Loftet i badeværelset af aluminiumpaneler

Den mest økonomiske, men æstetiske og stilfulde er suspenderede aluminiumsladder til badeværelset, som har attraktive tekniske egenskaber. Sådanne lofter er meget nemme at rengøre, og i tilfælde af utilsigtet skade er det lige så nemt at udskifte den skinne, du har brug for i stedet for at reparere hele loftet.

Ved hjælp af spotlights kan aluminiumsplader i badeværelset laves til et ægte kunstværk, som ingen vil have! Og vigtigst af alt, kan et sådant loft laves for hånd!

Typer, tekstur og farve af laminerede aluminium lofter

Aluminiumophænget lofter er kassette og rack. Rack aluminium lofter producere:

 • Med indsatser. I hullerne mellem lamellerne er der monteret smalle indlæg, der er forskellige i tekstur og farve;

Producenter producerer lameller i forskellige nuancer - mørke og lette, hvis tekniske egenskaber gør det muligt at realisere enhver fantasi, hvis du gør installationen på badeværelset med egne hænder. Overfladen kan være:

 • Matt. Disse lameller vælges til badeværelser, der er lavet i bløde og varme farver. I et stort rum vil matte lameller skabe en streng og solid stil;
 • Glossy. Ideel til moderne eller hi-tech badeværelse. Visuelt øger rummets rum næsten to gange;
 • Spejl "krom" eller "guld". Med den rigtige placering af belysningen kan armaturer give indtryk af vægtløshed og dimensionsløs badeplads.

Den mest populære blandt folkene aluminium slats - italiensk, fransk og tysk design for det meste brun og hvid mat farve.

Hvad er fordelene ved aluminiumpanellofter?

Populariteten af ​​aluminiumhæmmede lofter skyldes mange fordele, herunder:

 • Lavpris;
 • Enkel installation - i loftet i badeværelset er faste bæreprofiler, som så snap aluminiumstrimler, og hullerne i nærheden af ​​væggene lukkes med hjørner af aluminium;
 • Lav vægt design;
 • styrke;
 • Let omhu;
 • Mange design beslutninger størrelser, teksturer og farver;
 • Modstandsdygtighed over for ild og miljøsikkerhed;
 • Fugtbestandighed;
 • holdbarhed;
 • I tilfælde af utilsigtet skade på loftet er det nok at erstatte en eller to lameller;
 • Muligheden for montering i loftet uden tilpasning og seriøs forberedelse.

For at lave et loft i badeværelset behøver du ikke have nogen særlig viden - det er nok at have grundlæggende træning og evnen til at arbejde med de grundlæggende værktøjer - en hammer, en boremaskine eller en perforator, en skruetrækker. Derudover vil en sådan installation af aluminiumspladetak med egne hænder give dig mulighed for at skabe et unikt design ved hjælp af et stort udvalg af farver og nuancer, matte og spejlstrimler samt en række dekorative overlays mellem strimlerne.

Overkommelig pris for alle

Rackloft på badeværelset er blevet populært på grund af lave omkostninger. Byggemarkedet tilbyder ikke kun færdigbyggede kits, men også individuelle elementer i lofter. Tag de hævede lofter på 1,6 × 1,6 m. Sættet består af styreskinner, specielle plasthjørner og panelerne selv. Kostprisen ved kittet er 2500 rubler. Hvis du kan lide et spejlhyldeloft, skal du betale 5000 rubler for det.

Normalt er spotlights eller LED-lys indbygget i lamellerne. To lamper med ledninger vil koste omkring 500 rubler. Derfor, for et standard badeværelse på 2,5 kvm. bliver nødt til at bruge ca. 3000 rubler. på lamper og ledninger.

Professionelle installatører påbegynder installationen af ​​et system af aluminium lameller fra 1000 rubler. pr. kvadratmeter. Men da installationen ikke er for kompliceret, er installationen af ​​loftet ret muligt at gøre det selv og spare på service fra specialister.

Forberedende arbejde

Før du går til hardwareforretningen, skal du gøre dig klar til arbejde:

To personer er nødvendige for at installere loftet, fordi det vil være meget svært for en at klare. Undlad at forsømme forberedelsen af ​​loftet for montering af stativsystemet. Dette vil undgå sådanne problemer som rustflader, skimmel og svampe, der lækker gennem huller eller revner. Klargøringen af ​​loftet omfatter følgende handlinger:

 • Vi fjerner fra loftet det, der let kan fjernes af sig selv, du kan vaske hvidvask eller let skræl peelingskilden, fjern tapetet eller andet gammelt loftdæksel.
 • Gips dyb sømme og huller;
 • Jordet substratet grundigt med antisvamp og vandtæt primer.

Rammeinstallation og profilinstallation

For ikke at blive forvekslet med antallet af elementer i det hængende skinneloft på aluminium, skal du først foretage alle de nødvendige målinger og beregninger og tage også hensyn til panelernes egenskaber. Denne tilgang vil bidrage til at undgå uønskede økonomiske omkostninger og fejl under installationen.

 • Ved måling af niveaumærket på væggene på rammens installationssted. I så fald skal du tage hensyn til den dybde, der kræves til installation af indbyggede lamper.

Arbejdet er færdigt! Nu har du et unikt, stilfuldt aluminium rackloft, som vil være en utvivlsom udsmykning til din lejlighed eller hus! Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at rette installationen af ​​loftet med dine egne hænder!

Falsk loft i badeværelset af aluminiumpaneler

Badeværelsens design er begrænset til selve rummet. Fugtighedsniveauet kan nogle gange nå 90-95%, hvilket påvirker tilstanden af ​​strukturer og reparationer.

Af denne grund er rækkevidden af ​​færdigmaterialer til lofter begrænset: gipsplader og maleri, gips, plastpaneler.

Men i en begrænset liste kan du inkludere en anden mulighed i badeværelset, et aluminiumsloft. Et sådant metal har trods alt fremragende egenskaber til at modstå korrosion og især hævelse med dannelse af mug og svampe.
Hvad du bør vide om typer af loft trim aluminium paneler, samt specifikationer for installation arbejde.

