Baguette til stræklofter

Du bør ikke forveksle en baguette til stræklofter med almindelige stifter, vi laver ofte en sådan fejltagelse. De bruges til konventionelle lofter og gipsvægskonstruktioner, mens en baguette faktisk er en ramme til stræklærred. Desuden rammer rammen ikke bare loftet som et billede, men som et fikseringselement til kluden.

På billedet af fastgørelsessystemet af hævede lofter og baguetter, der anvendes til dette

Typer af baguetter afhængigt af typen af ​​skruer

Baguette til stræklofter - det er en plast eller aluminiumsprofil, som er sikkert fastspændingspanel. Profilen kan fastgøres til væggen eller til loftet. Som du allerede ved, er der flere måder at fastgøre spændingsdugen på:

 • harpoon fastgørelsesanordninger;
 • cam forbindelse
 • shtapikovy mekanisme af fixture.

For hver type strækloft anvendes en bestemt type fiksering, og også til baguetter. Lad os overveje hver især mere detaljeret.

Sekvensen af ​​montering baguette og stretch loft

Baguette til stræklofter med harpoon fastgørelsesanordninger

Dette design af baguetter adskiller sig i sådanne egenskaber:

 1. Baguette med harpoon fastgørelsesanordninger kan være lavet af både aluminium og plast. På grund af sin fleksibilitet kan det gentage de glatte konturer af væggene. Men der må ikke være store forskelle på loftet, da lærredet er monteret i baguetteinstallationens plan.
 2. Til fastgørelse i sådan baguette skal kluden leveres med en speciel lodning - en harpun. Harpoon lodning har en lille plasticitet, som det let kan komprimeres og glider ind i baguetten. Der retter hun sig rettet og fastgør lærredet i profilen.
 1. Hvis det er nødvendigt, fra baguetten med harpoon fastgørelseselementer, kan du nemt frigøre lærredet. For at gøre dette presses den elastiske del af harpunen med en spatel, og lærredet forsynes forsigtigt fra rillen.
 2. Den eneste ulempe ved harpoon fastgørelsespose baguette er umuligheden af ​​dens uafhængige brug. Dette skyldes behovet for at udføre lodning (harpun) rundt om kludets omkreds, og dette kan kun gøres på fabrikken.
 3. Baguette til stræklofter med harpoon mount - den mest pålidelige og hyppigt anvendte profiltype til fastgørelse af PVC-stof.

Harpoon monteringsprincip

Plastic baguette til stræklofter

Baguette med kile fastgørelseselementer

Kile eller hæfteklammer, der passer bedst til selvmontering af lærredet. Baguette til stræklofter med en kile mekanisme til fastspænding af nettet har følgende særpræg:

 1. Wedge fasteners er velegnet til montering af stofplader. Til fiksering foldes kanten af ​​kluden halvt og indsættes i baguettesporet. Derefter indsættes en kil i spalten mellem stoffets folder, som sikkert fastgør lærredet i baguetten. De fremspringende rester af kluden er klipet. Derefter installeres en dekorativ strimmel på baguetten, som desuden presser kilen.

Wedge fastgøringsmekanisme

 1. Installationen af ​​en sådan aluminiums baguette gør det muligt at fremskynde installationen af ​​spændingssystemet, fordi der ikke er behov for at udføre lodning på kanten af ​​kluden.
 2. Baguette til stræklofter med kilefastgørere er ideel til selvinstallation af flere årsager. For det første kræver det ikke præcis opskæring af stoffet på fabrikken (det gøres hjemme med et lille tillæg til installation). For det andet giver en baguette med en kile mount dig mulighed for at indsætte og fjerne kluden op til sin perfekte stretch så mange gange som du vil.
 3. Baguette til stræklofter med kilefastgørelser giver dig mulighed for at genbruge et panel uden risiko for at ødelægge det.

Baguette til kamlofter

Denne lukning er den nemmeste. Dens kendetegn er:

 1. Profilen med cam fastgørelsen er designet som en plade med to kameraer, hvoraf den ene er bevægelig og den anden er stift fast. I det øjeblik du lægger kluden mellem kamrene presser det bevægelige element endnu mere imod den stationære og pålideligt klæber kluden i baguetten.
 2. Et sådant fastgørelsessystem har en ulempe - dårlig fastgørelse af kluden, så disse profiler anvendes bedst i små rum, hvor strækloftet ikke er mere end 20 firkanter.

OBS: Ved brug af en profil med cam fastgørere er det værd at bruge en ekstra fiksering af kluden. Til dette formål kan du bruge overhead lysekroner med en konsol i loftet sinus.

Hvis du vil bruge cam-baguetten i et rum med et stort område, så er det bedre at desuden bruge delingsprofiler for at beskytte kluden mod sagging. De vil beskytte materialet mod rynke.

Vægprofil til montering af spændingsark

Baguette klassifikation

Baguette til hævede lofter kan opdeles ikke kun af den type låsekobling, der anvendes i den, men også af andre funktioner. Klassifikationsbagetter, størrelser og anvendelsesmuligheder er vist i nedenstående tabel.

Tilbehør til stræklofter: aluminium og plastpose, maskeringsbånd, fastgørelsesdele og andre komponenter i bulk.

Virksomheden Your Sky har et ret stort forhandlernetværk, men vi byder altid velkommen til nye partnere og tilbyder de bedste priser på komponenter til hævede lofter. Vi har solgt komponenter i nogen tid, vi har stor erfaring og vigtigst af alt, overkommelige priser for vores partnere. Du kan købe tilbehør til stræklofter i enhver mængde og til enhver tid fra os. Engros lofter fra firmaet Your Sky - dette er det bedste forhold mellem service og fleksible priser.

Priser for profiler til lofter.

