Akmigran

Akmigran - vendende materiale i form af fliser på 300x250x20mm. Normalt hvidt, har en porøs ansigtsoverflade af forskellige teksturer. Den er lavet af granuleret mineraluld og asbestfibre med stivelse som bindemiddel. Lær Akmigran presning.

"Granulering af mineraluld" udføres ved at bryde bomuldsulden i strimler efterfulgt af rullning i granuler. Ved brud på bomuldsuld på strimler anvendes en lodret granulator. Granulatoren er en cylinder med en konisk udvidelse i den øvre del. På granulatorens centrale skaft er der knive og knive til at bryde og sømme mineraluld. Granulatoren har en åbning til ilægning af mineraluld i den øvre del og en spalte til udgang af granuler i den nedre del. Granulerne opnås som følger: Mineraluld er fodret til den øvre del af rørgranulatorens krop, hvor den er revet i adskilte stykker med en kniv.

Skraberen dråber dem ind i den cylindriske del af kroppen, hvor de bevæger sig i en spiral langs væggene og rulles ind i pellets. Regulering af graden af ​​rullning af granulerne udføres ved tryk på de nedre granuler ved de overliggende lag af knust mineraluld, det vil sige ved at ændre hastigheden for påfyldning og udgang af granulerne.

Under granuleringen adskilles en del af perlerne gennem de delvis perforerede vægge og bunden i en opsamlingsbeholder for perlerne. Det granulerede materiale gennem en slids med en justerbar ventil går ind i den mekaniske sigte, hvor der er en yderligere sigtning af perlerne.

Granulering af mineraluld i en vertikal rørgranulator har en række egenskaber, der adskiller denne metode fra eksisterende, som omfatter:
# granulering bomuldsuld med forskellig fiberdiameter og forskellig stivhed;
# Produktion af granuler af forskellig densitet og størrelser, som opnås ved fælles justering af materialetilførselshastigheden og størrelsen af ​​udløbet;
# mangel på en enhed til præ-fluffing eller skæring i stykker af mineral tæppe. Granulatoren kan behandle to typer mineraluld - klumpet og i plader.

Ændringen i størrelsen og densiteten af ​​granulerne giver dig mulighed for at justere de fysisk-mekaniske og akustiske egenskaber ved produkterne. Brugen af ​​granulat giver en struktur med to-modal porøsitet: små porer - inde i mineraluldkorn, store porer - mellem granulerne. Påfør granuleret mineraluld med en granulstørrelse på 5,12 mm og en bulkdensitet på 100. 150 kg / m3.

Tilstedeværelsen af ​​perler i små mængder i dekorative akustiske materialer er tilladt og forårsager ikke skade, men deres overdrevne mængde gør produkterne tungere, mens poleringspladerne, værktøjet og tekstureret overflade forringes.

Der er ikke behov for at fjerne perlerne fra granulerne, og tilstedeværelsen af ​​granuler i form af ikke-rullede klumper gør det muligt for dem at blive imprægneret med et bindemiddel hurtigere og mere effektivt.

Baseret på dette blev der anvendt en mekanisk sigte i industrianlægget til screening af kronerne, hvilket gør det muligt at adskille et for stort antal perler, medens granulernes fraktionskomposition holdes tilbage. Den mekaniske sigte installeres direkte ved granulatorns udgangsslids. Den består af en metalramme med et gitter (cellestørrelse 2,5-3 mm) og en drive shaking sigte med en frekvens på op til 100 tæller / min.

"Fremstilling af stivelsesbinder" omfatter følgende teknologiske operationer: opnåelse af en suspension af stivelse i koldt vand; Fremstilling af stivelse-kaolin suspension koge stivelse-kaolinbindemiddel ved en temperatur på 85.90 ° C; konsistent introduktion af additiver, der forbedrer produktets ydeevneegenskaber. Disse additiver introduceres i form af emulsioner (paraffin) eller opløsninger (borsyre) med konstant blanding af bindemidlet. Varme leveres fra elektriske varmeovne. Kontinuiteten i processen og pålideligheden i driften af ​​en sådan anordning gør det muligt at nægte store tanke beregnet til periodisk brygning af stivelse.

"Forberedelse af støbematerialet" er mætningen af ​​mineraluldkorn med en bindemiddelopløsning. Varigheden af ​​processen bestemmes hovedsagelig af tre faktorer: granulernes egenskaber, bindemidlets egenskaber, blandingsmetoden. Hovedkravene til støbemassen er bestemmelsen efter støbning og tørring af de færdige produkters høje fysisk-mekaniske og akustiske egenskaber. Dette kan opnås, hvis granulaterne er jævnt og i tilstrækkelige mængder imprægneret med en bindemiddelopløsning, og massen har den plasticitet, der er nødvendig for støbebetingelserne og holder bindemidlet uden dets adskillelse. Den fraktionerede sammensætning og densitet af mineraluldgranuler, bindemidlets koncentration og varigheden af ​​blanding har en signifikant indflydelse på opfyldelsen af ​​disse betingelser. Graden af ​​mætning af granulerne med bindemiddelopløsningen bestemmes primært af opholdstiden for granulerne i blanderen. På basis af eksperimentelt arbejde blev det konstateret, at mætningstiden for granulater (med γnas = 130-150 kg / m3 med en fibertykkelse på 6-8 mikrometer og en betinget viskositet af bindemiddelopløsningen på 60-80 sekunder) ved hjælp af mekaniske blandere reduceres til 1 minut og også koncentrationen af ​​stivelsespasta. Typisk strækker støbeformens fugtighed sig fra 230. 250%. Til fremstilling af støbematerialet anvendes der oftest padleblandere med kontinuerlig handling, som gør det muligt at justere alle ovennævnte betingelser.

For at regulere materialets bevægelseshastighed er knivene ikke stift fastgjort på akslen, hvilket gør det muligt at indstille dem i en given vinkel.

Tvungen blanding og evnen til at styre opholdstiden for granulaterne i blanderen tilvejebringer en homogen og godt imprægneret med en bindemiddelopløsning af støbematerialet.

