Suspended ceiling profil - grundlaget for hele systemet

Da populariteten af ​​suspenderede strukturer vokser dag for dag, er der flere og flere mennesker villige til at forsøge at lave en sådan struktur alene.

Dette er normalt, fordi arbejde med loftet ikke kræver dyre værktøjer og de højeste konstruktionskvalifikationer. Hvis du i et vist omfang er smart og har faglige færdigheder i at håndtere de mest populære husholdningsværktøj, så sørg for at klare opgaven. Men før det er du bare nødt til at gøre dig bekendt med formålet med de vigtigste elementer, der bruges i installationen af ​​strukturer. Da produktionsmulighederne er ganske få, er der en række forskellige komponenter. Det er på dem og foreslået at fokusere i denne artikel. Lad os vide mere detaljeret, hvilken profil for det hængende loft, der bruges mest, og hvad der skelner dem fra.

Generelle egenskaber

Nedenfor er et par punkter af generel karakter:

 1. I de fleste tilfælde anvendes aluminium- og stål C-, U-, L- eller T-formede produkter til konstruktionen, som kan være flere meter lang: 3, 3,5, 4 m. Sådanne produkter fremstilles ved koldrullning.
 2. Når en ståldel er støbt, skal et metalbånd, der er 0,6 mm tykt, være råmaterialet til det. Den drives via profilbøjningsmaskiner, ved udgangen næsten færdig produkt.
 3. Hvis dette er nødvendigt af omstændighederne, kan kunden ansøge om virksomheden med en anmodning om at fremstille et produkt med en ikke-standardstørrelse. En lignende tilgang anvendes af udviklere i tilfælde af opførelse af store faciliteter.
 4. Et af designelementerne i nogle dele til hængende lofter er tilstedeværelsen af ​​stivere placeret i længderetningen.
 5. Beskyttelse af produkter mod fugt og overophedning sker ved at påføre overfladen af ​​forskellige beskyttende belægninger afhængigt af formålet med hver enkelt type. For eksempel er Knauf-dele beskyttet ovenfra med et tyndt lag zink, og selv i udskæringsstedet behøver de ikke længere at blive behandlet.

Rack-mount profiler

Kort kaldes "PS" og har formen af ​​bogstavet "P". Hovedformålet er opførelsen af ​​lodrette dele af rammer til gipsplader, gipsfiberbeklædning, alle slags vægge og skillevægge. Jeg bruger dem altid sammen med de vejledende artikler i forhold til dem.

Rackmounter har følgende:

 • Tilstedeværelsen af ​​riller placeret langs hele længden, hvilket signifikant øger stivheden af ​​selve produktet;
 • rillen angiver fastgørelsesstedet under installationen af ​​det modstående materiale;
 • Monteringshullerne i produktkroppen letter installationen af ​​kommunikationslinjer.

Guide produkter

Forkortet navn "Måned" og har en U-formet. Det bruges til at skabe hoppere, der forbinder rackprodukterne i design til hængende lofter, vægge osv. Og er normalt indsat i dem. Mon anbefales til parvis brug med en PS, der svarer til den i størrelse.

For PS-profiler er det typisk:

 • Tilstedeværelsen af ​​monteringshuller til plastdykninger ∅ 8 mm, hvilket forbedrer installationsarbejdet lidt.
 • tilstrækkelig hyldebredde til at sikre pålidelighed og lethed at fastgøre fastgørelsesanordninger.

overliggende

Mærkning påskrift - "PP". Formular i form af bogstavet "P". PP-profilens størrelse kan variere og er 27 og 60 mm med en vægtykkelse på 0,6 mm. Ud over de tidligere arter udfører PP bedst deres funktion, når de bruges sammen med produkter, der står i forhold til dem. Navnet på den del angiver direkte dets anvendelsesområde.

 • har på kroppen tre parallelle stivere;
 • fastgjort til loftet på de hængende elementer;
 • til fastgørelse af beklædningsmateriale anvendes som regel den bredeste del, 6 cm bred.

kantet

Forkortet formular - "PU". Formen på produktet af denne type ligner hjørnernes form - "L". De bruges som elementer til beskyttelse af strukturer mod alvorlige skadelige virkninger, montering på hjørne dele.

Bemærk: Som et materiale til installation anvendes forskellige plasteringsmaterialer, for eksempel gipsforbindelser.

Forskellen i vinkel detaljer er, at der er adskillige små huller på hans krop, hvorigennem fikseringsmaterialet trænger ind. Dette styrker deres position stærkt efter tørring. Denne opfattelse kaldes også perforeret på grund af flere huller.

bue

Den korte form af indskriften - "PA". Formålet med den buede profil er at forbinde elementer, der er forbundet i forskellige planer og understrege rigtigheden af ​​det buede hvælves form. De anvendes med succes både i enkeltplanet loftkonstruktioner og i flere niveauer.

Særlige træk ved PA:

 • kan fremstilles ikke kun af metal, men også af plast;
 • plast PA er installeret på yderste hjørner oven på foringen, mens metal PA profiler anvendes til fremstilling af rammen og det modstående materiale er fastgjort til dem;
 • afviger i bøjningsradius
 • Individuel længde på 3 m eller 6 m.

Her beskrives kun de mest tilgængelige typer til overflader, som blev den mest udbredte. Nogle gange klarer faglærte håndværkere at udveksle visse typer produkter til overfladen, men det er kun berettiget, hvis den lokale udskiftning og løsningen ikke kan påvirke styrken af ​​hele strukturen.

Guider og profiler til montering af strækloftet

Funktioner ved installation af spændeklude er i det faktum, at et stof eller et filmprodukt strækkes på et bærerelement monteret på væggen omkring rummets omkreds. Dette produkt kaldes baguette eller profil. Det skal modstå den betydelige indsats for at bryde, som har et spændingsstof. Derfor skal profilen til strækloftet være tilstrækkeligt holdbart og pålideligt. Afhængig af mekanismen for fiksering af lærredet adskilles flere typer profiler. Derudover er de forskellige i det materiale, de er fremstillet af.

Hvad er en loftsprofil?

