Hvordan male vægge og loft med akrylmaling?

Akrylmaling til vægge og lofter bruges i stigende grad til færdiggørelse i et beboelsesområde. Populariteten af ​​disse materialer fortsætter med at vokse takket være deres fremragende tekniske egenskaber og brugervenlighed. Vandbaserede acrylformuleringer har forbedret begrebet vægmaleri til det bedre, hvilket gør denne proces hurtig og dens resultat fremragende.

Miljøvenligt materiale

At være involveret i reparation vil jeg være sikker på sikkerheden ved de sammensætninger, der anvendes til at dække vægge og lofter. Akryl vandbaserede og vanddispersionsmalinger opfylder fuldt ud dette krav, de bruges selv når man afslutter børns værelser.

Materialerne fra begge grupper fremstilles med tilsætning af forskellige komponenter, hvilket resulterer i løsninger tilpasset alle forhold, men alle er egnede til at male indre overflader, da de ikke indeholder toksiner og ikke har en stærk kemisk lugt.

Vandemulsioner er sammensat af hvid spiritus som et organisk opløsningsmiddel; Vandige dispersioner fortyndes udelukkende med vand.

De første er kendetegnet ved højere dækningsevne (200 ml pr. 1 m2) og anvendes kun til indretning sidstnævnte med en lavere skjulekraft (op til 400 ml pr. 1 m2) har øget slidstyrke og fremragende vandafvisende egenskaber og anvendes derfor også til facadeværker.

Hvordan vælger man den rigtige sammensætning?

For at male loftet med akrylmaling for at give overfladen en høj kvalitet og holdbar dekorative belægning, er det vigtigt at overveje forholdene i rummet ved køb af materialet:

 • Loftet eller væggene i et varmt og tørt soveværelse eller børns rum kan let males med almindelig akryl vandbaseret maling eller dispersion; begge sammensætninger tørre hurtigt (den første - 2 timer, den anden - 30 minutter), lugter ikke, lad overfladen "trække vejret";
 • vægge og lofter i køkkenet eller badeværelset har brug for en vaskbar og slidbestandig belægning; den kan opnås ved anvendelse af akryl latexmaling (emulsion eller dispersion); høj vandafviselighed og dampgennemtrængelighed har gjort dette materiale ideelt til efterbehandling med høj luftfugtighed;
 • Latex maling er også velegnet til vægge i gangen (de skal også vaskes oftere end andre), men loftet der kan males med enhver vandbaseret akrylsammensætning.

Vandige emulsions akrylmaling til loft og vægge sælges i færdig form og har en bred vifte af farver. Hvis design ideen kræver en særlig nuance, kan du altid købe en hvid base og farve (eller flere).

Vanddispersionsformuleringer præsenteres sædvanligvis i form af en hvid pasta; De fortyndes med vand i overensstemmelse med anvisningerne på etiketten (normalt 5-10% af den samlede mængde vand) og uafhængigt tonet.

Graden af ​​indledende hvidhed er en indikator for kvaliteten af ​​farvestoffet. De bedste er klassificeret som "superhvid", så i faldende rækkefølge - "hvid" og "mejeri". Den første kategori har den højeste skjulekraft og farvemætning.

Glans eller mat finish?

En blank overflade eller en mat effekt er naturligvis et spørgsmål om smag og et spørgsmål om overensstemmelse med udformningen af ​​det fremtidige interiør, men begge muligheder har deres egne fordele og ulemper.

For eksempel vil et blankt loft se præsentabel, hvis overfladen er nivelleret til en ideel tilstand før malingen. Ellers vil belægningen understrege enhver fejl, selv den mindste ruhed.

Vægge i køkkenet eller i badeværelset, malet med glansmaling, skjul vandstænk og striber, det bliver bedre at blive vådt rengjort.

Den matte finish maskerer ufuldkommenheden af ​​den malede overflade ganske godt og udvider visuelt rummet i rummet, men snavset på det er meget mere synligt, og det er lidt sværere at vaske det.

Glansblænding, der afspejler lyset, og matte vægge og lofter ser meget tilbage.

Forberedelse til farvning

Før du maler loftet med akrylmaling eller opdaterer vægbeklædningen, skal du passe på overfladens tilstand. maling vil ikke holde, hvis ikke ordentligt forberedt.

Den første fase - rensning

Når overfladen er ny, pudset og jævnt, skal den kun rengøres fra støv. Hvis loftet eller væggene var dækket af tapet, skal de fjernes. Normalt for dette kan du bare våd det gamle materiale rigeligt og rense det med en spatel eller en skraber.

Indledningsvis malet overflade er bedre at frigøre fra et lag maling, især hvis han formår at knække og til tider skrælle.

Det sværeste at fjerne rester af den oliebaserede sammensætning; Det er nødvendigt at bruge en boremaskine med en speciel dyse (stålbørste eller krone på en mursten), en bygnings tørretumbler eller en vask (midler til fjernelse af gammel maling).

For dem der er forvirret af spørgsmålet om, hvordan man fjerner akrylmaling, er der gode nyheder: Hvis belægningen er jævn, glat og holder godt, er der ikke behov for at fjerne det før genfarvning (vask det med sæbe). I et andet tilfælde skal du gøre en indsats og arbejde med en jernbørste og sandpapir. Sikkerhedshandsker og beskyttelsesbriller er nyttige.

Den anden fase - tilpasning

Når der på vægge og loft er betydelige huller, chips, revner og andre defekter, skal overfladen være nivelleret ved hjælp af startet og derefter efterbehandlingstætningen. Den første er at fylde de dybe fejl, venter på tørring og slibning sandpapir; tørre støv af. Den anden sammensætning slutter overfladen, tør og polerer med finmalet sandpapir; fjern igen alt støv.

Den tredje fase - primer

Før du måler væggene med akrylmaling eller påfør det i loftet, skal du sørge for at sætte et eller to lag primer. Det er godt, hvis antiseptika er en del af dette produkt; så vil der blive tilvejebragt beskyttelse mod skimmelsvamp og andre skadelige mikroorganismer. Hovedmålet er at forbedre farvematerialets vedhæftning (adhæsion) til overfladen. Opløsningen påføres med en malingsrulle eller en bred flad børste.

