Loftet i badeværelset af aluminiumpaneler

Den mest økonomiske, men æstetiske og stilfulde er suspenderede aluminiumsladder til badeværelset, som har attraktive tekniske egenskaber. Sådanne lofter er meget nemme at rengøre, og i tilfælde af utilsigtet skade er det lige så nemt at udskifte den skinne, du har brug for i stedet for at reparere hele loftet.

Ved hjælp af spotlights kan aluminiumsplader i badeværelset laves til et ægte kunstværk, som ingen vil have! Og vigtigst af alt, kan et sådant loft laves for hånd!

Typer, tekstur og farve af laminerede aluminium lofter

Aluminiumophænget lofter er kassette og rack. Rack aluminium lofter producere:

 • Med indsatser. I hullerne mellem lamellerne er der monteret smalle indlæg, der er forskellige i tekstur og farve;

Producenter producerer lameller i forskellige nuancer - mørke og lette, hvis tekniske egenskaber gør det muligt at realisere enhver fantasi, hvis du gør installationen på badeværelset med egne hænder. Overfladen kan være:

 • Matt. Disse lameller vælges til badeværelser, der er lavet i bløde og varme farver. I et stort rum vil matte lameller skabe en streng og solid stil;
 • Glossy. Ideel til moderne eller hi-tech badeværelse. Visuelt øger rummets rum næsten to gange;
 • Spejl "krom" eller "guld". Med den rigtige placering af belysningen kan armaturer give indtryk af vægtløshed og dimensionsløs badeplads.

Den mest populære blandt folkene aluminium slats - italiensk, fransk og tysk design for det meste brun og hvid mat farve.

Hvad er fordelene ved aluminiumpanellofter?

Populariteten af ​​aluminiumhæmmede lofter skyldes mange fordele, herunder:

 • Lavpris;
 • Enkel installation - i loftet i badeværelset er faste bæreprofiler, som så snap aluminiumstrimler, og hullerne i nærheden af ​​væggene lukkes med hjørner af aluminium;
 • Lav vægt design;
 • styrke;
 • Let omhu;
 • Mange design beslutninger størrelser, teksturer og farver;
 • Modstandsdygtighed over for ild og miljøsikkerhed;
 • Fugtbestandighed;
 • holdbarhed;
 • I tilfælde af utilsigtet skade på loftet er det nok at erstatte en eller to lameller;
 • Muligheden for montering i loftet uden tilpasning og seriøs forberedelse.

For at lave et loft i badeværelset behøver du ikke have nogen særlig viden - det er nok at have grundlæggende træning og evnen til at arbejde med de grundlæggende værktøjer - en hammer, en boremaskine eller en perforator, en skruetrækker. Derudover vil en sådan installation af aluminiumspladetak med egne hænder give dig mulighed for at skabe et unikt design ved hjælp af et stort udvalg af farver og nuancer, matte og spejlstrimler samt en række dekorative overlays mellem strimlerne.

Overkommelig pris for alle

Rackloft på badeværelset er blevet populært på grund af lave omkostninger. Byggemarkedet tilbyder ikke kun færdigbyggede kits, men også individuelle elementer i lofter. Tag de hævede lofter på 1,6 × 1,6 m. Sættet består af styreskinner, specielle plasthjørner og panelerne selv. Kostprisen ved kittet er 2500 rubler. Hvis du kan lide et spejlhyldeloft, skal du betale 5000 rubler for det.

Normalt er spotlights eller LED-lys indbygget i lamellerne. To lamper med ledninger vil koste omkring 500 rubler. Derfor, for et standard badeværelse på 2,5 kvm. bliver nødt til at bruge ca. 3000 rubler. på lamper og ledninger.

Professionelle installatører påbegynder installationen af ​​et system af aluminium lameller fra 1000 rubler. pr. kvadratmeter. Men da installationen ikke er for kompliceret, er installationen af ​​loftet ret muligt at gøre det selv og spare på service fra specialister.

Forberedende arbejde

Før du går til hardwareforretningen, skal du gøre dig klar til arbejde:

To personer er nødvendige for at installere loftet, fordi det vil være meget svært for en at klare. Undlad at forsømme forberedelsen af ​​loftet for montering af stativsystemet. Dette vil undgå sådanne problemer som rustflader, skimmel og svampe, der lækker gennem huller eller revner. Klargøringen af ​​loftet omfatter følgende handlinger:

 • Vi fjerner fra loftet det, der let kan fjernes af sig selv, du kan vaske hvidvask eller let skræl peelingskilden, fjern tapetet eller andet gammelt loftdæksel.
 • Gips dyb sømme og huller;
 • Jordet substratet grundigt med antisvamp og vandtæt primer.

Rammeinstallation og profilinstallation

For ikke at blive forvekslet med antallet af elementer i det hængende skinneloft på aluminium, skal du først foretage alle de nødvendige målinger og beregninger og tage også hensyn til panelernes egenskaber. Denne tilgang vil bidrage til at undgå uønskede økonomiske omkostninger og fejl under installationen.

 • Ved måling af niveaumærket på væggene på rammens installationssted. I så fald skal du tage hensyn til den dybde, der kræves til installation af indbyggede lamper.

Arbejdet er færdigt! Nu har du et unikt, stilfuldt aluminium rackloft, som vil være en utvivlsom udsmykning til din lejlighed eller hus! Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at rette installationen af ​​loftet med dine egne hænder!

Lofter fra aluminiumpaneler i badeværelset

Afslutning på badeværelset har en række egne nuancer: Konstant temperaturfald, høj luftfugtighed kræver omhyggelig overvejelse af valg af materialer. Desuden ønsker jeg at værelset skal se smukt ud, og belægninger kan hurtigt og let sættes i orden.

Aluminium opfylder fuldt ud disse krav - nem at installere og nem at bruge. Tror ikke, at dette materiale primært anvendes i design af industrielle lokaler. Den næste samling af aluminiumslofter i badeværelset viser, at en sådan belægning kan se smukke, stilfulde og moderne.

Indeholder aluminiumlofter

Aluminiumslofter har et stort udvalg af udseende og type installation. Lad os se mere:

 • Kassettloft er et firkantet eller rektangulært panel i forskellige farver og teksturer. De er monteret på et åbent eller skjult profilrammesystem. Flere oplysninger om installationen af ​​sådanne strukturer kan findes her.
 • Slattede aluminium lofter - langsgående flade bjælker, som er installeret på en speciel ramme.
 • Kubiske paneler - en slags skinne, som varierer i volumenstrukturen.
 • Designpaneler med vilkårlig form, afhængigt af indretningen af ​​rummet og dine præferencer. Udviklet på et enkelt projekt.

Alle typer af aluminiumsbelægninger har fælles fordele, der bestemmer deres popularitet:

 • Den vigtigste egenskab af betydning for badeværelset - fugt modstand. Aluminiumslofter forringes ikke og må ikke rustes under vanddråber og damp.
 • Holdbarhed. Hvis du installerer aluminiumkonstruktionen korrekt, vil den tjene dig i årtier - eller indtil du vil lave reparationer.
 • Nem at rengøre: Tøm loftet med en fugtig klud periodisk. Ved ikke, hvad der skal vaskes i tilfælde af stærk forurening? Alt er simpelt, enhver ikke-slibende rengøringsmiddel.
 • En række forskellige former og farver, der giver dig mulighed for at vælge en belægning for typen af ​​interiør (vi vil overveje mere detaljeret nedenfor);
 • Aluminium er et letvægtsmateriale, så du behøver ikke en kompleks ramme;
 • Økologisk renhed og fravær af skadelige urenheder
 • Komplet ustabilitet
 • Suspended konstruktion vil skjule udkastet loft, ledninger, ventilation.
 • Overkommelig pris - de er mærkbart billigere end stræk og gipsplader lofter;
 • Enkel montering og demontering, som kan udføres uafhængigt.

