Hvordan laver man en lampeskærm med egne hænder?

Belysning spiller en vigtig rolle i hjemmet. En velvalgt lyskilde er en kombination af korrekt lysstyrke og effekt med et smukt design af lampen. En god løsning ville være en lysekrone, en gulvlampe eller en lampe under lampeskærmen. Men hvis hverken stiliseringen i det sidste århundrede eller det moderne produkt passer indvendigt, kan lampeskærmen laves med egne hænder!

Populære materialer

Indretningens elementer, lavet på et enkelt projekt, bekvemt og smukt integreret i hjemmemiljøet. De er lavet af disse materialer og i de farver, der kombineres med design af værelserne og er nøglen til en bestemt stilretning.

Men udseende er ikke alt. Ethvert produkt skal ikke kun overholde interiøret, men opfylder også sine funktioner. Før du lærer at lave en lampeskærm med dine egne hænder, er det vigtigt at bestemme, hvor du skal gøre det. Valg af materialer påvirkes af følgende nuancer:

 • Lampeskærmens placering. Der er flere muligheder: loft, gulvlamper på et højt ben, med fastgørelse til væggen, bordlamper. Det er svært at forestille sig på sengebordet det samme overordnede design som under loftet. Til gengæld vil en lille sengelamper ikke klare lysekronens funktioner i stuen.
 • Dimensioner. Jo større diameter loftet er, jo sværere er det at gøre det ud af små elementer. Hvis du for en stofskygge kun har brug for en meter materiale, så skal du spise mere end et dusin popsicle for et baldakin af ispinde.
 • Udnævnelse. Lampeskærme passer til mange lejligheder. De skaber en romantisk indstilling til en date, et hyggeligt kammermiljø for venlige samtaler, giver interiøret en skønhed og lethed. Jo mere lys rummet kræver, jo tyndere og lettere materialer skal være, jo mørkere belysningen er planlagt - jo tættere materialer kan være og jo mere mættet farverne.
 • Omkostninger. Ikke alle materialer vil være billigere end at købe en færdiglavet lampeskærm. Så blonder, fløjl og nogle andre ædle stoffer overstiger ofte prisen på et produkt fremstillet af skrotmaterialer.

Lampeskærme fremstillet af stof, læder, forskellige typer papir, træstykker, reb og bånd, perler og metal er meget populære. Ikke mindre almindelige er produkter fra "affald" ting og "ændringer", der har fået et nyt liv.

tekstil

Ikke alle stoffer er egnede til at sy en lampeskærm. Konventionelt kan den opdeles i to typer: gennemsigtig og tæt.

Gennemsigtig er designet til lysekroner og gulvlamper, som skal belyse et stort område. Dette stof giver dig mulighed for at skabe smukke designerloft uden at gå på kompromis med de tekniske egenskaber ved belysning. Lette slør, tynde laced antenneprodukter, "strikkede" loftslamper er velegnede.

Transparente stoffer bør være langt væk fra glødelamper, og blonder bør helst være stivelsesholdige, så de bevarer en stiv form selv uden ramme.

Tomme stoffer er nødvendige for at skabe en kammeratmosfære. Disse omfatter satin, jacquard, linned, gunny, flok, silke, hæfteklæde, stof med fotoudskrivning. Der er også et stof på belysningsarket, der er designet udelukkende til lampeskærme af geometriske former.

Tykke stoffer er mere variable med hensyn til design. De kommer i ønskede nuancer og kan have et mønster: geometriske mønstre, forskellige typer bur, plots, fugle og dyr, blomster og blomstermotiver. Separat er det værd at bemærke produkter fremstillet af læder, bølgede stoffer og muligheden for at bruge klæbebånd og bånd for at danne folder af enhver form.

Ændring af gamle ting vil medvirke til at spare på skabelsen af ​​en original stofskygge. På kurset vil man gå i jeans, hvor hånden ikke stod ud for at smide ud, en sweater, der smagte muldvarpet, skåret fra burlap og noget tøj, der har tjent.

træ

Ved udformningen af ​​lamper af træ udføres basen ofte, og i loftet kræves mindre tungt materiale. Dette forhindrer imidlertid ikke brug af små, lette trædele af ikke-trivial form for at skabe en lampeskærm.

Det kan være flettede produkter fra strimler af træ (som en kurv eller en kasse), fleksible tynde grene (pil, hassel, birk), tynde træskærer op til 10 centimeter i diameter, spændt på reb i overensstemmelse med gardinens type til døråbningen. Mere original ser ud som en lampeskærm, hvis ramme er lavet af en gammel affaldsspand, og loftet er dekoreret med lige rækker af tøjvask. Fra budget mulighederne - dekoration til lampen med sushi pinde eller en simpel og elegant skygge fra bøjlen til strikning.

Massivt træloft findes også på markedet. Disse er de fineste cylindre, der bevarer træets struktur og transmitterer lys, men de er vanskelige at fremstille og kræver nogle færdigheder i tømrerarbejde. På grund af materialet og produktionsteknologien er de desuden af ​​høj pris.

metal

Mange i sætningen "metal lampeskærm" har foreninger med omfangsrige candelabra under loftet fra gotisk interiør, men moderne teknologier tillader produktion af elegante og lakoniske produkter fra aluminium og lignende metaller i egenskaber. De har en anden form, dybden af ​​kuplen, kan være integreret eller bestå af nogle "kanter" som en nøgleramme.

Budgetversionen af ​​egne hænder er nem at lave af wire (aluminium eller kobber). Aluminium er større i diameter, egnet til produkter af fancy former, men uden dekorative elementer. Kobberledning er tyndere og mere fleksibel. Det producerer ikke kun indviklede lofter, men også smuk indretning af enhver grad af kompleksitet. Det færdige produkt fra en ledning kan males helt eller adskilte fragmenter.

For at give tråden den ønskede form, skal du bruge en lille spand, en salatskål på stilken, en figuren vase, en frugtkurv eller ethvert andet objekt, som kan pakkes om toppen og derefter fjernes.

En anden mulighed for hjemmelavet kunstværk er en nuance af mønter. Hvis gamle sovjetiske penge er blevet bevaret derhjemme, kan disse afskrivne rubler blive omdannet til en originallygte, hvis du limer dem med ribben ved hjælp af superlim. Multiklipede metalcirkler skal danne en dyb skål, hvor pæren passer.

Det er vigtigt at tage højde for at dette er hårdt arbejde, og selv et lille produkt vil have brug for mange mønter, så du bør ikke vælge denne mulighed for at dekorere lysekronen i stuen. Men som et dekorativt ornament til bordet vil det være meget nyttigt.

Gips lampeskærme er sjældne. Mest brugt er halvcirkelformede og krøllede loftlamper i interiører i historisk, særligt antik stil.

Det er nemt at lave det selv. Det vil kun tage gipsblanding, vand, medicinsk bandage og grundlaget for det fremtidige loft vil blive dannet. Arbejdet foregår som i papir-mâché-teknikken, men i stedet for stykker papir anvendes små fragmenter af en bandage, gennemblødt i en gipsblanding.

