Armstrong metalloft

Aluminiumsloft Armstrong er en speciel type loftsloft. Vi er vant til hvide mineralfiberplader, der pryder kontorer og offentlige steder, men metal har mange fordele, som et blødt panel ikke har.

Fordelene ved metalloftet

Disse fordele er:

 • fugt modstand og varmebestandighed. Armstrong metalophængede loftsplader ruster ikke, må ikke koges af varm damp og absorberer ikke fugt, så de kan sættes i bad, saunaer, svømmebassiner og lignende rum;
 • Sådanne fliser rengøres fuldstændigt af husholdningskemikalier og absorberer ikke fedt og sod (og derfor hygiejnisk). Derfor vil de være i vejen i restaurationsvirksomheder, i medicinske institutioner og simpelthen i køkkenerne i vores lejligheder;
 • slagfasthed. Panelet af aluminium vil ikke bøje eller knække fra et slag med en babybold, mopphåndtag osv.

Aluminiumsloftet beholder dog alle fordelene ved mineraluldslofter: de skjuler ledninger, varme- og køleanordninger, de er nemme at fjerne og udskifte, de giver dig mulighed for at gøre belysningen så varieret som du vil.

Og prisen på Armstrong metallofter er ikke meget mere end de mineralske, som gør det muligt for dem at forblive i budgettet. Her er blot et par eksempler fra vores rige katalog:

 • matte aluminiumskassetter af mærket Albes 0,32 mm tykt til prisen på kun 129 rubler per stykke;
 • den samme kassette Albes-kassette, men perforeret (for at forhindre dampkondensation);
 • allerede blankt kassette fra Albes farve Mettalk.

Vi vil med glæde hjælpe dig med valg og levering af dette smukke dekorative materiale. Ring til os!

Armstrong Metallofter (AMC - Armstrong Metal Loft)

Armstrong metallofter.

Metalplade af ORCAL-serien er et godt alternativ til mineralfiberpaneler. Fremstillingen af ​​metalplader er baseret på de bedste kvaliteter af det anvendte materiale - metal. At give yderligere egenskaber og egenskaber, der er nødvendige for at skabe et loftsloft, modtog en bred vifte af loftfliser med en bred vifte. Metalpaneler (kassetter) anvendes både i skabelsen af ​​standardloftrum og i skabelsen af ​​specielle loft.

Funktioner af metalplader (kassetter).

Metalpaneler til hævede lofter er fremstillet af galvaniseret elektrolytisk stål, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor en række påvirkninger under drift.

Det vigtigste kendetegn er fugtighedsbestandighed. Paneler kan ikke ændres, når de udsættes for fugt og er modstandsdygtige overfor temperatur ekstremer.

Holdbarhed - loftpaneler ændrer ikke deres kvaliteter med lang drift.

Muligheden for at vaske - til metalplader, kan du tage vare på ved hjælp af vask, mens overfladen forbliver uændret.

Adgang til interceilrummet - metalpaneler takket være deres designfunktioner - paneler med "flip window" -funktion - gør adgangen til takkommunikation nem.

Muligheden for demontering - design af metalpladeplader (kassetter) er lavet med forventning om behovet for at demontere og udskifte individuelle loftpaneler.

De forskellige typer metalpladeflader - glat, perforeret, mesh, med en åben celle (Celio) gør det muligt at skabe både standard og originale loftoverflader.

Akustisk fleece bruges til at opnå den krævede akustiske ydeevne i metalpaneler.

Anvendelsesområdet for metallofter.

På grund af dets egenskaber kan metallofter anvendes i kontorer, indkøbscentre, inden for transportområdet. For medicinske institutioner er metalplader tilgængelige med Bioguard belægning.

Armstrong Metal Loftplade - Matte Hvid

beskrivelse

Metal loft - meget pålidelig aluminium plade

 • Hvis du har en ordre på 100 m2, så vil vi tilbyde en speciel pris.
 • Armstrong metallofter til hængende loft er lavet af aluminium.
 • Fordelen ved hævede lofter: Praktisk og nem at installere, holdbar,
 • Det er vigtigt! Læs om metalpladen Armstrong

har god korrosionsbestandighed, fugtmodstand, lysmodstand og

opfylder kravene til brandsikkerhed. Aluminium Metallofter Armstrong

gælder i kontorlokaler, indkøbscentre, skoler,

hospitaler og produktionsfaciliteter.

Du kan og bør være bekendt med, hvad Armstrong fixtures er.
Hvis du er interesseret i at lære at lave installationen af ​​loftet Armstrong
Det er nyttigt at se videoen på youtube Armstrong Metal

Vi anbefaler også at se lofterne:

Armstrongloft: typer og størrelser af plader

Et pænt og smukt loft gør hele lokalet tiltalende. I denne henseende, når man reparerer det, er han, der lægger særlig vægt på - loftet skal ikke kun harmonisk passe ind i det omkringliggende rum, men også vare lang tid. Afslutningen af ​​lofter er dog normalt forbundet med visse vanskeligheder - du skal håndtere revner og ubehagelige sømme, niveauforskelle, virkningerne af lækager og iøjnefaldende kommunikation.

Hvis du har mindst noget fra denne liste, og du skal rette loftet hurtigt, anbefaler vi at tænke på at vælge en Armstrong-suspenderet struktur.

Hvad er det?

Moderne producenter af lofter af denne type stiller målet som "amerikansk design innovation", men det er bestemt ikke tilfældet. Fliserne-cellulære strukturer er blevet brugt meget i Sovjetunionen og Europa siden omkring midten af ​​60'erne af det sidste århundrede. Sandt i industrielle lokaler, og ikke i private huse eller lejligheder.

Moderne teknologi har gjort det muligt at producere loftfliser fra materialer, der er egnede til alle lokaler i overensstemmelse med alle kendetegn - fra et lille køkken til afslutning af et kontor eller skolerum. Derfor kan vi i dag med sikkerhed sige, at finishen af ​​Armstrong-typen tilhører måske den mest universelle gulvfinish.

Designet ser ud som et system af profiler, der danner kvadratiske eller rektangulære celler. Cellerne er plader og lamper, og profilerne selv er fastgjort til loftbaseret med suspensioner. Suspension system vil med succes skjule uregelmæssigheder, ledninger eller ventilation, beskytte mod støj (i dette tilfælde er plader med særlige egenskaber valgt), vil gøre det muligt at varme rummet.

Installation af sådanne strukturer udføres hurtigt og kræver ikke særlig forberedende arbejde. Profiler og plader er relativt billige (selvfølgelig, hvis vi ikke taler om eksklusiv designudvikling). Før vi begynder reparationsarbejder, anbefaler vi dog at konsultere en specialist, som vil hjælpe dig med at vurdere loftet baseret på følgende kriterier: om det vil modstå den ekstra belastning og hvilken; om det er nødvendigt at fjerne gamle gips og reparere revner Hvilke byggematerialer er overlappninger lavet af. De færdige materialer, der vælges af dig, afhænger af dette, såvel som den relevante vægt af profilen, størrelsen på dowels og så videre.

