Rack aluminiumsloft: fordele og ulemper

Valget af moderne materialer til loftindretning er slående i sin mangfoldighed. Blandt det foreslåede sortiment kan du vælge produkter, der opfylder de æstetiske og praktiske krav i lokaler, især for værelser eller bygninger med et specielt mikroklima. Dette er for eksempel et battenaluminiumloft, som er et system, der for nylig er kommet ind på markedet for efterbehandlingsprodukter, men hvis popularitet hurtigt er i gang med fremdrift.

Særlige egenskaber

Suspended ceiling strukturer er et kompleks bestående af tynde aluminium lameller med en flerlags lak belægning, som er monteret på en særlig monteringsmekanisme.

Det dekorative materiale er fastgjort med U-formede profiler, bøjler og traverser suspenderet fra loftet. Vejledninger er vægfastgørelsesanordninger og er monteret rundt om væggenes omkreds, der er monteret suspensioner på loftoverfladen. Panelerne selv har en speciel profil, takket være, at de er fastgjort til hinanden. På grund af det faktum, at lamellerne kan være af forskellige former, kan selve anordningen af ​​fastgørelsesorganer også være anderledes. Derfor er aluminium rack loft der to typer - indendørs og udendørs.

Produkter af åben type har en række karakteristiske træk. Først og fremmest er originaliteten af ​​panelernes udseende givet ved indlæg - layouter, som er installeret mellem lamellerne. Disse elementer kan laves i samme farve og tekstur som hovedmaterialet eller være af en anden skygge.

Denne egenskab af produkterne gør det muligt at diversificere loftets overflade i rummet, ikke kun ved farvekombinationen, men også ved at spille af chiaroscuro. Paneler og layouter kan have følgende dimensioner: 84 og 6 mm eller 84 og 16 mm.

Indføring er normalt mindre, hvilket gør det muligt at "drukne" mellem hovedpanelerne.

Der er muligheder, hvor layoutet er indstillet flush med lamellerne, der danner en flad overflade. Farveudformningen kan ikke nødvendigvis være af en enkelt skygge, det åbne loft giver mulighed for helt dristige designideer i udsmykning af loftoverfladen.

Aluminiumstativloftet af en lukket type har karakteristiske egenskaber fra den tidligere version, som vedrører strukturens sammensætning. Et sådant system indbefatter paneler med forskellige bredder. Ved at lægge produkter kan du opnå et solidt plan, hvis relief er givet af sømene mellem panelerne.

Listerne er fremstillet i følgende størrelser - 150, 100 og 75 mm. Nogle producenter tilbyder profilpakker med dimensioner på 100 og 25 mm, eller 150 og 25 mm. De installeres igen, hvilket gør det muligt at variere udseendet af loftet. Også denne type rackloft kan formes med elementer af forskellige farver og teksturer, hvilket er en positiv karakteristik, når der er et spørgsmål om kreativt indretning.

Der er en række funktioner, der er iboende i rackloftstrukturerne:

 • Hængslede systemer tager et par centimeter rumhøjde, men takket være disse sæt kan du nemt skjule eventuelle loftfejl og sy i forskellige kommunikations-, ventilationsanordninger i interceilrummet eller give rummet yderligere lydisolering ved hjælp af et specielt materiale. Desuden fungerer designet som en holder til belysningsenheder, der er nemme at placere i et valgt segment, og om nødvendigt kan de altid nås hurtigt.
 • Aluminiumsprodukter fremstilles i henhold til teknologien, hvilket forudsætter inklusion i sammensætningen af ​​forskellige slags stoffer, for eksempel en mat polymer og et reflekterende metalliseret lag af enhver farve.
 • På grund af produkttykkelsen, som er 0,4-0,7 mm, bliver lamellerne slidstærkt og letvægtsmateriale.
 • Et bredt udvalg af paneler gør det muligt at få buede overflader på loftet. Denne funktion er realiseret ved hjælp af krøllede og multi-level skinner, som er monteret ved hjælp af suspenderede stringers. Du kan kombinere farveløsninger, installere elementer i vinkelret eller i nogen anden retning, danne tegninger, billeder osv.
 • Panelerne er fremstillet i en speciel film, der sikrer beskyttelse mod deformation under installation og transport.

Tekniske specifikationer

Takket være rackstrukturerne til loftoverflader kan du få et unikt design, der har specifikke egenskaber og evner.

Aluminiumslofter har visse tekniske egenskaber:

 • Modstandsdygtig over for fugt, så de kan installeres sikkert i værelser med høj luftfugtighed - badeværelser, kældre, tekniske installationer, svømmebassiner, i køkkenet.
 • Brandsikkerhed. Disse egenskaber gør det muligt at udføre installationen af ​​bygninger i bygninger med øgede krav til objektets brandsikkerhed.
 • Gode ​​reflekterende egenskaber på grund af tilstedeværelsen af ​​metallisk glans, som har overfladen af ​​elementerne. På grund af dette er det i lokalerne muligt at bruge belysningsanordninger, der har en lille effekt, hvilket igen sparer energi.
 • Rack aluminiumkonstruktioner er hypoallergeniske, antistatiske og hygiejniske, materialet udsender ikke dampe, der er farlige for menneskers sundhed. Disse egenskaber tillader ikke udvikling og reproduktion af svampe, skimmelsvampe og andre skadelige mikroorganismer, produkterne er resistente overfor rådnende.
 • Let vedligeholdelse - For at loftet skal kunne beholdes glans og appel, er det nødvendigt at udføre forarbejdning ved hjælp af våde tæpper.
 • Høj profilstyrke - lameller har god modstand mod mekanisk skade. Baseret på elementernes slagmodstand anvendes produkterne til ekstern og intern foring.
 • Hurtig installation - designet indeholder en række elementer, hvis installation er mulig selv for begyndere på byggepladsen.
 • Den store operationelle periode gør omkring 20-50 år.
 • Lav vægt på grund af hvilken belægningen ikke udøver en belastning på overlapningen.
 • Attraktivt og æstetisk udseende.
 • Evnen til hurtigt at reparere overfladen: Det er nok at erstatte det beskadigede strukturelement med en ny del. For at gøre dette er der ikke behov for at demontere hele systemet.
 • Skinnernes kanter har en afrundet form, hvorfor deres fiksering er særlig pålidelig.
 • Profilerne er faste eller mikroperforerede.

design

Sådanne systemer kan have et varieret design, der gør det muligt at bruge dem til at skabe høj kvalitet og smukke loftoverflader i private lokaler såvel som til offentlig brug.

I dag kan du finde lamellofter af forskellige typer med karakteristiske forskelle i form og design:

 • Classic - består af tre eller seks meter lameller. En god mulighed for at dekorere små værelser, da produkterne gør det muligt at visuelt udvide deres område.
 • Designer - dyre produkter, takket være udseende, der skaber et unikt loftbelægning af usædvanlig form.

Uanset hvilken konstruktion du vælger, giver materialet dig mulighed for at supplere det indre af den oprindelige komponent i form af et attraktivt loftsbelægning under hensyntagen til de nyeste tendenser inden for dekoration.

I dag kan aluminiumspladerne have forskellige farver og nuancer. De mest populære er hvide, guld og sølv materialer. Mange producenter tilbyder til forbrugerlamellerne med et allerede trykt mønster i en blank eller mattekstureret finish.

Der er sorter af slattede lofter, for eksempel italiensk, fransk eller tysk, som har et ejendommeligt karakteristisk design. Italienske produkter har en afrundet kant, tyske produkter er kendetegnet ved stramt design.

Når man vælger et slattedæksel, er det værd at overveje, at plastkonstruktionen eller systemet af træ kun kaldes slatted på grund af en lighed af typen og metoden til installation af komponenterne.

producenter

Virksomheder, der producerer aluminiumsloftlofter, tilbyder for det meste ikke kun aluminium, men også stålprodukter.

 • På hjemmemarkedet skiller firmaet Albes sig - en produktionsorganisation, der specialiserer sig i fremstilling af forskellige materialer til afslutning af lofter, blandt hvilke der er aluminiumsplader. Kvalitetsegenskaberne for produkter svarer til europæiske produkter og indenlandske GOST, men prisen på produkter pr. 1 m² er flere gange mindre end importerede modparter.
 • LLC "Bard" indtager en ledende stilling på listen over producenter af disse produkter. Virksomheden yder teknisk rådgivning samt computermodellering af det kommende projekt.
 • Der er mange udenlandske producenter af disse produkter, fordi der i Europa anvendes så meget dekorativt materiale. Fra denne liste kan vi udelukke det hollandske firma Hunter Douglas, som på grund af den høje kvalitet af sine produkter har stor efterspørgsel efter sine produkter. Profilerne i dette firma skelnes af et bredt udvalg af former og størrelser, og vigtigere er alle produkter behandlet med en korrosionsbestandig sammensætning, og der anvendes trelags emalje på dem.
 • Geipel er en tysk producent af aluminiumsplader, der producerer meget interessante produkter til forbrugerne. Det er af høj kvalitet, som det fremgår af overensstemmelsescertifikater af international standard, og har et moderne og stilfuldt design. Profiler er lavet af anodiserede råmaterialer, takket være hvilke produkter der købes til installation i børnehaver, hospitaler, fitnesscentre og anerkendes som helt sikkert for menneskers sundhed. Produkter af dette mærke produceres med succes ikke kun i Tyskland, men også indenlandske produktionsfaciliteter, som har en positiv effekt på omkostningerne ved færdige produkter, da der ikke længere er en opgave at levere varer fra Europa.

Tips til valg

Det er kun nødvendigt at erhverve lofter i jernbanetype i specialforretninger, hvor pålidelige virksomheder, der har et godt omdømme på markedet for efterbehandling, fungerer som producenter af de fremlagte varer. Også værd at være opmærksom på produkt anmeldelser.

Det skal forstås, at hævede lofter ikke er wallpapers, der kan ændres meget ofte, men et design, der er installeret i flere årtier.

Når du vælger produkter, skal du tage højde for visse nuancer:

 • Loftets højde - hvis det er mere end tre meter, så er det værd at foretrække et racksystem af lukket type, da det ikke har huller mellem lamellerne. I offentlige bygninger kan du installere en åben struktur. Højden skjuler hullerne, og belægningen ser meget attraktiv ud.
 • Formål med rummet, hvor der skal udføres et rackloft. Aluminium lameller er ideelle til værelser med høj luftfugtighed.
 • Farve design - Moderne produkter gør det muligt at lave loftet et spejl eller dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Men vi må ikke glemme, at modetrends er midlertidige, så designen af ​​skinnerne bør næres med en stor del af ansvaret, så designet i fremtiden ikke bliver en hindring, idet den har mistet sin relevans.
 • Du bør ikke træffe en beslutning til fordel for noget materiale, bare fordi det er udgivet af et udenlandsk selskab. Russiske produkter i dag er af høj kvalitet, hvilket ikke er ringere end importerede.

Uanset hvilken reparation, omkostning eller budgetmulighed er det vigtigste at få det til at se fuldstændigt ud. Uden et attraktivt, praktisk loft, en lejlighed, et privat hus eller en generel bygning vil bore og trætte med sin monotoni og monotoni. De mest dristige designideer til loftoverflader hjælper med at realisere konstruktionen af ​​aluminiumslister i livet.

Smukke eksempler i interiøret

Indretningen af ​​køkkenet eller spisestuen skal ikke kun være baseret på æstetisk appel, men også af praktiske overvejelser. Rack aluminium lofter kombineret disse to karakteristika.

Enkeltniveau kontrasterende belægninger af sort og hvid farver eller to-niveau systemer, der er lavet af alternerende guld og lyspaneler, suppleret med lyse spotlights, bliver en ægte dekoration i rummet.

Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

Typer af aluminium hævede lofter

I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

 • åben type;
 • lukket type;
 • kassette.

Aluminium åbne systemer

Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

Aluminiumssystemer af lukket type

Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

Kassette aluminium lofter

Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

 1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
 2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
 3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
 4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
 5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
 6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
 7. Mangel på affald under arbejdet.
 8. Manglende "våde processer".