Efter tørring vil gipsproduktet være struktureret og ujævnt. Det kan efterlades på denne måde eller poleret med fint sandpapir til glathed.

plast

Færdige plastprodukter rammer en række forskellige former, størrelser og farver. Ikke et mindre antal originale plast lampe nuancer kan laves personligt ved hjælp af husholdningsartikler fra dette materiale. Blandt de populære produkter er flasker, kopper, engangsspoiler og strøer. Det mest hensigtsmæssige er at drikke flasker med stort volumen.

Farvet plast bruges til at skære små dele ud af det. For eksempel kan du lave blade, cirkler, ovaler, diamanter og derefter rette dem på rammen. Gennemsigtig plast tjener som grundlag for maling med akryl og farvet glas maling.

Fra flasker på 5 eller flere liter viser det det færdige dæk, hvis du afskår beholderens nederste del. Den resterende top har allerede et hul til patronen, og den nederste kant kan formes, afskåret (opvarmet plast får fancy former), trimmet med et andet materiale. Det er kun at tegne et billede.

papir

Papir lampeskærme - en af ​​de billigste, komfortable og nemme at udføre. De er lette og universelle. Som i tekstiler er de mere gennemsigtige eller tætte.

Lys, der sender meget lys, sådanne lampeskærme er lavet af pergament eller rispapir. Før du skærer delene, skal arkene glattes af jern. Tætte lampeskærme kan laves af pap, tapet, avis sider i teknikken af ​​papier-mâché.

Den mest populære og enkleste løsning er et produkt fremstillet af tråd (twine, sisal, twine, jute), som er gennemblødt i en stor mængde PVA lim og viklet rundt om en ballon eller en oppustelig bold. På grund af det faktum, at limen under tørring bliver gennemsigtig, forbliver der ikke spor på trådene, selv farvede.

En mere grov og kompleks lampeskærm er lavet af flettet tøjlinje eller reb. Det vil ikke være muligt at give den en rund form, men det klassiske halvcirkelformede, konformede eller cylindriske dæk er ideelt til værelser i nautisk stil og loftinteriør. Også interessant er kurveflader lavet af kurve, garn, ved hjælp af macrame teknik.

Praktiske materialer

Med god fantasi og dygtige hænder kan du lave en lampeskærm af mindre bøjelige materialer: perler, perler, satinbåndskrotter, brugte skiver, skaller, bogark eller unødvendige musikalske notesbøger, bølgepap, forme til cupcakes og mange andre småblade, der ikke har brug for.

Stilretning

Valget af en bestemt stilretning for indretning kræver, at du holder fast i det selv i små ting:

 • Hvis en af ​​de klassiske tendenser hersker i indretningen, bør du give præference for materialer af høj kvalitet og ædel nuancer. Stoffer, snørebånd, bronze, gyldne og sølvelementer, yndefulde former, hvid, beige, bourgogne, smaragd, brun, samt elfenben og nuancer af fint træ er velegnede. Særligt fordelagtigt vil se lampeskærmen, som ser ud som om han arvede fra den intelligente bedsteormor.
 • Etnisk design indebærer tilstedeværelsen af ​​landets nationale farve. Europæiske stilarter af stivhed og elegance, er den asiatiske region mere præget af lethed, luftighed, enkelhed, orientalsk stil belyser fantastiske motiver, lyse farver, dyrebare smykker, en kombination af et stort antal nuancer.
 • Russisk stil er, i modsætning til forestillingen, ikke en oversvømmelse af nationale symboler, men rigdom, soliditet, skønhed og god kvalitet; Amerikansk - ytringsfrihed og originale materialer, f.eks. Omslaget til tabloids sider.
 • Stil nær naturen har naturlige og enkle materialer - træ, halm, grove tråde.
 • Moderne retninger så meget som muligt uden begrænsninger. De får lov til at bruge absolutte materialer, affaldsprodukter og de mest uventede løsninger: Lygte nuancer af reb, candy wrappers, brugte diske med glat overflade, papir kopper og cocktail rør. Og det er bare nogle få variationer i emnet.

Master klasse på fremstilling

Ved første øjekast er det måske ikke en nem opgave at lave en lampeskærm, men en detaljeret beskrivelse hjælper med at håndtere det i et par enkle trin. Det mest lyse i udførelsen er rammeløse papirprodukter, garn, blonde.

At samle et papir lampeskærm-accordeon til en lysekrone, en gulvlampe eller en bordlampe, skal du bruge:

 • Forbered et stykke papir (du kan tapet) 150 cm langt og mindst 30 cm bredt;
 • En simpel blyant på linjen for at identificere "kanterne" af trekkspillet med 3 eller 5 cm;
 • Saml accordeonet med fokus på de planlagte linjer;
 • Ved hjælp af hulhullet skal der laves huller i loftet langs den øverste kant og indsættes et bånd eller en ledning i dem for at justere bredden af ​​den øverste kant af loftet.
 • Lim de to ender af accordeon med superlim.

For at skabe den mest populære globulære lampeskærm, skal du bruge: 20-25 meter bomuldslinnedråd (tykt) eller blødt reb, saks, konstruktion PVA-lim, vand, limbeholder, markør, tyk, solidfarvet oppustelig bold, medicinsk handsker, mineralolie, base til lampen.

Handlinger udføres i faser:

 • Forbered arbejdsfladen. Det er mest hensigtsmæssigt at udføre handlinger på et bord dækket med en film;
 • Fortynd limen med vand i et forhold på 2 til 1, sæt en kugle af garn i den resulterende opløsning. Det skulle blive vådt igennem. Om nødvendigt kan du tilføje mere løsning under arbejdet;
 • Mens trådene absorberer lim, blæser bolden op til den ønskede størrelse, markerer kuglens hale en cirkel, hvis diameter er lig med lyspærens diameter. Lidt gå bolden af ​​oliegelé;
 • Bind en kugle med en tråd og pakk den i kaotisk rækkefølge, indtil den løber tør for tråd. Det er ønskeligt, at vævningen er tynd og spindelagtig;
 • Når vævningen er færdig, skal trådens spids igen fastgøres rundt om kuglens hale og afskære overskuddet;
 • Suspender bolden på et tørt sted i 48 timer, indtil det er helt tørt. Det er vigtigt at bemærke, at lim vil dryppe fra det, så der skal tilvejebringes en kapacitet i bunden.
 • Pierce eller blæse bolden og tage det ud af lampeskærmen. Produktet er klar.

Utroligt smukke nuancer af runde blondebind. De giver rummet sofistikering og romantik, og det er meget enkelt i udførelse.

