Hvad er profilen til et strækloft - typer af baguetter

Spændtøj i dag indtager en ledende stilling blandt de forskellige reparationsmuligheder for loftrum. Grundlaget for sådanne strukturer er en baguette, meget afhænger af kvaliteten af ​​denne vigtige komponent. Baguette - dette er det vigtigste strukturelle element, fastgjort til væggene eller loftet. Derfor bør der ikke være nogen profil deformation på grund af en enorm spændingskraft.

Hvorfor har vi brug for profiler til hævede lofter

Grundlaget for spændingsstrukturen er en film af polyvinylchlorid, som er fastgjort til hovedloftet med en baguette. De første stræklofter opstod i Frankrig i slutningen af ​​det tyvende århundrede. I Rusland lærte de kun om sådanne strukturer 10 år senere. I første omgang blev der ved hjælp af spændingsstrukturer korrigeret defekter i loftrummet.

Den vigtigste komponent i strækloftet er en profil, som er en speciel profil, der retter kluden. Standardprofilstørrelser for stræklofter er 2,5 meter, men ved montering bliver dette element skåret til den ønskede længde ved hjælp af en mølle.

Begyndelsen af ​​installationsprocessen er fiksering af profilen omkring rummets omkreds, og derefter begynder at fastgøre og strække kluden. Under installationen af ​​strækloftet mellem panelet og væggen er der plads på ca. 2 mm. Det er baguetten, der tjener som en slags plukningselement, i hvilken en polyvinylchloridbane indsættes.

Ved hjælp af forskellige typer baguette til stræklofter holdes der store film, 6 * 12 meter og mere. Desuden er den struktur, der er fastgjort i profilen, i stand til at modstå en belastning på mere end 20 kg pr. M 2. Denne fastgørelsesmetode gør det muligt at fjerne kluden og stramme den igen, samt at justere strækloftet.

Profilen får lov til at blive brugt mange gange, hvilket gør det muligt at udføre reparationer på hovedloftet eller at dræne vand, hvis naboerne har en oversvømmelse på toppen. Du kan installere og fjerne PVC-film op til 8 gange.

Baguette sorter

Flere typer profiler til stræklofter bruges til at fastgøre en film af polyvinylchlorid:

 • Loftselementer fastgør PVC-film rundt om kanterne på hovedloftets overflade. De bruges i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fastgøre strukturen på væggen.
 • Ved hjælp af wall baguettes klæbemiddel fastgjort til væggene omkring omkredsen af ​​rummet.
 • Specielle profiler er designet til at fastsætte komplekse strukturer afhængigt af typen af ​​tilslutning og installationssted.
 • Opdeling af baguetter anvendes i værelser med et areal på mere end 60 m 2. I dette tilfælde er det muligt at lægge lærredet under vægten af ​​sin egen vægt. Ved hjælp af en separat profil oprettes strukturer fra flere sektioner, to forskellige webs er tilsluttet og en kolonne går rundt. Separate guider til et strækloft af den skråtype eller de dobbelte, giver dig mulighed for at rette to lærred på én gang. Dette er især tilfældet, når man installerer dårligt gennemskinnelige strukturer, det er hvordan effekten af ​​den stjerneklar himmel er skabt.
 • Hjørneprofiler består af to dele, der er sammenkoblet under installationen. Ved hjælp af sådanne elementer er der skabt stræklofter af en multileveltype, webs er forbundet i hjørnerne og bygningskonstruktionerne omgåes.
 • Strukturelle profiler har rammer placeret i samme afstand fra hinanden for en mere behagelig fold. Oftest bruges de i installationen af ​​komplekse strukturer, der involverer installation af flere niveauer og skabelsen af ​​buede lofter.

Desuden udsender en synlig og usynlig profil til et strækloft. I særdeleshed taler vi om baguettes udseende på grund af kanten af ​​polyvinylchlorid stof.

Plastic baguettes

Baguette PVC-loft kan kaldes et universelt element til montering af et ophængt loft, da det kombineres med nogen harpun til loftets struktur. Den nederste låsedel følger formen af ​​en aluminiumspose til et strækloft.

Ved hjælp af en plastikprofil af synlig type er lærredet fastgjort til væggen og andre vertikale overflader. Montage er placeret i en afstand på 10-20 cm fra hinanden. Den del af baguetten, der forbliver i syne, laves oftest i hvid eller halvmattet farve, dens bredde er ca. 2,5 cm. Ved brug af en sådan baguette er en synlig bladskål installeret parallelt, så det er ikke nødvendigt at bruge maskebånd. På grund af baguettes lille bredde til strækloftet er hegn i dette tilfælde kun 3 cm.

Usynlige baguetter i dag er meget populære, det er også vant til at vedhæfte lærredet til væggene og forskellige vertikale fly. En sådan baguette gentager ujævnigheden af ​​væggen, monteringen er anbragt med et trin op til 20 cm.

Usynlig profil for et strækloft giver dig mulighed for at skabe buede strukturer med en radius på op til 20 cm, uden nogen synlige trin overhovedet. I dette tilfælde udføres horisontale afbøjninger uden udskæringer på bagvæggen. Rummets højde i en sådan situation er reduceret med kun 2,5 cm. Spaltet mellem loftet og væggene er dækket af et specielt maskebånd.

Aluminium Baguette

Installation af strækloftet med harpunteknologi udføres med aluminiums loftprofiler. Dette giver dig mulighed for at afslutte arbejdet på en temmelig kort tid og også hurtigt afmontere polyvinylchlorid kludet. Den øgede stivhed i aluminiumprofilen giver monteringen pålidelighed og holdbarhed, og når du laver et snit, bevarer det perfekt vinklen. Det er kun vigtigt at forstå, hvordan man kan rette profilen til strækloftet korrekt. Tykkelsen af ​​forvæggen svarer til den optimale værdi for sådanne strukturer, så profilen gør et fremragende arbejde med klæbens spændingskraft.

Ved hjælp af aluminiumprofiler er spændstrukturerne fastgjort til loftet og enhver vandret overflade. Loftets højde er reduceret med kun 2 cm, hullet i dette tilfælde er også maskeret med et specielt bånd.

Universelle guider til stræktavets lofter er fastgjort til ethvert plan præget af øget stivhed. Følgelig kan fastgørelsesanordninger placeres i en afstand af en halv meter. Tabet af loftets højde ved brug af universelle profiler når 3 cm. De huller, der dannes under installationen mellem spændingsstrukturen og væggene er dækket af et maskebånd.

Vægmonteret aluminiumsprofil til montering af strækloftet giver dig mulighed for at montere lærredet på væggen og forskellige vertikale overflader. Den har øget stivhed, derfor kan den fastsættes i trin på op til 20 cm, mens den ikke gentager de mindre fejl i væggen. Tabet af rummets højde er signifikant, deres minimumsværdier er 3,5 cm. De resulterende huller mellem væggene og spændingsloftstrukturen er maskeret med et specialtape.