"Støbeprocessen" består af en ensartet fordeling af volumenmængden af ​​støbeformen og fremstillingen af ​​materiale med den krævede densitet. Et yderligere krav til dannelsen af ​​Akmigran plader er at opnå en brudt tekstureret overflade på råmateriale. En sådan overflade kan tilvejebringes ved en anordning bestående af en tragt med fodring og formning af massen ved hjælp af et system af båndtransportører. Valget af denne indretning bestemmes af dets brede muligheder for at styre støbeparametre: støbematerialets strømningshastighed, forskellen i formetransportørernes hastigheder, størrelsen af ​​det specifikke tryk og dets fordeling over støbeformens område. Regulering af massetilførslen udføres ved at ændre bredden af ​​spalten mellem fødetransportøren 2 og formetransportøren 4, og densiteten af ​​det støbte materiale styres ved at skifte mellemrummet mellem transportørerne 3 og 4 med justeringsskruerne. De giver dig også mulighed for at ændre mængden af ​​tryk på støbningsområdet, hvilket også giver mulighed for regulering af intensiteten og dybden af ​​hullerne på overfladen af ​​produkterne.

"Tørring af præformerne" på et stivelsesbinder består i at omdanne kolloidale stivelsesopløsninger til en fast tilstand med fjernelse af overskydende vand. Tørring foregår i tørrekamre med konvektiv opvarmning af materialet til et restfugtindhold på 1%. Tørretiden afhænger af indholdets oprindelige fugtindhold varierer inden for 16-24 timer, den maksimale kølemiddeltemperatur er 160-1700 ° C.

Den konvektive metode til tørring gør det muligt at undgå ubehagelige fænomener, der ledsager tørringen, for at reducere skrothastigheden. Sådanne fænomener indbefatter svejseplader med afvigelser fra tørringsformer. Vridningen af ​​pladerne kan også elimineres ved brug af paller med perforerede bund og faste sider. Diameteren af ​​perforeringen er 5 mm og en stigning på 10 mm. Brug af faste sider gør det muligt at forhindre fugtinddampning gennem produktens ender.

Tørret billet "acclimatize" i butikken i 20-24 timer for at lindre stress, der opstår under tørring.

"De vigtigste færdiggørelser" er slibning, maling, opnåelse af tekstur, skæreemner til de angivne dimensioner. Slibeprodukter gør det muligt at rette mange fejl ved støbning og tørring (ujævn emballering af masse, krumning, forvrængning) inden for acceptable grænser. Hertil kommer, at slibning giver et færdigt udseende til produktets overflade, giver den samme tykkelse over hele området af pladen mv.

Hovedkravet for slibemaskinen er at sikre den specificerede tykkelse af produkter med en glat for- og bagside. Til dette formål blev et tosidet slibesystem vedtaget, hvor den translatoriske bevægelse af produktet tillader at opnå en kalibreret plade.

Ulempen er det hurtige slid på slibematerialet, som under yderligere arbejde fører til afvigelser i produkttykkelsen. Specielt hurtig slitage kommer på det øgede indhold af perlerne i produkterne.

Efter slibning, skærekanter, skærespidser på pladerne, dannelse af monteringssporet, afskærmning.

En af de sværeste finishprocesser i produktionen af ​​dekorative og akustiske materialer er maleri. Maleriets art bestemmer produktets udseende, dets akustiske egenskaber, påvirker styrken og holdbarheden.

Fremgangsmåden til påføring af maling på plader bestemmes oftalmisk af typen af ​​tekstur og viskositet af farvesammensætningen. Luftfri sprøjtning er den mest pålidelige i drift, selv når man bruger maling med høj viskositet (50-80 sek.). Samtidig forbliver et stort antal små porer åbne.

Betjeningen af ​​indretningen til luftfri sprøjtning er som følger. Dyserne placeret på oket udfører svingende bevægelser i et plan parallelt med pladen. Som følge heraf er overfladen af ​​pladen ensartet dækket med et tyndt lag maling. Halvdelen af ​​malingen påføres straks, produktet tørres, derefter udføres sekundærmaleriet og tørres igen.

Den mest acceptable fremgangsmåde til tørring af pladerne efter maling tørrer med infrarøde gasbrændere og en luftgasblanding med en varmebærertemperatur på 90-100 ° C. Tørringen af ​​malte plader afsluttes fuldstændigt inden for 10 minutter.

Plader er "pakket" i bølgepapkasser. Plader skal lægges fladt på to fødder. Mellem pladerne lægge indpakningspapir mellem fødderne af pladerne af pap. Når pakningsplader med dimensioner på 250 × 250 × 20 og 300 × 250 × 20 mm mellem de to hovedfødder ligger fladt, lægges en ekstra stak plader på kanten.

Pladetype Akmigran loftsbeklædning

Materialer til konstruktion af lofter opfundet ganske meget, og ikke alle er velorienterede blandt de mange forskellige navne. F.eks. Vil udtrykket "mod loftet med plader af typen akmigran" sige lille til de uinitierede, men det er en meget interessant og funktionel finish.

Hvad er disse plader

Paneler, kaldet acmigran plader, er en speciel slags fliser lavet af en blanding af mineraluld, asbestfibre og ler. Under produktion dannes mange mikrokasser på overfladen af ​​sådanne paneler, hvilket ikke er en defekt. Tværtimod øger det funktionaliteten af ​​sådanne belægninger, da tilstedeværelsen af ​​mikrokaster øger materialets lydisoleringskvaliteter. Sommetider har overfladen en mikroperforation.

Installationen af ​​dækelementerne udføres på rammerne for alle Armstronglofter, der i vid udstrækning forener denne løsning. Som med alle materialer, der er bestemt til montering på sådanne grunde akmigran paneler er en mulighed afslutter mere egnet til at dekorere loftet i kontoret eller butiksareal, men dette udelukker ikke muligheden for deres anvendelse til udsmykning af lejligheder eller private huse.

Fordelene ved løsningen

En af fordelene ved at bruge en sådan finish er at øge loftsstrukturens lydisoleringskarakteristika, samt at øge brandmodstanden. Asbestfibre modstår perfekt til brænding, og produktstrukturen forbedrer akustisk komfort i rummet.

Den nemme installation giver mulighed for at installere strukturen alene uden involvering af eksterne eksperter. På samme tid, der vender mod loftet med plader af typen Akmigran, udføres meget hurtigt - til installation af dækket i et rum er en dag eller endnu mindre nok.

Derudover kan du ved at installere dele af belægningen give dem den ønskede form ved blot at afskære de overskydende dele. For at gøre dette har du brug for en almindelig hacksav. Ved arbejde er det nødvendigt at bruge en standard åndedrætsværn for at forhindre støv og savsmuld i at komme ind i luftvejene.

Materialet, der tjener som grundlag for fremstilling af sådanne dele, tåler helt fugt. Derfor kan belægninger anvendes i værelser af enhver art. Naturligvis er det bedre at bruge andre materialer, der er mere modstandsdygtige over for fugt, til bestemte rum, der omfatter badeværelser og lignende steder i huset.

