9 bedste maling til loftet

Hvidt uudsletteligt snavs, en støvsuger med en sprøjtepistol, pletter i loftet - billedet "vi har whitened the ceiling" kaster stadig ind i horrorrepræsentanter for de mellemliggende og ældre generationer i vores land. Heldigvis præsenterede det aktivt udviklede marked for byggematerialer og efterbehandling materialer mange alternativer til denne naturkatastrofe af reparation. Og den nemmeste måde for dem, der beslutter at opdatere friskheden af ​​lofterne i huset, er maleri. Matte, blank, tekstureret, farvedesign opnås let ved hjælp af en konventionel børste-, rulle- eller sprøjtepistol.

Alle forbrugernes behov er at sortere de udbudte materialer og bestemme hvilket loftmaling der er bedre.

Hvilket loftmaling skal jeg vælge?

Det er værd at evaluere lakering materialer ved hjælp af følgende faktorer:

  • Skjulkraft (malings evne til fuldstændigt at skjule det forrige lag med et minimumsforbrug);
  • maskerende virkning;
  • bulk
  • måder at passe på den malede overflade;
  • prisen.

I alt tilbyder butikkerne 6 typer af loftmaling:

  • polyvinylacetatemulsion;
  • akryl;
  • latex;
  • silicone;
  • silikat;
  • imponerende.

Alle disse maling er vandige suspensioner af polymerer og pigmenter, så de vil blive korrekt kaldt vandemulsion eller vanddispersion. Men alle vandbaserede maling og lakker er forskellige ved den type polymer, hvormed der kaldes maling. Der er også en forskel i pris, farve tilbud og selvfølgelig i kvalitet.

Dufa - den bedste blanke maling til loftet

Omtrentlig pris for Dufa Superweiss (10 liter): 3300 rubler.

Denne loftsmaling er rost for dens hvidhed, silkeagtig glans, fremragende skjulkraft, holdbarhed, holdbarhed og rimelig prispolitik fra producenten.

Behagelig glans er en prioritet for de fleste brugere. Det understreger ikke kun renhed af farve, men bidrager også til den visuelle stigning i rummets rumfang. Derfor bruges Dufa ofte til at male lofter i små værelser og korridorer.

I producentens rækkevidde er der dekorative belægninger, der skaber spektakulære mønstre i lofterne. Det betyder, at det er muligt at eksperimentere ikke kun med nuancer og halvtoner, men også for at skabe originale optiske illusioner og forskellige interessante teksturer på overfladen.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Testimonials: "Det er en fornøjelse at arbejde med Dufa - stor maling."

Caparol - den bedste maling til loftet i landet

Omtrentlig pris for Caparol CapaSilan (10 liter): 3950 rubler.

Dette er en af ​​de få producenter, der specialiserer sig i silikone maling til lofter.

Silikoneforbindelser i tørprocessen let fjerner eller skjuler mindre uregelmæssigheder, ruhed og revner i loftet. Caparol silikone maling kan "skjule" revner op til 2 mm tykt.

Materialet har også en høj skjulkraft, og selv for et lag maler overfladen perfekt, er det nemt at rengøre og næsten ikke forurener, da det har en kraftig støv- og vandafvisende effekt.

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10

Anmeldelser: "Efter min mening er den bedste maling til lofter i uopvarmede værelser. Jeg brugte det til lofterne i landet, og selv om huset ikke blev opvarmet om vinteren, så længe alle lofterne som nymalet. "

Dulux - den bedste matte loftmaling

Omtrentlig pris på Dulux Magic White (10 liter): 3100 rubler.

Dulux er den bedste loftmaling, hvis du leder efter en matt version (dette er et produkt fremstillet i Storbritannien, da de russiske fabrikker ikke altid kan prale af samme kvalitet). Dens lysabsorberende egenskaber er så gode, at de næsten helt maskerer alle små fejl i loftoverfladen. Malingen har fremragende skjulkraft: kun to lag er nok til at gøre loftet perfekt. Hvis du tilføjer lavt forbrug pr. Kvadratmeter, miljøvenlighed, et bredt udvalg af nuancer, simpel pleje, ingen ubehagelig lugt og evnen til at anvende sammensætningen på en uforberedt overflade, så bliver det klart, hvorfor maling er så populær på trods af den betydelige omkostning.

Vores bedømmelse: 9,7 point ud af 10

Prisen er høj for dette mærke, og kvaliteten af ​​den russisk fremstillede maling er ikke stabil.

Svar: "Der er ingen fejl, undtagen prisen. Maling på lofter tørrer meget hurtigt, og allerede bogstaveligt om en halv time er der ingen lugt i huset. "

"Halo" - den bedste vaskbare loftmaling

Omtrentlig pris for Oreol Rabat (13 kg): 900 rubler.

Oreol maling passer meget godt på overflader og lofter af enhver art, hvilket skaber en næsten perfekt mat finish. De fleste matte præparater er kendetegnet ved høje forskydninger, især når det kommer til hvide, pastel- eller terracotta nuancer. "Halo" i dette tilfælde er ingen undtagelse. Og endnu mere.

Den færdige belægning tørrer hurtigere end en og en halv gange i forhold til andre producenter, den er perfekt vasket og rengjort. Oplysninger fra fora og specialiserede steder fremhæver blandt andet farverne på "Halo" og giver dem den højeste vurdering baseret på resultaterne af den faktiske brug.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10

Det forbrug, som fabrikanten hævder, svarer ikke altid til reelle resultater.

Anmeldelser: "Et godt valg til en rimelig pris. Malet på den gamle gulvede tapet overgik resultatet alle forventninger. "

Tikkurila - højeste kvalitet vandbaserede loftsmaling

Omtrentlig pris for Tikkurilla Euro 7 (9 liter): 2800 rubler.

Tikkurila er længe blevet synonymt med ordet "kvalitet" når det gælder maling og lak. Farverne i dette mærke er alle de fordele, forbrugerne søger:

  • ren farve;
  • ubegrænsede muligheder for farvning;
  • holdbarhed;
  • miljøvenlighed
  • UV-resistens;
  • fremragende præstation.

Tikkurila har en ulempe - prisen er høj, men den skal betales for rigtig god kvalitet. Samtidig er det vigtigt at forstå, at kvaliteten forstås som "rigtig" Tikkurila. Et produkt fremstillet nær St. Petersburg er ikke altid så perfekt.

Bedømmelse: 9,5 point ud af 10.

Når du køber skal du være opmærksom på produktionsstedet for maling.

Anmeldelser: "God maling til loftet - forlader ikke striber og tørrer hurtigt."

Ceresit - den bedste silikat loft maling

Omtrentlig pris for Ceresit CT 54 (15 liter): 3300 rubler.

Silikatmaling Ceresit er primært beregnet til facadearbejde, men det er også ret muligt at bruge dem inde i bygningen - også for lofter. De kan lide byggere og forbrugere med det endelige resultat, god dækningsevne, miljøvenlighed, svampegenskaber, enkel pleje og holdbarhed.

Ceresitemalinger er ret krævende på basen og bedst af alt falder på mineralplaster.

Bedømmelse: 9 point ud af 10

Mal "lunefuldt": Du skal bare være opmærksom på basen - og resultatet bliver uforudsigeligt.

Anmeldelser: "Anvendt" Ceresite "hurtigt og meget enkelt. Anvendes til at male den sædvanlige børste - loftet ser bare godt ud. Men jeg måtte lide med gips. "

"Snowball" - den bedste kvalitet i lavpris segmentet

Omtrentlig pris for maling SNIEZKA EKO (10 liter): 1400 rubler.

Loft maling behageligt overrasket af den bedste værdi for pengene. Passer til næsten alle typer overflader, har fremragende skjulkraft. Giver dig mulighed for perfekt at kombinere overfladen af ​​forskellige teksturer, hvilket ofte er nødvendigt, når du installerer gipsvæg på loftet.