Produktionen af ​​loftpaneler i de seneste år udvikler sig særligt hurtigt. En bred vifte af innovative materialer og deres unikke egenskaber, en overflod af farvevariationer og teksturer, evnen til at fremhæve loftet indefra - alt dette giver dig mulighed for at vælge den indstilling, der bedst supplerer interiøret og passer dig.

Suspended fliser design har mange fordele, vi snakker om dem lidt senere. Den største fordel, som du skal nævne - loftets "fuldstændighed". Dette betyder, at du vil præsentere loftets konstruktion allerede inden installationen, og efter arbejdet er der ikke behov for yderligere montage eller farvetone.

værdighed

Overvej de vigtigste fordele ved Armstrongs suspenderede strukturer:

 • Rummets størrelse er ligegyldigt - Armstrong kan installeres i både små og meget store rum.
 • Loftsfliser er meget lette for det meste, hvorved unødig belastning på strømningsbasis undgås.
 • Kun Armstrong vil bedst skjule alvorlige fejl i lofter.
 • Armstrong er uundværlig, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation - det vil med succes "dække" forskellige kabler, ledninger og udstødning. Hvis kommunikationen skal repareres, er det desuden tilstrækkeligt, at du fjerner det nødvendige antal fliser uden at forstyrre hele loftkonstruktionen.
 • Skader på et trimelement vil ikke medføre, at hele konstruktionen skal demonteres - det er nemt at udskifte loftpladen.
 • Montering og montering af Armstrongloftet kræver ikke nogen speciel viden og evner hos nogen hjemmehåndværkere. Der kræves heller ikke specielle værktøjer - det sædvanlige byggemateriale vil gøre.
 • Materialerne til fremstilling af loftsfliser er meget forskellige. Du kan nemt finde det bedste forhold i form af pris / kvalitet.
 • Teksturerne og farverne på efterbehandlingspanelerne er meget forskellige, og udvælgelsen af ​​overflader, der passer til indretningsstilen, er ikke svært.
 • I rummet mellem hovedloftet og hængende kan du lægge isolering og kombinere smukke overflader og isolering - ideel til værelser på landehuse.
 • Om nødvendigt kan du vælge paneler med gode lydisoleringskvaliteter - derfor er Armstrong ofte monteret i klubber og optagestudier.
 • De fleste moderne finishpaneler er velegnede til installation i rum med høj luftfugtighed.
 • Moderne efterbehandling materialer ikke tiltrækker støv og om nødvendigt er nemme at rengøre og vaske.
 • Alle efterbehandlingskanaler er specielt certificerede og sikre for mennesker. De udsender ikke nogen skadelige stoffer, og den ubetydelige lugtkarakteristik af en ny plast forsvinder inden for en eller to dage.
 • Efterbehandling paneler er ikke modtagelige for temperaturændringer, ikke sammenbrud og ændrer ikke farve under påvirkning af ultraviolet stråling.

Der er klynger og nogle ulemper:

 • Armstrong-finish er ikke egnet til alle stilarter af interiør. For f.eks. Klassisk interiør er det bedre at vælge et enkelt matte strækloft.
 • I hjemmet kan det se "rustikke". For at undgå dette skal du bruge de originale teksturer af panelerne og en spektakulær belysning.

Jo billigere loftflise, jo mindre er dets levetid. Også billige muligheder er normalt ikke fugttætte.

 • Desværre kan loftsfliser af lav kvalitet ændre farve, når de udsættes for sollys eller begynder at smuldre ud fra udsættelse for varme eller kulde.
 • Loftet kan beskadiges af et uheldigt slag eller ridser (børns pistoler og slingshots, legetøjshelikoptere og fly, en uhensigtsmæssig champagnekork eller et uhyggeligt smidt objekt).
 • Suspended konstruktion vil uundgåeligt "spise" 15-25 centimeter rumhøjde.
 • Desværre vil konstruktionen ikke give mulighed for at udføre nogle krøllede figurer - kun lige linjer eller diagonaler.

Tekniske specifikationer

Ceiling suspended structures anvendes over hele verden, så du kan altid bede sælgeren om overensstemmelsescertifikater med generelt accepterede standarder.

Standardspecifikationer for en Armstrong sele omfatter:

 • Størrelsen på en flise er fra 600 kvadratmeter. mm, der er også til salg fliser på 1200 x 600 mm.
 • Flisetykkelsen ligger mellem 0,8 og 2,5 centimeter.
 • Vægten af ​​en kvadratmeter konstruktion afhænger af vægten af ​​efterbehandling materialer og kan variere fra 2,5 kg til 8.
 • Afhængigt af egenskaberne ved finishmaterialet varierer fugtmodstanden i loftet fra 70 til 100%.
 • Armstrongs design gennemgår speciel certificering (du kan stille de relevante dokumenter fra sælgeren eller producenten) og har en høj grad af miljøvenlighed, så disse lofter er helt sikre for mennesker. Disse strukturer er godkendt til installation i børns pædagogiske og medicinske institutioner, hvilket angiver deres høje kvalitet.
 • Refleksivitet er op til 90%, dvs. alle Armstronglofter har god lysrefleksion.
 • Lydabsorptionskoefficienterne afhænger af pladens materialer og varierer fra 0,2 til 0,5.
 • Armstrong har en lav grad af brandbarhed. Dette er et brandhæmmende loft, da de fleste af de materialer, som pladerne er fremstillet af, er ubrændbare. På grund af mangfoldigheden af ​​materialer kan brandegenskaberne også være forskellige og bestemmes af en indikator kaldet "brandmodstands grænsen" (det er den tid, materialet står op til ilden).
 • Ifølge GOST er Armstrong-systemer design af en lavfareklasse og kan anvendes i lokaler med forskellige formål.
 • Hvis loftspladerne udsættes for yderligere behandling med specielle forbindelser (dette gøres indefra), så kan de modstå korrosion og fugt i lang tid. Loftplader med tre kanter: "Microlook", "Tegular", "Board" er til salg, da strimlerne i ophængningssystemet kan have forskellige bredder og forskellige former (lige lige kanter eller kanter af "trin").

De væsentligste forskelle i hævede lofter er forskelle i materialet i finishpladerne. Fabrikantens certifikater skal angive deres vigtigste tekniske egenskaber. I dag på salg kan du finde flere typer design som Armstrong.

 • Taket i økonomiklassen indebærer billige og enkle materialer - mineral-organiske plader, der er ret tynde og skrøbelige, bruges som loftsmål. Deres produktion bruger ikke vandtæt materiale, så enhver lækage eller for høj fugt vil beskadige finishen. Men økonomiklassedesignerne har deres fordele, såsom en bred vifte af sortiment, en bred palette af farver og selve vægten af ​​pladerne selv.
 • De særlige egenskaber ved fugtisolerede loftsplader gør det muligt at anvende et kassetteloft i svømmebassiner, badeværelser og saunaer, på loggier og uopvarmede verandaer.
 • Farve- og gitterpaneler, muligheder med unikke ornamenter og belysning - designprojektet giver mulighed for at realisere dine vildeste drømme. Sandt nok vil omkostningerne ved dette design være lidt højere end standardversionen af ​​Armstrong.

lofter

I de senere år er loftindretning med dekorative paneler af forskellige designs vundet mere og mere popularitet. Hovedårsagen er, at der ikke er behov for at niveauere, gips og kittegrundoverfladen, og i virkeligheden tager disse værker ikke kun meget tid, men tager også en masse penge. Dekorative paneler ser meget æstetisk glædeligt, stærk nok og slidstærk, samt ekstremt nem at installere, som kan gøres uafhængigt på bare en dag. Den første opgave, der skal løses, er ikke at gå vild i forskellige forslag og lave det rigtige valg af materialer. Det vigtigste spørgsmål er, hvordan man vælger loftpaneler. Hvilke materialer er paneler, hvilke størrelser, for hvilke konstruktioner af loftsystemer de er beregnet til - alt dette er ekstremt vigtigt og bestemmer det endelige valg. Sidst men ikke mindst skal du være opmærksom på farve, tekstur, form, fugtighedsbestandighed, lydisoleringsegenskaber og andre egenskaber.

