Akustiske lofter

Online butik MosStroyMarket tilbyder at købe Armstrong akustiske lofter til lave priser. Vi garanterer høj kvalitet på hele sortimentet og hurtig levering i Moskva og regionen. Store lagre i vores egne varehuse giver os mulighed for at være en af ​​de mest effektive og pålidelige leverandører.

Vores eksperter hjælper dig med at vælge det akustiske loft, som passer til din situation. Vi er glade for at rådgive dig via telefon og i vores butik. Ring til os nu!

I løbet af de lange års arbejde har vi fået et ry som en pålidelig partner, ansvarligt forbundet med hver lille ting. Vi er sikre på: Der er ingen uvæsentlige detaljer. Med os, Armstrong loft ordre engros og detailhandel giver dig ikke problemer.

Typer af akustiske paneler på Armstronglofter: funktionelle, designer, økonomiklasse

Interiøret i det overvældende flertal af kontorer og store offentlige rum har lignende egenskaber: de har speciel belysning og lav lyd. På trods af overflod af baggrundsstøj i rummet er der ingen ekko, og selv stille tale høres klart. En sådan behagelig atmosfære er skabt takket være Armstrongs akustiske lofter.

Enkelhed af et design og universelle kvaliteter

Materiale til ophængte systemer har lydabsorberende egenskaber.

Det er vigtigt! Armstrong akustisk loft er praktisk, fordi hurtig adgang er mulig for alle skjulte kommunikationer, da ovnen let kan fjernes fra sin celle.

Det akustiske loft har et karakteristisk design: rektangulære eller firkantede moduler indsættes i en lys og stiv cellulær ramme.

Armstrong Suspension Systems

Suspenderet akustisk loft er let at montere. Rammens struktur består af et sæt langsgående (leje) og tværgående skinner, hvis ender er låse (TL) eller kroge (XL) elementer til hurtigkobling. Rammen samles ved at indsætte låsene på de tværgående skinner ind i spalterne på de langsgående styringer.

Typer af profilskinner giver dig mulighed for at installere loftet på ethvert område:

 • Standard lameller af Prelude familien. Standardprofilen Prelude 24 og Prelude 15 har en åben flangebredde på henholdsvis 15 og 24 mm. Skeletet på loftet af et stort område er lavet af Prelude 35 XL2 lathen og i lange spændinger tager de den forstærkede Prelude 60 lath.
Prelude system
 • Familieklasse økonomi klasse Javelin: hel skåret ned lås, der bruges til at installere plader med en tykkelse på op til 13 mm serie Baikal, Oasis. Rammen er designet til en mindre belastning (7 kg / m kV).
 • Aksiom. Systemet med dekorative rammer og overgangselementer.
 • Bandraster. Storformet profil, med hvilken installation af lofter til store arealer.
 • Silhuet Silhuet og Interlude.
 • Hvis du har brug for et design uden udtalt samling, så tag profilelementerne til skjulte systemer i loftet (system Z, spændeplader til Orcal Clip-In metalfliser, Fastrak og Hook-On).

Profilmaterialet er perforeret, hvilket giver modstandsdygtighed over for skruetvridning, på grund af hvilken strukturen har høj stivhed.

Pladesort

En stor del af modulmodulet i ophængte akustiske lofter består af en mineralfiberplade, men der er plader af metal og træ.

Konstruktionen af ​​leddene afhænger af typen af ​​pladekant. Armstrong producerer moduler med forskellig geometri af kanter. Til åbne konstruktioner - Tegular, Board, MicroLook. For skjulte - Vector, K2C2 / SL2.

Armstrong-firmaet fordeler modulet på det suspenderede akustiske loft i følgende grupper:

 • Core Line.
 • Economy-serien.
 • Funktionalitet.
 • Design.
 • Lavet af metal.
 • Fra træet.

Kernelinie

Inkluderer grundlæggende teksturopsætninger til mineralfiberpaneloverfladen.

 • Plain. En plade med en snehvide glat overflade. På grund af dette har akustikloftet en høj lysreflektion: Lyset er spredt uden blænding og skyggefulde områder i rummet.
 • Dune familie. Lille relief groft overflade ("fint sand"). Pladedynen adskiller sig fra almindelig gråhvidfarve, som gemmer forurening og mekanisk skade.
 • Fin Fissured, Frequence. Tekstur er forskelligartet og kombinerer ikke-gennemgående mikroperforering af forskellige størrelser. Figur kaotisk, ikke-retningsbestemt. Dette gør installationen nemmere, fordi den ikke behøver at tage hensyn til mønsterets retning. Akustisk loft Frequence giver lydisolering i værelser med et enkelt ophængt loft.
Fin fissured
 • Cirrus. Pladen ligner Dune Supreme, men reliefen.

Economy-serien

De mest populære modeller, hvor akustiske loftslofter optimalt kombinerer lydisolerende egenskaber, attraktivt udseende og pris.

 • Baikal, Cortega, Tatra. Dette loft har en karakteristisk overflade med "ormhuller" på en hvid baggrund. Lavpris på grund af at pladens tykkelse er lille (12 mm). Loftet er ikke udstyret med ekstra fugtbeskyttelse.

Det er vigtigt! Evnen til at sænke fra overskydende fugt i atmosfæren stiller særlige krav til driftsmåden.

 • Scala. Forskellige fra Baikal-mønsteret af "punkterede punkter"
 • Oasis. Eksternt ligner Dune Supreme.

Funktionelle lofter

Denne plade på grund af tilsætningsstoffer og yderligere belægninger har forbedrede akustiske, fugtighedsbestandige og hygiejniske egenskaber.

 • Ultima. Det betragtes som den grundlæggende model af pladerne i den funktionelle serie. Almindelig overflade: flad og glat, dækket af glasfiberdug. Den tykkeste plade (19 mm), som har en høj lydabsorberende egenskab, er præsenteret med en række kanter. Du kan installere i rammen af ​​enhver profil. Materialet i den beskyttende belægning er fugtfast og holdbar.
 • BioGuard Acoustic fås i tykkelser på 17 og 12 mm. Overfladen er forstærket med en bakteriedræbende lamineret belægning.
 • Mylar. Afviger i tæt presning af mineralfiber, dækket af polyesterfilm. Designet til regelmæssig vask.
 • Academy Diploma. Budgettet analog af basispladen Dune Supreme. Lavpris opnås ved at reducere tykkelsen af ​​flisen til 14 mm.
 • Ceramaguard. Panel med høj densitet med tilsætning af silicater. Ud over de høje lydisoleringskomponenter siver det ikke og svulmer ikke ved en fugtighed på op til 100%.
 • Newtone. Tæt materiale er designet til drift under forhold med pludselige temperaturændringer.
 • Optima. Overfladen er beskyttet af slidbestandig hvid maling. Malede og den forreste overflade og enderne af fliserne. Desuden er den på bagsiden dækket af glasfiber. Enderne af pladen med kanten af ​​Tegular og MicroLook er også forstærket med glasfiber.
 • Neeva. Almindelig overflade. Hvid maling belægning har en reflekterende egenskab. Det lærred, som forreste overflade er klistret over, kan males i otte nuancer. Neeva-modellen er kendetegnet ved en støjabsorptionskoefficient på op til 1.
Neeva farver
 • Perla. Dette Armstrong-loft uden karakteristisk perforering. Den laminerede belægning er lavet af glasfiber fleece. Fremstil 5 typer modeller af denne type, hvoraf Perla OP med en tykkelse på 20 mm har en maksimal lydabsorption.
 • Cirrus har ikke en kaotisk, men et rettet mønster af mikroperforation.
 • Dune Max. Panelet er et budget svarende til "flagskibet" -modellen af ​​Armstrong Ultima.