Opdeling af aluminiumsprofiler til stræklofter er i stand til at forbinde to strækstoffer, hvis det er nødvendigt at omgå bygningsstrukturer, eller når lærredet strækkes over et stort område.

Fremgangsmåder til fastgørelse af PVC-stoffet

Moderne stræklofter er fastgjort på følgende måder:

 • Monter med kiler.
 • Brug af harpunteknologi.
 • Shtapikovy fastgørelse.

Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper, som bør være opmærksom på.

Shtapikovoy teknologi mount

Denne mulighed kan kaldes de billigste og overkommelige monterede lofter. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage et ark af polyvinylchlorid lidt større end området af hovedloftet. Fastgørelsen af ​​profiler udføres i en mindste afstand fra basisfladen, derfor opnås der kun et mellemrum på 1,5 cm mellem hovedloftet og spændingsstrukturen. PVC-folien er fastgjort til profilen analogt med soklen, som kan være fremstillet af plast eller skum.

Hvis overfladen har en lille krumning ved svingning, så kan du bruge fleksible indsatser. I dette tilfælde forenkles tilgangen til hovedloftet til reparation af det, kontrol af driften af ​​kommunikationer og for dræning af vand i tilfælde af oversvømmelser fra naboerne herover.

Den eneste ulempe ved denne teknologi er vægten begrænsning af nettet, kun en letvægts sømløs polyvinylchlorid film kan anvendes.

Fastgørelse af spændingsstofkile-metoden

Denne type kom fra Holland, strækmonteringsteknologien i strækloftet kombinerer høj kvalitet og rimelig pris. Installation udføres i henhold til en bestemt ordning. Langs rummets omkreds er der monteret en aluminiums loftsprofil for stræklofter, mens ca. 3 cm skal trækkes tilbage fra hovedfladen. Derefter opvarmes panelet og specialkilerne fastspændes i baguetten. Under afkøling af filmen opstår dens spænding, hvilket resulterer i en glat og glat overflade.

Overskydende PVC-film skæres, men oftest er de gemt bag en dekorativ sokkel. Omkostningerne ved denne teknologi er lidt højere end for hæftemontering, men i dette tilfælde er kombinationen af ​​film og baguette meget stærkere. Derudover falder baguet mere smidigt på overfladen med små fejl. Ved hjælp af denne metode til montering af spændevæv kan du hurtigt komme til hovedloftet til reparationsarbejde eller installation af kommunikationssystemer.

Funktioner harpun teknologi

Den mest pålidelige og samtidig ret dyre teknologi er harpun fastgørelse af den spændende polyvinylchlorid klud. Denne metode indebærer følgende handlinger:

 • En speciel kantning er lavet omkring lærredets omkreds, som har form af en krog og er lavet af tilstrækkeligt stærkt metal.
 • Ved hjælp af PVC-kantning er filmen fastgjort i en plast- eller aluminiumprofil til stræklofter. For at gøre dette skal du forvarme spændingsarket og derefter rette det i profilsporene. Første strækning udføres diagonalt, og derefter omkring omkredsen af ​​loftrummet. Ved afkøling strækker filmen en fuldstændig flad overflade.
 • På grund af spændingen af ​​nettet i fikseringsprocessen bliver det muligt at erhverve et lidt mindre materiale.

Harpunteknologi har en meget vigtig fordel: Du kan bruge forskellige typer baguetter til at fastgøre en film af polyvinylchlorid. Derudover er der ikke behov for at installere dekorative bundplader, da klæbens fastgørelsessystem er helt skjult.

Hvordan man vælger og korrekt fastsætter loftsprofilen

Valget af loftprofil bør næres meget ansvarligt. For korrekt at bestemme hvilken baguette der passer bedst til et strækloft, skal du først undersøge alle fordele og ulemper ved hver indstilling.

I de fleste tilfælde foretrækker forbrugeren aluminiums baguetter. De er præget af høj styrke, pålidelighed, holdbarhed og et mere attraktivt udseende.

Plastprofiler til stræklofter er ikke særlig populære, det skyldes manglen på styrke til at holde tunge vægtyper.

Skjult vægprofil kan kaldes en af ​​de mest optimale muligheder. Med den kan du oprette en struktur af enhver form, lige eller buet.

Der er en anden mulighed - dette er en loftsprofil for et ophængt loft i form af bogstavet "P". Den er fastgjort direkte på loftoverfladen. Denne profilmodel bruges dog ganske sjældent til montering af et strækloft.

Efter at have valgt en af ​​de typer af baguette, kan du fortsætte med at bestemme typen af ​​fastgørelse af polyvinylchloridbanen til profilerne. Alle metoder er beskrevet ovenfor, men oftest mestere bruger harpoon montering metode. Dette skyldes, at PVC-folien er udstyret med særlige harpuner i produktionsprocessen. Derudover har baguetter allerede elementer til tilslutning, forskellige tøjnåle og stik, som skal vælges i overensstemmelse med området af strækloftet.

Fastlæggelse af stedet for fastgørelse af profilen er det vigtigt at undgå områder, hvor der er skjulte ledninger af kommunikation. Dernæst skal du bestemme placeringsniveauet for spændingsstrukturen og afvise en vandret linje, der vil indstille loftets højde under hensyntagen til baguettens højde. Dette element kan presses tæt til loftet eller placeres med en lille indrykning.

Med en vinkelforbindelse skæres styrene til strækloftet i slutdelen med 45 grader, mens afstanden mellem baguetterne skal være ca. 5 mm.

For at rette op på belysningskilderne er det nødvendigt at placere krydsfinerplatforme på loftets ophæng i højden af ​​deres placering. Til lysekroner gør specielle realkreditlån, og spotlights indstilles på enhver mulig måde. Også pantsætninger er monteret på steder med fastgørelse af gardiner.

Ved installation af indlejrede elementer er det bedre at vælge et valg til fordel for enkle træstænger, som i modsætning til loftbøjler har øget stivhed.

Efter klæbens spænding er de monterede elementer fastgjort på deres pantplatforme, og installationerne af spotlights fastgør punkteringsstedet med plastskiver.

Således afhænger styrken og holdbarheden af ​​hele spændingsstrukturen af ​​det korrekte valg af baguettype og størrelse for stræklofter.

Stræklofter

Blandt andre måder at afslutte overflade dominans i dag for strakte paneler. En vigtig komponent når man køber et strækloft er baguettekvaliteten, fordi det er bærerdelen af ​​hele ophængningssystemet, som er monteret på loftet eller vægge, og skal derfor modstå en enorm spændingskraft uden at deformere på samme tid. Lad os tale i dag om typer af profiler til loftet af gipsplader og strækstof.