Klassificering af aluminiumpaneler til loftet

Valget af panelnavne er lille, men valget til et bestemt design skal ikke desto mindre skelne mellem typer. Aluminiumslofterne adskiller sig i strukturelle træk ved det samlede plan. Normalt er disse to typer:

pinion

I deres enhed ligner plastpaneler. Dette er den sædvanlige langmetalstrimmel. Racklofter afhænger af samlingen, kommer i tre sorter:
Med indsatser. Panelerne er monteret med et hul, som igen er monteret dekorative indlæg, der adskiller sig i farve og tekstur fra hovedskinnerne. Open. Loftet i badeværelset af aluminiumpaneler er samlet med et lille mellemrum mellem dem. Typisk vælges denne type med en betydelig højde af hovedlejerloftet.
Lukket. Dette er en analog af trævægspanel. Aluminium lameller er installeret uden det mindste hint af et hul.

Kassette

Normalt er et sådant loft samlet fra individuelle elementer i form af kvadratiske eller rektangulære ark. Som regel kombineres ved sammensætning af en sådan mulighed farver og glans af detaljer.

Normalt har elementer til aluminiumsladder til badeværelset standarddimensioner fra 90 til 200 millimeter bred, med en længde på 3-4 meter. Dette er nok, når du afslutter selv store badeværelser.
Desuden kan du under et bestemt design vælge den rigtige type panel: matte, blank og spejl.

Når du bruger den første eller anden mulighed, kan du arrangere rummet i en række forskellige stilarter, fra et strengt design med bløde farver til den type moderne eller højteknologiske. Spejl aluminium lofter stylet som guld, krom, kombineret med rimelig belysning, vil visuelt øge rummet skaber effekten af ​​et større rum. Ud over forskellene mellem forskellige typer af paneler er det værd at vide om de positive og negative egenskaber ved en sådan finish.

Positive og negative kvaliteter af aluminiumpaneler

Suspenderede lofter i badeværelset af aluminiumpaneler har mange fordele, der gør dem til en fremragende udskiftning til andre typer af finish.
For det første gør den gennemsnitlige priskategori materialet tilgængeligt for masserne.
For det andet har designet i færdig form en lille vægt og skaber ikke en ekstra belastning på lejerne og vægge. For det tredje er det meget nemt at montere aluminiumsplanker i badeværelset med egne hænder; simpel teknologi giver ikke særlig viden ved hjælp af højt specialiseret udstyr. Hele systemet er samlet uden grundig overfladebehandling (udjævning og loftbehandling). De vigtigste værktøjer til montering af et aluminiumloft er en elektrisk boremaskine eller en hammerboremaskine, en konventionel skruetrækker og en hammer.

Men der er ulemper med denne type loft:
Under installationen skal du omhyggeligt pakke ud og fastgøre lamellerne. Uforsigtig håndtering vil føre til dannelse af bøjninger, bukser, som ikke længere kan elimineres.
Hvis samlingen er lavet dårligt, står alle huller med kæber tydeligt ud mod den generelle baggrund, især under belysningen.

Derfor skal installationsteknologien anbringes med dygtighed og implementering af alt det nødvendige forberedelse af værktøjer samt understøttende strukturer.

Stages og funktioner i installationsarbejdet

Samlingen af ​​aluminium lofter i badeværelset kan gøres i flere faser:

 • Måling og design arbejde;
 • Forberedelse af overflader til installation;
 • Udvælgelse af materialer værktøjer;
 • Byg et loftplan.

På hvert trin følger de relevante algoritmer og anbefalinger.

Målinger, design og markering

På dette tidspunkt er det værd at identificere nogle få nøglefunktioner i installationen, og estimere, hvor meget og hvilke materialer der er behov for.
Mål størrelsen af ​​badeværelset omkring omkredsen. Det er bedre, før du installerer strukturen, at lave et lille kredsløb med de angivne parametre, nemlig:
Planlæg placeringen af ​​skinnerne i forhold til indgangen (langs / på tværs).
Anslå afstanden fra lejens overlapning. Især vigtigt, når du planlægger installation af spotlights (minimum 120 mm).

Vælg en ramme til lameller (det er bedre at give præference for aluminium eller galvaniserede dele).
Beregn det krævede antal skinner, indsatser (efter behov), fastgørelseselementer og basisprofiler. Derefter kan du gå videre til næste trin og forberede lokalerne til installation.

Forberedende arbejde

Hele fremstillingsprocessen reduceres til to punkter: demontering af den gamle finish og overfladebehandling med primer med antiseptiske additiver.
Tidligere materialer behøver ikke at blive elimineret med særlig fanatisme. Hvis overfladerne simpelthen pudses med maling påført, er det nok at undersøge dem for holdbarhed og genoprette kun smuldrende områder. En anden ting. Hvis finishen var PVC-paneler eller gipsvæg, er det ønskeligt at fjerne dem med en stripping af lejeoverfladen. I tilfælde af reparation af badeværelset i den nye bygning kan du undgå en sådan proces som udjævning og pudsning af loftet. Jord vælger dyb penetration og med anti-svampe additiver, sæt det med en rulle eller børste i 2-3 lag. Ved dette præparat kan betragtes som komplet, hvorefter det er nødvendigt at fortsætte til installationsarbejdet.

Hvad du har brug for til installation

Af andre materialer end aluminiumspanelerne har vi også brug for fastgørelseselementer, rammer til rammen og bøjler til at forbinde strukturen med loftets lejeflade.
Profilen kan købes aluminium eller galvaniseret. For at opbygge en struktur har du brug for to typer af det: en guide (markeret UD) og et loft (CD). Fra tilbehør har du brug for en direkte suspension, samme plan som til montering af rammer til gips. Fastgørelsesanordninger bruges til at forbinde dele af bunden og fastgør dem til væggene eller gulvene. Det vil være nødvendigt, dail negle og metal skruer - "bugs".
Listen over værktøjer er som følger: roulette, niveau, metal saks, skruetrækker, puncher (boremaskine).
Med alt det nødvendige kan du fortsætte til installationsarbejdet.

Installation af aluminium lofter

Installering af loftet i badeværelset udføres i henhold til sådanne instruktioner:
Langs væggenes omkreds måles og markeres det niveau, hvor det fremtidige loft vil blive placeret. Det hele afhænger af de planlagte belysningsarmaturer, 50 mm fra loftet er nok til overhead, og spotlights kræver plads, og niveauet sænkes med 100-120 mm.

Ekspert kommentarer

Det hængende loft i badeværelset af aluminiumpaneler kræver ikke særlig pleje, metallet oxiderer ikke, og uden mekaniske virkninger ændres dets egenskaber ikke. Alt omhyggeligt er at tørre loftflyene med en klud med rengøringsprodukter. Selv almindelig sæbeopløsning er egnet til rengøring mod snavs og støv, som for nemheds skyld kan hældes i sprøjten. Det eneste du ikke behøver at gøre er at bruge køkkenbørster eller hårde børster, der kan beskadige overfladen af ​​lamellerne.
Med passende pleje har levetiden for aluminiumspaneler meget lang tid.