Designer lofter

Til løsning af ikke-standardiserede indretningsopgaver tilbyder Armstrong design systemer:

 • Synonymer, Kontrast, Graphis. Inkluderer fliser med geometriske eller lineære former mod en Cirrus retningsbestemt tekstur baggrund og intet mønster.
 • Farvetone Dune. Den grundlæggende model med forskellige farver (opal, platin, Blue Montan, Carrara, Toledo).
 • Design Cirrus Image. Designet til installation i en ramme med T15-systemet. Overfladen er opdelt i 81 kvadrat, på grund af hvilken rammen er visuelt skjult.
Design Cirrus Image
 • Visuel. Store åbne celler af to typer. Minder om loftet Grilyato.

Træ, metalfliser

Madera finérpanel, afhængigt af den type kant, der er lavet af spånplader eller fiberplader.

Metalplader i Orcal-systemet, Cellio, har forskellige kanter og måder at fastgøre. Udfører oftest installationen af ​​skjulte systemer.

Suspended akustisk loft vil opnå den nødvendige komfort i rummet og skabe et moderne design i den.

Falske akustiske lofter

Dårlig lydisolering er et typisk problem for både højhuse og kontorlokaler i Moskva og andre russiske byer. For at reducere støjniveauet væsentligt er det nok at købe og installere specielle akustiske lofter.

Særlige egenskaber

Loftplader af denne type skal købes for at løse to problemer på én gang - lydabsorption og lydisolering.

I det første tilfælde falder niveauet for udgående støj, og ekkoet i rummet forsvinder, det gælder for lejligheder og for konferencelokaler eller mødelokaler. I den anden grad mindsker lydstyrken fra ydersiden, hvilket gør det muligt at beskytte dig mod støjende naboer. Jo større værdien af ​​disse indikatorer er, desto højere er prisen for det suspenderede akustiske loft.

Paneler har som regel perforeringer og er fastgjort til loftet med ophængte strukturer. Vores katalog indeholder produkter fra flere verdensberømte producenter:

 • Armstrong. Linjen af ​​det berømte mærke omfatter fliser med høj lydabsorption og lydisolering.
 • Rokfon. Dette europæiske firma producerer paneler af natursten, der har unikke lydisoleringsegenskaber.
 • Ekofon. Den svenske bekymring producerer akustiske plader ved hjælp af en speciel teknologi: sammensætningen er baseret på fiber med høj densitet, produktet er dækket af et tekstilkappe forstærket med et specielt mesh.

InterProm-butikscheferne hjælper dig med at vælge og købe din favoritversion af loftrammens struktur til en overkommelig pris.

Armstrong lydabsorberende og lydisolerende lofter

Panelerne i denne serie bruges til at skabe akustisk komfort i værelserne.

Til forskellige krav er der plader med forskellige tætheder og dermed med forskellig lydabsorption og lydisolering.

Akustiske lofter Armstrong ARMSTRONG.

For at skabe akustisk komfort i værelser skal der anvendes loftsophængede systemer med specielle funktionelle egenskaber.

 • Universal eller standard
 • Lydabsorberende
 • lydisolering

En sådan karakteristika som den akustiske egenskab af loftpaneler skyldes lydabsorption og lydreflektans. Kombinationen af ​​disse to egenskaber giver dig mulighed for at vælge et hængende loft, der bidrager til skabelsen af ​​gunstig akustisk komfort.

ARMSTRONG akustiske loftsserier til standardlofter er løsningen til alle typer værelser. Det omfatter plader af familierne ULTIMA, PERLA, OPTIMA, SAHARA.

At skabe et akustisk miljø med individuelle krav, såsom fortrolighed, taleforståelighed, koncentration, loftpaneler til akustiske løsninger blev opdelt i tre grupper. Hver gruppe af plader har sine egne karakteristiske egenskaber, og den vigtigste er tætheden af ​​loftpladen, som er ansvarlig for de akustiske parametre.

