Typer af akustiske paneler på Armstronglofter: funktionelle, designer, økonomiklasse

Interiøret i det overvældende flertal af kontorer og store offentlige rum har lignende egenskaber: de har speciel belysning og lav lyd. På trods af overflod af baggrundsstøj i rummet er der ingen ekko, og selv stille tale høres klart. En sådan behagelig atmosfære er skabt takket være Armstrongs akustiske lofter.

Enkelhed af et design og universelle kvaliteter

Materiale til ophængte systemer har lydabsorberende egenskaber.

Det er vigtigt! Armstrong akustisk loft er praktisk, fordi hurtig adgang er mulig for alle skjulte kommunikationer, da ovnen let kan fjernes fra sin celle.

Det akustiske loft har et karakteristisk design: rektangulære eller firkantede moduler indsættes i en lys og stiv cellulær ramme.

Armstrong Suspension Systems

Suspenderet akustisk loft er let at montere. Rammens struktur består af et sæt langsgående (leje) og tværgående skinner, hvis ender er låse (TL) eller kroge (XL) elementer til hurtigkobling. Rammen samles ved at indsætte låsene på de tværgående skinner ind i spalterne på de langsgående styringer.

Typer af profilskinner giver dig mulighed for at installere loftet på ethvert område:

 • Standard lameller af Prelude familien. Standardprofilen Prelude 24 og Prelude 15 har en åben flangebredde på henholdsvis 15 og 24 mm. Skeletet på loftet af et stort område er lavet af Prelude 35 XL2 lathen og i lange spændinger tager de den forstærkede Prelude 60 lath.
Prelude system
 • Familieklasse økonomi klasse Javelin: hel skåret ned lås, der bruges til at installere plader med en tykkelse på op til 13 mm serie Baikal, Oasis. Rammen er designet til en mindre belastning (7 kg / m kV).
 • Aksiom. Systemet med dekorative rammer og overgangselementer.
 • Bandraster. Storformet profil, med hvilken installation af lofter til store arealer.
 • Silhuet Silhuet og Interlude.
 • Hvis du har brug for et design uden udtalt samling, så tag profilelementerne til skjulte systemer i loftet (system Z, spændeplader til Orcal Clip-In metalfliser, Fastrak og Hook-On).

Profilmaterialet er perforeret, hvilket giver modstandsdygtighed over for skruetvridning, på grund af hvilken strukturen har høj stivhed.

Pladesort

En stor del af modulmodulet i ophængte akustiske lofter består af en mineralfiberplade, men der er plader af metal og træ.

Konstruktionen af ​​leddene afhænger af typen af ​​pladekant. Armstrong producerer moduler med forskellig geometri af kanter. Til åbne konstruktioner - Tegular, Board, MicroLook. For skjulte - Vector, K2C2 / SL2.

Armstrong-firmaet fordeler modulet på det suspenderede akustiske loft i følgende grupper:

 • Core Line.
 • Economy-serien.
 • Funktionalitet.
 • Design.
 • Lavet af metal.
 • Fra træet.

Kernelinie

Inkluderer grundlæggende teksturopsætninger til mineralfiberpaneloverfladen.

 • Plain. En plade med en snehvide glat overflade. På grund af dette har akustikloftet en høj lysreflektion: Lyset er spredt uden blænding og skyggefulde områder i rummet.
 • Dune familie. Lille relief groft overflade ("fint sand"). Pladedynen adskiller sig fra almindelig gråhvidfarve, som gemmer forurening og mekanisk skade.
 • Fin Fissured, Frequence. Tekstur er forskelligartet og kombinerer ikke-gennemgående mikroperforering af forskellige størrelser. Figur kaotisk, ikke-retningsbestemt. Dette gør installationen nemmere, fordi den ikke behøver at tage hensyn til mønsterets retning. Akustisk loft Frequence giver lydisolering i værelser med et enkelt ophængt loft.
Fin fissured
 • Cirrus. Pladen ligner Dune Supreme, men reliefen.

Economy-serien

De mest populære modeller, hvor akustiske loftslofter optimalt kombinerer lydisolerende egenskaber, attraktivt udseende og pris.

 • Baikal, Cortega, Tatra. Dette loft har en karakteristisk overflade med "ormhuller" på en hvid baggrund. Lavpris på grund af at pladens tykkelse er lille (12 mm). Loftet er ikke udstyret med ekstra fugtbeskyttelse.

Det er vigtigt! Evnen til at sænke fra overskydende fugt i atmosfæren stiller særlige krav til driftsmåden.

 • Scala. Forskellige fra Baikal-mønsteret af "punkterede punkter"
 • Oasis. Eksternt ligner Dune Supreme.

Funktionelle lofter

Denne plade på grund af tilsætningsstoffer og yderligere belægninger har forbedrede akustiske, fugtighedsbestandige og hygiejniske egenskaber.

