Sniezka / Snowball Akryl emalje hvid 0.75l..

ŚNIEŻKA SUPERMAL ACRYLIC ENAMEL er en suspension af pigmenter og fyldstoffer i en vandig dispersion af acrylharpiks med tilsætning af hjælpestoffer og berigelsesmidler. Det er kendetegnet ved fremragende vedhæftning til basen, fremragende skjulekraft, lav lugt under maling og kort tørretid. Danner glatte underlag, der er resistente over for vand, lys og atmosfæriske faktorer. Bliver ikke gul i lang tid, både i dagslys og i mørke.
Malingen er beregnet til dekorative og beskyttende malerier af træ, træbaserede materialer, plaster og passende primet stål og støbejernselementer, der anvendes indenfor og uden for lokalerne. Det kan også bruges til renovering af gamle belægninger lavet med opløsningsmiddelbaserede maling.

VISCOSITET (Fords glas ø 4 mm), 20 ° c........................... 150-250 hvid
.......................................................................................................... 120-180 farve
DENSITET, maksimalt...........................................................1,26 [g / s m³]
DRY BALANCE, minimum....................................................................... 40 [%]
WHITE COLOR.................................................................................... 30 [%]
TID FOR HØJERE ANIA Dækning ved temp. + 20 ± 2 ° C med rel. luftfugtighed 55 ± 5%
grad 1, maksimum:................................................................................1 [h]
grad 3, maksimum:...............................................................................5 [h]
Tykkelse af belægningen efter meget ANIA............................30 [μm]
DÆRLIGHED TIL VAND UNDER 24 H........... matting er tilladt, forsvinder efter 2 timer.
DEKKER UDFØRELSE........................................................................ glans, matt
LIVETID AT BRUGE................................ 24 måneder fra produktionsdatoen
EMBALLAGE: Metaldåser................... 800 ml,
FORBRUG:............................................. op til 12 m² / l med enkeltmaling
OPBEVARINGS TEMPERATUR.............................................. Fra + 5 ° C til + 30 ° C i tæt lukket emballage

FREMSTILLING AF BASISET
Basen til maling skal være tør, ren, fri for fedtede og tjærepletter, fri for støv og rust.
Steder med tjærepletter og fedtpletter vaskes med ekstraktionsbenzin.
Nye træbaser anbefales at blive malet med primermaling żnie ГРУka GROUND FOR WOOD, og ​​for deres bedste beskyttelse mod eksterne faktorer behandles med primermaling med farveløs imprægnering til Śnieżka wood DREVKORN Extra.
Metaller primeret med hurtigtørrende anti-rust maling Śnieżka UREKOR S.
Ferske cementsubstrater eller plastre bør primeres med SOIL-CONTAINER Śnieżka.
Gamle belægninger af maling, som er dårligt fastgjort til basen, skal fjernes, fastgøres - til sand og måttet med smørepapir, for at fjerne støv.

PRODUKTFORBEREDELSE
Før brug grundig omrøres.
Om nødvendigt kan produktet opløses med vand til en fungerende viskositet. Overdreven fortynding forringer kvaliteten af ​​malingen.

MALERI
Mal det på temp. grunde og omgivelser over +10 ° C og fugtighed under 80%, flade børster med blødt hår, svampet (terry) rulle eller ved sprøjtning.
Normale lag påføres efter ca. 4 timer (lav temperatur, høj luftfugtighed forlænger tørretiden).
Fuld hærdning i rumbetingelser overtrækket overtager efter 24 timer.
Maleriværktøjer i slutningen af ​​arbejdet vaskes med vand.

Egenskaber og egenskaber ved maling "Snowball"

I dag er maling produkter relevante i byggebranchen, det bruges til udvendig og indvendig udsmykning af boliger. På markedet kan du finde en række ændringer af byggemaling: front, dekorative, facade samt lakker og formuleringer med en usædvanlig tekstur. Lederen blandt producenterne i dag er det polske firma Sniezka, som har produceret produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris i mere end tredive år. Takket være dette har "Snowball" -maling fået tillid blandt en bred vifte af forbrugere.

Populære produkter af virksomheden

Nu i virksomhedens arsenal mere end halvtreds succesfulde linjer af høj kvalitet maling. Det er værd at bemærke, at mærket producerer ikke kun konstruktion, men også dekorative, kunstneriske maling, der opfylder alle internationale kvalitetsstandarder.

Der er grundlæggende standardsamlinger af de brandneutrale nuancer af polsk maling Snowball, primært beregnet til udendørs arbejde og husholdningsbrug. Imidlertid fortjener den originale serie af malings- og lakprodukter, der er lavet i et unikt design, særlig opmærksomhed (de har også fremragende teknologiske og operationelle egenskaber).

Disney linje

Denne samling af maling "Snowball" blev designet specielt til arrangement af børnerum samt til maleri for lege- og sportsgadeområder. Kendetegnene ved maling er høj sikkerhed og miljøvenlighed (de er helt hypoallergeniske), og et langt levetid for belægningen er også bemærket.

Akryl Sniezka maling fra denne designer linje kan bruges på alle mulige overflader. En sådan udsmykning vil tjene dig mere end et år, og dit barn vil lide lyse farver.

Ultra Biel Series

Under det polske mærke er også præsenteret maling til indendørs arbejde i Ultra Biel serien. Dette er en vanddispersionsammensætning beregnet til maling af vægge, lofter og skillevægge af cement, cementkalkmørtel, gipsvæg og træ. Udvendigt er denne farve helt hvid, men når den kommer i kontakt med overfladen bliver skyggen lysere og mere mættet.

Denne vandbaserede vægmaling har en væsentlig ulempe - efter et vist tidsrum bliver belægningen mørkere og kan ikke rengøres. Pleje med brugen af ​​kemiske rengøringsmidler er strengt forbudt.

I videoen: en gennemgang af malen Sniezka ultra biel.

Maling "Max" og "Beton Gulv"

De mest populære produkter er "Snowball Max" og "Concrete Floor". Den første mulighed er en latexmaling af høj kvalitet, der består af kun de bedste olier og lyse pigmenter. Omkostningerne forlader desværre meget at ønske, men dette materiale er helt universal og egnet til brug på beton, gips, gips, mursten, træ og plast.

En serie akrylmaling Snowball "Concrete Floor", som navnet antyder, er beregnet til maling af beton. Sammensætningen af ​​dette materiale omfatter specielle komponenter og fyldstoffer baseret på akrylharpikser, som skaber en slidbestandig belægning, der er modstandsdygtig over for snavs.

