Kassettelofter: Fordele og ulemper

En af de mest populære typer af suspenderet design er kassettens loft. Denne belægning er kendetegnet ved æstetisk appel og nem installation. I første omgang blev sådanne strukturer oftest installeret i offentlige og kontorbygninger, men takket være et bredt udvalg af forskellige modeller og nuancer af belægning, er muligheden for at anvende dem i boligindretningens udformning.

Særlige egenskaber

Cassette-type belægning er meget udbredt til dekoration af forskellige lokaler. Kassettloft er en ophængt struktur bestående af følgende elementer:

 • Hovedemnet, der danner loftet, er kassetter. Kassetter er rektangulære eller firkantede plader. De mest almindelige fliser er 30x30, 60x60 og 30x60 cm. Sådanne moduler kan laves af mange forskellige materialer.
 • Leje- og vægprofiler. Støttekonstruktionen er i stand til at modstå tunge belastninger, profilerne er fastgjort til loftet med dowels.
 • Suspensioner. Suspenderede elementer og profiler danner celler med parametre 60x60 og 120x60 cm. Kassetter monteres i sådanne moduler.
 • Fasteners.

I stedet for nogle kassetter kan du installere og specielle rektangulære belysningsarmaturer.

Fordele og ulemper

Kassettstrukturer har en række væsentlige fordele i forhold til andre typer loftbeklædning. Nedenfor er de vigtigste fordele ved produktet:

 • Nem installation. Efter at have gennemgået de små installationsinstruktioner for loftet kan selv en nybegynder klare installationen. Desuden er demontering af kassetter også enkel: Hvis det er nødvendigt, kan du udskifte visse fliser uden at adskille hele loftkonstruktionen.
 • Lang levetid. Rammesystem består ofte af materialer som aluminium og stål, hvilket igen forhindrer udseendet af rust på overfladen af ​​strukturen.
 • Kassetter er modstandsdygtige over for fugt og skimmel, og derfor betragtes som hygiejniske. Vedligeholdelse af en sådan belægning gør ikke en stor indsats - det er nok at tørre overfladen med en fugtig klud periodisk.
 • Det er let at installere et belysningssystem på et kassetteloft, som udvider designmulighederne for loftrumsdesign.
 • Sundhedsbeskyttelse. Designet udsender ikke giftige stoffer i luften.
 • Stort udvalg af kassetter af forskellige designs.
 • Brandsikkerhed

Kassettdesignet har ingen alvorlige fejl. Den største ulempe er, at det hængende loftsystem kan reducere lofthøjden betydeligt (fra 8 til 20 cm). Derfor anbefales det kun at installere sådanne konstruktioner i værelser med stort areal og højt til loftet.

Kassettebelægninger kan variere i størrelse, farve, materiale og tilstedeværelsen af ​​et mønster på kassens overflade. Størrelsen af ​​fliserne kan produceres i følgende formater:

 • i form af en firkant med sider 30x30, 59,5x59,5, 60x60 og 120x120 cm;
 • i en rektangulær form med parametrene for siderne 30x60, 30x120 og 60x120 cm;
 • Nogle producenter fremstiller kassetter af usædvanlige størrelser for at skabe interessante designløsninger, for eksempel plader, der måler 119x59,5 cm.

Glat slattedak

Denne del af kataloget præsenterer forskellige versioner af det glatte eller spejlede slattede loft. De vigtigste fordele ved sådanne lofter - de visuelt gør loftet højere og rummet er lettere. Aluminiums spejllofter er lette, de er vandtætte og meget holdbare, de er nemme at rengøre, og de bliver igen som nye. De er meget populære for at skabe et stilfuldt interiør i badeværelser, i køkkenet og ikke kun. Med deres hjælp kan du opdele rummet i zoner, du kan kombinere spejllameller og matindsatser - du kan skabe ethvert design, som også vil være meget praktisk.

Du kan købe et spejlracket loft fra os til en overkommelig pris - rabatter er tilgængelige for store ordrer, og der er særlige betingelser for stor engros. Vi leverer ordren til en passende tid for dig. Vores konsulenter hjælper dig med at beregne komponenterne, de endelige omkostninger og hjælpe dig med at bestille. Kontakt os nu!

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Spejlhyldeloftet har retmæssigt tjent ret til at blive betragtet som en af ​​de mest attraktive metoder til loftindretning både i almindelige boliger og i haller, butikker, receptionslokaler og andre lokaler. Da det er meget vanskeligt og dyrt at installere et spejl i ét stykke over hele planet, anvendes spejlkassetter eller lameller til montering.

Den mest udbredte i konstruktionen modtog slattet spejlloft takket være sine mange positive egenskaber.

De vigtigste fordele og installation af slattespeillofter

Det spejlede slattedække er lavet af aluminiumprofilerede lameller, dækket af et reflekterende lag, ofte krom.

Ud over sin fremragende æstetik har spejlet design flere andre fordele:

 • Det bidrager til den visuelle stigning i rummets rumfang, hvilket er vigtigt for små lokaler;
 • Spejloverfladen har en fremragende reflekterende funktion, som giver dig mulighed for ikke at bruge et stort antal lysarmaturer;
 • Installation af belysningsanordninger i stativkonstruktionen udføres uden store vanskeligheder;
 • Fra designsynspunktet er der ingen begrænsninger: spejloverfladen kan være forskellig i nuancer, tekstur;
 • Omsorg for et spejlloft er ikke anderledes end et normalt spejl, selv i værelser med høj luftfugtighed.
 • Spejlede loftslofter kan laves på forskellig basis, både fra aluminium og plast. Disse materialer er ikke modtagelige for korrosion, hvilket betyder at et sådant loft kan bruges i våde områder.
 • Prisen på en spejlpladekonstruktion afhænger direkte af materialets kvalitet og loftet.

