Loftet cornices

Gardiner spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​det originale interiør. De giver rummet hygge, varme og bringer en vis fuldstændighed af stil. Det er vigtigt at tage højde for alt ved vinduets design, og i dette tilfælde er aluminiumsloftlister uerstattelige, fordi de er i stand til at holde næsten enhver sammensætning af vægt.

I denne artikel overvejer vi i detaljer de typer af loftkorn til gardiner af aluminium. Vi bestemmer i hvilket tilfælde det runde fastgørelsesorgan er optimalt, og hvor strengesystemet, hvor fleksibelt produkterne er osv.

Ceiling cornice lavet af aluminium - vil være den bedste løsning, uanset hvilken slags gardiner du vælger at hænge på. Det vil harmonisk passe ind i det indre af ethvert rum, både bolig og offentligt. På grund af denne alsidighed er disse fastgørelsessystemer bredt spredt og er blevet næsten uundværlige. De er gode, fordi de organisk passer ind i ethvert interiør, uden at trække opmærksomhed over for sig selv og give palme til gardiner. Og det er ikke alle fordele ved dette materiale.

Aluminium funktioner

For ganske nylig blev der brugt ganske store kurver af stål og naturligt træ overalt, men i dag har prioriteterne ændret sig.

Aluminium loftsystemer har følgende fordele:

 • Lethed. Må ikke afveje designet, hvilket gør det muligt at bruge forskellige designløsninger.
 • Holdbarhed og holdbarhed. Tjene dig i årtier!
 • Billig! Aluminium cornice kan købes til 500 rubler.
 • Plasticitet. Tillader dig at implementere originale løsninger.
 • Nem pleje. Kræver ikke noget særligt blidt middel. Forurening elimineres let med almindelig sæbeopløsning.

Vær opmærksom! Sådanne tagskærme virker kun visuelt skrøbelige. Faktisk er de i stand til at holde, som vægtløs tyll og tunge fløjlgardiner.

Moderne fastgørelsessystemer til gardiner installeres på to måder:

Typer af fastgørelsesdele og deres egenskaber

Vægmontering

Classic, den mest populære monteringsmulighed. Vægmodeller er ekstremt nemme at installere. De er bedst egnet til smalle værelser med højt til loftet - et bredt design, der spænder fra væg til væg, udvider visuelt rummet.

Loftsmontering

Denne løsning passer bedst til indretningen af ​​standardlejligheder. Ceiling cornice vil gøre rummet højere, og også skabe den virkning, at gardinerne er bogstaveligt talt "ude af ingenting".

Denne type vedhæftning er allerede mere kompliceret. Det største problem er, at du skal bore et monolitisk loft, som ikke-professionelle ikke kan gøre.

Typer af suspension systemer

Hvis du vælger dine egne aluminiumsklodser, vil du støde på et ret bredt udvalg af dem. De adskiller sig i udseende og tekniske egenskaber. Hvilken slags system er egnet i dette eller det tilfælde, vil vi forsøge at finde ud af det.

Fastgørelsessystemer til gardiner fås i 4 versioner:

omgang

Sådanne aluminiumsrammer i loftet - er den mest almindelige mulighed for hængende gardiner. De er en rund stang med en diameter på 1-4 cm.

Tekstildugen er fastgjort på dem på tre måder:

 • spændte gardinet lige på baren;
 • at have passeret baren gennem ringene syet ind i stoffet;
 • med kroge til gardiner og ringe, der sættes på filmen.

Advarsel! Når du bruger de to første muligheder for vask gardiner, skal du adskille tagskæggene. Den tredje mulighed i denne henseende er mest bekvem: For at fjerne gardinet er det nok at afbryde det fra kroge.

Runde monteringer er: enkelt, dobbelt, tredobbelt.

En enkelt tagskærme egnet til letvægts gardiner, såsom tyll. Loft aluminium dobbelte rækker skal bruges, når du vil tilføje vægtløs tyll med tyngre gardiner. I tre-trins design ud over de to stænger er der en streng. Dette design er nødvendigt for komplekse designløsninger, hvor lambrequins anvendes.

fordele

 • systemets universalitet - egnet til alle typer gardiner;
 • enkel installation, der ikke kræver særlig viden og færdigheder
 • mulighed for montering både på væggen og til loftet

mangler

 • begrænset længde
 • ikke egnet til behandling af geometrisk komplekse beslutninger.

String design

Fastgørelsessystemerne i strengene ser næsten vægtløse ud. Antallet af strenge kan variere fra 1 til 3. Sådanne modeller er hovedsageligt fastgjort til væggen og maskeret med en dekorativ baguette.

Stringsystemer kan justeres i længden, så de bruges med succes til værelser i forskellige størrelser. Det er rigtigt, at kun lette stoffer som organza eller tyll kan hænge på dem. Svært draperet stof sådan en cornice vil ikke stå.

fordele

 • Lyshed, vægtløshed. Denne taggrunde tiltrækker minimalt opmærksomhed;
 • Velegnet til værelser af enhver størrelse;
 • stealth;
 • Det gør det muligt at skabe multi-lag gardiner af lette stoffer

ulemper

 • Det er nødvendigt at overvåge niveauet af strengspænding hele tiden og trække dem op i tiden;
 • Ikke egnet til tunge stoffer;
 • Se ikke organisk i alle interiører. Den bedste løsning til minimalisme eller high-tech stil.

Profil systemer

Den største fordel ved profilsystemerne er, at de let kan skjules af et strækloft, hvilket skaber den virkning, at gardiner flyder direkte fra loftet.

Når du vælger et loftkorn til gardiner, anbefaler vi dig at være særlig opmærksom på aluminiumsprofilsystemer. Dette er den bedste løsning til design af et moderne interiør. Dette design er kendetegnet ved fremragende holdbarhed, som giver mulighed for pålideligt at holde væv af enhver tyngdekraft. Placeringen af ​​tagskæggene på loftet øger visuelt højden og hele rummet. Samtidig kan profilsystemer være helt usynlige, hvis de er dækket med ophængte eller spændte loftkonstruktioner eller med en særlig baguette.

fordele:

 • Alsidighed;
 • Rig farve sort;
 • På grund af tilstedeværelsen af ​​roterbare / afrundede elementer kan du arrangere vinduer med en kompleks geometri;
 • Holdbarhed. På grund af den høje slidstyrke, holder en sådan cornice dig et år.

Fleksible systemer

Fleksible aluminiumskærme - den nyeste innovation inden for fastgørelsessystemer til gardiner. Det slående plastik i dette design gør det muligt at bøje det i de mest komplekse former og opnå virkelig unikke effekter. Sådanne tagskærme er fremstillet af forskellige materialer: plastik, aluminium og endog rustfrit stål.

Det særprægede ved dette design er, at det kan omdannes til forskellige former. Der er flere typer fleksibel profil, som giver mulighed for at fastgøre den på forskellige overflader: til væg, loft, bue, døråbning mv.

Før du ændrer formularen af ​​en sådan profil, skal du omhyggeligt læse producentens anbefalinger.

Fleksible tagstænger kan installeres i flere rækker, hvilket gør det muligt at bruge flere typer gardiner. Det giver ikke kun mulighed for at dekorere vinduerne, men også at skabe skillevægge og boudoirs.

Nogle gange er denne profil færdiggjort med tape, hvilket forenkler fastgørelsen af ​​lambrequin.

Fordele ved fleksible profiler:

 • Bred vifte af applikationer - til zoneindretninger, udsmykning af døråbninger, fastgørelsesgardiner på badeværelset.
 • Let og usynlighed;
 • Elementære fastgørelsesdele;
 • Styrke. En sådan cornice er i stand til at modstå stor tyngdekraft;
 • Det er muligt at montere multi-rækken konstruktioner, der skaber komplekse dekorationer.

Hvis du vil dekorere vinduet på en original måde, så er der ikke lig med en fleksibel ramme. Det vil hjælpe med at give rummet et helt originalt komplet look.

Gardinprofiler til gardiner

Et særligt træk ved gardinstænger til gardiner er glideren ("løbere"), der glider inde i plast eller metal, oftest aluminium, profil langs linjer kaldet "guider". Gardinerne er fastgjort til svævefly med kroge og glider frit langs hele profilens længde. Et eksempel på en plastikprofil med følere er de kendte 1, 2 og 3 række dæk. Aluminium profil gardin stænger er normalt dyrere, men de er mere praktiske og holdbare. I henhold til fastgørelsesmetode skelner de profilskydderne og profilerne på taggen.

I Decolux Moskva online-butik kan du købe profilskinner til gardiner til ethvert formål: Med kontrol til lyse, mellemstore og tunge gardiner til lakrequins (med velcro) med løftemekanismer til romerske franske gardiner, gardinstænger til glidende japanske paneler, samt fleksible hjørner og buede - til karrevinduer og buer. Flertallet af tagbøger på kundens anmodning kan males i forskellige farver.

Aluminium gardinskinner til gardiner: det rigtige valg

Vinduet er en vigtig del af indretningen af ​​rummet. Smuk og velindrettet vinduesåbning skaber en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet.

Gardiner skal kombineres med stilen på rummet, tilpasse farveskemaet, visuelt reducere eller øge loftets højde. Gardinet er monteret på tagskægget, så valget af profil skal du nærme dig med stor omhu.

Særlige egenskaber

Eaves til et loft fungere som sidste etape, når du monterer et loft design. Hvad skal man overveje, når man vælger:

 1. vægt. Ikke alle materialer, som loftsstrukturen er lavet til, er i stand til at modstå tunge stoffer;
 2. bredden af ​​vinduets åbning;
 3. længde. Det er ønskeligt, at loftsprofilen stikker ud på begge sider, men ikke over 30 cm;
 4. du kan købe et bredt tagfang - visuelt udvide rummet;
 5. For pålidelighed installere op til fire beslag.

Når du vælger det, er det også værd at tage stilling til monteringsindstillingen.

Profil valgmulighed

Eaves er lavet af forskellige materialer. De kan være stål, plast, træ, aluminium.
Forskellen i aluminiumkonstruktion i fastgørelsesmetode - gardinet glider langs tværstangen, som om på skinner på specielle kroge. Du kan hente kroge i farve eller forblive på den gennemsigtige version.

Aluminiums loftet cornice - stærk profil, der passer til ethvert værelse. Fordelen over andre profiler er materialets fleksibilitet. Denne indstilling bruges til at fastsætte gardinet på ikke-standard vinduer og forskellige nicher.

Aluminiumsprofiler har lang levetid og praktisk funktionalitet. På installationsstedet er væg og loft. En anden form (halvcirkelformet, buer), gør aluminium mulighed universel.

Profilen har ingen dekorative elementer, så der lægges vægt på gardiner. Roman eller japanske gardiner er installeret på aluminiumsprofiler - designet lukker ikke deres syn.

Typer af profilerede strukturer

Forskellen mellem aluminiumstrukturer bestemmes af følgende klassificering:

Hvor mange rækker du har brug for afhænger af gardins vægt og konfiguration, og den overordnede stil på rummet.

Aluminiumskonstruktionen er bemærkelsesværdig for sin alsidighed. Det afhænger af hvilke gardiner, fra hvilket materiale du skal fastgøre, de grupper, hvor gardinstængerne er opdelt:

 1. tyl. Denne mulighed indeholder de letteste, gennemsigtige stoffer;
 2. vogn. Gardiner af mellemvægt og tung vægt er fastgjort til cornice;
 3. glide af. Denne profil er designet til fastgørelse af lambrequins, og der er en særlig velcro på stoffet.

Den største fordel ved aluminiumversionen er muligheden for montering på enhver overflade.

Fordele ved profilerede strukturer

Vælg et aluminium loft takkornet, under hensyntagen til alle fordelene ved profilen:

 • robust, på trods af den store bøjningsradius
 • fleksibel og fleksibel
 • modstandsdygtig over for fugt
 • let;
 • praktisk, med store muligheder for installation af gardiner af forskellige konfigurationer.

Profilen af ​​aluminium er i stand til at holde gardiner af enhver vægt - fra den letteste tyll til tunge gardiner og lambrequins. Takket være en speciel aluminiumslegering er tagbøjningerne ikke udsat for korrosion. Hvad er vigtigt - dette er en budgetmulighed.

Hvis det ønskes, kan du øge længden af ​​lamellerne ved hjælp af stødelementer. Designet, der er let at betjene, giver mulighed for automatisk at betjene et gardin uden at røre hænderne.

Aluminiums loftsprofiler har været kendt i tilstrækkelig tid. Populariteten skyldes den lette konstruktion og lave omkostninger. Fleksibelt materiale gør det muligt at fastgøre gardinerne af interessant, kompleks form. Hvis du ønsker, kan du male over profilens grå farve med speciel emalje af enhver farve. Og du kan gemme tagene under den dekorative baguette.

Hvordan vælger man?

Når du vælger aluminiumsprofiler, bør du overveje, hvor den skal monteres. Aluminium gardinskinner til gardiner ser godt ud i køkkenet med gardiner i form af pelmets eller japanske gardiner.

Tænk på stilen, hvor du planlægger at dekorere rummet, hvordan gardinerne vil se ud. Måske vil det være et lysgardin eller opbygningen af ​​flere lag stof.

For at gøre et kompetent valg af aluminiumstøv, overvej følgende parametre:

 1. gardin vægt og materiale;
 2. loftsdæksel;
 3. værelse design;
 4. design funktioner i vinduet åbning;
 5. synlige elementer af kommunikation;
 6. vindueslængde;
 7. antal parenteser.

Det er vigtigt, at aluminiumsprofilerne til gardiner modstår ikke kun store belastninger, men også øget luftfugtighed i rummet. Profilerne i fremstillingen er belagt med et lag af speciel beskyttelseslak - det forklarer den lange levetid. Disse parametre er også vigtige, når de vælges.

Hvor kan man købe?

Du har valgt et valg til profildesign til gardiner. Nu er du nødt til at bestemme, hvor du skal købe loft aluminium cornice.

Profilrammer til vinduer kan vælges på hjemmesider for virksomheder, der sælger og leverer strukturer i Moskva og regionen. Du kan vælge den rigtige mulighed i online-butikker, hvor forskellige design med en beskrivelse af funktioner præsenteres.

Hvor skal man bruge?

Aluminiums loftsprofiler er universelle, så du kan installere dem helt i ethvert rum, både boliger og boliger. Disse gardinstænger vil være overalt:

 • i køkkenet;
 • i badeværelset;
 • i børnehaven;
 • soveværelse;
 • stue;
 • på kontoret.

Uanset hvad formålet med rummet - en aluminiumsloftprofil ville være en glimrende løsning.

Aluminium gardinstænger til gardiner

Profil aluminium gardinskinner til gardiner anses for at være et af de mest populære muligheder for fastsættelse af funktionelle og dekorative lærred og danner gardin kompositioner i værelser med enhver form for interiør. Sådanne strukturer er lette og holdbare, de kræver ikke særlige færdigheder med hensyn til installation eller særlig pleje. Velegnet til enkle gardiner og til drapering i flere lag med originale elementer som lakrequins, snørebånd og flæser.

Enheden af ​​profilen dækker

Profil aluminium gardinskinner til gardiner kræver ikke specielle værktøjer og viden, når de installeres på grund af dets strukturelle enkelhed. Vi taler om produkter, der udgør en guide (kan laves ikke kun af aluminium, men også af plastik), på hvilke kroge er monteret (eller en anden mulighed for fastgørelse af nettet). Profilen adskiller sig primært i antallet af rækker - der kan kun være én række og måske to eller endog tre.

Profildesignet er optimalt til både glidende og løfteklæder, velegnet selv til japanske gardiner, for ikke at nævne de klassiske muligheder. På en sådan profil kan du vedhæfte et gardin med enhver indretningsopsætning, herunder bånd og pelmet. I dette tilfælde anvendes plastikstyringer sjældnere, fordi de kun er egnede til lysgardiner, mens aluminium er universelt - de kan bruges sammen med eventuelle lærred, herunder tunge gardiner, installeret i flere rækker.

Vær opmærksom på, at hvis det er korrekt at passe på tøjets stil og hænge dem korrekt, så er den største bredde af profilens aluminiumsgardiner til gardiner helt uviselig og vil ikke på nogen måde forstyrre det samlede interiør. Også i dette tilfælde er det muligt at anvende fleksible type fastgørelsesanordninger, de er meget bekvemme (og ofte den eneste mulige vej ud) til udsmykning af vinduer og andre arkitektoniske løsninger med en kompliceret geometri. Det kan være halvcirkelformede, flersidede og krumme fremspring. Med en typisk profillængde på 3-4 meter er konstruktionens minimale bøjningsradius 50 mm.

Bemærk også, at det er muligt at købe guider på op til 6 meter i længden, og i så fald vil der ikke være en samling, som ikke kan undgås i forhold til at forbinde to mindre profiler til at danne en gardinsammensætning til store vinduer (oftere for hele vinduespændet).

Samtidig antager enderne af tagskæggene både en standardhakket form og en afrundet, som effektivt bøjer tæt på væggen. Sådanne varianter er særligt foretrukne i karrevinduer. Vi trækker straks opmærksomheden på et vigtigt punkt - hvis du installerer tagskæggene korrekt ved hjælp af højkvalitetsfastgørelsesanordninger, så vil en flerskiktssammensætning med tunge gardiner ikke føre til at sænke guiderne.

Profilen aluminiumsafsnittet til gardiner udføres ofte med en speciel bar. Sådanne modeller med to rækker er yderst bekvemme ved brug af tyllduge og bånd med øjenlåg. I dette tilfælde kan stangen være lavet af plast eller stiliseret som metal eller træ. Aluminiumskonstruktioner tåler let metal- og trærørbelastningen.

For at forbedre dækkernes ydeevne og holdbarhed dækkes aluminiumdæk med specielle beskyttelsesforbindelser, og polymerer, der anvendes til fremstilling af forskellige strukturelle elementer, tilsættes med specielle additiver, der gør det muligt for produktet at modstå aggressive manifestationer af det ydre miljø og direkte mekaniske effekter.

Med andre ord, takket være moderne muligheder for yderligere behandling, kan aluminiumsklodser bruges ikke kun i lejligheder, hytter og kontorer. De kan installeres i sommerhuse, for eksempel på åbne terrasser, havehuse og sommerterrasser, åbne balkoner, badeværelser og køkkenværelser.

Hvordan og hvor man skal installere aluminiumstænger

Aluminium profil gardin stænger til gardiner er lavet i forskellige modelvarianter, men fra det synspunkt at fastgøre strukturen, tyder deres typologi på to løsninger:

loft mount

vægmontering.

Enhver af disse muligheder indebærer installation af tagskæggene på overfladen ved brug af specialbeslag. Disse beslag installeres langs guidernes kanter og mellem dem i trin på ca. 1 meter, men denne parameter kan dog ændres i begge retninger afhængigt af gardinens vægt.

I dette tilfælde kan loftsversionen fastgøres direkte til loftet, beslagene i dette tilfælde placeres hver 20-40 centimeter. Hvis guiderne er meget brede (i tilfælde af flere gardinerækker) monteres de på fastgørelsesanordninger i to rækker. Den bedste mulighed er at montere skruerne i den såkaldte forskudte rækkefølge.

Bemærk venligst, at aluminiumprofilgardiner kun installeres på pålidelige, holdbare overflader, det vil sige i en situation med hængende eller nedhængte lofter, er det nødvendigt at forberede sig på forhånd for at installere gardinsystemet (oftest udstyre et særligt pant eller niche).

I en situation, hvor det ikke er nok af en eller anden grund (for eksempel i tilfælde af et flerlags gardin), kan et andet loft styrkes ved siden af ​​en cornice. To dobbeltside cornices, installeret sammen, vil give dig næsten uudtømmelige muligheder med hensyn til antallet og mulighederne for hængende dåser, mens de vil ligne et system uden at forstyrre indretningens harmoni. Profiler rettet mod fastgørelse til væggene er berøvet denne mulighed.

I de fleste tilfælde er alle profiler monteret i fuld længde - fra væg til væg, så lærduerne kan skjule åbningen helt og harmonisk med rummets overordnede design. Imidlertid er der i særlige situationer kun hjørner placeret over vinduet (plus 20-40 centimeter i begge retninger). Denne mulighed er helt acceptabel, og med den rigtige tilgang giver en spektakulær åbning af gardinerne. De hyppigst anvendte tagriller med afrundede ender, eller med lige, men udstyret med dekorativt trim.

Designfunktioner af profilafskærmninger

Med hensyn til indvendige løsninger kan profilens aluminiumsgardinstænger til gardiner laves næsten et centralt element i rummet, således at de ville nitte alle øjne til sig selv eller omvendt med succes skjule dem og gemme sig for andres øjne. Stroppene i sådanne strukturer med en enkelt rækkeudgave er ret smalle og let skjulte, de kan installeres i specialnicher, og i hvide dæk er det næsten usynlige på loftet.

Hvis det er hensigten at installere plader med lambrequins, monteres der i den forreste del af tagplankerne en speciel velcro, som gør det muligt at helt skjule stangen bag de dekorative elementer. På samme tid i dag kan profilmøtterne også dækkes med en speciel film, der efterligner næsten enhver tone og tekstur, så designet er perfekt kombineret med loftet, gulvet, pladerne, møblerne eller andre indvendige elementer.

I tilfælde af enhver installationsmulighed - loft eller vægmontering - kan gardinstængerne udstyres med baguetter af plast, polyurethan eller træ. Dekorative strimler kan have absolut variabelt design, som de siger - for enhver smag og for ethvert budget! Specielt er baguetten til profilaluminiumsvinstykket til gardiner ofte malet med de fineste håndlavede mønstre, forgyldning og brocher og originale craquelure. Enkle, men elegante og attraktive indsatser er mulige, der kombinerer en lang række materialer - fra metal og plast til træ og læder, og til og med rhinestones.

Med andre ord er de nuværende profilskinner ikke kun et praktisk og funktionelt element i interiøret, det er dets dekoration, dets stilistiske tilbehør. I dette tilfælde afhænger valgmulighederne af baguettebjælkens bredde altid af rummets størrelse. For værelser med lavt loft er lameller med en bredde på 50 mm bedst egnet, og baguettes farve er optimal for væggenes farve, ellers vil cornice visuelt undervurdere loftet.

Hvis vi taler om et virkelig højt rum, så vil der som praksis vise sig baguetter med en bredde på ca. 90-150 mm her. I de fleste tilfælde kræver velvalgte dekorative baguetter ikke yderligere dekoration, idet de selv er stilfulde indretninger. Derfor er det meget vigtigt, at du seriøst vælger designet af en baguetteplank, fordi det gør det nemt at passe profilen aluminiumskærme til gardiner i ethvert interiør - fra klassisk til moderne.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Uanset hvor elegant det indre af rummet er, uden smukke gardiner på vinduerne vil det se ufærdige. Eaves er ikke kun en enhed til fastsættelse af gardiner og persienner, men bruges som dekorationselementer til vinduesåbninger, nicher og loggier.

Klassiske væglister er ikke så funktionelle som loftet. Derudover gør de visuelt rummet nedenunder.

Vi vil fortælle dig hvilke fordele og ulemper der er forbundet med aluminium loftsstænger, og hvilket design er bedre at vælge i dette eller det tilfælde.

Sådanne elementer har flere typer. Du bør vide om dem, før du foretager dit valg (se Vejledning til begyndere: hvordan man vælger loftgardinstænger til gardiner).

omgang

Det mest traditionelle design er en bar med et cirkulært tværsnit. Det kan udføres fra ethvert materiale.

 • Den runde baguette til gardiner er færdig med: beslag, der fastgør væggen; ringe, hvorved gardinens bevægelse klip til hækstof.
 • To tip ikke kun dekorere armaturet, men også begrænse gardinernes bevægelse i bommen. Baren kan være dobbelt - til gardiner og tyl.
  Ringe, der har en meget større diameter end stangen, gør det let at åbne og lukke gardinerne.
 • Der er endda tre-runde runde produkter, der består af to stænger og en streng. Nogle gange er dette design nødvendigt for at skabe en kompleks sammensætning i et vinduesdragning ved hjælp af lambrequins.
 • Denne model passer ind i ethvert interiør og ser godt ud i værelser med højt til loftet og ikke meget store vinduesåbninger.
 • Ofte er dette en vægmontering, men den kan også fastgøres til loftet. Billedet viser, at den faste runde cornice gør visuelt over et værelse med et lavt loft og to små vinduer.
 • Det eneste negative - produkterne produceres i standardlængde 2,5-3,5 meter. Det er ubelejligt at bruge dem i store værelser, værelser med uregelmæssig geometri, samt til at dekorere panoramavinduer.

String

I dette tilfælde udføres stangens rolle af en tynd metalstreng. De strenge taggrene er lakoniske og kan have en eller flere rækker af strenge.

Designere elsker at bruge denne type gardin vedhæftning til at dekorere deres værelser i minimalistisk, hi-tech eller fusion stilarter.

 • Fordelene ved snorhorn kan skyldes deres lave vægt og muligheden for fastgørelse til enhver overflade. Strengeens justerbare længde gør det muligt at anvende dem både på smalle vinduer og på panoramaer.
 • Strenge er oftest spændt på loggier og balkoner, hvor kun lys tule er hængt. For tunge gardiner er en sådan cornice ikke egnet, og dette er den største ulempe.
 • Selvom det bevarer vægten af ​​stoffet, bøjer strengen sig grim. Det er ikke særlig bekvemt at stramme slingestrenge hver gang. Så denne model kan ikke kaldes en mulighed for alle lejligheder.

Loftsprodukter

Her kommer vi til den mulighed, der ikke har ulemperne ved de to tidligere modstandere, og kombinerer samtidig alle deres fordele.

Disse er aluminium gardin skinner til gardiner:

 • De er designet specielt til montering i loftet, hvilket gør det muligt at udvide omfanget af deres applikation betydeligt. For eksempel: Med deres hjælp kan du ikke kun drapere et vindue, men også opdele rummet i zoner.
 • Loft aluminium gardin skinner er en speciel profil, der kan monteres langs hele væggen med vinduesåbninger, på enhver afstand. De kan ligesom to typer af baguetter være to eller tre rækker.
 • Dekorative baguette muligheder ikke kun fastsætte gardinerne, men kan også fungere som den vigtigste dekoration af vinduet, i harmoni med gardinens eller tapetets farve. Der er mange teksturer og farver af sådanne profiler - fra efterligningstræ til perlemor.
 • I designprojekter kan tagene dækkes af samme stof, hvor gardinerne syes. Dette skaber et ensemble i interiøret, især i kombination med andre hjemme tekstiler, som i billedet nedenfor.
 • Til draperingsvinduer, halvcirkelformede nicher og andre arkitektoniske muligheder tilbydes forskellige drejelige elementer til loftkanter.
 • I specielle riller på profilen indsættes plastik kroge, hvor gardinet med øjenlåg er hængt. For nemheds skyld kan du hænge kroge på krogen og bruge dem.
 • Aluminium loftslister er ideelle til japanske og reb gardiner. Dette er tilfældet, når tagskægget tværtimod bør være usynligt, idet det understreger skønhedens skønhed.
 • For nem brug kan de udstyres med en manuel, og endog elektrisk, mekanisme til at flytte gardiner, styret af konsollen. De skal ledsages af en installationsmanual, der gør det muligt at lave det selv.
 • Inden arbejdet skal du markere loftet på kanten på loftet. Profilens overskydende længde kan trimmes ved at sætte stik på kanterne.
  Den er fastgjort på den sædvanlige måde ved hjælp af skruer. Det vigtigste er at lave det korrekte indryk fra vinduet, så gardinerne ikke klamrer sig til vindueskarmet.

Ceiling curving cornice

Denne version af metal cornice kan fremhæves. Denne model er specielt designet til brug i rum med komplekse geometri.

En sådan profil kan være plast og aluminium og endda rustfrit stål.

 • Det særlige af denne cornice er, at det kan forvandles og tager forskellige former. Der er en bred vifte af profilkonfigurationer, der gør det muligt at montere det overalt: i hvert fald til væggen, i hvert fald til loftet, lige til buen.
 • Aluminium buet cornice kan bruges til at fastsætte gardinerne i badeværelset, og fordelene ved dette metal er ikke bange for fugt. For at ændre formen på en sådan profil er det bedre at læse omhyggeligt de anbefalinger, som producenten har givet.
 • Bøjningsprofilen kan monteres i to eller flere rækker og bruge flere typer gardiner. Med det kan du dekorere ikke kun vinduer, men også døråbninger, oprette skillevægge og boudoirs.
 • Nogle typer af en sådan profil bøjer selv inden for små radier. Og selvom prisen på en buet cornice er højere end direkte, er det meget mere bekvemt at bruge det.
 • Nogle gange er de udstyret med klæbebånd til at reparere lambrequin - alt for kundens bekvemmelighed. For at forstå, hvordan det er installeret, skal du se videoen.

Krumme aluminium lofter kan monteres ikke kun på gulvpladen, men også på næsten enhver hængende overflade. Kun i stræklofter bør dette gives på forhånd, så du kan installere indlejrede dele.

Aluminiumprofil til gardiner, den vejer meget lidt, men kan modstå vægten af ​​eventuelle tunge gardiner. Og det er den største fordel.

Loft aluminium gardin skinner

Vinduesdekoration giver dig mulighed for at gøre interiøret komplet. Loft aluminium gardin skinner er inventar til fastsættelse af gardiner og bruges som dekorationselementer til åbninger.

Funktioner af aluminium tak tagger

Ceiling cornices er lavet af aluminium og repræsenterer en enkelt række, to-rækken, multi-række konstruktion. De ligner et metaldække med slots til løbere. Sådanne konstruktioner er installeret i nicher, karrevinduer, buer, på vinduesåbninger, de kan gentage bukser i rummet. Aluminium gardin stænger er lette og holdbare.

De giver dig mulighed for at hænge en hvilken som helst model af gardiner - fra et enkelt lys transparent gardin til et multi-tiered mesterværk med gardiner, svagami, puffs, pelmets. Designet er i stand til at modstå eventuelle belastninger.

Fordelen ved aluminiumsprofiler til gardiner er, at de kan lave enhver åbning - halvcirkelformet bugt, hjørne. Designet består af enkelte sektioner af profilen, der er forbundet med hinanden med fastgørelseselementer. Der er forskellige drejningselementer af tagskægget, så du kan arrangere en eller flere vinduer af varierende kompleksitet.

Sådanne cornices kan dekoreres med baguette lameller, stiliseret under træet, perlemor. De kan dækkes med en klud og skabe et enkelt tekstil ensemble på vinduet.

For nemheds skyld kan loftsstængerne være udstyret med et manuel eller elektrisk drev med en fjernbetjening. Der er et loft bøjende taggrunde. Det kan omdanne og tage alle nødvendige former. Dette design bruges i et rum med en kompleks geometri.

Aluminium gardinstænger er elegante og pålidelige. De hjælper med at skabe et unikt design i rummet for at give komfort og harmoni til interiøret.

Aluminiumskorn. Arter. Egenskaber af runde, snor, fleksible produkter og profilsystemer

Gardiner spiller en vigtig rolle ved skabelsen af ​​et harmonisk indvendigt rum. De giver rummet en vis fuldstændighed, gør det hyggeligt og bogstaveligt talt trækker vejret ind i det. For at holde på med vil næsten enhver dekorativ løsning hjælpe dig med aluminiumstænger.

Stilfuldt indrettet vindue - en højdepunkt i et interiør

Aluminium: funktionalitet og dekorative

Aluminium gardinstang til gardiner vil være en god løsning til næsten ethvert værelse.

I dag anvendes metalstrukturer aktivt i designet:

 • spisestuer;
 • køkkener;
 • stuer og haller;
 • soveværelser og børn;
 • skabe osv.

Sådan alsidighed gør fastgørelsessystemer lavet af aluminium næsten uundværlige. De passer godt ind i en bred vifte af indvendige løsninger uden at gøre opmærksom på sig selv. Men deres fordele slutter ikke der.

Aluminium funktioner

For nogle få år siden havde værtinderne foretrukket massive tagskærter lavet af naturligt træ, i dag er situationen ændret. Aluminiumsprodukter har en stærk position og har en selvstændig bevarelse.

De vigtigste fordele ved metalfastgørelser er:

 • lethed;
 • styrke;
 • rimelig pris (fra 500 rubler);
 • plasticitet;
 • let pleje.

Sortiment af aluminiumstrukturer

Vær opmærksom!
Disse tagruter synes kun ved første øjekast at være skrøbelige.
Faktisk kan de nemt modstå både luftige tule og massive fløjlgardiner.

Moderne systemer til gardiner kan monteres på to måder:

Det største problem ligger i installationen: det er undertiden svært at klare dine egne hænder på grund af behovet for at bore monolitiske lofter. Professionelle hjælper med at undgå vanskeligheder.

Typer af aluminium gardin stænger

Laconic runde design

Et vigtigt punkt, som gør de fleste forbrugere opmærksom på, er et bredt udvalg af aluminiumsgardiner.

Der er fire systemer på markedet:

Næsten klassiske: runde gardinstænger

Den runde skinne af aluminium er det mest traditionelle produkt. Det er en bar med et cirkulært tværsnit med en diameter på 1-4 cm.

At fastgøre gardinerne på den på tre måder:

 • stringing stof direkte på baren;
 • passerer stangen gennem ringene, der tidligere er syet ind i materialet;
 • Sikring af gardinerne på de kroge, der er fastgjort til ringene.

Det er vigtigt!
I de to første tilfælde, når du vasker, skal du adskille tagskæggene.
Sidstnævnte mulighed er mere praktisk: du skal bare løsne gardinerne fra kroge.

Nogle variationer ser meget dekorative ud.

Runde monteringer kan være:

En enkel enkelt bar er egnet til et koncist design af rummet er ikke meget tunge gardiner. Aluminium dobbeltsidet cornice med en rund form vil nemt holde en kombination af tykke gardiner og tyll. Konstruktionen i tre rækker suppleres ikke med en skive, men med en streng og bruges til kompleks indramning med lambrequins.

 • alsidighed;
 • tilstedeværelsen af ​​indretning ved kanterne;
 • elementær installation, som ikke kræver instruktioner
 • mulighed for at fastgøre både til væggen og til loftet
 • fast længde
 • manglende evne til at bruge i indretningens design med en kompleks geometri

Stræk strengen!

Eaves af strengene ser meget lyse og vægtløse ud. Antallet af rækker kan variere fra 1 til 3. Oftest er strengsystemer fastgjort til væggen og kan dekoreres med en baguette eller en speciel strimmel.

I billedet - single-string system uden ekstra indretning

Længden af ​​strengelementerne er let justerbar, så de passer perfekt ind i store og smalle rum. Men i kombination med dem kan du kun bruge lysgardiner af tyll eller organza: Denne struktur vil ikke stå i tunge stoffer.

 • lethed;
 • evnen til at komme ind i lokaler af enhver bredde
 • usynlighed;
 • giver dig mulighed for at skabe et "gennemsigtigt flerlags" af lette stoffer
 • det er nødvendigt at overvåge strammens spænding og stramme dem regelmæssigt
 • kan ikke bruges med tunge gardiner;
 • Kun egnet til bestemte stilarter (for eksempel minimalisme eller højteknologi)

Moderne løsning: Profil system

Profiler er let gemt af strækloftet, hvilket gør systemet usynligt

Profil aluminium loftslister til gardiner - den perfekte løsning til moderne design. Holdbart design sikrer pålidelig opbevaring af væv af enhver sværhedsgrad. En fiksering i loftet udvider visuelt rummet, hvilket gør det mere rummeligt.

Profilsystemer er næsten usynlige. Om nødvendigt er de let dekoreret med hævede lofter eller en særlig baguette.

Af de andre fordele skiller sig især ud:

 • alsidighed;
 • forskellige nuancer;
 • Tilstedeværelsen af ​​roterende / afrundede elementer til udformning af vinduer med en kompleks geometri;
 • høj slidstyrke.

Baguette dekoreret vindue passer perfekt ind i det overordnede interiør

Antallet af rækker i denne sag er også let at variere med fokus på deres behov. Den mest specielle løsning er en aluminium dobbeltside skovl. Det giver dig mulighed for at "lege" med designet ved hjælp af både den traditionelle tandem af gardiner og tyll og flere originale muligheder for vinduesindretning.

Fleksibel innovation

Krummet loft aluminiumskornet er den seneste, innovative udvikling på dette område. Fantastisk plastik gør det muligt at vride det i de mest komplekse former, hvilket skaber et helt unikt design.

Vinduesdekoration er blot en af ​​flere muligheder for at bruge et fleksibelt system.

Det bruges også ofte til:

 • opdeling af plads i zoner;
 • Yderligere dekoration af døråbninger;
 • fastgørelsesgardiner i badeværelserne.

Det fleksible system giver vinduesåbningen et interessant udseende.

De vigtigste fordele ved bøjningsdesign er:

 • lethed;
 • let at fastsætte;
 • evne til at modstå tunge belastninger;
 • Mulighed for multi-row installation til kompleks dekoration.

konklusion

Aluminium gardin stænger er præsenteret i en række forskellige muligheder, som giver dig mulighed for at vælge den perfekte indretning til dit interiør. Ved at have god ydeevne, vil systemet vare lang tid uden at kræve udskiftning og særlig pleje. Videoen i denne artikel vil give dig et nærmere kig på tagg af denne type (se. Taghuler fra polystyren: fordele og installation).