 • Ultima. Det betragtes som den grundlæggende model af pladerne i den funktionelle serie. Almindelig overflade: flad og glat, dækket af glasfiberdug. Den tykkeste plade (19 mm), som har en høj lydabsorberende egenskab, er præsenteret med en række kanter. Du kan installere i rammen af ​​enhver profil. Materialet i den beskyttende belægning er fugtfast og holdbar.
 • BioGuard Acoustic fås i tykkelser på 17 og 12 mm. Overfladen er forstærket med en bakteriedræbende lamineret belægning.
 • Mylar. Afviger i tæt presning af mineralfiber, dækket af polyesterfilm. Designet til regelmæssig vask.
 • Academy Diploma. Budgettet analog af basispladen Dune Supreme. Lavpris opnås ved at reducere tykkelsen af ​​flisen til 14 mm.
 • Ceramaguard. Panel med høj densitet med tilsætning af silicater. Ud over de høje lydisoleringskomponenter siver det ikke og svulmer ikke ved en fugtighed på op til 100%.
 • Newtone. Tæt materiale er designet til drift under forhold med pludselige temperaturændringer.
 • Optima. Overfladen er beskyttet af slidbestandig hvid maling. Malede og den forreste overflade og enderne af fliserne. Desuden er den på bagsiden dækket af glasfiber. Enderne af pladen med kanten af ​​Tegular og MicroLook er også forstærket med glasfiber.
 • Neeva. Almindelig overflade. Hvid maling belægning har en reflekterende egenskab. Det lærred, som forreste overflade er klistret over, kan males i otte nuancer. Neeva-modellen er kendetegnet ved en støjabsorptionskoefficient på op til 1.
Neeva farver
 • Perla. Dette Armstrong-loft uden karakteristisk perforering. Den laminerede belægning er lavet af glasfiber fleece. Fremstil 5 typer modeller af denne type, hvoraf Perla OP med en tykkelse på 20 mm har en maksimal lydabsorption.
 • Cirrus har ikke en kaotisk, men et rettet mønster af mikroperforation.
 • Dune Max. Panelet er et budget svarende til "flagskibet" -modellen af ​​Armstrong Ultima.

Designer lofter

Til løsning af ikke-standardiserede indretningsopgaver tilbyder Armstrong design systemer:

 • Synonymer, Kontrast, Graphis. Inkluderer fliser med geometriske eller lineære former mod en Cirrus retningsbestemt tekstur baggrund og intet mønster.
 • Farvetone Dune. Den grundlæggende model med forskellige farver (opal, platin, Blue Montan, Carrara, Toledo).
 • Design Cirrus Image. Designet til installation i en ramme med T15-systemet. Overfladen er opdelt i 81 kvadrat, på grund af hvilken rammen er visuelt skjult.
Design Cirrus Image
 • Visuel. Store åbne celler af to typer. Minder om loftet Grilyato.

Træ, metalfliser

Madera finérpanel, afhængigt af den type kant, der er lavet af spånplader eller fiberplader.

Metalplader i Orcal-systemet, Cellio, har forskellige kanter og måder at fastgøre. Udfører oftest installationen af ​​skjulte systemer.

Suspended akustisk loft vil opnå den nødvendige komfort i rummet og skabe et moderne design i den.

Falske akustiske lofter

Dårlig lydisolering er et typisk problem for både højhuse og kontorlokaler i Moskva og andre russiske byer. For at reducere støjniveauet væsentligt er det nok at købe og installere specielle akustiske lofter.

Særlige egenskaber

Loftplader af denne type skal købes for at løse to problemer på én gang - lydabsorption og lydisolering.

I det første tilfælde falder niveauet for udgående støj, og ekkoet i rummet forsvinder, det gælder for lejligheder og for konferencelokaler eller mødelokaler. I den anden grad mindsker lydstyrken fra ydersiden, hvilket gør det muligt at beskytte dig mod støjende naboer. Jo større værdien af ​​disse indikatorer er, desto højere er prisen for det suspenderede akustiske loft.

Paneler har som regel perforeringer og er fastgjort til loftet med ophængte strukturer. Vores katalog indeholder produkter fra flere verdensberømte producenter:

 • Armstrong. Linjen af ​​det berømte mærke omfatter fliser med høj lydabsorption og lydisolering.
 • Rokfon. Dette europæiske firma producerer paneler af natursten, der har unikke lydisoleringsegenskaber.
 • Ekofon. Den svenske bekymring producerer akustiske plader ved hjælp af en speciel teknologi: sammensætningen er baseret på fiber med høj densitet, produktet er dækket af et tekstilkappe forstærket med et specielt mesh.

InterProm-butikscheferne hjælper dig med at vælge og købe din favoritversion af loftrammens struktur til en overkommelig pris.

Akustiske lofter

Rumakustik

Byggefirmaer i dag med producenter af backgammonmaterialer lægger stor vægt på rumakustik og byggematerialers egenskaber.

Hvorfor er lyd vigtig? Mest sandsynligt ved du allerede svaret, vil vi kort kommentere.

Måske har du lagt mærke til, når du går ind i et værelse med tæpper, du er nedsænket i en atmosfære af stilhed og komfort. Denne effekt er skabt på grund af lydabsorption. Gå ind i lokalet uden at afslutte med betonvægge - komforten mærkes ikke. Og det er ikke kun de grå vægge. Akustisk miljø - et løfte om komfort i rummet.

Videoen viser perfekt forskellen i lyd, når du bruger lofterne i Ekofon Master Matrix.

Anvendes i produktion

Producenter af efterbehandlingspaneler øger lydisoleringen og lydabsorptionskoefficienterne for deres produkter. I klasseværelserne hjælper de ikke med at blive distraheret af lyden bag væggen og ekkoet. I børns institutioner har en positiv effekt på dannelsen af ​​en rolig atmosfære. På biografer og koncertsale beregnes akustik i designfasen, og lofter og vægpaneler med klart definerede akustiske egenskaber indgår i skønnet.