Akustikpaneler til loftet. Universal

Disse er loftpaneler med en gennemsnitlig pladedensitet (afbalanceret) til standard loftsrumsløsninger. Lydabsorptionskoefficienten ligger i intervallet 0,6-0,7. Et lydisoleringsindeks 34-36db. Denne kombination af akustiske egenskaber gør det muligt at gøre tale i rummet læselig. Dette er den bedste mulighed for anvendelse af loftfliser ULTIMA, PERLA, OPTIMA, SAHARA i klasseværelser, samling og konferencelokaler, hvor det er vigtigt, at publikum klart hører højttaleren.

Lydisoleringspaneler "DB".

"DB" lydisolerende loftpaneler er højdensitetsplader med høj lydisoleringsevne. De giver et højt niveau af lyddæmpning, som forhindrer spredning af støj mellem tilstødende rum med en fælles sinus. Det bruges til at løse problemer med lydudbredelse mellem tilstødende rum, f.eks. I mødelokaler fra tilstødende kontorer.

Lydabsorptionspaneler.

Lyddæmpende loftsplader med lav densitet "OR". De er præget af høj lydabsorption. Dette hjælper med at kontrollere refleksionen af ​​for store lydbølger og forhindrer spredningen af ​​uønsket støj mellem arbejdspladser. Dette er yderst vigtigt i store åbne rum, som f.eks. Callcentre.

Et andet punkt at overveje, når man vælger loftfliser, er typen af ​​kant. Armstrong loftspaneler fås med kant til at skabe et synligt, halvt skjult og skjult ophængningssystem. Husk derfor, at loftpaneler med kanter til skjulte (SL2, K2C2) og semi-skjulte hæmmede systemer (Vector) øger lydabsorption og lydisolering.

Vores firma Ceiling Systems LLC vil altid hjælpe dig med at vælge det rigtige loftsystem med de optimale loftsfliser til dit projekt.

Denne type loftpaneler er altid tilgængelig i vores lager og kan købes uden at vente på levering fra producentens varehuse.

Ring til vores ledere:

 • i Moskva 8 (495) - 504-30-51
 • i Skt. Petersborg 8 (812) 454-45-75
 • i Nizhny Novgorod 8 (831) 429-02-30
 • i Rusland 8 (800) 333-02-53

Akustiske lofter

DUNE dB

NEEVA White

OPTIMA

PERLA

PERLA dB

PERLA OP

SIERRA OP

ULTIMA plus

ULTIMA plus dB

ULTIMA plus OP

For at sikre maksimal komfort i rummet, kan du kun styre tilstedeværelsen af ​​støj. For at isolere et rum fra forskellige lyde er der en moderne løsning - et akustisk loft.

Den ophængte konstruktion er konstrueret således, at lydabsorberende paneler baseret på mineraler installeres på rammen. Pladerne består af fibre, der er i stand til at absorbere lyde og forhindre dannelse af ekkoer. Ved hjælp af akustiske Armstronglofter isolerer de f.eks. Rum med overdreven støj (optagestuer, kinoteatorer osv.).

Hvert system præsenteret på webstedet har sine egne fordele. OptStroy LLC tilbyder til et overkommeligt pris akustisk loft Armstrong og Ecophon (Ecophon) - det mest populære på dette område. Et erfarent team af masters vil gennemføre installationen af ​​strukturer hurtigt og effektivt.

Armstrong og Ecophon akustiske lofter - Nøglefunktioner

De svenske produktionsplader har vundet anerkendelse blandt russiske forbrugere på grund af deres fremragende præstationsegenskaber. Ecophon akustiske lofter, hvis pris er acceptabelt for organisationer og ejere af private husholdninger, er fremstillet af glasfiber, der er kendetegnet ved høje lydabsorberende egenskaber. De fleste biografer i Rusland er udstyret med disse loftssystemer.