Siden bladsens basis er tråd, svarer fremstillingensteknologien til den tidligere version:

 • Forbered en arbejdsplads og alt hvad du behøver: saks, hvid lim uden yellowness eller gennemsigtig, blonder eller blondeservietter, vand, en kontrasterende oppustelig ballon uden mønster;
 • Opløs limen med vand, fordyb i en blanding af servietter til udsmykning;
 • Indblæs kuglen, marker hullet under pæren, smør kulens overflade med oliegelé;
 • Overlappe blonder cirkler, bevæger sig fra det angivne hul til pæren med uret;
 • Lad være i 24-48 timer for fuldstændig tørring;
 • Fastgør patronen og lampen.

Også til rammeløse lampeskærme er produkter fremstillet af metal-, plast- og træfragmenter, der limes sammen og danner et halvcirkelformet eller rundt loft. For eksempel fra mønter, gear, kopper, grene.

Rammen er nødvendig for mere kompleks i udførelse af produkter fremstillet af tyndt papir eller stof. Det giver dig mulighed for at samle lampeskærme af forskellige former, størrelser og kompleksitet.

Hvordan laver man en ramme?

Ideel til realisering af de udtænkte ideer fundament fra den gamle lampeskærm.

Hvis ikke, kan du lave en ny fra følgende materialer:

 1. Wire.
 2. Metalbøjler til tøj.
 3. Plastemballage fra drikkevarer.
 4. Plast og kurvekurve.
 5. Broderi hoop.

Trådrammen er den mest besværlige, men produktet fra den er pålidelig og robust. Den største fordel ved ledningen er, at den giver dig mulighed for at give basen enhver form: kegle, cylinder, kvadrat, tetrahedron.

Samlingen kræver ståltråd med en tykkelse på 2-3 mm, trådskærer, tang (tang), rundnestang, en hammer, en træchock, sandpapir, maling emalje, et loddejern.

fremskridt:

 • Regn tråden på en træchock med en hammer.
 • Klip tråden i stykker i overensstemmelse med diameteren af ​​de øverste og nederste ringe og højden af ​​"kanterne" på rammen.
 • Færdige fragmenter rengjort af uregelmæssigheder og rust med sandpapir; Brug rund tænger og tænger, giv dem den ønskede form. Den klassiske ramme er to runde baser af forskellig diameter og 4-6 ribber.
 • Enderne af emnet til bunden skæres i en vinkel, afsat.
 • Ved den øvre ende af hvert stykke wire til fremstilling af kanter, lav et lille knaphul og træk dem ind i rammens øvre ring. Fordel på samme afstand.
 • Wrap endene af ledningen på den øvre ring og leddene af basen med ribbenene med tynd kobbertråd, tryk den med tænger og lodde.
 • Brug rund tænger til at bøje hængslerne på de nederste ender af ribbenene, læg den nederste basisring på dem, juster afstanden, tryk den med tænger, pakk den med wire, tryk den igen med tænger og lodd.
 • Den færdige ramme til at dække med lysemaling, så efter en stund begynder tråden ikke at mørkere og efterlader ikke snavsede pletter på stofskyggen.

Rammen af ​​de gamle metalbøjler til tøj går på samme princip som ledningen, men kræver mindre indsats, og det viser sig mindre holdbart.

Til fremstillingen skal du slappe af skuldrene i lange strimler, hvoraf ved hjælp af tænger og tænger er detaljerne af den ønskede form og størrelse dannet. Overskydende kan blive bidt med tang. Mellem dele er forbundet med hjælp fra byggemateriale lim, tynd wire eller elektrisk tape.

Tomme plastflasker med et volumen på 5 liter kan også fungere som et godt grundlag for en lampeskærm, hvis du fjerner hætten og afskåret bunden. Det resulterende loft kan males, males, dekoreret med plastikdele.

Sådan laver du en trælampe af dig selv

I modsætning til teknologiens hurtige fremskridt er flere og flere mennesker i arrangementet af deres hjem tiltrukket af rødderne. Naturmaterialer, linjens enkelhed - er igen relevante. Som du ved, er en vigtig mission lamperne, de synes at sætte den overordnede baggrund i interiøret. De originale lysekroner, væglamper eller gulvlamper fremstillet af træ vil ideelt passe ind i værelser indrettet i øko-stil. Skønheden er, at du kan gøre det selv med et øje på funktionerne i dit værelse.
Overvej levende eksempler på træhåndværk, afhængigt af hvilken type base der anvendes.

Klar basis

Lamperne skabt på basis af færdige træprodukter ser godt ud. Alt, hvad din fantasi tillader, går i aktion: Fra et hjul i en vogn, en gammel tønde, til et ratt på et skib, der er erhvervet på et loppemarked.
Sikkert så mange i atmosfæriske institutioner massive trælysekroner fra hjul. Udstyret med lysformede pærer, de ligner nybegyndere fra middelalderen. Hvorfor ikke lave en sådan lampe med egne hænder?

Hjelskrone

Du skal bruge: en hjulbase (den kan findes i store supermarkeder), med et dusin lyspærer, der simulerer brændende stearinlys, fastgørelseskæder og et overlag på loftet for at skjule ledningerne. Dekorer det med smedede detaljer til din smag.

Kan du ikke finde hjulet? Det er ligegyldigt, ved hjælp af almindelige trætæpper kan du lave sjove "lampeskærme". Selv en teenager vil klare sådan arbejde.

Peg lampe

Og endnu et mesterværk af klædespidser - fastgør klæbespidserne til metalnet i tier. Et sådant loft kan gøres om en time ved at forbinde et barn - både informativt og godt for erhvervslivet. Udfyld det med et originalt lysestage, og den romantiske atmosfære i huset er garanteret.

Clothespin Candle Holder

Og alt hvad du behøver er en dåsebeholder og et par dusin tøjklemmer, du behøver ikke engang at klæbe noget.

Men hvad et mirakel kan laves af almindelige træbøjler. Bor et hul under krogen, send stiften og fast fast, drej dem rundt med en blæser.

Trempil-loft

Selv et gammelt revnet keg vil være nyttigt - det er nok bare at tage det ud gennem de ene sidebrædder. Det viser sig en stor lommelygte til aftenmøder under stjernerne.

Tønde lys

Træbolde

De mest populære lamper, som er lavet for hånd, har ofte en sfærisk form. Så i virkeligheden kan du lave et originalt grenbold fra affald.
Det bruger den samme teknik som når du opretter trådbolde. For at gøre dette skal du pakke en oppustelig bold i den rigtige form med en film, fastgør med en termopistol små stænger (centimeter 10-12 cm - afhængig af kuglens størrelse, desto mindre er den - jo mindre er stavens længde.)

Færdig, du kan nyde en eksklusiv baldakin. Hvis det ønskes, skal du åbne det med maling, lak eller sølvfisk fra en dåse.

På samme måde kan du tilfældigt indpakke friske piletræer (eller unge bambusskud) rundt om en rund (firkantet eller cylindrisk) basis. Det er rigtigt, at det tager længere tid for den færdige armatur at stå, så grenene skal tørre korrekt.