Maling Beton Gulvet kan bruges til maling af betonfundamenter (ikke kun til gulvet, men også til facaden, haverstier, hegn og andre strukturer), velegnet til indendørs og udendørs brug.

Facade maler

I mange år har det polske mærke Sniezka været førende blandt andre mærker af malingprodukter i Vesteuropa. Frontmaling Snowball er ikke mindre efterspurgt og bruges til færdiggørelse af boliger, industri- og kontorlokaler (til interne og eksterne værker).

Der er to forskellige modifikationer af facade maling:

 • vandemulsion (serie Ekstra);

Materialets sammensætning er valgt på en sådan måde, at de tåler høje temperaturer, er modstandsdygtige over for nedbør og udsættelse for sollys. Malinger giver heller ikke ud til at falme og holder i lang tid den oprindelige form. For det meste i samlingerne er der farver med kolde nuancer, dette sortiment er perfekt til facader.

Anbefalinger til brug

De, der mindst en gang har haft en malingsrulle eller børste i deres hænder, ved, at man ved brug af maling og lakskompositioner kræver obligatorisk forberedende arbejde. Følg disse retningslinjer for at få et kvalitetsresultat af maleri:

 • Som en del af vægindretningen skal overfladen rengøres grundigt af det akkumulerede lag af støv og snavs samt at fjerne rester af gammelt gips, maling eller tapet.
 • Ethvert materiale vil blive anvendt mere jævnt (uden ekstra klumper og striber) med korrekt, foreløbig primer.
 • Til efterbehandling af lokaler foretrækker en hvid maling af Snowball som det første lag, så er det muligt at anvende maling til interne værker af enhver passende farve.
 • Den største mængde materiale forbruges, når man maler vægge, gulve, lofter, facader af byggepladser og andre store områder. I sådanne tilfælde vil du have brug for vandbaseret maling på grund af fraværet af skadelige stoffer i sammensætningen, det tørrer hurtigt og påføres mere jævnt.
 • Hvis du planlægger at male metalstrukturer, skal du vælge en speciel maling til metal. Før applikationen skal overfladen være forberedt på interaktion med et heterogent medium - behandl området med en antikorrosiv primer.
 • Blandt de præsenterede maler Snowball metal er der også forbindelser, der kan påføres direkte på rust. I dette tilfælde behøver overfladen ikke rengøres og primeres.
 • For et gulv lavet af naturligt træ anbefales det at anvende Podloga Snowflake alkydmaling. Dette er en slidstærk emalje, der skaber en holdbar belægning, der er modstandsdygtig over for mekanisk belastning (konstant friktion, stød og ridser).

Enhver maling Sniezka kan konkurrere med produkter fra berømte internationale virksomheder. Kvaliteten af ​​produkterne i dette mærke er på ingen måde ringere end amerikanske og europæiske bekymringer, hvilket er bevist af et stort antal priser af international betydning. Sammenlignet med udenlandske produkter er Snowball-malinger imidlertid meget billigere og forskellige i forskellige farvepaletter.

Maler loftet med Snowball: Varianter af maling, forbereder loftet og maleri processen

Den enkleste og billigste måde at dekorere lofter på er hvidvaskning eller maling med sne. Denne metode kræver ikke særlige færdigheder og er derfor populær. Hvis du vil male loftet med højkvalitetsmaling til rimelige penge, så er det Snowball paint ("Sniezka"). Malingen fremstilles af den polske malings- og lakfabrik i Snowball Joint Stock Company. I flere år blev denne fabrik fra en lille privat virksomhed til en virksomhed, der tilhører den førende gruppe af polske producenter af maling og lak.

Fordelen ved produkter "Snowball"

Forskellige farver

Før du måler loftet, skal du kende nogle funktioner i forskellige typer maling. Når alt kommer til alt, for forskellige værelser har brug for forskellige maling, for eksempel i badeværelset, hvor høj luftfugtighed er malingen ikke egnet til tørre rum..

Malinger er baseret på - linolie, harpiks eller lak, og endda vand og emulsioner. Malingsegenskaber afhænger af bindemidler og farvestoffer i sammensætningen.

Akryl, latex, silikone, silicat maling er meget populære, fordi Efter påføring af vand på overfladen af ​​dem fordamper de og bliver et kontinuerligt lag (se. Maling af loftet med akrylmaling: funktioner og detaljerede instruktioner)

Akrylmaling er modstandsdygtig overfor forurening, men de har ringe parorøsitet, så det er bedre ikke at bruge dem i rum med høj luftfugtighed. Og det anbefales kun at male dem 2 gange, det er nok for malingen til at skabe en solid overflade.

Men silikatmaling, tværtimod, passerer godt fugt og loftet som om "ånder". Men før du bruger det, er det bedre at prale overfladen af ​​loftet med en silicatblanding. Sådanne malinger er ikke elastiske, men de giver ikke mulighed for udvikling af mikroorganismer.

Silikone maling er dyrt, det er nok det eneste, de ikke har rigdom. Silikone maling blandes ofte med silikat og latex maling for at forbedre deres kvalitet. De har høj dampgennemtrængelighed, og de er antiseptiske.

Tip: køb maling uanset mængden af ​​dåsen. Det er nødvendigt at tage hensyn til dets forbrug for maleri 1 kvm M. Denne ejendom kaldes gemmer sig. Således vil du spare penge og ikke købe for meget.

Malinger "Snowball"

Produkter fra det polske firma "Snowball" er til rådighed for enhver overflade. Snowball viste sig godt i malingsflader på beton, gips, gips, pap, træ mv. Blandt produkterne er der en speciel serie til børnelokaler, dette er Disney-serien. Det adskiller hypoallergen sammensætning, og udsender heller ikke skadelige stoffer selv i tørret tilstand.

Egenskaber ved fremstilling af maling "Snowball":

 • Slidstyrke;
 • holdbarhed;
 • styrke;
 • Adhæsion i høj grad
 • God skjulkraft;
 • Dampgennemtrængelighed (lofter "ånde");
 • Miljøvenlig (maling er sikker at bruge).

Malingen af ​​virksomheden "Snowball" - på grund af miljøvenlighed, kan bruges til læge- og børnepasningsfaciliteter. Mætningen af ​​maling opfylder trods alt internationale standarder, hvilket tyder på deres høje grad af sikkerhed. Snowball maling har specielle komponenter i sin sammensætning, der øger miljøvenlighed, hvilket gør det så sikkert som muligt at bruge, især i "Snowball Eco" serien (Sniezka EKO).