Udvælgelsen af ​​den akustiske zone på arbejdspladsen, tilsyneladende 2 små rektangler - ophængt fra loftet og monteret på væggen, men de gør det godt med opgaven med støjreduktion

Hus brug

At tale om god akustik på kontorer eller på arbejde kan man kun sige om akustiske lofters rolle i hjemmet. Hjemmekinoer er et af de attraktive områder for at bruge lignende produkter. Hvis du eller dit barn er involveret i musik, vil lydisolering hjælpe med at opretholde gode relationer med naboer, og lydabsorption forbedrer lyden.

Hvordan vælger man et loft?

Komponenter af god akustik

Ustyret støj kan være en væsentlig hindring for enhver aktivitet: lyde kommer fra tilstødende lokaler, uacceptabel efterklang osv. Støj kan tages under kontrol, hvis designet omhyggeligt overvejes og beskrives detaljeret i rummets akustiske egenskaber. Konceptet "rumakustik" har to aspekter: lydisoleringsgraden ved overføring af lyd til et tilstødende rum målt i decibel (Dncw) og lydabsorptionskarakteristikken for materialet, der er angivet ved lydabsorptionskoefficienten (aw = 0,0-1,0).

Rummets akustiske kvalitet bestemmes af de designparametre, der kræver omhyggelig beregning: støjreduktion og lydisolering.

Du kan læse mere om vores artikel. Hvad er loftet for? (Acoustics)

God taleforståelighed

forbedring af ovennævnte indikatorer er rettet mod at forbedre sløret og forståelsen af ​​samtalepartneren. dvs. på taleforståelighed. Dette begreb indebærer, at højttalerens tale, der tales på et normalt lydniveau, let skal forstås af alle lyttere, uanset hvilken zone i rummet de er i. Sprogforståelighed er vigtig i klasseværelser, skoleklasser, konferencelokaler, teatre mv. For god hørelse bør reverb ikke være for kort eller for lang. Hvis ordklangen er lang, smelter stavelserne i ordene sammen og bliver fuzzy. Hvis den er meget kort, vil den akustiske atmosfære være livløs og ubehagelig. Den funktionelle evne af et materiale til at absorbere lyd er en vigtig betingelse for at skabe god forståelighed for tale.

Loft til ethvert værelse

En bred vifte af produkter Armstrong, Ecophon og andre producenter giver dig mulighed for at vælge det akustiske loft, lydabsorption og lydisolering, som svarer til formålet med rummet. For eksempel i et konferencerum er det vigtigt, at alle kan høre højttaleren tydeligt. I et åbent kontor skal der være en god hørbarhed inden for kort afstand, som samtidig ikke blander kollegaer, der sidder ved siden af ​​dem. Hvis kontoret er placeret på første sal i en boligbygning, kræves der god lydisolering.

 • absorberende:
  • perforerede lofter og akustisk liner - disse er normalt metalperforerede kassetter
  • bløde mineralfiberpaneler (glasfiber eller stenuld)
 • Multifunktionelle - almindelige mineralfiberpaneler - midterste del af diagrammet
 • Sænkning og reflekterende lofter lavet af hårde materialer uden perforering forsinker lydgennemtrængning og giver fremragende lydisolering.

Akustiske lofter Armstrong

Vi tilbyder dig at blive bekendt med Armstrong og Ekofon loftfliser, som har forbedrede akustiske egenskaber og anbefales til brug:

 • Ultima (Armstrong) loftplade med forbedrede akustiske egenskaber - god lydabsorption af Ultima-plader kombineret med lysreflektion og god lydisolering - dette er det bedste kompromis, når du skal give lydisolering og holde lydabsorption
 • Focus (Ecophon) paneler - en af ​​de bedste løsninger til god lydabsorption
 • Gedina (Ecophon) - en kombination af fremragende lydisolering og god lydabsorption
 • Akustisk plade Neeva 18 (Armstrong) - har en AlphaW lydabsorptionskoefficient på op til 1, et ideelt produkt til værelser som åbne kontorer, cafeterier
 • Akustisk panel Optima (Armstrong) - giver det højeste lydabsorptionsniveau: AlphaW-koefficienten når 1, perfekt til åbne kontorer

Det skal bemærkes, at Ekophon er en førende producent af akustiske lofter, alle sine produkter anvendes i værelser med høje lydabsorptionsbehov.

Vilkår og begreber

Lydisolering (dB)

Lydisolering er en effektiv akustisk isolering af nærliggende rum, for eksempel to tilstødende kontorer. Lydisolering har fire aspekter: Lyddæmpning takket være loftet (hvis der ikke er nogen bærevæg mellem de nederste og øverste etager), lydreduktion på grund af væggene (herunder døre og vinduer), lydgennemtrængning gennem vægge og loft (gennem luftkanaler gennem dørgrænser osv.) og lydreduktion direkte i rummet. Den krævede grad af lydisolering afhænger af kundens krav til fortrolighedsniveauet, og den bedste designløsning er en afbalanceret beregning under hensyntagen til taksystemets og vægernes akustiske parametre.

Den vejede gennemsnitlige forskel i lydniveauet, der er tilvejebragt af det nedhængte loft, Dncw - Numerisk udtryk i decibel af lydisolering af det hængende loft målt i laboratoriet i tilstødende værelser med en fælles lofts sinus. Bestemt i henhold til EN ISO 717-1 baseret på målinger i overensstemmelse med EN 20140-9 i tredje oktavbåndene i frekvensområdet 100-3150 Hz.