Ecophon akustiske lofter er også acceptable i boligområder. Materialet er giftfri, forårsager ikke allergier, brandsikker. Desuden er loftpladerne modstandsdygtige overfor dannelsen af ​​svampe og skimmelsvamp, som gør det muligt at montere dem i lige børns værelser og institutioner. På grund af deres modstand mod fugt anvendes akustiske strukturer i fitnesscentre, svømmebassiner, saunaer, sådanne lofter er en ideel løsning til værelser med høj luftfugtighed.

Akustiske lofter med de lydabsorberende egenskaber af Armstrongs mærke skelnes fra andre lignende strukturer ved forbedrede ydeevneegenskaber. Model serien Neeva er lavet på basis af mineraluld, hvorfor den har høje varmeisoleringsegenskaber. Praktisk installation, æstetisk appel, modstand mod høj fugtighed og temperaturændringer er også utvivlsomt fordele ved Armstrong akustiske lofter.

Bestil loftfliser og installation i firmaet OptStroy, skabe behagelige forhold for liv og arbejde.

Akustiske lofter

Pris: fra 271 rubler.

Installation: Fra 200 rubler.

Levering: fra 1000 rubler.

Brugen af ​​akustiske lofter i rummet er primært rettet mod at forbedre personens generelle komfort, forbedre kvaliteten af ​​tale eller musik, det er nemt at arbejde med optagelse og afspilning, optagelse af lydbølger og forhindre deres videre spredning, hvilket opnås gennem materialet og dets specielle efterbehandling.

Suspenderede lofter

Løsninger udviklet på basis af montering af metalstyringer eller uafhængige suspensioner til efterfølgende installation af plader fra forskellige baser. Den mest populære type materialer til kommercielt interiør. Hurtig montering, permanent adgang til underloftrummet, bekvem reparation eller udskiftning, hvis det er nødvendigt.

Vejviser

Armstrong

De første akustiske lofter optrådte i vores land for omkring 10 år siden, og siden da er dette segment af markedet for færdigmaterialer markant udvidet og avanceret langt fremme. I dag kan de mest populære mærker af disse produkter i Rusland betragtes som mærker: Armstrong (Armstrong), Rokfon (Rockfon), Ecophon (Ecophon), Isofon (Isofon), Knauf (Knauf). Et særligt sted i skabelsen af ​​specialiserede lydisolering og støjabsorberende løsninger tilhører Armstrong, som giver en række forskellige færdige produkter i form af hårde eller bløde mineralplader til sine kunder.

Lydabsorberende

Giv overførsel af lydenergi til varme, helt eller delvis slukning af bølgerne indeni.

lydisolering

Reducer lydbølgens tryk på grund af dets refleksion fra overfladen.

Akustiske lofter bruges især af kunder til at oprette hjem og offentlige biografer, karaoke, caféer, barer, andre underholdnings- og fritidscentre, kontorer i forskellige klasser, planlægning af mødelokaler i dem, foredragshaller og andre publikum i uddannelsesinstitutioner. Faktisk kan løsninger af denne type anvendes i enhver form for lokaler, hvor der er forøget eller moderat krav inden for akustikområdet.

Typer af akustiske lofter

Stretch - en temmelig ny og ofte overdrevent annonceret i vores markedstype materiale. Denne form for dekoration er velegnet til den private sektor, men det er ikke altid praktisk for kommercielle lokaler, fordi betyder ikke adgang under forsiden af ​​nettet og overholder ikke mange sikkerhedskrav. På samme tid udfører strækloftet sig ikke akustiske funktioner og kan kun passere lyd gennem overfladen. For at absorbere lyden skal du bruge yderligere materialer.

