Aluminium rackloft

Rackloft er en af ​​de mest populære typer af lofter. Konstruktivt består den af ​​metalpaneler (battens), som er fastgjort på et ophængningssystem, der er fastgjort til lofterne ved hjælp af eger. Aluminiumsloftet er fordelagtigt adskilt fra analoger fra andre materialer ved letvægt, den øgede korrosionsbestandighed. Det er brandsikkert, egnet til installation i våde områder. Det er også vigtigt, at prisen for aluminiumsloftloft er lav på grund af tilgængeligheden af ​​materialer til fremstilling.

Hvad er aluminiumhæmmede lofter

Der er aluminium lofter lukket og åben type. I de første lameller er de tæt knyttet til hinanden, og for det andet er der mellemrum mellem panelerne, der er fyldt med specielle indsatser. Det åbne drejebelagt aluminiums loft giver mulighed for at kombinere elementer i forskellige farver.

Skyggepaletten af ​​sådanne produkter er ret bred og kan omfatte næsten alle farverne på RAL bordet. Farven er fastgjort til produktet ved pulverbelægning, som påføres metallet. De mest populære lakeret hvide lofter, fordi de er en universel klassisk løsning. Også i efterspørgslen blandt brugere er gyldne, metalliske, sorte modeller.

Produktets overflade kan være uigennemsigtig, krom (spejl), blank. Aluminiumsloftlofter er tilgængelige i følgende designs:

 • Italiensk. Det har afrundede kanter og glatte former, hvilket gør den velegnet til næsten alle typer værelser.
 • Tysk. Panelerne har vedvarende rektangulære former, der giver dig mulighed for at arrangere loftet i et forretningsstil. Det er tilrådeligt at købe aluminiumstativ af denne type til kontorer, lobbyen i administrative bygninger og andre lignende lokaler. På siderne af skinnerne er der små riller, som øger styrken af ​​strukturen.
 • Omega. Reiki passer tæt på hinanden uden huller og danner en glat overflade uden sømme. Designmængden af ​​loftmalerier er tilvejebragt af en kombination af paneler af forskellige bredder og / eller nuancer.

Rack aluminiumsloft: fordele og ulemper

Valget af moderne materialer til loftindretning er slående i sin mangfoldighed. Blandt det foreslåede sortiment kan du vælge produkter, der opfylder de æstetiske og praktiske krav i lokaler, især for værelser eller bygninger med et specielt mikroklima. Dette er for eksempel et battenaluminiumloft, som er et system, der for nylig er kommet ind på markedet for efterbehandlingsprodukter, men hvis popularitet hurtigt er i gang med fremdrift.

Særlige egenskaber

Suspended ceiling strukturer er et kompleks bestående af tynde aluminium lameller med en flerlags lak belægning, som er monteret på en særlig monteringsmekanisme.

Det dekorative materiale er fastgjort med U-formede profiler, bøjler og traverser suspenderet fra loftet. Vejledninger er vægfastgørelsesanordninger og er monteret rundt om væggenes omkreds, der er monteret suspensioner på loftoverfladen. Panelerne selv har en speciel profil, takket være, at de er fastgjort til hinanden. På grund af det faktum, at lamellerne kan være af forskellige former, kan selve anordningen af ​​fastgørelsesorganer også være anderledes. Derfor er aluminium rack loft der to typer - indendørs og udendørs.

Produkter af åben type har en række karakteristiske træk. Først og fremmest er originaliteten af ​​panelernes udseende givet ved indlæg - layouter, som er installeret mellem lamellerne. Disse elementer kan laves i samme farve og tekstur som hovedmaterialet eller være af en anden skygge.

Denne egenskab af produkterne gør det muligt at diversificere loftets overflade i rummet, ikke kun ved farvekombinationen, men også ved at spille af chiaroscuro. Paneler og layouter kan have følgende dimensioner: 84 og 6 mm eller 84 og 16 mm.

Indføring er normalt mindre, hvilket gør det muligt at "drukne" mellem hovedpanelerne.

Der er muligheder, hvor layoutet er indstillet flush med lamellerne, der danner en flad overflade. Farveudformningen kan ikke nødvendigvis være af en enkelt skygge, det åbne loft giver mulighed for helt dristige designideer i udsmykning af loftoverfladen.

Aluminiumstativloftet af en lukket type har karakteristiske egenskaber fra den tidligere version, som vedrører strukturens sammensætning. Et sådant system indbefatter paneler med forskellige bredder. Ved at lægge produkter kan du opnå et solidt plan, hvis relief er givet af sømene mellem panelerne.

Listerne er fremstillet i følgende størrelser - 150, 100 og 75 mm. Nogle producenter tilbyder profilpakker med dimensioner på 100 og 25 mm, eller 150 og 25 mm. De installeres igen, hvilket gør det muligt at variere udseendet af loftet. Også denne type rackloft kan formes med elementer af forskellige farver og teksturer, hvilket er en positiv karakteristik, når der er et spørgsmål om kreativt indretning.

Der er en række funktioner, der er iboende i rackloftstrukturerne:

 • Hængslede systemer tager et par centimeter rumhøjde, men takket være disse sæt kan du nemt skjule eventuelle loftfejl og sy i forskellige kommunikations-, ventilationsanordninger i interceilrummet eller give rummet yderligere lydisolering ved hjælp af et specielt materiale. Desuden fungerer designet som en holder til belysningsenheder, der er nemme at placere i et valgt segment, og om nødvendigt kan de altid nås hurtigt.
 • Aluminiumsprodukter fremstilles i henhold til teknologien, hvilket forudsætter inklusion i sammensætningen af ​​forskellige slags stoffer, for eksempel en mat polymer og et reflekterende metalliseret lag af enhver farve.
 • På grund af produkttykkelsen, som er 0,4-0,7 mm, bliver lamellerne slidstærkt og letvægtsmateriale.
 • Et bredt udvalg af paneler gør det muligt at få buede overflader på loftet. Denne funktion er realiseret ved hjælp af krøllede og multi-level skinner, som er monteret ved hjælp af suspenderede stringers. Du kan kombinere farveløsninger, installere elementer i vinkelret eller i nogen anden retning, danne tegninger, billeder osv.
 • Panelerne er fremstillet i en speciel film, der sikrer beskyttelse mod deformation under installation og transport.

Tekniske specifikationer

Takket være rackstrukturerne til loftoverflader kan du få et unikt design, der har specifikke egenskaber og evner.

Aluminiumslofter har visse tekniske egenskaber:

 • Modstandsdygtig over for fugt, så de kan installeres sikkert i værelser med høj luftfugtighed - badeværelser, kældre, tekniske installationer, svømmebassiner, i køkkenet.
 • Brandsikkerhed. Disse egenskaber gør det muligt at udføre installationen af ​​bygninger i bygninger med øgede krav til objektets brandsikkerhed.
 • Gode ​​reflekterende egenskaber på grund af tilstedeværelsen af ​​metallisk glans, som har overfladen af ​​elementerne. På grund af dette er det i lokalerne muligt at bruge belysningsanordninger, der har en lille effekt, hvilket igen sparer energi.
 • Rack aluminiumkonstruktioner er hypoallergeniske, antistatiske og hygiejniske, materialet udsender ikke dampe, der er farlige for menneskers sundhed. Disse egenskaber tillader ikke udvikling og reproduktion af svampe, skimmelsvampe og andre skadelige mikroorganismer, produkterne er resistente overfor rådnende.
 • Let vedligeholdelse - For at loftet skal kunne beholdes glans og appel, er det nødvendigt at udføre forarbejdning ved hjælp af våde tæpper.
 • Høj profilstyrke - lameller har god modstand mod mekanisk skade. Baseret på elementernes slagmodstand anvendes produkterne til ekstern og intern foring.
 • Hurtig installation - designet indeholder en række elementer, hvis installation er mulig selv for begyndere på byggepladsen.
 • Den store operationelle periode gør omkring 20-50 år.
 • Lav vægt på grund af hvilken belægningen ikke udøver en belastning på overlapningen.
 • Attraktivt og æstetisk udseende.
 • Evnen til hurtigt at reparere overfladen: Det er nok at erstatte det beskadigede strukturelement med en ny del. For at gøre dette er der ikke behov for at demontere hele systemet.
 • Skinnernes kanter har en afrundet form, hvorfor deres fiksering er særlig pålidelig.
 • Profilerne er faste eller mikroperforerede.

design

Sådanne systemer kan have et varieret design, der gør det muligt at bruge dem til at skabe høj kvalitet og smukke loftoverflader i private lokaler såvel som til offentlig brug.

I dag kan du finde lamellofter af forskellige typer med karakteristiske forskelle i form og design:

 • Classic - består af tre eller seks meter lameller. En god mulighed for at dekorere små værelser, da produkterne gør det muligt at visuelt udvide deres område.
 • Designer - dyre produkter, takket være udseende, der skaber et unikt loftbelægning af usædvanlig form.

Uanset hvilken konstruktion du vælger, giver materialet dig mulighed for at supplere det indre af den oprindelige komponent i form af et attraktivt loftsbelægning under hensyntagen til de nyeste tendenser inden for dekoration.

I dag kan aluminiumspladerne have forskellige farver og nuancer. De mest populære er hvide, guld og sølv materialer. Mange producenter tilbyder til forbrugerlamellerne med et allerede trykt mønster i en blank eller mattekstureret finish.

Der er sorter af slattede lofter, for eksempel italiensk, fransk eller tysk, som har et ejendommeligt karakteristisk design. Italienske produkter har en afrundet kant, tyske produkter er kendetegnet ved stramt design.

Når man vælger et slattedæksel, er det værd at overveje, at plastkonstruktionen eller systemet af træ kun kaldes slatted på grund af en lighed af typen og metoden til installation af komponenterne.

producenter

Virksomheder, der producerer aluminiumsloftlofter, tilbyder for det meste ikke kun aluminium, men også stålprodukter.

 • På hjemmemarkedet skiller firmaet Albes sig - en produktionsorganisation, der specialiserer sig i fremstilling af forskellige materialer til afslutning af lofter, blandt hvilke der er aluminiumsplader. Kvalitetsegenskaberne for produkter svarer til europæiske produkter og indenlandske GOST, men prisen på produkter pr. 1 m² er flere gange mindre end importerede modparter.
 • LLC "Bard" indtager en ledende stilling på listen over producenter af disse produkter. Virksomheden yder teknisk rådgivning samt computermodellering af det kommende projekt.
 • Der er mange udenlandske producenter af disse produkter, fordi der i Europa anvendes så meget dekorativt materiale. Fra denne liste kan vi udelukke det hollandske firma Hunter Douglas, som på grund af den høje kvalitet af sine produkter har stor efterspørgsel efter sine produkter. Profilerne i dette firma skelnes af et bredt udvalg af former og størrelser, og vigtigere er alle produkter behandlet med en korrosionsbestandig sammensætning, og der anvendes trelags emalje på dem.
 • Geipel er en tysk producent af aluminiumsplader, der producerer meget interessante produkter til forbrugerne. Det er af høj kvalitet, som det fremgår af overensstemmelsescertifikater af international standard, og har et moderne og stilfuldt design. Profiler er lavet af anodiserede råmaterialer, takket være hvilke produkter der købes til installation i børnehaver, hospitaler, fitnesscentre og anerkendes som helt sikkert for menneskers sundhed. Produkter af dette mærke produceres med succes ikke kun i Tyskland, men også indenlandske produktionsfaciliteter, som har en positiv effekt på omkostningerne ved færdige produkter, da der ikke længere er en opgave at levere varer fra Europa.

Tips til valg

Det er kun nødvendigt at erhverve lofter i jernbanetype i specialforretninger, hvor pålidelige virksomheder, der har et godt omdømme på markedet for efterbehandling, fungerer som producenter af de fremlagte varer. Også værd at være opmærksom på produkt anmeldelser.

Det skal forstås, at hævede lofter ikke er wallpapers, der kan ændres meget ofte, men et design, der er installeret i flere årtier.

