Tilbehør til strækloft

Kun ved hjælp af komponenter til et strækloft kan du få et æstetisk attraktivt, harmonisk og komplet strækloft. Uden dem, ikke kun udseendet, men pålideligheden og holdbarheden af ​​strukturen vil være tvivlsom.

Billedet maskeringsbånd til strækloft

Universal termoelementer under lamper

Fastgørelseselementer af stræklofter (baguetter)

Vi kan sige, at de vigtigste komponenter i strækloftet er fastgørelseselementer, med andre ord baguetter. Pålidelighed og holdbarhed af hele strukturen afhænger af disse dele. Når naboerne oversvømmes ovenfra, er det desuden baguetter, der tager den maksimale belastning, og holder lærredet med et stort volumen vand, så deres styrke er frem for alt

Baguetter til stræklofter er aluminium- eller plastprofiler, der er fastgjort til væggen omkring rummets omkreds. I en rille af denne profil er spændingsloftet pålideligt fastgjort. Sådanne fastgørelser er:

Synlig baguette anbefales kun til montering på flade vægge. Det er smukt i sig selv og kræver ikke brug af ekstra elementer der dækker det. Det er mere velegnet til enkelt-niveau stræklofter simpel form.

Taket på flere niveauer indebærer brug af usynlige baguetter, der ikke ødelægger integriteten og harmonien af ​​sammensætningen af ​​et komplekst loft. Sådanne fastgørelsesdele til stræklofter giver dig mulighed for at skabe glatte linjer, buede elementer uden brud og trin. Brug af en sådan baguette kræver imidlertid køb af et andet ekstra element - camouflagebånd. Dette bånd lukker mellemrummet mellem væggen og spændevasken på fastgørelsesstedet for baguetten.

Afhængigt af fastgørelsestypens fastgørelse er baguetter opdelt i elementer med følgende typer fastgørelsesdele:

 • baguetter, der bruger harpoon fastgørelsessystem;
 • profiler med et clip-on-tilslutningselement;
 • shtapikovy fastgørelse af en klud i en stew.

Derudover er der baguetter til vægmontering og elementer til montering i loftet. Sådanne komponenter til stræklofter giver dig mulighed for at oprette strækkonstruktioner på flere plan. De kan bruges flere typer baguette.

Foruden baguetten selv vil der være behov for yderligere hjælpefunktioner:

Eksempler på brug af baguetter i komplekse stræklofter

Beslag til lofter - hvorfor er det nødvendigt?

Installation af hængende stoffer på loftets overflade er en glimrende løsning til forbedring af det samlede indre af rummet. At beslutte at forbedre det indre af dit hjem bliver nødt til at erhverve det nødvendige antal elementer, såsom fittings til hævede lofter.

Bemærk: Før du køber de nødvendige komponenter til stræklofter, skal der laves en omtrentlig beregning af den krævede mængde materiale. Dette kan gøres ved at kende funktioner og tekniske egenskaber ved hver type beslag.

Typer af beslag

Ved installation af klæder på loftoverfladen er det umuligt at undlade brug af beslag til spændingsflader. Der bruges flere typer materiale:

harpuner

Et specielt element af tilbehør. Lavet af bløde PVC materialer. Bruges til at sikre spænding og fastgørelse af PVC-film i profilen - dette forhindrer forekomsten af ​​sags i løbet af yderligere drift. Hertil kommer, at harpunerne ikke tillader stoffet at passere gennem vand, hvilket gør det elastiske loft så modstandsdygtigt over for lækage som muligt. Harpunen til stræklofter er fastgjort til loftoverfladen ved hjælp af loddetoden ved hjælp af højfrekvent strøm rundt om hele omkredsen af ​​kontakt med PVC-film.

rørledninger

Der er to typer konturer: universelle og dimensionelle. Hver art har nogle funktioner.

Dimensionskonturer er lavet af PVC-materialer i en gennemsigtig farve. De er designet til gribende rør med en diameter på 32, 27 eller 22 millimeter. Påfør på varme rør.

Universale konturer er lavet i transparente farver fra PVC-materialer. Påfør på rør med en diameter på 27-32 millimeter.

Ringe til armaturer

Ringene er fastgjort til loftet af en spotlight ved hjælp af ringe. Der er to typer ringe: universal og størrelse.

Universalringe er lavet i hvide og grå farver. Bruges til alle typer spotlights.

Den målte type ringe er kun lavet i hvid eller gennemsigtig farve med en standarddiameter på 55-85 millimeter ved et trin på 5 millimeter. Det gælder kun armaturer svarende til diameteren af ​​de huller i hullerne, de er indsat i.

indsatse

Indlæg til stræklofter bruges til at dække de huller, der opstår mellem dåserne og væggen. Der er flere typer indsatser: T-formet, S-formet, L-formet og adskillende.

baguette

Hovedelementet i tilbehør. Den er lavet af faste PVC-materialer eller aluminium. Den har en anden konfiguration. Der findes flere typer baguette:

 1. Profil "gardin". Det bruges til at forenkle og forkorte installationsprocessen for den skjulte type gardin.
 2. Baguette til svævende lofter. Installeret i tilfælde af at der er behov for at dække LED stripen.
 3. PVC usynlighed. Den bruges til at fastgøre PVC-klæder til vægge eller andre overflader i lodret stilling. Repeterer perfekt konturerne af uregelmæssighederne på væggen. Denne type baguette giver dig mulighed for at skabe en buet del af loftoverfladen uden at skabe trin synlige for øjet.
 4. Universal. Den anvendes til fastgørelse af PVC-stof til loftvægsvægene. Den høje stivhed i den universelle profil giver dig mulighed for at fastgøre den til overfladen og overholde et trin på en halv meter.
 5. Corner baguette lavet af aluminium. Den bruges under fastgørelse af klæder rundt om en søjle eller anden (lignende) vægstruktur.
 6. Shtapikovy. Det har en U-form. Den anvendes i tilfælde af fastgørelse af PVC-stoffer på lærredet ved hjælp af hæftemonteringssystemer.
 7. Adskillelse. Denne type profil bruges til at forbinde to dåser, der strækkes på loftet.
 8. Wall baguette harpoon systemer. Reiki wall baguette produceret i en længde på 2 eller 2,5 meter. Det er fastgjort til væggene omkring hele indersiden af ​​rummet. Hvis der er krumme eller afrundede sektioner på overfladen, skal du male profilen på bagsiden.
 9. Bump. Dens brug giver dig mulighed for at give en attraktiv form af multi-level strakt lærred. Monteret materie er helt dækket med et stop, hvorfra fremspring på en fladt overflade er tydeligt synlige. Bumpen kan ikke udskiftes, når man afslutter lofter tilhørende Mansard-typen.

