Akryl loftmaling anmeldelser

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

  • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
  • maskerende virkning;
  • bulk
  • måder at passe på den malede overflade;
  • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

  • polyvinylacetatemulsion;
  • akryl;
  • latex;
  • silicone;
  • silikat;
  • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

  • ren farve;
  • ubegrænsede muligheder for farvning;
  • holdbarhed;
  • miljøvenlighed
  • UV-resistens;
  • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

  • tør hurtigt
  • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
  • ingen lugt efter tørring
  • ikke-toksisk;
  • se godt ud i glans og mat;
  • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

  1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
  2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
  3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
  4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Hvordan male loftet

Kære herrer, fortæl mig fra erfaring, hvilken maling at vælge til loftet? Er der høj kvalitet og ikke meget dyrt loftmaling, forstår jeg, at der er Deluxe og Dyuf, men måske er der billigere maling, men også af god kvalitet? Tak på forhånd,

vand emulsion sædvanlig. det er den billigste. Tilsæt den en lille akrylprimer, og det vil vise sig en maling, der ikke er ringere end Ticurilla. Min venskemiker på kompositionen demonterede dyre mærker, det viste sig at det hele er gammelt, bare ikke fysisk og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyb penetration akryl alkohol, vand, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

maling euro 7 billigere og ikke værre i kvalitet

Delux-2500r 10 l og Dyufa-1800r 10l. Dette er ikke den dyreste maling. 10 liter vil være nok til 30-40 m2 loft. nogle gange er det ikke værd at spare meget. Jeg forsøgte engang at sælge malet Tacks sælger-meget rost. men personligt ved jeg ikke, hvad kvaliteten er. Gå til OB eller Leroy Talk med konsulenter, kan anbefale at det er billigere.

Tag hvad du har råd til, hvis du ikke slår fluer i loftet, vil noget vare meget lang tid.

Stærkt uenig Der er også begrebet "skjule". Normal maling godt forberedt overflade kan rulles op en gang. En dårlig, og til tre applikationer måler ikke over. Når kunden bragte os en billig en. Malede to gange og stadig pletter. Længe troede det på "affald". Mens maleren ikke rullede et stykke grønt hyprok to gange. Så selv efter en tolags belægning lavede "greenness" sin vej.

Se maling Olympus, næsten indenlandske Dyuf.

Maling eurolux, vores produktionskvalitet er meget god, for prisen er ikke dyr. Jeg anbefaler.

Tag det på basis af akryl og ikke latex, ugle, Alpina eller Snowflake

vand emulsion sædvanlig. det er den billigste. Tilsæt den en lille akrylprimer, og det vil vise sig en maling, der ikke er ringere end Ticurilla. Min venskemiker på kompositionen demonterede dyre mærker, det viste sig at det hele er gammelt, bare ikke fysisk og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyb penetration akryl alkohol, vand, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

dulyuks for 1400 spand til loftet lige og det er dyrere at under farven og til væggene

tex super hvid vaskbar

Hej Olga Efter at have læst det, de rådgiver dig, kan jeg sige følgende. Tro på de mennesker, der rådes til at tage den maling, du har råd til, bare kom og fortæl dig hvilke prisgrænser du vil have, at maling skal tilbydes. Når du lægger på en god overflade og + Korrekt drift, det er en garanti for kvalitet. Og for at skynde sig blandt priserne er dyrere. For eksempel 10 l billige-40m2 og 10l dyre-80m2.

Copolymer latex maling, Tikkurila Euro 2. Economy serie maling til lofter og tørre rum. Latex maling baseret på akryl copolymer Tikkurila Euro 7 Economy serie maling til lofter og tørre rum. Sidste maling mere modstandsdygtig over for vask.

Det er bedre at tage den maling, som maleren vil bestille, da han er vant til at arbejde sammen med hende og ved, hvad han kan forvente som følge heraf.

Rådgive en god maling (hvid) på loftet.

Venligst rådgive en god maling på loftet! To typer lofter - monolitisk beton (rotband, LR + vetonit med shitrokom), og den anden type - suspenderet, kitt med GWL web.
Jeg hørte, at der er sådanne malinger, de redder fra en lille oversvømmelse. Og der opstod ikke sprækker på GVL.

Jeg sparer ikke på materialer, jeg foretrækker at købe den rigtige, selvom det er dyrere materiale end at fortryde at have reddet et par tusind.
Mens jeg gjorde reparationerne, indså jeg, at rotbandet kørte det, det var vetonit, shitrock, Ceresit CT-17 primer, men i maling er min viden nul, desværre er alt håb for et klogt forum.

Venligst rådgive en god maling på loftet! To typer lofter - monolitisk beton (rotband, LR + vetonit med shitrokom), og den anden type - suspenderet, kitt med GWL web.
Jeg hørte, at der er sådanne malinger, de redder fra en lille oversvømmelse. Og der opstod ikke sprækker på GVL.

Hvis du vælger det rigtige materiale, hvorfor sørg for revner. Der er sådanne malinger. På ISS bruges de..

Beckerplast N 3. Sverige. Prisen er ca. 4 x tusind, en spand på 10 liter. Jord er bedre end Dyufa eller Tifengrunt.
I ethvert indkøbscenter er alt dette

Arbejde uden kunst - Barbarisme!

Arbejder, tak, jeg lærte et nyt ord, men før hørte jeg intet andet end tikkurila (og endda hun sandsynligvis 100.500 arter). Jeg gik til google. Google sagde, at Bekerplast budgetmaling (ved borgerlige standarder, som jeg forstår det) og ufuldstændigt hvid, fordi designet til farvning. Så vil jeg spørge noget andet:

  1. Er den korrekte maling en latexmaling?
  2. 50 kvm Hvor mange liter har du brug for?

Hvordan male i hvor mange lag? Jo mere jo bedre, eller i 2 lag eller i tre.