Loftprofil er en metal- eller plastskinne, som er fastgjort til væggene eller loftet. Strækning af loftet sker kun ved brug af denne særlige del. Endvidere afhænger pålideligheden af ​​lærredens fastgørelse i baguetten af ​​låsemekanismen, og styrken af ​​fastgørelsen af ​​profilen til væggene er direkte relateret til væggens materiale og fastgørelsestrin for fastgørelseselementerne.

I fabrikkens profiler er der en længde på 2500 mm. Om nødvendigt kan de skæres. I forbindelse med montering af spændevævet fastgøres disse understøtningselementer først til væggene i rummet ifølge mærkning, og kun derefter udføres klæbens installation. Under installationen er der dannet et lille hul rundt om loftet mellem lærredet og væggen. Den er dækket af en loftsplint, en dekorativ indsats, der følger med nogle profiler, eller med et specielt overlag, der kan købes separat.

Nogle vedhæftningssystemer giver dig mulighed for at frigive en klud eller film fra en baguette. Dette er kun muligt i systemer med en harpoonfixeringsmekanisme. Længden af ​​lærredets omkreds skal være en særlig harpun. Takket være ham kan produktet demonteres og geninstalleres op til 8 gange.

Advarsel! Profilen er i stand til at modstå ikke kun strammekraften på lærredet, men også vægten af ​​en stor mængde vand, som akkumuleres på filmcoatet efter at være oversvømmet ovenfra. En sådan styrke sikres ved, at baguetten er i stand til at modstå en belastning på 20 kg / m².

Loftprofilens komponenter:

 • samling del;
 • slot element.

Den første del er placeret langs hele længden af ​​produktet og er dens bærerbase. Med det er elementet fastgjort til loftet eller væggen. Låsedelen er beregnet til fastgørelse af spændingsfilmen eller stoffet. Faktisk er det en lås, der holder det strakte lærred i en stew. Nogle typer låse giver dig mulighed for at justere spændingen på nettet under installationen. Der er tre typer låse, der hver især er kendetegnet ved princippet og pålideligheden af ​​fikseringen. Prisen og populariteten af ​​disse produkter er også forskellige.

Typer af profiler til hævede lofter

Afhængig af den overflade, som baguetten er fastgjort på, skelnes væg- og loftsprofiler til et strækloft. I dette tilfælde er loftproduktet på grund af den bredere monteringsdel mere holdbar. Hvordan strækloftet er fastgjort afhænger stort set af typen af ​​bæreelement.

Det er vigtigt! Afhængig af den anvendte profil er spændefladens minimumshøjde 1 cm for loftprodukter og 3 cm til vægelementer. Overholdelse af minimumsafstanden er kun mulig, når den relative fladhed på basisfladen.

Ud over væg- og loftprodukter er der:

 1. Universalelementer, der kan monteres på væg eller loft. I dette tilfælde afhænger den nederste mindste højde af installationsstedet og profilens højde. Nogle universelle baguetter giver samme reduktion uanset installationsstedet.
 2. Dividende profiler er vejledninger til stræklofter, der bruges til konstruktion af strækbelægninger på flere niveauer. De vil også være nødvendige, når der opstilles et flerfarvet loft på et niveau. Dette produkt er monteret i stedet for sammenføjning af to paneler, derfor er det produceret til montering i loftet.
 3. Fleksible baguetter er nødvendige for at fastgøre strækloftet til en buet gipspladeboks. Sådanne produkter kan bøjes i en eller to fly. For at give den nødvendige fleksibilitet i elementets hylder er der specielle slots. Sådanne bærende dele fastgøres med et minimumstrin på 2-5 cm.

Udover klassificering efter formål er profiler skjult eller delvist synlige. I det første tilfælde er det helt skjult i rillen bag spændingsvævet. Et lille mellemrum, der fremkommer efter kludets installation, er lukket med en dekorativ indsats eller støbning.

Plastprofiler

Plastprofiler bruges normalt, hvis du skal installere et strækloft til gipsplader, faste mursten eller betonvægge. Når du skruer baguetten på gipsvæggen, er det vigtigt, at fastgørelseselementerne ikke kun er fastgjort i gipspladen, men også i stållejerprofilen, der anvendes ved installation af systemer fra gipsplade. Bogmærke denne detaljer skal gives på forhånd i fase af installationen af ​​gipsvægge strukturer. Ellers vil lynlåse nemt bryde ud af løs gips på grund af spændingskraften på nettet.

Stivheden af ​​plastproduktet er lidt lavere end den af ​​sin aluminiummodel. Derfor fastgøres fastgørelsesdele i trin på 100 mm for at tilvejebringe den nødvendige styrke af fiksering. Da plastposen er mere fleksibel end aluminium, og der ofte monteres fastgørelseselementer, sikrer dette sig, at produktet er fastgjort til formen på vægoverfladen. På grund af dette reduceres sandsynligheden for revner, og behovet for at bruge indsatser forsvinder.

Aluminiumsprofiler

I sammenligning med PVC-produkter er aluminiumprofilen for stræklofter mere holdbar, og derfor bruges den ofte ved montering af paneler på et stort område. Aluminiumsemballager anvendes ofte, når du installerer tekstilbelægninger, der ikke er så modstandsdygtige som film, og derfor kræver mere spænding. Lette og stive aluminiumsplader giver dig mulighed for at skabe en glat understøtningsramme, selv på ujævne vægge.

Aluminiums baguetter fremstilles med to typer låse - hæftning og harpun. Fastgørelseselementer i sådanne elementer skrues i trin på 15-30 cm. Jo større spændingsstyrken på lærredet er, desto mindre er trinet. Hyppigheden af ​​montering af skruer afhænger af rummets rum.

Fordele og ulemper

Blandt de positive kvaliteter af plastic baguetter værd at bemærke følgende:

 • høj fleksibilitet
 • rimelig pris;
 • fraværet af revner, der kræver dekorative indlæg;
 • gentager præcis formen af ​​overfladen, til hvilken den er fastgjort;
 • Passer til nogen af ​​de tre typer af låse;
 • Da plastiket ikke strømmer, beskytter det montøren mod uhelds elektrisk stød, hvis skruen kommer ind i ledningerne.