Smedet - præfabrikeret konstruktion på en metalramme med stort format beklædningsplader af forskellige baser. Det er et ikke-adskilleligt system med lydabsorberende materialer placeret indeni. Denne tilgang er praktisk til implementeringen af ​​strukturer på flere niveauer, men er ikke egnet, hvis du har brug for adgang under loftrummet.

De mest populære materialer, afhængigt af den valgte producent, er:

 • glasfiber
 • basalt fiber
 • behandlet træfiber
 • gips (kompleks system)
 • metal (komplekst system)

Hver af dem er i stand til at påvirke akustikken i det indre rum, betragtes som en separat retning af videnskaben om lydstyring i et rum på bekostning af lydabsorberende og reflekterende egenskaber af overflader. Overdreven efterklangstid kan føre til ringe taleforståelighed, og lydrefleksioner skaber stående bølger, der producerer naturlige resonanser, som kan høres som en behagelig fornemmelse eller en irriterende lyd. I nogle tilfælde kan reflekterende overflader vippes og koordineres for at give god lyddækning til lytteren.

Dette er ikke en vanskelig måde at reparere vil forbedre den samlede komfort og funktionalitet i interiøret betydeligt, hvilket giver mulighed for at opnå et højt niveau af støjabsorption og isolering af loftet.

Akustiske lofter

Lydmikroklima er meget vigtigt. Akustiske lofter er installeret for at skabe en behagelig atmosfære af arbejde og hvile. I værelser med fremragende akustik bliver de nødvendige lyde udtalt, og udenforstående - svage. Lydabsorberende lofter fra mærkerne Rockfon, Armstrong, AMF har de bedste faktorer. En effektiv løsning - sandwichpaneler, der består af to lag: lydisolering og støjabsorberende.

Akustiske lofter: typer og funktioner


For at købe et akustisk loft skal du gøre dig bekendt med rækkevidden. Ledende virksomheder tilbyder loftpaneler, der opfylder strenge krav. Systemer reducerer ekko og reducerer baggrundsstøj uden at fordreje tale.

Akustiske lofter i St. Petersborg er repræsenteret af flere sorter:

1. Rockfon mærkeprodukter - stenuldsplader med glat overflade. De er kendetegnet ved støjabsorberende egenskaber. Produkter reducerer rækkevidden af ​​mellemfrekvenser og forbedrer kvaliteten af ​​talen betydeligt. Samlingen indeholder plader med forskellige lydabsorptionsegenskaber:

 • Lilia - 0,45-0,60; Solut - 0,70; Artic - 0,80; Blanka - 1,0; Tropisk - 0,95; Sonar - 1,0;
 • specialpaneler til industrielle lokaler (Industrial Opal, Black) - 1.0.

2. Armstrong akustiske loftplader, der er karakteriseret ved høj støjisolering. De er lavet af solid minvolokna. For at forbedre ydeevnen anvendes en tom perforering eller en særlig udfyldning af basen. Hvis du vil købe Armstrong akustiske lofter, skal du vælge en af ​​mulighederne:

 • Dune Supreme, Perla - paneler med en lydabsorptionskoefficient på 0,55-0,65. Lydisoleringen er på det rette niveau (35 dB);
 • Optima - plader, på bagsiden af ​​hvilken der er glasfiber. Dette lag giver lydabsorption 1,0;
 • Academy Diploma er en ideel mulighed for uddannelsesinstitutioner. Støjniveauet for panelerne - 0,55, støjisolering - 32dB;
 • Ultima + - 0,70 og 36 dB;
 • Ultima + OP er et system med særligt indhold med forbedrede egenskaber. Lydabsorption op til 1,0 og lydisolering op til 25 dB.

3. AMF-Knauf - en stor samling af akustiske lofttegler er til rådighed. Valget er enormt:

 • Thermatex Feinstratos Mikroplader med grov struktur og mikroperforering. De har følgende indikatorer: lydabsorption 0,60 og lydisolering 34dB;

4. Paneler i "DB" serien fra mærker AMF, Armstrong, Rokfon - plader med høj densitet og fremragende lydisolering (dB 40 eller dB 44). Dette er det bedste valg for mødelokaler, kontorer.