Lofter fra aluminiumpaneler i badeværelset

Afslutning på badeværelset har en række egne nuancer: Konstant temperaturfald, høj luftfugtighed kræver omhyggelig overvejelse af valg af materialer. Desuden ønsker jeg at værelset skal se smukt ud, og belægninger kan hurtigt og let sættes i orden.

Aluminium opfylder fuldt ud disse krav - nem at installere og nem at bruge. Tror ikke, at dette materiale primært anvendes i design af industrielle lokaler. Den næste samling af aluminiumslofter i badeværelset viser, at en sådan belægning kan se smukke, stilfulde og moderne.

Indeholder aluminiumlofter

Aluminiumslofter har et stort udvalg af udseende og type installation. Lad os se mere:

 • Kassettloft er et firkantet eller rektangulært panel i forskellige farver og teksturer. De er monteret på et åbent eller skjult profilrammesystem. Flere oplysninger om installationen af ​​sådanne strukturer kan findes her.
 • Slattede aluminium lofter - langsgående flade bjælker, som er installeret på en speciel ramme.
 • Kubiske paneler - en slags skinne, som varierer i volumenstrukturen.
 • Designpaneler med vilkårlig form, afhængigt af indretningen af ​​rummet og dine præferencer. Udviklet på et enkelt projekt.

Alle typer af aluminiumsbelægninger har fælles fordele, der bestemmer deres popularitet:

 • Den vigtigste egenskab af betydning for badeværelset - fugt modstand. Aluminiumslofter forringes ikke og må ikke rustes under vanddråber og damp.
 • Holdbarhed. Hvis du installerer aluminiumkonstruktionen korrekt, vil den tjene dig i årtier - eller indtil du vil lave reparationer.
 • Nem at rengøre: Tøm loftet med en fugtig klud periodisk. Ved ikke, hvad der skal vaskes i tilfælde af stærk forurening? Alt er simpelt, enhver ikke-slibende rengøringsmiddel.
 • En række forskellige former og farver, der giver dig mulighed for at vælge en belægning for typen af ​​interiør (vi vil overveje mere detaljeret nedenfor);
 • Aluminium er et letvægtsmateriale, så du behøver ikke en kompleks ramme;
 • Økologisk renhed og fravær af skadelige urenheder
 • Komplet ustabilitet
 • Suspended konstruktion vil skjule udkastet loft, ledninger, ventilation.
 • Overkommelig pris - de er mærkbart billigere end stræk og gipsplader lofter;
 • Enkel montering og demontering, som kan udføres uafhængigt.

Ulemperne omfatter et lille fald i vægernes højde (et totalt minus af alle suspenderede strukturer). Hvis en sektion er beskadiget, kan det ikke kun udskiftes - du skal delvist afmontere hele belægningen. Imidlertid er disse ulemper badet med et stort antal fordele.

Som du kan se, er brugen af ​​lofter i badeværelset af aluminiumpaneler berettiget, ikke blot fra et æstetisk synspunkt, men også fra en funktionel.

Aluminium lofter i indretningen

Udbuddet af moderne bygningsforretninger giver dig mulighed for at vælge et aluminiumhæmmende loft til et badeværelse med en hvilken som helst farve og tekstur, herunder ens spejldesign.

Hvis du har en lille ide om, hvordan en sådan belægning ser ud i indretningen, foreslår vi at du ser på vores omfattende fotovalg.

I de seneste år er to-tier-lamperne aluminiumslofter populære. Men det er nødvendigt at overveje, at de kræver en passende højde af væggene - ikke mindre end 2,5 meter. Ellers vil badeværelset virke for lavt og trange.

De er monteret på en ramme, der ligner den, der anvendes til gipsplader. Et sådant loft er velegnet til rummelige badeværelser, hvor zoneinddeling er nødvendig - du kan vælge et brugsområde med en vaskemaskine, et brusebad eller et badekar.

Til dette design ser en kombination af to farver godt ud - et separat niveau for hver. En af de fashionable kombinationer anses for at være en kombination af guld og sølv støv - en elegant, men ikke alt for fængsrig mulighed.

Af den måde er moderne aluminium lofter ikke altid lavet af metal. Du kan vælge lameller med en belægning af enhver farve - for eksempel beige, som i vores eksempel. Altså belægningen af ​​aluminium kan indtastes i ethvert interiør, endda klassisk.

En anden populær designmetode er en kombination af to teksturskinner. For eksempel malet mat og skinnende metallisk. Det vigtigste her er at sørge for, at malingfarven passer til den overordnede stil i rummet.

Hvis rummet er indrettet i lyse farver, kan det være berettiget at bruge et spejl aluminiumsloft. Det afspejler muren og gulvets design, hvilket gør badeværelset mærkbart højere. En god løsning til små værelser med lave vægge. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at følge proceduren meget omhyggeligt - enhver mangel vil være meget mere mærkbar.

Usædvanlig, men stilfuld modtagelse - et par vinkelrette stråler fra malede lameller. De vil gøre loftet lysere, tilføje farve og hjælpe med at dekorere rummet. Vælg farver omhyggeligt - hvis de ikke er i harmoni med det grundlæggende design, kan loftet virke for farverigt og skrigende.

Hvis du i et privat hus vælger at placere et badeværelse på loftet, vil du kunne lide muligheden for et skrånende bølget loft. Det ser meget imponerende og smukt ud, det adskiller sig ikke i installationens særlige kompleksitet.

Sandt nok skal du tage højde for væggen - dette design kræver mere plads end standardfladen. Resultatet er dog berettiget - et sådant loft er slående og kan betragtes som en selvforsynende dekoration, der ikke kræver yderligere dekoration.

Hvis du bestiller bølgede lameller med blå belægning, vil loftet se ud som et raserende hav - smukt og usædvanligt, ikke? Ja, og i emnet i badeværelset passer en lignende løsning perfekt.

En anden designmulighed er en kombination af mørke og lette lameller. En god måde at zone pladsen til et lavt værelse uden at skjule højden.

Et interessant trick: At opnå farvediversitet er mulig ikke blot ved sprøjtning eller maling. Skjulte baggrundslys LED-strimler vil gøre loftet mere voluminøst. Prøv at vælge tone i LED'erne, der passer til skyggen af ​​væggene eller VVS. Så du får et usædvanligt værelse med et komplet interiør.

