Montering af aluminiumpaneler i loftet

Husk, at følelsen, når du har taget et bad eller brusebad i rummet, føler du høj luftfugtighed. Situationen efter madlavning i køkkenet er ikke bedre - her har du både høj fugt og temperaturfald. I betragtning af disse funktioner bliver loftet af aluminiumpaneler den mest æstetiske og praktiske måde at afslutte.

Du kan installere det uden hjælp, blot ved at købe de nødvendige materialer i butikken. "Loft ekspert" vil fortælle dig, hvilke egenskaber dette design har, og hvordan installationsprocessen ser ud.

Design funktioner

Slattede aluminiumspaneler til loftet - en af ​​sorterne af hævede lofter. Forresten kan båndet ikke kun være aluminium, men også plast, og også stål. Tykkelsen varierer fra 0,4 til 0,7 mm, længden når seks meter og bredden - 300 mm. Imidlertid er nogle leverandører involveret i produktionen af ​​emner til ordren ifølge individuelle størrelser.

Følgende legeringer anvendes i produktionen: 3003, 3005, 5052. En særlig belægning påføres på hvert element. Det forbedrer panelernes anti-korrosionsegenskaber, så de kan bruges til indvendig og udvendig brug.

Før du begynder montering af skinnerne, skal loftoverfladen være pudset.

Du skal vente, indtil den tørrer, samt at afslutte gulvet. Færdige lofter ligner en solid overflade, selvom de består af separate lameller.

Dyder, der overrasker

Besluttet at installere aluminium loftspaneler på badeværelset? Du vil ikke fortryde lidt, fordi designet har et luksuriøst udseende, så det passer perfekt til ethvert design. Derudover er den pålidelig og holdbar.

Et imponerende udvalg af skinner vil tilfredsstille enhver købers smag. Til salg kan du finde glatte og perforerede elementer, blanke, matte, efterligne træ, læder og så videre. Aluminiumspaneler kan installeres på tværs af og langs loftet såvel som diagonalt.

Således omfatter de vigtigste fordele ved aluminiumstrukturer:

 1. Modstand mod miljøpåvirkninger.
 2. Nem installation. Du kan samle loftet og installere det selv - vi vil komme tilbage til dette emne.
 3. Installation er tilladt selv på en buet væg eller et loft. Slibene let bøjes, så du kan oprette kuppelformede og lige teltformede lofter.
 4. Æstetisk udseende. Uden tvivl ønsker vi alle at se en smuk loftsoverflade over vores hoveder. Specielle pulvermalinger bruges til at male panelerne, hvilket gør materialet utrolig attraktivt. Takket være en bred palette af farver kan boligejere vælge en skygge, der passer perfekt ind i rummet.
 5. Elementær pleje.

Om typer af paneler

Vi har lige fundet ud af, at en af ​​fordelene ved aluminium lameller er forskellige former og farver. De mest populære lofter i dag er 2 konfigurationer:

 • Med en perfekt glat overflade. Efter samlingen er afsluttet, forbliver der minimal huller mellem panelerne.
 • Med skiftende profiler. Mellem lamellerne installerer tynde indlæg. Nogle gange adskiller de sig fra de vigtigste paneler i farve. Loftet er elegant og spektakulært.

Afhængigt af installationsmetoden er disse typer af aluminiumelementer kendetegnet:

 • Modulære lofter. Specielle suspenderede strukturer anvendes til installation.
 • Aluminium kassette lofter. Tilstedeværelsen af ​​specielle riller giver dig mulighed for at skabe et enkelt loftrum.
 • Pinion. Disse er tynde, tilstrækkeligt lange paneler, der har en beskyttende belægning i form af polymersprøjtning, blank maling eller et spejllag.

Hvad er et ophængningssystem?

Til installation skal du have et ophængningssystem. Den består af et kam eller universal bærehjul, en profil og en justerbar ophæng. Kammeret er det galvaniserede niveau med særlige klemmer. De er monteret skinner.

Hvad angår suspensionen selv, er den lavet af en shackle og en stang. Braketten tæt på kammen, stangen er monteret på hovedloftets overflade. Efter installation af ophængningssystemet og skinnerne vil loftplanet falde 50-120 mm.

Den nøjagtige afstand afhænger af f.eks. Antallet af hjemlige ejers kommunikation og personlige præferencer.

Indkøb af materialer og beregninger

For at forstå præcis, hvor mange paneler der kræves, skal du udføre følgende beregninger:

 • Find ud af omkredsen af ​​dit loft. Den resulterende værdi vil indikere, hvor præcis den U-formede profil skal købes.
 • For at beregne længden af ​​matricerne udføres markeringen vinkelret på panelernes retning i trin på 1 meter.
 • Mål loftet. For at gøre dette, simpelthen beregnet det samlede areal af rummet.

Sættet af værktøjer er ret standard og omfatter tang, metal saks og en kniv, en boremaskine og en skruetrækker, et niveau, en markør med en linjal og et målebånd, selvlukkende skruer og dowel-negle, en puncher. Vi har allerede nævnt købet af et kit med paneler, profiler og snørebånd samt ophængningselementer.

Hvordan er installationen?

Generelt er samlingen af ​​opbygningen af ​​aluminiumspaneler på mange måder ligner installationen af ​​et klassisk ophængt loft. Først installerer du ophængningssystemet (metalramme eller specialprofil), og udfør derefter fastgørelsesanordningerne.

Der er to typer montering:

 • Paneler klikker på dækprofiler.
 • Yderligere fastgørelse påføres på profilerne.

Før arbejdet påbegyndes, fjernes den gamle belægning fra overfladen, små huller og huller skal pudses. Overfladen er dækket med en primer i 2-3 lag for at forhindre skimmelsvamp og svamp. Vi udfører ledninger på forhånd for at forbinde det nødvendige antal lamper.