Når du vælger produkter, skal du tage højde for visse nuancer:

 • Loftets højde - hvis det er mere end tre meter, så er det værd at foretrække et racksystem af lukket type, da det ikke har huller mellem lamellerne. I offentlige bygninger kan du installere en åben struktur. Højden skjuler hullerne, og belægningen ser meget attraktiv ud.
 • Formål med rummet, hvor der skal udføres et rackloft. Aluminium lameller er ideelle til værelser med høj luftfugtighed.
 • Farve design - Moderne produkter gør det muligt at lave loftet et spejl eller dekorere overfladen med et usædvanligt mønster. Men vi må ikke glemme, at modetrends er midlertidige, så designen af ​​skinnerne bør næres med en stor del af ansvaret, så designet i fremtiden ikke bliver en hindring, idet den har mistet sin relevans.
 • Du bør ikke træffe en beslutning til fordel for noget materiale, bare fordi det er udgivet af et udenlandsk selskab. Russiske produkter i dag er af høj kvalitet, hvilket ikke er ringere end importerede.

Uanset hvilken reparation, omkostning eller budgetmulighed er det vigtigste at få det til at se fuldstændigt ud. Uden et attraktivt, praktisk loft, en lejlighed, et privat hus eller en generel bygning vil bore og trætte med sin monotoni og monotoni. De mest dristige designideer til loftoverflader hjælper med at realisere konstruktionen af ​​aluminiumslister i livet.

Smukke eksempler i interiøret

Indretningen af ​​køkkenet eller spisestuen skal ikke kun være baseret på æstetisk appel, men også af praktiske overvejelser. Rack aluminium lofter kombineret disse to karakteristika.

Enkeltniveau kontrasterende belægninger af sort og hvid farver eller to-niveau systemer, der er lavet af alternerende guld og lyspaneler, suppleret med lyse spotlights, bliver en ægte dekoration i rummet.

Aluminiumsloft: typer, fordele, installationsanvisninger

Aluminiumsloft - letvægtsophæng. Med sin hjælp kan du hurtigt og for moderate penge til at udstyre rummet. Aluminiums loftsystemer skjuler revner og andre overlapningsfejl, lednings- og ventilationsrør.

Typer af aluminium hævede lofter

I systemer med slattede lofter er hovedelementerne lange lameller, der er fastgjort til det bærende loft ved hjælp af specielle klemme, egerne. Der er tre typer af lofter:

 • åben type;
 • lukket type;
 • kassette.

Aluminium åbne systemer

Åbn aluminiumsophæng af loft består af lameller, mellem hvilke specialindsatser er installeret. Disse er tynde strimler, der dækker slidserne, og er samtidig elementer af indretningen. Udformningen af ​​disse ophængningssystemer kan variere. Indsatserne mellem lamellerne kan variere i farve eller være de samme som de grundlæggende elementer i loftet.

Aluminiumssystemer af lukket type

Udformningen af ​​den lukkede type rackloft giver ikke tilstedeværelsen af ​​mellemstrimler. Skinnerne i disse systemer installeres tæt på hinanden. Ellers er lukkede systemer ikke anderledes end åbne. De samme principper for installation og krav til komponenter. Aluminiumssystemer af den lukkede type installeres hovedsageligt i offentlige bygninger.

Kassette aluminium lofter

Kassettelofter på mange måder ligner det velkendte Armstrong-loft. De består af firkantede eller rektangulære paneler. Men kassetten er ikke anbragt på styrene, og indstilles mellem dem ved hjælp af et system af låse.

Panelerne er lavet af aluminium med en tykkelse på mindst 0,4 mm. De kan være faste eller perforerede. Farveopløsning er meget anderledes. Placering af kassetter af forskellige farver gør de spektakulære mønstre i loftet.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

I dag har slattedlofter ikke længere stor popularitet. Forbrugeropmærksomhed er mere fokuseret på spektakulære spændinger, glas og glasmosaiststrukturer. Men reekee glemt ufortjent. Disse lette og praktiske systemer i alle henseender har mange fordele.

 1. Enkel og hurtig installation, der gør det muligt at montere et loft uden involvering af eksperter.
 2. Moderne design. Producenter producerer ophængningssystemer med forskellige farve løsninger, så det vil ikke være svært at vælge den mest egnede.
 3. Minimumsbelastningen på lejet overlapper hinanden.
 4. Mulighed for installation i rum med høj luftfugtighed.
 5. Reiki og andre elementer i systemet er nemme at skære, så og passe til rummets størrelse.
 6. Der er ikke behov for at forberede overfladen til montering af aluminiumsystemet.
 7. Mangel på affald under arbejdet.
 8. Manglende "våde processer".

Hvad er aluminiumsloftet

Reiki

Reiki kaldes ellers "paneler" eller "lameller". Disse elementer i systemet er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,4 til 0,8 mm. Skinnernes standardbredde er 9-20 cm. Til udsmykning af stuer, badeværelser og badeværelser køber de oftest paneler med en bredde på 10-12 cm. De ser mest fordelagtigt på lave lofter af typiske lejligheder.

suspensioner

Suspensioner eller, som de også kaldes, egerne, er elementer, der holder loftet. De er fastgjort til bundoverfladen af ​​den øverste overlap og dækene hænger på dem. Hvis loftets konstruktion ikke giver mulighed for montering af spotlights og andre vægtbærende elementer, kan du i stedet for suspensioner til slattedele bruge andre - designet til installation af gipsvægskonstruktioner.

Spidser til aluminiumslofter består af to metalstænger forbundet med en fleksibel tynd stålplade, der kaldes en "fjeder". Hendes opgave er at holde egerne på plads. Suspensionens højde styres ved at komprimere denne plade.

Dæk eller strengere - de vigtigste understøtningselementer i aluminiumsophængssystemet. Det er knyttet til dem lameller. Dæk er tynde lysstrimler på den ene side, hvor der er fremspring der fungerer som låse. Suspenderede systemer adskiller sig strukturelt, så dækene har en anden konfiguration.

sokkel

En sokkel eller endeprofil er ikke kun et funktionelt element i systemet, men også et middel til dekoration. Med det lukker afstanden mellem væggen og loftet. Soklen kan være forskellig farve. Vælg den der passer bedst til indretningen og vægindretningen.

Lysarmaturer

Det hængende loft på aluminiumslister kan dekoreres med forskellige belysningsenheder. I små værelser er der ofte installeret spotlights, som fungerer som hovedkilden til lys. I rum af store områder er installationen af ​​lysekroner nødvendig, men spotlights anvendes også. De fremhæver loftets design og er en ekstra kilde til lys.

Racklofter er ikke bange for opvarmning og deformeres ikke under indflydelse. Derfor er det muligt at installere glødelamper af enhver kraft, men inden for rimelige grænser.

Suspended ceiling mounting teknologi

For at kunne installere aluminiumsophænget loft skal du først tegne en tegning. For at gøre dette skal du tage et stykke papir og en blyant, konsekvent udføre en række beregninger.

Tegning tegning loft

 1. Tegn et rektangel og angiver længden af ​​væggene. Du skal være forberedt på, at de modsatte vægge kan have forskellige størrelser. Hvis det er tilfældet, vil det komplicere installationsprocessen lidt.
 2. Bestem skinneretningen. Optimal - fra døråbningen til vinduet.
 3. Ifølge bredden af ​​skinnerne, tilstedeværelsen eller fraværet af skær, udgør de en plan af strukturen og noterer hver lamelles position ved en linje.
 4. Hvis længderne af de modsatte vægge er forskellige, vil den sidste skinne have en mere eller mindre udtalt trekantet form. Eliminer denne ulempe som følger. En tegning er lavet, hvor lamellerne er arrangeret diagonalt eller placeret på en sådan måde, at den første og den sidste har en trapezformet form. Den anden mulighed er mest gavnlig, da installationen langs diagonalen er mere kompliceret, og der vil være meget materialeaffald. Derudover er lofter med traditionelt lagde lameller (fra hoveddøren) mere æstetiske og giver ikke en følelse af visuelt ubehag.

At udføre arbejdet vil kræve:

 • målebånd;
 • bore eller skruetrækker;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • sakse til metal eller metal fil;
 • skruer og dowels;
 • en kniv

Installation trin

Trin 1. Mærkning af overfladen.

 1. Bestem afstanden, som du skal trække fra bundloftet. Overvej dimensionerne af forsænket armaturer.
 2. Ved hjælp af et laser- eller vandniveau trækkes vandrette linjer rundt om væggenes omkreds.

Trin 2. Fastgørelsesguider (endeprofiler).

Ved de markeringer, der udføres i det foregående trin, er plankerne i endeprofilen fastgjort. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne må ikke overstige 20 cm. For større arbejde kan profilen først limes til væggen med monteringslim eller tætningsmiddel.

Trin 3. Installation af suspensioner.

Installation af aluminiumophæng er begyndt ved installation af strengere. De (dæk) skal installeres strengt parallelt med hinanden i retning vinkelret på skinneretningen. Ekstreme dæk (første og sidste) skal være i afstanden 20-40 cm fra væggene. I betragtning af disse installationsregler markeres loftet med en markør, målebånd og en lang flad genstand (bar, bobleniveau, flodsegment).

Hvis overfladen af ​​bundloftet er fladt, kan du fastgøre strengerne direkte til det. Men denne situation er sjælden.
Langs mærkningslinjerne er det nødvendigt at installere suspensioner, der holder strengerne. Opgaven udføres i flere trin:

 1. På markeringslinjerne markeres punkterne for ophængning under hensyntagen til, at de skal være i afstanden 40-60 cm fra hinanden (afhængigt af strukturens samlede vægt og areal). Ekstreme suspensioner skal installeres i en afstand på 20-30 cm fra væggene.
 2. På de markerede punkter bor bor huller med en bor, hvis diameter er 2-3 mm mindre end diameteren af ​​plastikdelen af ​​dowel.
 3. Kør dowels i hullerne.
 4. Vedhæftet til bæreoverfladesuspensionerne.

Trin 4. Installation af realkreditlån under lamperne.

På dette stadium skal du markere stedet for lamper på loftet. De borer huller og installerer kroge, trædyser eller andre elementer ved hjælp af hvilke lamperne holdes.

Trin 5. Hæk strengere på suspensioner. For at alle disse strimler skal være i samme vandret plan, er det nødvendigt at justere længden af ​​suspensionerne. For at lette opgaven skal du trække tråden i den højde, hvor strengerne skal være. Eller brug et laserniveau.

Trin 6. Installer det første panel.

Aluminiumophænget loft ser harmonisk ud, hvis bredden af ​​det første og sidste panel ikke er mindre end ½ bredden af ​​hele panelet. I betragtning af tegningen tidligere blev den første skinne trimmet langs dens længde. Hvis dette ikke er nødvendigt, skal du installere panelet, bøje det lidt og indsætte det i åbningerne mellem strengene på strengerne.

Trin 7. Montering af skinnerne.

Hvis aluminiumloftet er af åben type, udføres skinnerne med hensyn til indsatserne.

Trin 8. Installer det sidste panel.

Trin 9. Installation og tilslutning af inventar.

Fabrikanter af hævede lofter

Det hængende loft lavet af aluminiumpaneler er ofte forbundet med navnet "Albes". Det er en førende producent af stativsystemer. Det russiske selskab leverer produkter til alle bosættelser i Den Russiske Føderation og i udlandet. Prisen på lofter afhænger af design, type, udstyr. Den gennemsnitlige pris for 1m2 rack suspension system (fuldt lastet) - 850-1050 rubler.

En anden kendt russisk producent - firmaet "Bard". Produkterne fra denne plante vokser stadigt. Bardlofterne har en bred farvepalet og en række designløsninger. Den gennemsnitlige pris på 1 m2 i fuld sæt - 900-1100 rubler. Figurerede lofter (med bøjning) - fra 2000 rubler / m2.

Af de udenlandske mærker kan nævnes de mest berømte: Geipel og Hunter Douglas. Den første producerede i Rusland af den tyske teknologi. Den anden - i Holland. Omkostningerne ved disse hævede lofter afhænger i vid udstrækning af leveringsområdet og varierer mellem 1200-2200 rubler / m2.

Nyttig video

I videoen kan du se eksempler på aluminiumsloftlofter i badeværelset:

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5)

Loftet i badeværelset af aluminiumpaneler

Den mest økonomiske, men æstetiske og stilfulde er suspenderede aluminiumsladder til badeværelset, som har attraktive tekniske egenskaber. Sådanne lofter er meget nemme at rengøre, og i tilfælde af utilsigtet skade er det lige så nemt at udskifte den skinne, du har brug for i stedet for at reparere hele loftet.

Ved hjælp af spotlights kan aluminiumsplader i badeværelset laves til et ægte kunstværk, som ingen vil have! Og vigtigst af alt, kan et sådant loft laves for hånd!

Typer, tekstur og farve af laminerede aluminium lofter

Aluminiumophænget lofter er kassette og rack. Rack aluminium lofter producere:

 • Med indsatser. I hullerne mellem lamellerne er der monteret smalle indlæg, der er forskellige i tekstur og farve;

Producenter producerer lameller i forskellige nuancer - mørke og lette, hvis tekniske egenskaber gør det muligt at realisere enhver fantasi, hvis du gør installationen på badeværelset med egne hænder. Overfladen kan være:

 • Matt. Disse lameller vælges til badeværelser, der er lavet i bløde og varme farver. I et stort rum vil matte lameller skabe en streng og solid stil;
 • Glossy. Ideel til moderne eller hi-tech badeværelse. Visuelt øger rummets rum næsten to gange;
 • Spejl "krom" eller "guld". Med den rigtige placering af belysningen kan armaturer give indtryk af vægtløshed og dimensionsløs badeplads.

Den mest populære blandt folkene aluminium slats - italiensk, fransk og tysk design for det meste brun og hvid mat farve.

Hvad er fordelene ved aluminiumpanellofter?

Populariteten af ​​aluminiumhæmmede lofter skyldes mange fordele, herunder:

 • Lavpris;
 • Enkel installation - i loftet i badeværelset er faste bæreprofiler, som så snap aluminiumstrimler, og hullerne i nærheden af ​​væggene lukkes med hjørner af aluminium;
 • Lav vægt design;
 • styrke;
 • Let omhu;
 • Mange design beslutninger størrelser, teksturer og farver;
 • Modstandsdygtighed over for ild og miljøsikkerhed;
 • Fugtbestandighed;
 • holdbarhed;
 • I tilfælde af utilsigtet skade på loftet er det nok at erstatte en eller to lameller;
 • Muligheden for montering i loftet uden tilpasning og seriøs forberedelse.

For at lave et loft i badeværelset behøver du ikke have nogen særlig viden - det er nok at have grundlæggende træning og evnen til at arbejde med de grundlæggende værktøjer - en hammer, en boremaskine eller en perforator, en skruetrækker. Derudover vil en sådan installation af aluminiumspladetak med egne hænder give dig mulighed for at skabe et unikt design ved hjælp af et stort udvalg af farver og nuancer, matte og spejlstrimler samt en række dekorative overlays mellem strimlerne.

Overkommelig pris for alle

Rackloft på badeværelset er blevet populært på grund af lave omkostninger. Byggemarkedet tilbyder ikke kun færdigbyggede kits, men også individuelle elementer i lofter. Tag de hævede lofter på 1,6 × 1,6 m. Sættet består af styreskinner, specielle plasthjørner og panelerne selv. Kostprisen ved kittet er 2500 rubler. Hvis du kan lide et spejlhyldeloft, skal du betale 5000 rubler for det.

Normalt er spotlights eller LED-lys indbygget i lamellerne. To lamper med ledninger vil koste omkring 500 rubler. Derfor, for et standard badeværelse på 2,5 kvm. bliver nødt til at bruge ca. 3000 rubler. på lamper og ledninger.

Professionelle installatører påbegynder installationen af ​​et system af aluminium lameller fra 1000 rubler. pr. kvadratmeter. Men da installationen ikke er for kompliceret, er installationen af ​​loftet ret muligt at gøre det selv og spare på service fra specialister.

Forberedende arbejde

Før du går til hardwareforretningen, skal du gøre dig klar til arbejde:

To personer er nødvendige for at installere loftet, fordi det vil være meget svært for en at klare. Undlad at forsømme forberedelsen af ​​loftet for montering af stativsystemet. Dette vil undgå sådanne problemer som rustflader, skimmel og svampe, der lækker gennem huller eller revner. Klargøringen af ​​loftet omfatter følgende handlinger:

 • Vi fjerner fra loftet det, der let kan fjernes af sig selv, du kan vaske hvidvask eller let skræl peelingskilden, fjern tapetet eller andet gammelt loftdæksel.
 • Gips dyb sømme og huller;
 • Jordet substratet grundigt med antisvamp og vandtæt primer.

Rammeinstallation og profilinstallation

For ikke at blive forvekslet med antallet af elementer i det hængende skinneloft på aluminium, skal du først foretage alle de nødvendige målinger og beregninger og tage også hensyn til panelernes egenskaber. Denne tilgang vil bidrage til at undgå uønskede økonomiske omkostninger og fejl under installationen.

 • Ved måling af niveaumærket på væggene på rammens installationssted. I så fald skal du tage hensyn til den dybde, der kræves til installation af indbyggede lamper.

Arbejdet er færdigt! Nu har du et unikt, stilfuldt aluminium rackloft, som vil være en utvivlsom udsmykning til din lejlighed eller hus! Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dig med at rette installationen af ​​loftet med dine egne hænder!

lofter

Racklofter har fast besat deres niche på byggemarkedet og fortrænger nogle typer loftsbeklædning. Moderne aluminiumsophængssystemer har en bred vifte af applikationer. På grund af dets fremragende tekniske og driftsmæssige egenskaber anvendes sådanne lofter ikke kun indendørs, men også udenfor. Forskellige former og teksturer, rige farver giver dig mulighed for at legemliggøre enhver form for design.

Ikke det sidste argument til fordel for smalle metalplader er enkelheden ved deres installation. At installere det hængende loft er ikke engang en erfaren mester.