Kassettelofter er ikke mindre forskelligartede end rack. Derudover er de hurtigere monteret og lettere at betjene: For eksempel behøver du ikke at afmontere hele dækningen for at komme til skjulte kommunikationer eller erstatte et par elementer.

Aluminiumsloft med en usædvanlig belysning efterligner den stjerneklar himmel er en ikke-standard løsning. Oftere for sådanne installationer bruger de strakt lærred, men moderne teknologier har lov til at omgå denne begrænsning. Du skal bruge LED-strimler og små spotlights, der er monteret direkte i en kassette.

Uden tvivl kræver sådan belysning en vis mængde arbejde, tid og penge - et sådant loft er mærkbart dyrere end enkle analoger. Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger.

De usædvanlige stansede patroner passer til det rummelige værelse. Men i dette tilfælde skal du sørge for renheden af ​​rammen og gulvene - ikke så rart, hvis du kan se skyer af støv eller revner i den hårde finish i hullerne.

Spejl aluminiumsloft - ret dristig beslutning. Ikke alle er enige om et stort spejl over hele området af overlapning. Men resultatet er det værd - smuk, original. Derudover udvider en sådan belægning visuelt badeværelset, og det er let at passe på det - vask panelerne ved hjælp af standardglasrenseren og en blød, ikke-lugtfri svamp.

Kombinationen af ​​sort og hvidt kassettloft med gyldne dekorative indlæg - en klassisk teknik, der er velegnet til et badeværelse. Kassetter af denne type er simpelt monteret og ser spektakulære ud, men de kræver et passende interiør - det er bedre at konsultere en designer.

Du kan bestille loftkassetter med et mønster trykt på dem - malet eller præget. Sådanne lofter ser meget elegante ud. De vil dekorere badet, indrettet i enhver stil - fra moderne højteknologiske til begrænsede klassikere. Det vigtigste er at vælge det rigtige billede.

Til prisen er de ikke meget dyrere end konventionelle bånd af høj kvalitet.

Kan du ikke lide det monokrome design? Nu kan du nemt købe et aluminiumsloft til kassetter af enhver farve. For eksempel ser en kombination af sorte og røde plader stilfulde ud i indretningen. Det er bedre at gøre dem matte - så vandpletter bliver mindre mærkbare, så rengøring bliver nødvendig mindre ofte.

Rektangulære kassetter ser også godt ud, især for et smalt bad. Placeret vinkelret på den lange væg, vil de visuelt udvide rummet. Vil du tilføje højde? Vælg et spejlbelægning - det vil være i stand til at "løfte" loftet og rummet vil se meget mere rummeligt ud.

Usædvanlig løsning - hvide kassetter med røde diamanter i hjørnerne. Under installationen skal du imidlertid være forsigtig, så alle tallene er klart enige. Sørg desuden for, at der ikke er store sømme - ellers vil mønsteret blive brudt.

Men resultatet er det værd - det originale design, som vil genoplive det indre af badeværelset.

Som du kan se, kan aluminium lofter være meget forskelligartede og kan passe næsten enhver badestil. Vi håber, at nogle af vores ideer vil finde praktisk anvendelse i dit hjem.

Fordele og ulemper ved aluminium lofter i badeværelset

Begynder at reparere på badeværelset, er det meget svært at bestemme designet. At vælge et bestemt materiale er også problematisk.

Da sortimentet af efterbehandling materialer på det moderne marked er ret bredt og varieret, er købere nogle gange tabt og kan ikke nå en endelig beslutning.

Loftet i badeværelset er måske en af ​​de vigtigste detaljer, ikke mindre signifikant end væggene eller gulvet. Loftets udsmykning gives undertiden utilstrækkelig opmærksomhed, de betragter dette problem som sekundært.

Mange kan ikke engang tro at denne del af rummet kan være en god tilføjelse til interiøret.

Hvad man skal vælge, hvordan man laver reparationer ser harmonisk ud, simpel og ikke dyr i form af penge? Du kan få svar på dette spørgsmål ved at læse denne artikel.

Hvad er det?

Lad os overveje, hvordan løsningen på spørgsmålet om interesse for os er loftet i et aluminiums badeværelse. Hvis du tager højde for dette rums specificitet, er dette materiale bedst egnet til afslutning af loftet.

Amatør kan synes, at et sådant valg ikke er troværdigt. Men enhver ekspert vil fortælle dig, at aluminiumslofter er praktiske, de er ikke vanskelige at installere, og det vigtigste er bæredygtigt og sikkert i drift. På grund af deres udseende kaldes de ofte "slatted". Hvordan ser et loft ud?

Disse er separate bjælker, hvis længde er 3 - 4 meter. Hvis bjælkerne er planlagt til at blive anvendt som færdiggørelseselement, tilpasses de let til den ønskede størrelse. Hver plank har en bredde på 10 cm. Der er lameller med tre modifikationer: åben, lukket og med indsatser.

Aluminium kan lamineres, for eksempel farven på træ, guld, sølv og så videre. For nylig er materialet blevet meget populært, og det har ført til stor konkurrence blandt producenter, der forsøger at tilbyde kunderne en række forskellige designformer og farver. Kort sagt, variationerne til udsmykning af værelset, en hel masse.

Der er flere typer af aluminium lofter:

 • Rack hængende - den mest populære på grund af nem installation og usædvanligt udseende. De er åbne og lukkede. Reiki er monteret på styringsprofilen ved at snappe. I dette tilfælde er det meget vigtigt at foretage præcise målinger, lamellerne skal tages lidt længere end loftet. Dette er den eneste måde at undgå revner.
 • Kassette - det installeres ganske sjældent. Et sådant loft er lavet af firkantede eller rektangulære plader. De sælges i sæt, som adskiller sig fra hinanden i designløsninger. Dette kan være skiftet af farve eller form af panelerne. Denne mulighed anbefales ikke til brug i små værelser. Ellers vil rummet virke endnu mindre. Dette design er ideelt til værelser med et stort loftsområde.
 • Designet af individuelle ordre (designer) - er ekstremt sjælden. Den dyreste og tidskrævende løsning. På egen hånd at gøre et sådant loft vil ikke lykkes.

Fordele og ulemper

Dette materiale har en række fordele.