Ulemperne omfatter et lille fald i vægernes højde (et totalt minus af alle suspenderede strukturer). Hvis en sektion er beskadiget, kan det ikke kun udskiftes - du skal delvist afmontere hele belægningen. Imidlertid er disse ulemper badet med et stort antal fordele.

Som du kan se, er brugen af ​​lofter i badeværelset af aluminiumpaneler berettiget, ikke blot fra et æstetisk synspunkt, men også fra en funktionel.

Aluminium lofter i indretningen

Udbuddet af moderne bygningsforretninger giver dig mulighed for at vælge et aluminiumhæmmende loft til et badeværelse med en hvilken som helst farve og tekstur, herunder ens spejldesign.

Hvis du har en lille ide om, hvordan en sådan belægning ser ud i indretningen, foreslår vi at du ser på vores omfattende fotovalg.

I de seneste år er to-tier-lamperne aluminiumslofter populære. Men det er nødvendigt at overveje, at de kræver en passende højde af væggene - ikke mindre end 2,5 meter. Ellers vil badeværelset virke for lavt og trange.

De er monteret på en ramme, der ligner den, der anvendes til gipsplader. Et sådant loft er velegnet til rummelige badeværelser, hvor zoneinddeling er nødvendig - du kan vælge et brugsområde med en vaskemaskine, et brusebad eller et badekar.

Til dette design ser en kombination af to farver godt ud - et separat niveau for hver. En af de fashionable kombinationer anses for at være en kombination af guld og sølv støv - en elegant, men ikke alt for fængsrig mulighed.

Af den måde er moderne aluminium lofter ikke altid lavet af metal. Du kan vælge lameller med en belægning af enhver farve - for eksempel beige, som i vores eksempel. Altså belægningen af ​​aluminium kan indtastes i ethvert interiør, endda klassisk.

En anden populær designmetode er en kombination af to teksturskinner. For eksempel malet mat og skinnende metallisk. Det vigtigste her er at sørge for, at malingfarven passer til den overordnede stil i rummet.

Hvis rummet er indrettet i lyse farver, kan det være berettiget at bruge et spejl aluminiumsloft. Det afspejler muren og gulvets design, hvilket gør badeværelset mærkbart højere. En god løsning til små værelser med lave vægge. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at følge proceduren meget omhyggeligt - enhver mangel vil være meget mere mærkbar.

Usædvanlig, men stilfuld modtagelse - et par vinkelrette stråler fra malede lameller. De vil gøre loftet lysere, tilføje farve og hjælpe med at dekorere rummet. Vælg farver omhyggeligt - hvis de ikke er i harmoni med det grundlæggende design, kan loftet virke for farverigt og skrigende.

Hvis du i et privat hus vælger at placere et badeværelse på loftet, vil du kunne lide muligheden for et skrånende bølget loft. Det ser meget imponerende og smukt ud, det adskiller sig ikke i installationens særlige kompleksitet.

Sandt nok skal du tage højde for væggen - dette design kræver mere plads end standardfladen. Resultatet er dog berettiget - et sådant loft er slående og kan betragtes som en selvforsynende dekoration, der ikke kræver yderligere dekoration.

Hvis du bestiller bølgede lameller med blå belægning, vil loftet se ud som et raserende hav - smukt og usædvanligt, ikke? Ja, og i emnet i badeværelset passer en lignende løsning perfekt.

En anden designmulighed er en kombination af mørke og lette lameller. En god måde at zone pladsen til et lavt værelse uden at skjule højden.

Et interessant trick: At opnå farvediversitet er mulig ikke blot ved sprøjtning eller maling. Skjulte baggrundslys LED-strimler vil gøre loftet mere voluminøst. Prøv at vælge tone i LED'erne, der passer til skyggen af ​​væggene eller VVS. Så du får et usædvanligt værelse med et komplet interiør.

Kassettelofter er ikke mindre forskelligartede end rack. Derudover er de hurtigere monteret og lettere at betjene: For eksempel behøver du ikke at afmontere hele dækningen for at komme til skjulte kommunikationer eller erstatte et par elementer.

Aluminiumsloft med en usædvanlig belysning efterligner den stjerneklar himmel er en ikke-standard løsning. Oftere for sådanne installationer bruger de strakt lærred, men moderne teknologier har lov til at omgå denne begrænsning. Du skal bruge LED-strimler og små spotlights, der er monteret direkte i en kassette.

Uden tvivl kræver sådan belysning en vis mængde arbejde, tid og penge - et sådant loft er mærkbart dyrere end enkle analoger. Resultatet vil dog overstige alle dine forventninger.

De usædvanlige stansede patroner passer til det rummelige værelse. Men i dette tilfælde skal du sørge for renheden af ​​rammen og gulvene - ikke så rart, hvis du kan se skyer af støv eller revner i den hårde finish i hullerne.

Spejl aluminiumsloft - ret dristig beslutning. Ikke alle er enige om et stort spejl over hele området af overlapning. Men resultatet er det værd - smuk, original. Derudover udvider en sådan belægning visuelt badeværelset, og det er let at passe på det - vask panelerne ved hjælp af standardglasrenseren og en blød, ikke-lugtfri svamp.

Kombinationen af ​​sort og hvidt kassettloft med gyldne dekorative indlæg - en klassisk teknik, der er velegnet til et badeværelse. Kassetter af denne type er simpelt monteret og ser spektakulære ud, men de kræver et passende interiør - det er bedre at konsultere en designer.

Du kan bestille loftkassetter med et mønster trykt på dem - malet eller præget. Sådanne lofter ser meget elegante ud. De vil dekorere badet, indrettet i enhver stil - fra moderne højteknologiske til begrænsede klassikere. Det vigtigste er at vælge det rigtige billede.

Til prisen er de ikke meget dyrere end konventionelle bånd af høj kvalitet.

Kan du ikke lide det monokrome design? Nu kan du nemt købe et aluminiumsloft til kassetter af enhver farve. For eksempel ser en kombination af sorte og røde plader stilfulde ud i indretningen. Det er bedre at gøre dem matte - så vandpletter bliver mindre mærkbare, så rengøring bliver nødvendig mindre ofte.

Rektangulære kassetter ser også godt ud, især for et smalt bad. Placeret vinkelret på den lange væg, vil de visuelt udvide rummet. Vil du tilføje højde? Vælg et spejlbelægning - det vil være i stand til at "løfte" loftet og rummet vil se meget mere rummeligt ud.

Usædvanlig løsning - hvide kassetter med røde diamanter i hjørnerne. Under installationen skal du imidlertid være forsigtig, så alle tallene er klart enige. Sørg desuden for, at der ikke er store sømme - ellers vil mønsteret blive brudt.

Men resultatet er det værd - det originale design, som vil genoplive det indre af badeværelset.

Som du kan se, kan aluminium lofter være meget forskelligartede og kan passe næsten enhver badestil. Vi håber, at nogle af vores ideer vil finde praktisk anvendelse i dit hjem.

Vælg aluminium lofter til badeværelset: fordele og ulemper (10 billeder)

For mange af os er badeværelset forbundet med et rum, der skal skelnes af et højt niveau af design og i hvilken perfekt renlighed skal være til stede. Denne opfattelse af badeværelset stiller passende krav til indretning og interiør. Det trimmet loft på badeværelset i denne henseende spiller, hvis ikke nøglerollen, så en af ​​de vigtigste. Hvilke materialer anvendes i dette, og hvad skal der være konstruktion af loftkonstruktioner - en opgave med to ukendte.