PS. 90% af reparationerne foretaget af mig selv (takket være forummet), men træt. Putty hyrede en mester, men han er en elsker af budgetbeslutninger, han råder mig til at strække kluden i badeværelset, han fortalte mig i lang tid, at strækningen er bedre end lath, så la han endelig lade den glide, "fordi den er billigere". Derfor besluttede jeg at få en mening om maling fra offentligheden.

Jeg anbefaler til loftet front silikone Rauf 9l i Leroy 1200r. - Vandtæt, blød, lugtfri.
Jeg prøvede også Dulux køkkenet blank og mat. Rauf er tykkere, mere uigennemsigtig - ligger mindre, holder op bedre, holder åbent længere, behageligt at male. Dulux er mindre uigennemsigtig og dyr. Ved resultatet af at male disse maler er der ingen forskel.
Der var en stor oversvømmelse, og Rauf og Dulux forvitrede det - intet spor, men jeg primerede både beton og skjolde med en vandtæt primer før maling.
Jeg prøvede på skråningerne af tikkurila euro 20, det er værre end Dulux. Tikkurila og bekerplast er ikke vandtætte.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive god maling

OlegI, forreste silikone - Har du malet sit værelse?

frominfotek skrev:
Jeg sparer ikke på materialer.

Så kan du rådgive Benjamin Moore, "male til dummies." I den forstand, at det tilgiver fejlene i uerfaren ansøgning og har en god skjulekraft.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive en god maling på loftet!

TIKKURIKA Harmony. Bank på 2,7 liter i området 1700 s. Jeg vil understrege, ifølge forsikringerne hos maleriets konsulent, som rådede mig om denne maling og forsikrede mig om at have malet det en gang, ville jeg ikke se i retning af de andre. Som følge heraf foretrækker jeg personligt Gloria.

Tak! Jeg tror jeg besluttede hvad jeg har brug for: latex (som jeg forstår det, det er den bedste slags maling) er dybt matt. Kan være lidt blueness. Og for at holde oversvømmelsen. Og lugtfri af sig selv.

Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve". Hvorfor leverer forskellige producenter deres produkter med samme tal?

waw0375, og denne Benjamin Moore sælges i Leroy (eller hvor kan man købe den)? Og alligevel - hvad præciserer Murr at tage (de er nok ikke den eneste art fra producenten)?

frominfotek skrev:
Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve".

type, som VAZ-2110, VAZ-2101))))

frominfotek skrev:
Tak! Jeg tror jeg besluttede hvad jeg har brug for: latex (som jeg forstår det, det er den bedste slags maling) er dybt matt. Kan være lidt blueness. Og for at holde oversvømmelsen. Og lugtfri af sig selv.

Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve". Hvorfor leverer forskellige producenter deres produkter med samme tal?

Hvad slags markedsføringskursus er tråden.. år 15 år kun med en overflødig dyufovsky en, der omkring 4 tusind for en 10l spand.. og jeg er ikke bekymret, jeg er tilfreds med det, og jeg synes det er forkert at eksperimentere og prøve noget nyt. og mere, jo mere denne latexmaling er, desto mere "gummi" er det, det vil på den ene side det vaske godt, og på den anden side vil det ordne det og skrælle filmen.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive en god maling på loftet!

som dette "> malede pisterne. Jeg vil gerne sige, at det er uforligneligt lettere at male end Tikkurila Harmony, der malede skråningerne i andet værelse. Beckers dækkede overfladen i 2 lag og gav ikke-farver sammen med selve rammen, det er jeg blot smurt det med maling, jeg vil da dække med et andet lag.. men da tørring ikke så selv de mindste spor af farvning og ikke påført et andet lag.. Nå er der ingen spor af rullen, det viste sig at være en ideel overflade. Og over Harmony har jeg været hård og længst efter næsten med en tamburin dansede for at blive acceptabel th overflade.. 4 gange malet.. Købt i Merlin 2 flasker 0,9 liter til 690 rubler per sekund.. bank uventet for mig var intakt, havde ikke forventet, jeg gjorde, at de to lag vil være nok..
Nå, med en fugtig klud kan du tørre denne maling, også uden spor. Generelt kunne jeg godt lide..

Akrylmaling til lofter Olecolor - Det er på tide at male loftet!))

værdighed

mangler

detaljer

Akrylmaling til Olecolor lofter fanget øje med en hardware butik, da de søgte helt forskellige ting. Men malespanden var så pæn, lille, 1 kg, at beslutningen om at hvidvaskede loftet i køkkenet kom på ingen tid. Hvorfor ikke opdatere køkkenet, mens det er varmt? Said og gjort, maling spanden gik hjem med os.

Hvidt friskt loft er altid godt at se. Desuden er det ikke dyrt for nogen penge, men en sådan spand koster kun 95 rubler eller i tide. Derudover lover producenten, at den ikke vil strippe. Og jeg kan godt lide det. Tørringstiden for maling ved stuetemperatur er ikke mere end 1 time. For at sætte det andet lag ikke tidligere, end den første vil tørre betyder i 6-8 timer.

Vanddispersionsmaling repræsenterer ikke noget usædvanligt. Nå, maling og maling går godt med den første belægning, og hendes dækningsevne er virkelig god, som lovet. Og konsistensen er normal, som den burde være, ikke tyk, ikke flydende.

Hun har en garanteret holdbarhed på 24 måneder. Pakning sker og 3 kg og 7, og mere, det er praktisk til hvem det er nødvendigt. Nå skjuler mindre fejl, og det er hvad der kræves af hende.

Måske skal du opdatere lofterne indtil sommeren? Du er velkommen til at anbefale!))