Efter at have installeret et aluminiumloft på badeværelset har vi følgende fordele:

 1. Lethed. Dette design har en lille vægt. For at installere det, behøver du ikke at forstærke profilen og desuden installere pakningen. Hvis badeværelset ikke er stort, vil det være nok at montere tre tværgående profiler med låse og sidedekoration. For stærk fiksering af paneler og høj kvalitet installation af dette vil være nok.
 2. Holdbarhed. Disse paneler vil tjene dig i mere end et dusin år. Reparation kan være nødvendig i tilfælde af at kun meget "forsøge" at ødelægge det. Aluminium er modstandsdygtig over for forskellige mekaniske belastninger. Selv om det sker, at naboerne oversvømmer dig ovenfra, vil loftet ikke lide.
 3. Vandtæt. Aluminium vil ikke blive udsat for rust og oxidation som andre metaller ved kontakt med vand. Denne ejendom er meget vigtig for værelser som et bad, hvor luftfugtigheden altid er forhøjet. For yderligere beskyttelse mod fugt er materialet dækket med et beskyttende gennemsigtigt lag eller en speciel maling.
 4. Elementær pleje. Overfladen af ​​aluminium er ikke krævende med hensyn til rengøring. Det er nemt og nemt at passe på. Det vil være nok at tørre loftet med en klud fugtet med sæbevand. Rengøringsmidler, der indeholder slibemiddel, anbefales ikke. Da dette kan forårsage ridser.
 5. Enkelheden af ​​installationen. Hvis du følger instruktionerne og konsekvent udfører alle handlinger, kan du installere paneler selv i et stort rum i 1 - 2 dage. For at gøre alt rigtigt behøver du ikke nogen specielle færdigheder. Et meget vigtigt punkt - om nødvendigt delvis udskiftning af nogle elementer i loftet, kan det gøres uden at nedbryde hele strukturen.
 6. Aluminium har fremragende lydisoleringsegenskaber. Du kan slappe af i fuldstændig stilhed. Du vil ikke høre alt der sker på naboerne på gulvet ovenfor.
 7. Sikkerhed og miljøvenlighed. Med hensyn til sikkerhed har aluminiumpaneler vist sig at være gode. Dette materiale er ikke brandfarligt. Derfor bør du ikke være bange for utilsigtet tænding. Hvis der sker en brand, vil aluminiumspladerne ikke tillade ilden at sprede sig længere, og de afgiver ikke skadelige giftige stoffer under påvirkning af høje temperaturer.
  Før du kommer til butikshylderne, testes dette produkt grundigt for overholdelse af miljøbestemmelser.
 8. En række forskellige farveindstillinger til skinner giver dig mulighed for at lave flerniveauovergange i lodrette og vandrette planer. Du vil kunne bringe dine mest lydige indvendige fantasier til livs.
 9. Stort potentiale til at bruge installationen af ​​forskellige typer belysningsarmaturer. Belysningszoner kan adskilles fra hinanden. Systemets designmuligheder gør det muligt at gøre det.

Ulemper. Der er kun få af dem.

 1. Ved montagearbejde er det nødvendigt at håndtere aluminiumspaneler meget omhyggeligt, da de er let at bøje og kan blive beskadiget. Synlige bukser vil være meget svært at slippe af med.
 2. Ved installation af et design kan små huller forblive. Dårlig konstruktion vil være synlig på grund af intern belysning. For at løse problemet, sættes lamper på hætter.

Find ud af denne artikel, om du skal lave et loft i badeværelset.

DIY installation

Hvilke værktøjer har du brug for til dette:

 • bore;
 • Punch;
 • niveau;
 • saks til metal;
 • målebånd;
 • linje;
 • meget skarp kniv;
 • markør;
 • dowels og skruer.

Trinvise instruktioner:

 1. Installer guider rundt om badeværelset. Markér med en markør hvor stedet for det nye loft vil være. Fra den eksisterende afstand skal være 5 - 6 cm. Tag niveauet og overfør dette mærke langs omkredsen (trin 1m). Vi tegner en flad linje. Vi bruger mærkerne til at måle længden af ​​væggen og skære den nødvendige størrelse af vinkelprofilen med metal saks.
 2. Installer suspensioner. Med hjælp af roulette markere de steder, hvor lejedækene skal monteres. Det første mærke skal være i afstanden 35 - 40 cm fra væggen, den næste efter 1 meter parallelt med hinanden. Suspensioner er fastgjort med skruer med dowels. Nøjagtigheden af ​​deres installation skal kontrolleres efter niveau.
 3. Fastgør støtte dæk. Ideelt set bør afstanden mellem dem ikke være mere end 1 meter. Traverser er fastgjort til skinnerne vinkelret på linje med profilen, som du har spikret rundt omkretsen. Dæk er fastgjort til suspensionerne ved hjælp af en skruetrækker. På dette stadium af arbejdet bør ikke laves den mindste fejltagelse. Kvaliteten af ​​det fremtidige loft afhænger af det.
 4. Installer rackloft. Det første skridt er at frigøre lamellerne fra beskyttelsesfilmen og skære dem til rummets størrelse. Sæt lamellerne ind i styrene og smæk dem langs længden af ​​låsene. Alle lameller er installeret tæt på hinanden, så der mellem dem er der ingen huller og huller. Dækhøjden kan justeres. Dette opnås ved at ændre dybden af ​​skruer (hvis dækket er fastgjort til loftet) eller ved at anvende justerbare suspensioner. Den dekorative sokkel er den sidste, der skal installeres. Uden det vil loftet ikke se pænt ud og ikke have et komplet udseende.

Do-it-yourself installation er færdig. Du skal bare rense rummet.

Hvilken slags armaturer passer?

Lamper til denne type loft anvendes i flere sorter, de kan være:

punkt, forsænket, raster, LED, fluorescerende, halogen og glødelamper. Når du vælger en belysningsenhed, bør du være styret af følgende krav:

 • lampeffekt og dets spektrum bør være bedst egnet til et bestemt rum
 • Lampens størrelse skal se harmonisk ud med loftets niveau.
 • Lampen skal vælges for den maksimale arbejdstid. For ofte at afmontere strukturen for at erstatte den.

Pleje af loftet på aluminiumspaneler

Lethed og enkelhed ved pleje af aluminiumsoverfladen af ​​loftet er indlysende. Alt hvad du behøver for rengøring er en klud og en svag sæbeopløsning. Et par minutter brugt, og dit loft vil have et uberørt skinnende udseende. Det kondensat, der har lagt sig på loftet under tørring, vil ikke efterlade nogen mærker.

Hvordan vælger man en udstødningsventilator i badeværelset og installerer den korrekt?

Hvordan man designer et badeværelse med et toilet? Læs denne artikel.