Vægfarve

Maling vægge med akrylmaling er en opgave, der ikke kræver grundig faglig træning. De enkleste værktøjer er nødvendige:

 • børste
 • maling rulle,
 • malingbakke
 • maskeringstape

Hvis gården har en sprøjtepistol, kan den også bruges. Erhverv denne enhed specielt til indvendig arbejde er valgfri.

Klæbebånd til klæbende tape, dørklap, skråninger, led i loftet. Den færdige vandemulsion eller fortyndet akryldispersion blandes grundigt med en byggemixer eller en boremaskine med den passende dyse.

Maling hældes i bakken og maler over alle de "ubehagelige" steder med en pensel: hjørner, led, sektioner bag rørene, ombrydere og stikkontakter.

Rullen er imprægneret med farvestofsammensætning, overskuddet fjernes og farvningen starter ovenfra eller fra midten, hvilket gør bevægelser i lodret retning og nedad skiftevis eller w-formet (se video). På denne måde maler du hele overfladen.

Efter det første lag er helt tørt, kan du anvende den anden. Dette er normalt nok til at få en glat tone.

Maleri lofter

Værktøjer vil have det samme, men hvordan man maler loftet med akrylmaling, har sin egen hemmelighed. Når alle vanskelige steder er malet med en pensel, begynder de at arbejde med en rulle, og her skal man overveje følgende: Uanset hvor mange lag materiale der anvendes på loftet, skal sidstnævnte gøres ved at rulle valsen vinkelret på væggen med en vinduesåbning, det vil sige i en retning værelse lys.

For eksempel, når man maler i to lag, anvendes den første parallelt med væggen med vinduet, og den anden er modsat. Ved hjælp af denne teknik kan du undgå manifestation af mørke pletter og striber, efter at belægningen tørrer.

Maling af lofter eller vægge med akrylmaling ved hjælp af en rulle eller maling sprøjte er et godt alternativ til tapet, vægpaneler eller fliser. Belægningen af ​​dette miljøvenlige og overkommelige materiale bevarer lysets lysstyrke i lang tid selv under påvirkning af sollys og kan vare op til 20 år.

Akrylmaling til vægge og lofter: Valgmuligheder

Akrylmaling til vægge og lofter er blevet brugt i reparationsarbejde i mere end et halvt århundrede. For nylig har dette produkt opnået stor popularitet på grund af dets unikke kvaliteter. Før du køber akrylmaling, skal du studere alle funktionerne i valget og fordelene ved sådanne overtræk.

Særlige egenskaber

Akrylharpikser, farvestoffer og vand er til stede i sammensætningen af ​​akrylbaserede produkter. Da denne belægning er lavet på vandbasis har den en betydelig fordel, der består i fravær af en ubehagelig lugt, der ledsager formuleringer med opløsningsmidler.

Materialets hovedtræk:

 • Akrylmaling er en af ​​sorterne af akrylbelægninger. Forskellen ligger i de anvendte bindemidler. Der er ingen urenheder i akryl, og kun koncentrerede komponenter er til stede. Omkostningerne ved acrylatbelægning er lavere, og egenskaberne er identiske;
 • Til salg er der blanke eller matte varianter af maling. At arbejde med loftet er bedre at bruge en mat version, da glansen ser godt ud på væggene. Den matte finish har en fløjlsagtig overflade, så mindre uregelmæssigheder og andre fejl er usynlige på loftet. Glans viser tværtimod alle overfladens fejl;
 • Efterspørgslen efter produktet på grund af sin alsidighed. Du kan anvende maling på en beton og træbase;
 • Når du bruger materialet, skal du være forsigtig, da acrylat er ejendommeligt for udslip af en lille mængde skadelige stoffer;
 • Ved arbejde med akrylmaling bør man observere temperaturen. Arbejde ved en temperatur lavere end -5 grader er ikke tilladt.
 • Den nemmeste måde at påføre coatingrullen på.

Akrylbelægninger anvendes i vid udstrækning i konstruktionen og på kunstnerens område. Mange kunstnere male muren med akryl.

Fordele og ulemper

Akrylmaling har følgende fordele:

 • Belægningen er modstandsdygtig over for snavs og nem at rengøre. Vandemulsionen er karakteriseret ved et højt tæthed, så ved hjælp af flere lag kan du skjule uregelmæssighederne i loftet og væggene, som er op til 0,5 cm;
 • Akrylbelægninger forsvinder ikke fra ultraviolette stråler, så produkterne har lang levetid;
 • Produkterne er modstandsdygtige overfor forøget fugt, så de bruges i mange rum. Loftet, der er dækket af en lignende maling, er let at rengøre og rengøre med lette løsninger;
 • Akrylmaling er brandhæmmende og modstandsdygtig over for høj temperatur. Du kan bruge materialet i køkkenet i lejligheden eller i produktionsområdet;
 • Vandbaserede løsninger har ikke ubehagelige lugtstoffer, som er til stede i andre formuleringer;
 • Blandingen tørrer hurtigt og erhverver rige nuancer efter tørring. Overvej disse kvaliteter under brug for at opnå den ønskede farve;
 • Materialets sammensætning indeholder ikke dyre komponenter, så malingen har en overkommelig pris;
 • Belægningen har mange nuancer, så nogle af dine indvendige ideer vil blive implementeret.

Vanddispersionsbelægninger har mange fordele og er derfor i stor efterspørgsel. Men før du køber, skal du være bekendt med produktets negative egenskaber for at træffe det rigtige valg.

Ulemper ved akrylbelægninger:

 • sådanne belægninger er ikke flammehæmmende;
 • graden af ​​modstand mod forurening og udseendet af mikroorganismer er ikke den højeste;
 • maling vaskes ikke med vand efter tørring, så de anvendte værktøjer skal skylles konstant;
 • blanding af maling med vand med mere end 10% er ikke tilladt. Eksperter anbefaler at bruge specielle præparater til disse formål og handler i overensstemmelse med brugsanvisningen.

