Racklofter Cesal og Albes

Racklofter er den bedste mulighed for loftindretning i forskellige lokaler. Sådanne lofter svarer til pris og kvalitet, ser godt ud i ethvert interiør, takket være et bredt udvalg af panel nuancer til en absolut lav pris for varer af denne kvalitet! De vigtigste fordele ved racklofter er deres holdbarhed på virkningen af ​​eksterne faktorer, samt materialets holdbarhed. Efter at have etableret et sådant loft i dit hjem eller kontor, vil det på ti år se ud på dagen for dit succesfulde køb!
Du kan købe reollofter fra Cesal og Albes producenter fra en autoriseret forhandler direkte på stedet uden stor indsats, bare kontakt vores manager og få dit Dream loft!)

Eksempler på vores arbejde:

RACKS OG CUTTING FOR EN RIVETLØSNING KAN DU KØRE MED USA ET SET ELLER BILLEDE

TIL BEREGNING AF MATERIALET RINGER OS!

design

Racklofter består af lange smalle paneler og et ophængningssystem specielt designet til dem. Paneler til slattelofter er lavet af aluminium eller stål med en tykkelse på 0,3 til 0,6 mm, og derefter påføres et beskyttende lakbelægning af varm tørring.

Suspension system er en konstruktion af støtteprofiler (stringer), suspensioner, perimeter ende profil. Lejerprofil Stringer) til reolloft er lavet i form af strimler med specielle riller til montering af skinnen. Paneler til slattelofter er lavet af aluminium, dette materiale er ikke bange for vand, miljøvenligt, ruster ikke

Paneler er allmetal, har et bredt udvalg af farver, alle farver er tilgængelige og præsenteres i vores katalog.

Typer af slattedlofter

Racklofter kommer i forskellige størrelser og designs! Fransk design har panelstørrelser på 100 og 150 mm. og indsatser på 25 mm. - Sådanne lofter kan kombineres med en indsats og uden det. Racklofter i det tyske design Jeg frigiver paneler 85 mm brede. og 135 mm. og en indsats på 15 mm. Denne type lofter er kun installeret med en indsats! I de præsenterede typer lofter ligger forskellen ikke kun i skinnens bredde, men også i ophængningssystemet.

Anvendelse af suspenderede lofter

Rackophænget lofter bruges i boliger, lejligheder, kontorer, butikker, gymnastiksaler, i lagerhuse, i medicinske, uddannelsesinstitutioner, restauranter, caféer. De er uerstattelige i rum med høj luftfugtighed, samt hvor der kræves regelmæssig vådrensning af alle overflader. Racklofter kan være et vigtigt designelement, og de giver dig også mulighed for at gemme sig i loftets ledningsrum, kommunikations-klimasystemer.

Fordele ved hængende lofter

 • Alsidighed. De kan bruges absolut til ethvert rum, også på steder med høj luftfugtighed og støv.
 • Holdbarhed. Lavet af aluminium eller stål, der har en flerlags dekorative beskyttende belægning, paneler af lamellofter gør ikke kæde, må ikke ruste og ikke falme under solens stråler. Levetiden for sådanne lofter er mindst 25 år.
 • Stort udvalg af modeller med mulighed for at kombinere lameller. Paneler fås i bredder fra 85 mm. til 150 mm og indsætter fra 15 mm. op til 25 mm. Du kan vælge farve og design af dit loft, der passer til dig fra de modeller, der præsenteres på vores hjemmeside. Eksempler på kombination: 1.) Hvide glanspaneler med en bredde på 150 mm. og armaturernes rammer er kromindgange (billigt og smukt!), 2.) Simpelthen brede lameller s-design hvidmatte uden indsatser (økonomi version), 3.) Rackloft enhver farve fra Cesal-kataloget kan kombineres med og uden indsats.
 • Miljøvenlighed. Rack loftsplader er lavet af miljøvenligt materiale-aluminium, har en belægning, der er sikker for børn, voksne og dyrs sundhed. Produkterne er certificeret!
 • Hygiejne. Racklofter samler ikke støv på sig selv, må ikke ruste, er ikke bange, ikke udsættes for rotting og skimmel, bidrager ikke til forekomst af fugt i rummet. Panelerne er nemme at rengøre med varmt vand og rengøringsmiddel.
 • Vandmodstand. Racklofter er ideelle til brug i værelser med høj luftfugtighed - i badeværelset, køkkenet, svømmebassinerne, vandparkerne, samt på udendørs verandaer mv.
 • Brandsikkerhed Racklofter er lavet af ubrændbart aluminiummateriale, som ved opvarmning ikke tændes og udsender ikke skadelige stoffer. Høj brandmodstand gør det muligt at anvende dette materiale til efterbehandling i lokaler med øgede krav til brandsikkerhed i bolig- og organisationslokaler.
 • Evne til at integrere armaturer og klimasystemer. Suspended system med hængende lofter giver dig mulighed for at skabe et mellemrum mellem panelerne til placering af kanaler, ledninger og anden nødvendig kommunikation. Hertil kommer, at lamperne er velegnede til indlejring af inventar af enhver type forsænket, overhead. Enhver skinne eller indsats kan let demonteres og derefter tilbagekaldes, hvilket giver hurtig adgang til alle kommunikationssystemer.
 • Lysrefleksion Den høje luminositet af de lammete loftspaneler i dagslyset i rummet gør det muligt ikke at bruge yderligere lamper på dette tidspunkt.
 • Lydabsorption. Perforerede modeller af paneler giver dig mulighed for at skabe akustiske lamellofter med høj lydabsorption, hvilket er særligt vigtigt for værelser, hvor kravene til akustik, fugtmodstand.
 • Hurtig installation. Installation af slattedlofter tager lidt tid (bad 1,7x1,7 m. Ca. 2 timer.) Efter bestilling af loft og installationstjenester kommer vi til materialet på aftalt sted og tid og begynder at arbejde!
Skjul beskrivelse

Fortæl dine venner om os og få 5% rabat

Oversigt over fabrikanter af hævede lofter

Afslutning og udformning af lofter ved hjælp af svækkede lofter har længe fået stor popularitet blandt russerne. Der er et stort antal forslag til loftsystemer på byggemarkedet. For at optimalt vælge et slattedække med hensyn til kvalitet og prispolitik er det nødvendigt at navigere godt blandt de tilbudte produkter og kende dets styrker og svagheder.

Rack hængende loft billede

Suspenderet loft Armstrong

Det suspenderede sladderloft Armstrong er meget populært på det russiske marked. Alle Armstrong hæmmede loftsystemer er baseret på mineralske materialer, produktionen er i Rusland. Armstrong-lofter er også kendt for en lang række forskellige typer lofter:

 • "Economy lofter" serie med en tykkelse på 12 mm, har en høj densitet, er ideel til tørre opvarmede værelser, der er egnet til hurtige og billige reparationer. Økonomiske lofter omfatter Baikal og Oasis systemer;
 • Primas funktionelle lofter er kvalitetsprodukter med en garantiperiode på mere end 10 år.

Takket være det originale og varierede design er de perfekte til efterbehandling af repræsentative værelser, såsom showrooms, butikker og kontorer. I hele Europa er funktionelle lofter meget populære, Rusland ligger ikke i denne henseende bag Europa. Instruktioner til montering af rackloft på denne side.

Fransk lath loft

Når man taler om franske lamellofter, skal man forstå, at Frankrig som producentland ikke har noget at gøre med dem. Når det drejer sig om franske lamellofter, betyder det kun profilens form i loftpanelets originale farveskema, med andre ord betyder det franske lamelloft fransk design.

Til fremstilling af franske lamellofter anvendes kun økologisk ren mad, aluminium af udenlandsk produktion. Dette materiale er 100% modstandsdygtigt overfor ødelæggelse og korrosion, det kan sikkert bruges i værelser med aggressivt miljø.

Spejl loft albes i det indre af billedet

Derfor kan franske bath lofter installeres i badeværelset, sauna pool og også på balkoner. Vedligeholder store temperaturfald. Som nævnt ovenfor har Frankrig intet at gøre med fransk loftdesign. De vigtigste producenter af franske jernbanelofter er russiske virksomheder, såsom:

 • Albes,
 • Cesal,
 • Bard og andre.

Rack loft Geipel

Det tyske firma Geipel Decken er kendt over hele verden som fabrikant af loftsystemer i mere end 20 år. Og den tyske kvalitet, som du ved, siger meget. Geipel aluminiumsloftlofter udgør ingen fare for mennesker eller dyr. Alle produkter er fremstillet af miljøvenlige materialer, der ikke udsendes for giftige stoffer ved udsættelse for høje temperaturer. En række forskellige former, teksturer og farver giver dig mulighed for at arrangere lofter i enhver stil og vælge et eksisterende interiør. Designere kan vise alle deres kreative løsninger ved hjælp af tyske Geipellofter. Alle Geipel-produkter opfylder de højeste kvalitetsstandarder, har fremragende kvalitetsegenskaber og lang levetid. Installationsarbejdet udføres meget enkelt og på kort tid i overensstemmelse med instruktionerne. Sådan installeres rackloftet Albes, læs her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/navesnye/instrukciya-po-montazhu-reechnogo-potolka-albes.html.

Rackloft Lyumsvet

Rack metal lofter Lyumsvet fremstilles på den russiske fabrik af CJSC Petushinsky Metal Plant, som er en førende blandt producenter af slattedlofter.

Ceiling geipel på foto

Anlægget har været i drift siden 1998, i løbet af hvilket tidsrum der er oparbejdet en stor erfaring og viden, som gør det muligt for os løbende at forbedre produkternes kvalitet og introducere nye udviklinger og teknologier.

Racklofterne i Lyumsvet varemærket er ikke kun kendt i Rusland, men også i nabolande, hvor der er et officielt distributionsnet. Alle produkter fremstillet af fabrikken gennemgår en tre-trins kvalitetskontrol, alle produkter overholder de etablerede standarder og er af høj kvalitet, hvilket bekræftes af kundernes valg til fordel for Lyumsvet lofter.

Rackloft Tektum

Firma TC "Alden Group" er den officielle producent af loft systemer under mærket "Mr. Tektum ", som er kendt både i Rusland og i Europa. Racklofter "Mr. Tektum "er et system af færdige sæt lofter. Desuden er deres orientering ikke begrænset til et badeværelse eller et toilet med standardstørrelser. Disse er byggesæt, der kan monteres i lofter af enhver størrelse. Ved hjælp af byggesætene vil køberen kunne spare penge på ekstra elementer i loftet, hvorfra der normalt er overskydende efter installationen af ​​hele systemet. Læs et overblik over typer af sladderlofter Bard.

Rack loft USA Ceiling Group

Rackloft, fremstillet af det amerikanske firma Ceiling Group USA Corporation, i Rusland hedder "loftet for deres drømme." Virksomheden, der blev grundlagt i New York i 1997, har et godt omdømme ikke kun i sit hjemland, men også i Europa. Ikke så længe siden optrådte den officielle repræsentant for det amerikanske selskab i Rusland. Produktionen af ​​loftslofter i USA Ceiling Group er baseret på råmaterialer af højeste kvalitet, opfylder alle standarder og har kvalitetscertifikater. De kan installeres i børns værelser og institutioner, da de er helt sikre, hygiejniske og miljøvenlige. Nu har russerne mulighed for at bruge lofterne af højeste kvalitet og gøre deres drømme til virkelighed.

Rack loft Luxalon på billedet

Rackloft Luxalon

Racklofter Luxalon er arkitektoniske loftssystemer, der bruges til at dekorere husstands- eller industrilokaler samt lofter i boligområder. Racklofter Luxalon har praktiske egenskaber med høj styrke og ud over den udelukkende dekorative eller dekorative funktion tillader de at skjule ventilationssystemerne og tekniske udstyr fra nysgerrige øjne. Aluminium, hvorfra lofter lofter er lavet, er ikke underlagt korrosion, er nem at installere og kræver ikke særlig pleje. I tilfælde af beskadigelse af enkelte elementer er det ikke nødvendigt at udskifte hele loftet, det er tilstrækkeligt at fjerne den defekte del og udskifte den.

Loftplade Agger

Metalpladelofter, fremstillet af tysk firma AGGER, har forskellige typer og design. Dette er deres største forskel fra andre fabrikanter af hævede lofter. Tyske lofter er lavet af materialer af høj kvalitet, har alle styrke og ydeevne, har lang holdbarhed. Til installation af et sådant loft kræver ikke yderligere forberedelse af værelset. En bred vifte af former og farver vil hjælpe designere til at oversætte til virkeligheden alle deres planer. Teknologi montering loft Baikal her: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/navesnye/osobennosti-montazha-podvesnogo-potolka-armstrong-bajkal.html.

