Aluminiumspladetak til badeværelset: beregning af materialer og installationsteknologi

Du har besluttet at installere aluminiumspladetak til badeværelset, men er ikke bekendt med hvordan dette er gjort. Det er ligegyldigt, denne artikel er præcis, hvad du har brug for. Her er teknologien til at samle loftet af aluminiumsplader med egne hænder, samt nyttige tips og anbefalinger til begynderehjemmets håndværkere.

Hvilke elementer består af suspenderet rackloft

Først og fremmest består aluminiumsloftet til badeværelset af en metalramme og beklædningsplader (battens). Aluminiums badeværelse loftpaneler er fremstillet af koldt stempling. Ovenfor er de dækket af en speciel maling og beskyttelseslak, som forhindrer den ødelæggende virkning af fugt på panelet.

Metalrammen er lavet af metal-, stemplede og galvaniserede profiler. Zink hæmmer også metalkorrosion. I almindelighed suspenderes levetiden for komponentmaterialer i rackloft 25 år.

Rammesættet på et slattedække består af følgende elementer:

 • Væg hjørne profil
 • Tagdækningsprofil med indsnævring eller stringer
 • Universal justerbar ophængning (talekrog + egerløb forbundet petalfjeder)

Armaturet er lavet med dykker og selvskærende skruer 6 x 40 mm. Facing rammen er lavet af brede loftslister. Dimensionen af ​​loftskinnen: Bredde fra 9 til 20 cm, længde 3 eller 4 m, tykkelse 0,5 mm.

Takskinnen har afrundede buede kanter. Dette gøres for at sikre det til stringer. Den mest løbende rackbredde på 10 cm.

Hvilke slats at vælge

Aluminiums badelofter kan konfronteres med tre typer loftsplader:

 • Åben type
 • Lukket type
 • Reiki med indsatser

Den første type skinner forlader åbent mellemrumsrum. Det anbefales at finere loftet med sådanne paneler med en lofthøjde på 3 m eller derover. Hvis det er gjort nedenfor, vil loftkommunikationen være mærkbar, når lysene er tændt.

Den anden type har et fremspring på den ene side af panelet, som overlapper mellemrumsgabet, når det monteres på en stringer. Anvendelsen af ​​sådanne lameller vil give indtryk af at afslutte loftet med træklap.

Den tredje mulighed er den mest populære og originale. Mellem panelerne er indsatser monteret i aluminiumstativet, som kan fremstilles af aluminiumstrimler med en bredde på 16 mm, der er forskellige i farve.

Specielt smuk lookindsats med spejlbelægning. Dernæst overvejer vi, hvordan vi beregner stativloftene i badeværelset med lameller og indsatser.

Beregning af rackloftet til badeværelset

Vigtigt at vide! Monter et aluminiumsloft på badeværelset efter at have arbejdet med at lægge fliser på gulvet og vægge.

Følgende regler findes til beregning af rackloftet:

 • Længden af ​​væghjørneprofilen er lig med loftets omkreds
 • Taklejeprofilen er installeret langs længden af ​​rummet med et interval på 1,2 meter for små værelser, intervallet kan reduceres til 0,6 m. Dens længde kan beregnes ved hjælp af formlen: ((H / 0,6) - 2) x L = Z
 • H - rumbredde
 • 0,6 - afstand mellem tilstødende profiler
 • L er længden af ​​rummet
 • Z-profil længde kræves til værelset
 1. Antallet af universelle suspensioner er lig med den samlede længde af strengere divideret med monteringsintervallet for suspensioner eller 1 m
 2. Loftsskinner og indsatser monteret vinkelret på stringerens retning på hakene. Antallet af skinner kan beregnes med formlen: H / (S + J) = K
 • H - rummets bredde i m
 • S er bredden af ​​loftskinnen i m
 • J - breddeinterfluorinsætning i m
 • K - Antallet af loftslister og indsatser i stykker

Ceiling level markup

Da fliserne allerede er lagt på væggene, er det meget nemt at orientere niveauet af det fremtidige ophængningssystem langs den. Med en lineal er det nødvendigt at markere det krævede højde (vandret plan) af slattedækket og langs omkredsen på væggene for at placere mærker i en blyant i en afstand på højst 1 m fra hinanden.

Vigtigt at vide! Loftet i badebadeværelset kan sænkes til en vilkårlig højde, men ikke mindre end 12 cm. Dette mellemrum er nødvendigt til montering af indbyggede lysarmaturer.

På loftet markerer du aksen for lagerstrengernes placering. Langs akserne sættes mærker til montering af universelle suspensioner. Derefter er markeringen færdig.

Vær opmærksom! Linjen på væggene må ikke falde på fliseleddet. Ved boring af huller kan flisen briste.

Installation af elektriske belysningskabler

Belysning ledninger er placeret i en plast bølgepapir og er fastgjort til loftet på klemmerne. På steder af spotlights fjernes løkker med en længde på 25-30 cm for yderligere tilslutning af belysningsenheder.

Det er vigtigt at huske! Hvis der er ledige ender af ledningerne, skal de isoleres med tape.

På den markerede linje producerer væggen hjørne profil. For at gøre dette, med et trin på 35-40 cm boring huller. Vinklen er monteret med den malede side til gulvet.

Først skal du bore bit på flisen, og derefter på betonen. Dowelsne forsigtigt hammer ind i hullerne med en hammer og en vinkelprofil er fastgjort til dem med skruer. Fra mærkerne på støtteprofilens akser er universelle bøjler fastgjort med dykker. Til dette formål er der tilvejebragt en sløjfe på en talte.

Kroge hænger på de monterede kroge. Strenderens vandrette plan styres af en niveauregel.

Installation af loftsplader og indbyggede spotlights

Listerne på aluminiumspladet i badeværelset er trimmet i størrelse med en mølle. Monter skinnen på strengerne ved at snappe dem ind i skæreprofilen. På placeringen af ​​spotlights på skinnehullet. Dette gøres med en boremaskine med en krone på lampens diameter.

Belysningsindretningen er monteret i hullet og bøjer fjedrene. Herefter er skinnen installeret på snorene, og lamperne er forbundet med belysningskablerne. Hvis den sidste rake er større end det resterende åbne rum, skal det trimmes.

For at gøre dette skal du markere en ret linje langs lamellerne med en blyant og sammen med en linjal, flere gange med indsats med en skarp konstruktionskniv. Tværskårne lameller med metalskærer, skærer med et interval på 30 cm. Efter at have vippet stykket op og ned, er det brudt af.

Efter at den sidste skinne er installeret, monteres melleminterlineindsatserne. De er skåret i størrelse og snap mellem to loftsplader. Når denne procedure er afsluttet, er loftet justeret, så det ligger fladt på væghjørnet.

Loftet i badeværelset af aluminiumpaneler

Den mest økonomiske, men æstetiske og stilfulde er suspenderede aluminiumsladder til badeværelset, som har attraktive tekniske egenskaber. Sådanne lofter er meget nemme at rengøre, og i tilfælde af utilsigtet skade er det lige så nemt at udskifte den skinne, du har brug for i stedet for at reparere hele loftet.