Virkelig smukke kuglelys opnås fra grene af mellemtykkelse, skåret i runde stykker. Bor et hul i hvert center i midten, gør det ikke for lille - gennemsigtigheden af ​​"loftet" vil afhænge af det. Og lim dem i overensstemmelse med algoritmen beskrevet ovenfor.

Branch baldakin

Tag grene af forskellige diametre for at fylde basisfladen så tæt som muligt, når du limer.
En sådan særprægende lampe vil dekorere landhuset selv om dagen. Absolut værd at bruge et par timer på dets oprettelse.

En spektakulær lysekrone kan laves af tynde plader af træ og stykker af barken - det sværeste er at lave en pæn snit. Forbind dem en efter en, idet tierne skal være af forskellig størrelse og anbringes i faldende rækkefølge, efterligner en klump.

Fundet en storslået rhizoom - fantastisk. Dette er en færdig lampe til soveværelset - du behøver kun at male det for at matche det eksisterende interiør.

Lysekrone fra rhizoom

Og om aftenen bliver dit værelse til skovtykkelser - så realistisk lys og skygge.

Vedhæftning af snags

Fantastiske armaturer opnås ved almindelig kryag. Selvfølgelig kan de forandres, slibes og lakeret, det vigtigste er at vælge "plottet" mere interessant.

Lampestang

Tilføj en chump med en moderne prikket pære på et tyndt "ben" - en tydelig designer ting viser sig, og du kan ikke sige, at alt dette gøres af dine egne hænder

Poleret og lakeret knuret Koryaks, kombineret med en lakonisk skygge af papir (klud eller bambus halm), ser meget stilfuldt ud.

Stive kviste

Ser stor lampe, skabt af vinstokken. Søde krøller "whiskers" tilføjer legetøj og charme til produktet. Og der er ingen grund til at skade planterne - brug grenene tilbage efter næste efterår beskæring.

Lampen fra en stang

Du kan bygge usædvanlige lysekroner fra lige linjesegmenter, selv om de ser lidt ondskabsfuldt ud, men de giver dig mulighed for at opretholde en øko-stil i et landhus.

Desuden er det ikke nødvendigt at overholde en bestemt geometri. Det vil se godt ud som nævnt grenkugle og "kvastet", besat med lysdioder.

Men hvordan man kan dekorere en kedelig rektangulær bordlamper. Denne mulighed er god ikke kun for at give, men også vil bringe en atmosfære af naturlig varme og komfort ind i lejligheden.

Lamp dekoration

Et sådant dækning er nemt at gøre med dine egne hænder. Plukk over en træ- eller metalramme med presset papir, fastgør en patron med en lampe indeni. Som dekoration skal du bruge kviste af forskellige størrelser - ingen vil være sikker på dette.

Brug "skovens gaver"

Og det er slet ikke besværligt. Smad noten i bagagerummet af det tørrede træ i området, og indsæt en petroleum eller soldrevne LED-lampe indeni. Original, enkel og sjælfuld! En sådan gadelampe er godt beskyttet mod vejret og opvarmer sjælen på lange vinteraftener, der skinner under snedækslet

Forresten er der et andet plus - du behøver ikke at lide under opdræt af hamp.

Meget usædvanlige loftlamper er lavet af birkebark, dækker det med en færdiglavet lampeskærm lavet af tykt papir eller stof. Brug kun en sådan lampe med forsigtighed.

Da skorpen hurtigt kan tørre ud, knække og endda antænde fra stærk opvarmning, er sikkerheden afgørende. Det er bedre at installere lysstofrør eller LED-lamper - de opvarmes meget mindre end de sædvanlige, og de bruger energi betydeligt mere økonomisk.

Og du kan bare klippe en birkelog, bore huller (ikke gennem - under bundens størrelse), skru i en række lyspærer og fastgør over spisepladsen eller skrivebordet.

Birch lampe

I dagene på nytårsferien er loftlamper dekoreret med kegler passende. Udstyre dem med små, næppe mærkbare lysdioder, og lampen vil skinne, sprede intrikate mønstre af lys og skygge på væggene, hvilket vil yderligere understrege den festlige atmosfære.

Loft med kegler

Bring støvene med hvid maling for at skabe frost effekt, du kan klare dem med saltkrystaller.

Trimplader

En vidunderlig lampe kommer ud af skiverne af pladerne til hylderne - søm dem til bunden - med enderne i en cirkel. Det vigtigste er, hvordan man passer dem i størrelse og omhyggeligt slibes nedskæringerne, så der ikke er grus.

Du kan let reducere tykkelsen af ​​pladerne tættere på midten, så mere lys trænger udad.

Hvis du er "på dig" med skovtræskæring, skal du prøve at genskabe noget lignende. Opret simple geometriske mønstre fra diamantformede snitspor - så arbejdet vil se mere ud. Disse vidunderlige loftlamper passer i ethvert interiør - som lysekrone, sconce eller gulvlampe.

Eller du kan simpelthen sætte et almindeligt stearinlys inde og placere det på et bord og sætte resten af ​​lyset i rummet. Vi er sikre på, at husstanden vil sætte pris på dette arbejde på sit sande værd!

På dacha er en god lampehænger. Dette universelle håndværk kan også bruges som gadelampe i lysthuset, og du kan hænge i nærheden af ​​ofte brugte genstande (kedel, nøgler, håndklæde osv.)

Lampe med bøjle

Og alt hvad du behøver, er at scoop de figurerede trimmede plader i en tilfældig rækkefølge, dække med lak eller plet, og fastgør metalforing, kroge, lygte eller parafin. Det er nemt at gøre det selv, selv uden, som sådan, oplevelsen af ​​snedkerarbejde.

sikkerhed

Og endelig lidt om sikkerhed. Da træet brænder godt, bør du ikke bruge glødelamper i sine produkter. Nok overophedning og en lille gnist til lysekronen flammede med en brand fra loftet. Brug derfor LED-pærer - de opvarmes slet ikke, selv efter lang tid. For ikke-brandfarlige og ikke-toksiske materialer.
Da træ er et naturmateriale, er det et glimrende miljø for udviklingen af ​​skimmelsvampe og skadedyr, så det er vigtigt at behandle en gadelampe med fungicider (antiseptika, insekticider). På grund af at en sådan lampe er udendørs, bør du ikke være bange for skadelige dampe.
Vi håber ovenstående eksempler på trælamper vil inspirere dig til at gøre noget lignende med dine egne hænder.

Designerlamper fremstillet af træ og krydsfiner - vi belyser ideer fra mesterklassen

Originale trægenstande giver komfort og hygge til indretningen. Hvis du ikke overrasker nogen med massivt træmøbler, udskærer på hylderne, så vil en gulvlampe, lysekrone eller vægsconce lavet af krydsfiner, grene eller snag definitivt tiltrække gæsterne.