Priser for slattedlofter i Leroy Merlin

Aluminiumsloftlofter i forskellige varianter og fra stort set alle producenter kan købes hos Leroy Merlin online butik kendt over hele verden. Priserne på slattedlofter i denne butik spænder fra 2.000 til 2.700 rubler. pr. sæt.

video

Se video lektionen om installationen af ​​rackloftet:

Som det fremgår af ovenstående, er der mange fabrikanter af slattedlofter, og hver har sine egne egenskaber. Det forener alle fabrikanter af lofter, der stræber efter at opnå højkvalitetsegenskaber og enkelhed og nem installation af loftsystemer. Sådanne funktioner gør det muligt at hæve lofter til at være alsidige og efterspurgte. Cesal loftmonteringsteknologi på denne side.

Racklofter AGGER

AN85A skinne, farve - hvid 0,40 mm, pris 36,6 rubler per meter

AN85A skinne, farve - hvid økonomi 0,32 mm, pris 30,3 rubler per meter

AN85A skinne, farve - metallisk sølv, pris 42,2 rubler per meter

AN85A skinne, farve - metallisk sølv 0,32 mm, pris 37,2 rubler per meter

AN85A skinne, farve - metallisk mat, pris for at tjekke med lederen

AN85A skinne, farve - superchrome, pris 60,2 rubler per meter

AN85A skinne, farve - super guld, pris 72,5 rubler per meter

AN135A skinne, farve - hvid 0,40 mm, pris 53,8 rubler per meter

AN135A skinne, farve - hvid økonomi 0,32 mm, pris 48,9 rubler per meter

AN135A skinne, metallisk sølvfarve, pris 66,4 rubler per meter

AN135A skinne, farve - metallisk sølv 0,32 mm, pris skal afklares med lederen

AN135A skinne, farve - superchrome, pris 97.02 rubler for meter

AN85AC skinne, farve - hvid 0,40 mm, pris 43,93 rubler per meter

AN85AC skinne, farve - hvid økonomi 0,32 mm, pris 39,47 rubler per meter

AN85AC skinne, farve - metallisk sølv, priskontrol med manager

AN85AC skinne, metallisk mat farve, priskontrol med manager

AN85AC skinne, farve - super krom, pris 88.33 rubler per meter

AN85AC lath, farve - super guld, pris 88,55 rubler per meter

AN135AC skinne, farve - hvid 0,40 mm, pris 62,69 rubler per meter

AN135AC skinne, farve - metallisk sølv, priskontrol med manager

AN135AC skinne, metallisk mat farve, priskontrol med manager

A100AT skinne, farve - hvid 0,40 mm, pris 52,05 rubler for meter

A100AT skinne, farve - hvid økonomi 0,32 mm, pris 41,53 rubler per meter

A100AT lath, farve - en metallisk sølv, for at angive prisen på lederen

A100AT-skinne, metallisk matfarve, pris, der skal kontrolleres med lederen

A100AT lath, farve - super krom, pris 96,91 rubler per meter

A100AT lath, farve - supergold, prischeck med manager

Rail A150AT, farve - hvid 0,40 mm, pris 72,07 rubler per meter

Rail A150AT, farve - hvid økonomi 0.32mm, priskontrol med manager

Rail A150AT, farve - metallisk sølv, prischeck med manager

Rake A150AT, farve - metallisk matte, pris for at tjekke med manager

Rake A150AT, farve - superchrome, prischeck med manager

A84A skinne, farve - hvid 0,40 mm, pris 36,61 rubler for en meter

A84A skinne, farve - metallisk sølv, prisen er 42,33 rubler per meter

A84A skinne, farve - metallisk matte, pris for at tjekke med lederen

A84A lath, farve - super krom, prisen er 60.28 rubler for en meter

A84A skinne, farve - super guld, pris 72,6 rubler per meter

A84AC skinne, farve - hvid 0,40 mm, pris 43,93 rubler per meter

A84AC skinne, farve - metallisk sølv, pris 51,37 rubler per meter

A84AS skinne, metallisk mat farve, pris skal afklares med lederen

A84AS lath, farve - super krom, prisen er 89.32 rubler for en meter

Rake А84Аі, farve - super guld, pris 88.33 rubler for maj

Metalpladelofter - Lattelofter i AGGER-mærket er en økonomisk løsning til moderne lokaler. Racklofter er lavet af høj kvalitet aluminium med en tykkelse på 0,3 og 0,4 mm. Belægningen på stativtæppet er modstandsdygtigt over for høj fugtighed og kemiske effekter, hvilket øger produktets anvendelighed og holdbarhed. Racklofter anvendes i vid udstrækning ikke kun i beboelsesejendomme, men også i en række offentlige bygninger. Fordele: De kræver ikke yderligere forberedelse af rummet, de er fugtighedsbestandige, praktiske og holdbare. En række forskellige farver og profilformer giver dig mulighed for at implementere ethvert designprojekt.

Agger rake er repræsenteret af følgende typer:

 • Tysk åbent design
 • Tysk design af den lukkede type
 • Italiensk design af den åbne type
 • Italiensk design gated
 • Gapless loft Omega

Tilgængelige farver: hvid, sort, krom, guld, metallisk sølv, metallisk matte.

Pakken indeholder: rake, traverse, vægstøbning, suspension.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Aluminiumsloftlofter, der først blev introduceret til os fra Europa, blev en nyhed på markedet for byggematerialer i begyndelsen af ​​90'erne. De utroligt æstetiske og lette konstruktioner, som tilbehør til rækværkets loft var vedhæftet, samt installationsanvisningerne, kunne simpelthen ikke lade vores borgere ligeglade.
Omkostningerne ved et sådant kit var på det tidspunkt ret solide, og i første omgang blev installationen af ​​et slattedæksel kun brugt som et kontordesign. Men på grund af dets praktiske og nemme installation har disse design flyttet ind i boligernes indretning.