Den første. Hvad skal man vælge for at arbejde med loftet? Og den anden. Vil loftet, lavet i badeværelset af aluminiumpaneler, den rigtige tekniske løsning?

Lad os se nærmere på, hvordan metalloftstrukturer ser ud, og hvor praktiske de skal fungere.

Aluminium badeværelselofter - er det et godt valg?

For at lave lofter af høj kvalitet i badeværelset skal du kende følgende:

 • lofter i badeværelset skal udføre teknologiske funktioner;
 • Skønhed og æstetik i lofterne i badeværelset bør ikke være en hindring for fremstillingen af ​​den færdige struktur;
 • Loftsoverflade i badeværelset skal være holdbart, bæredygtigt, miljøvenligt.

Aluminiumsloft på badeværelset er et af designmulighederne, som på mange måder opfylder ovenstående krav. Fra et praktisk synspunkt er badeværelserne et sted med komplekse teknologiske forhold, så ikke alle færdigvarer vil opføre sig normalt i en situation, hvor der er høj luftfugtighed inde.

Til noten: Badeværelset har en fugtighedsgrad på 90% og højere. Øget fugtighed og høj temperatur bliver et gunstigt miljø for udviklingen af ​​svampevækst og skimmel.

Først: Badeværelset med lette metallofter er altid stilfuldt og smukt.

For det andet: Paneletes racklayout og de eksterne data i den færdige loftsstruktur øger visuelt badeværelsens interne rumfang.

For det tredje: Aluminiumsloftet til badeværelset er holdbart, miljøvenligt og meget praktisk fra et praktisk synspunkt. Det er muligt at vaske og rengøre sådanne konstruktioner ved hjælp af almindelige rengøringsmidler, idet lofterne er så attraktive som altid og æstetik.

De vigtigste teknologiske egenskaber ved aluminiumpaneler

Populariteten af ​​metallofter er primært forbundet med de høje teknologiske egenskaber af aluminium selv. Fugtbestandighed er en af ​​de grundlæggende egenskaber ved aluminium. I sig selv overfører det hvide metal forholdsvis roligt kontakt med et fugtigt miljø. Afslutningspladerne lamineret af den anodiserede film overhovedet ikke underkastes korrosionsprocesser.

Bemærk: Aluminium er det mest inerte materiale af alle metaller, der anvendes til byggedesign. Aluminium reagerer ikke med vand, er dårligt ætsende og reagerer ikke på hurtig aldring.

Aluminium har en stabil struktur, så metalprodukter udsender ikke skadelige komponenter ind i det omgivende rum. I direkte kontakt med åben ild vil hvidt metalplader ikke brænde og frigive sundhedsskadelige.

Med hensyn til hygiejniske og hygiejniske standarder er anvendelse af hvidmetal til dekoration en ideel mulighed. Konstant våd rengøring med almindelige rengøringsmidler vil gøre overfladen af ​​lofterne i badeværelset næsten sterile.

Designegenskaber af aluminiumpaneler

Læg ikke efter de teknologiske egenskaber og designegenskaber af aluminiumfinisheringsmaterialer. Du bør vide, at aluminium er et af de letteste metaller. Dette forklarer sin popularitet inden for praktisk anvendelse. Aluminiumophængte konstruktioner behøver ikke en kraftig ramme. På grund af dens styrke giver aluminiumpaneler selv tilstrækkelig stabilitet og holdbarhed af lofter.

Glem ikke de højteknologiske dele og elementer af hvidmetal. Hvis du har visse færdigheder og viden, kan du selv gøre installationen af ​​loftdelen på badeværelset. For små værelser, især i en bylejlighed, tager installationen af ​​aluminium lofter ikke lang tid.

På dette stadium er det vigtigt ikke kun hurtig og nem installation af aluminiumstrukturer, men også demontering af paneler, hvis det er nødvendigt.

Det er vigtigt! Aluminium er et af de få metaller, der har et ædelt udseende, som tillader brugen af ​​dette metal i en række industrier. Derfor anvendes der ofte inden for design, aluminiumspaneler og andre dekorative elementer af dette metal af forskellige former, farver og typer.

I nogle tilfælde anbefaler eksperter inden for lejlighedskonstruktion brugen af ​​metaldele og elementer i kombination med andre efterbehandling materialer. Kombinerede lofter til badeværelset i dag er ikke ualmindelige, især da sådanne overflader har en række fordele i sammenligning med lignende produkter.

Typer af aluminium loftsdæksler

I de fleste tilfælde udføres monteringen af ​​loftbelægninger ved hjælp af metaldele på to måder:

 • oprettelse af stativsystemer;
 • sæt af kassette aluminiumsystemer.

I hvert tilfælde er forskellige teknologier til lægning og dermed udseendet af den færdige overflade. Overvej særskilt hver type af hvide metalloftkonstruktioner.

Et sæt kassetter af aluminiumstrukturer

Hvide metal kassetter er individuelle firkantede eller rektangulære fragmenter. Afhængigt af designmuligheden kan du med succes bruge metalmetaller eller perforerede produkter, der adskiller sig fra overfladens struktur og struktur.

Det er vigtigt! Hvidmetalloftkassettesættet kan monteres direkte på en åben eller lukket ophængt konstruktion.

Hvordan adskiller de sig, vi overvejer mere detaljeret:

Et åbent ophængningssystem (design) er en ramme bestående af T-formede aluminiumsprofiler. Profiler er indstillet på en sådan måde, at rammen er opdelt i celler. Aluminiumspaneler indsættes i de tomme celler, hviler på de profiler, der er åbne visuelt. I dette tilfælde udfører profilerne både installation og dekorative funktion.

Til notatet: Denne type af suspenderede aluminiumstrukturer anvendes temmelig sjældent til dekoration af badeværelser. Årsagen ligger i, at disse lofter ser godt ud i et stort område.

White metal rack strukturer

Hvis vi taler om massebrug af metallofter til badeværelser, tilhører primacy de rackophængte strukturer. Til forbrugerens disposition er i dag et ret stort udvalg af sådanne produkter. Og salget er præsenteret lameller af forskellige former og størrelser. Til slattede lofter er kun et egnet ophængningssystem egnet.

Der er også to typer ophængningssystemer: åben og lukket.

Til åbne strukturer fastgøres lamellerne med korte intervaller. De resulterende rum kan bruges til naturlig ventilation af den ru overflade og mellemrummet. Desuden skaber dette arrangement af panelerne en unik æstetik af udseendet af loftoverfladen. Hvis ventilation ikke er nødvendig, lukkes mellemrummet mellem lamellerne med plastik af forskellig farve.

Figuren nedenfor viser et eksempel på installation af et hvidt metalloft af rack typen med indsatser.

Til den lukkede type anvendes metalelementer med en speciel tunge. På grund af denne detaljer overlapper kanten af ​​den tilstødende planke. På grund af vekslen under et sæt metalstrimler af forskellige farver kan du få den originale version af designet.

Figuren viser to typer metalplader til ophængte strukturer af lukket og åben type.

konklusion

I betragtning af enheden, design, typer af lofter af aluminiumpaneler, designmuligheder, kan vi helt sikkert sige, at denne metode til afslutning af lofterne har ret til at blive realiseret. Sammenligning af omkostningerne ved suspenderede strukturer lavet af gipsplader og plastik installeret i badeværelset, vil aluminium lofter til badeværelset være dyrere. Investeringen er dog berettiget. Sådanne loftoverflader bliver den virkelige udsmykning af ethvert badeværelse, i et stort hus eller i en bylejlighed.