Armstrong har udviklet et bord, hvor lydisoleringskoefficienterne for alle loftsfliser er tydeligt fremlagt. Disse data er designet til at hjælpe dig med at vælge fra en bred vifte af Armstrong-loftfliser med de ønskede akustiske egenskaber.

Lydabsorption, aW

Lydabsorption - omdannelsen af ​​lydenergi til varme (ved friktion), når den passerer gennem et materiale, enten i en kollision med et materiale eller ved at generere luftresonans

Den vejede gennemsnitlige lydabsorptionskoefficient, aW, er en numerisk indikator for den gennemsnitlige lydabsorption målt i overensstemmelse med EN ISO 11654. Ifølge denne metode omdannes værdierne ifølge EN ISO 20354 til oktavbånd med basisfrekvenser på 250, 500, 1000, 2000 og 4000 Hz og vises på diagrammet. Derefter skifter standardbasekurven til de opnåede værdier indtil den maksimale match er nået. Den resulterende alfa-værdi er mellem 0,00 og 1,00 og afrundet til en multiplication på 0,05, for eksempel aW = 0,65.

Designe rum til et bestemt formål med øgede krav til akustik involverer beregning af lydabsorptionskoefficient eller efterklangstid *. I sådanne tilfælde gives lydabsorptionskoefficienterne for alle typer Armstrong-loftfliser. Det skal bemærkes, at loftet skal have en moderat lydabsorptionskoefficient i kontorer, hvor der anvendes en stor mængde polstring og tæppe. Ellers vil situationen være "livløs". Lydabsorptionskoefficienter beregnes normalt for oktavfrekvensområdet fra 125 til 4000 Hz og gives sammen med NRC-støjreduktionskoefficienten.

* = det nødvendige tidspunkt for at dæmpe lyden med 60 dB.

Støjreduktionskoefficient NRC

Støjreduktion er en numerisk karakteristik, der repræsenterer et multiplum på 0,05 aritmetisk gennemsnit opnået ved måling af lydabsorptionskoefficienter i fire tredje oktavbånd med centrale frekvenser på 250, 500, 1000 og 2000 Hz, bestemt i henhold til ASTM 423 90a. For værelser, hvor der kræves et lydabsorberende loft, tilbyder Armstrong følgende typer lofter: Sabbia, Ultima (glat overflade), Frequence (præget overflade), Neeva, Optima eller Perla fra blød mineralfiber.

Lyd dæmpning

Udtrykket bruges til at henvise til lydformidling fra et rum til et andet, der er forbundet med det første enkelt loftrum.

konklusion

Lydabsorberende materialer skal anvendes ved afslutning af vægge, lofter og gulve for væsentligt at reducere niveauet af konstant støj. Vælg paneler til efterbehandling af lokaler under hensyntagen til lydegenskaber. Den akustiske opførsel af et ophængt loft i et rum afhænger af dets interaktion med andre efterbehandling materialer og på parametrene for disse materialer. Som følge heraf er der behov for faglig ekspertvurdering, hvis der er særlige krav til lydisolering mellem tilstødende lokaler. Konsulter med eksperter, og efter konstruktion får du en god atmosfære på arbejdspladsen, i dit hjem eller studie.

Armstrong lydabsorberende og lydisolerende lofter

Panelerne i denne serie bruges til at skabe akustisk komfort i værelserne.

Til forskellige krav er der plader med forskellige tætheder og dermed med forskellig lydabsorption og lydisolering.

Akustiske lofter Armstrong ARMSTRONG.

For at skabe akustisk komfort i værelser skal der anvendes loftsophængede systemer med specielle funktionelle egenskaber.

 • Universal eller standard
 • Lydabsorberende
 • lydisolering

En sådan karakteristika som den akustiske egenskab af loftpaneler skyldes lydabsorption og lydreflektans. Kombinationen af ​​disse to egenskaber giver dig mulighed for at vælge et hængende loft, der bidrager til skabelsen af ​​gunstig akustisk komfort.

ARMSTRONG akustiske loftsserier til standardlofter er løsningen til alle typer værelser. Det omfatter plader af familierne ULTIMA, PERLA, OPTIMA, SAHARA.

At skabe et akustisk miljø med individuelle krav, såsom fortrolighed, taleforståelighed, koncentration, loftpaneler til akustiske løsninger blev opdelt i tre grupper. Hver gruppe af plader har sine egne karakteristiske egenskaber, og den vigtigste er tætheden af ​​loftpladen, som er ansvarlig for de akustiske parametre.

Akustikpaneler til loftet. Universal

Disse er loftpaneler med en gennemsnitlig pladedensitet (afbalanceret) til standard loftsrumsløsninger. Lydabsorptionskoefficienten ligger i intervallet 0,6-0,7. Et lydisoleringsindeks 34-36db. Denne kombination af akustiske egenskaber gør det muligt at gøre tale i rummet læselig. Dette er den bedste mulighed for anvendelse af loftfliser ULTIMA, PERLA, OPTIMA, SAHARA i klasseværelser, samling og konferencelokaler, hvor det er vigtigt, at publikum klart hører højttaleren.

Lydisoleringspaneler "DB".

"DB" lydisolerende loftpaneler er højdensitetsplader med høj lydisoleringsevne. De giver et højt niveau af lyddæmpning, som forhindrer spredning af støj mellem tilstødende rum med en fælles sinus. Det bruges til at løse problemer med lydudbredelse mellem tilstødende rum, f.eks. I mødelokaler fra tilstødende kontorer.