Mal "Snowball Eco"

Hovedbasen af ​​vandbaserede maling er hvid, men der er altid mulighed for at tynde i den rigtige nuance, men du kan også købe færdige farvede maling. Hvidvaskning af loftet med sne vil behageligt overraske dig med et glimrende udseende af belægningen (se Hvordan male loftet med vandbaseret maling: procedure, finesser af processen og nyttige tips)

Her er en anden fordel ved maling, selvfølgelig, nem omhu efter maling. Malede lofter kræver ikke særlig pleje fra dig, de forbliver praktiske og meget funktionelle.

Maleri loftet

Forbereder loftet for maleri

Hvad begynder at male loftet med dine egne hænder?

At male loftet skal købe de nødvendige redskaber til reparation:

 • Ruller med et langt håndtag, altid nyt, ideelt - pels;
 • Bakke til maling - afhent under rullen;
 • Børste, til maling utilgængelige steder:
 • Malingen selv.

Vær opmærksom! Til måling af loftet kan du bruge sprøjtepistolen. Men bedst af alt - rullen, det giver ikke pletter på overflader, malingen falder mere jævnt.

Maleri værktøjer.

Det vigtigste er, før du måler loftet, et grundigt forberedelse. Maleri eller hvidvaskning tæmmer slet ikke fejlene i dit loft.

Så for at male loftet med Snowball, til en start:

 • Hvis der er gamle belægninger, skal du fjerne dem.
 • Hvis der er revner og uregelmæssigheder, skal de gipses
 • Så selvfølgelig hele overfladen behandlingsteknologi før reparation af loftet. Efter puttying - skum og primet.
 • Hvis loftet er nyt, er det nødvendigt at rengøre det fra støv og snavs.
 • Derefter vaske og tørre loftet.
 • Efterprimeret. Når alt kommer til alt vil primeren hjælpe maling til bedre at ligge på overfladen (se. Må jeg prale loftet før maling: forskellige overflader)

Før brug skal malingen blandes godt. Hun sælger selvfølgelig klar til brug, men nogle gange er der en fortykkelse af produktet.

Tip: Det er ikke nødvendigt at male loftet hvidt. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af flerfarvede nuancer gøre loftet mere interessant. Og alligevel kan loftets farve være den samme som enhver del af interiøret.

Maleri proces

Maleri loftet med egne hænder er slet ikke en besværlig proces, men nogle regler følger:

 1. Alt arbejde anbefales at udføres ved stuetemperatur ikke under +5 o C under overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger;
 2. Hvis du anvender maling på friske plasterede overflader, er det bedre at modstå den fulde tørretid og kun derefter gøre malingen;
 3. Maling påføres i 2-3 lag, men sørg for at vente på, at det foregående lag tørrer, før du male det næste;
 4. Du kan male med en pensel samt en rulle eller spray fra sprøjtepistolen. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at kontrollere malingens konsistens.

Nu kan du gå videre til malingsprocessen.

 • Hæld maling i vores kogte bad. Hvis malingen er tyk, er det bedre at fortyndes lidt til en acceptabel konsistens og blandes godt. Til dette formål egnet bor med en lille dyse.
 • Dernæst maler loftets omkreds med en børste, 2 gange bedre, selvfølgelig at male over alt. Denne teknik hjælper os med at undgå kontakt med rullen med væggene og maler utilgængelige steder.
 • Dunk derefter rullen i karret og lidt klem. Påfør det 1. lag maling i loftet, men det vigtigste er ikke at skynde sig. Det er bedre at anvende malingen ikke i 1. lag, men i 2-3 gange. Dette maleri bliver bedre og længere.

Tip: Det er bedst at anvende det sidste lag af maling med en ren ubrugt rulle, så den dækker jævnligt hele overfladen.

Det er bedre at begynde at male fra vinduet, så gå gradvist dybt ind i lokalet. Påfør det første lag af maling på tværs, og den anden - langs solens stråler. For at undgå strimler i loftet er det bedre at anvende maling med en W-formet bevægelse. Efter at der ikke er nogen maling tilbage på rullen, kan de gå på den allerede malede overflade for at fjerne overskydende maling.

Men gnid den malede overflade med en tør rulle er ikke værd, på overfladen af ​​loftet kan danne grimme striber, og laget af maling vil være heterogent.

For at undgå overløb af maling skal du sørge for, at der altid er omtrent samme mængde på rullen. For at gøre dette er det ofte nødvendigt at dyppe det i badet med maling og omhyggeligt rulle det ud på en særlig kant ved badet, slippe af med overskydende maling.

Hvis du vil gøre det lettere at rengøre badet fra maling efter afslutning af arbejdet, kan du dække dets indre overflade med en film og pakke kanterne bag badets sider og fiks det med tape. Og når alt maleri arbejde på loftet er færdigt, fjern filmen med maling, så beholderen forbliver ren.

Tip: Når du har malet loftet, hvis vinduerne vender mod solsiden, skal du skygge dem. Lad ikke udkast i rummet eller forsøge at fremskynde tørringsprocessen med varmeapparater. I dette tilfælde kan malingen krybe og bevæge sig væk fra overfladen.

Maling Sniezka - anmeldelse

Er det sandt skrevet på pakken? Jeg beskriver malerier Sniezka Max og Sniezka Energy. Mine historier om, hvordan jeg laver meget håndarbejde, og hvor mange gange jeg brugte denne maling.

Jeg begynder historien, traditionelt med plusser og mine egne historier.

+ Så, maleriet af Snowball Max er kendt for mig siden de dage, da hun var i en lyserød krukke, og da "containeren" var helt rund. Hvem husker? Derefter blev krukken sort, og nu er den hvid med en brunbrun stripe (Sniezka Max), og Sniezka Energy maling med en orange stribe på pakken dukkede op. Energi jeg ikke har mødt før. Så jeg har brugt denne maling i lang tid: det betyder, at vi har et velkendt polsk mærke.