Kvaliteten af ​​materialet og metoderne til installation giver den nødvendige pålidelighed og holdbarhed af strukturer. Fra et teknologisk synspunkt er aluminium lofter meget praktiske og komfortable. Besidder et naturligt og attraktivt udseende, hvide metal går godt med malingen. For at opdatere lofterne i badeværelset kan du male den gamle ophængte struktur i enhver farve ved hjælp af silikat, akryl eller silikone maling.

Aluminium badeværelse loft

Metallofter i badeværelset er ofte lavet af lameller eller plader (paneler). I begge tilfælde er hovedmaterialet aluminium. Derfor kaldes dette design ofte "aluminiumsloft til badeværelset."

Aluminium lofter i badeværelset

Installering af aluminiumsloft på badeværelset er som følger. Profilen er monteret rundt om væggen på en given højde. Ved montering af et slattedæksel indsættes aluminiumslister i sin rille og danner et solidt loft. Fra oven er det understøttet af langsgående snorre, fastgjort med suspensioner til hovedloftet.

For mere information om installation af et aluminiumloft på badeværelset kan du læse artiklen på vores hjemmeside "Rackloft på badeværelset med egne hænder".

Kassette aluminium lofter er forskellige i fransk og armstrong.

Ved montering af loftet i henhold til Armstrong-systemet (og andre som det) er et skelet af langsgående og tværgående skinner monteret på støtteprofilen, der danner de celler, hvori de modstående plader (paneler) er lagt. Som det er tilfældet med slattedækket, forbedres konstruktionen af ​​snørebånd, der er ophængt fra hovedloftet, som går i indgreb med rammeskinnerne ved hjælp af svalehaler eller andre lignende tilslutninger.

Armstrong type kassette loft på badeværelset

Cellerne er firkantede (normalt 60x60 cm) eller rektangulære (60x120 cm). Aluminiumspladen holdes i dem af tyngdekraften. Mindre almindeligt anvendt nogen mount.

Artiklen på vores hjemmeside "Kassettelofter" vil give dig omfattende viden om denne type loftlofter.

Læs om installationen af ​​hævede lofter her: http://remontspravka.com/suspendceilbathroomselfmade

Franske lofter skelnes af, at pladerne i dem skjuler støtterammen. Det klassiske design omfatter langsgående skinner understøttet på støtteprofilen, som dekorative paneler er fastgjort til bunden. Der er ingen krydsskinner. Nej, og strengere med suspensioner, som giver dig mulighed for at montere det franske loft i mindst afstand fra hovedet.

Ofte og lath loft monteret uden brug af stringers, også kaldet "fransk."

Fransk aluminiumskassette loft på badeværelset

Nogle gange anvendes galvaniseret stål i stedet for aluminiumplader. De er stærkere end aluminium, men det har ingen særlig fordel for lofter i badeværelser.

Fordele og ulemper ved aluminiumsloftet på badeværelset

Sådanne lofter er kendetegnet ved høj slidstyrke. Hverken temperaturfald eller damp eller sprøjte forårsager skade på dem. De er ikke udsat for korrosion. De kan vaskes. Bakterier, svampe og andre skadelige flora og fauna overlever ikke på deres overflade.

Har gode dekorative kvaliteter. På grund af egenskaberne i dens design de skjuler ikke kun defekter i hovedloftet, men også kommunikation strækket fra kabinets loft. I Armstronglofterne kan individuelle plader udskiftes med belysningsfarver.

Montering af aluminiumstativplade: synlig koblingsskinne med stringer og monteringsstænger til suspensionen

De er komfortable. De er nemme at montere og demontere. I tilfælde af Armstrong type lofter, for at få adgang til interceiling rummet, er det nok bare at løfte og flytte en plade til siden.

De har den eneste ulempe. Metal er metal: uanset hvor fleksibel det er, pålægges det begrænsninger på kundens fantasi. Det er svært for ham at give så luneformede former som for eksempel loftet på gipsplader. På det gør ikke tegninger tegninger, som på vævede stræklofter.

Galvaniseret stålplade: i modsætning til aluminium

Prisen på aluminium lofter i badeværelset

Kvadratmeteret af det lakeret hvide loftloft vil koste 710 rubler, guld - 1480 rubler. (ifølge onlinebutikken http://www.otdelka-trade.ru/reechnye-potolki/968-reechnyy-potolok-v-komplekte-an85-belyy.html)

Det samme gælder for kassettelofter. En kvadratmeter hvide matte aluminiumspaneler vil koste mindst 245 rubler. "Guld" - 540 rubler. (prishandelsorganisation http://potolki-opt.ru/prices).

"Hvor og for hvor meget at købe et slattedækt?" - Denne artikel hjælper dig med at navigere på markedet for aluminiumslofter til badeværelser

Hvis du ikke er tilfreds med aluminium lofter, så vil en gennemgang af materialer til enhedens lofter i badeværelser hjælpe dig med at gøre et andet valg: http://remontspravka.com/bestceilbathroom/

Materialerne på vores hjemmeside vil også hjælpe dig med at estimere de samlede omkostninger ved reparation af et badeværelse eller et kombineret badeværelse eller toilet.

Når man køber et sæt til montering af Armstrong-loftet, skal man huske på, at rammen til den til en pris kan sammenlignes med prisen på panelerne selv. Det er delvist synligt, og dets arter er ofte krom, udfører spejl mv.

Installation af stativloft vil koste i Moskva i gennemsnit 500 rubler. for kvartalet. meter. Armstrong-kassette - omtrent det samme. Men oftere for installationen af ​​loftet på et område mindre end 5 m² opkræver de en fast pris (1500 rubler) og allerede over 5 m² - 450 rubler hver. pr. m². På installationen af ​​fransk kan forhandles for 350 rubler. for kvartalet. m.

Koblingsramme af Armstrong aluminiumsloft med stringer

Du kan læse mere om priserne på lofter i artiklen på vores hjemmeside "Hvor meget er loftet til et badeværelse i Moskva?".

Aluminiumspladetak til badeværelset: beregning af materialer og installationsteknologi

Du har besluttet at installere aluminiumspladetak til badeværelset, men er ikke bekendt med hvordan dette er gjort. Det er ligegyldigt, denne artikel er præcis, hvad du har brug for. Her er teknologien til at samle loftet af aluminiumsplader med egne hænder, samt nyttige tips og anbefalinger til begynderehjemmets håndværkere.

Hvilke elementer består af suspenderet rackloft

Først og fremmest består aluminiumsloftet til badeværelset af en metalramme og beklædningsplader (battens). Aluminiums badeværelse loftpaneler er fremstillet af koldt stempling. Ovenfor er de dækket af en speciel maling og beskyttelseslak, som forhindrer den ødelæggende virkning af fugt på panelet.

Metalrammen er lavet af metal-, stemplede og galvaniserede profiler. Zink hæmmer også metalkorrosion. I almindelighed suspenderes levetiden for komponentmaterialer i rackloft 25 år.

Rammesættet på et slattedække består af følgende elementer:

 • Væg hjørne profil
 • Tagdækningsprofil med indsnævring eller stringer
 • Universal justerbar ophængning (talekrog + egerløb forbundet petalfjeder)

Armaturet er lavet med dykker og selvskærende skruer 6 x 40 mm. Facing rammen er lavet af brede loftslister. Dimensionen af ​​loftskinnen: Bredde fra 9 til 20 cm, længde 3 eller 4 m, tykkelse 0,5 mm.