Det er vigtigt! Ulemperne ved plastelementer er deres lave stivhed. Derfor bruges de kun ved montering af elastiske filmbelægninger på små og mellemstore områder.

Fordele ved aluminiums baguetter:

 • På grund af den gode styrke er produkterne velegnet til montering af stofklæder, der kræver meget spænding;
 • egnet til montering af paneler i store områder
 • rake er letvægt;
 • Selvdrejende skruer kan skrues ind med et stort trin;
 • bruges til ensartet spænding af PVC-paneler i et rum med ujævne vægge.

Manglen på aluminium monteringer er, at de kun kan have en harpoon eller hæftemekanisme. Derudover udfører aluminium elektricitet godt. Når du er installeret på en ujævn overflade, skal du bruge en dekorativ indsats til at skjule hullerne.

Stretch Ceiling Mounting Systems

Afhængigt af låsens design er der tre typer låsemekanismer i en baguette:

 • harpoon mekanisme;
 • kile (hæftning) lås;
 • klipsfiksering.

Hver art har sine fordele, ulemper og egenskaber ved brug. For at vælge en passende låsemekanisme skal du forstå funktionerne i hver lås.

spyd

Tøj, der har en specielt svejset fortykning omkring omkredsen hedder harpunstræklofter. En særlig polymerstrimmel svejses langs kanten af ​​skærpanelet med højfrekvente strømme. I snit ligner den en harpun. Denne fortykning under installationen er gemt i låsen med en speciel trowel. Om en pålidelig fastgørelse af en harpun i lås taler karakteristisk løg.

Harpunen til stræklofter bruges kun sammen med polyvinylchloridfilmduv. Fordelene ved brugen er, at stoffet om nødvendigt kan demonteres for at rengøre det eller i varigheden af ​​reparationen og geninstallere det på samme sted.

Fordelene ved harpoon lås: høj pålidelighed af fiksering, enkel og hurtig installation. I denne henseende er harpoon låse baguetter dyrere. Den eneste ulempe ved at bruge profiler med harpoon låsemekanismer er, at når en harpun er slået fra på et lærred, er det ikke muligt at reparere det på egen hånd.

klip

Klipsfastgørelsesmekanismen består i at fylde stoffet mellem to klip, der forbinder i en spids vinkel. Låsen er ikke egnet til montering af filmpaneler. De er ret tynde og glatte, så de glider let ud af en sådan lås. Stoffbelægninger har en lærredstekstur, tykkere, så de holdes sikkert i klipset.

Fordelene ved klemlås i et lille fald i loftet. Mindsteafstanden fra basisfladen er 10 mm. Til fremstilling af klipsfastgørelsesanordninger anvendes kun plastik, fordi det giver det bedste greb med lærredet.

Den mest acceptabel med hensyn til pris betragtes kilelås. Men mekanismen til at fastsætte hans sværeste. Produktet består af en monteringsdel og en aftagelig lås, som er en kile. Det kaldes også ekspansionsperle. Det fastgør sikkert lærredet i en baguette, og efter installation er den skjult af en dekorativ indsats.

Installationssekvensen er som følger:

 1. Kanten af ​​den forberedte og skåret klud er lagt på baguetten fastgjort til væggen.
 2. En perle er placeret oven på den. Det skal være over profilsporet.
 3. Derefter bringes perlen ind i låsen, hvilket sikrer en pålidelig fastgørelse af spændbelægningen.
 4. Overskydende væv eller film, der rager ud under kilen, skæres med en brevpapirkniv.
 5. Slidsen lukker en dekorativ hætte.

Til installation i en baguette med et killåsstof eller PVC-klud skæres med en kant på 15-20 cm rundt om omkredsen. Samtidig svejses ingen fortykning langs kanten. Ulempen ved en sådan fikseringsmekanisme er, at det efter afmontering af kluden ikke er muligt at geninstallere det i samme rum på grund af manglende kvoter, som er nødvendige for at spænde produktet.

Profil for stræklofter

Tidligere blev stræklofter kun brugt i tilfælde hvor det var nødvendigt at skjule synlige og ret stærke defekter i loftoverfladen. Men i dag er spændingsstrukturer ikke kun funktionelle, de er også meget smukke og er et vigtigt element i designet af mange interiører.

Plastic baguette til stræklofter

Udover selve lærredet har opførelsen af ​​et sådant loft en profil, også kaldet en baguette. Profilen er fastgjort på væggene i en bestemt højde eller på et betong- eller trægulv, og lærredet spændes. Den er igen fastgjort i profilens klemmer og strakt til en perfekt flad overflade.

Aluminiumprofil til strækloft

En god baguette skal være pålidelig, holdbar, nem at installere og når du strækker loftet. Derudover skal den fastholde nettet og ikke tillade dets vindstød eller frigivelse i fremtiden. Det er svært at vælge en profil, der opfylder alle disse krav uden minimumskendskab.

Profilvisninger

Baguette til strækloft er en lang profil af komplekse tværsnit opnået ved at trække det opvarmede og plastiske materiale gennem hullet i den passende form på specialudstyr. Denne proces kaldes ekstrudering.

Konventionelt er profilen opdelt i to dele - låsen, som tjener til at fastsætte og spænde loftet (fremstillet af polyvinylchlorid eller polyesterstof) og planet til fastgørelseselementer. Opgaven udført af den sidste del er tydelig fra navnet - i dette plan, når der installeres baguetter, hulles bores, hvorefter fastgørelseselementer sættes i (f.eks. Skruer med dowels) og profilen er fastgjort under loftet.

På fastgørelsesoverfladen er det opdelt i følgende typer.

 1. Wall - baguette fastgjort til væggen under hovedloftet eller på en hvilken som helst anden lodret overflade.
 2. Loft - lås og plan til fastgørelsesanordninger er indrettet således, at profilen skal monteres på beton eller træloft eller på en anden vandret overflade.
 3. Universal - egnet til montering på både væg og loft.

Typer af profiler til strækloft

Det er vigtigt! Universal baguette bruges ofte til lofter i rum med komplekse geometrier. For eksempel, hvis der er nicher i rummet eller der er møbler, der optager hele rummet fra gulvet til loftet, og det er umuligt at strække lærredet over det.

Enhed af profilmekanismen

Derudover er der særlige typer baguetter.

 1. Separat - bruges i store rum, hvor det er upraktisk at lave en klud, som den ligger under sin egen vægt. Derfor er det nødvendigt at bruge flere lærduer på steder med et areal på over 60 m 2, hvor de er fastgjort ved hjælp af en separat baguette, som har to låse i sin konstruktion.
 2. Hjørne - består af to dele, den første er fastgjort til væggen, den anden - til loftet. Deres låse er placeret på en sådan måde, at lærredet strækker sig lodret til den første del og horisontalt til det andet. Hjørne baguette bruges til at skabe stræklofter på flere niveauer eller at omgå fremspringende elementer, såsom bjælker.

Hjørneprofil til tofladens loftslofter

Fleksibel aluminiumsprofil

Stræk loft kompleks form

Det er vigtigt! Den separate profil bruges ikke kun til værelser med et stort område, men også i tilfælde hvor det er nødvendigt at installere to eller flere lærred af forskellige farver og former. Dette giver dig mulighed for at sprede udsmykningen af ​​loftet i rummet og realisere usædvanlige designideer.

En separat profil bruges også, når det er nødvendigt at installere to eller flere lærrede i forskellige farver og former.

Skelne også mellem synlige og usynlige profiler til stræklofter. Alt er enkelt - det første kan ses selv med en strakt lærred, den anden er helt skjult bag den. Det skal forstås, at baguettes synlighed ikke betyder, at dine gæster vil blive tvunget til at overveje strukturelementerne i strækloftet - profilen er let lukket med et specielt dekorativt foring. Og nogle synlige profiler er allerede udstyret med en attraktiv bund.

Typer af profiler: a - synlig, b - skjult

Baguette med dekorative indsats

Baguetter til strækloft - materialer

I dag fremstilles disse profiler enten af ​​aluminium eller af fast polyvinylchlorid (PVC). Begge materialer har deres egne egenskaber, fordele og ulemper. Overvej dem mere detaljeret.

Aluminiums baguetter optrådte først, fordi de tidligere blev brugt meget oftere - selv efter udseendet af plastanaloger - i kraft af vane. Sådanne profiler har stor styrke og pålidelighed og er bedst egnet til fastgørelse af store massive paneler. Derfor har aluminiums baguettes holdbarhed ingen klager.

Profiler til stræklofter (aluminium)

Ulempen ved denne profil for hævede lofter - fortsættelsen af ​​dens fordele. Aluminium er selvfølgelig et let, blødt og formbart metal, men i sammenligning med polyvinylchlorid har den for stor stivhed og masse. Derfor er det meget vanskeligt at skabe flere niveauer og buede strukturer med den. Derudover skal hullerne til fastgørelseselementer i aluminiums baguetten bore i forvejen, "på jorden". Og selvfølgelig er metalprofiler dyrere.

Profil for strenge aluminium lofter

Plastpåsuetter dukkede senere end aluminium, men over tid overvandt de mistillid til specialister og fik deres andel i dette område. Sådanne profiler kendetegnes ved lethed, lav pris, de er lettere at håndtere. PVC-baguetter bøjes godt, så med deres hjælp skaber de unikke og usædvanlige stræklofter af komplekse former. Men for store og dermed tunge paneler er de ikke egnede - under en stor belastning kan plastprofilen bøjes eller endda briste (sidstnævnte indikerer en lav kvalitet på produktet og en overtrædelse af fremstillingsteknologien).

Plast h-formet profil

Typer af klemmer

Canvas stræk loft fastgjort til baguette med klip. Disse klemmer er af tre typer, varierer i design, pålidelighed, installationskompleksitet og omkostninger.

Shtapikovy klip. Profilen til fastgørelse af denne type er lavet med en lås af en vis form og lukkede perler - aluminiumsskår af trekantet tværsnit, hvor en af ​​siderne har en afrunding. Med denne fastgørelsesmetode må lærredets længde og bredde være større end de tilsvarende indikatorer i rummet.

Shtapikovy måde at montere strækloftet på: 1 - shtapik; 2 - baguette; 3 - loft klud; 4 - hovedloftet 5 - dekorative overlay; 6 - væg

Lerret er drevet ind i en baguette, og så sættes en perle ind i låsen, som presser på profilen og retter materialet. Afslutter processen med montering af foringen, som presser hele bunden. Desuden tjener det som et dekorativt element i strækloftet.

De vigtigste fordele ved et sådant klip er lave omkostninger og nem håndtering. Det er også forholdsvis let at afmontere hæfteklipset for at få adgang til loftet. Men under installationen bliver webben deformeret, og derfor anbefales det ikke at demontere og genmontere. En anden sådan fastgørelsesmetode er ikke bedst for tunge baner - den kan hoppe ud fra under perlen på et tidspunkt.

Den næste type klemme, som modtog bred distribution - harpun. Ved denne fastgørelsesmetode omkring lærredets omkreds fastgøres kantene i form af kroge af komplekst tværsnit, der kaldes harpuner. Ved montering af filmen opvarmes og fastgøres i en baguette med harpuner, først i hjørnerne, så langs resten af ​​omkredsen. Hook, der kommer ind i profilen, komprimeres, men så unclenched, hooked på fremspringet i sektionen af ​​baguette.

Harpoon metode til fastgørelse af et strækloft: 1 - en harpun; 2 - baguette; 3 - lærred; 4 - hovedloftet 5 - dekorative overlay; 6 - væg

Fastgørelse på tilsvarende måde viser sig at være meget pålidelig, hvilket gør det muligt at bruge harpunklemme til et stort og dermed tyngre blad. Men prisen på en sådan profil er betydeligt højere end den, hvor fastgørelsen finder sted ved hjælp af perler.

Profil monteringsskema med harpoon fastgørelsessystem

Det er vigtigt! Krogene selv er fastgjort til polyvinylchloridfilmen på scenen for at gøre kluden på specialudstyr. Samtidig skal rummets størrelse omhyggeligt opretholdes, hvilket lidt øger filmproduktionstidspunktet.