Hvid farve på en belægning bliver samtidig en fordel og mangel. Fordelene er den alsidige farve - den er perfekt til ethvert interiør, og ulempen er, at hvid er næsten den eneste mulige. Ved den enkelte bestilling er det muligt at male paneler i enhver skygge.

mangler

Ulemperne, der er karakteristiske for denne type dekoration, kan kun henføres til behovet for at reducere rummets højde på grund af den obligatoriske konstruktion af rammebasen. Ellers er der ingen væsentlige ulemper ved denne metode til afslutning af lofterne. Det forfærdelige ord "asbest", der anvendes i beskrivelsen af ​​panelernes sammensætning, vil ikke være minus, da produktionsteknologien eliminerer muligheden for efterfølgende adskillelse af asbestfibre fra materialet.

Konstruktion samling

Hovedpunktet i installationsarbejdet er udviklingen af ​​en ordning eller tegning af det fremtidige loft. Det er nødvendigt at undgå irriterende fejl i de resterende stadier af sammensætningen. Det er nødvendigt at levere alle armaturerne og nøjagtigt bestemme deres installationsanlæg, da det vil være nødvendigt at lægge elektriske ledninger på forhånd for at forbinde dem.

Efter udarbejdelsen af ​​ordningen begynder installationen af ​​rammebasen. Den består af to dele: kraft, der bærer hele mekanisk belastning og dekorative, som tjener til at fastsætte de eksterne elementer af sammensætningen. Den første er kraftenheden, og derefter den dekorative.

Lejer dele i form af suspensioner er monteret på loftet med dowels, og de er forbundet med dekorative profiler, der tjener som forankring til paneler. I form ligner disse profiler skinner, mellem hvilke belægningens elementer er indsat.

Det er meget nemt at samle strukturen og endda en uerfaret person kan gøre det. Den sidste fase af arbejdet vil være installation af lamper og de nødvendige dekorative dele, hvis de er til rådighed i designet.

Akmigran

Akmigran - linjen af ​​modstående materialer relateret til hængende og væg loft systemer, som havde særlig popularitet i Sovjetunionen. Det er et hvidfarvet mineralpanel baseret på granuleret bomuld med brug af forskellige bindemidler, som har en øget lydabsorptionskoefficient. Indtil midten af ​​det 20. århundrede var de vigtigste anvendelsesområder for disse materialer stats-, industri- og kontorlokaler. I det væsentlige, er identisk med Akmigran loft moderne loft typen Armstrong, men har en mere kompleks og bekostelig fastgørelsessystem, at med fremkomsten af ​​de nyeste på hjemmemarkedet af efterbehandling materialer, har ført til tabet af en konkurrencefordel. Til montering af Akmigran lofter blev fikseret til bunden af ​​ståldragere, der blev anbragt træ støtteskinner, og passer så metalskinner, hvor plante paneler selv. Et sådant system tog lang tid, og i øvrigt blev dens afvikling vanskelig, især i store lokaler.

Lofter Akmigran produceret i Krasnogorsk, hvor en af ​​de førende russiske virksomheder af den bekymring Knauf nu huse specialiseret herunder i produktion af akustiske væg og loft paneler på grundlag af GCR. I dette tilfælde udføres lofter i overensstemmelse med principperne for arbejde med gipsplader, hvor der skabes en metalkappe, hvor lydabsorberende paneler er mekanisk monteret.

I dag er produktionen af ​​Akmigran-lofter ophørt, og de er blevet erstattet af mere omkostningseffektive og miljøvenlige produkter, der kan opdeles i følgende typer:

Suspenderet lofter Armstrong type specifikationer

indhold

Enheden og egenskaberne ved loftet Armstrong

Enheden og egenskaberne ved loftet Armstrong

Suspenderet lofter Armstrong - en række forskellige typer, former, teksturer og farver, der bliver en ægte udsmykning af ethvert rum. Ved at gøre rummet repræsenteret af lofter, er det muligt at vælge pladens farve, som blot kan være hvid eller dekoreret med tegninger eller andre dekorative elementer, har en glat eller anden interessant tekstur. Til design af biografer er for eksempel ofte udvalgte sorte plader, og til dekoration af kontorer - grå eller beige.

Armstrong loftsplader er normalt 60x60 eller 60 ved 120 centimeter. Desuden ligger deres tykkelse fra 8 til 25 millimeter og vægt fra 2,5 til 8 kg. Kantplader Armstrong kan være anderledes. Der er typer af Board, Tegular og MicroLook. Den første er en plade med glatte kanter. Disse plader er konstrueret til montering på et ophængningssystem, hvor bredden af ​​lamellerne er fra 15 til 24 millimeter. Kantene på Tegularpladerne er dekoreret i form af et bredt trin, men MicroLook-pladens kanter er smalle trin, og de er konstrueret til montering på et ophængningssystem med en bredde på 15 mm.

Mineral Plate Technology

Ved fremstilling af plader, hvoraf Armstrong-ophængt loft består, anvendes mineralfiber, perlit, ler, såvel som bindende komponenter, såsom gips, latex og stivelse. Mineralfiberen, som er den vigtigste komponent, er stenuld, som er blevet behandlet på en særlig måde. Teknologien til produktion af mineralplader er længe blevet bragt perfekt, så i dag har de fremragende kvalitet og opfylder også alle nødvendige standarder.

Ved fremstilling af mineralplader er mængden af ​​anvendt materiale af stor betydning. For eksempel, hvis du bruger mere latex, når du koger ovnen, har ovnen større fugtighedsbestandige egenskaber og vil være mere egnet til brug i badeværelser, saunaer og svømmebassiner.

Suspenderede lofter med forskellige egenskaber anvendes i lokaler med forskellige formål. For eksempel installeres Armstrongs økonomiklasse loft oftest i butikker, kontorer, skoler, hoteller og industrielle lokaler. Det er på steder, hvor særlige præstationsegenskaber ikke er nødvendige. Men for eksempel i rum med høj luftfugtighed er det nødvendigt at anvende lofter med særligt hygiejniske og fugtighedsbestandige kvaliteter. I natklubber, hoteller og hospitaler er Armstrong-akustiske lofter oftest installeret, og designer-suspenderede strukturer pryder oftest kontorer og haller.