Lydabsorptionspaneler.

Lyddæmpende loftsplader med lav densitet "OR". De er præget af høj lydabsorption. Dette hjælper med at kontrollere refleksionen af ​​for store lydbølger og forhindrer spredningen af ​​uønsket støj mellem arbejdspladser. Dette er yderst vigtigt i store åbne rum, som f.eks. Callcentre.

Et andet punkt at overveje, når man vælger loftfliser, er typen af ​​kant. Armstrong loftspaneler fås med kant til at skabe et synligt, halvt skjult og skjult ophængningssystem. Husk derfor, at loftpaneler med kanter til skjulte (SL2, K2C2) og semi-skjulte hæmmede systemer (Vector) øger lydabsorption og lydisolering.

Vores firma Ceiling Systems LLC vil altid hjælpe dig med at vælge det rigtige loftsystem med de optimale loftsfliser til dit projekt.

Denne type loftpaneler er altid tilgængelig i vores lager og kan købes uden at vente på levering fra producentens varehuse.

Ring til vores ledere:

 • i Moskva 8 (495) - 504-30-51
 • i Skt. Petersborg 8 (812) 454-45-75
 • i Nizhny Novgorod 8 (831) 429-02-30
 • i Rusland 8 (800) 333-02-53

Akustisk Loft Armstrong

Online butik MosStroyMarket tilbyder at købe Armstrong akustiske lofter til lave priser. Vi garanterer høj kvalitet på hele sortimentet og hurtig levering i Moskva og regionen. Store lagre i vores egne varehuse giver os mulighed for at være en af ​​de mest effektive og pålidelige leverandører.

Vores eksperter hjælper dig med at vælge det akustiske loft, som passer til din situation. Vi er glade for at rådgive dig via telefon og i vores butik. Ring til os nu!

I løbet af de lange års arbejde har vi fået et ry som en pålidelig partner, ansvarligt forbundet med hver lille ting. Vi er sikre på: Der er ingen uvæsentlige detaljer. Med os, Armstrong loft ordre engros og detailhandel giver dig ikke problemer.

Akustiske lofter

DUNE dB

NEEVA White

OPTIMA

PERLA

PERLA dB

PERLA OP

SIERRA OP

ULTIMA plus

ULTIMA plus dB

ULTIMA plus OP

For at sikre maksimal komfort i rummet, kan du kun styre tilstedeværelsen af ​​støj. For at isolere et rum fra forskellige lyde er der en moderne løsning - et akustisk loft.

Den ophængte konstruktion er konstrueret således, at lydabsorberende paneler baseret på mineraler installeres på rammen. Pladerne består af fibre, der er i stand til at absorbere lyde og forhindre dannelse af ekkoer. Ved hjælp af akustiske Armstronglofter isolerer de f.eks. Rum med overdreven støj (optagestuer, kinoteatorer osv.).

Hvert system præsenteret på webstedet har sine egne fordele. OptStroy LLC tilbyder til et overkommeligt pris akustisk loft Armstrong og Ecophon (Ecophon) - det mest populære på dette område. Et erfarent team af masters vil gennemføre installationen af ​​strukturer hurtigt og effektivt.

Armstrong og Ecophon akustiske lofter - Nøglefunktioner

De svenske produktionsplader har vundet anerkendelse blandt russiske forbrugere på grund af deres fremragende præstationsegenskaber. Ecophon akustiske lofter, hvis pris er acceptabelt for organisationer og ejere af private husholdninger, er fremstillet af glasfiber, der er kendetegnet ved høje lydabsorberende egenskaber. De fleste biografer i Rusland er udstyret med disse loftssystemer.

Ecophon akustiske lofter er også acceptable i boligområder. Materialet er giftfri, forårsager ikke allergier, brandsikker. Desuden er loftpladerne modstandsdygtige overfor dannelsen af ​​svampe og skimmelsvamp, som gør det muligt at montere dem i lige børns værelser og institutioner. På grund af deres modstand mod fugt anvendes akustiske strukturer i fitnesscentre, svømmebassiner, saunaer, sådanne lofter er en ideel løsning til værelser med høj luftfugtighed.

Akustiske lofter med de lydabsorberende egenskaber af Armstrongs mærke skelnes fra andre lignende strukturer ved forbedrede ydeevneegenskaber. Model serien Neeva er lavet på basis af mineraluld, hvorfor den har høje varmeisoleringsegenskaber. Praktisk installation, æstetisk appel, modstand mod høj fugtighed og temperaturændringer er også utvivlsomt fordele ved Armstrong akustiske lofter.

Bestil loftfliser og installation i firmaet OptStroy, skabe behagelige forhold for liv og arbejde.

Akustiske lofter

Akustikpaneler til et hængende loft er mineral-lyd lydisolerede plader med støjisolering og beskyttelse mod fugt og tænding, som kan enten være perforeret eller uden perforering, og deres priser er angivet 1 stk. Uden at tage hensyn til prisen på ophængningssystemet.

Du kan simpelthen bestille de mineraluldsplader, du kan lide til dit hængende loft direkte på vores hjemmeside eller ringe til vores ledere og præcisere, hvor meget 1 m 2 akustisk system vil koste sammen med bjerget og beregne det samlede antal af ordren.

De vigtigste egenskaber ved suspenderede lydabsorberende lofter

Designet af et hæftet loft med brug af specielle lydabsorberende fliser i dag er en af ​​de mest overkommelige og effektive måder at tilvejebringe støjisoleringsbeskyttelse på rummet og skabe et gunstigt akustisk miljø i den.