Takskinnen har afrundede buede kanter. Dette gøres for at sikre det til stringer. Den mest løbende rackbredde på 10 cm.

Hvilke slats at vælge

Aluminiums badelofter kan konfronteres med tre typer loftsplader:

 • Åben type
 • Lukket type
 • Reiki med indsatser

Den første type skinner forlader åbent mellemrumsrum. Det anbefales at finere loftet med sådanne paneler med en lofthøjde på 3 m eller derover. Hvis det er gjort nedenfor, vil loftkommunikationen være mærkbar, når lysene er tændt.

Den anden type har et fremspring på den ene side af panelet, som overlapper mellemrumsgabet, når det monteres på en stringer. Anvendelsen af ​​sådanne lameller vil give indtryk af at afslutte loftet med træklap.

Den tredje mulighed er den mest populære og originale. Mellem panelerne er indsatser monteret i aluminiumstativet, som kan fremstilles af aluminiumstrimler med en bredde på 16 mm, der er forskellige i farve.

Specielt smuk lookindsats med spejlbelægning. Dernæst overvejer vi, hvordan vi beregner stativloftene i badeværelset med lameller og indsatser.

Beregning af rackloftet til badeværelset

Vigtigt at vide! Monter et aluminiumsloft på badeværelset efter at have arbejdet med at lægge fliser på gulvet og vægge.

Følgende regler findes til beregning af rackloftet:

 • Længden af ​​væghjørneprofilen er lig med loftets omkreds
 • Taklejeprofilen er installeret langs længden af ​​rummet med et interval på 1,2 meter for små værelser, intervallet kan reduceres til 0,6 m. Dens længde kan beregnes ved hjælp af formlen: ((H / 0,6) - 2) x L = Z
 • H - rumbredde
 • 0,6 - afstand mellem tilstødende profiler
 • L er længden af ​​rummet
 • Z-profil længde kræves til værelset
 1. Antallet af universelle suspensioner er lig med den samlede længde af strengere divideret med monteringsintervallet for suspensioner eller 1 m
 2. Loftsskinner og indsatser monteret vinkelret på stringerens retning på hakene. Antallet af skinner kan beregnes med formlen: H / (S + J) = K
 • H - rummets bredde i m
 • S er bredden af ​​loftskinnen i m
 • J - breddeinterfluorinsætning i m
 • K - Antallet af loftslister og indsatser i stykker

Ceiling level markup

Da fliserne allerede er lagt på væggene, er det meget nemt at orientere niveauet af det fremtidige ophængningssystem langs den. Med en lineal er det nødvendigt at markere det krævede højde (vandret plan) af slattedækket og langs omkredsen på væggene for at placere mærker i en blyant i en afstand på højst 1 m fra hinanden.

Vigtigt at vide! Loftet i badebadeværelset kan sænkes til en vilkårlig højde, men ikke mindre end 12 cm. Dette mellemrum er nødvendigt til montering af indbyggede lysarmaturer.

På loftet markerer du aksen for lagerstrengernes placering. Langs akserne sættes mærker til montering af universelle suspensioner. Derefter er markeringen færdig.

Vær opmærksom! Linjen på væggene må ikke falde på fliseleddet. Ved boring af huller kan flisen briste.

Installation af elektriske belysningskabler

Belysning ledninger er placeret i en plast bølgepapir og er fastgjort til loftet på klemmerne. På steder af spotlights fjernes løkker med en længde på 25-30 cm for yderligere tilslutning af belysningsenheder.

Det er vigtigt at huske! Hvis der er ledige ender af ledningerne, skal de isoleres med tape.

På den markerede linje producerer væggen hjørne profil. For at gøre dette, med et trin på 35-40 cm boring huller. Vinklen er monteret med den malede side til gulvet.

Først skal du bore bit på flisen, og derefter på betonen. Dowelsne forsigtigt hammer ind i hullerne med en hammer og en vinkelprofil er fastgjort til dem med skruer. Fra mærkerne på støtteprofilens akser er universelle bøjler fastgjort med dykker. Til dette formål er der tilvejebragt en sløjfe på en talte.

Kroge hænger på de monterede kroge. Strenderens vandrette plan styres af en niveauregel.

Installation af loftsplader og indbyggede spotlights

Listerne på aluminiumspladet i badeværelset er trimmet i størrelse med en mølle. Monter skinnen på strengerne ved at snappe dem ind i skæreprofilen. På placeringen af ​​spotlights på skinnehullet. Dette gøres med en boremaskine med en krone på lampens diameter.

Belysningsindretningen er monteret i hullet og bøjer fjedrene. Herefter er skinnen installeret på snorene, og lamperne er forbundet med belysningskablerne. Hvis den sidste rake er større end det resterende åbne rum, skal det trimmes.

For at gøre dette skal du markere en ret linje langs lamellerne med en blyant og sammen med en linjal, flere gange med indsats med en skarp konstruktionskniv. Tværskårne lameller med metalskærer, skærer med et interval på 30 cm. Efter at have vippet stykket op og ned, er det brudt af.

Efter at den sidste skinne er installeret, monteres melleminterlineindsatserne. De er skåret i størrelse og snap mellem to loftsplader. Når denne procedure er afsluttet, er loftet justeret, så det ligger fladt på væghjørnet.

Aluminium lofter - den bedste løsning til badeværelset

Badeværelse spiller en vigtig rolle i hver persons liv. Her bruger vi os meget tid, sætter os i orden og gør personlig hygiejne.

Når det er på tide at udføre reparationer i dette rum, bliver det ikke en nem opgave. Badeværelset har sine egne krav til materialer og efterbehandlingsteknologi, fordi der altid er høj luftfugtighed her.

Afslutningen af ​​loftet i dette rum er lige så vigtigt som væggenes udsmykning eller reparationen af ​​kommunikationen. I dag vil du blive tilbudt et stort antal muligheder fra en række forskellige materialer, men vi anbefaler dig at vælge aluminiumslofter på badeværelset. De er mest egnede til dette værelse og gavn af præstation i forhold til andre almindelige færdiggørelsesmetoder.

For tydelighedens skyld giver vi et lille bord til sammenligning med andre typer af finish.

Reagerer ikke på fugt

Anvendelse indendørs med høj luftfugtighed

Brugt men ikke holdbart

Den ideelle løsning til omgivelser med høj luftfugtighed

Når du har installeret et aluminiumsloft i dette rum, får du en af ​​de bedste løsninger til våde værelser og et moderne designudseende.

Aluminiumsloft, den bedste løsning til badeværelset

Aluminium lofter som de er

Ved første øjekast vil loftet på sådant materiale ikke umiddelbart inspirere tilliden, men enhver erfaren bygherre eller blikkenslager vil fortælle dig, at aluminium vil være den bedste løsning på badeværelset. Dette er en praktisk type finish, og selve designet er ekstremt modstandsdygtig overfor fugt og pålidelig. På grund af egenskaberne ved udseendet af et sådant loft fik folket deres eget navn - "rack".

Udadtil er det en struktur bestående af paneler, hvis længde afhænger af rummets størrelse. Panelerne har en standardbredde på 10 cm, en længde på op til 4 meter. Om nødvendigt kan du bestille paneler med andre parametre, der passer til dit badeværelse.

Desuden har panelerne tre designmuligheder: åbne, lukkede og med dekorative indlæg.

Aluminiumsloftet på badeværelset kan være af forskellige farver og nuancer, der kan have en lamineret overflade. Den voksende popularitet af denne løsning gør producenterne producerer paneler af forskellige størrelser og farver, du vil helt sikkert have et valg.