Hvad er aluminiumsloftet

Reiki

Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

suspensioner

Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

sokkel

En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

Lysarmaturer

Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

Suspended ceiling mounting teknologi

For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

Tegning tegning loft

 1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
 2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
 3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
 4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

At udføre arbejdet vil kræve:

 • målebånd;
 • bore eller skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • sakse til metal eller metal fil;
 • skruer og dowels;
 • en kniv

Installation trin

Trin 1. Mærkning af overfladen.

 1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
 2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

Trin 3. Installation af suspensioner.

Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

 1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
 2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
 3. Kør dowels i hullerne.
 4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

Trin 6. Installer det første panel.

Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

Trin 7. Montering af skinnerne.

Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

Trin 8. Installer det sidste panel.

Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

Fabrikanter af hævede lofter

Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

Nyttig video

I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Suspended loft med aluminium lameller

Tekniske lokaler er vanskelige at sætte i orden: Også modstridende krav skal kombineres i efterbehandling materialer. De skal være praktiske og smukke, men de bør ikke være bange for vand, høj luftfugtighed. Og det er også meget ønskeligt, at de simpelthen er monteret og billigt. Du må indrømme, at det ikke er nemt at finde et materiale, der passer til disse krav. En af mulighederne - aluminium rack loft. Hvis du har brug for at opdatere loftet i badeværelset, toilet, korridor, på balkonen eller i køkkenet, skal du kigge på dette system.

Rack loft enhed og dens typer

Som ethvert suspenderet system monteres aluminiumspladens loft under niveauet af overlapning, fordi indledningsloftets indledende tilstand ikke betyder noget. Den består af et suspensionssystem, hvortil profilbærerne er knyttet. Disse profiler har specielle forsænkninger til fastgørelse af aluminiumspåner, der danner loftets forside.

Rack false ceiling - en af ​​mulighederne for billig reparation

Udseendet af aluminiumstaket afhænger af typen af ​​lameller. De er lavet af tyndvægget aluminium, derefter malet, dækket med et beskyttende lag af lak. Farve - hvilken som helst af RAL-paletten. Den mest almindelige er hvid og dens nuancer er beige. De er normalt på lager, andre farver er på bestilling. Når du vælger en farve, kan du også vælge den type overflade - matte, halvglans, blank.

Aluminium rackloft: enhed

Reiki kan have forskellige bredder og former. Bredde - fra 90 mm til 200 mm. Plankens forflade kan være flad (tysk og russisk), afrundet (italiensk). Der er også trekantede sektioner, men de bruges sjældent i lejligheder. Vi bør også nævne de perforerede strimler. De er gode til ventilation, men udsigten er for officiel til en lejlighed eller et hus.

Former til aluminiumophæng

Som montering er aluminiumophænget:

 • Outdoor. I dette tilfælde er lamellerne monteret, så der mellem dem er der en vis afstand. Gabet kan lukkes med en speciel slidset profil (oftest er den af ​​en anden farve).
 • Lukket. Båndene er fastgjort tæt på hinanden.

Det ligner et slattedempende loft

Den mest almindelige open source. Gabet er dækket af strimler af forskellig farve, men du kan hente det samme. Der er en anden mulighed - med bestyrelsen. Når du bruger dem, lukkes hullerne straks. I private huse og lejligheder er omfanget af sådanne lofter et badeværelse, toilet og køkken.

Systemkomponenter

Aluminium lath loft består af:

 • Vægprofil. Kan være L-formet eller U-formet. Match i tone med slats eller slotted profil.
 • Stringer (bæreprofil). Det er en profil lavet af rustfrit stål eller galvaniseret stål med specielle riller til fastgørelse af lamellerne. Passer til bredden af ​​lamellerne.

Elementer af det hængende loft

 • Bøjler. Suspensioner kan anvendes til loftslofter. Den mest populære med to studs, da de er billige, nemme at installere og giver dig mulighed for hurtigt at justere højden. I stedet for suspensioner kan du bruge en lang skrue (hvis loftet er hæmmet med en plank eller gulvet er træ) eller dowel-negle (installeret i beton). Denne indstilling giver dig mulighed for at "vælge" en minimumshøjde fra rummet, tilslut selv lukke.

  Suspensioner kan være nogen

 • Aluminiumsplader af udvalgte bredde og form. Metaldykkelse fra 0,3 mm til 0,6 mm. For at installere et fladt loft i køkkenet eller i badeværelset, vil selv de tyndere gøre - på grund af stivere vil det ikke komme i små rum.
 • Slotted profil (indsats) - Luk afstanden mellem lamellerne. Installeret efter at lamellerne er fastgjort, fastholdes af den formede kant
 • Det er muligt at montere et aluminium rackloft i badeværelset eller køkkenet om et par timer. Alt er enkelt, de mest komplekse operationer - installation af fastgørelseselementer, skæreplader og profiler i segmenter af den ønskede længde.

  Ud over disse komponenter bliver nødt til at tage sig af belysning. Oftest brugte spotlights. Under dem i lamellerne skår hullerne. Du kan også bruge lysekroner, men du skal tænke på monteringen selv.

  Former for udgivelse og pris

  Der er to former for produktion af aluminiumpladelofter: alle komponenter enkeltvis eller i et sæt. Sættet er designet til specifikke størrelser, sættet indeholder alt hvad du behøver. Der kan ikke være suspensioner, da loftets højde kan være anderledes. Hvis du vil lave et metal falskt loft i et typisk badeværelse eller køkken, er det helt muligt at finde det sæt, du har brug for. Ulempen ved denne løsning er et lille udvalg af farver.

  Hvis du køber komponenter til rackloftet selv, er valget meget bredere. Længdenes standardlængde er 6 m, men fire og fem meter kommer på tværs. Prisen afhænger af båndets bredde, profilens art, tykkelsen af ​​metallængden og farven. Den billigste er hvide flade. De koster fra 45 rubler per lineær meter (med en bredde på 100 mm). Pris malet "under træet" - fra 100 rubler / m med en bredde på 100 mm. Den dyreste - krom. For dem vil det være nødvendigt at give 260 rubler / m og mere (med samme bredde).

  De resterende komponenter kostede en hel del:

  • guider - 150-180 rubler til 4 m;
  • indsæt - fra 56 til 360 rubler til 4 m;

  Generelt, hvis du har brug for en måde til hurtigt og billigt at fastsætte loftet i badeværelset eller køkkenet - har du brug for et aluminiumpladeloft.

  Installationsværktøjer

  For at installere et metal rackloft, skal du bruge enkle værktøjer:

  • Bor med et sæt øvelser og en smule til at skære huller til installation af spotlights.
  • Saks til metal- eller vinkelslibere med en lille diamantskive - skåret lameller og profil.
  • Skruetrækker eller skruetrækker.
  • Vandstand eller niveau - til at markere niveauet for det hængende loft.
  • Markør eller blyant. På flisen er det bedre at tegne med en mørk filtpen. Det er bedre set og lettere at slette. På malede vægge er det bedre at bruge en simpel blyant eller hvidt kridt.
  • Roulette.

  Rack loftmetal - et godt valg til badeværelse eller køkken

  Nogle få præciseringer af værktøjet. Boremaskiner skal installere dowels henholdsvis, vælg størrelse. Hvis væggene er flisebelagt, har vi brug for øvelser på flisen. Når hullerne er lavet i keramik, skal borren ændres - til den, der er beregnet til arbejde på beton.

  Kronen er ikke et must-have værktøj, men det er lettere at arbejde med. Hvis kronen ikke er den rigtige størrelse, kan du klippe hullet med saks til metal: Først lav et lille hul i midten, og skær derefter den ønskede størrelse i en spiral.

  Installationsproces

  Først skal du bestemme niveauet for loftet. Hvis der ikke er andre begrænsninger, tager de hensyn til højden af ​​de indbyggede armaturer, der skal installeres: armaturhøjde + 3-5 cm. Derefter begynder den egentlige installation.

  Montering af vægprofil

  Vi begynder at montere aluminium rackloft med markeringer på væggene - vi er nødt til at tegne en linje langs, hvor vi justerer lamellerne. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge en laserplanbygger (niveau), hvis den ikke er der, skal du overføre mærket med vandstand.

  På den planlagte linje er det nødvendigt at fastgøre vægprofilen. Der er to typer - L-formet og U-formet. Det er lettere at arbejde med den første, og når du installerer den anden, bliver det muligt at fastgøre stringer tæt med foringerne. Så valget er dit.

  Nogle øjeblikke med montering af profiler og guider

  Vægprofil skæres i stykker af ønsket længde - bredden og længden af ​​toilet, bad eller køkken. Klippestykket påføres på den drevne linje, på den bemærker vi placeringen af ​​fastgørelsesanordningen. Vi sætter en dowel på kanterne, så - efter 40-50 cm. Hvis der er flise på væggene, skal fastgøreren være i midten, så vi fokuserer mere på dette end på afstanden.

  I planken markerer vi hullerne ved mærker, igen sætter vi profilen på plads. Denne gang gennem hullerne blev der markeret på væggen. Bor, monter plastikskiver. De skal være flush med væggen. For ikke at beskadige fliserne ved blokering, er det muligt at hamre i dybden gennem træbjælken. Efter installation af dowels skal du fastgøre vægprofilen. Corners er omhyggeligt trimmet. Du kan gøre det ved 45 °, eller du kan gøre det omhyggeligt under de lige linjer.

  Samlingstrengere

  Strenge (guider) er monteret, så deres kanter går ind i den installerede vægprofil. I længden er de 1 cm kortere end afstanden mellem væggene - så de ikke gnider eller knuser. Vægprofilen bærer ingen belastning. Al vægt vil blive overtaget af suspensioner og stringers.

  Steget mellem guiderne er ikke mere end 1,2 m, installationen af ​​suspensioner er 30 cm fra væggen, mellem suspensions er 120 cm. I profilen fylder vi stringer, tager det valgte system af suspensioner, installerer dem gennem den valgte afstand.

  Varianter af montering af skinnen til loftet

  Nogle metoder til montering af springer til loftet er vist i figuren ovenfor. Suspensionen er muligvis ikke den eneste - en du vælger. Den første mulighed er egnet, hvis du skal sænke loftet til en betydelig højde. I dette tilfælde justeres højden med en fjeder. I andet og tredje tilfælde justeres højden ved at skrue eller skrue skruen eller dyklen af. Det er klart, at justeringsgrænsen vil være meget mindre, men afhænger af længden af ​​skruen (du kan vælge en lang).

  Hvis guiden er monteret i en U-formet vægprofil, skal en lille del af den øverste hylde skæres ud på den og bøje den opad. Ellers vil stringer simpelthen ikke. Når du bruger den L-formede profil, er der ikke noget sådant problem.

  Montering af stringer i den U-formede profil

  Installerede guider skal være omtrent på samme niveau. Hvis der anvendes en fjeder til justering, er det nødvendigt at udsætte flyet på dette stadium, hvis der er skruer eller dykker - det er muligt efter montering af skinnerne. Flyet styres af boblekonstruktionens niveau eller niveau.

  Rackinstallation

  Endvidere begynder vi faktisk at samle aluminiumspladetak. Vi frigiver strimlerne fra beskyttelsesfilmen (den kan være hvid eller gennemsigtig, og så kan den overses), skæres i stykker af ønsket længde. Længden er 0,5-0,8 cm mindre end afstanden mellem væggene. At skære mange lameller på én gang er ikke det værd - værelser med perfekt geometri findes sjældent. 2-3-4 stykker kan skæres ad gangen.

  Du kan skære med saks til metal- eller diamantskive på kværnen. Hvis du arbejder med saks, skal du skære stangen langs mærket fra kanterne, holde noget skarp langs snitlinjen, bøje langs denne linje. Rækken bryder normalt. Men samtidig er kanten ikke så glat. Det vil være, selvom det skæres med saks eller kværn.

  Vi samler aluminium rack loft; rack installation

  Den første skinne er normalt placeret ved døren modsat indgangen. I den ene ende bringes den ind i vægprofilen, lidt udfoldet, og den anden er tændt på den anden. Flyt til installationsstedet. Samtidig skal den være let trukket ned, så at rillerne på strengerne ikke klæber. Ved at sætte sædet på plads, presses baren op, indtil den klikker - fligene på linjen går ind i skårene på skinnen. Vi kontrollerer alle forbindelser. På samme måde sætter vi de andre lameller, kun den sidste linje skal normalt skæres. Du kan tegne en linje langs, lave snit vinkelret på den og skære den i stykker. Det er nemmere.

  Når alle lameller er installeret, kan du kontrollere loftets plan (hvis du ikke gjorde det, når du monterer skinnerne og bruger lange skruer). Dette gøres med en skruetrækker, skubbet ind i mellemrummet mellem lamellerne - stram skruerne. Den sidste fase af installation af aluminium rackloft - installation af indsatser (slids profil). Den skæres i stykker af samme længde som lamellerne, og kanterne omdannes til en nærvægsprofil. Så fører en kant til rillen. Samtidig klæber dens fremspring indsats til kanten af ​​stangen. Den anden kant trykkes simpelthen, indtil den klikker. Vi kontrollerer forbindelsen langs hele længden, hvor det er nødvendigt - vi reparerer det.

  lofter

  Racklofter har fast besat deres niche på byggemarkedet og fortrænger nogle typer loftsbeklædning. Moderne aluminiumsophængssystemer har en bred vifte af applikationer. På grund af dets fremragende tekniske og driftsmæssige egenskaber anvendes sådanne lofter ikke kun indendørs, men også udenfor. Forskellige former og teksturer, rige farver giver dig mulighed for at legemliggøre enhver form for design.

  Ikke det sidste argument til fordel for smalle metalplader er enkelheden ved deres installation. At installere det hængende loft er ikke engang en erfaren mester.

  Aluminiumstativ: Tekniske egenskaber og funktioner ved drift

  Suspended loft systemer anvendes i indretning i 60 år. I Rusland er denne type beklædningsloft i popularitet. Mange fagfolk og forbrugere har allerede formået at sætte pris på praktisk, dekoration og andre fordele ved aluminiumbelægninger.

  Vi noterer de vigtigste tekniske og operationelle egenskaber ved aluminiumophæng:

  1. Vandmodstand. Aluminiumslofter er ikke bange for udsættelse for fugt, så deres installation er tilladt i pools, kældre, badeværelser og køkkener.
  2. Brandsikkerhed / brandsikker. På grund af disse egenskaber anbefales det at montere aluminiumstænger i opgaver med strenge brandsikkerhedsstandarder.
  3. Høj reflektivitet. Metallisk glansbelægning afspejler lyset fra lamperne - det giver dig mulighed for at vælge lysindretninger med lavere effekt og spare på strøm.
  4. Miljøvenligt materiale. Metal lameller er helt sikre for menneskers sundhed - materialet udsender ikke dampe, der er skadelige for menneskers sundhed.
  5. Modstandsdygtigt mod dannelse / spredning af skimmel og mikrober. Belægningen rotter ikke.
  6. Let vedligeholdelse. For at opretholde den oprindelige glans er det tilstrækkeligt at tørre loftet med en fugtig svamp med jævne mellemrum.
  7. Høj styrke. Metal lameller er resistente over for mekaniske skader. På grund af belægningens modstandsdygtighed er dette materiale brugt til både indre og ydre vendinger af rummet.
  8. Nem installation. Loftkonstruktionen består af flere elementer, hvis installation ikke vil forårsage vanskeligheder, selv for amatører af byggevidenskab.
  9. Lav vægt. Rackloftet har ikke en stor belastning på loftet.
  10. Æstetikksætningsoverflade. Nogle designere bemærker "forkølelsen" af metalplader og anbefaler ikke at installere aluminiumslofter i soveværelser og børneværelser.
  11. Lang levetid - ca. 20-50 år.
  12. Maintainability. Det er nemt at udskifte et beskadiget konstruktionselement med en ny. Du behøver ikke at afmontere ophængningssystemet og afslutte loftet igen.
  13. Dimensioner af loftsplader: standardtykkelse - 0,3-0,4 mm, længde - 3, 4 m. Nogle producenter fremstiller en separat serie af lamellofter til store rum med en længde på 6 m.

  Oftest er aluminiumhæmmede lofter monteret i offentlige rum: svømmebassiner, fitnesscentre, kontorer, medicinske faciliteter. Sådanne ansigter ser spektakulære ud i salerne af store administrative bygninger, hoteller og restauranter. I lejligheder og private huse er det tilrådeligt at placere dem på loggier, balkoner, badeværelser og landinger.

  Typer af aluminium hævede lofter

  Aluminiumsklatloft adskiller sig i skinnens farve, dens bredde, profil og fastgørelsesmetode. Ifølge typen af ​​udstyr er der to typer lofter:

  Design af åben type. Princippet om installation af denne type loft er installationen af ​​skinnerne, så der er et lille mellemrum mellem elementerne. Efterfølgende er dette mellemrum lukket interresex indsatser.

  De vigtigste fordele ved "åbne" lofter:

  • Fremragende ventilation af tagloftet
  • farvespil - kombinere indsatser af kontrastfarve eller harmoniske nuancer vil lykkes med at skabe et originalt loftdesign.

  Suspended lofter lukket. Reiki fastgøres tæt til hinanden og danner en kontinuerlig glat overflade uden pauser. For at undgå monokrom kan raki af forskellige teksturer og farver anvendes.