Prisen på materialer og arbejde af mesteren

For at vide præcis, hvor meget et aluminiumloft vil koste dig, skal du udføre de korrekte målinger af loftet.

I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for alle siderne og fordybningerne på væggene for at bestemme paneleretningen. For ikke at forveksle med målingerne kan du bruge en specialists ydelser. Det vil koste dig omkring 400 - 600 rubler.

Prisen på aluminiumpaneler afhænger af fabrikanten, skinnernes bredde, materialets kvalitet:

 • Et 3 meter panel kan koste 110 - 112 rubler, en 4 meter panel - 150 - 160 rubler.
 • Prisklasse guider kan variere fra 180 til 600 rubler per stykke.
 • Indlæg og dekorative baseboards vil koste dig fra 180 til 500 rubler per enhed.
 • Tilslutningsmekanismer koster fra 70 til 250 rubler.

Erfarne aluminium loftsinstallatører opkræver gennemsnitligt 500-600 rubler per kvadratmeter for deres arbejde.

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS, eller bliv afstemt med Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Installation af rackloftet i badeværelset: en liste over materialer og instruktioner til arbejdet

Det er en meget rimelig løsning at montere et loftplade på badeværelset, i køkkenet eller i et andet rum med høj luftfugtighed, da der under sådanne forhold ikke er nogen anden finish som holdbar.

Desuden vil den ophængte konstruktion have en perfekt flad overflade og give dig mulighed for at placere stilfulde indbyggede lys.

Vi tilbyder læseren at kende bekendtskab med teknikken til montering af rackloftet i badeværelset, som som han kan se, ikke er svært selv for en nybegynder.

Udvælgelse af aluminiumspaneler

Først og fremmest skal du bestemme, hvordan loftet vil være.

Aluminiumsplader fås i en ret forskellig ydeevne:

 1. Farve. En bred vifte af matt hvid til guld er tilgængelig.
 2. Form.
 3. Størrelse.
 4. Tilstedeværelsen af ​​perforering. Giver ventilation mellem lamellerne og gulvpladen.

Formen skelner mellem tre typer skinner:

 • klassisk rektangulær form uden afrunding (de hedder "tysk");
 • med afrundede hjørner (italiensk ");
 • med en speciel formular ("designer"): normalt lidt mere kompliceret at installere.

Længden af ​​skinnerne (standardområde - 2,5, 3, 4 og 6 m) skal vælges under hensyntagen til badeværelsens størrelse, så trimningen forbliver så lille som muligt.

Aluminiumpladerophæng

Bredden af ​​panelet er opdelt i:

 • bred (25 - 30 cm): ingen visuelt afgrænsende elementer, så overfladen af ​​loftet ser solid ud;
 • smal (85, 100, 150 mm): Har klart definerede kanter, så grænserne på hver skinne er let at se efter installationen.

Derudover kan du installere en række indsatser mellem smalle lameller, der gør konstruktionen af ​​konstruktionen mere spektakulær.

Hvad er nødvendigt for installation?

Udover skinnerne vil mesteren have brug for flere elementer såvel som værktøjer. Men først skal du svare på spørgsmålet: Hvornår skal du starte installationen?

Valget af tid til at installere strukturen

Et positivt træk ved slattedækket er, at dets installation ikke finder anvendelse på enten "våde" processer eller at beskidt generelt. Derfor kan du engagere dig i sin enhed i slutningen af ​​reparations epic.

Denne taktik er helt i overensstemmelse med den almindeligt accepterede rækkefølge af indretning: de starter normalt fra gulvet og bevæger sig fra bunden op til loftet.

Nødvendige materialer og værktøjer

Ud over panelerne skal du købe:

 • guider (metalstrimler med en speciel profil);
 • Traverse (elementer til hvilke lamellerne vil blive fastgjort);
 • suspensioner for traverse (i mængden 2 - 3 for hver passage);
 • dowels og skruer.

Den samlede længde af traversen bestemmes ud fra, at de vil blive installeret i trin på 1 - 1,2 m.

Alle materialer skal som altid købes med en vis margen. Det vil være nødvendigt, hvis nogle elementer ved et uheld bliver beskadiget under installationen, samt i tilfælde af udskiftning af beskadigede elementer i fremtiden.

Du skal også sørge for tilgængeligheden af ​​sådanne værktøjer:

 • niveau: det er bedre at tage ikke boble, men vand (to glasrør forbundet med en lang gummi);
 • markeringsværktøj: markør, ledning;
 • Punch;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • konstruktion kniv (hvis PVC paneler anvendes);
 • saks til metal;
 • roulette hjul

Installation af perimeter guider

Arbejdet begynder med fastgørelsen af ​​guider til væggene, som samtidig fungerer som den dekorative indramning af loftet. Alle skal være placeret:

 • strengt vandret
 • i en afstand på ca. 10 cm fra gulvpladen.

Den anden ting er en anbefaling: 10 cm - det er den optimale værdi, som ikke reducerer højden af ​​rummet væsentligt og samtidig giver dig mulighed for nemt at placere alle elektriske og armaturer.

Om nødvendigt kan den justeres i enhver retning.

Hvordan opnår man en strenge horisontal position af guiderne? Det er ikke fornuftigt at afsætte lige afstande fra hovedloftet - der er ingen garanti for, at pladen selv ligger strengt i vandret plan. Du kan "danse" fra gulvet, da det altid er justeret med niveauet.

Men den mest pålidelige måde er at lave mærker med vandstand. Brugen af ​​dette værktøj eliminerer enhver fejl, der ville have været opstået, når afstanden blev forsinket med et målebånd eller ved hjælp af et laserniveau af bobletypen.

Vi markerer mærkerne lavet med lige linjer, afbrudt ved hjælp af en spændet ledning, hvorefter vi fastgør dykkerne langs guiderne langs dem (bred side). Monteringsfasen af ​​fastgørelsesanordninger er 40 cm.

Rack loftsinstallationsskema

Hvis guider er monteret oven på en flisebelagt foring, er det meget ønskeligt at undgå at fastgøre huller i sømene mellem fliserne. Hvis du stadig havde det, skal du bore et hul med en speciel øvelse til keramik og uden perforeringstilstand.

Hvis metalstangen skal trimmes, kan dette ske med metal saks.

I hjørnerne er guiderne indsat i den anden.

Blandt loftsystemer er lamperne i badeværelset valgt på grund af den relative let installation og æstetiske udseende af konstruktionen.

På hvordan man blæser loftet i badeværelset, kan du læse her.