Aluminiumsloftet har tre sorter:

 • Rack. Dette er et ophængt loft, der kendetegnes ved udseende og nem installation. Det er igen opdelt i to underarter: lukket (der er ingen huller mellem panelerne) og åben (mellem panelerne er der huller).

Rack loftsinstallationsskema

Kassette aluminium loftslayout

 • Individuel. Dette er den sjældneste art af alle. Det er normalt lavet på bestilling, på et individuelt designprojekt. Uafhængigt oprette et sådant loft vil ikke fungere. Det er ret dyrt, og dets samling kræver visse færdigheder.
 • Fordele og ulemper ved aluminiumsloft

  Aluminium som metal har en række fordele, som er tilvejebragt af følgende fordele ved loftkonstruktionen:

  1. Lav vægt. Aluminiumsloftet kræver ikke en kraftig ramme, den har en lav vægt og er nem at holde i et mellemstort rum på tre til fire profiler.
  2. Betjeningsperioden. Denne type lofter, forudsat at den er installeret uden at krænke teknologien, tjener dig trofast i mere end et årti. Selv hvis du oversvømmes af uforsigtige beboere ovenfra, vil loftet ikke lide. Vandmodstand. Aluminium er helt neutral til fugtigheden i badeværelset. I modsætning til andre metaller ruster den ikke.
  3. Nem pleje. Vedligeholdelse af et sådant loft i badeværelset er meget simpelt, tør kun af med en fugtig klud, og tør derefter for at gøre overfladen skinnet. Brug ikke tørre rengøringsmidler med hårde partikler, de ridser overfladen af ​​panelerne.
  4. Nem installation. Med behørig opmærksomhed, ved brug af alle anbefalinger og regler fra vejledningen, kan aluminiumsloftet installeres om 1 dag. Særlige færdigheder er ikke nødvendige. Om nødvendigt kan ethvert loftpanel udskiftes forskelligt.
  5. Lydisolering. Aluminium i sig selv blokerer godt, så du kan slappe af i badeværelset uden støj fra beboerne ovenfor.
  6. Miljøvenlighed, sikkerhed. Aluminium brænder ikke, udsender ikke gasser ved opvarmning eller i kontakt med husholdningskemikalier. Det overholder fuldt ud ISO 9001-standarden.
  7. Variabilitet af designbeslutninger. Aluminiumsloftet kan laves med flerniveauovergange både vandret og lodret.
  8. Variabilitet af belysningszoner. Belysning i et rum med et sådant loft har næsten ingen begrænsninger. Du kan fremhæve enhver zone med lys, og spejlfladen på panelerne vil skabe behagelige højdepunkter.

  Ulemper. De er få, men de er:

  1. Ved installation er det nødvendigt at observere nøjagtighed på tidspunktet for arbejde med paneler (laths), de bøjer let og ridse. Fra sådan skade vil panelet miste sit æstetiske udseende.
  2. Omkostninger. Aluminiumsloft på badeværelset er dyrt, du skal bruge penge.

  Do-it-yourself aluminium loft installation

  Enheden er et aluminiumsloft. Scheme.

  Suspended ceiling layout

  Fra værktøjerne skal du bruge:

  • skruetrækker eller perforator;
  • meter;
  • linje;
  • laser niveau (det er muligt og normalt);
  • en kniv;
  • bulgarsk;
  • selvdrejende skruer, dowels;
  • en blyant.
  Montering af aluminiums loft Monteringsskinner til loftinstallation

  Installering af aluminiumsloft til badeværelset laves i følgende rækkefølge:

  1. Layout- og installationsguider. Ved hjælp af en markør og et niveau laver vi en markering på badeværelset. Vi markerer linjen for det kommende loft, som regel er det 8-10 cm lavere end basislinjen. Hvis der er kommunikation på loftet, så kan dette tal være højere. Vi beslutter, om der skal udføres vandret eller lodret installation af paneler. Vi måler værelset, skærer og installerer profiler. Fastgør skinnerne til loftrammen

  Monteringsramme til aluminiumsloft

 • Installation af suspensioner. Vi laver et mærke på monteringsstedet for de fremtidige lejedæk. Det første dæk skal være i en afstand af 40 cm fra væggen, resten skal monteres parallelt med den første med en 1 meter indrykning. Hangers er fastgjort med dowels og skruer.
 • Dækmontering. Dette er det vigtigste punkt, som styrken af ​​den fremtidige struktur afhænger af. Vi installerer krydset strengt vinkelret på det fremtidige lofts plan, deres højde skal være i overensstemmelse med profilerne.
 • Montering af paneler (laths). Vi fjerner fra skinner fabrikkemballage, beskyttende film. Vi skærer dem i overensstemmelse med størrelsen, så genoplader vi dem i guider og fastgøres med klemmer. Om nødvendigt ændrer dækets højde. Alle lameller skal monteres støtformet til hinanden uden huller.

  Et billedligt eksempel på et rackloft design

 • Montering af sokler. Plinths er monteret sidst og skjuler hullerne mellem væg og loft.

  Plint monteret sidst

 • Belysning, hvilke lamper at vælge?

  For aluminium lofter i badeværelset brugt en række inventar, spænder fra punkt og slutter med glødelamper.

  Når du vælger dem, skal du være opmærksom på flere nuancer:

  1. Effekten af ​​belysning og farver bør være i harmoni med rummet, det hårde lys er ubehageligt for øjnene og forårsager ubehag.
  2. Belysningsenhedens dimensioner skal ikke skarpe ud mod loftet.
  3. Køb ikke billige lamper, de brænder ofte, og for at udskifte, skal du adskille en del af loftet hver gang, det er ikke svært, men det er bedre at købe normale lysarmaturer straks.
  Spotlys til aluminium lofter

  Vedligeholdelse af aluminiumkonstruktioner

  At passe et sådant loft på badeværelset er en fornøjelse! Til rengøring behøver du kun en vaskeopløsning og to klude. Den første er at vaske panelerne, den anden er til at tørre og skabe en glans effekt.

  Et sådant loft rengøres et par minutter, de fysiske omkostninger er minimal, du får ikke engang tid til at blive træt! Alt vandet, der kondenserer på panelerne, under fordampning vil ikke efterlade ubehagelige pletter, dette er et træk ved materialet. Ved rengøring må du ikke bruge vaskepulver, de kan efterlade mærkbare ridser på panelerne.

  Til rengøring behøver du kun en vaskeopløsning og to klæder.

  Omkostningerne til aluminiumsloft

  Før du beregner prisen på et nyt aluminiumsloft i badeværelset, skal du måle rummet nøjagtigt, hvor det bliver installeret. Hvis du ansætter en mester til dette, vil målingen koste 500-700 rubler.

  Omkostningerne ved materiale varierer, det afhænger af fabrikanten, om materialets kvalitet og dimensioner.

  Priser for standardkomponenter:

  • En rake med en længde på 3 meter koster 120 rubler, en længde på 4 meter koster 200 rubler.
  • Guider, afhængig af kvalitet, koster 200 - 650 rubler. (Piece).
  • Dekorative indsatser, sokler koster 200-600 rubler. (Piece).
  • Fastgørelsesmidler, mekanismer koster 50 - 300 rubler.

  Hvis du beslutter dig for at bruge tjenester fra en guiden under installationen, skal sådanne specialister som hovedregel opkræve 1 m2 500 - 700 rubler.

  Rackloft på badeværelset: hvordan man installerer gør det selv

  Den ophængte struktur på badeværelset udfører en lang række tekniske funktioner: det maskerer defekten af ​​loftoverfladen, fungerer som en fremragende ramme for den indbyggede belysning og giver dig mulighed for at skabe et unikt projekt i den stil du kan lide.