Dette skyldes det faktum, at der på grund af brugen af ​​en metalrammeindretning skabes et to-niveau akustisk system, der med det samme bidrager til to principper for lydisolering:

 • loftpaneler absorberer og konverterer lydbølgen til varmeenergi, hvilket skaber isoleringseffekten af ​​et ophængt loft;
 • Systemet med rammeindretning øger luftgabet mellem overfladebelægningen og bunden af ​​loftet, hvilket signifikant reducerer refleksionen af ​​lydbølgen.

Begge metoder har en positiv effekt på eliminering af ekko i rummet, og takket være afstanden mellem lofterne er der skabt isolation fra de luftbårne støj fra naboerne ovenfor.

Typer af lydisolerede lofter

Det mest populære materiale til produktion af lydisolerede fliser i dag er mineralfiber. Ofte er disse perforerede loftslofter med en ekstra akustisk lydabsorber.

Lydabsorptionskoefficienten for et sådant loft afhænger af tykkelsen og densiteten af ​​laget. I forskellige producenter kan den nå enheder, som er anerkendt som den højeste figur.

Anvendelser af akustikbrædder af mineraluld til ophængte lofter

Varme- og lydisolerende lofter af mineraluld, der anvendes i hele kontoret, fremstillingsindustrien, medicinske og lige boliger, giver dig mulighed for at skabe en attraktiv, holdbar og høj kvalitet belægning. Afhængigt af formålet med bygningen eller værelset omfatter de primære akustiske krav:

 • lydstyring mellem rum
 • lydkontrol i rummet;
 • effektiviteten af ​​lydfordeling i konferencelokaler og auditorier.

Armstrong akustisk koncept

I anmeldelsen artiklen "Tekniske egenskaber ved Armstrong-hæmmede loftsplader" har vi allerede kort gennemgået de akustiske egenskaber hos armstrongs fra et teknologisk synspunkt. Lad os nu se på spørgsmålet om akustik lidt mere.

Da Armstrong er "for resten", har den i sin virksomhed en særlig fortolkning af begrebet "akustik". For ikke at blive forvirret med lydabsorption og lydisolering foreslår hun at bruge enklere søgeord afhængigt af den funktion, som loftet skal udføre:

I den henseende er Armstrong-akustiske lofter opdelt i tre kategorier, der hver især svarer til et af ovenstående krav:

 • Taleforståelighed. Standardlofter med medium densitet, som forhindrer lydens passage udefra og forbedrer lydkvaliteten indendørs. Disse lofter lydisolering og lydabsorption er lige så vigtige: for eksempel i auditorier, biografhaller og kontorer. For sådanne værelser anbefales plader: Ultima, Perla eller Dune Max.
 • Fortrolighed. Lofter i dB serien - plader med den øgede tæthed for den bedste lydisolering. Reducer lydoverførslen mellem tilstødende rum med 43 dB (dB), som følge heraf forbliver samtalen privat. Mulighed for private kontorer, mødelokaler, konferencelokaler. I dette tilfælde skal du vælge følgende plader: Ultima dB, Dune dB.
 • Koncentration. Armstrong OP-serielofter er plader med lav densitet, der styrer den overdrevne afspejling af lydbølger og sikrer et optimalt lydabsorptionsniveau. Denne type er egnet til åbent plan rum med store skarer, såsom åbent kontor, togstationer, lufthavne. Til denne type lokaler anbefaler vi at vælge lofter: Perla OP, Optima, Ultima OP.

Efter vores mening er denne kategorisering meget praktisk, det giver dig mulighed for hurtigt at forstå, hvilke akustiske egenskaber du skal være opmærksom på, når du vælger et hængende loft uden at fordybe dig i teknologiske subtiliteter.

Det er også værd at nævne, at lofterne for denne klassifikation er højt specialiserede og som regel leveres på anmodning. For standard kontorlokaler, hvor akustiske problemer ikke er kategoriske, er det muligt at vælge plader fra standardbudgetområdet.

Hvis du vil vide mere detaljeret, hvilket akustisk loft der passer bedst til dit værelse - ring til vores specialister.

Foretrækker du at sende os en forespørgsel pr. E-mail?

Venligst: mail vores ledere, du finder i kontakt sektionen.

Vi hjælper fra kl. 9.00 til 18.00, fra mandag til fredag.

Lav en forespørgsel i dag - og i morgen vil det armstrengede loft og meget mere være på din facilitet.

Akustiske lofter

Armstrong lydabsorberende akustiske lofter er uundværlige for værelser med høje krav til fugtresistens, akustik, styrke og holdbarhed på samme tid. Pladerne af akustiske lofter Armstrong er dækket af et lag lim, glasfiber og malet med maling. Eksternt er akustiske lofter et sæt hvide mineralfiberplader med en grov tekstur.

Armstrong lydabsorberende suspenderede akustiske lofter er designet til rum, hvor det er nødvendigt at give en høj grad af stilhed på grund af god lydabsorption.

Vores firma tilbyder et bredt udvalg af Armstrong akustiske lofter med forskellige isolerende egenskaber. Vi tilbyder både universelle akustiske lofter og akustiske lofter i OP og dB serien. De har forskellige tekniske parametre: OP-linjen har den bedste mid-range lydabsorption og luftbåren støj, mens dB-serien akustiske lofter er karakteriseret ved bedre lyddæmpning.

Moderne akustiske lofter lavet af mineralfibre, dækket af et lag lim, glasfiber og malet med maling, der er ret virkelige og effektive, giver dig mulighed for at holde støjniveauet i rummet under kontrol. Ud over deres direkte ansvar - at absorbere lyden af ​​pladernes ikke-brændbare materiale er også en god isolering. Efter at have installeret et sådant loft i rummet vil det være meget roligere og meget varmere.

Omfanget af akustiske lofter

Disse designs er så alsidige, at de kan bruges i næsten ethvert rum. De er simpelthen uundværlige i uddannelsessystemet, konferencelokaler, i klasseværelser. Loft af denne type anvendes i forskellige områder af sundhedsvæsenet - drift, undersøgelse og behandlingsrum. Lydabsorberende lofter er også gode til cafeterier, supermarkeder, kontorer, svømmebassiner og sportshaller.

Næsten akustiske akustiske lofter fra firmaet Armstrong har ingen ulemper. De er brandsikre, fugt-sikre, hygiejniske, reflekterende og miljøvenlige. Et kvalitetsprodukt med sådanne fordele kan købes i Moskva til en pris, der er attraktiv for forbrugerne hos Handels- og Byggeselskabet KV Firm.

Montering af suspenderede akustiske lofter

Systemet med suspensioner og skinner fastgjort til overlapningen. Derefter lægges mineralfiberpladerne. Det resulterende ekstra rum er som regel brugt til at sende de nødvendige kommunikationer.

Akustisk loftspleje

Før eller senere afhænger loftets fliser afhængigt af rummets funktionelle formål. Du kan rense med en støvsuger, eller hvis loftets system tillader våd behandling, fjern forurening med en våd svamp.

Funktionelle lofter Armstrong (Armstrong) Core Line

Detail

Armstrong Retail er et nyt hvidt glat plade af økonomisegmentet i Armstrongs firma, hvorved det er muligt at skabe et usædvanligt og æstetisk attraktivt loftdesign. Hvis du er begrænset i midler, er Armstrong Retail loftsplader med kvadratisk og rektangulær form 600 * 600, 1200 * 600 mm med forskellige kanter, hvad du har brug for. Detaljer >>>

Cirrus

Armstrongs akustiske loft (Armstrong) med en behagelig hård overflade og fremragende lydabsorption har alle fordelene ved Prima-gruppen, herunder garanteret modstand mod høj fugtighed og forstærkede kanter i MicroLook og Tegular-varianter. Egenskaber: 600 * 600 * 15mm, 625 * 625 * 15mm, 36Db, fugtighedsbestandighed 95%, lydabsorption 0,55, hvid farve. Detaljer >>>

Cirrus 75

Akustiske lofter Armstrong (Armstrong) med høj lydabsorption og lydisolering over gennemsnittet. Takpladeets ru overflade har mikrohuller så små, at de ikke er synlige på det monterede loft. Dette loft skal installeres under hensyntagen til pladens orientering - retningen angivet med pilene på panelets bagside. Karakteristika: 600 * 600 * 22mm, lydabsorption 0,70; lydisolering 38Db, fugtighedsbestandighed 95%, hvid farve. Detaljer >>>

Akustiske lofter i Duna Armstrong-familien (Armstrong) har en moth-eye grov overflade af en loftsplade med mikrohuller og er repræsenteret af en bred vifte af kantmoduler. Egenskaber: 1200 * 600 * 15mm, 600 * 600 * 19mm, 1500 * 300 * 17mm, 1800 * 300 * 17mm, 1200 * 600 * 15mm; lydabsorption 0,55 - 0,65; lydisolering 35 - 38Db, fugtighedsbestandighed 95%. Detaljer >>>

Dune max

Nedhængt loft Armstrong (Armstrong) med en grov granulær overflade. Loftet har en høj modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed, hvilket fremgår af en skriftlig 10 års garanti fra producenten. Den er lavet i forskellige moduler og med forskellige kanter. Forstærkede kanter i Tegular og MicroLook varianter. Detaljer >>>

Dune Supreme

Armstrong-hængende loft (Armstrong) Dune Supreme har en småt overflade med mikrohuller og er repræsenteret af en bred vifte af moduler og kanter. Den unikke sammensætning gør loftpladerne stærke, holdbare og modstandsdygtige over for afbøjning, og øget fugtresistens giver dig mulighed for at bruge dem i værelser med høj luftfugtighed. Detaljer >>>

Dune Supreme Unperforated

Armstrong-familien (Armstrong) -familien (Armstrong) -ophænget Duna har en mikro-relief grov overflade med mikrohuller og er repræsenteret af en bred vifte af kantmoduler. Detaljer >>>

Dune dB

Armstrong-familien (Armstrong) -ophænget (Armstrong) Duna har en moth-eye grov overflade med mikrohuller og et bredt udvalg af kantmoduler. Udover de traditionelle fordele er dette produkt præget af forbedret akustisk absorption. Egenskaber: 600 * 600 * 19mm, lydabsorption 0,60; lydisolering 39Db; fugtighedsbestandighed på 95%. Detaljer >>>

Fin fissured

Overfladen på Armstrongs akustiske loft (Armstrong) giver effektiv lydabsorption. Et unikt produkt med fine dekorative revner tilbydes i forskellige moduler og med forskellige kantmuligheder. Det har alle fordelene ved Armstrong Prim Group (Armstrong), herunder garanteret modstand mod fugtig luft og forstærkede kanter i Tegular og MicroLook varianter. Farver: hvid. Detaljer >>>