Hjælp mig med at vælge en maling til loftet

Indsendt af Makdak, 9. januar 2010 i Arbejde med Gips

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være en registreret bruger for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

Eller log ind med en af ​​disse tjenester.

Google anbefaler

Vores anbefalinger

Gas samling pistol HILTI GX 120

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument and Equipment, 11. marts 2012, artikel

Hjemmelavet beklædning på kværnen til en diamantkop eller børste

FugenFührer skrev en blogindlæg på FugenFührer Blog den 13. februar 2017, blog indlæg

Gipsplade loftsinstallation

andral udgav et emne i gipspladerlofter, 17. januar 2005, emne

Testtests savner SCW 22-A og SCM 22-A

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 24. december 2012, artikel

Trådløs hammerboremaskine TE 30-A36

Sano offentliggjorde en artikel i Instrument og Udstyr, 29. april 2013, artikel

Sådan skæres hængsler i indvendige døre.

Sano offentliggjorde en artikel i School of Repair, 15. juni 2007, artikel

Hvor bedst kan du lave en gipspladspartition

Sander har udgivet et emne på Work with Drywall, 3. marts 2005, emne

Sommerhus i skoven: Som kunstner forvandlede Igor Shubin skovplottet. Layfkhaki til sommerboere

KGB udgivet en artikel i Country House, Dacha, tirsdag kl 08:49, artikel

Loft maling, som er bedre anmeldelser

Nogle kosmetiske anmeldelser. SP: sammenkomster

1. Paint Rødblond fra Du_Fox [link-1] er en sjælden thrash, hvad er den blonde. - farven på tobaksslam fra et askebæger))) og djævelen trak mig til at smøre (og generelt spørgsmålet - som jeg ikke læste anmeldelserne - som de siger - og den gamle kvinde er prorukha)) - præcis en uge før det justerede hun perfekt farven med Estelle-maling (vi har på olga84, vi skal gå tilmeld). Det viste sig godt, så beige-blondt uden tegn på yellowness. Nu ved jeg ikke, hvordan malingen falder ned efter den fortryllende rødhårede blonde.

Helligdage i Karelen og Murmansk: Sommer 2016. Del III. Kizhi.

Seværdigheder i Karelen: vandfald Kivach, sanatorium "Marcial farvande", Kizhi pogost
. Verandaen er ret høj, med en smuk udsigt over bugten. Vagteren åbnede døren, vi gik inde. I den lille hal er der stande med historiehistorie, en kort historie om Kondopoga-regionen. Næste - et refektorisk, rummeligt og lyst værelse, udskårne bænke på siderne og to støttende søjler i midten. Pillere af interessant form, deres konturer ligner folk med muskler anstrengt under vægten af ​​loftet. De er malet, men ikke med kemisk maling, men med naturlig maling - naturlige farvestoffer baseret på blåbær, sump oker, sand og ler. Parishioners samledes i refektory - ikke kun for religiøse formål, men også verdslige anliggender at bestemme. Ikonostasis af antagningskirken i Kondopoga. Alterteret - her er en fem-tiers ikonostase og loft.

Loft på badeværelset. økonomi

Suspenderet / suspenderet / slattedæksel? Hvilken er bedre til badeværelset? Hvis nogen sætter, del dine indtryk.

Hvad fortryder vi efter reparationen? Indsamling af fejl. Del 4

De første dele: [link-1] 90. Og jeg fik knapstubben og leddene på basispladerne. frygtelig ikke lide. Det ser ud til at matche farven. Og min søster havde dem i samme samling - de er næsten usynlige. 91. Dørhåndtag med skarpe hjørner - fra tid til anden berører de dem med en hånd eller noget andet, det gør ondt og tøj går i stykker. 92. Vinyl tapet til maleri Ukrainsk produktion - i et rum tåbeligt fast - horror, rædsel! i en anden er tyskerne super. 93. Ville ikke have indgået ufærdige.

Saml anmeldelser om juletræer 2011.

Et sådant lovende navn "New Year's EARNESS" viste sig at være i det virkelige liv. "RESERVES RESISTANCE" (((Piger, hvis du stadig spekulerer på, om du skal købe en billet eller ej, så se et alternativ bedre.) Børn forstår ikke plottet (strakt), voksne keder sig (folk har virkelig sovet). en frygtelig forelskelse i garderoben og en kø fuld af alle trapper og hallen, så et timers langt spil af livstørrelsesdukker, der vandrer rundt om scenen med enkelte "krydsfiner" sætninger og nogle gange sange. Ingen ekstravaganza, glans, fest, c.

Loftet er is. eller nogle andre :). økonomi

Fortæl mig, hvad er dit loft i soveværelset? :) Vi har en regelmæssig, hvid maling 9 er noget hvid :)). Nu forbereder jeg mig mentalt til reparationen, og jeg tror måske at gøre en spænding? Vi har et stort rum, i princippet kan jeg godt lide det, men hvor miljøvenlig er det til soveværelset? eller hemmed med gips? og hvis spændingen, hvide eller farven? Jeg kiggede på stederne, du kan endda arrangere en stjerneklar himmel :) *** Emnet blev flyttet fra konferencen "Om din egen, om en pige"

Wi-fi baby skærm til Android. Hvilket er bedre? Har brug for anmeldelser.

Jeg har en venture: at købe en videoaben, og ikke simpel, men digital, til at arbejde fra Wi-Fi, Androyd er installeret på telefonen og tabletter. Hvilken babysitter er egnet?