Ved hjælp af spotlights kan aluminiumsplader i badeværelset laves til et ægte kunstværk, som ingen vil have! Og vigtigst af alt, kan et sådant loft laves for hånd!

Typer, tekstur og farve af laminerede aluminium lofter

Aluminiumophænget lofter er kassette og rack. Rack aluminium lofter producere:

 • Med indsatser. I hullerne mellem lamellerne er der monteret smalle indlæg, der er forskellige i tekstur og farve;

Producenter producerer lameller i forskellige nuancer - mørke og lette, hvis tekniske egenskaber gør det muligt at realisere enhver fantasi, hvis du gør installationen på badeværelset med egne hænder. Overfladen kan være:

 • Matt. Disse lameller vælges til badeværelser, der er lavet i bløde og varme farver. I et stort rum vil matte lameller skabe en streng og solid stil;
 • Glossy. Ideel til moderne eller hi-tech badeværelse. Visuelt øger rummets rum næsten to gange;
 • Spejl "krom" eller "guld". Med den rigtige placering af belysningen kan armaturer give indtryk af vægtløshed og dimensionsløs badeplads.

Den mest populære blandt folkene aluminium slats - italiensk, fransk og tysk design for det meste brun og hvid mat farve.

Hvad er fordelene ved aluminiumpanellofter?

Populariteten af ​​aluminiumhæmmede lofter skyldes mange fordele, herunder:

 • Lavpris;
 • Enkel installation - i loftet i badeværelset er faste bæreprofiler, som så snap aluminiumstrimler, og hullerne i nærheden af ​​væggene lukkes med hjørner af aluminium;
 • Lav vægt design;
 • styrke;
 • Let omhu;
 • Mange design beslutninger størrelser, teksturer og farver;
 • Modstandsdygtighed over for ild og miljøsikkerhed;
 • Fugtbestandighed;
 • holdbarhed;
 • I tilfælde af utilsigtet skade på loftet er det nok at erstatte en eller to lameller;
 • Muligheden for montering i loftet uden tilpasning og seriøs forberedelse.

For at lave et loft i badeværelset behøver du ikke have nogen særlig viden - det er nok at have grundlæggende træning og evnen til at arbejde med de grundlæggende værktøjer - en hammer, en boremaskine eller en perforator, en skruetrækker. Derudover vil en sådan installation af aluminiumspladetak med egne hænder give dig mulighed for at skabe et unikt design ved hjælp af et stort udvalg af farver og nuancer, matte og spejlstrimler samt en række dekorative overlays mellem strimlerne.

Overkommelig pris for alle

Rackloft på badeværelset er blevet populært på grund af lave omkostninger. Byggemarkedet tilbyder ikke kun færdigbyggede kits, men også individuelle elementer i lofter. Tag de hævede lofter på 1,6 × 1,6 m. Sættet består af styreskinner, specielle plasthjørner og panelerne selv. Kostprisen ved kittet er 2500 rubler. Hvis du kan lide et spejlhyldeloft, skal du betale 5000 rubler for det.

Normalt er spotlights eller LED-lys indbygget i lamellerne. To lamper med ledninger vil koste omkring 500 rubler. Derfor, for et standard badeværelse på 2,5 kvm. bliver nødt til at bruge ca. 3000 rubler. på lamper og ledninger.

Professionelle installatører påbegynder installationen af ​​et system af aluminium lameller fra 1000 rubler. pr. kvadratmeter. Men da installationen ikke er for kompliceret, er installationen af ​​loftet ret muligt at gøre det selv og spare på service fra specialister.

Forberedende arbejde

Før du går til hardwareforretningen, skal du gøre dig klar til arbejde:

To personer er nødvendige for at installere loftet, fordi det vil være meget svært for en at klare. Undlad at forsømme forberedelsen af ​​loftet for montering af stativsystemet. Dette vil undgå sådanne problemer som rustflader, skimmel og svampe, der lækker gennem huller eller revner. Klargøringen af ​​loftet omfatter følgende handlinger:

 • Vi fjerner fra loftet det, der let kan fjernes af sig selv, du kan vaske hvidvask eller let skræl peelingskilden, fjern tapetet eller andet gammelt loftdæksel.
 • Gips dyb sømme og huller;
 • Jordet substratet grundigt med antisvamp og vandtæt primer.

Rammeinstallation og profilinstallation

For ikke at blive forvekslet med antallet af elementer i det hængende skinneloft på aluminium, skal du først foretage alle de nødvendige målinger og beregninger og tage også hensyn til panelernes egenskaber. Denne tilgang vil bidrage til at undgå uønskede økonomiske omkostninger og fejl under installationen.

 • Ved måling af niveaumærket på væggene på rammens installationssted. I så fald skal du tage hensyn til den dybde, der kræves til installation af indbyggede lamper.

Arbejdet er færdigt! Nu har du et unikt, stilfuldt aluminium rackloft, som vil være en utvivlsom udsmykning til din lejlighed eller hus! Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at rette installationen af ​​loftet med dine egne hænder!

Montering af rackloft i badeværelset og omkostningerne ved paneler

På grund af deres fugtighedsbestandighed og korrosionsbestandighed anvendes slattede loftsbeklædning ofte i våde områder, f.eks. I en pool, badeværelse eller i køkkenet. Rackloft på badeværelset kan modstå høj luftfugtighed og direkte eksponering for vand. Det er nemt at rengøre, holdbart og uhøjtideligt i plejen. Ud over praktisk funktionalitet skelnes sådanne loftsbeklædning med en række design og skønhed. Aluminiumsplader gør det muligt at montere buede overflader og lofter på flere plan med glatte overgange mellem tier.

Valg af stativdække til badeværelset

Konstruktionen af ​​stativsystemer består af lejeprofiler, snorre, suspensioner og skinner.

Det sidste produkt er lavet af forskellige materialer:

Inden du installerer et sådant ophængningssystem i badeværelset, skal du vælge en strimmel fra et materiale, der er egnet til drift i et rum med våde processer:

 1. Produkter fra et træ varierer i skønhed og økologisk renhed. Imidlertid er de dårligt tolererede forhold med høj luftfugtighed, som er modtagelige for mikroorganismer, ikke adskiller sig i brandmodstand og holdbarhed. Derfor er brugen af ​​træplader på badeværelset bedre at afvise.
 2. Plastplader får lov til at fungere i et fugtigt rum. Produkterne adskiller sig lethed, uhøjtidelig i forlader. Plastplader rotter ikke og beskadiges ikke af forme. PVC-produkter betragtes dog som brandfarlige. I tilfælde af brand frigiver de giftige forbindelser. Plastens levetid er kortere end for metalplader. Materialet bliver gul over tid.
 3. Stålpaneler adskiller sig i rimelig pris. De bruges normalt i industrielle lokaler. Selv stærkt stål er ikke beskyttet mod korrosion, så produkter fremstillet af dette materiale anvendes ikke på steder med høj luftfugtighed. For at beskytte mod korrosion påføres galvaniseret belægning på stålplader. Selvom sådanne elementer er billigere end aluminiumsprodukter, er de galvaniserede loftslofter ikke kendetegnet ved skønhed og variation af designindretning.
 4. Den bedste løsning - aluminiumsloft på badeværelset. Aluminiumsplader er lette, fugtsikre, holdbare og brandsikre. De er ikke forkælet af skimmel og råd, de er ikke udsat for korrosion. Overfladen er nem at rengøre og kræver ikke særlig pleje. Disse lofter er holdbare og smukke, fordi der er mange muligheder for dekorativt design. Hvid, farvet, mat, glans, krom, spejl og polymer lameller kan anvendes.