+ Til trods for, hvad sælgere anbefaler i butikkerne (at denne maling er til vægbeton), maler jeg alt sammen med det, som det står skrevet på pakken. Til brugets historie malede jeg omslagene til fotoalbum (håndlavet), et tv-stativ og en garderobe, en stol. sæt en indretning på toppen af ​​olie maling på stole. Hylderne over ovnen i landet malet også Max Snow over toppen. Forskellige ting (kasser, metalpande) var decoupage og dækket af lak, der skete forskellige ting. Hun malede kasser og "kister til at bære" bryllupene. og endda almindeligt tapet. Konstant har hun tonet de samme firma farver. Hun malede mine Ikea hylder i hvid, og nu maler jeg biler - skyer - busser (hylder til bøger, jeg laver og sælger)

+ Ridsetemaet bliver lavere. Hvis noget bliver snavset, ridset, kan du let sand og male igen.

+ På bekostning af en passende pris for mig

+ Det er bekvemt, at der er forskellige mængder.

+ Behagelig "fløjlsagtig" overflade efter farvning hvid

+ Næsten ingen lugt

+ Plus for sådanne mennesker, der "lyser op" ideen, og han skal gøre det med det samme. Du kan arbejde med denne maling i lejligheden. Fra gulvet skaber jeg kabinetter med succes, hvis en dråbe rammer

+ Det passer perfekt, det er en fornøjelse at arbejde med det

+ Jeg kan godt lide emballage design (jeg kan ikke gøre det uden det, ja))))

+ Der er i alle byggeri hypermarkeder, hvor meget solgt

Dette er fordelene for mig. Det er på grund af dem, at jeg køber maling igen og igen. Nu historier med "minuser":

- Ja, det er ikke så holdbart som producenterne skriver. Energien slettes lettere, Max er normal, du kan tørre med en fugt, men hvis pletten er stor og gnides hårdt, bliver malingen slettet. I de anmeldelser, de skriver om Eco Snow maling: vi bruger det kun til lofter, der er ingen tvivl om at male vægge med det. Snowball Nature prøvede ikke, så jeg vil prøve snart.

- Den eneste overflade, hvorfra malingen selv vil klatre, er plastik. Skabet er fineret, lamineret med spånplader, stolen er gammel: overalt maling er to lag plus lak, enkel hviderussisk parketgulve er fremragende. Hvis ridsen er skarp, bliver den slettet, men gnidningen er behagelig, ædel og stilfuld.

- Energien er mindre tæt, mindre tyk, jeg har købt den en eller to gange, jeg tager det ikke længere. For håndværkere er det ikke meget, tror jeg. Flere lag at lave

- Hvis der kommer på tøj, må det ikke vaskes. Selv hvis jeg holder op med at vaske alt med det samme, er det ikke let. Men det er klart, at du skal bære noget "enklere", når du bruger maling, og ikke et outfit fra Dior

Som en konklusion: min Snowball Max er en rigtig masthead, det hjælper mig overalt. Jeg elsker og bruger. Jeg ønsker alle kreative succeser.

ALLE FOTOER MINE EGNE, FRA PERSONLIGE ARKIV I FORSKELLIGE ÅR

S. S. Opdater anmeldelse. 1. Nu skal du se producenten. Jeg bor i Hviderusland. Det viser sig, at Max er alt polsk sne, men der er ingen andre typer. Der er allerede malinger af snebold, der ikke tager dem i Hviderusland. 2. Den anden er lidt trist: i løbet af årene er produkter malet mærkeligt lugt blevet, lugten er ændret ikke til det bedre, jeg kan ikke rigtig lide det. Vi skal vejr. Jeg troede det var kun på krydsfiner, men hun malede kassen og den samme historie.

Hvad i mine partier kan være interessant for kreativitet (især hvis kreativitet-scrapbooking):

- Spontan magasin rack (det blev holdt scrapbooking papir i lang tid)

- Gorm reoler (jeg har stadig mine værktøjer og materialer der)

- Distress Ink Applicator Skrevet anmeldelse

Vanddispersion maling akryl Sniezka EKO / Snowball ECO 3l.

01

 • Tilgængelighed: På lager
 • Du så på

  Vanddispersion maling akryl Sniezka EKO / Snowball ECO 3l.

  SNIEZKA EKO er designet til dekorativt og beskyttende maleri af vægge og lofter lavet af cement, cement og..

  Anmod om et opkald tilbage

  Data med succes sendt

  Paximax

  Paxmax-firmaet er en erfaren aktør på byggematerialemarkedet hos de mest kendte europæiske producenter. I løbet af 5 års drift gik virksomheden ud over grænserne for Moskva og Moskva-regionen, og blev en af ​​de største distributører af tørbygningsmixer Ceresit (tysk concern Henkel) og ilmax (Hviderusland) samt malingsprodukter fra fabrikken Sniezka (den næststørste producent af malinger, lakker og maling i Polen). beskyttende materialer).

  Ceiling Paint Review

  Maleri loftet er en simpel proces, især hvis maling og værktøjer vælges korrekt. Men valget er netop i valget, fordi sortimentet af moderne maling er usædvanligt bredt. Der er også mange producenter af malinger, og hver især giver sine produkter fremragende reklame. En uerfaret person er ofte afhængig af sælgerens eller bekendtskabernes mening, i sidste ende erhverver det, der ikke er nødvendigt.

  Hvad er den bedste maling til loftet, er utvivlsomt ret svært at sige, fordi hver har sine egne egenskaber. Her er et overblik over de mest almindelige farver for at hjælpe dig med at bestemme.

  De mest berømte mærker af maling er "sneball", "dulux", "tikkurila", "tex", "caparol". Alle er efterspurgte, har mange gode anmeldelser, gode til lofter, men hver af dem har forskellige egenskaber. For ikke at forveksle med valget af maling er det værd at kende disse egenskaber mere detaljeret.

  Mal Snowball

  Malerne "snebold" forbrugerne værdsat i lang tid. Den er produceret af den polske fabrik af Sniezka aktieselskab. I flere år er fabrikkens produkter med sikkerhed blevet ledere, og nu bruger et stort antal kunder det. Fordelene ved maling omfatter sådanne kvaliteter:

  • sikkerhed;
  • høj slidstyrke
  • holdbarhed;
  • god dækningsevne
  • dampgennemtrængelighed.

  Produkter "Snowball" omfatter malinger på forskellig måde, designet til forskellige overflader og værelser. Til lofter tilgængelige på akryl og vandbaseret. Praktisk dækker maling til sneens loft helt betonlofter, træ, gipsplader eller pudsede. Enhver overflade malet snebold vil se uovertruffen ud. Når du vil male de tilstødende overflader af forskellige teksturer, er det snebolden, der giver det bedste resultat. For eksempel dock gipsplader på loftet ofte med en pudset overflade, og ikke hver maling dækker dem lige jævnt. Men den specielle maling sne-primer håndterer perfekt denne opgave.