Gipsvæg - et materiale, hvorfra du kan skabe et interessant dekorativt loft på badeværelset. Du kan læse mere om egenskaberne af gipsvægslofter.

Montering af suspensioner og traverse

Denne fase af installationen af ​​aluminiumsloftet er lavet i denne rækkefølge:

 1. På pladen slår vi af lige linjer vinkelret på skinnerne i det fremtidige loft. Afstanden mellem linjerne er 1 - 1,2 m, i samme afstand skal den første og den sidste af dem adskilles fra de nærmeste vægge. Dette er markeringen til transverse installation.
 2. Langs hver linje installerer vi ensartet 2 - 3 suspensioner, skruer dem på gulvpladen med to dowels. Efter at have fastgjort en suspension, skal begge "benene" bøjes ned.
 3. Mellem de øverste kanter af styrene mod hinanden, der tidligere er boltet til væggene, strækker vi ledningen eller tråden for at indikere horisontalplanet.
 4. Vi installerer traverserne, placerer dem mellem "benene" af suspensionerne i den ønskede højde og skruer dem med selvlukkende skruer. Traverses skal ligge langs flyet angivet ved anstrengte tråde. Således vil de være over guiderne installeret langs rummets omkreds. I længden skal hver traverse være næsten fra væg til væg (efterlade små huller). Den kan bestå af flere korte strimler, der sikrer hver af dem på deres egne suspensioner og holder dem sammen.

Enderne af "benene" af suspensioner under traversbøjningen opad (de ville forhindre installation af lamellerne).

Loftmontering

Så overvej hvordan man monterer og monterer et slattedæksel. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Beskyttelsesfilmen fjernes fra strimlerne. Dette skal ske i sidste øjeblik for at forhindre skade på grund af uforsigtige handlinger af kanterne eller dekorative belægninger.
 2. Skær med en byggekniv (PVC-skinne) eller med et saks til metal (aluminium) et fragment af den ønskede længde.
 3. Hvis der monteres et armatur i dette panel, skal der skæres i et rundt hul: en cirkel er trukket, flere små huller bores gennem den. Mellemrummet mellem hullerne skæres, hvorefter kanten af ​​det resulterende runde hul er jordet.
 4. Den forberedte skinne vikles med begge ender i styrprofiler på modsatte vægge, og i midterdelen snaps til tværstængerne (de er udstyret med specielle tænder).

Visuel layout af rackloftet

Installation af armaturer

Lyskilder kan arrangeres på forskellige måder:

 • langs væggene omkring omkredsen;
 • langs kun lange vægge;
 • forskudt over loftet;
 • asymmetrisk med koncentration over arbejdsområder.

I tilfælde af PVC-paneler bør lamperne ikke udstråle for meget varme.

Lofter lavet af plastpaneler har fremragende fugtresistens, så de anvendes meget i badbehandling. Hvordan man laver et loft på plastpaneler, læses på vores hjemmeside.

Tips til installering af et loftsloft på badeværelset findes her.

I et fugtigt rum anbefales det at installere et lavspændingsbelysningssystem, for hvilket der kræves en spænding på 12 eller 24 V. Derudover er det mere økonomisk. Nogle halogenlamper er designet til en sådan strøm samt lamper af den nye generation - LED'er. Sidstnævnte er karakteriseret ved særligt lavt strømforbrug og betydelig ressource.

Aluminium lofter - den bedste løsning til badeværelset

Badeværelse spiller en vigtig rolle i hver persons liv. Her bruger vi os meget tid, sætter os i orden og gør personlig hygiejne.

Når det er på tide at udføre reparationer i dette rum, bliver det ikke en nem opgave. Badeværelset har sine egne krav til materialer og efterbehandlingsteknologi, fordi der altid er høj luftfugtighed her.

Afslutningen af ​​loftet i dette rum er lige så vigtigt som væggenes udsmykning eller reparationen af ​​kommunikationen. I dag vil du blive tilbudt et stort antal muligheder fra en række forskellige materialer, men vi anbefaler dig at vælge aluminiumslofter på badeværelset. De er mest egnede til dette værelse og gavn af præstation i forhold til andre almindelige færdiggørelsesmetoder.

For tydelighedens skyld giver vi et lille bord til sammenligning med andre typer af finish.

Reagerer ikke på fugt

Anvendelse indendørs med høj luftfugtighed

Brugt men ikke holdbart

Den ideelle løsning til omgivelser med høj luftfugtighed

Når du har installeret et aluminiumsloft i dette rum, får du en af ​​de bedste løsninger til våde værelser og et moderne designudseende.

Aluminiumsloft, den bedste løsning til badeværelset

Aluminium lofter som de er

Ved første øjekast vil loftet på sådant materiale ikke umiddelbart inspirere tilliden, men enhver erfaren bygherre eller blikkenslager vil fortælle dig, at aluminium vil være den bedste løsning på badeværelset. Dette er en praktisk type finish, og selve designet er ekstremt modstandsdygtig overfor fugt og pålidelig. På grund af egenskaberne ved udseendet af et sådant loft fik folket deres eget navn - "rack".

Udadtil er det en struktur bestående af paneler, hvis længde afhænger af rummets størrelse. Panelerne har en standardbredde på 10 cm, en længde på op til 4 meter. Om nødvendigt kan du bestille paneler med andre parametre, der passer til dit badeværelse.

Desuden har panelerne tre designmuligheder: åbne, lukkede og med dekorative indlæg.

Aluminiumsloftet på badeværelset kan være af forskellige farver og nuancer, der kan have en lamineret overflade. Den voksende popularitet af denne løsning gør producenterne producerer paneler af forskellige størrelser og farver, du vil helt sikkert have et valg.

Aluminiumsloftet har tre sorter:

 • Rack. Dette er et ophængt loft, der kendetegnes ved udseende og nem installation. Det er igen opdelt i to underarter: lukket (der er ingen huller mellem panelerne) og åben (mellem panelerne er der huller).

