Akustiske loftspaneler

Loft akustiske paneler er designet til lydisolering af støj i offentlige og boligområder. Ved første øjekast er disse almindelige paneler til lofter, men alt er ikke så simpelt, de er sømløse og et lydtæt lag er påført dem på grund af hvilken god komfort der skabes. Vores firma samarbejder kun med verdens førende producenter inden for dette område. Vores eksperter leverer akustikpaneler til dig og monterer dem, og alt dette til en overkommelig pris.

Produktionen af ​​en lydisoleringsplade er lavet af porøs glasuld og mineralfiber, loftsakustiske paneler har et æstetisk udseende, der passer ind i ethvert design. Loftsplader giver dig en glat, smuk overflade af loftet og beskytter dig mod unødvendige fremmede lyde, der fører til irritation og muligvis lige stress.

Loft akustikpaneler - rækkevidde:

 • Isofon - som oftest bruges til at styre støj i offentlige områder, foregår produktion af paneler ved hjælp af glasfiber, som giver dig mulighed for at høre lyde bedre og tydeligere.
 • Ecophon loftsplader (Ecophon) er et godt valg af plader til at designe et rum, hvor der skal tages højde for høje belastninger på lofter. Loftsplader lavet af tæt glasfiber. Pladerne på dette firma er dækket af et lag af Akutex T eller malet glasfiber.
 • Rokfon loftplader (Rockfon) - ved bunden af ​​disse plader er ikke mineralfiber ligesom de andre, men basalt, som giver mulighed for at opnå den højeste lydabsorption. Rockfon loftfliser er meget nemme at installere og kræver ikke hyppig vedligeholdelse. Også de akustiske materialer i denne serie er utroligt fugt-resistente og kendetegnes ved brandsikkerhed. Disse plader kommer i en række samlinger, såsom: Design White, Design Deco, og en samling af hygiejnepaneler, der er installeret i medicinske institutioner.
 • Plader PPGSZ - dette er en plade af resonant typen, har et gennemsnitligt niveau af støjabsorption. Dette hængende loft består af plader af perforeret gipsacorton og ramme, det er holdbart og virkningerne af negative faktorer. PPGSZ plader er lavet med tre typer perforeringer: A, C og D. Farven på disse paneler er hvid, men de kan males eller males med den nødvendige farve afhængigt af rummets stil.
 • Armstrong Acoustic False Ceiling - Lavet af Mineral Fiber. Plader af denne producent kan installeres både i medicinske rum og i værelser med høj luftfugtighed. På vores hjemmeside kan du se de hævede lofter i dette firma fra de enkleste modeller til designløsninger. Du kan købe plader fra sådanne serier som: Prima, Silence, Acoustic, Ultima, dB, Cirrus.

Kontakt os, og vores ledere vil rådgive dig om ethvert spørgsmål af interesse. Ring.

Loftsplader med forbedret akustisk ydeevne

Akustiske paneler har forbedret lydabsorption og lydisoleringsegenskaber. Akustiske loftsplader vælges til at skabe et behageligt akustisk miljø i rum, hvor det er nødvendigt at skabe forhold, så højttalerne kan tale tydeligt og læseligt og fjerne unødvendig støj.

Akustiske loftpaneler.

Alle loftspaneler til loftslofter udfører hovedfunktionen - de skaber akustisk komfort i enhver form for rum. De vigtigste egenskaber, der påvirker loftpanelets valg til et bestemt rum, er lydabsorption og lydisolering. Ved at kombinere disse egenskaber ved fremstilling af loftfliser er det muligt at opnå den optimale værdi af akustiske egenskaber.

Kvaliteten af ​​lydabsorberende paneler bestemmes af aw-koefficienten og er en indikator for, hvor godt loftpanelet absorberer lyder og forhindrer dem i at afspejle overfladen af ​​loftpladen. Lydabsorptionskoefficienten har værdier i området 0,00 - den laveste indikator til 1,00 - en indikator for fremragende lydabsorberende egenskaber.

Lydisolerede loftsplader forhindrer lyden i at trænge gennem loftpladen, der afspejler overfladen af ​​loftpladen. Målt i db.

Nogle gange anbefales det at kombinere loftpaneler med forskellige akustiske egenskaber ved lydabsorption og lydisolering for at opnå et optimalt resultat, når der skabes et akustisk miljø i forskellige typer lokaler.

Typer af akustiske paneler på Armstronglofter: funktionelle, designer, økonomiklasse

Interiøret i det overvældende flertal af kontorer og store offentlige rum har lignende egenskaber: de har speciel belysning og lav lyd. På trods af overflod af baggrundsstøj i rummet er der ingen ekko, og selv stille tale høres klart. En sådan behagelig atmosfære er skabt takket være Armstrongs akustiske lofter.