  Til loftet i børnehaven skal du bruge maling med en allergivenlig sammensætning, og udviklerne af "snowballs" tog sig af dette også. Den specielle Disney-serie er helt miljøvenlig, den udsender ikke skadelige dampe, ser godt ud og er nem at rengøre.

  Ultra Belle snejakke lavet på akrylbasis betragtes som den billigste maling af dette mærke. Den har en meget lav slitage klasse, men det giver en perfekt glat, snehvid matte finish. For at rense dem mod forurening kan det kun være tørt, ellers vil belægningen simpelthen blive vasket af med vand. Maleri loftet af denne maling er den mest overkommelige finish mulighed for prisen.

  Men Snowball IVF er meget stabilere, selvom det ikke tåler genanvendelig vask. Det er meget efterspurgt at male loftet med en snebold af denne type, der giver overfladen mulighed for at "trække vejret", giver et jævnt, glat lag uden huller og pletter. Med ECO kan sneen sikkert male loftet i børnehaven, soveværelset eller stuen, og det afgiver ikke skadelige stoffer. Denne maling er produceret mest hvid, men specielle farvestoffer vil bidrage til at skabe nogen skygge. Ifølge kunder er der ingen væsentlige fejl i det.

  Dulux maling

  Alle dulux maler er kendetegnet ved kvalitet. De er ikke for viskøse, derfor anvendes de let, de tørrer meget hurtigt ud, de har ingen skarpe lugte. Loftet, der er malet af dem, har et snehvidt, helt ensartet udseende. Dette opnås på grund af den dybe haze, som fuldstændig skjuler mulige uregelmæssigheder. Alle komponenter i denne maling er sikre, og nogle af dem giver sammensætningen vandafvisende egenskaber. Takket være dette kan deluxe maling bruges til badeværelset.

  Nogle gange, når man maler loftet med et andet lag maling, mangler der steder. Det er svært at skelne det tørrede lag fra det nyligt påførte, hvis hele maling er hvid. Men det sker ikke, hvis du maler loftet med deluxe-produkter kaldet "Magic White": Denne maling har en lyserød farvetone, når det er malet, men så snart det tørrer bliver loftet bare dejligt hvidt!

  Og der er dulux loftmaling med sølvioner, der ødelægger skadelige bakterier. Anvend det normalt til børnehaven. Malinger med tilsætning af naturlig voks produceres også, det bidrager til beskyttelse mod for høj fugtighed. Hvis du foretrækker et farveloft, kan du lave enhver farveopløsning med deluxe-produkter: Udover hvide malinger producerer producenten også forskellige farver. Så fordelene ved deluxe maling er indlysende:

  • høj sikkerhed
  • brugervenlighed;
  • meget hurtig tørring
  • ingen ubehagelige eller stærke lugte
  • evnen til at rense loftet fra snavs
  • holdbarhed;
  • belægningstæthed.

  Samtidig er der praktisk taget ingen ulempe for denne maling, tilbagemeldinger fra forbrugere om det er kun positive.

  Mal "tikkurila"

  Maling "tikkurila" perfekt holdes på lofterne af enhver art, hvad enten det er træ, gipsvæg, betonplader eller gips. Dens sammensætning gør det muligt at dække loftet med et tyndt, men meget holdbart, ensartet lag. For mange er tikkuril-loftmaling blevet den mest acceptable løsning, fordi den har den højeste kvalitet og en stor palette af farver, samt lysstyrke og rigdom af nuancer. I sammensætningen er der ofte en speciel komponent mod skimmel, hvilket er vigtigt for loftet i badeværelset.

  En særlig fordel ved denne maling kan kaldes sin dybe dråbe. Selv et tyndt lag helt gemmer uregelmæssighederne, gør loftet glat, smukt og meget pænt. Den anvendes ekstremt let, kan bruges til maling og børster og rulle. Nogle gange skal malingen fortyndes, så den ikke er for tyk. Hvert lag tørrer på loftet i ca. en halv time, og fuldstændig tørring finder sted efter otte timer.

  Malingen er sikker, uden skarpe lugte, perfekt tonet i de rigtige nuancer. Med sin hjælp kan du slå det mest lune loft til en perfekt smuk overflade, og brugen af ​​farvet maling vil kun føje til appellen. Da produktionen kun bruger naturlige naturlige ingredienser, kan denne maling dække lofterne i børnenes værelser, i lokaler, hvor allergiske mennesker bor, på hospitalets afdelinger.

  Hvad angår negative anmeldelser, har tikkurila loftmaling ofte en høj pris. Dette afskrækker nogle købere, hvilket tvinger dem til at søge efter mere overkommelige muligheder.

  Tex maling

  Tex maling er produceret i Rusland. De er ganske godt malet lofter lavet af beton, gipsvæg, gips eller træ. Malinger er dampgennemtrængelige, så overfladen af ​​loftet under dem "ånder" perfekt. Hvidmaling er som regel valgt til lofter, men producenter producerer farvede. Disse maling lugter ikke, de har ingen sundhedsskadelig virkning.

  Afhængig af typen af ​​maling kan deres dækningsevne variere. Hvis dit loft ikke er ensartet, skal du vælge en maling med høj skjulkraft. Så du kan bedre male overfladen. Generelt er tex maling egnet til tørre og våde rum, fordi de har god fugtighedsbestandighed.

  Desværre bliver meget ofte Tex-maling kritiseret for det faktum, at deres levetid er meget kort, og derudover bliver for meget maling forbrugt når man måler lofter. Dette er de største ulemper, for resten er Tex-maling til loftet i ganske god efterspørgsel.

  Mal "Kaparol"

  En virkelig populær og eftertragtet maling er "Kaparol." Talrige rave anmeldelser om hende, såvel som efterspørgslen, hun nyder, bevise at denne maling er en af ​​de bedste. Nøglefordele:

  • fremragende dampgennemtrængelighed;
  • mangel på opløsningsmidler;
  • nem anvendelse
  • slidstyrke
  • lang behandlingstid.

  Sidstnævnte ejendom er særligt værdsat, hvor betingelserne for farvning er ret ugunstige. Det er også vigtigt, at det malede loft ikke falmer i flere år, taber ikke dets attraktivitet, og malingen på den knækker ikke. Selvfølgelig fortjener loftet maling caparol beundring. Naturligvis er omkostningerne ved en sådan maling ret høj, men beregner kun, hvor meget du vil bruge på billig maling og sætter loftet i orden hvert år? Og "caparol" holder i flere år perfekt, hvilket sparer dig penge og kræfter til reparationer. Interessant nok er der praktisk taget ingen negative anmeldelser om denne maling, medmindre den kommer på tværs af fejl eller forsinkelse.