Typer og egenskaber af aluminium lofter

Rack hængende loft kan klassificeres som sådanne strukturer, der er monteret en gang og bruges hele bygningen. En sådan lang levetid og uanset luftfugtighed og lufttemperatur er kun mulig på grund af aluminiums naturlige korrosionsegenskaber.
Altså:

 • Sådanne suspenderede strukturer har deres egne egenskaber og sorter, og lægningen af ​​reolloftet kan laves i forskellige versioner. I løbet af artiklen vil vi give relevante eksempler og fortælle dig hvordan du laver aluminiumsloftet.
 • Dette design fik sit navn på grund af konfigurationen af ​​dekorative elementer, som er en lang skinne. Selvom der er selvfølgelig aluminium lofter, der er samlet fra firkantede moduler, kaldes kassetter.
 • Formen og størrelsen af ​​ophængningselementerne, typen af ​​låsearbejder påvirker arrangementet af rammelementerne. Udformningen af ​​slattedækket, afhængigt af typen af ​​ophængningssystem, kan være lukket og åben.
 • Loftstativtypen er en kontinuerlig overflade, hvor panelerne er installeret tæt på hinanden. Denne installationsmetode skaber en vis monotoni, og for at slippe loftet af denne fornemmelse bliver lamellerne ofte placeret i en anden retning.
  Førerne bruger denne teknik, der dækker loftet med klapbræt.
 • Hvis paneleretningen ikke ændres, kan du bruge lameller med kontrastkant langs kanterne eller to eller tre forskellige elementer af forskellige, men godt kombinerede med hinanden, nuancer.
 • Ikke alle producenter, som det tyske firma Agger, producerer lofter af forskellige designs. Ofte er de specialiseret i kun en af ​​dem.
  For eksempel er loftracket "omega" kun af lukket type. Men designet kan samtidig præsenteres i en ret bred vifte.
 • I nogle varianter af aluminiums loftsdesign er skinnen så tynd at den ligner et bånd. Vægten af ​​slattedækket, i dette tilfælde, er næsten ikke forøget på grund af den dekorative overflade.
  Desuden giver tyndt fleksibelt bånd dig mulighed for at oprette forskellige typer af lamellofter med en kompleks konfiguration.
 • På billedet i starten af ​​denne artikel kan du se den anden type rackstrukturer - dette er en åben lofttype. Dekorative elementer, i dette tilfælde, er monteret med et lille hul.
  Gabet mellem panelerne kan lukkes senere med specielt forsynede indsatser eller forblive åbne.
 • Dette design har visse fordele: Åbent huller bidrager til god ventilation og giver dig mulighed for at installere klimaanlæg i det indre rum.
 • Dette er meget vigtigt for offentlige bygninger, hvor der er en stor strøm af mennesker: indkøbscentre, restauranter, sportshuse, stationer. Designet af slattedloft i sådanne tilfælde er individuelt, og deres design er designet under hensyntagen til størrelsen og konfigurationen af ​​et bestemt rum.
 • Ja, og skinnerne selv kan have en usædvanlig form. I standardversionen har skinnen et U-formet tværsnit med en bredde på ca. 10 cm og en maksimal længde på 6 m.
  De sælges af måleren og skærer klienten i stykker af den krævede størrelse på specielle maskiner.
 • Ud over dekorative elementer indgår ramme- og fastgørelsesdele i racklocksættet. Det er meget mere praktisk at købe materialer til et rackloft i det komplette sæt end at kigge efter en bestemt profil i butikker. I dette tilfælde er alle elementer garanteret at docke.

På hvordan man installerer rammen, hvordan man skærer, og hvordan man monterer panelet, vil vi forklare senere. Lad os nu tale om, hvilke producenter af aluminium lofter tilbyder os deres produkter i dag, og hvad er forskellene i det.

Oversigt over førende producenter

Det nederlandske selskab for produktion af aluminiumsloft og facadesystemer Luxalon har en solid niche på dette område. Produkterne fra denne fabrikant optrådte på de russiske markeder for mere end tyve år siden.
På det tidspunkt, såvel som nu, er loftlakeret luxe udelukkende placeret som et premiumprodukt.
Altså:

 • Nogle producenter af slattedlofter tilbyder plastprofiler som komponenter. Tag i det mindste det indenlandske firma "Alkonplast" - denne fabrikantens stativtæppe er helt fremstillet af plastik. Luxalon har absolut alle rammeelementer, som selve panelerne, lavet af aluminium.
 • Vægprofilen i denne fabrikants loftsystemer har en bredere hylde, hvilket er dets kendetegn. Dette giver dig mulighed for at undgå at bore ekstra huller i væggen og for at skjule fejlene i ukvalificerede, selvfremstillede installationer.
 • Luxalon paneler har en emaljeret belægning, og det bredeste farveskala omfatter ikke kun standardfarver, men eksklusive variationer. I de åbne loft sæt af denne producent er der dekorative indsatser, som du kan komme med et design efter eget valg.
 • På grund af det bøjede panel, som kaldes involuteren, kan du montere et to-niveau loft i form af en bølge eller en bue. Guld eller krom finish af buede paneler giver loftet en speciel chic.
 • I det mest populære design Luxalon 84R bruges paneler med italiensk design. Dette betyder, at deres kanter har afrundede former.
  For eksempel krummer de tyske producenter lige. Dette skaber et helt andet udseende af loftoverfladen, selvom lamellernes dimensioner og farve er ens.
 • Oftest på de hjemmemarkeder repræsenteres tysk produktion af lamellofter af Geipel. Det er en af ​​verdens førende producenter af aluminiumslofter, der har arbejdet på dette felt i over 35 år og har mange grene over hele verden, også i Rusland.
 • Rack lofter geipel er lavet i nøje overensstemmelse med europæiske standarder og på den eksklusive udvikling af virksomheden. Til fremstilling af skinner anvendes aluminiumstape, hvis minimale tykkelse er mindre end en halv millimeter.
 • Forsiden af ​​panelerne kan være poleret, malet, perforeret, spejl. På bagsiden er gulvbelægningen dækket af en speciel primer, der beskytter metalet mod oxidation.
 • Det tyske firma Lumsvet, der længe har været kendt som producent af lamper og belysningsarmaturer, og nu som producent af aluminiumslofter, arbejder også på tysk teknologi. Loftstativet kan være lukket eller åbent.
 • Den karakteristiske egenskab er skinnens pulverlakering. Derfor kan lofterne hos denne fabrikant ikke kun bruges indendørs, men også til udformning af en åben terrasse eller veranda.
  Desuden vil du sandsynligvis blive tilbudt og lamper til rackloftet af samme mærke ved køb af loftkonstruktion.
 • Racklofter fra Ceiling Group er i konstant efterspørgsel på det indenlandske byggemateriale marked. Dele af rammen fra denne producent kan ikke kun være aluminium, men rustfrit eller galvaniseret stål.
 • Sortimentet af loftlofter er ganske stort. Til salg kan du se mere end 40 typer af forskellige farver. Blandt designfunktionerne i amerikansklavede lofter er der ikke direkte suspensioner, men striknåle, som skinnerne er monteret på.
 • Hver type loftstativsystem har sine egne særpræg, der kan påvirke installationsteknologien. Før du samler loftstativet, er det bedst at se videoen.