Stræklofter

For at overveje installationen af ​​spændeklude fremstillet professionelt og det opnåede resultat var 100% kvalitativt, vil det være nødvendigt at bruge de nødvendige forbrugsvarer, når lofterne installeres. Antallet af forbrugsvarer omfatter:

 • kroge brugt til hængende hængende lys;
 • Fastgørelsesdele: lim, skruer eller dowels af forskellige størrelser;
 • dekorative hætter plejede at skjule hullerne mellem loftet og væggene;
 • Elementer, der anvendes til fastgørelsesanordninger af belysningsanordninger på en ophængt konstruktion, er ledninger, suspensioner, slidbane og basisringe med forskellige diametre;
 • Særlige fastgørelsesdele af plast anvendes til at fastspænde spændt stof omkring røret;
 • elementer indeholdt i den præfabrikerede ramme - wall baguettes (anvendes i harpoon teknologi) og perle (bruges til installation med en kile metode).

Stretch Ceiling Tilbehør

For at skabe høj kvalitet, og samtidig attraktivt strakt lærred, skal du gøre det så korrekt som muligt. For at gøre dette skal du vide, hvad der ellers bruges til at skabe et spændingsdragt, ud over film og profiler.

Hvad er tilbehør til hævede lofter?

 • Camouflageindsatser (snore, sokkler). Ofte efter installationen står folk over for en situation, hvor der er et lille men mærkbart mellemrum mellem væggen og belægningen selv. Faktum er, at belægningen efter spænding støder op til profilens yderkant. Derfor viser det sig kløften.

Du kan slippe af med det ved hjælp af forskellige tilbehør til lofter. Du kan købe maskeringstape, specielle snoet snor eller loftplanker. Tape er lavet af blød plastik, der er forskellige farver. Nogle erhverver hvide modeller og male dem efter eget valg. Det er også muligt at bestille camouflageindsatser præcis den farve, der er brug for.

Ledninger har forskellige farver, men bruges hovedsageligt i det klassiske design. De glider simpelthen ind og smutter ind i profilen uden at bruge lim. Hvis der er behov for at demontere loftet, fjernes ledningen og returneres derefter til dets oprindelige sted.

Også brugt sokler. De kan være lavet af træ, skum osv. Afhængigt af materialet vil fastgørelsen variere. Men det vigtigste er, at disse tilbehør ikke holder fast i filmen. Mellem den og soklen er afstanden. Samtidig er revnen smukt dekoreret. Bag en sokkel er det muligt at placere LED-bånd, der skaber effekten af ​​et flydende ark.

 • Ventilationsgitter. Et andet tilbehør er plastgitter, der bruges til ventilation i rummet. De kan indgå i komplekse systemer til kunstig ventilation eller blive et element af naturlig udstødning.

Det er især vigtigt at lave grill i rum, hvor filmbelægning anvendes. Faktum er, at det i sig selv ikke giver luft gennem. Og hvis der er et udkast, der går uden for overfladen, vil lærredet klæbe til bundfladen eller svulme. Igen kan kondensation akkumulere bagved det. Udstødning og ventilation kan undgå dette.

 • Thermo ring. Glem ikke om meget vigtige tilbehør til lofter, som du kan købe hos enhver specialbutik, såsom termiske ringe. De er lavet af slidstærk plastik, der kan modstå stærk varme. Faktisk blev de opfundet for dette.

Når belysningsarmaturer installeres, er realkreditlån færdigmonteret til dem. Derefter strækkes lærredet. For at skabe et hul i det bliver materialet ikke deformeret og rives, der sidder specielle ringe på den. I dem er den overskydende del af belægningen allerede fjernet.

De samme ringe efter montering af armaturerne beskytter overfladen mod overophedning. Konstant forhøjede temperaturer vil beskadige overfladen og kan deformere den.

Ringene er i sig selv gennemsigtige eller hvide. Men de er stadig ikke synlige bag lamperne.

 • Belysning. Glem ikke sådanne tilbehør til strømmen, som lamper. De er forskellige. For eksempel er indbyggede apparater efterspurgte. De dekorerer indretningen, de kan fremhæve et bestemt funktionelt område eller blive hovedkilden til lys.

I form skelne mellem runde og firkantede. Ved udformning - metal, træ, forgyldt, plastik. De kan have glas vedhæng, en drejemekanisme for at fremhæve et bestemt sted i rummet.

Andre smukke dekorationstasker er LED-strimler. Deres anvendelsesområde i indretningen er også meget bredt. De bruges, når værelserne er dekoreret med gennemsigtige ark, der giver lys. I dette tilfælde fastgøres båndet direkte til basisbetonbasen.

De er ikke mindre populære som et udvalg af en vis grad af komplekse strukturer. De er placeret bag baseboards, i specialkasser eller profil slots. Takket være sådanne enheder vil det vise sig at skabe moderne og originalt design. De sparer elektricitet og varer lang tid.

Lad os opsummere

Som du kan se, er der ikke så mange muligheder for tilbehør, men de er alle efterspurgte og nødvendige. Du kan vælge det mest optimale sæt til det mest originale design.

Du kan købe noget tilbehør til hævede lofter i vores online butik ved at bestille en ordre direkte på hjemmesiden eller ringe til +7 (499) 643-46-33.

