Akrylforsegling til loftsplint

Akrylforsegling til loftsplint kan bruges til forskellige formål. Det er et glimrende alternativ til lim, såvel som uundværlig for efterbehandling efter installation og installation af fileter.

Materialegenskaber

Fra navnet på denne bygningsstruktur er det allerede indlysende, at dets direkte formål er at forsegle huller og revner mellem enhver bygningskonstruktion. I vores tilfælde er disse strukturer sektioner af loftfileter. Det er især vigtigt at forsegle leddene i hjørnerne - det er der, at huller og uæstetiske huller oftest kan danne sig. Efter behandling med fugemasse er det overordnede udseende af loftsbeklædningen afsluttet, og hele arbejdet ser pænt ud. Desuden giver tætningsmidlet overfladen, der skal behandles med uigennemtrængelighed og beskytter fugt mod at komme under soklen. Du kan bruge dette materiale med basisplader af ethvert materiale: træ, plast, PVC, skum, polyurethan.

Tætningsmiddel som et alternativ til lim

Linnedstifter er som regel fastgjort ved hjælp af byggemateriale, eller et materiale, der kaldes endelig gips. Tætningsmiddel anvendes sædvanligvis allerede som færdigmateriale i det endelige arbejde med installation af fileter i loftet. Imidlertid kan tætningsmidlet udføre alt arbejdet helt.

Lad os starte med at sige et par ord om forberedelsen til arbejdet. For at præcis klæbe soklen, skal du tydeligt dokke den i hjørnerne, for hvilke du skal rette snit i enderne af hjørnesegmenterne. I princippet er der allerede færdige hjørner, men de er oftest designet til standardvinkler på 90 grader.

Kort sagt, for den rigtige snit er det nødvendigt at måle væggenes konvergens, dividere den resulterende værdi i halvdelen og skære basispladen i denne halvvinkel. Du kan bruge forskellige værktøjer afhængigt af materialets tæthed - fra brevpapirkniven til kværnen. For mere præcis arbejde skal du også bruge et specielt værktøj til skæring i en vinkelkasse.

Før du begynder at klæbe soklen på tætningsmidlet, skal du også sørge for, at overflade af væggene og loftet er nivelleret, primet og fuldt behandlet, så der ikke er uregelmæssigheder, huller og smuldre områder på den.

Stedet, hvor baguetten skal fastgøres direkte, skal være fugtet med vand: dette forhindrer tætningsmidlet i at tørre ud for hurtigt. Derefter påføres en lille mængde af sammensætningen på fileten. Kan kun påføres den del, der er direkte limet til væggen, men hvis loftet ikke strækkes, kan du påføre begge fugemasser. Derefter skal du trykke fast soklen på væggen og fastgøre dens position. Tætningsmidlet vil hurtigt gribe med begge overflader, så du behøver ikke stå lang tid med hænderne op under loftet. Forblivelse af at krybe ud under fileten skal rengøres med en spatel, og på leddene tværtimod behandle alt med fugemasse igen.

Fordele ved at arbejde med akrylforsegling

Ved limning og slutbehandling af soklen med et akrylforseglingsmiddel øges pålideligheden af ​​arbejdet flere gange. Materialet er fastgjort til loftet, og væggen er meget slidstærkt, og på grund af tætningsmiddelets egenskaber bliver det også mere modstandsdygtigt mod fugt, syrer og salte, og temperaturændringer. Plint, behandlet med fugemasse, vil ikke deformeres og forværres i badeværelset eller i stærk varme.

På grund af dens elasticitet gør det muligt at symene flytter lidt uden at danne revner og hulrum.

Hvidt fugemasse kan altid males eller påføres ved blanding med farven af ​​den ønskede skygge.

Akrylforsegling: egenskaber, typer og anvendelser, forskelle fra silikone

Under byggeri og reparationsarbejde er det ofte nødvendigt at forsegle revner eller sømme, der dannes ved krydspunkterne for de enkelte elementer til hovedstrukturen. Til disse formål er der specielle sammensætninger fremstillet på en polymerbase. En af dem er et akrylforseglingsmiddel med fremragende vedhæftning til de fleste typer byggematerialer.

Karakteristika og sammensætning af akrylforseglingsmiddel

De komponenter, der udgør tetningsmidlet, gør det elastisk i længere tid, modstandsdygtige mod vibrationer. Efter tørring kan overfladen behandlet med tætningsmiddel males eller pudses. Akryl er velegnet til tætning af små huller, samlinger mellem stænger og revner af forskellige byggematerialer. Nogle typer anvendes som lim til loftsplint. Det er nok at udfylde midler i uddybning og at vente på tørring.

Strukturen indeholder følgende komponenter:

 • akryl;
 • calciumcarbonat;
 • titandioxid;
 • blødgørere og andre tilsætningsstoffer.

Alle stoffer i sammensætningen har fremragende vedhæftning til porøse overflader og er modstandsdygtige mod UV-stråler. Det er meget vigtigt sikker brug af akryl. Sammensætningen af ​​komponenterne har ikke giftige tilsætningsstoffer, der er skadelige for menneskers sundhed, hvilket gør det muligt at arbejde uden beskyttelsesudstyr.

På trods af komponenternes positive egenskaber mister tetningsmidlet efter tre år sine egenskaber. Dens struktur erhverver skørhed, mindsker vedhæftning, hvilket udtrykkes ved afskalning af akryl fra overfladen af ​​materialet. Anvendelsen af ​​akryl er bedst egnet til indendørs arbejde, da friluft og negative temperaturer gør det svært.

Komponenter tilsat tætningsmidler giver det plastiske egenskaber, der kan kaldes hukommelse. Efter strækning eller anden deformation erhverver det frosne lag den oprindelige form. Der er et sådant koncept, som bestemmer et materiales positive egenskaber som en begrænsende indikator for strækning ved maksimal effekt af stress. Det vil sige, at efter overskridelsen af ​​denne værdi gendanner den frosne sammensætning ikke sin oprindelige form. Så tyder konklusionen på sig selv, jo større værdiindekset er, desto bedre er materialegenskaberne.

Den maksimale værdi af forskydningsamplituden må ikke overstige 10% af strækningsindekset. Med disse data kan akrylværktøj anvendes til udendørs arbejde i fri luft.