Næsten alle muligheder er ikke meget vandafvisende, men hypoallergen og miljøvenlige. Malinger er let tonet til den ønskede skygge. Desværre adskiller malingsforbruget fra producenten sig fra den faktiske næsten to gange, for hvilken "Sne" får en stor minus fra os.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Svar: "Dækningsevnen blev behageligt overrasket, malen falder virkelig i loftet meget jævnt og i et pass får du en høj kvalitet hvid belægning."

"Expert" - fremragende hvid maling til lofter

Omtrentlig pris for "Ekspertvaskbar" (14 kg): 850 rubler.

Maling "Expert" - en af ​​anvisningerne for malinger og lakker af firmaet DEKART. Lofter efter ansøgning til dem ser produkterne af dette mærke rigtigt hvidt ud. Det er for sin rene og lyse farve, at maling er værdsat af mesterne til at dekorere. Loftsmaling "Expert" har en række fordele:

  • tør hurtigt
  • mister ikke farve over tid, må ikke smuldre og ikke bære ud;
  • ingen lugt efter tørring
  • ikke-toksisk;
  • se godt ud i glans og mat;
  • Velegnet til alle typer overflader.

Farvemiddelsammensætningen er ikke altid vellykket, så denne maling er bedst udvalgt af dem, der skal male loftet hvidt. Den anden ulempe bemærket af brugere er overdreven tæthed. Dette problem løses let ved at fortynde malingen til den ønskede konsistens, men disse oplysninger er desværre ikke angivet af producenten i instruktionerne.

Bedømmelse: 8,5 ud af 10 point

Anmeldelser: "Fremragende vaskbar loftmaling! Jeg kan godt lide det, fordi det kan anvendes på enhver overflade, selv på beton, selv på tapet. "

"TEKS" - den bedste maling til loftet i værelser med høj luftfugtighed

Omtrentlig pris for Tex Pro (9 liter): 1600 rubler

Malinger af dette mærke tilhører kategorien af ​​vandbaseret, især polyvinylacetat, selvom der er acrylat-latex. Det betyder, at materialet til prisen er relativt billigt, let at påføre, næsten ikke lugter.

Det er tonet med TEX maling i henhold til deres kataloger, men denne mulighed er ikke fastsat for alle sorter af lakmaterialer. Blandt kritikken til producenten er der oftest stødt på: højt forbrug, strenge krav til jordbunden og uvæsentlig faktisk skjulekraft - malen skal anvendes mange gange for at få en anstændig effekt.

Når du vælger en maling "TEX", er det værd at huske funktionerne i pleje Alle vandbaserede polyvinylacetatmalinger vaskes let af med vand efter påføring, så loftet, der er malet med dem, bliver ikke rengjort.

Bedømmelse: 8 point ud af 10

Anmeldelser: "Når det påføres, dråber ikke og strømmer ikke. Til reparation af europæisk kvalitet vil det måske ikke fungere, men det er en helt anden ting at male loftet uden at koste uden særlige krav til kvalitet. "

Hvordan vælger man den bedste maling til loftet?

Højkvalitets reparation begynder altid med et omhyggeligt udvalg af materialer. Derfor er følgende tips ikke overflødige:

  1. Prøv at købe maling af udenlandske producenter, der er udgivet fra deres hjemland.
  2. Pas på forfalskninger, det vil sige kun vælge betroede butikker og virksomheder.
  3. Fokusere på egenskaberne, altid overveje fejlen.
  4. For at skjule og adhæsion, lyt til eksperternes anbefalinger.

Loftsmaling - lunefuldt materiale. Hvis du ikke vil observere belægningen af ​​belægningen, yellowness, heterogenity eller peeling, så vælg malingen meget omhyggeligt, og så vil resultatet af reparationen ikke skuffe!

Hvordan male loftet

Kære herrer, fortæl mig fra erfaring, hvilken maling at vælge til loftet? Er der høj kvalitet og ikke meget dyrt loftmaling, forstår jeg, at der er Deluxe og Dyuf, men måske er der billigere maling, men også af god kvalitet? Tak på forhånd,

vand emulsion sædvanlig. det er den billigste. Tilsæt den en lille akrylprimer, og det vil vise sig en maling, der ikke er ringere end Ticurilla. Min venskemiker på kompositionen demonterede dyre mærker, det viste sig at det hele er gammelt, bare ikke fysisk og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyb penetration akryl alkohol, vand, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

maling euro 7 billigere og ikke værre i kvalitet

Delux-2500r 10 l og Dyufa-1800r 10l. Dette er ikke den dyreste maling. 10 liter vil være nok til 30-40 m2 loft. nogle gange er det ikke værd at spare meget. Jeg forsøgte engang at sælge malet Tacks sælger-meget rost. men personligt ved jeg ikke, hvad kvaliteten er. Gå til OB eller Leroy Talk med konsulenter, kan anbefale at det er billigere.

Tag hvad du har råd til, hvis du ikke slår fluer i loftet, vil noget vare meget lang tid.

Stærkt uenig Der er også begrebet "skjule". Normal maling godt forberedt overflade kan rulles op en gang. En dårlig, og til tre applikationer måler ikke over. Når kunden bragte os en billig en. Malede to gange og stadig pletter. Længe troede det på "affald". Mens maleren ikke rullede et stykke grønt hyprok to gange. Så selv efter en tolags belægning lavede "greenness" sin vej.

Se maling Olympus, næsten indenlandske Dyuf.

Maling eurolux, vores produktionskvalitet er meget god, for prisen er ikke dyr. Jeg anbefaler.

Tag det på basis af akryl og ikke latex, ugle, Alpina eller Snowflake

vand emulsion sædvanlig. det er den billigste. Tilsæt den en lille akrylprimer, og det vil vise sig en maling, der ikke er ringere end Ticurilla. Min venskemiker på kompositionen demonterede dyre mærker, det viste sig at det hele er gammelt, bare ikke fysisk og i normal konsistens, som jeg forstod. For fremtiden er dyb penetration akryl alkohol, vand, PVA lim i forholdet 1: 8: 1.

dulyuks for 1400 spand til loftet lige og det er dyrere at under farven og til væggene

tex super hvid vaskbar

Hej Olga Efter at have læst det, de rådgiver dig, kan jeg sige følgende. Tro på de mennesker, der rådes til at tage den maling, du har råd til, bare kom og fortæl dig hvilke prisgrænser du vil have, at maling skal tilbydes. Når du lægger på en god overflade og + Korrekt drift, det er en garanti for kvalitet. Og for at skynde sig blandt priserne er dyrere. For eksempel 10 l billige-40m2 og 10l dyre-80m2.

Copolymer latex maling, Tikkurila Euro 2. Economy serie maling til lofter og tørre rum. Latex maling baseret på akryl copolymer Tikkurila Euro 7 Economy serie maling til lofter og tørre rum. Sidste maling mere modstandsdygtig over for vask.

Det er bedre at tage den maling, som maleren vil bestille, da han er vant til at arbejde sammen med hende og ved, hvad han kan forvente som følge heraf.

Rådgive en god maling (hvid) på loftet.

Venligst rådgive en god maling på loftet! To typer lofter - monolitisk beton (rotband, LR + vetonit med shitrokom), og den anden type - suspenderet, kitt med GWL web.
Jeg hørte, at der er sådanne malinger, de redder fra en lille oversvømmelse. Og der opstod ikke sprækker på GVL.

Jeg sparer ikke på materialer, jeg foretrækker at købe den rigtige, selvom det er dyrere materiale end at fortryde at have reddet et par tusind.
Mens jeg gjorde reparationerne, indså jeg, at rotbandet kørte det, det var vetonit, shitrock, Ceresit CT-17 primer, men i maling er min viden nul, desværre er alt håb for et klogt forum.