Sådan isoleres et hus: gør-det-selv varme døre og vinduer. reparationer

. Ifølge eksperter lækker de hyppigste årsager til varmetab i lejligheder og private huse vinduer og dørledninger, ydre vægge (især i præfabrikerede huse), gulve på første og lofter eller tag på de øverste etager af huse. De zoner, hvorigennem bygningens hovedvarmetab er fremhævet, er rødt. Der er ikke altid tid og penge til kompleks isolering af hele lejligheden, især gulv, loft, vægge og vinduer, og det er ikke altid nødvendigt. Undersøgelsen viste, at de fleste beboere, der ønsker at isolere en lejlighed, forventer at øge temperaturen med ikke mere end 3-5 grader. Der er nogle enkle måder at gøre dette på. Højkvalitetsforsegling af vinduer og døre sparer op til 5% af varmen og i nogle tilfælde mere og øger den gennemsnitlige temperatur i rummet med 3-4 grader. For det h
. Påfør skum til 1/3 af dybden af ​​spalten, da den tørrer det vil stige i volumen med cirka to til tre gange. Hvis leddets placering er lodret, er det bedst at starte arbejde fra bunden og gradvist bevæge sig opad. Efter påføring af skummet, drys det med vand. Fuld hærdning af skumet forekommer efter nogle få timer. Efter hærdning af skummet, skære overskydende og behandle leddene med forsegling eller maling eller beskyt det med plader - ellers inden for et år vil skummet begynde at knække og smuldre. Det er vigtigt at vide, at når skummet udvides og hærder, skaber skummet tilstrækkeligt store spændinger. Derfor, hvis hullerne fyldt med skum er store nok (mere end 10 mm) eller dørkarmen ikke er stiv nok, kan skummet deformere under hærdning.

Og hvem malede vægge? og hvem har ikke et hvidt loft? økonomi

Mor siger, det hvide loft i rummet vil knuse, tilbyder til lidt karirirovat, hvilken farve ved det ikke, viser, hvis nogen lykkes? Jeg kiggede på tapetet i Leroy, valget er stort, men alt er vinyl, det lugter og skinner. Jeg læser, at de frigiver skadelige stoffer, så jeg tænkte på maleri, men igen kan jeg ikke vælge farven, jeg kan lide alle farverne :) Værelset er lyst, 20 firkanter, møblerne er lyse, selv tanken blev født til at male et træ kommode og en maleskasse, så den stadig er lettere, mere luftig, prale af.

tror du jeg kan pokleit loftet selv? økonomi

Har nogen nogen erfaring? Jeg indså, at jeg ville beundre min gamle trediveårige for resten af ​​mit liv, jeg har ikke nok penge til at ansætte folk hele tiden, jeg tog det og det ser ud til, at der ikke er plads til at rive møblerne, men i lang tid er der ingen børn rundt. Jeg har aldrig forsøgt at putte til kitt. Måske bare pokleit, loftet er normalt, små huller på nogle steder. Væggene limes ikke, også strippet, beton, hængt med børns kreativitet. Hvis nogen gjorde sig selv, bedes du fortælle os, hvordan man bedst lim, metoder, lim. Tapet vil være.

tapet op til loftet? økonomi

Eller skal vi efterlade en lille strimmel uklassificeret? Jeg kan huske, at nogle af disse handlinger kan øge højden på mit lave (2,50) rum visuelt. Men hvilken? Og et andet spørgsmål. Lofter loftsplinten kun på helt glatte vægge? En ven her fortalte mig, at hvis der er nogle bulger i læsningen, vil han understrege dem. Er det sådan? Og mere. Har nogen limet tapet direkte til betonen? Hvordan har du gjort det? På forhånd tak for al feedback!

Farvede lofter. økonomi

Har nogen malet lofterne med farvet maling? Er du tilfreds? Hvordan ser farvet maling på loftet i en højde på 2,65 m? I køkkenet malede vi lofterne i gul - ser meget godt ud. Og i børnehaven ønskede jeg at lave de blå lofter af farven på en klar himmel - jeg kan ikke vælge en farve. De lavede en lyseblå farve på tonerbordet, i loftet begyndte farven at se grå ud, de tilføjede en blå farveordning, det viser sig i loftet en mørkblå farve, grim. Uanset om der er tale om en fejl i valget af farvestoffer, eller.

Rådgive en god maling til lofter! økonomi

Har brug for hvid matt akrylmaling til lofter. Rådgive, pliz, dokumenterede firmaer! Jeg kender Tikkurillu, Dyufa, Dulux. Hvilken er den bedste? Eller er der andre firmaer? tak

Hvad dækker loftet? økonomi

Vores arbejdere fortalte os at købe vandbaseret emulsion (eller som det hedder nu) til loftet. Det hedder Dyufa. Pris 1250 for 10 liter, vi har brug for 20. Er det godt? Eller er der noget billigere og bedre? Søg ikke fundet..

male farvning. økonomi

Det glædelige øjeblik med udvælgelsen af ​​maling nærmer sig :) Og hvem har erfaring, hvordan sker dette? Er der nogen faldgruber? Og et andet sådant spørgsmål er, at der ville være programmer til valg af et farveskema på i-net, jeg ville have skudt det på forhånd, jeg vil prøve at udskrive det på en farveprinter og lave en sådan collage for hvert værelse.

Hvilket loft er bedre? økonomi

Fortæl mig, hvad der er bedre at lave et loft i rummet? Jeg tænker over spændingen, men ikke sikker til slutningen. Hjælp.

Om maling BIO K aP: klage og spørg om råd.. SP: sammenkomster

Besluttet at farve det samme. Før det var håret ikke malet, alt var fint, men grå hår dukkede op. Så jeg gjorde det selv! Og ikke dårligt, men alt gik. men da det var tid til at vaske af maling, slog de det varme vand ud. Og selv dette er halvt besværet, gråmalet over, men. ikke alle! Det blev bestemt mindre (jeg havde lidt), men nogle af hårene kan ses: (((Farven er ikke ændret (jeg forsøgte at få så tæt som muligt alene). Men håret er meget smukt og skinnende, farvestoffet.

