TOP 10: Akrylproducenter

Akrylmaling anvendes i vid udstrækning til reparation og efterbehandling, i bilværksteder, til maleri og til maleri. I sidstnævnte tilfælde anvendes former af materialer som træ, metal, plast osv. Du kan købe højkvalitets træemner i Moskva i vores værksted.

Egenskaber af akryl maling

Akryl maling er ikke forgæves fundet bred anvendelse på mange områder af menneskelivet. De har mange fordele og næsten ingen ulemper. Den største ulempe ved disse maling er deres relativt høje omkostninger. Derudover skal det bemærkes, at dette materiale i luften er underkastet hurtig tørring, så de skal arbejde hurtigt nok.

Og alligevel er der mange fordele. Her er nogle af dem:

 • Akrylmaling er miljøvenlig. De indeholder ikke ætsende og giftige stoffer, som kan føre til forgiftning.
 • Stort udvalg af farvepaletter gør det muligt ikke kun at male over væggene, men også at skabe fuldt udviklede kunstneriske kompositioner.
 • Tørringshastigheden kan være en fordel, især i dygtige og erfarne hænder. Professionelle værdsætter denne kvalitet akryl, hvilket giver dem mulighed for at spare tid. Især hvis du skal anvende flere lag maling på overfladen.
 • Akrylbelægning er ikke bange for sollys og fugt, og har heller ingen skarpe lugte, som gør det muligt for produktet at blive brugt til indretning, maleri og skabe malerier.
 • Disse malinger er ret holdbare, da de efter tørring bliver til en farvefilm, der let rengøres fra støv og andre forureninger uden risiko for skade.
 • Akrylbelægning lægger let på næsten enhver form for overflade og holdes let på den, ruller ikke af og knækker ikke.

Alle disse maleriske træk gør dem til efterspørgsel på mange områder af produktionen, herunder i kreative workshops. Vi tilbyder at købe grundlaget for din kreativitet fra os. Du kan købe emner af nesting dukker og andre formede produkter ved at bestille på hjemmesiden.

Funktioner af akryl maling og tegning teknikker

For at kunne tegne er det ikke nødvendigt at være professionel kunstner, men at have følelser og følelser er strengt nødvendigt! Tegningen må ikke være et fotografisk kort på et sted eller et objekt. Hovedtræk i tegning er dit humør, du vil dele, eller din vision. Som du sender din tegning, så dine seere vil tage det! Og akrylmaling til tegning hjælper dig med dette.

I dag, for at udtrykke dit "jeg" ved hjælp af farve og lys, er der mange mennesker (fagfolk og amatører fra maleri), der er klar til at lære dig at tegne lektioner. Lektioner er malet i etaper på YouTube og i forskellige artikler på internettet, hvor de vil fortælle dig detaljeret og nemt, hvordan man lærer at tegne, vise tilgængelige teknikker til at skrive teknikker i forskellige maler på forskellige lærred og fortælle hvilke malerier der accepteres fra kunstnere.

Forresten vil kunstneren aldrig fortælle om sit arbejde: "Jeg malet!". Kunstnere male billeder, som musiker skriver musik, hvor hver note er som en penselstrækning af en mester.

Prøv det, og du bliver en mester i dine følelser og følelser, tag en børste i dine hænder, åben maling, stå foran lærredet og begynde at tegne!

Fordelene ved at vælge akrylmaling

De mest almindelige er gouache og akvarel, en person kender dem i den tidlige barndom. Oliemaling kræver en mere respektfri holdning til dem, de påføres lærredet tæt, i flere uigennemsigtige lag og tørrer i meget lang tid.

Og der er maling, der kombinerer nemheden med at bruge gouache og den olieagtige tæthed af "alvorlige" maling. Disse maling fortyndes med vand, tør hurtigt, hvilket giver dem mulighed for at påføres lag for lag uden at risikere at ødelægge designet, og efter tørring forsvinder de ikke eller ændrer farve. Desuden er de også vandtætte (efter tørring, selvfølgelig) og helt hypoallergen! Disse er flydende akrylmaling.

Du vil protestere over, at du allerede har mødt med akrylmaling, da du reparerede byggearbejde i dit eget hus, og du ved sikkert, at akryl er en flydende plastikpolymer. Ret. Så ved du allerede akrylens egenskaber og ved, at denne polymer let falder på træ og glas, stof og gips, hvad kan vi sige om lærred og pap! Du ved også, at udover vejrbestandighed kan du oprette mængder med akrylmaling, så mange kunstnere bruger akrylmaling til at male tredimensionale malerier for at give dem skulpturel relief på et fladt lærred.

Se på maleriet med Justin Geffys akrylmaling.

Imponerende? Men han er selvlært! Og han havde også engang et valg: "Hvilke maler er bedre for en nybegynder kunstner at male" - og fokuseret på farvede polymerer.

Jeg må sige at arbejde med akryl giver dig mulighed for at bruge både traditionelle teknikker i maleri og forskellige modernistiske "ting", så du kan blande stilarter og teknikker, der gør dine malerier mere interessante og mere følelsesmæssige. Men også akrylmaling har deres egne egenskaber, du skal kunne klare akrylmaling.

Grundlæggende teknikker når man arbejder med akryl

 • Våd. Den fortyndede maling påføres et lærred fugtet med vand. Noget som at arbejde med akvareller.
 • Tørt. Det vil tage et par børster til at redigere stregerne på lærredet "tørre".
 • Ruder. Denne teknik indebærer dannelsen af ​​et mønster af tynde gennemskinnelige lag. Overlejring af lag i etaper, vi får smukke iriserende farver, der giver vores billede en rigdom og subtile humør.
 • Impasto. Meget ligner arbejdet med olie maling i pasty teknik. Tynde, ikke-gennemskinnelige pastaformede lag, der påføres med en flad børste eller palettekniv (som en lille spatel) kan skabe en lettelse. Impasto er en speciel tegningsteknik, helt modsat glaseringsteknikken!