Minerallofter Armstrong

Minerallofter Armstrong

Armstrong-mineralophæng er allerede blevet et af hovedelementerne i et moderne interiør. Det giver dig mulighed for at skabe optimal akustik i rummet, det nødvendige niveau af belysning og forbedre værelsetets udseende væsentligt. Det er nemt at placere nogen ingeniørkommunikation bag bagved lofter. Belysningsarmaturer og ventilationsgitter installeres ofte i deres beslag.

Armstrong suspenderede loftpriser

Typer af Armstrong Minerallofter

Specifikationer for Armstrong Mineral Suspended Ceiling

Fordele ved Armstrong-lofter

Ulemper ved Armstrongs nedhængte lofter

Funktioner design Armstrong loftslofter

Afhængig af typen af ​​pladekant er det nødvendigt at bruge to versioner af ophængningssystemet: T-24 og T-15. Suspended systemer er et konstruktivt grundlag for ophængte lofter. I standardversionen er ophængningssystemerne tilgængelige i hvid, men de kan også have en farvemætning, såvel som krom, guld osv.

Omdannelse af lydenergi til varme, når den passerer gennem et materiale eller når luften resoneres

Mængden af ​​lys reflekteret af overfladen, udtrykt som en procentdel

Pladernes evne til at fungere uden sagging

Mulighed for lejlighedsvis vask med en fugtig klud eller svamp dyppet i en mild sæbeopløsning

Lofter med særlig behandling mod bakterier, svampe, skimmel

Loft for værelser med øgede hygiejnekrav (fødevareindustri, lægemidler, sundhedspleje, elektronisk industri)

Gennemsnitlig specifik vægt, kg / m2

Materialets evne til at modstå varmeoverførsel

Længde og bredde i mm

Board, Tegular, MicroLook / BE, Vector, SL2, K2C2

Tekniske egenskaber ved suspension systemer:

Universal hvid, og også muligheder: metallisk, krom og guld.

Størrelsen på frontfladen. 24 mm, 15 mm.

Profiltype Synligt ophængningssystem, skjult ophængningssystem.

Type lås. Solid lås, høj styrke messinglås.

Omfanget af Armstrong-lofter

Kontorer. Forretningscentre, venteværelser, mødelokaler, korridorer, receptionsområder, showrooms, call centre, prestigefyldte kontorer, restauranter, cafeterier, barer, tekniske områder, computerlokaler, laboratorier, private kontorer, åbent kontor.

Uddannelse: Auditorier, amfiteater, biblioteker, sproglaboratorier, svømmebassiner, vådrum, sportshaller, toiletter, klædeskabe, indgangsområder, modtagelse, terrænområder, korridorer, klasseværelser, laboratorier, køkkener, cafeterier, barer, lagerhuse, terrasser, tekniske zoner, computerrum.

Sundhedsvæsen: venteværelser, mødelokaler, vådrum, toiletter, klædeskabe, entréområder, receptionen, korridorer, laboratorier, køkkener, bryggers.

Handel og fritid. banker, svømmebassiner, skøjtebaner, luksusbutikker, sportshaller, toiletter, omklædningsrum, fastfood virksomheder, korridorer, showrooms, koncertsale, teatre, biografer, auditorier, fødevareafdelinger, restauranter, cafeterier, barer, tankstationer, varehuse, supermarkeder, handelsafdelinger, indkøbscentre.

Transport: venteværelser, toiletter, terrængående områder, semi-åbne rum, tekniske zoner.

Industri: tekniske områder, computerlokaler, laboratorier, private kontorer.

Suspenderede lofter

Måske er de mest populære i vores tid suspenderede lofter. De skjuler usammenhængende kommunikation (for eksempel ledninger), bærerelementer af overlapning og åbenbare fejl i bundloftet. Suspended lofter af porøst materiale bruges til at skabe en akustisk effekt, mens mere stift materiale tværtimod forbedrer lyden i rummet.

I store rum kan du bruge et hæftet loft i form af bevægelige skjold, som som reflekterende skærme forbedrer hallens akustik.

Suspenderede lofter kan være lavet af gennemsigtige eller gennemskinnelige materialer, medvirke som et lysende loft, hvis lamperne placeres over loftfliserne.

Den ophængte loftsstruktur består af følgende komponenter:

- understøtende ramme af metaldele, vinkler, kanaler mm

- påfyldning (fliser, lameller, lagner osv.).

Som de suspenderede elementer i det hængende loft eller dets påfyldning, brug gipsplader eller spånplader, plader "Akmigran" og "Akminit", plader af metalplader, asbestcementplader osv.

Mineraluldsplader, perforerede gips- og metalplader, dobbeltlagsplader med et perforeret lag af mineraluldslister og fiberplader anvendes til akustiske akustiske lofter.

Suspenderede lofter er af to typer:

Flisebelagt er igen opdelt i fugtresistent og ikke-fugtbestandigt. Under den første refererer til loftet, oftest bruges i badeværelser, toilet og køkken. Det anbefales ikke at arrangere fugtbestandige i disse lokaler, for efter en tid vil de fliser, der er installeret af dig, kæde og simpelthen mislykkes.

I den henseende er de mest behagelige loftslofter: Faktum er, at de hængende lofter er lavet af aluminium, som ikke er bange for fugt.

Fliselagte falske lofter

Det amerikanske selskab Celotex var den første blandt andre producenter til at producere loftslofter. Det berømte firma Armstrong dukkede op i XIX århundrede. Men på det tidspunkt var hun primært specialiseret i behandling af korkbark og begyndte at producere lofter senere.

De mest populære i øjeblikket er loftsystemer fra Armstrong (USA). Der er fabrikker af dette selskab både i USA og i Europa.

På den anden side er virksomhederne "Celotex" (USA) og "USG Donn" (Tyskland).

På tredjepladsen er salget Ecophon (Sverige) og Akusto (Finland).

Disse fabrikanters lofter udgør i øjeblikket smag af russiske købere. Produkterne fra disse fabrikanter adskiller sig ikke kun i pris, men også i kvalitet og formål, hvert ophængt loft har sine egne egenskaber og forskelle.

Når du køber et loft, skal du spørge sælgeren, hvis der er et specielt hygiejnisk certifikat. Hvis ikke, er loftet en falsk.

Materiale. Virksomhederne Armstrong, Celotex og USG Donn producerer faste mineralfiberplader med tilsætning af cellulose til større styrke. De bløde plader af virksomhederne Ecophon og Akusto er presset glasuld. Sådanne plader er mindre modtagelige for deformation end fast og mere transportabel.