Og Estel, det er en god kvalitet maling. Mode og skønhed

Og Estel, er det en god maling eller halvt så? Anmeldelser læses, som vaskes hurtigt? I grunden maler jeg mig selv, jeg har brug for noget mere modstandsdygtig. Farven er mørk. *** Emnet blev flyttet fra konferencen "SP: møder"

Feedback om basal curling.

Udtalelse fra nikituka67: kunst 59 * 70 art h103 * 01 "Mens hele verden, inklusive mig, fulgte nyheden i Ukraine, efter at have glemt min personlige skønhed, stod professionelle hår styling teknologier ikke stille. Det blev opdaget af mig en gang, der henviser til den elskede Optolover og en meget god mand og Orgu Smexfamily. Det viser sig, at i hendes forslag for lang tid siden købte alle de første skønheder i Optlover sig selv de mest avancerede stylingapparater, mens jeg var der for Ukraine og var der.

Montering af klæbemiddelfliser på loftets overflade.

Før du reparerer loftet og limer fliserne, skal du bestemme mængden. For det første skal beregningerne gøres med en blyant, for at tegne et mønster der ligger fra midten af ​​loftet til kanten. I dette tilfælde skal flisebelægninger placeret tæt på væggene have samme bredde. Loftet skal være forberedt, for at fjerne gammel maling og tapet fra overfladen for at reparere revner ved hjælp af fyldning af kitt. Forberedelsen omfatter rengøring, udjævning og priming af loftbunden. Der er nogle typer fliser.

Bedømt af mors datter - koreanske kosmetik.

Alt Kornik køb i optolover. Umiddelbart undskylde. Skrev meget.))) Feedback om koreanske kosmetik. Først om dig selv. Skulderhår (nu 10-15 cm under skuldre). Håret ret tykt, men tyndt, tilfældigt krøllet. Håret tørret op og dårligt beskadiget af sommerferien. De krævede behandling, voksede ikke fra at bryde i enderne og faldt ud. Huden var engang olieagtig, nu blandet, kræver stærk fugtgivende. Porerne er ret omfattende, meget ofte.

Graviditet og husholdningsfarer: hårfarve, mobiltelefon.

. For det første er det ubelejligt, og for det andet vil du anvende malingen længere end frisøren, hvilket betyder at du vil indånde den ubehagelige lugt længere. Hvis du stadig skal male håret selv, skal du sørge for at ventilere rummet og bære handsker. Brug maling uden ammoniak eller med et minimum af indhold. Naturligt baseret maling er bedst egnet, der er mange af dem i dag, og det er ikke kun den sædvanlige henna og basma. Hvis du har brug for at male over grå hår, og naturlige farvestoffer er uundværlige, spørg frisøren, hvis han har varige farvestoffer med et andet, mindre skadeligt stof end ammoniak. Køb kun hårfarve fra kendte producenter, de bør være en indikation på, at stoffet har bestået dermatologisk kontrol. Hvis du arbejder en frisør.

Farvende lærred akryl maling. Marya elskerinden.

Jeg beder dig om at vise arbejdet, hvor du brugte lærredfarvning med akrylmaling og virkelig brug for feedback - jeg kunne godt lide det, jeg kunne ikke lide det, det var bekvemt at brodere det på et slikt lærred. Arbejdsplanerne, dette sæt er afbrudt, så jeg vil male det selv. Der er en del af lærredet malet og delvist broderi vil gå langs dette malede lærred. Efter min mening bør farven være sådan, at lærredet ikke bliver skinnende og ikke er dækket af en film, hvorigennem det vil være vanskeligt at brodere. Jeg plejer at scribble.

Rådgive stræklofter. økonomi

Vær venlig at rådgive mig om mærket af billige stræklofter og selvfølgelig installatører, måske kan nogen dele deres indtryk af stræklofter, som er bedre i rummet, og hvilke i køkkenet. ellers har jeg begravet noget i informationen *** Emnet blev flyttet fra konferencen "SP: sit-rounds"

tilbagekaldelse

Omega, [email protected] 08/15/2014 09:35:55 ​​Olga, god eftermiddag! Endnu en gang vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed over for dig. Loftet viste sig at være fremragende. Alle malet. Der er ingen fejl. Tak. Sendt fra [link-1]

Rackloft eller hvidvask. økonomi

Jeg forsøger at renovere, i et stort rum besluttede jeg, at jeg ville hvide, jeg plejer at hvidvaskes og i børnehaven, og jeg ved ikke, måske er en anden tråd bedre end en hvidvaskning, og jeg ved ikke engang, hvilket er bedre, mere praktisk end en hvidvaskning i køkkenet og i badeværelset med en korridor. Kan rådgive? Tak til alle, der reagerer.

Opgrader til loftet. reparationer

. Nå, hvis kun tapetet var faldet bagpå, ellers begynder malingen at smuldre fra loftet og kaster et blik på det og afslører uregelmæssigheder, som ingen trowel kan fjerne. Sådan skuffelse er velkendt ikke kun for boligboere, men også for embedsmænd fra kontorer og besøgende til offentlige institutioner. Loftet er trods alt den vigtigste del af området, og dets mangler kan ikke gemmes under gulvtæppet. Hemmeligheden bliver ikke indlysende. Men hvorfor ville de ikke skjule dem? Nu, når du kan bruge monteret eller n.
. For os er de en relativ nyhed, siden de kom i brug i 90'erne, sammen med andre opdagelser, der blev bragt til deres oprindelige jord ved reparationer af europæisk kvalitet. Selvom i Europa var det samme strækloft kun i midten af ​​60'erne, der straks erobrede hele den vestlige del. Men hvor sandt er udsagnet om, at alt nyt er godt glemt gammelt? Det viser sig, at stræklofter blev brugt i oldtiden - i Egypten, Grækenland, Rom. Ja og i Rusland, men meget senere kan du også finde spor af dem. Det er nok at åbne "Kursus af russisk historie" af V. Klyuchevsky: "Indtil udgangen af ​​sit liv forblev Peter tro mod vaner af den gamle russiske mand, kunne ikke lide de rummelige og høje haller og undgås i udlandet.