Vi vil betragte dette som den første blandt malerielektioner med akrylmaling.

Hvad skal det være nødvendigt at tegne?

Først og fremmest maler akrylmalerne sig selv. Hvis du tvivler på din evne til at blande forskellige farver eller er bange for ikke at blive "i farve", når du bruger farveskemaer, er det bedre at bruge færdige paletter af malinger, fordelene ved akrylmaling er nu tilgængelig i omkring 130 farver i rør (rør) og i små plastikper beholdere kører.

Hvis du lige er begyndt at skrive med akrylmaling, så er du færdig med kurser for begyndere, prøv din hånd som kunstner med grundlæggende ufortyndede farver: hvid - sort, rød - blå, gul - grøn, brun.

Og tag ikke straks det vanskelige arbejde op, køb et almindeligt børns album til maleri, og prøv at male et hvilket som helst billede ved hjælp af din yndlings kunstteknik til at male med akryl.

Dette er en god praksis for begyndere - at lære at arbejde i små områder, du vil forstå, hvordan man bruger akrylmaling ved maling af store lærred. Det er vigtigt at huske at bruge akrylmaling, at de tørrer ud meget hurtigt og ikke kan holdes åbne!

Hvad har du mere brug for:

 • Lange børster af naturligt og syntetisk hår - flade og runde forskellige tal. Plastbunke vil være nødvendig, når du arbejder med akryl ufortyndet; naturlige "kolonner" eller "protein" - til akvarelteknikker.
 • Et sæt paletteknive i forskellige størrelser. Palettekniv - dette er en enhed, som kunstnere bruger til at rense paletten og anvende tyk maling på lærred. Den originale knivspåner lavet af en fleksibel stålstrimmel eller tæt plastik.
 • En flaske rent vand (helst varmt). Du har også brug for en sprøjteholder til at befugt arbejdsfladen, så akrylmaling er bedre placeret på lærredet.
 • Palette. På den vil du sætte en del af malingen for nemheds skyld eller blande farverne med hinanden ved at bruge en som farvestoffer eller farver til andre. Det er meget bekvemt og økonomisk at bruge almindelige engangsplader eller plader. Du kan købe eller lave en palette, der bevarer fugt i malingen. Hele hemmeligheden er to slags papir. Det første, nedre lag er absorberende og derfor altid vådt, det andet er pergament der dækker toppen af ​​farvestoffet.
 • Retarder (tyndere) til akrylmaling. Det vil ikke tillade, at en polymerfilm formes hurtigt, og vil give mulighed for at trække tegningen på papir eller lærred til at tegne mere omhyggeligt. En sådan "tilsætning" vil også øge evnen til at sprede, skygge malingen og gøre den lidt lysere. Du kan anvende så direkte i malingen, og du kan bare på penslen. Hvordan man bruger dem korrekt, er skrevet i brugsanvisningen.

Hvordan tegner man med akrylmaling ved hjælp af en spatel? Såvel som med olie, der anvender tyk maling i lige lag eller med et relief-slag.

Efter at have forstået egenskaben ved en sådan ansøgning og har lært at arbejde med en palettekniv, vil du sætte pris på dens brede muligheder og vil kunne arbejde med polymermaling på træ eller lærred og endda give en mesterklasse til begyndere, hvordan man korrekt bruger det i deres arbejde, så billedet med akrylmaling fremstår ikke bare lyst, men også Bas-relief-bulk.

Blandt andet skal du forberede:

 • et stort volumen vand i en dyb børste skyllevand;
 • Papir eller kludservietter og håndklæder;
 • Emery Paper Grit P120;
 • markører, markører, gelpenner eller chanting (glas eller kobberrør med en tynd næse til påføring af tynde konturlinjer) for at færdiggøre tegningen;
 • lim til decoupage;
 • airbrush kan også bruges, hvis du er sikker på at du bruger den korrekt, og akrylmaling er fortyndet i passende forhold;
 • og selvfølgelig grundlaget for maleri med akrylmaling.

I videoen: Malerum med akryl.

Forberedelse af basen

Grundlaget kan være alt, hvad der kræver din opmærksomhed i kunstnerisk omdannelse: et stykke karton, krydsfinerbræt, lærred på et bord eller strækket på en easel stretcher.

Er det muligt at lave et lærred til at tegne? Ja. Og endda brug for! Loven er enkel: lær at tegne - lær at lave lærred til at tegne dig selv. For eksempel vil grundlaget for det fremtidige mesterværk vi fungere som en træplade. Hvordan man laver polymer akryl maling kan let "fange" og ikke smuldre bagefter? For den bedste vedhæftningseffekt (vedhæftning) tager vi teksturpapir eller for origami og lim over bordområdet med lim til decoupage, som vi vil tegne med akryl.

For at lave baggrunden for tegningen selv, og tegningerne selv bliver lyse og smukke, uden forvrængning (som vi har brug for!) Fjerner vi med hjælp af en nål alle de bobler, der vises på fremtidens lærred - vi laver en punktering i hver og fjerner luften. Men nu mangler noget for at begynde at tegne korrekt. Vores lærred er tydeligt unpresentable. Tegning på en frisk lærred udsættes: du skal bruge en primer til lærredet.

Jord vil tjene os 10-15 lag decoupage lim, som hver især anvendes først efter fuldstændig tørring af den forrige.

Tiden er kommet for at polere vores base, som vi har forberedt sandpapir på. Gør dette: fugtfattigt overfladen af ​​lærredet med vand og gnides til den ønskede glans. Jo glattere det første lag af jord, jo lettere er det at male på lærred. Nu skal du få en ensartet hvid baggrund. For hele dette liv brugte vi hvidvask, vi vil gøre det samme. Påfør, vent på tørring, hvis du skal polere igen.

Det lærred, vi lavede, indeholder alle egenskaber for at skabe et maleri med egne hænder, hvor kunstneriske akrylmaling hurtigt og let falder.

