Tilbehør til strækloft

Kun ved hjælp af komponenter til et strækloft kan du få et æstetisk attraktivt, harmonisk og komplet strækloft. Uden dem, ikke kun udseendet, men pålideligheden og holdbarheden af ​​strukturen vil være tvivlsom.

Billedet maskeringsbånd til strækloft

Universal termoelementer under lamper

Fastgørelseselementer af stræklofter (baguetter)

Vi kan sige, at de vigtigste komponenter i strækloftet er fastgørelseselementer, med andre ord baguetter. Pålidelighed og holdbarhed af hele strukturen afhænger af disse dele. Når naboerne oversvømmes ovenfra, er det desuden baguetter, der tager den maksimale belastning, og holder lærredet med et stort volumen vand, så deres styrke er frem for alt

Baguetter til stræklofter er aluminium- eller plastprofiler, der er fastgjort til væggen omkring rummets omkreds. I en rille af denne profil er spændingsloftet pålideligt fastgjort. Sådanne fastgørelser er:

Synlig baguette anbefales kun til montering på flade vægge. Det er smukt i sig selv og kræver ikke brug af ekstra elementer der dækker det. Det er mere velegnet til enkelt-niveau stræklofter simpel form.

Taket på flere niveauer indebærer brug af usynlige baguetter, der ikke ødelægger integriteten og harmonien af ​​sammensætningen af ​​et komplekst loft. Sådanne fastgørelsesdele til stræklofter giver dig mulighed for at skabe glatte linjer, buede elementer uden brud og trin. Brug af en sådan baguette kræver imidlertid køb af et andet ekstra element - camouflagebånd. Dette bånd lukker mellemrummet mellem væggen og spændevasken på fastgørelsesstedet for baguetten.

Afhængigt af fastgørelsestypens fastgørelse er baguetter opdelt i elementer med følgende typer fastgørelsesdele:

  • baguetter, der bruger harpoon fastgørelsessystem;
  • profiler med et clip-on-tilslutningselement;
  • shtapikovy fastgørelse af en klud i en stew.

Derudover er der baguetter til vægmontering og elementer til montering i loftet. Sådanne komponenter til stræklofter giver dig mulighed for at oprette strækkonstruktioner på flere plan. De kan bruges flere typer baguette.

Foruden baguetten selv vil der være behov for yderligere hjælpefunktioner:

Eks