  Alle disse maler er af største efterspørgsel, men andre producenter er også til stede på markedet. Det er umuligt at lave et overblik over alle typer, så når du vælger, styres producentens omdømme, anmeldelser af andre købere, fuldstændigheden af ​​oplysningerne på pakken. Vigtigst af alt, ikke skynde sig at købe.

  Kontroller forsigtigt udløbsdatoen, pakkenes integritet og sørg også for, at malingen er lagret korrekt, ikke overdrevet. En sådan grundig tilgang til køb af maling vil hjælpe dig med at købe et kvalitetsprodukt og ikke blive skuffet efter at have malet loftet.

  Akryl Sniezka EKO - Den bedste vandemulsion

  værdighed

  mangler

  detaljer

  God aften, mine venner og læsere af anmeldelser, der er interesserede i emnet reparation af lokaler og forbrugsvarer.

  Ikke så længe siden (selvom det forekom mig, at dette aldrig ville ende), reparerede vi i lejligheden. Vi gør det gradvist. Selvfølgelig vil jeg gerne forlade lejligheden, renovere helt og vende tilbage til en ren og smuk, med alle nye boliger. Men desværre. Vores økonomiske muligheder gør det ikke muligt for os at "vende om", så vi bringe lejligheden i orden gradvist.

  "SNIEZKA EKO" maling er designet til maling af vægge og lofter af cement, cementkalk, lige kalk, gipsopløsninger, såvel som gipsplader, træ- eller spånplader indenfor og har dekorative og beskyttende funtskyi. Denne maling forårsager ikke allergiske reaktioner hos allergikere. Fabrikanten hævder, at en særlig undersøgelse blev udført af Institut for Klinisk og Professionel Allergologi på Collegium Medicum Yagellon University, som bekræftede dette.

  - fremragende overflade dækning

  - danner belægninger, der er resistente over for tør friktion

  - forårsager ikke allergiske reaktioner og irriterer ikke

  - Først skal du forberede basen. Baserne skal være faste, tørre, fri for støv og fedt. Frisk cement-lim gips kan kun males efter 3-4 uger, gips - efter 2 uger, den såkaldte "tør gips" - næsten umiddelbart efter tørring, slibning og fjernelse af støv. Rough lime-cement gips anbefales at pre-level kittet finish.

  Når arbejdet er færdigt, anbefales det at vaske værktøjerne med vand for at undgå, at malingen tørrer. Gamle belægninger af limmaling skal fjernes før plastering, skylles med vand og tilsat vaskemiddel (jeg brugte Amveevsky LOC). Efter at de gamle belægninger er vasket af, lad overfladen tørre.

  For de bedste resultater anbefales stærkt absorberende baser, løs eller kridtet (som efterlader spor af støv på håndfladen efter aftørring), at det styrkes med en polymer primer, der er dybt gennemtrængende eller universel.

  En korrekt primet base skal være mat. Pletter fra vandpletter, nikotin eller olie skal males over. For at gøre dette købte vi Sniezka SPECKS i hardwareforretningen. Steder inficeret med svampe og dækket med mug skal rengøres mekanisk og sanitiseres med fungicide midler (jeg tror, ​​du forstår, at vi ikke behøver en gammel svamp). Uregelmæssigheder og revner er udjævnet med en færdig-færdigmasse.

  Maling i form, hvor den sælges, er klar til brug. Rør godt før brug (vi lavede det med en træperle). Hvis malingen er fortykket lidt, skal du ikke blive skræmt. Dette kan korrigeres ved fortynding af akrylemulsionen med vand (5%) og omrøring grundigt. Når du først maler friske baser, anbefales det at fortynde malingen afhængigt af absorptionen af ​​basen og tilsæt ikke mere end 20 procent vand. Vi anvender ufortyndet maling på den tidligere primet og tørrede base.
  Instruktioner til brug præsenteres på to sprog: russisk og ukrainsk.

  Beklager, men i billedet af banken lidt spattered med maling (dette er farven på loftets indretning)

  Også denne maling er vidunderlig, jeg vil endda sige er perfekt til blanding af farver. Med hvid emulsion malede vi over loftet lister og små fragmenter i loftet. Og i næsten alle værelser var indretningen lavet af gipsplader, og på balkonen af ​​"barkbille" blev denne emulsion taget som basis ved tilsætning af farvepastaer, som vi valgte farveplanen for vores reparation.

  Sådan ser de malede overflader under kunstigt lys. Desværre er der i værelserne ingen mulighed for at tage et billede i naturligt lys, da vi har en skyggefuld side, og i lejligheden er der altid "skumringen", så belysningen er tændt om dagen og om natten.

  Billede af balkonen i naturligt lys, vandbaseret malet malet overflade, den såkaldte "barkbille". Hvide fragmenter er dækket af sne-hvid emulsion Snowball Eco. Farvet - med tilføjelse af farveskemaer.

  Malerarbejder udføres normalt ved temperaturen på basen og omgivelserne i temperaturområdet fra + 10ºC til +30ºC. Påfør emulsionen med en pensel, malingsrulle eller ved hydrodynamisk sprøjtning i 2 lag (hvis baserne ikke behandles med en primer og derefter i 3 lag). Det anbefales at anvende det næste lag ikke tidligere end i 2-4 timer fra det tidspunkt, hvor den forrige blev anvendt.

  Navn og adresse på producenten TOV "Snowball Ukraine" er anført nedenfor, under de detaljerede brugsanvisninger. Og hvis du er interesseret i engros køb af dette produkt, så via telefon eller e-mail-adresse angivet på pakken, kan du kontakte marketingafdelingen for dette firma.

  En liters maling er tilstrækkelig til at dække op til 8 m² overflade.

  I starten af ​​reparationsarbejdet købte vi en sådan maling, men i et stort volumen, malet af et større volumen. Den samme krukke vejer 1,4 kg blev allerede købt i slutningen af ​​reparationen, da vi manglede en smule. Nu, tæt lukket med et låg, holder vi resterne af emulsionen lige i tilfælde. Pludselig har du brug for lidt fedt.

  Det ville være muligt at købe maling lidt billigere, men efter at have arbejdet med dette, begyndte de ikke længere at skynde sig. Og hele tiden købte de den anerkendte akrylmaling Sniezka ECO.