For at sikre, at de oplysninger, du ser, ikke er abstrakte for dig, skal du angive navnet på en bestemt producent i anmodningen, når du søger efter den video, du har brug for. I dette tilfælde vil du modtage anbefalinger om, hvordan du laver loftet for et bestemt design.

Montering af lofter

Som vi har sagt, er det helt muligt at installere lath lofter med egne hænder, men for dette skal du have detaljerede oplysninger. På trods af nogle forskelle i installationsteknikken for loftsystemer fra forskellige producenter, forbliver rammens installationsproces og arbejdets rækkefølge uændret.
Så installationsvejledningen til rackloftet, som vi vil give i denne del af vores artikel, vil give dig en generel ide om arbejdet.

Racksystemets elementer

Lad os overveje, hvilke dele, bortset fra panelerne, du skal købe, inden du monterer loftstativet. Rådgivere vil hjælpe dig med at beregne deres antal, når du køber, men du kan selv gøre det.
Altså:

 • For at bestemme længden af ​​rammen tages de enkleste trin for at beregne rummets omkreds: dens længde og bredde opsummeres, og resultatet multipliceres med to. Denne formel er kendt for alle fra skoleplanen.
 • Af den måde skal du skære lameller i butikken, så længden er et flertal af længden af ​​rummet. Derefter reduceres behovet for at skære stykker i installationsprocessen til et minimum.
 • Herefter beregnes området for et rackpanel, såvel som rummet i rummet. For at gøre dette skal du formere bredden med længden. Efter at have modtaget to resultater, dividerer de større af de mindre og får antallet af lameller, der er nødvendige for at beklædte loftet.
 • I betragtning af at affaldet stadig vil være til det resulterende tal, skal du tilføje 10-15% af lagerbeholdningen. For et vist antal skinner har hver producent sine egne standarder for antallet af skruer og profiler.
 • Udover paneler og indsatser indeholder kittet: U-formet profil, væg hjørner, minus suspensioner og indsatser. Fastgørelsen af ​​stativtæppet er lavet ved hjælp af elementer, der i forskellige systemer kan have forskellige navne (traverser, kam, strygere, transportdæk).

På billedet ovenfor kan du se, hvordan de viste elementer ser ud. Til fastgørelse af rammedele til vægge og loft anvendes 25 mm lange skruer og dowel-negle.

Kom i gang

Før du laver loftstativet, skal du lave det forberedende arbejde. Hvad angår loftoverfladen, kræver det ikke særlig grundig forberedelse, som for maling, men det afhænger alt af loftets tilstand og dens tidligere finish.
Altså:

 • Du må muligvis demontere den gamle dekorative belægning eller fjerne gips, der ikke klæber godt. Hvis dette viste sig anstændige potholes, skal de udjævnes.
  Ellers vil der være problemer med installationen af ​​rammen.
 • Derefter skal du klart definere, hvilken ingeniørkommunikation der vil blive gemt i loftets indre rum. Afhængigt af formålet med det rum, hvor det nedhængte loft er installeret, kan det ikke kun være ledninger, der fører til belysningsenheder, men også forskellige kabelkanaler, rør, sikkerhed og brandalarmer, split-systemer, videoovervågning.
 • Under alle omstændigheder udføres alt specialinstallationsarbejde, inden det nedhængte loft er installeret. Fra hvilken slags udstyr der vil blive installeret, bestemmes afstanden af ​​den suspenderede overflade fra bundloftet.
 • Indbyggede eller vedhængslamper samt visse typer lamper, som vil blive brugt i dem, har også indflydelse på loftets højde.
 • Den korteste afstand på 7-8 cm kræves ved installation af LED-lamper. For værelser med utilstrækkelig lofthøjde er ideel.
  I andre tilfælde er den gennemsnitlige afstand mellem loftfladerne 12-15 cm.
 • På dette niveau vil U-formede profiler monteres langs væggenes omkreds. Fastgør dem til væggen med skruer, med et trin på 60 cm.
  Dette gøres ved præ-markering, som udføres ved hjælp af en farvebånd eller en almindelig blyant.
 • Markeringen af ​​loftoverfladen udføres i form af et gitter med et trin på 120 cm langs og 30 cm på tværs. Ved skæringspunktet bliver linierne boret til fastgørelse af rackloft.
  Nemlig vil minisuspensioner blive fastsat på disse punkter. De vil tillade at justere vandret af den hængende overflade.
 • Hvis loftet er suspenderet med et minimum indrykning fra basen, er suspensioner muligvis ikke nødvendige. Traverserne er fastgjort til traversen, og i mangel af suspensioner fastgøres de direkte til loftet. Suspensioner, afhængigt af producenten, kan have et andet design.
 • I fjedersuspensionerne for at justere kammen er det nødvendigt at stramme fjederen. I systemer, der bruger hårnålebøjler eller striknåle, flyttes klip for at korrigere positionen af ​​traversen.
  Der er suspensioner på skruerne. I dette tilfælde foretages justeringen ved at dreje dem i den ene retning eller den anden.
 • Hvis længden af ​​traversen ikke er nok, skal du bruge en anden. Det nødvendige stykke er skåret af det og monteret ende-til-ende med den forrige.
  Ved forbindelsespunkterne af strengerne med rammens understøtningselementer, i profilen, ved hjælp af saks til metal, skæres segmenter af den ønskede størrelse, og de resulterende tunger bøjes opad.
 • Listerne er monteret på tværs af tværarmene. Normalt har de udskæringer med en snap-on tunge designet til at holde panelerne.
 • Montering af skinnerne er lavet således, at det første panel er intakt, og kun det sidste er skåret i bredde. For nem montering af det sidste panel må afstanden mellem væggen og den sidste passage ikke overstige 25 cm.
 • Den sidste skinne skal være ved siden af ​​rammen med et lille hul (4-5 mm). Denne fælles vil være lukket profil. Væghjørnet kan monteres efter de to første paneler er fastgjort.
  Enderne af de næste skinner begynder lige forsigtigt under hjørnet.
 • Indtastning i søgefeltet: "Installation af loftet til videofladen" finder du ikke kun information om selve loftet, men også installationen på overfladen af ​​forskellige lysarmaturer og lys. Dette vil hjælpe dig med at klare det elektriske arbejde selv.