Tilbehør til stræklofter

Uafhængig installation af loftslofter ved første øjekast forekommer svært. Faktisk er dette arbejde ret simpelt, det vigtigste er at forstå metoderne og teknikkerne til installationen samt de komponenter, der bruges til det.

Tilbehør til stræklofter

Stretch loft enhed

Streklofter er en konstruktion af lærred, stramt strakt og sikret i specielle guideprofiler - baguetter. Lofter kan være enkelt- eller flerniveau, samt bestå af flere lærrede i forskellige farver og teksturer uden en højdeforskel. Til installation af alle disse elementer skal du bruge profiler af forskellige konfigurationer.

De vigtigste faser af installationen af ​​strækloftet

Installationen af ​​lysekroner og lamper på strækloftet udføres ved hjælp af en særlig teknologi, der bruger losseplatforme, termiske ringe og plader. Til kontur af lærredet omkring rørene til opvarmning er gas og vandforsyning også udstyret med udstyr, der gør det muligt at udføre installationen smukt og pålideligt. Alle disse detaljer og komponenter vil blive diskuteret nedenfor.

Metoder til fastgørelse af lærredet

Stræklofter kan monteres på forskellige måder. Installationsteknikker afhænger i høj grad af det anvendte stof: Til PVC-film anvendes nogle metoder til stoflofter - andre.

De mest populære fastgørelsessystemer:

 • harpun, brugt til PVC-film;
 • Klips, egnet til stoflofter;
 • shtapikovaya eller kile - den kan bruges til PVC-film med lav densitet og stofmalerier.

Stretch Ceiling Mounting Systems

For at fastgøre filmene på et harpunsystem er en harpoon, en fleksibel plastiklås, fusioneret på fabrikken på et ark, skåret til den nøjagtige størrelse. Guiderne er fastgjort til væggene eller loftet, opvarm lærredet til 55-65 grader, og før harpunet i sporet, indtil det klikker på plads. Monteringsstedet er dækket af et dekorativt overlæg. Dette system giver dig mulighed for at demontere og geninstallere stoffet, som giver dig mulighed for at dræne vand fra det, når det oversvømmes eller at reparere filmen hvis den er beskadiget.

Sample harpoon mount spænding loft

Til fastgørelse af stofklæder ved hjælp af et klipsystem, anvendes PVC-baguetter med et elastisk klip - et klip anvendes. Tekken er skåret ud med et lille tillæg, kantene føres forsigtigt inde i baguetten, hvor den er fastspændt og holdt fast. Ved at vippe klippet med en spatel, kan du fjerne lærredet og justere spændingen, som er praktisk under installationen. Efter afslutningen af ​​stretchen er det overskydende stof imidlertid afskåret, så geninstallation af stoflofter er næsten umuligt.

Etaper af fastgørelse af et strækloft med et klip

Shtapikovuyu system bruges ganske sjældent, fagfolk anser denne metode som håndværksmæssige og upålidelige. Med dette fastgørelsessystem bringes arket ind i den U-formede baguette og fastspændes der med en perle. Bunddæksel, lukning af fastgørelsesstedet. Samtidig er webspændingen svag, derfor er denne metode ikke egnet til store rum og tunge film. Det er ret vanskeligt at afmontere et sådant system uden at beskadige nettet. Derfor anbefales det ikke at bruge denne metode uden webfærdigheder.

Det er vigtigt! For hvert monteringssystem, der bruger forskellige guider, skal dette overvejes ved forberedelse til installation.

Tilbehør til stræklofter

Fra det korrekte valg af komponenter afhænger udseendet og pålideligheden af ​​loftets loftloft.

Komponenter kræves til installation og efterbehandling

Til installationen af ​​lærredet skal du bruge:

 • guider baguettes;
 • fastgørelsesanordninger;
 • platforme og ringe til lamper;
 • indsatser til rørledninger;
 • specialværktøj og fastgørelsesdele.

For at afhente dem korrekt skal du tydeligt forstå loftets design: rummets størrelse, antallet af niveauer, overgangenes placering, typen af ​​lærred, antal og placering af belysningsenheder. Alle disse funktioner skal vises på planen med angivelse af de nødvendige dimensioner.

Et eksempel på en skitse af et to-niveau strækloft

For den samme skitse udføre rækkefølgen af ​​lærredet. Dimensionel nøjagtighed er især vigtig for PVC-film: det er umuligt at ændre størrelsen til pasform efter svejsning af harpunet på dem.

Vær opmærksom! Størrelser af PVC canvases beregnes ud fra størrelsen af ​​de anvendte hjælpelinjer! En fejl på få centimeter kan ødelægge loftets udseende, så når man bestiller linned, er det vigtigt at kende ikke kun de nøjagtige dimensioner af rummet, men også den type baguetter, der anvendes.

Guide profiler - baguettes

Baguetter til stræklofter er plastik og aluminium. Til installation af stoflofter, brug af stive PVC-baguetter, som giver et pålideligt klip af lærredet med et klip. Baguetter til harpun- og kilesystemer kan laves af begge materialer. Valget afhænger af lærredets størrelse og vægt: aluminiumsprofiler er stærkere og mere holdbare, plastik er meget billigere. Efter aftale er profilerne opdelt i flere grupper.

Monteringsprofil til strækloft

Væg- og loftsprofiler sikrer, at væggen støder mod vægge. Forskellige baguetter er designet til forskellige monteringssystemer.

Wall baguettes fastgjort til væggen eller et andet lodret design, loft - til loftet eller vandret plan med skruer. For plastpose skal fastgørelsestrin ikke være mere end 10 cm, til aluminium - fra 15 til 50 cm, afhængigt af designet. Der er også universelle profiler, der kan monteres både på væggen og til loftet.

Illustrationerne viser flere typer baguette guider.

Væg plastprofil til harpunsystem

Tilbehør til stræklofter

Loftspændingsforhandlere, der samarbejder med vores organisation, modtager fordele og fordele utilgængelige for konkurrenter:

 • den laveste pris i regionen
 • deltagelse i salgsfremmende og tilknyttede programmer, store rabatter
 • operationel service
 • støtte til alle spørgsmål;
 • Det nyeste udstyr er bedre og sikrere;
 • det bredeste område - der er alle de komponenter, der er nødvendige for erhvervslivet.

Viser alle 16 resultater.

ALU profil bump stop Z-formet

Z-formet bump anvendes ved montering af to- og flerniveau loftsstrukturer. Denne type chipper bruges til at implementere krøllede kinks.

Baguette PVC væg

Baguette PVC til harpunmonteringssystem, lavet af råmaterialer af høj kvalitet, hvilket gør det muligt at opnå en balance af stivhed og elasticitet, perfekt kombineret med vores harpun og indsats.

Hvid blød indsats TL

Kompatibel med vores PVC-baguette og med alle former for aluminiumsposeuette. Afviger langstrakte stropper, der dækker de ujævne led i baguetten.

Harpoon svalehale hvid

Harpoon 110 (svalehale) lavet af råmaterialer af høj kvalitet, fungerer godt i fremstillingen og installationen af ​​et strækloft.

Rørledninger

For nem installation af stræklofter i nærheden af ​​rørene anvendes plastikkonturer af forskellige diametre. En bypass bruges til to rør.

Lysekrone platform

Platformen bruges til at montere lysekroner med en diameter på op til 210 mm, når der monteres stræklofter. Dette produkt er fastgjort til hovedloftet med perforeret tape eller gipsplader.

Belysning platforme

Platformen er designet til montering af spotlights af forskellige diametre. På grund af designens alsidighed kan lamperne installeres i denne platform med en monteringsstørrelse fra 50 til 128 mm.

Væghjørne hvid

Væghjørnet er beregnet til maskering af den teknologiske kløft mellem væggen og lærredet på strækloftet.

ALU loftsprofil

Aluminum loft baguette, harpun system. Den anvendes hovedsagelig i tilfælde, hvor det er nødvendigt at fastsætte strækloftets profil direkte til loftet på rummet. Det anbefales at bruge det, når det hængende loft ikke når væggen.

ALU profil separator

Det bruges til at forbinde to dåser i værelser med et stort område, at omgå vinduer, i flere niveauer og andre ikke-standardiserede designløsninger.

ALU væg profil

Det bruges til at fastgøre lærredens strækloft til væggen og overflade. Den har god stivhed, gentager ikke de mindre uregelmæssigheder af væggen.

PVC-profil "Clothespin"

PVC vægprofilen med kortbetegnelsen "Clothespin" er beregnet til installation af stofstræklofter.

PVC loftsprofil

Forstærket harpoon loftprofil af hvid farve designet til montering af spændingslofter.

PVC profil separering

PVC-separator, pakker på 50 meter. Profilen er stiv, idet formen på bagvæggen er solid.

Termiske ringe beskyttende

Den glatte overflade, æstetiske udseende og holdbarhed af spændevaskerne førte til den høje efterspørgsel efter denne metode til loftbehandling.

Blød farveindsats TL

Kompatibel med vores PVC-baguette og med alle former for aluminiumsposeuette. Afviger langstrakte stropper, der dækker de ujævne led i baguetten.

 • telefon:
  +7 (495) 175-40-25

 • Vores adresse:
  Moskva, st. Lilac Boulevard 42/22 blok 3
 • Online-butikskomponenter til hævede lofter

  Vores detaljer:
  IP Kozlova Ekaterina Aleksandrovna
  Registreringsnummer: 311505327900033
  Faktisk adresse: 144000, Moskva-regionen, Elektrostal, Bolnichny pr-d, d. 3

  Alle produkter opført på stedet - på lager. Vi arbejder på forudbetalt grundlag. Ordren er dannet til levering inden for 3-7 arbejdsdage. Levering i Elektrostal, Noginsk - ved bestilling fra 1500 r - fri, mindre end 1500r - 300r. Levering i Rusland: gratis til transportvirksomhederne "PEK", "Business lines", TK Energy, SDEK. Ordren behandles inden for en arbejdsdag. Levering sker efter betaling: ved Elektrostal og Noginsk - næste dag at transportere virksomheder 1-3 arbejdsdage. Forhandlerens åbningstider: fra kl. 08.00 til 18.00. Modeforretningens kontor fra kl. 9.00 til 18.00. Du kan afhente varerne selv fra et forhandler eller detailkontor

  Tilbehør og forbrugsstoffer til spændingssystemer

  I processen med at installere loftkonstruktionen er det vigtigt at overveje ikke blot projektets design som helhed eller lærredens tekstmæssige egenskaber, men også udseendet af de dekorative detaljer, der er nødvendige for installationen. For eksempel spiller indsatsen til stræklofter en vigtig rolle i udformningen af ​​det hængslede systems omkreds. Hvis du erstatter det uklare, der matches med filmindsatsens farve med et lyst kontrastelement, vil udseendet af strukturen og hele interiøret få et mere spektakulært udseende.

  Lad os tale om de små ting, der kan ændre både funktionaliteten og installationsmetoden og den visuelle opfattelse af loftkonstruktionerne.

  En række dekorative indlæg

  Det mest elementære tilbehør til stræklofter er hvide plastplader, der fyres langs omkredsen for at skjule kløften mellem lærredet og baguetten. Men ikke alle ved, at simpel plastik kan erstattes med dekorative detaljer, der skaber en ekspressiv, præget og endog raffineret kant.

  PVC stik - budget mulighed

  Ved hjælp af en hvid hætte vil du skjule uregelmæssighederne på væggen eller lærredet, sort - skitsere grænserne for en eller flere zoner, præget eller forgyldt - skab en stilfuld perimeter. Forresten er stik til stræklofter stadig forskellige i deres form og formål:

  • L-formet plastikprofil, der nemt indsættes i baguettesporet. Praktisk til demontering med henblik på reparation eller udskiftning.
  • T-formet - hjørnet er bedst egnet til at gemme riller, hvis væggen er dekoreret med granit eller fliser.
  • Tilslutningsindsatser af en speciel form, der maskerer sømmen mellem to lærrede forskellige i skygge eller tekstur.

  Vær opmærksom på størrelsen af ​​propperne: Bredere er gode, hvor du har brug for en klar indramning af lærredet, eller du skal skjule eventuelle uregelmæssigheder.

  Ledninger til stofklæder

  Et alternativ til hætten er en tyk tekstilledning. Snoet kantning til hævede lofter er ikke egnet til noget interiør. Antag at i et højteknologisk køkken vil det være overflødigt, mens det i en klassisk stue eller i et art deco-stil soveværelse er helt passende. Fastgør den dekorative ledning mekanisk - tryk den ind i adskillelsessporet. Det er ikke nødvendigt at bruge en spatel til stræklofter, da den skarpe kant af værktøjet kan beskadige stoffet eller indretningen selv.

  Polyvinylchlorid grænse

  Brug af lister, gardinstænger eller bundplader lavet af letvægts og let at arbejde PVC gør det muligt at diversificere designen af ​​loftet. For eksempel kan en smuk udskårne cornice sænkes et par centimeter under niveauet af den strakte film, og den resulterende niche kan påføres baggrundsbelysningsenheden. Ved fastgørelsen af ​​kantene skal det bemærkes, at de kun er fastgjort på en bare væg behandlet med en gennemtrængende primer. Hvis du holder plinten på tapetet, vil den til sidst forsvinde.

  Slidbaner til armaturer

  Høj temperatur - fjendens spændingsstof. Hvis den termiske ydeevne af indlejrede armaturer er højere end normalt, mister filmen sin oprindelige farve, bliver mindre elastisk og holdbar og kan endda begynde at smelte. Derfor monteres termiske ringe ved ophængning af lofter - produkter fremstillet af polycarbonat eller plastik 2 mm tykt, hvilket forhindrer overophedning af materialet. Der er en type ringe, der rammer hullerne til rør eller til udgangen af ​​anden kommunikation.

  Baguette- "tøjvask" til stoflofter

  Blandt forbrugsstoffer er der universelle enheder, og der er specielle, der kun anvendes i visse tilfælde. For eksempel er stifter til stræklofter designet til montering af stof på stofbasis. Et stort plus ved at bruge "tøjpinde" er muligheden for selvinstallation af en spændingsstruktur. En automatisk lås holder materialet perfekt, trækker det i det omfang det er nødvendigt.

  Hvad er brug for nagubnik

  Hvis du har brug for at bygge et system med flere niveauer med mange bøjninger, overgange og komplekse elementer, så vil du ikke uden en pude til et strækloft. Det maskerer gash på baguetten, lukker leddene på grænsen for at samle "bølger", beskytter lærredet mod brud og beskadigelse. Nubink minder om en fleksibel PVC-profil, det er sædvanligt at bruge det til arbejde med aluminium og plastmateriale.

  Lån til spændingsstrukturer

  Installation af vejledninger til hævede lofter er, at der skal foretages en markering for montering af spotlights. Det er kendt, at de ikke kan monteres direkte på lærredet, så der findes specielle armaturer til fastgørelse af dem - pant for stræklofter. Disse er ringe af slidstærk plast, som oftest er monteret på bøjler. De er ideelle til armaturer, men ikke egnet til montering af tungere lysekroner. Hvis du ønsker at dekorere et hængende loft med en lysekrone, skal realkreditlånet laves selvstændigt. Til dette formål brugt sædvanligvis krydsfiner eller træbjælke.

  Som du kan se, at installere et ophængningssystem, er det ikke nok at erhverve en højkvalitets profil og lærred med et fashionabelt design. Det er nødvendigt at tænke over i det mindste - kun så vil dit loft få et færdigt udseende, stilfuldt og unikt.

  Tema video

  Hætte til stræklofter

  Anvendelsen af ​​en termisk ring ved installation af armaturer

  Online-butikskomponenter til hævede lofter

  Vi er glade for at byde dig velkommen i online butik af komponenter til stræklofter "Ceiling-Alliance"! I vores butik vil du kunne købe alt, hvad du har brug for til installation og produktion af stræklofter: PVC og ubeskyttede webs (Descor) i ruller og fladt, profiler og indsatser, belysning og dekorationsbelysning, udstyr og værktøj.

  Ceiling-Alliance tilbyder en bred vifte af produkter til de laveste priser! For vores kunder holder vi altid alle vores positioner i tilstrækkelige mængder.

  Alle komponenter og stoffer til hævede lofter, der sælges i vores online butik, køber vi direkte fra producenten. Derfor er kvaliteten af ​​vores produkter altid på toppen! Som bekræftelse af dette har vi alle de nødvendige certifikater og dokumenter for vareartikler samt kvalitetssikring.

  Vi udfører hurtig levering af ordrer udstedt i vores online butik i Moskva og Moskva-regionen med vores egen leveringstjeneste samt transportvirksomheder i hele Den Russiske Føderation. Du kan tjekke detaljerede leveringsbetingelser med vores ledere via telefon: 8 (800) 707-51-72 (kald inden for Den Russiske Føderation er gratis) og +7 (499) 110-12-56.

  Vi udfører hurtig levering af ordrer udstedt i vores online butik i Moskva og Moskva-regionen med vores egen leveringstjeneste samt transportvirksomheder i hele Den Russiske Føderation. Du kan tjekke detaljerede leveringsbetingelser med vores ledere via telefon: 8 (800) 707-51-72 (kald inden for Den Russiske Føderation er gratis) og +7 (499) 110-12-56.

  Hvorfor det er værd at bestille fra os:

  • Et af de mest fordelagtige tilbud
  • En bred vifte af produkter til hævede lofter
  • Engroshandel og detailhandel
  • Alt er altid på lager! Herunder farvede dåser.
  • Vi arbejder dagligt
  • Hurtig levering i Moskva og Moskva-regionen egen leveringstjeneste
  • Levering i Rusland af enhver transportvirksomhed
  • Regelmæssige rabatter og kampagner
  • Hurtig levering i Moskva og Moskva-regionen egen leveringstjeneste
  • Vi accepterer straks og placerer din ordre.
  • Kun kvalitetsprodukter med garanti fra producenten!
  • Udstilling hal-lager i Ivanteevka, Roshinskaya street, 9

  Køb komponenter til hævede lofter og produktion i vores onlinebutik er meget enkel! Men hvis du har spørgsmål, vil vores ledere gerne svare dem på telefon: 8 (800) 707-51-72 (kald inden for Den Russiske Føderation er gratis) og +7 (499) 110-12-56.

  Tøj og tilbehør til hævede lofter i Moskva og regionen

  I nærværelse af nye profiler til to niveauer lofter og lofter med lys.

  Også fra de nye profiler producerer vi færdige design af to niveauer lofter i henhold til din størrelse.

  For nemheds skyld kan lærredstegnet sendes til WhatsApp eller Viber + 792551073seven

  MAT (hvid) Rusland

  MAT (farve) MSD

  MAT (farve) MSD

  MAT (koldt stræk) NEW

  MAT (koldt stræk) NEW

  MAT (hvid og farve) Tyskland PONGS

  SATIN (hvid) MSD

  Satin (farve) MSD

  SATIN (hvid) MSD

  SATIN (hvid og farve) Tyskland PONGS

  LAC (Tyskland) PONGS

  VARNISH (farve) MSD

  VARNISH (farve) MSD

  VARNISH (hvid og farve) Tyskland PONGS

  Galaxy, msd tråde

  Descor STAR 157.164.165.167

  Descor FR (Print) 201-217

  Alle bredder og typer

  12,5 euro frimærke 1200

  Levering af ordren (op til 5000 rubler. - 1000 rubler.) (Op til 10.000 rubler - 700 rubler.) (Fra 10.000 rubler. - GRATIS).

  Yderligere arbejde

  Indvendig udskæring (mp)

  Blok lærredet fra brugt (kvm)

  Buet mønster (mp)

  Centrering sømme (fra prisen på nettet)

  Buede spike klæder (mp)

  Delvis hærdning af nettet (mødt P.)

  Tilbehør til stræklofter

  Profil pris for 1m.p

  Profil (aluminium) væg 145gr 2,5 m

  Profil (aluminium) væg 145gr boret 2,5 m

  Profil (aluminium) loft 2,5 m

  Profil (aluminium) loft boret 2,5 m

  Profil (aluminium) universal 2,5 m

  Profil (aluminium) universel EPLAY 2,0 m

  Profil (aluminium) med opdeling 2,5 m

  Profil (aluminium) separeret boret 2,5 m

  Z-formet bump for niveauovergang 2,5 m

  Profil-p (aluminium) shtapikovy 2 m boret

  Profil-h (aluminium) shtapikovy 2 m boret

  Profil (PVC) væg 2,5 m

  Profil (PVC) væg boret 2,5 m

  Descorprofil (PVC) væg 2,5 m

  Aluminium niche til skjulte taggafler op til 5cm / op til 10cm

  Profil for "soaring lofter" (aluminium) med 2 m

  Profil for "soaring lofter" (aluminium) uden indsats 2m

  Profil for konturbelysning 2m

  Profil for overgang af PP75 niveau 2,5m (7,5sm)

  Profil for level crossing gapless 2m (6.5cm)

  Profil for niveauovergang med belysning PL75 2,5m (7,5cm)

  To-niveau loftsbygninger

  Produktion af konstruktion fra PP 75 (2,5 m). retlinet / krøllet

  Fremstillingsstrukturer fra PP 70 (2,5 m). retlinet / krøllet

  Fremstillingsstrukturer fra PL 75 (2,5 m) retlinet / krøllet

  Design for niveauovergang med nichel baggrundsbelysning (retlinet / krøllet) m. P. KP2 + NP5

  Gør en konstruktion fra en profil for en overfladefri overgang (2m) retlinet / krøllet

  Konstruktion til niveauovergang (retlinet) m. P. Højde op til 40 cm

  Konstruktion for niveauovergang (krøllet) m. P. Højde op til 40 cm

  Konstruktion for niveauovergang med nichebelysning (krøllet) m. Item

  Konstruktion for niveauovergang med niche baggrundsbelysning (retlinet) m. Vare

  Profil arkivering for buede sektioner på 1 m. P.

  Harpoon usynlig l

  indsætte

  Indsæt væg hjørne (bay / mp)

  Indsæt væg hjørne (gotisk) (bay / mp)

  Indsæt T (Bay / mp)

  TL insert (spole / mp)

  Indsæt TL (Gothic) (Bay / mp)

  Indsæt FL (Bay / mp)

  Indsæt i en ahorn baguette (bay / mp)

  Indsæt i en delt baguette (svamp, rør)

  T-formet farveindsats

  Indsæt i en dividende baguette (rør) farve

  Belysning platforme

  Platformen under lampen 60,65,70,75,80, 85,90 mm

  Universal platform 50-90mm

  Platform under lampen på universal 100-140 mm

  Platform under lampen med universal 125-155 mm

  Platform til universal lampe 165-225mm

  Platform til en lysekrone kvadrat 200x200 mm (spånplader)

  Rund lysekroneplatform 200 mm

  Kvadratisk lysekroneplatform 150x150 mm

  Platform Platform square universal 150x200

  Platform Platform Square Universal 90x140

  Termiske ringe under lamper

  Termisk ring 20,35,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90 mm

  Thermo ring 150, 155, 160, 165, 170, 175, 180, 185, 190, 195, 200, 205 mm

  Skivebeskytter 5/19 mm (50 stk.)

  Expendables

  Aluminiumstape 70mcr, 40m

  Ventilationsgitter (diameter 50 mm)

  Lim Cosmofen 20 gr.

  Terminalblokke VAGO 2x2.5 (pcs)

  Terminalblokke VAGO 3x2.5 (pcs)

  Skrueklemmer

  Suspension direkte PP (60x27)

  Perforeret monteringsbånd (25m)

  Wire ShVVP (2x0.75)

  Skruer (2,5 x 100 mm) 100 stk

  Bypass rør (3 mm) diameter 22,27,34 mm (Interiør)

  Røromkoblingen (3 mm) er 22,27,34 mm (yderdel)

  Betonboremaskine (6x110)

  Betonboremaskine (6x160)

  Betonboremaskine (6x210)

  Hook C-formet 5,0 * 120

  Fliseboring (6 mm) Hex

  Fliseboring (6 mm) Hex, cross

  Fliseboring (6 mm)

  Katalog Lackfolie (stor)

  Plast 3 mm (50x50 cm)

  Plast 3 mm (20x20 cm)

  Plast 8 mm (20x20 cm)

  Plast 8 mm (50x50 cm)

  Bar (50x50 cm), 1m.p.

  fastgørelsesmidler

  Negle på beton til Toua 40mm (1000 stk)

  Negle på beton til Toua 32mm (1000 stk)

  Negle på beton til Toua 25mm (1000 stk)

  Negle på beton til Toua 22mm (1000 stk)

  Negle på beton til Toua 19mm (1000 stk)

  Negle på beton til Toua 15mm (1000 stk)

  Cylinder til Toua 165mm

  Gul zink selvdrejende skrue (5x40) kg

  Gul zink selvdrejende skrue (5x50) kg

  Selvdæmpende skrue gul zink (5х70) kg

  Gul zink selvdrejende skrue (6x50) kg

  Selvdrejende skrue (3,5x32) kg

  Selvdrejende skrue (3,5 x 41) kg

  Skrue "bug" (3,5 x 11) kg

  Dowel udvidelse K-formet 6x40 (1000 stk)

  Universal U-formet dowel 6x42, 6 * 52 (1000 stk)

  Monteringsværktøj

  Forårsklemme (krokodille)

  Lamper og armaturer

  Lampe GX53 på lager

  Lampe LED 4w Glas (varm / kold)

  Lampe LED 4w Plastic (hall) ACTION

  Lampe LED 8w Glas (varm / kold)

  LED strip

  LED-bånd (3014 hvidkold. 12v 24w ip20)

  LED Strip (5050 RGB 12v 14,4w ip65)

  LED tape (5050 hvid 12v 14.4w ip20)

  Fjernbetjening (Touch RGB 12v 288w)

  Fjernbetjening lysstyring 3 kanal

  Stik klemme 2x pin. 10mm

  4-polet klemkontakt 10mm

  strømforsyning (12v 100w ip20)

  strømforsyning (12v 150w ip20)

  strømforsyning (12v 200w ip20)

  strømforsyningsenhed (12v 250w ip20)

  strømforsyningsenhed (12v 300w ip20)

  strømforsyningsenhed (12v 350w ip20)

  strømforsyning (12v 400w ip20)

  Stræklofter og tilbehør til forhandlere i Moskva og M.O.

  Amelia workshop tilbyder forhandlere et lærred og komponenter til stræklofter af egen produktion engros og detailhandel. Vi har en individuel tilgang, akkumulerende system af rabatter, levering, garanti.

  Vores lager er altid til rådighed for profilen af ​​de to-niveau lofter (med og uden belysning), profilen til produktion af lette linjer og flexi eplay.Takzhe af aluminiumsprofiler, vi producerer to-niveau loftet strukturer for forhandlere og klar lys linjer.

  Takket være samarbejdet med os har vores partnere mange fordele. Strammer til forhandlere er muligheden for at købe stof og tilbehør til engrospriser. Vi anbefaler altid vores kunder i alle spørgsmål og om nødvendigt hjælpe med at løse komplekse zadach.U Vi har altid tilgængelig et komplet sortiment af tilbehør til nedhængte lofter, kan takket være vores forhandlere altid få et komplet sæt til installationen potolkov.Tolko vi fremstiller til nedhængte lofter En dag. Hvis det ønskes, gennemgår alle vores forhandlere et fortrolighedsforløb - produktion af hævede lofter. Vi følger altid nyhederne på markedet spænding lofter og give dem til deres klientam.Takzhe vi har mange egne udviklinger, såsom opførelse af to-niveau lofter, værktøjer, svejsning webs langs buede shvam.Dlya forhandlere, der har købt vores tilbehør til nedhængte lofter i løs vægt, vi leverer specielle priser og vi udfører levering i Moskva og Moskva regionen. Vi kontrollerer altid kvaliteten af ​​vores produkter, uanset om det er et lærred til et strækloft, fotoudskrivning eller en platform til nikov.Na alle deres produkter, forsøger vi at etablere en lav pris, så vores forhandlere med fordel kan sælge og installere spænding potolki.Vseh sine forhandlere, vi er glade for at invitere dig til vores produktion, at de kunne se alle led i produktionen af ​​nedhængte lofter og tilbehør fra "A "til" I. "Vi vil levere et gratis program til tegning af tegninger og lære det at bruge.

  Til samarbejde

  For samarbejde, ring 8-495-221-69-49, eller email [email protected]

  Fotoprint 1440 dpi

  • på en lakfilm, bredde 3,2m
  • på matte / satinfilmbredde 3.2m
  • på Deskor -3.1
  • Hvis billedet er anbragt på en del af loftet, betragtes omkostningerne ved fotoudskrivning at være området for dette billede, men ikke mindre end 1m.
  • produktionstid 1-3 arbejdsdage
  • på tapetet
  • på frescoen

  Vi tilbyder fotoservice til både forhandlere og detailkunder.

  Forhandleruddannelse

  Forhandler træningsprogram:

  • Generelle oplysninger om hævede lofter. Oversigt over tilbehør til lofter
  • Tjek to installationer med vores installatører. Bekendtskab med værktøjet, installation af lysekroner, lamper, bypass rør osv.
  • Træning gager
  • Uddannelse i fremstilling af lofter på flere niveauer
  • Høring om tilrettelæggelse af forretning, ledelse, reklame og kundernes erhvervelse
  • Udstyrsrådgivning
  • Tilvejebringelse af en standard klient aftale
  • Generelle oplysninger om samarbejde med Amelia
  • Forhandleraftale med Amelia
  • Yderligere gratis råd til dine medarbejdere.
  Undervisning 7000 rubler.