Efter at have studeret alle kvaliteterne af maling kan du bestemme, om denne belægning passer til dig eller ej.

arter

Maleringen kan traditionelt opdeles i flere typer:

 • I henhold til anvendelsesmåden. Akryl bruges til at arbejde med udvendige overflader og facader. Det kan også behandles internt. Producenter tilbyder belægninger til vægge eller lofter. Der er kombinerede muligheder, der betragtes som universelle;
 • Til modstand mod fysisk stress. Der er fugtbestandige, stødtætte og vaskbare maling;
 • i henhold til graden af ​​hvidhed;
 • i glans.

Der er også flere sorter af akrylbelægninger. De kan have nogen skygge, der gør det muligt at bruge dem i forskellige interiører. Til dekorative værker anvendes gennemsigtig maling.

blank

Med glans kan du tilføje skinne til enhver overflade sammen med den nødvendige skygge. Ved valg af en sådan maling skal man huske på, at applikationen vil kræve en ideel base, da materialet understreger alle ulemperne ved overfladen.

Matt finish

Matt akryl betragtes som et universalprodukt. Han har en høj modstand, ikke tarner og holder i lang tid sit oprindelige udseende. Aktivt anvendes sådanne belægninger i afslutning af lofter, da produktet skjuler små overfladefejl. I modsætning til glans kræver det ikke grundig forberedelse af basen.

perle

Pearlescent maling betragtes som en speciel slags, som blandt dets ingredienser er uorganiske fyldstoffer. Under brug skaber denne belægning en visuel lindring.

Vandemulsion

I denne kategori er alle de farver, hvor vand er til stede. Akrylmaling, hvor der ikke er vandbase, kan bruges i ydersiden. Når du vælger et materiale til maling, skal du være opmærksom på mærket og graden af ​​holdbarhed af belægningen.

tekstureret

Denne maling har andre navne: tekstur eller struktur. Materialet er en vanddispergeret maling, hvor der er et tykt struktureringsfyld. Med det er reliefs dannet på overfladen af ​​bunden.

Maling bruges til udvendig og indvendig dekoration. Masters anvender dette materiale på overflader, der er underlagt konstant slid. På grund af akrylbindemidler er produktet ikke bange for miljøpåvirkning.

producenter

For at træffe det rigtige valg, skal du gøre dig bekendt med populære varemærker, der beskæftiger sig med produktion af akrylmaling.

Rating producenter består af følgende mærker:

 • Joker. Disse malinger er lavet af det finske firma. Mærket anbefales til brug af allergier og astmatikere samt til efterbehandling af børns værelser. Mærket besidder det europæiske kvalitetsmærke "miljømærke" og betragtes som sikkert. Kundeanmeldelser bekræfter belægningens miljøvenlighed. Maling forårsager ikke allergier, og har derfor fået bred popularitet;
 • Dulux. Mærket betragtes som en storstilet producent af malingsprodukter. Mange købere har været i stand til at sætte pris på den høje kvalitet af produkter og anbefale det til deres venner. Mærket ejes af en hollandsk koncern, der sælger akrylmaling i 26 stater;
 • Caparol. Udgivelsen af ​​disse produkter er involveret i to husholdninger, der tilhører et tysk selskab. Udgivelsen af ​​dækningen udføres for det russiske publikum, men ifølge tyske teknologier;
 • Sniezka er et polsk varemærke. Producenten bekymrer sig om kvaliteten af ​​sine produkter, så alle farverne er lavet i henhold til europæiske krav. Folk, der sætter pris på dette produkt, taler om Sniezka som et kvalitetsmærke, som i lang tid bevarer sit oprindelige udseende;
 • DECOLOR. Denne producent tilbyder dekorative produkter, som omfatter de bedste pigmenter, realistisk efterligner forskellige metaller. Sådanne maling anvendes aktivt af kunstnere og designere. På grund af dens modstand mod temperatur ekstremer, høj fugtighed og sollys, er Decolor produkter aktivt brugt i udsmykningen af ​​facade dele af bygninger;
 • Kolorit produceres på Tikkurila planter, som er placeret på Ukraines territorium. Brugere beskriver høj kvalitet maling, overkommelig pris;
 • Farbitex producerer akrylbelægninger til arbejde med loftet. Materialet klæber godt til bunden, har høje dekorative egenskaber. Mærket har stor efterspørgsel blandt købere, da den er kendetegnet ved høj kvalitet, rige farver og overkommelig priskategori.

Når du vælger et varemærke, skal du overveje de forhold, du planlægger at arbejde på, og for hvilken overflade du har brug for produktet.

Hvilken man skal vælge?

Akrylmaling, vandbaseret, i sammensætningen af ​​hvilken polymerharpikser er til stede, har fået stor popularitet. Bred efterspørgsel skyldes høj styrke og elasticitet. Akrylbelægninger er opdelt i mange kategorier, som afviger i deres sammensætning og konsistens. Der er maling, der er beregnet til brug i badeværelser og steder med højt fugtindhold.

Du bliver nødt til at gøre dig bekendt med producentens anbefalinger og anvende kun maling til det tilsigtede formål. Hvis det valgte materiale er beregnet til arbejde i tørre rum, er dets anvendelse i rummet med høj luftfugtighed ikke tilladt.

De fleste akrylbelægninger, der bruges til at male loftet, er kun tilgængelige i hvid. Farvepaletten opnås ved hjælp af farveskemaer med forskellige toner. Nogle mærker tilbyder farvevalg, der ikke kræver toning.

Til vægge kan du vælge hvilken skygge der kræves til implementering af kreative ideer. Der er endda sort matmaling til salg, hvor du kan oprette en original indretning. Denne farve bruges aktivt inden for underholdning klubber, barer og caféer.

Hvis du leder efter en akryl loftløsning, skal du have hvid maling i den skarpeste nuance. Du bør omhyggeligt vælge det ønskede produkt, da nogle producenter angiver nuancer forkert. For at forhindre en fejl, spørg sælgeren om at åbne malingen. Sammenlign farve med et ark papir. Til hvidt loft er mal maling egnet. Hvis du vil have loftet farvet, skal du se på de blanke overflader.

Akrylmaling er velegnet til dekorative gips. Du skal vælge de ønskede farve- og blandematerialer. For at blødgøre farvekontrasten på en fin tekstur anbefaler eksperter at gnide overfladen med en gummibamp. For at give væggene en gammeldags effekt kan du tilføje sølv eller guldmaling til kantene. Overdrive det ikke, når du anvender glitter.

Hvis du har brug for akrylmaling til maling, skal køb ske i specialbutikker til kreativitet. Bestem hvilken slags indretning du skal male til. Pigmenter bruges til maling af ler og keramik, stof, glas og maleri. Når du vælger en farve, husk at efter tørring vil farven være mere mættet.

Hvordan ansøger du?

Akrylmaling er uhøjtidelig i brug, men der er nogle regler, der skal følges for ikke at ødelægge overfladen af ​​væggene eller loftet.

Hvordan man anvender akrylmaling:

 • Udøve graden af ​​tryk på rullen ved påføring af materialet. For ikke at ødelægge basen, udfør en test på en overflade. Du skal opnå en ensartet ordning. Der må ikke være huller eller pletter
 • Det er nødvendigt at begynde arbejdet med at male over hjørner og andre vanskelige steder. For at gøre dette har du brug for en pensel. Farvning bør gøres i en retning for at eliminere lægning af maling;
 • Maling skal påføres på loftet eller væggen med en rulle. Når du maler det første lag, skal du kun arbejde i en retning. Det andet lag skal være placeret vinkelret på den første. Ved hjælp af denne metode får du et jævnt lag, hvor leddene er usynlige;
 • Steder, hvor malingen påføres tættere, skal straks udjævnes med en tør rulle eller børste. Eliminer fejl for at tørre overfladen;
 • For at holde det første lag maling udhulet, vent indtil overfladen er tør. Derefter kan du male væggene eller loftet med et andet lag;
 • Hvis du bemærker, at der er ubelagte dele på væggen, skal du bruge sandpapir, hvor disse steder gnides. Et meget tyndt lag maling påføres over dette område.

Hvis du beslutter dig for at male loftet med akrylmaling, skal du studere anbefalinger fra eksperter. Tips til at hjælpe dig med at undgå skilsmisse, der ødelægger udseendet af lokalerne.

Finesser ved brug af belægningen:

 • Dyp ikke rullen i en beholder med maling. Dette trin vil medføre fladder og striber på overfladen. For at fjerne fejl i maleriet, rul rullen i tanken, fjern overskydende. Det meste af materialet absorberes i værktøjet og sikrer ensartet anvendelse.
 • Maling skal påføres med et tyndt lag. Et sådant trin vil tillade dig at eliminere dannelsen af ​​pletter og streger på tørringstidspunktet;
 • Det sidste niveau af maling skal anvendes i retning af lyset, der kommer ind i rummet.
 • Glem ikke at inspicere rummet fra forskellige vinkler for at fjerne de påviste fejl, før overfladen tørrer.

Disse anbefalinger hjælper dig med at male væggene eller loftet på dit værelse. Korrekt anvendt maling kan passe ind i ethvert interiør, der fungerer som en udsmykning af rummet.

Akrylmaling til vægge og lofter

I mere end 50 år har folk med succes brugt akrylmaling i reparationer, men for nylig er det blevet meget populært blandt kunderne. Dette skyldes de unikke egenskaber og et stort antal fordele.

Akrylmaling til vægge og lofter

Brugen af ​​akrylmaling gør det muligt for køberen at realisere alle sine ideer om design af lokalerne, fordi han selv vil kunne påvirke malingenes egenskaber og ændre den måde, den er fortyndet på. Oftest anvendes akryl til udsmykning af lofter og vægge. Der er specielle akrylmaling, hvis struktur er skabt til maling af beton og murstenoverflader.

Akrylmalet loft og vægge

Nøglefunktioner

Akrylmaling anvendes til indretning af boliger og industribygninger.

Maling akryl interiør superwhite

Den brede distribution af sådanne maling i byggebranchen er primært forbundet med følgende egenskaber:

 • fugt modstand;
 • hurtigtørring efter maling;
 • ingen ubehagelig lugt;
 • ikke-toksisk;
 • Muligheden for våd rengøring (ændrer ikke farve);
 • evnen til at skabe forskellige nuancer ved at kombinere pigmenter.

Akryl vandbaseret maling til lofter og vægge "Expert"

Akrylmaling har en bred vifte af applikationer, så de bruges til at male forskellige overflader, begyndende med lofter eller vægge og slutter med facader. For at male overflader nær høj temperaturkilder (f.eks. En ovn eller et batteri) er der brug for specielle varmebestandige forbindelser, der kan modstå temperaturudsving.

Sammensætningen af ​​akryl emalje

Akrylmaling tørring skema

Før du bruger akryl til maling af lofter eller vægge, skal du læse instruktionerne.

Sammenligningsegenskaber ved forskellige typer maling

Hvilke værelser bruges

Akrylmaling er næsten aldrig lavet for en bestemt type rum, det vil være lettere at samle malingen til det tilsigtede formål (for eksempel særligt modstandsdygtig til indvendig arbejde, facade osv.). Næsten alle fremstillet akryl af høj kvalitet er ikke bange for fugt, selvom instruktionerne siger, at den skal påføres væk fra våde steder.

Akryl højt loft maling DALI

Vandig emulsionsakrylmaling bruges til at arbejde i køkkener, badeværelser, stuer og soveværelser. Det er ikke nødvendigt at male de områder, som vand kan splashe (kanterne af dræn, brusebad osv.). På sådanne steder foretrækker at lægge flise.

Hvis vi taler om de typer vægge, der kan færdiggøres med akryl, kan det være:

 • cinder block;
 • et træ;
 • betonplade;
 • mursten komfur.

Preliminær anvendelse af kit til fejl og uregelmæssigheder vil forbedre udseendet af den behandlede overflade.

Pre-putty vil forbedre loftets udseende

Tip! Et ekstra lag af primer vil spare lidt på malingen, hvilket reducerer forbruget af sidstnævnte. For at male en glat loftsbase kræves der mindre materiale for at opnå den nødvendige dybde.

Hvordan man vælger

Den vandige emulsionsakrylmaling lavet af acrylharpikser har stor popularitet på markedet. Denne popularitet er opnået takket være fremragende styrke og elasticitet.

Selv om der er mere overkommelige typer af akryl maling:

 • styren acryl;
 • akrilosilikonovaya;
 • vinyl akryl.

Akrylcopolymerer anvendes til fremstilling af disse forbindelser.

Akrylmaling er opdelt i et stort antal arter, der hver især er kendetegnet ved dets sammensætning og konsistens. Der er formuleringer designet til at arbejde for badeværelser og andre steder med højt fugtindhold, samt til maling af almindelige værelser. Det er nødvendigt at følge producentens anbefalinger, ved hjælp af hver type maling strengt for det tilsigtede formål. Hvis malingen blev lavet til tørre lokaler, skal den kun bruges der.

Nogle farver af akrylmaling

De fleste akrylmalingsløsninger til maling lofter er kun tilgængelige i en farve - hvid, men du kan nemt ændre dette ved at anvende farver i forskellige nuancer. Nogle producenter fremstiller akrylmaling af forskellige farver, der ikke kræver toning.

Farve til akrylmaling Parade

Kohler er en koncentreret maling sammensætning, der har en pastaagtig tekstur (undertiden flydende). På grund af mætning af farvepigmenterne anvendes farve til at ændre nuancer af forskellige typer maling.

Baseret på hvidhedsniveauet kan akrylmaterialer opdeles i tre grupper:

Når man maler loftet, er det ønskeligt at bruge den mest lyse skygge af hvid. Når du vælger, skal du være forsigtig: nogle producenter angiver ikke rigtigt korrekt farven på banken. For eksempel på en dåse mælkhvid maling kan det være skrevet "hvidt".

For at undgå problemer, så spørg sælgeren om at åbne malingens kan åbnes lidt for visuel sammenligning. Du skal sammenligne med et almindeligt papirark (hvid, selvfølgelig). Bare tag et ark A4-papir med dig: hvis farverne passer, kan du sikkert købe maling. Ikke alle sælgere er klar til at møde deres kunder. I dette tilfælde skal du forklare, at du har brug for den maksimale hvide farve, lover at returnere varerne, hvis det ikke er den måde, det blev beskrevet på.

Super White Alpina Renova væg- og loftsmaling

Efter at have malet med akryl, får det ophængte loft en mat eller blank struktur, der skal overvejes, når man vælger. Mattfarve dannet efter tørring spiller en meget vigtig rolle, da mindre mangler ikke vil være meget mærkbare (revner, uregelmæssigheder eller dårlig anvendelse af lag), hvilket ikke er tilfældet for glans. Ved måling af loftet eller væggene er hazeindekset på niveau med hvidhed, der virker som et af hovedkriterierne for den behandlede overflades fejlfri udseende.

Hvis dit mål er at skabe ikke en hvid, men et farvet loft, så er det her ønskeligt at bruge glans. Det er fornuftigt at købe denne sammensætning, hvis loftets overflade er stor nok og glat. Hvis du er involveret i reparation af boliger, kan du her også bruge glans.

Tabel. Anbefalet akryl maling.

Akrylmaling til vægge: fordele og ulemper

Akrylmaling har længe været et af de vigtigste finishmaterialer. Ved reparation skal du lære mere om sådanne farvestoffer og tage højde for deres nøglefunktioner, ellers vil det være meget svært at opnå det ideelle resultat.

Særlige egenskaber

Akrylmaling bruges til at reparere omkring et halvt århundrede, og købere lægger i stigende grad vægt på det. Ved hjælp af sådanne sammensætninger vil forbrugeren kunne legitimere alle de ideer, han havde til at dekorere lokalerne. I de fleste tilfælde anvendes akrylmaling på vægge og lofter, og der er separate muligheder for maling af beton og mursten. Dens utvivlsomme fordele er:

 • høj modstandskraft over for vand
 • manglende giftige egenskaber
 • ingen ubehagelig lugt;
 • accelereret tørring;
 • tilladt våd rengøring og rengøring
 • nem dannelse af flerfarvede malinger.

Når man taler om ulemperne ved akrylkompositioner, er det vigtigt at være opmærksom på sammensætningen, fordi individuelle producenter bruger sundhedsfarlige komponenter for at opnå maksimale besparelser. Det er sværere at vælge en farve end vandbaserede maling; blande to forskellige farver hver gang giver en lidt anderledes visuel effekt.

Hvis vi sammenligner akryl og latex maling, bliver det indlysende, at forskellen mellem dem skyldes den kemiske sammensætning og de grundlæggende fysiske egenskaber. Latex øger styrken og elasticiteten af ​​det påførte lag, men den gennemsnitlige forbruger vil næppe mærke forskellen.

Hvor er det brugt?

Områder af akrylmaling er ekstremt forskellige, det kan påføres på forskellige overflader. Disse er ikke kun vægge og lofter, men også facader af bygninger. Selvfølgelig kræver interne og eksterne værker forskellige formuleringer. For at male ovnen, en radiator med varme og områder tæt på det, anvendes der varmebestandige farvestoffer, der let tåler høje temperaturer. Før du bruger malingen, skal du læse instruktionerne omhyggeligt fra start til slut.

Når man vælger maling, skal man være opmærksom ikke så meget på typen af ​​rum med hensyn til formålet med den dekorative sammensætning:

 • øget holdbarhed
 • for interne dele af lokalerne
 • til facader.

Med hensyn til modstand mod de skadelige virkninger af vand er næsten hver højkvalitets akrylbaseret maling helt hydrofob. Men enhver producent af indvendige farvestoffer er genforsikret og nævner i instruktionerne, at kun relativt tørre steder kan males med akrylblandinger. Vandbaserede farvestoffer foretrækkes til køkkener, badeværelser, stuer og soveværelser. Men selv der er det uønsket at male segmenterne af lokalerne, der kan blive våde fra sprøjtvand. Det er mere korrekt at trimme sådanne steder med fliser.

Ofte udføres efterbehandling med akrylmaling på cinderblokken, træ, beton og mursten. Lejligheden kan repareres økonomisk ved hjælp af forholdsvis lave omkostninger til malingsmuligheder, såsom:

 • styren acryl;
 • vinyl acryl;
 • akrilosilikonovy.

Under fremstillingsprocessen anvendes såkaldte copolymerer. Der er mange andre muligheder, som hver især har en strengt defineret anvendelsesområde. Så ikke alle maling og lakblandinger vil være nyttige til maling.

Akrylmaling kan bruges, selv hvor overfladen er ret ujævn. Det er ikke bare "lægge" over fejl på 5 mm, men også effektivt forkæler dem.

Modstandsdygtighed over for ultraviolet lys gør det muligt at anvende sådanne forbindelser til vægindretning, der ligger i et godt oplyst rum.

Farver og teksturer

Størstedelen af ​​akrylløsninger er lavet i hvid farve, men enhver køber kan nemt ændre farve ved at anvende farver af forskellige slags. Du kan også anvende de oprindeligt flerfarvede formuleringer, der produceres af individuelle producenter.

Akryl har ulige hvidhed. Teknologer skelner mellem tre niveauer:

 • super hvidt materiale;
 • mælkehvide;
 • almindelig hvid.

For at farverne fuldt ud kan opfylde dine forventninger, og oplysningerne fra producenten ikke var vildledende, skal du kontrollere malingen, når du køber, sammenligner tonen med farven på kvalitetspapir.

Det skal bemærkes, at farveakrylkompositionerne skaber enten en mat eller blank tekstur. Matt maling anbefales, hvis du ikke ønsker at maskere ikke for væsentlig deformation eller revner i bunden.

Glans er at foretrække, hvis du planlægger at skabe en farvet overflade, stor nok og jævn. Eksperter anbefaler at bruge denne mulighed også til boligområder i huset. Tekstureret indretning indebærer oprettelse af relieftegninger og kunstneriske kompositioner, men det er ikke anbefalet, at det ikke er boligområde. Anyway vil få mennesker sætte pris på sådanne lækkerier.

Maler væggen under sølv, du kan understrege de stilistiske fordele ved andre dele af rummet. Denne tone er kompatibel med alle designbeslutninger og en række andre farver. Vigtigt, sølvfarverne hæver loftet visuelt, det er værd at overveje ejerne af små boliger.

Pearl maling er designet til at give rum til rummet, og en sådan ændring som "kameleon" tilføjer en række interessante moduleringer. Begge muligheder ser attraktive ud på træet og på tapetet til maleri.

For at skabe en lys og attraktiv sammensætning er det ikke nødvendigt at begrænse dig til nacre. Maling indeholdende glitter danner et lige interessant interiør. Men at tilføje strålende elementer er det nødvendigt at respektere foranstaltningen. Det er uønsket at male muren så stærkt, at den blinds ved første øjekast. Det er muligt at vise originalitet ved hjælp af glans af forskellige typer og farvning ud over primærfarve.

Den sorte mur er det nøjagtige modsatte af de farverige og strålende sorter. Dette er en skarp, endog radikal stilistisk beslutning. Som med ethvert kraftfuldt designværktøj, bør denne indstilling kontaktes med forsigtighed og veje alle positive og negative sider omhyggeligt. Professionelle kombinerer ganske ofte den sorte farve på en eller to vægge med hvid indretning eller lyse omgivelser, men for dem, der ikke har særlig viden og færdigheder, anbefales et sådant trin ikke.

Hvis vi ikke taler om malerpaletten, men om metoderne til visuel undervurdering af malerier, er det værd at være opmærksom på, at det er tilrådeligt at belægge sammensætninger baseret på akrylmaling med en beskyttende gennemsigtig lak. Dette vil hjælpe dem med at bevare et attraktivt udseende og vil ikke forringe deres ydre kvaliteter.

producenter

Hvis du fokuserer på anmeldelser fra forbrugerne, vil en af ​​de førende stillinger helt sikkert blive taget af "Sniezka Super Matt" blandt de dybe uigennemsigtige akrylmaling. Denne coating påføres meget let, maskerer mindre problemer og tillader luft at passere igennem. Finske produkter leveret til Rusland under varemærket Joker, perfekt til dem der lider af allergi eller astma. Det anbefales også til afslutning af børns værelser.

Enhver vurdering af akrylmaling belægninger, der er lavet for nylig, indeholder også nødvendigvis den russiske maling af "Tex" mærket. Forbrugerne sætter pris på det for en overkommelig pris og en fremragende modstand mod ødelæggende miljøfaktorer. Virksomheden bruger kun det nyeste udstyr, som strengt overholder industristandarderne, og forbedrer processen fra år til år.

Dulux er en hollandsk akrylmaling produceret af en af ​​verdens førende i branchen. Den er blevet leveret til mere end to dusin lande i lang tid. Forbrugerne sætter pris på egenskaberne ved dette materiale.

Farbitex har høj vedhæftning til en lang række overflader. Dette er en meget uigennemsigtig og økonomisk maling, derudover skelnes af visuel appel. Dem, der er sket med at bruge denne farvestofsammensætning, noterer sig den overkommelige pris og evnen til at male hele overfladen i et lag uden korrektion.

Dekolor - disse er maling, der efter tørring bliver meget tæt og mekanisk stabil. Selv en betydelig temperaturforskel, betydelig fugtighed og effekten af ​​direkte sollys forhindrer ikke farvestoffet i at opretholde sine praktiske egenskaber i lang tid. Lugten af ​​lakmateriale er ret svag, efter farvning forsvinder den meget hurtigt. Opskriften giver dig mulighed for at lave de mest originale nuancer ved at blande forskellige versioner af maling.

Interiør er også ret anstændigt og høj kvalitet akryl indvendig maling, som er i stand til at overføre mange rengøringscykler på en våd måde. Produkter af denne bekymring kan anvendes på:

 • beton;
 • gips;
 • drywall;
 • MDF og spånplader;
 • tapet;
 • tidligere malede overflader.

Produkter under Sadolin-mærket er attraktive af en bred vifte af designmuligheder. Med deres hjælp er det nemt at skabe en imitation af sand, marmor eller silke. I mere end hundrede år har virksomheden fremstillet fremragende lakmaterialer, der kan anvendes til enhver form for overflade. En farve sammensætninger TehnoLux afviger ganske anstændigt praktisk ydeevne, på trods af den relativt lave omkostning.