Farve og tekstur. Plader af hængende lofter er ofte monotont hvide, med en jævn tekstur, men er ru, med hak, prikker, prægede geometriske figurer mv. Pladerne kan om ønsket males med latex- eller latexmalinger.

Armstrong Dune-lofterne er malet i bløde pastellfarver (lyseblå, lyserød, lysegrøn, fersken).

Gruppe. På trods af de tilsyneladende ydre lighed mellem de forskellige virksomheders lofter er produkterne meget forskellige fra hinanden både i kvalitet og formål. Store virksomheder har deres egen klassificering af lofter i udseende og kvalitet.

Loft fra Armstrong

Armstrong-fliselofter (fig. 24) er opdelt i 4 grupper, der hver især er opdelt i flere typer:

Figur 24. Flisebelagt loft på firmaet "Armstrong".

Basis - lofter, der ikke er fugtige, beregnet til luftfugtighed op til 70%. Det anbefales ikke at installere sådanne plader i badeværelset og i køkkenet: de kan forekomme oppustet. I basisgruppen er der 3 typer lofter: "Baikal", "Tatra", "Cortega".

Loftet af den primære gruppe er designet til luftfugtighed op til 95%. Dette er helt fugtfaste lofter, der kan installeres i rum med høj luftfugtighed. Fabrikanten yder 10 års garanti på denne gruppe af lofter.

Funktionelle lofter er flere typer loftfliser, der har specifikke egenskaber: akustiske, hygiejniske, fugtfaste, eksklusive.

Akustiske plader absorberer lyd indendørs på to måder:

- brug af bløde glasfiberplader, løs i struktur

- mikroperforering - i pladerne er der mange små huller, der "fanger" lyden.

Hygiejniske lofter anvendes til medicinske og børnepasningsfaciliteter. Pladerne er dækket af en speciel antimikrobiell vinylfilm, som om nødvendigt vaskes med en højtryksstråle.

Fugtbestandige lofter anvendes i lokaler med 100% luftfugtighed, f.eks. I svømmebassiner, da der i fremstillingsprocessen sættes særlige siliciumholdige stoffer til pladerne.

Eksklusive lofter - belægninger af højeste klasse, med det bredeste udvalg af farver, teksturer og reliefs. I gruppen af ​​eksklusive lofter er der mere end 15 typer med en række tekstur. På kundens anmodning er det muligt at kombinere plader af forskellige teksturer, hvilket resulterer i et loftsbelægning med komplicerede fancy mønstre.

Imidlertid er eksklusive plader meget dyre, og ikke alle har råd til dem.

USG Donn har ingen klar opdeling i grupper, og der er kun separate modeller. Derfor skal du bede sælgeren om at fortælle mere om det, hvis du beslutter at købe produkterne fra dette firma.

Ecophon og Akusto lofter kaldes oftest akustiske lofter.

Men på trods af at pladerne helt absorberer lyden inde i lejligheden, kan du høre, hvad der gøres i lejligheden ovenpå. Andre ulemper er ensartethed i tekstur og absorption: I et sådant rum kan du ikke ryge eller lave mad, for efter et kort tid bliver dit loft mørkere.

Fordelene ved det akustiske loft er fugtmotstand - det kan monteres selv i badeværelset.

Alle udenlandske virksomheders lofter hører til klassen af ​​ubrændbare materialer. Derfor er en kortslutning for dem helt skræmmende.

Suspenderede lofter tillader:

- skjul kommunikation monteret på loftet, samtidig med at der gives adgang til elektriske ledninger, ventilations- og varmeudstyr mv.

- integrere dem i en række lysarmaturer

- installer brandslukningsanlæg og ventilationsgitter i dem

- juster splitloftet

- oprette et loft på flere niveauer med et oprindeligt fladt grundloft

- forbedre lokals akustik.

I moderne konstruktion anvendes lofter lavet af mineraluld eller mineralfiberplader meget udbredt.

Flisebelagt lofter består af en ramme og plader af blød eller hård mineralfiber, 1,5 cm tyk og 600 x 600 eller 610 x 610 mm i størrelse. I Armstrongs katalog er der også plader med dimensioner på 600 x 1200 og

625 x 1250 mm. Men de er ikke altid tilgængelige, og oftest skal de bestilles.

Rammen er et sæt metalskinner indbyrdes forbundet i et modulært gitter.

Princippet om enheden flisebelagt loft type "Armstrong"

Området omkring murens omkreds er fastgjort til skruer eller dykker, afhængigt af vægoverfladen: metalskruer anvendes på gipsplader og duger 6 mm i diameter på betonvægge.

Hornets standardlængde (figur 25) er 3000 mm, bredde - 1,5 x 2 cm.

Derefter fastgøres ankerbøjler til dykkerne (figur 26), og afstanden mellem dem må ikke overstige 1 m.

Fig. 26. Ankerophæng for hævet loft.

Vejledninger er knyttet til disse suspensioner: Der skal være en afstand på 1200 mm mellem dem. Tilslutningselementer placeres mellem styrene i en afstand af 60 cm fra hinanden (figur 27).

Fig. 27. Installation af rammen af ​​et flisebelagt falsk loft: a - guider; b - forbindelseselementer.

I den således opnåede ramme indsættes pladen.

Ved køb af et loft skal der lægges særlig vægt på samling af plader med rammen.

Faktum er, at sælgere ofte sælger rammen af ​​en producent, og pladerne - en anden. At montere et sådant loft er meget vanskeligt. Hvis du lykkes i at gøre dette, er der ingen garanti for, at det vil vare i lang tid: Et sådant loft vil meget hurtigt begynde at deformere.

Sørg for, at formen på pladernes kanter passer til rammen.

Uafhængigt monteret loftet er kun muligt i et lille område.

I et andet tilfælde, især hvis du har lidt erfaring med lignende arbejde, er det bedst at bruge tjenester fra professionelle installatører.

Suspended systems (frame) er opdelt i 3 typer:

På Den Russiske Føderations territorium er synlige og halvt skjulte rammer mest almindelige på grund af lave priser og nem installation.

De hævede lofter selv er:

Det er bekvemt at montere sidstnævnte i forberedelsen af ​​lofter på flere niveauer.

Afhængigt af de materialer, som loftsystemerne er fremstillet af, er ophængte lofter opdelt i følgende typer:

- lofter lavet af mineralfiberplader

- lofter af gipsplader

- Lofter med kunstig belysning.

Fig. 28. Spejlloft.