Yderligere tip

Før du begynder at male med akrylmaling, så tjek vores anbefalinger:

 • Graden af ​​gennemsigtighed i akrylmaling er reguleret ved at tilsætte vand til dem, men hvis vandet er mere end 20%, vil malingen let afskalne, når den tørrer.
 • Det er nødvendigt at begynde at behandle malingen med store dele med børster med høje tal, og kun derefter gå videre til mindre dele underkastet børster med lavere tal.
 • Skyll børsten efter den anvendte farve, blæk den på en ren klud eller papirserviet, hvilket vil spare de malede blomster fra for mange farver. Brug akrylfortynder ved blanding af maling.
 • Ved tegning skal du kun bruge børstens spids, så det er mere sandsynligt, at du fordeler malingen jævnt.
 • Når du blander, skal du flytte farverne til hinanden og ikke "holde" en i midten af ​​den anden.

Hvis du skal bruge en lige linje, der klart adskiller en farveplade fra den anden, skal du lægge et duftbånd eller et maskebånd på det tørrede afsnit. Når du nemt kan fjerne det, forbliver en lige linje.

For at vide, hvordan man blander akryl kunst maler korrekt, kan følgende video tutorials være nyttige, hvor de vil forklare dig, at de bedste akryl maling er dem, du kan male noget smukt. Åh ja! Vi tegner ikke, vi skriver musikken i vores humør!

Hvad er akrylmaling maling?

Akryl K ras til og dukkede op i slutningen af ​​det 20. århundrede og er i dag i stor efterspørgsel. Jeg bruger disse farver til at male billeder, male legetøj, souvenirs, tøj, vægge..... For eksempel er et af mine værker et billede af billedet til højre. (tegning på lærred med akrylmaling). Hvilket er bedre at vælge akrylmaling, afhænger af behovet, anmodning til dem og hyppigheden af ​​brugen af ​​disse malinger, producentens kvalitet og pris. I dag leverer butikker et stort antal og en række akrylmalerier til maleri (kunstneriske akrylmaling)

Hvis du kun bruger malinger kun et par gange, så skal du købe et sæt 6-9 farver, få et større antal farver, du kan få ved at blande de primære farver. Og i så fald, hvis du skriver, tegner meget ofte, og de primære farver kan ende hurtigt, så i kunstbutikker kan du altid købe den ønskede farve i et separat rør. Og hvis billedet er tegnet i bestemte farver, kan du straks vælge det færdige farveområde.

Så hvad er fordelene ved akryl maling:

 • Med akrylmaling kan du male på forskellige overflader: træ, papir, metal, stof, lærred, glas, plastik;
 • opløses med vand og tør hurtigt
 • meget lyse farver og en stor farvepalet;
 • når det er tørret, er det muligt og ikke at lak, udgør malingen en stærk, uudslettelig film
 • stort udvalg af forskellige producenter;
 • Du kan skabe forskellige effekter (der er maling med 3D-effekt, der er forskellige hjælpematerialer, specielle fortykningsmidler og malingfortyndere).

Prispolitikken er også meget forskelligartet. Du kan købe billig maling fra 100 UAH til 12 farver, men du kan købe maling ikke i et sæt, men individuelt fra 25 UAH til et rør (46 ml, 75 ml). Du kan se og købe akrylmaling i kunstbutikker og onlinebutikker, børneafdelinger og papirvarer på bogmarkeder.

1) En af de billige maling Akrylfarve, rør af 12 ml - det eneste der adskiller dem fra andre, de er lidt flydende. Du kan købe dem i forskellige børns butikker og i papirvarer, i kunst saloner er ikke opfyldt.

Maling firma "Gamma" (lavet i Rusland). Min første maling, god, jeg kan sige. Én minus hætter på rørene brister hurtigt og malingen tørrer. Vil råde fabrikanterne til at ændre materialet til at skabe caps. Der er sæt, jeg kan ikke huske 6-9 farver, 12 farver, rør på 18 ml. Men det kan også være forskelligt i volumen, du skal være opmærksom på, når du køber. Og min kærlighed, jeg kan godt lide at arbejde sammen med dem denne akrylmaling "Ladoga" Nevskaya Palitra (lavet i Rusland) 8 farver, 12 farver, 18 ml. Her er gode kunstneriske farver anerkendt af mange kunstnere. Og de har ikke særlig brug for reklame, da man først har brugt disse malinger i dit arbejde, vil du se en forskel i forhold til andre. De er tykkere, kan fortyndes lidt med vand (10%), og de mister ikke deres egenskaber og tørrer ikke så hurtigt. Gode ​​lyse farver og når de tørres, ændrer de ikke deres palette i figuren.

Ofte bruger jeg malinger fra firmaet Van Pure i et sæt på 12x12 ml eller individuelt med en kapacitet på 75 ml. Det store rør er meget bekvemt og går ikke i stykker, men malingen inde i røret forbliver flydende i lang tid, egnet til maling på alle overflader, testet på træ, tøj og tasker, lærred, metal.

Og der er sæt af dekorative akryl maling til tekstiler, keramik, glas....

Til sådanne malinger egnede børster med kunstig bunke, syntetisk.

Det er meget bekvemt at male med akrylmaling på færdiglavet primet pap og lærred.

Kreativ succes til dig.