Ved fremstilling af loftsystemer med akustiske korrektorer eller non-woven fleece. Sådanne elementer er udstyret med ORCAL METAL-kassetter og Albes-paneler. De er karakteriseret ved bemærkelsesværdige præstationer i lydisolering og lydabsorption.

Systemfordele

 • Rockfon akustiske lofter reducerer signifikant ekko og baggrundsstøj;
 • Armstrong paneler bruges til at opnå høje niveauer af lydisolering. De reducerer ikke forståelsen af ​​menneskelig tale og lyd;
 • AMF kombinerer fremragende lydabsorption og lydisolering. De bruges som lydkontroller;
 • rimelig pris;
 • Modulære lofter er lavet af økologiske materialer: Basaltuld, Minvolokno, Aluminium;
 • lang levetid
 • modstand mod bivirkninger
 • hvide plader afspejler lys godt.

  Armstrong Lydisolering lofter

  I konceptet komfort og bekvemmelighed kan du sikkert medtage en sådan kategori som isolering. Til denne indikator var på højeste niveau, skal du tænke på at installere Armstrong lydisolerede lofter. Armstrong lydisolerede lofter er en simpel løsning, der forholdsvis billigt vil øge isoleringen mod ekstern støj.

  Især Armstrong lydisolerede lofter vil være nyttige for beboere i fleretages bygninger, der ikke ønsker at høre alt, hvad der sker med deres naboer ovenfra. Den gennemsnitlige støjfigur efter installation af Armstronglofter reduceres med 15-30%. Derudover forbedrer Armstrong lydisolerede lofter betydeligt også varmeisoleringen. Lofter med lydabsorberende effekt er meget alsidige og kan installeres i forskellige rum.

  Ud over lejlighederne vil Armstrong lydisolerede lofter være passende i kontorer, hospitaler, fitnesscentre og andre institutioner, hvor der er konstant strøm af mennesker. Sådanne lofter behøver ikke nogen usædvanlig pleje, det er nok bare at tørre overfladen med en fugtig klud. Hvis komfort og hygge er kære for dig, skal du vælge moderne lydisoleringslofter fra nedenstående samlinger og glemme kronisk træthed og irritabilitet.

  Falske akustiske lofter

  Dårlig lydisolering er et typisk problem for både højhuse og kontorlokaler i Moskva og andre russiske byer. For at reducere støjniveauet væsentligt er det nok at købe og installere specielle akustiske lofter.

  Særlige egenskaber

  Loftplader af denne type skal købes for at løse to problemer på én gang - lydabsorption og lydisolering.

  I det første tilfælde falder niveauet for udgående støj, og ekkoet i rummet forsvinder, det gælder for lejligheder og for konferencelokaler eller mødelokaler. I den anden grad mindsker lydstyrken fra ydersiden, hvilket gør det muligt at beskytte dig mod støjende naboer. Jo større værdien af ​​disse indikatorer er, desto højere er prisen for det suspenderede akustiske loft.

  Paneler har som regel perforeringer og er fastgjort til loftet med ophængte strukturer. Vores katalog indeholder produkter fra flere verdensberømte producenter:

  • Armstrong. Linjen af ​​det berømte mærke omfatter fliser med høj lydabsorption og lydisolering.
  • Rokfon. Dette europæiske firma producerer paneler af natursten, der har unikke lydisoleringsegenskaber.
  • Ekofon. Den svenske bekymring producerer akustiske plader ved hjælp af en speciel teknologi: sammensætningen er baseret på fiber med høj densitet, produktet er dækket af et tekstilkappe forstærket med et specielt mesh.

  InterProm-butikscheferne hjælper dig med at vælge og købe din favoritversion af loftrammens struktur til en overkommelig pris.