Generelle egenskaber ved mineralfiberlofter

Mineralfiber er et miljøvenligt materiale, der giver fremragende lydisolering og varme. I rum med høj luftfugtighed (f.eks. Køkken og badeværelse) anbefales dette materiale ikke.

Efter købet skal pladerne opbevares i et rum med en temperatur på 18-30 ° C med en relativ luftfugtighed på 70%, hvis loftet ikke er monteret straks. Imidlertid kan nogle producenters plader installeres i rum med temperaturer op til 40 ° C og fugtighed op til 95%.

Plader har oftest en ensartet hvid farve, men nogle producenter fremstiller paneler malet i forskellige farver. Pladerne kan også males med latexmaling, men dette materiales brandmodstand reduceres.

Loftet af mineralfiberplader har en anden overfladestruktur: glat har god lysreflektion i værelser med indirekte belysning, teksturerede giver god lydisolering på grund af uhåndterlige pinhuller.

Generelle egenskaber ved mineraluldslofter

Mineral-bomuldsplader er paneler med støjbelastende absorberende egenskaber. Oftest kaldes disse plader akustisk.

Mineraluldskort har god vandmodstand: Fugt, der falder på dem, tørrer næsten øjeblikkeligt ud uden at efterlade spor.

Mineraluldskiver varierer i følgende egenskaber:

- reducere det samlede lydniveau: lydabsorptionskoefficienten varierer fra 75 til 90%;

- opfylder de russiske standarder for brandsikkerhed

- Kan bruges i værelser med høj luftfugtighed (op til 95%).

Der er ca. 1000 forskellige nuancer af mineraluld. Ved korrekt drift kan du permanent opretholde den oprindelige farve af sådanne lofter.

Fysiske egenskaber af materialer, der udgør suspenderede lofter

Materialernes fysiske egenskaber omfatter:

Lydisolering - overfladens evne til at forhindre indtrængning af lydbølger. Næsten alle typer loftfliser har forskellige lydisoleringsegenskaber. Lydisolering måles i decibel (dB).

Lysreflektion - evnen til at reflektere lys fra loftets overflade. Lysrefleksionen måles som en procentdel. I tilfælde af at forskellen mellem lyset fra armaturets overflade og lyset fra loftets overflade er for stort, kan der forekomme en blændende effekt.

Niveauet af belysning i rummet afhænger af, hvor meget lys afspejler loftets overflade. Med indirekte belysningskrav til reflekterende overflade endnu mere.

Det er også nødvendigt, at lyset reflekteres og diffunderes med en høj grad af dispersion for at eliminere glans og blænding fra belyste overflader.

Termisk ledningsevne. Termisk ledningsevne er overfladens evne til at forhindre varmeindtrængning og lækage. Plader af næsten alle producenter er god isolering.

Impact resistence er overfladens evne til at modstå mekaniske skader.

Udvidede polystyren fliser lofter

Det mest billige og praktiske materiale til loftet betragtes som dekorative loftfliser lavet af polystyren. Ved hjælp af almindelige værktøjer kan du hurtigt klæde over loftet.

Når du arbejder med polystyrenplader, skal du kende nogle regler. Den første er valget af fliser, når de køber. Du bør være opmærksom på, at polystyrenfliser er opdelt i tre hovedgrupper:

- pressede (stemplet) fliser

Ekstruderede fliser er lavet af strimler 6-7 mm tykke, skåret fra blokke af udvidet polystyren til byggesøjler.

Injektionsfliser fremstilles i forme af en sprøjtestøbemaskine ved sintring af polystyrenskumråmaterialer. Tykkelsen af ​​de færdige plader 9-14 mm.

Ekstruderet flise fremstilles af ekstruderet polystyrenstrimmel, malet eller filmovertrukket ved tryk.

Den anden regel er geometrisk justerede fliser dimensioner. Store fejl i flisen bliver mærkbare i loftet.

Kun indsprøjtningsfliser er oftest de korrekte dimensioner på grund af produktionsteknologi, mens pressede og ekstruderede fliser ofte er karakteriseret ved nogle unøjagtigheder i størrelse.

Producenter af ekstruderede og pressede fliser fortsætter med at forbedre produktets geometriske dimensioner og opnå positive resultater. Men når du køber, skal du kontrollere fliserne.

Den tredje regel - tørring af polystyrenskumplader inden installation i et tørt og varmt rum i 3 dage i den udpakede form, ellers som følge af krympning i loftet mellem fliserne kan forekomme revner. Især gælder dette for indsprøjtningsfliser.

Den fjerde regel - du bør kun holde fliserne på lim, som efter tørring bliver gennemsigtig, da fliserne selv er også gennemsigtige.

Hængende loftværktøjer

For at installere Armstrong-hæftet loft har du brug for følgende værktøjer:

Montering af et hængende loft Armstrong

Montering af et hængende loft Armstrong

På denne side af siden finder du instruktioner om, hvordan du installerer Armstrong-loftet. For at beskrive installationen af ​​Armstrong-loftet har vi inkluderet sådanne underafsnit som:

Profiler bruges til at installere Armstrong-hængende loft

Armstrong ophængt loftsinstallationsskema og nogle strukturelle elementer;

forbrug af materialer ved montering af et loft med 3 standard installationsordninger;

installationsanbefalinger.

Armstrong hævet loftinstallationsprocedure

Suspension system er designet til distribueret belastning - 3,5. 6,0 kg / m 2 af vægpanelernes vægt samt laget af isoleringsmaterialer pålagt ovenfra (om nødvendigt). Rammebærende profiler (T24x38; T15x38, Tabel nr. 1) på justerbare fjederhængere er fastgjort til bunden i trin på højst 1200 mm (tabel nr. 2). For at forhindre overbelastning af perimeterprofilen, bør den ekstreme suspension ikke være mere end 600 mm fra væggene med vægten af ​​loftprodukter på op til 4,0 kg / m 2 og 450 mm med en vægt på mere end 4,0 kg / m 2. Den mindste afstand af rammen fra basen skal være ikke mindre end 120 mm fra betingelsen om muligheden for at demontere pladerne i driftsperioden.