Udflugt til Bolshoi Theater. Blog bruger jasper på 7ya.ru

Takket være Lera, i år lykkedes det at tage på udflugter omkring Bolshoi Theater. Et uforglemmeligt syn! (Jeg undskylder for kvaliteten af ​​billederne, desværre var mit kamera magtløst at formidle al skønhed: (() Grundlæggelsen af ​​Bolshoi Theatre er 28. marts 1776, da prins Urusov fik et "privilegium" for indholdet af forestillinger, masquerader, bolde og andre forlystelser i en periode af Ti år, underskrevet af Catherine II. Åbningen af ​​teatret fandt sted den 30. december 1780. Teatrets bygning.

K * A * N * A * D * A anmeldelser. Blog bruger batoshenka på 7ya.ru

I denne top beder jeg alle deltagere om at give feedback om tøj fremstillet af K * a * n * a * d * a. Interesseret i emnet kvalitet, dimension. Også ikke overflødigt vil være de oplysninger, som man kunne tilføje noget nyttigt for en eller anden model. Tak!

Jeg inviterer kvinder til at kombinere fritid og bekendtskab.

[Link-1] Kvinders film: analyse med kommentarer. Dette er fantastisk! Biograf med kommentarer. Hvad er det? Ved visning af filmen selv anvendes som et praktisk undervisningsmateriale, som behandles helt eller som individuelle scener. Det hjælper med at forstå, leve og løse de situationer, der vedrører dig. • Hvad var hovedpersonen nu? • Hvilke mål har du opnået, på hvilke måder og hvor effektive? • Fordele og ulemper ved engagerede handlinger. Hvad kan jeg tage for mig selv? VÆLG FILM her [link-2].

Robot Støvsuger med Ali - Anmeldelse.

Jeg vil gerne fortælle dig om støvsugeren med aliexpress. Jeg fik den i nøjagtig en måned under hensyntagen til nytårsdammen. Det var godt pakket, ikke beskadiget, når det blev afsendt. Vægt med en kasse på 5 kg. Det absorberer selv de mindste pletter meget godt. Inkluderet er ekstra børster, et udskifteligt HEPA filter, opladning, fjernbetjening og en virtuel væg. Du kan programmere for at gøre den daglige rengøring på samme tid ved at vælge mellem fire rengøringsprogrammer. Hvad vi kunne lide: - klare selv med langt hår og dyrehår.

Hvid og flad. reparationer

. Til behandling af en kvadratmeter vil de tage fra 150 til 250 rubler. Bemærk venligst at prisen normalt indeholder materialer. Nu er loftet klar til at få sit endelige udseende. Om olie maling er allerede blevet sagt - denne mulighed er ikke engang overvejet. Det er bedre at bruge vandbaseret eller vanddispersionsmaling. Fordelen ved sidstnævnte er holdbarhed. Hun "tillader" at vaske sig op til 2000 gange! Derudover absorberer den næsten ikke tobaksrøg, og loftet forbliver rent i lang tid, selv i lejligheder af tunge rygere. En tyve kilo spand (fra 200 til 400 rubler) er nok til 80-100 kvadratmeter. Importmaling er nok til at lægge i to lag, russerne er bedre i.

Fortællinger om maling. Dekoration

. Enhver af os kan nøjagtigt skelne en varm farve fra en kold en, og på trods af en feng shui konstatere, at vi ikke skal male soveværelset lilla rød, for eksempel og gøre køkkenet sterilt hvidt. Men hver gang, efter at have besluttet at forny dit hjem, vil du bruge meget tid foran de multi-farvede fans i afdelingen, der sælger maling, og forsøger at forestille sig, hvordan din korridor vil se ud, malede i "orientalske krydderier" eller endda køligere.
. Flere dæmpede nuancer af kølige farver giver sofistikering og formalitet, som gør det muligt for dem at blive brugt i både traditionelle og avantgarde interiører. Forskellige farvekombinationer kan gøre det samme værelse indbydende eller formelt, varmt eller køligt, indbydende til at hvile eller arbejde, harmonisk eller dissonant. Farve kan som en tryllestav visuelt forstørre et lille rum, reducere møblerne, øge visuelt eller sænke loftet. Blomst syv farver? Det er vigtigt at forstå, hvordan farver kombineres. For at opnå din tilsigtede effekt kan tre grundlæggende ordninger anvendes: monokrom, single-tone og kontrast. Den monokrome ordning bruger nuancer med kun en farve. Det kan være en hvilken som helst farve, og til genoplivning anvendes variationer af en skygge af forskellig mætning.

Vaskerum til køkkenet - køberens krybbe. I køkkenet

Hvordan vælger man en køkkenvask?

Piger, men hvad er der endnu bedre end Shellac eller Gel Polish?