Bemærk venligst, at priserne er citeret for forhandlere, der løbende arbejder med os. Find ud af prisen på komponenter til et engangs køb fra vores firmaets ledere.

Priserne for plastpose (profil) til stræklofter.

Skjult fra opmærksomhed: studere baguette til hævede lofter

Hvorfor baguette til stræklofter gør mig så ekstraordinær forening? Det er meget enkelt. Der er i filmen "DMB" en meget mousserende dialog om gopheren, som ikke er synlig, men samtidig er det. På samme måde er der i det ovennævnte loft overfor alles øjne en smuk PVC- eller tekstildug, og formålet med den ufattelige filet forbliver ikke afsløret.

Og det er meget uretfærdigt, for i modsætning til konventionelle lofter, hvor sokkel hovedsagelig kun spiller en dekorativ funktion, er det takket være ham, at hele gulvet holdes sammen. Så jeg vil rette op på sådan en arrogant ignorering af dette strukturelle element og fortælle om dens typer, formål og installationsfunktioner.

Fotofileter i udformningen af ​​strækloftet i sektionen

Enhed og formål

Kort sagt er strækloftet et lærred, strækket og fastgjort under hovedbetonloftfladen ved hjælp af en ramme med specielle baguetter. Derfor underskriver fileterne, for hvis vi for eksempel tegner paralleller med kunst, så beundrer alle her maleriet selv og ikke dets indramning.

Men det er kun fra et visuelt synspunkt, men hvis vi begynder at tale om praktisk og holdbarhed, så begynder basispladerne allerede i et helt nyt lys, da de faktisk er den støttende del af hele strukturen.

Ordning der demonstrerer principperne for installationsteknologi stræklofter ved hjælp af plet

Diagrammet viser, at baguetten til stræklofter består af følgende dele:

 • Direkte profilen selv, som kaldes baguette. Det er en slags bolig, hvor alle andre monteringselementer er forbundet;

Speciel filet til fastgørelse af PVC eller tekstilstof

 • Anker. En plastiklåsforsegling, der omslutter kanten af ​​det spændte lærred og allerede er fastgjort i baguettens hulrum;
 • Dekorativ strimmel. Men dette fragment tjener som en klassisk loftsplint, maskerer og udsmykker forbindelsen mellem loftet og væggen.

Sorter i overensstemmelse med materialet til fremstilling

Først og fremmest vil jeg tale om de materialer, hvorfra de pågældende produkter er lavet. Og der er kun to af dem:

aluminium

Aluminiums baguette til installation af strækloft

I begyndelsen begyndte det at bruge metalprøver, og til dato har nogle herrer præference for dem på grund af de høje styrkeegenskaber.

Aluminiumsrammen vil utvivlsomt kunne klare store belastninger og garantere pålideligheden af ​​at fastgøre PVC eller tekstilstof, men samtidig har det nogle negative kvaliteter:

 1. Nok høj pris. Aluminiumprodukter adskiller sig ikke billigt, og de bliver nødt til at gå til ekstra affald ved installation af et strækloft
 2. Manglende fleksibilitet. Krumme vægge bliver nødt til at lide, da metalfilet ikke gentager deres bøjninger og efterlader mærkbare huller;
 3. Kompleksiteten af ​​installationen arbejder med deres hænder.

Der er to hovedfaktorer, der forårsager ulejlighed:

 • Relativt store vægtprodukter. Lange metalplader er ikke lette at manøvrere, mens de står på en trinladder;

Jeg anbefaler at installere metalfileten sammen. Alene vil du ikke blot blive tortureret for at "kæmpe" med en tung profil, men også du kan ikke være i stand til at sætte det lige.

Installation af aluminiums baguette udført af to

 • Behovet for forboring. Det er ikke sikkert at montere en skrue og skrue den ind med en skruetrækker, da aluminium er meget slidstærk, som jeg allerede har nævnt ovenfor. Så det bliver først nødvendigt at bore huller i det, hvilket selvfølgelig øger opgavets kompleksitet;

Boring af metalfilet

Alle disse ulemper medførte brugen af ​​materialet, som er aggressivt indbefattet generelt på alle byggepladser og i vores liv. Vi taler om plastik.

plast

Plast loft baguette til stretch lofter

PVC-produkter er ikke kun omkring os hjemme og på arbejdspladsen. De har en række fremragende kvaliteter.

Hvad angår fileterne, skal der noteres sådanne funktioner:

 1. Cheapness. Polyvinylchlorid er meget mindre end noget metal, hvilket vil påvirke dit familiebudget positivt.

Bare overdriv det ikke i økonomiske spørgsmål. Da plastmodeller allerede er billige, bruger i det mindste penge på et kvalitetsprodukt fra et pålideligt mærke. Hvis du køber en helt "billig" sokkel, så kan den simpelthen ikke modstå spændingen på det installerede web. Som et resultat, enten flytte væk fra væggen, skabe et stort hul, eller helt rive væk

 1. Fleksibilitet. Plastposer til stræklofter under installationen passer nemmere til væggen, bøjer om nødvendigt og gentager alle dets mulige bøjninger, derfor er der ikke sprækker

PVC sokkel følger konturerne af en buet væg

 1. Elementarnayainstruktsiyamontazha. Det hele kommer faktisk til at sætte fileter på væggen på det rigtige sted og fastsætte det med selvlukkende skruer. Samtidig mangler alle de vanskeligheder, som jeg har nævnt i forbindelse med metalprøver, fordi plastik er let og let trænger gennem selvdrejende skruer;

Pristavil og skruet, hvad kunne det være lettere?

Generelt kan vi derfor sige, at plastikbagetter er fri for aluminium. Selvfølgelig er de dårligere i styrke, men også en, der er tilstrækkelig nok til at holde en PVC eller tekstil i en strakt tilstand.

