Hvidt perforeret kassetteplade

Salg af metal- og aluminiumkassettlofter til alle typer lokaler, engros og detailhandel.
Levering af varer til enhver passende dag for køberen. Ordrer accepteres uden fridage. Betalingsmetoder nogen.

Beregn nøjagtigt antal og omkostninger til lofter og besvar dine spørgsmål for at hjælpe dig, vores specialister via telefon eller ved hjælp af feedback-formularen.

For handelsorganisationer og engros købere de bedste priser, ring!

Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

Typer af aluminium hævede lofter

I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

 • åben type;
 • lukket type;
 • kassette.

Aluminium åbne systemer

Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

Aluminiumssystemer af lukket type

Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

Kassette aluminium lofter

Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

 1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
 2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
 3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
 4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
 5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
 6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
 7. Mangel på affald under arbejdet.
 8. Manglende "våde processer".

Hvad er aluminiumsloftet

Reiki

Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

suspensioner

Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

sokkel

En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

Lysarmaturer

Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

Suspended ceiling mounting teknologi

For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

Tegning tegning loft

 1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
 2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
 3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
 4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

At udføre arbejdet vil kræve:

 • målebånd;
 • bore eller skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • sakse til metal eller metal fil;
 • skruer og dowels;
 • en kniv

Installation trin

Trin 1. Mærkning af overfladen.

 1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
 2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

Trin 3. Installation af suspensioner.

Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

 1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
 2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
 3. Kør dowels i hullerne.
 4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

Trin 6. Installer det første panel.

Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

Trin 7. Montering af skinnerne.

Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

Trin 8. Installer det sidste panel.

Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

Fabrikanter af hævede lofter

Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

Nyttig video

I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Aluminiumsophæng

At købe suspenderede aluminiumslofter i dit hjem eller kontor betyder at købe strukturer, der har mange fordele. Læs mere om det nedenfor på siden.

Funktioner af metalophængede lofter

På trods af at prisen for aluminiumsophæng og metalplader er højere end for mineralfiberfliser, opvejer deres fordele:

 • Sådanne konstruktioner er universelle, da de passer passende i ethvert rum, uanset størrelse og formål. Det er også ideelt til kombinerede og multi-niveau lofter. Disse produkter kan harmonisk passe ind i ethvert interiør ved at male panelerne i den passende farve. Samtidig ser de altid stilfulde og pæne ud;
 • De forholdsvis høje omkostninger ved hængende aluminiumslofter er begrundet i økologisk renlighed, hurtig installation, enkel vedligeholdelse og langvarig drift. De er hårdførende, udsender ikke skadelige stoffer, når de opvarmes, er yderst korrosionsbestandige, let vaskbare, og på grund af den lave vægt af aluminium kræver der ikke yderligere forstærkning. Om nødvendigt er sådanne lofter let demonteret og underkastet delvis udskiftning;
 • At købe lofter fra aluminiumpaneler er særligt fornuftigt for værelser, hvor der er ujævne gulvflader, eller der er andre fejl, der skal gemmes uden omsyn. De foreslåede lofter giver trods alt et mellemrum af en vis højde, hvor elektrisk ledning og anden kommunikation er placeret.

Metalpaneler til hævede lofter kan være glatte eller ru, matte, glatte eller endda spekulære. Der er faste og perforerede strukturer, der henholdsvis ligner et enkelt lærred eller visuelt bryder overfladen i separate zoner. Vælg den du har brug for.

Vi vil med glæde rådgive dig om alle spørgsmål vedrørende dette emne. Ring til os!

© 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

Perforerede kassettelofter

Cassette perforeret loft kombinerer originalt design, forbedret akustik, støjisolering, mindre stress på bygningens strømstruktur. Modulerne er anbragt i en kasse, der er fastgjort til gulvpladen, bestående af profiler. Hver enkelt demonteres let uden brug af værktøj, hvilket letter adgangen til de opererede ingeniørsystemer, der er skjult bag loftet.