Tekniske specifikationer

Bedre at kende akrylforseglingen hjælper dens egenskaber:

 • når der trækkes sømme, kan bredden være mellem 6 og 50 mm. Den optimale lagtykkelse er ½ af sømbredden. Hvis sammensætningen påføres bredere end 6 mm, brug en tætningskabel. Den fremstilles i forskellige diametre fra 6 til 50 mm;
 • tætningsmiddel sælges i forskellige pakker. Dens forbrug beregnes for sømme 10 mm brede og 6 mm tykke. For eksempel er 22 kg kapacitet tilstrækkelig til at håndtere 300 ppm, og fra et 325 ml rør kan du hælde 5 pm sømme;
 • Under arbejdet skal temperaturen på den behandlede overflade være i området fra +4 til +32 ° C;
 • opretholder omgivelsestemperatur fra -40 til +120 ° C;
 • 24-30 timer efter, at sømene tørrer ud, kan de males med latex maling;
 • For at bestemme, hvor meget tid der er behov for fuldstændig hærdning af sømme, starter de fra 10 mm tykkelse. Ved en temperatur på 25 ° C og en fugtighed på 50-60% tørrer et sådant lag i 24 timer;
 • Indstilling til enhver overflade tager mindre end 1 time;
 • sammensætningen bevarer sine egenskaber efter fem cykler af frysning og optøning ved en temperatur på -15 ° C;
 • Standardhastigheden for brud er 550%;
 • i et fugtigt miljø tørrer sammensætningen dårligt og klæber til overfladen. Ved arbejde i vådt vejr er sømmen dækket af folie. Det anbefales ikke at anvende akryl til våde overflader;
 • emballageforsegling sker i rør, spande, patroner eller små rør;
 • Opbevaring sker kun i en pakket form ved en temperatur på +20 o C ikke mere end 1 år.

Sammensætningen kan sælges enkeltkomponent, to- eller multikomponent. Klar til brug akryl er enkeltkomponent. Hvis det er nødvendigt at blande sammensætningerne, inden arbejdet påbegyndes, er disse multikomponentforseglingsmidler.

Der er 3 typer akryl, som bestemmer deres omfang.

Fugtbevis

Tætningsmidler af denne klasse anvendes til indvendig arbejde i værelser med et minimum af fugtighed. Dette omfatter lim til loftsplint samt sammensætninger til påføring af træ, gipsplader, beton, mursten. Det er umuligt at øge fugtigheden inde i rummet, indtil sammensætningen er helt tør.

Vandtæt

Brug en vandbestandig sammensætning er bedre i køkkenet eller badeværelset, hvor fugtighedsniveauet er forhøjet. Stoffer, der indeholder lim, er mere modstandsdygtige over for temperaturændringer og fugt, hvilket sikrer god vedhæftning til overfladen. Vandtæt akryl har fremragende vedhæftning med træ, keramik, skumbeton, og overfladen kan være glat eller porøs. På trods af at tætningsmidlet er vandtæt, skal det kun påføres på en tør overflade og bedre indendørs.

Frostbestandig

Strukturen til eksterne værker er stabil mod fjendtligt miljø og lave temperaturer. Frostbestandig forsegling er mere elastisk end analoger til internt arbejde. Det optimale driftstemperaturområde er fra -20 ° C til + 70 ° C. Under sådanne betingelser vil sammensætningen for ydre værker bevare sømmenes integritet efter mange cykler af frysning og optøning. Den koldtætte tætningsmiddel er velegnet til tætning af samlinger mellem træbjælker. Limen, som er en del, greb godt med træ og danner en hermetisk ledd.

Forskel efter farve

Udseende betyder muligvis gennemsigtig, hvid eller farve. Hvid farve anses for traditionel til VVS, da den passer til de fleste produkter, såsom dræn, badekar, toiletskåle mv. Den gennemsigtige version anses for at være en klassiker på grund af sin omfattende anvendelse. En farveløs søm er ikke synlig på en farvet overflade, hvilket muliggør inkorporering af revner af enhver art uden begrænsning af materialer. Hvis du vil markere samlingen eller vælge en skygge for en bestemt farve på objektet ved hjælp af en farvesammensætning. De mest populære fugemasse, efterligner træets farve. For eksempel er en skygge af kirsebær eller eg populær til tætning af sømme mellem tømmer.

Klar akrylforsegling

Fordele og ulemper ved forsegling

Fuldt vurdere fordelene og ulemperne ved akryl er kun mulig med den korrekte anvendelse.

Fordelene omfatter følgende positioner:

 • omkostningerne ved akryl betyder ca. 1,5 gange mindre end andre analoger;
 • Valget af typer tætningsmiddel er ikke så stort, men akryl er universelt. Med ham er der ingen problemer. Mens limen tørrer, kan den let repareres, og overskydende fremspring kan vaskes af med varmt vand. Hvis tiden går, og den unødige sammensætning frøs, skæres den af ​​med en skarp kniv. Desuden er der ikke på pletterne til skæring nogen pletter, der kræver behandling med opløsningsmidler;
 • Alle bestanddele af tætningsmidlet opløses i en vandbase, der ikke indeholder toksiner. Fraværet af brændbare og giftige stoffer bestemmer brandets sikkerhed og gør det muligt at arbejde uden beskyttelsesudstyr.
 • høj vedhæftningshastighed tillader sammensætningen at klæbe til højt porøse overflader. Hvis tiden er gået, og sømmen frosne forkert, kan den genoprettes og derefter males;
 • på trods af det faktum, at limen klæber tæt på overfladen, har akryl tendens til at lade damp komme igennem. Således akkumuleres ikke kondensat mellem vinduernes ledd;
 • Akryllag af høj kvalitet smuldrer ikke under UV-stråler, som ofte observeres med mange analoger. Gennem hele levetiden er der ingen manifestation af yellowness.

Som ethvert andet materiale har akrylforsegling sine ulemper. Ikke venlig til vand på grund af vand sammensætning, som opløses hurtigt, en gang i et vådt miljø. På emballagen skriver de altid om forbud mod eksponering af akryl til fugt, men betegnelsen "fugtighedsbestandig" kan stå ved siden af ​​den. Dette betyder, at tætningsmidlet efter en vis tid er hærdet i et tørt miljø, og kun så kan det komme i kontakt med fugt. Hvis vi taler om den konstante påvirkning af vand, så vil uanset hvor lang tid dette sker, egenskaberne for akryl forringes.

Ud fra de betragtede mangler kan det konkluderes, at akryl ikke er det bedste valg til brusebad, bade og andre våde genstande. Ansøgning i akvariet er generelt umuligt, for i løbet af kort tid vil leddet lække.

anvendelsesområde

Arbejde med fugemasse kræver ikke visse færdigheder. Det påføres på en tør og ren overflade. Anvendelsesmetode afhænger af emballagen. For eksempel er det presset ud af et rør for hånd, og en monteringspistol bruges til rør. Fraværet af opløsningsmidler i sammensætningen gør det muligt at arbejde indendørs uden beskyttelsesudstyr. Uanset hvor meget arbejde der fortsætter, vil der ikke være nogen ubehagelig lugt inde i det lukkede rum.

Hvis vi taler om, hvor lang tid det tager at hærde, så er der efter 15 minutter allerede dannet filmbelægning. Fuld polymeriseringstid er 24 timer.