Rack spejl spejl loft struktur

Reiki kan præsenteres i form af paneler eller bånd rullet op i spoler. Det er ikke svært at gætte, at de førstnævnte anvendes i foring af lige planer, og sidstnævnte er krumme strukturer.

Reiki kan have forskellige dimensioner og form af en profil, afhængigt af typen af ​​en traverse, der anvendes sammen med dem. De er smalle og brede. Jo tykkere skinnen er, desto mere pålidelig er designet.

Eksperter anbefaler at lave spejlet loftslofter, der adhærer den optimale tykkelse af skinnerne 0,5 mm af flere årsager:

 1. Formularen opretholdes uden udseende af buler;
 2. Under installationen bevarer arbejdet sin optimale form.

Men ikke at bøje strukturer af tykvægget materiale, som også skal huskes.

Valg af lameller til spejlet loft

Generelt er lath lofter opdelt i tre typer: åben, åben med indlæg og lukket. I det første tilfælde mellem foringen forbliver en vis afstand, i en anden afstand efter samling låste individuelle indlæg, og en tredje straks gå døve.

For store rum med god højde kan man oftest observere en åben type spejlet loftslofter med et lille hul. Lukkede spejlede loftslofter lukkes tæt. Dette er den bedste mulighed for små lokaler - et smukt spejlet loft vil skjule alle tekniske kommunikation.

Designet med indsatser ligner (tynde aluminiumstrimler, der dækker slidserne) er en universel mulighed for ethvert værelse. Når du køber et rack spejlloft, anbefales det at være opmærksom på små detaljer. Ethvert kvalitetsmateriale skal have en beskyttende belægning, der forhindrer ridser, snavs og støv.

Installationsteknik af spejlholderkonstruktioner

Det vigtigste skridt er at samle strukturen skelettet korrekt. I sidste ende afhænger loftets levetid af nøjagtigheden af ​​montering af rackloftet.

Under installationen anbefales det ikke at lægge særlig vægt på tynde skinner, da der er stor sandsynlighed for at forlade små buler, der får øjnene, når lyset kommer ind.

Pakken indeholder som regel:

 • Væghjørne eller U-formede profiler;
 • Dæk - de er stringers, kamme eller traverse;
 • Suspension parentes for nem højdejustering;
 • Installationsvejledning.

Alt installationsarbejde kan opdeles i tre hovedfaser:

 • Et dekorativt monteringselement (profil) er installeret langs rummets omkreds;
 • dækket er fastgjort til loftet på suspensioner i en vis højde;
 • Monteringen af ​​skinnerne udføres, som er låst på grund af deres form på traversen;

Inden montagearbejdet påbegyndes, skal det huskes, at rummet vil give plads under stativrammen. Her er det nødvendigt at tage hensyn til ikke kun tykkelsen på monteringsdækket, men også højden af ​​fremtidige armaturer, hvis de er mortise-type og al kommunikation, der finder sted i interceilrummet. Også oven over rammerne anbringes isolerende lag, som selvfølgelig også skal overvejes.

At arbejde har vi brug for følgende værktøjer og forbrugsvarer:

 • Puncher;
 • skruetrækker;
 • Kapron tråd eller fiskeri linje;
 • Metal saks og håndsav;
 • Vand eller laser niveau;
 • Dowel-skruer og anker kiler;
 • Skruer "bugs".

Mærkning af flyet og installation af rammen

Spejlholderkonstruktion kræver ikke grundig forberedelse af loftplanet. Det er nok at fjerne de dele af udsmykningen, der kan, hvis de falder, beskadige loftet eller installatørerne, nemlig den gamle peelinggips. Også alle udragende dele fjernes, hvis nogen.

Næste kommer markeringen af ​​flyet. For at gøre dette skal du ved hjælp af niveauet og farvekablet trække i den ønskede højde langs alle væggene i planets grænse. Fremgangsmåden er ikke svært, det vigtigste er ikke at glemme før dette, med samme niveau, for at bestemme den laveste vinkel i rummet. Væg hjørne profilen vil blive rettet langs denne linje.

Derefter laves der på loftet fra modsatte sider hver 60 centimeter. Etiketter er også forbundet med linjer, som vil være stringers.

 • Inden du installerer rammen under spejlet lamelloft med dine egne hænder, er det bedst at lære bekendtskabet med videoen.
 • På markeringerne på væggene er der monteret en vinkelprofil. Huller kan bores med en perforator lige igennem profilen. Derefter køres dykkerne ind i hullerne, og skruerne skrues ind. Afstanden mellem monteringspunkterne skal være 40-50 cm.
 • Yderligere langs linjerne på loftet suspenderes suspensioner med en stigning eller lige linjer, hvis afstanden fra loftet ikke overstiger 12 centimeter. Montage trin 80-100 cm.
 • Herefter sættes strengere, som blot hviler på det, i vægprofilen på de markerede steder.
 • Suspensioner og strengere er forbundet enten med skruer eller på bekostning af form, snap. Sørg for, at bærehjulene er i samme plan vandret, hvilket er defineret af profilen på væggen.

Tip: For hurtig indstilling er det hensigtsmæssigt at trække tråden vinkelret på traverserne.

Montering af spejle rackloft

Ved montering af stativtæppet anbefaler eksperterne ikke at fjerne beskyttelsesfilmen, for ikke at beskadige eller plette overfladen af ​​huset. Spejl lameller skæres direkte ind i filmen i stykker af den krævede længde.

 • Kun kantene på lamellerne frigives fra filmen. Længden af ​​lamellerne skal være 5-7 mm mindre end afstanden mellem væggene.
 • Derefter sættes rackpladerne ind i vægprofilen og smækker ind i sporene i strengerne en efter én. Også alle andre spejleskinner er fastgjort, indtil loftet er helt fyldt.
 • Indbyggede lamper monteres under installation på forud planlagte steder. Huller til armaturer skæres med en boremaskine med en dyse med en krone af passende diameter. Den sidste rake, hvis den ikke passer til bredden, snoet trimmet langs hele længden.
 • For det første gøres markeringer langs længden, og foran den på den unødvendige side skærer med et trin på 20-30 cm. Unødvendige stykker af panelet brydes gradvist langs segmenterne. Det sidste panel er kortere end alle de andre for nem installation. Det er også indsat og låst.
 • Først indsæt den ene ende i profilen og skub den så langt som muligt inde i den. Flyt derefter den anden ende til den modsatte profil og indsæt den i den ved at glide skinnen tilbage. Lås det på stringer.