Et andet fastgørelsesprincip er klippet. Det bruges mere sjældent, og for det meste til stoflofter (som f.eks. CLIPSO). Baguetten af ​​denne type har et klip af to fly, mellem hvilke et ark indsættes under installationen. Resultatet er et medium med pålidelighed.

Klemmetode til fastgørelse af et strækloft: 1 - klip; 2 - loft 3 - væg; 4 - hovedloft

Beregning og forberedelse

Det første trin i alle reparations- og efterbehandlingsarbejder er beregning og planlægning. Før du begynder at fastsætte baguetter skal du måle alle rummets vægge langs længden.

Derudover er det nødvendigt at måle længden af ​​diagonalerne - værelserne under konstruktionen er ikke ideelle, og dette bør tages i betragtning. For værelser med kompleks form eller med buede sektioner er denne proces kompliceret.

Sådan måles strækloftet

Efter afslutning af målinger er det nødvendigt at bestemme, hvor mange materialer der er behov for. Et eksempel på en liste over nødvendige materialer og værktøjer findes i nedenstående tabel.

Tabel. Værktøj og materialer, der er nødvendige til montering af baguetter.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Til installation af stræklofter anvendes en aluminiumsloftprofil af forskellige typer og former. Hvis du står over for selvmontering af dette loft, anbefaler vi dig at finde ud af, hvilke profiler der findes, hvilke kvaliteter de har, og hvilken som helst at foretrække.

Generelle oplysninger

Strækloft, som du ved, er en vinylfilm eller stof strækket under loftet. I dette tilfælde er nettet fastgjort til væggene ved hjælp af profiler, der også kaldes fastgørelsesstrimler eller baguetter.

De er også ansvarlige for at give strukturen en vis form, hvis loftet ikke er glat, men for eksempel to niveauer.

Med andre ord udgør baguetter (profil) en stiv ramme af strækloftet, der er dækket af lærred. Derfor er de i høj grad afhængige af præstationen af ​​efterbehandling som styrke og holdbarhed.

Derudover er filmen sædvanligvis justeret i vandret plan ved hjælp af monteringstrimler, medmindre selvfølgelig baguetten er fastgjort til loftet. Det følger heraf, at valget af en profil skal gives ikke mindre opmærksomhed end valget af selve lærredet.

Hvorfor aluminium

Fastgørelsesstrimler til stræklofter er opdelt i 2 typer afhængigt af materialet:

Aluminiums loftsprofil har mange fordele:

 • Varmebestandighed. Den ændrer ikke styrken ved enhver temperatur, hvilket fordelagtigt adskiller den fra plastmodellen, som ved lave temperaturer bliver skør og ved høje temperaturer er den for blød og fleksibel;
 • Styrke. Kan modstå en meget større belastning end analog polyvinylchlorid. Derfor anbefales det at bruge det primært til lofter med et stort område. Nogle producenter hævder, at deres aluminiumsloftprofil kan modstå belastninger på op til 100 kg pr. 1 m2 lærred;
 • Form stabilitet. Den deformeres ikke over tid, hjørneprofilerne holder hjørnet godt;
 • Holdbarhed. Overvejede produkter kan genanvendes, så de er næsten evige.

Ulempen er, at prisen på et aluminiumprodukt er lidt højere end for en vinylækvivalent. Men forskellen er ikke særlig stor.

En anden ulempe er, at aluminiumsemballager ikke er så fleksible som plastik, hvilket gør dem vanskelige at fastgøre til buede overflader. Derfor, hvis væggene er ujævn, skal du fiksere fikseren på et halvcirkelformet karnap, så det er bedre at bruge en fleksibel plastprofil.

Vi fandt ud af, hvilke egenskaber aluminiumsprofilen har et loft. Lad os nu tage et kig på alle dens typer.

Så i salg kan du finde følgende typer af disse produkter:

 • Til montering af filmen uden mellemrum
 • h-formet;
 • universel;
 • loft;
 • U-formet væg;
 • docking;
 • Duplex;
 • At oprette en 3D-effekt.

Nedenfor betragter vi dem mere detaljeret.

Til installation uden clearance

Et fastgørelsesorgan til gummiløs montering indebærer en harpunmetode til fastgørelse af filmen. Dens princip er baseret på det faktum, at den såkaldte harpun er fastgjort langs kanten af ​​kluden, dvs. krog, der er indsat i profilen.

Den nederste del af harpunen, som er placeret over baguetten, er let bøjet mod væggen, og det betyder, at den trykker let på panelet, derfor er der praktisk taget ingen mellemrum langs lofterens omkreds. Derfor er der ikke brug for en dekorativ plastindsats, som ikke altid ser harmonisk ud i indretningen.

Dette produkt har følgende fordele:

 • Fleksibilitet. På grund af det faktum, at profilen er ret flad, er den blottet for ulemperne ved andre aluminiumsfastgørelsesanordninger, dvs. det er let at bøje det med egne hænder til montering på buede vægge;
 • Den nemme montering af filmen. Harpunen er let og hurtigt indsat og, om nødvendigt, lige så let fjernet fra monteringsbjælken.

Ulemperne ved dette produkt er som følger:

 • Det er svært at finde en sådan baguette på markedet, og derudover tilbyder ikke mange virksomheder, der beskæftiger sig med installation af stræklofter, installation ved hjælp af denne teknologi;
 • Den gapløse harpun monteringsmetode er en af ​​de dyreste.

Væg h-formet

Vægh-formet aluminiumsprofil til lofter er en af ​​de mest almindelige. Derudover er der flere typer af det til salg.

En af de vigtigste forskelle er metoden til montering af nettet, hvilket kan være som følger:

 • Harpun - fastgørelsesprincippet svarer til det, der er beskrevet ovenfor. Den eneste forskel er, at harpunen ikke presser filmen mod væggen, så hullet er lukket med en vinyl dekorativ indsats;
 • Til hæftemontering adskiller denne fastgørelsesmetode sig fra harpunteknologi, idet filmen er fastspændt af en indsat perle. Som følge heraf øges filmforbruget lidt, da der er brug for en vis margin for fastgørelsen. Men så er fastgørelsesmetoden selv billigere, dvs. selve filmen er billigere, da der ikke er nogen harpuner fastgjort til dets kanter.

Vær opmærksom! Der er også en cam- eller klipfixeringsmetode. Dens princip er baseret på det faktum, at baguetten selv klæber kluden som et tøjspids. Det er meget enkelt og bekvemt, men aluminiumsprofiler til sådan installation eksisterer ikke.

Produkterne kan også variere i form og vægt. Sidstnævnte varierer fra 155 til 250 g pr. Lineær meter. Jo tungere produktet er, desto mere holdbart er det.

Væg h-formede fastgørelsesanordninger har følgende fordele:

 1. Evnen til at ændre loftniveauet ved vilje, dvs. hvis det er nødvendigt, kan det udelades, for eksempel for at skjule kommunikation eller isolering bag lærredet;
 2. Tillader nem justering af filmen, selvom basen er ujævn.

Som sådan er ulemperne ved den h-formede profil, bortset fra behovet for at montere en dekorativ hætte, nr. Derfor monteres 80-90 procent af lofterne på denne måde.

kombineret

Den kombinerede profil af h-formet adskiller sig ved at dens øvre "hale" er bøjet i forhold til hoveddelen af ​​planken i en vinkel på 90 grader. Takket være denne løsning kan baguetten fastgøres til vægge og loft. Derfor kaldes det kombineret eller universelt.

Med denne lukning kan du afslutte loftet med en film, der ikke når væggene.

Denne profil kan bruges i følgende tilfælde:

 • Ved arrangement af de skjulte nicher til gardiner;
 • Hvis det ikke er muligt at vedhæfte profilen til væggen, for eksempel, hvis der holdes kommunikation på fastgørelsesstedets placering.

Ulemperne ved dette produkt er som følger:

 • Øget stivhed, da aluminiumsloftprofilen af ​​denne type faktisk er et hjørne. Derfor kan den ikke fastgøres på buede overflader og ujævne vægge;
 • I tilfælde af montering af baguetten til loftet skal sidstnævnte være glat, ellers vil kluden blive strakt ujævnt. Denne ulempe gælder for alle loftmonteringer, så vi gentager ikke længere;
 • Høj pris sammenlignet med h-formet analog på grund af øget vægt.

Tip! For at justere strækloftet i et vandret plan, når du installerer loftstrimlen, kan du bruge foringen af ​​forskellig tykkelse.

overliggende

Navnet på dette produkt taler for sig selv - det kan kun bruges til fastgørelse til loftet eller andre vandrette overflader.

Dens største fordel over universelle og h-formede fastgørelseselementer er, at den har en mindste højde, dvs. giver dig mulighed for at sikre spændingsvævet så tæt som muligt på overfladen af ​​bunden. Derfor anbefales loftsstrimler at blive brugt i værelser med lave lofter.

Hvad angår minuserne, omfatter disse følgende punkter:

 • Stivhed på grund af vinkelformen, som udelukker muligheden for montering langs buede vægge;
 • Højere omkostninger end vægmonteret modstykke, men lofthardware er billigere end universelle.

U-formet væg

U-formet aluminiumsprofil til hævede lofter er et alternativ til den h-formede analoge. I modsætning til sidstnævnte har denne lukning en jumper mellem de to striber, hvilket giver den stivhed og styrke.

På den ene side er det godt, da produktet kan modstå en stor belastning. På den anden side tillader ikke den ekstra kant at bøje fastgørelseselementer til montering på buede overflader. Resten af ​​fordele og ulemper er den samme som for den h-formede stang.

docking

Denne fastgørelse er designet til at forbinde to forskellige baner i samme plan. Det bruges i tilfælde af at baseområdet overstiger 80 kvadratmeter.

Behovet for at bruge docking fastgørelseselementer skyldes det faktum, at det er umuligt at dække et stort loft med en klud, selvom svejses sammen.

Oftest er brugen af ​​dette produkt placeret i salgsområder såvel som andre offentlige steder. Hvad angår fordele og ulemper, giver det ikke mening at diskutere dem, da der stadig ikke er noget alternativ.

Det eneste, der skal bemærkes, er, at det er fastgjort til et vandret plan, angiver niveauet på lærredet. Et andet ikke meget behageligt øjeblik er kløften mellem to film, som er maskeret af en dekorativ hætte.

Duplex

Som du sandsynligvis gættede, er denne aluminiumsprofil beregnet til lofter, der har to niveauer, eller rettere for deres enhed. Den bruges til dockning af lærred placeret på forskellige niveauer. På samme tid dannes der ingen teknologiske huller mellem lærredene.

Det skal bemærkes, at forskellen mellem lærredene afhænger af bredden af ​​dette produkt, dvs. trin højde. Standardudvalget er en 600 mm bred strimmel. Men hvis du ønsker det, kan du finde modeller af ikke-standardstørrelser.

Dens største fordel er enkelheden af ​​enhedens to-niveau lofter. Der er en minus - det er svært at finde produkter af ikke-standardstørrelser til salg.

At skabe en tredimensionel effekt

Denne lukning gør det muligt at indstille flere lærred på forskellige niveauer for at opnå en tredimensionel effekt. For eksempel kan skyer blive afbildet på den øvre film, og flyvende fugle på en gennemsigtig film placeret nedenfor. Resultatet er et tredimensionalt billede.

Baguetten kan også bruges til montering af perforerede lofter. Sidstnævnte består også af to lærrede.

Det nederste stof har mønstre dannet af huller i forskellige former. Gennem disse huller kan du se det øvre stof, som har en anden farve fra bunden.

Denne baguette giver dig mulighed for at udskifte et par vægbeslag installeret på forskellige niveauer. Som følge heraf reduceres materialomkostningerne, og selve installationsprocessen accelereres.

Installationsvejledningen til denne profil samt dens grundlæggende egenskaber ligner andre monteringsbeslag.

konklusion

Nu ved du alt om aluminiumsloftprofilen, og hvilke typer baguetter til stræklofter findes. Og du vil ikke være svært at vælge den bedste løsning korrekt. Men inden du handler, anbefaler vi, at du desuden ser en video om dette emne.

Profil for stræklofter

En universel aluminiumprofil til stræklofter giver mulighed for hurtigst mulig installation af PVC-film. Afmontering af spændingsarket ved hjælp af en sådan profil udføres også med lynhastighed.

Tekniske egenskaber og fordele ved aluminiumsprofil

Produktionen af ​​profiler til stræklofter er baseret på stemplingsteknologi. Det monolitiske design kombinerer fastgørelsesegenskabernes egenskaber og kilsporet bruges til fokusering. Modstand mod intensiv belastning er tilvejebragt ved hærdning, som udføres umiddelbart efter stempling.

På grund af profilens stivhed garanteres sikkerhed og holdbarhed af monteringen. Når snit er perfekt bevaret vinkel. Frontvæggen har en optimal tykkelse af profiler, som tjener som garanti for succesfuld opretholdelse af stræklimtets styrke.

Udover høj kvalitet og pålidelighed af brugen, glæder aluminiumprofilen funktionalitet. Produktet kan genbruges: Du kan installere og fjerne PVC-film i profilen flere gange. Dette er en nyttig funktion, om nødvendigt, omgående at reparere loftet eller installere en ny film.

Typer af profiler til hævede lofter

Der er flere typer profiler til PVC film: loft, væg (h-formet), tilslutning og speciel.

Vægprofilen er optimal til fastgørelse af nettet omkring rummets omkreds til vægkonstruktionen (monteringsteknologien er ens, når man arbejder med profilen af ​​hævede lofter).

Loftprofil giver dig mulighed for at vedhæfte filmen på kanterne til overfladen af ​​et standardloft. Denne løsning er relevant, hvis der ikke er mulighed for vedhæftning til væggene.

Tilslutningsprofilen bruges til at installere syede stoffer.

Specielle profiler kan variere afhængigt af kompleksiteten af ​​design og installationssted.

Til arbejde med volumetrisk og krøllet design anbefales en universel aluminiumprofil.

Du kan bestille en kvalitets aluminiumprofil til hævede lofter fra producenten i vores firma. Kataloget indeholder forskellige typer profiler, herunder en profil for stigende lofter og overgangsniveauet under baggrundslyset.

Universal Harpoon Aluminum Profile

Harpunmetode er en af ​​de mest pålidelige, når du lægger et strækloft. Langs omkredsen af ​​PVC-folien i form af en krog af et tilstrækkeligt stærkt metal er kantning. Ved hjælp af en sådan kant er lærredet fastgjort i aluminiumsprofilen. Teknologien gør det muligt at reducere lærredets størrelse, fordi filmens spænding udføres sammen med fastgørelsesanordninger.

Den største fordel ved harpunteknologi er, at der ikke er brug for at bruge bundplader på væggene - det vil sige, at hele fastgørelsessystemet er skjult. Dette garanterer yderligere æstetiske kvaliteter, generelt positivt påvirker indretningens muligheder.

Lønsomt køb af aluminiumsprofil

Hvis du leder efter en optimal profil for hævede lofter, giver Moskva en sådan mulighed. Vores firma har sin egen produktionslinje, som fremstiller profiler af forskellige typer. Vi samarbejder også med byggefirmaer, der giver mulighed for at købe aluminiumsprofiler til loftslofter i løs vægt.

profiler

Profil KRAAB 3.0, gapløs system, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for lofter uden maskebånd

Profil "kontur" PF 5642, flydende linjer, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for konturbelysning med udvidet rille.

Aluminiums vægprofil 2,5m Standard

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil til montering af loftet med et harpunsystem

Profilvæg aluminium harponsystem perforeret letvægts (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Perforeringstrin: 5 cm

Profilvæg aluminium harpoon tung (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung profil

Profilvæg aluminium harpoon tung med huller (2,5 m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung perforeret profil

Profil loft aluminium harpun system 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminiums loftsprofil for harpun.

Aluminiumprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Universal profil til installation.

PVC profil væg harpun system 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil for harpunsystem

PVC profil væg harpun system perforeret 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" væg Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til stoflofter

PVC-profil "Clothes Peg" væg med huller Descor, Clipso 2,6m

Formål: Klipsystem

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" loft Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Profil "PVC" Clothespin "loft med huller Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Aluminium profil shtapikovy standard 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofilstandard til.

Aluminium shtapik lette profil 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminium vægprofil letvægt til.

Profil shtapikovy U-formet perforeret 2 m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy aluminium h-formet 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

H-formet aluminiums vægprofil til.

Shtapikovy profil h-formet perforeret 2m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy PVC 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til kilesystem

PVC hvid perle 1m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC-perle til fastgørelse af banen c.

PVC-kilefiksering til separation baguette 2,6 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgør kile til opdelingsprofil

Profil dividende skrå 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Profil adskiller sig tilbøjelig til installation.

Aluminiumdelingsprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Separationsprofil til montering af lofter.

Profil dividende "vinkel" aluminium 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Profil dividende vinkel for.

PVC profil kile dividere 2,6m

Formål: kilesystem

Fastgørelsestype: loft

PVC kile profil

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Profil forbinder aluminium vertikal SP2 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Tilslutningsprofil til loftinstallation.

Profil for niveauovergang med belysning NP-5 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofil for trin.

Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminium stelprofil med lys

Stretch ceiling profiler i online butik

Vores online butik tilbyder en bred vifte af profiler til stræklofter. Her finder du alle former for baguetter til fremstilling af væv og filmrammer, enkelt- og flerniveau systemer.

Online bestilling er en mulighed for hurtigt, komfortabelt og billigt at købe en baguette til stretchlofter engros og detailhandel. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Profil sortiment

Vores online butik sælger aluminium- og PVC-profiler til spændingsstrukturer.

PVC profil til hængende lofter

Polyvinylchlorid-baguetter er fleksible, så de er uundværlige ved montering af lofter på buede overflader. Tæt adhærer ujævne vægge, PVC-profiler skjuler deres defekter.

Installeringsteknologien i Clipo og Descor luksustofter er baseret på brug af PVC-pin-baguetter. Fastgørelsesklips baguettes holder stoffet sikkert. Deres brug reducerer installationstiden og gør det muligt at aflevere maskeringstape.

Vi tilbyder PVC-kile- og kilefordelingsprofiler, kiler, bundplader og vvs-stifter, tøjnåle (lofter og væg) baguetter, perforerede og forstærkede harpunprofiler, stødstop og også glasperler.

Aluminiumprofil til lofter

Metal baguetter er holdbare og pålidelige, holdbare og lette, derfor giver de høj kvalitet og holdbare lofter. Derfor er det aluminiumsprofiler, der er designet til at skabe originale lofter i design og multi-tierede strukturer af forskellige former med eller uden belysning.

I vores butik finder du aluminium harpun-baguetter til svævende lofter, der giver dig mulighed for at skabe en særdeles spektakulær LED-baggrundsbelysning og gør det nemt at udskifte ledbåndet, der er monteret i slidserne under plastik gennemsigtige indlæg.

Multi-level konstruktioner er samlet som designer takket være elementer som loft og væg harpoon profiler til klapløs overgang, gearkasser til KP til belysning, loft stopper med et tværsnit i form af bogstaverne Z og Y.

Samlinger og overgange i komplekse lofter er skabt ved brug af harpun vinkel og universal, opdeling og tilslutning, skrå og lodret baguetter, og en aluminium band-bandage sikrer pålidelig fiksering.

For elskere af indenlandsk teknologi tilbyder vi hæftemetal baguetter (standard, perforeret og letvægts). Blandt de nye produkter i intervallet er Anvend applikationer (0; 0,5 og 40) til udskårne lofter. Og for en skjult hængsel gardiner og lambrequins, vi har et metal loft cornice.

At købe en baguette til stræklofter

Samarbejde med os er rentabel og praktisk. Efter at have valgt synlige eller skjulte, harpoon eller bezgarpunnye, PVC eller aluminium baguetter i vores katalog, kan du betale dem på nogen måde bekvemt for dig:

 • hvis du er i Moskva - i kontanter på vores kontor eller efter levering af kurer;
 • Nonresident-brugere kan bruge Yandex.Money-systemet eller via Alfa-Bank.

Vi udfører levering af profiler og andre komponenter i Moskva og til transportselskabet (med en ikke-hjemmehørende ordre) fra 8-00 til 21-00. Ved bestilling af mere end 30 tusinde rubler er leverancen GRATIS.

Effektivitet og ansvar for godets integritet - garanteret! I Moskva leverer vi ved vores egen transport (uden at løfte varer til gulvet). For levering af varer i Rusland samarbejder vi med mange leveringstjenester: "Business Lines", "PEK", "Baikal Service", "ZheldorAlyans", "SeverKim", "ZhelDorEkspeditsiya" "Elite Trans" osv.

Armstrong Ceiling Suspended Systems

Sorter efter pris

 • 1 af 2
 • >>

Armstrong ophængt loftramme

Den vigtigste del af det hængende loft er rammen. Det er ham der er ansvarlig for sikkerheden og pålideligheden af ​​hele strukturen.

En stor fordel ved rammen af ​​det hængende loft er enkelheden ved montering og brugervenlighed af brugte komponenter. På grund af at vægten af ​​ophængningssystemet til loftet er lille - det kan endda bruges i bygninger med et meget stort område, som udstillinger, indkøbsområder, museer.

Ramme med hængende loft Armstrong er monteret fra profiler, hjørne og bøjler.

Suspenderede loftsprofiler Armstrong

Armstrong loftsprofiler er T-formede lameller lavet af lette materialer: aluminium eller galvaniseret stål. For at forbinde loftsprofilerne med hinanden i deres ender, laves specielle låse.

Der er flere ordninger til samling af Armstrong-hæmmede loftsprofiler, men den, der er vist i figuren, bruges oftest.

Montering af loftrammen Armstrong begynder med montering af hjørneprofilen, undertiden hedder det hjørnet til loftet.

Derefter udføres monteringen af ​​hjælpelinjer: Hovedbæreafsnittet med en længde på 3,7 m og tværgående profiler til et nedhængt loft på 1,2 m og 0,6 m. Armstrong loftmonterede bæreprofiler er monteret på suspensioner. Armstrong loftsafstand mellem suspensioner skal være mindst 120cm.

Suspensionens længde for et ophængt loft kan være anderledes afhængigt af hvor langt loftet skal sænkes. Det afhænger som regel af mængden af ​​kabel- og ventilationsinfrastruktur, såvel som på nem installation af pladerne. Suspensionens minimale længde er 0,5 m. Om nødvendigt kan den reduceres til den ønskede størrelse.

Ved forøgelse af belastningen på loftet, f.eks. Ved montering af armaturer, anbefales det at tilføje yderligere suspensioner for sikkerheden.

Resultatet er en ramme med dimensionerne af firkantede celler 60 cm ved 60 cm, som er meget nemme at installere armstrong loftfliser.

Beregning af komponenter Armstrong loft.

Beregning af komponenter til installation af et hængende loft Armstrong du kan udføre på siden "Regnemaskiner" på vores hjemmeside.

Også ved at kende området og omkredsen af ​​rummet kan du beregne antallet af komponenter selv ved at gange området med de tilsvarende koefficienter.

For transportørprofil: 0,24 * S

Til tværsnit 1,2m: 1,4 * S

Til tværsnitsprofilen 0,6m: 1,4 * S

Til suspensioner: 0,7 * S

Til hjørneprofil: 0,66 * P.

Bemærk, at disse formler er egnede til beregning af komponenter til lofter i et rektangulært rum.

Hvis rummet har ikke-standardparametre, har fremspring eller korridorer, for at eliminere manglen på hjørnet og andre materialer til det hængende loft, anbefales det at opdele rummet i rektangler og beregne antallet af komponenter separat for hver af dem.

Hvis du har svært ved at beregne komponenter til Armstrong-loftet, skal du fortælle vores ledere parametrene i dit værelse eller sende os et diagram, og vi beregner det krævede antal profiler, bøjler og hjørner til loftet.

Du kan købe det nødvendige antal komponenter til et nedhængt loft i vores firma, der sælger byggematerialer.