Enkelhed af et design og universelle kvaliteter

Materiale til ophængte systemer har lydabsorberende egenskaber.

Det er vigtigt! Armstrong akustisk loft er praktisk, fordi hurtig adgang er mulig for alle skjulte kommunikationer, da ovnen let kan fjernes fra sin celle.

Det akustiske loft har et karakteristisk design: rektangulære eller firkantede moduler indsættes i en lys og stiv cellulær ramme.

Armstrong Suspension Systems

Suspenderet akustisk loft er let at montere. Rammens struktur består af et sæt langsgående (leje) og tværgående skinner, hvis ender er låse (TL) eller kroge (XL) elementer til hurtigkobling. Rammen samles ved at indsætte låsene på de tværgående skinner ind i spalterne på de langsgående styringer.

Typer af profilskinner giver dig mulighed for at installere loftet på ethvert område:

 • Standard lameller af Prelude familien. Standardprofilen Prelude 24 og Prelude 15 har en åben flangebredde på henholdsvis 15 og 24 mm. Skeletet på loftet af et stort område er lavet af Prelude 35 XL2 lathen og i lange spændinger tager de den forstærkede Prelude 60 lath.
Prelude system
 • Familieklasse økonomi klasse Javelin: hel skåret ned lås, der bruges til at installere plader med en tykkelse på op til 13 mm serie Baikal, Oasis. Rammen er designet til en mindre belastning (7 kg / m kV).
 • Aksiom. Systemet med dekorative rammer og overgangselementer.
 • Bandraster. Storformet profil, med hvilken installation af lofter til store arealer.
 • Silhuet Silhuet og Interlude.
 • Hvis du har brug for et design uden udtalt samling, så tag profilelementerne til skjulte systemer i loftet (system Z, spændeplader til Orcal Clip-In metalfliser, Fastrak og Hook-On).

Profilmaterialet er perforeret, hvilket giver modstandsdygtighed over for skruetvridning, på grund af hvilken strukturen har høj stivhed.

Pladesort

En stor del af modulmodulet i ophængte akustiske lofter består af en mineralfiberplade, men der er plader af metal og træ.

Konstruktionen af ​​leddene afhænger af typen af ​​pladekant. Armstrong producerer moduler med forskellig geometri af kanter. Til åbne konstruktioner - Tegular, Board, MicroLook. For skjulte - Vector, K2C2 / SL2.

Armstrong-firmaet fordeler modulet på det suspenderede akustiske loft i følgende grupper:

 • Core Line.
 • Economy-serien.
 • Funktionalitet.
 • Design.
 • Lavet af metal.
 • Fra træet.

Kernelinie

Inkluderer grundlæggende teksturopsætninger til mineralfiberpaneloverfladen.

 • Plain. En plade med en snehvide glat overflade. På grund af dette har akustikloftet en høj lysreflektion: Lyset er spredt uden blænding og skyggefulde områder i rummet.
 • Dune familie. Lille relief groft overflade ("fint sand"). Pladedynen adskiller sig fra almindelig gråhvidfarve, som gemmer forurening og mekanisk skade.
 • Fin Fissured, Frequence. Tekstur er forskelligartet og kombinerer ikke-gennemgående mikroperforering af forskellige størrelser. Figur kaotisk, ikke-retningsbestemt. Dette gør installationen nemmere, fordi den ikke behøver at tage hensyn til mønsterets retning. Akustisk loft Frequence giver lydisolering i værelser med et enkelt ophængt loft.
Fin fissured
 • Cirrus. Pladen ligner Dune Supreme, men reliefen.

Economy-serien

De mest populære modeller, hvor akustiske loftslofter optimalt kombinerer lydisolerende egenskaber, attraktivt udseende og pris.

 • Baikal, Cortega, Tatra. Dette loft har en karakteristisk overflade med "ormhuller" på en hvid baggrund. Lavpris på grund af at pladens tykkelse er lille (12 mm). Loftet er ikke udstyret med ekstra fugtbeskyttelse.

Det er vigtigt! Evnen til at sænke fra overskydende fugt i atmosfæren stiller særlige krav til driftsmåden.

 • Scala. Forskellige fra Baikal-mønsteret af "punkterede punkter"
 • Oasis. Eksternt ligner Dune Supreme.

Funktionelle lofter

Denne plade på grund af tilsætningsstoffer og yderligere belægninger har forbedrede akustiske, fugtighedsbestandige og hygiejniske egenskaber.

 • Ultima. Det betragtes som den grundlæggende model af pladerne i den funktionelle serie. Almindelig overflade: flad og glat, dækket af glasfiberdug. Den tykkeste plade (19 mm), som har en høj lydabsorberende egenskab, er præsenteret med en række kanter. Du kan installere i rammen af ​​enhver profil. Materialet i den beskyttende belægning er fugtfast og holdbar.
 • BioGuard Acoustic fås i tykkelser på 17 og 12 mm. Overfladen er forstærket med en bakteriedræbende lamineret belægning.
 • Mylar. Afviger i tæt presning af mineralfiber, dækket af polyesterfilm. Designet til regelmæssig vask.
 • Academy Diploma. Budgettet analog af basispladen Dune Supreme. Lavpris opnås ved at reducere tykkelsen af ​​flisen til 14 mm.
 • Ceramaguard. Panel med høj densitet med tilsætning af silicater. Ud over de høje lydisoleringskomponenter siver det ikke og svulmer ikke ved en fugtighed på op til 100%.
 • Newtone. Tæt materiale er designet til drift under forhold med pludselige temperaturændringer.
 • Optima. Overfladen er beskyttet af slidbestandig hvid maling. Malede og den forreste overflade og enderne af fliserne. Desuden er den på bagsiden dækket af glasfiber. Enderne af pladen med kanten af ​​Tegular og MicroLook er også forstærket med glasfiber.
 • Neeva. Almindelig overflade. Hvid maling belægning har en reflekterende egenskab. Det lærred, som forreste overflade er klistret over, kan males i otte nuancer. Neeva-modellen er kendetegnet ved en støjabsorptionskoefficient på op til 1.
Neeva farver
 • Perla. Dette Armstrong-loft uden karakteristisk perforering. Den laminerede belægning er lavet af glasfiber fleece. Fremstil 5 typer modeller af denne type, hvoraf Perla OP med en tykkelse på 20 mm har en maksimal lydabsorption.
 • Cirrus har ikke en kaotisk, men et rettet mønster af mikroperforation.
 • Dune Max. Panelet er et budget svarende til "flagskibet" -modellen af ​​Armstrong Ultima.

Designer lofter

Til løsning af ikke-standardiserede indretningsopgaver tilbyder Armstrong design systemer:

 • Synonymer, Kontrast, Graphis. Inkluderer fliser med geometriske eller lineære former mod en Cirrus retningsbestemt tekstur baggrund og intet mønster.
 • Farvetone Dune. Den grundlæggende model med forskellige farver (opal, platin, Blue Montan, Carrara, Toledo).
 • Design Cirrus Image. Designet til installation i en ramme med T15-systemet. Overfladen er opdelt i 81 kvadrat, på grund af hvilken rammen er visuelt skjult.
Design Cirrus Image
 • Visuel. Store åbne celler af to typer. Minder om loftet Grilyato.

Træ, metalfliser

Madera finérpanel, afhængigt af den type kant, der er lavet af spånplader eller fiberplader.

Metalplader i Orcal-systemet, Cellio, har forskellige kanter og måder at fastgøre. Udfører oftest installationen af ​​skjulte systemer.

Suspended akustisk loft vil opnå den nødvendige komfort i rummet og skabe et moderne design i den.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Ejerne i arrangementet af deres lejligheder forsøger at sikre maksimal komfort i livet. Mange af de moderne bygninger adskiller sig ikke i lydisolering (dog kan husene på 80-90 år ikke prale med dette heller). Derfor træffes der visse foranstaltninger for at skabe lydisolering for hjemmet. I dette tilfælde skal du være opmærksom ikke kun på væggene, fordi lydisoleringen til loftet også er meget vigtig.

Fra teori til praksis

Hovedindikatoren i dette tilfælde er effektiviteten af ​​lydabsorption.

Bemærk at alle lyde og fremmede lyde er opdelt i:

Percussion lyder - som følge af en mekanisk påvirkning, luft - alt, der udsendes: skrig, høj musik, hundens gøen. Derfor vælger du et lydisolerende materiale til loftet, bør du være opmærksom på ovenstående i første omgang.

Fælles Metoder

Det er utvivlsomt, at den mest populære metode er gipspladerbeklædning, oven på hvilken materialerne er lagt.

Materialet i dette tilfælde bliver:

 • polyurethanskum - blokeres eller sprøjtes på overfladen (den anden mulighed anses for at være den mest effektive;
 • trafikpropper;
 • kokosfibre;
 • mineraluld;
 • En række mineralske og organiske fiberpaneler.

En sådan anordning er forbundet med yderligere arbejde - især med installationen af ​​et hjælpesystem. Systemer kan være i forskellige formater:

 • Ark-lined (metal ramme er installeret på gulvet; rammen er beklædt med plader af gipsvæg);
 • Stræklofter (film eller stofbeklædning er strakt på specialbeslag);
 • Kassette (lydisolerede paneler til loftet stables på metalrammen).