© 2012 - 2014, https:. Alle rettigheder forbeholdes. Kopiering af webstedsmaterialer er kun tilladt med det aktive link til webstedet.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • MASTERGALLERI (281)
 • _ Maling (100)
 • _ Decoupage (35)
 • _ Madrasser til R. (87)
 • _Pictures for decoupage (78)
 • BIBLIOTEKET (220)
 • _Decorative maleri. (85)
 • _Eastern art (24)
 • _ Decoupage (9)
 • _Art skole (78)
 • _Ornament. Mønstre. (42)
 • ART SCHOOL (483)
 • _Lev i live (42)
 • _ Tegneundervisning (205)
 • _Akvarel + UR (136)
 • _Eastern i live + UR (43)
 • _Ornament. Mønstre. + SD (83)
 • _Flowering (16)
 • Maleri. MK (329)
 • _Tkan. Strikvarer (91)
 • _Steklo. Keramik (59)
 • _Derevo. Møbler (64)
 • _Kamen. Vægge (37)
 • Øvrige (105)
 • Decoupage. MK (269)
 • _ Billedoverførsel (20)
 • _Interesting Textures (82)
 • _Strukturpasta (47)
 • _Tech Aging (43)
 • _Gilding (48)
 • Andre (125)
 • PÅ GÆLD TIL BØRN (119)
 • _Galereya. Div. (22)
 • _ Lektioner. MK. (60)
 • _Bøger (38)
 • TOOLS & DR. (93)
 • Børster (29)
 • _For maleri (8)
 • _Trafaret. Stempel. Udskriv. (39)
 • Andre (20)
 • MATERIALER (129)
 • _For maling (36)
 • _For maling (30)
 • _For maling på stof (27)
 • _ Decoupage (58)
 • MIX (119)
 • _Obyavleniya. Hjælp. Lear. (46)
 • _Interesnoe. Nyttigt. (28)
 • _Motivator. Positiv. (41)
 • _Fotoshop et al. (7)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-Regelmæssige læsere

Udvælgelse af akrylmaling. Tips. En lille smule af alt.

Udvælgelse af akrylmaling. Tips til maleri.

Fra bogen "The Artist's Desk Book." Af: Ray Smith

En lille smule af alt, men interessant og informativt!

Akrylmaling er lavet på basis af en mat plastikemulsion, hvori pigmentet opløses. Akrylmaling er moderne materialer, der i vid udstrækning anvendes til byggeri og reparationsarbejder til dekorative og anvendte kunst til maleri på lærred i forskellige teknikker. Akrylmaling fortyndes let med vand til den ønskede konsistens.

Vær opmærksom på linkene! Uvurderlige artikler!

Hvordan vælger man akrylmaling? Varianter af akryl maling.

1. Akrylmaling til reparations- og byggearbejder

solgt i hardware butikker.

Beregn overfladen af ​​de vægge, du vil male. På maling dåser, læs omhyggeligt instruktionerne, det angiver maling forbrug pr meter overflade. Mal veggerne med en børste eller rulle. Mens malingen er frisk, fjernes den let med vand. Efter tørring fjernes malingen med specielle opløsningsmidler. Akrylmaling dækker facaderne af bygninger. Det er modstandsdygtig overfor lyst lys og beskytter væggene mod regn og vind.

2. Akryl maling til kunst og kunsthåndværk

sælges i specialbutikker til kreativitet eller i afdelinger med et bestemt tema.

En masse nyttige oplysninger om maling og ikke kun se her...

Bestem hvilken overflade du skal male til.

Akrylmaling er fremstillet til maling af produkter fra saltdej, pap, plast, træ. Malinger kan enten fortyndes med vand eller fortykkes med et særligt fortykningsmiddel. Farven på belægningen bliver lidt mørkere, når den tørres.

3. Akrylmaling til maleri af keramik og keramik er fast uden at placere produktet i ovnen. Produkterne kan vaskes med opvaskemiddel og en svamp, uden et groft lag.

Akryl Fabric Paint

egnet til at male ting, der vil blive slettet manuelt.

Kære, som mange af jer allerede ved, er jeg glad for at male T-shirts.

Derfor, i kategorien "LIST. VÆSKE. LÆDER" SubRub "Materialer"

Du vil finde en beskrivelse af alle de farver, som jeg er bekendt med, se her...

Akryl maling til glas

De påføres på en affedtet glasoverflade, ikke falme i solen.

4. Akrylmaling anvendes til maleri og salg i kunstbutikker.

Nyttige tips

Malinger blandes godt med hinanden

som gør det muligt at skabe en række nuancer.

Akrylmaling tørrer hurtigt og holder farven klar.

Ved arbejde i oliemalingsteknik har akrylmaling fordelen ved:

Det er mere holdbart og sprækker ikke.

Ved arbejde i akvarelteknikken bør man overveje

at akrylmaling ikke er sløret, når den påføres i lag.

Hvordan lærer man at male med akrylmaling?

Du skal bruge: et sæt akrylmaling af hovedspektret (6-8 farver), vand, tyndere til akryl, kunstneriske børster (syntetiske, søjler, sabel, børster), fugtig palette, palettkniv, overflade til maling (lærred, tyk akvarelpapir, pap, træ osv.), easel eller tablet, maskeringstape, stretcher til lærred.

1. Hvis du er bekendt med akvarel eller olie, så kan du nemt beherske akrylmaling. Bare husk at akrylmaling tørrer ekstremt hurtigt. Hvis de er helt tørre, danner de en film, der ikke vaskes af med vand. Det betyder, at du kun kan ændre billedet, indtil akrylmalerne er helt tørre. Dette er også et problem for at blande dem på en almindelig palette og skaber også behovet for at holde børster kun i vand.

Til akrylmaling sælger de specielle paletter, hvor bunden er fugtig skumgummi lagt. Overfladen til blækfarver er vokspapir lagt over vådt skum. Derudover har sådanne paletter et stramt låg, der gør det muligt at holde maling blandet på det i temmelig lang tid. Det er meget nemt at lave en fugtighedsbevarende palette selv ved at tage en flad beholder med låg, i bunden af ​​hvilket du skal lægge et lag våde klud eller toiletpapir. Det vigtigste - overdrive det ikke med vand, så servietterne ikke bliver slanke. Efter at have jævnet overfladen af ​​servietter, dække dem med et ark af glat tæt spånpapir, hvilket vil være en glimrende palette til akrylmaling.