 1. Mål det niveau, hvor installationen skal udføres.
 2. Skær aluminiumspaneler af den ønskede længde. Du kan nummerere hvert element, hvis rummet har en uregelmæssig form. Så du bliver ikke forvirret.
 3. Markér på forsiden af ​​stedet for lamper. Slots kan foretages umiddelbart eller efter installationen. Den anden mulighed betragtes som mere pålidelig. Så båndet vil ikke tabe stivhed, sandsynligheden for dannelsen af ​​krøller er minimal.
 4. Monter den U-formede aluminiumprofil omkring omkredsen, før boringerne huller i væggene. Han vil holde på dowels.
 5. Fastgør de vinkelrette komponenter (universaldæk) med specielle fastgørelsesdele. De er monteret i en afstand på 100-150 cm for at undgå afbøjning af panelerne. Dæk er monteret på "flydende" suspensioner (spoke + suspension-clamp), som gør det muligt at udjævne uregelmæssigheder.
 6. Aluminiumsplader monteres som følger. For det første skal panelerne fastgøres på den ene side af væggen til midten, og så på den modsatte side, også til midten. Dette eliminerer sandsynligheden for huller. På dette stadium er armaturer installeret.
  Hvordan laver man et hul? Meget simpelt. Efter at have trukket en cirkel af den diameter, du har brug for, skal du lave snit langs radiusen med en saks, bøje de formede kronblade indeni. Prøv at lave smalle kronblade - installationen af ​​belysningsenheder vil være af højere kvalitet.
 7. Ved hjælp af dekorative lameller lukker hullerne.

Rack Aluminium Loft har mange fordele, og dens samling ligner noget på designeren. Har du haft nogen erfaring med denne opsætning? Vi tilbyder at dele det i kommentarerne til artiklen. Hvis du har spørgsmål, kan du også spørge dem til eksperterne.

Vælg aluminium lofter til badeværelset: fordele og ulemper (10 billeder)

For mange af os er badeværelset forbundet med et rum, der skal skelnes af et højt niveau af design og i hvilken perfekt renlighed skal være til stede. Denne opfattelse af badeværelset stiller passende krav til indretning og interiør. Det trimmet loft på badeværelset i denne henseende spiller, hvis ikke nøglerollen, så en af ​​de vigtigste. Hvilke materialer anvendes i dette, og hvad skal der være konstruktion af loftkonstruktioner - en opgave med to ukendte.

Den første. Hvad skal man vælge for at arbejde med loftet? Og den anden. Vil loftet, lavet i badeværelset af aluminiumpaneler, den rigtige tekniske løsning?

Lad os se nærmere på, hvordan metalloftstrukturer ser ud, og hvor praktiske de skal fungere.

Aluminium badeværelselofter - er det et godt valg?

For at lave lofter af høj kvalitet i badeværelset skal du kende følgende:

 • lofter i badeværelset skal udføre teknologiske funktioner;
 • Skønhed og æstetik i lofterne i badeværelset bør ikke være en hindring for fremstillingen af ​​den færdige struktur;
 • Loftsoverflade i badeværelset skal være holdbart, bæredygtigt, miljøvenligt.

Aluminiumsloft på badeværelset er et af designmulighederne, som på mange måder opfylder ovenstående krav. Fra et praktisk synspunkt er badeværelserne et sted med komplekse teknologiske forhold, så ikke alle færdigvarer vil opføre sig normalt i en situation, hvor der er høj luftfugtighed inde.

Til noten: Badeværelset har en fugtighedsgrad på 90% og højere. Øget fugtighed og høj temperatur bliver et gunstigt miljø for udviklingen af ​​svampevækst og skimmel.

Først: Badeværelset med lette metallofter er altid stilfuldt og smukt.

For det andet: Paneletes racklayout og de eksterne data i den færdige loftsstruktur øger visuelt badeværelsens interne rumfang.

For det tredje: Aluminiumsloftet til badeværelset er holdbart, miljøvenligt og meget praktisk fra et praktisk synspunkt. Det er muligt at vaske og rengøre sådanne konstruktioner ved hjælp af almindelige rengøringsmidler, idet lofterne er så attraktive som altid og æstetik.

De vigtigste teknologiske egenskaber ved aluminiumpaneler

Populariteten af ​​metallofter er primært forbundet med de høje teknologiske egenskaber af aluminium selv. Fugtbestandighed er en af ​​de grundlæggende egenskaber ved aluminium. I sig selv overfører det hvide metal forholdsvis roligt kontakt med et fugtigt miljø. Afslutningspladerne lamineret af den anodiserede film overhovedet ikke underkastes korrosionsprocesser.

Bemærk: Aluminium er det mest inerte materiale af alle metaller, der anvendes til byggedesign. Aluminium reagerer ikke med vand, er dårligt ætsende og reagerer ikke på hurtig aldring.

Aluminium har en stabil struktur, så metalprodukter udsender ikke skadelige komponenter ind i det omgivende rum. I direkte kontakt med åben ild vil hvidt metalplader ikke brænde og frigive sundhedsskadelige.

Med hensyn til hygiejniske og hygiejniske standarder er anvendelse af hvidmetal til dekoration en ideel mulighed. Konstant våd rengøring med almindelige rengøringsmidler vil gøre overfladen af ​​lofterne i badeværelset næsten sterile.

Designegenskaber af aluminiumpaneler

Læg ikke efter de teknologiske egenskaber og designegenskaber af aluminiumfinisheringsmaterialer. Du bør vide, at aluminium er et af de letteste metaller. Dette forklarer sin popularitet inden for praktisk anvendelse. Aluminiumophængte konstruktioner behøver ikke en kraftig ramme. På grund af dens styrke giver aluminiumpaneler selv tilstrækkelig stabilitet og holdbarhed af lofter.

Glem ikke de højteknologiske dele og elementer af hvidmetal. Hvis du har visse færdigheder og viden, kan du selv gøre installationen af ​​loftdelen på badeværelset. For små værelser, især i en bylejlighed, tager installationen af ​​aluminium lofter ikke lang tid.

På dette stadium er det vigtigt ikke kun hurtig og nem installation af aluminiumstrukturer, men også demontering af paneler, hvis det er nødvendigt.