Venligst rådgive en god maling på loftet! To typer lofter - monolitisk beton (rotband, LR + vetonit med shitrokom), og den anden type - suspenderet, kitt med GWL web.
Jeg hørte, at der er sådanne malinger, de redder fra en lille oversvømmelse. Og der opstod ikke sprækker på GVL.

Hvis du vælger det rigtige materiale, hvorfor sørg for revner. Der er sådanne malinger. På ISS bruges de..

Beckerplast N 3. Sverige. Prisen er ca. 4 x tusind, en spand på 10 liter. Jord er bedre end Dyufa eller Tifengrunt.
I ethvert indkøbscenter er alt dette

Arbejde uden kunst - Barbarisme!

Arbejder, tak, jeg lærte et nyt ord, men før hørte jeg intet andet end tikkurila (og endda hun sandsynligvis 100.500 arter). Jeg gik til google. Google sagde, at Bekerplast budgetmaling (ved borgerlige standarder, som jeg forstår det) og ufuldstændigt hvid, fordi designet til farvning. Så vil jeg spørge noget andet:

  1. Er den korrekte maling en latexmaling?
  2. 50 kvm Hvor mange liter har du brug for?

Hvordan male i hvor mange lag? Jo mere jo bedre, eller i 2 lag eller i tre.

PS. 90% af reparationerne foretaget af mig selv (takket være forummet), men træt. Putty hyrede en mester, men han er en elsker af budgetbeslutninger, han råder mig til at strække kluden i badeværelset, han fortalte mig i lang tid, at strækningen er bedre end lath, så la han endelig lade den glide, "fordi den er billigere". Derfor besluttede jeg at få en mening om maling fra offentligheden.

Jeg anbefaler til loftet front silikone Rauf 9l i Leroy 1200r. - Vandtæt, blød, lugtfri.
Jeg prøvede også Dulux køkkenet blank og mat. Rauf er tykkere, mere uigennemsigtig - ligger mindre, holder op bedre, holder åbent længere, behageligt at male. Dulux er mindre uigennemsigtig og dyr. Ved resultatet af at male disse maler er der ingen forskel.
Der var en stor oversvømmelse, og Rauf og Dulux forvitrede det - intet spor, men jeg primerede både beton og skjolde med en vandtæt primer før maling.
Jeg prøvede på skråningerne af tikkurila euro 20, det er værre end Dulux. Tikkurila og bekerplast er ikke vandtætte.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive god maling

OlegI, forreste silikone - Har du malet sit værelse?

frominfotek skrev:
Jeg sparer ikke på materialer.

Så kan du rådgive Benjamin Moore, "male til dummies." I den forstand, at det tilgiver fejlene i uerfaren ansøgning og har en god skjulekraft.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive en god maling på loftet!

TIKKURIKA Harmony. Bank på 2,7 liter i området 1700 s. Jeg vil understrege, ifølge forsikringerne hos maleriets konsulent, som rådede mig om denne maling og forsikrede mig om at have malet det en gang, ville jeg ikke se i retning af de andre. Som følge heraf foretrækker jeg personligt Gloria.

Tak! Jeg tror jeg besluttede hvad jeg har brug for: latex (som jeg forstår det, det er den bedste slags maling) er dybt matt. Kan være lidt blueness. Og for at holde oversvømmelsen. Og lugtfri af sig selv.

Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve". Hvorfor leverer forskellige producenter deres produkter med samme tal?

waw0375, og denne Benjamin Moore sælges i Leroy (eller hvor kan man købe den)? Og alligevel - hvad præciserer Murr at tage (de er nok ikke den eneste art fra producenten)?

frominfotek skrev:
Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve".

type, som VAZ-2110, VAZ-2101))))

frominfotek skrev:
Tak! Jeg tror jeg besluttede hvad jeg har brug for: latex (som jeg forstår det, det er den bedste slags maling) er dybt matt. Kan være lidt blueness. Og for at holde oversvømmelsen. Og lugtfri af sig selv.

Det er stadig ikke klart, hvad maling "tre", "syv", "tyve". Hvorfor leverer forskellige producenter deres produkter med samme tal?

Hvad slags markedsføringskursus er tråden.. år 15 år kun med en overflødig dyufovsky en, der omkring 4 tusind for en 10l spand.. og jeg er ikke bekymret, jeg er tilfreds med det, og jeg synes det er forkert at eksperimentere og prøve noget nyt. og mere, jo mere denne latexmaling er, desto mere "gummi" er det, det vil på den ene side det vaske godt, og på den anden side vil det ordne det og skrælle filmen.

frominfotek skrev:
Venligst rådgive en god maling på loftet!

som dette "> malede pisterne. Jeg vil gerne sige, at det er uforligneligt lettere at male end Tikkurila Harmony, der malede skråningerne i andet værelse. Beckers dækkede overfladen i 2 lag og gav ikke-farver sammen med selve rammen, det er jeg blot smurt det med maling, jeg vil da dække med et andet lag.. men da tørring ikke så selv de mindste spor af farvning og ikke påført et andet lag.. Nå er der ingen spor af rullen, det viste sig at være en ideel overflade. Og over Harmony har jeg været hård og længst efter næsten med en tamburin dansede for at blive acceptabel th overflade.. 4 gange malet.. Købt i Merlin 2 flasker 0,9 liter til 690 rubler per sekund.. bank uventet for mig var intakt, havde ikke forventet, jeg gjorde, at de to lag vil være nok..
Nå, med en fugtig klud kan du tørre denne maling, også uden spor. Generelt kunne jeg godt lide..

Akryl loftmaling anmeldelser

Hvilken maling at vælge til loftet

I øjeblikket er der mange byggematerialer, som du kan reparere loftet med: Disse er lofter, lofter og vægpaneler mv. Imidlertid er kittens lofter og malet med vanddispersion eller vandbaseret maling stadig meget populære. Dette er for det første - billigt og for det andet - smukt.

Hvad er de samme kriterier, der skal styres, når man vælger maling i loftet. For det første vil jeg ikke rådgive visse mærker af maling her, og derfor vil jeg ikke reklamere for dem, fordi alle jer, kære besøgende, bor i forskellige lande og byer og følgelig at søge rundt i byen for et malemærke, der ikke er til salg der - det er meningsløst.

Malinger kan være blanke og matte, halvmåtte er også mulige. Glansede maling, som det vides, skinner meget godt, i loftet ser det ud, vi vil sige, ikke så meget. Nej, måske kan nogen lide at have et "skinnende loft" hjemme, men jeg kan ikke lide det personligt. Desuden, hvis du maler loftet med en blank maling, så vil det vise alle fejl i kitt: små pits, knuder og knuder.

Så vi besluttede os for dette problem - det er bedre at male loftet med matt maling.

Lad os nu røre ved et lille vaskeproblem. Den malede overflade skal til tider vaskes, men malet må ikke vaskes overhovedet. Mest billigt maling vasker ikke, og hvis det på en overflade er malet med sådan maling, at holde en våd klud, så vil du se, hvordan det er vidunderligt smurt og vasket helt op til kitt. Det anbefales ikke at male loftet med sådan maling, for da vil du tørre det, men det virker ikke.

Der er maling, der:

Kan vaskes med sæbevand;

Kan vaskes med børster (indtil der er maling nok vandtæt og holdbart).

Hvad angår spørgsmålet om miljømæssig renlighed, er vandbaseret maling i denne henseende ikke særlig. Selvom hun malede og fortsætter med at male, men det er bedre at bruge vanddispersionsmaling. Den samme vandbårne maling er akryl, silikat og silikone.

Akrylmaling falder perfekt på overfladen, strammer små revner og er desuden meget nem at rengøre. Jeg anbefaler at bruge denne type vanddispersionsmaling.

Silikatmalinger er gode, fordi de forhindrer udseende af svampe på overfladen, men de spænder ikke revner, som akrylmaling gør.

Silikone maling er en anden stor form for vandbårne maling. Silikone maling skaber en slags beskyttende film, perfekt rengjort og bliver faktisk ikke snavset.

Med hensyn til farven på maling, vil du røre næsten enhver af din smag. Der vil ikke være nogen problemer med dette. I nogle tilfælde behøver selv ingenting at blande sig, fordi malingen er solgt, allerede færdig i næsten enhver farve. Hvilken farve du skal vælge - det er op til dig, men jeg foretrækker at male lofterne i en klassisk hvid farve.

Anmeldelser af akrylmaling sniezka eco

Loofah (DUFA)

Vi har en datter, der stadig elsker at male på væggene i sine 3,5 år, vi besluttede at male igen på grund af de vægge, der blev gniddet ud. Efter at have malet Dufa - sletter jeg fra væggene nogen tegninger af min datter, selv filtpenne. Jeg bruger en svamp til retter og feer. Så jeg anbefaler stærkt! [Svar] [Annuller svar] Andrey skrev (a) 12. august 2012 kl. 16: 16 Købt dyuf parketlak. rigtig lort. Til slid er absolut ikke resistent. Den tørrede lak fjernes med en negle. Efter at have anvendt nogle steder af en eller anden grund matte, selvom lakken blev solgt under mærket glans. I almindelighed er douf mark et symbol på et hack. [Svar] [Annuller svar] Yuri skrev (a) 4. januar 2012 kl. 21: 11 købt hvid akryl Superweiss fra Dufa, malet loftet i stuen, malingen skulle påføres flere lag, de tørrede malingsfejl var meget sandpapir og meget beklagede, at jeg generelt købte og brugte denne uskadelige maling som angivet af mærkaten. Efter nogen tid var der alvorlig smerte i hovedet, der var feber, smerte i templerne, drejning af hovedet, barnet udviklede hoste og åndedrætsbetændelse Nye måder, begyndte at studere malingens sammensætning, viser sig, at ana indeholder en masse dispergeret titandioxid, som forårsager disse fænomener, du kan tjekke det selv eller læse forskningen, jeg anbefaler ikke at købe [Svar] [Annuller svar] - Ilya skrev (a) 26. august 2012 kl. 12:20 Du vidste ikke, at alle producenter bruger titandioxid for at malingen skal være hvid? Og at når du anvender en maling, skal du bære åndedrætsværn? Og sikkerheden ved vandbaseret maling betyder fraværet af organiske opløsningsmidler. Og alle de andre "charme" af byggekemi forbliver. Så ikke i maling sagen, men i din uvidenhed. Sammensætningen blev læst efter ansøgningen, og ikke før købet

Forresten, for sort, sættes carbon black til basen maling.

Og det store flertal af husholdningsvarer er heller ikke vitaminer indeholdende [Svar] [Annuller svar] Marina skrev (a) 15. december 2011 kl. 20: 01 I går malede jeg loftet med DUFA-maling Mattlatex Keramika. Jeg forstod ikke, hvordan man applicerede den med en sprøjte, hvis den er så tyk at den næppe kan påføres med en rulle. Sælgeren i butikken "anbefalede" at det ikke var nødvendigt at fortynde det, men jeg fandt ikke oplysninger om selve banken. [Svar] [Annuller svar] Andrey skrev (a) 18 september 2011 kl. 12:13 Dyuf F 90 købte den første maling i sommeren 2010 for at dække pisterne efter installation af et plastikvindue. Sælgeren er en butik af byggematerialer i Lugansk (Ukraine). Dette valg blev lavet på anbefaling af salgsassistenten efter min anmodning om at vælge noget anstændigt til at afslutte vinduet, hvilket vil blive udsat for alle ugunstige vejrforhold. Overholdt alle anbefalinger til forberedelse af overfladen og fortsatte med at male ansøgningen. Han arbejdede uafhængigt med en almindelig pensel i august under varmt vejr over 30 grader. På grund af den hvide farve af den færdige kittet, hopper efter anvendelsen af ​​det første lag var næppe mærkbar. Skjulkraft er smuk, men et lag er ikke nok - efter fuldstændig tørring og påføring af det andet lag er resultatet fremragende. Sløvhed og en behagelig skygge af hvid farve vil tilfredsstille den mest krævende smag. Efter et år med "udnyttelse" af F 90 ændredes hverken farven eller vedhæftningsstyrken, selvom overfladen blev udsat for fuld fugtighed med frysning og langvarig udsættelse for direkte sollys. Det tåler våd rengøring uden at ændre egenskaberne. Men det er virkelig nødvendigt at opbevare det ved en positiv temperatur - efter frost bliver den til ostemasse og det bliver umuligt at bruge det.

Maler anmeldelser

Vandvarmer Ariston Velis, anmeldelser
  • 1
  • 2
Husholdningsapparater og elektronik Stasik *
  • 26 svar
  • 5.935 Visninger
  • 06 juli, 2013 - 01:21
  • Den sidste Besked: Myata
Bosch værktøj, anmeldelser
  • 1
  • 2
Værktøj og udstyr maloy3594
  • 18 svar
  • 1 841 Visninger
  • 21. juni 2013 - 23:23
  • Den sidste Indlæg: MakusTog
Laminat Ritter - hvad er anmeldelserne?

Gulve og gulv AndreyL

  • 0 svar
  • 211 Visninger
  • 19. juni 2013 - 08:36
  • Den sidste Indlæg: AndreyL
Engineering Board, anmeldelser

Gulve og gulve ilya_989

  • 13 svar
  • 2.109 Visninger
  • 22. maj 2013 - 12:39
  • Den sidste Meddelelse: ilya_989

Den bedste akrylmaling anmeldelser bygherrer

Højkvalitets fugtbestandig akrylmaling hjælper med at give væggene et attraktivt udseende. Efter påføring vises et slidstærkt lag på væggen, som ikke beskadiges af mindre mekaniske belastninger, peger på stød og ridser, samtidig med at substratet beskyttes mod vand, skimmel og andre svampe. I dag er der mange sorter af akrylbelægninger, der afviger i formål, sammensætning og anvendelsesmåde.

kategori

navn

pris

Kundeanmeldelser

Den bedste maling til vægge og loft

Modstandsdygtig, passer godt på overfladen. Snehvide pletter vaskes let. Bliver ikke gul med tiden.

Fremragende dækningsevne. Efter 2 lag viser det sig en matt overflade af dyb farve.

Ideel til badeværelse og køkken. Det vasker godt, vandet ruller øjeblikkeligt. Der er ingen lugt, men det tørrer i lang tid.

Bedste Akryl Gulvmaling

Tørrer hurtigt, er let at påføre, men der er en ubehagelig lugt. Holder mere end en dag.

Bfistro tørrer, der er næsten ingen lugt. Blanke, fodspor forbliver på overfladen.

Bedste akryl badeværelse maling

0,95 liter - 2700 rubler.

Den ideelle beslutning ikke kun for et badeværelse, men til en sauna og et bad. Brister ikke, bliver ikke gul, vaskes perfekt.

Til badeværelse og køkken. Det vasker godt, tørrer meget hurtigt, det er ubelejligt at arbejde med en pensel, bedre med en rulle.

Bedste udvendige maling

Der er slet ingen fejl. Selv skovlen er lavet af meget høj kvalitet.

Matte, skaber et holdbart lag på overfladen, falmer ikke i solen.

Den bedste akrylmaling til vægge og loft

Det er klart, at der ikke er nogen perfekt maling. Den ene lugter, den anden tørrer i lang tid, den tredje er for tyk, og den fjerde er tværtimod for flydende. Den vigtigste betingelse, der gælder for efterbehandling materialer inde i en boligbygning er fraværet af organiske opløsningsmidler og alkydharpikser. De giver en skarp ubehagelig lugt, som er forvitret i dagevis. Vi har valgt de bedste tilbud på anmeldelser af mennesker.

ŚNIEŻKA EKO

Hypoallergen mat akrylmaling til loftet og væggene er ikke i stand til at forårsage allergiske reaktioner, derfor bruges den med succes i børns værelser. Materialet er beregnet til udsmykning af vægge og lofter, der består af cementkalk, gipsplader, træbaser. Materialet skaber en mat, hvid overflade, der gør det muligt for adskillelser at "trække vejret".

Ved påføring i et lag på op til 9 m2

Anbefalet antal lag

Tilgængelig farvepalet

Den snødekte blanding er pigmenteret.

Pris for 10 liter 2000 rubler.

Ved ansøgning skal du følge en bestemt rækkefølge. Overfladen er forberedt - rengøres, slibes og affedtes. Anvend derefter akrylprimer, som tilføjer en lille mængde sneboller - så det viser sig at reducere forbruget. Mellem lagene, herunder efter jordens påføring, sørg for at lade være i 4-5 timer for at lade tørre helt.

Regal Select 547 Waterborne Interior Paint - Flat

Dette er en selvforstøvende, matblanding lavet af en SuperPremium-klasse vandbaseret. For at opnå en mættet farve er det nok at anvende 2 lag. Materialet kan rengøres og vaskes let væk fra pletter, snavs eller støv.

Regal Select 547 Waterborne Interior Paint - Flat

Sammensætningen indeholder ingen flygtige organiske stoffer, hvilket er et stort plus. 1 gallon bruges til at dække en overflade på 35 kvm. Til tørring er det nødvendigt at tildele 1 time til genbrug - 2 timer. Pris - fra 2500 rubler.

Tikkurila Euro Extra 20

Vaskbar maling til våde rum. Påfør i 2 lag jævnt uden dråber. Forbruget mere end fabrikanten hævder - i stedet for 10 kvm. pr. liter er nok for et gennemsnit på 6-7. Men i lang tid forbliver det intakt. Selv i køkkenet bliver den ikke gul, skrælmer ikke med tiden og forbliver snehvid i mere end 5 år.

Tikkurila Euro Extra 20

2,7 metal spand

Anbefalet antal lag

Tilgængelig farvepalet

Snehvid blanding kan tones til enhver ønsket skygge

Før påføring af overfladen rengøres. Der er en porøs struktur, det anbefales at blive primet med Euro Primer primer eller Prof Base. Hvis der er spor af svampe på væggene, skal Homeenpoisto forbehandles. Denne løsning dræber den patogene flora og blokerer dens genopståelse. Det kan også anvendes på radiatorer, i dette tilfælde er Rostex eller Rostex Super Akva også forbelagt og derefter (efter tørring) malet.

Bedste Akryl Gulvmaling

Akrylmaling er egnet til træ, beton, mursten. Forbered et materiale baseret på akrylharpiks, farvestofpigment og vand. Kan være mat eller blank. Dækslet beskytter sikkert gulve mod mekanisk og kemisk påvirkning.

Lakra

Materialet har høje dekorative parametre, god skjulekraft og pålidelig vedhæftning til bunden. Produktet er let at anvende, samtidig med at der skabes en ensartet glat overflade, der er modstandsdygtig over for slid og andre mekaniske effekter.

Emalje til gulv LAKRA akryl gyldenbrun

Produktet kræver ikke forudgående forberedelse og er klar til drift umiddelbart efter køb. Designet til maling af træ- og betonggulve inden for husholdninger. En anden farve sammensætning kan bruges til behandling af døre, møbler mv.

Oprettelse af en fugt- og pletbestandig overflade

Døre, møbler, gulv, træ, beton

Mellem lagene - 2 timer, helt - 8 timer

Børste eller rulle

Tikkurila betolux

Vandafvisende emalje kan bruges både som et uafhængigt grundlag for gulve og i forbindelse med farver af de ønskede nuancer. Det er muligt at anvende en sådan emalje på baserne fra beton eller træ, der tidligere er ryddet af fedtede pletter og affald. Forspænding er ikke nødvendig.

Døre, møbler, gulv, træ, beton

Fra støv - 4 timer helt - en dag. Det er muligt at udsætte gulvet efter 7 dage

Børste eller rulle

på beton - 7-9; på træ -9-11

farverne i kataloget "Gulvbelægninger" og "Tikkurila Symphony"

0,9 liter, 2,7 liter, 9 liter, 18 liter

Bland godt inden påføring. Sæt i 2 lag med mellemtørring i løbet af dagen. Ved tegning af det første lag til fortynding med hvid spiritus 1050 på kvart. Belægningsfarve kan fremstilles i en dag ufortyndet eller let fortyndet maling.

Bedste akryl badeværelse maling

Denne form for sammensætning skal være fugtresistent, have antibakterielle komponenter i dens sammensætning og skelnes af øget modstandsdygtighed overfor høje temperaturer, damp og fugtighed. Vi repræsenterer stadig i rangordningen kun de bedste prøver i hver kategori.

Matt finish Aura-532 bad og spa interiør maling

Denne akrylmaling til bade og andre rum, hvor der er høj luftfugtighed - SPA, saunaer, svømmebassiner. Materialet hjælper med at afstøde fugt og bevare de oprindelige parametre. Derudover giver den et langvarigt beskyttende lag, som regelmæssigt kan rengøres med en fugtig klud. Produktet fås i 14000 nuancer. Det er lavet under hensyntagen til proprietær teknologi Color Lock. Det har et højt niveau af skjulekraft, så kun to lag vil være nok til at få et godt resultat.

Matt finish Aura-532 bad og spa interiør maling

Produktet indeholder ingen flygtige organiske komponenter. Belægningen er ikke udsat for falning, når den udsættes for sollys. 1 gallon indebærer forarbejdning op til 25 kvadratmeter i et enkelt lag. Det tager 1 time at tørre, men mellem lag er det nødvendigt at klare 2 timer. Pris - fra 2700 rubler.

Køkkener og Badeværelser - Matt finish

Byggematerialer på vanddispersionsbasis anvendes til indvendig arbejde - bearbejdning af vægge og lofter med høj driftslast eller fugtighedsniveau. Det gælder Microshield teknologi, som forhindrer dannelse eller akkumulering af mikroorganismer på overfladen af ​​partitionen. Modstandsdygtigheden over for rengøring overstiger ti gange parametrene for traditionelle vandemulsionsblandinger.

Køkkener og Badeværelser - Matt finish

Produktet har høj modstandsdygtighed mod fordampning, forurening, slid, mekaniske effekter. Acceptabel i ren hvid farve, men også farvning i pastell eller lys nuancer. Ikke sammensat af cyan. Foring er pakket i en 2,5 liters tank, 1 liter pr 10 kvm forbruges under ansøgning i 1 lag. Under optimale forhold tørrer den i 30-50 minutter, og gentagen påføring er kun mulig efter 2 timer. Pris - 2900 rubler.

Bedste Akrylmaling til Udvendig

Til dato er facade akrylmaling til udvendigt arbejde en af ​​de bedste løsninger - mange eksperter anbefaler at vælge denne type farvestof til facadebehandling.

ŚNIEŻKA EXTRA FASAD

Denne akrylmaling er designet til udvendig arbejde, den har fuld beskyttelse mod forvitring, samt en garanti på 10 år på den resulterende belægning. Materialet bevarer sin farve i lang tid selv under påvirkning af ultraviolet stråling. Det har en fremragende belægningsevne, som er så vigtig for facadeblandingen.

ŚNIEŻKA EXTRA FASAD

Ved påføring i et lag op til 7 m2

Anbefalet antal lag

Roller, spray, børste

Tilgængelig farvepalet

Den hvide blanding kan farves med pigmenter i henhold til Color System.

Passer godt på overfladen og ruller let og jævnt. Økonomisk i udgifter, holdt i meget lang tid.

Aura 631 Vandbåret Udvendig Maling - Satin Finish

Dette er en 100% akrylmaling, der er karakteriseret ved en lav grad af glans og bruges til udvendig dekoration. Materialet bevarer en lang farve i lang tid takket være Color Lock teknologi. Derudover har den en god indikator for opacitet.

Aura 631 Vandbåret Udvendig Maling - Satin Finish

Blandingen kan påføres ved en temperatur, der ikke er lavere end + 5 ° С. Efter tørring er laget ikke udsat for revnedannelse, skrælning og opskumning. Det er modstandsdygtig over for mugg. 1 gallon dækker 22-30 kvadratmeter i et enkelt lag. For fuld tørring tager et lag op til 4 timer, det samme beløb er nødvendigt til genanvendelse. Pris - fra 2000 rubler.

Fordelene ved at vælge akrylmaling

Byggemarkedet tilbyder forbrugerne 4 hovedtyper af akrylblandinger, der adskiller sig i udseendet og strukturen af ​​overfladen:

  • glans - kræver omhyggelig forudjustering af overfladen, fordi den giver den en attraktiv farve med strålende glans;
  • matte - har ingen refleksion og skaber en behagelig, lidt grov overflade, hvor tryk på hænder og andre genstande ikke vil være synlige;
  • perle - dekorative akrylmaling til indendørs arbejde, det indeholder et fintkornet uorganisk fyldstof, hvorved effekten af ​​en reliefkonstruktion dannes
  • Vandemulsion - Malerens generelle navn baseret på en vandkomponent og anvendes til vægvægge i køkkenet, i et badeværelse, et soveværelse eller et salon.

De fleste håndværkere foretrækker akrylmaling af flere årsager:

  • de opretholder de oprindelige parametre, når de opvarmes
  • har et langt operationelt liv
  • øget modstand mod direkte ultraviolette stråler;
  • virkningen af ​​at beskytte metaloverflader fra korrosionsdannelsen;
  • I sammensætningen er der ingen giftige komponenter, såvel som en ubehagelig lugt.

Farve eller hvid akrylmaling er lidt dyrere end sine modstykker, men det overgår dem definitivt i præstation. Vælg produktet skal være baseret på følgende kriterier:

  • hvor det er planlagt at anvende materialet og i kombination med hvilket grundlag - gips, træ, metal mv.
  • hvilken fugtighed er til stede i rummet og det vil være nødvendigt at vaske belægningen ofte ud af forurening
  • foretrækker blandinger af kategorien "superhvid", de har den højeste kvalitet, og derefter i faldende rækkefølge, gå i klasserne "hvid" og "mælkagtig nuance";
  • Beslut om de eksterne parametre af belægningen, hvilket burde være resultatet - blank, mat, perlemor.

Selv når du vælger, bør du naturligvis tage højde for volumenet af farvestoffet, så det ville være nok til overfladebehandling, men der var ingen rester. Til dette skal du kende blandingsforbruget pr. 1 m2. Nedenfor giver vi et eksempel på de bedste akrylfarvestoffer, som ifølge bygherrer fortjener særlig opmærksomhed.

Sådan opdrættes, anvendes, hyppige fejl

Den nemmeste måde at fortynde akrylkonsistensen er at bruge vand. En anden lige så populær metode er fortyndingen af ​​sammensætningen med et specielt diluent, som anbefales af fabrikanten. Men her skal man huske på, at denne komponent kan påvirke belægningens endelige parametre, det kan blive kedeligt eller tværtimod blankt. Vi analyserer forholdet mellem vand og maling:

  • 1: 1 - du får en blanding med en ideel konsistens, den lægges på overfladen og vil tjene som en god base for maling;
  • 2: 1 - to dele vand gør det muligt at få et tyndt lag, der er jævnt fordelt på væggen.

Hvis malingen er tørret, skal den knuses til pulver inden fortynding. Men at male en sådan blanding af kritiske områder anbefales ikke.

Teknologi arbejder med materialet:

  • overfladebehandling - udvaskning, rengøring fra gammel maling, kitt, priming;
  • Behandling af hjørnesektioner, bevæger sig til midten;
  • Det første lag påføres i tværretningen, den anden - vinkelret - til vinduet.

Det er vigtigt! Det andet lag kræver fuldstændig tørring af den første. Tidsintervallet er angivet individuelt på hver pakke.

Fremgangsmåden ved maling af facade, loft eller gulv har ingen særlige forskelle. Det vigtigste er at følge instruktionerne, og belægningen vil være helt glat og attraktiv.

VIDEO: De subtiliteter af maleri vægge! Løs et fælles problem

lofter

Når loftet er monteret eller kittet, er det tid til at tænke på at male det. Det er nødvendigt at bestemme ikke kun med farve, men med typen af ​​maling. For eksempel anbefales ikke olie at bruge, fordi den skaber en damptæt film, og den har desuden en skarp lugt og tørrer i lang tid. Den bedste maling til loftet er stadig vandbaserede eller vanddispersionsformuleringer. Artiklen vil detaljere de typer af maling og de bedste producenter.

Indhold:

I dag er byggemarkedet fyldt med maling til lofter i forskellige priskategorier. Efter at have kommet til butikken, løber øjnene fra snesevis af dåser, ved første øjekast det samme. Alle er fulde af etiketter, og det er ikke underligt, at uden yderligere viden vil det være svært at træffe det rigtige valg.

Selvfølgelig kan du kontakte konsulenterne, men det garanterer ikke, at du vil kunne vælge den optimale kombination af pris og kvalitet, da sælgerens primære opgave er at sælge dyrere tog.

Men selv efter at have studeret klassificeringen af ​​maling- og laksesammensætninger, er det umuligt at finde ud af, hvad der sælges i denne eller den pågældende bank med det samme. Derfor skal vi langsomt læse de egenskaber, som fabrikanten angiver på etiketten. Først og fremmest være opmærksom på dets sammensætning, og mere præcist på grundlag af hvilken komponent malingen blev lavet. Og også i løbet af tørringen, forbruget af sammensætningen pr. M2, modstandsdygtighed over for slid, fugt eller vandresistens, formål. For eksempel:

  • Nogle gange på malingspanden er der en bemærkning om, at sammensætningen er resistent over for tørt slid. Det betyder, at den malede overflade kan tørres med en tør svamp eller støvsuges, men tørres med en fugtig klud, og jo mere kan den ikke vaskes. Ofte har sådanne egenskaber billige vandbaserede maling. De er ret egnede til at male loftet;
  • Fabrikanten kan også give oplysninger om, at malingen kun kan bruges i lokaler med lave driftsbelastninger. Dette betyder for tørre rum, såsom et soveværelse, påklædningsværelse eller en korridor. Der er en anden nuance, i områder hvor folk ofte ryger, kan denne maling blive gul. Hun anbefales ikke at male loftet i køkkenet eller badeværelset;
  • at have slidstyrke egenskaber og være uudslettelig, er sammensætningen meget mere alsidig. Det kan vaskes med sæbe og vand. Det er sandt, at det ikke er muligt at vaske pletten helt, og måske vil der være et spor, hvis du gnider det stærkt. Men generelt, for at opdatere loftets farve, fjerne støv fra det, vil det vise sig;
  • nogle vandbaserede maling giver styrkeegenskaber. Når påskriften er smudsafvisende eller vaskbar, kan du sikkert købe det til at male loftet i køkkenet eller i et rum med høj luftfugtighed. Det kan vaskes med alkaliske vaskemidler og gør det gentagne gange uden at gå på kompromis med dets udseende.

Nuancer i at vælge maling til loftet

  • Farven på maling til loftet og dens tekstur er valgt ud fra rummets stil, farveskema og formål. Det er opdelt i 3 hovedtyper: matte, halvglans og blank. Sidstnævnte hjælper bedst til visuelt at forøge rummet i rummet, og matt hvid maling giver rummet en diskret adel og poise.
  • Ved forberedelsen af ​​loftets overflade til maling er det nødvendigt at opnå perfekt ensartethed. Dette gælder for kitning og slibning. Maling ikke kun skjuler selv mindre uregelmæssigheder, men tværtimod vil det understrege dem endnu mere. Glatte stave, mere modstandsdygtige over for slid, skelner tydeligere alle depressioner eller konvexitet. Lidt mere loyalt i denne henseende er mat maling, der maskerer små defekter. Det er bedst, i dette tilfælde at vælge noget sekundært, for eksempel halvglans.
  • Vandig emulsionsmaling, på grund af at den indeholder vand, mister sine egenskaber efter frysning. Derfor anbefales det ikke at købe det om vinteren på markeder, der ikke er udstyret med et opvarmet lager.
  • Ved første øjekast har malinger med samme egenskaber en bred vifte af priser. Men det er ikke helt sandt, fordi dyre mærker ofte har mindre malingforbrug pr. Kvadratmeter. Derfor er omkostningerne ved dyre og billige formuleringer ikke så meget forskellige, når man beregner mængden af ​​maling i en spand med antallet af malede målere.
  • Paradoksalt nok, men sommetider er maling af en dokumenteret producent værre end mindre kendt. Dette sker på grund af de høje omkostninger ved sammensætninger af de promoverede mærker, så de bliver oftest smedet. Den nye producent er stadig lidt kendt og tilbyder derfor sine produkter af god kvalitet til en lav pris.
  • Nu er det ofte skrevet på maling dåser, at det er beregnet til maling lofter. Hvis den ikke har en så smal specifikation, er det nødvendigt at vælge en universel til indvendig arbejde. Det har godt skjul, og vigtigst, når det påføres, falder det straks på overfladen uden dannelse af dråber.
  • Vær ikke bange for, at malingen i stedet for snehvid under applikationen har nogen lysfarve. Fabrikanten tilføjer et specielt pigment til det, så de ikke-farver er synlige, og efter tørring forsvinder det fuldstændigt, hvilket efterlader den malet overflade af loftet helt hvidt.
  • Glansig maling til loftet. Det skaber effekten af ​​specularitet, som kun ser smuk ud på et perfekt jævnt pudset loft. Det er bedre at bruge i små rum, at det vil visuelt forstørres. Det vasker godt og mindre tiltrækker støv.
  • Matte loftmaling. Det absorberer lys godt, så det gemmer loftet i loftet lidt. Takket være god skjul kan en enkelt frakke være tilstrækkelig. Når det tørres, danner selvvaskbare typer en porøs overflade. På grund af hvad der vasker værre end den glatte modstykke.

Hvilken slags maling er bedre til loftet

Typer af maling, der er egnet til at male loftet:

  • akryl;
  • vand emulsion;
  • silicone;
  • latex.

Alle ovennævnte typer har ingen skarp lugt, tør hurtigt, er nemme at påføre og danner en overflade egnet til vask. Fabrikanten kan yderligere forbedre sammensætningen ved at tilsætte komponenter, der forbedrer de fugtighedsbestandige kvaliteter.

De passer godt i loftet med børster, ruller eller sprøjtepistoler. Ethvert af disse værktøjer er i stand til at opnå ensartethed og ensartethed af dækning.

Vandemulsion og vanddispersionsmaling

  • Den klassiske version af maling til loftet er vandbaserede formuleringer. I mange årtier er de blevet valgt til deres lave pris og miljøvenlighed. Lavet på en vandbase, de har ikke en stærk lugt, tørre hurtigt og er nemme at bruge. Ved at slå på en overflade uden anstrengelse vaskes de af svampen fugtet i vand. Undtagelsen er vaskbare maling, men de er også nemme at rengøre, hvis de fjernes før tørring.
  • Vandig emulsionsmaling har fremragende vedhæftning til loftets kittens overflade, det er let at tynde selv med dine egne hænder (når du køber et farveskema i en specialbutik, beregner sælgeren hvor meget farve du skal tilføje farve til en liter maling for at opnå den ønskede skygge).
  • Vanddispersionsegenskaber svarer til vandbaseret, men mere modstandsdygtig over for slid og vask. I den forbindelse anbefales det til lofter i badeværelser og køkkener.
  • Efter tørring skaber de en dampgennemtrængelig belægning, hvilket er særligt vigtigt, når gulvet er lavet af træ. Nogle producenter tilføjer særlige antiseptiske og antifungale ingredienser til dem. I et rum med høj luftfugtighed forhindrer dette mal.

Akryl loftmaling

  • I sammenligning med vandbaserede maling er prisen væsentligt højere. Derfor, for at male loftet, som sjældent udsættes for mekanisk stress, vælges det ikke så ofte. Men den højere pris er berettiget af gode egenskaber og egenskaber.
  • Så det danner en holdbar belægning, der er egnet til gentagen vask. Samtidig slettes det dekorative lag ikke og bliver ikke kedeligt.
  • Akrylmaling er ikke bange for ultraviolet, og fader derfor ikke selv med direkte sollys. For det meste er dette vigtigt for farvede lofter. Akrylformuleringer behøver ikke at være farvet på egen hånd, de sælges i et stort farveområde.
  • Ved tørring udsender den ikke en ubehagelig lugt, og på grund af den viskose konsistens ligger den på overfladen, det er i stand til at maskere selv små revner.
  • Farven på etiketten er altid lidt mørkere end ved første øjekast farven selv i dåsen. Dette skyldes, at akrylmaling efter tørring bliver mere mættet.

Latex loft maling

  • Dette er en god mulighed for at male loftet, men dets popularitet er ikke så højt på grund af sammensætningens omkostninger. Men denne pris er fuldt berettiget, da belægningen er meget ridsefast, vaskebestandig og med et attraktivt udseende og dampgennemtrængeligt.
  • På trods af dens høje modstandsdygtighed over for fugtige miljøer er det nødvendigt at bruge yderligere antisvampsprimere eller imprægneringer, når de dækker loftet i sådanne våde rum som et brusebad, badeværelse eller pool. Faktum er, at latexmaling svagt modstår svampformationer.
  • Som nævnt ovenfor har den ikke en ubehagelig lugt og er ikke skadelig for helbredet, så det kan endda males indendørs uden at lufte. Derudover tørrer det hurtigt, det tager 30-120 minutter at sætte helt.
  • Latex maling har god dækning og vedhæftning med næsten alle typer baser, men fabrikanter anbefaler at anvende en primer, før de påføres.

Men hun har også ulemper:

  • lav modstand mod ultraviolette stråler, hvilket betyder, at lyse farver i solen falder hurtigt;
  • Det tolererer ikke lave temperaturer, på grund af hvilken hele overfladen er dækket af små revner, og under langvarige temperaturfald taler det helt.

Hvilken maling at vælge til loftet

Efter en kort meddelelse om den mest almindelige form for maling og lak, der er egnet til maling af loftet, er det nu værd at være opmærksom på, hvad du skal stole på, når du vælger.

  • For det første - dette er dets uigennemsigtighed, hvilket angiver strømningshastigheden og den krævede mængde materiale.
  • Hvis loftet har en fejl, skal du sørge for graden af ​​maling maskering effekt.
  • Kanylens volumen, de samme ydre beholdere kan have en forskel på 100 ml eller mere.
  • Operationelle træk ved den resulterende coating.
  • Pris.

Alle typer af maling, der anbefales til lofter, er vandige suspensioner af pigmenter og forskellige polymerer. Det er sidstnævnte, der er ansvarlig for malingens navn, selvom de faktisk er vanddispergerende.

De vigtigste forskelle er i kvalitet, pris og mulige farver.