Her kan jeg ikke bestemme

"Højre" persienner. interiør

. Der er flere muligheder her. Valgmulighed 1: persienner monteres i vinduesåbningen. I dette tilfælde ser værelset større ud, men vindueskarmet bliver optaget af lameller, og dine yndlingsblomster skal flyttes til et andet sted - fordi lamellerne skal dreje frit. Mulighed to: Blinds er fastgjort til væggen over vinduet (som en gardinstang til almindelige gardiner) eller til loftet. Derefter lukkes vinduesåbningen helt, og blomsterne på vinduet kan efterlades. Under alle omstændigheder er det tilrådeligt at se om blomsterkruerne ikke forstyrrer åbning og lukning af persiennerne og rotationen af ​​lamellerne (vindueskarm, batterier osv.) Inden købet. Før de flytter lamellerne, skal de drejes vinkelret på vinduet. Hvis dette ikke er gjort.
. Derudover kan du tage et kreativt initiativ og dekorere persiennerne selv - male persiennerne med lyse farver eller male gardinerne i forskellige farver. For at få de originale teksturvirkninger skal du anvende maling med en svamp eller kludpind; meget bekvemt at bruge spray-spray. Vandbaseret maling er god til malerier, men det er bedre at belægge det med et beskyttende laklag på toppen. Malingsalgoritme ved hjælp af en sprøjtepistol sådan: I betragtning af det samlede antal lameller bestemmer du, hvor mange skinner du vil male i hver farve, og hvor meget du skal forlade ukorrekt. Følg producentens instruktioner, tag kablerne af og fjern lamellerne. Spred aviser på gulvet, læg lamellerne ud og fastgør det rum, hvor du arbejder.

Kærlighedens territorium. Børneværelse | Vægge og loft

. Men her kommer en modanbefaling: Du bør prøve ikke at male eller male over noget i børnehaven: hverken væggene eller lofterne, møblerne eller tilbehørene. Syntetiske opløsningsmidler - xylen og toluen - hurtigt fordamp, gå fra lak og maling direkte til lungerne på et barn. Lim, et lag af det skal være tyndt og pænt, bør heller ikke misbruges. Så det er strengt forbudt at montere hæmmede lofter i et børns rum for god kvalitet, da rigelige klæbemasser stadig "sender" skadelige stoffer i luften. Af samme grund bruger børneværelserne ikke Nastya.
. Så det er strengt forbudt at montere hæmmede lofter i et børns rum for god kvalitet, da rigelige klæbemasser stadig "sender" skadelige stoffer i luften. Af samme grund bruger børneværelserne ikke vægpaneler, der er lavet af syntetiske materialer. Vægge og loft. Hvidvask er ideel til loftet: det "trækker vejret" og absorberer fugt godt. Det er nødvendigt at indsætte kun på vægge med papirvægpapir. Filmer med syntetisk belægning (f.eks. Vinyl, polyvinylchlorid, selvklæbende) er ikke egnede, på trods af deres modstandsdygtighed mod støj, fugtighed, slid osv. Alle deres fordele er krydset af det faktum, at sådanne tapeter udsender et dobbelt sæt giftstoffer i luften: deres "monomerer (vinylchlorid.

Indførelse af supplerende fødevarer: grød. Ordren for indførsel af korn.

Indførelse af supplerende fødevarer: grød. Bestil introduktionen af ​​grød

Hvordan voksede jeg mit hår. Hårpleje

. Jeg købte mig et par hårnål, nogle gummibånd og knopper. Og om morgenen blev det lettere, det var ikke nødvendigt at lægge noget, han sår noget på hovedet og løb. Shampoo begyndte imidlertid at forlade meget mere, men. skønhed kræver ofre Jeg fik det bedste kompliment fra en ung dame, der ikke havde set mig i lang tid: "Det er så godt gjort, at du er, at du voksede dit hår. Du har det bedre." Jeg vil gerne dele mine følelser med dem, der beslutter at følge i mine fodspor. Vælg din mester. I Moskva kan håret til de nye "nye" teknologier øges for 300-700 dollars. Du kan endda for $ 150, hvis det er muligt, og du ønsker at komme på rollen som en model for læring. Se ikke på prisen. Vælg hvem du personligt har.

Krav til belysning. Skolekrav

Krav til naturlig og kunstig belysning i klasseværelserne.
. De lyse værelser i klasseværelserne er udstyret med: justerbare solbeskyttelsesanordninger som persienner, stofgardiner af lyse farver kombineret med væggenes farver, møbler. Gardiner lavet af PVC film anvendes ikke. Når de ikke er i brug, skal gardinerne placeres i bryggerne mellem vinduerne. Til efterbehandling af klasseværelser anvendes efterbehandling materialer og maling, hvilket skaber en mat overflade med refleksionskoefficienter: til loftet - 0,7 - 0,8; til vægge - 0,5 - 0,6; til gulvet - 0,3 - 0,5. Følgende farver af maling skal anvendes: til klasserumets vægge - lyse toner af gul, beige, lyserød, grøn, blå; til møbler (skriveborde, borde, frysere) - farverne af naturligt træ eller lysegrøn; til tavler - mørkegrøn, mørkbrun; til døre, vinduesrammer - hvid. For.

Hår efter fødslen: behagelig og ubehagelig metamorfose.

. Det skal huskes, at at gå til frisøren altid er en lille ferie for enhver kvinde. Det er altid noget nyt, altid en chance for at se mere attraktivt ud. Og det er slet ingen hemmelighed, at barnets velvære og gode udvikling er direkte afhængig af moderens velvære og gode humør. Derfor, når en ung mor er i godt humør, føler hun sig selvsikker, smuk, attraktiv, så opfører sig babyen roligt. Vandreture til frisøren er særligt relevant på grund af det faktum, at efter fødslen ofte er der et deprimeret humør, depression og ændring af udseendet vil hjælpe med at klare disse problemer. Det er kun nødvendigt at registrere på forhånd for mesteren for ikke at miste tiden i køen og finde en person, der vil sidde med barnet. Du kan acceptere en tur til frisøren.
. En anden måde at løse tidsproblemet på er at ringe til mesterhjemmet. Med hensyn til hårklipp: Fra anden halvdel af graviditeten og op til 3-4 måneder efter fødslen fordobles hårvæksten. Så vær ikke bange! Valg af hårfarvestoffer For at farve håret under amning, som under graviditeten, kan du, men bløde, blide farvestoffer, mere almindeligt kendt som "farvning" eller "skygge". Selvfølgelig er der alvorlige begrænsninger, for eksempel for brunetter, der plejer at male sig i blondiner - her er det umuligt at opnå det ønskede resultat ved hjælp af farvetone. Men vær ikke modløs. Tid for forandring - så tid til forandring. Hvorfor ville tid.