Imidlertid er træprodukter dyre, især originale. Vi tilbyder at spare penge og skabe en belysningsarmatur med egne hænder. Derudover er det en fantastisk måde at gennemføre dristige ideer på, mens du bruger meget lidt tid. Til fremstilling af lamper og sconces vil der være brug for standard snedkeredskaber.

Praktisk evaluering

For at forstå, hvor godt lampen er lavet af træ, lad os veje fordele og ulemper ved denne usædvanlige indretningsartikel.

 • Økologisk renhed af træ er en vigtig fordel i forhold til polymerer og andre syntetiske materialer.
 • Ved opvarmning og i sin normale tilstand udsender træet aromatiske stoffer fra harpiksen - etheren, som slapper af og helbreder.
 • Enhver form er lavet af træmaterialer - råmaterialet er nemt at behandle med snedkeringsværktøjer.
 • Usædvanlig mulighed for indretning. Træ lysekroner i hjem og kontorer er sjældne.
 • Den største ulempe ved naturlige råmaterialer er brandbarhed. Farlige situationer kan opstå ved brug af glødepærer og patroner af dårlig kvalitet, forkert at forbinde dem.
 • Træ som parasitter og svampe.
 • Plantefibre absorberer vand og fugt, så produktet med en ændring i fugtighed får et nyt volumen og størrelse.

Ulemperne reduceres ved anvendelse af forskellige imprægneringer og passende forberedelse af strålen. Derfor kan lampen lavet af træ kaldes et nyttigt tilbehør, der vil understrege stilen på rummet og give det en charme.

Materiale forberedelse

Lamper og sconces er lavet af træmaterialer. I kurset er bestyrelser, grene, snags, krydsfiner - valget bestemmes af ideen. Ikke desto mindre, uanset design for lampen, tømmer, er det vigtigt at ordentligt forberede:

 • Træet skal tørres.
 • Billets bør behandles med komplekse imprægneringer med ildfaste og insekticide, antiseptiske komponenter.
 • Vælg værd solidt tømmer uden spor af rådner.

Udover træ fremstilles lygteholdere, snedkeredskaber og lim (fortrinsvis epoxy) til fremstilling af lampeskærme.

Hvilke lamper der skal bruges

Da træ er et meget brandfarligt materiale, skal du være forsigtig, når du vælger en lyskilde. Det er bedre at ikke bruge glødelampen til natlamper og lampeskærme - når det brændes, opvarmes det stærkt både patronen og træet.

LED lamper og bånd er egnede til sådanne hjemmelavede produkter - de udsender hvidt lys og opvarmer ikke overfladen, de er brandsikre. Diodebånd er ideelt kombineret med træ af enhver farve og tekstur.

Master klasse: lamper fra brædder

Ideer til at lave hjemme lamper overvejes ikke. Vi vil fortælle hvordan man laver en hjemmelavet lysekrone - den kan tages som grundlag for kreativitet.

Til fremstilling af brugsstråler af ethvert tværsnit, for eksempel 100 × 100 mm eller derunder, afhængigt af de ønskede dimensioner af det færdige produkt samt et spejl. Vi anbefaler, at du på forhånd udarbejder en tegning af lysekronen, som afspejler sidens længder og spejldelens område (den skal stikke ud over den indre omkreds for at hvile på bjælkerne).

 1. Vi laver emnet fra 4 stænger af samme længde.
 2. Dernæst danner vi en "lås" - skærer en rektangulær kop halv tykkelsen. Dette vil hjælpe chaskorez eller puslespil.
 3. Vi samler strukturen og lim delene sammen.
 4. Derefter udfører vi maleri.
 5. Fra topkanten strækker vi ledningerne med en chuck og fixer den indvendigt med beslag eller små negle.
 6. Ovenfor løser vi et spejl. Det vil spille rollen som en reflektor af lys. Vi gør fastsættelse på hjørner.
 7. Det er fortsat at vedhæfte suspensionen, for eksempel en kæde.

Videoen viser produktionsversionen af ​​et lignende objekt af belysning, driftsprincippet er det samme:

Flere ideer til armaturer fra bestyrelserne:

Lampe indbygget i falske lys. For at lave dem, forbinder vi 3 boards i U-form, i den resulterende niche skjuler vi ledninger og patroner.

Hjulet vil skabe effekten af ​​en gammel eller jagthytte, en skov bungalow. Elektriker fastgjort til toppen af ​​hjulet mod loftet.

En anden interessant løsning fra bestyrelserne, se videoen

Master klasse: lampeskærme og lamper lavet af krydsfiner

Krydsfiner er et letvægtsmateriale, der nemt kan behandles. Fra det kan du oprette en række forskellige produkter. For eksempel en usædvanlig nattelys lampe til en børnehave eller hall. Det ser ligeså godt ud på et landhuss terrasse og i en bylejlighed.

For en natlampe lavet af krydsfiner i form af et hus, tag en universel ordning, hvor du kan lave et mønster!

Nu fortsæt til fremstilling af:

 1. De skabeloner, der er forberedt til alle 4 sider, overføres til et stykke krydsfiner af enhver tykkelse.
 2. Sendt til at skære under det elektriske stiksav (eller en lasermaskine til den fineste undersøgelse af kronblade og små fragmenter). Du kan bruge manualen, men med et komplekst mønster bliver nødt til at tinker.
 3. Snitkanterne er malet med sandpapir.
 4. På samme måde arbejdes der på taget. Skær det til størrelse, lav et mønster og grind.
 5. Lim sammen emnet. For at holde de tynde ark fast sammen, indenfor huset i hjørnerne installerer vi stænger, på hvilke vi limer væggene.
 6. Vi starter patronen og fixer den på højre side af interiøret. Tråden kan indsættes i tegningen eller gøre et separat hul til det.
 7. Fastgør taget, lav bunden. Vi limer alle detaljerne også på hjørnebjælkerne.
 8. Gør en suspension eller monter en bekvem måde.

Huset er klar. Et hjemmelavet natlys eller lysekrone kan være enkelt med en almindelig ornament eller designer med en kompleks ide, væg eller bord. Vi præsenterer et video værksted om at lave et hus med flere sektioner.

Krydsfiner armatur kan være af nogen art. Det vigtigste ved at arbejde med dette materiale er behovet for at skære huller til lysets passage. Flere billeder af natlamper og lampeskærme:

For at montere en sådan lampeskærm fra krydsfiner, skal du klippe en låselås på hvert emne. Derefter kan forbindelsen af ​​dele udføres uden lim.

En lysekroner diffunderer lyset gennem rummet. Forbindelsen af ​​dele udføres med dekorative skruer.

Master klasse: lamper og lysekroner fra grene

Grener - dette er det mest tilgængelige materiale til kreativitet. De kan indsamles når som helst i parken eller i den offentlige have og begynder straks at skabe. Forskellen i grene fra andre træpræparater - de behøver ikke at blive tørret. Så længe de har fugt, kan du bøje dem og skabe forskellige former. Over tid vil de tørre ud og ikke længere håndtere.