Det er vigtigt! Aluminium er et af de få metaller, der har et ædelt udseende, som tillader brugen af ​​dette metal i en række industrier. Derfor anvendes der ofte inden for design, aluminiumspaneler og andre dekorative elementer af dette metal af forskellige former, farver og typer.

I nogle tilfælde anbefaler eksperter inden for lejlighedskonstruktion brugen af ​​metaldele og elementer i kombination med andre efterbehandling materialer. Kombinerede lofter til badeværelset i dag er ikke ualmindelige, især da sådanne overflader har en række fordele i sammenligning med lignende produkter.

Typer af aluminium loftsdæksler

I de fleste tilfælde udføres monteringen af ​​loftbelægninger ved hjælp af metaldele på to måder:

 • oprettelse af stativsystemer;
 • sæt af kassette aluminiumsystemer.

I hvert tilfælde er forskellige teknologier til lægning og dermed udseendet af den færdige overflade. Overvej særskilt hver type af hvide metalloftkonstruktioner.

Et sæt kassetter af aluminiumstrukturer

Hvide metal kassetter er individuelle firkantede eller rektangulære fragmenter. Afhængigt af designmuligheden kan du med succes bruge metalmetaller eller perforerede produkter, der adskiller sig fra overfladens struktur og struktur.

Det er vigtigt! Hvidmetalloftkassettesættet kan monteres direkte på en åben eller lukket ophængt konstruktion.

Hvordan adskiller de sig, vi overvejer mere detaljeret:

Et åbent ophængningssystem (design) er en ramme bestående af T-formede aluminiumsprofiler. Profiler er indstillet på en sådan måde, at rammen er opdelt i celler. Aluminiumspaneler indsættes i de tomme celler, hviler på de profiler, der er åbne visuelt. I dette tilfælde udfører profilerne både installation og dekorative funktion.

Til notatet: Denne type af suspenderede aluminiumstrukturer anvendes temmelig sjældent til dekoration af badeværelser. Årsagen ligger i, at disse lofter ser godt ud i et stort område.

White metal rack strukturer

Hvis vi taler om massebrug af metallofter til badeværelser, tilhører primacy de rackophængte strukturer. Til forbrugerens disposition er i dag et ret stort udvalg af sådanne produkter. Og salget er præsenteret lameller af forskellige former og størrelser. Til slattede lofter er kun et egnet ophængningssystem egnet.

Der er også to typer ophængningssystemer: åben og lukket.

Til åbne strukturer fastgøres lamellerne med korte intervaller. De resulterende rum kan bruges til naturlig ventilation af den ru overflade og mellemrummet. Desuden skaber dette arrangement af panelerne en unik æstetik af udseendet af loftoverfladen. Hvis ventilation ikke er nødvendig, lukkes mellemrummet mellem lamellerne med plastik af forskellig farve.

Figuren nedenfor viser et eksempel på installation af et hvidt metalloft af rack typen med indsatser.

Til den lukkede type anvendes metalelementer med en speciel tunge. På grund af denne detaljer overlapper kanten af ​​den tilstødende planke. På grund af vekslen under et sæt metalstrimler af forskellige farver kan du få den originale version af designet.

Figuren viser to typer metalplader til ophængte strukturer af lukket og åben type.

konklusion

I betragtning af enheden, design, typer af lofter af aluminiumpaneler, designmuligheder, kan vi helt sikkert sige, at denne metode til afslutning af lofterne har ret til at blive realiseret. Sammenligning af omkostningerne ved suspenderede strukturer lavet af gipsplader og plastik installeret i badeværelset, vil aluminium lofter til badeværelset være dyrere. Investeringen er dog berettiget. Sådanne loftoverflader bliver den virkelige udsmykning af ethvert badeværelse, i et stort hus eller i en bylejlighed.

Kvaliteten af ​​materialet og metoderne til installation giver den nødvendige pålidelighed og holdbarhed af strukturer. Fra et teknologisk synspunkt er aluminium lofter meget praktiske og komfortable. Besidder et naturligt og attraktivt udseende, hvide metal går godt med malingen. For at opdatere lofterne i badeværelset kan du male den gamle ophængte struktur i enhver farve ved hjælp af silikat, akryl eller silikone maling.

Aluminiums loftpaneler: designfunktioner, hovedtyper og typer, installationsfunktioner

På grund af det store udvalg af materialer, der blev præsenteret på byggemarkederne, var der store muligheder for at afslutte værelserne i overensstemmelse med deres egne ideer om skønhed og komfort. Selvom lofterne ikke er helt glatte, er det i dag nemt at løse et sådant problem ved at installere suspenderede aluminiumsystemer. Vi vil tale om hvordan man udstyre loftsplader lavet af aluminium, hvad er deres egenskaber, fordele og designfunktioner.

Nedhængt loft lavet af aluminiumelementer

Designfunktioner af aluminiumsystemer

Intern "fyldning" af aluminiumpaneler

Loftspaneler i dag laves af mange fremstillingsvirksomheder. Som regel anvendes aluminiumlegeringer 3003, 3005 og 5052 i deres produktion og supplerer dem med en særlig beskyttende belægning.

På grund af dette har aluminiumsystemer en høj holdbarhed og høje korrosionsegenskaber, som gør det muligt for dem at blive brugt ikke kun til indendørs arbejde, men også til udvendigt arbejde.

I dag har de fleste kendte producenter etableret produktion af aluminiumspaneler, hvis tykkelse er 0,5 mm. Dette blev forudset af en række tekniske beregninger, hvilket viste, at en sådan tykkelse er den mest optimale til at skabe fuldgyldige pålidelige loftsstrukturer, som ikke er bange for deformation.

Ceiling designs fra sådanne paneler:

 1. Mist ikke form under installationen.
 2. De er lette at klare i fastgørelsesslidserne, hvilket gør det muligt at udelukke manifestationer af vibrationer og rattling under drift
 3. Paneler af en sådan tykkelse modstår perfekt mekanisk skade.

Husk: Når du monterer aluminiumspaneler, kan du trygt trykke på dem med din hånd - ingen skader forbliver på dem. Denne vigtige kvalitet giver ikke blot nem installation, men også komfortabel pleje af aluminiumslofter.