Varianter i overensstemmelse med designfunktionerne

Her kan du også observere en række forskelle, så du kan vælge de mest optimale varianter af baguetter til bestemte situationer.

Med hensyn til strukturelle egenskaber er fileter til hævede lofter:

 • Wall. De er meget ens i deres konfiguration til de vejledende profiler, der anvendes i installationen af ​​gipsplader loftsstrukturer. De er fastgjort med dykker og skruer til væggene i en afstand af mindst fem centimeter fra hovedloftet, og så sidder kanterne af banen med ankre ind i dem;

Vægmonterede prøver

 • Loft. Der er tilfælde, hvor væggene er for rystede til installation af en spændingsstruktur, og så hjælper de fileter af denne type, der er fastgjort direkte til hovedloftet. Brug af dem er lidt vanskeligere, men udover den beskrevne fordel tillader de også lærredet at blive placeret kun to centimeter fra loftoverfladen;

Men disse "fyre" er fastgjort direkte på hovedloftet

 • Universal. Disse fileter kan fastgøres til væggene såvel som til loftet. Men sådanne manipulationer er kun mulige på grund af tilstedeværelsen af ​​yderligere "vinger", som også øger omkostningerne ved produkter. Derfor er det bedre, ikke desto mindre, at simpelthen tænke på forhånd, hvordan man laver lærredene og køber loft- eller wall baguettes;

Universal sokkel til fastgørelse af PVC lærred

 • Adskillelse. Det vil være nødvendigt i tilfælde hvor arbejdet udføres i et stort rum, hvor der er fare for at lægge lærredet under vægten. Det er med deres hjælp, at flere stykker er forbundet, hvilket forresten selv kan være af forskellige farver og danne et bestemt mønster. Fastgørelse af sådanne fileter sker til loftbunden eller indlejrede elementer.

Eksempel på separation baguette til strækloft

Store tilbud

Så hvilken slags filet til stræklofter findes på hylderne i specialbutikker?

Jeg vil give dig nogle specifikke eksempler:

 • PVC loft baguette:

Vælge en baguette til et strækloft

Stræklofter, der repræsenterer stofmaterialet eller enhver form for PVC-film, fastgøres ofte på loftbagetterne. Hvis en sådan beslutning træffes, skal du tydeligt forstå, hvilken slags baguette du kan bruge til en klud af klud, og hvilken til en PVC-film. Det er nødvendigt at forestille sig, hvordan man korrekt kan udføre installationen af ​​en dekorativ loftsprofil, der ikke ødelægger hele billedet. Du skal først bekendtgøre koblingens anvisninger for at bestemme fixeringssystemet. Kun med overholdelse af alle reglerne kan du opnå højkvalitets arbejde.

Eksisterende typer af baguette fastgørere

Alle loftsprofiler har en forskel baseret på metoden til fastgørelse af loftsbeklædning i form af spændeklæder, og hver af dem har sit eget navn.

 1. Baguette ledning Det bruges, når det er nødvendigt at anvende "kold" installationsproces og fastsætte det strakte lærred.
 2. Wedge baguette til stræklofter. Her bruges en kil til at fiksere belægningen. Det betragtes som et meget effektivt produkt og bruges til opførelse af flere niveauer.
 3. Shtapikovy. Tøjet er fastgjort af plast shtapik.
 4. Cam. Den er baseret på slammesystemet, som repræsenterer to sammenlåsende kameraer.
 5. Prischepochny. Webens kanter er fastgjort med pinformede holdere, som ikke tillader det at komme ud af profilen.
 6. Harpoon baguette. Det påføres både en aluminium slags baguette og en plastikprofil. Oftest bruges de i enheden af ​​PVC film. Deres særegenhed er, at det er bekvemt at anvende dem på store områder. En særpræg funktion er brugen i denne type separationsprofil. Separatoren selv tillader ikke, at rynker vises på belægningen, og eliminerer afstivning af nettet under belastningen af ​​sin egen vægt.
Wedge baguette bruges til at fastsætte loftet på to niveauer

Harpoon Profile Device

Baguetteapparatet til stræk sømløse lofter adskiller sig fra andre typer i dets egenskaber. Et system af aluminiumprofiler er installeret, med en afstand på ti, tyve millimeter i hele den øvre linje fra vægplanet. En ejendommelig halo er dannet - en aluminiumsguide af loftet PVC-belægning skabt ved hjælp af et harpuninstallationssystem.

En sådan profil er fleksibel. Det er fastgjort langs kanten af ​​filmen. Når enheden bringes ind i harpoon aluminiums baguette, hvor den tager fat i tænderne, der ligger langs profilens rids vægge. På denne måde er nettet sikkert sikret.

Filmen i en sådan begeta er knyttet til specielle tænder.

Vedhæftningsrækkefølgen, hvor profilen kan være loft eller væg, vælges afhængigt af den specielle monteringshylde. Hvis profilfastgørelseselementet antages at være vægmonteret, anvendes en lodret hylde, og for loftet er den fastgjort med en vridning på 90 grader.

Lad en baguette ud for det højeste loft på det specielle udstyr. Processen dækker flere trin.

Harpoon fastgørelsesmetode anses for at være den mest pålidelige, fordi det giver dig mulighed for at genopbygge loftet. Parametrene og formen på loftet har dog altid nøjagtigt målte værdier.

Denne fastgørelsesmetode er den mest pålidelige.

Wedge profil

En anden måde er at fastsætte loftet ved brug af en kil. Monteret speciel kile profil. Bjerget har større stivhed og er i stand til at modstå den tunge belastning som et tekstilstof bærer. Denne mulighed bruges, hvis det er nødvendigt at strække stoffet over et stort område. Spændingen på samme tid passerer med stor kvalitet.

Kanvasets kanter lægges i rilleprofilen og kegles. For at gøre dette skal du bruge en kile.