Fra de betragtede egenskaber er det muligt at drage konklusioner om, at det er optimalt at anvende akrylmiddel til følgende formål:

 • tætning af samlinger mellem tømmer og reparation af revner på enhver træoverflade;
 • fyldning af sømme af armeret beton og betonkonstruktioner samt tætning af steder af krydsning af bygningsmaterialer til bygningens mur.

Under arbejdet skal man være opmærksom på svejsernes dybde og hvor meget tætningsmiddel der er brug for til dette. Nogle gange er det tilrådeligt at redde brugen af ​​forseglingsledninger. Mens den indlejrede ledning tørrer, kan den ikke røres, kun efter fuld polymerisering kan overfladen rengøres og affedtes.

Akryl er ikke kun et fugemasse. Det kan endda erstatte lim. Et simpelt eksempel er limning af en loftsplint. Sammensætningen påføres på overfladen af ​​produktet og presses det til loftet i en kort periode, indtil limen griber. Hvis overskydende fugemasse stikker ud under loftsplinten, vil skylning med vand ikke efterlade nogen mærker. Det er bekvemt at bruge fugemasse som en lim til en baguette. Da sammensætningen tørrer hurtigt, fugtes limepunktet lidt med vand, produktet smøres med fugemasse og presses mod væggen, hvilket giver den den ønskede position. Limning af loftet til en ujævnt overflade tillader tætningsmidlet at skjule store huller.

Ofte kaldes akrylforseglingsmiddel til træ en varm ledd. Fremragende elasticitet og vedhæftning med træ gør det muligt at forsegle huller mellem stillesiddende elementer. For eksempel er gulvbrædder konstant udsat for vibrationer, og uanset hvor meget de går på dem, vil tætningsmidlet altid være på plads.

Gør det rigtige valg

Fabrikanten tilbyder flere typer fugemasse, for eksempel til vinduer, døre eller universelle, og forbrugeren kan ikke altid afgøre, hvilket er egnet til ham. Forskellen i dem er lille, men der er stadig nogle forskelle:

 • For materialer med minimal vedhæftning til fugemasser, f.eks. PVC eller polycarbonat, skal du købe specielle formuleringer eller desuden bruge en primer som et link;
 • i et fjendtligt miljø tørrer kun fungicider. I køkkenet og andre steder, hvor der er kontakt med mad, kan et sådant fugemasse ikke anvendes;
 • forsegling akvarier udføre et værktøj, der er modstandsdygtigt over for aggressivt miljø, men samtidig sikkert for fisk og andre organismer;
 • tæthedsprækker i ovne, pejse og andre konstruktioner med forhøjede driftstemperaturer udføres med et tætningsmiddel, der er modstandsdygtigt over for temperaturer på op til +300 o C. Nogle formuleringer modstår temperaturer på op til +1500 o C og betragtes som ildfaste;
 • selvom det er skrevet på pakken, at produktet er fugtighedsbestandigt, anbefales det ikke at lukke vinduer udefra.

Ved køb af et af materialerne er det nødvendigt at spørge om kvalitetscertifikatet og omhyggeligt studere instruktionerne på emballagen. Fabrikanten angiver normalt formålet med tætningsmidlet, hvor længe det tørrer og andre egenskaber.

Forskellen mellem akrylforsegling fra silikone

Ofte når man vælger et akrylforseglingsmiddel sammenlignet med andre analoger. For at få klarhed, lad os prøve at finde forskelle med silikoneagenten:

 • Med hensyn til popularitet vinder silikoneforsegling over sin ven, men er signifikant ringere i værdi. Desuden kan akryl efter tørring males, og silikone kan ikke;
 • fugtbestandighed af silicone er bedre, og antifungale additiver tilsættes til sammensætningen af ​​acrylmidlet, som ikke tillader udvikling af sort form på sømene;
 • akryl tør søm kan opgraderes. Med silikone vil denne mulighed ikke fungere;
 • æstetik i akryl søm over. Selv en gennemsigtig silikonefund udgør en synlig hvid stribe;
 • Enhver begynder kan arbejde med en akrylkomposition, da ægteskabet let vaskes af med vand eller tørres af med en kniv. Silikone skal først afskæres, og de resterende spor skal vaskes i lang tid med opløsningsmidler og forskellige vasker.

Ved brug af akryl må vi huske, at det ligesom andre materialer har sine egne anvendelser.

Hvordan og hvad man skal klæbe i loftplinten: de bedste kompositioner

Montering af loftsplinten - den sidste etape af loftet. Dette element er monteret på flere måder, men det nemmeste er at montere det på limen til loftplinten. Hvilke typer og mærker er præsenteret på hylderne i bygningens butik, hvordan man vælger det rigtige valg og korrekt gennemfører værelset?

Hvordan man vælger lim

Loftplinten er designet til ikke kun at dekorere væggene og færdiggør finishen, men også at skjule mulige reparationsfejl og endda krumning af væggene. Og så varede han længe, ​​du skal vælge den rigtige lim.

Med alle de mange forskellige byggevarers rækkevidde opfylder kun nogle få klæbestoffer alle de nødvendige krav til et varigt resultat, når soklen fastgøres. Ved valg af klæbemiddel er det vigtigt at overveje følgende egenskaber:

 • styrke
 • brugervenlighed,
 • hurtig tørring
 • ingen skarp lugt
 • Produktet er beregnet til et bestemt materiale.

Til salg er der ingen speciel lim kun til loftplinten, men fagfolk anbefaler at være opmærksom på ovenstående egenskaber. Ved valg af lim skal du starte med, hvad det færdige element er lavet af. Loftplinten er normalt lavet af skumplast, polyurethan, polystyrenskum, træ, PVC, gips. Korrekt valgt lim vil ikke ødelægge materialet og gøre reparationer holdbare.

Titan

"Titan" - lim med et fremragende ry. Fordelen ved produktet ligger i sin alsidighed: den er præsenteret i en bred vifte. Sammensætningen er i stand til at lime ikke kun loftsplinten, men også linoleum, gulvbræt, gulvstifter og lige keramiske fliser. Vellykket vil arbejde med kunstlæder, spånplader. Titanium er ideel til limning af skumplanker.

Sammensætningen af ​​"Titan" - polymere materialer af den moderne formel, ingen fyldstoffer. Når du bruger det, behøver du ikke bekymre dig om dyre finishmaterialer, og alt takket være en gennemsigtig formel. I tilfælde af unøjagtigt arbejde kan overskydende lim let fjernes fra forside af filet, vægge og loft og ikke efterlade striber. Den eneste ulempe ved brugen af ​​en sådan lim: Du skal holde delen i nogen tid, så den klæber tæt, og dine hænder i hævet tilstand hurtigt bliver følelsesløse.

tid

Alternativet er Moment lim. Han forstår emnet på få minutter, hvilket følger af produktets navn. Der er ingen grund til at fastgøre soklen i lang tid, tryk den bare stramt i et par sekunder. Fordelen er, at lim perfekt fastgør ethvert materiale. Dette er en god prøve af lim til polyurethan bundplader (mere holdbart analogt skum). Men med produktets hurtighed og pålidelighed har dette produkt sine ulemper:

 • pleje og opmærksomhed er påkrævet, når du arbejder, fordi hvis limpartikler kommer på forkanten af ​​fileten eller loftet, vil det ikke være så nemt at fjerne dem;
 • høje omkostninger i sammenligning med analoger;
 • større udgift.

Tip! Fra Henkels produktsortiment til dekoration med baseboards, vælg "Moment installation express decor" lim.

Øko-Näset

Lim til loftsplinter af skumplast, i sammensætning og brug, svarende til Titan. Dens fordele er:

 • gennemsigtig sammensætning,
 • lav pris
 • øgede bindingsrater,
 • sikkerhed for mennesker.

Når du arbejder med "Eco-Nase" lim, skal du holde trimelementet et stykke tid for at sikre det. Men i tilfælde af en fejl giver dette en hurtig korrektion af soklens position og fjernelse af overskydende lim uden konsekvenser.

Flydende negle

Passer til stort set alle materialer, flydende negle er vellykkede i efterbehandling. Produktet er akryl eller neopropylen. Hvis limet "Titan" og "Eco-naset" ulemper hovedsagelig er i færd med at blive installeret, er de flydende negle en fare for mennesker med deres sammensætning. Dette gælder for neopropylenprøver: De har en meget stærk lugt. Den skadelige virkning strækker sig dog kun på tidspunktet for installationen, efter at den fuldstændige tørring forsvinder.

Fordelen ved ikke-propylen flydende negle over akryl:

 • har større styrke
 • resistent over for lave temperaturer;
 • vandtæt, er det tilladt at ansøge om installation af fliser i badeværelset;
 • hurtigere at gribe.

Fordele ved akryllim:

 • lav lugt
 • uskadelig for menneskers sundhed.

Silikoneforseglingsmidler

Disse stoffer er beregnet til at binde forskellige materialer og forsegle led og sømme. Den tætte masse af tætningsmidlet efter tørring opnår styrke og fugtresistens, tillader ikke uønskede stoffer at trænge ind i sømene.

Tætningsmidlet er baseret på silikongummi. Også i blandingen er der blødgørere, adhæsionsforstærkere (ansvarlige for adhæsion med overfladen), vulkanisatorer (tilvejebringe hærdning), farvestoffer, fungicider (forhindrer udvikling af svampe) og mekaniske fyldstoffer.

Til installation af loftplint anbefales det at bruge to fugemasser: gennemsigtig og hvid. Den første type bruges til at dække bagsiden. Hvidt tætningsmiddel håndterer led af fileter.

Ulempen ved siliconeforseglingsmidler er den høje pris og umuligheden af ​​efterfølgende farvning af soklen.

Ler gør det selv

Hvis der er tvivl om kvaliteten af ​​de tilbudte produkter, skal du forsøge at klargøre klæbemidlet selv. Det er ret simpelt og ikke dyrt. Det vil tage:

Stages af lim:

 1. Fortynd kittet med vand og rør til en tyk og homogen masse.
 2. Til den opnåede blanding tilsættes papirvarer lim i forholdet 1: 4.
 3. Bland sammensætningen, hold i 5 minutter. Lim er klar.

Ulempen ved dette materiale er dets lange hærdning. Det vil tage meget mere tid at klæbe bundpladerne, sammenlignet med industriel limningsprodukter. Men at arbejde med kitt er ikke forbudt indendørs, da det ikke har en stærk lugt. Et andet plus er, at det er i færd med at klæbe med en forbindelse, at du kan udjævne uregelmæssighederne på væggen. Påfør blandingen med en spatel, hvorefter en sokliste er monteret på den.

Regler for arbejde med lim og basisplader

Valget af lim er lavet, det forbliver kun for korrekt at anvende det. Sådan færdiggøres indretningen af ​​væggene og lim forsigtigt loftsplinten:

 1. Det første og vigtigste er at lave de rigtige beregninger. Påfør lim, der tørrer hurtigt, skal du straks inden tilslutning af efterbehandling til loftet. Korrekte markeringer udelukker uregelmæssigheder under installationen.
 2. Til limning af tunge bundplader (for eksempel fra træ) er det bedre at bruge flydende negle.
 3. Installering af loftet sokkel begynder med hjørnet af rummet.
 4. Skær fileten til samlingen anbefales i en vinkel på 45 grader. Kun en jordkniv bruges til at forhindre kanten af ​​objektet i at smuldre. Det er bedre at bruge et specielt værktøj til skæring.
 5. Lim på soklen påføres med en prikket linje.
 6. Glem ikke at håndtere limledsrør.
 7. Det er lettere at montere fileterne på tapetet, da det er ret svært at justere deres overkant.
 8. Hvis soklen er fastgjort til den ubehandlede væg, skal alle hullerne straks fyldes med tætningsmiddel eller kitt.
 9. Polyurethan sokler er tilbøjelige til at krympe, så de skal placeres så tæt som muligt på hinanden. Hvis hullet stadig er dannet, vil situationen korrigere silikoneforseglingsmiddelet.
 10. Pas på med plastikplanker, de er ret skrøbelige. Tryk ikke på dem med fingrene, fordel jævnligt under belastningen under installationen. Det er bedre at holde materialet til limning længere end ved et uheld at skubbe det igennem.
 11. Arbejd i et godt ventileret område. Indånd ikke dampene.
 12. Pas på forfalskninger, køb kun lim i specialbutikker.

Det rigtige valg af lim til loftplanker - nøglen til succes i afslutningen af ​​værelset. Det er kun for at måle og handle præcist i overensstemmelse med instruktionerne på pakningen med klæbemiddel.

Hvordan man vælger og hvordan man limer loftsplinten

Montering af loftlister giver loftet et komplet udseende. Takket være deres installation kan du skjule uregelmæssigheder, stygge led af overflader og forbedre rummet. Efter designprojektet eller eget rum er reparationsideer implementeret, baguetter er valgt og købt, opstår spørgsmålet: Hvordan limes soklen i loftet? Er det muligt at udføre installationen af ​​fileterne på egen hånd, eller er det bedre at betro deres fastgørelse til fagfolk?

I denne artikel finder du svar på disse og mange andre spørgsmål, der opstår i processen med at lægge nederdel.

Klæbende loftspose: forberedelse

Sokkel til loftindretning er et vigtigt element i efterbehandlingslokalet. De mest almindelige produkter er lavet af skum og plastik (vi vil overveje deres fastgørelsesmetoder) samt loftslister lavet af polyurethan, udvidet polystyren.