Det er vigtigt! Loft i badeværelset af aluminiumpaneler - dette er den bedste løsning til et vådt rum. På grund af de mange forskellige teksturer, farver og former får du en original og holdbar belægning.

Fordele og ulemper ved rack coatings i badeværelset

Rack loftsystemer tilbyder følgende fordele:

 • Aluminiumpladerne ruster ikke, ændrer ikke farve, oxideres ikke, må ikke brænde. De påvirkes ikke af forskellige mikroorganismer. De er modstandsdygtige over for fugt og modstår direkte indtrængning af vand.
 • Installation af rackloftet i badeværelset med egne hænder er en ret simpel ting, som selv en begynder kan gøre. Enkelhed og hastighed ved montering sikres ved tilstedeværelsen af ​​de nødvendige komponenter, holdere med låse, profiler og bøjler.
 • Bag et falsk loft kan du bane kommunikation, installere belysning, skjule basefejl og udragende bygningskonstruktioner.
 • Flere paneler er nemme at demontere for at erstatte eller give adgang til reparation og inspektion af hjælpeprogrammer.
 • Belægningen kan betjenes med forskellige typer armaturer.
 • Aluminiumsoverflade kan vaskes. Hun kræver ikke særlig pleje.
 • Bundloftet behøver ikke forberedelse og justering.
 • Glat metal reflekterer og refrakterer lys godt, hvilket giver god belysning af rummet og energibesparelser.
 • Takket være uafhængig installation er omkostningerne til stativsystemet lavere end køb og professionel installation af spændingsmaterialet. Selv den høje pris på slattedlofter i badeværelset pr. Plads er ikke så skræmmende, fordi området i rummet er lille.
 • Et stort udvalg af farver, overfladeteksturer og overordnede dimensioner samt muligheden for at skabe flere niveauer og bøjede overflader betragtes også som fordele.
 • Imponerende levetid, der når et halvt århundrede.

Ulemper med loftkonstruktioner lavet af aluminiumpaneler:

 1. Prisen pr. M2 aluminiumsklaploft er 8,4-19,2 $ / m². Og bemærk at prisen på installation af loftet loftet af professionelle håndværkere er $ 8 / m².
 2. En anden ulempe ved disse strukturer er at sænke rummets højde. Den minimale værdi, som loftet falder til, er 5 cm. Hvis der er indbyggede lamper eller skjult belysning, falder overfladen endnu lavere.
 3. Den største ulempe ved sådanne systemer er umuligheden af ​​at erstatte et element. Hvis du skal demontere en skinne, skal du adskille en del af dækslet før det.

Monteringsteknologi

Lad os nu tale om, hvordan man installerer et slattedak på badeværelset. Takket være trinvise instruktioner kan alt arbejde udføres uafhængigt.

Målinger og beregning af nødvendige materialer

Baseret på omkredsen og arealet af badeværelset er tællingen af ​​mængden af ​​materialer som følger:

 1. Den samlede længde af bæreprofilen, som er monteret på væggene i rummet, er lig med badeværelsens omkreds.
 2. Antallet af loftsdæk (strengere) bestemmes under hensyntagen til, at de er fastgjort til basisfladen gennem 1200 mm. Desuden er disse elementer vinkelret på skinnernes placering.
 3. Til montering af strengere skal der opsættes suspensioner. Deres antal er lig med loftsdækets samlede længde, divideret med 1,2 m. Det er med denne tonehøjde, at justerbare suspensioner er monteret.

Det er vigtigt! Hvis højden af ​​rummet er lille, er bundloftet ret fladt, og kommunikationen vil ikke blive lavet i loftet, så kan du gøre uden suspensioner. Strenge er monteret direkte på hovedloftet.

 1. Antallet af skinner tælles med gulvpladsen. Hvis designet er åbent, tager vi hensyn til trinstrimlerne. For lukkede systemer er rummet i rummet tilstrækkeligt til at opdele sig efter området af en skinne og rundt værdien til hele elementet.

Værktøj og materialer til arbejde

Fra materialer har du brug for loftskinner, holdere, suspensioner, guide profiler. For lukkede systemer, køb intergap indsatser. Du skal også bruge klumper og skruer til fastgørelseselementer.

Fra værktøjerne, lager i følgende:

 • stige eller stilladser;
 • perforator og boremaskine;
 • laser niveau;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • målebånd, blyant og lineal;
 • saks til metalarbejde;
 • maling ledning.

Det er vigtigt! Inden rammen monteres, er bundloftet rengjort af den gamle dårligt monterede finish. Steder med skimmel er antiseptisk behandlet. På forberedelsesstadiet udføres lægning af ingeniørkommunikation.

Montering ramme rack loft

Inden montering af understøtningsrammen skal vægge og loft i badeværelset være markeret. For at gøre dette udskyder vi ned fra den lave vinkel det mærke, hvorpå vores loft falder. Ved hjælp af laserniveauet laver vi de samme mærker i andre hjørner. Alle punkter er forbundet med linjer tegnet med maskeringsledning. På loftet laver vi layoutet af installationsstederne for strengere og suspensioner.

Efter sammenbruddet, fortsæt til samlingen af ​​rammen:

 1. Langs linjerne på vægoverfladen installerer vi bæreprofiler. Fastgør dem til skruer og dykker, som er installeret i trin på 50 cm. Vi sætter ekstreme fastgørelsesdele fra vægge i en afstand på højst 5 cm.
 2. Ifølge layoutet på bundloftet monteres justerbare suspensioner. Til fastgørelse af hvert element bruger vi to dowels og skruer. Ekstra suspensioner er monteret fra væggene med en hældning på 300 mm, og elementerne i midten af ​​rækken er installeret efter 120 cm.
 3. Vi vedhæfter strengere til suspensionerne. Samtidig er hver holder skåret i længden i forhold til rummets størrelse, men således at der er en afstand på 1 cm fra enderne. På grund heraf kan materialet udvides frit, da temperaturen i lokalet ændres.
 4. Vi justerer suspensionens højde med specielle klip, så alle strengere er placeret i samme plan.