Før du høster kvisterne, skal du beslutte dig for design af lampeskærm eller lysekrone. Vil det væve eller binde tykke pinde med et reb, vil træ kombineres med andre produkter - smedning, metalrammer, etc. Vi præsenterer nogle interessante ideer:

En mesterklasse hjælper med at gøre et sådant interiør tilbehør:

Generelle anvisninger for at skabe et loft på filialerne:

 1. Forbered grenene af den ønskede størrelse. Det bør fjerne fokuserne på ødelæggelse, parasitter, behandle dem med antiseptiske midler.
 2. Efter at have besluttet design, begynder vi at samle formularen. Vævning har ikke en streng algoritme, det er vigtigt den nemmeste måde at blande kvistene indbyrdes. Fastgørelseselementer bæret tømrerlim.
 3. Vi introducerer en patron eller LED tape, fastgør på ledningen.
 4. Hvis det er nødvendigt, maler du produktet.

Det er nemt at lave en lampeskærm fra grene, der kræves ingen specielle færdigheder til dette såvel som værktøjer.

Master klasse: lampe fra en log

Som en blank til en lysekrone kan en almindelig log og endda en snag handle. Det vigtigste, at materialet blev tørret og neutraliseret fra insekter og mikroflora.

 1. Vi giver den tomme størrelse den nødvendige størrelse.
 2. På de steder, hvor patroner introduceres, laver vi huller med samme diameter som den skjulte del af den elektriske enhed.
 3. Vedhæft suspensioner.
 4. Vi indsætter elektrikeren.

Master klasse kan ses i videoen:

En snag eller pind med usædvanlig form kan omdannes til et mesterværk ved at tilføje en simpel lampeskærm til den:

Lysekroneflasker

Ikke-standard look kombinerede lamper, for eksempel en træbase og glasflasker som loft.

Glas spredter lys og skaber nuancer af forskellige farver. At lave et sådant loft er simpelt:

 1. I træskærmen danner åbningerne til flasker. Nakken skal passe tæt, så diameteren vælges så præcist som muligt.
 2. Til toppen af ​​brædderne fastgøres suspensionen. Kæderne, som konstruktionen kan hænge fra loftet, ser originale ud.
 3. Forbereder flasker. For at give lys skal bunden fjernes. Dette kan gøres ved at opvarme glasset med kogende vand og derefter hurtigt overføre flasken under en strøm af koldt vand.
 4. Flasker indsættes i hullerne i brættet, gennem nakke stræk elektriker.

Videoen viser processen med at skabe en interessant bordlampe.

Træ lamper DIY fotos

Originale designer lamper af træ. Hjemmelavede lamper fra træet foto.

Hvis du kan lide at gøre alt sammen med dine egne hænder, anbefaler vi til din opmærksomhed et udvalg af de mest originale trælamper lavet af designere. Men for at lave sådanne lamper er det slet ikke nødvendigt at være designer, bare se på disse billeder, vis lidt fantasi, og du vil lykkes.

Træ er et unikt materiale, der bruges til forbedring af hjemmet siden vores forfædres tid, træ har positiv energi, det er et absolut miljøvenligt materiale. I denne artikel vil vi overveje de mest originale muligheder for fremstilling af lamper af træ.

Loftslamper af træ.

Originale suspenderede lysekroner lamper af træ.

Hjemmelavet lysekrone blomsterhave.

Lysekrone, til lavet af reb. For at lave en sådan lysekrone benyttes en oppustet ballon, som er pakket med et reb, så er rebet dækket af lim, når limen tørrer, ballonen blæser væk, og resultatet er en sådan konstruktion, hvorfra du kan lave en hængende lampe.

Lampen fra pallen. Træpallen er savet i dele, der bruges til fremstilling af lamper.

Lampen er lavet af almindelige køkkenstole.

Wicker lamper. Her er en kurve vævet af en tynd stang og ophængt fra loftet.

Bordlamper af træ.

Natlys af træ.

Gulvlamper lavet af træ.

Lampen kan også laves af en konventionel trækasse eller flere plader.

Lampebord fra den gamle stump.

Jeg anbefaler at se en interessant video master klasse til fremstilling af hængende lampe.

Online hjem guiden

Håndlavede trælamper passer perfekt til indretningen, hvilket gør atmosfæren i hjemmet mere varmt og hyggeligt. Originale lamper fremstillet af træ er ganske populære i de seneste tider og bliver et sædvanligt element ikke kun af boligindretninger - de findes ofte i caféer, restauranter, museer og andre offentlige steder.

En sådan ting kan perfekt passe ind i interiøret og forædle det, hvis du henter materialer, der passer bedst til indstillingen.

Resume af artiklen:

Materialegenskaber

Naturligt træ, ud over dets æstetiske egenskaber, har en række væsentlige fordele. Produkter fremstillet af det er nemme at bruge og miljøvenlige. Ved opvarmning udsender træ ikke giftige stoffer og omvendt - har en gavnlig effekt på mennesker med kroniske respiratoriske sygdomme, der har helbredende egenskaber. Især karakteristisk for en sådan handling for nåletræer.

Træ er et materiale, der er tilstrækkeligt fleksibelt, således at en mester i stand til at finde præcis de former, han opfattede. Derfor kommer ethvert kreativt designidé til liv. Luksuriøse billeder af eksklusive trælamper er let overbevisende.

Materialet er ret alsidigt, som det kan bruges bredt i næsten enhver form for interiør. Interessante konfigurationer og en række forskellige former giver dig mulighed for organisk at tilpasse ting i enhver stil.

Lamper af træ i interiøret ser godt ud og ædle og eksisterer også sammen med genstande fra forskellige materialer: plastik, glas, metal.

Sammen med de nævnte fordele har træet også ulemper. Det er meget brandfarligt, hvorfor produkter ikke bør placeres i lokaler, hvor der er pejse, gaskomfurer og andre kilder til mulig antændelse.

Materialet er meget følsomt for ændringer i temperatur og høj luftfugtighed, så placering af lamper fra træ i badeværelset eller køkkenet er yderst uønsket. Derudover tiltrækker træ små skadedyr - termitter og andre insekter. Produkter skal fortrinsvis være dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer deres udseende og beskytter materialet mod deformation.

Følg en række enkle forholdsregler ved brug af apparatet:

 • Placer lyskilden i en tilstrækkelig stor afstand fra en åben ild (pejs, komfur);
 • Husk at det optimale sted at lokalisere enheden betragtes som værelser med et normalt fugtighedsniveau og stuetemperatur;
 • træ lamper tillader ikke installation af almindelige glødelamper i dem: deres opvarmningstemperatur er for høj, det er ikke sikkert; Brug LED, halogen, lysstofrør.

Anvendelse i forskellige interiører

Trælampens alsidighed giver dem mulighed for at finde anvendelse i udformningen af ​​et bredt udvalg af værelser, uanset stil. De er mest hensigtsmæssige i rammerne af et landsted, indrettet i stil med land, Provence, orientalske stilarter. Kombinationen af ​​naturlig enkelhed med sofistikation er den mest værdifulde kvalitet af træ.

Originale lamper "antikke" lavet af træ er meget efterspurgt i retro stilarter. Ofte er de lavet i form af hjul fra en vogn, omkring omkredsen er der lamper i form af stearinlys. Et sådant design bruges normalt i restauranter, barer, hoteller.

Loftmodeller ser godt ud i store værelser og stuer, hvilket bringer luksus og elegance til interiøret. Spotbelysning er relevant for små rum, især hvis de har lave lofter.

Til landstil passer armaturer af enkle former, uden alle overflødigheder. De kan se lidt ru, men de vil skabe en følelse af enhed med naturen og vil organisk passe ind i rummet uden at være i konflikt med andre objekter.

Orientalsk stil kræver brug af massivt træ, glæder sig over klare former og linjer, tilføjelsen af ​​orientalske motiver.

Til klassiske retro klassiske muligheder eller flere originale modeller, stiliseret antik.

Klassikeren giver mulighed for at bruge farvet glas, lampeskyggen kan laves af det; træstrukturer har glatte, strømlinede former.

High-tech giver dig mulighed for at lave originale designs, der kombinerer træ med metal, frostet glas og andre materialer.

Sådan laver du en lampe af træ med egne hænder

Selvfølgelig bestiller du produktet i specielle værksteder, får du et perfekt fremstillet poleret produkt. Men hvis du har erfaring med træ, kan du forsøge at lave en eksklusiv ting fra det materiale, der er tilgængeligt for dig.

Trælamper med egne hænder er lavet af:

 • grene;
 • boards;
 • bark;
 • SPIL;
 • logfiler;
 • finer.

Hvis du har en ide, som du ikke kan vente med at implementere, er du velkommen til at starte. Til at begynde med skal træet være forberedt, behandlet med beskyttelsesopløsninger og imprægneringer, vent til fuldstændig tørring.

Denne fase er obligatorisk: råproduktet vil ikke tjene dig i lang tid. Derefter samles strukturen og forsegles. Vi foreslår at du forsøger flere originale indstillinger.

Lygternes lampe

Denne kreative idé kræver ikke meget arbejde og omkostninger til at implementere - brug snags fundet i skoven under dine fødder. De er eksklusive i sig selv: Hver bøjning af en gren er unik. Alt du skal gøre er at finde en passende prøve, rengør den af ​​bark og overskydende træ, og tør derefter grundigt. Til tørring er et ventileret sted velegnet væk fra direkte sollys.

Efter fuldstændig tørring er det nødvendigt at sande snagbrønden med sandpapir. Bestem den side, der vil blive fastgjort til loftet. Blad gør det til riller, hvor du lægger ledningerne. Ved afslutningen af ​​arbejdet med ledningerne skal hullerne anbringes grundigt og derefter behandles med en plet til kitt i træets farve.

Patronerne er fastgjort til enden af ​​snaggen, du kan tænke på forskellige måder at fastgøre dem på. Ved afslutningen af ​​processen træ lak. Det er nødvendigt at lægge flere lag tørring hver. Vælg akryl eller vandtæt lak.

På samme måde kan du også designe en bordlampe eller en væglampe - en snag vil tjene som et glimrende grundlag. Denne ide er let at implementere, selvom du ikke har tømrerfærdigheder.

Branchekroner

Omhyggeligt udvalgte mellemstore grene samler sig på en sådan måde, at nogle af dem er placeret vinkelret på loftet. Dernæst skal du fikse på enderne af loftets grene, og ledningerne blæser forsigtigt omkring dem. I stedet for grene kan du bruge det rigtige rhizoom, hvis du er heldig at finde den i skoven.

Find og oversæt dine egne ideer - træet giver mange muligheder for at eksperimentere ved hjælp af fantasi. Du vil blive belønnet for kreative impulser, der modtager forfatterens produkt, som vil dekorere interiøret.

Trælamper i indretning (50 billeder)

Forbløffende kombinerer stil og nærhed til naturen er træ lysekroner tidløse.


Træ loft-lysekrone med masser af pærer

Lamper af naturligt træ ledsaget af hængende dekorative elementer af keramik, metal og farvet glas var altid i mode, ingen skrev dem som design junk. Simpelthen har de altid tilhørt dyre møbler, og de adskiller sig altid med eksklusive interiører, som ikke alle har råd til.


Designer lamper af træ

Om uforenelighed

Forestil dig en ottehåret egetræet lysekrone med smedejernskandelabra, der hænger på en lang kæde i et trangt stue af et panelhus, og alt vil falde på plads.

Hvis du stadig vil dekorere dit interiør med en sådan lysekrone lavet af træ, så lad det være mindre, men kortheden og stilen forbliver.


Træ lysekrone i form af horn

Træ lysekrone i interiøret

Elite lyskilde

Trælamper fra den værdifulde serie producerer ikke i store serier, de er unikke og oftest håndlavede produkter.

Deres høje pris afspejler det unikke udseende. De er blandt de elite kilder til lys, hængende loft træ lysekroner udføres ofte i en enkelt kopi, ofte de suppleres med smedede metalelementer.


Bordlampe i form af en pyramide med lampeskærm

Bag en traditionel træ- og metalindretning af lysekroner er moderne LED-lyskilder gemt. De utrolige muligheder for LED-teknologi og elektronisk styring af belysningssystemet er endda svært at forestille sig, indtil du ser dem med dine egne øjne.

Tabletop lille lampe lavet af træ

Forfatterens design

En sådan forfatters designværker betragtes som kunstværker. De er skabt af kunstnere til individuelle ordrer under et bestemt interiør under hensyntagen til den unikke farve og størrelse af det fremtidige produkt. Håndværkere, der udvikler design af inventar, kan arbejde med træ, lave smedede metaldele, lave glas til lysekroner, glasmosaik, skulptur og brænde keramiske dekorationer.


Usædvanlig træ bordlampe

Som regel designer og fremstiller de ikke kun suspenderede trælysekroner, men også hele komplekset af eksklusive belysningsenheder til et bestemt interiør: trælamper til montering på vægge, bord, gulvlamper, spotbelysning samt udendørs væglamper til lyseffekter i landskabsdesign på kundens websted. De udvikler forskellige typer dekorative lofts- og væglamper til køkken og soveværelse, børnehaver og stue, gang og veranda i haven, men alle lamperne har typografier i en enkelt designstil.


Stilfuld lyst træ lysekrone

Almindeligt miljø

Utroligt højt til loftet med træbjælker, et rummeligt værelse, store gulvvaser, væggobelænger, tunge udskårne møbler, store spiseborde, fladrottestole ved pejsen - dette er det miljø, hvor naturlige lysekroner ser ud som naturlige og organiske som muligt.