Forberedelse til fastgørelseselementer - valget af sokkel

Når du køber en cornice til loft design, bør du først og fremmest fokusere på størrelsen af ​​rummet. Der er en uudtalt regel: Jo højere loftet og jo større rummet er, desto større skal tasuetten installeres.
Loftet cornices er forskellige materialer fremstilling, farve, størrelse, fastgørelsesmetode. Valget af et specielt bord vil hjælpe.

Tabel over forholdet mellem rummets størrelse og størrelsen af ​​baguetter til installation

Så i et rum på 20 kvadratmeter. med en standard lofthøjde på 2,5 m, skal klodserne limes op til 9 cm brede.

Tip: Før du køber, skal du omhyggeligt inspicere produktet - hvis det er lavet af lav kvalitet, kan det blive gul efter installationen.

Beregning af den krævede mængde materialer til installation

For at kunne beregne det nødvendige antal bundkort korrekt skal du, inden du installerer dem, måle rummet. Derefter er det nødvendigt at opdele denne værdi ved hjælp af loftsstrimlens længde (standard 200 mm) efter beregning af rummets omkreds. Rundt det resulterende tal til et solid parindikator.

Anbefaling: Fastgørelse af loftsplinterne er ikke en vanskelig proces, men det er bedre at købe en cornice i reserven.

Forberedelse af loftet til installation, mærkning

For at montere tagene kvalitativt skal du først forberede loftets overflade: eliminere alle huller og uregelmæssigheder. Dette sikrer en tæt passform af fileten, når den limes.

Så markering er lavet. For at gøre dette skal en teststrimmel fastgøres til loftoverfladen og med en blyant markere kanter og led af limplanker. Marker og læg på baseboards.

Mærket vil bidrage til at gøre fastgørelseskornene så effektive som muligt.

Forberedelse af materialer og værktøjer til fastgørelse af fileter

Inden du limer loftsplinten, skal du forberede alle de nødvendige armaturer. Fra de materialer, du skal bruge:

 • loftsplint (om nødvendigt og monteringsplade);
 • hjørnefastgørelser (limet til at skjule stødsvinkler);
 • kit;
 • lim "Moment Installation" til loftsplinter;
 • akrylforseglingsmiddel for at eliminere revner (kan bruges som klæbemiddel);
 • Vandbaseret maling (til maling af baguetter fra skum).

Også, inden du installerer fileterne, skal du opbevare de nødvendige værktøjer:

 • målebånd og blyant;
 • en hacksaw eller papirvarer kniv (til skære dele før fastgørelse);
 • stusloom (værktøj til skæring af basisplader i forskellige vinkler);
 • Monteringspistol til påføring af fugemasse eller lim;
 • gummi trowel.

Grundlæggende værktøjer og indretninger til montering og fastgørelse af taggrunde

Skære baguettes inden fastgørelsesanordninger

Før limning af soklen til loftet skæres de til de ønskede dimensioner. Hjørne dele kan skæres med en kniv, men mere præcist og præcist kan dette ske ved hjælp af dåsen.

Først skal du installere baguetten i kluden på en sådan måde, at den bliver monteret på væggen. Næste er den skære baguette hacksaw. For det første skæres vinklen, og så justeres produktet i længden.

Tip: tryk ikke hårdt på tagskægget, når det skæres, skummet kan smuldre.

Hvis der blev dannet en kniv under skæring, er det tilstrækkeligt at rengøre dem forsigtigt med en hud, inden du sætter baguetten på plads.

Skæring af tagene på stusla - forberedelse til montering

Teknologi installation loftsplint

Alt det forberedende arbejde inden låsens fastgørelser er færdigt, men du ved ikke, hvordan man limer loftsplinten? Vores instruktioner vil fortælle dig, hvordan du korrekt installerer bundkortet med dine egne hænder.

Før det sidste trin i reparationen, fastsættelse af baguetter, skal væggene og loftet justeres og primeres. Hvis væggene er ujævn, så vil der være huller ved installation af bundpladerne mellem dem og stangen.

Til noten: Det anbefales at klæbe tapetet efter montering af loftsplinten, så de let kan udskiftes uden at forstyrre klodens integritet.

Der er tre hovedmåder, hvordan man løser loftrør:

 • lim på tapetet;
 • lim på væggen;
 • mekanisk (denne installation bruges ved afslutning af loftet med PVC-paneler, når plastikpladen bruges til at reparere dem).

Hver af mulighederne for at installere fileter har sine egne nuancer, men for begyndere anbefaler vi at bruge den anden - at lime gardinstænger på væggen.

Sådan limes loftsplinten af ​​skum

Lim bruges til at fastsætte skumstøbningen. Først påføres det på de indre hjørner af produktet. Klæbestrimlen skal være solid og ensartet.

Lim på produktet påføres forsigtigt, så det ikke udstikker

Da det er sværere at fastgøre soklen i hjørnerne af rummet, anbefales det at starte med dem i stedet for at installere baguetterne omkring omkredsen. Hjørne dele er præ-trimmet med hjælp fra kroppen.

Forsøg først på soklen til fastgørelsesstedet, vent et par minutter for at klæbe, og læg partiet igen på væggen. Galtel skal installeres ved at trykke den ned, men ikke for tæt, så den ikke deformeres, og vent nogle minutter, indtil limen hærder.

Bemærk: På steder af fremtrædende hjørnesamlinger er det bedre at installere lange basisplader, så de bliver mindre synlige.

Montering hjørnefileter

Næste er installationen af ​​efterfølgende baseboards, der forbinder dem med hver forrige plank. Når limen hærder, forsegles leddene mellem skindpladerne med et tætningsmiddel. Efter fastgørelsen af ​​alle dele udføres maleri baguetter fra skum.

Resterne af tætningsmidlet efter fiksering af fileten fjernes med en gummitrug

Visuel demonstration af, hvordan man limer loftsplinten, video:

Funktioner ved installation af loftsplint ved brug af kit

For det første fortyndes det færdige kit, som virker som et klæbemiddel, i en separat beholder. Sæt det derefter i et tyndt lag (som lim) på bagsiden af ​​baguetten og på væggen. Produktet limes til væggen og presses i et par minutter.

Overskydende kitt når limning af sokler fjernes med en spatel

Limning af cornices med fugemasse

Installation af baguetter kan ske ved hjælp af fugemasse. Det påføres på samme måde som limen, produktet er fastgjort i 30 sekunder, så det er godt fastgjort. Rester af klæbende fugemasse fjernes med en ren klud. Efter installationen er afsluttet, dækker alle hullerne og begynder at male fileterne. Ved efterbehandling er tapet limet.

Tip: For en bekvem ekstrudering af lim fra røret under installationen af ​​lister - brug en speciel pistol.