Indhold:

Funktioner af loftprofilen

Stræklofter er konstruktionen af ​​kluden, som er fastgjort på en plast eller metal baguette (profil) under hovedloftet. Stræklofter blev først leveret til verden i 1984 i Frankrig og senere optrådte på det russiske marked i 1995. Spændbeklædningsgenstande blev oprindeligt brugt i lejligheder og kontorer, hvor det var ret vanskeligt at fastsætte forskellige loftfejl.

Måske er baguetten den vigtigste komponent i spændingsdukken. Dette er en speciel profil designet til at sikre loftet. Fabrikken baguette længde er normalt 2,5 meter, men om nødvendigt kan den skæres på installationsstedet ved hjælp af en kværn i segmenter af den ønskede længde.

Processen med at installere stretchklude begynder med fastgørelse af baguetten rundt om rummets hele omkreds, og først efter at de fixerer og strækker PVC-folien. Når PVC-profilen er monteret og banen er fastgjort i den mellem filmen og væggen, forbliver kun to millimeter af den synlige del af den hvide bane. Baguette har særlige egenskaber, der gør det muligt for profilen at blive brugt i rollen som "tuck", det vil sige en film til en spændingsstruktur er indsat i den.

En sådan tilknytning er så stærk, at den kan modstå en belastning på 20 kg per kvadratmeter af loftet, hvilket giver mulighed for at hænge malerierne er ret store (Nogle kilder op til 100 kg!) - 6 til 12 meter og mere, mens der sikres pålidelig profil. Med denne metode til montering af filmen kan du demontere og installere stoffet ret hurtigt, det er muligt at justere stræklofterne under installationen.

Genanvendelig brug af en PVC-profil til et strækloft gør det muligt at reparere loftet, udskifte filmen, dræne vandet om nødvendigt, når dine naboer oversvømmer dig. Evnen til at installere og fjerne filmen i profilen kommer op til otte gange!

Typer af baguette til strækloft

Baguetter til PVC film er af disse typer: loft, væg, adskillelse og speciel.

 1. Universal profil er designet til at arbejde med tredimensionelle og krøllede designs.
 2. Wall baguette er egnet til fastgørelse af lærredet langs omkredsen af ​​rummet til vægkonstruktionen (svarende til monteringen af ​​profilen af ​​hævede lofter).
 3. Ved hjælp af loftet baguette fastgøres lærredet ved sine kanter til overfladen af ​​det stationære loft, hvis der ikke er mulighed for fastgørelse til væggene.

Der er også specielle typer af profiler, der afhængigt af systemet er designet til specifikke forbindelser, design kompleksitet og installationssted.

Separate baguetter kan bruges med et for stort område i rummet - over 60 kvadratmeter, når der er mulighed for at sænke under lærredets vægt. Separate profiler giver dig mulighed for at udstyre stræklofterne i flere installationsafsnit. En separationsprofil anvendes også, når der tilsluttes to forskellige dåser, overlapper store områder og omgå kolonner.

Den separate skrå profil eller dobbelt giver chancen for at klare to klæder på én gang. Det anvendes hovedsagelig til loftkonstruktioner, der er vanskelige at fremhæve, for eksempel hvis der anvendes gennemsigtige lærred. Dette kan skabe en stjerneklar himmel effekt.

Hjørneprofilen har i sit design to dele, som er forbundet under installationen. Bruges til at skabe alle slags loftkonstruktioner på flere planer, den vinkelforbindelse af malerier og bypass-bygningselementer. Også brugt til dette formål er en speciel konstruktion profil til multi-level stretch lofter.

Der er også strukturelle og vinkelprofiler med ensartede filer, så det er nemt at bøje. De er vant til at installere buen på flere niveauer og installere buede lofter.

Også baguetten til en spændeklæde er opdelt i usynlig og synlig, det vil sige, den er klassificeret ifølge en sådan indikator som usynligheden eller synligheden af ​​baguetten under kanten af ​​kluden, der blev installeret.

Plast PVC Baguette

Plastpose af PVC er universel til installation af stræklofter og kan kombineres med næsten enhver lofts harpoon. Den nederste del af slottet gentager næsten al den geometri, der findes i aluminiums baguette til hængende lofter.

Synlig PVC profil er designet til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale planer. Monteringstrinet er 10-20 centimeter. Den synlige del er hvid, halvmattet, 26 mm bred. Hvis der anvendes en sådan baguette, er den installeret med en synlig klingeharpe, og der er ingen grund til at bruge maskeringstape. Det mindste tab af højden er 3 centimeter.

Usynlig PVC-profil til loftet i dag er en ret almindelig baguette, som bruges til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale overflader. Sådanne profiler kan gentage alle uregelmæssigheder af væggene. Mounten skal ikke være mere end 10-20 centimeter.

Kun ved hjælp af en usynlig baguette kan buede sektioner af lofter uden synlige trin, hvis radius er mindre end 200 millimeter. En sådan afbøjning som vandret udføres uden at skære bagvæggen. Mindste tab af lofthøjde er ca. 2,5 centimeter. De huller, der dannes mellem loftet og væggen, dækkes normalt med maskeringsbånd.

Aluminiumprofil

Aluminiumsprofilen, der er designet til montering af spændeklude med harpunteknologi, gør det muligt på meget kort tid at færdiggøre installationen samt at hurtigt demontere PVC-folien. Takket være en temmelig grusom profil sikres holdbarheden og pålideligheden af ​​fastgørelsen, og også vinklen holder sig godt, når den skæres. Frontvæggen har en optimal tykkelse af profilerne, hvilket gør det muligt at modstå spændingskraften på nettet ganske godt.

Loft aluminium baguette er designet til at fastgøre dit spændingsstof til loftet samt forskellige vandrette overflader. Minimum højde tab op til 2 centimeter. Spaltet mellem panelet og væggen er dækket af et maskebånd.

Den universelle aluminiumsprofil til et strækloft er beregnet til at fastgøre filmen på forskellige planer, der har høj stivhed. Det følger heraf, at fastgørelse er mulig til loftet og væggen i trin på op til 50 centimeter. Mindste tab af lofthøjde når 3 centimeter. Mellemrummet mellem loftoverfladen og væggen er også dækket af et maskebånd.

Væg aluminiums baguette er designet til fastgørelse af spændevævet til forskellige vertikale overflader og vægge. Har også stivhed uden at gentage de små uregelmæssigheder af væggen, monteret i intervaller på 15-20 centimeter. Samtidig når det mindste tab af lofthøjden 3,5 centimeter. Mellemrummet mellem loftet og væggen dækkes normalt med et maskeringsbånd.

Aluminiumsdeleren til strækloftet er designet til at forbinde to spændingsbaner, hvis du skal omgå kolonnerne såvel som overlapper forholdsvis store områder. Tabet af loftets højde er ca. 2 centimeter. Gabet, der dannes mellem dåserne, er også dækket af et maskeringsbånd.

Typer af monteringsspændeskiver

I dagens tid for nedhængte lofter er der tre temmelig almindelige metoder til fastgørelsesdele: kil, harpun og hæftning. Disse typer af fastgørelsesanordninger har forskellige ulemper og fordele.

Hæfteknologi

Den billigst og overkommelige russiske fastgørelsesteknologi spændingsstof. Med denne type PVC-fastgørelse er lærredet taget lidt større end hovedloftet. Baguetter er monteret på vægge meget tæt på bundfladen. Afstanden mellem hoved- og strækloftet er kun et og et halvt centimeter. Filmen er fastgjort til profilen som en sokkel, som er skum eller plast.

Det er også muligt at tilslutte ved hjælp af fleksible indsatser, hvis flyene på svingene har små krumninger. Med denne type montering er det let at komme til hovedloftet, hvis det er nødvendigt (for at reparere loftet, ledninger og fjernelse af oversvømmelser). På en sådan montering kan du også installere et forholdsvis let, sømløst stof.

Wedge teknologi

Den hollandske kile type mount viser en temmelig god kombination af kvalitet og pris. For det første er en metalfastgørelsesprofil til loftet installeret omkring rummets omkreds i en afstand af 3 centimeter fra hovedloftet. Derefter opvarmes lærredet, og ved hjælp af specielle kiler fastgøres kanvasens kanter i profilen. Så når den afkøles stramt strækker den sig og danner således en perfekt flad overflade.

Så er overskydende PVC trimmet eller gemmer sig bag dekorative sokkler. Selvfølgelig er kileteknologien dyrere end shtapikovoyen, men giver en ret høj pålidelighed af forbindelsen af ​​filmen med profilen og tillader baguetten at ligge på ujævne overflader. Denne teknologi giver dig også mulighed for hurtigt og nemt at adskille loftet til lægning af kommunikation og reparationer.

Harpun teknologi

Harpunteknologi er en af ​​de mest pålidelige og dyre teknologier til fastgørelse af spændingsmaterialet. Her er hvad harpunteknologien består af: En kant er lavet rundt om PVC-filmens omkreds i form af en krog lavet af ret stærkt metal. Ved hjælp af en sådan grænse er nettet fastgjort i profilen. Denne teknologi gør det muligt at reducere lærredets størrelse, fordi filmens spænding er færdig på fastgørelsestidspunktet.

Filmen opvarmes før spænding, og så indsættes den i profilsporet til fastgørelse. Først trækkes filmen diagonalt, og først efter det - rundt om loftets omkreds. Derefter afkøles og strækker filmen og danner en flad overflade. Den største fordel ved harpunteknologi er, at du kan bruge enhver form for profil til et strækloft, og det er heller ikke nødvendigt at installere sokler på væggene - det vil sige, at hele fastgørelsessystemet af PVC-folien er skjult.

Loftprofil montering

Inden du vedhæfter loftprofilen til loftet, skal du vælge det. Det er bedre at give deres fortrin til fordel for aluminiumsprofiler, de er stærkere, mere pålidelige, mere holdbare og ser meget mere solide ud. Men plastprofiler til stræklofter bruges meget sjældnere.

Det mest rimelige køb vil være skjult vægprofil. Denne profil giver mulighed for at skabe lige og buede former. En loftsprofil anvendes hyppigere for et strækloft, som er fastgjort direkte til loftoverfladen selv og er U-formet.

Når du har valgt en baguette, skal du beslutte, hvilken type fastgørelse nettet skal være på de profiler, du vil installere. De monteringsmuligheder vi har beskrevet ovenfor. Den mest populære mulighed er harpun. Producenter, der stadig er i fremstillingsfasen af ​​PVC-film, svejses til lærredens særlige harpuner. Og baguetten har vedhæftede dockningselementer, tøjnåle og stik. Alle disse elementer skal vælges i forvejen under hensyntagen til størrelsen af ​​spændevævet.

Under fastgørelsen af ​​profilen er det vigtigt at sikre, at der ikke er skjulte ledninger i stedet for fastgørelsen. Derefter er det nødvendigt at finde den laveste vinkel, langs omkredsen af ​​rummet et vandret niveau springer ud af det, idet loftets position indstilles under hensyntagen til baguettens højde. Profilen kan i det mindste næsten ligge imod gulvpladerne eller være placeret i en vis højde fra dem.

Endene af profilen i hjørnerne skal skæres i en vinkel på 45 grader. Og mellem 2 baguetter skal efterlade et teknologisk hul på ca. 5-8 millimeter. Ifølge størrelsen af ​​loftsophænget laver de en krydsfinerbund og laver derefter pantelåner til lysekronen. Og fastgørelsen af ​​punktbokse gøres på en anden overkommelig måde, hvilket gør det muligt at sænke dem direkte ind i planet på nettet ved hjælp af et laser- eller hydroniveau.

Når du bruger en laser, kan du også overføre mærker til overfladen af ​​gulvet, du kan finde de steder, hvor lysene er placeret. På steder, hvor gardinerne er fastgjort, er det nødvendigt at organisere de indlejrede elementer med pålidelig fastgørelse til pladen.

Det er bedre ikke at bruge loftsbøjler, fordi de ikke skelnes af tilstrækkelig stivhed. Derfor er det nødvendigt at foretrække træstænger, der er op til niveauet af spændingsvævet i højden. Og efter at du strækker PVC-folien, vil alle monterede elementer blive fastgjort til deres pånekuponer. På steder med punktering af kluden for troskab skal du holde plastikskiver.

Således forstår du, hvorfor det er så vigtigt, at man nærmer sig valget af loftprofilen, fordi hele strækloftet holder fast på det! Og det er ikke længere en vittighed, da det kan modstå op til 100 kg vægt pr. 1 kvadratmeter, så kan du forestille dig, hvor holdbar baguetten skal være.

Profil for stræklofter

Tidligere blev stræklofter kun brugt i tilfælde hvor det var nødvendigt at skjule synlige og ret stærke defekter i loftoverfladen. Men i dag er spændingsstrukturer ikke kun funktionelle, de er også meget smukke og er et vigtigt element i designet af mange interiører.

Plastic baguette til stræklofter

Udover selve lærredet har opførelsen af ​​et sådant loft en profil, også kaldet en baguette. Profilen er fastgjort på væggene i en bestemt højde eller på et betong- eller trægulv, og lærredet spændes. Den er igen fastgjort i profilens klemmer og strakt til en perfekt flad overflade.

Aluminiumprofil til strækloft

En god baguette skal være pålidelig, holdbar, nem at installere og når du strækker loftet. Derudover skal den fastholde nettet og ikke tillade dets vindstød eller frigivelse i fremtiden. Det er svært at vælge en profil, der opfylder alle disse krav uden minimumskendskab.

Profilvisninger

Baguette til strækloft er en lang profil af komplekse tværsnit opnået ved at trække det opvarmede og plastiske materiale gennem hullet i den passende form på specialudstyr. Denne proces kaldes ekstrudering.

Konventionelt er profilen opdelt i to dele - låsen, som tjener til at fastsætte og spænde loftet (fremstillet af polyvinylchlorid eller polyesterstof) og planet til fastgørelseselementer. Opgaven udført af den sidste del er tydelig fra navnet - i dette plan, når der installeres baguetter, hulles bores, hvorefter fastgørelseselementer sættes i (f.eks. Skruer med dowels) og profilen er fastgjort under loftet.

På fastgørelsesoverfladen er det opdelt i følgende typer.

 1. Wall - baguette fastgjort til væggen under hovedloftet eller på en hvilken som helst anden lodret overflade.
 2. Loft - lås og plan til fastgørelsesanordninger er indrettet således, at profilen skal monteres på beton eller træloft eller på en anden vandret overflade.
 3. Universal - egnet til montering på både væg og loft.

Typer af profiler til strækloft

Det er vigtigt! Universal baguette bruges ofte til lofter i rum med komplekse geometrier. For eksempel, hvis der er nicher i rummet eller der er møbler, der optager hele rummet fra gulvet til loftet, og det er umuligt at strække lærredet over det.

Enhed af profilmekanismen

Derudover er der særlige typer baguetter.

 1. Separat - bruges i store rum, hvor det er upraktisk at lave en klud, som den ligger under sin egen vægt. Derfor er det nødvendigt at bruge flere lærduer på steder med et areal på over 60 m 2, hvor de er fastgjort ved hjælp af en separat baguette, som har to låse i sin konstruktion.
 2. Hjørne - består af to dele, den første er fastgjort til væggen, den anden - til loftet. Deres låse er placeret på en sådan måde, at lærredet strækker sig lodret til den første del og horisontalt til det andet. Hjørne baguette bruges til at skabe stræklofter på flere niveauer eller at omgå fremspringende elementer, såsom bjælker.

Hjørneprofil til tofladens loftslofter

Fleksibel aluminiumsprofil

Stræk loft kompleks form

Det er vigtigt! Den separate profil bruges ikke kun til værelser med et stort område, men også i tilfælde hvor det er nødvendigt at installere to eller flere lærred af forskellige farver og former. Dette giver dig mulighed for at sprede udsmykningen af ​​loftet i rummet og realisere usædvanlige designideer.

En separat profil bruges også, når det er nødvendigt at installere to eller flere lærrede i forskellige farver og former.

Skelne også mellem synlige og usynlige profiler til stræklofter. Alt er enkelt - det første kan ses selv med en strakt lærred, den anden er helt skjult bag den. Det skal forstås, at baguettes synlighed ikke betyder, at dine gæster vil blive tvunget til at overveje strukturelementerne i strækloftet - profilen er let lukket med et specielt dekorativt foring. Og nogle synlige profiler er allerede udstyret med en attraktiv bund.

Typer af profiler: a - synlig, b - skjult

Baguette med dekorative indsats

Baguetter til strækloft - materialer

I dag fremstilles disse profiler enten af ​​aluminium eller af fast polyvinylchlorid (PVC). Begge materialer har deres egne egenskaber, fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

Aluminiums baguetter optrådte først, fordi de tidligere blev brugt meget oftere - selv efter udseendet af plastanaloger - i kraft af vane. Sådanne profiler har stor styrke og pålidelighed og er bedst egnet til fastgørelse af store massive paneler. Derfor har aluminiums baguettes holdbarhed ingen klager.

Profiler til stræklofter (aluminium)

Ulempen ved denne profil for hævede lofter - fortsættelsen af ​​dens fordele. Aluminium er selvfølgelig et let, blødt og formbart metal, men i sammenligning med polyvinylchlorid har den for stor stivhed og masse. Derfor er det meget vanskeligt at skabe flere niveauer og buede strukturer med den. Derudover skal hullerne til fastgørelseselementer i aluminiums baguetten bore i forvejen, "på jorden". Og selvfølgelig er metalprofiler dyrere.

Profil for strenge aluminium lofter

Plastpåsuetter dukkede senere end aluminium, men over tid overvandt de mistillid til specialister og fik deres andel i dette område. Sådanne profiler kendetegnes ved lethed, lav pris, de er lettere at håndtere. PVC-baguetter bøjes godt, så med deres hjælp skaber de unikke og usædvanlige stræklofter af komplekse former. Men for store og dermed tunge paneler er de ikke egnede - under en stor belastning kan plastprofilen bøjes eller endda briste (sidstnævnte indikerer en lav kvalitet på produktet og en overtrædelse af fremstillingsteknologien).

Plast h-formet profil

Typer af klemmer

Canvas stræk loft fastgjort til baguette med klip. Disse klemmer er af tre typer, varierer i design, pålidelighed, installationskompleksitet og omkostninger.

Shtapikovy klip. Profilen til fastgørelse af denne type er lavet med en lås af en vis form og lukkede perler - aluminiumsskår af trekantet tværsnit, hvor en af ​​siderne har en afrunding. Med denne fastgørelsesmetode må lærredets længde og bredde være større end de tilsvarende indikatorer i rummet.

Shtapikovy måde at montere strækloftet på: 1 - shtapik; 2 - baguette; 3 - loft klud; 4 - hovedloftet 5 - dekorative overlay; 6 - væg

Lerret er drevet ind i en baguette, og så sættes en perle ind i låsen, som presser på profilen og retter materialet. Afslutter processen med montering af foringen, som presser hele bunden. Desuden tjener det som et dekorativt element i strækloftet.

De vigtigste fordele ved et sådant klip er lave omkostninger og nem håndtering. Det er også forholdsvis let at afmontere hæfteklipset for at få adgang til loftet. Men under installationen bliver webben deformeret, og derfor anbefales det ikke at demontere og genmontere. En anden sådan fastgørelsesmetode er ikke bedst for tunge baner - den kan hoppe ud fra under perlen på et tidspunkt.

Den næste type klemme, som modtog bred distribution - harpun. Ved denne fastgørelsesmetode omkring lærredets omkreds fastgøres kantene i form af kroge af komplekst tværsnit, der kaldes harpuner. Ved montering af filmen opvarmes og fastgøres i en baguette med harpuner, først i hjørnerne, så langs resten af ​​omkredsen. Hook, der kommer ind i profilen, komprimeres, men så unclenched, hooked på fremspringet i sektionen af ​​baguette.

Harpoon metode til fastgørelse af et strækloft: 1 - en harpun; 2 - baguette; 3 - lærred; 4 - hovedloftet 5 - dekorative overlay; 6 - væg

Fastgørelse på tilsvarende måde viser sig at være meget pålidelig, hvilket gør det muligt at bruge harpunklemme til et stort og dermed tyngre blad. Men prisen på en sådan profil er betydeligt højere end den, hvor fastgørelsen finder sted ved hjælp af perler.

Profil monteringsskema med harpoon fastgørelsessystem

Det er vigtigt! Krogene selv er fastgjort til polyvinylchloridfilmen på scenen for at gøre kluden på specialudstyr. Samtidig skal rummets størrelse omhyggeligt opretholdes, hvilket lidt øger filmproduktionstidspunktet.

Et andet fastgørelsesprincip er klippet. Det bruges mere sjældent, og for det meste til stoflofter (som f.eks. CLIPSO). Baguetten af ​​denne type har et klip af to fly, mellem hvilke et ark indsættes under installationen. Resultatet er et medium med pålidelighed.

Klemmetode til fastgørelse af et strækloft: 1 - klip; 2 - loft 3 - væg; 4 - hovedloft

Beregning og forberedelse

Det første trin i alle reparations- og efterbehandlingsarbejder er beregning og planlægning. Før du begynder at fastsætte baguetter skal du måle alle rummets vægge langs længden.

Derudover er det nødvendigt at måle længden af ​​diagonalerne - værelserne under konstruktionen er ikke ideelle, og dette bør tages i betragtning. For værelser med kompleks form eller med buede sektioner er denne proces kompliceret.

Sådan måles strækloftet

Efter afslutning af målinger er det nødvendigt at bestemme, hvor mange materialer der er behov for. Et eksempel på en liste over nødvendige materialer og værktøjer findes i nedenstående tabel.

Tabel. Værktøj og materialer, der er nødvendige til montering af baguetter.

profiler til montering af enkeltniveau stræklofter

Til fastsættelse af enkeltgrænser med lofter kræves der en profil (baguette) af loft eller vægmontering.

Profilen under strækloftet er et understøttende strukturelement af strækloftet. Alle typer profiler til fastsættelse af stræklofter kan opdeles i to hovedtyper: Synlig efter monteringsprofil og usynlig profil. Ved montering - på vægprofilen, loftsprofilen og universal. Usynlig vægmonteringsprofil (vægprofil) er den mest populære type profil for stræklofter, som har forskellige versioner afhængigt af formålet. Usynlig profil er lavet af PVC eller aluminium. Oftest til installation af lofter brugt PVC profil (plastprofil til lofter lofter). Dimensionerne af plastprofilen (højde 2,5 cm) gør det muligt at minimere hovedtæthedets højdeforløb. Det er plastprofilen (i modsætning til aluminiumprofilen), der gentager uregelmæssighederne på væggene bedre, og det passer i hjørnerne.

Saros Design producerer flere typer PVC-profil til hævede lofter - usynlig profil nr. 2b, nr. 2d og nr. 2g. Vi gør opmærksom på den usynlige profil № 2G (kræver ikke maskeringstape) - denne profil har ingen analoger på det russiske marked.

Aluminiumsprofiler til stræklofter (væg, loft, universal) har større stivhed i forhold til plastprofilen, så de kan fastgøres med et stort trin. Dette hjælper især med at løse problemet med at fastgøre profilen på vanskelige boreoverflader (for eksempel keramisk granit). Imidlertid gentager aluminiumprofiler dårligt uregelmæssighederne på væggene og er ikke bekvemme ved montering af buede sektioner. Vi anbefaler at bruge aluminiumsprofiler i tilfælde, hvor det nedhængte loft er installeret ud for varmekilder (f.eks. Tæt på pejsen).

Hvis du ikke ved, hvilken profil til strækloftet der er bedre at bruge, er vi altid klar til at give detaljeret teknisk rådgivning.

Monteringsprofil til strækloft

Profilmontering er et af de vigtigste trin i installationen siden Det er et understøtningselement til strækloftet. Kvaliteten og holdbarheden af ​​hele strukturen afhænger af korrekt installation af profilen.

Markering af installationswebprofilen

Den nemmeste måde at markere placeringen af ​​profilen på er at bruge et laserniveau (niveau). Brugen af ​​et sådant værktøj fremskynder mærkningsprocessen og gør det muligt for en person at udføre denne operation.

På grund af det faktum, at der ikke er nogen ideelt fladt loft, er det nødvendigt at bestemme det laveste punkt i loftet. For at gøre dette skal du indstille og justere laserstrålen så tæt som muligt på det eksisterende loft. I nærvær af kommunikationer, der skal være skjult strækloft - så tæt som muligt på disse meddelelser.

For nemheds skyld anbefales laserstrålens linje at overføres til væggen ved hjælp af en patch eller en blyant. På buede sektioner kan du bruge en fleksibel linjal. Således får du linjen i profilens øvre kant.
Til fastgørelse af en plastikpose er det nødvendigt at bore huller i intervaller på 7 til 15 cm, så der er stor sandsynlighed for at beskadige de skjulte ledninger eller rør. Vi anbefaler at markere placeringen af ​​den mulige placering af kommunikationen.
Ifølge SNiP skal alle elektriske ledninger og rør indlejret i væggen lægges lodret. Hvis opførelsen og reparationen af ​​lokalerne blev udført i overensstemmelse med gældende regler og regler, kan du sikkert fokusere på placeringen af ​​kontakter, stikkontakter og så videre. Det er nødvendigt at tegne lodrette linjer i loftet og markere disse steder, trække sig tilbage fra lodret 3 cm til højre og venstre - det er umuligt at bore på dette sted! Hvis en multi-rosett er installeret, skal du holde lodret fra sine kanter og trække sig tilbage 3 cm til venstre og højre.

Sådan monteres en profil for et strækloft

 • Før du begynder at bore, skal du være sikker på, at der ikke er skjulte ledninger eller anden kommunikation på stedet for fremtidige huller! Hvis du er i tvivl om placeringen af ​​skjulte kommunikationer, skal du bruge den skjulte ledningsdetektor.
 • Boring af huller i væggen - den mest støvede arbejdsplads. En puncher med et støvudsugningssystem vil gøre denne proces meget renere.

For at fastgøre plastprofil nr. 2 bores hullerne i overensstemmelse med den tidligere anvendte mærkning (5 mm under linjen). Boretrinnet kan måles ca. Dybden af ​​boringen og den anvendte type dowels afhænger af vægmaterialet. Over det borede hul er det nødvendigt at markere og installere dowel.

Vi anbefaler at bruge dykker med en diameter på 4-5 mm til hovedvægge. Ved hjælp af øvelser med Ø 4-5 mm kan du reducere bore tiden på væggen med 15-20% sammenlignet med Ø 6-8 mm.

Der er 2 vigtigste måder at fastgøre en aluminiumsprofil på.

1 måde: foreløbig boring af en profil og videre overførsel af denne mærkning på en væg. Ved at anvende profilen til væggen markeres fremtidige borepunkter gennem hullerne. For denne metode foreslår Saros Design at anvende perforerede aluminiumsprofiler.

2 veje: Efter at profilen er fastgjort til væggen på en skrue i midten eller 2 skruer på kanterne, bores væggen direkte gennem profilen.