Prisen steget med et kassetteperforeret loft i forhold til blinde elementer skyldes brugen af ​​specialudstyr i produktionsprocessen. For at lave en perforering anvendes stansslag med højstyrke tips. Modulerne er malet efter stansning. Omvendt kasseres bagsiden af ​​lydisoleret materiale. Strukturerne slukker således luften, konstruktionen, stødstøjen og øger komforten i driften.

Funktioner perforerede loftkassetter

For designers bekvemmelighed producerer producenter plader med forskellige typer perforeringer:

 • direkte orden - placeringen af ​​hullerne i tilstødende rækker uden forskydning
 • skakordre - offset huller i de nærliggende rækker med halvdelen
 • solid stansning - hullerne er jævnt fordelt over hele elementets plan
 • central stansning - en perforeret kontur af en vis størrelse er skabt i midten af ​​modulet

Således modtager perforerede kassette lofter en tilstrækkelig perception af æstetik, både ved anvendelse af elementer med samme perforering, og når de kombineres på loftplanet. Kassette-metallofter er lavet af aluminiumplade (0,5 - 0,35 mm), stål, beskyttet af en zinkcoating. Derfor er det vigtigste anvendelsesområde for produktet lokaler med komplekse driftsforhold, muligheden for mekanisk skade på elementerne.

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

Hvidt perforeret kassetteplade

Salg af metal- og aluminiumkassettlofter til alle typer lokaler, engros og detailhandel.
Levering af varer til enhver passende dag for køberen. Ordrer accepteres uden fridage. Betalingsmetoder nogen.

Beregn nøjagtigt antal og omkostninger til lofter og besvar dine spørgsmål for at hjælpe dig, vores specialister via telefon eller ved hjælp af feedback-formularen.

For handelsorganisationer og engros købere de bedste priser, ring!

Aluminiumpladerophæng

Suspended suspended lofts vandt et ærested og en stor spredning på markedet for byggematerialer på grund af sin enkelhed i installation, smukt udseende, forskellige designs og en billig pris, hvilket er meget vigtigt.

Loftet i form af glatte linjerslader ser pænt ud, æstetisk tiltalende og dets hovedtræk er, at det er pålideligt i et rum med høj luftfugtighed. Slattede lofter er lavet af aluminium, og dette materiale vil aldrig ruste under høj luftfugtighed. Et sådant loft er korrosionsbeskyttende og i modsætning til andre kan det vaskes. Det bruges ofte i køkkener, badeværelser, badeværelser, korridorer, verandaer, garager samt offentlige steder, medicinske faciliteter og mange andre steder, hvor det er vigtigt, at vejrforholdene ikke ødelægger indretningen af ​​rummet.

Vi vil afsløre fordelene ved aluminiumsloftlofter:

 • modstand mod høj luftfugtighed
 • ingen grund til at forarbejde loftet og skjule alle dens mangler
 • nem installation og evnen til at skabe fladniveau overflader;
 • kombineret med spotlights plug-in lamper og lysekroner;
 • en bred vifte af designløsninger;
 • nem pleje og vedligeholdelse
 • Varighed i brug.

Racklofter er opdelt i typer åbne, lukkede og klare. De er igen opdelt i flere typer.

Rack hæftet loft Bard

Virksomheden "Bard" beskæftiger sig med produktion af lamper af aluminium, som i vid udstrækning anvendes i bolig- og kontorbygninger, børne- og lægeinstitutioner samt i indkøbscentre og forretninger. Takket være den fugtbestandige, støvbestandige belægning og ikke brændbare bund er disse lofter meget holdbare og vil vare længe. Alle Bard produkter opfylder hygiejniske og hygiejniske krav og er brandsikker.

Racklofter består af aluminiumstrimler (0,3-0,33 mm i tykkelse), hvis kvadratmeter vejer højst 1,5 kg. Disse produkter er lette, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt til at afslutte yderfladerne. Enkelhed og bekvemmelighed ved konstruktionen af ​​slattedlofter gør det muligt at installere dem i ethvert plan. Lofter med specielle designs kan bygges i lamper af forskellige design og kapaciteter. I rum med øget vibration anvendes aluminiumsplader med stiv montering af plader på understøtningsstrengene.

Rack falsk loft - Petushinsky metal plante

Aluminiumspladetak af denne plante er præsenteret i et sortiment af 6 typer:

Perforeret loft

Sendt den 09/30/2017 i loftet kategori // 0 kommentarer // Indsendt af Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(0 stemmer, gennemsnit: 0 ud af 5)

Når det foreløbige efterbehandlingsarbejde er færdigt, er væggene nivelleret med gips, og gulvet er udsmykket med fladt skræl eller endda en færdig gulvbelægning, det er på tide at tænke på dekorative efterbehandling. Det vil være et yndefuldt klassisk interiør med indviklet buet elemental og stucco-indretning eller en øko-stil, der er vidunderlig for sin enkelhed, vil være for fremtidige ejere at bestemme. Og loftet er af stor betydning for at give rummets fuldstændighed og harmoni.

De hvidkalkede og tapetbeskyttede alternativer bliver efterhånden en fortid, de erstattes af ophængte strukturer, som også kan være meget forskellige: kassette, spænding, gipsplader, spejl, hemming, slatted. Perforerede lofter - suspenderede strukturer med åbninger; deres størrelse og mængde afhænger af loftets formål.

Hvad kan der være perforerede lofter

Loftsbygninger med huller er lavet af en lang række materialer: metalplader og PVC-film, gipsplader, MDF, plast, HDF, afhængigt af rummets funktionelle belastning.

Ifølge bygningskonstruktionen kan perforerede lofter være:

 • Rack - en af ​​mulighederne, der hovedsagelig anvendes i badeværelser og køkkener
 • I kontorlokaler anvendes perforerede panellofter som Armstrong ofte. Takket være brugen af ​​metal vil den færdige struktur være solid og let.
 • Kassette muligheder er ikke mindre populære i kontorbygninger, men deres egenskab gør det muligt at realisere langt flere interiørløsninger end paneldeltagere. Derfor anvendes denne type loft aktivt i boligområder.
 • Også perforerede lofter kan strække sig

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/kassetnye-potolki-obzor-vidov-i-instruktsii-po-montazhu- sistemy-svoimi-rukami-2.jpg "alt =" loft med perforerede ark "width =" 600 "height =" 450 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/ uploads / 2017/09 / kassetnye-potolki-obzor-vidov-i-instruktsii-po-montazhu-sistemy-svoimi-rukami-2.jpg 600w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09 /kassetnye-potolki-obzor-vidov-i-instruktsii-po-montazhu-sistemy-svoimi-rukami-2-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/kassetnye- potolki-obzor-vidov-i-instruktsii-po-montazhu-sistemy-svoimi-rukami-2-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/kassetnye-potolki-obzor -vidov-i-instruktsii-po-montazhu-sistemy-svoimi-rukami-2-70x53.jpg 70w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Ved valg af typen af ​​perforering styres specialisterne af princippet: Jo højere loftet er, desto større perforering er. Hos rygere højere end tre meter ofte monteret cellulære lofter med større huller (som kan have form af smalle spalter) for yderligere luftcirkulation. Installation af et cellulært loft i et lavere rum er upraktisk, fordi overlapninger, ledninger, lamper mv kan ses gennem hullerne.

Fordele og ulemper ved perforerede lofter

Fordelene ved strukturerne med huller omfatter følgende:

 • Brugen af ​​perforerede strukturer giver mulighed for indvendig design: Muligheden for at skabe interessante lyseffekter skaber brugen af ​​rummet mellem bundpladerne og den perforerede trækstruktur til montering af armaturer. Når lyset rammer lærredet, bliver dybden visuelt øget, og på grund af det store antal nuancer vil sådanne lofter være passende i ethvert rum.
 • Perforering på den dekorative overflade fremmer yderligere luftcirkulation og lydabsorption. Lydabsorptionseffektiviteten af ​​lofter med huller afhænger af afstanden mellem hullerne, perforeringens diameter, og hvis det er et strækloft, filmtykkelsen og afstanden mellem loftet og det dekorative lærred.
 • Takket være kombinationen af ​​loftkonstruktioner med varmeisolerende materialer (mineraluld, polystyrenskum, vermikulit osv.) Er det muligt at opnå yderligere varmeretention i rummet uden at miste overfladens æstetiske egenskaber
 • Problemet med ventilationen af ​​rummet

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/per2.jpg "alt =" loft med perforeret arkbehandling "width =" 640 "height =" 480 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/per2.jpg 640w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/09/per2-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/per2-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/09/per2-70x53.jpg 70w "sizes =" (maxbredde: 640px) 100vw, 640px "/>

Ulemper dobbelt loft strukturer:

 • Perforeret loft reducerer rummets højde, ca. 200-250 mm
 • For at rette designet på et bestemt sted, skal du demontere loftmodulerne, fra det yderste til det rigtige sted.
 • Det er yderst vigtigt at følge instruktionerne for installationen med høj nøjagtighed og nøjagtighed - selv små fejl vil blive synlige ved afslutningen af ​​arbejdet.
 • Hyppig demontering af loftet kan føre til deformation af rackelementerne.
 • Lamper skal installeres på en afstand fra strømmen

Installation af perforerede lofter gør det selv

Hvis lydisolering er af stor betydning, kan du vælge gipsvæg. Du kan lægge isolering i battenes celler eller holde en korkbøjle på gulvet - dette vil hjælpe med at løse problemet med at begrænse støjniveauet i rummet.

Kendte fabrikanter af færdigmaterialer tilbyder deres egne versioner af gipsplader med huller (på Knauf er disse GyptonePlank paneler og perforerede GyptoneBig ark, og Astartas perforerede og formede AstartDecor gipspladepaneler findes også i Astarta produktlinjen).

.gif "data-doven-type =" image "data-src =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/58.jpg "alt =" loft med perforeret ark finish "width =" 550 "height =" 413 "srcset =" "data-srcset =" https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/58.jpg 550w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/09/58-300x225.jpg 300w, https://remontcap.ru/wp-content/uploads/2017/09/58-174x131.jpg 174w, https://remontcap.ru/wp-content /uploads/2017/09/58-70x53.jpg 70w "sizes =" (maksimal bredde: 550px) 100vw, 550px "/>

Før starten af ​​det perforerede loft er det nødvendigt at frigøre rummet og lave en mærkning. Eksperter anbefaler brug af et laserniveau. På markeringen omkring perimeteren er det ønskeligt, at alle planlagte armaturer allerede er tilgængelige.

Samlingen af ​​strukturen foregår ved hjælp af snor eller prikfastgørelsesanordninger. Også på de steder, hvor panelerne er installeret, overlades særlige "sikkerhedszoner" til hinanden, hvor der ikke er huller. Installationspaneler er normalt fastgjort til panelerne.

Installationsprocessen udføres i flere faser:

 1. Mærkning og installation af ramme og suspensioner, der bestemmer mængden af ​​forskydning fra overlapningen;
 2. Installation af vertikale, vandrette og afrundede nichedele, der ikke er relateret til ark. På dette stadium er det nødvendigt at putte og afslutte vanskelige adgangsafsnit af en multi-level struktur;
 3. Montering af indvendig belysning og polyurethanelementer (har form af en sokkel med en rille, hvor pladen monteres);
 4. Fastgørelse af perforerede plader og deres dekorative finish.

Perforeret loft er en fantastisk mulighed for at gøre dit interiør usædvanligt.

profiler

Profil KRAAB 3.0, gapløs system, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for lofter uden maskebånd

Profil "kontur" PF 5642, flydende linjer, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for konturbelysning med udvidet rille.

Aluminiums vægprofil 2,5m Standard

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil til montering af loftet med et harpunsystem

Profilvæg aluminium harponsystem perforeret letvægts (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Perforeringstrin: 5 cm

Profilvæg aluminium harpoon tung (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung profil

Profilvæg aluminium harpoon tung med huller (2,5 m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung perforeret profil

Profil loft aluminium harpun system 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminiums loftsprofil for harpun.

Aluminiumprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Universal profil til installation.

PVC profil væg harpun system 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil for harpunsystem

PVC profil væg harpun system perforeret 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" væg Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til stoflofter

PVC-profil "Clothes Peg" væg med huller Descor, Clipso 2,6m

Formål: Klipsystem

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" loft Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Profil "PVC" Clothespin "loft med huller Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Aluminium profil shtapikovy standard 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofilstandard til.

Aluminium shtapik lette profil 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminium vægprofil letvægt til.

Profil shtapikovy U-formet perforeret 2 m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy aluminium h-formet 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

H-formet aluminiums vægprofil til.

Shtapikovy profil h-formet perforeret 2m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy PVC 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til kilesystem

PVC hvid perle 1m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC-perle til fastgørelse af banen c.

PVC-kilefiksering til separation baguette 2,6 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgør kile til opdelingsprofil

Profil dividende skrå 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Profil adskiller sig tilbøjelig til installation.

Aluminiumdelingsprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Separationsprofil til montering af lofter.

Profil dividende "vinkel" aluminium 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Profil dividende vinkel for.

PVC profil kile dividere 2,6m

Formål: kilesystem

Fastgørelsestype: loft

PVC kile profil

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Profil forbinder aluminium vertikal SP2 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Tilslutningsprofil til loftinstallation.

Profil for niveauovergang med belysning NP-5 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofil for trin.

Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminium stelprofil med lys

Stretch ceiling profiler i online butik

Vores online butik tilbyder en bred vifte af profiler til stræklofter. Her finder du alle former for baguetter til fremstilling af væv og filmrammer, enkelt- og flerniveau systemer.

Online bestilling er en mulighed for hurtigt, komfortabelt og billigt at købe en baguette til stretchlofter engros og detailhandel. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Profil sortiment

Vores online butik sælger aluminium- og PVC-profiler til spændingsstrukturer.

PVC profil til hængende lofter

Polyvinylchlorid-baguetter er fleksible, så de er uundværlige ved montering af lofter på buede overflader. Tæt adhærer ujævne vægge, PVC-profiler skjuler deres defekter.

Installeringsteknologien i Clipo og Descor luksustofter er baseret på brug af PVC-pin-baguetter. Fastgørelsesklips baguettes holder stoffet sikkert. Deres brug reducerer installationstiden og gør det muligt at aflevere maskeringstape.

Vi tilbyder PVC-kile- og kilefordelingsprofiler, kiler, bundplader og vvs-stifter, tøjnåle (lofter og væg) baguetter, perforerede og forstærkede harpunprofiler, stødstop og også glasperler.

Aluminiumprofil til lofter

Metal baguetter er holdbare og pålidelige, holdbare og lette, derfor giver de høj kvalitet og holdbare lofter. Derfor er det aluminiumsprofiler, der er designet til at skabe originale lofter i design og multi-tierede strukturer af forskellige former med eller uden belysning.

I vores butik finder du aluminium harpun-baguetter til svævende lofter, der giver dig mulighed for at skabe en særdeles spektakulær LED-baggrundsbelysning og gør det nemt at udskifte ledbåndet, der er monteret i slidserne under plastik gennemsigtige indlæg.

Multi-level konstruktioner er samlet som designer takket være elementer som loft og væg harpoon profiler til klapløs overgang, gearkasser til KP til belysning, loft stopper med et tværsnit i form af bogstaverne Z og Y.

Samlinger og overgange i komplekse lofter er skabt ved brug af harpun vinkel og universal, opdeling og tilslutning, skrå og lodret baguetter, og en aluminium band-bandage sikrer pålidelig fiksering.

For elskere af indenlandsk teknologi tilbyder vi hæftemetal baguetter (standard, perforeret og letvægts). Blandt de nye produkter i intervallet er Anvend applikationer (0; 0,5 og 40) til udskårne lofter. Og for en skjult hængsel gardiner og lambrequins, vi har et metal loft cornice.