Nu ved du hvordan man laver spejlet slattedak med egne hænder. Vi tror ikke, at denne proces vil give dig nogen problemer, hvis du ved, hvordan du holder en bor og bruger bygningsniveauet. Ved første øjekast kan installationen af ​​et spejllignende rackloft virke kompliceret, men denne vejledning giver dig mulighed for at gøre installationen selv uden hjælp fra fagfolk.

Spejl loft: original, stretch, plast, aluminium

Spejllofter i indretningen - dette er en teknisk innovation, de begyndte at blive brugt relativt nylig. Tidligere var mulighederne for at dekorere loftet med reflekterende paneler stærkt begrænsede. Derfor findes denne type finish hovedsagelig i moderne interiører. Samtidig synes designere at bruge store spejle i neoklassiske stilarter. Når du skal fokusere på forbindelsen mellem forskellige historiske perioder, skal du tilføje moderne design i en traditionel indstilling.

I artiklen ser vi spejllofter ud fra design, og vi går ikke ind i deres designfunktioner. Selvom vi lister alle mulige typer af materialer, der kan bruges. Formålet med dette materiale er at give dig mulighed for at se de forskellige muligheder for spejl tak trimning. Måske kan du finde ideer til dit eget interiør her.

Når bruges et spejlet loft? I dag vil nogen sige, at spejle er nødvendige, hvor du skal visuelt udvide rummet. Men behovet for at øge området vertikalt forekommer meget sjældent. Enhver planlægningsløsning betragter rummet primært i vandret plan. Ofte i tilfælde af en sådan færdiggørelse taler vi om nogle specielle designteknikker:

 • Arbejde med lyset. Spejle øger belysningen af ​​rummet på grund af refleksioner af lysstråler.
 • Arbejde med plads. En stor spejloverflade, da den giver adgang til en anden "parallel" verden;
 • Dekorativ modtagelse. Et sådant loft kan være en del af designerens kunstneriske idé. Måske giver det dig mulighed for at understrege nogle vigtige elementer i interiøret eller er en del af en kompleks stilistisk beslutning.

Ulemper ved sådanne lofter er også tilgængelige, og de bør ikke glemmes. Mærkeligt nok, men den største fordel ved store reflekterende overflader - refleksion, kan blive en stor ulempe. At være i et rum med et stort spejl, er en person konstant distraheret af sin egen refleksion, og det kan være meget irriterende. Selvfølgelig ser vi sjældent på loftet, men med sidesyn vil du altid være opmærksom på dit "andet selv".

I dag tilbyder markedet et stort antal forskellige typer spejlmaterialer samt metoder til brug. Alle mulige muligheder, hvad angår forskellige klassifikationer, er angivet i tabellen.

 1. Original glasbaseret spejl;
 2. Plast spejl: plexiglas eller polystyren med limet spejlfilm;
 3. Tøj til spænding med blank reflekterende overflade;
 4. aluminium;
 5. Spejlklæbende PVC-film.
 1. Solid - det er primært spændingsstrukturer, der ikke har ledd;
 2. Panel - spejl materiale i form af store rektangulære paneler;
 3. Flisebelagt, de er kassette.
 1. Bordede. Spejlmaterialet limes til loftet, som om det er "stitched";
 2. Suspenderet. Materialet er monteret på en speciel ramme, der er konstrueret under loftet. Denne gruppe har andre navne: Armstrong spejllofter, klyngelofter;
 3. Stræk. Lerret strækkes mellem væggene i en afstand fra loftet.

Dernæst ser vi på alle disse typer af strukturer med hensyn til typen af ​​færdigmateriale, der anvendes. Men lad os starte med et fælles tema: Vi giver forskellige muligheder for konstruktionen af ​​loftspejle.

 • indhold
 • Ideer til konstruktion af loftspejle
 • Glas spejl loft
 • Stræk spejl lofter
 • Plast spejl lofter
 • Aluminium spejlet lofter

Ideer til konstruktion af loftspejle

1. Fast spejlloft indebærer fuldstændig lukning af overfladen af ​​reflekterende materiale. Jo mindre synlige leddene mellem panelerne (hvis nogen) er, desto bedre. Sådanne lofter har en usædvanlig visuel effekt - effekten af ​​fraværet af loftet. Når en person ser på en stor spejloverflade, ser han kun en afspejling af rummet og kan ikke fokusere på grænsen til selve loftet. Det viser sig en slags "snag": loftet er, men det er ikke synligt.

2. med ramme Den mest uæstetiske del af enhver glaspladekonstruktion er samlingerne mellem panelerne. Derfor forsøger designere på en eller anden måde at "slå" dem. Den første og oplagte løsning, der normalt kommer til at tænke på, er at forkæle dem med nogen skinner. I tilfælde af et falsk loft forbinder sådanne profiler profiler. Og i en mere kompleks version kan du endda bruge loftbjælker.

3. Spejlpanel på loftet. Det er ikke nødvendigt at lave hele spejlets overflade, du kan arbejde med et lille område og gøre spejlet til en integreret del af et komplekst koncept. Sådanne lofter kaldes kombineret, som i deres udsmykning bruger flere typer materialer.

Panelet er en bestemt dekorativ sammensætning, der udsmykker rummet. Vi har allerede overvejet ideerne om vægpaneler af spejle, med lofter alt er meget ens. Sådanne loftsammensætninger anvendes normalt til zonering af et værelse, de placeres over nogle vigtige områder. F.eks. I billedet nedenfor ser du et spejlet loftpanel over hovedgavlen i soveværelset, som bruges til en klarere zoneinddeling af rummet.