Neeva / Nevada

Armstrong hævet loft (Armstrong) Neeva er et blødt fiberprodukt baseret på basaltfiber. Lerret på forsiden af ​​loftpladen er malet med reflekterende hvid maling. Derudover er der mulige farveversioner af pladen otte moderigtige nuancer. Brætkanter er malet for at undgå spredning af fibrene. Den mekaniske styrke af loftfliserne sikres ved, at den omvendte overflade er trimmet med glasfiberdug, og kanterne af Tegular og Microlook er forstærket og farvet. Det er et ideelt produkt til værelser som åbne kontorer, cafeterier og andre rum hvor støj er en gener, der har en koefficient på. lydabsorption 1.00. Detaljer >>>

Optima

Armstrong akustisk loft (Armstrong) med fremragende lydabsorberende egenskaber og en glat flad overflade, ideel til installation i store rum, hvor det er vigtigt at undgå støj. Falsk loft Armstrong (Armstrong) fra en blød fiber på glasfiberbasis. Overfladen er hvid og slidstærkt takket være den slidfaste maling. Kanterne er malet for at undgå spredning af fibrene. Armstrongs hæmmede mekaniske styrke (Armstrong) sikres ved, at den omvendte overflade er trimmet med glasfiberdug, og kanterne er forstærket og farvet. Det er et ideelt produkt til værelser som åbne kontorer, cafeterier og andre rum hvor støj er en gener, der har en koefficient på. lydabsorption 1.00. Det er et æstetisk produkt, som også har en let refleksion og er nem at rengøre. Der tilbydes forskellige størrelser og forskellige kanter, herunder dem med en unik Vector kant - det skjuler ophængningssystemet, hvilket giver indtryk af, at pladerne er ophængt direkte fra loftet. Detaljer >>>

Perla

Armstrong hængende loft (Armstrong) fra mineralfiber uden mønster, kant Bestyr. Egenskaber: 600 * 600 * 17mm, 1200 * 600 * 17mm, lydabsorption 0,65, lydisolering 35Db, fugtighedsbestandighed 95%, lysreflektion 86%, vægt 4,70 kg sq.m., hvid farve. Detaljer >>>

Perla OP

Dette Armstrong-hængende loft (Armstrong) har et maksimalt lydabsorptionsniveau (op til 1) og er ideelt til åbent plan. Den ydre overflade af loftpladen er glat, ikke perforeret, selve pladen er meget holdbar. Disse lofter er velegnede til alle lokaler, hvor gæsternes permeabilitet er meget stor: cafeterier, restauranter, lounger mv., Hvor du skal reducere uønsket støj og forbedre akustikken generelt. Detaljer >>>

Perla dB

Armstrong akustiske lofter (Armstrong) Perla dB - den perfekte kombination af en glat, glat overflade, god lydabsorption og fremragende lydisolering. Disse lofter blev designet som et produkt med den bedste kombination af akustiske egenskaber for bygninger, hvor det er vigtigt at øge lydisoleringen mellem rum og hvor privatlivets fred er vigtigt. Detaljer >>>

Plain

Armstrong-lofter med en hvid, let ruvet overflade har maksimal refleksion i rum med opadrettet lys og indirekte belysning uden yderligere energiforbrug, som giver dig mulighed for at skabe højere komfort og spare energi. Detaljer >>>

Sierra OP

Mineralfiberplader, hvid farve. Egenskaber: 600 * 600 * 17mm, 1200 * 600 * 17mm, 1500 * 600 * 17mm, 1800 * 600 * 17mm, 1500 * 300 * 17mm, 1800 * 300 * 17mm, lydabsorption 0,85, lydisolering 28Db, fugtighedsbestandighed 95% lysreflektans 84%. Detaljer >>>

Ultima

For værelser hvor øgede akustiske krav. Akustisk hængende loft Armstrong (Armstrong) er yderst attraktivt både æstetisk og funktionalitet. Den glatte overflade af Armstrong loftsfliser med en næppe mærkbar ruhed (uden perforering) giver fremragende lydabsorption, lydisolering, lysreflektion og fugtmotstand og er kendetegnet ved holdbarhed og holdbarhed. Armstrong loftsfliser er præsenteret i forskellige moduler og med forskellige kanter. Detaljer >>>

Ultima op

Akustisk ophængt loft Armstrong (Armstrong) Ultima OP er en ny generation af hævede lofter og har en høj lydabsorptionskoefficient og høj lysreflektans, hvilket medvirker til at spare energiomkostninger med 20%. Desuden er Ultima OP en fremragende lydisolator. Disse loftspaneler har et maksimalt lydabsorptionsniveau (op til 1) og er ideelle til åbne rum. Detaljer >>>

Ultima dB

En nyhed i Armstrong (Armstrong) Ultima-gruppen af ​​akustiske lofter, der giver enestående lydisolering (44 dB) fra tilstødende værelser og god lydabsorption, hvilket giver komfort, privatliv og arbejdseffektivitet,

 • der er ikke behov for lydbarrierer mellem rum
 • hvid glat overflade har øget holdbarhed og ridsefasthed,
 • overfladen har en høj lysreflektion (op til 88%)
Armstrongs akustiske loft (Armstrong) Ultima dB har samme glatte overflade med næppe mærkbar ruhed og de samme egenskaber som andre varianter af Ultima-gruppen. Detaljer >>>