Bordtrælampe med stofskygge

Her vil der i deres sted være vintage trævægslamper med bronzeindsatser og endda vægmonterede LED-spotlights af træ, der styrer smalle stråler til det originale glasmosaik med skåret glas.


Tabel trælampe i form af en mand

I harmoni med indretningens stil

Selvfølgelig er trælysekroner ikke så arrogante, at de kun oplyser ildstederne og de primære stuer i aristokraternes slotte og de rige ejendom. Efter alt kom de engang derfra fra almindelige bønder og håndværkere.


Bordlampe fra skåret træ

Der er flere stilarter af indretning, hvor trælamper passer let og naturligt. Her er de mest populære:

 • Land (Anglo-American landsby)
 • Provence (fransk rustikke)
 • Orientalske stilarter (Kina, Japan, Korea)
 • Chalet (enkelhed af alpine hus)
 • Rustik (bevidst, håndlavet grovhed af møbler)
 • Moderne (chic stil i slutningen af ​​det sidste århundrede med en antik touch)


Bordlampe lavet af træ og metal

Alle disse stilarter, født på forskellige kontinenter og i et specifikt kulturmiljø, er forskellige på deres egen måde. Men de er forenet af deres enkelhed af former, overvejende træelementer, stoffer, keramik og sten i det indvendige indretning, der skaber en ægte og naturlig økologi.


Sort træbordslampe

I sådanne interiører ser store suspenderede træloftkroner naturligt ud og fremhæver dem positivt. Væggen vil blive dekoreret med sconces fra et gennemsigtigt skive af harpiksholdige cedar, sengeborde skal lette smedede gulvlamper med udskårne indlæg, originale bordlamper fra en usædvanlig snag passer perfekt på skrivebordet, og elegante lampeskærme vil give et blødt lys i soveværelset.


Træ gulvlampe

Brun og beige, hvide og pastelfarver kombineres let med trælamper, smedejernsarmaturer, højdepunkter i farvede glasskærme og lampeskærme.


Tabel mørk lampe lavet af træ

Vildfarende enkelhed i Provence og Land

Provence, som landmusik, forklarer enkelhed og varm rustik komfort. Det fylder huset med lugten af ​​skov og en afslappende atmosfære.

Men Provence er ikke så simpelt. Dette er stilen med meningsfulde detaljer. Som en lysende lysekrone benyttes der ofte et godt færdigt massivt træ, der afslører den vidunderlige tekstur af træ. Lamphorn er også lavet af træ, de kan dækkes med vævede lampeskærme for at matche indretningen.


Usædvanlig lampe lavet af træ

Spotlights lavet af poleret birk chaga med miniature LED'er ser godt ud. Deres naturlige charme er, at hver chaga har en unik form, placeret på en trævæg, det ser ud til at være en naturlig vækst, indtil den afslører sin hemmelighed ved et klik på en switch.

Vidunderligt materiale til dekoration af lysekroner - basen af ​​gamle frugttræer. Hvor rødderne passerer ind i bagagerummet, viser træet fantastiske mønstre. Når du opretter unikke produkter, bruges denne del af træet også. Særligt værdifulde og smukke stykker giver et udvalg af valnød, kastanje, kirsebær, karelisk birk, hvidt ask af aske og akacia.


Bordlampe lavet af træ og stof

Chalet: Bjerghytte

Boligen fokuserer ikke på de elegante detaljer i Provence. De grove, ofte ujævne former af træmassivet, der er vedtaget i denne stil, omdanner de mest almindelige ting til hængende lysekroner: gamle tønder og stiger, bikupere, kurve til grøntsager eller bare en bark-ryddet log.

Horn til LED i en rustik og uhøjtidelig chalet stil er lavet af de virkelige horn. De er forsynet med lampeskærme og fastgjort på væggen som en væglampe, med horn monteret i optik og fancy rhizomer, der tjener som punktlys.


Træ lysekrone i form af horn i det indre af badeværelset

Et værelse med en stor pejs, som er uundværlig for et alpine hus, kan tændes med lamper, der giver formen af ​​lommelygter til væggen.

Den rustikke stil kan på mange måder skelnes fra hyttestilen, og alligevel forsømmer det endnu mere retfærdigt de glatte former. Her er lampens træ med vilje behandlet, og det kan vise sig at være fuldstændig ubehandlet.


Enkel træbordslampe

Østlig filosofi om nåde

Den populære stil i interiøret med en orientalsk accent indebærer ikke kun mejslede trækroner, tynde udskårne detaljer af vægmonterede trælamper. Her anvendes vin, rotting, bambus, tyndt metal og endog palme bark, der ligner pels.

Fra denne række naturlige dekorative materialer kan lampeskærme af bordlamper, gulvlamper og takkroner være dygtigt vævet.


Lysekrone lavet af træ i den marine stil

Interiøret med en orientalsk note er meget smuk med elegante lysekroner lavet af buet massivt træ, smedet og støbt metal med malede fajance på malede lofter.

Ikke mindre spændende er lamperne lavet af træ og rattan, vævet ind i et sfærisk loft, skrøbeligt i udseende og holdbart at bruge.


Designer træ lysekrone

Retro skønhed

Sådanne retrolamper kræves af interiørdesign i moderne stil.

Modernismens kunst blev tilbudt det europæiske samfund af unge bøhmiske kunstnere i slutningen af ​​det nittende århundrede. Det var en eksplosion af ideer, en reaktion på det fantastiske fremskridt. Edison havde netop opfundet en pære og lancerede verdens første kraftværk i nærheden af ​​New York. Med fremkomsten af ​​elektrisk belysning og belysningsanordninger krævede modernisering.


Medieval stil rektangulær træ lysekrone

Loftslysekroner, bordlamper og væglamper tog nye futuristiske former.

Denne atmosfære bringer en moderne stil til interiøret. Under loftet er det belyst af en gammel trælysekrone.


Usædvanlig træ lysekrone

Kun i sin smidede kandelabra brænder ikke lys, hvorfra grundlæggerne af modernitet havde tid til at nægte, men elektriske lamper, for hvilke de daværende designere endnu ikke havde fået en anstændig ydre skal.


Bordlampe lavet af sten og træ

Rustik chic i lejligheden

Vi bør ikke tro, at smukke interiør med træ lysekroner og lamper er udelukkende til rådighed for udsmykning af rummelige landområder.

De kan dekorere og by lejlighed. Se, hvor mange succesfulde eksempler på lejlighedskomplekser der bruger trælamper, er på nettet. Særligt populært er stilistik tæt på Provence og Land.


Originalhængende lampe lavet af træ

Lette, men massive udseende bjælker, der er fastgjort i loftet, gør rummet øjeblikkeligt mere behageligt. Et par mere design tricks vil give lejligheden et rustik touch.

Men glem ikke at vælge det vigtigste element i interiøret - en vidunderlig træ lysekrone. Den passer ind i næsten enhver stil, fordi træet kan få nogen form i fremstillingen af ​​lampen.


Vedhængslampe med træindsats