Sådan installeres aluminiumsloftlofter i lejligheden

Selvfølgelig er aluminiumsloftlofterne et værdifuldt sted i familien af ​​dekorative loftslofter. På grund af at de er lavet af metal overtrukket med specielle maling, brænder de ikke og er nemme at passe på.

Designet er ret let og har ikke en stor belastning på gulvpladen. Dette refererer til fordelene ved denne type loft.

Ligesom gipsplader og plastpanellofter er det let at bygge i enhver belysningsenhed i dem. Den samme monteringsteknologi gør det muligt at udføre aluminiumstativ i forskellige niveauer. Sådanne konstruktioner er monteret ret simpelt og kræver ikke forudgående forberedelse fra begyndermesteren.

For at samle et aluminiumsloft er det tilstrækkeligt at have færdigheder til at arbejde med elværktøjer og et laser- eller vandniveau. Lad os overveje, hvordan man installerer installationen af ​​loft med lofter.

I den åbne type lukker ikke mellemrummet mellem to tilstødende laths. Loftet ligner en gennemskinnelig kasse. Dette design er godt ventileret og giver dig mulighed for at skjule under loftet kommunikation - el, ventilation og rørledninger.

Den anden type udfører også de samme funktioner som den første. Forskellen ligger i, at kløften mellem lamellerne lukkes af en smal interrib-stik. Det kan udføres i en anden farve end basisfarven og kan endda have en glat overflade.

Dette giver loftet en speciel chic. For eksempel, lad os se på aluminiumsladdet loftslofter af en lukket type.

Rack loftsmaterialer

Hvis du kender loftets areal i rummet, så kan du i ethvert butiksmateriale købe det nødvendige sæt af suspenderede aluminiumslofter. Det skal indeholde følgende elementer:

 • Væghjørne
 • Universal Carrier Tire (stringer)
 • Universal suspension (clip + strikknål)
 • Aluminiumsplade
 • Interstitielt indlæg

Loftselementer er fastgjort til væg- og gulvpladerne med dowels. Brug normalt dowel-negle 6 x 40 mm.

Arbejdsordenen

Installation af aluminiumslofter begynder med mærkning af vandret plan. Den kan sænkes til en vilkårlig højde fra det eksisterende loft.

Vigtigt at vide! Hvis du planlægger at bruge de indbyggede punktbelysningsenheder, sænkes lofthøjden til lampens højde + 1 cm.

Det anbefales at udlægge suspenderet aluminiumspladetak ved hjælp af et laser- eller vandniveau. I mangel af sådan kan du bruge den sædvanlige roulette. Gulvpladerne ligger dog ikke altid helt fladt og i store rum kan hældningen af ​​loftet mærkes.

På rummets omkreds markerer punkterne i det vandrette plan og forbinder dem med en blyant og en linjal. Et væg hjørne vil blive fastgjort langs denne linje.

Fastgør hjørnet

Væghjørnet er skåret i størrelse med en mølle eller hacksav. Det skal fastgøres til væggen med et trin på 30-40 cm. For at gøre dette skal du bore huller i hjørnet og placere borepunkter for dowels ved at fastgøre det på væggen.

Vær opmærksom! Hvis væggen er dækket med fliser, så må loftets markering ikke falde på fliseleddet. I dette tilfælde kan flisen bryde ved boring.

Når hullerne er tilberedt, vil de montere vægbeslaget på væggen. Udfør dette omkring rummets omkreds.

For at montere strengerne på det eksisterende loft er markup anvendt. Afstanden mellem strengerne skal ikke være mere end 1200 mm. Universal suspensioner vedhæftes til gulvpladerne ved mærkning. Fastgør dem med hjælp af de samme dykkespik 6 x 40 mm.

Det er vigtigt at huske! Den første og sidste række af suspensioner er fastgjort i en afstand af 400 mm fra væggen. De resterende suspensioner skal placeres i en afstand af 1200 mm fra hinanden.

En monteret stringer er fastgjort til de monterede bøjler. For at gøre dette skal du bruge kroge på spændingerne og hullerne i det universelle bærehjulsdæksel.

Før du begynder at montere et hængende aluminiumsloft, er det tilrådeligt at tegne en plan for placering af belysningsenheder. Ledningerne skal også udarbejdes (lagt i en bølgepude og fastgjort til det eksisterende loft med slangeklemmer).

I overensstemmelse med denne plan skærer hullerne til spotlights i de præ-cut til størrelse paneler. Gør dette ved hjælp af en bor og en metal krone af den ønskede størrelse. Når et hul skæres ind, monteres et spotlight.

Panelerne er skåret i størrelse mølle eller hacksav. Du kan begynde at montere slats på stringer fra enhver side. Hertil kommer, at stringer har udskårne riller. Skinnen er fastgjort til den med en simpel snap.

Randenes kanter skal gå på hylderne på væghjørnet. Efter installationen fortsætter panelerne med installationen af ​​mellemlagsindsatser. Dette er en smal profil, der dækker afstanden mellem tilstødende paneler.

Skær profilen til indstiksstørrelsen, før kliket ligger i mellemrummet mellem panelerne. Når loftet er fuldt monteret, justeres det ved hjælp af universelle bøjler, så aluminiumsplankloftet ligger fladt på hylderne på væghjørnet. Loftinstallation er færdig. For at lære at installere aluminium rackloftet, vil videoen nedenfor hjælpe dig mere tydeligt.

Nøjagtighed installation rack loft

Forskellige materialer til efterbehandling lofter er fantastisk i det moderne marked. De adskiller sig betydeligt fra hinanden ved hjælp af egenskaber, fordele og ulemper, pris. Du kan vælge den mest budgetmæssige løsning til efterbehandling: hvidvask, lim med skumplast eller omvendt bruge en stor mængde på moderne 3D-kompositioner. Denne artikel beskriver den oprindelige måde at afslutte loftet på.

Særlige egenskaber

Udseendet af slattedlofter er udpeget ret for nylig, men de har allerede vundet mange russers kærlighed. Forklaringen på dette er deres høj styrke, enkle drift, holdbarhed, hvilket gør installationen af ​​lofter tilgængelig for alle.

Fordelene ved slattedlofter omfatter:

 • fugtmodstand, der giver dig mulighed for at installere dem i badeværelset, badet, vasken, køkkenet, hvor ofte der er høj luftfugtighed;
 • På grund af brugen af ​​ikke-brændbare materialer som belægning er lofter beskyttet mod ild;
 • Sparer elektrisk energi: da overfladelaget af lamellofter afspejler lys, er det derfor muligt at anvende belysning med lavere effekt;
 • miljøvenlige materialer, derfor frigives ingen farlige stoffer i miljøet;
 • simpel pleje af lofter. Til rengøring er det tilstrækkeligt at tørre med en fugtig klud;
 • styrken af ​​de anvendte materialer, så de er egnede til udendørs applikationer;
 • nem installation;
 • æstetiske lofter
 • holdbarhed - levetiden er op til 50 år, og garantiperioden er kun 20 år;
 • det er muligt at udskifte beskadigede områder uden at fjerne demonteringsdelene;
 • falsk loft ser attraktivt og stilfuldt ud.

Det skal bemærkes, at stativstrukturen er en ophængt struktur. Dette gør det muligt at justere loftets overflade uden brug af specielle sammensætninger, for eksempel gips.

Også under et sådant loft kan du nemt skjule hjemledningerne, og dette er et vigtigt øjeblik.

Der er praktisk taget ingen ulemper i stativstrukturer. Disse omfatter kun det faktum, at reparationer ikke gøres på en meget praktisk måde. Hvis et panel mislykkes under drift, skal hele belægningen adskilles for at erstatte defekten. En anden ulempe: Når du installerer en slaty suspenderet struktur i ethvert rum, vil dens højde falde lidt. Dette er en uoverensstemmende minus, hvis du ikke placerer ingen tekniske enheder under strukturen.

Enhedsdesign

Udformningen af ​​et ophængt aluminiums loft giver dig mulighed for sikkert at fastgøre enheden og rette den på loftfliserne.

Loftet består af følgende hovedkomponenter:

 • Metallegeringsskinne er en frontoverflade. Skinnens fjedrende design bidrager til dannelsen af ​​forbindelser, der er holdbare og pålidelige;
 • Kam (traverse, stringer) ligner en bøjet kanal profil med tænder. Små elementer i remmen passerer gennem rillen, og kammen er fastgjort til fjederfjedrene gennem profilen. Den er lavet af aluminium og stål, 1,5 mm tykt;
 • Interstitiel indsats bruges til at forsegle lamellerne. Det er valgt i overensstemmelse med skinnen eller med en kontrasterende ydeevne, takket være muligheden for at anvende designarbejde under designet har vist sig;
 • Hjørne træprofil bruges til at designe loftet omkring omkredsen. I længden er det ikke altid muligt at afskære skinnen nøjagtigt, og nogle gange er det stadig muligt at trimme dele i bredden. For at skjule uregelmæssigheder og unøjagtigheder anvendes indretning ofte, det er fastgjort på væggen.

Korrekt installation omfatter udformning af rummet og bestemmelse af belysningen. Suspension installation afhænger direkte af belysningsenhedens højde. Oftest er den suspenderede overflade et par centimeter lavere end de anvendte belysningsarmaturer.

Efter udarbejdelsen af ​​ordningen er det nødvendigt at beregne mængden af ​​materialer til installation af loftpaneler. Her spilles den vigtige rolle ved den korrekte beregning af længden af ​​hver skinne, hvormed belægningen vil blive monteret. Normalt tilbyder producenterne produkter på 3 og 4 meter. For at dække lofterne i et lille rum er en 3 m lang skinne perfekt. I dette tilfælde vil reparationsarbejdet blive udført med et minimum af affald.

For et værelse med en stor omkreds anvendes lameller med en længde på 4 m. Ved at lave en rumplan på forhånd kan du bestemme det ønskede antal og længden af ​​dele.

Beregningen af ​​det hængende loft indbefatter måling af rummets omkreds, hvilket svarer til hele længden af ​​profilen.

Trin for trin installationsvejledning

Efter alle beregninger og erhvervelse af de nødvendige materialer til montering af loftet skal væbnes:

 • konstruktion kniv;
 • en hammer;
 • boremaskine eller perforator;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • niveau;
 • sakse, hacksaw;
 • en blyant
 • målebånd, kvadratisk.

Derudover de nødvendige dowels, tøj, beskyttelsesbriller og handsker.

Til montering af stativet med egne hænder skal du lave et loftslayout. For at gøre dette skal du blot tegne omkredsen til profiloverfladen. Hvis loftet er vandret, er det nødvendigt at markere linjen vandret. Her vil blive installeret kam.

Til installation af komplekse multi-level strukturer udføres beregninger mere kompliceret. I dette tilfælde anvendes et laserniveau i stedet for et målebånd. Sandsynligheden for at lave en fejl her er udelukket.

Monteringsteknik:

 • skære metaldelene i de nødvendige nedskæringer;
 • Bor huller i profilbelægningen, hvis der ikke er nogen klare huller på profilen til fastgørelse af produktet.

Der skal også fastgøres huller i væggen. Til dette nyttige bor, slag. Fastgør derefter skruerne i 45 grader vinkler til de ydre hjørner og stød - på indersiden.

Guider er installeret på væggen, hvilket angiver placeringen af ​​den fremtidige ophængte struktur. Den skal være lavere med 20 cm fra den gamle. Linjer skal være vandrette; laserniveauer anvendes til dette. Profiler vil blive monteret langs disse linjer.

Monter suspensionen med dykker i de forborede huller. I dette tilfælde skal du sørge for at kontrollere den korrekte placering af styredelene ved hjælp af niveauet. Derefter kan du begynde at montere paneler. Til dette skal du konsekvent skære en vis størrelse skinne.

Et målebånd bør nævnes områder af lejedæk.

Det første mærke skal være i en afstand af 30 cm fra væggen selv, og resten skal være parallelt med hinanden hver 90 cm.

Dækmontering:

 • Intervallet mellem dem bør ikke være mere end 1 meter, og de er sat 90 grader vinkel på skinnen;
 • Brug af en skruetrækker dæk skal skrues til suspensionen. For den perfekte ensartethed af designet bør forsøge ikke at tillade den mindste fejl;
 • Hjørneprofilen og dækket skal være i en afstand på 10 mm. I så fald kan dæket være kortere end den angivne værdi, og du kan blot tilføje det og fastgøre suspensionen i det efterfølgende dæk.

I begyndelsen af ​​arbejdet fjernes en beskyttende film fra hver skinne og afskæres afhængigt af loftets størrelse. Længden skal være 10 mm mindre end afstanden mellem væggene.

Først og fremmest er det nødvendigt at bøje og montere panelet på hjørneprofilen, derefter rette det og stik det på dækkens holdere. Den anden skinne er installeret ved siden af ​​den forrige, og den tredje ligger modsat. Forklaringen på dette er, at den første række af længden er meget mindre end resten, og du bliver nødt til at reparere lamellerne. Dette problem opstår ganske ofte. Det er muligt at justere dækets højde ved at ændre dybden af ​​skruer. Hvis bredden i enden af ​​skinnen ikke passer, så kan den simpelthen skæres med en kniv. Derefter skal du skære skinnen fastgør træstangen, et stykke hjørneprofil.

Efter montering af et par paneler skal du installere yderligere profildele (mellemliggende). I fremtiden vil det ikke være svært at indsamle detaljerne. Det største problem opstår, når du fastgør det mest ekstreme panel. Det skal installeres meget tæt. For at gøre dette holder vi os ved et lille trick: det er nødvendigt at fastsætte et par træstænger mellem endeskinnen og væggen. Dette sikrer tilstrækkelig tæthed. Stakes kan være gemt under soklen.

Montering af et hæftet loft med egne hænder forårsager ikke stor indsats, hvis dette ikke er arbejdet med en kompleks konfiguration. Så skal du overlade installationen af ​​konstruktionen til erfarne og dygtige specialister.

belysning

At montere belysningsenheder er det mest omhyggelige arbejde. Før du begynder alt arbejde, bør du overveje placeringen af ​​alle lamper, lamper og andre enheder afhængigt af det ønskede belysningsniveau i rummet.

Som et vedhæng belysningsudstyr vil være en glimrende mulighed:

 • LED lamper. De vil belyse indretningens individuelle detaljer samt skabe en atmosfære af komfort og modernitet;
 • Lysstofrør vil skabe belysning i klassisk stil;
 • Små lamper vil skabe en varm og hjemlig atmosfære på værelset.

Aluminiums loft gør det selv

Høj luftfugtighed og konstant temperaturfald er de evige ledsagere af køkkener og badeværelser. Højtydende, præsentabelt udseende og nem installation - disse er blot nogle af de positive træk, der favoriserer aluminiumsloftlofter. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med funktionerne i dette design og dets installationsteknologi. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du laver et aluminiumloft med dine egne hænder, viser billeder og videoinstruktioner.

karakteristika

Racklofter er en type af lofter. Suspension system giver dig mulighed for at montere skinner lavet af forskellige materialer, herunder aluminium. De er lavet af plast-, aluminium- eller ståltape med en tykkelse på 0,4-0,7 mm, en længde på op til 6 m og en bredde på 50-300 mm.

Hvis du bestiller billets til rackloftet i henhold til individuelle størrelser, får du længden af ​​lamellerne med en nøjagtighed på op til 1 mm.

Montering af aluminiumstativplade foretages kun efter plastering og efterfølgende fuldstændig tørring af væggene og gulvbelægningen.

Typer af skinner

Hvis du beslutter dig for at installere et loft lavet af aluminiumspaneler på badeværelset eller i køkkenet, så vil du ikke fortryde det lidt, da det ikke kun er pålideligt og holdbart, men passer også til næsten ethvert design. Et stort udvalg af skinner kan tilfredsstille selv de mest krævende kunder. Reiki er glat og perforeret, mat og blank. De efterligner tekstur af træ og jævn hud. Med hensyn til skinnerne er de afrundede og rektangulære. Et stort antal farver og nuancer er simpelthen fantastisk. Reiki sat sammen, over loftet og endda diagonalt. Dermed kan du visuelt reducere eller forøge pladsen.

Sådanne lofter adskilles stadig af inter-river leddene. Ved åben montering forbliver der små huller mellem lamellerne, svarende til 15 mm. På dem strammer den dekorative profil. Ved lukket docking overlapper aluminiumpaneler hinanden. Der er også sådanne lameller, som er tæt forbundet, så du får døvled, det vil sige uden revner.

Hvad er et suspensionssystem

Kombi- eller universaldæk, hjørneprofil samt justerbar ophæng - disse er hovedkomponenterne i ophængningssystemet. Kammeret repræsenterer et niveau fra galvanisering med specielle klemmer, hvori monteres og fastgøres laths.

Med hensyn til suspensionen består den af ​​en stang og en beslag. I dette tilfælde er stangen fastgjort til hovedloftet, og beslaget - til bærerkammen. Montering af et loftsloft udføres i en afstand af 5-12 cm fra hoveddelen. Denne afstand bestemmes individuelt afhængigt af kommunikationen i loftet og personlige præferencer.

Beregning og køb af materialer

Hvis du allerede har valgt farve og type loft, skal du beregne mængden af ​​materialer:

 • Mål loftets omkreds. Denne måling angiver det nødvendige antal indkøb af den U-formede profil, som er fastgjort på væggene, hvilket vil bidrage til at nøjagtigt tilslutte loftet til væggene.
 • Beregn længden af ​​matricerne. For at gøre dette skal du lave et loftmærke vinkelret på de dekorative paneler, i trin på op til 1 m.
 • Bestem loftets areal. For at gøre dette skal du beregne rummets samlede areal.

Derefter kan du købe det nødvendige sæt materialer til at arrangere aluminiumsloftet i henhold til de beregninger du har foretaget.

instrumenter

Inden du fortsætter med installationen af ​​et aluminiumpladeloft, skal du samle følgende værktøjer og materialer:

 1. Loftsæt med profiler, paneler og strengere.
 2. Puncher.
 3. Dowel-negle og skruer.
 4. Suspension elementer.
 5. Konstruktionsniveau, målebånd, markør og lineal.
 6. Skruetrækker.
 7. Tang.
 8. Bor.
 9. Kniv og sakse til metal.

mærkning

Hvis du markerer loftet korrekt, vil installationen finde sted uden problemer. Først og fremmest skal du markere omkredsen. Dette er nødvendigt for montering af den U-formede profil. Hvis du har et perfekt loft, så er du ekstremt heldig. I dette tilfælde skal du bare sætte en linje i den ønskede højde fra loftet.

I processen med at markere omkredsen på loftet, som har et andet niveau, bliver du nødt til at udføre mere komplekse beregninger. Afstanden fra kanten af ​​væggen i dette tilfælde vil helt afhænge af påfyldning af mellemrummet.

Hvis der ikke er nogen kommunikation i loftet, så skal afstanden fra udkastet være minimal, nemlig 5 cm. Men inden du tager markeringen, skal du afgøre, om du vil installere belysningsenheder i loftet. Hvis det er tilfældet, er et indrykk på 5 cm ikke nok.

Nu lav en markering for stringers. Alle de linjer, du har planlagt, skal være parallelle med sidevæggen og mellem hinanden og vinkelret på endevæggen og de enkelte panelers retning.

Fastgørelse af lejeelementer

Fix den U-formede profil med dowels. Bortset fra kanterne på 5 cm, og lav derefter huller med en boremaskine. Trinet mellem dem til fastgørelsesanordninger skal være ca. 0,5 m.

Huller skal bores udefra af profilen. Denne begivenhed gør det muligt for dig at undgå dannelse af burrs, hvilket forhindrer profilen i at klæbe til væggen. Forbered bøjlerne i overensstemmelse med markeringerne. Justerbare suspensioner gør det muligt at justere loftet. Ekstreme punkter skal placeres fra endevægge i en afstand på 30-40 cm. Følg mellemliggende punkter i trin på 1,2-1,5 m. Fastgør strengerne, hvorpå aluminiumstrimlerne efterfølgende monteres. Der skal være et lille mellemrum på ca. 1 cm mellem profilen fastgjort til væggen og strengerne. Det er vigtigt at observere denne tilstand, så når temperaturen falder, deformeres det færdige loft ikke.

samling

Før montage af loftkonstruktionen skæres panelerne af en given længde. Det er vigtigt at gøre dem 3-5 mm kortere end afstanden mellem profilerne, hvorved siderne af panelerne senere bliver indsat. Nu er det tid til at samle loftets overflade. Indsæt panelerne i strengerne, indtil et karakteristisk klik angiver, at skinnerne er fastgjort på kammen.

Hvis det sidste panel ikke passer, er der intet andet end at trimme det. Markér skærepunkterne, og foretag derefter vinkelrette snit på den aftagelige side af panelet. Panelsegmenter dannet af hak skal brydes af ved bøjning / ubøjelig aluminium. Fyld skinnen i profilen, boltet til væggen, afskær side og fastgør den anden kant på strengerne.

For at gøre denne proces hurtigere skal du indstille det trimmet panel til sidst men en og forkorte det sidste panel med 14 mm.

Når du installerer skinnerne i serie, skal du skråstille dem i profiler, der er boltet til væggen. I modsætning hertil skal det sidste panel først skiftes til siden, så den får den første kant i profilen så meget som muligt. Således er begge ender af panelet jævnt fordelt i forhold til væggen. Nu kan du rette panelet på bærebussen.

Yderligere anbefalinger

Spotlights bedre harmonere godt med slattedlofter. For at gøre dette, færdige huller til dem. Tegn en cirkel med den ønskede diameter på stedet for lampens installation. Fra midten af ​​cirklen til ydersiden skal der skæres langs radiusen. For at gøre dette skal du have saks til metal. Krøl kronblade ind i loftet. Installation af lampen bliver bedre, hvis du laver smalle kronblade.

Når du installerer et slattedæksel af aluminium, skal du sørge for, at processen ikke forstyrrer integriteten af ​​panelets efterbehandling. Scuffing, ridser og anden mekanisk skade vil kun forværre udseendet af det færdige loft.

Anodiseringspaneler giver den mest stabile og holdbare belægning, i modsætning til andre typer dekorative finish.

Funktioner af drift

Aluminiumslofter bliver snavset i køkkenet hurtigere. Men at passe på dem er meget enkel. De er ikke bange for vand. Dette betyder, at overfladerne af sådanne lofter kan vaskes i en sæbevand.

Rack aluminium lofter er miljømæssigt sikre, så de kan bruges selv i soveværelset og børnenes værelse.

Ved valg af aluminiumslofter er det bedre at købe loftsbeklædning af høj kvalitet med en beskyttende film. Det vil beskytte loftet mod ekstreme temperaturer, snavs, fugt og snavs. Ved korrekt installation vil dit loft holde sit udseende i lang tid. Installationen af ​​et slattedækt ligner en designerens samling. Hvis du allerede har erfaring i denne sag, inviterer vi dig til at dele det i kommentarerne til artiklen. Eventuelle spørgsmål? I så fald spørg dem til vores site specialist.

video

Vi inviterer dig til at se trin for trin instruktioner om hvordan man laver et aluminiumsloft:

Rack loftsinstallation med egne hænder

Gør-det-selv installation af et slattedæksel er en ganske kompliceret procedure, men hvis du følger instruktionerne og nærmer dig sagen alvorligt, vil alt sikkert gå ud. Meget afhænger af rummets geometriske form - hvis rummet er rektangulært, skal der ikke være nogen problemer med installationen overhovedet.

Rack loftsinstallation med egne hænder

Indhold trin for trin instruktioner:

Lidt historie

Racklofter lavet af aluminium optrådte først i Rusland i slutningen af ​​det sidste århundrede, det vil sige om det tidspunkt, hvor russerne lærte om "europæisk stil reparation". De første lofter var af tysk produktion og omkostninger, selvfølgelig, ganske dyre.

Rack loftsinstallation med egne hænder

På trods af dette øgedes efterspørgslen efter dem, og mange håndværkere, der værdsatte alle fordele ved designet, begyndte at bruge det i vid udstrækning, når de reparerede et køkken eller badeværelse.

Vær opmærksom! Moderne (hovedsagelig hvide) modeller er forsynet med dekorative indlæg, som ikke kun kan hæve rummet, men også forstyrre indretningen.

Fordele ved hængende lofter

Fordele ved hængende lofter

 1. Rackloft modstandsdygtigt over for stigende luftfugtighed og temperatur, derfor er den velegnet til installation i badeværelset, køkkenet og så videre.
 2. Det er miljømæssigt sikkert, så aluminiumslister kan installeres selv i børnehaven.
 3. Nedhængt loft - med hjælpen kan du planere overfladen om nødvendigt.
 4. Installationsproceduren er ekstremt enkel, det kræver ikke særlige færdigheder og træning.
 5. Endelig ser et lignende loft meget attraktivt ud.

Design funktioner

Reiki er fastgjort til ståltransporten - gearprofilen. Der er flere typer skinner og alle har deres egne traverser. Det er vigtigt, at begge er fra samme fabrikant - så efter installationen er der ingen huller og revner.

Installation af et slattedæksel

Installation af et slattedæksel

Loftet er installeret efter studere rummet og installation af vinduer. Hvis der var elektriske kabler på loftet, bør de fastsættes, så de ikke forstyrrer arbejdet.

Trin 1. Målinger

Det er nødvendigt at begynde med målinger. Hvis du tvivler på en eller anden grund, er det bedre at overlade dette til en måler. Hans arbejde koster omkring 500 rubler.

Enhed og installation af et rackloft

Trin 2. Køb alle nødvendige

Arbejdet vil kræve følgende værktøjer:

 • saks til metal;
 • bygning niveau;
 • målebånd;
 • skruetrækker;
 • elektrisk boremaskine;
 • laser niveau.

Derudover vil installationen have brug for en række materialer:

Nøglepunkterne ved valg af paneler (laths) er dimensioner.

 1. Bredden af ​​produkter varierer mellem 10 cm og 20 cm, men det er bedre at købe nøjagtige 10 cm lister - de er de mest populære.
 2. Længden kan være 3 m eller 4 m. Hvis ingen af ​​mulighederne er egnede, er det værd at finde et firma, der leverer tjenester til skæreplader.
 3. Pålideligheden af ​​hele strukturen er direkte afhængig af skinnens tykkelse. Den bedste mulighed - ½ mm, hvor loftets styrke bliver høj og prisen er acceptabel.

Typer af aluminium lameller

Typer af aluminium lameller

 1. De lukkede laths minder på afstand træforing.
 2. Åbne lameller kan kun installeres i værelser med en højde på mere end 5 m, så det er usandsynligt, at der på badeværelset eller i køkkenet vil passe. Installeret med et lille hul - højst 1 cm.
 3. Produkter med indsatser er de samme åbne, men hullerne i dette tilfælde er maskeret af dekorative aluminiumstriber.

Colour rack loft afhænger af ejerens smag og design af rummet.

Vær opmærksom! Til maling af loftet til en anden farve anvendes emalje maling - et lag vil være nok. For at lave loft spejl, skal du købe krom aluminium lameller.

Det er karakteristisk, at lamellerne skal sælges i en speciel beskyttelsesfilm. Køb ikke produkter, som denne film mangler.

Rack false ceiling

Trin 3. Omkostningsberegning

Omkostningerne til loftloftet omfatter følgende komponenter:

 • Traverse (eller dæk, som de også kaldes) - tandede strimler, som som tidligere nævnt er panelerne fastgjort;
 • Baseboardet bruges udelukkende til dekorative formål - det lukker kløften mellem loftet og væggen;
 • suspension - almindelig ståltråd, fastgjort på loftet; traverser er fastgjort til suspensionerne, derfor racktæppet kaldes suspenderet;
 • lamper - de skal tages i forvejen, fordi de efter installation af loftet er vanskelige at installere.

Trin 4. Installation

Næste er installationen af ​​rackloftet. I første omgang er alle ledninger rettet, og markeringen er færdig, og der udføres yderligere handlinger i en sådan rækkefølge.

Trin 1. På hver væg skal du installere guider (stringers). Stedet for det fremtidige loft er angivet - det falder ca. 20 cm i forhold til den gamle. Linjen skal være strengt vandret, så når du markerer kan du anvende et laserniveau. Profiler vil blive monteret langs denne linje.

På hver væg skal du installere guider

Trin 2. Profiler skal fastgøres til linjen, og huller skal laves på de rigtige steder. Dowels køres ind og skruer er skruet ind. Som følge heraf er profilen fastgjort til væggen hver halve meter, vandret position kontrolleres ved hjælp af monteringsniveauet.

Vær opmærksom! I hjørnerne af guiderne er tilsluttet som vist på billedet.

Trin 3. Ved udgangen af ​​perimeterinstallationen er der installeret suspensioner. Afstanden mellem dem må ikke overstige 1 m. Hangere er fastgjort med skruer med dowels, hvorefter de kontrolleres efter niveau.

Trin 4. Traverserne er fastgjort til suspensionerne. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at traverserne er flush med styrene i en vinkel på 90 ° til skinnerne. Designet skal komme ud glat, fordi det påvirker udseendet af det fremtidige loft.

Hvis crossheads er for korte, kan de sættes på ved at forbinde to tilstødende produkter ende-til-ende. I slutningen af ​​installationen af ​​traversen begynder bygningen af ​​loftet selv.

Trin 5. Reiki rengøres fra beskyttelsesfilmen og skæres i overensstemmelse med rummets størrelse. Derefter indsættes lamellerne i styrene langs hele omkredsen, hvorefter traverserne klikker på plads. Som følge heraf skal overfladen komme ud.

Det er værd at bemærke, at mange mennesker frygter ikke installation af et slattedækt, men dets reparation. Af denne grund skal du forsøge at deformere lamellerne, når de samles. (Og de er forresten ganske let forvrænget). Hvis der er sket skade, er det bedre at udskifte hele panelet.

Video - Montering af rackloft

Spejl loft af aluminium lameller

Et sådant loft består af de samme skinner dækket af et specielt reflekterende stof (ofte krom). Foruden æstetik har spejlet lofter følgende fordele:

 • let pleje
 • Illusionen om at forøge rummet, hvilket er særligt vigtigt i små lejligheder;
 • en bred vifte af teksturer og nuancer;
 • ingen problemer med at installere armaturer.

Efter at have gennemgået de vigtigste fordele kan du begynde at arbejde.

Trin 1. Forberedelse

Ved køb af spejlskinner skal der lægges særlig vægt på detaljerne. Kvalitetsprodukter er dækket af et specielt beskyttende lag, der forhindrer dannelse af revner, ridser og anden skade. Udover skinnerne skal arbejdet kræve:

Her er en liste over det nødvendige udstyr:

 • monteringsniveau;
 • plug;
 • elektrisk boremaskine;
 • Punch;
 • nedstryger;
 • ledning;
 • selvdrejende skruer.

Trin 2. Layout

Før installationen er det ikke nødvendigt at specielt forberede loftplanet, men hvis det færdige materiale afgår, er det bedre at slippe af med det.

En vandret linje trækkes langs hele omkredsen (ca. 20 cm under det eksisterende loft). Hvis du planlægger at installere spotlights, så ledninger er lagt.

Trin 3. Byg rammen

Fastgørelse skinnerne til dækket

Trin 1. Loftguiderne er installeret efter mærkning. Fastgørelse er det samme som ved montering af et konventionelt rackloft.

Trin 2. Strengerne indsættes i styrene, og suspensionerne er monteret over dem.

Vær opmærksom! Til suspensioner er det ønskeligt at anvende klemmekanismer, da de let kan justeres om nødvendigt.

Trin 3. Strengerne er forbundet flush med bøjlerne. For at gøre dette kan du trække ledningen diagonalt.

Trin 4. Bygning af loftet

Montering af aluminiumpladeplade

Ved montering af et spejlet loft kan man ikke fjerne beskyttelsesfilmen. Afsnit af den krævede længde (ca. 3 mm mindre end afstanden mellem væggene) skæres direkte ind i filmen.

Vær opmærksom! Kun skinnernes kanter rengøres.

Hvad angår resten, adskiller teknologien til installation af spejlstrukturen sig ikke fra det, der er beskrevet ovenfor.

Som en konklusion

Moderne skrålofter er præget af pålidelighed og æstetik, og i de senere år bruges de i stigende grad udelukkende til dekoration. Aluminiumsplader er meget populære, fordi de ikke er modtagelige for korrosion og ikke brænder, så de kan installeres i værelser med høje krav til brandsikkerhed.

Spejl loft lath

Endelig - et andet godt råd. Før du køber et loft, skal du tænke over, om det er tilrådeligt at miste 20 cm ledig plads til det. Måske er højden allerede lille, og racktækket (hvis det ikke er et spejl) vil reducere det ikke kun visuelt, men også fysisk.

Men det suspenderede loft har stadig mange positive kvaliteter, og i sådanne tilfælde er der derfor ikke mindre opmærksomhed om mindre ubetydelige ulemper.

Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

Typer af aluminium hævede lofter

I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

 • åben type;
 • lukket type;
 • kassette.

Aluminium åbne systemer

Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

Aluminiumssystemer af lukket type

Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

Kassette aluminium lofter

Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

 1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
 2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
 3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
 4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
 5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
 6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
 7. Mangel på affald under arbejdet.
 8. Manglende "våde processer".

Hvad er aluminiumsloftet

Reiki

Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

suspensioner

Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

sokkel

En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

Lysarmaturer

Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

Suspended ceiling mounting teknologi

For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

Tegning tegning loft

 1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
 2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
 3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
 4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

At udføre arbejdet vil kræve:

 • målebånd;
 • bore eller skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • sakse til metal eller metal fil;
 • skruer og dowels;
 • en kniv

Installation trin

Trin 1. Mærkning af overfladen.

 1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
 2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

Trin 3. Installation af suspensioner.

Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

 1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
 2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
 3. Kør dowels i hullerne.
 4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

Trin 6. Installer det første panel.

Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

Trin 7. Montering af skinnerne.

Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

Trin 8. Installer det sidste panel.

Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

Fabrikanter af hævede lofter

Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

Nyttig video

I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Montage og omkostninger ved hængende skinne loft aluminium

Suspended loftbelægninger er meget populære, fordi de har mange fordele. De skjuler grundfejl og ingeniørkommunikation, kræver ikke grundforberedelse, monteres hurtigt og giver mulighed for en jævn og jævn overflade. Der er flere sorter af sådanne belægninger. Hvert hængende loft har sine egne egenskaber, fordele og ulemper, og er også monteret i henhold til en bestemt teknologi. Vi vil tale om slattedak.

Fordele og ulemper med slattedlofter

Aluminiumophænget loft har følgende fordele:

 1. Metallskinnen er præget af mekanisk styrke, holdbarhed, korrosions- og temperaturændring, derfor kan sådanne strukturer installeres både inde i lokalerne med våde processer og udendørs.
 2. Rackloft har alle fordelene ved ophængningssystemer, som vi diskuterede i starten af ​​artiklen.
 3. Montering af hele strukturen er let med egne hænder, hvis du følger installationsteknologien. Det samme gælder for demontering. Stativsystemet kan gentagne gange monteres og demonteres, transporteres til et andet sted.
 4. Belægningen kan betjenes med enhver belysningsindretning.
 5. På grund af det store udvalg af designmuligheder, farver og teksturer i skinnerne, vælger hver forbruger produktet til sin smag under hensyntagen til indretningens stil.
 6. På grund af aluminiums særlige egenskaber kan loftet vaskes med vaskemidler.
 7. Rackloftets levetid er 20 år eller mere.
 8. Suspended rackloft kan være enkelt eller multi-level med glatte overgange mellem tier og buede overflader.
 9. Måske systemet med åben og lukket type. I det første tilfælde forbliver der huller mellem panelerne, hvilket giver ventilation af loftrummet.
 10. Ved montering af stativtæppet kan du spare på belysning på grund af god overfladerefleksivitet. I denne henseende kan du bruge lavt strømforsyningsudstyr.

Hvis installationen af ​​skinnesystemet foregår i et lavt rum, er det værd at huske, at den nye loftsoverflade vil falde med mindst 50 mm. Men for at gøre loftet visuelt højere, er det nok at bruge spejlglansbelægninger.

Den største ulempe ved sådanne loftsystemer er umuligheden af ​​lokal reparation og udskiftning af et element, samt vanskelig adgang til rummet bag loftet, hvor der lægges kommunikation. For at komme til loftet på loftet eller udskifte et panel, skal du fjerne en del af finishen til dette sted.

Pris rack montering

Den præcise pris på slattedækket afhænger af panelernes dimensioner, deres farver, dekorationsmuligheder og overfladestruktur. Kvadratmeteren af ​​de billigste skinner vil koste $ 6,7. De dyreste produkter med guld, krom, spejl eller sølvoverflade. De kostede $ 16,7 pr. Kvadrat.

Priserne er kun beregnet til reiki. For at købe de nødvendige komponenter skal du tilføje 20 procent til dækningens omkostninger. Hvis installationen af ​​stativoverfladen vil blive udført af fagfolk, så skal arbejdet betale ca. $ 8 pr. Kvadrat.

Tekniske egenskaber ved skinnesophængssystemerne

Loftsplader er lavet af folie af aluminium. Tykkelsen af ​​materialet er 0,4 mm. Listerne har afrundede langsgående kanter, som de kan snappe ind i låsen af ​​holderen. Længden på en slat er 300-400 cm, men under ordren kan du lave 6 meter elementer. Bredden på en del er 250-300 mm.

Det er vigtigt! I rummet, hvor ventilation af loftrummet er vigtigt, anvendes perforerede strimler.

Alle racksystemer er opdelt i to typer:

 1. De åbne er kun lavet af skinner, der er monteret på en bestemt lige afstand fra hinanden.
 2. Lukkede systemer leveres med indlægssnit og uden disse dele. I sidstnævnte tilfælde placeres panelerne tæt på hinanden, så overfladen af ​​loftet er solid og glat. Dæksler med indsatser er også faste, men dekorative elementer udsmykner og diversificerer overfladen. Brug normalt indsatser i en kontrasterende farve eller tekstur, der adskiller sig fra lamellerne.

Enheden rack design med lamper

Hele konstruktionen af ​​stativtæppet består af aluminiumbelægningen selv og understøtningselementerne. Desuden skal varmeisoleringsmaterialet fastgøres (hvis du planlægger at isolere eller lydisolere rummet), inden du fastsætter rammebelægningen på bundloftets overflade.

Yderligere på suspensionerne er loftsdæk eller snor fastgjort til hovedoverfladen. Aluminium lameller er hængt på specielle dæklåse. Desuden skæres hullerne til belysningsindretningerne under skinnerne, og installationen og tilslutningen af ​​lamperne sker efter samlingen af ​​hele belægningen.

Monteringsteknologi

Ofte anvendte slattedlofter med interstitiale indsatser. De ser originale ud og giver meget plads til udførelsen af ​​forskellige muligheder for design af loftoverfladen. Derfor overvejer installationens rækkefølge eksemplet på montering af stativkonstruktionen af ​​den lukkede type med indsatser.