  Professionelle kan nemt klare både gipsplader og spændingsstrukturer, og for amatører er det bedre at starte med en enklere mulighed: at installere loftet i badeværelset på egen hånd - hurtigt og uden ekstra omkostninger.

  Typer af suspenderede strukturer af skinner

  Prototypen af ​​moderne plast- og aluminiumpaneler er den sædvanlige træforing, som stadig bruges til vægbeklædning og lofter.

  Smalle lange lameller af forskellig længde er nemme at installere, så de bruges ofte til efterbehandling af huse, udhuse, kældre, loftsrum.

  Med fremkomsten af ​​lysere og dekorative plastpaneler på markedet er valget af udsmykning af ophængte strukturer blevet udvidet - mest egnet til reparation af badeværelser, toiletter og køkkener.

  Takket være plastens alsidighed er lamperne blevet en gave til at dekorere loftet på badeværelset. Deres fordele er ubestridelige: billig pris, hurtig installation, forskelligt design, hurtig reparation

  Ifølge fremstillingsmaterialet er alle de populære paneler, som vores supermarkeder tilbyder, opdelt i plast og aluminium. PVC lameller har en standardlængde på 2,5 m - 3 m - 4 m (der er også 6 meter dele, men de vil ikke være nødvendige for standard badeværelser), men de varierer i bredde.

  Paneler 25-30 cm brede efter installationen ligner en solid belægning, da de ikke har udtalt grænser eller indsatser. Vi vil dvæle på de elementer, der ligner smalle lameller, det vil sige de har en bredde på 85 mm, 100 mm og 150 mm.

  Aluminium lameller er ikke bange for vandstråler og er modstandsdygtige over for temperatur ekstremer, og deres varierede design - fra den traditionelle hvide sprøjtning til lyse forgyldning - giver dig mulighed for at bringe fantastiske projekter til livs

  Reiki afviger ikke kun i størrelse, men også i form. Blandt bygherrer er der "deres" opdeling i kategorier.

  Eksempelvis er elementer med retvinkler og en klar konfiguration sædvanligvis kaldt tysk, med afrundede kanter, italienske og usædvanlige, karakteriseret ved en kompleks form og yderligere vanskeligheder under installationen, er designelementer.

  Her er nogle typer dekorative plastpaneler:

  Elementer med bløde, afrundede hjørner, længde af hoveddele og indsatser - 3 m eller 4 m, varianter med perforeringer er mulige (huldiameter - 1,5 mm)

  Dekorative elementer af v-form, som spiller rollen som indsatser mellem de vigtigste, baggrunds detaljer. Tilgængelige farver: hvid, guld, sølvmatte eller blank, krom

  Kubeformede dekorative indlæg, der fylder huller i det åbne loft. Indsatsens farve (guld, sølv, krom, hvid) vælges i modsætning til hovedbakgrunden

  Når man vælger disse eller andre detaljer, er det nødvendigt at fokusere på væggens beklædning, møblens farve, belysningsfunktioner og for at sikre, at skinnerne ikke strider imod den valgte stil.

  Rackloft gør-det-selv: detaljerede fotoinstallationsinstruktioner

  Overvej hvordan man hurtigt installerer et rackloft på badeværelset ved at bruge et minimum af billige reservedele. Denne vejledning er nyttig for begyndere at gøre sig bekendt med detaljerne i suspenderede strukturer.

  Installationsproceduren er den samme uanset brugen af ​​aluminium, stål eller plastikdele.

  Valget af tid til at installere strukturen

  Glem ikke, at opførelsen af ​​et ophængt loft - kun et af stadierne ved reparation af et badeværelse, derfor er det på forhånd nødvendigt at bestemme sit sted blandt andre værker.

  Konstruktionsaktiviteterne bevæger sig oftest i retning af bunden, det vil sige at lægge gulvet først og derefter revne væggene og endelig oprette en ophængt struktur. Dette er den mest korrekte og logisk forklarbare rækkefølge.

  Montering af travers og montering af skinnerne er en hurtig og "ren" proces i sammenligning med, lad os sige, dekoreret med granitvægge. Der er næsten ingen snavs og snavs, og den sværeste begivenhed er den præcise installation af perimeteren og installationen af ​​suspensioner.

  Husk at parallelt med installationen af ​​hængende elementer er det nødvendigt at udføre arbejde med installation af belysningsudstyr - spotlights, lysekroner eller skjult belysning

  Afslutningsarbejde på loftet giver dig mulighed for at justere væggenes højde, maske fejlene i deres udsmykning. For eksempel er et lille mellemrum mellem flise og loft let at dække den hængende struktur.

  Og her er det ikke overflødigt at huske en anden fordel ved rackloftet. Det kan altid gøres uden forudgående forberedelse, blot ved at installere en profil og "skrive" det nødvendige antal paneler.

  Kort sagt, dette er en budgetversion af loftet, som kan bygges eller demonteres på et hvilket som helst tidspunkt i byggeprocessen.

  Vi vil give instruktioner til opførelsen af ​​det hvide loft på racket. Hvis det ønskes, kan du dekorere det med farvede indlæg, installere spotlights eller bruge lameller af forskellig størrelse.

  Forberedende fase - materialer og værktøjer

  Først og fremmest kræves der markeringsværktøjer, da korrekt målte afstande og intervaller er en garanti for et smukt resultat. Så er det nødvendigt:

  • markør;
  • square;
  • målebånd;
  • byggekabel (valgfri);
  • niveau (helst laser).

  Ved hjælp af disse enkle armaturer kan alt forudgående arbejde udføres. Det første skridt er installationen af ​​en guideprofil, der løber langs hele rummet, så det er vigtigt at beregne højden af ​​den fremtidige struktur.

  Vejledningen kan tjene som den øverste keramiske flise, og dens kant - en slags vejledning.

  Laserniveauet er påkrævet på ethvert trin i reparationsarbejde i badeværelset, især - når der markeres. Det bruges til at lægge fliser, modstående paneler, samle ophængte strukturer af forskellige typer.

  Hvis der er plastpaneler eller et lag af gips på væggene, skal du regne fra gulvet. Hvorfor ikke fra loftet?

  Faktum er, at loftpladerne i nogle huse er ujævne, og hvis du fokuserer på dem, kan du lave et design med en hældning - denne fejl vil straks være tydelig.

  Udover markeringsværktøjer skal du have en saks (eller en byggekniv), en boremaskine (perforator), en skruetrækker og en skruetrækker. Plast er let skåret med en almindelig byggekniv.

  Men hvis du vælger aluminiumspaneler, bliver du nødt til at få specielle saks til metal. Som du kan se, er der få værktøjer.

  Metalsakse kan være nyttigt til skæring af aluminiumspaneler, stålstyringer og andre metaldele, herunder dekorative hjørner og indsatser

  Liste over krævede materialer:

  • loftpaneler - lameller af plast eller aluminium fra 85 til 150 mm brede
  • guide metal profil;
  • Traverse (støtte dæk til monteringsskinner) og suspensioner for dem;
  • dekorative sokkel;
  • fastgørelsesdele (dowels, skruer).

  Før du køber, skal du beregne den omtrentlige mængde dele. Hvordan kan jeg spare? Vær opmærksom på længden af ​​produkterne.

  Hvis badeværelsens bredde kun er en og en halv meter, er det fornuftigt at købe 3 meter dele, opdele dem i halvdelen og vælge et "cross" -design.