Placeringen af ​​spotlights på loftet på det hængende loft beregnes under hensyntagen til panelernes størrelse, fordi belysningen skal være symmetrisk. For at lave et jævnt hul i aluminiumskinnen rundtformet, brug en boremaskine med en dyse "krone".
Lampen sættes i skærehullet på forhånd, og kun så er skinnen monteret på rammen.

Vilkår for samarbejde

Vi værdsætter hver enkelt kunde, da vi er interesserede i langsigtede partnerskaber og altid klar til at finde den bedste løsning til gensidig fordelagtigt samarbejde.

Vi giver vores kunder lange betalingsforsinkelser, enhver form for afvikling, vi laver rabatter og tilbyder fleksible arbejdsformer.

Vi er sikre på, at du vil være interesseret i vores priser og arbejdsvilkår, og vores samarbejde vil være baseret på vilkårene for partnerskab og fælles interesser. Flere oplysninger, du kan få fra vores ledere.

LEVERING TIL ALLE REGIONER RUSLAND

Vi vil hjælpe dig med at minimere lagerbeholdningen og tilbyde periodiske leveringstjenester. Vi hjælper dig med at spare på transport og tilbyde en tidsplan for leveringsflyvninger med en minimumspris.

Forsendelsesomkostninger afhænger af afstanden og mængden af ​​ordren.

Reklamestøtte

Vores annonceringsløsninger vil hjælpe med at informere din kunde om produktets fortjenester, blive bekendt med tekniske parametre og arrangere salgspoint, og vores firmaets specialister hjælper dig med at tilpasse reklamemateriale, så de passer til dine behov.

KONTAKTINFORMATION

Vi er altid glade for at kommunikere med regelmæssige og potentielle kunder.

Din mening er meget vigtig for os. Hvis du har forslag og forslag til forbedring af kvaliteten af ​​vores arbejde, samt kommentarer til medarbejderarbejdet, skal du skrive til virksomhedens ledelse via feedback formularen.

Vi vil helt sikkert overveje dit brev og kontakte dig.

Moskva

Alexey Mosienko

Kommerciel direktør

Moskva divisionen af ​​vores virksomhed har arbejdet effektivt i 15 år på kapitalmarkedet for færdigvarer. Vi fokuserer på den fortsatte udvikling af yderligere tjenester til vores partnere. Tilgængelighed af en bred vifte af produkter i vores lager, levering af varer til detailforretninger, arbejde med en personlig leder, fleksibel tilgang til gensidige bosættelser - i dag er disse nødvendige komponenter til succes. Samtidig stræber vi efter at opbygge relationer med vores partnere baseret på ønsket om gensidig udvikling.

Lagerhus Moskva

St. Petersborg

Rostov ved Don

LARISA WHITE

Kommerciel direktør

I vores tid ændrer markedssituationen konstant, så vi følger nøje dens udvikling. Vi udvider sortimentet, forbedrer serviceniveauet og forsøger at få den nye markedsudvikling på forhånd for at give dig kun de bedste og dokumenterede muligheder. Lad din virksomhed blomstre med os!

Krasnodar

Leder af en separat afdeling

Klienten er et meget værdifuldt aktiv i vores firma, det lykkes vores succes! Derfor stræber vi efter at skabe gensidigt fordelagtige og langsigtede relationer med partnere og kunder for at sælge så mange varer som muligt til flere købere, der bruger al vores erfaringer og viden.

Ekaterinburg

Kommerciel direktør

Kazan

Talyzina Julia

Kommerciel direktør

Vores opgave er at gå ud over servicestandarder. Nøjagtighed, hastighed og service er obligatoriske, men allerede utilstrækkelige prioriteter for moderne forretninger. Det bedste indtryk af Partners kan kun opnås gennem en individuel tilgang til hver klient og den samlede inddragelse af alle medarbejdere i serviceprocessen. Eurodesign-Volga-teamet er altid klar til at tilbyde det, du har brug for, og ønsker sine partnere succes og velstand!

Lager Kazan

Novosibirsk

Alexander Gamov

Kommerciel direktør

I den moderne verden skal enhver virksomhed og enhver person udvikle sig, for hvis der ikke er nogen udvikling, så er der en forværringsproces. Intet er på plads. Verden og markedet bevæger sig alene. EuroDesign-teamet udvikler sig altid og reagerer på eventuelle ændringer og udfordringer i nye virkeligheder. Vi søger altid muligheder, ikke grunde. Opdager nye retninger og regioner. Dette er styrken i firmaet Eurodesign!

Irkutsk

Maxim Sinkov

Kommerciel direktør

At være bedst er at tilpasse sig markedstendenser. Vi opnår markedsdominans ved at integrere fordelene ved produkter med yderligere konkurrenceevne, og sikre vores partnere en ledende position. GC EuroDesign sigter mod komplekse forsyninger af byggematerialer og lukker hovedområderne i udsmykningen, som giver dig mulighed for at levere alle salgskanaler. Vores virksomheds prioritet er tjenesten, der er baseret på hver medarbejders klientorienterede tilgang.

Khabarovsk

Dmitry Simonov

Direktør for en separat afdeling

De fleste, der forfølger deres mål, tænker kun på deres egne fordele og glæder sig helt over andre. Dette er en uforgivelig fejl, der fører til forstyrrelsen af ​​en modningstransaktion. Størstedelen bliver i takerens position, i stedet for at ændre den til giverens stilling. Vores udviklingsstrategi er baseret på en hoved- og simpel regel - win-win-partnerskab (win-win). Vi er ikke engagerede i handel, vi er involveret i udvikling (partnerskab, forretning, service). Jeg er sikker på, at kun i denne position vil en reel leder lykkes!

Regional Manager Novgorod region / Pskov region / Murmansk region

Fedorova Maria

Regional Manager

STILLINGSOPSLAG

EuroDesign er et stort, dynamisk udviklingsselskab med egen produktion.

EuroDesign er et unikt eksempel på hurtig udvikling og vækst, der ville være umuligt uden talentfulde og professionelle medarbejdere.

Hvert af virksomhedens medarbejdere er et vigtigt led i virksomhedens samlede arbejde. Vi tilskynder medarbejdernes personlige ansvar, engagement og interaktion, der fører til virksomhedens succes som helhed.

Vi skaber alle betingelser for talentfulde, initiativrige medarbejdere, fokuseret på effektivt arbejde, professionel og karrierevækst. Virksomheden tilbyder træning, løbende kurser, vedhæftet personlig vejledning.

Hvis du er talentfuld, ambitiøs, fuld af energi og vil arbejde sammen med os, så har du chancen for at komme ind i teamet EuroDesign!

For at gøre dette kan du sende en besked med oplysninger om dig selv, din erhvervserfaring, din ønskede position og kontaktoplysninger ved at udfylde formularen

Rackloft Agger

Lukket type, tysk design - AN85AC, AN135AC, AN185AC

Omega A100AT, A150AT

Lukket type, italiensk design - A84AC

Åbent type italiensk design (uden dekorative indlæg) - А84А

Åbent type, italiensk design (med dekorative indstik) - А84А

 • en hvid
 • metallisk børstet
 • metallisk sølv
 • superhrom
 • superzoloto

Suspended lofter Geipel

TMT-Group samarbejder kun med dokumenterede virksomheder, der har tjent respekt for et stort antal kunder. Vores sortiment omfatter også produkter fra det tyske mærke Geipel. Virksomheden startede sin virksomhed i 1980 og har stadig en ledende position på markedet og giver forbrugerne pålidelige, holdbare og højkvalitetsvarer. Arbejdets hovedfokus er produktionen af ​​metalkassette og lamellofter samt yderligere komponenter og materialer.

Producentfirmaet giver kunderne et stort udvalg af produkter til enhver smag fra klassisk til de mest sofistikerede. På grund af de forskellige farver kan du vælge den mest passende mulighed for ethvert værelse.

I vores firma kan du købe hævede lofter fra Geipel af en anden type, samt bestille installation fra erfarne specialister eller gøre det selv.

Rackloft, designfunktioner og korrekt installation

Rack loft system på badeværelset

Racklofter er en af ​​de populære typer af loftssystemer, mens de har deres egen karakteristiske egenskaber. Vi foreslår at overveje, hvad rackloftet er i praksis: dimensioner, typer, design og andre træk i racklofterne - alt dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Funktioner af hævede lofter

Først og fremmest er det nødvendigt at fokusere på høje anvendelighed og variabilitet af slattedlofter. De har en tilstrækkelig høj styrke, holdbar, kan være af næsten enhver farve og anderledes tekstur, er ikke bange for fugt og er ganske nemme at montere.

Ved brug af aluminiumhæmmede lofter, hvis vægt er relativt lav, er der ikke behov for at bygge komplekse rammesystemer.

Alt dette har ført til muligheden for at bruge stativsystemer som ved indretning af husholdningslofter - badeværelser, køkkener mv. Og når man beriger offentlige og andre lokaler - kontorer, svømmebassiner, tankstationer mv.

Rackkonstruktioner anvendes aktivt i indretning af lofter i kontorer og puljer

Definition af slattedlofter

Så hvad er et slatted suspended ceiling? Dette er en loftkonstruktion bestående af beklædningsplader og et letvægtsophængrammesystem. Paneler (lameller) er som regel lavet af aluminium (0,3-0,6 mm tykt), stål og plast og har normalt en lakbelægning.

Dimensioner af lamellofter kan være nogen, da længden af ​​skinnerne kan nå 10m. Med hensyn til deres bredde ligger det normalt fra 50-200 mm.

Metal lath loftet er mere holdbart end lath PVC konstruktion, men de er mere massive. Derudover er de mere modtagelige for korrosionsprocesser. Måske kan den "gyldne middel" her kaldes aluminiumstrukturer, der kombinerer de tidligere karakterers positive egenskaber.

Suspenderet rammesystem er samlet fra lejeprofiler (kamme, traverser, strengere), suspensioner og basisplader. Lejeprofil er en stang med riller til montering af paneler. Den er også lavet af aluminium eller galvaniseret stål. Suspensioner anvendes spring type og med eger.

Plinths giver mulighed for at montere skinner langs væggene og er designet til at skjule deres kanter, hvilket giver overfladens æstetik. Plinths anvendes i form af hjørner og U-formet.

Udformning af åbne loftslofter

Typer af slattedlofter

Ud over dem der allerede er udtalt, er der også forskellige typer af slattedlofter afhængigt af deres design, producent og andre funktioner, nemlig:

 • Strukturen af ​​lamellpladepanelerne kan være perforeret og glat. Perforerede lameller bidrager til bedre ventilation af rummet og har en positiv effekt på det med hensyn til lydabsorption. Glatte paneler er en klassisk version, mere kendt i deres ydre egenskaber.
 • Desuden er loftssystemerne åbne og lukkede. Åbent stativloft i slutningen af ​​forsamlingen mellem lamellerne har huller. I hullerne er monteret specialindsatser, fås i forskellige farver og udfører en dekorativ funktion. Tykkelsen af ​​indsatsen er normalt 5-10 gange mindre i forhold til tykkelsen af ​​panelerne. Lukkede lofter, i modsætning til open-type systemer, har ikke huller mellem panelerne. De er kendetegnet ved homogenitet og integritet, både eksternt og konstruktivt.

Det ligner loftet rack luxalon

 • Hvad angår producenter af racklocksystemer, er der masser af dem. En af de mest populære er det tyske Geipel rack aluminium loft. Også krævet af det hollandske loftloft Luxalon. Blandt indenlandske producenter kan skelne firmaet "Albes", der også er kendt for produktion af Armstronglofter. Lidt mindre populære, men Omega, Bard og Agger loftet er også bemærkelsesværdige.
 • Ud over konventionelle systemer er der kommercielt tilgængelige designlofter tilgængelige, monteret fra buede paneler. Loftet kan være enkelt- og to-niveau, lige og buet mv.