I dag producerer producenter aluminiumpaneler med en række dekorative belægninger:

Aluminium panelskinner med metalliseret lag

mat;

 • polymercoated;
 • med blank farve
 • metalliseret spejllag.
 • Aluminiumspaneler kan have en anden overflade:

  • glat;
  • perforeret;
  • bølgede;
  • med et billede og uden det.

  De vigtigste fordele ved aluminiumsophæng

  Fordelene ved aluminium loftsystemer er mange:

  1. Aluminiumophænget lofter har høj æstetiske indikatorer, de kan nemt supplere ethvert interiør.
  2. Højt fugtighedsbestandighed, plasticitet, hygiejne.
  3. Materialets lethed gør installationen let.
  4. Høj lydisoleringsevne.
  5. Nem at rengøre: Rens kun dækslet med vand.
  6. Høj brandsikkerhed.
  7. Økologisk sikkerhed af aluminiumpaneler er bekræftet af kvaliteten af ​​mange udvalgs overholdelse af miljøbeskyttelse. For allergi er det sikreste materiale.
  8. Høj slidstyrke. Aluminiumspaneler vil vare mindst 50 år.

  Hovedtyper og typer af loft på aluminiumpaneler

  Aluminiumpanellofter er af to typer:

  1. Åbn type - panelerne er ikke hæmmet, de er synlige. De suppleres med mellemprofiler (indsatser).

  Et lille råd: Når du opretter et unikt loftdesign, skal du bruge mellemliggende indsatser af en farve, der er forskellig fra den af ​​åbne aluminiumslister. Heldigvis tilbyder producenterne i dag deres brede farveområde.

  1. Lukket type - den klassiske version af loftet. Et træk ved installationen er fastgørelsen af ​​aluminiumskrueplader, lukket type. I dette tilfælde anvendes mellemprofiler ikke.

  Loftet af aluminiumelementer i dag har mange konfigurationer.

  De mest almindelige er tre typer:

  • Modulære lofter. Det særlige ved installationen af ​​dette loftsophængssystem er, at loftspladerne skal installeres på specialudviklede ophængsstrukturer.

  Et råd: Det er bedre at overlade arbejdet med at installere et loft til specialister. Selv om det ønskes, og tilgængeligheden af ​​de nødvendige værktøjer og materialer samt elementære bygningsfærdigheder, er det ret realistisk at klare sig selv uden at tiltrække specialister.

  Modulært loftsystem

  • Kassette lofter. Et træk ved deres installation er specificiteten af ​​at forbinde paneler i et enkelt loftrum. Som hovedregel er designelementet i aluminiumpaneler tilstedeværelsen af ​​specielle riller.
  • Racklofter (de kaldes også lineære) består af tynde, lange og smalle aluminiumspaneler med beskyttende belægninger: med polymercoating, glansende maling, metalliseret spejllag, forkromet, efterligning forgyldning og endda overtrukket med naturfinerfiner.

  Det er vigtigt at vide: Lattedlofter er den ideelle løsning til lange smalle rum, da panelernes længde er flere meter. Derfor er i loftet plads det mindste antal leddene.

  Rack false ceiling

  Funktioner ved installation af lofter i aluminiumpaneler

  Princippet om montering af lofter lavet af aluminiumpaneler på mange måder ligner installationen af ​​et konventionelt hæftet loft. Det vil sige, at det først er nødvendigt at montere ophængningssystemet. Til dette foreslår vi at bruge en standard metalramme til suspenderede standardsystemer. Eller en speciel metalprofil.

  Aluminiums loftsrammeramme

  De bærende aluminiumsprofiler dæk med specielle riller

  Fastgør aluminiumpaneler på to måder:

  1. Metode til snapping på leje profiler-dæk;
  2. Eller ved hjælp af ekstra montering på endeprofiler.

  Forbindelsen af ​​elementerne i aluminiumpaneler skal ske ved en lukket samlings metode ved hjælp af en af ​​to muligheder:

  1. Fælles med 10 mm mellemrum.
  2. Fugen har en V-formet afskærmning.

  Et lille råd: På de steder i loftet, hvor det er nødvendigt at have adgang til loftrummet, anbefaler vi at montere panelerne på de bevægelige hængsler. Denne monteringsfunktion gør det muligt at sænke panelet fra en kant uden at adskille et stort loftsområde. Siden på den anden side forbliver panelerne hængslede.

  Som du kan se har aluminiumpanelpaneler mange fordele, det er nemt at arbejde med dem, og det er meget vanskeligt at undervurdere de yderste æstetiske egenskaber ved et sådant loft.

  Hovedtyper af aluminiums loftpaneler

  Loftet på aluminiumspaneler - er et moderne design af loftet på racket.

  Omfanget af sådanne lofter, på grund af egenskaberne af aluminiumlegeringer, er meget forskelligartet. Sådanne lofter ser godt ud i et lille badeværelse, og i det store rum af et sportscenter, indendørs hall, swimmingpool. De vigtigste fordele ved aluminiumpanellofter er deres lave vægt, korrosionsbestandighed, nem installation, smukt udseende.

  Fordele ved aluminiumpanellofter

  De vigtigste fordele ved fladt lofter af aluminiumpaneler er:

  • lav vægt til fremstilling af paneler, der anvendes tape fra aluminiumlegeringer, hvis tykkelse er fra 0,2 til 0,6 mm;
  • Støttehjul er lavet af aluminium, hvilket letter udformningen af ​​det hængende loft og belastningen på gulvpladerne;
  • loft levetid levetid - ikke begrænset
  • en bred vifte af farveskygger af panelerne og muligheden for en kombination af forskellige farver gør det muligt at skabe enhver forfatters løsning til efterbehandling;
  • panelerne ændrer ikke deres egenskaber fra omgivelsestemperaturen, de kan bruges både indendørs og udendørs, og frost eller varme er ikke bange for dem;
  • høj korrosionsbestandighed gør det muligt for dem at bruge værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer, badeværelser, badekar, puljer) for at færdiggøre facaderne på bygninger og strukturer;
  • muligheden for at lægge hjælpeprogrammer i rummet mellem loftet og hovedetagen
  • enkelhed og nem installation, høj hastighed.