Denne metode har flere ulemper. I første fase har du brug for to personer. Derudover er det yderst vanskeligt at deltage i profiler med hinanden og komme ind i et hjørne. Til støvfjernelse i dette tilfælde er det kun tilladt at bruge en støvsuger siden Støvudsugeren til perforatoren er ikke effektiv i dette tilfælde.

Installationen af ​​profilen skal begynde i hjørnerne af rummet. Det indre hjørne er dannet som følger: På et passende sted af pisken er bagvæggen lavet, profilen er bøjet mere end 90 grader.


ADVARSEL! Sagerne til dannelse af hjørnerne er lavet uden at påvirke profilens forreste hylde og bøjlens hylde.

Det profilerede hjørne af profilen påføres på hjørnet af rummet og fastgøres med en tappeskrue på det nærmeste bekvemme sted, over hvilket det tidligere indstillede mærke er anbragt. Linjen skal være på profilens øverste kant. Følgende skruer skrues i overensstemmelse med mærkerne.

Yderligere, hvis længden af ​​rummet tillader, er en hel pisk af profilen installeret ende-til-ende.

For at få pæne led af profilen, er det nødvendigt at undersøge det omhyggeligt: ​​enderne skal have en glat, glat snit. I ét rum er det ønskeligt at bruge en profil fra en batch.

Når du installerer det næste afsnit af profilen, er det nødvendigt at måle afstanden fra slutningen af ​​den installerede profil til det næste hjørne af rummet. Træk 9 mm (profiltykkelse) fra den målte afstand. Den resulterende størrelse måles på en ny pisk, gør profilens bagvæg langs mærket og danner den næste vinkel.

For at danne det ydre hjørne af rummet er det nødvendigt at vedhæfte en profil til dette hjørne (profilens ende skal slutte sig til det tidligere etablerede segment) og markere afskæringspositionen direkte på profilen. Propyl rygprofil skal udføres fra etiketten i retning af fremtidig bøjning. Klippets længde skal være 1-1,5 cm fra mærket.

Ifølge denne ordning er profilen monteret langs hele rummets omkreds.

Bøjede sektioner med bøjningsradius på mere end 1 meter monteres på samme måde som lige linjesegmenter. I det tilfælde, hvor radius er mindre end 1 meter på profilen, udføres hele længden af ​​den krøllede sektion med et trin på 15-20 mm.

Profilens ender skal forbindes til hinanden i stedet for arbejdskanten (bøjningshylde). Krydsningen af ​​de to piske skal styrkes med plastik. Til dette formål kan du bruge skummet PVC eller trimme profilen, lim dem med superlim.

Vi anbefaler at færdiggøre boringen og installationen af ​​profilen for at kontrollere lyset i rummet, afbryderne og deres drift.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Til installation af stræklofter anvendes en aluminiumsloftprofil af forskellige typer og former. Hvis du står over for selvmontering af dette loft, anbefaler vi dig at finde ud af, hvilke profiler der findes, hvilke kvaliteter de har, og hvilken som helst at foretrække.

Generelle oplysninger

Strækloft, som du ved, er en vinylfilm eller stof strækket under loftet. I dette tilfælde er nettet fastgjort til væggene ved hjælp af profiler, der også kaldes fastgørelsesstrimler eller baguetter.

De er også ansvarlige for at give strukturen en vis form, hvis loftet ikke er glat, men for eksempel to niveauer.

Med andre ord udgør baguetter (profil) en stiv ramme af strækloftet, der er dækket af lærred. Derfor er de i høj grad afhængige af præstationen af ​​efterbehandling som styrke og holdbarhed.

Derudover er filmen sædvanligvis justeret i vandret plan ved hjælp af monteringstrimler, medmindre selvfølgelig baguetten er fastgjort til loftet. Det følger heraf, at valget af en profil skal gives ikke mindre opmærksomhed end valget af selve lærredet.

Hvorfor aluminium

Fastgørelsesstrimler til stræklofter er opdelt i 2 typer afhængigt af materialet:

Aluminiums loftsprofil har mange fordele:

 • Varmebestandighed. Den ændrer ikke styrken ved enhver temperatur, hvilket fordelagtigt adskiller den fra plastmodellen, som ved lave temperaturer bliver skør og ved høje temperaturer er den for blød og fleksibel;
 • Styrke. Kan modstå en meget større belastning end analog polyvinylchlorid. Derfor anbefales det at bruge det primært til lofter med et stort område. Nogle producenter hævder, at deres aluminiumsloftprofil kan modstå belastninger på op til 100 kg pr. 1 m2 lærred;
 • Form stabilitet. Den deformeres ikke over tid, hjørneprofilerne holder hjørnet godt;
 • Holdbarhed. Overvejede produkter kan genanvendes, så de er næsten evige.

Ulempen er, at prisen på et aluminiumprodukt er lidt højere end for en vinylækvivalent. Men forskellen er ikke særlig stor.

En anden ulempe er, at aluminiumsemballager ikke er så fleksible som plastik, hvilket gør dem vanskelige at fastgøre til buede overflader. Derfor, hvis væggene er ujævn, skal du fiksere fikseren på et halvcirkelformet karnap, så det er bedre at bruge en fleksibel plastprofil.

Vi fandt ud af, hvilke egenskaber aluminiumsprofilen har et loft. Lad os nu tage et kig på alle dens typer.

Så i salg kan du finde følgende typer af disse produkter:

 • Til montering af filmen uden mellemrum
 • h-formet;
 • universel;
 • loft;
 • U-formet væg;
 • docking;
 • Duplex;
 • At oprette en 3D-effekt.

Nedenfor betragter vi dem mere detaljeret.

Til installation uden clearance

Et fastgørelsesorgan til gummiløs montering indebærer en harpunmetode til fastgørelse af filmen. Dens princip er baseret på det faktum, at den såkaldte harpun er fastgjort langs kanten af ​​kluden, dvs. krog, der er indsat i profilen.

Den nederste del af harpunen, som er placeret over baguetten, er let bøjet mod væggen, og det betyder, at den trykker let på panelet, derfor er der praktisk taget ingen mellemrum langs lofterens omkreds. Derfor er der ikke brug for en dekorativ plastindsats, som ikke altid ser harmonisk ud i indretningen.

Dette produkt har følgende fordele:

 • Fleksibilitet. På grund af det faktum, at profilen er ret flad, er den blottet for ulemperne ved andre aluminiumsfastgørelsesanordninger, dvs. det er let at bøje det med egne hænder til montering på buede vægge;
 • Den nemme montering af filmen. Harpunen er let og hurtigt indsat og, om nødvendigt, lige så let fjernet fra monteringsbjælken.

Ulemperne ved dette produkt er som følger:

 • Det er svært at finde en sådan baguette på markedet, og derudover tilbyder ikke mange virksomheder, der beskæftiger sig med installation af stræklofter, installation ved hjælp af denne teknologi;
 • Den gapløse harpun monteringsmetode er en af ​​de dyreste.

Væg h-formet

Vægh-formet aluminiumsprofil til lofter er en af ​​de mest almindelige. Derudover er der flere typer af det til salg.

En af de vigtigste forskelle er metoden til montering af nettet, hvilket kan være som følger:

 • Harpun - fastgørelsesprincippet svarer til det, der er beskrevet ovenfor. Den eneste forskel er, at harpunen ikke presser filmen mod væggen, så hullet er lukket med en vinyl dekorativ indsats;
 • Til hæftemontering adskiller denne fastgørelsesmetode sig fra harpunteknologi, idet filmen er fastspændt af en indsat perle. Som følge heraf øges filmforbruget lidt, da der er brug for en vis margin for fastgørelsen. Men så er fastgørelsesmetoden selv billigere, dvs. selve filmen er billigere, da der ikke er nogen harpuner fastgjort til dets kanter.

Vær opmærksom! Der er også en cam- eller klipfixeringsmetode. Dens princip er baseret på det faktum, at baguetten selv klæber kluden som et tøjspids. Det er meget enkelt og bekvemt, men aluminiumsprofiler til sådan installation eksisterer ikke.

Produkterne kan også variere i form og vægt. Sidstnævnte varierer fra 155 til 250 g pr. Lineær meter. Jo tungere produktet er, desto mere holdbart er det.

Væg h-formede fastgørelsesanordninger har følgende fordele:

 1. Evnen til at ændre loftniveauet ved vilje, dvs. hvis det er nødvendigt, kan det udelades, for eksempel for at skjule kommunikation eller isolering bag lærredet;
 2. Tillader nem justering af filmen, selvom basen er ujævn.

Som sådan er ulemperne ved den h-formede profil, bortset fra behovet for at montere en dekorativ hætte, nr. Derfor monteres 80-90 procent af lofterne på denne måde.

kombineret

Den kombinerede profil af h-formet adskiller sig ved at dens øvre "hale" er bøjet i forhold til hoveddelen af ​​planken i en vinkel på 90 grader. Takket være denne løsning kan baguetten fastgøres til vægge og loft. Derfor kaldes det kombineret eller universelt.

Med denne lukning kan du afslutte loftet med en film, der ikke når væggene.

Denne profil kan bruges i følgende tilfælde:

 • Ved arrangement af de skjulte nicher til gardiner;
 • Hvis det ikke er muligt at vedhæfte profilen til væggen, for eksempel, hvis der holdes kommunikation på fastgørelsesstedets placering.

Ulemperne ved dette produkt er som følger:

 • Øget stivhed, da aluminiumsloftprofilen af ​​denne type faktisk er et hjørne. Derfor kan den ikke fastgøres på buede overflader og ujævne vægge;
 • I tilfælde af montering af baguetten til loftet skal sidstnævnte være glat, ellers vil kluden blive strakt ujævnt. Denne ulempe gælder for alle loftmonteringer, så vi gentager ikke længere;
 • Høj pris sammenlignet med h-formet analog på grund af øget vægt.

Tip! For at justere strækloftet i et vandret plan, når du installerer loftstrimlen, kan du bruge foringen af ​​forskellig tykkelse.

overliggende

Navnet på dette produkt taler for sig selv - det kan kun bruges til fastgørelse til loftet eller andre vandrette overflader.

Dens største fordel over universelle og h-formede fastgørelseselementer er, at den har en mindste højde, dvs. giver dig mulighed for at sikre spændingsvævet så tæt som muligt på overfladen af ​​bunden. Derfor anbefales loftsstrimler at blive brugt i værelser med lave lofter.

Hvad angår minuserne, omfatter disse følgende punkter:

 • Stivhed på grund af vinkelformen, som udelukker muligheden for montering langs buede vægge;
 • Højere omkostninger end vægmonteret modstykke, men lofthardware er billigere end universelle.

U-formet væg

U-formet aluminiumsprofil til hævede lofter er et alternativ til den h-formede analoge. I modsætning til sidstnævnte har denne lukning en jumper mellem de to striber, hvilket giver den stivhed og styrke.

På den ene side er det godt, da produktet kan modstå en stor belastning. På den anden side tillader ikke den ekstra kant at bøje fastgørelseselementer til montering på buede overflader. Resten af ​​fordele og ulemper er den samme som for den h-formede stang.

docking

Denne fastgørelse er designet til at forbinde to forskellige baner i samme plan. Det bruges i tilfælde af at baseområdet overstiger 80 kvadratmeter.

Behovet for at bruge docking fastgørelseselementer skyldes det faktum, at det er umuligt at dække et stort loft med en klud, selvom svejses sammen.

Oftest er brugen af ​​dette produkt placeret i salgsområder såvel som andre offentlige steder. Hvad angår fordele og ulemper, giver det ikke mening at diskutere dem, da der stadig ikke er noget alternativ.

Det eneste, der skal bemærkes, er, at det er fastgjort til et vandret plan, angiver niveauet på lærredet. Et andet ikke meget behageligt øjeblik er kløften mellem to film, som er maskeret af en dekorativ hætte.

Duplex

Som du sandsynligvis gættede, er denne aluminiumsprofil beregnet til lofter, der har to niveauer, eller rettere for deres enhed. Den bruges til dockning af lærred placeret på forskellige niveauer. På samme tid dannes der ingen teknologiske huller mellem lærredene.

Det skal bemærkes, at forskellen mellem lærredene afhænger af bredden af ​​dette produkt, dvs. trin højde. Standardudvalget er en 600 mm bred strimmel. Men hvis du ønsker det, kan du finde modeller af ikke-standardstørrelser.

Dens største fordel er enkelheden af ​​enhedens to-niveau lofter. Der er en minus - det er svært at finde produkter af ikke-standardstørrelser til salg.

At skabe en tredimensionel effekt

Denne lukning gør det muligt at indstille flere lærred på forskellige niveauer for at opnå en tredimensionel effekt. For eksempel kan skyer blive afbildet på den øvre film, og flyvende fugle på en gennemsigtig film placeret nedenfor. Resultatet er et tredimensionalt billede.

Baguetten kan også bruges til montering af perforerede lofter. Sidstnævnte består også af to lærrede.

Det nederste stof har mønstre dannet af huller i forskellige former. Gennem disse huller kan du se det øvre stof, som har en anden farve fra bunden.

Denne baguette giver dig mulighed for at udskifte et par vægbeslag installeret på forskellige niveauer. Som følge heraf reduceres materialomkostningerne, og selve installationsprocessen accelereres.

Installationsvejledningen til denne profil samt dens grundlæggende egenskaber ligner andre monteringsbeslag.

konklusion

Nu ved du alt om aluminiumsloftprofilen, og hvilke typer baguetter til stræklofter findes. Og du vil ikke være svært at vælge den bedste løsning korrekt. Men inden du handler, anbefaler vi, at du desuden ser en video om dette emne.