I almindelighed er Armstrong-hæftet loft installeret i følgende rækkefølge:

- måling af lokalerne og nedbrydning af de vigtigste vinkelrette akser

- fjernelse af mærket med et rent loft på væggene og søjlerne

- mærkning af loftet fra rummets akser i begge retninger for at identificere de yderste dimensioner til pladens vægge, placeringen af ​​lamper, ventilationsgitter og andre anordninger

- Fastgørelse af vinkelprofilen (PU-profil 19/24) på ​​væggene og søjlerne ved hjælp af dowels installeret i 0,5 m;

- fastsættelse af suspensioner med stænger til bundloftet ved hjælp af ankerelementer

- installation af grundlæggende T-profiler 24x38 og deres justering i samme plan

- installation af den tværgående T-profil 24x32 i perforeringerne af hovedprofilen;

- installation af en langsgående T-profil 24x28 i perforeringer af tværprofilen

- Placering af plader i rammens celler er lavet ved montering af rammen eller efter den. Layering skal ske i den retning, der er angivet med pilene på bagsiden af ​​pladerne. Plader støder op til vægge, søjler og andre strukturer, skåret på plads;

- om nødvendigt i færd med montering af plader til fremstilling af varme- eller lydisolerende materiale

- installation af lamper, ventilationsgitter osv. produceret under installationen.

Nogle krav, når du installerer et hængende loft Armstrong

Pladerne skal kun installeres efter færdiggørelsen af ​​alle bygge- og installationsarbejder, herunder alle "våde" processer samt installation af gulve og ruder af vinduer. Opvarmningssystemet skal fungere, så temperaturen i rummet kan ligge inden for området 15 - 30 ° C. Luftens relative luftfugtighed må ikke overstige 70%.

Installation af massive lamper, klimaanlæg mv. bør udføres ved at hænge dem på uafhængige støttestrukturer.

I tilfælde af at lægge et ekstra lag varme- eller lydisolerende materiale oven på pladerne eller installere indlejrede armaturer, skal antallet af suspensioner øges i forhold til loftets vægt.

Tabel nr. 1. Profil T24 og T15 bruges til at installere loftet

Sådan monteres Armstrong loftsophæng

Armstrong er fremstillet af Armstrong World Industries, grundlagt tilbage i 1860. Denne type loft anvendes hovedsagelig i offentlige bygninger: kontorer, kantiner, caféer, restauranter, butikker mv.

Kanalen hdremont.ru https://www.youtube.com/channel/UCeRw... overvejer i detaljer alle typer reparationer, både boliger og boliger.

Relaterede Tagged Posts

Typer af loftslofter tekniske specifikationer
Indhold Alfabet False lofter Tekniske specifikationer loft Falske franske lofter. Israel. Typer af hængende lofter Tekniske specifikationer VARTON V-01-071-036-4100K pinplade ABC'er af hængende lofter ABCer af hængelofter Indhold: En af.

Armstrong ophængte lofttyper
Armstrong Suspended Ceiling (Armstrong) Armstrong Suspended Ceiling Armstrong Suspended Ceiling Suspended Armstrong Suspended Ceiling KØKKENLØSNINGER: TYPER HÅRD DESIGN Armstrong Suspended Ceiling (Armstrong) Suspended Ceiling

Typer af klimaanlæg til lejligheden
Indhold Hvordan man vælger klimaanlæg til lejligheden Hvordan vælger man klimaanlæg? Klimaanlæg til lejligheden Installation af klimaanlæg i Moskva. Køb aircondition i Moskva Typer af klimaanlæg til lejligheden Typer af klimaanlæg til lejligheden Aircondition.

Typer af loftslofter foto
Indhold Farvebelagte lofter Armstrong Suspended Ceiling Ceiling Suspended Systems Suspended Ceiling and Lighting - Apartment Renovations Bemærkninger: Farvede glasophængede lofter Farvede glasophængede lofter I forenklet.

Typer af suspenderede gipsplader lofter
Indhold Lofter fra gipsplader (100 billeder) Vi laver et loft fra gipsplader med egne hænder. REPARATION APARTMENT Typer af lofter fra gipsplader Afhængige lofter fra gipspladevideo Loftloft fra gipspapir (100 billeder).

Akmigran og Armstrong forskel

Akmigran-plader er fliser af granulat eller glasuld med tilsætning af stivelse og uld, som er kendetegnet ved høj lydabsorberende evne. Akmigran lavet ved at trykke. Mineraluld granuleret, forarbejdet til partikler med en diameter på 2-15 mm. Derefter fremstilles bindemiddelopløsningen fra koldt vand, stivelse og hvidt ler. Alle komponenter blandes grundigt og opvarmes til en temperatur på 85-90 ° C.

En stabilisator, borax eller borsyre placeres i bindemiddelopløsningen. Til blandingen tilsættes granuleret mineraluld. Efter støbning opnås fliserne. De er dækket af microcracks. Dette er dog ikke en defekt. Tværtimod øger revner lydisolerende egenskaber hos accretive. Pladerne tørres i 16-18 timer ved en temperatur på 140 ° C. I sidste fase er de jordet, skåret i fliser med dimensioner på 300 x 250 mm, 300 x 300 mm, 600 x 600 mm, 800 x x 250 mm og 20 mm tykke. Fliserne er malede hvidt. Overfladen er porøs. Teglens tekstur kan rives, rives eller revnes. Akmigran anvendes til beklædningsrum med høj støjniveau.

Loft fabrikanter: Armstrong og andre

Når man vælger byggematerialer, beslutter vi nogle gange at købe en eller anden type finish, bare fordi vi kunne lide fabrikanten. På samme tid har vi besluttet, hvilken slags materiale der er behov for, alle vil helt sikkert forsøge at finde ud af, hvor meget som muligt om tilbuddet fra dette produkt fra forskellige virksomheder og for at afsløre deres fordele for at vælge det bedste.

Planlægger at reparere loftet er også godt at lære om forskellige producenter og materialer for at bestemme lederen af ​​deres egen "rating" og købskvalitetsvarer.

Armstrong loft

Sandsynligvis er der ingen, der ikke ville vide, at der er sådanne lofter - Armstrong. Nu er ordet "Armstrong" blevet betegnelsen for typen af ​​loftsystemer.

I virkeligheden er Armstrong navnet på et verdensberømt selskab med mere end et halvt århundrede historie og navnet på grundlæggeren. Armstronglofterne har et godt ry over årene og mange kunder i mange lande.

Armstrong er verdens førende inden for produktion og salg af akustiske lofter og ophængte systemer til kommerciel og privat brug. En sådan høj position på det globale byggemarked er en fortjeneste af ikke kun produktkvalitet, men også kundeforhold baseret på tillid, respekt og ærlighed.

Armstronglofter er ophængte systemer og dekorative paneler, der er monteret i suspensionsrammens celler.

Armstrongs loft tilbydes direkte fra materialer som mineralfiber, metal, træ og plast.