Montering af metal lameller

Før montering af hver skinne udpakker og fjernes fra beskyttelsesfilmens overflade. Produktet er skåret af størrelsen af ​​rummet. Samtidig skal længden af ​​hvert element være 0,5 cm kortere end afstanden mellem de modsatte bærerprofiler.

Enderne af skinnerne kommer vi ind i sporets vægreleje. Låsen på langsiden er fastgjort på stringer. For at snappe skinnen ind i loftholderen er det tilstrækkeligt at trykke let på elementet med låsene til rillerne.

Det sidste element af dækslet er skåret i bredde. Derefter kommer vi i sporet af vægprofilen til den afskårne kant af sladen. Vi sætter en ende op til stop i sporets vægspor, og den anden indsættes i produktets rille på den modsatte væg og skifter lidt skinnen. Longitudinal lås snaps på tagskinnen.

Ved samling af belægningen skæres huller på forhånd til belysningsenheder på forhånd. Installation af armaturer og deres tilslutning udføres efter installation af alle skinner.

Installation af rackloftet i badeværelset: en liste over materialer og instruktioner til arbejdet

Det er en meget rimelig løsning at montere et loftplade på badeværelset, i køkkenet eller i et andet rum med høj luftfugtighed, da der under sådanne forhold ikke er nogen anden finish som holdbar.

Desuden vil den ophængte konstruktion have en perfekt flad overflade og give dig mulighed for at placere stilfulde indbyggede lys.

Vi tilbyder læseren at kende bekendtskab med teknikken til montering af rackloftet i badeværelset, som som han kan se, ikke er svært selv for en nybegynder.

Udvælgelse af aluminiumspaneler

Først og fremmest skal du bestemme, hvordan loftet vil være.

Aluminiumsplader fås i en ret forskellig ydeevne:

 1. Farve. En bred vifte af matt hvid til guld er tilgængelig.
 2. Form.
 3. Størrelse.
 4. Tilstedeværelsen af ​​perforering. Giver ventilation mellem lamellerne og gulvpladen.

Formen skelner mellem tre typer skinner:

 • klassisk rektangulær form uden afrunding (de hedder "tysk");
 • med afrundede hjørner (italiensk ");
 • med en speciel formular ("designer"): normalt lidt mere kompliceret at installere.

Længden af ​​skinnerne (standardområde - 2,5, 3, 4 og 6 m) skal vælges under hensyntagen til badeværelsens størrelse, så trimningen forbliver så lille som muligt.

Aluminiumpladerophæng

Bredden af ​​panelet er opdelt i:

 • bred (25 - 30 cm): ingen visuelt afgrænsende elementer, så overfladen af ​​loftet ser solid ud;
 • smal (85, 100, 150 mm): Har klart definerede kanter, så grænserne på hver skinne er let at se efter installationen.

Derudover kan du installere en række indsatser mellem smalle lameller, der gør konstruktionen af ​​konstruktionen mere spektakulær.

Hvad er nødvendigt for installation?

Udover skinnerne vil mesteren have brug for flere elementer såvel som værktøjer. Men først skal du svare på spørgsmålet: Hvornår skal du starte installationen?

Valget af tid til at installere strukturen

Et positivt træk ved slattedækket er, at dets installation ikke finder anvendelse på enten "våde" processer eller at beskidt generelt. Derfor kan du engagere dig i sin enhed i slutningen af ​​reparations epic.

Denne taktik er helt i overensstemmelse med den almindeligt accepterede rækkefølge af indretning: de starter normalt fra gulvet og bevæger sig fra bunden op til loftet.

Nødvendige materialer og værktøjer

Ud over panelerne skal du købe:

 • guider (metalstrimler med en speciel profil);
 • Traverse (elementer til hvilke lamellerne vil blive fastgjort);
 • suspensioner for traverse (i mængden 2 - 3 for hver passage);
 • dowels og skruer.

Den samlede længde af traversen bestemmes ud fra, at de vil blive installeret i trin på 1 - 1,2 m.

Alle materialer skal som altid købes med en vis margen. Det vil være nødvendigt, hvis nogle elementer ved et uheld bliver beskadiget under installationen, samt i tilfælde af udskiftning af beskadigede elementer i fremtiden.

Du skal også sørge for tilgængeligheden af ​​sådanne værktøjer:

 • niveau: det er bedre at tage ikke boble, men vand (to glasrør forbundet med en lang gummi);
 • markeringsværktøj: markør, ledning;
 • Punch;
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • konstruktion kniv (hvis PVC paneler anvendes);
 • saks til metal;
 • roulette hjul

Installation af perimeter guider

Arbejdet begynder med fastgørelsen af ​​guider til væggene, som samtidig fungerer som den dekorative indramning af loftet. Alle skal være placeret:

 • strengt vandret
 • i en afstand på ca. 10 cm fra gulvpladen.

Den anden ting er en anbefaling: 10 cm - det er den optimale værdi, som ikke reducerer højden af ​​rummet væsentligt og samtidig giver dig mulighed for nemt at placere alle elektriske og armaturer.

Om nødvendigt kan den justeres i enhver retning.

Hvordan opnår man en strenge horisontal position af guiderne? Det er ikke fornuftigt at afsætte lige afstande fra hovedloftet - der er ingen garanti for, at pladen selv ligger strengt i vandret plan. Du kan "danse" fra gulvet, da det altid er justeret med niveauet.

Men den mest pålidelige måde er at lave mærker med vandstand. Brugen af ​​dette værktøj eliminerer enhver fejl, der ville have været opstået, når afstanden blev forsinket med et målebånd eller ved hjælp af et laserniveau af bobletypen.

Vi markerer mærkerne lavet med lige linjer, afbrudt ved hjælp af en spændet ledning, hvorefter vi fastgør dykkerne langs guiderne langs dem (bred side). Monteringsfasen af ​​fastgørelsesanordninger er 40 cm.

Rack loftsinstallationsskema

Hvis guider er monteret oven på en flisebelagt foring, er det meget ønskeligt at undgå at fastgøre huller i sømene mellem fliserne. Hvis du stadig havde det, skal du bore et hul med en speciel øvelse til keramik og uden perforeringstilstand.

Hvis metalstangen skal trimmes, kan dette ske med metal saks.

I hjørnerne er guiderne indsat i den anden.

Blandt loftsystemer er lamperne i badeværelset valgt på grund af den relative let installation og æstetiske udseende af konstruktionen.

På hvordan man blæser loftet i badeværelset, kan du læse her.

Gipsvæg - et materiale, hvorfra du kan skabe et interessant dekorativt loft på badeværelset. Du kan læse mere om egenskaberne af gipsvægslofter.

Montering af suspensioner og traverse

Denne fase af installationen af ​​aluminiumsloftet er lavet i denne rækkefølge:

 1. På pladen slår vi af lige linjer vinkelret på skinnerne i det fremtidige loft. Afstanden mellem linjerne er 1 - 1,2 m, i samme afstand skal den første og den sidste af dem adskilles fra de nærmeste vægge. Dette er markeringen til transverse installation.
 2. Langs hver linje installerer vi ensartet 2 - 3 suspensioner, skruer dem på gulvpladen med to dowels. Efter at have fastgjort en suspension, skal begge "benene" bøjes ned.
 3. Mellem de øverste kanter af styrene mod hinanden, der tidligere er boltet til væggene, strækker vi ledningen eller tråden for at indikere horisontalplanet.
 4. Vi installerer traverserne, placerer dem mellem "benene" af suspensionerne i den ønskede højde og skruer dem med selvlukkende skruer. Traverses skal ligge langs flyet angivet ved anstrengte tråde. Således vil de være over guiderne installeret langs rummets omkreds. I længden skal hver traverse være næsten fra væg til væg (efterlade små huller). Den kan bestå af flere korte strimler, der sikrer hver af dem på deres egne suspensioner og holder dem sammen.

Enderne af "benene" af suspensioner under traversbøjningen opad (de ville forhindre installation af lamellerne).

Loftmontering

Så overvej hvordan man monterer og monterer et slattedæksel. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

 1. Beskyttelsesfilmen fjernes fra strimlerne. Dette skal ske i sidste øjeblik for at forhindre skade på grund af uforsigtige handlinger af kanterne eller dekorative belægninger.
 2. Skær med en byggekniv (PVC-skinne) eller med et saks til metal (aluminium) et fragment af den ønskede længde.
 3. Hvis der monteres et armatur i dette panel, skal der skæres i et rundt hul: en cirkel er trukket, flere små huller bores gennem den. Mellemrummet mellem hullerne skæres, hvorefter kanten af ​​det resulterende runde hul er jordet.
 4. Den forberedte skinne vikles med begge ender i styrprofiler på modsatte vægge, og i midterdelen snaps til tværstængerne (de er udstyret med specielle tænder).

Visuel layout af rackloftet

Installation af armaturer

Lyskilder kan arrangeres på forskellige måder:

 • langs væggene omkring omkredsen;
 • langs kun lange vægge;
 • forskudt over loftet;
 • asymmetrisk med koncentration over arbejdsområder.

I tilfælde af PVC-paneler bør lamperne ikke udstråle for meget varme.

Lofter lavet af plastpaneler har fremragende fugtresistens, så de anvendes meget i badbehandling. Hvordan man laver et loft på plastpaneler, læses på vores hjemmeside.

Tips til installering af et loftsloft på badeværelset findes her.

I et fugtigt rum anbefales det at installere et lavspændingsbelysningssystem, for hvilket der kræves en spænding på 12 eller 24 V. Derudover er det mere økonomisk. Nogle halogenlamper er designet til en sådan strøm samt lamper af den nye generation - LED'er. Sidstnævnte er karakteriseret ved særligt lavt strømforbrug og betydelig ressource.

Fordele og ulemper ved aluminium lofter i badeværelset

Begynder at reparere på badeværelset, er det meget svært at bestemme designet. At vælge et bestemt materiale er også problematisk.

Da sortimentet af efterbehandling materialer på det moderne marked er ret bredt og varieret, er købere nogle gange tabt og kan ikke nå en endelig beslutning.

Loftet i badeværelset er måske en af ​​de vigtigste detaljer, ikke mindre signifikant end væggene eller gulvet. Loftets udsmykning gives undertiden utilstrækkelig opmærksomhed, de betragter dette problem som sekundært.

Mange kan ikke engang tro at denne del af rummet kan være en god tilføjelse til interiøret.

Hvad man skal vælge, hvordan man laver reparationer ser harmonisk ud, simpel og ikke dyr i form af penge? Du kan få svar på dette spørgsmål ved at læse denne artikel.

Hvad er det?

Lad os overveje, hvordan løsningen på spørgsmålet om interesse for os er loftet i et aluminiums badeværelse. Hvis du tager højde for dette rums specificitet, er dette materiale bedst egnet til afslutning af loftet.

Amatør kan synes, at et sådant valg ikke er troværdigt. Men enhver ekspert vil fortælle dig, at aluminiumslofter er praktiske, de er ikke vanskelige at installere, og det vigtigste er bæredygtigt og sikkert i drift. På grund af deres udseende kaldes de ofte "slatted". Hvordan ser et loft ud?

Disse er separate bjælker, hvis længde er 3 - 4 meter. Hvis bjælkerne er planlagt til at blive anvendt som færdiggørelseselement, tilpasses de let til den ønskede størrelse. Hver plank har en bredde på 10 cm. Der er lameller med tre modifikationer: åben, lukket og med indsatser.

Aluminium kan lamineres, for eksempel farven på træ, guld, sølv og så videre. For nylig er materialet blevet meget populært, og det har ført til stor konkurrence blandt producenter, der forsøger at tilbyde kunderne en række forskellige designformer og farver. Kort sagt, variationerne til udsmykning af værelset, en hel masse.

Der er flere typer af aluminium lofter:

 • Rack hængende - den mest populære på grund af nem installation og usædvanligt udseende. De er åbne og lukkede. Reiki er monteret på styringsprofilen ved at snappe. I dette tilfælde er det meget vigtigt at foretage præcise målinger, lamellerne skal tages lidt længere end loftet. Dette er den eneste måde at undgå revner.
 • Kassette - det installeres ganske sjældent. Et sådant loft er lavet af firkantede eller rektangulære plader. De sælges i sæt, som adskiller sig fra hinanden i designløsninger. Dette kan være skiftet af farve eller form af panelerne. Denne mulighed anbefales ikke til brug i små værelser. Ellers vil rummet virke endnu mindre. Dette design er ideelt til værelser med et stort loftsområde.
 • Designet af individuelle ordre (designer) - er ekstremt sjælden. Den dyreste og tidskrævende løsning. På egen hånd at gøre et sådant loft vil ikke lykkes.

Fordele og ulemper

Dette materiale har en række fordele.

Efter at have installeret et aluminiumloft på badeværelset har vi følgende fordele:

 1. Lethed. Dette design har en lille vægt. For at installere det, behøver du ikke at forstærke profilen og desuden installere pakningen. Hvis badeværelset ikke er stort, vil det være nok at montere tre tværgående profiler med låse og sidedekoration. For stærk fiksering af paneler og høj kvalitet installation af dette vil være nok.
 2. Holdbarhed. Disse paneler vil tjene dig i mere end et dusin år. Reparation kan være nødvendig i tilfælde af at kun meget "forsøge" at ødelægge det. Aluminium er modstandsdygtig over for forskellige mekaniske belastninger. Selv om det sker, at naboerne oversvømmer dig ovenfra, vil loftet ikke lide.
 3. Vandtæt. Aluminium vil ikke blive udsat for rust og oxidation som andre metaller ved kontakt med vand. Denne ejendom er meget vigtig for værelser som et bad, hvor luftfugtigheden altid er forhøjet. For yderligere beskyttelse mod fugt er materialet dækket med et beskyttende gennemsigtigt lag eller en speciel maling.
 4. Elementær pleje. Overfladen af ​​aluminium er ikke krævende med hensyn til rengøring. Det er nemt og nemt at passe på. Det vil være nok at tørre loftet med en klud fugtet med sæbevand. Rengøringsmidler, der indeholder slibemiddel, anbefales ikke. Da dette kan forårsage ridser.
 5. Enkelheden af ​​installationen. Hvis du følger instruktionerne og konsekvent udfører alle handlinger, kan du installere paneler selv i et stort rum i 1 - 2 dage. For at gøre alt rigtigt behøver du ikke nogen specielle færdigheder. Et meget vigtigt punkt - om nødvendigt delvis udskiftning af nogle elementer i loftet, kan det gøres uden at nedbryde hele strukturen.
 6. Aluminium har fremragende lydisoleringsegenskaber. Du kan slappe af i fuldstændig stilhed. Du vil ikke høre alt der sker på naboerne på gulvet ovenfor.
 7. Sikkerhed og miljøvenlighed. Med hensyn til sikkerhed har aluminiumpaneler vist sig at være gode. Dette materiale er ikke brandfarligt. Derfor bør du ikke være bange for utilsigtet tænding. Hvis der sker en brand, vil aluminiumspladerne ikke tillade ilden at sprede sig længere, og de afgiver ikke skadelige giftige stoffer under påvirkning af høje temperaturer.
  Før du kommer til butikshylderne, testes dette produkt grundigt for overholdelse af miljøbestemmelser.
 8. En række forskellige farveindstillinger til skinner giver dig mulighed for at lave flerniveauovergange i lodrette og vandrette planer. Du vil kunne bringe dine mest lydige indvendige fantasier til livs.
 9. Stort potentiale til at bruge installationen af ​​forskellige typer belysningsarmaturer. Belysningszoner kan adskilles fra hinanden. Systemets designmuligheder gør det muligt at gøre det.

Ulemper. Der er kun få af dem.

 1. Ved montagearbejde er det nødvendigt at håndtere aluminiumspaneler meget omhyggeligt, da de er let at bøje og kan blive beskadiget. Synlige bukser vil være meget svært at slippe af med.
 2. Ved installation af et design kan små huller forblive. Dårlig konstruktion vil være synlig på grund af intern belysning. For at løse problemet, sættes lamper på hætter.

Find ud af denne artikel, om du skal lave et loft i badeværelset.

DIY installation

Hvilke værktøjer har du brug for til dette:

 • bore;
 • Punch;
 • niveau;
 • saks til metal;
 • målebånd;
 • linje;
 • meget skarp kniv;
 • markør;
 • dowels og skruer.

Trinvise instruktioner:

 1. Installer guider rundt om badeværelset. Markér med en markør hvor stedet for det nye loft vil være. Fra den eksisterende afstand skal være 5 - 6 cm. Tag niveauet og overfør dette mærke langs omkredsen (trin 1m). Vi tegner en flad linje. Vi bruger mærkerne til at måle længden af ​​væggen og skære den nødvendige størrelse af vinkelprofilen med metal saks.
 2. Installer suspensioner. Med hjælp af roulette markere de steder, hvor lejedækene skal monteres. Det første mærke skal være i afstanden 35 - 40 cm fra væggen, den næste efter 1 meter parallelt med hinanden. Suspensioner er fastgjort med skruer med dowels. Nøjagtigheden af ​​deres installation skal kontrolleres efter niveau.
 3. Fastgør støtte dæk. Ideelt set bør afstanden mellem dem ikke være mere end 1 meter. Traverser er fastgjort til skinnerne vinkelret på linje med profilen, som du har spikret rundt omkretsen. Dæk er fastgjort til suspensionerne ved hjælp af en skruetrækker. På dette stadium af arbejdet bør ikke laves den mindste fejltagelse. Kvaliteten af ​​det fremtidige loft afhænger af det.
 4. Installer rackloft. Det første skridt er at frigøre lamellerne fra beskyttelsesfilmen og skære dem til rummets størrelse. Sæt lamellerne ind i styrene og smæk dem langs længden af ​​låsene. Alle lameller er installeret tæt på hinanden, så der mellem dem er der ingen huller og huller. Dækhøjden kan justeres. Dette opnås ved at ændre dybden af ​​skruer (hvis dækket er fastgjort til loftet) eller ved at anvende justerbare suspensioner. Den dekorative sokkel er den sidste, der skal installeres. Uden det vil loftet ikke se pænt ud og ikke have et komplet udseende.

Do-it-yourself installation er færdig. Du skal bare rense rummet.

Hvilken slags armaturer passer?

Lamper til denne type loft anvendes i flere sorter, de kan være:

punkt, forsænket, raster, LED, fluorescerende, halogen og glødelamper. Når du vælger en belysningsenhed, bør du være styret af følgende krav:

 • lampeffekt og dets spektrum bør være bedst egnet til et bestemt rum
 • Lampens størrelse skal se harmonisk ud med loftets niveau.
 • Lampen skal vælges for den maksimale arbejdstid. For ofte at afmontere strukturen for at erstatte den.

Pleje af loftet på aluminiumspaneler

Lethed og enkelhed ved pleje af aluminiumsoverfladen af ​​loftet er indlysende. Alt hvad du behøver for rengøring er en klud og en svag sæbeopløsning. Et par minutter brugt, og dit loft vil have et uberørt skinnende udseende. Det kondensat, der har lagt sig på loftet under tørring, vil ikke efterlade nogen mærker.

Hvordan vælger man en udstødningsventilator i badeværelset og installerer den korrekt?

Hvordan man designer et badeværelse med et toilet? Læs denne artikel.

Prisen på materialer og arbejde af mesteren

For at vide præcis, hvor meget et aluminiumloft vil koste dig, skal du udføre de korrekte målinger af loftet.

I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for alle siderne og fordybningerne på væggene for at bestemme paneleretningen. For ikke at forveksle med målingerne kan du bruge en specialists ydelser. Det vil koste dig omkring 400 - 600 rubler.

Prisen på aluminiumpaneler afhænger af fabrikanten, skinnernes bredde, materialets kvalitet:

 • Et 3 meter panel kan koste 110 - 112 rubler, en 4 meter panel - 150 - 160 rubler.
 • Prisklasse guider kan variere fra 180 til 600 rubler per stykke.
 • Indlæg og dekorative baseboards vil koste dig fra 180 til 500 rubler per enhed.
 • Tilslutningsmekanismer koster fra 70 til 250 rubler.

Erfarne aluminium loftsinstallatører opkræver gennemsnitligt 500-600 rubler per kvadratmeter for deres arbejde.

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS, eller bliv afstemt med Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Montering af hængende rækværk gør det selv

Oversigt over hovedtyperne af slattedlofter: aluminium, zink, plast. Analyse af måder at installere dem på. Installation guide suspenderet loft badeværelse med egne hænder.

Rack lofter, først dukkede op på det indenlandske byggemarked i begyndelsen af ​​90'erne, og i dag taber ikke popularitet. De erhvervede deres navn på grund af geometriske træk, da de danner sådanne hæmmede lofter fra smalle aluminiums- eller zinklameller.

Årsagen til deres specielle popularitet er det ophængende udseende af den ophængte struktur under vægge, som du med succes kan dekorere den ujævne overflade af hovedloftet. Derudover er de berømte for nem installation uden brug af ekstra udstyr. Derfor, for at lave et rackloft i badeværelset med egne hænder vil være under kraft af enhver, der ønsker det.

Det er nok bare at vælge komponenterne korrekt og kende de vigtigste punkter i montageinstallationen.

Typer og fordele ved racksystemer

Rackloft er en struktur, der omfatter et ophængt rammesystem og beklædningspaneler. Materialet til fremstilling af efterbehandlingspaneler tjener oftest plast, galvaniseret stål eller aluminium.

Rack designs fra polyvinylchlorid afviger i den lille vægt, men den lave holdbarhed. Zinkloftestrimler er mere modtagelige for korrosion. Og derfor er det ikke tilrådeligt at installere dem i badeværelser og køkkener, idet fugtigheden ofte overstiger tærsklen på 70%.

"Golden mean" kan betragtes som aluminiumpaneler, der kombinerer de positive egenskaber ved plastik og galvaniserede modstykker. Blødt materiale er ikke bange for vand og er ikke udsat for korrosion. Vil gemme et sådant loft og fra unødige omkostninger i tilfælde af oversvømmelser af naboer.

Der er to muligheder for installation af rackregimenter:

 • Lukket type - indebærer installation af en metalramme og installation af panelerne selv. I mellemrummet mellem de tilstødende paneler lægges interstitial indsats, som giver et dekorativt design.
 • Åben type - giver ikke mulighed for at fylde mellemflodens rum. De danner en sammenhængende og glat overflade.

Åbent systemer har god ventilation og derved eliminerer sedimentationen af ​​vandkondensat på en stativoverflade. Men uanset installationsmetoden eliminerer arrangementet af rackloftet behovet for opførelse af kraftige rammesystemer.

Med hensyn til det æstetiske aspekt kan du med succes gennemføre de mest ambitiøse ideer takket være de mange forskellige teksturer og en bred farvepalet ved hjælp af lath designs. Idéer til registrering kan hentes fra billeder på tematiske fora på netværket.

Spektakulært design kan oprettes ved hjælp af krøllede rack paneler. De bueformede elementer hjælper med at forme bøjningerne, hvilket giver en glat overgang mellem to værelser med forskellige lofthøjder.

Videovalg: muligheder for at afslutte køkkenet med flodlofter

Suspenderede komponenter

For at lave et slattedæksel med egne hænder er det vigtigt at kende typen og formålet med hovedelementerne i systemet.

Alle komponenter, der anvendes til installation af slattedlofter, har en ikke brændbar base. Og takket være støv- og vandafvisende belægning er delene stærke og holdbare.
Til salg er der slattedlofter, der kan monteres som en designer. Det er også muligt at tilpasse ophængningssystemet, hvor aluminium eller galvaniserede paneler kan have non-standard dimensioner.

Hovedelementerne i rackloftet er:

 • Stingers - de riller udstyret lameller er designet til at fastsætte fremspringene af beklædningspaneler. De kan have forskellige størrelser og vælges i overensstemmelse med størrelsen af ​​skinnerne selv. Disse lameller giver dig mulighed for at adskille en del af strukturen uden meget besvær for at reparere fejlbehæftede værktøjer eller udskifte beskadigede dele.
 • Suspensioner - kan være forårstype eller udstyret med nåle. De er konstrueret til at holde ophængssystemet, hvilket forhindrer dets sænkning. På grund af længden af ​​suspensionerne er det muligt at sænke loftet til en forudbestemt højde, hvilket gør det muligt at placere udstyret i den resulterende niche eller elektriske ledninger.
 • Guide og mellemprofiler - er nødvendige for rammerne. De er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,3-0,5 mm. Længden af ​​de færdige produkter er 4-6 meter.
 • Beklædningsplader - kan være fremstillet af aluminium, plast eller stål. Ofte har de et spejl eller en reliefflade. Bredden af ​​skinnerne varierer i området 50-200 mm, og længden af ​​produkterne kan nå 10 meter.

Tip: For at beregne antallet af skinner, profiler og fastgørere korrekt for at installere et slattedæksel med egne hænder, kan du bruge den latte loftkalkulator. Til beregninger er det nok at indstille parametrene for badeværelset, på grundlag af hvilket der opnås de nøjagtige mængder af materialet.

Samlingssekvens

Teknologien til at montere loftet med egne hænder indeholder en række grundlæggende trin:

  1. Overfladebehandling. På dette stadium bestemmer loftets højde og afstanden mellem overfladerne. Disse parametre afhænger af, hvad der skal lægges i mellemnicher, for eksempel: rør, ventilationskanaler eller kabelkanaler. Højde på interceilrummet bestemmes også i overensstemmelse med dimensionerne af de valgte belysningsarmaturer. Ved vedhængslampe til halogen- eller LED-lamper er det nødvendigt at tilvejebringe mindst 130 mm højde. Under installationen af ​​forsænket armaturer er det tilstrækkeligt at tildele det mindste areal, der kræves til ledende elektriske ledninger og monteringsarmaturer.

OBS: I badeværelserne, hvis højder på vægge ikke overstiger 2,5 meter, er interceilrummet minimalt. Til dette fastgøres stingerne direkte til loftet og tilpasses med specielle pakninger. Til belysning i disse tilfælde vælges vedhængslampe. Loftoverfladen er nivelleret og rengøres, først efter at de skifter til dens mærkning.

  1. Overflademærkning. Til installation af loftet med egne hænder skal du bruge et sæt værktøjer, der indeholder
   • roulette;
   • Elektrisk boremaskine;
   • skruetrækker;
   • tænger;
   • Saks til metal eller sav.

De begynder at markere fra den mest lige væg i rummet. Efter at have afgået fra bundloftet for den udpegede afstand til installationen af ​​konstruktionen, udfører de en parallel linje for stingerinstallationen.

Tip: For at rette op i et vandret plan anbefaler guiden at anvende et bygningsniveau.

Fra denne linje, der bevæger sig langs væggen, tegner du parallelle linjer og opretholder et interval på 1,2 meter. Efter at have trukket hovedlinjerne til rammen på væggen, er punkter til installation af belysningsindretninger markeret på loftoverfladen.

Teknologien til montering af rackloftet i badeværelset med hænderne fremgår tydeligt af videoen

 1. Monteringsramme. Først og fremmest fjernes de vinkelformede bærerprofiler og fastgør dem med skruer i en ligevægtig afstand på 0,5-0,6 meter. Vejledninger indsættes i bæreprofilen, idet de placeres vinkelret på skinneretningen. Derefter monteres suspensionerne og opretholder mellem dem en afstand på 1,2 meter.
  For at skabe en plan overflade er stinger-systemet nivelleret efter niveau, ved hjælp af justerbare suspensioner til dette formål. For dette strammer fjederspændingerne op ved fjederen, og tappene skifter, hvilket giver den ønskede position.