Trafikpropper

Fans af kork i dag meget. Lydisolering fra støjstøj med dette materiale er fremragende.

 • Med hensyn til niveau erstatter kun 2,5-3 cm korkmateriale 10-15 cm armeret betonplade og 10 cm fyrretræ. Støjniveauet, når tykkelsen af ​​korktræet i 3 cm reduceres med ca. 20-45 dB. Derfor er en enkeltlags gulvisolering på 10 mm tykk nok ikke nok.
 • Det antages, at der opstilles et lag af teknisk kork på ca. 3-4 cm, som er dækket med isolering fra toppen (hvis nødvendigt) og beklædt med dekorativt trim. Kvaliteten stiger i denne sag flere gange.

Professionelle lydisolatorer

Navnet taler for sig selv - disse materialer er skabt for effektivt at absorbere støj fra ovennævnte rum.

Mineraluldskiver

Fremragende lydisolerende egenskaber viser lofter, der er lavet med mineraluld. I dette tilfælde er lydabsorptionskoefficienten ca. 85%.

Teknologien her er ganske simpel:

 • Den nødvendige ramme konstruktion er fastgjort til udkastet loft, der er tilstoppet med mineraluld;
 • Dernæst er rammen beklædt med gipsplader;
 • I slutningen er lydisolerede lofter færdige med ethvert ønsket materiale (påfør kittet, maling, vægpapir).

Tip! Metoden er ret effektiv, men den har en meget alvorlig ulempe: i alt vil tykkelsen af ​​hele strukturen nå 15 cm (måske mere). Det kan ikke siges at dette er den bedste lydisolering af loftet, men installationen af ​​denne type er den rigtige beslutning, og prisen er demokratisk.

Lydtætte klud

På professionelt plan er lydisolerede lofter lavet med specielle lærred. Hvilke fordele har en mærket udenlandsk pakning over traditionelle mineralisoleringsmidler, der bruges overalt?

 • De fleste materialer hører til klassen lavbrændbart og fuldstændig giftfri, derfor bruges de ikke kun i boligområder, men også på offentlige steder: restauranter, barer, klubber, biografer;
 • Sådanne materialer er meget nemme at montere. Det er nok at fjerne det beskyttende lag og klæbe det på den forberedte base;
 • Med hensyn til den europæiske klassifikation for støjabsorption svarer sådanne lofter lydisolerede ark til BFT-klassen (den højeste);
 • Lerret er en membran, hvoraf lyden "stikker fast". Det kan være lavet af forskellige materialer: højkvalitets gummi, filt og andre.
 • Til fremstilling af membraner anvendes felt, hvilket er en god lydabsorber;
 • Når bølgen når loftet, vil polymeren slå lyden. Men i filten bliver restene af stødbølgen slukket og når ikke lokalerne;
 • Lydisoleringsmaterialer til denne type loft har en tykkelse på 2,5 til 14 mm, så de ikke vil skjule loftsrummet.

Plader Shumanet BM

I mange bygge- og reparationsvirksomheder monteres lydabsorberende lofter med akustiske plader Shumanet BM. På det moderne byggemarked er disse plader et af de bedste og kvalitetsmaterialer til lydisolering.

Tallerkener anvendes universelt, når man afslutter stræklofter i lejligheder, hytter og landejendomme.

 • Fabrikantens anvisninger bemærker, at materialet er absolut ikke brændbart (en meget vigtig faktor for mange typer lokaler);
 • Standard støjabsorptionskoefficient - 0,9 NRC;
 • Plader er underkastet kvalitetskontrol hos installatørvirksomheder.

Shumanet BM plader er fastgjort til loftpladerne ved hjælp af plastik "svampe". Dette giver højkvalitets monteringsplader under alle forhold. Herefter monteres lydisolerede lofter eller andre typer produkter (hemmed, strakt) på pladerne.

Integrerede systemer

På det russiske byggemarked tilbyder mange virksomheder kunderne installation af et omfattende lydisoleringssystem, der indeholder 2-3-4 forskellige materialer.

 • Derudover er materialet monteret af mange på egen hånd. I dette tilfælde går folk til et kombinationssystem, dvs. En lydabsorberende membran monteres over de støjabsorberende plader. Et sådant system vil have en ekstremt høj lydabsorptionskoefficient.
 • Ikke så længe siden opstod der specielle plader i forretningerne, som kan installeres oven på det eksisterende loftsystem. Sådanne lydisolerende materialer til loftet har en betydelig fordel: lydabsorption af støj fra ejerne. Således eliminerer ejerne af denne løsning unødvendige støj og naboer.