  Loft type

  Den åbne type er lavet af hovedpaneler mellem hvilke mellempaneler (indsatser) indsættes. Indsatsens farve kan være den samme som for panelerne, kan variere i farver, hvilket gør det muligt at opnå interessante designløsninger.

  Den lukkede type er en variant af loftet uden mellemliggende indlæg, det viser sig at være et kontinuerligt plan af aluminiumpaneler.

  Rack loftsdesign

  Loftet på aluminiumpaneler, hvem det produceres, har et standard sæt elementer:

  - Slutprofil - U-formet profil, som bæres på enderne af panelerne, lukker hullet mellem væggene og panelernes ender.

  - Suspension - Fastgørelseselementer af lejedækene til hovedgulvpladsen.

  - Lejebåndene - Aluminium P-formet profil, hvorpå aluminiumpaneler fastgøres.

  - Aluminiumspaneler - hovedelementet i loftet kan være meget forskelligt i dekoration og farve.

  - Indlæg - Smalle paneler, der anvendes ved installation af åbne lofter.

  Forberedende arbejde

  I første fase er positionen af ​​lejedækene og fastgørelsespunkterne for suspensionerne markeret. Suspensioner skal ikke anbringes tættere end 30 centimeter fra bygningens vægge. Suspensionen i dækets længderetning er højst 1 meter. Afstanden mellem dækene i tværretningen må også ikke overstige 1 meter.

  Efter fastgørelsen af ​​spjældene på spændingerne til hovedetagen er der fastgjort dæk til dem.

  Suspensioner har evnen til at justere længden. Ved hjælp af niveau- og justeringsmekanismen opnås vandrette lastbærende dæk i længde- og tværretningen. De bør repræsentere et enkelt vandret plan uden fremspring og nedtrykninger.

  Panelmontering

  For at installere panelerne skal du bruge nogle enkle værktøjer: et målebånd, en firkant, en saks, en kniv med en kort kniv, en metallinie. Paneler skal være mindre end 2,5 cm lange end afstanden mellem væggene.

  Fra panelerne fjernes beskyttelsesfilmen. Sæt panelerne på de bærende dæk ved hjælp af specielle "tænder" af dækkene til fastgørelse af panelerne. Alt dette skal gøres med yderste omhu, så der ikke er nogen buler tilbage på panelet.

  Ellers vil panelet være uegnet til installation. Efter installation af hovedpaneler er mellemprofiler til åbne lofter monteret. Afslut installationen med installation af endeprofiler, der dækker hullerne mellem panelerne og væggene.

  Under drift kræver lamperne på aluminiumpaneler ikke nogen særlig pleje.

  Bare den sædvanlige hygiejniske rengøring. Loftet kræver ikke noget kit eller malning eller hvidvaskning. Om nødvendigt kan panelerne hurtigt demonteres og udskiftes med paneler af andre finish, hvilket uigenkaldeligt ændrer indretningen af ​​rummet.

  Omkostningerne ved loftet af aluminiumpaneler

  Rackloft lavet af aluminium, mange producenter.

  Ved bestilling vil ledere af en virksomhed eller kommerciel virksomhed hjælpe med at udvælge komponenter, bestemme mængde og omkostninger. For at beregne de kommende omkostninger kan du bruge de gennemsnitlige data. Ordren af ​​omkostninger vil blive bestemt med en nøjagtighed på 10-15%.

  Type panel finish:

  • hvid blank, mat;
  • Metallisk sølv;
  • mat farve;
  • Metallisk guld;
  • spejl krom, guld, kobber;
  • "Scandy" tekstureret.

  Omkostningerne afhænger af materialets kvalitet og panelets tykkelse.

  Det moderne marked med indretning er rig og varieret.

  På den ses der regelmæssigt nye progressive produkter, takket være, at hver ejer kan dekorere rummet i overensstemmelse med sine egne ideer om komfort og skønhed. En af disse originale og spektakulære muligheder for boligindretning er aluminiumpaneler. Med deres hjælp kan du maske fejlene på basisfladen og give rummet en moderne stil og originalitet.

  Hvad er aluminiumspaneler

  Metalpaneler til lofter er lavet af holdbare aluminiumlegeringer med en beskyttende belægning. Materialets tykkelse er 0,5 mm og er optimal til at skabe stærke og pålidelige dekorative strukturer, der ikke er bange for deformation.

  Ydersiden af ​​aluminiumpanelene til loftet kan være mat, glans eller metalliseret med spejlfinish. Ansigtslaget kan have et mønster, en flerfarvet polymercoating og en glat, ru eller perforeret tekstur.

  De vigtigste positive egenskaber ved aluminiumpaneler på loftet er:

  • strukturel stivhed, som materialet ikke mister sin oprindelige form på, er sikkert fastgjort til rammen, ikke "går" og skrøbler ikke fra vibrationer;
  • Den perfekte kombination af bøjninger, som overfladen er perfekt flad, pæn og attraktiv;
  • driftsstabilitet og evne til at modstå betydelige belastninger (f.eks. installation af et belysningssystem af enhver størrelse);
  • enkel, ikke dyre pleje, evnen til nemt at fjerne spor af kondensat, fedt, støv og snavs fra overfladen;
  • fremragende lydisoleringsegenskaber til pålideligt at beskytte rummet mod uønsket støj;
  • høj brandhastighed, korrosionsbestandighed, hygiejne, duktilitet og uovertruffen holdbarhed (minimum levetid - 50 år)
  • hypoallergen og miljøvenlighed, bekræftet af certifikater fra kommissioner til miljøbeskyttelse;
  • tilgængelighed af installationsarbejde, der ikke kræver specifikke faglige færdigheder
  • høj design værdi (et bredt udvalg af nuancer og teksturer gør det muligt at realisere de lyseste, fed og uventede interiørprojekter).

  Typer af metallofter

  Aluminium lofter er rack, kassette og rastovye.

  Racklofter kaldes nogle gange lineært. De består af lette skinner af forskellig bredde, som er dækket på toppen med varmtørrende lak.

  Sådanne paneler er monteret ved hjælp af strengere og betragtes simpelthen som en ideel mulighed for smalle rum (den store længde af materialet minimerer antallet af led og skaber en absolut flad og glat dekorative overflade). Loftet af denne type ser spektakulært og harmonisk sammen med forskellige indvendige løsninger. Desuden anvendes lathrukturer ofte til udvendig dekoration.

  Rack aluminium loft i kombination med flisebelagte vægge

  Kassette aluminiumslofter består af firkantede fragmenter og er nemme at installere selv i rum af kompleks og uregelmæssig form. Kassetter er let justeret til størrelse og overflade, og derefter ved hjælp af selvlåsende låse fastgjort til rammen, monteret fra T-formede stålskinner. Spotlights er meget bekvemt indbygget i systemet, og selve designet bruges oftest i konferencelokaler, rummelige mødelokaler, kontorkomplekser, uddannelsesinstitutioner og bilforhandlere.

  Cassette aluminium loft med spot belysning system

  Rustikke lofter af aluminiumpaneler har en gitterstruktur og består af firkantede blokke, der måler 600 x 600 mm med celler af forskellig bredde. Denne type belægning er anbragt på understøtningsstrukturer af en hvilken som helst type, på grund af hvilken den ofte kombineres med andre materialer. Latticed loft design er brugt til arrangement af sports komplekser, butikker, transport terminaler, restauranter og natklubber.

  Rustik aluminium loft i indersiden af ​​supermarkedet

  Installationsregler

  Inden du monterer loftet på aluminiumspaneler, skal du installere rammen.

  Du behøver ikke noget specifikt. En typisk metalkonstruktion egnet til standardophængssystemer vil gøre. Du kan også bruge en loftsprofil med anodiseret belægning.

  Fastgørelse udføres på to måder:

  • ved at fastgøre fragmenterne på de bærende dækprofiler;
  • ved hjælp af sikkerhedskopiering på profilens endeafsnit.

  Panelerne forbindes ved metoden for en lukket ledd med en V-formet kant eller med en 10 mm mellemrum. Hvis du har brug for konstant adgang til separate dele af den ru overflade, kan du købe bevægelige hængsler til fastgørelse af elementerne. Dette vil tillade, om nødvendigt ikke at adskille hele strukturen, men simpelthen sænke panelet fra den ene kant.

  Afslutning af loftet med aluminiumpaneler er en praktisk, praktisk og moderne måde at arrangere bolig- og arbejdslokaler på. Materialet har mange fordele, har et attraktivt udseende og tjener pålideligt i lang tid. Installationsarbejdet kan udføres uafhængigt eller henvende sig til fagfolk, der installerer ophængningsstrukturen på kortest mulig tid.

  Video: Installation af et rackloft

  Slattede aluminium lofter - en simpel løsning til at dekorere dit loft:

  • Store operationer - mindst 10 år.
  • Let at installere.
  • Ikke bange for fugt.
  • Alle lofter er certificeret og kan bruges i medicinske institutioner og børnehaver.
  • Rige farver.

  Download prisliste (xlsx, 32,7 Kb)

  Galleri af hævede lofter

  Anvendelsesområde:

  Rack-lofter er meget udbredt og bruges i rum med høj luftfugtighed, offentlige bygninger, industrielle faciliteter, transportfaciliteter samt i medicinske og forebyggende og uddannelsesmæssige institutioner.

  fordele:

  • Traditionelle lige parallelle linjer af paneler skaber interessante muligheder for rumligt design af værelser.
  • Ud over de mange funktionelle opgaver, der kan løse metalpladelofter, er de også et glimrende værktøj til dannelsen af ​​individuelle indretninger.

  Specifikationer:

  • Rackpaneler er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på op til 0,6 mm med forskellige typer dekorative belægninger, der er lavet på fabrikken. Panelernes standardlængde er 3 m og 4 m. Panelerne er forbundet i længden og skaber effekten af ​​kontinuitet. Bredden af ​​panelerne varierer fra 50 til 150 mm.
  • Rackpaneler er fastgjort til guider - strengere (kamme, traverser, bæredæk) af aluminium med en tykkelse på 0,8 og 1,0 mm. Eller galvaniseret stålplade med en tykkelse på 0,6... 0,7 mm. Tungerne skåret ind i kammen fast fastgør skinnen ved at snappe.
  • Ved hjælp af justerbare fjederhængere er det hængende loft fastgjort til de bærende bygningskonstruktioner.
  • Til perimeterets konstruktion anvendes perimeterprofil PL eller U-formet, som rammer loftet og giver projektets fuldstændighed.

  Cesallofter har vist sig i markedet som højkvalitets, pålidelige og funktionelle produkter. Fabrikanten bruger kun naturlige materialer, der ikke skader miljøet og er helt sikkert for mennesker.

  Det tyske selskab Geipel Decken- und Profilsysteme GmbH blev grundlagt i 1980. Hovedaktiviteten i sine aktiviteter var produktion af lofter af forskellige typer og fastgørelsessystemer til dem. Udvalget af produkter rack og kassettehæmmede lofter.

  RPO "Albes" - et firma specialiseret i produktion af aluminium og stål materialer til udvendig og indvendig dekoration af bygninger og strukturer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Moskva og har i dag sin egen produktion med moderne udstyr og et stort personale af højt professionelle specialister.

  Bard er en ophængt loftsstruktur, lavet i form af bulkmoduler.

  Hovedmaterialet er aluminiumprofilen, som danner loftet i forskellige geometriske former. Disse lofter er velegnede til alle værelser, herunder børneinstitutioner, hospitaler og butikker - men frem for alt er de designet til at dekorere interiøret.

  Loftet i USA CEILING GROUP CORPORATION har bevist sig i markedet som højkvalitets, pålidelige og funktionelle produkter. Fabrikanten bruger kun naturlige materialer, der ikke skader miljøet og er helt sikkert for mennesker.

  • http://diz-servis.ru/articles/34
  • http://toppotolok.su/dizajn/idei/alyuminievye-potolochnye-paneli.html
  • http://www.samlux63.ru/katalog/produkcziya/reechnyie-potolki.html

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Aluminium loftspaneler

  Aluminium er et meget alsidigt materiale. Hvad er der ikke lavet af det, herunder lofter. Ikke solid, selvfølgelig, men samlet fra individuelle elementer, som kaldes aluminiumpaneler.

  Fordele og ulemper

  • Et sådant loft er meget praktisk, og på grund af dets design kan det være meget nyttigt, når du skal skjule de alvorlige fejl i loftpladen. Dette er den første og en af ​​de vigtigste egenskaber ved disse typer loftindretning.
  • Den anden nyttige ejendom, der kan prale af aluminiumpaneler til loftet, er fugtighedsbestandighed. Aluminium, som bruges til fremstilling af dem, er fuldstændig upåvirket af råtning og rustning.
  • En anden af ​​de meget nyttige kvaliteter af disse slats - styrke. Derfor kan sådanne dele anvendes selv til arbejde udenfor bygningen. Det vil sige, du kan bygge lignende lofter på verandaen eller i lysthuset på gaden.
  • Let at pleje. De vaskes perfekt og tørres af med en klud med eller uden vaskemiddel.
  • Den hastighed, som hele konstruktionen kan samles på, er simpelthen imponerende - et par timers arbejde og et helt nyt loft på værelset.

  Men som noget slags finish er dette materiale ikke uden mindre fejl. De er meget få, men værd at nævne.

  • Først og fremmest er den ophængte struktur, der kræves til installation, lille, men den fjerner vægens højde. Dette er ikke kritisk i høje værelser, men det kan være en betydelig ulempe, når rummet ikke skinner med store størrelser.
  • Orienteringen af ​​billedet kan påvirke valget væsentligt. Alle paneler, selv de bredeste, udgør belægningen med udtalt spor af forbindelsen mellem de to dele. Dette øjeblik tvinger mange til at opgive brugen af ​​sådant materiale. Men i salg er der allerede sorter af sådanne strimler, som i kombination danner en næsten kontinuerlig overflade. Så denne ulempe er ikke den mest betydningsfulde.

  Derudover har metalpladepaneler ikke indlysende ulemper, og hvis der er nogen øjeblikke ikke angivet ovenfor, så er de for ubetydelige.

  Typer og funktioner

  Alle lofter lavet af aluminiumsdele kan opdeles i flere grupper:

  Reiki, som belægningen tilhører den første sort består af, er meget lys. En kvadratmeter af en sådan efterbehandling vejer kun omkring et og et halvt kilo. Monterede lameller er meget nemme, ikke mere vanskelige end almindelige plastpaneler.

  Et særpræg ved denne slags finish er en meget attraktiv pris. Derudover kan enhver person, som har grundlæggende færdigheder i håndtering af værktøjer og materialer som aluminium, klare installationen.

  Den anden type dekoration er karakteriseret ved et særligt udseende af dets komponenter. De er i modsætning til den første mulighed ikke lange skinner, men firkantede dele af metal.

  Kan være både farve og med spejlbelægning. Oftere kan de findes på offentlige steder end i lejligheder.

  Den sidste type aluminiumsloft, lidt som en kassette, men med forskel. Panelerne her kan være af forskellige former, og de er ikke selv et solidt lærred, men et gitter af skærende plader. De ser meget imponerende ud. De kan monteres i lejligheder, men sådanne belægninger er bedre egnet til at placere lofter på offentlige steder.

  Installationsfunktioner

  I sig selv vil metalpanelpladerne ikke holde fast på loftpladen, de har brug for en base - rammen, som de vil blive fastgjort til.

  En sådan ramme er samlet af specielle profiler, som også anvendes til installation af gipsvægskonstruktioner. Ofte anvendes der i stedet for en profil et særligt hjørne, som er fastgjort på samme måde som profiler.

  Til at begynde med, på den anvendte præmarkering fastgøres grundens detaljer langs hele rummet eller rummet. Disse dele understøtter andre dele.

  Derefter indsættes tværgående elementer i de allerede faste dele af strukturen - krydser.

  De er ikke kun fastgjort til de dele, der er monteret på væggene, men også til loftpladen ved hjælp af specielle suspensioner.

  Du kan ikke fastgøre dem på loftpladen, hvis bredden af ​​rummet ikke er mere end 150 centimeter. I andre tilfælde er det bedre at bruge suspensioner, da designet kan forsvinde.

  Når basen er monteret, startes samlingen af ​​belægningen selv bestående af separate lameller. I tilfælde af klyngelofter eller grilyato formes rammen lidt anderledes. Her anvendes i stedet for traverser supportstrimler, ellers er installationsprocessen meget ens.

  1. Kassette eller simpelthen - dekorativ del af belægningen
  2. Tværgående del af rammen
  3. Hovedramme
  4. vedhæng

  Bærestrimler er sammenkoblet, der danner et gitter med firkantede celler. De passer til loftets dekorative komponenter.

  En række grilyato, monteret meget ligner kassettecoating, kun gitteret er ikke firkantet, men rektangulært. Cellestørrelser afhænger af hvilken type panel der anvendes.

  Efter at bunden er monteret, begynder installationen af ​​dekorative strimler eller kassetter. Sidstnævnte er installeret dekorative sokler og elementer, der maskerer leddene i væg og loft.

  konklusion

  Aluminium lofter er en fantastisk måde at afslutte både badeværelset i lejligheden og hallen i indkøbscenteret. Ved hjælp af forskellige typer af fabrikatlofter kan du oprette en kombineret belægning eller trimme overfladen, så den vil virke som et enkelt lærred. Det hele afhænger af din fantasi af lyst.

  Praktisk set er der næsten ingen lige lofter, og prisen er mere end acceptabel for det endelige resultat. Muligheden for at installere de fleste sorter af lameller internt gør dem endnu mere attraktive.

  Udvælgelse og installation af hængende lofter i aluminiumpaneler, installationsregler

  Rackophæng af aluminiumpaneler er et specielt design af en letvægtsramme og beklædningspaneler. De er lavet på basis af aluminium og PVC lameller og er designet til at visuelt justere overfladen i værelser af forskellige typer konfigurationer, layout og formål og forbedre deres æstetiske appel.

  Typer og egenskaber ved lofter

  Et kendetegn ved sådanne lofter - elementer af fastgørelseselementer, der kaldes stringers. De har en række tandformede riller (crosshead, kam), som er fastgjort smalle strimler af skinner. Specielle indsatser monteres mellem lamellerne. Ved anvendelse af dette indretningsmateriale (eller ikke-brug) er lofterne af åben eller lukket skinnetype dannet (der er ingen mellemprofiler i sidstnævnte).

  Aluminium og plast loftkonstruktion

  Aluminium og PVC-paneler er tilgængelige med en bredde i området 5-20 cm og en tykkelse på 0,5-1 cm. Den maksimale længde af lamellerne er 10 m. En matbelægning anvendes som et dekorativt ydre lag. Påfør sprøjtning ved hjælp af polymerholdige stoffer, farvning med en glans effekt og påføring af et metalliseret lag med en spejlrefleksion. Teknikker til udskrivning, gravering og perforering på overfladen af ​​paneler anvendes også.

  Karakteristika for aluminium lofter

  • De er lavet af aluminiumlegeringer med anodiseret film og emaljebaserede beskyttelsesforbindelser og madlakker, takket være, at de er korrosionsbestandige.
  • ikke bange for indrykning - formularen forbliver uændret
  • vejer mere end PVC lameller
  • varierer i elasticitet, der letter installation af et design
  • bruges til indendørs og udendørs brug;
  • brandsikker og vedligeholdelig;
  • sørge for lydisolering og ventilation
  • opfylde miljømæssige sikkerhedsstandarder
  • slidbestandig - levetiden er 50 år.

  Karakteristik af plastlofter

  Fordelene ved PVC-paneler omfatter lette vægt og lavere omkostninger. De viser også modstandsdygtighed mod fugt i rummet, men de reagerer dårligt på opvarmning - de kan smelte.

  Anvendelsen af ​​lameller på store områder

  I betragtning af det rum, hvor der forventes opstilling af lofter, skal du være særlig opmærksom på valg af lamper (de skal være forsynet med specielle ringe, der reducerer opvarmningstemperaturen på lampehuset). Undgå direkte kontakt af PVC-skinnerne med brandkilder (gælder ikke i bad, saunaer, køkkenfaciliteter).

  En lille mangel på aluminium og plastlofter - reducerer højden inde i rummet, så det er bedre at bruge sådanne systemer til smalle høje værelser eller store lokaler (kontor, udstillingshal, hospital, indkøbscenter).

  Værelseslayout

  Loftets højde måles ved hjælp af et laser nivelleringsniveau og afhænger af højden af ​​emhætten eller armaturets størrelse, hvortil der tilsættes endnu 2-3 cm til lager. Tegn en linje med en blyant eller en spidspen.

  Installation er lettere ved hjælp af færdige sæt aluminium- eller PVC-paneler, som bestilles fra fabrikanten. Indkøbsmaterialer er også nødvendige med en margen. Korrekt beregning af dimensionerne vil hjælpe online-regnemaskinen, hvor du kun skal indtaste parametrene i det rum, hvor du planlægger at installere tømmerlofter.

  Opstillingen af ​​skinner og stringer

  Rack loftsinstallation

  Monteringen af ​​rammen udføres i følgende rækkefølge:

  • På linjen trukket rundt om rummets omkreds monterer du vinkel aluminiumspaneler (bred del til væggen). De er tilpasset i størrelse baseret på parametrene for længden og bredden af ​​rummet, om nødvendigt trimmet med saks til metal, fastgjort til væggen med skruer med et trin på 40 cm fra hinanden.
  • Ved krydset af hjørner profilen zapayvayut i en vinkel på 45 grader.
  • Derefter skal du installere specielle strengere i en afstand på mindst 5 mm fra væggen, deres layout afhænger af længden af ​​rummet og deres nummer.
  • Hvis længden ikke er nok, er to strimler af strengere forbundet med hinanden og fastgjort med selvdrejende skruer.
  • Stringer er også fastgjort til loftet med selvdrejende skruer, men for at forbedre fiksering i betonvæggen er det nødvendigt at designe en speciel stikkontakt.
  • Hangere anbringes 20 cm fra væggen og 70 cm fra hinanden.
  • Monter derefter aluminiumspanelerne, installer fra siden modsat indgangen, for denne skinne klikkes med faner på strengerne.
  Rackkonstruktion i færdig form Rack plastlofter

  Juster størrelsen, efterlad et hul på 5-10 mm på hver side.

  • Dekorative strimler indsættes i de resulterende huller, som vil rette skinnerne og styrke konstruktionen af ​​det hængende loft.
  Montering og tilslutning af lamper
  • Hvis den sidste del ikke passer i størrelse, skæres den med metal saks.

  Husk at markere udgangspunkterne under lamperne ved installation. For at gøre dette bores et hul på det rigtige sted ved hjælp af en metalkrone, hvis diameter skal være lig med armaturloftets størrelse.

  Lær i detaljer hvordan man installerer aluminiumspaneler og opretter et hæftet loft på badeværelset kan være et eksempel på følgende video.

  Armaturhuset skal installeres, før skinnen er fastgjort til loftet.

  Det samme princip bruges til montering af PVC-strimler, men i deres rammer udover metalprofiler anvendes træstrimler - den lette vægt af den resulterende konstruktion og den bekvemme form af panelerne gør det muligt at gøre det uden frygt for at bryde installationsteknologien.

  Rackloft

  Under alle omstændigheder er det både hurtigt og enkelt at installere disse typer lofter både med den færdige fabrikbygning og med den håndlavede. Det vigtige punkt er at udføre de rigtige målinger og sikre pålidelig snapping af lamellerne med stringer - belægningenes styrke og bevarelsen af ​​de eksterne lineære parametre afhænger af den.