  Holdbarheden af ​​denne akrylemulsion er 24 måneder fra fremstillingsdagen.

  Så i slutningen af ​​reparationsarbejdet kan jeg opsummere:

  1) Akrylmaling Sniezka ECO hypoallergenic;

  2) det er godt anvendt

  3) Forlader ikke pletter

  4) Ved en lille fortykkelse kan den fortyndes med vand;

  5) Det er ideelt at blande farver;

  6) Har ikke en ubehagelig lugt;

  7) tørrer godt

  8) Efter at have arbejdet med det, er værktøjerne ikke vanskelige at rengøre;

  9) Solgt i alle hardware butikker;

  10) Der er flere muligheder for lydstyrke;

  11) Det er ikke forbrændt;

  12) Konstant farve.

  Vi har i princippet ingen klager over dette produkt. Hverken under brug (det er en fornøjelse at arbejde med det) eller efter flere år efter maleriet.

  Gennemgangen er helt positiv, du kan sikkert rådgive akrylmaling Snowball ECO.

  Maling Sniezka - anmeldelse

  Er det sandt skrevet på pakken? Jeg beskriver malerier Sniezka Max og Sniezka Energy. Mine historier om, hvordan jeg laver meget håndarbejde, og hvor mange gange jeg brugte denne maling.

  Jeg begynder historien, traditionelt med plusser og mine egne historier.

  + Så, maleriet af Snowball Max er kendt for mig siden de dage, da hun var i en lyserød krukke, og da "containeren" var helt rund. Hvem husker? Derefter blev krukken sort, og nu er den hvid med en brunbrun stripe (Sniezka Max), og Sniezka Energy maling med en orange stribe på pakken dukkede op. Energi jeg ikke har mødt før. Så jeg har brugt denne maling i lang tid: det betyder, at vi har et velkendt polsk mærke.

  + Til trods for, hvad sælgere anbefaler i butikkerne (at denne maling er til vægbeton), maler jeg alt sammen med det, som det står skrevet på pakken. Til brugets historie malede jeg omslagene til fotoalbum (håndlavet), et tv-stativ og en garderobe, en stol. sæt en indretning på toppen af ​​olie maling på stole. Hylderne over ovnen i landet malet også Max Snow over toppen. Forskellige ting (kasser, metalpande) var decoupage og dækket af lak, der skete forskellige ting. Hun malede kasser og "kister til at bære" bryllupene. og endda almindeligt tapet. Konstant har hun tonet de samme firma farver. Hun malede mine Ikea hylder i hvid, og nu maler jeg biler - skyer - busser (hylder til bøger, jeg laver og sælger)

  + Ridsetemaet bliver lavere. Hvis noget bliver snavset, ridset, kan du let sand og male igen.

  + På bekostning af en passende pris for mig

  + Det er bekvemt, at der er forskellige mængder.

  + Behagelig "fløjlsagtig" overflade efter farvning hvid

  + Næsten ingen lugt

  + Plus for sådanne mennesker, der "lyser op" ideen, og han skal gøre det med det samme. Du kan arbejde med denne maling i lejligheden. Fra gulvet skaber jeg kabinetter med succes, hvis en dråbe rammer

  + Det passer perfekt, det er en fornøjelse at arbejde med det

  + Jeg kan godt lide emballage design (jeg kan ikke gøre det uden det, ja))))

  + Der er i alle byggeri hypermarkeder, hvor meget solgt

  Dette er fordelene for mig. Det er på grund af dem, at jeg køber maling igen og igen. Nu historier med "minuser":

  - Ja, det er ikke så holdbart som producenterne skriver. Energien slettes lettere, Max er normal, du kan tørre med en fugt, men hvis pletten er stor og gnides hårdt, bliver malingen slettet. I de anmeldelser, de skriver om Eco Snow maling: vi bruger det kun til lofter, der er ingen tvivl om at male vægge med det. Snowball Nature prøvede ikke, så jeg vil prøve snart.

  - Den eneste overflade, hvorfra malingen selv vil klatre, er plastik. Skabet er fineret, lamineret med spånplader, stolen er gammel: overalt maling er to lag plus lak, enkel hviderussisk parketgulve er fremragende. Hvis ridsen er skarp, bliver den slettet, men gnidningen er behagelig, ædel og stilfuld.

  - Energien er mindre tæt, mindre tyk, jeg har købt den en eller to gange, jeg tager det ikke længere. For håndværkere er det ikke meget, tror jeg. Flere lag at lave

  - Hvis der kommer på tøj, må det ikke vaskes. Selv hvis jeg holder op med at vaske alt med det samme, er det ikke let. Men det er klart, at du skal bære noget "enklere", når du bruger maling, og ikke et outfit fra Dior

  Som en konklusion: min Snowball Max er en rigtig masthead, det hjælper mig overalt. Jeg elsker og bruger. Jeg ønsker alle kreative succeser.

  ALLE FOTOER MINE EGNE, FRA PERSONLIGE ARKIV I FORSKELLIGE ÅR

  S. S. Opdater anmeldelse. 1. Nu skal du se producenten. Jeg bor i Hviderusland. Det viser sig, at Max er alt polsk sne, men der er ingen andre typer. Der er allerede malinger af snebold, der ikke tager dem i Hviderusland. 2. Den anden er lidt trist: i løbet af årene er produkter malet mærkeligt lugt blevet, lugten er ændret ikke til det bedre, jeg kan ikke rigtig lide det. Vi skal vejr. Jeg troede det var kun på krydsfiner, men hun malede kassen og den samme historie.

  Hvad i mine partier kan være interessant for kreativitet (især hvis kreativitet-scrapbooking):

  - Spontan magasin rack (det blev holdt scrapbooking papir i lang tid)

  - Gorm reoler (jeg har stadig mine værktøjer og materialer der)

  - Distress Ink Applicator Skrevet anmeldelse

  Snowball er en populær loftmaling.