  Montering af aluminiumsophæng

  Suspended rackloft af aluminium har et ret simpelt design, der består af følgende elementer:

  1. Stringere (traverse eller kam) - bærende dæk, som er faste modstående paneler. Traverser lavet i form af profiler, hvis øverste del har "tænder" til installation af suspensioner. Kammens materiale er aluminiumlegeringer eller galvaniseret stål.
  2. Rackpaneler er lavet af koldpressning af tyndt aluminium. Den specielle form af panelets sektion gør den holdbar og giver ikke mulighed for at bøje under belastning. Laminaterne behandles med specialmaling eller dækkes med et lag anti-chok lak for at beskytte panelet mod ridser og chips. Bredden af ​​aluminiumstrimlerne er 10-20 cm. Valget af denne parameter afhænger af rummets dimensioner og designideen. Hvis du planlægger at arrangere loftet med en buet form eller en to-plan struktur, skal du bruge buede lameller.
  3. Justerbare ophængninger bruges til montering af dyserne og deres lodrette justering for at sikre glatheden af ​​den vandrette overflade. Suspensionen består af en stang og en beslag. Beslaget er fastgjort til traversen, og stangen direkte til bunden af ​​loftet.
  4. Interstitielle indsatser - smalle paneler af aluminium. Disse dele anvendes i slattedækket på et åbent system.
  5. Corner perimeter profil - et dekorativt element, der maskerer leddene i loftet med vægge.

  Det er vigtigt! For at undgå montering af fejl og udseende af revner under loftsmontering skal lamellerne og strengerne være fra samme fabrikant.

  Takket være et bekvemt monteringssystem kan aluminiumslister let demonteres og installeres tilbage, hvis der er brug for adgang til forsyninger, der er skjult bag loftet.

  Beregning af aluminiumstænger

  Før installationen er det nødvendigt at beregne komponenterne korrekt. Til dette måles værelset - området af rummet er bestemt (længden multipliceres med bredden). Fra denne værdi og skal afvises ved beregning af antallet af skinner.

  1. Fordeling af bredden af ​​rummet ved bredden af ​​panelet + bredden af ​​indsatsen, vi opnår det nødvendige antal skinner / dekorative indsatser. Det er tilrådeligt at forsikre og øjeblikkeligt købe en ekstra 1-2 plader.
  2. For at bestemme antallet af guide profiler skal beregne rummets omkreds. Forøg denne værdi med 3%. Dette mellemrum kompenserer for forbrug af materiale til trimning.
  3. Suspended aluminiumsloftlofter sat på tværs af rummets længde. Den samlede længde af strengere beregnes med formlen: V = (H / 0.9) * L, hvor
   • V er den samlede længde af stringers;
   • L er længden af ​​rummet
   • H - bredden af ​​rummet.
  4. At kende den totale længde af streamere og størrelsen på et element, kan du finde deres nummer.
  5. For at beregne antallet af justerbare suspensioner skal den samlede længde af streamers divideres med 0,3.

  Det er vigtigt! Hvis beregningerne resulterer i et brøknummer, skal det afrundes.

  Montering af aluminiumsloftlofter: trinvise instruktioner

  Projektet vil kræve følgende materialer og værktøjer:

  • sæt af aluminium rack loft (dæk, suspension, sokliste, lameller og lamper);
  • elektrisk boremaskine;
  • konstruktion niveau og målebånd;
  • saks til metal eller bulgarsk;
  • skruetrækker;
  • vand eller laser niveau;
  • Punch;
  • dowels / skruer.

  Den første fase af arbejdet - tegning markup. Fra kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​landemærker afhænger af loftets ensartethed. Til dette arbejde, brugbart vand / laserniveau, blyant / linjal, maling huggetråd.

  Det er vigtigt! Placeringen af ​​det hængende loft afhænger af typen af ​​belysning. Til montering af spotlights bør konstruktionens højde sænkes med 12 cm (kropshøjde). Når du bruger en lysekrone eller patchlampe, kan indrykket fra bunden af ​​loftet reduceres.

  Mærkningsprocedure:

  1. Fra hjørnet af rummet laves et lille indtryk - ca. 15-20 cm. På dette tidspunkt måles den ønskede afstand, for eksempel 10 cm fra loftet.
  2. Fastgør den ene ende af hydraulikniveauet, så etiketten strengt svarer til vandstanden i røret. Ret en lille afstand og fastgør den anden ende til væggen - vandstanden viser hvor du skal sætte det næste mærke.

  Efterfølgende installation af hængende rackloft:

  1. På det markerede mærke måles længden af ​​væggen og afskæres et stykke af profilen af ​​den tilsvarende størrelse. Standard profillængde - 3 meter. Udfør en lignende procedure for alle vægge i rummet, og forbered lofteretningselementerne for hele omkredsen.
  2. Efter mærkning fixes alle guider med dykker og skruer. Den anbefalede profilhøjde er ca. 50 cm.
  3. Fastgøring af styrene på rummets indvendige hjørner forekommer skævt, mens der fastgøres på de udvendige hjørner - i en vinkel på 45 ° (profiler skæres).
  4. Marker fastgørelsespunkterne i strengerne. For at tegne det første mærke fra væggen er det nødvendigt at trække sig tilbage 40 cm, de efterfølgende punkter er plottet hver meter.
  5. Fastgørelsessuspensioner udføres i overensstemmelse med placeringen af ​​monteringshullerne på bærebussen. Alle suspensioner er strengt på samme niveau - efter installation kan de justeres. Suspension føje dowels til loftet.
  6. Fastgør de bærende dæk (stringers). De er installeret flush med profilen vinkelret på aluminiumpaneler (skinner). Afstanden mellem strengerne må ikke overstige 100-120 cm. Ved konstruktionen af ​​dæk er der specielle huller til fastgørelse til suspensionerne. Fra korrektionen af ​​fiksering af strengere afhænger af ensartetheden af ​​loftet.
  7. Hvis dækket ikke var tilstrækkeligt langt, skal det forlænges - fastgør et ekstra stykke ende til ende med den første.

  Sekvensen for installation af aluminium loftsplader:

  1. Fjern beskyttelsesfilmen fra panelerne. Mål afstanden mellem de modsatte vægge og skær skinnen af, 3 cm mindre end den opnåede størrelse.
  2. Panel anbringes pænt i stringer og fastgøres langs hele længden - klik på klemmen på klemmen. Udfør alternativ montering af tilstødende skinner. Når du installerer, kan du justere højden af ​​strengerne, ændre længden af ​​suspensionerne.
  3. Hvis bredden af ​​den sidste lamell er for stor, skal den afbrydes. Mål den ønskede størrelse langs skinnen, fastgør en linjal eller lange sav, og træk forsigtigt en linje langs panelet med en byggekniv. Alternativt bøj / bøj skinnen til den går i stykker.
  4. Det anbefales at skære lange lameller i dele efter at have gennemført et tværsnit. Afskær lamellen efter installationen er fastgjort med træstænger i profilen af ​​væggen, og dens anden er fastgjort på dækkets tunge.
  5. Den dekorative sokkel er monteret sidst. Dette element maskerer hullerne og leddene mod væggen, hvilket giver loftet et færdigt udseende.

  Når installationen er færdig, kan arbejdet placeres på loftet spotlights. For at installere dem skal du lave huller i aluminiumslister. På panelets rette sted er det nødvendigt at tegne en cirkel, og fra sit center lave radiale nedskæringer mod den ydre linje ("kronbladene" skal vise sig). Alle udskæringer er bekvemme at gøre med saks til metal. Bøj de dele af cirklen inde i skinnen. Omkredsen under lampen vil være bedre, hvis skæringerne er lavet med en lille afstand fra hinanden.

  Montering af aluminium rackmonteret loft: video

  Aluminium rackloft: billed ideer til brug i indretningen

  Rack loft aluminium i køkkenet. Den alsidige retning af skinnerne giver volumen og udvider visuelt rummet i rummet.

  To-niveau loft med indbyggede lamper og lysekroner. Loftet stof er lavet af børstet aluminium lameller.

  Aluminium hæmmede lofter - den bedste mulighed for svømmebassiner. Multi-level lath loftet med lige og buede skinner afspejler brilliance af vandet og ligner efterligning af havbølgerne.

  Relief aluminium loft (udstedelsespris - fra 1500 p / sq.) Med glatte og matte indlæg ændres opfattelsen af ​​rummet og rummet som helhed.

  Kombination af reolloft med gipsplader med flere niveauer er en interessant mulighed for kontorlokaler og kontorbygninger.

  Aluminiumophængsinstallation

  Racklofter installeres sjældnere. Grundlæggende bruger denne belægning i køkkenet og i badeværelset, men for andre værelser er denne type finish også velegnet. Aluminiumspladetak har næsten ingen fejl, passer godt til det moderne interiør, det er nemt at installere.

  Indeholder aluminiumsladder

  Aluminium er neutral til vand og temperatur ekstremer, hvilket tyder på dens pålidelighed. Det er især svært at vælge materialet til badeværelset og køkkenet, mens aluminium er ideelt. Det passer også i andre værelser. Det eneste sted, hvor aluminium sandsynligvis kommer i vejen, er soveværelset. Et sådant loft på grund af dets strålende overflade tiltrækker stor opmærksomhed og tillader ikke øjnene at hvile. For soveværelset er ikke den bedste løsning. Men du kan bruge lameller med en mat finish, som lidt formindsker glansen.

  En af ulemperne ved enhver hængslet konstruktion er hegncentimeterne fra lofternes højde. Men aluminium lofter gør det nemt. Spejloverfladen gør rummet til at se dobbelt så rummeligt ud. Brug af spejlet lofter er ikke den bedste ide i store værelser. Dette vil skabe effekten af ​​uendelig plads. I stuen vil et sådant design måske passe ind, men i andre rum vil det skabe et kontorstemthed og ikke varmen af ​​hjemmets komfort.

  Men med alle monterede strukturer, hvoraf aluminiumsplader ikke er nogen undtagelse, er det en forklædning af alle ulemperne ved loftet. Preliminært arbejde med loftet er ikke påkrævet, men eksperter anbefaler at behandle loftets overflade fra skimmel og bakterier. Aluminium behøver ikke yderligere behandlinger, det oxiderer ikke, rotter ikke, og bakterier akkumuleres ikke på det.

  Prisen på aluminium er ikke særlig høj. Sådanne lofter er tilgængelige for næsten alle. Betydningen af ​​deres operation når 20 år. For nogle koster de meget mere. I pleje af uhøjtidelige. Da de bliver beskidte, skal du bare tørre dem. Et af besparelsespunkterne er installation. Reiki er meget nem at installere, ingen grund til at ringe til mastere. Alt kan gøres for hånd.

  Aluminium lameller er forskellige i deres typer af dækning. Farvespektret er meget stort, det er ikke nødvendigt at vælge mellem små. Nogle gange fremstiller fabrikanter aluminiumsplader med tegninger, men meget sjældnere.

  • SLR. Reflektere rummet på 100%, inden du vælger, overveje, om de ikke vil irritere dig. Installation i badeværelset eller soveværelset kan forårsage mere negative følelser. Dette gælder ikke for dem der kan lide at se sig selv i spejlet.
  • Glossy. Reflektere lidt mindre end spejlet, men skinner stadig mere end nok. Vær forsigtig med valget af lys på sådanne lofter, for stærkt lys vil blive fordoblet, hvilket kun kan blokere al synlighed og i et sådant rum er det umuligt at komme ind.
  • Matt eller halvmåtte afspejler lille lys. De har ingen glans og refleksion.

  Reiki er stadig forskellig i typen af ​​kobling, og dette påvirker udseendet.

  • Reiki i form af bogstavet P. De kaldes også tysk. Striks og direkte. Uden frills. Disse stropper fastgøres ved en åben tilslutningsmetode. Bare passer i en række. For at lukke mellemrummene mellem lamellerne stak yderligere små strimler. Dette bør overvejes ved design.
  • Runde lameller eller italiensk. Mere krøllet, i modsætning til tysk. Forbind det lukkede system med foderprincippet.
  • Franske lameller kombinerer begge typer: lavet i form af bogstavet P, men med afrundede kanter. Installeret af den gapløse metode, tæt på hinanden. Behov ikke for tilstedeværelse af andre lameller.

  Hvad skal man overveje, når man køber

  Reiki sælges altid i beskyttende film. En god producent sparer ikke på dette, og du bør ikke købe fra en dårlig.

  Aluminium er en stor dirigent af lyde. Derfor, hvis du ikke ønsker at høre ekkoet i lejligheden, skal du købe lameller med indbygget akustisk isoleringsmateriale indefra.

  Hvis du vil have dine lofter at være stærke og pålidelige, så kan du købe ekstremt tætte lameller.

  Aluminiumophængede lofter producerer mange virksomheder. For det meste på det russiske marked er europæisk tillid mest fremkaldt. Men i de senere år er indenlandske producenter begyndt at lave bedre materiale, blandt hvilke "Albes" og "Bard" skiller sig ud.

  Blandt de europæiske virksomheder anses følgende virksomheder for at være de bedste i forhold til pris / kvalitet:

  • Prometal er et italiensk selskab. Lad ud af enhver slags laths: glat, med perforering, åben, lukket type. Deres forskel fra andre i ikke-standard design ideer i fremstillingen.
  • Hunter Douglas er en hollandsk producent. I nogen tid beskæftiger sig med produktion af materialer til loftet. Reiki af dette firma adskiller sig i overflod af farver og forskellige størrelser. Derudover sætter de pris på deres kvalitet og dækker og behandler strimlerne flere gange.
  • Geipel - tysk selskab, dukkede op på markedet for ikke så længe siden, men blev hurtigt populær. Stilfuldt og moderne design og høj kvalitet, har anbefalet dem et sted blandt de bedste producenter.

  Sådan installeres almindeligt aluminiumslofter selv

  Installation af loftsplader tager ikke meget tid og kræfter. Det er også meget overkommeligt materiale. Før du foretager et køb, skal du beslutte dig for den krævede mængde materialer. I hele alt arbejde skal du bruge: skinnerne selv, suspensioner og rammen, der består af hovedprofilen og stringer. En stringer er en bæreprofil, som sikrer og reparerer loftelementer.

  Sådan beregnes hvor mange paneler du har brug for og længden af ​​profilen. Mål alle væggene og fold dem sammen - dette vil være længden af ​​den ønskede profil. Og for at beregne, hvor meget plads der er behov for, opdele rumrummet i panelernes område. Tag aldrig materialet imod. Under installationen kan det være, at beregningerne ikke var korrekte eller der opstod væsentlig skade. Tilføj derfor yderligere 15 procent til den resulterende figur.

  Nu kan du fortsætte med at købe. Ud over materialer i arbejdet vil der kræves værktøjer. Hvis du ikke har dem, køb dem eller lån dem fra dine naboer. Du skal bruge:

  1. boremaskine
  2. skruetrækker
  3. Målebånd
  4. niveau
  5. Dowels og skruer. Hvis du installerer lofter i køkkenet eller i badeværelset, må du ikke tage sorte skruer. Maling fra dem skrækker efterfølgende, de ruster. Det er bedre at købe specielle, der tåler fugt.

  Efter købet fortsæt til installation. Før du vedhæfter profilen skal du lave en markering. For at gøre dette skal du bruge et simpelt vandniveau. Hvis du har en laser eller har mulighed for at tage den fra nogen, så er det bedre at udføre arbejde på målinger med ham. Anvend markeringen med en markør eller en blyant, hvis der ikke passer noget, så kan du skrue i skruerne og vind en snor eller snor på dem.

  Sådan markerer du. Mål alle vinkler med et målebånd. Hvis de er lige, så er der ingen grundlæggende værdi, hvorfra linjen føres. Men i tilfælde af ujævne vinkler udføres markeringen fra det laveste. Fra denne vinkel trække sig tilbage så meget som dit loft vil optage. Afstanden afhænger af armaturerne. Hvor mange af deres bredde, så meget og trække sig tilbage.

  Normalt er 5-8 cm nok til spotbelysning, men for en lysekrone behøver du mindst 10 cm.

  Efter mærkning skal du føre alle ledninger til deres installationssted. Sikre dem med tape, så de ikke forstyrrer installationsprocessen.

  Installationen af ​​stativtæppet begynder med installationen af ​​rammen. Profilen er monteret på væggen med skruer. Afstanden mellem dem skal ikke være mindre end 40 cm. Derefter skrues suspensionerne i en afstand af 100 cm fra hinanden. Suspensionens kanter skal bøjes. Lejerprofilen er også monteret på skruerne vinkelret på hovedet. Hele hele strukturen som helhed er en ramme.

  Næste er fastgørelsen af ​​skinnerne. Trim dem før du installerer dem, hvis de ikke passer. Skær dem ikke i en størrelse. Hvis væggene er ujævne, er du måske ikke nok. Gradvist på en skinne, måler afstanden mellem væggene. Længden af ​​skinnen skal være 1 cm mindre end vægernes afstand. Du kan klippe den med en elektrisk sav, kværn eller fræser. Skær også huller under lysene.

  Skub lamellerne skiftevis, indtil rammen er helt fyldt. Når du indsætter, trækker du ledningerne i hullerne og installerer lamperne. Installation af den sidste strimmel sker undertiden med vanskeligheder. Hvis den ikke passer i størrelse i bredden, skal den skæres. Det er bedre at straks købe strimler, der passer til dit loft. Ved denne installation er fuldført.

  Mesterens kommentar

  Aluminiums loftspaneler er en gave til værelser som køkkener og badekar. Vand- og temperaturdråber kan ikke skade dem. Men før du installerer denne type loft i soveværelset skal du tænke på, og om overdreven skinne vil irritere dig.

  For store værelser er brugen af ​​aluminiumslister fyldt. Visuelt kan de gøre rummet lige uendeligt. Hvis du ikke kan lide denne effekt, er det bedre at opgive dem. Men for de små værelser er det en livline.

  Spejloverfladen vil visuelt udvide rummet i halvdelen.

  Det er tvivlsomt at installere et spejlet loft i børnehaven. Selv hvis du vælger en mat finish, vil sådanne lofter være af ringe interesse for barnet og kan lægge pres på øjnene. Det er bedre at vende sig til gipsvæg eller strække lofter.