Suspenderede lofter

Lydisoleringen af ​​et ophængt loft giver mulighed for fiksering til udkastets overflade af en slattet hulstruktur, som er fyldt med et lydabsorberende materiale. Derefter er foringen en dekorativ belægning. Nogle gange er lydisolerede gitter eller perforeret gipsplade fastgjort til loftet.

Rammen af ​​denne type er monteret fra en standard metalprofil til gipspladerlofter.

Men der er nogle funktioner:

 • Effekten af ​​lydabsorption vil være direkte relateret til størrelsen af ​​loftets indre hulrum, som er fyldt med materiale. Derfor er det nødvendigt at beregne afstanden fra gulvpladen til ydersiden, idet tykkelsen af ​​de anvendte lydabsorberende materialer bestemmes. Det skal forstås, at udformningen af ​​et sådant system nødvendigvis vil medføre en betydelig reduktion i rummets samlede højde, hvilket vil være meget mærkbart i almindelige lejligheder;
 • Den ydre del af konstruktionen er en diffusor, en membran, der genudsender lydvibrationer, især stødstøj, når den er stift monteret gennem understøtningsrammen til væggene og loftet. For at undgå dette er det under installationen nødvendigt at forhindre ekstremt hård kontakt af metalrammen med væggene (der er et mellemrum tilbage) og trækloftet (lydisolerede fester og foringer anvendes). Dette sikrer lydisolering af loftet fra støjen støj;
 • Under installationen af ​​lydisoleringsstrukturen er det nødvendigt at sikre, at systemets absolutte spænding overholdes. Selv små, næppe mærkbare sprækker og huller vil lade lyden komme igennem.

konklusion

Hvis du planlægger at få de højeste kvalitetsresultater, anbefales det at være opmærksom på trafikpropper, integrerede systemer. Men det skal tages i betragtning, at en sådan enhed vil være ret dyr økonomisk i økonomisk henseende.

For at opnå et kvalitetsresultat med minimale omkostninger kan du bruge mineraluld eller glasuld, som er placeret i mellemrummet mellem udkastet og det nedhængte loft.

Lydisolering loft - video og billeder af denne proces i store mængder kan findes på internettet. Installation af denne type kan ske både med egne hænder og med involvering af specialister.

Suspended akustiske paneler

Akustikpaneler suspenderes fra loft og loftkonstruktioner.

PDF-dokumenter

EchoCore-paneler er slukket!

Brandsikre lydabsorberende paneler EchoCore har en brandfareklasse af materiale

Akustiske paneler Ekhokor præsenteret på portalen all.biz

Vigtigt at vide

1

EchoCore reagerer på luftens fugtighed. Udvider og kontrakter med amplituder op til 3,5%. Så med en pladestørrelse på 1200 mm er ændringen i størrelse op til 10 mm.

- Inden installationen tåler panelerne i åben tilstand i det færdige rum.

- Læg panelerne med et minimumsafstand på 10 mm.

2

Farven på farven på det porøse materiale vil afvige fra farvetabellen.

EchoCore-panelerne giver dig mulighed for at bringe en stor mængde lydabsorberende materiale ind i rummet

EFFEKTIV KORREKTION AF AKOUSTISKE PARAMETRE AF PREMIER

Kontorrum som åbent rum, hvor medarbejderne befinder sig i et fælles rum foran hinanden og deres overordnede, giver en fælles rytme af arbejde, effektiv kommunikation og holdsammenhæng i at nå mål. Denne form for kontorplads sparer effektivt det besatte rum effektivt, men har flere ulemper, hvoraf det vigtigste er det øgede støjniveau fra mange kilder - kontorudstyr og telefonsamtaler af medarbejdere. Akustiske lydabsorberende paneler EkhoKor har et direkte formål at løse problemet med lydisolering af kontorrum.

Problemer med høje lydniveauer løses ved brug af lydabsorberende materialer i rummet, som kan aflytte og absorbere unødvendige lyde, hvilket reducerer medarbejdernes effektivitet og øger træthed. Akustiske lydabsorberende paneler EkhoKor har et direkte formål at løse problemet med lydisolering af kontorrum.

Suspended akustiske paneler EchoCore

Paneler EchoCor loft kontor

Oftest bruges akustiske lofter af EchoCore-paneler til at give et behageligt akustisk miljø både på kontorer og i mange andre værelser. Dekorative akustikpaneler til loftet skaber ikke kun et behageligt akustisk miljø i rummet, men bidrager også til løsningen af ​​designproblemer. Akustisk bearbejdning af loftet tillader, uden at ændre rummets design og uden alvorlige udgifter, at give komfortabel rumakustik. I mange tilfælde anvendes akustiske lofter til kontor-, industri-, offentlige, kulturelle, underholdnings-, uddannelsesmæssige og andre lokaler, en smule fra loftet.