Aluminium gardinstænger

Eaves aluminium profil Universal

Eaves aluminium profil Tulle

Eaves aluminium profil Slip

Gardinestang til franske gardiner

Gardinestang til romersk nuancer

Eaves til de romerske gardiner (lukket system)

Eaves aluminium profil I

Eaves til det romerske gardiner lukket system

Det er umuligt at forestille sig et interiør uden gardiner, da den tilsvarende indretning af vinduesåbninger er et lyst element i ethvert boligareal. Takket være gardinerne kan du skjule rummets mangler, give dem et færdigt og harmonisk udseende. Men for installation af gardiner, er yderligere konstruktioner nødvendige - aluminium cornices, som vil føje til design af lejligheden en unik charme og luksus.

Typer af cornices

Aluminium gardin skinne til gardiner er en universal konsol, der er velegnet til både tunge gardiner og lette stoffer. Sortimentets overflod i det moderne marked forbløffer kunderne, hvilket kan medføre forvirring på købstidspunktet. For at undgå dette bør du stoppe fordelene ved disse strukturer.

 • Loft aluminium cornice er et let, funktionelt produkt, der er lavet af en profil. Monteringen af ​​strukturen er meget enkel - skruerne skrues ind i loftet, og de frie riller i profilen bruges som plads til kroge.
 • Væg aluminiumskornet er fastgjort af yderligere beslag og beslag. Produktet er i stand til at modstå tunge belastninger fra tunge gardiner, pelmets, gardiner. Samtidig er det muligt at få både single-row og aluminium to-rækkede tagbøger.

Køb af taghuler af aluminium - hvad er fordel?

Aluminium loftsgardiner har flere vigtige fordele:

 • høj styrke;
 • universel design;
 • funktionalitet;
 • lethed;
 • korrosionsbestandighed;
 • driftens holdbarhed
 • eksklusivt design.

Aluminiumslegerede gardinskinner er et glimrende valg til at dekorere vindue- og døråbninger. Takket være det individuelt designede design ser produkterne ikke kun stilfulde, men også respektable. Valget af konsoller til gardiner afhænger af mange detaljer, men hvis man korrekt kombinerer metal med gardiner og gardiner, vil komfort og harmoni i lejligheden garanteres.

Aluminium cornices fra online butik grossister - et valg værd applaus. Rimelig pris, garanti for uomtvistelig kvalitet, et højt serviceniveau og et fremragende udvalg af produkter vil være en behagelig bonus for kunderne.

Profil hjørner

Det rigtige valg af gardinstænger til gardiner

I dag bliver loftsprofilgardiner til gardiner blevet populære. Det er let at forklare, hele punktet er, at de har mange fordele: praktisk, æstetisk, funktionalitet og demokrati i pris.

Efter at have købt et billigt loftkorn til gardiner i vores online butik, kan du bestille levering med kurer i Moskva og Moskva-regionen. Leveringen til regionerne udføres af transportfirmaet.

Denne type tagskærme er lavet af plast og aluminium. En række forskellige materialer giver dig mulighed for at vælge det rigtige valg for enhver form for gardiner. I dette afsnit vil vi fortælle dig om de detaljer og systemer i loftet taggrunde.

I vores netbutik kan du vælge takmonteret af den tyske producent MÖLLER, såvel som den russiske og polske produktion. Russiske loftkorn er designet til lyse og mellemstore gardiner. Rækker: 1,2 og 3 rækker. Fastgørelse: væg og loft. Tyske loftlister er designet til tunge, mellem- og lysgardiner, har MDF-fyldning, hvilket gør dem forstærkede.

Typer af taghuler, fordele og muligheder:

 • Gardinskinner er dekorative-funktionelle eller bare en funktionel genstand i interiøret.
 • Loftet er monteret på loftet, derfor navnet, i sjældne tilfælde monteres de på væggen ved hjælp af beslag, men altid i loftet selv.
 • Opdelt efter gardinens type, til lyse, mellemstore og tunge gardiner.
 • Ifølge antallet af rækker: Enkelt række er designet til en tyll eller gardin. På den dobbelte række kan hænge tyl og gardiner. På tre-rækken kan hænge: tyll, gardin og pelmet.
 • Af materiale: plastik, aluminium.
 • Fordelene ved loftkanten er: En høj suspension af gardiner gør det muligt at løse problemet med lave lofter og visuelt udvide vægens længde.
 • En af installationsmetoderne: Installation på væggen mellem vinduesåbningen og loftet.
 • Plast loft lister kan være dekoreret med et dekorativt bånd, det vil være en original tilsætning til dit interiør.
 • Ceiling aluminiumsskårne kaldes også profilforstærket, denne type er ikke dekoreret med et dekorativt bånd, men materialet i profilen kan modstå tunge gardiner.
 • Malet i hvid, hvilket gør det muligt at være næsten usynlig på loftet.
 • Plastikroge glider let langs aluminiumprofilen.
 • Den maksimale længde af den faste cornice er 6 meter.
 • På grund af dets multifunktionalitet, holdbarhed, pålidelighed og anvendelighed er aluminiumstængerstænger i stor efterspørgsel.
 • Denne type tagskinner er den ideelle løsning til loftslofter, til karrosserier.

Kombinationen af ​​god værdi og ydeevne giver anledning til den konstante vækst og efterspørgsel efter gardinskinner til gardiner, som allerede nævnt i dette afsnit. Det skal kun bemærkes, at aluminium- og plastkorn er meget fugtfaste, så de kan bruges i rum med høj luftfugtighed. Disse omfatter først og fremmest køkkener og badeværelser (i badeværelset kan de bruges til hængende gardiner for at beskytte rummet mod stænk under et brusebad). Nå, i køkkenet, hvor mad er tilberedt, er der meget damp, fugt-sikre løsninger er de mest rimelige og praktiske.