Vedligeholdelse af slattedækket kræver ikke stor indsats. For at fjerne snavs kan du bruge traditionelle vaskemidler. Den vaskede overflade er poleret til en glans med en blød klud.

De vigtigste faser af installation af aluminium lofter i badeværelset

Rack hængende loft gør det selv

Loftet i huset er et af de vigtigste elementer i interiøret. Fra hans mål afhænger af hvor god og den positive effekt der vil være på ham. Taket er trods alt den meget detaljerede, der er næsten helt synlig. Ud over den lille platform, hvorpå lysekronen er fast, åbner resten af ​​sit rum sig for både husets beboere og alle dem, der besøger huset. Derfor skal færdiggørelsesprocessen næres så ansvarsfuldt og seriøst som muligt. Denne begivenhed omfatter udførelse af flere faser. For eksempel valget af typen af ​​loft, dets design, materialevalg og selvfølgelig spørgsmålet om, hvordan man installerer det. I sidstnævnte tilfælde er det muligt at skelne mellem to hovedmuligheder - at montere et fladt loft i et bestemt rum (i badeværelset, køkkenet eller toilet) med egne hænder eller at ansætte professionelle arbejdere herfor.

Montering af rackloftet.

Så hvis du er i stand til at klare installationen af ​​loftet og med valg af materialer, vil det være ret praktisk og økonomisk at lave en uafhængig reparation af loftet. Ofte tages loftreparationer til rådighed i sådanne rum, hvor luftfugtigheden er forhøjet. Deres installation skal behandles så ansvarligt som muligt, fordi ikke alle materialer er i stand til at modstå sådanne belastninger. Dette fører til en reduktion i livet af loftet af dårlig kvalitet. I dette tilfælde skal du enten kende alle funktionerne i dette eller det pågældende materiale til loftsbeklædningen eller søge råd og hjælp fra specialister på dette område. Oftere end andre, i badeværelset for at montere loftet, vælger materialer som plast eller aluminium. Rackloftet er ideelt ikke kun for at modvirke fugt, men også til selvinstallation.

De vigtigste skridt, der var nødvendige for at lave et ragged suspenderet loft i badeværelset med egne hænder

Diagram af hovedelementerne i loftstativet.

Den indledende fase er repræsenteret ved udvælgelse og køb af byggematerialer. For at klare det på bedst mulig måde skal du først måle loftet på badeværelset. For at gøre dette behøver du bare at bruge et målebånd og registrere alle de opnåede dimensioner, hvilket giver dig mulighed for mere præcist at bestemme omfanget af de erhvervede materialer. Når du har målt dit fremtidige slattedæksel i badeværelset, skal du gå til butiksmaterialerne med alle de opnåede data. Badeværelset vil se flotte aluminiumslister, guld eller sølv, fortyndet med smalle spejlede lameller.

I butikken vil du sandsynligvis stå over for problemet med at vælge materialets størrelse. Faktum er, at aluminium lameller er tilgængelige i to versioner afhængigt af deres længde. Så i hver hardware butik finder du skinner 3 og 4 meter lang. Deres valg afhænger af størrelsen af ​​rummet. For eksempel, hvis badeværelset er 2 meter langt og 1,5 meter bredt, så er den bedste mulighed at bruge fire meter skinner. I dette tilfælde kan du lave 2 af en skinne, spare materiale og reducere mængden af ​​affald. Så udover skinnerne har du også brug for andre materialer og værktøjer. Disse omfatter:

 1. Guide kam til montering af vinkler.
 2. Elektrisk ledning (1,5 cm tyk).
 3. Lysarmaturer.
 4. Dyvler.

Montering af loftet i badeværelset med egne hænder

Rack loftsplan med indsatser.

Først skal du udføre ledningsføringen af ​​elektricitet. Derfor skal du først trække den tråd, der gik til kontakten tidligere (eller fjern gipset med en mejsel for at komme til ledningen). Du skal vedhæfte den købte ledning til den.

Derefter kan du fortsætte med direkte reparation af loftet. For at gøre dette skal man ved hjælp af et bygningsniveau anvende mærker til badeværelsesvæggene, hvilket gør det muligt at fastgøre alle lameller så præcist som muligt. Glem ikke, at det er nødvendigt at trække sig lidt tilbage fra det indledende loft for at passe til lamperne under det nye loft. Det tager ca. 5-6 cm.

Det er af disse mærker, at metal hjørner kan fastgøres.

Men først skal de også skære ud efter vægternes størrelse. Når du har afskåret det nødvendige antal hjørner, skal du bore flere huller i dem for at fastgøre dowels (hver halv meter). Derudover læner hvert hjørne mod mærkerne, og ved hjælp af en simpel blyant på væggene er markeret de steder, hvor dommerne bliver skruet. Herefter bores hullerne allerede i væggen. Inden du lægger hjørnet på, skal du fjerne beskyttelsesfilmen fra den. Det er kun nødvendigt at sætte dykker ind i væggene og fastgør hjørnerne med skruer eller selvdrejende skruer.

Fastgøringskammen for at lave et loftsloft

Når hjørnerne er på plads, skal du vedhæfte en kam. Den skal fastgøres 90 ° til skinnerne. Det er på denne kam tænder er placeret, som vil låse aluminiumslister, mens du ikke behøver at udøve næsten ingen indsats. Først skal du vedhæfte kammen i en afstand på mindst 20 cm fra væggen og derefter hver halve meter. Dette stadium er meget vigtigt, da eventuelle uregelmæssigheder kan påvirke udseendet af det færdige ensemble negativt. Hvis loftet er fladt, og du ikke har planer om at bære yderligere belysning under det, kan du vedhæfte disse kamme direkte til det. I tilfælde af ledninger skal du reparere kammen på suspensionerne. Til dette er det nødvendigt at skære kamme af den krævede længde med metalskærer (i dette tilfælde er denne længde 1,5 m), hvorefter huller bores på hver af dem i en afstand svarende til afstanden mellem ophængene i loftet. Når alt dette er gjort, kan du vedhæfte kammen til rackloftet på skruerne. Så er det kun at skære alle lamellerne i halve og indsætte dem i kamrene.

Så, for at montere aluminium lameller på loftet vil have brug for:

 1. Dyvler.
 2. Sakse til metal.
 3. Suspensioner.
 4. Selvskærende skruer.
 5. Bor med en tynd og med pobedit bor.

Derefter begynder der normalt fra højre væg at montere metal- eller plastlameller. Men før det skal du også fjerne den beskyttende film fra strimlerne. For at montere flere armaturer i loftet skal du lave huller i lamellerne. Først efter det vil det være muligt at installere belysningen og dække resten af ​​overfladen med aluminiumslister. Der er en anden mulighed, hvor ledninger simpelthen passerer gennem hullerne i skinnerne, og lamperne monteres sidst.