Denne mount kan modstå en stor belastning.

Cam Baguette

Cam baguetter til stretch lofter bruges til stof malerier. De fik deres navn, fordi de har fast og bevægelige dele af kamrene, mellem hvilke stoffet er gemt. I forbindelse med fiksering foldes materialet i halvdelen. Når nettet trækkes i stedet for materialet foldes der på trykket på den bevægelige cam og den stærke fiksering med hovedprofilen.

Fordelen ved denne fastgørelsesbane i en lav pris, nem installation og et mellemrum på otte millimeter til toppen. Det er meget gavnligt for ejere af værelser med lave lofter.

- cam baguette er ikke designet til en filmvægt på mere end 20 m2

- rumluften skal opvarmes

- Genmontering af lærredet er ikke muligt.

Geninstallation af lærredet med denne installation er umuligt

Arbejde på trækonstruktionerne på væggene og gipspladerne

Hvis du tager højde for den indvendige mode, udvendigt design, så passerer du ganske ofte langs toppen af ​​boksen. Til plettering anvendes gips. Designet synes mere spektakulært. Resultatet er et todelt loftsystem. Fast på selvlukkende skruer, baguetter på gipsvæg ser meget udtryksfuldt ud.

Den nemmeste baguette er monteret på trævægge. Overfladen kræver ikke boring under profilen. Behøver bare træskruer.

Fast på selvlukkende skruer, baguetter på gipsvæg ser meget udtryksfuldt ud.

Profilstørrelser

Alle profiler distribueres i standardstørrelser. Enhver størrelse er designet til at udføre en bestemt funktion. Klassificeret ved hjælp af fastgørelsesmetode: synlig, universal, væg og separation baguette.

 1. Nummer 1: synlig. Monteret på et strækloft med fastgørelseselementer til væggen eller andre lodrette overflader i intervaller på otte til ti centimeter. Bredden af ​​den iøjnefaldende del er seksogtyve millimeter.
 2. Nummer 2: synlig. Installationsintervallet er fra ti til femten centimeter. Hovedmaterialet er plastik.
 3. Nummer 3: synlig. Docking udføres med et trin fra 20 til 30 centimeter.
 4. Nummer 4: universal. Installation kan være lodret og vandret. Trinafstand - halvtreds centimeter. På arbejde skal du bruge aluminiums baguetter.
 5. Nummer 5: væg. Afstanden mellem fastgørelsesanordninger fra femten til tyve centimeter.
 6. Nummer 6 er opdelt. Materiale - aluminium. Længde - 2,5 meter.
Alle profiler er standardstørrelser.

Sådan gør du det rigtige valg

Før du køber baguetter til stræklofter, skal du nøjagtigt bestemme følgende punkter:

- hvilket område vil blive beklædt

- Hvilken slags materiale under profilen vil blive brugt til plating

Al denne viden vil bidrage til at træffe det rigtige valg og at udføre installationen med høj kvalitet

Vælg et baguettebehov på baggrund af designfunktioner

Montering af en profil

Enheden af ​​baguetter til stræklofter, uanset den valgte overflade til fastgørelsesanordninger, er generelt let at udføre.

 1. Først og fremmest er der en tynd flad linje på toppen af ​​væggene.
 2. Gennemgående huller er lavet på profilerne for efterfølgende fixeringer.
 3. Den nederste linje af profilen er justeret langs den ødelagte linje.
 4. På profilhullernes niveau bliver der lavet mærker i væggene og derefter boret til efterfølgende indsættelse af dowel-negle, som derefter forsigtigt drives ind i interiøret.

Grundlaget for vægoverfladen med denne installation er beton. Wall Mount anses for at være den mest pålidelige.

Proceduren for direkte montering af aluminiums baguette til strækloft.

Betonvæg er bedst til fastgørelse.

Hvis en aluminiumspose er fastgjort til et strækloft, er arbejdsgangen inddelt i følgende trin.

 1. Baguette er prøvet på og skåret til den ønskede størrelse.
 2. Borboringer bores i trin på 20 cm.
 3. Profilen anvendes på væggen. Du kan bruge et niveau med efterfølgende mærker af installationspunkterne.
 4. Perforatorborede huller.
 5. Baguetter til hævede lofter er fastgjort til overfladerne med dowels.

Fastgøring af aluminiumsprofiler udføres i ét stykke, fordi dockingen er meget vanskelig.

Den nemmeste måde at bruge lim til baguetter på.

Fastgøring af aluminiumsprofiler udføres i ét stykke, fordi dockingen er meget kompliceret.

 1. Sammensætningen påføres på bagsiden af ​​profilen eller på væggen og presses mod væg- og loftoverfladen.
 2. Papirstrimler med høj densitet skæres og indsættes mellem profil og loft.
 3. Leddene er anbragt og efter tørring jordet, malet og malet over. Papiret fjernes forsigtigt ved hjælp af underskudsmetoden.
Til baguetter lettere at bruge lim

Maskeringstape

Sæt baguetten, så mellem ham og loftoverfladen ikke danner et hul er umuligt. For at gemme situationen kan maskeringstape. Dette er den mest populære metode til maskering af huller. Det spiller rollen som en hætte og kaldes på samme måde: en T-formet hue, en L-formet hue, en champignonformet dekorative hue.

Farvningen af ​​materialet skal svare til den samlede tone i stræklofterne.

De mest populære typer.