  Produkterne fra den polske producent af maling og lakker "Sniezka", de fleste af dem, der nogensinde har stødt på reparationer, har kunnet sætte pris på. Særligt populært blandt hele tilbudet er loftmaling med det enkle navn "sne". Det har fremragende egenskaber ved uigennemsigtighed, hvidhed og er i god efterspørgsel.

  værdighed

  De elsker dette produkt for de kvaliteter, det besidder. Især er det nødvendigt at fremhæve sådanne egenskaber ved denne maling som:

  • Høj slidstyrke. Belægningen varer meget lang tid og tåler de fleste effekter - fra sollys til mekanisk skade.
  • Miljøvenlighed. Det dekorative lag efter tørring lugter overhovedet ikke, og malingskomponenterne er naturlige og giver ingen sundhedsskader under belægningen.
  • Lang levetid på det dekorative lag.
  • Fremragende skjulkraft. Ifølge denne indikator er materialer blandt markedsledere.
  • Dampgennemtrængelighed Denne faktor er meget vigtig for at opnå en overflade af høj kvalitet og skabe en sund atmosfære i huset.

  Disse fordele er tilstrækkelige for de fleste forbrugere. Og malingen opfylder fuldt ud alle forventninger - det er godt påført, det tjener i lang tid og gør ikke skade på helbredet.

  arter

  Som med ethvert kvalitetsprodukt har maling til et sneboldloft flere sorter. De adskiller sig i sammensætning og bestanddele. Afhængigt af den valgte indstilling kan den bruges i forskellige rum og til helt forskellige baser.

  Til loftoverflader bedst af alt egnede sammensætninger af vand og akrylbase. Disse to typer af kompositioner er designet til at arbejde på gipsvæg, mursten, beton og pudsede baser, der er meget alsidige.

  Meget afhænger af det rum, hvor efterbehandling vil finde sted. Hvis fugtigheden i det vil blive forøget, er det bedre at opgive brugen af ​​akrylforbindelser. De har utilstrækkelig damppermeabilitet.

  For sådanne lokaler er silicatforbindelser, der skaber en "vejrtrækning" overflade, der perfekt passerer overskydende fugt bedre egnet. En anden mulighed for sådanne steder - silikone løsninger. De passerer også perfekt damp, men har en lille ulempe - de er dyrere end andre.

  For børns værelser har firmaet udgivet en særlig serie materialer under det generelle navn "Disney". Det omfatter maling til loftoverflader. Brug og kan være i alle lokaler, og de er helt sikre for helbredet.

  Funktioner i brug

  På grund af det faktum, at virksomheden har taget sig af forbrugernes sundhed, har næsten alle de fremstillede materialer ikke en ubehagelig lugt. Men det mangler først efter fuldstændig tørring af den dekorative belægning. I løbet af arbejdet kan lugten være til stede, og dette gælder ikke for ulemper. Så snart laget tørrer ud, vil duften helt forsvinde.

  Alle vandbaserede formuleringer er tilgængelige i den originale hvide version. Om nødvendigt kan de laves i farve - tilsæt det nødvendige farvestof. Det er muligt at foretage denne operation uafhængigt, men det anbefales ikke. I hjemmet må du ikke opnå ensartet blanding og præcis farveindstilling i to forskellige partier.

  Det er bedre at lave farvning lige i butikken, på specielt udstyr og omgående blande den nødvendige mængde maling. Det koster meget lidt penge, og effekten bliver meget bedre end med selvtoning.

  Det krævede volumen, det er bedre at regne ud fra loftet, og ikke på mængden af ​​maling i dåsen. Dækningsgraden af ​​forskellige typer sammensætninger kan variere, og hvis du kun har en dåse af silicatopløsning, betyder det ikke, at den samme dåse af akrylfarvestof er nok.

  Vask malede overflader af disse materialer kan ikke. Den eneste undtagelse er en serie maling mærket "Snowball ECO", men det vil ikke lide flere vask. Derfor kan pleje af flyene kun gøres på en "tør" måde. Dette er dog ikke en grund til at blive ked af det - omsorg er yderst sjældent og det giver ingen problemer.

  Afslutningsvis kan vi sige, at alle er fri til at vælge, hvordan man måler lofterne i hans hus. Der er muligheder med en lav pris, og der er dyrere materialer. Loft maling mærke "Snowball", viste sig at være den bedste side og ligger i det gennemsnitlige prisklasse. Det betyder, at det er tilgængeligt for næsten alle, så du kan få kvalitetsdækning uden overbetaling.

  Indvendig maling Snowball

  I løbet af årene er malerier fra det polske mærke Snowball fortjent populære. Disse malinger og lakker er blevet brugt til maling af vægge og lofter i bolig-, arbejds-, kommercielle og andre lokaler. Dette mærke, som findes på deres officielle hjemmeside, tilbydes til meget rimelige priser og produceres oftest i hvide nuancer, der kan males med specielle pigmentkoncentrater fremstillet af samme producent fra Polen.

  Sniezka maling og lakker er tilgængelige i en bred vifte og varierer i sammensætning, varierende afhængigt af anvendelsesområdet. Deres sammensætning indeholder specielle tilsætningsstoffer, der giver det gode egenskaber, som omfatter frostbestandighed, fugtighedsbestandighed og andre. I produktets arsenal kan du finde maling til ethvert materiale - metal, træ, keramik, beton og andre. Når du vælger sneboldens farver, skal du fokusere på formålet og egenskaberne ved materialer.

  Malinger er forskellige i deres fugtighedsbestandighed, slidstyrke, antiseptisk i sammensætningen og andre ting. Udover maling tilbyder denne polske producent en blanding for kitt og lim.

  Vandbaseret maling af dette mærke er en suspension af de mindste partikler, der er jævnt fordelt i væsken.

  Efter tørring er molekylerne, der udgør emulsionen, samlet sammen, og der dannes en slags film, der har fysisk-kemiske parametre, der afviger afhængigt af typen af ​​maling og lakprodukt. Disse omfatter modstandsdygtighed mod slid, opacitet, viskositet, tørretid, dampgennemtrængelighed og meget mere. Vandemulsionsmaling klassificeres også i henhold til sammensætningen af ​​harpikserne (eller filmdannende midler) - akryl, latex og andre.

  Ovennævnte hvidmaling Snowball er nu meget efterspurgt. Og det er ikke overraskende, givet dets vigtigste egenskaber, som omfatter følgende:

  • høj slidstyrke
  • miljøvenlighed, som en del af kun naturlige ingredienser;
  • god dækkekraft;
  • lang levetid
  • dampgennemtrængelighed.

  Takket være ovenstående egenskaber er skabelsen af ​​en hyggelig atmosfære i huset og et fremragende mikroklima garanteret.

  Taket er ideelt til vandbaserede akrylmaling. Det kan anvendes på gipsvæg, beton, gips. Desuden har denne maling, som kan købes her, i sin sammensætning også antiseptika, der beskytter belægningen mod dannelse af skimmelsvamp og svamp.