Fra udsigten til akustisk videnskab har suspenderede produkter en betydelig fordel i forhold til akustiske paneler monteret på overfladen med lim. Forskellen er, at de hængende paneler har evnen til at interagere med lydbølgen med alle overflader og ikke kun med et ansigt. Dette øger det effektive absorptionsareal og følgelig mængden af ​​absorberet lydenergi.

Under alle omstændigheder er det ønskeligt at anvende et ubrændbart og miljøvenligt materiale med gode dekorative egenskaber, som EkhoKor-paneler, som loftets akustiske materiale.

SUSPENDERET AKOUSTISK PANEL BUFFL

Dekorative suspenderede akustiske paneler giver designere ubegrænsede muligheder for at dekorere værelser med akustiske materialer. EchoCore i denne henseende ligger langt foran konkurrerende produkter, både i lydabsorption og i dekorative egenskaber.

Akustisk Loft Armstrong

Online butik MosStroyMarket tilbyder at købe Armstrong akustiske lofter til lave priser. Vi garanterer høj kvalitet på hele sortimentet og hurtig levering i Moskva og regionen. Store lagre i vores egne varehuse giver os mulighed for at være en af ​​de mest effektive og pålidelige leverandører.

Vores eksperter hjælper dig med at vælge det akustiske loft, som passer til din situation. Vi er glade for at rådgive dig via telefon og i vores butik. Ring til os nu!

I løbet af de lange års arbejde har vi fået et ry som en pålidelig partner, ansvarligt forbundet med hver lille ting. Vi er sikre på: Der er ingen uvæsentlige detaljer. Med os, Armstrong loft ordre engros og detailhandel giver dig ikke problemer.

Falske akustiske lofter

Dårlig lydisolering er et typisk problem for både højhuse og kontorlokaler i Moskva og andre russiske byer. For at reducere støjniveauet væsentligt er det nok at købe og installere specielle akustiske lofter.

Særlige egenskaber

Loftplader af denne type skal købes for at løse to problemer på én gang - lydabsorption og lydisolering.

I det første tilfælde falder niveauet for udgående støj, og ekkoet i rummet forsvinder, det gælder for lejligheder og for konferencelokaler eller mødelokaler. I den anden grad mindsker lydstyrken fra ydersiden, hvilket gør det muligt at beskytte dig mod støjende naboer. Jo større værdien af ​​disse indikatorer er, desto højere er prisen for det suspenderede akustiske loft.

Paneler har som regel perforeringer og er fastgjort til loftet med ophængte strukturer. Vores katalog indeholder produkter fra flere verdensberømte producenter:

 • Armstrong. Linjen af ​​det berømte mærke omfatter fliser med høj lydabsorption og lydisolering.
 • Rokfon. Dette europæiske firma producerer paneler af natursten, der har unikke lydisoleringsegenskaber.
 • Ekofon. Den svenske bekymring producerer akustiske plader ved hjælp af en speciel teknologi: sammensætningen er baseret på fiber med høj densitet, produktet er dækket af et tekstilkappe forstærket med et specielt mesh.

InterProm-butikscheferne hjælper dig med at vælge og købe din favoritversion af loftrammens struktur til en overkommelig pris.

Akustiske loftspaneler

Billedet viser Rockfon® Eclipse støjabsorberende skærme.

AKOUSTISKE PANELER TIL OPLYSNINGER

Det vigtigste kendetegn ved produktet er det materiale, hvorfra det er fremstillet. Stenuld og glasfiber kendetegnes ikke kun af fremragende akustiske egenskaber, men også - med særlig behandling - er de miljøvenlige produkter fremstillet efter en teknologi, der simulerer naturlige processer. Som følge heraf absorberer de fremstillede plader ikke blot lyde og eliminerer virkningen af ​​efterklang, men er også helt sikre for miljøet og menneskers sundhed. Blandt deres andre fordele er:

 • Brandsikkerhed (stenuld er et ubrændbart materiale og kan modstå temperaturer op til 870 ° C);
 • Lydisolering (godt absorberet ikke kun internt men også ekstern støj);
 • Termisk isolering (hjælpe med at holde varmen i rummet);
 • Nem installation (panelerne er nemme at installere og fjerne igen, hvilket letter adgangen til kommunikation).

Typer af loftsplader. MÅLSØGNING

Modulære lofter

Lydabsorberende paneler til en bred vifte af applikationer. De bruges i koncertsale og foredragshaller - lokaler, der kræver optimale akustiske forhold - forretningcentre og kontorlokaler. Disse akustiske paneler har som regel den højeste klasse af brandsikkerhed. Installeret i rene og tørre rum.