For eksempel fra metal-kassetteophængt loft Сellio. Valget af paneler i disse kategorier er meget stort og består af mange materialer, størrelser, farver og teksturer af plader. Suspended systemer er funktionelle og æstetiske, har flere bredder. Der er synlige, skjulte og langspændingssystemer og et komplet udvalg af tilbehør til dem.

På grund af udbredelsen af ​​produkter kan du købe dit loftsystem, herunder i mange byer i Rusland og Ukraine.

En af de mest almindelige "armstrongs" er Baikal-kassettens loft.

Foto 1 - Baikal - Armstrong loft

Cherutti lofter

Italienske lofter Cerutti Soffitti Tesi - er ikke kun et hæftet loft uden sømme. Det vigtigste "trick" af dette mærke er miljøvenlige sikre materialer og teknologier.

Blandt de sømløse stoflofter i deres produktion skiller sig en speciel klasse af varmebestandige flerlagslofter. Virksomheden har patenteret en særlig fastgørelsesmetode uden opvarmning af nettet.

Cherutti - lofter, der har mange certifikater og bevis for produktoverensstemmelse med miljøbestemmelser, herunder tildeling af flygtige stoffer i luften. Loftsstoffet kendetegnes ved holdbarhed, modstandsdygtighed mod skader og farvefasthed. Desuden udsender det ikke en lugt.

Foto 2 - Klassisk sømløs stofplade Cherutti

Loft Clipso Production Sas

Cherutti's konkurrent i nichen til produktion af miljøvenlige sømløse stoflofter er de franske Clipso lofter. Loftet uden søm Clipso har lige stor vægt.

Clipso lofter erklærer deres miljøvenlighed, indeholder ikke PVC, har en fabriksgaranti på 10 år, de er produceret i ekstra brede dimensioner, de er brandsikre, fugttætte og smukke i udseende.

Clipso lofter er også bemærkelsesværdige for deres farve sort, kold installation, "vejrtrækning" af lærredet og samtidig dens styrke, samt muligheden for at tegne det tegninger og udskriver med fotoudskrivning. Gennemsigtigt Clipso stof anvendes specielt til disse formål, såvel som til at skabe glasmosaik, belyset lofter mv.

Det specielle clip-acoustics stof eliminerer ekko og forbedrer lydmiljøet i rummet. Men mest slående er udviklingen af ​​et specielt stof med antibakterielle egenskaber, i den molekylære struktur, som et specifikt præparat er lukket for. Sådanne stræklofter kan anvendes på hospitaler.

Foto 3 - Fransk Clipso strækloft

Loft Cesal

Loft Cesal - et produkt fra det russiske produktionsselskab Alkonplast. Det særegne er, at det materiale, som det er fremstillet af, er aluminium. Takket være brugen af ​​dette metal øges loftets levetid flere gange, og loftet er holdbart, letvægts, brandsikkert og korrosionsbestandigt.

Suspended aluminium lofter er tilgængelige i flere typer: kassette, batten og cellulære. Oftest anvendes disse lofter på store offentlige steder: lufthavne, udstillingshaller, kontorbygninger. Men derhjemme, især i vådområder, er deres brug ikke mindre praktisk.

Foto 4 - Russisk aluminiumophæng Cesal

Loft Albes

Albes - rival Cesal. Albes-loftet udover de allerede opførte egenskaber ved aluminiumloftet er kendetegnet ved en bred vifte af modeller, originalitet og god lydabsorption.

Foto 5 - Rack Aluminium Loft Albes

Loftbard

Bard Ceiling er en anden repræsentant for aluminiumophængede lofter. Sondringen af ​​"Bardic" loftet er et glimrende valg af farver og muligheden for at vælge en kombination af både farven og størrelsen af ​​loftet.

Loft ecophon

Ecophon er et svensk firma, der beskæftiger sig med produktion af loftsystemer og fokuserer på produktion af lydabsorberende lofter. Forskellen på produkter fra andre virksomheder - en specifik lydretning.

Ecophon-loftet er miljøvenligt og har fremragende lysydelse.

Ecophon materialer udmærket anvendes i uddannelsesinstitutioner og i almindelige hjem, installation kan udføres ikke kun på bøjler, men også ved den direkte metode, og der er udviklet et lineært loft for at understrege den lineære retning i designet.

Foto 6 - Akustisk loft Ekofon kontor

Loft emigran

Taket af akmigran er et ophængt loft med brug af dekorere mineralplader af akmigran. De består af presset mineraluld med alle slags tilsætningsstoffer. Pladerne absorberer lyd perfekt og er velegnet til offentlige steder, der har brug for lydabsorption.

Trento- og Filigran-loftpladerne til AMF-hæmmede lofter ligner Armstrong og Akmigran. Det er disse fliser, der kan induceres at stoppe på disse plader "for enhver livssituation". Lignende plader fremstilles af varemærket OWA.

Foto 7 - Fransk ledende loft Dipline

Du kan købe et loft eller gøre det under ordren ved at kontakte et af firmaerne, såsom Ceiling Art, Ceiling - Comfort, Sky lofter, Camelot fabrikken, dit himinloft, syvende himlofter ( 7 Heaven "), Ceiling Alliance selskab, stræklofter Alliance, Bauhaus - lofter i Krasnoyarsk, Rockfon koncernen, Alfa selskab, St. Petersburg lofter Genvik mv.

Hvert firma repræsenterer flere mærker, der producerer lofter. For eksempel i "Genvik" kan du købe tyske stræklofter Pongs og Renolit.

Der er så mange indenlandske og udenlandske virksomheder, der producerer forskellige lofter, der sælger og samler dem, at der ikke er nok tid til at beskrive dem alle.

Ud over ovenstående er der selskaber som tysk Descor, der kendetegnes af et tyndere lærred med samme stofstyrke som andre fabrikanter, gennemskinnelige QUADRUM-lofter, franske ledende lysdæmpende paneler, metallofter fremstillet af udvidet metal Lindner mv. n.

For ikke at gå tabt i denne mangfoldighed er det bedre at stole på kendte, velrenommerede firmaer. Beslutter at søge efter noget nyt, gå til virksomhedernes hjemmesider og være opmærksom på design og fuldstændighed af oplysninger. Hvis noget forveksles, skal du kigge efter en anden fabrikant (det gode af dem meget).

For alle de ovennævnte firmaer kan du finde anmeldelser og billeder af lofter i indretningen, hvilket heller ikke gør ondt for at se.