Montering af loftsplint med tætningsmiddel i trin

Baguette installation

Hvis loftet er trimmet med PVC-paneler, er der i dette tilfælde monteret plastlister. Før du fastgør soklen, er markeringen færdig, og en fastgørelsesstrimmel (plasthjørne) er installeret rundt om rummet i 90 graders vinkel.

Fastgørelsesniveauet er fastgjort på selvskærende skruer med et trin på 30-50 cm

Derefter udføres trimning og installation af hjørneelementerne. På den ene side af stangen fastgøres ved at snappe ind i loftsplinten.

Fastgøring af plastlister

Således er der dannet en reces mellem baguetten og stangen, hvor det er bekvemt at installere PVC-paneler. I forbindelse med installationen er der huller til ledninger. Og så lavede monteringsplint loft PVC på de andre tre sider.

Baguette snapper på plads - fastgørelsesanordninger komplet

Flere oplysninger om installation af bundkort - video:

Funktioner ved montering af belægninger på stræklofter

Ved fastgørelsen af ​​strækloftet til væggene er der et lille hul rundt om rummet, som skal skjules. Hvordan limes bundpladen til strækloftet?

Skørt, som er egnet til montering på stræklofter, skal være fleksibel og let. Den er kun fastgjort til væggen, ikke til loftet (lim kan beskadige filmen). Før du limer tagskæggene, skal du beskytte det hængende loft med maskeringstape. Cornice er installeret ved limning. Der vil være et lille mellemrum mellem den limede sokkel og loftet, så du kan bygge en struktur med lys.

LED'er monteret bag limede bundplader vil effektivt fremhæve loftet

Da omkostningerne ved at installere loftbagetter svarer til prisen på materialet, er det en rimelig løsning at klæbe dem selv. Det er meget vigtigt at beregne materialet korrekt og vælge baseboard.

Installationen af ​​fileten er ikke vanskelig, men kræver nøjagtighed og nøjagtighed. Vi håber, at vores anbefalinger til limning og fastsættelse af basispladerne vil være nyttige for dig.

Loftslister

Fortæl mig, tak, hvad skal du fastsætte loftsplinten, flydende negle eller hvad. Og også soklen til gulvet er bedre til tilbud. fixture, der sælges eller også på flydende negle? Og, hvis det er muligt, rådgive, bedes du med hvilken slags lim du har brug for at klæbe vinyl tapet på beton, så leddene ikke spredes. Mange tak på forhånd.

Loftplinten fra udvidet polystyren limes på styroporovy lim. Forskellige producenter hedder det. Her kan du se på det:
www.dufa.md/dufa/dufa_razdel.php?RID=22SRID=60#

 • Det er muligt at klæbe vinyl vægpapir på beton med enhver lim til vinyl vægpapir.
 • melena skrev:
  loftsplint

  Hvis skummet, så bliver mange plantet på almindeligt gips.

  Interessant, og hvad er søgning i det gamle forum generelt nu umuligt?
  Og det er meget forgæves, at en duvushka kunne læse i arkiverne, at loftsplinten er meget godt limet med akryl- eller silikoneforseglingsmiddel. Silikone er kun egnet, hvis loftsplinten ikke skal males så - malingen må ikke holde sig til silikonen.
  Jeg prøvede silikoneforseglingsmiddel til loftplinten, limet direkte til tapetet med en pistol til fugemasse. Jeg kunne godt lide det - sømene mellem sokkelerne er også fyldt med samme fugemasse.
  Og jeg foretrak at vedhæfte gulvlister med skruer. Hovederne til selvlukkende skruer er præ-malet med emalje maling i samme farve som sokklerne.

  Skørt er bedre at klare, så de kan fjernes og læges tilbage. Yderligere ledninger til at strække eller tapetlim.
  Jeg var nødt til at fjerne bundkortet efter installation af vinduerne, tapet limet.

  For at forhindre skruenes skruer i at stikke ud af gulvplinterne, skal du bruge stifter med kabelkanaler.

  Hvad angår loftsplinterne til salg, er der NMC lim, der ligner latex kittet. Forbruget er virkelig vanvittigt 1 kg pr. 10 meter. Jeg havde ikke nok til 6 meter. Jeg gjorde følgende: Saten afsluttede efterbehandlingskappen på PVA lim, til konsistensen af ​​tyk creme. Sæt derefter en spatel på bundpladen og lim, resultatet og processen meget. Det er ikke nødvendigt at holde soklen, 2-3 minutter kan løses. I tilfælde af overflade uregelmæssigheder er mellemrummet også fyldt. Generelt vil resten være den eneste måde at klæbe på.

  Mange tak, meget værdifulde oplysninger.

  Jeg ved ikke, hvordan man bukker loftplinten af ​​skumplastik (ikke polyurethan) med ca. 135 grader og ca. med en radius på 10-15 cm. Jeg prøvede i kogende vand, så materialet bliver groft kornet og bøjes ujævnt, fordi Baseboardsafsnittet er naturligvis ikke rektangulært. Fortæl PLZ, måske gjorde nogen det. Tak på forhånd

  Ja, sikkert nok. Er det at lave snit og dække dem med gemetikom.

  Ideelt, bøj ​​kun smalle 3-4 cm fileter og store radier. Alt andet blev forsøgt, gården er fuld. Hvis du skærer med en kniv indefra og ofte med jævne mellemrum brede fileter - så det kan være gennemsnitligt. Jeg gør nu ikke de krumme lofter i fileterne - det gennemsnitlige niveau passer ikke.

  Damn, jeg brød mit hoved. Hvordan og i hvilken vinkel at skære loftet soklen, som han dockede i hjørnet?

  En eller begge på begge sider?

  Soklen er sådan ">

  Begge, selvfølgelig. Og ligegyldigt hvilken sokkel.

  2Faceoff Allegory blev født! =)
  Nogle skære "hvidlap" er ikke lige, men i en lille vinkel (ikke vippe) - skiverne er længere.
  Så skal du skære det - soklen er på bordet, trykket til bordet ved en af ​​arbejdsplanerne, kniven er vinkelret på bordet, roteret til soklen med 45 ". Det gensidige stykke soklen drejes til" andre "45".

  Det er nødvendigt at købe den billigste plastikblok (en enhed til skæring af hjørner på 45 "). Yderligere: Det er nødvendigt at tage højde for at soklen er placeret i loftet og ikke på gulvet henholdsvis som i et spejlbillede.
  Næste: Kig på nogen af ​​hjørnerne af rummet, hvis vinklen er intern, så skal soklens nederste plan være længere end den øverste - dette er retningen af ​​skærelinien (du kan markere med en blyant)
  Yderligere: Det er nødvendigt at sætte soklen korrekt på væggen. Overfladen af ​​soklen, der støder op til loftet, skal ligge på den vandrette overflade af stangen og gøre en skæring i den tidligere valgte retning. Alt.
  Med en ydre vinkel er alt det samme, kun i dette tilfælde skal soklens nedre plan være kortere end den øverste.