Fur coat: alvorligt og i lang tid. Garderobe | Nem betyder god?

. Det er nødvendigt at rense en pels i særlige tørrenser. Ikke-standardcoats Med hele dens plasticitet og blødhed er strikket pels meget voluminøs og vil derfor kun være en ægte dekoration til slanke kvinder. Desuden er pels strikkede produkter mere egnet til vinterens varme. Slet pels ser ganske imponerende ud, men pels "med kort hårklipp" bliver ikke varm godt. Et farvet pelsjakke kan se meget attraktivt ud, men det er stadig ret risikabelt at købe det - hvis reglerne for den teknologiske proces ikke følges, kan pelsen skure og farvestoffet går til beklædningen, tørklæde osv. hvis du stadig vil købe et farvet pelsjakke, så køb det fra en pålidelig producent. Det er bedre at opbevare pelsen på et køligt og mørkt sted, i en blå bomuldsbeholder, der hænger frit i fuld længde på en bred bøjle. Før du fjerner pelsen, skal du sørge for at den er helt tør, ellers kan pelsen begynde.

Miljøvenlig reparation. Reparation | lofter

Hvordan man vælger materialer til ren reparation i lejligheden
. Lofter Enhver specialist vil fortælle dig, at den ideelle løsning til lofter er vandbaseret maling. Det blev oprettet specifikt til disse formål. Suspended lofter akkumulerer støv, som er skadeligt for lungerne, og stræklofter kan producere phenol. Spørgsmålet er, hvad man skal vælge, skønhed eller sundhed? Det er logisk, at i soveværelserne og børnenes værelser er bedst at gøre harmløs maling, og hvis du ønsker uudholdelig skønhed, så laves andre typer lofter bedst i de værelsestal der er mindst brugt - stuer, fællesrum, korridorer. Det anbefales ikke at udstrakte lofter i badeværelser og i køkkenet, da overskydende varme og fugt ikke kun kan ødelægge dem, men også føre til overdreven udslip af skadelige stoffer. Søger at dekorere børnehaven, mange.

Vi maler væggene. Reparation | Vælg typen af ​​maling

. Valg af glansniveau Når du har besluttet en farve, skal du bestemme hvilken maling du vil bruge - mat eller blank. Før du vælger en maling med en vis grad af glans, skal du selv bestemme, hvor skinnende overfladen skal være, og hvor meget slid det er udsat for. Malinger med højt glansniveau giver en mere holdbar belægning end mat, og de er velegnede til overflader, der er mere tilbøjelige til at røre ved. Traditionelt er malinger opdelt i to store kategorier i henhold til glansniveauet: mat til vægge og blank eller halvglans til træ. På det russiske marked tilbyder de fleste producenter maling med forskellige glansniveauer: matte, halvmattede, silkeagtige, halvglans og glans. Matt maling er bedre end pol.
. Uigennemsigtige maling absorberer lyset bedre og skjuler overfladenuhed. Farven på matmaling ser mere dæmpet og blød ud. Glatte maler er reflekterende. Glans af blanke farver gør dem lysere, lysere og rigere. Silkeagtige maling tilføjer varme og dybde til værelset. Vælge typen af ​​maling. Vandbårne maling indeholder vand i stedet for opløsningsmiddel og bruges ofte til at male vægge og lofter. De kaldes som regel emulsionsmaling. Akrylmaling indeholder akrylpolymerer som hovedbestanddel. På grund af denne sammensætning har de en svag lugt og tør hurtigt, så du er mere tilbøjelige til at kunne bruge rummet hvor pletten blev lavet. Sådanne maling er nemme at anvende, må ikke stænke og ikke danne strimler. Er færdig

Tips til snavset og rent. rengøring

Inducer ordre i huset
. Ingen normal person er i stand til at holde al denne rigdom ren, så det er bedre at opgive det helt. Ingen sengelokale - ikke noget problem. Er du træt af at få ordre til sengebordet i gangen, kronisk fyldt med nøgler, handsker, skeer til sko, hårbørster, gamle aviser, Christies bøger mv. Dag efter dag? Spild ikke tid på demontering af rusk og nerver til husets konstante bebrejdelser - aflys natbordet! Intet plads til sikkerhed.

Hvilken maling skal male huset? Hytte, have og have

En masse farver, hvilken man skal vælge, fortæl mig? Måske nogen sidste år malet og forblev meget god. Hus køkken 1-etagers træ.

Skryn med et billede - Gennemgang af lofterne. SP: andre varer

Så i går sætter vi stræklofter) der er mange fordele) Vi ringede om eftermiddagen, måleren ankom onsdag aften og fredag ​​klokken 9 var vi allerede "spylt") satte et område på 7,2 i blanke køkkener - det viste sig 5 gange billigere end i resten steder (hvis jeg ikke tager fejl, fra syv til otte tusind - vi har 4 hjørner, 2 rør, et hul til lysekronen :) TORENS Drenge gjorde det omhyggeligt, for et ekstra gebyr havde vi stadig den gamle knuste tråd fra lysekronen - det vil sige, endelig alene lækker og i øvrigt det.

Loft maling Becker nummer 3. Husholdning

hurtigt opfordret til at finde i CAO eller SVAO på i-that. Og jeg er lige her, fordi jeg ikke fandt den i Yandex :-( Fortæl mig, vær venlig, hvor kan jeg købe denne maling?