LØBENDE LØSNINGER

Rockfon Blanka®
Loftpaneler Watch

(Akustiske loftsplader med hvid farve)

Rockfon® Sonar®
Loftpaneler Watch

(Hvide monokrome paneler til højt efterspørgselsinteriør)

Rockfon Color-all®
Loftpaneler Watch

(En optagelse af farver og design ideer)

Rockfon® Ligna ™
Loftpaneler Watch

(Paneler efterligner træets struktur)

Rockfon® Koral®
Loftpaneler Watch

(En enkel og alsidig løsning til alle lokaler)

Rockfon® Tropic®
Loftpaneler Watch

(En elegant løsning til krævende interiør)

Rockfon® Artic ™
Loftpaneler Watch

(Klassiske hvide akustiske paneler)

Rockfon® Solut ™
Loftpaneler Watch

(En moderne løsning til forretningsområder)

Rockfon® Lilia®
Loftpaneler Watch

(En enkel og økonomisk løsning til alle lokaler)

Ecophon Focus ™
Loftpaneler Watch

(Åbn hele rækken af ​​bredde og design ideer)

Ecophon Focus ™ et loftspanel ur

(Åbent fjedringssystem. Paneler kan let demonteres)

Ecophon Focus ™ B Ceiling Panels Watch

(Panelerne er fastgjort til loftet med lim)

Ecophon Focus ™ E Ceiling Panels Watch

(Halv-skjult fjedringssystem. Paneler kan let demonteres)

Ecophon Focus ™ F loftspaneler ur

(Panelerne er fastgjort til loftet med skruer)

Ecophon Focus ™ D / A loftspanel ur

(Loftsopløsning med skjult kant til korridorer og brandrasters. Hurtig og nem demontering af hvert panel)

Ecophon Focus ™ Dg loftspanel ur

(Unikt udformning af en kant. Indtrykning af panelerne skyder i luft. Paneler er let demonteret)

Ecophon Focus ™ Ds loftspanel ur

(Paneler leveres i flade kasser og bøjes 90 grader på installationsstedet)

Ecophon Focus ™ Lp Ceiling Panels Watch

(Halv-skjult fjedringssystem. Bruges, når det er nødvendigt at angive nogle retninger af loftplanet)

Ecophon Focus ™ SQ loftspaneler

(Panelerne er fastgjort til loftet med lim)

Akustiske loftfliser i Moskva

Produktet sælges i pakninger på 20 stk. I en pakke på 7,2 m2. Loftplade "Baikal" er lavet af solid mineralfiber fra fabrikanten Armstrong. Den har et præget hvidt ansigt med uregulerede ormhuller. Samlede dimensioner: 600x600x12.

Ultima + loftpladen er en Armstrong funktionel gulvplade til værelser med høje akustiske krav. Disse plader passer bedst til

Akustiknauf - hovedkomponenten i den akustiske opløsning fra KNAUF, beregnet til lydisolering af skillevægge, vægge, loft og gulv i lejligheder og huse. Den komplekse løsning fra KNAUF kan reducere eller fjerne helt grundlæggende husstandsstøj betydeligt. Aku.

Loftpladen er fremstillet af polystyren ved ekstrudering, på grund af hvilken en jævn og jævn overflade opnås. Takket være anvendelsen af ​​ekstra farve mønstre, for eksempel under guld, pladen tager på et mere elegant og rigt udseende. Når du tegner et billede.

Anbefalinger Aluminiums loft Armstrong metallgrå 215.00 р. 160,00 s. Køb lofter Armstrong Baikal Armstrong 100,00 р. 89,00 s. Køb Suspended loft Armstrong Oasis Oasis Armstrong 100,00 р. 89,00 s. Køb Spejl krom loft Armstrong metal.

Anbefalinger Aluminiums loft Armstrong metallgrå 215.00 р. 160,00 s. Køb lofter Armstrong Baikal Armstrong 100,00 р. 89,00 s. Køb Suspended loft Armstrong Oasis Oasis Armstrong 100,00 р. 89,00 s. Køb Spejl krom loft Armstrong metal.

Loftpladen er fremstillet af polystyren ved ekstrudering, på grund af hvilken en jævn og jævn overflade opnås. Takket være anvendelsen af ​​ekstra farve mønstre, for eksempel under guld, pladen tager på et mere elegant og rigt udseende. Når du tegner et billede.

Loftpladen er lavet af polystyren ved ekstrudering, hvorfor en jævn og jævn overflade opnås, derfor kaldes denne plades undertiden lamineret. Et udvalg af designs vil skabe et interessant design og give fuldstændighed til interiøret. M.

Loftpladen er lavet af polystyren ved ekstrudering, hvorfor en jævn og jævn overflade opnås, derfor kaldes denne plades undertiden lamineret. Et udvalg af designs vil skabe et interessant design og give fuldstændighed til interiøret. M.

Loftpladen er lavet af polystyren ved ekstrudering, hvorfor en jævn og jævn overflade opnås, derfor kaldes denne plades undertiden lamineret. Et udvalg af designs vil skabe et interessant design og give fuldstændighed til interiøret. M.

Handelshus Plekus

Plade Oasis til hængende loft. Dimensioner: 60 x 60 x 1,2 cm

Loftpanel Tropic (Tropic) X 600x600x22 Hvid - Skjult ophængningssystem

Prisen for 1 plade er 600x600 mm (0,36 m2). Omkostningerne ved loftet Lilia (Lilia-12) pr. 1 m2: uden et ophængningssystem - 205 rubler. Prisen på 1 m2 komplet med et hvidt ophængt system og et L-formet hjørne: Albes-E Econom T-24 (op til 4,3 kg / m2) - 273 rubler. Albes Norma T-24 (op til 7 kg / m2) - 2.

Ultima + loftpladen er en Armstrong funktionel gulvplade til værelser med høje akustiske krav. Disse plader er ideelle til at skabe akustisk komfort. Gode ​​lydabsorberingsplader kombineret med lysreflektion, øget.

Designet til installation af lofter i almindelige lokaler: Interiør af offentlige, industrielle og hjælpebygninger og strukturer, kontorer, koncertsale, teatre, stationer mv. Overflade: glat hvid fleece. Kant A-24 - rektangulær.

Kassettlofter "Albes" har perfekt akustisk ydeevne på grund af deres perforering og et særligt akustisk substrat på kassens indre overflade. Kassettelofter "Albes", der passer til ethvert interiør, opfylder alle miljøkrav.

Baikal er en karakteristisk, hvid præget overflade med uregulerede ormhuller. Pladens størrelse: 600x600x12mm.

Armstrong Scala Mineral Plate Econom serien til hængende lofter med fugtighedsbestandige og reflekterende egenskaber, overflade med præget og mikroperforering. Lydabsorption (Alpha w): 0,5 (D klasse), fugtighedsmodstand (RV): 70%, lysreflektion: 84%. Lavprismine.

Akustiske lofter

Akustikpaneler til et hængende loft er mineral-lyd lydisolerede plader med støjisolering og beskyttelse mod fugt og tænding, som kan enten være perforeret eller uden perforering, og deres priser er angivet 1 stk. Uden at tage hensyn til prisen på ophængningssystemet.

Du kan simpelthen bestille de mineraluldsplader, du kan lide til dit hængende loft direkte på vores hjemmeside eller ringe til vores ledere og præcisere, hvor meget 1 m 2 akustisk system vil koste sammen med bjerget og beregne det samlede antal af ordren.

De vigtigste egenskaber ved suspenderede lydabsorberende lofter

Designet af et hæftet loft med brug af specielle lydabsorberende fliser i dag er en af ​​de mest overkommelige og effektive måder at tilvejebringe støjisoleringsbeskyttelse på rummet og skabe et gunstigt akustisk miljø i den.

Dette skyldes det faktum, at der på grund af brugen af ​​en metalrammeindretning skabes et to-niveau akustisk system, der med det samme bidrager til to principper for lydisolering:

 • loftpaneler absorberer og konverterer lydbølgen til varmeenergi, hvilket skaber isoleringseffekten af ​​et ophængt loft;
 • Systemet med rammeindretning øger luftgabet mellem overfladebelægningen og bunden af ​​loftet, hvilket signifikant reducerer refleksionen af ​​lydbølgen.

Begge metoder har en positiv effekt på eliminering af ekko i rummet, og takket være afstanden mellem lofterne er der skabt isolation fra de luftbårne støj fra naboerne ovenfor.

Typer af lydisolerede lofter

Det mest populære materiale til produktion af lydisolerede fliser i dag er mineralfiber. Ofte er disse perforerede loftslofter med en ekstra akustisk lydabsorber.

Lydabsorptionskoefficienten for et sådant loft afhænger af tykkelsen og densiteten af ​​laget. I forskellige producenter kan den nå enheder, som er anerkendt som den højeste figur.

Anvendelser af akustikbrædder af mineraluld til ophængte lofter

Varme- og lydisolerende lofter af mineraluld, der anvendes i hele kontoret, fremstillingsindustrien, medicinske og lige boliger, giver dig mulighed for at skabe en attraktiv, holdbar og høj kvalitet belægning. Afhængigt af formålet med bygningen eller værelset omfatter de primære akustiske krav:

 • lydstyring mellem rum
 • lydkontrol i rummet;
 • effektiviteten af ​​lydfordeling i konferencelokaler og auditorier.