2. Uanset hvilken overflade du vælger til akrylmaleri (undtagen hvid akvarelpapir), skal den først primeres. Der er specielle primere til akrylmaling. Den mest almindeligt anvendte akrylemulsion, som indeholder titandioxid. Dette giver overfladen den hvidhed, der er nødvendig med klar akrylmaling. Desuden anvendes mørk akrylmaling som primer, hvilket giver arbejdet den nødvendige kontrast. Hvis du beslutter dig for at arbejde med fortyndet akrylmaling, som vil blive anvendt på hvid akvarelpapir, så behøver du ikke primer. Akryl i dette tilfælde vil ligner akvarel, men uden tab af farvemætning.

3. Husk at akryl tørrer hurtigere, jo mere vand tilsættes det.

Det er nemmest at male med fortyndede akrylmaler med "våd" -metoden, når et ark akvarelpapir er for-fugtet i varmt vand og strakt på en tablet. Kanten af ​​vådt papir er tæt fastgjort til tabletten med maskeringstape.

Hvis du beslutter dig for at skrive på tørt papir med fortyndede akrylmaling, fug det hele tiden. Det vil være bekvemt at skrive med to børster: man anvender maling direkte, og den anden (våd og ren) - glat ud konturerne, fjern maling, blødg farveovergange og rette fejl.

Der er en akryl maleri teknik kaldet lagdelt glasur. For det første påføres tyk maling på arbejdsfladen som en grundmaling. Derefter anvendes fortyndet væskemaling i lag og venter på fuldstændig tørring af hvert lag. Dette giver dig mulighed for at korrigere farveforskydning eller ændre nuancer af det overordnede farveskema på billedet. Maleri, lavet af glasurmetoden, har en fantastisk dybde, udtryksevne og glans.

4. Fremragende skjulkraft og tæthed af ufortyndede akrylmaling giver dig mulighed for at skrive med "impasto" teknik, som når du arbejder med olie. Det er bedst at bruge tørringshæmmere, der er fremstillet specielt til akrylmaling. Dette vil tillade uden besvær at trække ud teksturen af ​​smears og rette eventuelle fejl, som i mellemtiden skal rettes op med det samme. Når du arbejder på lærred, er det nødvendigt at prale det, og også i lyset af akrylens gennemsigtighed er det bedre at sprede de primære farver på det som baggrundsbelysning.

Smukt materiale fra Marina

"Alternativer til kvaster: Mastikhin og fingre." se her...

5. De børster, som du vil arbejde med, skal vælges afhængigt af, hvor fortyndet akrylmaling er.

Hvis du vil male med fortyndede akrylmaling, vil pensel fra sabel, kolonne, kvæghår eller syntetiske stoffer gøre.

Til impasto-teknologi (dvs. tyk akrylmaling) er mere stive børster fremstillet af børstehår, sabel eller kombineret med syntetisk fiber egnede. Desuden kan spatelen i dette tilfælde anvendes som i tilfælde af oliemaleri.

6. For at forenkle arbejdet med akryl frigives mange hjælpemidler: fortyndere, tørringsretarder, glatte, matte og teksturgeler. Øvelse i akrylmaleri, du vil kunne øve på at studere deres egenskaber og vurdere brugen.

Jeg understreger et interessant materiale fra Tatiana

Tilsætningsstoffer til akrylmaling. se her...

Vær opmærksom

Akryl tørrer hurtigt på hænderne. For at undgå dette er det bedre at vaske dem straks. Hvis dette ikke er muligt, sæt børsten i vandet. Ved den første mulighed vaskes de grundigt, hvilket gør cirkulære bevægelser langs bunden af ​​beholderen med vand og derefter under rindende vand og med sæbe. Brug kun varmt vand til at skylle børsterne, da akryl vil krølle op fra varmt vand og tilstoppe børsten. Hvis penslen forbliver mindst en lille akryl, kan du smide den væk.

Nyttige tips:

Fortyndet akrylmaling anvendes bedst på arbejdsfladen (som baggrund) ved brug af en airbrush. Ved hjælp af naturlig svamp og flydende akryl kan du skabe fantastiske specielle effekter som i akvarelmaleri.

Oversigt over akrylmaling: indenlandske og importerede

For nylig kom en kvinde frem til mig på udstillingen og sagde, at hendes datter også kan lide at tegne, og derfor kan hun også lave smykker med maleriet selv (vi alle, som du ved, meget "elsker" sådanne udtalelser), men jeg skal fortælle hende lige her og nu hvad du har brug for og hvordan det er gjort Efter at have samlet min filantropi i en knytnæve begyndte jeg at fortælle, at det har brug for maling (og flere), børster. En kvinde med dygtighed erklærede, at farverne sandsynligvis har brug for importeret, dyrt, åh-åh! Dette fik mig til at undre sig over, hvorfor almindelige mennesker ofte tror, ​​at kun "importerede" materialer vil give dem succes i deres arbejde. For eksempel hører jeg ofte, at Sonnet's plast kun er for begyndere, hvilket selvfølgelig slet ikke er, hænder ville være på plads.
Derfor besluttede jeg at lave en lille anmeldelse af akrylmaling af forskellige mærker og producenter. I min palette var der 6 typer af dem: Ladoga, Gamma, Sonnet, Raphael, Vivage, Olki. Alle er forskellige i pris, men er generelt tilgængelige for enhver tegnebog. Jeg vil straks lave en lille reservation: da jeg hovedsagelig tegner miniaturer på forskellige dekorationer af træ og polymer ler, vil min anmeldelse være interessant først og fremmest for dem der gør det samme. Så lad os komme i gang.
1. De første akrylmalinger i mit liv blev købt i tiende klasse, det var et lille sæt af Sonnet-maling i små rør. Da miniaturerne ikke efterlader så mange farver, lever et par rør (okker og karmin) stadig med mig! For nylig brugte jeg først den ovennævnte okker til at male en brochehunde og bemærkede, at malingen perfekt har bevaret sine egenskaber: den er plastik, olieagtig, ret tæt og har slet ikke tørret i et rør, men det har allerede været mindst seks år siden åbningen! Generelt godkender jeg denne maling, især da prisen for dem er meget demokratisk, den bedste mulighed for en nybegynder!

2. For cirka tre år siden havde jeg akut sølvmaling, så jeg havde Olki sølvmaling i en krukke. Det er flydende, hvilket adskiller det fra farverne i rør. For at få en tæt sølvbelægning skal du dække produktet med det i 2-3 lag. Desuden er lagene efter min mening ret sårbare over for skader, så de dekorationer, der er dækket med det, kræver flerskiktslakering. Af fordelene: Rigtig behagelig i arbejdet, du kan male produktet ved at dyppe ind i malingen på grund af væsken.
3. Det skete så, at jeg havde mange rør af husholdnings maling Gamma. For eksempel bad min ven mig for et år siden at male en træhøjdemåler til et barn, hun købte maling selv og gav dem til mig som et tegn på taknemmelighed. Så mit sæt af farver Gamma genopfyldes. Det blev en straf for mig :) Fra at arbejde med Gamma maling, har jeg det mest negative indtryk. Det hele begyndte med et par år siden at købe skarlagen og guld. En væsentlig del af røret med scarlet maling blev optaget af væske, som blev hældt på paletten, og der blev derefter presset malingstykker ud af røret. I et rør med guldmaling var der ingen væske, men malingen blev ikke presset ud af en homogen masse, men ved "flager", der er meget vanskelige at sætte på en pensel, for ikke at nævne maleri. Du skal røre og sprede den længe på paletten, inden du starter arbejdet. Derefter skrev jeg det til et mislykket parti, eventuelt forkert opbevaring i en butik eller et lager. Efter at have arbejdet med en højdemåler fik jeg igen mulighed for at evaluere farverne på dette mærke, der er gået adskillige år siden første køb af Gamma, det vil sige, at den "mislykkede masse" ikke har noget at gøre med det. Den napolitanske gule og lyserøde farver af de købte farver havde beskidte flekker, der er ret uæstetiske i disse sarte pastellfarver. Efter et år med at arbejde med disse rør begyndte den gule maling langsomt at snuble i en "flake", og en væske dukkede op i pink. Måske er det udløbsdatoen? Jeg har ikke fundet nogen oplysninger om ham på røret, og til sammenligning minder jeg om, hvor mange år Sonnet jeg har holdt, som jeg ikke har nogen klager over)
4. Jeg køber Ladoga-mærket oftere, fordi dette er min yndlingsmaling, det er en stor fornøjelse at arbejde med det! Plast, olieagtig, behagelig i arbejde, moderat flydende maling, farvepalet er ret rig, blander godt og hviler på overfladen.
5. Til sammenligning købte jeg et rør af maling Raphael, producenten af ​​Fration. Det koster lidt dyrere end indenlandske. Umiddelbart vil jeg bemærke fordelene: Et smukt rørdesign, plastrøret selv er gennemsigtigt, takket være skyggen straks synlig, og ekstrudering af maling er lettere, en meget interessant og behagelig palette af nuancer (det er svært at rive øjnene fra glashuset) Malingen er plastisk, lys, falder let på overfladen og er skrevet med en børste, den blander godt. I samme afsnit vil jeg påpege malingmærket Vivage, Italien. Fordelene er de samme som i den foregående, plus et meget muntert design af røret :) Af minerne: Italiensk maling syntes tykkere, begge importerede malinger findes ikke i alle butikker for kreativitet, de er dyrere end indenlandske.
fund
Ejeren af ​​plastikbutikken, hvor italiensk maling blev solgt, forsikrede mig om, at efter at have arbejdet med denne maling, ville jeg glemme alt andet. Det skete ikke, fordi vi også producerer vidunderlige malinger :) Der er ikke meget gode, men der er vidunderlige, der konkurrerer godt med importerede, du skal bare lave det rigtige valg)

Til sidst vil jeg tilføje, at mine konklusioner er subjektive, min mening kan ikke falde sammen med en andens)

Akryl maling, som er bedre

Akrylmaling blev opfundet som et alternativ til olie. Basis for akrylmaling er dispersionen af ​​acrylharpiks, som er en blanding af vand og delvist polymeriseret acrylharpiks. I sig selv er det farveløst, med en høj grad af vedhæftning til nogen ikke-fedtede baser, ret solid og skinnende. Efter at vandet er tørret ud (under normale forhold sker dette relativt hurtigt, især i tynde lag af maling), individuelle partikler af acrylharpiks er bundet, og billedbilledet ophører med at blive fortyndet eller opløst med vand som oliemaleri. Opløselighed i vand eksisterer kun i nærvær af en vanddispersion. Dette skal huskes ved rengøring af børster. Vi kan ikke lade malingen tørre op på dem, for da kan den ikke opløses.


Malingen produceres som regel i form af en tyk suspension, og derfor holder smøret godt, og det kan derfor fungere i "olieteknikken". Fordelene ved at bruge akryl - lavere pris, hurtig tørring, så du kan anvende lag for lag. Ulempen er, at denne maling efter tørring ikke længere kan vaskes af. Men før det tørres, kan det fortyndes med både specielle fortynder og almindeligt vand, hvilket gør det muligt at arbejde i "akvarel" -teknikken. Akryl kan også arbejde i blandede teknikker sammen med andre typer maling. For eksempel bruger nogle kunstnere det som en primer; andre er til undermalning. Hurtigtørrende maling, god holde på enhver overflade giver mange muligheder for kreativitet.
Imidlertid er ikke kun klassisk maleri det primære anvendelsesområde for akrylmaling. I vest er de hovedsagelig brugt til hobbyer. Da forskellige typer akryl er gode til næsten enhver overflade, bruges de til at male glas, keramik, plast og sten. Denne type maling er egnet til indretning, maleri vægge og vinduer. I hjemmet bruges sådanne maling til maling af retter, træhåndværk - det vil sige til enhver hobby, hvor du skal male noget.


Koh-I-Noors vigtigste produktionsområde er tørkunstprodukter, såsom pasteller og kul, skifer og sanguine, som har en århundredes tradition. I fonden til maleri har virksomheden en tradition af længden af ​​"kun" et halvt århundrede; Kvaliteten af ​​produkterne opfylder de højeste standarder, produkterne er beregnet til både amatører og professionelle kunstnere. I øjeblikket producerer akrylmaling, både basis og lavt fyldstof, 37 farveskalaer, og farveskalaen fortsætter med at udvide. En del af udpegningen af ​​disse farver er naturligvis garanteret lysmodstand. Malinger fås i metalrør på 40 ml eller i plastrør på 250 ml eller i plastikbeholdere på 500 ml. Maling udstedes under betegnelsen Akryl. Som yderligere midler leverer virksomheden også akrylfortyndingsharpiks selv, som også kan anvendes som en belægning til den endelige overflade for at opnå glans.


Akrylmaling fremstillet af Gamma er et alternativ til olie og kan bruges både i pastaagtige malerier og som akvarel.
Dekorative akrylmalter produceret af Gamma afviger fra lignende produkter med deres alsidighed. Derudover produceres akryl fluorescerende maling til børns kreativitet. Fluorescerende akryl har lyse unikke farver og er designet til dekorative værker. Malerne selv er lyse, men gennemsigtige, derfor anbefales det at anvende dem på en lys overflade, eller hvide dekorative acryl kan bruges som primer. De kan påføres på enhver overflade, der er forrenset af støv og fedt: pap, papir, gips, klud, glas, metal eller læder. I øjeblikket producerer "Gamma" nitten almindelige farver og seks fluorescerende farver. Dekorative maling fås i to typer emballage - store dåser (250 ml) og i sæt (hver pakke er 75 ml hver). Specialister fra virksomheden anbefaler at tage små rør i volumen på fri luft - deres emballage er bedre egnet til transport end store flasker. Sidstnævnte er mere passende til studiet arbejde - de er økonomiske, malingen tørrer ikke ud i dem, det er bekvemt at klemme det ud af dåsen ind i paletten.
Fluorescerende maling er kun tilgængelig i sæt med seks 7,5 ml krukker, da de hovedsagelig anvendes af børn, der ikke bruger maling i industriel skala eller i designarbejde, men også lidt efter lidt.


Sortimentet af "Fabrik af kunstneriske maling" indeholder kunstnerisk og dekorativt akryl til alle overflader. De vigtigste kvaliteter af akryl - brugervenlighed, kompatibilitet med andre materialer og alsidighed.
Kunst akryl maling er mere mat og tyk end dekorative. På grund af konsistensen af ​​matte akryl er det muligt at arbejde både i krop og i glaseringsteknik. Dekorativt akryl, i modsætning til kunstnerisk, danner en blank overflade under tørring. Denne egenskab giver dig mulighed for at løse nøjagtigt udsmykning af opgaver, og derfor er glans akryl efterspurgt inden for interiørdesign inden for dekorative og anvendte kunst blandt glas- og keramik kunstnere og teater kunstnere. Disse akrylmaling besætter det midterste prissegment og har samtidig en kvalitet, der ikke er ringere end de mest populære udenlandske analoger.


Siden 2001 har Yaroslavl Chemical Plant "Luch" produceret perle akryl, som er præget af pastelfarver med en karakteristisk perleffekt. Disse malinger er ikke gennemsigtige, de kan fortyndes med vand til den ønskede konsistens og tørrer også hurtigt, og efter tørring bliver malingen ikke vasket af. Deres primære fokus er brugen i børns kreativitet til farve håndværk, postkort. For unge billedhuggere er dette et rigtigt fund, da figurer lavet af gips, ler, saltdeig eller plasticine, malet med perlemormalinger, ikke mister deres lysstyrke over tid, akryl smelter ikke og flager af. Disse maling er giftfri og indeholder ikke opløsningsmidler. Malinger passer godt på enhver overflade, de kan trækkes på papir, pap, glas, træ, keramik, porcelæn og andre materialer. Perleakryl kan farverigt placere en annonce, stå eller visuelt hjælp i skolen.
I sortimentet af firmaet er der to sæt akrylmaling: tre og fem farver, der hver især er kendetegnet ved et unikt farveskala. I sæt af tre farver er der blå, gyldne og lyserøde toner, og i sæt af fem farver - citron, skarlagen, smaragd, brun og lilla. Malerne fås i praktisk plastik med en kapacitet på 20 cm3.
Akrylperlemaling kan også bruges til designarbejde, de tørrer hurtigere end gouache, efterlader en elastisk film, der ikke eroderet af vand, og efter tørring bliver farven på malerne dybere. Tempera-elskere kan også anbefale perleakryl, fordi de i deres egenskaber ligger tæt på hinanden, men akryl overgår tempera i en række egenskaber og bevarer sine kvaliteter meget bedre under opbevaring. Med en række fordele frem for andre malerier kan perleakryl anvendes både uafhængigt og i blandede teknikker i kombination med blyanter, akvarel, gouache, tempera.


Akrylmaling fremstillet af "Tair" er vandbaserede, viskose, bløde belægningsmalinger baseret på akrylharpiks, som ikke indeholder skadelige stoffer og pigmenter med tungmetaller.
Malinger har en svag lugt og tørre ved fordampning af vand, der opnår vandmodstand. Deres malingslag er elastisk, mekanisk stærk og holdbar. De er modstandsdygtige over for vejrforhold, må ikke blive gule og ikke alder. De har lyse, mættede farver og en silkeagtig overflade. Efter tørring dannes der ikke revner og krymper ikke. Disse maling har fremragende vedhæftning med næsten alle fedtfrie substrater. Tør om en time. Blandet med hinanden i alle forhold, såvel som med gouache og tempera maling. Modstandsdygtigt mod terpentin, benzin, alkohol og hvid spiritus.
Perfekt til designere og dekoratører, til easel- og vægmaleri, til professionelle og amatører, til teaterkunstnere. Egnede underlag til akrylmaling er: papir, pap, fiberplader, spånplader, primet lærred, klud, glas, plast, primet metal, beton, mursten, gips, natursten, gips. De bruges indenfor og uden for lokalerne.
Dekorative akrylmaling af det populære og kendte varemærke "Dekolor" er lavet af de bedste pigmenter, der efterligner ædle og ikke-jernholdige metaller. En rig palette på 36 farver og nuancer giver dig mulighed for at dække alle kendte typer af overflader ved hjælp af ædle og ikke-jernholdige metaller. "Dekolor" er et eksklusivt produkt, der ikke har nogen analoger af russisk produktion. Sammenlignet med importerede malinger er "Dekolor" ikke ringere i kvalitet, men det adskiller sig positivt med prisen.
Gruppen af ​​akrylmalerier til malerier er repræsenteret af malerier af det berømte mærke Akryl-Kunst, de første akrylmalerier i Rusland til maleri. Farvepaletten "Acryl-Art" indeholder 56 lyse, mættede farver.


Kunst akrylmaling "Olki Art" er beregnet til traditionelt maleri på jorden, pap, enhver form for papir. De kan arbejde i forskellige teknikker (olie, akvarel, tempera), afhængigt af kunstnerens behov, og malingsegenskaber som lysstyrke og elasticitet udvider sin kapacitet. Den hurtige tørring af maling gør det muligt at kombinere teknikker med forskellige typer maling. Hvis du fortynder malingen (med et specielt fortyndingsmiddel eller bare vand), så kan du arbejde i en akvarelteknik, og når du anvender flere lag maling, vil bunden ikke være sløret med toppen. Serien består af tolv farver.
Akrylmaling til design og dekorative og anvendte værker er designet til at male træ, læder, gipsoverflader, samt nogle typer plast, sten og mange andre. Malinger indeholder ikke organiske opløsningsmidler, og efter tørring giver de en holdbar vandtæt film. Efter tørring mørkner farvemængden noget. Denne serie består af 19 farver.
Maling til maling af stoffer kan bruges i forskellige teknikker - fra kold batik til trykning. Serien består af 16 farver.
Akrylmaling til glasmaleri er beregnet til fremstilling af farvede ruder, juletræsindretninger, porcelænmaleri og glaserede og uglaserede keramik. Fås i et sæt med seks farver.


Virksomheden "Black River" repræsenterer i det russiske marked akrylmaling produceret af det italienske firma Maimeri i tre serier - Brera Acrylic, Polycolor og Start.
Malingerne er lavet af en blanding af akrylharpikser i en vandig emulsion i kombination med de bedste pigmenter og andre stoffer på markedet, hvorved der lægges vægt på kvaliteten af ​​malinger og beskytter dem mod atmosfæriske, kemiske og fysiske virkninger.
Brera Akryl maling er universel. De kan blande frit med hinanden. Gamma består af 93 farver, hvoraf 20 er specielt designet til at producere overløb, regnbue, metallisk glans.
Polycolor tynde akrylmaling er baseret på pigmenter med øget lysbestandighed, blandet med akrylemulsion, som ligger på et hvilket som helst substrat og danner en holdbar og elastisk film. De er særligt velegnede til arbejde, der vil være udendørs. Gamma er for nylig blevet udvidet til 48 farver. I øjeblikket er der også syv metalliske farver. Takket være sin alsidighed og tætte saftige konsistens er Polycolor-akrylmaling blevet anerkendt af kunstnere.
Start er et specielt designet gamma til at lette arbejdet hos dem, der udfører de første trin i denne skriftteknik. Malingerne er lavet på basis af pigmenter med lyse og lyse toner. Takket være en blød, cremet konsistens, falder maling let på enhver base. Alle maler blandes frit med hinanden. Kan bruges til arbejde, der vil være udendørs.


Virksomheden TrestSpetsBumSnab præsenterer Acrilic School akrylmaling på det russiske marked. Denne maling er ideel til kunstnere, amatører og skolebørn. Egenskaberne ved denne maling er som følger: Hurtig tørring, god lysbestandighed, smukt på overfladen, fleksibilitet (elasticitet), lysstyrke (lysstyrke), uopløselig med vand og olier. Acrilic School indeholder 24 farver, der kan understøtte akvarel, gouache og olie maleri effekter.
Apa Colour matte akrylmalerier indeholder 51 toner, herunder 9 metalliske, som alle kan blandes med hinanden og overlappe hinanden. De vigtigste egenskaber ved dette produkt er bredden af ​​dens anvendelse og den fremragende kombination af kvalitet og pris. Serien er velegnet til alle, der bruger mange akrylmalinger, nemlig: for kunstnere, studerende, dekoratører og designere, er den velegnet til små efterbehandling og modellering. Apa Color akrylmaling kan påføres med en børste-, spatel-, rulle-, airbrush- og malingspistol. De holder sig stærkt på en ikke-fedtet overflade og forbliver yderst modstandsdygtige, selv når de påføres i et tykt lag. Bindemidlet er en finopdelt gulingsakrylharpiks, fortyndet i en vandig emulsion med rene pigmenter af højeste kvalitet, både naturlige og syntetiske, hvilket giver god lysstyrke og renhedstoner. Alle farver har en behagelig mat og belægningseffekt. Når de anvendes rent eller fortyndet med vand, tørrer de på kort tid. Apa Color serien er pakket i bekvem gennemsigtig plastemballage, som giver dig mulighed for at se malingen.


En række tynde akrylmalinger Cril Color findes i en række 56 toner, herunder 6 metalliske toner, som alle kan blandes sammen. Takket være rationalisering af produktionen og omhyggeligt valg af akrylharpikser og pigmenter, kunne Ferrario fabrikken lancere en række stærkt konkurrencedygtige professionelle professionelle malinger. Farverne fra Cril Color serien er kendetegnet ved deres lysstyrke, lysmodstand, elasticitet og fremragende fixering på ikke-fedtede overflader. Passer til applikation, både med pensel og spatel, selv med et stort lag, Cril Color maling er ideel til kunstnere, amatører og studerende.