Typer af loftpaneler

Loftsplader er opdelt i forskellige kategorier i henhold til forskellige kriterier, f.eks. Ved anlægsmetode, ved fremstillingsmateriale, efter størrelse og form, ved tilstedeværelse og fravær af fastgørelseselementer. Valg af de nødvendige paneler skal begynde med at bestemme, hvilken type fastgørelsesanordninger du skal bruge, uanset om det vil være en suspenderet struktur eller bare limning til bunden.

Som installation er loftpaneler:

 • Paneler til kassettelofter. De har standardstørrelser, normalt 600x600 mm og passer ind i rammen af ​​den ophængte struktur. Disse omfatter Armstrong loftpaneler - det mest almindelige i vores marked.
 • Paneler til slattedlofter. Disse er lange og smalle strimler af aluminium eller plast, som er fastgjort til hinanden og til den ophængte struktur.
 • Paneler med tornsporingssystem med forskellige bredder fra 3 til 400 mm, sammenkoblet. De kan fastgøres til guiderne eller blot limes til loftets overflade.
 • Paneler af forskellige størrelser, der kan limes til bunden. Disse kan være kvadratiske polystyren skumplader, og kan være paneler med en bredde på 300 mm og en længde på 1 til 3 m.

Valget af loftpaneler afhængigt af installationsmetoden er helt dikteret af, hvilken form for design du vil udstyre. Hvis loftet er meget lavt, og du ikke har til hensigt at skjule kommunikation bag loftet, skal du vælge paneler, der er tilstrækkelige til at klæbe til bunden. Hvis højden af ​​rummet tillader, overveje muligheden for klynge eller slattedlofter.

Hvilke materialer laves loftpaneler:

 • Aluminium. Til kassettelofter og rack.
 • Mineralfiber (basalt). Til kassette strømme og paneler, der kan fastgøres til styringer og bare limes.
 • Glasfiber.
 • Plastik (PVC). Til alle typer loftkonstruktioner.
 • MDF. Til kassettelofter, skinne og panel fastgjort til kassen.
 • Glas - silikat og akryl. Til kassettelofter.
 • Styrofoam. Limet til loftpanelet.
 • LED paneler. Til kassettelofter - LED-paneler.
 • Infrarøde opvarmning loftspaneler. De bruges ikke kun som dekorative elementer, men også til opvarmning og afkøling af lokalet.
 • Blødt fiberboard. Et unikt materiale, der udelukkende består af spåner og fyrfibre uden tilsætning af bindemidler og harpikser. Til kassettelofter, paneler, fastgjort til kassen og limet.
 • Gipsplader.
 • Træ.

Udover de sædvanlige dekorative paneler er der akustiske egenskaber, der har exceptionelle egenskaber ved dæmpning af støjen, støjen er fugtfast, beregnet til brug i rum med høj luftfugtighed, varmeisolerende, panelvarmere, panellamper, perforerede paneler til bedre ventilation og andre. Lad os se nærmere på, hvad er panelerne til loftet.

Paneler til kassettelofter

Kassettelofter er en ramme med langsgående og tværgående styringer, ind i de celler, hvor dekorative paneler er indsat. Armstrong hæmmede loftsystemer er så populære i vores land, at de bruges overalt, selv med paneler fra andre producenter. Det er meget praktisk, da størrelserne er forenet.

Armstrong loftpaneler - egenskaber:

 • Dimensionerne er 600x600 mm eller 600x1200 mm.
 • Paneltykkelse 8 - 25 mm.
 • Fugtbestandighed ved en temperatur på + 29 ° C er 90% eller mere i forskellige modeller.
 • Refleksion fra 80% og mere.
 • Panelernes kanter er lavet i 3 typer: Brædderpaneler med glatte kanter monteres i profilcellerne 15 og 24 mm. Tegulære kanter i form af et bredt trin, panelet som det ligger under profilens kanter 24 mm. MicroLook - kanter i form af et smalt trin.

Loftpaneler af denne type kan laves af forskellige materialer.

Mineralfiberpaneler

Armstrong loftsplader er lavet af stenuld, behandlet på en særlig måde. Vådstøbningsmetoden anvendes, ler, perlit og forskellige bindemidler - latex, stivelse, gips og behandlet affaldspapir - tilsættes mineralfibrene. Overfladen er malet i den ønskede farve i flere lag. Den største fordel ved sådanne paneler er deres fantastiske lydisoleringsegenskab. Paneler, hvor mere latex anvendes, er fugtbestandige og egner sig til installation i badeværelset.

Baikal-loftspanelet betragtes som et økonomiklassepanel designet til installation på offentlige steder og kommunale bygninger - på banegårde, i kontorer og andre institutioner. Det har dimensioner på 595x595 mm, tykkelse på 12 mm, kant af styret, reflekterende evne på 80%, fugtmodstand på 70 - 90%, lydabsorptionskoefficient på 0,1. Baikal-loftspanelet har en karakteristisk hvid præget overflade med ikke-retnings- og ikke-centrerende ormhuller. Bemærk venligst, at denne type panel er så populær, at den kopieres i store mængder i Kina, men kinesiske paneler er tyndere (7-8 mm) og mindre holdbare. Omkostningerne ved Baikal-paneler er 1,5 USD.

Dekorativt Ceiling Panel fremstillet i Kina. Eksternt ligner den i økonomiplassepaneler produceret i Europa af Armstrong og andre, men tykkelsen af ​​panelet er mindre og materialets massefylde er større (390-410 kg / m3). Paneldimensioner 600x600 mm, tykkelse 8 mm, kanter flad bord, fugt modstand 70%, lysreflektion 75%, lydabsorption 0.4. Den forreste overflade af det dekorative hvide panel med uorienterede ormhuller og blind perforering. Omkostningerne ved dekorative paneler er omkring $ 2,25.

Lilia loftspanelet er lavet i Danmark af Rockfon, fra Rockwool mineralfiber, på ansigtet limes glasfiber, der er malet i den ønskede farve. Denne produktionsteknologi gør det muligt at kombinere de akustiske egenskaber, brandmodstanden og modstandsdygtigheden mod fugt. Panelernes dimensioner er 600x600 mm, tykkelsen er 15 mm, kanterne er lige, lysrefleksionen er 81,5%, den lave densitet er 90 g / m3. Fugtbestandigheden af ​​Lilia-paneler er 100%, hvilket betyder, at selv når det er vådt, deformeres panelerne ikke. Også panelerne er ikke bange for skimmel og svampe. Takket være disse egenskaber kan Liliya loftspaneler installeres i forskellige institutioner, kontorer, handelsgulve, klasseværelser og i produktion. Lilia paneler koster fra $ 1,65.