Top loftmaling rating

DUFA

  • Det anses af mange fagfolk at være en af ​​de bedste glansmalerier til loftet.
  • Det sælges i form af en 10-liters plastikspand med navnet dufa superweiss. Den gennemsnitlige pris er 3500 rubler.
  • Dens fordele er i god dækningsevne, snehvide blank overflade, styrke og holdbarhed. Og alt dette til en rimelig pris på 300-500 gnid / l.
  • Ikke-påtrængende glansloftdækning i prioritet hos de fleste købere. I et lyst rum lægger han desuden vægt på hvidhedens hvide, og et lille rum øges visuelt.
  • I Dufa produktlinjen er der specielle dekorative kompositioner til at skabe spektakulære teksturer og mønstre i loftet. Det betyder, at der ikke vil være nogen begrænsninger på toner, men fuldstændig kreativitet er skabt for at skabe smukke mønstre og optiske illusioner.

Caparol

  • Tilbyder modstandsdygtig maling til lofter i landhuse og havehuse. Den gennemsnitlige pris på 4000 rubler / 10l.
  • Denne producent fremstiller silikone loft maling. Disse forbindelser er værdsat for evnen til at dække og maskere små uregelmæssigheder. Når de er tørre, fylder de og helt gemmer revner op til 2 mm brede. Så før du anvender dem behøver du ikke at skabe det perfekte fundament, så de bliver ofte valgt til sommerhus. Silikone maling selv når frysning ikke sprækker og begynder ikke at skrælle af.
  • På grund af siliconebasen opnår det lag, der opnås ved tørring, også fremragende vandafvisende egenskaber, hvilket gør det muligt aktivt at vasket. Derudover er dette loft næsten ikke forurenet.
  • Og vigtigst af alt, for et kvalitetsresultat er det nok at anvende kun 1 lag.

Dulux

  • Masters foretrækker det for mange andre at skabe et matte loft. Til en pris på 3000rub / 10l er den af ​​høj kvalitet. Sandt når du køber, skal du være opmærksom på, at den blev produceret i Storbritannien. Malinger lavet under dette mærke på russiske fabrikker er signifikant dårligere i kvalitet.
  • På trods af at malingerne ikke skjuler fejlene i belægningen, er de lysabsorberende egenskaber ved Dulux dårlige loftmalinger så gode, at de næsten helt overflade overfladen med små revner.
  • For at skabe en høj kvalitet holdbar belægning skal du anvende 2 lag. Men det er økonomisk og ligeligt liggende, så det samlede malforbrug er lille.
  • Derudover er det en helt miljøvenlig sammensætning, der ikke har en stærk lugt, har en bred farvepalet. De kan endda male en uforberedt overflade.

halogen

  • Den indtager en ledende position blandt den vaskbare maling til loftet. Billig version af økonomiklassen, prisen for en plastikspand på 13 l i alt 900-1000 rubler.
  • Det skaber en matt finish på lofter af enhver art. Oftest har uigennemsigtige maling af lys eller pastellfarver høj uigennemsigtige egenskaber. Oriol produkter håndterer det helt uden at give dyrere modstykker, og det tørrer næsten dobbelt så hurtigt.
  • Kan dække med to lag selv den gulede bund af loftet eller væggene.
  • Ifølge anmeldelser på internettet er denne maling fortjent så populær. Alle skriver om det økonomiske forbrug, lave omkostninger og god præstation.

Tikkurila

  • Ikke underligt at dette er den bedste vandbaserede loftmaling. Dette mærke i mange år er nøglen til høj kvalitet. Prisen på en sådan maling er 2500-3000 gnid / 9 l.
  • Produkterne fra det finske mærke er kendt for deres rene farve og en bred vifte af farver (du kan købe en færdig skygge eller kappe med et køb i butikken i næsten enhver skygge). Opretter en meget holdbar og holdbar belægning, der er karakteriseret ved høj miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod ultraviolette stråler. Når farvning ikke danner dråber og pletter, tørrer det hurtigt.
  • Til salg er som en ægte finsk maling, og er lavet i nærheden af ​​Skt. Petersborg. I nogle tilfælde vil den anden afvige i kvalitet til det værre.

Ceresit

  • Det er veletableret blandt de silikatbaserede loftmalerier. Dens pris er 3400 gnid / 15l.
  • Kernen er disse facadesammensætninger, men på grund af det fremragende resultat anbefaler professionelle molarer det til at male vandene indeni. Ud over god anvendelse og miljøvenlighed inkorporerer de svampekomponenter.
  • De er nemme at betjene, da de er lette at rengøre. Men ret krævende af basen. Bedste af alt, Ceresit silikat maling falder oven på mineralet gips.
  • Ifølge anmeldelser fra foraene er lofterne dækket med gammel vandbaseret maling helt dækket uden forudgående forberedelse.

sne

  • Denne maling er en af ​​de bedste blandt de billigste formuleringer på det russiske marked til en pris på 1200 rubler / 10l.
  • Fantastisk kombination af pris og kvalitet. Dekker perfekt overflade med flere overflader (for eksempel når gipspladens loft ikke er helt fyldt, men kun ved sømmen). Takket være sin gode skjulkraft skaber den et tæt, uigennemtrængeligt lag.
  • Snemaling er allergivenlig og sikker, men har lav vandtæt ydeevne. Fordelene er muligheden for farvning, selvstændigt. Men en betydelig ulempe er det store faktiske forbrug, hvilket er næsten det dobbelte af fabrikanten.

En ekspert

  • Måske er dette den billigste hvide maling til loftet, som giver dig mulighed for at opnå gode resultater. Gennemsnitsprisen for vaskepræparatet er ca. 800 rubler / 12 kg.

Professionelle malere skelner hendes rene hvide farve uden grå. Derudover har de en række fordele:

  • Over tid bliver de ikke gule og bliver ikke grå og beholder en rig hvid farve;
  • ikke smuldrer, og vask det ikke, når det vaskes
  • tør hurtigt
  • ingen skarp toksisk lugt
  • Miljøvenlig og allergivenlig, egnet til maling af loftet i børns rum;
  • falde på enhver form for loftoverflade (kitt, beton eller tapet).

Paint Expert anbefaler ikke farvning, da resultatet måske ikke er mest vellykket. En anden ulempe ved sammensætningen - for tykk konsistens. Men det er let at rette ved at tilføje vand. Men kun de nødvendige proportioner skal afhente dig selv, da producenten ikke angav dem.

tex

  • Det anbefales at male lofter i værelser med høj luftfugtighed. Den omtrentlige pris på 1500 rubler / 10l. Ofte er det vandbaserede maling baseret på polyvinylacetat. Denne billige sammensætning har næsten ingen lugt.
  • På trods af at det bedst viste sig i vådområder, har det en række ulemper. For eksempel er farvning i en hvilken som helst farve ikke længere mulig, men kun i tone fra deres katalog. Og også lav skjulekraft, og derfor for at opnå en flad monokromatisk overflade, bliver du nødt til at anvende mange lag.
  • Derudover er alle malinger med en lignende sammensætning ikke egnet til vask. Når du forsøger at vaske snavset, vil malingen selv vaske af.
  • Det er en god maling til billig reparation eller renovering af gråmalet maling.

Tips om, hvordan man vælger en vandbaseret loftmaling

  • Når du køber importerede lakmaterialer, behøver du kun at vælge den, der er lavet i deres hjemland, og ikke på en af ​​de russiske fabrikker.
  • Selv billige indenlandske maling kan falde, så det er værd at købe produkter kun i store butikker, der giver garantier og kan vise certifikater.
  • Valg af maling i overensstemmelse med egenskaberne på etiketten tager altid højde for fejlen. Det er bedre at lave en ekstra udgift.

Substandard loft maling kan blive skilt, vise yellowness eller andre pletter gennem lagene. For loftet for at behage øjet, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge sammensætningen og ikke forsøge at spare penge.