Tyskgjorte Geipel-railinglofter samt amerikanske loftsdesign er tilgængelige i flere niveauer krøllede variationer.

Installation af lofter

Det skal bemærkes, at samlingen af ​​et standard slattedæksel vil være i stand til selv en nybegynder installatør. Hvis vi taler om komplekse systemer, er det bedre at spørge om råd eller bede om hjælp fra specialister.

Forberedelse til efterbehandling

Inden du installerer et slattedæksel, skal du sørge for, at loftet og især væggene er rene og niveauer. Det vil være nødvendigt at afgøre, hvad der skal lægges mellem hovedloft og stativ: ventilationskanaler, kabelkanaler, brandbekæmpelsesudstyr, rør mm Fra dette vil direkte afhænge af den afstand, der skal tilvejebringes mellem overfladerne.

Et slået hvidt loft vil gøre rummet visuelt højere, mens sort er bedst lavet i høje rum.

Desuden afhænger dimensionen af ​​loftrummet af, hvilken type armaturer der anvendes - suspenderet eller forsænket. For det første kan afstanden være minimal - du behøver kun at montere armaturer til enheder og lede nogle ledninger. Til indbyggede armaturer skal der være mere plads - 130 mm eller mere til glødelamper, 70 mm til LED og halogen.

Et specielt tilfælde er at lægge loftet i lave rum (op til 2,6 m i højden). Det er ikke tilladt at øge mellemrummet. Stringere skal fastgøres direkte til loftet og udjævnes med brug af foringer. Lampene antages at blive suspenderet.

I smalle rum kan strengere ikke bruges overhovedet, men paneler kan placeres direkte på væglister (hjørner).

Inden du laver en slattedrammekonstruktion med dine egne hænder, skal du forberede følgende sæt værktøjer:

 • Roulette for at udføre markeringen.
 • Boremaskine til montering af rammen.
 • Skruetrækker til montering af rackplader.
 • Passatizhi til fastsættelse af dele.
 • Hvad du skærer panelet - sav eller sakse til metal.
 • Selvskærende skruer og dowels bruges som fastgørelsesanordninger.

Spektakulært design af slattedlofter kan opnås ved hjælp af krøllede lameller.

Overflademærkning

Når materialer og værktøjer er udarbejdet, kan du starte layout for slattedlofter. Her er en detaljeret vejledning:

 • Mærket er lavet af væggen med den glateste overflade. Fra det med et indlæg på 300 mm på loftet skal der anbringes en parallel linje langs hvilken stringer vil blive monteret.
 • Fra denne linje tegnes efterfølgende parallelle markeringslinjer i trin på højst 1,2 m.
 • Prikker langs linjerne angiver fastgørelsespunkterne for suspensionerne for montering af strengere. Pladsen mellem punkterne må ikke overstige 1,2m.

Tip! Vinkelret på de anvendte linjer kan du tegne linjer i referencepunktet, hvorved du efterfølgende kan overvåge, hvordan præcis lath panelerne er monteret.

 • Mellem linjerne i installationen af ​​strengere er også markeret installationsstedet for lamper.

Lofter: Et eksempel på et mærkningsskema til montering af lamellofter

 • På væggene skal mærkes niveauet af installation af fremtiden loftet på loftet, hvis linje vil blive installeret loft sokkel. Niveaumarkeringen skal danne et strengt vandret plan.

Montering teknologi rack loft

Instruktioner for lamellofter som følger:

 • Den første ting monteret strengere (kamme). Suspensioner er monteret på loftmarkeringen, hvorefter strengerne selv er monteret på dem. De skal gøres på en sådan måde, at den første panelskinne kunne installeres helt, og sidstnævnte havde mulighed for at trimme og montere mod væggen.
 • For at holde loftet på skinnerne lige, er stringer-systemet justeret i niveau med justerbare suspensioner. For hårnålebøjler bevæger clipset sig til den ønskede position, for fjederbøjlerne er fjederen fastspændt. Til spændinger på skruer skal justering foretages ved at skrue og skrue skruerne ud.

Et billedligt eksempel på et rackloft design

 • Derefter monteres væghjørnet (soklen) i overensstemmelse med den tidligere mærkning. Stiften er fastgjort med selvdrejende skruer i trin på højst 0,6m.
 • Derefter kan du tage direkte til produktion af lath dekorative belægning. Indtil dette punkt skal alle inter-loft-kommunikationsarbejder udfyldes. Installationen begynder med installationen af ​​en fuld bredde af rackpanelet mod væggen. Den indsættes, indtil den klikker ind i stringer og derved fastgør sig uden behov for yderligere manipulationer og fastgørelsesanordninger.
 • På samme måde er alle efterfølgende skinner monteret. Enderne af alle skinnerne indsættes i vægstiften, og de ekstreme paneler er indlejret i dem også med sin sidedel. Mere tydeligt kan proceduren for fastgørelse af paneler på strengere forstås ved at se videoen på det relevante emne.
 • Før du skærer hullerne i panelerne til armaturer til lameller, skal du tydeligt sammenligne lamellerne med fastgørelsespunkterne på armaturerne, der tidligere er markeret på loftet. Skærehuller er lavet med en kniv eller saks til metal.
 • Desuden kan inter-lobule indsatser efter behov indføres.

Moderne producenter af hævede lofter kan tilbyde helt eksklusive løsninger til ethvert værelse.

Tip! For nøjagtigt at beregne mængden af ​​forbrugsstoffer til fremstilling af et system af denne type, anbefaler vi, at du bruger en speciel lattegregner. Det giver dig mulighed for korrekt at beregne ikke kun antallet af nødvendige rackpaneler, men også antallet af kerneelementer, sokkelfastgørelser, suspensioner mv. afhængigt af størrelsen af ​​rummet.


Således regnede vi med trækloftens træk, talte om deres synspunkter, ud af, hvordan man laver huse flodlofter med egne hænder. Der er ingen problemer med udvælgelsen og installationen af ​​systemet, som du kan se. Samtidig fortjener den praktiske og skønhed af denne type loft bestemt respekt. Hvis du beslutter dig for at installere systemet i dit hjem, anbefaler vi at du afprøver et høj kvalitet og pålideligt rackloft Luxalon. I det kan du bare ikke skuffes.