Loftplade Oasis produceret af Armstrong (UK) adskiller sig på den grove overflade på forsiden uden perforering. Det måler 600x600 mm, tykkelse 12 mm, bordkant, fugtmodstand 70%, lysreflektion 80%, lydabsorption 0,1 - 0,2. Den sandede ru overflade af panelet er ideelt kombineret med specielle lamper med prismatisk frostet diffusor. Prisen på sådanne paneler er 3 cu, så de sikkert kan installeres i kontorer, restauranter, cafeer, fitnesscentre, biblioteker, klinikker og andre institutioner.

Loftpanelet Filigran fremstillet i Tyskland har en glat overflade, hvorpå der anvendes en lav perforering. Panelets dimensioner er 600x600 mm, tykkelsen er 13 mm, fugtbestandigheden er 70%, lysrefleksionen er 80%, lydabsorptionen er 0,65, har en lige kant, det koster 1.875 cu for et stykke.

De fleste af mineralfiberpanelerne er i samme priskategori, så du skal vælge dem ud fra præferencer for udseende og tekniske egenskaber, såsom lydabsorption. Fordelen ved panelplader af mineraluld er deres varmebesparende ejendom.

Glaspladepaneler

Spejltak, frostet glasloft, glasmosaik, kunstmaleri - alt dette kan realiseres ved hjælp af glaspladepaneler, der kan være fremstillet af både silikatglas og akryl (plexiglas). Disse paneler fås i størrelser 600x600 mm, som gør det muligt for dem at blive brugt i Armstrong fjedringssystemer.

For nylig har frostede glaslofter været yderst populære. Hvis du lægger lyskilder bag panelerne og derefter bryder gennem glaset og spredningen, vil lyset fylde rummet med en varm glød og skabe en stemning på en hyggelig solskinsdag. Ved at trække på overfladen af ​​frostet glasmønster ved hjælp af sandblæsning kan du skabe et unikt design. Glaspaneler er nemme at rengøre, er ikke bange for fugt og svamp, de kan installeres i badeværelset, køkkenet og swimmingpoolen.

Aluminium loftspaneler

Loftsplader lavet af aluminium fremstilles til kassettelofter med åbent system og til lofter med lukket system. Forsiden af ​​panelerne kan være mat, blank, med et spejllag (metalliseret) eller et polymerbelægning af forskellige farver. Det kan også være glat, groft, perforeret. Fordelene ved aluminiumpaneler er brandsikkerhed, holdbarhed (op til 50 år), høj slidstyrke, ekstraordinær fugtresistens og nem vedligeholdelse.

Paneler til lukkede systemer er lavet med krumme kanter for at indsætte dem i sporets profil og snappe det tæt. Loftet på sådanne paneler ser næsten ud som en enkelt overflade, hvor monteringsprofiler ikke skelnes.

LED loftspaneler

LED-paneler til kassettelofter udfører ikke kun en dekorativ funktion, men også lamper. Panelets krop er lavet af aluminiumslegering, langs kroppens omkreds er lysdioder, der udsender lys i enden af ​​en speciel LED-linse. Bag linsen er en reflekterende film, der omdirigerer lysflowen ned, og den ekstra diffusor fordeler jævnt lys over hele overfladen af ​​lampen.

Lyset fra et sådant panel opnås blødt, ensartet uden konstant flimmer, hvilket kan irritere øjnene. LED-paneler kan bekvemt monteres i værelser med lave lofter, da de ikke kræver meget plads til installation og er visuelt i stand til at øge volumenet af hele rummet. Størrelserne på sådanne paneler er forskellige: 200x200 mm, 300x300 mm, 600x600 mm og lige runde med en diameter på 240 mm. Prisen på LED-paneler afhænger af størrelse og effekt og varierer fra 90 cu op til 300 cu for et stykke.

Akustiske dekorative paneler

En særskilt kategori af loftpaneler kan skelnes fra bløde fiberplader. En fremtrædende repræsentant for denne kategori er Isotex loft dekorative paneler (Finland). Dimensionerne af sådanne paneler: med en bredde på 300 mm og en tykkelse på 12 mm kan længden være 1800 mm, 3000, 3600, 4200 mm. Panelerne er på alle sider udstyret med et tornsporingssystem, så de er sammenkoblet let og hurtigt som et laminat.

Isotex loftspaneler er lavet af ISOPLAAT lyd- og varmeisoleringskort og dækket af foliepapir. Farveopløsningerne af sådanne plader er kun 4, hver af dem har et reliefmønster - en hvid plasteret overflade, efterligning af træ, efterligning af deprimeret træ. Isotex loftspaneler er absolut miljøvenlige, de kan bruges i børnehaller, hospitaler og andre boligområder, de skaber varme, komfort og sluklyde og percussion lyde i rummet. Den omtrentlige pris for Isotex akustiske paneler er $ 15. pr. m2. Montering af paneler er lavet på batten eller limen.

Rack loftspaneler

Racklofter er smalle lange paneler monteret på rammen. Pladerne til sådanne lofter er oftest lavet af aluminium, galvaniseret stål og plast. Hvert panel har mindst to kanter af "torn-rille" -systemet, som gør det nemt at montere dem på loftet.

Aluminiumplader

Loftsplader til lakeret aluminiumslofter er mere populære end nogen andre, da dette materiale giver dig mulighed for at løse mange problemer, har fremragende præstationsegenskaber og kan males i enhver farve, herunder metallisk sølv, krom og guld.

Albes Russisk lavede loftspaneler er produkter af høj kvalitet, der ikke er ringere end modparter af anerkendte udenlandske producenter. Det er derfor, de vælges af købere over hele SNG. Forskellige dekorative trimpaneler udføres på fabrikken, den forreste overflade kan males i enhver farve fra det internationale farvekort RAL. Hvid, krom, guld, blå, sort, rød, matte nuancer og blank, efterligningstræ, granit, kameleon, alderen kobber - alt dette er muligt for aluminiumsplader.

Albes paneler har en streng form, glatte rektangulære kanter, bredden er forskellig 85 mm, 135 mm, 185 mm. Der er paneler til både lukket og åbent loft.

Lukket system forudsætter et tæt arrangement af skinnerne, så der er ingen mellemrum. Det andet system antager tilstedeværelsen af ​​et hul, som lukkes af en indsats, der er 15 mm bred. De revner, der er i færd med installationen, kan lukkes med indsatser, og du kan lade den stå åben, så loftet bliver bølget.

Sådanne paneler er monteret på en ramme af galvaniseret stål eller aluminium. Holdbarhed, fugtmodstand, frostmodstand, nem installation, evnen til at installere udstyr i interceilrummet, modstandsdygtighed over for mekaniske og kemiske effekter - alt dette gør aluminiumpaneler alsidige. De kan installeres både i boliger og i badeværelser, køkkener og offentlige bygninger.

Plastpaneler

Loftsplader lavet af PVC kommer i to modifikationer - til batte lofter og paneler monteret på batten. I modsætning til aluminium er plastpaneler mindre holdbare, så når man vælger det, er det nødvendigt at være opmærksom på stivere. De burde være meget, og de skal være stærke. Mange producenter reducerer antallet af stivere for at reducere omkostningerne ved produktet og reducere dets vægt, så det kan fastgøres uden kasser, men det er meget kontroversielt og farligt.

Fastgørende riller af plastpaneler fremstilles på forskellige måder. De såkaldte sømløse paneler har glatte kanter, efter installation er leddene af panelerne næppe mærkbare. Reliefpaneler er forbundet således, at der mellem dem dannes en lettesøm, end den der ligner en vægpanel. Denne type paneler anbefales at blive installeret i lokaler, hvor væg- og loftstrukturer ændrer deres størrelse, falder og ekspanderer. Hvis du glider spidsen på sporet af panelet, kan du gøre det falske loft ikke deformere. Sømmen efter montering af panelerne med rust ligner sømmen mellem gulvpladerne, pæne og små.

Farve- og teksturløsninger af plastpaneler er meget forskellige. Overfladen kan være mat og blank, monofonisk og med et mønster. Dyre paneler efterligner naturlige materialer - stof, mat, læder, træ, og kan have et præget mønster. Når du køber, skal du omhyggeligt inspicere panelets forside, da de let ridser, dukker, beskadiget lamineringslag og pletter.

MDF loftspaneler

MDF paneler er fastgjort til loftet på batten med en konstruktion hæftemaskine. En række farver, fugtresistens, nem vedligeholdelse og installation gør det muligt at installere sådanne paneler i alle lokaler, herunder dem med øget fugtighed (laminerede paneler med beskyttelsesfilm). Før installationen skal overfladen af ​​loftet og bagsiden af ​​panelerne fortrinsvis behandles med antifungale midler. I form og størrelse af MDF paneler er ark, for hele længden af ​​rummet, og i form af plader med firkantet eller rektangulært tværsnit. Den anden type paneler giver dig mulighed for at lave loftet i form af et mønster af paneler af forskellige farver og teksturer.

Infrarøde loftspaneler

Moderne innovation - dekorative varmepaneler på loftet er sikkert ved at blive populære. De giver dig mulighed for at skabe et ideelt klima uden udkast på værelset og samtidig spare 40% ved opvarmning.

Zehnder loftspaneler er vandinfrarøde loftspaneler fremstillet i Tyskland. Rummet hvor sådanne paneler installeres hurtigt opvarmes og hurtigt afkøles, temperaturen i det er jævnt fordelt, alternative energikilder kan også bruges uden at være bundet til elektricitet. Zehnder-paneler er moduler af forskellig længde, men af ​​samme bredde, så de kan kombineres til et produkt af en hvilken som helst ønsket længde. Modulerne er forbundet med specielle trykbeslag. Rør indeni kan være lavet af kobber, stål eller galvaniseret stål. Panelernes sider har en speciel profil, der gør det muligt at montere dem i Armstrong-type ophængte strukturer.

Hovedargumentet for at bruge Zehnder loftspaneler er deres unikke effektivitet. De bruges ofte i restauranter, cafeer, biografer, offentlige bygninger, kontorer, hotelhaller og andre værelser, der er vanskelige at opvarme på den sædvanlige måde på grund af deres store areal.

Valget af loftpaneler på det moderne marked er så stort, at det ikke er svært at gå tabt. Først og fremmest er det nødvendigt at tage stilling til loftets konstruktion og derefter afgøre, hvilket materiale panelerne passer til mere i dette eller det tilfælde. For eksempel er mineraluldspaneler og paneler af blødt fiberplade egnet til varmeisolering og lydisolering af et rum, og aluminium eller glaspaneler er velegnede til værelser med høj luftfugtighed og aggressive driftsforhold. En økonomisk mulighed er plastpaneler og MDF paneler. Loftet kan også suppleres med LED paneler - lamper, samt at diversificere overfladen med tegninger eller perforeringer.

Armstrong loftfliser

Nedhængt loft er et af de mest populære, billige og praktiske designmuligheder for kontor-, industri- og andre lokaler. Den glatte overflade opdelt i små firkanter giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert rum, skjule uregelmæssigheder, revner og andre mangler i loftet.

I dag er der mange virksomheder på byggematerialemarkedet, der producerer loftsbeklædning af forskellige funktionelle formål. En af de mest succesrige og eftertragtede er Armstrong. Armstrong loftsflise er en økonomisk, smuk og moderne løsning til ethvert kontor.

Særlige egenskaber

Hvordan er loftflisen anderledes end andre belægninger? Den første og meget vigtige fordel er, at det præfabrikerede ophængte system giver dig mulighed for smukt at dekorere selv et meget ujævnt loft for at skjule revner, chips og andre fejl.

Fordelene ved Armstrong fliser omfatter:

 • Installationshastighed (flisen er simpelthen lagt på ophængningssystemet, den kan til enhver tid fjernes og udskiftes med en ny om nødvendigt);
 • lysstyrke (1 m2 fliser vejer fra 2,7 til 8 kg afhængigt af materialet);
 • lav pris (sammenlignet med andre materialer, såsom jernbane eller hængende loft);
 • let vedligeholdelse (mineralfiberfliser kræver ikke særlig pleje, efter nogle år kan det males med vandbaseret maling eller blot erstattes med en ny);
 • ekstra lydisolering;
 • en bred vifte af plader med forskellige teksturer og rige farver;
 • brandsikkerhed;
 • muligheden for at bruge nogen lamper.

Blandt ulemperne indgår:

 • reducer loftets højde med ca. 8-10 cm;
 • lav fugtighedsbestandighedskoefficient (gælder ikke for specielle typer af plade);
 • skrøbelighed og skrøbelighed.

karakteristika

Armstrongs mest populære og billige loftfliser er lavet af mineralfiber (specielt forarbejdet stenuld). Særlige tilsætningsstoffer giver mulighed for at opnå fliser med forskellige operationelle og fysisk-mekaniske egenskaber.

Plader fås med tre forskellige typer kanter:

 1. Bestyrelse (plade med glat kant, universelt egnet til forskellige typer af ophængningssystem);
 2. Tegular (plade med et trin, der anvendes til et ophængningssystem med en hyldebredde på 24 mm);
 3. Microlook (plade med et trin, kompatibel med et ophængningssystem, hvor bredden på hylden er 15 mm).

Den producerede flise har standarddimensioner på 600 * 600 mm eller 600 * 1200 mm, tykkelse - 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr. 1 m². m.

Varianter af materialer

Mineralfiber er en meget populær, men ikke det eneste materiale til at skabe Armstrong-loftfliser.

Samlinger af dette mærke omfatter en plade af følgende materialer:

 1. Gipsplader. Dette materiale er perfekt til efterbehandling af husholdningsrum og bryggerier med stort volumen. Flisen er ret demokratisk til prisen. Anbefales ikke til brug i rum med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluld. De vigtigste fordele ved pladen af ​​dette materiale er en høj lydisolering og varmeisoleringsevne. På grund af dette er pladen ofte brugt i koncertsale eller studier.
 3. Aluminium. Let, praktisk metalflise er ikke bange for vand overhovedet, så det er perfekt til overfor badeværelser eller værelser med høj luftfugtighed. Aluminiumsfliserne har høj holdbarhed, holdbarhed, æstetisk appel. Af minerne - den relativt høje pris sammenlignet med modparter fra andre materialer.
 4. Glas. Fremragende materiale til udførelsen af ​​de mest modige og originale design ideer. Glasloftet kan være frostet eller blank, solid eller brudt i små stykker af en mosaik, monofonisk eller flerfarvet. Glasfliser ser godt ud ikke kun i stuen, soveværelset eller køkkenet, men også i underholdningscentre, biografer, natklubber.
 5. Plast. PVC fliser er et billigt, praktisk og smukt materiale til udsmykning af loftet. Fordelene ved materialet indbefatter modstand mod fugt og udseendet af mug. Ulemper: høj brandfare og frigivelse af skadelige stoffer under forbrænding. Derfor anbefales det at installere sådanne fliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Fremragende mulighed for våde værelser. Fordele ved materiale: lethed, praktisk, holdbarhed. Dette materiale er let malet, loftet kan opdateres så ofte som du ønsker. Materialet er miljøvenligt og sikkert for andre.
 7. Affaldspapir. Brugt trykpapir er perfekt til opbygning af lyd- og varmeisoleringsplader til boliger, offentlige og industrielle lokaler.
 8. Wood. Fremragende varmeisolering og æstetisk appel er de vigtigste fordele ved et træloft. Forbehandling med specielle midler mod udseende af svamp og skimmel gør det muligt at bruge en sådan komfur selv i værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer).

dimensioner

Armstrong loftsfliser er tilgængelige i to hovedstørrelser: 600x600 og 600x1200 mm. Den første mulighed er meget mere populær på grund af den kendsgerning, at den rektangulære flise adskiller sig fra kvadratet med markant større brølhed.

Disse er velkendte figurer, som faktisk adskiller sig fra de faktiske (610x610 og 610x1219 mm). Tykkelsen af ​​fliserne kan variere afhængigt af materialet og dets funktionelle formål fra 8 til 25 mm.

For at bestemme den krævede mængde plade til udsmykningen af ​​loftsbeklædningen er det nødvendigt at opdele sit areal ved arealet af en plade og tilføje en lille margen til affald og skæring.

Populære modeller

Armstrong Company tilbyder et bredt og varieret udvalg af plader til boliger og industrielle lokaler. Pladen kan have forskellige størrelser, afvige i fremstillingsmateriale, egenskaber, farve, tekstur.

Armstrong Aluminium Loftpaneler

CASSET lofter (960x420)

Kassette lofter SKY 600 - moderne design

De repræsenterer en konstruktion af 595 × 595 mm eller 600 × 600 mm kassetter af forskellige typer kanter, fremstillet af 0,3 / 0,4 / 0,5 mm tykt aluminium eller 0,35 / 0,4 / 0,5 mm tykt stål. Som et ophængningssystem anvendes rammen T-profil (T-24 eller T-15).

Kassettelofter T-15 SKY T15 - harmoni og individualitet

Suspensionssystem T-15 skaber et sofistikeret mønster af loftrummet. Sortimentet af kassetter med forskellige typer kanter til T-15-systemet vil fremhæve harmoni og individualitet af loftet.

Kassettelofter T-24 SKY T24 - Kortfattet, moderne design

Suspended system T-24 - en af ​​de mest almindelige i dag. Der er tre typer kanter af loftet plads til at skabe et moderne koncist værelse design.

Kassette SKY lofter af PVA (udvidet mesh)

Udvidet mesh kassette loft er en ny teknologi i produktionen af ​​metal loft. Et unikt materiale lavet af aluminiumsark ved hjælp af samtidige stansning og tegning giver mulighed for at tage et helt nyt blik på opgaven med at dekorere loftet.

Suspenderede lofter

Spejllofter - et symbol på luksus og udtryksevne. Aluminium og glaspaneler i spejlloftene i Neval-selskabet med en mat eller blank finish vil virkelig forvandle dit interiør.
Kassettelofter

Kassettelofter - udførelsen af ​​praktisk og attraktivitet. Aluminium eller stålmodulplader med hængelofter produceret af Albes, på grund af deres styrke, brandsikkerhed og fugtighedsbestandighed, vil blive anvendt i alle lokaler.
Rackloft

Rackloft - en række loftkombinationer med evnen til at skabe lofter på flere niveauer. Disse er racklofter produceret af Albes, BARD, Ceiling Group USA Corporation (USA), franske racklofter (fransk design).
Loftslamper

Loftslys - finish akkord loft design. Raster indhyllet (til lofter) og overlygter af varemærkerne TechnoLux, LVO og Lyumsvet - en god mulighed for generel belysning og spotlights - til accentbelysning.

Armstrongloft: fordele og ulemper

Når det er nødvendigt at straks arrangere loftet i en lejlighed eller et offentligt rum, men der er begrænsninger på tid og budget, anbefales det at være opmærksom på Armstronglofterne. De adskiller sig i forskellige design og enkelhed af et design, er let monteret og tjener i mange år.

Særlige egenskaber

Armstrongloft er en af ​​de mest almindelige typer dækning, som kan ses i bolig- og kontorbygninger. Herved er han en konstruktion af plader, der er placeret i form af celler på en metalramme. Et sådant loft er ret nemt at installere og har ikke en høj pris - derfor er den meget populær.

Det er værd at bemærke, at navnet blev opnået til ære for producenten, som var den første til at bringe sådanne lofter til Rusland.

Belægningens design er anderledes, hvilket bestemmer ikke kun udseendet, men også loftets akustik. I nogen tid tilbød virksomheden at bruge to typer plader: firkantet - med en størrelse på 600x600 og rektangulær - med en størrelse på 1200x600 mm. Den anden type forårsagede dog nogle bekymringer, fordi der var en trussel om en sammenbrud i strukturen, så beslutningen blev truffet for at afvise dem. Derudover er der sådanne tekniske egenskaber ved Armstrong plader som tykkelse (8-25 mm) og vægt (fra 2,7 til 8 kg / m2).

I en bunke er der fra 8 til 22 plader, der kan opbevares ved en temperatur fra 15 til 30 grader Celsius og med luftfugtighed op til 90%. Ifølge GOST bør Armstrong betjenes ved en temperatur ikke under 12 grader Celsius og ikke mere end 70% af luftfugtigheden i rummet. Grænseværdien for brandmodstand beregnes i flere minutter.

En sådan belægning kan være blød eller hård. Blødt loft er enten mineralært eller organisk. Stive plader er meget tunge, så de skal styrkes ved hjælp af dyre fastgørelsesdele og behandles med specialværktøj. Heraf følger, at de som regel udelukkende vælges til udsmykning af dyre lejligheder eller landejendomme.

Karakteristika for mineralpladerne spiller også imod dem - eksperterne fandt ud af, at et sådant loft ikke er miljøvenligt og sundhedsskadeligt. Nu er de fleste købere opmærksomme på organiske plader, fordi de er skabt af papiraffald og derfor næsten harmløse.

Det skal tilføjes, at det er muligt at rette en sådan plade ved hjælp af en almindelig kniv - du behøver ikke bruge ekstra penge på værktøjer.

Den ophængte struktur består af loftsplader og profiler af fire typer: tværgående, væg, bærer og langsgående, såvel som af suspensioner og fastgørelsesdele. Armstrong profiler er lavet af forskellige materialer og forskellige former: enten det er malet metal eller metal-plast med huller til suspension.

Overfladen kræver ikke reparation i lang tid og rengøres af støv med almindelige tørre børster eller fugtige klæder. Hvis loftet er placeret ret lavt, kan det endda støvsuges. Ved udskiftning af et strukturelt element er det umuligt at fjerne suspensionerne eller at ændre længden på nogen måde.

Fordele og ulemper

Armstrong-loftet har ligesom sine egne fordele og ulemper som enhver anden form for loft. Blandt fordelene er følgende punkter:

 • Pretty low cost.
 • Det er muligt at installere selvstændigt og ikke overpay for specialistservice.
 • Højkvalitets varme- og lydisolering, som er særlig vigtigt for et rum i et hus med tynde lofter. Belægningen eliminerer unødvendige lyde og bevarer varme i lejligheden.
 • Efter installationen af ​​den ophængte struktur mellem det oprindelige loft og den nye belægning dannes der et ret stort frit rum. Det kan rumme forskellige kommunikationer, ledninger, internetkabel, samt lamper. På grund af den nemme adgang og mobilitet i strukturen er de nemme at reparere og om nødvendigt erstatte dem.
 • Hvis valget faldt på reflekterende plader, vil mængden af ​​lys i rummet øges.
 • Økologisk sikkerhed - Økologiske plader lavet af naturlige materialer er praktisk talt ufarlige.
 • Du kan lave dine egne træplader, hvis det kræves af designet, og reparere dem på profilrammen.
 • Belægningen selv er også let repareret og nem at vedligeholde.
 • Det er muligt at bruge Armstrong til opvarmning af garagen, altanen og bryggers.
 • Der er ikke behov for at rydde op i det oprindelige loft.
 • For Armstrong producerer en række komponenter, der er velegnede til design.
 • Elementerne er lavet af ubrændbare materialer.
 • Attraktivt udseende.
 • Opretholder op til 6,5 kg pr. 1 kvm. kvadratmeter.

Imidlertid isolerede Armstrong og et vist antal minusser. For eksempel:

 • Komponenter af strukturer har ikke høj styrke - materialet er meget skrøbeligt.
 • Han vil ikke redde fra oversvømmelser, hvis naboerne overbruger gennem røret. Hvis en belægningstype bestående af fibre blev valgt, ville loftet desuden blive beskadiget.
 • Armstrong "stjæler" næsten en kvart meter, så det anbefales ikke at placere det i lejligheder med lavt loft. Det vil se godt ud i de Stalin-indrettede lejligheder, moderne højhuse, indkøbscentre og kontorbygninger, men ejerne af "Brezhnevok" og "Khrusjtjov" bliver nødt til at foretrække en anden belægning.
 • Mineralplader kan blive gule på grund af ændringer i temperatur eller fugtighed.
 • Der er designbegrænsninger: det er umuligt at oprette buede elementer.

Nedenfor er nogle typer Armstrong belægninger.

Økonomiklasse lofter, for eksempel "Baikal" eller "Oasis". Ofte anvendes sådanne plader i indkøbscentre, kontorbygninger, hospitaler og andre offentlige steder med standard driftsbetingelser, da de er billige, men ret værdige at se på loftsbeklædning.

 • "Baikal" er den mest populære økonomimodel. Den har en hvid præget overflade med "ormhuller" i strukturen. "Oasis" er en anden oprindelig uslebne tekstur, behagelig at røre ved. Det kombinerer to fordele: et behageligt udseende og lave omkostninger. Der er også en "Oasis Plus" med perforering skiftevis i diameter, dæmpningsstøj.
 • "Tatra" er et panel med kunstigt skabte revner. Det absorberer lyde ganske godt. Derudover er Norma-modellen med perforering alternerende i diameter også relateret til denne type.
 • Funktionelle lofter, f.eks. Prima, er fugttætte på grund af det høje indhold af latex i sammensætningen, de er nemme at vaske og deformerer ikke selv med en stigning i fugtighedsniveauet op til 95%. Som regel er de monteret i svømmebassiner, badeværelser, vaskerier, bad, catering og våde butikker af industrielle virksomheder. Tykkelsen af ​​alle plader er 15 mm, og derudover har de øget lydisolering.
 • Akustiske lofter, for eksempel "Ultima." De består af fliser med ekstra beskyttelse mod ekstern støj: en akustisk belægning af glasfiber. På grund af deres høje lydisolering vælges de til at dekorere biografer, natklubber og koncertsale for at blødgøre høje lyde. Også "Ultima" har en høj grad af lysreflektion på grund af tilstedeværelsen af ​​en glat hvid overflade.
 • Hygiejne lofter, disse omfatter "Bioguard." Sådanne paneler er belagt med en særlig løsning, som beskytter mod fedt og damp og forhindrer væksten af ​​bakterier. Overfladen er flad og hvid, rengøres let og problemfrit ved vådrensning. Loft af denne type er placeret på steder, hvor overholdelse af SanPiN er vigtigt, for eksempel hospitaler, børnehaver og butikker af fødevarevirksomheder.

Designlofter anvendes i lejligheder og andre lokaler, der kræver originale indretninger, former og farver. Men hvis det er nødvendigt at opretholde lofternes højde, skal du vælge en hemmed struktur. Normalt er de spejl, glas, træ eller mønster.

Træplader er lavet af højkvalitets MDF, fastgjort med holdbar lak og overholder brandkrav.

 • Særlig fremtrædende er Graphis-serien, der er kendetegnet ved hvid farve med dekorative prægninger i form af små firkanter og cirkler og grafisk design i form af små striber og små firkanter, og Cirrus - med dekorative "pressede i" cirkler, små firkanter og striber med dekorative mønstre i form af en bølge, bånd og kam. Derudover er det værd at bemærke gitterplader, en serie af Colorton, Madera trælofter (laminat og træfiner). Derudover er metal (lath eller kassette) og plastplader kommercielt tilgængelige.

For tunge plader kræves forstærkede aluminiumsprofiler.

Ifølge installationsmetoden er der to typer loftplader: Den klassiske type, som er indbygget i rammen indefra, og moderne plader, der snapper på plads, når de installeres udenfor.

design

Når man vælger til fordel for Armstrongs loft, er der mulighed for at vælge pladernes farve, der er ideel til det eksisterende rumdesign. Selv om loftsorterne er slående i deres mangfoldighed, er det oftest præget af hvid farve og den klassiske "glatte" model - det er det, som designere af kontorbygninger, supermarkeder og andre offentlige rum gør.

Men for biografer vælger man ofte et sort loft.

Designløsninger i boligområder er også varierede: Du kan finde farvede plader og mønstret og perforeret med formede huller i forskellige former og udsøgt prægede. Der er mere end ti typer prægning: begge af samme type med et mønster fra en geometrisk figur og kombineret. Ofte installeres perforerede paneler i medicinske anlæg.

Der er åbne celler af gitter typen, som er i stand til at skjule suspensionen struktur. Glem ikke om tilstedeværelsen af ​​en række teksturer af Armstrong fliser - de kan have prægede mønstre, akryl modellering, forgyldning og anden "pimply" indretning.

Evnen til at ændre antallet af niveauer giver dig mulighed for at arrangere rummet til din smag. Når man beslutter at montere to loftsniveauer, er det værd at "lege" med belysningselementer for at få smukke design med 3D-effekt. Du kan også skifte plader af forskellige farver: for eksempel sort, hvid og lys, kontrasterende. En sådan beslutning vil medføre dobbelt fordel, fordi farveindsatserne ikke kun kan dekorere interiøret, men også rummet i rummet.

For at få Armstrong til at dække stuen kombineret med køkkenet, vil det være muligt at skelne mellem resten og kogezonen ved hjælp af en lys stripe.

Systemelementer

Udformningen af ​​det hængende loft indeholder plader og en metalramme med en suspension. Rammeafdækningen er samlet fra standardprofiler med en hyldebredde på 15 til 24 cm og åbninger til et ophængningssystem. Det kan være synligt eller skjult mellem hudelementerne. Profiler er forbundet ved hjælp af låse med fjedre eller foldede antenner.

Perimeterprofiler har formen af ​​bogstavet "G" og resten - bogstavet "T". Lejerelementer har en længde på 3,6 m og tværgående - 0,6 og 1,2 m. Hver profil er let trimmet til de nødvendige dimensioner.

Den færdige gitter er ophængt med metalstænger 6 mm lange. En af dem skal være glat, den anden med en krog, og begge er forbundet med en særlig forår - "sommerfugl". Hvis du klemmer "sommerfuglen" og begynder at flytte søjlerne, så kan loftets højde justeres. Når "sommerfuglen" sænkes, er stængerne endelig rettet. Hvis det er nødvendigt at udføre arbejde i lofter mellem lofter (med belysning eller kommunikation), løftes en af ​​panelerne og flyttes, og i slutningen vender tilbage til stedet.

Armstrong har den sædvanlige demonterede montering med basenoden samt en dowel eller metal collet, der kræves til en forstærket suspension. Den anden mulighed vælges normalt af ejerne af supermarkeder, da der i tillæg til selvbelægningens tyngde er mange lamper, klimaanlæg og ventilationsgitter ekstra vægt.

Der er flere muligheder for montering af loftet: med to-akselramme på et eller to niveauer, med eller uden en enkeltakselramme. Når du vælger den tredje mulighed, er det nødvendigt at rette profiler uden suspensioner på det oprindelige loft. Hvis man foretrækker den biaxiale ramme på samme niveau, er profilerne monteret på en sådan måde, at der opnås seksjoner på 600x600 mm. I to niveauer bruges yderligere elementer til at forbinde profilerne.

Valg af suspensioner afhænger af typen af ​​loft.

Der er tre typer armaturer, der bruges i Armstrong loftsstrukturer. De første er rasterer, de er fremstillet til lofter af denne type og repræsenterer en plade på 600x600 mm i størrelse. Sådanne lamper placeres i et skakbrætmønster i stedet for loftfliser, når der anvendes yderligere suspensioner.

Den anden er lysdioder, der er 600x600 mm eller 1200x600 mm plader, og den tredje er punktplader. For dem er der skåret særlige huller i midten af ​​loftfliserne.

montering

Armstrong loftmontering begynder med en grundig foreløbig beregning.

For det første er det nødvendigt, at belægningen harmonisk passer ind i interiøret, og for det andet skal det bestemmes, hvor meget materiale der er brug for og hvad prisen vil være. For det første anbefales det at beregne omkredsen: for dette måles længden af ​​væggene, og tallene afrundes til et tal, der er et flertal på tre. Vi må ikke glemme, at perimeterprofilen kan bøjes og forkortes i hjørnerne.

Nogle mestre foretrækker at gøre ekstra beskæring for at fratage belægningen af ​​et strengt udseende.

Men pladerne skal stadig skæres meget omhyggeligt: ​​ikke mere end halvdelen. Hvis deres bredde er mindre end 30 cm, kræves der yderligere celler. Skæringsrækken skal placeres langt fra indgangsvæggen.

Ved direkte installation tages der højde for, at profilerne, som skal antage hovedvægten, kun er fastgjort parallelt med de korte vægge.

Første fase begynder med installation af profiler langs omkredsen med et monterings trin på 0,6 m for bløde plader og 0,3 m for stive. En overdækket ledning skaber en kontur, eller højden måles ved hjælp af en boble eller et laserniveau, efter at profilerne for omkredsen er skåret og fastgjort til skruerne i dowels eller negle. Derefter udføres mærkning, og huller bores for de resterende profiler og suspensioner.

Det næste trin er trimmet bæreprofiler, og færdige elementer er forbundet i strimler og derefter i omkredsen på en vandret overflade. Listerne bevæges adskilt langs længden, og suspensioner er også monteret i bæreelementerne.

Installationen af ​​de tværgående og langsgående links begynder parallelt og i et kryds mønster, som giver styrke. Suspensionen monteres efter profilen i trin på 1 m 20 cm ved hjælp af huller boret i loftet.

Noder skal være placeret ikke længere end 45 cm fra væggene. Men dette kan være umuligt - så er de monteret på en forskudt måde. Hvis designet antager tilstedeværelsen af ​​tunge armaturer eller ingeniørudstyr, anvendes yderligere suspensioner diagonalt. Selve belastningen er placeret tættere på væggene og hjørnerne.

Placering af pladerne begynder først, efter at alle bygge- og installationsarbejder er gennemført, herunder installation af gulv og ruder af vinduerne. Med hensyn til temperaturen skal den holde sig inden for 20-30 ° C, og luftens relative fugtighed skal ikke være mere end 70%. Pladerne selv, hvor armaturerne indsættes i forvejen, stiger og installeres ved en hældning i cellerne i sidste fase, men hvis der er ekstra vægte, skal de først installeres. Samlingen er afsluttet ved placering af "døv" plader. Den sidste af dem stiger på hænderne, der løber op i åbningen af ​​cellen, nivelleres og sænkes.

Tips og tricks

Hvis der er et ønske om at købe Armstrong til lokaler med lave lofter, f.eks. "Khrusjtjov", så er det nødvendigt at reducere mellemrummet og forlade brugen af ​​hængsler fra stifter og fjedre til fordel for ledninger og hjørner fastgjort til skruerne. Ved fastgørelse af suspensionen til betonggulvet gives der fortrinsvis til dykker med "svampe" ved indløbet - de undgår at falde ind i de luftrum, der er til stede i denne type vægge.

Installation af loftsystemet starter først, når alle større kommunikationer allerede er lagt, da det ellers vil være meget ubelejligt. Parametre beregnes ved hjælp af en speciel kalkulator på Armstrong installatør eller fabrikant.

Ved planlægningen af ​​belysningen er det vigtigt at tænke på, hvilken funktionalitet den har. 10 kvadratmeter. m 2 lamper bruges normalt, men dette tal kan både reduceres og øges.