Rack loftsinstallationsskema

Kassette aluminium loftslayout

 • Individuel. Dette er den sjældneste art af alle. Det er normalt lavet på bestilling, på et individuelt designprojekt. Uafhængigt oprette et sådant loft vil ikke fungere. Det er ret dyrt, og dets samling kræver visse færdigheder.
 • Fordele og ulemper ved aluminiumsloft

  Aluminium som metal har en række fordele, som er tilvejebragt af følgende fordele ved loftkonstruktionen:

  1. Lav vægt. Aluminiumsloftet kræver ikke en kraftig ramme, den har en lav vægt og er nem at holde i et mellemstort rum på tre til fire profiler.
  2. Betjeningsperioden. Denne type lofter, forudsat at den er installeret uden at krænke teknologien, tjener dig trofast i mere end et årti. Selv hvis du oversvømmes af uforsigtige beboere ovenfra, vil loftet ikke lide. Vandmodstand. Aluminium er helt neutral til fugtigheden i badeværelset. I modsætning til andre metaller ruster den ikke.
  3. Nem pleje. Vedligeholdelse af et sådant loft i badeværelset er meget simpelt, tør kun af med en fugtig klud, og tør derefter for at gøre overfladen skinnet. Brug ikke tørre rengøringsmidler med hårde partikler, de ridser overfladen af ​​panelerne.
  4. Nem installation. Med behørig opmærksomhed, ved brug af alle anbefalinger og regler fra vejledningen, kan aluminiumsloftet installeres om 1 dag. Særlige færdigheder er ikke nødvendige. Om nødvendigt kan ethvert loftpanel udskiftes forskelligt.
  5. Lydisolering. Aluminium i sig selv blokerer godt, så du kan slappe af i badeværelset uden støj fra beboerne ovenfor.
  6. Miljøvenlighed, sikkerhed. Aluminium brænder ikke, udsender ikke gasser ved opvarmning eller i kontakt med husholdningskemikalier. Det overholder fuldt ud ISO 9001-standarden.
  7. Variabilitet af designbeslutninger. Aluminiumsloftet kan laves med flerniveauovergange både vandret og lodret.
  8. Variabilitet af belysningszoner. Belysning i et rum med et sådant loft har næsten ingen begrænsninger. Du kan fremhæve enhver zone med lys, og spejlfladen på panelerne vil skabe behagelige højdepunkter.

  Ulemper. De er få, men de er:

  1. Ved installation er det nødvendigt at observere nøjagtighed på tidspunktet for arbejde med paneler (laths), de bøjer let og ridse. Fra sådan skade vil panelet miste sit æstetiske udseende.
  2. Omkostninger. Aluminiumsloft på badeværelset er dyrt, du skal bruge penge.

  Do-it-yourself aluminium loft installation

  Enheden er et aluminiumsloft. Scheme.

  Suspended ceiling layout

  Fra værktøjerne skal du bruge:

  • skruetrækker eller perforator;
  • meter;
  • linje;
  • laser niveau (det er muligt og normalt);
  • en kniv;
  • bulgarsk;
  • selvdrejende skruer, dowels;
  • en blyant.
  Montering af aluminiums loft Monteringsskinner til loftinstallation

  Installering af aluminiumsloft til badeværelset laves i følgende rækkefølge:

  1. Layout- og installationsguider. Ved hjælp af en markør og et niveau laver vi en markering på badeværelset. Vi markerer linjen for det kommende loft, som regel er det 8-10 cm lavere end basislinjen. Hvis der er kommunikation på loftet, så kan dette tal være højere. Vi beslutter, om der skal udføres vandret eller lodret installation af paneler. Vi måler værelset, skærer og installerer profiler. Fastgør skinnerne til loftrammen

  Monteringsramme til aluminiumsloft

 • Installation af suspensioner. Vi laver et mærke på monteringsstedet for de fremtidige lejedæk. Det første dæk skal være i en afstand af 40 cm fra væggen, resten skal monteres parallelt med den første med en 1 meter indrykning. Hangers er fastgjort med dowels og skruer.
 • Dækmontering. Dette er det vigtigste punkt, som styrken af ​​den fremtidige struktur afhænger af. Vi installerer krydset strengt vinkelret på det fremtidige lofts plan, deres højde skal være i overensstemmelse med profilerne.
 • Montering af paneler (laths). Vi fjerner fra skinner fabrikkemballage, beskyttende film. Vi skærer dem i overensstemmelse med størrelsen, så genoplader vi dem i guider og fastgøres med klemmer. Om nødvendigt ændrer dækets højde. Alle lameller skal monteres støtformet til hinanden uden huller.

  Et billedligt eksempel på et rackloft design

 • Montering af sokler. Plinths er monteret sidst og skjuler hullerne mellem væg og loft.

  Plint monteret sidst

 • Belysning, hvilke lamper at vælge?

  For aluminium lofter i badeværelset brugt en række inventar, spænder fra punkt og slutter med glødelamper.

  Når du vælger dem, skal du være opmærksom på flere nuancer:

  1. Effekten af ​​belysning og farver bør være i harmoni med rummet, det hårde lys er ubehageligt for øjnene og forårsager ubehag.
  2. Belysningsenhedens dimensioner skal ikke skarpe ud mod loftet.
  3. Køb ikke billige lamper, de brænder ofte, og for at udskifte, skal du adskille en del af loftet hver gang, det er ikke svært, men det er bedre at købe normale lysarmaturer straks.
  Spotlys til aluminium lofter

  Vedligeholdelse af aluminiumkonstruktioner

  At passe et sådant loft på badeværelset er en fornøjelse! Til rengøring behøver du kun en vaskeopløsning og to klude. Den første er at vaske panelerne, den anden er til at tørre og skabe en glans effekt.

  Et sådant loft rengøres et par minutter, de fysiske omkostninger er minimal, du får ikke engang tid til at blive træt! Alt vandet, der kondenserer på panelerne, under fordampning vil ikke efterlade ubehagelige pletter, dette er et træk ved materialet. Ved rengøring må du ikke bruge vaskepulver, de kan efterlade mærkbare ridser på panelerne.

  Til rengøring behøver du kun en vaskeopløsning og to klæder.

  Omkostningerne til aluminiumsloft

  Før du beregner prisen på et nyt aluminiumsloft i badeværelset, skal du måle rummet nøjagtigt, hvor det bliver installeret. Hvis du ansætter en mester til dette, vil målingen koste 500-700 rubler.

  Omkostningerne ved materiale varierer, det afhænger af fabrikanten, om materialets kvalitet og dimensioner.

  Priser for standardkomponenter:

  • En rake med en længde på 3 meter koster 120 rubler, en længde på 4 meter koster 200 rubler.
  • Guider, afhængig af kvalitet, koster 200 - 650 rubler. (Piece).
  • Dekorative indsatser, sokler koster 200-600 rubler. (Piece).
  • Fastgørelsesmidler, mekanismer koster 50 - 300 rubler.

  Hvis du beslutter dig for at bruge tjenester fra en guiden under installationen, skal sådanne specialister som hovedregel opkræve 1 m2 500 - 700 rubler.