Tips til valg

Anvendelsen af ​​primerblandinger vil ikke kun forbedre overfladebehandlingen, men reducere også forbruget af maling og lakmateriale. Glat bund er bedre dækket med farvestoffer end groft og ujævnt. Men samtidig er det nødvendigt at vælge de foreløbige og endelige formuleringer systematisk, så de passer til hinanden.

I gennemsnit at male 1 kvadrat. m overflade vil have brug for fra 150 til 250 ml akrylmaling. Den præcise figur afhænger af, hvor godt forberedt overfladen er, og om arbejdet er udført i henhold til reglerne. Vaskbar matmaling er perfekt til maling af facader.

Hvis du vil afslutte metaloverfladen, skal du fokusere på lakkematerialets muligheder, som gør det muligt at undvære tidligere korrosionsbehandling.

Trævægge ikke kun uden for huset, men også indenfor det skal dækkes med malinger indeholdende antiseptika og fungicider. I et landhus er det værd at anvende farvesammensætninger, der indeholder insekticider.

Maling til gips er valgt så omhyggeligt som muligt, fordi det skal opfylde en række strenge krav. Disse omfatter:

 • lav modtagelighed for mekanisk ødelæggelse og slid
 • modstand mod kolonisering af mikroorganismer;
 • bevarelse af kvaliteten under virkningen af ​​ultraviolette stråler
 • elasticitet (således at vibrationer og krympning ikke krænker lagets integritet);
 • antistatiske egenskaber, da støv altid er til stede i luften;
 • optimal dækningsevne.

I visse situationer er det også nødvendigt at beskytte mod de skadelige virkninger af aggressive stoffer og ild. Hvis du venter på komplekse designarbejde, skal du vælge en akrylmaling baseret på organisk opløsningsmiddel. Det er også perfekt i tilfælde, hvor bundvæggen er udsat for meget tungt slid.

For de overflader, der i starten har betydelige defekter, er det bedre at foretrække uigennemsigtige varianter af maling, de maskerer deformationen meget mere effektivt end glatte sorter. Når man vælger det, bør man også være interesseret i tørketid, massefraktioner af ikke-flygtige stoffer, der er dannet frostbestandighed.

Akrylmaling til vægge og lofter - hvordan man vælger

Sendt den 06/29/2017 i loftet, vægge kategori // 0 kommentarer // Indsendt af admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Akrylmaling er en sammensætning på vanddispersionsbasis, som danner en film på overfladen, der skal færdiggøres. Den bruges bl.a. til maleri af pudset, træ, beton, mursten, gipspladervægge, skillevægge, lofter.

Egenskaber af akryl maling

Malingsammensætningen baseret på akryl-akrylpolymer (harpiks), farvestof, vand. Den største fordel ved denne type belægning er fraværet af en skarp ubehagelig lugt, der er karakteristisk for opløsningsmiddelbaserede sammensætninger.

Akrylmaling - en slags akryl. Forskellen er, at der anvendes andre bindemidler. Akryl er fri for urenheder og indeholder koncentrerede elementer. Prisen på acrylatfarvekompositioner nedenfor, egenskaberne er ens.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-10.jpg "alt =" akrylmaling til loftet som er bedre " width = "550" height = "550" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-10.jpg 550w, https: // remontcap. com / wp-indhold / uploads / 2017/06 / 1-10-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-10-300x300.jpg 300w, https: //remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1-10-200x200.jpg 200w "sizes =" (maksimal bredde: 550px) 100vw, 550px "/>

Fordele ved akrylmaling til vægge og lofter:

 • Let at rengøre
 • Bare sæt
 • Tørrer hurtigt
 • ugiftigt
 • Dampgennemtrængelig
 • Modstandsdygtig over for slid, ridser, UV-eksponering
 • Varmebestandig
 • økonomisk brugt
 • Ikke bange for temperaturændringer
 • Elastisk, dækker små revner
 • Det har en høj densitet
 • Allergivenlig
 • Har en overkommelig pris.

Ulemper ved akrylmaling:

 • Ikke brandhæmmende
 • Modstandsniveauet for udseendet af forurening og mikroorganismer er ikke det højeste
 • Vaskes ikke med vand efter tørring, så redskaberne skal vaskes konstant.

Akrylmaling kan fortyndes med højst 10%. Til fortynding er det bedre at bruge specielle midler og følge producentens anvisninger.

Påfør den forberedte sammensætning ved hjælp af almindelige malværktøj: børste, rulle, sprøjtepistol. Overfladebehandling til maling udføres på den sædvanlige måde. For at få en kvalitetscoating er der normalt nok to lag.

Anvendelsesområde

Akrylmaling til loft og vægge er velegnet til indvendig og udvendig dekoration af alle typer lokaler i industrielle, kommercielle, boliger, herunder børnehaller, skoler, hospitaler, klinikker.

Typer af vægge og lofter, for hvilke akrylmaling er særligt velegnet:

 • beton
 • træ
 • mursten
 • Baggrund til maleri
 • Gips og gipsplader
 • slagger blok
 • Akryl og mineralgips

Overflader, for hvilke akrylmaleriets sammensætning er egnet til visse betingelser, er opfyldt - silikat, silikone, silikat-silikoneplaster.

Sådan vælges den rigtige akrylmaling til vægge og lofter

Der er specielle akrylmaling til loftet. Hvilken man skal vælge? Beslutningen træffes på grundlag af en sammenligning af flere egenskaber, egenskaber for et bestemt rum. Loftmaling er oftest velegnet til vægge. Ofte kan du finde farvesammensætninger mærket "til vægge og lofter."

Det vigtigste spørgsmål ved køb af akryl til loftet - hvilket er bedre? Svar objektivt umuligt. I hvert tilfælde kræves visse karakteristika:

 • farve
 • Grad af glans
 • For hvilken type arbejde (ekstern eller intern)
 • For hvilke overflader er sammensætningen egnet - ikke alle er velegnede til træ eller gips
 • De vigtigste parametre - forbrug, opacitet, tørretid
 • Yderligere egenskaber afhængig af kravene i en bestemt sag

Den første parameter ved hvilken akrylmaling er valgt til vægge og lofter er farve. Der er to valg:

 1. Blander hvid maling med farveskemaer. Når du vælger denne indstilling, skal du gemme tonekoden
 2. Erhvervelse af færdig farve maling. Det anbefales at købe det med en margen, da det er næsten umuligt at få et nøjagtigt match i skygge i forskellige satser.

Den næste parameter er graden af ​​glans. På dette grundlag er der tre hovedtyper:

 • Halvblank, glansig, højglans - kun for en perfekt flad overflade, da det understreger alle fejl, og jo højere glansgraden er, desto højere er overfladen
 • Dybt matt, halvmattet, matt - ikke krævende på overfladens kvalitet, holdbar
 • Pearlescent - giver bulk
 • Chameleon er en slags perlemor, har effekten af ​​overløb.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/88562_potolok-pokrashennyi-glyancevoi-kraskoi.jpg "alt =" akrylmaling til loft "width =" 550 "height =" 413 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/88562_potolok-pokrashennyi-glyancevoi-kraskoi.jpg 550w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/88562_potolok-pokrashennyi-glyancevoi-kraskoi-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/88562_potolok -pokrashennyi-glyancevoi-kraskoi-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/88562_potolok-pokrashennyi-glyancevoi-kraskoi-70x53.jpg 70w "sizes =" (maksimal bredde : 550px) 100vw, 550px "/>

Generelle egenskaber ved akrylmaling belægninger, som du skal være opmærksom på:

 • Skjulkraft - udtrykt i antallet af gram farvestoffer, der kræves til et tæt maleri på 1 kvadrat. m overflade. Anvendelse af 20-60 g maling med god opacitet gør den tidligere farve helt usynlig
 • Tørretid - varierer fra 1 til 4 timer
 • Forbrug - udtrykt i kvadrat. m, der er dækket af en liter maling. I akryl er denne figur i området fra 9 til 13 kvadratmeter. m.

Ifølge yderligere parametre er akrylmaling:

 • Fugtfast - til badeværelser, badeværelser, brusere, puljer, køkkener, andre våde værelser
 • Biostatisk - anbefales især til at male deres køkken og badeværelse. Indeholde komponenter (sølv, etc.), der stopper udviklingen af ​​svampe, skimmel, bakterier
 • Varmebestandigt (til radiatorer) - Til efterbehandling af steder, der konstant udsættes for varme (vægge nær en gaskomfur mv.)
 • Kaldtæt - til indretning af uopvarmede lokaler
 • Til maling af pletter og dryp - anbefales til belægning af overflader med pletter fra nikotin, olie, sod osv.
 • Tekstureret - lav et reliefmønster
 • Ekstra stærk

For rum, hvor der kræves hyppig våd rengøring af loftet og væggene, er vaskbare akrylfarvepræparater egnet. Når du vælger dem, skal du være opmærksom på modstanden mod våd slid. Det angiver, hvilken grad og hyppighed af eksponering belægningen gør:

 • 1 klasse - gentagen intensiv vask ved brug af rengøringsmidler til husholdningsbrug
 • Grad 2 - blød svamp vaske med brug af husholdningsholdige rengøringsmidler
 • Grade 3 - blød svamp vaske uden brug af andre midler
 • 4 klasse - periodisk våd rengøring
 • 5 klasse - kun kemisk rengøring

Den bedste akrylmaling til loftet er latex. Det er kendetegnet ved belægningens holdbarhed, modstandsdygtigheden over for virkningerne af ultraviolet stråling, kan nemt vaskes af med hænder og værktøj (hvis det ikke må tørre ud), det passer godt på enhver overflade, undtagen glans og metal. Den kan senere påføres enhver anden form for belægning. Den eneste ulempe er, at latex er et gunstigt miljø for udviklingen af ​​svampe og bakterier. Dette problem løses ved at påføre en primer med antiseptiske ingredienser før farvning.

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/fb-3.jpg "alt =" fb "width =" 700 " height = "529" srcset = " data-srcset = "https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/fb-3.jpg 700w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/06/fb-3-300x227.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/fb-3-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru /wp-content/uploads/2017/06/fb-3-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Berømte mærker af akryl maling

Populære mærker af maling til vægge og lofter baseret på akryl:

 • Joker - produkter af finsk bekymring. Specielt anbefales til allergikere og astmatikere samt til efterbehandling af børns værelser. Sikkerheden ved dette mærke af lakering er bekræftet af det europæiske kvalitetsmærke "Eco label"
 • Tex er et overkommeligt mærke af indenlandsk maling, modstandsdygtig over for ydre påvirkninger
 • Dulux - et mærke produceret af den nederlandske gruppe. Det er en af ​​verdens førende blandt producenter af malinger og lakker. Kvaliteten er bekræftet af mange års erfaring og et bredt marked (26 lande)
 • Caparol - produkter fra to russiske fabrikker ejet af samme tyske selskab. Maling produceres til hjemmemarkedet ved hjælp af tysk teknologi.
 • Sniezka - Polsk maling og lak produkter, hvis kvalitet opfylder kravene i europæiske standarder
 • Kolorit - dette mærke er produceret på Tikkurila fabrikker beliggende i Ukraine. Malingskvalitet er op til par, prisen er tilgængelig
 • Farbitex - akrylmaling til lofter, har god vedhæftning til overflader, opacitet, høje dekorative egenskaber

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1456073462467.jpg "alt =" akrylmaling til farbitexlofter "width =" 533 "height =" 533 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1456073462467.jpg 533w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/06/1456073462467-150x150.jpg 150w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/06/1456073462467-300x300.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/06/1456073462467-200x200.jpg 200w "sizes =" (maksimal bredde: 533px) 100vw, 533px "/>

Akrylmaling med vanddispersion er et optimalt valg for lokaler med øgede krav til materialets sikkerhed eller i tilfælde, hvor det ikke er muligt at vente på vejrens lugt fra den sædvanlige opløsningsmiddelbaserede farvesammensætning. Et stort udvalg af akrylfarvekompositioner giver dig mulighed for at vælge den ønskede indstilling i hvert enkelt tilfælde.