Beregning af de nødvendige materialer

Antallet af krævede materialer og komponenter beregnes som følger:

 • Den samlede længde af vægprofilerne findes omkring rummets omkreds (værdien er afrundet op til hele elementet);
 • For at beregne antallet af strengere skal du tegne et loftsskema på skalaen og tegne linjer på tværs af rummets bredde med en tonehøjde på 1200 mm og derefter beregne den totale længde af disse linjer og dividere med længden af ​​et element;

Advarsel! Glem ikke, at strengerne er monteret vinkelret på loftskinnerne.

 • Justerbare suspensioner installeres langs loftsdækets monteringslinje (da installationstrinnet for suspensionerne er 1,2 m, deler vi den samlede længde af strengerne med dette nummer og finder antallet af suspensioner);
 • Det er bekvemt at beregne antallet af loftsplader og inter-rimindsatser ved at udvide dem på rumlayoutet (under hensyntagen til bredden af ​​hvert element).

Værktøjer, du skal arbejde

Aluminiumsladdet loftsloft monteres ved hjælp af følgende værktøjer:

 • skruetrækker;
 • linje;
 • Punch;
 • en blyant
 • dykker og skruer;
 • bore;
 • laser og bygning niveau;
 • maling ledning;
 • stigen;
 • målebånd;
 • saks til skæring af metal;
 • dyse til boring af store huller til belysning;
 • tråd;
 • lyskilder;
 • tang.

Værelseslayout

For at udføre markeringen finder vi højden af ​​sænkning af loftoverfladen under hensyntagen til fladheden af ​​bunden, indlejrede apparater og ingeniørkommunikation. Vi udsætter denne værdi ned fra den laveste vinkel i rummet.

Mærket overføres til de resterende vinkler ved hjælp af en laser måleindretning. Derefter forbindes alle punkter i hjørnerne af langsgående linjer på væggene. Til arbejde bruger vi en maleri ledning. Vi anvender markeringer for strengere i loftet med en tonehøjde på 1,2 m. Vi markerer fastgørelsespunkterne for suspensionerne i disse retninger.

Komponenter til stativbelægning

Aluminium rackloft kan ikke monteres uden brug af nødvendige komponenter:

 1. Loftsdæk med låsespor til fastgørelse af skinnerne kaldes også stringers, holdere eller kam.
 2. Galvaniserede bøjler med højdejusterbare traverser. De er fastgjort til basisoverfladen. Under strengere fastgjort til suspensioner. Ved at justere højden på traversen kan holderen installeres i samme plan.
 3. Aluminium lameller er det vigtigste modstående materiale. De kommer med forskellige typer af belægninger eller perforeringer.
 4. Mellemliggende indsatser lukker mellemrummene mellem lamellerne installeret i en vis afstand fra hinanden. Faktisk er det et dekorativt element, uden hvilket du kan gøre.
 5. Omkreds hjørnet er monteret på væggene i rummet og lukker krydset af slutningen af ​​strimlerne med væggene.

Rammontering

Montering af understøtningsrammen udføres i denne rækkefølge:

 • Et omkreds hjørne er fastgjort til væggene ved påført mærkning. Fastgørelsesanordninger monteres i trin på 0,5 m. Imidlertid monteres ekstreme fastgørelsesanordninger fra væggene i en afstand på højst 50 mm. For at løse profilen ved hjælp af dykker og skruer.
 • Vi fastsætter justerbare suspensioner på loftoverfladen. Disse elementer er fastgjort til et par dowel-negle. Derudover installeres ekstreme suspensioner fra væggene ikke længere end 30 cm, og stigningen af ​​mellemelementerne er 1,2 m.
 • Strengeforkortelserne forkortes eller forøges ved bredden af ​​rummet og fastgøres på spidsens krog. Endene af loftdækket bør ikke nå væggene. De er lavet 0,5-1 cm kortere for at kompensere for udvidelsen af ​​materialet.
 • Vi justerer højden af ​​traversen, så strengerne er placeret i samme vandret plan.

Montering af aluminiumskinner

Reiki forkortes langs længden af ​​rummet. Længden af ​​et panel skal være 0,5 cm mindre end afstanden mellem de modsatte vægge. Fjern beskyttelsesfilmen fra produktet. Enderne af planten i sporet af vægprofilen. For at gøre det nemmere at gøre uden at bøje produktet, skal du udvide det diagonalt. Længde siderne af skinnen snap sig ind i låse af loft holderen.

Det sidste panel er skåret i længde og bredde. For at afskære en lang metalstrimmel skal du trække en linje og lave tværsnitsskæringer fra kanten, der vil blive skåret. Derefter skærer sagen delen ved at markere. Vi forbereder det forberedte produkt i væghjørnet med afskåret side og klap hele kanten ind i holderens lås.

Det er vigtigt! Montering af internagleindsatser udføres efter installation af alle loftsstrimler. De dekorative indlæg er bøjede ind i væghjørnerne, tæt pressede og snappet mellem lamellerne.

Valg af højde på loftet af metal lameller

Den mindste afstand, som rackbundet falder til, består af loftholderens højde og tykkelsen af ​​finishen. Med en glat base vil overfladen falde mindst 50 mm. I dette tilfælde er loftholderet fastgjort direkte til bundloftet uden strammer.

Men hvis du planlægger at lægge ingeniørkommunikation, er fundamentet ikke engang, eller du skal installere forsænket belysning, så installeres strengere på bøjler. I dette tilfælde vil sænkning af loftoverfladen være betydelig. Den nøjagtige værdi afhænger af lys- og kommunikationsenhedernes dimensioner.

For at gøre installationen af ​​rackloftet gør det selv hurtigt, vil videoinstruktionen i slutningen af ​​artiklen hjælpe dig med at forstå processen i arbejdet klart: