de tilbyder er et fast pålideligt produkt. Ved, du kan lave en falsk overalt, ikke kun i Kina. Jeg vil sige mere, i Kina er der meget værdige producenter med europæisk licens og tilsvarende kvalitet af produkter.

Lad være med at være doven for at besøge installatørkontoret, scout situationen, anmode om originalerne af overensstemmelsescertifikater, miljøsikkerhed, kvalitet af alle materialer. Et bona fide selskab vil give alt dette ubetinget.

De vil trods alt være ledere på dette område, og derfor er omdømme vigtigt for dem. Hvis medarbejdere er genert væk fra svar - stopp straks forhandlingerne.

Dette er, hvad et overensstemmelsescertifikat skal se ud.

 1. Et juridisk erfarent selskab har en officiel hjemmeside med et produktkatalog og rigtige eksempler på arbejde. Installatører, der er oprettet til seriøs langsigtet aktivitet på dette område, vil ikke forsømme dette.
  De forstår, at deres investeringer er berettigede og nødvendige for at få kundernes tillid. Det er fantastisk, hvis et sådant websted har en online-regnemaskine, der giver dig mulighed for selvstændigt at beregne den omtrentlige pris for hele arbejdet.

Et eksempel på en online-regnemaskine, der beregner omkostningerne ved loftet

 1. Anmeldelser af rigtige mennesker. Måske er dette det største plus for ethvert firma og en garanti for et godt resultat for kunden. Forhør familiemedlemmer, venner, kolleger, bekendtskaber eller i ekstreme tilfælde at klatre på fora. Sikkert nogen vil dele kontakter og detaljer om arbejdet i et allerede bevist selskab.

konklusion

Sørg for, at strakt 3D lærred - det er utroligt smukt, praktisk og rentabelt? Vi overvejede 4 måder at få et volumetrisk loft på: tredimensionel print, gennemsigtig baggrundsbelyst film, perforering og rigtige figurer. Vælg enhver baseret på dine ideer og budget.

Du kan endda kombinere flere måder på én gang og få noget fantastisk! Se videoen i denne artikel for at få mere "råvarer" til din ide. Del i ideerne om ideer og allerede udformede fantasier. Jeg vil læse alt med glæde, jeg vil se, jeg vil svare på spørgsmål.