 1. Matt. Perfekt matchet med frostede lofter.
 2. Glossy. Reflektere solens stråler, skabe et usædvanligt lys spil.
 3. Med præget Lav baguette bulk.
 4. Farvet. Giv udseendet af et harmonisk design.
Farven på båndet skal du vælge det samme som loftet

Loftkonstruktioner gavner i mange henseender, hvis dekorativt design anvendes på dem. I øjeblikket er baguetter blevet meget populære blandt lignende elementer i den øvre indretning. Værelset er fuldstændig omdannet. Glat jævn overflade med smuk kant giver designet en tilstand af fuldstændighed.

profiler

Profil KRAAB 3.0, gapløs system, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for lofter uden maskebånd

Profil "kontur" PF 5642, flydende linjer, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for konturbelysning med udvidet rille.

Aluminiums vægprofil 2,5m Standard

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil til montering af loftet med et harpunsystem

Profilvæg aluminium harponsystem perforeret letvægts (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Perforeringstrin: 5 cm

Profilvæg aluminium harpoon tung (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung profil

Profilvæg aluminium harpoon tung med huller (2,5 m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung perforeret profil

Profil loft aluminium harpun system 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminiums loftsprofil for harpun.

Aluminiumprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Universal profil til installation.

PVC profil væg harpun system 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil for harpunsystem

PVC profil væg harpun system perforeret 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" væg Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til stoflofter

PVC-profil "Clothes Peg" væg med huller Descor, Clipso 2,6m

Formål: Klipsystem

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" loft Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Profil "PVC" Clothespin "loft med huller Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Aluminium profil shtapikovy standard 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofilstandard til.

Aluminium shtapik lette profil 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminium vægprofil letvægt til.

Profil shtapikovy U-formet perforeret 2 m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy aluminium h-formet 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

H-formet aluminiums vægprofil til.

Shtapikovy profil h-formet perforeret 2m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy PVC 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til kilesystem

PVC hvid perle 1m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC-perle til fastgørelse af banen c.

PVC-kilefiksering til separation baguette 2,6 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgør kile til opdelingsprofil

Profil dividende skrå 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Profil adskiller sig tilbøjelig til installation.

Aluminiumdelingsprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Separationsprofil til montering af lofter.

Profil dividende "vinkel" aluminium 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Profil dividende vinkel for.

PVC profil kile dividere 2,6m

Formål: kilesystem

Fastgørelsestype: loft

PVC kile profil

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Profil forbinder aluminium vertikal SP2 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Tilslutningsprofil til loftinstallation.

Profil for niveauovergang med belysning NP-5 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofil for trin.

Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminium stelprofil med lys

Stretch ceiling profiler i online butik

Vores online butik tilbyder en bred vifte af profiler til stræklofter. Her finder du alle former for baguetter til fremstilling af væv og filmrammer, enkelt- og flerniveau systemer.

Online bestilling er en mulighed for hurtigt, komfortabelt og billigt at købe en baguette til stretchlofter engros og detailhandel. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Profil sortiment

Vores online butik sælger aluminium- og PVC-profiler til spændingsstrukturer.

PVC profil til hængende lofter

Polyvinylchlorid-baguetter er fleksible, så de er uundværlige ved montering af lofter på buede overflader. Tæt adhærer ujævne vægge, PVC-profiler skjuler deres defekter.

Installeringsteknologien i Clipo og Descor luksustofter er baseret på brug af PVC-pin-baguetter. Fastgørelsesklips baguettes holder stoffet sikkert. Deres brug reducerer installationstiden og gør det muligt at aflevere maskeringstape.

Vi tilbyder PVC-kile- og kilefordelingsprofiler, kiler, bundplader og vvs-stifter, tøjnåle (lofter og væg) baguetter, perforerede og forstærkede harpunprofiler, stødstop og også glasperler.

Aluminiumprofil til lofter

Metal baguetter er holdbare og pålidelige, holdbare og lette, derfor giver de høj kvalitet og holdbare lofter. Derfor er det aluminiumsprofiler, der er designet til at skabe originale lofter i design og multi-tierede strukturer af forskellige former med eller uden belysning.

I vores butik finder du aluminium harpun-baguetter til svævende lofter, der giver dig mulighed for at skabe en særdeles spektakulær LED-baggrundsbelysning og gør det nemt at udskifte ledbåndet, der er monteret i slidserne under plastik gennemsigtige indlæg.

Multi-level konstruktioner er samlet som designer takket være elementer som loft og væg harpoon profiler til klapløs overgang, gearkasser til KP til belysning, loft stopper med et tværsnit i form af bogstaverne Z og Y.

Samlinger og overgange i komplekse lofter er skabt ved brug af harpun vinkel og universal, opdeling og tilslutning, skrå og lodret baguetter, og en aluminium band-bandage sikrer pålidelig fiksering.

For elskere af indenlandsk teknologi tilbyder vi hæftemetal baguetter (standard, perforeret og letvægts). Blandt de nye produkter i intervallet er Anvend applikationer (0; 0,5 og 40) til udskårne lofter. Og for en skjult hængsel gardiner og lambrequins, vi har et metal loft cornice.

At købe en baguette til stræklofter

Samarbejde med os er rentabel og praktisk. Efter at have valgt synlige eller skjulte, harpoon eller bezgarpunnye, PVC eller aluminium baguetter i vores katalog, kan du betale dem på nogen måde bekvemt for dig:

 • hvis du er i Moskva - i kontanter på vores kontor eller efter levering af kurer;
 • Nonresident-brugere kan bruge Yandex.Money-systemet eller via Alfa-Bank.

Vi udfører levering af profiler og andre komponenter i Moskva og til transportselskabet (med en ikke-hjemmehørende ordre) fra 8-00 til 21-00. Ved bestilling af mere end 30 tusinde rubler er leverancen GRATIS.

Effektivitet og ansvar for godets integritet - garanteret! I Moskva leverer vi ved vores egen transport (uden at løfte varer til gulvet). For levering af varer i Rusland samarbejder vi med mange leveringstjenester: "Business Lines", "PEK", "Baikal Service", "ZheldorAlyans", "SeverKim", "ZhelDorEkspeditsiya" "Elite Trans" osv.

Profil for stretchloft engros og detailhandel

Interesseret i en profil til montering af strækloftet? Du kan købe det i firmaet "Nebosvod". Vi har fantastiske priser, et omfattende produktsortiment og garanteret høj kvalitet!

Vi holder jævnligt kampagner og tilbyder interessante rabatter for både nye og eksisterende kunder. At samarbejde med os er enkel og komfortabel, varerne kan sælges både i Moskva og leveres til enhver region i Den Russiske Føderation.

Eventuelt salg af baguette til hævede lofter engros og detailhandel til private og erhvervskunder. Bliv vores forhandler og få eksklusive salgsbetingelser!

For at få en smuk og holdbar konstruktion er det nødvendigt, at alle dets elementer er af høj kvalitet, og det gælder ikke kun filmen, men også tilbehør. Især er loftprofilen for strækloftet af stor betydning. Det afhænger af ham, hvor godt og hvor længe nettet vil blive strakt, samt hvordan det vil se i færdig form. Her finder du produkter til enhver smag, designet til PVC-film og stofmaterialer fra enhver fabrikant.

Tilgængeligt sortiment

I virksomheden "Nebosvod" kan du i øjeblikket købe en baguette til stræklofter i det mest omfattende sortiment. Med det kan du oprette enkelt- og flerniveau loftsstrukturer af enhver konfiguration.

Generelt er profiler:

Loft - fastgjort til loftet

Vægmonteret på vægge

Adskillelse - til forbindelse af malerier

Desuden kan alle produkter af denne type opdeles i to brede kategorier i henhold til fremstillingsmaterialerne.

aluminium

Aluminiumprofil for hævede lofter er mere pålidelig som enhver anden metalprodukt. Valget i hans favør er en garanti for optimal webspænding og fraværet af sagging over tid. Derudover giver det dig mulighed for at minimere afstanden mellem lærredet og overlapningen op til 2-4 cm, så højden af ​​rummet forbliver næsten uændret.

plast

Den største fordel ved denne type baguette til stræklofter er prisen, som er mere overkommelig end aluminiumsprodukter. Dette er et budget, men samtidig praktisk og holdbar mulighed for de fleste typer loftkonstruktioner. Derudover er den fleksibel og giver dig mulighed for at skabe buede strukturer med et eksklusivt design.

Tilbehør til montering af strækloftet.

baguetter

Wall baguette - aluminiumsprofil, fastgjort til rummets vægge. Bruges til at fastgøre lærredens strækloft. Den mest almindelige profilvisning.

Spjæld (Fig. Nedre til venstre) - Aluminiumprofil bruges til at bøje niveauet i flerniveaustrukturer (fladniveau stræklofter).

Loft baguette (fig. Over højre) - aluminium profil. Udnævnelsen er den samme som baguetten på væggen. Vedhæftet til bundloftet.

Universal baguette (fig. Nedre venstre) - aluminium profil. Udnævnelsen er den samme som baguetten på væggen. Fastgørelse er muligt både til en væg og til et grundloft.

Separering af baguette (Fig. Oven til højre) - Anvendes ved sammenføjning af to baner, når det ikke er teknisk muligt at udføre installationen med en kniv

perron

Platforme bruges til at fastgøre de ophængte elementer på overfladen af ​​strækloftet. De er fastgjort til bundloftet med stansebånd og forbliver gemt bag strækloftet.

Plader til loftkronen bruges til at fastgøre sidstnævnte til overfladen af ​​strækloftet - til venstre. Til højre - en platform under en lang lampe.

Universal platforme bruges til at fastgøre de hængende elementer på overfladen af ​​strækloftet. De er fastgjort til bundloftet med stansebånd og forbliver gemt bag strækloftet.

Termiske ringe

Thermo ringe (figur nedenfor) Anvendes ved installation af lysekroner, spotlights, brandalarmer, videokameraer mv. Samtidig tjener de begge til at forstærke udskæringen i strækloftets lærred og for at forhindre, at projektørens varme overflade kommer i kontakt med lærredet på strækloftet. Termiske ringe vælges på en sådan måde, at de forbliver skjult bag ophængningselementet.

Båndet til røromkoblingen (Fig. Over højre) bruges til at forstærke udskæringerne til rør, der passer til loftet.
PVC-plast - tjener også som termisk isolering - for ikke at beskadige loftet med et varmt rør.

Dekorative tape eller kantning (kantning)

Bruges til kantning af loftet omkring omkredsen, således at afstanden mellem strækloftet og væggen ikke ville være synligt. Der er to typer, - L-formet (venstre): båndet er installeret flush med væggen
og // T-formet (højre): Båndets kant går langs væggen.

Typer af baguetter til stræklofter

Baguette til stræklofter (profil, skinne, ramme) er en vigtig detalje, uden hvilken det er umuligt at installere et strækloft kvalitativt og præcist.

Produktionen af ​​baguetter er i sagens natur forbundet med produktion af stræklofter. Baguetter kan laves af forskellige materialer og har forskellige formål, alt afhænger af, hvor erfarne deres producenter er i denne forretning. En af lederne i produktionen af ​​monteringsstrukturer til hævede lofter på hjemmemarkedet er Saros Design.

Indhold:

Typer og standardstørrelser af baguetter:

Synligt profilnummer 1

Den bruges til at fastgøre lærredens strækloft til væggen og eventuelle lodrette planer. Monteringshøjde 8010 cm. Synlig del - halvglans, hvid, 26 mm bred. Ved brug af en sådan baguette installeres webs med en synlig harpun, er der ikke behov for maskeringsbånd. Mindste tab af lofthøjde er 3 cm. Når du installerer kludene på den synlige baguette, er bladene vinklede, knivene er lige, spændene er vinklede og spænderne er lige. Profilmateriale - PVC-plast. Længden på den medfølgende profil er 3 rm.

Foto 1 - Synlig profil №1

Foto 2 - Synlig profil №1

Synligt profil nummer 2

Den bruges til at fastgøre lærredens strækloft til væggen og eventuelle lodrette planer. Også den usynlige profil giver dig mulighed for at fastgøre lærredets hovedstrukturer på en sådan måde, at alle uregelmæssigheder på væggen gentages og dermed forblive usynlige for det blotte øje. Det kræver fastgørelse - fra 7 til 15 cm. Profilmateriale - PVC plast 2b og 2z - kun primært PVC materiale. Standardprofillængden er 2,5 p.m. Der er 4 typer usynlige profiler: 2a vægt - 210 g, 2b vægt - 210 g, 2t vægt - 180 g, 2z vægt - 230 g.

Foto 3 - Synligt profil nummer 2

Foto 4 - Synligt profil nummer 2

Profil synligt nummer 3

Den anvendes til fastgørelse af klud strækker loftet til lejerloftet og eventuelle vandrette overflader. Monteringsstrinnet er 20-30 cm. Mindste tab af lofthøjde er 2 cm. Mellemrummet mellem væg og loft dækkes af maskeringen. Ved installation af klud på en loftbaguette anvendes direkte skovle. Profilmateriale - aluminium. Længden af ​​den medfølgende profil er 2,5 rm.

Foto 5 - Synligt profilnummer 3

Foto 6 - Synligt profilnummer 3

Universal profil №4

Den anvendes til fastgørelse af lærredens stræklofter til enhver lodret og vandret plan, har høj stivhed, så den kan fastgøres til en væg eller et loft i trin på 50 cm. Mindste tab af lofthøjde er 3 cm. Mellemrummet mellem væg og loft er dækket af et maskebånd. Ved installation af klud på en universal baguette skovle direkte anvendes. Profilmateriale - aluminium. Længden af ​​den medfølgende profil er 2,5 rm.

Foto 7 - Universal Profil №4

Foto 8 - Profil perforeret №4

Profilen er præsenteret med trang perforering hver 15 cm. Leveres med 2,5 m pinde.

Profilvæg №5

Det bruges til at fastgøre lærredens strækloft til væggen og eventuelle vertikale overflader. Den har tilstrækkelig stivhed, gentager ikke mindre uregelmæssigheder på væggen, kræver fastgørelse i intervaller på 15-20 cm. Mindste tab af lofthøjde er 3,5 cm. Mellemrummet mellem væg og loft er dækket af et maskebånd. Ved installation af klud på en væg anvendes baguette skovler direkte. Profilmateriale - aluminium. Længden af ​​den medfølgende profil er 2,5 rm.

Foto 9 - Profilvæg №5

Foto 10 - perforeret vægprofil №5

Profilen er præsenteret med trang perforering hver 15 cm. Leveres med 2,5 m pinde.

Foto 11 - Profilvæg №5

Profil opdeling №6

Det bruges til at slutte sig til to dåser af et strækloft, der omgår kolonnerne og dækker store områder. Mindste tab af lofthøjde er 2 cm. Spaltet mellem dopperne er dækket med maskebånd nr. 15. Ved installation af lærredene på skillevæggen er bladene lige. Profilmateriale - aluminium. Længden af ​​den medfølgende profil er 2,5 rm.

Foto 12 - Profil profil nummer 6

Foto 13 - Profil profil nummer 6

Profil opdeling №18

Det bruges til at slutte sig til to dåser af et strækloft, der omgår kolonnerne og dækker store områder. Mindste tab af lofthøjde er 2 cm. Spaltet mellem dopperne er dækket med maskebånd nr. 15. Ved installation af lærredene på skillevæggen er bladene lige. Profilmateriale - aluminium. Længden af ​​den medfølgende profil er 2,5 rm.

Foto 14 - Profil profil nummer 18

Foto 15 - Profil profil nummer 18

Profil dobbelt №9

Det bruges til at skabe lette volumetriske strukturer baseret på stræklofter såvel som ved installation af stræklofter med effekten af ​​"stjerneklar himmel". Giver dig mulighed for samtidig at installere to klæder strækloft. Ved installation af klæder er knivene vinklede, knivene er lige, spænderne er vinklede og spænderne er lige. Profilmateriale - aluminium. Længden af ​​den medfølgende profil er 2,5 rm.

Foto 16 - Profil dobbelt №9

Foto 17 - Profil dobbelt №9

Hjørneprofil nr. 8 RV

Strukturel profil nr. 16 RV / RN: Bruges til at accelerere installationsprocessen med buede rumlige strukturer. Pakken indeholder:

 • Vinkelprofil nr. 8 RV / RN;
 • Konstruktionsprofil nr. 16 RV / RN.

Disse profiler leveres i længder på 1 pm Den minimale bøjningsradius er 700 mm, maksimum er 5000 mm. Bøjet design kan være med intern (RV) og ekstern bøjning (RN).

Foto 18 - Hjørneprofil №8 RV

Foto 19 - Profil hjørne №8 RV

Hjørneprofil №8 N

Den bruges til vinkeldocking af strækfladens lærred og installation af fladniveau stræklofter med krøllet form. Den har filer på bagsiden for at lette ensartet bøjning af profilen på objektet. Trinet har 15 mm. Længden på den medfølgende profil 2,5 rm.

Foto 20 - Hjørneprofil №8 N

Billede 21 - Hjørneprofil №8 N

Profilkonstruktion nr. 16N

Det bruges til at skabe flere niveauer krøllede rumlige strukturer. Den har rammer til at lette installationen på stedet. Trinet har 15 mm. Profilmateriale - aluminium. Længden af ​​den medfølgende profil er 2,0 rm.

Foto 22 - Profilkonstruktion № 16N

Foto 23 - Profilkonstruktion № 16N

Baguette til sømløse lofter væg nummer 19. Den bruges til montering af stofstræklofter (Clipso, Descor) og også vægdråber. Materiale: Hårdt uplastificeret PVC. Farve: Hvid.

Foto 24 - Wall baguette til sømløse lofter №19

Foto 25 - Baguette til sømløse lofter væg №19

Foto 26 - Loftpose til sømløse lofter №20

Foto 27 - Baguette til loftlofter №20

Hvilke materialer fremstilles baguettes

Aluminium Baguette

Foto 28 - Aluminum Baguette

Plastic baguette

Foto 29 - Plastic baguette

Polyurethan baguette

Foto 30 - Polyurethan Baguette

Baguette PVC (fra fast PVC, fra fast PVC til sømløse lofter).

Hvad er typer af baguette?

Smal baguette

Loftet i dette tilfælde skal placeres over hele området, og baguetten limes langs hele omkredsen mellem loftet og væggen.

Foto 31 - Smal Baguette

Bred dekorative baguette

Æstetisk og understreger indretningens sofistikering.

Foto 32 - Stort baguette

Flad baguette

En sådan baguette limes til væggen straks under strækloftet.

Foto 33 - Flad baguette

Zakarniznaya lys strækker loftet. En sådan løsning ser meget imponerende ud. Du kan bruge baggrundsbelysningen i forskellige farver.

Foto 34 - Udvendige lys

Særlige tilfælde af brug af baguette.

Således er det for eksempel muligt at skelne panelet ud over loftet for at skabe loftgrænser, der omgiver et sådant panel.

Foto 35 - Panel til loftet

Montering af baguette

Montering af baguette - en meget vigtig opgave, som afhænger af styrken af ​​hele strukturen. Masters kan rette det, og med enkelhed af strækloftet kan du forsøge at gøre det selv. Køb en baguette til et strækloft kan gå til producentens side eller i et hvilket som helst bygningskøb.

Plint til strækloft

Monteringen af ​​loftsplinten er lavet efter fuld installation af hele strækloftet. Det er vigtigt at kontrollere styrken af ​​strukturen. Loftplinten er et element i udsmykning af loftet, så det perfekt udfylder det indrettede interiør, det være sig i en klassisk eller moderne stil. Dekorativ loftsplint fortjener opmærksomhed for det mangfoldige design. Den er lavet af lette materialer - polystyren eller polyurethan, og derfor er de meget lette, og der opstår normalt ikke problemer med installationen (soklen limes til overfladen). Billeder af loftsplint:

Foto 36 - Dekorativ sokkel

Du kan også købe loftsplint til enhver hardware butik eller bestille online. Afhængigt af producenten, materialet og designet, vil prisen variere. Omkostningerne til loftplint varierer fra $ 0,30. op til 3,8 cu for 1 m.

Eaves til hævede lofter Mange mennesker tror, ​​at et nedhængt loft og et loft taggrunde er fuldstændig uforenelige ting. Men det er det ikke. Det vigtigste er, at sådan en cornice burde have en tidligere forberedt mount. Eaves for stretch lofter er af to typer: synlige og skjulte.

Synlige hjørner

De kræver oprettelsen af ​​en speciel platform til fastgørelse af tagskæggets struktur. Der anvendes en speciel træblok, der er fastgjort til bunden. Efter installation af specielle ringe på stederne for fastgørelse af tagskæggene, brændes hullerne i dem, hvorefter tagene er fastgjort til strækloftet.

Skjulte Cornices

Det er således muligt at dekorere vinduesåbningerne på en original måde. Til fastgørelse af en sådan cornice er der skabt en særlig niche under corniceen. Hovedelementet i de skjulte taggrunde er, at der kun er netop hængende gardiner og intet ekstra er synligt over vinduet.

Gardin på et strækloft er også en original løsning. Den kan monteres både på en specielt forberedt base og på yderligere fastgørere direkte til loftet.

Foto 37 - Gardin på hængende loft

$ Cost

Prisen for baguetter kan variere afhængigt af producentens materiale og priser. Købe en baguette til strækloft i bulk, du kan spare meget. Den omtrentlige pris for en baguette til PVC-lofter (priser i amerikanske dollars pr. 1m):

 • længde op til 500m - 0,52 cu;
 • længde fra 500m til 1000m - 0,49 cu;
 • længde fra 1000m til 5000m - 0,46 cu;
 • længde fra 5000m til 10000m - 0.40 cu;
 • længde fra 10000m - forhandles;

Prisen afhænger af typen af ​​fastgørelse af tagskægget vil variere:

 • det sædvanlige loftkorn er billigt - ca. $ 9, men installationen koster ca. 45 - 65 cu;
 • Aluminiumsprofil cornice til gardiner på et strækloft koster fra 20 til 95 cu Hvis det fremtidige design er enkelt, behøver du måske ikke bruge mere;
 • installationen af ​​de skjulte taggange vil koste ejerne omkring 65.e.

Aluminium Baguette

I dag er der brug for en basissamling af aluminiums baguette i hver baguette værksted. Der er praktisk taget ikke noget alternativ til aluminium. Når du opretter en industriel eller lakonisk stil i designet, passer aluminiums baguette perfekt, og hvor en smal men stærk ramme er nødvendig, er det simpelthen uerstattelig.
Aluminiums baguette kan købes både russisk og importeret, men selvfølgelig finder du det største udvalg af farver af belægninger og profilformer fra mærkerne af aluminiumsproducenter, der er velkendte på markedet.

Alle personoplysninger behandles på stedet for at fungere. Brug af webstedet betyder din accept af personoplysninger politikken.