  For volumetriske lokaler, køber vi 4, sjældnere - 6 meter paneler. Hvis du vil dekorere loftet med dekorative indsatser, skal du overveje deres bredde, når du køber grunddele

  Beregningen af ​​transportørprofilen er som følger: Hvis badeværelsens længde ikke overstiger 2,5 m, er der 2 rækker nok, det vil sige maksimalt 5 m. Ved at kende antallet og længden af ​​dæk beregner vi rene suspensioner - med et let loft, 2-3 suspensioner pr. Dæk.

  Ved køb af et sæt dele skal du tage vare på reservedele, der kan komme i brug ved næste reparation.

  Installation af perimeter guider

  Antag, at vi målte højden af ​​strømmen og markerede linjen langs hvilken styrene på alle fire sider ville passere. Afstanden til loftet - fra 10 til 20 cm.

  Nedenfor er det umuligt, da værelset vil se trange, anbefaler de heller ikke det ovenfor, for at give plads til tekniske manøvrer - enheden af ​​belysningssystemet. Før installationen kontrolleres nøjagtigheden af ​​målinger med et niveau.

  Skær lejeprofilen i segmenter svarende til længden af ​​siderne ved hjælp af metalskærer.

  Vi anvender hvert segment med en bred side til den påtænkte linje, borer huller gennem metalet, fastgør det med skruer med dowels direkte gennem metal. Afstanden mellem hullerne er ca. 40 cm.

  Hvis profilen er placeret oven på flisen, skal du sørge for, at mærkerne ikke falder på tværs af to fliser. I dette tilfælde er det bedre at bruge ikke et slag til boring, men en boremaskine og en speciel øvelse til keramik.

  Placer styrene skiftevis på alle væggene, i hjørnesamlinger, der indsætter en profil i en anden. Ved installation af hvert nyt segment bruger vi et laserniveau - enhver forspænding vil ses efter en generel installation

  Resultatet skal være en flad ramme, der omgiver hele rummet. Det vil tjene som støtte til installation af skinner og udføre en dekorativ funktion.

  Installation af suspensioner og traverser

  Suspensioner (metalperforerede plader, på hvilke dæk monteres) er fastgjort på strømmen og borer huller i dykens overflade.

  Hammer ind i de specielt designet huller med en dowel, så indsæt 2 skruer hver og stram dem med en skruetrækker eller skruetrækker.

  Når suspensionerne er ordentligt fast, vikler vi begge ender tilbage på hver af dem. Mellem enderne og der vil være sporskærende dæk, grundlaget for installation af paneler

  Vi tager dæk, vi bringer dem til suspensioner og reparerer dem pålideligt med skruer i den krævede højde. De resterende frie ender af suspensionerne er bøjet opad, så de ikke forstyrrer fastgørelsen af ​​skinnerne.

  Ved korrekt installation skal enderne af krydset næsten røre de modsatte vægge og være over lejeprofilen. Placeringen af ​​hver fast del kontrolleres efter niveau.

  Det sker så, at dækket ikke er nok til hele længden af ​​rummet. I dette tilfælde skal det øges. I slutningen af ​​den installerede traverse monterer vi en anden fjeder, lader ned det manglende segment og fastgør strukturen.

  Ved dette udkast er arbejdet afsluttet, er det fortsat at samle loftet, og lægge lamellerne ud ifølge det planlagte projekt (langs, tværs, diagonalt, kombineret).

  Loftmontering

  Vi tager lamellerne ud af pakningerne, fjern beskyttelsesfilmen. Indtil dette punkt anbefales det ikke at udpakke plast- eller aluminiumpaneler for ikke at beskadige kanterne eller det øverste dekorative lag ved et uheld.

  Skær i sektioner langs længden eller bredden af ​​rummet.

  Alternativt skal du tage skinnerne og en og en indsætte enderne ind i førervægsprofilen og stik den centrale del på traversen (hvor specielle tænder er designet til dette)

  Den sidste rake passer ikke altid i bredden, nogle gange skal den trimme. Snap sidste detaljer - loftet er klar.

  I vores tilfælde - loftet er af lukket type, det vil sige, panelerne er tæt fastgjort til hinanden og danner en solid belægning uden huller. Hvis planerne komplicerer installationen af ​​dekorative elementer, så skal mellem lamellerne forblive et hul - bredden af ​​indsatsene. Dekorative indsatser sat sammen med hovedet, skiftevis

  Det er fortsat at afslutte installationen af ​​belysningssystemet.

  Installation af armaturer

  Installationen af ​​lysekronen interesserer os ikke, da det ikke passer godt med stativtækket. Den enkleste og bedste løsning er et sæt spotlights. Deres placering kan være enhver:

  • omkring rummets omkreds;
  • langs lange vægge
  • diagonalt;
  • over arbejdsområder
  • forskudt osv.

  Faktisk udarbejdes løveparten af ​​systemet på forhånd. Allerede inden fastgørelsen af ​​skinnerne er det nødvendigt at lægge ledningerne, bringe det til armaturernes fikseringspunkter og skære huller i panelerne i størrelse.

  I dette tilfælde forbliver installationen af ​​loftet for at fastgøre lamperne og skrue lampen.

  Bedre end andre, LED-lamper passer til bade. De opvarmer ikke loftoverfladen, sparer energi og giver lys, der ligger tæt på naturligt lys.

  Udseendet af lampen kan være noget, men det skal kombineres i farver med panelerne og opfylde stilen på rummet.

  De mest populære modeller er runde sølv eller guld, men der er hundredvis af originale lamper dekoreret med rhinestones, tjekkisk glas, farvede nuancer eller vedhæng.

  Hemmeligheder af designet af slattedlofter

  Efter at have besluttet at bygge et fladt loft i badeværelset eller på toilettet med egne hænder, tænk over dens design, selv før arbejdet begynder. Du kan opnå en utrolig effekt, i betragtning af tekstur eller placering af skinnerne.

  Den enkleste løsning, der kan kaldes universal, er hvide paneler uden indsatser og tegninger, med indbyggede lamper. Det passer til et badeværelse i klassisk stil eller i en moderne version.

  Den største fordel ved hvide glatte og matte lameller er i deres fremragende kompatibilitet med hele rækken af ​​farver og teksturer. Alle nuancer af hvid er i harmoni med både pastelvægbeklædning og mørke fliser.

  Sort loft med smalle indlæg af samme farve ser præsentabel ud, især på baggrund af forkromede tilbehør og skinnende VVS.

  Pas på at bruge sorte nuancer. Glem ikke, at mørke toner begrænser rummet, og henholdsvis det sorte loft mindsker væggenes højde. For at have den modsatte effekt, brug reflekterende glans eller spejlindsatser.

  Populært rackloft med sølv eller guld accenter. Det har to fordele: det øger de dekorative muligheder i paneler af enhver farve og passer godt ind i fyldt med forkromede detaljer.

  Prøv ikke at blande guld og sølv i badeværelset eller bruge dem i store mængder: farverne mister deres tiltrækningskraft, bliver for fængslende, tiltrækker al opmærksomhed for sig selv. Let sølv eller guldindretning tværtimod ser elegant og passende ud.

  Hvis du har tilstrækkelig dygtighed til at installere suspenderede strukturer, kan du eksperimentere og skabe en kompleks kombination af design, lege med tekstur og arrangement af skinner i forskellige farver

  Et af designreglerne vedrører moderering i brugen af ​​lyse farver eller strålende detaljer. Hvis loftet i badeværelset er for udtryksfuldt, så prøv at minimere udsmykningen af ​​væggene.

  Endelig - en af ​​mulighederne for at installere en kombineret ophængningsstruktur.