At købe en baguette til stræklofter

Samarbejde med os er rentabel og praktisk. Efter at have valgt synlige eller skjulte, harpoon eller bezgarpunnye, PVC eller aluminium baguetter i vores katalog, kan du betale dem på nogen måde bekvemt for dig:

 • hvis du er i Moskva - i kontanter på vores kontor eller efter levering af kurer;
 • Nonresident-brugere kan bruge Yandex.Money-systemet eller via Alfa-Bank.

Vi udfører levering af profiler og andre komponenter i Moskva og til transportselskabet (med en ikke-hjemmehørende ordre) fra 8-00 til 21-00. Ved bestilling af mere end 30 tusinde rubler er leverancen GRATIS.

Effektivitet og ansvar for godets integritet - garanteret! I Moskva leverer vi ved vores egen transport (uden at løfte varer til gulvet). For levering af varer i Rusland samarbejder vi med mange leveringstjenester: "Business Lines", "PEK", "Baikal Service", "ZheldorAlyans", "SeverKim", "ZhelDorEkspeditsiya" "Elite Trans" osv.

Metal hæmmede lofter

Aluminiumophænget loft er en stor økonomisk løsning.

Ved at skabe rummets indre rum spiller en vigtig rolle. Racklofter er i øjeblikket meget populære. Metal (aluminium) lofter øger visuelt rummet. De kan placeres både langs og tværs eller diagonalt. Et sådant loft har flere fordele:

 • effektivitet;
 • fugt modstand;
 • sikkerhed.

Belægningen afspejler lysbrønden, og hvis belysningsindretningerne er korrekt placeret, kan elforbruget reduceres. Materialet er ikke udsat for fugt, så det kan bruges til køkken og badeværelse. Ud over dette er det nemt at rengøre på konventionelle måder og korroderer heller ikke og begynder ikke at støbe på den.

I vores butik kan du købe aluminiumsophæng til en pris, der er overkommelig for alle.

Kassetteplade aluminium AP600A6 perforeret hvid

fordele:

 • Kassettelofter kombinerer enkelhed med form og funktionalitet. Designfunktioner giver dig mulighed for harmonisk at indlejre kassettloft, selv i nærværelse af riller, fremspring eller uregelmæssigt formet loft.
 • Forskellige typer perforering og et særligt akustisk substrat øger lydabsorptionskoefficienten og skaber et gunstigt akustisk miljø i rummet.
 • Kassettelofter er lavet af aluminium og galvaniseret stål, hvilket udvider anvendelsesområdet væsentligt, især i lokaler med høje krav til fugt og brandsikkerhed.

Kassettelofter er lavet til to typer ophængningssystemer:

 • Til åbent suspension system (T-24, T-15) med TEGULAR, BOARD, VECTOR og LINE kanter.
 • Til skjult ophængningssystem (stringer VT-600).

Farveindstillinger:

En bred vifte af farver giver dig mulighed for at skabe unikke indvendige løsninger, hvilket er særligt vigtigt nu. Valg af farve på forsiden af ​​panelet udføres på det internationale farvekort RAL.

 • Standardfarver: hvid mat, hvidglans, metallisk sølv, metallisk matte, krom, guld, super krom, superguld, lys beige, superkrom luksus.
 • Yderligere farver: lysegrå, sort, blå, hindbær, rouge, kobber, træstruktur.
 • På forespørgsel: Pulverlakering i henhold til RAL pulverlakering.

Virksomheden Avangard - Rusland tilbyder dig kassettelofter af produktion Albes (Tyskland, Rusland, Kina). Produkter fra firmaet Albes har længe etableret sig som et pålideligt materiale af høj kvalitet. Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret kan bruges i boliger og lokaler (kontorer, butikker, indkøbskomplekser, hospitaler og andre).

Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret er lavet på moderne udstyr ved hjælp af materialer af høj kvalitet. Resultatet er et produkt med fremragende tekniske egenskaber. Alle Albes produkter gennemgår en grundig kvalitetskontrol, som giver dig mulighed for at være sikker på at Albes cassettelofter vil vare længe. Vi har store lagervolumener af Albes AP600A6 stanset - altid på lager!