4. stikkontakt I de fleste rum er det centrale objekt på loftet en lysekrone placeret i centrum. Stikket er en dekorativ sammensætning, der fremhæver fokuspunktet. Vi kan sige, at stikkontakten er en slags panel. Vi har allerede overvejet i et separat galleri mulighederne for loftindretning til en lysekrone, hvor det blev bemærket, at spejle er et af de populære materialer til sådanne tilfælde. Billedet viser et eksempel på, hvordan man bruger hex-spejlfliser til at skabe et moderne udtag.

5. Dekorative spejl. Almindelige almindelige paneler kan udsættes for særlig dekorativ behandling. Således kan du radikalt ændre materialets udseende. I artikler om glasbehandlingsmetoder (del 1 og del 2) har vi allerede betragtet de mest populære muligheder. Loft spejl kan være: farvet (skift farve), sætte gravering eller kompleks fotografisk tegning. Billedet viser et eksempel på et loft på buede spejle, hvilket giver en forvrænget refleksion.

Der er mange muligheder for at bruge spejle i loftet, vi har kun nævnt de mest basale. Nedenfor er et par eksempler, herunder meget sjældne.

 • Brug af spejle som en ekstra indretning

 • Loft fliser udløb

 • Stue i kontrastfarver med blank strækloft

 • Spejl loft i badeværelset af flise med facet

  Glas spejl loft

  Et ægte spejlloft kan kun betragtes som et glas spejl. Det vil sige, glas belagt med amalgam på bagsiden. Resten er blot erstatninger. Denne type finish er den sværeste, dyre og tidskrævende, det skyldes materialets skrøbelighed og den høje pris (sammenlignet med analoger). På den anden side er refleksiviteten på det højeste højeste (tæt på 100%), og forvrængningerne er minimal.

  Ofte er disse spejle fastgjort til den jævne overflade på flydende negle. Ud over almindelige paneler kan du bruge et stort udvalg af designfinisheringsmetoder. Billedet viser et eksempel på et loft på krøllede fliser. I et spejlværksted vil du lave en sådan flise ifølge et givet mønster.

  Det er umuligt at ignorere en sådan populær måde at supplere materialebehandling på, såsom facet. Hvis et spejlfarve skærer vinkler på 45 grader, vil det lys, der falder på overfladen, brydes i forskellige planer. De fleste af væg- og loftkompositionerne er lavet af sådanne facetspejle.

  Nedenfor er et par eksempler på glasbaserede spejlede lofter.

  • Spejlet loft i luksus badeværelse

 • Vanskelig kombination af figurer og støbning

  Stræk spejl lofter

  Stoffets udformning ligger i det faktum, at mellem væggene (eller rettere imellem profilerne i en speciel ramme) strækker et lærred af elastisk materiale. Denne teknologi har to store fordele:

  1. ideelt flad overflade, som opnås ved strækning;
  2. et stort udvalg af farver og teksturer af materialer, der kan bruges.

  Blandt de mange udvalgte materialer er der dem, der har en reflekterende overflade. Ud fra et teknologisk synspunkt er der to typer spejlstræklofter.

  1. Strækloft på basis af en spejlfilm. I dette tilfælde er der under loftet en polymer spejlfilm af PVC strækket, som har en reflekterende koefficient på 95%, det vil sige det ser næsten ud som et almindeligt spejl. Men denne teknologi har betydelige ulemper. For det første er den komplekse installationsprocedure: filmen er praktisk taget ikke strakt, og derfor arbejder få virksomheder med dette materiale. For det andet, en begrænset størrelse: filmens maksimale bredde i en rulle er 1,3 meter, de producerer ikke store størrelser, og de kan ikke sys eller limes sammen. Derfor anvendes denne type finish, hvor du skal lave et lille spejlområde på loftet.

  2. Glossy stretch loft indebærer brugen af ​​konventionel PVC film, lakeret. Den reflekterende koefficient for sådanne materialer er den laveste sammenlignet med alle andre muligheder, der betragtes i denne artikel. Strengt taget er der ingen ren specularitet i dette tilfælde, men kun en reflekterende overflade. Denne finish er imidlertid ganske populær. Den unikke metode er, at filmen kan dække området af hele loftet uden synlige sømme og ramme, og det har en utvivlsom fordel.

  Nyttige råd: For at opnå den maksimale spejl effekt, skal du bruge et materiale, hvis farve gentager den dominerende farve i det indre. For eksempel, hvis rummet har meget rødt, så loftet skal være rødt. Men det virker kun, hvis en farve virkelig hersker i interiøret. Med hensyn til seeren, der ser på loftet med sidevisning, ser det ud til, at han ser en nøjagtig refleksion.

  Varianter af udførelse af blanke lofter, der er et meget stort antal, på grund af at denne teknologi er ret simpel og populær. Nedenfor viser billedet forskellige muligheder for design af stræklofter.

  • Sort strækindsats over sengen i det kombinerede loft

 • Sort loft i soveværelset

 • Glat loft i poolen ligner et solidt spejl

 • Spejløen af ​​filmen erstatter lampen

 • Kombineret strækloft med et centralt spejlelement

 • Sort blankt loft i køkkenet

 • En rød zone i et loft på flere niveauer hjælper med at opdele køkkenet

  Plast spejl lofter

  De fleste plastlofter tilhører gruppen af ​​suspenderede kassetter, som undertiden kaldes Armstronglofter. Ordet "suspenderet" betyder, at efterbehandlingsmaterialet er monteret på en ramme bygget under loftet. Kassettypen forudsætter opbygning af plastmoduler af samme type (kassetter).

  Hvad gør du ikke i dag med plastik? Du ved sikkert, at listen over materialer, der er lavet af polycarbonatforbindelser, ikke bare er stor, det er gigantisk. Kemister og teknologer har længe optaget sig med problemet med at skabe et materiale, der erstatter almindelige silikat spejle og skabt ganske anstændige modparter. Der er to muligheder for plastikplader med reflekterende overflade:

  1. Polystyren (med andre ord en almindelig plastfolie), med limet spejl PVC-film;
  2. Plexiglas (akryl gennemsigtig plastark) på den ene side, amalgam påføres ifølge den klassiske teknologi, dvs. ligesom på et glas spejl.

  Ikke en erfaren person kan næppe visuelt skelne disse materialer fra hinanden.

  Disse er spejlmodulerne af plastik og bruges til at afslutte loftet. Fordelene ved dette materiale er mange: det er slagfast, lys, bryder ikke, og den reflekterende koefficient er næsten den samme som i et traditionelt spejl. Alt dette tillod, at spejlet lofter af plastik til at tage et førende sted i konkurrencen med andre typer af finish. Ofte er suspenderede moduler af denne type brugt til loftindretning i badeværelser. Sådanne eksempler er mest af alt i vores galleri.

  • Falsk spejlloft lavet af plast i badeværelset

 • Falsk spejlloft på værelset

 • På loftet skiftevis traditionelle PVC-moduler med spejl

 • Falsk loft i korridoren med spejlmoduler

 • Den nemmeste måde at indlejre lys i plastikplader

 • I sjældne tilfælde limes panelerne til loftet på flydende negle.

  Aluminium spejlet lofter

  Det sidste materiale på vores liste kan være et værdifuldt alternativ til det originale spejl - aluminium. Men reflektiviteten af ​​dette metal er ikke så høj, så det specielle, såkaldte anodiserede aluminium anvendes i interiøret. Teknologiens betydning ligger i den fysisk-kemiske behandling af metallet, som giver en spejloverflade, der er resistent over for aggressive medier.

  Der er to store grupper af aluminium spejlet lofter, der anvendes i interiøret i boligområder.

  1. Rack spejlet lofter - den mest populære type. Metal lameller med en spejloverflade er monteret på en ramme under loftet. Designere bruger denne type finish, når du ikke behøver at få en solid refleksion, men brudt i strimler. Dette giver dig mulighed for at forbedre belysningen af ​​rummet og undgå total refleksion. Ofte bruges i badeværelser.

  2. Loftet aluminiumslofter er arrangeret ligesom plastik, men i stedet for PVC-kassetter anvendes ark af anodiseret aluminium. Ofte anvendes metal spejlindsatser som et dekorativt element. Faktum er, at teknologien i kassettelofter giver dig mulighed for at samle geometriske mønstre på loftet fra materialer af forskellige farver og teksturer.

  Spejlede lofter

  Spejlet kassettelofter er en solid og slidstærkt loftfinish og en glimrende mulighed for at skabe et unikt, rigt og spektakulært design af rummet. De kan installeres både i boliger og i offentlige lokaler, som for eksempel udstillingscentre, restauranter, klubber, saloner. Og de kan kombineres med frostede glaspaneler og glasmosaik.

  • Tykkelsen af ​​suspensionens systemstyringer er 1,5 cm (T-15) og 2,4 cm (T-24);
  • Pladernes størrelse er 295 mm. * 295 mm. og 595 mm. * 595 mm. (Cellerne i rammen er 30 cm. * 30 cm. Og 60 cm. * 60 cm.);
  • Under spotlights er der færdige paneler med fabrikshuller på 26-30-40-50-60-70-75-84-95 mm.

  Kataloget indeholder omkostningerne til komponenter til 1 stk. og til pladsen. Den fulde pris på loftet vil bestå af prisen på panelerne, ophængningssystemet og om nødvendigt belysningen.

  Spejl loft (suspenderet)

  Har du brug for råd inden du køber? Ring til os: +7 (495) 778-08-05 - eller send en forespørgsel.

  I vores butik er der flere typer spejlet lofter:

  • Dekorative paneler med en mat reflekterende overflade ser godt ud i form af kassettelofter. Med deres hjælp skaber du stilfulde fladniveauer.
  • En anden interessant løsning er et spejlet slattedak. Under pladen for plader er det muligt at sætte en farve eller farveløs ornament.
  • Konstruktioner bestående af aluminium eller glasplader med en behandlet belægning. De har store visuelle effekter, harmonisk komplementerer de små og rummelige værelser. Reflekterende egenskaber udvider visuelt rummet og giver dig mulighed for at implementere løsninger i forbindelse med tilrettelæggelse af belysning, layout.

  For en mere præcis visning omkring pladernes omkreds udføres en falsetto (skæv behandling) og skaber huller til armaturer og installation. Suspended paneler er perfekt kombineret med forskellige typer loft systemer. Det er muligt at arrangere pladerne i forskellige planer, hvilket gør det muligt at lave et helt unikt design.

  Spejlet tremme lofter

  Racklofter er strukturelt sammensat af smalle lange og tynde paneler, der som regel er fremstillet af stål eller aluminium med genanvendelige farvede lak- og ophængningssystemer. Der er to typer af sådanne paneler - allmetal og perforeret. Spejlhyldeplade har flere ubestridelige fordele:

  • +7 (495) 666-29-52
  • +7 (800) 555-79-05

  Vores firma tilbyder at købe spejlet loftslofter i Moskva. Klar til at tilbyde et komplet udvalg af tjenester. Lad os tage målinger, vi vil udvikle designprojektet, vi udfører levering og vi udfører nøglefærdig installation.

  Racklofter er strukturelt sammensat af smalle lange og tynde paneler, der som regel er fremstillet af stål eller aluminium med genanvendelige farvede lak- og ophængningssystemer. Der er to typer af sådanne paneler - allmetal og perforeret. Spejlhyldeplade har flere ubestridelige fordele:

  • visuel udvidelse af rummet
  • en række monteringsmuligheder, farve løsninger, mulige multi-level;
  • perfekt anti-korrosionsbelægning af aluminiumsprofiler;
  • nem installation uden behov for yderligere reparation;
  • støj, termisk og vandtætning giver dig mulighed for at skabe et privat rum uafhængigt af naboerne;
  • hygiejne - støv ophobes ikke, er rottende og meldug, let at vaske;
  • lysreflektion og brandmodstand, sådanne lofter er ideelle til værelser med høj brandfare;
  • holdbarhed af et design og en dækning uden ændring af æstetiske kvaliteter
  • designet undgår dyrt forberedende arbejde
  • Det spejle rackloft er et godt eksempel på kombinationen af ​​omkostninger og det opnåede kvalitetsresultat.

  Med hensyn til vores virksomhed får du professionel service og rimelige priser. For at beregne prisen skal du bruge en speciel kalkulator.

  Spejlede lofter

  ► Phobos Plus har produceret og sælget spejllofter i Moskva i over 20 år. Det eneste komplette udvalg af spejlet lofter i Rusland og lave priser! Vores lofter finder deres anvendelse i forskellige rum - fra stuen til badeværelset, samt i design af butikker, caféer, restauranter, kontorer, udstillings- og samlingslokaler, gør dine ideer til virkelighed!

  Pris: fra 2500 gnid / m2, inklusive ophængningssystem

  Eksempler på vores arbejde

  Konstruktion og typer

  Spejltakets hovedmateriale er poleret glas af M1 mærket, 4 mm tykt, hvorpå et spejlbelægning og flere beskyttende lag påføres. Formen af ​​spejlpladen er normalt firkantet, og størrelserne varierer fra 295x295mm til 595x595mm afhængigt af rummets design, dets dimensioner, typen af ​​spejlet loft og typen af ​​ophængningssystem. Sidstnævnte kan opdeles i to kategorier: skjulte eller åbne (synlige) ophængningssystemer. Vores firma tilbyder dig to typer af ophængte spejllofter med skjult suspenderet - det er møbler og facetlofter. Med åben ophængt loft - Armstrong type lofter.

  Mirror lofter møbler er kendetegnet ved brugen af ​​dekorative fittings 10 mm brede, der dækker sømmen mellem fliserne og de tværgående elementer i crosshairs. Tilbehørs farve - kromguld. Størrelsen af ​​fliserne er 315x315mm eller 395x395mm, selv om målene er mulige på forespørgsel. Til belysning anvendes lokalerne spotlights eller lysekroner. Spejl loft med dekorative tilbehør er den mest populære af alle andre typer spejlet lofter på grund af den unikke ratio "pris kvalitet".

  På grund af det smalle (10 mm) volumenlayout er det meget elegantere end et Armstrong-spejlede loft, et sammenfoldeligt design og en attraktiv pris. Takket være disse kvaliteter er møblerede spejle lofter mest populære i boliger og offentlige bygninger, hvor der ikke er behov for konstant adgang til loftet i rummet - i indretningen af ​​lejligheder, landehuse, restauranter, natklubber og mange andre.

  Spejl lofter med fatsety - den mest elegante og attraktive type spejlet lofter. Karakteriseret ved brug af spejlfliser med skrånende polerede kanter-fatsety, en bredde på 10-30mm. Fliserne er fastgjort til et skjult fjedringssystem ved anvendelse af et specielt silikoneforseglingsmiddel på "joint-butt" -princippet uden mellemliggende indsatser (der er ingen synlige elementer i suspensionstrukturen).

  Dette giver dig mulighed for at opnå gensidig refleksion af lys fra de afskårne kanter, hvilket giver spillet et brydning af lysstråler, der fylder rummet med et fantastisk lysstykke, tilføjer lydstyrke, højtidelighed og attraktivitet. Standard størrelser af fliser er 300x300mm eller 400x400mm (andre kan bestilles). Værelsesbelysning - forsænket lys eller lysekrone. Dette loft tilhører klassen af ​​ikke-separerbare. Facetlofter kan bruges i de mest præsentative områder af ethvert funktionelt formål.

  I Armstrong-spejlede lofter anbringes et T-formet ophængningssystem, hvor fliserne er anbragt ovenfra (indefra). Denne type spejlet lofter er kendetegnet ved nem montering (det kan installeres manuelt), lav pris, enkel adgang til loftloftet. Et sådant loft er ideelt til værelser, hvor der kræves konstant vedligeholdelse af ventilationssystemer, aircondition og sikkerhed. Belysning - raster eller spotlights.

  Det er også værd at bemærke, at denne type spejlet lofter er modulopbygget. Takket være funktionaliteten af ​​T-type ophængningssystem kan spejlede fliser kombineres med gennemskinnelige områder og indvendig belysning (matplader). Armstrong-spejlet loft finder oftest sin anvendelse i almindelige lokaler - kontorer, fælles korridorer, udstillingshaller, restauranter, caféer mv.

  Størrelser og farve

  Valg af form, størrelse og farve på spejlpladerne afhænger først og fremmest af selve rummet. Vores firma tilbyder et bredt udvalg af spejlede lofter og størrelser af plader. Vores egen produktion gør det muligt på kortest mulig tid at fremstille spejlpaneler af enhver størrelse og form "til ordre". En sådan række modeller gør det muligt at skabe dit eget unikke, eksklusive interiør.

  Lofter fra aluminiumpaneler i badeværelset

  Afslutning på badeværelset har en række egne nuancer: Konstant temperaturfald, høj luftfugtighed kræver omhyggelig overvejelse af valg af materialer. Desuden ønsker jeg at værelset skal se smukt ud, og belægninger kan hurtigt og let sættes i orden.

  Aluminium opfylder fuldt ud disse krav - nem at installere og nem at bruge. Tror ikke, at dette materiale primært anvendes i design af industrielle lokaler. Den næste samling af aluminiumslofter i badeværelset viser, at en sådan belægning kan se smukke, stilfulde og moderne.

  Indeholder aluminiumlofter

  Aluminiumslofter har et stort udvalg af udseende og type installation. Lad os se mere:

  • Kassettloft er et firkantet eller rektangulært panel i forskellige farver og teksturer. De er monteret på et åbent eller skjult profilrammesystem. Flere oplysninger om installationen af ​​sådanne strukturer kan findes her.
  • Slattede aluminium lofter - langsgående flade bjælker, som er installeret på en speciel ramme.
  • Kubiske paneler - en slags skinne, som varierer i volumenstrukturen.
  • Designpaneler med vilkårlig form, afhængigt af indretningen af ​​rummet og dine præferencer. Udviklet på et enkelt projekt.

  Alle typer af aluminiumsbelægninger har fælles fordele, der bestemmer deres popularitet:

  • Den vigtigste egenskab af betydning for badeværelset - fugt modstand. Aluminiumslofter forringes ikke og må ikke rustes under vanddråber og damp.
  • Holdbarhed. Hvis du installerer aluminiumkonstruktionen korrekt, vil den tjene dig i årtier - eller indtil du vil lave reparationer.
  • Nem at rengøre: Tøm loftet med en fugtig klud periodisk. Ved ikke, hvad der skal vaskes i tilfælde af stærk forurening? Alt er simpelt, enhver ikke-slibende rengøringsmiddel.
  • En række forskellige former og farver, der giver dig mulighed for at vælge en belægning for typen af ​​interiør (vi vil overveje mere detaljeret nedenfor);
  • Aluminium er et letvægtsmateriale, så du behøver ikke en kompleks ramme;
  • Økologisk renhed og fravær af skadelige urenheder
  • Komplet ustabilitet
  • Suspended konstruktion vil skjule udkastet loft, ledninger, ventilation.
  • Overkommelig pris - de er mærkbart billigere end stræk og gipsplader lofter;
  • Enkel montering og demontering, som kan udføres uafhængigt.

  Ulemperne omfatter et lille fald i vægernes højde (et totalt minus af alle suspenderede strukturer). Hvis en sektion er beskadiget, kan det ikke kun udskiftes - du skal delvist afmontere hele belægningen. Imidlertid er disse ulemper badet med et stort antal fordele.

  Som du kan se, er brugen af ​​lofter i badeværelset af aluminiumpaneler berettiget, ikke blot fra et æstetisk synspunkt, men også fra en funktionel.

  Aluminium lofter i indretningen

  Udbuddet af moderne bygningsforretninger giver dig mulighed for at vælge et aluminiumhæmmende loft til et badeværelse med en hvilken som helst farve og tekstur, herunder ens spejldesign.

  Hvis du har en lille ide om, hvordan en sådan belægning ser ud i indretningen, foreslår vi at du ser på vores omfattende fotovalg.

  I de seneste år er to-tier-lamperne aluminiumslofter populære. Men det er nødvendigt at overveje, at de kræver en passende højde af væggene - ikke mindre end 2,5 meter. Ellers vil badeværelset virke for lavt og trange.

  De er monteret på en ramme, der ligner den, der anvendes til gipsplader. Et sådant loft er velegnet til rummelige badeværelser, hvor zoneinddeling er nødvendig - du kan vælge et brugsområde med en vaskemaskine, et brusebad eller et badekar.

  Til dette design ser en kombination af to farver godt ud - et separat niveau for hver. En af de fashionable kombinationer anses for at være en kombination af guld og sølv støv - en elegant, men ikke alt for fængsrig mulighed.

  Af den måde er moderne aluminium lofter ikke altid lavet af metal. Du kan vælge lameller med en belægning af enhver farve - for eksempel beige, som i vores eksempel. Altså belægningen af ​​aluminium kan indtastes i ethvert interiør, endda klassisk.

  En anden populær designmetode er en kombination af to teksturskinner. For eksempel malet mat og skinnende metallisk. Det vigtigste her er at sørge for, at malingfarven passer til den overordnede stil i rummet.

  Hvis rummet er indrettet i lyse farver, kan det være berettiget at bruge et spejl aluminiumsloft. Det afspejler muren og gulvets design, hvilket gør badeværelset mærkbart højere. En god løsning til små værelser med lave vægge. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at følge proceduren meget omhyggeligt - enhver mangel vil være meget mere mærkbar.

  Usædvanlig, men stilfuld modtagelse - et par vinkelrette stråler fra malede lameller. De vil gøre loftet lysere, tilføje farve og hjælpe med at dekorere rummet. Vælg farver omhyggeligt - hvis de ikke er i harmoni med det grundlæggende design, kan loftet virke for farverigt og skrigende.

  Hvis du i et privat hus vælger at placere et badeværelse på loftet, vil du kunne lide muligheden for et skrånende bølget loft. Det ser meget imponerende og smukt ud, det adskiller sig ikke i installationens særlige kompleksitet.

  Sandt nok skal du tage højde for væggen - dette design kræver mere plads end standardfladen. Resultatet er dog berettiget - et sådant loft er slående og kan betragtes som en selvforsynende dekoration, der ikke kræver yderligere dekoration.

  Hvis du bestiller bølgede lameller med blå belægning, vil loftet se ud som et raserende hav - smukt og usædvanligt, ikke? Ja, og i emnet i badeværelset passer en lignende løsning perfekt.

  En anden designmulighed er en kombination af mørke og lette lameller. En god måde at zone pladsen til et lavt værelse uden at skjule højden.

  Et interessant trick: At opnå farvediversitet er mulig ikke blot ved sprøjtning eller maling. Skjulte baggrundslys LED-strimler vil gøre loftet mere voluminøst. Prøv at vælge tone i LED'erne, der passer til skyggen af ​​væggene eller VVS. Så du får et usædvanligt værelse med et komplet interiør.

  Kassettelofter er ikke mindre forskelligartede end rack. Derudover er de hurtigere monteret og lettere at betjene: For eksempel behøver du ikke at afmontere hele dækningen for at komme til skjulte kommunikationer eller erstatte et par elementer.

  Aluminiumsloft med en usædvanlig belysning efterligner den stjerneklar himmel er en ikke-standard løsning. Oftere for sådanne installationer bruger de strakt lærred, men moderne teknologier har lov til at omgå denne begrænsning. Du skal bruge LED-strimler og små spotlights, der er monteret direkte i en kassette.

  Uden tvivl kræver sådan belysning en vis mængde arbejde, tid og penge - et sådant loft er mærkbart dyrere end enkle analoger. Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger.

  De usædvanlige stansede patroner passer til det rummelige værelse. Men i dette tilfælde skal du sørge for renheden af ​​rammen og gulvene - ikke så rart, hvis du kan se skyer af støv eller revner i den hårde finish i hullerne.

  Spejl aluminiumsloft - ret dristig beslutning. Ikke alle er enige om et stort spejl over hele området af overlapning. Men resultatet er det værd - smuk, original. Derudover udvider en sådan belægning visuelt badeværelset, og det er let at passe på det - vask panelerne ved hjælp af standardglasrenseren og en blød, ikke-lugtfri svamp.

  Kombinationen af ​​sort og hvidt kassettloft med gyldne dekorative indlæg - en klassisk teknik, der er velegnet til et badeværelse. Kassetter af denne type er simpelt monteret og ser spektakulære ud, men de kræver et passende interiør - det er bedre at konsultere en designer.

  Du kan bestille loftkassetter med et mønster trykt på dem - malet eller præget. Sådanne lofter ser meget elegante ud. De vil dekorere badet, indrettet i enhver stil - fra moderne højteknologiske til begrænsede klassikere. Det vigtigste er at vælge det rigtige billede.

  Til prisen er de ikke meget dyrere end konventionelle bånd af høj kvalitet.

  Kan du ikke lide det monokrome design? Nu kan du nemt købe et aluminiumsloft til kassetter af enhver farve. For eksempel ser en kombination af sorte og røde plader stilfulde ud i indretningen. Det er bedre at gøre dem matte - så vandpletter bliver mindre mærkbare, så rengøring bliver nødvendig mindre ofte.

  Rektangulære kassetter ser også godt ud, især for et smalt bad. Placeret vinkelret på den lange væg, vil de visuelt udvide rummet. Vil du tilføje højde? Vælg et spejlbelægning - det vil være i stand til at "løfte" loftet og rummet vil se meget mere rummeligt ud.

  Usædvanlig løsning - hvide kassetter med røde diamanter i hjørnerne. Under installationen skal du imidlertid være forsigtig, så alle tallene er klart enige. Sørg desuden for, at der ikke er store sømme - ellers vil mønsteret blive brudt.

  Men resultatet er det værd - det originale design, som vil genoplive det indre af badeværelset.

  Som du kan se, kan aluminium lofter være meget forskelligartede og kan passe næsten enhver badestil. Vi håber, at nogle af vores ideer vil finde praktisk anvendelse i dit hjem.

  Aluminium spejlet lofter

  Lameller (slattedlofter) kendetegnes af et stort udvalg af farver og størrelser, men hidtil anses lameller, der efterligner metaloverflader, at være de mest populære. Og mest af alt køber lameller med effekten af ​​spejlreflektion.

  Lameller med efterligning af en metaloverflade kan fremstilles af:

  Blandt de mest almindelige former for aluminium lofter er:

  Den mest optimale med hensyn til pris / kvalitet forholdet er aluminium rack-type loft.

  Hvor kan aluminium lofter anvendes?

  Aluminiumslofter med effekten af ​​spejlreflektion har fundet deres popularitet blandt fans af et ekstraordinært interiør. Ofte gøres et sådant loft i badeværelser for at bringe mere visuelt rum i et lille rum.

  Kontorinstitutioner, offentlige institutioner mv. Er også beundrere af spejlet loftslofter. Et sådant valg er berettiget: Lyset afspejles fra det indfaldende lys, og rummet får luft og en bestemt pomp. I et rum med et sådant loft vil det aldrig virke trangt og indelukket, selvom det er meget lille i størrelse.

  På grund af dens modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed anvendes lameller succesfuldt i sådanne rum som en swimmingpool, sauna osv. Også spejlede lofter harmonerer harmonisk ind i interiøret i højteknologisk stil eller loft.

  Den positive side af arrangementet af aluminiumstativet

  De vigtigste fordele ved at bruge aluminiumsloft er:

  • Muligheden for høj kvalitet og på kort tid at gennemføre intern efterbehandling uden særlige finansielle investeringer.
  • Giver dig mulighed for at skjule fejlene i loftoverfladen
  • Det er muligt at udføre teknisk kommunikation, ventilation og ledninger under dem.
  • Tillad at visuelt udvide rummet
  • Spar på yderligere belysning (reflektionseffekt)
  • Let at montere
  • Hvis en af ​​lamellerne går i stykker, er det nok at få det og erstatte det med en anden.
  • Forskellige farver, størrelser og teksturer
  • Nem pleje
  • Økologisk renhed af de anvendte materialer
  • Kræver ikke særlig forberedelse af loftoverfladen

  Ulemper ved et spejlet aluminiumsloft

  Blandt de få ulemper ved lameller kan man skelne mellem to hovedpersoner:

  1. Listerne er let at bøje sig, så du undgår dejninger og deformationer, der bliver meget mærkbare på spejlfladen, og du skal arbejde dem meget omhyggeligt.
  2. I tilfælde af samling af dårlig kvalitet kan der ses slidser gennem hvilke lyset vil trænge ind.

  Både den første og den anden ulempe er helt udryddet, hvis vi vender os til professionelle bygherrer. Dette gælder især for eftersyn og vedligeholdelse af bygninger, hvor besparelser i en brigade kan føre til katastrofale konsekvenser.