  Akrylforsegling - frelse fra revner og revner

  Ved reparation og montagearbejde er det meget ofte nødvendigt at forsegle hullerne og tætningen. Akrylforsegling er fremragende til dette formål. Vi vil fortælle om dets hovedtræk og egenskaber, anvendelsesområde.

  Karakteristika og vigtige egenskaber af akrylforseglingsmiddel

  Polymethylmethacrylat i form af en vandig dispersion er en slags "skelet" af akrylforseglingsmidler. I dag betragtes dette stof som en af ​​de mest holdbare plastmaterialer. Desuden indbefatter sammensætningen af ​​tætningsmidlet:

  • fyldstoffer;
  • fortykningsmidler;
  • ammoniakopløsning;
  • plastificeringsmidler;
  • defoamer;
  • overfladeaktive;
  • antiseptiske additiver.

  Det akrylbaserede produkt mister ikke sin elasticitet i lang tid, det kan let tilpasses til partielle vibrationer og belastninger, og hvid maling kan også simpelthen males eller pudses. Ifølge eksperter er det bedst at rette op på problemområder ved hjælp af dette værktøj indendørs, fordi materialet bedre er i stand til at klare ændringer, der opstår, når temperatur og fugtighed falder.

  Men den friluft påvirker værktøjet er meget værre: temperaturen under nul kan føre til udbrud af revner på det frosne materiale.

  Dette materiale er mest effektivt i temperaturområdet fra +20 ° C til +70 ° C. Under disse forhold viser tætningsmidlet kun sine bedste egenskaber selv i fri luft, det vil let overføre flere frost og optøning og holde sømmen i sin oprindelige tilstand. Klassisk akryl har en gennemsigtig eller hvid farve, men i dag er det nemt at finde andre farver på hylderne, herunder nuancer af naturligt træ. Takket være det kan det anvendes under arbejdet med et træ.

  Fordele og ulemper ved akrylforsegling

  Brugen af ​​hvid akrylforsegling har både fordele og ulemper. For at forstå, hvor effektivt dette værktøj kan være, skal du gøre dig bekendt med de fordele og ulemper, som vi nu vil gøre.

  1. Omkostninger. Hvis du sammenligner akryl- og silikoneforseglingsmiddel, vil omkostningerne ved den første være 1,5 gange mindre.
  2. Brugervenlighed. For at forsegle sømmen er det bedst at bruge denne type fugemasse. Der er to forklaringer til dette. For det første anses akrylbaseret fugemasse som den mest alsidige blandt alle fugemasser. Den anden grund er, at det er tilstrækkeligt at vaske det af eller klippe det af med en skarp kniv efter størkning efter påføring. Dette er meget nyttigt, når man fjerner spor af hvidt tætningsmiddel på overfladen.
  3. Økologiske sikkerhedsmidler. Vandbasen af ​​det hvide fugemasse indeholder ikke toksiner og skadelige stoffer. Når du arbejder med akryl, behøver du ikke bruge beskyttelsesudstyr. Desuden er akryl brandfast, da det ikke indeholder opløsningsmidler.
  4. Evnen til at genoprette den færdige søm og dens farve.
  5. Akrylbaserede fugemasser giver damp gennem. På grund af dette kondensat i form af vanddråber vil ikke ophobes i sømme, hvilket vil reducere sandsynligheden for skimmel og meldug.
  6. Holdbarhed. Når du vælger højkvalitets akrylforseglingsmidler til leddene, kan du ikke bekymre dig om, at det efter et stykke tid bliver nødvendigt at forsegle hullerne igen. Og alt sammen på grund af det faktum, at dette værktøj er modstandsdygtigt mod sollys i modsætning til skummet, som kan knække under påvirkning af UV-stråler.

  Det må naturligvis siges om manglerne. Den første og største ulempe ved akrylforsegling er, at materialet ikke er venligt med vand, hvilket forklares af, at produktet er baseret på vanddispersion. Ved kontakt med vand kan den let opløses. Derfor er det bedst at bruge akrylforseglingsmiddel til tætning af samlinger mellem vindues- og dørkarme, i træbelægninger - på steder hvor der praktisk talt ikke er fugt.

  Der er dog vandtætte hvide fugemasser. I dette tilfælde vil tætningsmidlet ikke blive udsat for fugt kun efter tørring. Men under alle omstændigheder, med langvarig kontakt mellem sømmerne med vand, forringes alle produktets egenskaber, hvilket skal tages i betragtning. Derfor er det ikke det bedste valg at bruge denne type værktøj, når du forsegler sømene i badeværelset eller toiletet - efter et stykke tid vil bygningen stadig begynde at udleje vand.

  For hvad virker fugemasse er bedst?

  Som vi har sagt, kan akrylforseglingsmiddel kaldes et universelt middel. Det vigtigste er at forsøge at ikke bruge det i værelser med et højt fugtindhold. De vigtigste anvendelsesområder - grænserne for mobile og stillesiddende led, tætnings sømme.

  Derudover kan den også bruges til at:

  • gendanne møbler;
  • genoprette træ gulv;
  • Udfør forseglingen af ​​laminatet
  • installere vindue og dørkarme, sokkel;
  • fjerne revner i væggene;
  • Udfør forsegling af rør og fliser.

  Du må ikke være overrasket over, at hvid akrylforsegling ikke kun bruges som tætningsmiddel til søm og revner. For eksempel kan de erstattes med brugen af ​​lim ved arbejde med loftsplinter. Det bruges også til at fjerne hullerne mellem loftfliserne, som kan opstå som følge af en ujævn base. Derudover er der intet svært at arbejde med hvid akrylforsegling - ansøgningen kræver ikke specielle færdigheder og viden.

  Alt, hvad der er nødvendigt for korrekt anvendelse, er en tør og snavsfri overflade til forarbejdning. Det er mest bekvemt at anvende produktet ved hjælp af en speciel monteringspistol, men du kan simpelthen klemme blandingen ud af røret. Bogstaveligt om 15-20 minutter strammes overfladen af ​​det behandlede område med en tynd film, og polymerisationsprocessen tager ikke mere end en dag, hvis alle de nødvendige betingelser er til stede (lufttemperatur + 23 ° C, fugtighed 50%).

  Hvordan vælger man tætningsmiddel?

  Når du vælger et tætningsmiddel, skal du fortsætte med, hvilke materialer du vil arbejde med i fremtiden. Når du arbejder med plastik (Teflon, polyethylen), skal du huske på, at dette materiale er kendetegnet ved et lavt vedhæftningsniveau til tætningspræparater. For at forøge vedhæftningen med en lignende overflade er det derfor ønskeligt at købe egnede tætningsmidler eller anvende primere.