  For en mere bekvem service foreslår vi at downloade et særligt program til opførelse af lofttegninger - EasyCeiling-Amelia. Det er let at bruge og ganske multifunktionelt. I tilfælde af vanskeligheder vil vi rådgive dig.

  Hvorfor forhandlere af stretchlofter foretrækker os

  Amelia værksted i 2006 startede produktion af lofter og komponenter. Vi bruger kun højkvalitets råmaterialer og film af berømte producenter. Specialister i vores produktion overvåger kvaliteten af ​​produkterne i hvert trin indtil frigivelsen af ​​færdige produkter. Stor erfaring giver os mulighed for at producere lærred til stræklofter med øget kompleksitet, såsom buede pigge, pigge med forskellige teksturer eller farver. Det er muligt at engros en klud til stræklofter med en harpun og på et snit til en forhandler med levering i Moskva og regionen.

  Vi kan bestille flere niveauer til stræklofter i henhold til individuelle størrelser, som vi vil samle ved hjælp af vores egen teknologi. For nemheds skyld er transporten opdelt i små dele, som ikke kan forveksles. Den to-plan design af stretch loftet til forhandleren er lavet på en dag.

  Eget printudstyr gør det muligt for os at anvende fotoudskrivning på lærredstrækket som et stof? og PVC op til 3,2 meter bred. Fotoprint til forhandleren er lavet inden for to dage fra det øjeblik layoutet er bekræftet på lak, matte, satinfilm og Deskor stof. Vi udskriver også på vægmaleri, vægmaleri og lærred til forhandleren til en rimelig pris.

  For vores forhandlere tilbyder vi et komplet udvalg af tjenester fra træning til levering af materiale til objektet. Fabrication sker på dagen for din bestilling. Altid på lager Farveindsats og harpun til strækloft, Baguette (profil) til harpun og uden harpuninstallation, termisk ring og platform til montering af spotlights, rundkørsler og rørledninger, profil for svævehøjde, engros og detailhandel. Prisen på materialer afhænger af mængden.

  Prislisten for komponenter til montering af strækloft kan fås ved at sende os en forespørgsel pr. Post eller på telefon +7 (495) 221-69-49.

  Vi yder teknisk support til alle vores kunder.

  Vi garanterer kvaliteten af ​​alle materialer til installation af strækloftet købt hos os.

  Forhandlere: Nedhængte lofter og komponenter engros og detailhandel

  Prisliste for forhandlere:

  Matt film

  Satin film

  Glansfilm

  DESCOR stof

  Eco-solvent trykning:

  pris ekskl. materiale

  produktionstid fra 1 dag

  MAT., LAC., SATIN. OPVARMET BLÅ

  produktionstid fra 1 dag

  produktionstid fra 1 dag

  For tekniske krav til layoutet, kontakt venligst vores ledere.

  Sømcentrering - 15% (til loftet), Indvendig udskæring - 160 rubler / m., Behandling af hjørner mere end 4-50 rubler / stykke. Krøllet mønster - 150 rubler per meter. Svejsning af en krøllet søm - 400 rubler. Opførelse af tegninger ved bestilling af harpunduge - GRATIS. Konstruktion af tegninger UDEN BETALING: 4 hjørner - 50 gn., Fra 5 vinkler 100 gn., Udskæringer, krøllede - 150 gnid. -. til et lærred.

  Alle komponenter og forbrugsstoffer til hævede lofter!

  Sådan placeres en ordre for stræklofter for forhandlere

  Ordrer er taget fra 9,00 til 17,00 på hverdage. I weekender og helligdage skal du være opmærksom på arbejdsplanen!

  Vores firma har sin egen produktion af skære-, svejsepolier til harpoon og kile (shtapikovoy) installationssystem.

  Vi er interesserede i udviklingen af ​​forhandlernetværket. For vores partnere, altid tilgængelig alle materialer og komponenter til de mest optimale priser. Måske uddannelse af dine medarbejdere på webstederne.

  Ved at tilbyde ophængte lofter til forhandlere forbliver priserne på prislisten for komponenter og forbrugsvarer så attraktive som muligt. Følgelig jo mere konstant vores samarbejde, den "smagere" prisen. Det er ikke lidt vigtigt, at vi for regelmæssige kunder, hvis det er nødvendigt, forsinker betalingen for deres bekvemmelighed. Forhandlere på stræklofter med firmaet "Dit loft", det er pålideligt, praktisk og logisk. For spørgsmål, kontakt venligst telefonisk. +7 (495) 970-73-31 og +7 (926) 034-39-89

  Vores firma tilbyder udviklere og designere at diskutere fleksible samarbejdsmuligheder på telefon +7 (495) 410-62-33 eller via e-mail [email protected]

  Grundlaget for vores virksomheds succes er vores egen produktion af lofter, øget kvalitetskontrol og kun dokumenterede komponenter. Alt dette gør installationen mulig på kortest mulig tid. Samtidig påtager firmaet garantiforpligtelser for stræklofter og sælger udelukkende kvalitetsprodukter fra førende producenter.

  Vores fordele:

  • De laveste priser på materialer i Moskva!
  • Vi arbejder dagligt
  • Praktisk placering af lageret og kontoret
  • Praktisk lastbil parkering
  • Egen produktion af komponenter, så den garanterede kvalitet er altid alle forbrugsvarer i store mængder, du kan komme til enhver tid og købe
  • Du kan efterlade penge på indbetaling og bare ved opkald samler vi en ordre til din ankomst.
  • Betaling på enhver bekvem måde
  • Komfortabelt venteværelse, hvor der er alt for at slappe af (kaffe, te.)
  • Kameraer udsættes til produktion, man kan se hvordan ordren er samlet

  Lav en beregning af prisen på et strækloft med installation, pris pr 1 m2

  Beregningen kan foretages på vores virksomheds regnemaskine: