Akustiske loftspaneler

Loft akustiske paneler er designet til lydisolering af støj i offentlige og boligområder. Ved første øjekast er disse almindelige paneler til lofter, men alt er ikke så simpelt, de er sømløse og et lydtæt lag er påført dem på grund af hvilken god komfort der skabes. Vores firma samarbejder kun med verdens førende producenter inden for dette område. Vores eksperter leverer akustikpaneler til dig og monterer dem, og alt dette til en overkommelig pris.

Produktionen af ​​en lydisoleringsplade er lavet af porøs glasuld og mineralfiber, loftsakustiske paneler har et æstetisk udseende, der passer ind i ethvert design. Loftsplader giver dig en glat, smuk overflade af loftet og beskytter dig mod unødvendige fremmede lyde, der fører til irritation og muligvis lige stress.

Loft akustikpaneler - rækkevidde:

 • Isofon - som oftest bruges til at styre støj i offentlige områder, foregår produktion af paneler ved hjælp af glasfiber, som giver dig mulighed for at høre lyde bedre og tydeligere.
 • Ecophon loftsplader (Ecophon) er et godt valg af plader til at designe et rum, hvor der skal tages højde for høje belastninger på lofter. Loftsplader lavet af tæt glasfiber. Pladerne på dette firma er dækket af et lag af Akutex T eller malet glasfiber.
 • Rokfon loftplader (Rockfon) - ved bunden af ​​disse plader er ikke mineralfiber ligesom de andre, men basalt, som giver mulighed for at opnå den højeste lydabsorption. Rockfon loftfliser er meget nemme at installere og kræver ikke hyppig vedligeholdelse. Også de akustiske materialer i denne serie er utroligt fugt-resistente og kendetegnes ved brandsikkerhed. Disse plader kommer i en række samlinger, såsom: Design White, Design Deco, og en samling af hygiejnepaneler, der er installeret i medicinske institutioner.
 • Plader PPGSZ - dette er en plade af resonant typen, har et gennemsnitligt niveau af støjabsorption. Dette hængende loft består af plader af perforeret gipsacorton og ramme, det er holdbart og virkningerne af negative faktorer. PPGSZ plader er lavet med tre typer perforeringer: A, C og D. Farven på disse paneler er hvid, men de kan males eller males med den nødvendige farve afhængigt af rummets stil.
 • Armstrong Acoustic False Ceiling - Lavet af Mineral Fiber. Plader af denne producent kan installeres både i medicinske rum og i værelser med høj luftfugtighed. På vores hjemmeside kan du se de hævede lofter i dette firma fra de enkleste modeller til designløsninger. Du kan købe plader fra sådanne serier som: Prima, Silence, Acoustic, Ultima, dB, Cirrus.

Kontakt os, og vores ledere vil rådgive dig om ethvert spørgsmål af interesse. Ring.

Suspended akustiske paneler

Akustikpaneler suspenderes fra loft og loftkonstruktioner.

PDF-dokumenter

EchoCore-paneler er slukket!

Brandsikre lydabsorberende paneler EchoCore har en brandfareklasse af materiale

Akustiske paneler Ekhokor præsenteret på portalen all.biz

Vigtigt at vide

1

EchoCore reagerer på luftens fugtighed. Udvider og kontrakter med amplituder op til 3,5%. Så med en pladestørrelse på 1200 mm er ændringen i størrelse op til 10 mm.

- Inden installationen tåler panelerne i åben tilstand i det færdige rum.

- Læg panelerne med et minimumsafstand på 10 mm.

2

Farven på farven på det porøse materiale vil afvige fra farvetabellen.

EchoCore-panelerne giver dig mulighed for at bringe en stor mængde lydabsorberende materiale ind i rummet

EFFEKTIV KORREKTION AF AKOUSTISKE PARAMETRE AF PREMIER

Kontorrum som åbent rum, hvor medarbejderne befinder sig i et fælles rum foran hinanden og deres overordnede, giver en fælles rytme af arbejde, effektiv kommunikation og holdsammenhæng i at nå mål. Denne form for kontorplads sparer effektivt det besatte rum effektivt, men har flere ulemper, hvoraf det vigtigste er det øgede støjniveau fra mange kilder - kontorudstyr og telefonsamtaler af medarbejdere. Akustiske lydabsorberende paneler EkhoKor har et direkte formål at løse problemet med lydisolering af kontorrum.

Problemer med høje lydniveauer løses ved brug af lydabsorberende materialer i rummet, som kan aflytte og absorbere unødvendige lyde, hvilket reducerer medarbejdernes effektivitet og øger træthed. Akustiske lydabsorberende paneler EkhoKor har et direkte formål at løse problemet med lydisolering af kontorrum.

Suspended akustiske paneler EchoCore

Paneler EchoCor loft kontor

Oftest bruges akustiske lofter af EchoCore-paneler til at give et behageligt akustisk miljø både på kontorer og i mange andre værelser. Dekorative akustikpaneler til loftet skaber ikke kun et behageligt akustisk miljø i rummet, men bidrager også til løsningen af ​​designproblemer. Akustisk bearbejdning af loftet tillader, uden at ændre rummets design og uden alvorlige udgifter, at give komfortabel rumakustik. I mange tilfælde anvendes akustiske lofter til kontor-, industri-, offentlige, kulturelle, underholdnings-, uddannelsesmæssige og andre lokaler, en smule fra loftet.

Fra udsigten til akustisk videnskab har suspenderede produkter en betydelig fordel i forhold til akustiske paneler monteret på overfladen med lim. Forskellen er, at de hængende paneler har evnen til at interagere med lydbølgen med alle overflader og ikke kun med et ansigt. Dette øger det effektive absorptionsareal og følgelig mængden af ​​absorberet lydenergi.

Under alle omstændigheder er det ønskeligt at anvende et ubrændbart og miljøvenligt materiale med gode dekorative egenskaber, som EkhoKor-paneler, som loftets akustiske materiale.

SUSPENDERET AKOUSTISK PANEL BUFFL

Dekorative suspenderede akustiske paneler giver designere ubegrænsede muligheder for at dekorere værelser med akustiske materialer. EchoCore i denne henseende ligger langt foran konkurrerende produkter, både i lydabsorption og i dekorative egenskaber.

Loftsplader med forbedret akustisk ydeevne

Akustiske paneler har forbedret lydabsorption og lydisoleringsegenskaber. Akustiske loftsplader vælges til at skabe et behageligt akustisk miljø i rum, hvor det er nødvendigt at skabe forhold, så højttalerne kan tale tydeligt og læseligt og fjerne unødvendig støj.

Akustiske loftpaneler.

Alle loftspaneler til loftslofter udfører hovedfunktionen - de skaber akustisk komfort i enhver form for rum. De vigtigste egenskaber, der påvirker loftpanelets valg til et bestemt rum, er lydabsorption og lydisolering. Ved at kombinere disse egenskaber ved fremstilling af loftfliser er det muligt at opnå den optimale værdi af akustiske egenskaber.

Kvaliteten af ​​lydabsorberende paneler bestemmes af aw-koefficienten og er en indikator for, hvor godt loftpanelet absorberer lyder og forhindrer dem i at afspejle overfladen af ​​loftpladen. Lydabsorptionskoefficienten har værdier i området 0,00 - den laveste indikator til 1,00 - en indikator for fremragende lydabsorberende egenskaber.

Lydisolerede loftsplader forhindrer lyden i at trænge gennem loftpladen, der afspejler overfladen af ​​loftpladen. Målt i db.

Nogle gange anbefales det at kombinere loftpaneler med forskellige akustiske egenskaber ved lydabsorption og lydisolering for at opnå et optimalt resultat, når der skabes et akustisk miljø i forskellige typer lokaler.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Ejerne i arrangementet af deres lejligheder forsøger at sikre maksimal komfort i livet. Mange af de moderne bygninger adskiller sig ikke i lydisolering (dog kan husene på 80-90 år ikke prale med dette heller). Derfor træffes der visse foranstaltninger for at skabe lydisolering for hjemmet. I dette tilfælde skal du være opmærksom ikke kun på væggene, fordi lydisoleringen til loftet også er meget vigtig.

Fra teori til praksis

Hovedindikatoren i dette tilfælde er effektiviteten af ​​lydabsorption.

Bemærk at alle lyde og fremmede lyde er opdelt i:

Percussion lyder - som følge af en mekanisk påvirkning, luft - alt, der udsendes: skrig, høj musik, hundens gøen. Derfor vælger du et lydisolerende materiale til loftet, bør du være opmærksom på ovenstående i første omgang.

Fælles Metoder

Det er utvivlsomt, at den mest populære metode er gipspladerbeklædning, oven på hvilken materialerne er lagt.

Materialet i dette tilfælde bliver:

 • polyurethanskum - blokeres eller sprøjtes på overfladen (den anden mulighed anses for at være den mest effektive;
 • trafikpropper;
 • kokosfibre;
 • mineraluld;
 • En række mineralske og organiske fiberpaneler.

En sådan anordning er forbundet med yderligere arbejde - især med installationen af ​​et hjælpesystem. Systemer kan være i forskellige formater:

 • Ark-lined (metal ramme er installeret på gulvet; rammen er beklædt med plader af gipsvæg);
 • Stræklofter (film eller stofbeklædning er strakt på specialbeslag);
 • Kassette (lydisolerede paneler til loftet stables på metalrammen).

Trafikpropper

Fans af kork i dag meget. Lydisolering fra støjstøj med dette materiale er fremragende.

 • Med hensyn til niveau erstatter kun 2,5-3 cm korkmateriale 10-15 cm armeret betonplade og 10 cm fyrretræ. Støjniveauet, når tykkelsen af ​​korktræet i 3 cm reduceres med ca. 20-45 dB. Derfor er en enkeltlags gulvisolering på 10 mm tykk nok ikke nok.
 • Det antages, at der opstilles et lag af teknisk kork på ca. 3-4 cm, som er dækket med isolering fra toppen (hvis nødvendigt) og beklædt med dekorativt trim. Kvaliteten stiger i denne sag flere gange.

Professionelle lydisolatorer

Navnet taler for sig selv - disse materialer er skabt for effektivt at absorbere støj fra ovennævnte rum.

Mineraluldskiver

Fremragende lydisolerende egenskaber viser lofter, der er lavet med mineraluld. I dette tilfælde er lydabsorptionskoefficienten ca. 85%.

Teknologien her er ganske simpel:

 • Den nødvendige ramme konstruktion er fastgjort til udkastet loft, der er tilstoppet med mineraluld;
 • Dernæst er rammen beklædt med gipsplader;
 • I slutningen er lydisolerede lofter færdige med ethvert ønsket materiale (påfør kittet, maling, vægpapir).

Tip! Metoden er ret effektiv, men den har en meget alvorlig ulempe: i alt vil tykkelsen af ​​hele strukturen nå 15 cm (måske mere). Det kan ikke siges at dette er den bedste lydisolering af loftet, men installationen af ​​denne type er den rigtige beslutning, og prisen er demokratisk.

Lydtætte klud

På professionelt plan er lydisolerede lofter lavet med specielle lærred. Hvilke fordele har en mærket udenlandsk pakning over traditionelle mineralisoleringsmidler, der bruges overalt?

 • De fleste materialer hører til klassen lavbrændbart og fuldstændig giftfri, derfor bruges de ikke kun i boligområder, men også på offentlige steder: restauranter, barer, klubber, biografer;
 • Sådanne materialer er meget nemme at montere. Det er nok at fjerne det beskyttende lag og klæbe det på den forberedte base;
 • Med hensyn til den europæiske klassifikation for støjabsorption svarer sådanne lofter lydisolerede ark til BFT-klassen (den højeste);
 • Lerret er en membran, hvoraf lyden "stikker fast". Det kan være lavet af forskellige materialer: højkvalitets gummi, filt og andre.
 • Til fremstilling af membraner anvendes felt, hvilket er en god lydabsorber;
 • Når bølgen når loftet, vil polymeren slå lyden. Men i filten bliver restene af stødbølgen slukket og når ikke lokalerne;
 • Lydisoleringsmaterialer til denne type loft har en tykkelse på 2,5 til 14 mm, så de ikke vil skjule loftsrummet.

Plader Shumanet BM

I mange bygge- og reparationsvirksomheder monteres lydabsorberende lofter med akustiske plader Shumanet BM. På det moderne byggemarked er disse plader et af de bedste og kvalitetsmaterialer til lydisolering.

Tallerkener anvendes universelt, når man afslutter stræklofter i lejligheder, hytter og landejendomme.

 • Fabrikantens anvisninger bemærker, at materialet er absolut ikke brændbart (en meget vigtig faktor for mange typer lokaler);
 • Standard støjabsorptionskoefficient - 0,9 NRC;
 • Plader er underkastet kvalitetskontrol hos installatørvirksomheder.

Shumanet BM plader er fastgjort til loftpladerne ved hjælp af plastik "svampe". Dette giver højkvalitets monteringsplader under alle forhold. Herefter monteres lydisolerede lofter eller andre typer produkter (hemmed, strakt) på pladerne.

Integrerede systemer

På det russiske byggemarked tilbyder mange virksomheder kunderne installation af et omfattende lydisoleringssystem, der indeholder 2-3-4 forskellige materialer.

 • Derudover er materialet monteret af mange på egen hånd. I dette tilfælde går folk til et kombinationssystem, dvs. En lydabsorberende membran monteres over de støjabsorberende plader. Et sådant system vil have en ekstremt høj lydabsorptionskoefficient.
 • Ikke så længe siden opstod der specielle plader i forretningerne, som kan installeres oven på det eksisterende loftsystem. Sådanne lydisolerende materialer til loftet har en betydelig fordel: lydabsorption af støj fra ejerne. Således eliminerer ejerne af denne løsning unødvendige støj og naboer.

Suspenderede lofter

Lydisoleringen af ​​et ophængt loft giver mulighed for fiksering til udkastets overflade af en slattet hulstruktur, som er fyldt med et lydabsorberende materiale. Derefter er foringen en dekorativ belægning. Nogle gange er lydisolerede gitter eller perforeret gipsplade fastgjort til loftet.

Rammen af ​​denne type er monteret fra en standard metalprofil til gipspladerlofter.

Men der er nogle funktioner:

 • Effekten af ​​lydabsorption vil være direkte relateret til størrelsen af ​​loftets indre hulrum, som er fyldt med materiale. Derfor er det nødvendigt at beregne afstanden fra gulvpladen til ydersiden, idet tykkelsen af ​​de anvendte lydabsorberende materialer bestemmes. Det skal forstås, at udformningen af ​​et sådant system nødvendigvis vil medføre en betydelig reduktion i rummets samlede højde, hvilket vil være meget mærkbart i almindelige lejligheder;
 • Den ydre del af konstruktionen er en diffusor, en membran, der genudsender lydvibrationer, især stødstøj, når den er stift monteret gennem understøtningsrammen til væggene og loftet. For at undgå dette er det under installationen nødvendigt at forhindre ekstremt hård kontakt af metalrammen med væggene (der er et mellemrum tilbage) og trækloftet (lydisolerede fester og foringer anvendes). Dette sikrer lydisolering af loftet fra støjen støj;
 • Under installationen af ​​lydisoleringsstrukturen er det nødvendigt at sikre, at systemets absolutte spænding overholdes. Selv små, næppe mærkbare sprækker og huller vil lade lyden komme igennem.

konklusion

Hvis du planlægger at få de højeste kvalitetsresultater, anbefales det at være opmærksom på trafikpropper, integrerede systemer. Men det skal tages i betragtning, at en sådan enhed vil være ret dyr økonomisk i økonomisk henseende.

For at opnå et kvalitetsresultat med minimale omkostninger kan du bruge mineraluld eller glasuld, som er placeret i mellemrummet mellem udkastet og det nedhængte loft.

Lydisolering loft - video og billeder af denne proces i store mængder kan findes på internettet. Installation af denne type kan ske både med egne hænder og med involvering af specialister.

Akustisk loft: typer, designfunktioner og installationsmetoder

Akustisk loft giver dig mulighed for at opnå god lyd i din hjemmebiograf og lydisolerede ethvert værelse i lejligheden. Vi sammenligner egenskaberne af sådanne lofter fra forskellige materialer og taler om teknologien i deres installation.

Akustiske lofter skal installeres primært i hjemmebiografer og værelser med musikalsk udstyr, der kombinerer dem med lignende materialer af høj kvalitet til vægge. Sådanne konstruktioner er imidlertid nyttige i nogle andre rum, for eksempel rummelige stuer eller studielejligheder med en lille mængde møbler, hvor de hjælper med at slippe af med lydstyrken for at gøre lyden af ​​tale mere forståelig. Imidlertid kan ikke hvert akustisk loft forbedre lydisoleringen af ​​et rum - både den, hvor den er monteret og placeret på gulvet ovenfor.

En af hovedtyperne akustisk loft er perforerede paneler, der spredes lavfrekvente lydbølger. Foto: Fantoni

Fiberplader belagt med åndbar maling er et overkommeligt og effektivt akustisk materiale. Foto: Woodline

Basiset for akustikloftet består af specielle lydabsorberende paneler eller en kombination af materialer af forskellige egenskaber - gipsvæg, mineraluld, skumgummi osv. Vi starter vores gennemgang med den enkleste installation af porøse paneler.

Loftets evne til at undertrykke ekko afhænger ikke kun af materialets egenskaber, men også på den geometriske form af strukturen: fremspringene, nicherne og lommerne fordeler lyden godt i et bredt frekvensområde.

For at skabe en bølget overflade ved hjælp af en tredimensionel ramme, justerbare suspensioner og fleksible paneler, såsom glasfiber. Foto: Ecophon

Akustiske lofter klasser

I overensstemmelse med europæisk standard ISO 11654 er akustiske og støjbeskyttelsesstrukturer tildelt en af ​​fem lydabsorptionsklasser - fra A (den højeste lydabsorption) til E. Ifølge metode til samme standard defineres et enkelt (vægtet gennemsnit for forskellige frekvenser) lydabsorptionskoefficient αw. interval fra 0 (fuld refleksion af lyd) til 1,0 (fuld absorption). I dette tilfælde afhænger lydabsorptionsklassen direkte af værdien af ​​αw (se tabel).

0,60; 0,65; 0,70; 0,75

0,30; 0,35; 0,40; 0,45; 0,50; 0,55

Lofter til diskant og bas

Mineraluld. Foto: SoundGuard

Test viser, at lydabsorptionen af ​​et bestemt akustisk materiale eller struktur ved forskellige frekvenser ikke er det samme. Der er mellemhøje, lavfrekvente og bredbånds lydabsorbenter. Den første er lette porøse plader og paneler (for eksempel fra mineral- og cellulosefibre, skumplast, akustiske felter). Ceiling caissons og bulk suspenderet moduler fyldt med karton honningkager og dækket med klud gør et godt stykke arbejde med lavfrekvente ekko. Bredbåndsabsorbenter kombineres med flere lag, såvel som strukturer, der for eksempel består af en gitterskærm og en blød fiberplade, der er skjult bagved den, monteret med et luftgab. Tynde perforerede paneler af metal og plast, selvom de kaldes akustiske, har ikke lydabsorberende evne - de bruges til at maskere porøse materialer.

Typer af akustiske lofter

Limlofter

Loftet på de limede trimelementer (i vores tilfælde akustiske paneler) er ikke kun nem at installere, men spiser kun 20-50 mm af rummets højde, det vil sige næsten altid mindre end ophængte og spændingssystemer.

Fugemasse. Foto: SoundGuard

Lette akustiske paneler (produkter af EchoKor, Flexakustik, Mappysil og andre mærker) er hovedsageligt fremstillet af skumplast. Glatte paneler med en tykkelse på 20-30 mm med åbne porer absorberer godt lyd ved høje og mellemfrekvenser og reliefskum ved lave frekvenser; lydabsorptionskoefficienten (αw) af disse og andre kan nå 0,9. I princippet kan paneler af forskellige typer kombineres med hinanden, men for dette er det nødvendigt at vælge produktets dimensioner (de varierer meget - fra 30 × 30 til 60 × 120 cm) og overvejer loftets design. Panelernes hovedfarver er hvide og mørke grå, men nogle producenter tilpasser dem i alle farver i RAL-paletten og endda overfører dem til en tegning fra designerens skitse.

Akustisk strækloft monteret efter reparationen; det danner en perfekt glat overflade, og perforeringen er helt usynlig for øjnene. Foto: Newmat

Bånd til ledd af rammekonstruktioner. Foto: SoundGuard

Der er betydelige ulemper ved limloftet - lav modstandsdygtighed over for mekaniske skader og evne til at opsamle støv. Endvidere afhænger strukturen af ​​holdbarheden af ​​klæbemidlets egenskaber. Som følge heraf kan fejl i udvælgelsen af ​​sammensætningens kemiske grundlag eller på grund af dens dårlige kvalitetspaneler bogstaveligt talt falde på hovedet et år eller to efter installationen. Derfor er det nødvendigt at følge instruktionerne fra fabrikanterne, hvoraf de fleste råder over brug af ethylen-vinylacetat-smelte.

Det er lige så vigtigt at forberede basen korrekt - rengør den fra gammelt gips og maling og fjern støv.

Ofte har panelerne en variation i størrelse og når 2 mm, så de skal installeres med huller på 5-10 mm, som derefter er fyldt med lim, farvet fugemasse eller cementmørtel til led. Denne proces er ret tidskrævende og kræver professionalisme. Som følge heraf kan prisen på 1 m 2 af loftet nå op til 3 tusinde rubler. (prisen på panelerne selv starter fra 1200 rubler pr. 1 m2).

Stålramme lofter

Mere holdbare og kraftige lydabsorberende paneler af ekstruderede mineral- og træfibre (Ecophon, Heradesign, Soundboard, Rockfon osv.) Kan ikke pålideligt holde fast. De monteres ved hjælp af en metalramme, der er fastgjort til gulvpladen ved hjælp af bøjler og stænger eller anker kiler.

Modulære og gipsvægskonstruktioner er ikke anvendelige i lejligheder med lave lofter. Her er lokale (ø) lydabsorber mere hensigtsmæssige.

Rammen opsamles fra profilerne af den T-formede sektion; Dimensionerne af dets celler skal svare til panelernes format (300 × 300, 600 × 300, 600 × 600, 1200 ×
× 600 mm osv.). Sidstnævnte er anbragt på vandrette hylder af profiler (åben ramme) eller fastgjort med riller i kanterne (halv skjult eller skjult ramme). Minimumsforholdet fra gulvpladen er i dette tilfælde 50 mm og maksimum - 500 mm. Jo større afstanden til overlapningen er, jo bedre er lydabsorptionen.

Med hensyn til holdbarhed taber strækloftet sig til gipspladen, hvilket lokal skade kan elimineres på en eller anden måde. Foto: KNAUF

Blandt fordelene ved suspenderede modulære systemer er et usædvanligt bredt udvalg af farver og teksturer af moduler. Det er også vigtigt, at fliserne og panelerne let fjernes for at blive udskiftet i tilfælde af skade eller for at få adgang til loftet over loftet, hvor ledninger og anden kommunikation ofte er placeret. Under hensyntagen til installationen koster bygningen 3-4 tusind rubler. til 1 m2.

Kassette design giver dig mulighed for at kombinere paneler i forskellige farver. Foto: Fantoni

Du kan ikke undvære metalramme ved montering af perforerede paneler (gipsplader, træfiber). I sig selv er de i stand til kun at undertrykke ekko i et smalt frekvensområde, men over dem på slagtekroppene kan du placere højtydende støjabsorberende mineraluldsmåder 50-100 mm tykt, f.eks. "Sound Protection" ("Saint-Gobain Isover"), "Acoustic Butts" »(Rockwool),« Shumanet-BM »(Acoustic Group). Dette design er ikke kun akustisk, men også lydtæt: i det rum, hvor det er installeret, vil stigningen i lydisolering være 4-8 dB, og i rummet over det skal være mindst 10 dB. Og hvis du monterer rammen ved hjælp af vibrationer dæmpning, så et sådant loft vil beskytte ikke kun fra luften, men også fra stød og strukturelle støj.

Sømløse lofter

Akustiske paneler er monteret med huller, og sådan et "rutet" mønster er ikke altid imponeret af designeren. Som svar på kravene til interiør mode har producenterne skabt et kontinuerligt (eller sømløst) akustisk loft. Rammen er monteret af U-formede profiler, og i et lille rum kan du lave uden loftsbøjler og kun "vedhæfte" til væggene. Dette design er lettere at installere og mindre modtageligt for at opbygge krympning og deformation af gulvplader.

Suspenderede akustiske moduler bruges både til lydabsorption og til maskering af loftkolonner. Foto: Fantoni

Særlige (med en tynd kant) perforeret gipsplader, f.eks. "SOUNDLINE-Acoustics", sys til rammen. Hvis hullerne i loftet er uønskede af designhensyn, bruger de højdensitets stenuldspaneler med et stofbelægning, for eksempel Rockfon Mono Acoustic (selvom de koster 4-5 gange dyrere end akustiske gipspaneler - fra 6 tusind rubler til 1 m2). Derefter limes leddene af plader (paneler) med papirtape og kittet, som når man installerer et konventionelt gipsloft. Derefter er overfladen malet åndbar indvendig maling. Der er ingen grund til at kigge efter kompatible komponenter: Som regel leverer producenten hele materialet som et komplet system.

Det er ikke svært at montere falshbalki fra en lysstråle i en bylejlighed. Der er en skjult fastgørelse til gulvet, samt muligheden for at lægge kabler inde i delene. Foto: Sound X Perience

Akustiske stræklofter

Akustiske stretchlofter er fremstillet af polyesterstof (Clipso) og PVC-film (Deskor, Saros Design, etc.). I modsætning til konventionelle akustiske klud og perforerede stoffer. For eksempel er der på hver 1 cm2 af Clipso Acoustic lærredet ca. 25 usynlige øjenhuller, hvorigennem lydbølgen er delvist spredt.

Installationen af ​​det akustiske strækloft er udført i to faser: For det første installeres rammen og pladerne af mineraluld, og derefter er baguetten og lærredet fastgjort.

Effektiviteten af ​​enkeltlags akustiske lofter er lavt - de tildeles normalt en lydabsorptions klasse D. Men et lag fiberplader kan placeres bag filmen (lærred), og så svarer designet til klasse C eller endda B. Det er sandt, at du skal bygge en gitterramme til dette ved at fastgøre det til loftet ved hjælp af hængsler og stænger. Nogle gange er pladerne fastgjort på gulvet med plastskålformede dowels (som i tilfælde af en varm facade), men denne metode er meget mindre pålidelig.

Omfattende muligheder for indretning giver akustisk stof. Foto: Asona

Cerutti NeXTs flerlags lærred (skumfodret), som dukkede op på vores marked for cirka 2 år siden, er noget bedre at vende ekkoet end den enkeltlagede. Men i betragtning af dens samlede tykkelse (3 mm) er det ikke værd at vente på mirakler fra dette materiale.

Valget af farver i akustiske loftmalerier og film, i modsætning til det sædvanlige, er ikke rig. Så, Clipso tilbyder lofter i hvide, sorte og cremefarver (kun matte), og Saros Design tilbyder hvide og sorte (matte og glatte) lofter.

Loftene er monteret ved hjælp af en aluminiums- eller plastpose, der er fastgjort til væggene omkring rummets omkreds. I modsætning til konventionelle spændingsstrukturer, som må installeres 10-30 mm fra loftet, anbefales det at reducere lyden med mindst 10 cm, så lyden dæmpes i loftet over loftet. Pris spændingsstruktur med installation - fra 2800 rubler. til 1 m2.

Akustisk indretning

Mange akustiske strukturer hjælper ikke kun med at bekæmpe ekko, men kan også blive en lys dekoration af interiøret. Sådanne er f.eks. De frie hængende Solo (Ecophon) paneler af presset glasfiber, som kan udstyres med lamper.

Skinnerne i det hængende loft er sat til niveau. Suspensioner er fastgjort med metalanker kiler. Suspensionskonceptet vælges under hensyntagen til strukturens masse og driftsbelastninger (fx med en vægt på op til 15 kg / m2, er suspensionsne placeret 100-110 cm fra hinanden). Stikmontering GKL - 250 mm. Foto: KNAUF

En anden type akustisk indretning er coffered lofter lavet af massivt træ eller lys bar af Shkom (efterligning af en bar lavet af krydsfiner, finer og udvidet polystyren som fyldstof). Caisson lofter fordeler lydbølgen (jo højere profil er, jo mere effektive er de) og perfekt kombineret med det klassiske interiør. Nå, grillet grillen passer ind i det moderne miljø - men for at bekæmpe ekkoet skal det være træ; metalstrukturer begynder undertiden selv at genopstå og blande sig.

Akustiske loftsdesign muligheder

To-niveau loft med en fælde lomme (a); nedhængt loft med et minimum i forhold til gulvpladen (b); selvbærende loft (c) 1 - justerbar hårnål suspension; 2 - støjabsorberende materiale (mineraluldplader); 3-bæreprofil; 4 - perforeret gipsplader plade 10,5 mm tykt; 5 - direkte suspension 6-kryds stik ("krabbe"). Visualisering: Vladimir Grigoriev / Burda Media

Akustiske loftspaneler

Billedet viser Rockfon® Eclipse støjabsorberende skærme.

AKOUSTISKE PANELER TIL OPLYSNINGER

Det vigtigste kendetegn ved produktet er det materiale, hvorfra det er fremstillet. Stenuld og glasfiber kendetegnes ikke kun af fremragende akustiske egenskaber, men også - med særlig behandling - er de miljøvenlige produkter fremstillet efter en teknologi, der simulerer naturlige processer. Som følge heraf absorberer de fremstillede plader ikke blot lyde og eliminerer virkningen af ​​efterklang, men er også helt sikre for miljøet og menneskers sundhed. Blandt deres andre fordele er:

 • Brandsikkerhed (stenuld er et ubrændbart materiale og kan modstå temperaturer op til 870 ° C);
 • Lydisolering (godt absorberet ikke kun internt men også ekstern støj);
 • Termisk isolering (hjælpe med at holde varmen i rummet);
 • Nem installation (panelerne er nemme at installere og fjerne igen, hvilket letter adgangen til kommunikation).

Typer af loftsplader. MÅLSØGNING

Modulære lofter

Lydabsorberende paneler til en bred vifte af applikationer. De bruges i koncertsale og foredragshaller - lokaler, der kræver optimale akustiske forhold - forretningcentre og kontorlokaler. Disse akustiske paneler har som regel den højeste klasse af brandsikkerhed. Installeret i rene og tørre rum.

LØBENDE LØSNINGER

Rockfon Blanka®
Loftpaneler Watch

(Akustiske loftsplader med hvid farve)

Rockfon® Sonar®
Loftpaneler Watch

(Hvide monokrome paneler til højt efterspørgselsinteriør)

Rockfon Color-all®
Loftpaneler Watch

(En optagelse af farver og design ideer)

Rockfon® Ligna ™
Loftpaneler Watch

(Paneler efterligner træets struktur)

Rockfon® Koral®
Loftpaneler Watch

(En enkel og alsidig løsning til alle lokaler)

Rockfon® Tropic®
Loftpaneler Watch

(En elegant løsning til krævende interiør)

Rockfon® Artic ™
Loftpaneler Watch

(Klassiske hvide akustiske paneler)

Rockfon® Solut ™
Loftpaneler Watch

(En moderne løsning til forretningsområder)

Rockfon® Lilia®
Loftpaneler Watch

(En enkel og økonomisk løsning til alle lokaler)

Ecophon Focus ™
Loftpaneler Watch

(Åbn hele rækken af ​​bredde og design ideer)

Ecophon Focus ™ et loftspanel ur

(Åbent fjedringssystem. Paneler kan let demonteres)

Ecophon Focus ™ B Ceiling Panels Watch

(Panelerne er fastgjort til loftet med lim)

Ecophon Focus ™ E Ceiling Panels Watch

(Halv-skjult fjedringssystem. Paneler kan let demonteres)

Ecophon Focus ™ F loftspaneler ur

(Panelerne er fastgjort til loftet med skruer)

Ecophon Focus ™ D / A loftspanel ur

(Loftsopløsning med skjult kant til korridorer og brandrasters. Hurtig og nem demontering af hvert panel)

Ecophon Focus ™ Dg loftspanel ur

(Unikt udformning af en kant. Indtrykning af panelerne skyder i luft. Paneler er let demonteret)

Ecophon Focus ™ Ds loftspanel ur

(Paneler leveres i flade kasser og bøjes 90 grader på installationsstedet)

Ecophon Focus ™ Lp Ceiling Panels Watch

(Halv-skjult fjedringssystem. Bruges, når det er nødvendigt at angive nogle retninger af loftplanet)

Ecophon Focus ™ SQ loftspaneler

(Panelerne er fastgjort til loftet med lim)

Akustiske lofter

DUNE dB

NEEVA White

OPTIMA

PERLA

PERLA dB

PERLA OP

SIERRA OP

ULTIMA plus

ULTIMA plus dB

ULTIMA plus OP

For at sikre maksimal komfort i rummet, kan du kun styre tilstedeværelsen af ​​støj. For at isolere et rum fra forskellige lyde er der en moderne løsning - et akustisk loft.

Den ophængte konstruktion er konstrueret således, at lydabsorberende paneler baseret på mineraler installeres på rammen. Pladerne består af fibre, der er i stand til at absorbere lyde og forhindre dannelse af ekkoer. Ved hjælp af akustiske Armstronglofter isolerer de f.eks. Rum med overdreven støj (optagestuer, kinoteatorer osv.).

Hvert system præsenteret på webstedet har sine egne fordele. OptStroy LLC tilbyder til et overkommeligt pris akustisk loft Armstrong og Ecophon (Ecophon) - det mest populære på dette område. Et erfarent team af masters vil gennemføre installationen af ​​strukturer hurtigt og effektivt.

Armstrong og Ecophon akustiske lofter - Nøglefunktioner

De svenske produktionsplader har vundet anerkendelse blandt russiske forbrugere på grund af deres fremragende præstationsegenskaber. Ecophon akustiske lofter, hvis pris er acceptabelt for organisationer og ejere af private husholdninger, er fremstillet af glasfiber, der er kendetegnet ved høje lydabsorberende egenskaber. De fleste biografer i Rusland er udstyret med disse loftssystemer.

Ecophon akustiske lofter er også acceptable i boligområder. Materialet er giftfri, forårsager ikke allergier, brandsikker. Desuden er loftpladerne modstandsdygtige overfor dannelsen af ​​svampe og skimmelsvamp, som gør det muligt at montere dem i lige børns værelser og institutioner. På grund af deres modstand mod fugt anvendes akustiske strukturer i fitnesscentre, svømmebassiner, saunaer, sådanne lofter er en ideel løsning til værelser med høj luftfugtighed.

Akustiske lofter med de lydabsorberende egenskaber af Armstrongs mærke skelnes fra andre lignende strukturer ved forbedrede ydeevneegenskaber. Model serien Neeva er lavet på basis af mineraluld, hvorfor den har høje varmeisoleringsegenskaber. Praktisk installation, æstetisk appel, modstand mod høj fugtighed og temperaturændringer er også utvivlsomt fordele ved Armstrong akustiske lofter.

Bestil loftfliser og installation i firmaet OptStroy, skabe behagelige forhold for liv og arbejde.

Akustiske lofter og vægpaneler

Vi tilbyder akustiske lofter og vægpaneler af to kendte mærker Ecophon og ISOFON. Lydabsorberende løsninger fra disse virksomheder giver komfortabelt arbejde og hvile i rummet.

Korrekt akustisk rumdesign hjælper med at skabe et miljø for arbejde, uddannelse og behandling. Ecophon udvikler løsninger, der bruges til at organisere et behageligt indendørs rum.

Ecophon paneler er fremstillet af høj densitet, miljøvenlig glasfiber ved hjælp af 3RD teknologi. Både væg- og loftpaneler har nemme fastgørelser til hurtig og sikker installation.

Ecophon producerer:

 • Modulære lofter (Focus, Gedina, Master serien)
 • Lodrette løsninger (Akusto Wall Panel Series)

Hovedelementerne i succesen med IZOPHONE-paneler på det russiske marked er:

1. En bred vifte af IZHOFON loft og vægpaneler giver køberen et komplet sæt af nyttige egenskaber, som lignende materialer kan besidde, og designeren, der arbejder med IZHOFON-produkter, har fuldstændig kreativ frihed på grund af muligheden for at producere ikke-standardprodukter.

2. Høj kvalitet standard: multi-level kontrol, konstant indført nye teknologiske løsninger, regelmæssig certificering for overholdelse af internationale og russiske standarder. I betragtning af leveringens multimodalitet og afstanden fra produktionsstedet til forbrugerne lægges der særlig vægt på emballagens styrke og pålidelighed.

Typer af akustiske paneler på Armstronglofter: funktionelle, designer, økonomiklasse

Interiøret i det overvældende flertal af kontorer og store offentlige rum har lignende egenskaber: de har speciel belysning og lav lyd. På trods af overflod af baggrundsstøj i rummet er der ingen ekko, og selv stille tale høres klart. En sådan behagelig atmosfære er skabt takket være Armstrongs akustiske lofter.

Enkelhed af et design og universelle kvaliteter

Materiale til ophængte systemer har lydabsorberende egenskaber.

Det er vigtigt! Armstrong akustisk loft er praktisk, fordi hurtig adgang er mulig for alle skjulte kommunikationer, da ovnen let kan fjernes fra sin celle.

Det akustiske loft har et karakteristisk design: rektangulære eller firkantede moduler indsættes i en lys og stiv cellulær ramme.

Armstrong Suspension Systems

Suspenderet akustisk loft er let at montere. Rammens struktur består af et sæt langsgående (leje) og tværgående skinner, hvis ender er låse (TL) eller kroge (XL) elementer til hurtigkobling. Rammen samles ved at indsætte låsene på de tværgående skinner ind i spalterne på de langsgående styringer.

Typer af profilskinner giver dig mulighed for at installere loftet på ethvert område:

 • Standard lameller af Prelude familien. Standardprofilen Prelude 24 og Prelude 15 har en åben flangebredde på henholdsvis 15 og 24 mm. Skeletet på loftet af et stort område er lavet af Prelude 35 XL2 lathen og i lange spændinger tager de den forstærkede Prelude 60 lath.
Prelude system
 • Familieklasse økonomi klasse Javelin: hel skåret ned lås, der bruges til at installere plader med en tykkelse på op til 13 mm serie Baikal, Oasis. Rammen er designet til en mindre belastning (7 kg / m kV).
 • Aksiom. Systemet med dekorative rammer og overgangselementer.
 • Bandraster. Storformet profil, med hvilken installation af lofter til store arealer.
 • Silhuet Silhuet og Interlude.
 • Hvis du har brug for et design uden udtalt samling, så tag profilelementerne til skjulte systemer i loftet (system Z, spændeplader til Orcal Clip-In metalfliser, Fastrak og Hook-On).

Profilmaterialet er perforeret, hvilket giver modstandsdygtighed over for skruetvridning, på grund af hvilken strukturen har høj stivhed.

Pladesort

En stor del af modulmodulet i ophængte akustiske lofter består af en mineralfiberplade, men der er plader af metal og træ.

Konstruktionen af ​​leddene afhænger af typen af ​​pladekant. Armstrong producerer moduler med forskellig geometri af kanter. Til åbne konstruktioner - Tegular, Board, MicroLook. For skjulte - Vector, K2C2 / SL2.

Armstrong-firmaet fordeler modulet på det suspenderede akustiske loft i følgende grupper:

 • Core Line.
 • Economy-serien.
 • Funktionalitet.
 • Design.
 • Lavet af metal.
 • Fra træet.

Kernelinie

Inkluderer grundlæggende teksturopsætninger til mineralfiberpaneloverfladen.

 • Plain. En plade med en snehvide glat overflade. På grund af dette har akustikloftet en høj lysreflektion: Lyset er spredt uden blænding og skyggefulde områder i rummet.
 • Dune familie. Lille relief groft overflade ("fint sand"). Pladedynen adskiller sig fra almindelig gråhvidfarve, som gemmer forurening og mekanisk skade.
 • Fin Fissured, Frequence. Tekstur er forskelligartet og kombinerer ikke-gennemgående mikroperforering af forskellige størrelser. Figur kaotisk, ikke-retningsbestemt. Dette gør installationen nemmere, fordi den ikke behøver at tage hensyn til mønsterets retning. Akustisk loft Frequence giver lydisolering i værelser med et enkelt ophængt loft.
Fin fissured
 • Cirrus. Pladen ligner Dune Supreme, men reliefen.

Economy-serien

De mest populære modeller, hvor akustiske loftslofter optimalt kombinerer lydisolerende egenskaber, attraktivt udseende og pris.

 • Baikal, Cortega, Tatra. Dette loft har en karakteristisk overflade med "ormhuller" på en hvid baggrund. Lavpris på grund af at pladens tykkelse er lille (12 mm). Loftet er ikke udstyret med ekstra fugtbeskyttelse.

Det er vigtigt! Evnen til at sænke fra overskydende fugt i atmosfæren stiller særlige krav til driftsmåden.

 • Scala. Forskellige fra Baikal-mønsteret af "punkterede punkter"
 • Oasis. Eksternt ligner Dune Supreme.

Funktionelle lofter

Denne plade på grund af tilsætningsstoffer og yderligere belægninger har forbedrede akustiske, fugtighedsbestandige og hygiejniske egenskaber.

 • Ultima. Det betragtes som den grundlæggende model af pladerne i den funktionelle serie. Almindelig overflade: flad og glat, dækket af glasfiberdug. Den tykkeste plade (19 mm), som har en høj lydabsorberende egenskab, er præsenteret med en række kanter. Du kan installere i rammen af ​​enhver profil. Materialet i den beskyttende belægning er fugtfast og holdbar.
 • BioGuard Acoustic fås i tykkelser på 17 og 12 mm. Overfladen er forstærket med en bakteriedræbende lamineret belægning.
 • Mylar. Afviger i tæt presning af mineralfiber, dækket af polyesterfilm. Designet til regelmæssig vask.
 • Academy Diploma. Budgettet analog af basispladen Dune Supreme. Lavpris opnås ved at reducere tykkelsen af ​​flisen til 14 mm.
 • Ceramaguard. Panel med høj densitet med tilsætning af silicater. Ud over de høje lydisoleringskomponenter siver det ikke og svulmer ikke ved en fugtighed på op til 100%.
 • Newtone. Tæt materiale er designet til drift under forhold med pludselige temperaturændringer.
 • Optima. Overfladen er beskyttet af slidbestandig hvid maling. Malede og den forreste overflade og enderne af fliserne. Desuden er den på bagsiden dækket af glasfiber. Enderne af pladen med kanten af ​​Tegular og MicroLook er også forstærket med glasfiber.
 • Neeva. Almindelig overflade. Hvid maling belægning har en reflekterende egenskab. Det lærred, som forreste overflade er klistret over, kan males i otte nuancer. Neeva-modellen er kendetegnet ved en støjabsorptionskoefficient på op til 1.
Neeva farver
 • Perla. Dette Armstrong-loft uden karakteristisk perforering. Den laminerede belægning er lavet af glasfiber fleece. Fremstil 5 typer modeller af denne type, hvoraf Perla OP med en tykkelse på 20 mm har en maksimal lydabsorption.
 • Cirrus har ikke en kaotisk, men et rettet mønster af mikroperforation.
 • Dune Max. Panelet er et budget svarende til "flagskibet" -modellen af ​​Armstrong Ultima.

Designer lofter

Til løsning af ikke-standardiserede indretningsopgaver tilbyder Armstrong design systemer:

 • Synonymer, Kontrast, Graphis. Inkluderer fliser med geometriske eller lineære former mod en Cirrus retningsbestemt tekstur baggrund og intet mønster.
 • Farvetone Dune. Den grundlæggende model med forskellige farver (opal, platin, Blue Montan, Carrara, Toledo).
 • Design Cirrus Image. Designet til installation i en ramme med T15-systemet. Overfladen er opdelt i 81 kvadrat, på grund af hvilken rammen er visuelt skjult.
Design Cirrus Image
 • Visuel. Store åbne celler af to typer. Minder om loftet Grilyato.

Træ, metalfliser

Madera finérpanel, afhængigt af den type kant, der er lavet af spånplader eller fiberplader.

Metalplader i Orcal-systemet, Cellio, har forskellige kanter og måder at fastgøre. Udfører oftest installationen af ​​skjulte systemer.

Suspended akustisk loft vil opnå den nødvendige komfort i rummet og skabe et moderne design i den.

Dekorative akustiske materialer

soundboard

Træfiberpaneler

 • høj mekanisk styrke og anti-ricochet
 • holdbarhed og vedligeholdelighed
 • indendørs klimakontrol
 • farvning i enhver farve "før" og "efter" installation
 • digital trykning og graffiti
 • forskellige endekanter
 • brandfareklasse KM1
 • Lavet i Rusland

SAUNDLAYN-Acoustics

Store perforerede gipsplader

 • sømløs design
 • øget lydabsorption under installation med relativ og akustisk minvato påfyldning
 • Miljøvenligt materiale stabiliserer indendørs luftfugtighed
 • Praktisk installation, nem reparation
 • maleri i enhver farve
 • brandsikkerhedsklasse KM1
 • Lavet i Rusland

FLEXAKUSTIK

Relief lydabsorberende plader fra PPU, akustisk skumgummi.

 • original overfladelyd (samling er genopfyldt)
 • Mulighed for bestilling med et selvklæbende lag
 • tilvejebringe effekten af ​​komfortabel "stilhed" i rummet, selv når du slutter med plader af alle dens overflader
 • CertiPUR certifikat, der bekræfter miljøbeskyttelse af PU-skum
 • Lavet i Rusland

FLEXAKUSTIK-FR

Lydabsorberende plader lavet af flammehæmmende skum

 • næsten ubegrænsede muligheder for at vælge form, tykkelse og farve af elementer
 • høj brandmodstand (KM1)
 • Holdbarhed og miljøvenlighed
 • Bredt udvalg af driftstemperaturer: fra - 200 ° С til + 240 ° С
 • Lavet i Rusland

Heradesign

Fiberplade på magnesitbindemiddel

 • ubegrænsede muligheder for designeren - en række kanter og muligheden for at male i enhver farve
 • høj akustiske egenskaber, lydabsorption af porøs resonant type
 • miljøvenlig, stødsikker og brandsikker
 • lavet af naturlige materialer og komponenter

SONASPRAY

Multifunktionel sprøjtet akustisk belægning

 • reducerer støj, reducerer ekko og efterklangstid
 • Den påføres på alle overflader uden begrænsning i form og højde
 • høj sprøjteevne
 • miljøvenligt og langsomt brændbart
 • besidder varmeisolerende og antikorrosive egenskaber, er ikke underkastet råtning

Endvidere findes løsninger

CDF akustisk træbearbejdning vægpanel

 • sømløs monteringsteknologi, ingen ledd synlige
 • ridsefast, stødtæt
 • pålidelig spids kant (bryder ofte på paneler fra almindelig MDF)
 • dimensionel stabilitet i et bredt klimaområde
 • miljøvenlig og brandsikker (KM1)

DECOR ACOUSTIC

Akustiske MDF-baserede loft- og vægpaneler til træ

 • Naturlig finer af enhver race
 • Perfekt israelsk kvalitet og individuel tilgang
 • Problemfri installationsteknologi, ingen ledd synlige
 • Forskellige kanter til loftpaneler
 • Klar system af inventar og tilbehør

MAPPYSIL

Blød lydabsorberende polyurethanskumplader

 • pladerne opfylder høje hygiejniske krav og er ikke farlige for at trække vejret
 • give effekten af ​​komfortabel "silencing" rummet, selv når det er færdigt med alle dens overflader
 • Original overflade relief

Gyptone

Perforeret Drywall Sheets (PPGZ)

 • slagfaste, æstetiske, fire typer perforering
 • effektivt korrigere det akustiske miljø i rummet ved lave frekvenser
 • Mulighed for farvning i enhver farve
 • lydabsorberende egenskaber af resonantypen

RIGITONE LUFT

Akustisk dekorative loftsystem

 • sømløst unikt design
 • optimal lydabsorption og forbedret talegenkendelse i rum
 • økologisk renhed
 • repareres
 • styrke og holdbarhed

SAUNDLYUKS

Lydabsorberende perforerede paneler og hængende elementer

 • høj mekanisk styrke på den forreste overflade
 • brandbarhedskategori NG
  (Kun til Soundlux Techno)
 • Mulighed for farvning i en hvilken som helst farve ifølge RAL-kataloget
  (Kun til Soundlux-Design)
 • Effektiv lydabsorption under installation uden rel.

ECOPHON

False lofter og vægpaneler af glasfiberplader

 • forskellige kanter af forbindelse af plader og metoder til deres installation
 • Tilstedeværelse af krøllede og fritstående elementer
 • hurtig installation og nem adgang til kommunikation
 • miljøvenlighed og overholdelse af byggekoder
 • let vedligeholdelse

Knauf DANOLAYN

False lofter og gipsplader vægpaneler

 • miljøsikkerhed
 • forskellige fælles kanter og monteringsmetoder
 • hurtig installation og nem adgang til kommunikation
 • flere malingscyklus uden tab af akustiske egenskaber
 • nem pleje og vedligeholdelse

CARA stoffer

Akustisk gennemsigtige syntetiske stoffer

 • sømløs finish
 • miljøvenlighed, abradability af 40 tusinde cyklusser
 • 40 standardfarver

Alt hvad du behøver at vide for at producere et virkelig høj kvalitet og naturprodukt i studiet.

For fuldstændighed er det ikke nok at købe kvalitetsudstyr. Det er nødvendigt at forberede rummet korrekt.

Funktioner af akustikdesign af koncert- og teatersale.

Det er nødvendigt at betale den mest seriøse opmærksomhed på problemerne med lydisolering, vibrationsisolering, samt skabe den nødvendige akustiske komfort i værelserne.