  Når du arbejder i et aggressivt miljø, er det bedst at købe midler, der indeholder fungicider. Glem ikke, at de er ønskelige at bruge i andre boliger. Hvis behovet opstår, er det bedst at bruge et gennemsigtigt eller hvidt fugemasse til akvarier, der ikke kun er vandbestandige, men ikke skadelige for levende organismer. Hvis du skal udføre arbejde under forhøjede temperaturer, er det også ønskeligt at købe et højtemperaturforseglingsmiddel med en arbejdstemperatur på mindst + 300 ° C.

  Med dette værktøj kan du let forsegle sømme og revner i ildsteder og ovnkonstruktioner uden frygt for, at værktøjet vil tabe sin elasticitet eller revne under påvirkning af høj temperatur. Og glem ikke at kræve præsentation af et kvalitetscertifikat ved køb af akrylforsegling - dets specifikationer skal afspejles fuldt ud i dokumentet.

  Sådan fjerner du spor af midler - de bedste metoder

  Det vigtigste spørgsmål, der opstår efter forsegling af sømme, er, hvordan fjernes akrylforseglingsmiddel? Det skal straks siges, at det er meget lettere at fjerne spor, hvis det rengøres straks efter brug. Men hvad hvis acryl lykkedes at tørre ud?

  Du kan fjerne værktøjet med et barberblad. Funktionsprincippet er simpelt: Fastgør bladet til overfladen, du vil fjerne, og skynd dig med en hurtig bevægelse af det uønskede fugemasse. Risikoen for at ridse overfladen er minimal. Og bare børste den resterende silikone. I stedet for bladet kan du tage en brevpapirkniv.

  For at fjerne det tørrede middel skal du omhyggeligt afskære lag for lag. Du behøver ikke at forsøge at rive det tørrede akryl - med det kan du rive et stykke af bunden, som værktøjet sidder fast i. De resterende mærker kan simpelthen fjernes med en svamp og sæbevand.

  Du kan bruge specielle opløsningsmidler til tætningsmidlet. Når du arbejder med dem, skal du bruge en beskyttende maske og handsker. 30 minutter efter påføring skal du blot fjerne resten med en serviet. Men det er meget vigtigt at kontrollere opløsningen af ​​opløsningsmidlet med den behandlede overflade.

  Hvid ånd gør et godt stykke arbejde også. Til at begynde med skal du prøve at afskære det maksimale mulige lag af akryl med en kniv og derefter anvende hvid alkohol på det forurenede område. Efter et par minutter vil det tørrede forseglingsmiddel desintegreres, og det kan nemt fjernes med en træskraber.

  Limning af loftsplinten: på lim, kitt eller fugemasse

  Dekorativ cornice giver rummet et færdigt udseende og giver dig mulighed for at skjule ujævnhederne i sømene ved krydset mellem de to materialer, der uundgåeligt opstår under reparationer. Limning af loftsplinterne er en nem proces. Vanskeligheder kan kun opstå i et øjeblik: hvordan man skærer dem korrekt og laver smukke hjørner.

  Dekorative hjørner er lavet af lette praktiske materialer: polystyrenskum eller polyurethan. Men når du klæber, skal du være forsigtig, da detaljerne er skrøbelige.

  Valg af loftsplint

  Når du vælger en stucco, undgå alt for prægede mønstre, støv vil akkumulere der. Standardlængden af ​​loftsplinter er 2 meter. Bredden afhænger af højden af ​​dit loft: Jo højere loftet, jo bredere soklen. Den bedste mulighed for et 2,75 meter loft vil være en 45 mm bred cornice.

  Nødvendige værktøjer og materialer

  At klæbe loftet soklen, vi har brug for:

  • miter boks (en enhed til skæring af flade hjørner) og en hacksaw;
  • lim;

  Til loftsplanker er det ønskeligt at anvende enten en speciallim eller almindelig klæbemiddel til skumflise - "Moment-installation".

  Limning proces

  Stikker cornice
  Der er to metoder til limning af soklen til loftet.

  • En hurtigere mulighed: Eaves er limet til limen efter færdiggørelse af væggene og loftet.
  • Før væggene: Stykker fastgjort til kittet eller akrylforseglingen efter udjævning og priming af væggene. Denne mulighed er bedre, fordi cornice passer bedst til væggen, og den næste reparation behøver ikke at rive den af.

  Limmontering

  1. Vi starter installationen med målinger. Normalt limning fileter (som skørtet kaldes professionelle bygherrer) begynder med hjørnet af rummet.
  2. Den første del skal skæres fra hjørnet af rummet med miterboksen og en hacksav. Hakkevinklen skal være nøjagtigt 45 ° og have en lille hældning på forsiden eller den forkerte side (læs mere om, hvordan man skærer en flad vinkel).
   Sådan skæres en sokkel til hjørner
   For at skabe et ydre hjørne skal den øverste kant stikke over bunden og indvendigt, det modsatte. Docking af to taghuller sker i rette vinkler uden yderligere trimning.

  For mere information om dockning af hjørnerne af basispladen ved hjælp af arket, se videoen.

 • Påfør lim jævnt på alle tilstødende skørtflader, undtagen leddene. Tryk bundpladen i et hjørne og hold det i et øjeblik, men tryk ikke for hårdt.
 • Lim det næste hjørneelement, og fortsæt i en lige linje. Tør lim af med en blød klud.
 • Behandl hullerne med fugemasse.
 • For en lettere forbindelse af hjørnerne kan du bruge hjørnestykker af samme materiale som corniceen.

  Klistermærke på kitt eller fugemasse

  Processen er næsten den samme, men derudover skal du primer og niveauere overfladen.

  1. Behandl limeplads med primer.
  2. Opløs kittet og anbring et tyndt lag på bagsiden af ​​cornice med en lille spatel.
  3. Fjern overskydende kitt og spræng kløften. Spild også alle leddene.
  4. Når kittet er tørret, lukke hullerne igen.

  At lime kløften med akrylforsegling er meget lettere, men kræver yderligere investeringer. For et værelse på 20 m² er to pakninger af fugemasse tilstrækkelig. Du skal også bruge en monteringspistol. Sticky passerer på samme måde som på kittet. Gabet er forseglet med våde hænder.


  Efter limning kan stucken være malet med vandbaseret maling med tilføjelse af farve til indretningens farve. Lad være med at være doven og beskyt tilstødende overflader med maskeringsbånd under maling. For at fremhæve reliefen skal du male de udragende dele i en kontrastfarve.

  Måder at skære hjørner på loftsplinten så jævnt som muligt ved hjælp af miterboksen og uden den. Mærkning, skæring og glat dockning af soklens hjørner.

  Instruktioner til udjævning af vægge med gipsplader gør det selv. Måder pudsende vægge med gipsplader på rammen og på lim uden ramme. Efterbehandling kittetømmer.

  Sådan lim wallpapers på væggene i rummet. Vælge det bedste tapet, de nødvendige værktøjer, instruktioner til fastgørelse.