Aluminiumstativ: Tekniske egenskaber og funktioner ved drift

Suspended loft systemer anvendes i indretning i 60 år. I Rusland er denne type beklædningsloft i popularitet. Mange fagfolk og forbrugere har allerede formået at sætte pris på praktisk, dekoration og andre fordele ved aluminiumbelægninger.

Vi noterer de vigtigste tekniske og operationelle egenskaber ved aluminiumophæng:

 1. Vandmodstand. Aluminiumslofter er ikke bange for udsættelse for fugt, så deres installation er tilladt i pools, kældre, badeværelser og køkkener.
 2. Brandsikkerhed / brandsikker. På grund af disse egenskaber anbefales det at montere aluminiumstænger i opgaver med strenge brandsikkerhedsstandarder.
 3. Høj reflektivitet. Metallisk glansbelægning afspejler lyset fra lamperne - det giver dig mulighed for at vælge lysindretninger med lavere effekt og spare på strøm.
 4. Miljøvenligt materiale. Metal lameller er helt sikre for menneskers sundhed - materialet udsender ikke dampe, der er skadelige for menneskers sundhed.
 5. Modstandsdygtigt mod dannelse / spredning af skimmel og mikrober. Belægningen rotter ikke.
 6. Let vedligeholdelse. For at opretholde den oprindelige glans er det tilstrækkeligt at tørre loftet med en fugtig svamp med jævne mellemrum.
 7. Høj styrke. Metal lameller er resistente over for mekaniske skader. På grund af belægningens modstandsdygtighed er dette materiale brugt til både indre og ydre vendinger af rummet.
 8. Nem installation. Loftkonstruktionen består af flere elementer, hvis installation ikke vil forårsage vanskeligheder, selv for amatører af byggevidenskab.
 9. Lav vægt. Rackloftet har ikke en stor belastning på loftet.
 10. Æstetikksætningsoverflade. Nogle designere bemærker "forkølelsen" af metalplader og anbefaler ikke at installere aluminiumslofter i soveværelser og børneværelser.
 11. Lang levetid - ca. 20-50 år.
 12. Maintainability. Det er nemt at udskifte et beskadiget konstruktionselement med en ny. Du behøver ikke at afmontere ophængningssystemet og afslutte loftet igen.
 13. Dimensioner af loftsplader: standardtykkelse - 0,3-0,4 mm, længde - 3, 4 m. Nogle producenter fremstiller en separat serie af lamellofter til store rum med en længde på 6 m.

Oftest er aluminiumhæmmede lofter monteret i offentlige rum: svømmebassiner, fitnesscentre, kontorer, medicinske faciliteter. Sådanne ansigter ser spektakulære ud i salerne af store administrative bygninger, hoteller og restauranter. I lejligheder og private huse er det tilrådeligt at placere dem på loggier, balkoner, badeværelser og landinger.

Typer af aluminium hævede lofter

Aluminiumsklatloft adskiller sig i skinnens farve, dens bredde, profil og fastgørelsesmetode. Ifølge typen af ​​udstyr er der to typer lofter:

Design af åben type. Princippet om installation af denne type loft er installationen af ​​skinnerne, så der er et lille mellemrum mellem elementerne. Efterfølgende er dette mellemrum lukket interresex indsatser.

De vigtigste fordele ved "åbne" lofter:

 • Fremragende ventilation af tagloftet
 • farvespil - kombinere indsatser af kontrastfarve eller harmoniske nuancer vil lykkes med at skabe et originalt loftdesign.

Suspended lofter lukket. Reiki fastgøres tæt til hinanden og danner en kontinuerlig glat overflade uden pauser. For at undgå monokrom kan raki af forskellige teksturer og farver anvendes.

Montering af aluminiumsophæng

Suspended rackloft af aluminium har et ret simpelt design, der består af følgende elementer:

 1. Stringere (traverse eller kam) - bærende dæk, som er faste modstående paneler. Traverser lavet i form af profiler, hvis øverste del har "tænder" til installation af suspensioner. Kammens materiale er aluminiumlegeringer eller galvaniseret stål.
 2. Rackpaneler er lavet af koldpressning af tyndt aluminium. Den specielle form af panelets sektion gør den holdbar og giver ikke mulighed for at bøje under belastning. Laminaterne behandles med specialmaling eller dækkes med et lag anti-chok lak for at beskytte panelet mod ridser og chips. Bredden af ​​aluminiumstrimlerne er 10-20 cm. Valget af denne parameter afhænger af rummets dimensioner og designideen. Hvis du planlægger at arrangere loftet med en buet form eller en to-plan struktur, skal du bruge buede lameller.
 3. Justerbare ophængninger bruges til montering af dyserne og deres lodrette justering for at sikre glatheden af ​​den vandrette overflade. Suspensionen består af en stang og en beslag. Beslaget er fastgjort til traversen, og stangen direkte til bunden af ​​loftet.
 4. Interstitielle indsatser - smalle paneler af aluminium. Disse dele anvendes i slattedækket på et åbent system.
 5. Corner perimeter profil - et dekorativt element, der maskerer leddene i loftet med vægge.

Det er vigtigt! For at undgå montering af fejl og udseende af revner under loftsmontering skal lamellerne og strengerne være fra samme fabrikant.

Takket være et bekvemt monteringssystem kan aluminiumslister let demonteres og installeres tilbage, hvis der er brug for adgang til forsyninger, der er skjult bag loftet.

Beregning af aluminiumstænger

Før installationen er det nødvendigt at beregne komponenterne korrekt. Til dette måles værelset - området af rummet er bestemt (længden multipliceres med bredden). Fra denne værdi og skal afvises ved beregning af antallet af skinner.

 1. Fordeling af bredden af ​​rummet ved bredden af ​​panelet + bredden af ​​indsatsen, vi opnår det nødvendige antal skinner / dekorative indsatser. Det er tilrådeligt at forsikre og øjeblikkeligt købe en ekstra 1-2 plader.
 2. For at bestemme antallet af guide profiler skal beregne rummets omkreds. Forøg denne værdi med 3%. Dette mellemrum kompenserer for forbrug af materiale til trimning.
 3. Suspended aluminiumsloftlofter sat på tværs af rummets længde. Den samlede længde af strengere beregnes med formlen: V = (H / 0.9) * L, hvor
  • V er den samlede længde af stringers;
  • L er længden af ​​rummet
  • H - bredden af ​​rummet.
 4. At kende den totale længde af streamere og størrelsen på et element, kan du finde deres nummer.
 5. For at beregne antallet af justerbare suspensioner skal den samlede længde af streamers divideres med 0,3.

Det er vigtigt! Hvis beregningerne resulterer i et brøknummer, skal det afrundes.

Montering af aluminiumsloftlofter: trinvise instruktioner

Projektet vil kræve følgende materialer og værktøjer:

 • sæt af aluminium rack loft (dæk, suspension, sokliste, lameller og lamper);
 • elektrisk boremaskine;
 • konstruktion niveau og målebånd;
 • saks til metal eller bulgarsk;
 • skruetrækker;
 • vand eller laser niveau;
 • Punch;
 • dowels / skruer.

Den første fase af arbejdet - tegning markup. Fra kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​landemærker afhænger af loftets ensartethed. Til dette arbejde, brugbart vand / laserniveau, blyant / linjal, maling huggetråd.

Det er vigtigt! Placeringen af ​​det hængende loft afhænger af typen af ​​belysning. Til montering af spotlights bør konstruktionens højde sænkes med 12 cm (kropshøjde). Når du bruger en lysekrone eller patchlampe, kan indrykket fra bunden af ​​loftet reduceres.

Mærkningsprocedure:

 1. Fra hjørnet af rummet laves et lille indtryk - ca. 15-20 cm. På dette tidspunkt måles den ønskede afstand, for eksempel 10 cm fra loftet.
 2. Fastgør den ene ende af hydraulikniveauet, så etiketten strengt svarer til vandstanden i røret. Ret en lille afstand og fastgør den anden ende til væggen - vandstanden viser hvor du skal sætte det næste mærke.

Efterfølgende installation af hængende rackloft:

 1. På det markerede mærke måles længden af ​​væggen og afskæres et stykke af profilen af ​​den tilsvarende størrelse. Standard profillængde - 3 meter. Udfør en lignende procedure for alle vægge i rummet, og forbered lofteretningselementerne for hele omkredsen.
 2. Efter mærkning fixes alle guider med dykker og skruer. Den anbefalede profilhøjde er ca. 50 cm.
 3. Fastgøring af styrene på rummets indvendige hjørner finder sted, når de monteres på udvendige hjørner - i en vinkel på 45 ° (profiler skæres).
 4. Marker fastgørelsespunkterne i strengerne. For at tegne det første mærke fra væggen er det nødvendigt at trække sig tilbage 40 cm, de efterfølgende punkter er plottet hver meter.
 5. Fastgørelsessuspensioner udføres i overensstemmelse med placeringen af ​​monteringshullerne på bærebussen. Alle suspensioner er strengt på samme niveau - efter installation kan de justeres. Suspension føje dowels til loftet.
 6. Fastgør de bærende dæk (stringers). De er installeret flush med profilen vinkelret på aluminiumpaneler (skinner). Afstanden mellem strengerne må ikke overstige 100-120 cm. Ved konstruktionen af ​​dæk er der specielle huller til fastgørelse til suspensionerne. Fra korrektionen af ​​fiksering af strengere afhænger af ensartetheden af ​​loftet.
 7. Hvis dækket ikke var tilstrækkeligt langt, skal det forlænges - fastgør et ekstra stykke ende til ende med den første.

Sekvensen for installation af aluminium loftsplader:

 1. Fjern beskyttelsesfilmen fra panelerne. Mål afstanden mellem de modsatte vægge og skær skinnen af, 3 cm mindre end den opnåede størrelse.
 2. Panel anbringes pænt i stringer og fastgøres langs hele længden - klik på klemmen på klemmen. Udfør alternativ montering af tilstødende skinner. Når du installerer, kan du justere højden af ​​strengerne, ændre længden af ​​suspensionerne.
 3. Hvis bredden af ​​den sidste lamell er for stor, skal den afbrydes. Mål den ønskede størrelse langs skinnen, fastgør en linjal eller lange sav, og træk forsigtigt en linje langs panelet med en byggekniv. Alternativt bøj / bøj skinnen til den går i stykker.
 4. Det anbefales at skære lange lameller i dele efter at have gennemført et tværsnit. Afskær lamellen efter installationen er fastgjort med træstænger i profilen af ​​væggen, og dens anden er fastgjort på dækkets tunge.
 5. Den dekorative sokkel er monteret sidst. Dette element maskerer hullerne og leddene mod væggen, hvilket giver loftet et færdigt udseende.

Når installationen er færdig, kan arbejdet placeres på loftet spotlights. For at installere dem skal du lave huller i aluminiumslister. På panelets rette sted er det nødvendigt at tegne en cirkel, og fra sit center lave radiale nedskæringer mod den ydre linje ("kronbladene" skal vise sig). Alle udskæringer er bekvemme at gøre med saks til metal. Bøj de dele af cirklen inde i skinnen. Omkredsen under lampen vil være bedre, hvis skæringerne er lavet med en lille afstand fra hinanden.

Montering af aluminium rackmonteret loft: video

Aluminium rackloft: billed ideer til brug i indretningen

Rack loft aluminium i køkkenet. Den alsidige retning af skinnerne giver volumen og udvider visuelt rummet i rummet.

To-niveau loft med indbyggede lamper og lysekroner. Loftet stof er lavet af børstet aluminium lameller.

Aluminium hæmmede lofter - den bedste mulighed for svømmebassiner. Multi-level lath loftet med lige og buede skinner afspejler brilliance af vandet og ligner efterligning af havbølgerne.

Relief aluminium loft (udstedelsespris - fra 1500 p / sq.) Med glatte og matte indlæg ændres opfattelsen af ​​rummet og rummet som helhed.

Kombination af reolloft med gipsplader med flere niveauer er en interessant mulighed for kontorlokaler og kontorbygninger.

Aluminiumsloftloft: designfunktioner, typer, tekniske forskelle, fordele og ulemper

Alle ved, hvordan man ser ud som slattede aluminium lofter. Men hvis du vil bruge denne type dekoration i din lejlighed eller kontor, skal du have en ide om deres design, omfang og tekniske parametre.

I denne artikel vil vi forsøge at præsentere alle de mest grundlæggende oplysninger om de hævede lofter, så det ville være lettere for dig at beslutte, om det er hensigtsmæssigt at bruge dem.

Afslutning af loftet med aluminiumslister

Beskrivelse af aluminiumskroglofter

Design funktioner

Rack aluminiumsloft har en simpel konstruktion, så det er let og hurtigt nok til at blive monteret.

 • Stringere (de kaldes også kamme eller traverser - ikke bland dem med strygere) - det drejer sig om bærehjul, som er forsynet med lameller.
 • Justerbare ophængninger - sørg for fastgørelsesstrenge til hovedloftet og deres højdejustering for placering i samme plan.
 • Reiki - aluminiumspaneler.
 • Mellemribben er smalle aluminiumspaneler, der bruges til at skjule hullerne mellem lamellerne i åbne lofter.
 • Corner perimeter profil - et dekorativt element af strukturen, der bruges til at skjule væggenes vægge og slattede loft.

Rack loftsdesign

Takket være et genialt monteringssystem er aluminiumspladetyper let installeret på deres plads og kan også nemt fjernes, hvis du har brug for adgang til kommunikation placeret bag loftplanet. Og det gøres uden brug af værktøj.

Dette gør det muligt at udskifte beskadigede skinner med nye uden at adskille hele strukturen.

Typer af hævede lofter

Ved konstruktion er aluminiumophængene opdelt i åbne og lukkede systemer:

 • Åbent loftslofter er monteret med smalle huller mellem hovedpanelerne, som kan forblive åbne eller lukkede med indvendige indlæg. Gabet mellem lamellerne giver dig mulighed for at arrangere et ventileret rum under beklædningsplanet. Og i tilfælde af brug af interstitielle indsatser - for at opnå en interessant farveoverflade.
 • Racklofter af den lukkede type skelnes af, at alle paneler er monteret tæt på hinanden, hvilket skaber en kontinuerlig ubrydelig overflade. Hvis du vil undgå monokrom, kan du bruge lameller af forskellige farver og teksturer.

Disse suspension systemer kan også variere i bredden og profilen af ​​skinnerne selv. For eksempel er de afrundede kanter af den synlige del af aluminiumspaneler italiensk design, de lige kanter er tyske.

Tysk design af åben type slattedak

Der er også specielle, designede lamellofter, hvis paneler er kendetegnet ved en usædvanlig profilform i form af et rektangel, en trekant eller en vertikalt anbragt plade.

Tekniske forskelle

Uanset fabrikanten er de tekniske egenskaber ved alle aluminiumspladerne omtrent samme.

 • Listerne og indsatserne er lavet af aluminiumsark. Forskellen kan være i tykkelsen af ​​arket (fra 0,3 til 0,6 mm). Jo større det er, jo mere slidstærkt bliver produktet: lamellerne vil ikke sænke og deformere efter installationen.
 • Rackpaneler er lange tre- eller fire meter strimler med specielt bøjede kanter, med hvilke de klæber til bærehjulene.

Til reference. Den maksimale længde af aluminiumslister er 6 meter. Disse lameller er lavet til ordre for store arealer.

 • Reiki kan være solid eller perforeret, den ydre belægning kan gives enhver farve og tekstur.
 • Stringere er u-formede profiler med rist udskåret på kanterne, der er beregnet til fastgørelse af skinnerne. Oftest er de lavet af galvaniseret stålplade, men for våde rum er strengere fremstillet af aluminiumlegeringer.

Stringer (transportdæk)

 • I den øvre del af strengerne er der lavet huller for at forbinde dem med suspensioner.

Fordele og ulemper ved sladderlofter

Den eneste ulempe, at aluminiumsloftlofterne har, er at de reducerer højden af ​​det rum, hvor de er installeret. Men det er iboende i alle suspenderede systemer, med hvilke slattedlofter kan konkurrere i mange andre parametre.

Deres fordele er:

 • Enkel installation og demontering. Og også muligheden for at placere i loftet plads til enhver ingeniørkommunikation, som om nødvendigt kan få nem adgang.
 • Fremragende kvalitet, bekræftet af certifikater af indenlandske og internationale standarder.
 • Funktionalitet og holdbarhed. Rack aluminiumsophængssystemer har fremragende præstationsegenskaber, kan installeres indendørs eller bruges til udvendig trim. Samtidig er deres levetid 30-50 år eller mere.
 • Vandmodstand. Aluminium er modstandsdygtig overfor vand, fugt, varm damp, så designet af det fungerer perfekt i værelser med høj luftfugtighed og i åbne områder.

Rackloft på badeværelset

 • Økologisk renhed. Alle materialer, der anvendes til fremstilling og installation af lamellofter, er sikre for menneskers sundhed. På deres overflade danner ikke skimmel, bakterier og forskellige patogener formere sig ikke. Derudover kan aluminium rackloft vaskes med vand eller ved brug af vaskemidler og desinfektionsmidler.
 • Brandsikkerhed. Som ethvert andet metal er aluminium et brandfast materiale. Derfor anbefales loftkonstruktioner deraf til installation i bygninger, hvor brandkravskravene er meget høje.
 • Muligheden for indlejring af inventar. Særlige rack armaturer er udviklet til slattedlofter; punktkilder til lys kan indlejres i dem. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at løse problemet med optimal rumbelysning.

Rackloft med indbyggede lys

Er vigtigt. Den meget overflade af slattede lofter er reflekterende. Værelser med sådanne lofter ser lysere ud uden at kræve en stigning i energikostnaderne.

konklusion

Som du kan se, er argumenterne for at installere hævede lofter vundet. De har næsten ingen fejl, selve installationen forårsager heller ikke vanskeligheder.

Det eneste der kan stoppe dig er udseendet af den færdige overflade. Det er ikke altid harmonisk kombineret med boligindretning, så disse lofter kan ofte findes i offentlige bygninger.