Racklofter Albes (Albes)

Har du brug for en konsultation? Ring til os: +7 (495) 778-08-05 - eller send en forespørgsel.


Pris: fra 50 rubler pr

Blandt de mange muligheder for loftsdesign er dette mærkes produkter skræddersyet til deres alsidighed og fremragende kvalitet. De er installeret i kontorer, industrielle faciliteter og offentlige institutioner. Company V.V.K. tilbyder at købe i Albes loftet i Moskva: pris pr. m2 - fra 500 rubler.

Eksempler på udført arbejde

Funktioner af hævede lofter Albes


Højkvalitetsprodukter: Lavet af aluminiumprofil med tykkelse 0,6 mm, dækket af matte eller spejlbelægning.


Bred vifte af applikationer: Kan bruges i næsten ethvert rum, herunder medicinske, børne-, uddannelsesinstitutioner, industribygninger mv.


Udvikling af individuelle designløsninger. Albes-aluminiumsloftet giver dig mulighed for at skabe et originalt design, så sådanne designs bruges ofte til at dekorere værelserne i en individuel stil. Derudover er der mulighed for at skabe lofter på flere niveauer.


Bredt udvalg af farver. Ud over de sædvanlige farver (sølv, hvid, beige, krom, guld og andre) er det muligt at fremstille paneler af enhver skygge ifølge RAL-tabellen. Fabrikanten tilbyder også paneler med efterligning af forskellige overflader (granit, træ), med effekten af ​​alderen kobber og andre muligheder.


Ubegrænset levetid. På grund af belægningen af ​​høj kvalitet på begge sider ruster panelerne ikke og deformeres ikke over tid, behold lysstyrken i farverne gennem hele brugen.


Højtydelsesindikatorer (frostmodstand, vandmodstand, brandsikkerhed).
Aluminiums rack "Albes" loft kan bruges i badeværelset, køkkenet, som baldakin på gaden mv.


Miljøvenlighed og sikkerhed for mennesker og natur.

Loftssystemer

Rackophængene er meget udbredt og anvendes i offentlige bygninger, industrielle faciliteter, transportfaciliteter samt i sundheds- og uddannelsesinstitutioner.

 • Traditionelle lige parallelle linjer af paneler skaber interessante muligheder for rumligt design af værelser.
 • Ud over de mange funktionelle opgaver, der kan løse metalpladelofter, er de også et glimrende værktøj til dannelsen af ​​individuelle indretninger.
 • Rackpaneler er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på op til 0,6 mm med forskellige typer dekorative belægninger, der er lavet på fabrikken. Standard længde af paneler - 3 m og 4 m, det er muligt at fremstille under ordren - op til 6 m og mere. Ved hjælp af specielle elementer er panelerne forbundet i længden og skaber effekten af ​​kontinuitet. Bredden af ​​panelerne varierer fra 50 til 200 mm.
 • Rackpaneler er fastgjort til styringer - kamme af aluminium med en tykkelse på 0,8 og 1,0 mm., Eller galvaniseret stålplade med en tykkelse på 0,6... 0,7 mm. Tungerne, der skæres i kamrene, fastgøres jævnligt ved at snappe.
 • Ved hjælp af justerbare fjederhængere er det hængende loft fastgjort til de bærende bygningskonstruktioner.
 • Til perimeter design anvendes perimeterprofil PL og U-formet RPP-18, som rammer loftet og giver kompletthed til projektet.

Farveindstillinger:

En bred vifte af farver giver dig mulighed for at skabe unikke indvendige løsninger, hvilket er særligt vigtigt nu. Valg af farve på forsiden af ​​panelet udføres på det internationale farvekort RAL.

Bagsiden af ​​panelet er dækket med primer eller beskyttelseslak, op til 5 mikrometer tykt.

Standardfarver: hvid mat, hvidglans, beige, metallisk sølv, metallisk metallisk, krom, guld, super krom, superguld, lys beige, superkrom luksus

Yderligere farver: lysegrå, sort, blå, hindbær, rouge, kobber, træstruktur

 • De designmaterialer, der tilbydes af virksomheden, omfatter ikke-standardfarve løsninger, som muliggør efterligning af overfladen af ​​forskellige naturlige materialer (træ, granit), alderen kobber, kameleon og andre.
 • På kundens anmodning er det muligt at fremstille rackplader fra udvidet metalnet.
 • En yderligere relief (dekorativ bølgethed) eller perforering kan påføres panelets profil, hvilket gør det muligt at undgå flade former og skaber interessante interiørløsninger, som opfylder de æstetiske og funktionelle krav i moderne konstruktion.

lofter

Rækloftet er en ophængt struktur med en attraktiv design og nem installation. Et sådant loft kan opføres i værelser med en række formål. På grund af den fremragende holdbarhed, god fugtresistens, et rigt udvalg af farver og teksturer, vil denne løsning dekorere ethvert interiør. For nylig er racklofter fra firmaet Albes, der er lavet af en aluminiumsprofil af højeste kvalitet og har en varieret belægning, fra simpelt hvid til eksklusivt spejl, blevet mere og mere populært. I artiklen vil vi overveje fordelene ved rackloftet albes og metoden til dens installation.

Indhold:

Producentoplysninger

"Albes" er en russisk produktionsgruppe, hvis hovedaktivitet er rettet mod fremstilling af aluminium og stålfinisheringsmaterialer. Virksomheden blev grundlagt i 1997 og i dag forener flere forskellige virksomheder ansvarlige for produktudgivelse, dets salg og implementering.

 • Alle produkter fremstilles i henhold til koldvalseteknologi af metalplader samt ved stansning af tyndt aluminium og galvaniseret stål. Sådanne produkter anvendes i bygninger og strukturer, der stiller store krav til loftkonstruktioner.

Rack loft Albes foto

 • Det er muligt at købe varer fra industriforeningen Albes i detailforretninger, der er beliggende i Den Russiske Føderations område, i CIS-landene, og også i landene i nærheden af ​​udlandet. Producerede varer er højteknologiske materialer, der kombinerer den rige erfaring og intellektuelle viden om de bedste ingeniører i virksomheden. Derfor har virksomheden i flere år en førende position på det russiske marked for produktion af efterbehandling materialer samt deres kvalitet og en bred vifte af produkter.
 • De fremstillede produkter har bestået den nødvendige certificering og anbefales til brug i medicinske, uddannelsesmæssige, sportslige og mange andre institutioner. Derudover vandt produkterne flere gange i forskellige All-Russian-konkurrencer, og selve organisationen blev tildelt honorære diplomer og certifikater, som den bedste virksomhed til produktion af byggematerialer i Rusland.

De vigtigste egenskaber ved sladder lofter Albes

Racklofter er smalle lige parallelle paneler monteret på en speciel ramme af guider. Dette design er i stand til at løse mange funktionelle problemer og skabe et unikt rumdesign. Albes-lathene fremstilles som regel af tyndt aluminium og har en polymer belægning, hvorpå farveopløsningen afhænger. Desuden fremstilles paneler med farver, der efterligner forskellige teksturer.

anvendelsesområde

 • Loftkonstruktioner anvendes i beboelsesejendomme, i kontorbygninger og i offentlige bygninger, og de bruges også i industrielle faciliteter, medicinske og uddannelsesmæssige institutioner.

dimensioner

Følgende størrelser betragtes som standard:

 • længde - 300-400 cm, aluminiumstrimler med en længde på op til 6 m kan laves på en individuel rækkefølge;
 • bredde - afhængigt af typen af ​​produkt varierer fra 25 mm til 20 cm;
 • tykkelse - fra 0,32 mm til 0,6 mm.

Konkurrencefordele

 • Stærk og holdbar konstruktion med ubegrænset levetid og praktisk taget ikke behov for udskiftning;
 • originalt design og attraktivt udseende på grund af det store udvalg af farver og tilstedeværelsen af ​​mange forskellige modeller;
 • modstand mod mekaniske skader, kemikalier og anti-korrosionsbestandighed;
 • besidder lydabsorberende kvaliteter på grund af installation af et særligt substrat
 • Fremragende brandsikkerhed, da lamellerne er lavet af ubrændbare materialer;
 • øge naturlig belysning på grund af de reflekterende egenskaber;
 • øget fugtresistens, takket være, at rackloftsystemerne kan bruges selv i værelser med høj luftfugtighed (i badeværelser, i pools, saunaer osv.). Det er også tilladt at vaske og rengøre dem med et hvilket som helst rengøringsmiddel (uden slibende partikler i sammensætningen). Det er vigtigt at huske på, at ved anvendelse af galvaniserede lofter i et vådt miljø skal alle tilgængelige dele behandles med korrosionsforbindelser;
 • Miljøvenlighed af både loftsskinnerne og tilbehørene hertil
 • hygiejne, fordi metalstrukturer ikke rotner, støber, formidler bakterier og svampe og ikke udsender skadelige stoffer i miljøet;
 • hurtig og bekvem installation, som du kan klare uden behov for dyrt udstyr og højt kvalificerede specialister;
 • det er muligt at installere belysning og andre enheder direkte i lamellerne;
 • oprettelse af flerniveau og krøllede strukturer er tilladt
 • takket være profilens nøjagtigt verificerede dimensioner sikres pålideligheden og den nødvendige stivhed af strukturen, og deformationerne deformeres heller ikke under nogen belastning
 • god frostmodstand og slidstyrke, lath lofter kan installeres på uopvarmede loggier og balkoner, og de har desuden fremragende farve modstand, det vil sige de udsættes ikke for ultraviolet stråling;
 • universel anvendelse, da design af produkter passer perfekt ind i ethvert interiør og harmonisk supplerer det
 • Sikkerhed på grund af de særligt tynde aluminiumsvalsede produkter har Albes loftsladder en lav specifik vægt, og du behøver ikke bekymre dig om andres sundhed, hvis der opstår en force majeure-situation, hvor panelerne kan løsne og falde ned. I princippet er fastgørelsesteknologien så pålidelig, at det under alle normale forhold og i høj kvalitet ikke kan ske;
 • forholdsvis lave omkostninger på grund af produktionen af ​​produkter i sine egne fabrikker i Rusland.

Farveindstillinger

Suspenderede loftslofter "Albes" er lavet af aluminium eller galvaniserede plader, som er malet i fabriksforhold i produktionsfasen og desuden belagt med en polymer substans. Forsiden af ​​panelerne kan males i en ret bred vifte af farver. Blandt de mest almindelige nuancer er farver som:

 • hvide matte eller blanke indstillinger
 • metallisk - mat og sølv muligheder;
 • chrome, super chrome og super chrome suite;
 • guld og super guld;
 • beige og lys beige muligheder.

Disse farver tilhører standardfarven, såvel som de populære farver omfatter farver som sort, blå, lysegrå, kobber og crimson og en pistol.

 • Reiki kan have en overflade, der efterligner forskellige naturlige materialer, f.eks. Træ, perle eller granit tekstur samt blandede farver som: hvid perle med metal striber, en guldstrimmel på hvid baggrund, lys beige eller beige-guld streger på hvid baggrund, beige grøn eller grøn bar på en lys baggrund og så videre.
 • På anmodning af kunden kan der laves prægede paneler, der vil have en lille bølgning på overfladen eller have en mønstret perforering, samt en række lameller lavet af et specielt maske med firkantede, diamantformede og runde celler.
 • Hvis det ser ud til at designkonceptet for de foreslåede standardindstillinger ikke fungerer, kan du vælge en passende skygge fra mere end 200 farver, der er tilgængelige i RAL-farveindsamlingen (tysk farvestandard, som er blevet almindeligt accepteret). Enhver valgt farve kan bruges i en mat eller metalliseret version, samt give en lille spejl effekt. Den valgte maling påføres ved pulverlakering.

Det er vigtigt! Du bør ikke vælge en skygge i billedet på skærmen, på grund af farvegengivelsen kan farven på skærmen afvige fra den egentlige farve, så før du vælger, skal du altid se den færdige prøve førstehånds.

 • Den modsatte side af panelerne er desuden belagt med en beskyttende lak eller primet med en særlig forbindelse.
 • Takket være et rigt udvalg af farver og designstrukturer er det blevet muligt at oprette forskellige volumetriske indvendige løsninger, så man undgår inexpressive flade former.

Typer af rack paneler "Albes"

Aluminium loftsstrimler adskiller sig i profilform. Albes-selskabet tilbyder flere standardversioner af sine produkter.

Tysk design

 • Ligesom alt, der produceres i Tyskland eller har den karakteristiske "tyske", har denne type produkt en streng og kortfattet form. Disse er rektangulære lameller, hvis bredde kan være 8,5 cm, 13,5 cm og 18,5 cm.
 • At montere et sådant loft er tilladt på en åben eller lukket måde. Med en åben type er lamellerne installeret med jævne mellemrum, normalt 1,5 cm. Formede slidser findes enten i denne form eller lukkes med kontrastindlæg - dekorative layouter.
 • Lofter af lukket type monteres tæt, uden huller. Farven på panelerne selv kan være absolut nogen, muligheder med perforering (1,5 mm i diameter) eller yderligere designlindring tilbydes også.

Italiensk design

 • Denne type produkt er en lath med afrundede kanter, lavet af aluminium, og meshpaneler af udvidet metalnet betragtes også som en af ​​sorterne. Loft i italiensk design er monteret i åben og lukket type. Hvis valget blev lavet til fordel for maskeplader, er loftet kun installeret ved en åben metode med eller uden ekstra dekorative led.
 • Panelernes standardbredde er 8,4 cm, højde 1,6 cm, disse tal giver den nødvendige stivhed og pålidelighed af den installerede struktur.
 • Farveskemaet tilbydes som en klassisk såvel som specialfremstillet; desuden kan perforering (1,5 mm) eller dekorativ relief påføres overfladen.

Design Omega / Omega

 • Rackloft i denne version er kun monteret af den lukkede type, da den fremstillede aluminiumsprofil har ingen sidespor. Standardstørrelser anses for at være 5 cm, 10 cm og 15 cm brede. Ved montering af en konstruktion anbefales det at kombinere skinner med forskellig bredde på en bærerkam. Denne løsning giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt individuelt design, det er også tilladt at kombinere loftpaneler og forskellige farver.
 • Ud over standardtyperne, under varemærket "Albes", fremstilles slattedlofter af originale former, der hjælper med at dekorere loftrummet på en stilfuld og unik måde.

Buede lameller

Bøjede betegnelser kaldes lofter, der har glatte overgange og bøjninger. Ofte er et sådant system installeret i de rum, hvor der er uregelmæssigheder i lofthøjden, samt om nødvendigt omkring nogen dele, ingeniørkommunikation mv.

Desuden giver denne type paneler dig mulighed for at skabe et unikt design. Bøjede laths er lavet på basis af panelerne "italiensk design". Den resulterende bølge kan have to retninger:

 • på tværs af skinner (når der anvendes specielle buede kamme og konventionelle paneler);
 • langs skinnerne (skinner er bøjet på en særlig måde i fabrikken).

Cube rake

 • Sådanne paneler anvendes i åbne konstruktioner med eller uden yderligere layout. Aluminiumsprofilen har et rektangulært tværsnit, og under installationen opnår overfladen af ​​loftrummet en udpræget lige relief.
 • Højden af ​​en sådan skinne kan være 25 mm eller 38 mm og en bredde på 30 mm og 37,5 mm.

V-formet rake

 • Sådanne lameller er også designet til åbne strukturer, og loftet der er monteret på dem har en udtalt lindring.
 • Det adskiller sig fra den tidligere form i form af paneler, som i sektionen ligner et hjerteformet objekt eller bogstavet "V". Skinnernes højde er 40 mm, og bredden af ​​den fremspringende kant er 45 mm.

Plate rake

 • Hvert sådant panel har en flad sektion. De installeres med jævne mellemrum i lodret stilling. Plader fås i 90 mm højde og 16,5 mm i bredde.

Påkrævede komponenter

 • Skinnen er lavet af aluminiumsark og er hovedelementet i rackloftsystemet. Den kan bestå af to typer: åben (den er færdig med layoutet) og lukket (den er monteret tæt på hinanden). Om nødvendigt tilpasses længden ved hjælp af specielle forbindelseselementer;
 • Layout - aluminiumsindsatser, 16 mm brede, designet til åbent loftkonstruktion, indsat i hullerne mellem åben type lameller;
 • kam (stringer) - elementet tilhører de vigtigste dele af strukturen, paneler indsættes i denne profil. Det er et ark galvaniseret stålplade (tykkelse ikke over 0,5 mm). Det fik sit navn på grund af "rier", som er nødvendige for at fastgøre paneler ved at snappe;
 • Perimeterprofilen er en vinkelprofil, der er fastgjort omkring perimeteren og er designet til at overlappe samlingen mellem væggen og skinnen, den giver strukturen et færdigt udseende og kan bestå af flere forskellige konfigurationer, et hjørne med dimensioner på 19x24 mm betragtes som standard;
 • suspension - består af to tynde nåle, hvoraf den ene har en ring med huller til dowels, med hvilket elementet er fastgjort i gulvpladen, den anden nål har en krog på enden for at holde kammen. Mellem nålene fastgøres en fjeder, som tjener til at justere højden. Elementet kan fastgøre slattedækket i en afstand fra understøtningsstrukturen fra 12 cm til 4 m;
 • hardware er skruer og dowels, hvor hele strukturen er fast.

Eksperter anbefaler brug af forsænket spotlights i rackloftsystemet, som vil afslutte kompositionen og skabe den nødvendige komfort og hygge i rummet.

Montering af rackloft Albes

Rackloft indebærer montering på en specielt monteret ramme. Lofter "Albes" kan monteres i en lukket og åben version, for dette er produceret to typer paneler. Til en åben type installation leveres et specielt layout, som har en mindre bredde end skinnen, og kan enten være i samme farveskema med panelerne eller kan modsættes i farver.

Den første ting, der skal gøres, før man fortsætter med den direkte installation, er at købe materiale i tilstrækkelig mængde, og derfor er det nødvendigt at udføre foreløbige beregninger.

Beregning af mængden af ​​materiale

 • Til at begynde med måles omkredsen af ​​det rum, der skal indrettes. Denne parameter er nødvendig for at installere den nødvendige længde af vinkelprofilen, som er fastgjort på væggene under loftet. Du kan få den nødvendige figur ved at måle længden og bredden af ​​rummet og multiplicere resultatet med to (hvis rummet har en rektangulær eller firkantet form, hvis der er fremskrivninger og et komplekst design, så beregnes hver vægsektion separat). Det er værd at overveje, at hjørnet er til salg 3 m i længden, hvilket betyder at den resulterende tal skal deles med 3, og det bliver således klart, hvor meget profil der skal købes til et bestemt rum.
 • Den næste ting at gøre er at beregne længden af ​​dørene og deres nummer. Det skal bemærkes, at vejledningen ikke skal placeres mere end 30-40 cm fra væggen, og afstanden mellem strengerne må ikke overstige 120-150 cm (det er bedre at lave en mindre afstand, så designet bliver mere stift).
 • Combs leveres til salg i standardstørrelser på 3,8 m. Husk også at guiderne er installeret vinkelret på skinnerne, dvs. hvis du planlægger at placere panelerne lodret, er styrene fastgjort vandret og omvendt. Vi beregner den ønskede længde i meter, baseret på rummets størrelse, og den resulterende figur divideres med 3,8. Således kan du finde ud af, hvor mange kamme der skal købes. Ved beregning skal der tages højde for antallet af stik til hjælpelinjer.
 • Det mest afgørende øjeblik er beregningen af ​​det krævede antal skinner. Her afhænger alt af den valgte panelbredde, samt på installationsmetoden (lukket eller åben). For eksempel kan du tage den mest almindelige størrelse på 8,4 cm, sæt med en indsats på 1,6 cm, det vil sige den samlede bredde vil være lig med 10 cm.
 • Valget af længden af ​​loftpanelerne afhænger af størrelsen af ​​det rum, der skal trimmes, så hvis bredden af ​​rummet er 3 m og længden er 5 m, så kan du købe lamellerne 3 m lange og montere dem over bredden af ​​rummet. Det vil sige på et værelse med dimensioner på 3x5 m, skal du købe 50 skinner og 49 indsatser (5000/100). Indlæg er altid påkrævet en mindre, da det ikke anbefales at installere dem på kanterne.
 • Denne beregning er korrekt, hvis en af ​​siderne af rummet og længden af ​​lathen er nøjagtig den samme; hvis rummet ikke passer til panelets standarddimensioner, vil du få for meget affald, for eksempel er det ikke rationelt at købe produkter på 3 m længde Det er bedst at købe 4 m lameller og læg dem på den mindre side, skære dem i halvdelen.
 • Tilslut om nødvendigt panelerne i længden, køb specielle forbindelseselementer. Det er vigtigt, hvis der er en mulighed for at undgå en sådan docking, så det er bedre at gøre det, da lige lige lige ser lameller uden unødvendige forbindelser meget mere attraktivt ud.
 • Den sidste ting at beregne er antallet af suspensioner. Til slattede lofter er det nok at installere suspensioner i en afstand på 30-40 cm fra væggene og 120-150 cm fra hinanden. Derudover kan du finde ud af det krævede antal dowels, da der for hver bøjle er 2 dowels-negle påkrævet.

Når alle beregninger er foretaget og materialer er købt i den krævede mængde, kan du fortsætte direkte til installationen.

Arbejdsfaser

Værktøj og materialer:

 • et sæt rack "Albes" loft (paneler, guider, vinkel og suspensioner);
 • boremaskine, perforator, skruetrækker;
 • blyant eller markør;
 • linjal, målebånd og konstruktion niveau;
 • tang, kniv og sakse til metal;
 • dyvel-negle.
 • Da Albes aluminiumsloftloft er en ophængt struktur, kræver hovedloftpladen ikke nogen særlig behandling. Hvis denne type konstruktion er installeret i et fugtigt rum, er det muligt at behandle overfladen under det med specielle primere, som omfatter antibakterielle midler, og alle defekter og søm på overfladen skal repareres.
 • Det er vigtigt at sikre de meddelelser, der skal placeres under slattedækket for at forhindre, at de ved et uheld falder på panelet og beskadiger den installerede loftsstruktur.
 • Til at begynde med anvendes markeringer på væggene til installation af en vinkelprofil. Hvis bjerget involverer borefliser, skal markeringen gøres for ikke at falde i sømmen, ellers kan fliserne knække eller splitte. Markeringslinjen skal være langs hele omkredsen i samme plan, for dette kan du bruge bygningens niveau eller laserniveau.
 • Hvis der skal planlægges yderligere elementer mellem det hængende loft og gulvpladen, skal dette tages i betragtning ved mærkningstrinnet og forudbestilles på forhånd fra den øverste kant af væggen, hvis rummet forbliver tomt, så kan minimumsafstanden være 5 cm.
 • Ved hjælp af en perforator laves der huller i den U-formede profil, der afgår fra kanten med 5 cm, i en afstand af 50 cm fra hinanden. Derefter bores væggen selv gennem disse huller. Hjørnet er fastgjort med dowel-negle. Derefter kan du gå til markeringen for hjælpelinjer og suspensioner.
 • Suspensioner installeres i en afstand på 30-40 cm fra væggene med intervaller på 1,2-1,5 m ved hjælp af 2 dowels. Når alle suspensioner er sikkert fastgjort, er det muligt at montere en ramme af strengere, hvor loftsstrimlerne vil blive placeret. Combs suspenderes på kroge, der er tilgængelige i suspensioner og er sikkert fastholdt af dem.
 • Hvert panel er formet således, at det let passer ind i styreskinnenes spor og klikker på plads der (til et karakteristisk klik). Hvis den sidste skinne ikke passer helt, skal den trimmes og først indsættes med den skårne side i hjørneprofilen og kun derefter låses på kammen.
 • I sidste fase er loftet nivelleret i et plan ved at spænde eller løsne suspensionerne til den ønskede højde.

Tips og tricks

 • Når du planlægger montering af paneler, skal du ligge på lysretningen fra vinduet, så ledningerne af leddene skal placeres i retning fra vinduet til modsatte væg.
 • Hvis rummet er smalt, vil det tværgående arrangement af skinnerne bidrage til visuelt at udvide det.
 • Det firkantede rum ændrer proportionerne med panelernes diagonale installation.
 • For hurtigt at skære igennem de skærede elementer (lamper, kommunikation, indretning) kan du bruge en boremaskine med en dysekrone med den ønskede diameter.

Beskrivelse af "Albes" rackloft, egenskaber, nuancer, installationsregler

Albes er et russisk byggematerialeselskab, der har været kendt på byggemarkedet i mere end 15 år. Højkvalitetsprodukter fra firmaet er stativstrukturer af aluminium. De er præsenteret i forskellige nuancer, har fordele i forhold til konkurrenter, der er let monteret.

Rackloft "Albes"

Taket på skinnerne er et glimrende valg til efterbehandling af et stort område. Det var de suspenderede strukturer "Albes", der var blandt de første til at gøre sig kendt på byggemarkedet. Nu kan de ses i butikker, indkøbscentre, kontorer, skoler, hospitaler, svømmebassiner.

Du kan vælge passende skinner fra de præsenterede produkter eller bestille tilpasset fremstilling. Alle elementer er godt og sikkert forbundet, kompatible med enhver kommunikation, de er nemme at installere eller demontere, hvis det er nødvendigt at genoprette.

Det klassiske sæt omfatter:

 • panel;
 • indsatser til fastgørelse i et åbent system;
 • vinkelprofiler;
 • suspensioner;
 • guider dæk;
 • perforerede paneler, når der kræves yderligere ventilation.

Karakteristika for loftet "Albes"

Skinnernes loft er en konstruktion af smalle parallelle paneler arrangeret, som installeres ved hjælp af en speciel ramme fremstillet af metal. Dette design er designet til at løse et stort antal funktionelle problemer, det giver dig mulighed for at skabe hygge i rummet, selv med store mennesker.

Lavet af tynde aluminiumsplader

"Albes" er lavet af tyndt aluminium, dækket med polymersammensætning på toppen, hvilket også giver lamellens farve. Farverne efterligner forskellige materialer og teksturer.

Et sådant loft kan installeres hjemme, ikke nødvendigvis bør det være kontorlokale, skole eller hospital. Standard størrelse: Bredde fra 0,25 til 20 cm i henhold til type, længde 3-4 m. Længde er standard, men med en individuel rækkefølge kan den være mindre eller nå 6 m. Slattykkelsen er 0,32-0,6 mm.

Farvepalette

Produktet "Albes" har et stort udvalg af farver. De mest populære er:

 • matt hvid;
 • glans hvid
 • mat sølv;
 • glans sølv;
 • guld;
 • krom;
 • beige.

Reiki kan have en skygge af et naturligt træ, en sten. Designeren anbefaler inden for det endelige valg at blive bekendt med hele spektret.

Ved montering skal leddene styres i retning modsat vinduesåbning. I et smalt rum er det godt at gøre tværretningen og i den brede en - at gøre diagonal.

fordele

De vigtigste fordele er:

 • styrke og holdbarhed af designet, livet af den næsten ubegrænsede;
 • originalitet af design og forskellige valgmuligheder, æstetisk appel af loftet, et stort antal modeller i nuancer og størrelser;
Funktioner originalt design med lameller
 • modstand mod skader, kemikalier og korrosion
 • lydabsorberende egenskaber på grund af installation af et specielt underlag på installationsfasen;
 • brandmodstand; lameller er lavet af ubrændbare materialer;
 • forbedring af naturlig belysning på grund af panelernes reflekterende effekt
 • god fugtighedsbestandighed, takket være, at loftet kan monteres i et rum med høj luftfugtighed, for eksempel i et badeværelse, sauna osv.
 • miljøvenlighed af materialer
 • hygiejne på grund af modstandsdygtighed over for rot, forme, svampe og bakterier multiplikation, derudover udsender materialer ikke toksiner;
 • hastighed og nem installation;
 • evnen til at bruge det nødvendige antal belysningsarmaturer, der er indbygget i lamellerne;
 • Mulighed for montering af en kompleks struktur på flere niveauer;
 • pålidelighed og stivhed af fastgørelser deformeres ikke lamellerne under belastningernes påvirkning
 • modstand mod lave temperaturer
 • farvestabilitet, når den udsættes for sollys;
 • alsidighed;
 • sikkerhed - stativene har en lav vægt, så hvis de falder, vil ingen lide;
 • rimelig pris.

Typer af hævede lofter

Ud over teksturerne adskiller skærmens lofter sig i skinnerne. Der er sådanne typer:

 1. Tysk design. Disse er strenge former, glatte klare kanter, bredde 85.135 eller 185 mm. Efter montering viser det sig lakonisk fladt loft.

Installationen udføres i åben eller lukket type. Når lukket, presses lamellerne forsigtigt. Når hullet er åbent, kan det nå op til 1,5 cm, og slidserne forbliver åbne eller kontrastpaneler placeres i dem. Tyske lameller kan være faste og perforerede.

 1. Italiensk design. Også en interessant beslutning. Denne type er kendetegnet ved afrundede kanter, bredden af ​​panelerne er 84 mm. Lofter kan også være åbne eller lukkede. På italienske lameller anvendte enhver lindring og perforering.
 2. "Omega". Disse er lukkede lofter 50, 100 eller 150 mm brede. Hvis det ønskes, kan paneler af forskellige bredder og nuancer skiftes til en interessant effekt.
 3. Krum. En sådan overflade hjælper med at skabe glatte overgange. Dette gælder for værelser hvor der er forskelle i højden. Reiki er let at gå rundt i kommunikation eller bruge kun til at oversætte det oprindelige design.

Sådan installeres et slattedæksel?

Først og fremmest skal du købe nok materiale, før du starter installationen, hvilket betyder at du skal udføre foreløbige beregninger, så du ikke behøver at gå til butikken og kigge efter de nødvendige elementer i installationsprocessen.

Montering af loftet "Albes" udføres ved hjælp af specielle guider - kamme. De er lavet af aluminium eller galvaniseret stål, de har udskårne tunger, hvor lamellerne let kan fastgøres ved at snappe.

Combs skal altid være parallelle. De er fastgjort på lejeoverfladen ved hjælp af fjederspændinger, der kan justeres i længden.

Langs strukturens omkreds skal der sættes en vinkel eller en U-profil. Det er nødvendigt at støtte dyserne på begge sider. Det er også nødvendigt at ramme loftet og give det et komplet udseende.

Ved installation i rum eller rum med høj luftfugtighed skal alle metalelementer desuden være overtrukket med en korrosionsforbindelse.

Hvis du vil tilslutte panelerne i længden, købes specielle monteringer. Hvis det er muligt, anbefales det at undgå en sådan sammenføjning, da suturlinierne ser meget smukkere ud.

Aluminiumsloftet på Albes-lathene er et værdifuldt valg for ethvert værelse, det er modstandsdygtigt over for pludselige temperaturændringer, det har en lang levetid. Også værd at bemærke er et stort udvalg af farver, teksturer og former, der giver dig mulighed for at gennemføre de mest indviklede designprojekter. Det kan med fuld tillid bemærkes, at designet vil tilfredsstille sine ejere i lang tid, samtidig med at der opretholdes et attraktivt udseende.

Økonomiske racklofter Albes

Hvis du vil dekorere loftet med smag, men samtidig enkelt og billigt, være opmærksom på Albes produkter. En sådan suspenderet struktur kan blive et værdigt dekorativt element til en beskeden økonomisk pris. Du kan afhente og købe rackloftet Albes fra os til en overkommelig pris.

Karakteristika for skinneophæng Albes

Robuste aluminiumslofter Albes blev populære på grund af deres tekniske kvaliteter og egenskaber:

 • lamellerne er lavet af aluminiumsark med en tykkelse på mere end 0,6 mm eller derover, hvilket sikrer holdbarhed og samtidig konstruktionens lethed
 • Ved at bruge Albes racklofter, kan du oprette ikke kun single-level, men endda multi-level systemer;
 • Sortimentet giver dig mulighed for at vælge en blank eller mat finish, mønstre (mat eller tryk) og beroligende farver i pastel og grå nuancer;
 • På grund af deres lave vægt er lofterne nemme at installere;
 • Dekorative belægninger og beskyttende maling af høj kvalitet og holdbarhed bruges til dekoration;
 • lameller og ophængningssystemer er miljøvenlige, men samtidig er de ikke udsatte over for ekstreme temperaturer, øget fugtighed, svamp, mug og andre eksterne påvirkninger;
 • Albes slats fås i bredder 85... 150 mm og 3 eller 4 meter lange;
 • Takket være den lysreflekterende evne øger de belysningen selv uden brug af ekstra lamper;
 • og to vigtige egenskaber - brandsikkerhed og lydisolering.

Priserne på Albes loftslofter er lave, og selvom vi i vores katalog angiver stykkostnaden for komponenter, kan du få de nødvendige oplysninger fra vores konsulenter. De vil hjælpe med at beregne det krævede antal komponenter og bestille.

© 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

Rackloft aluminium Albes

Reparation, især når det kommer til en lejlighed eller et landhus, indebærer ikke kun opdatering af udseendet, men også udformningen af ​​en designløsning, der skaber et interiør, der glæder øjet, skaber et passende humør, giver glæde af resultaterne. Hvis det samtidig er muligt at reducere arbejdstid og spare - det er yderligere grunde, der giver tilfredshed med reparationen. For at hjælpe i dette kan være rack aluminium lofter Albes.

Hvilke typer af slattedlofter, læses i vores artikel.

Rail A150AS guld metallisk L = 4m
Spor A150AS krom L = 4m.
Spor A150AS super krom L = 4m.
Spor A150AS riffel L = 4m.
Rail A150AS hindbær L = 4m.
Rack loft albes pris pr. M2 - A150AS hvid matt L = 4m.
Racked loft Albes - A150AS hvidglans L = 4m.
Rackloft Albes A150AS lys træ L = 4m.
Rackloft Albes A150AS mørkt træ L = 4m.
Rackloft Albes A150AS lysbeige matte L = 4m.
Rackloft Albes A150AS pink perle L = 4m.
Rackloft Albes perforering A150AS hvid matt L = 4m.
Rackloft Albes A150AS guld L = 4m.
Rackloft Albes A150AS superkrom luksus L = 4m.
Rackloft Albes A150AS superguld L = 4m.
Rackloft Albes A150AS hvid perle L = 4m.
Rackloft Albes A150AS beige perle L = 4m.
Rackloft Albes A150AS metallisk L = 4m.
Rackloft Albes A150AS lys beige L = 4m.
Rackloft Albes A150AS sort L = 4m.
Rackloft Albes A150AS metallisk mat L = 4m.
Rackloft Albes A150AS gylden strimmel L = 4m.
Rackloft Albes A150AS grøn stang på hvid L = 4m.
Rackloft Albes A150AS beige matte L = 4m.
Rackloft Albes A150AS sort perle L = 4m.
Rackloft Albes A150AS sølv metallisk med metalstrimmel L = 4m.
Jernbane A150AS hvid perle med metalbånd L = 4m.
Rackloft Albes A150AS beige-grøn bar på hvid L = 4m.
Rackloft Albes A150AS lysestroge på hvid L = 4m.
Rackloft Albes A150AS beige og gylden berøring på hvid L = 4m.

Egenskaber og fordele

Albes er et russisk firma, der med succes har produceret efterbehandling materialer i lang tid. Racklofter er lavet af aluminium og er lange, op til 4 m, strimler fra 85 til 150 mm brede. Rackloft Albes kan monteres både tæt og ved brug af dekorative indlæg.

Lamperne i det hængende loft er lavet af aluminium 0,6 mm tykt. Der anvendes en polymercoating, hvorved farven og mønsteret er fastgjort til panelerne.

Hvis vi taler om fordelene ved sladderlofter Albes, så kan vi bemærke:

 • Et bredt udvalg af farver som paneler og indsatser. Mad og spejl muligheder er tilgængelige.
 • Modstand mod mekanisk belastning, temperatur og kemikalier, anti-korrosionsegenskaber.
 • Ikke brændbarhed, der giver fuld brandsikkerhed.
 • Højreflekterende egenskaber forbedrer belysningen i rummet.
 • Nem pleje.
 • Holdbarhed. Levetiden er næsten ubegrænset.
 • Nem installation.

Anvendelse af

Egenskaberne ved dette efterbehandling materiale giver dig mulighed for at installere det i ethvert rum. Det vil tjene lige så godt i rummet, i gangen og på badeværelset. Miljøvenlighed og sikkerhed samt gode muligheder for udvælgelse af farver og kombinationer af paneler i forskellige nuancer og teksturer giver mulighed for at omdanne ethvert værelse.

Samtidig er omkostningerne ved et sådant loft lille. Det er muligt at købe det rackmonterede loft på Albes, hvis du har brug for højkvalitetsmateriale, som du vil kunne arbejde på med loftets overflade på kort tid. Samtidig er der ikke behov for at justere det grove loft, der udfører plastering og malerier. Rackloft giver dig mulighed for at dække fejl i udkastet, skjule konstruktionsfejl, skjule elektriske ledninger, kabler, ventilationsrørledninger og andre hjælpeprogrammer bag panelerne.

Muligheden for at installere belysningsarmaturer i loftet er meget forskelligartede. Et stort udvalg af spotlights giver dig mulighed for at placere dem på de steder, hvor de er mest nødvendige, for at fremhæve bestemte områder af rummet. Installation af sådanne armaturer er en nem opgave.

montering

Monter stativets hængende loft Albes er helt under magten hos enhver hjemmehåndværker. Preliminært forberedelse af et loftslag er ikke nødvendigt, undtagen måske behovet for at fjerne rester af det gamle gips, især store stykker, som kan falde ned og beskadige lamellerne.

Før du køber Albes rackloft, skal du beregne den ønskede mængde, køb alle de nødvendige komponenter:

 • Hjørne profil. Det er installeret langs hele rummets omkreds til indretning af grænseflader af loftpaneler med vægge.
 • Direkt på loftet på udkastet er markeringen af ​​de steder, hvor kamrene (stingers) vil blive placeret, og suspensionsanlæggets installationssteder planlægges.
 • Kam (stinger). Galvaniseret stålprofil, ind i rillerne, hvor lamellpladepladerne er indsat. Monteret efter installation af suspensioner.
 • Paneler (reiki). Hovedelementet i loftet. Den kan være lukket, monteret tæt på hinanden og åben, når den er installeret, er der en afstand mellem lamellerne, hvor dekorative indsatser kan placeres.
 • Fasteners. Dowels, hardware, skruer.

Installationen begynder med installation af en hjørneprofil omkring rummets omkreds. Herefter er kamrene monteret vinkelret på skinneretningen. Normalt fra væggene skal de være placeret i en afstand på 30-40 cm, og trinet mellem dyserne er 120-150 cm.

Før du fortsætter med montering af loftet, er det nødvendigt at lægge ledningerne til lamperne for at montere alle de meddelelser, der skal gemmes bag loftpanelerne.

Herefter sættes lamellerne. Om nødvendigt skæres de til den ønskede længde. Hvis rummet er større end længden af ​​skinnerne, anvendes der forbindelseselementer (profiler). På de steder, hvor der er installeret lamper, laves der skære under dem.

Det sidste trin er installation og tilslutning af belysningsenheder, hvorefter montering af rackloft kan betragtes som komplet. Ingen efterbehandling, maleri er påkrævet. Loftet er helt klar.

I vores butik finder du et bredt udvalg af hævede lofter. Vi hjælper dig med at vælge den bedste kombination, beregne det ønskede antal paneler, profiler og andre komponenter, vi vil rådgive om installationen. Ved hjælp af loftet på Albes bliver dit værelse forvandlet og vil glæde sig over dets udseende i lang tid.

Ved du hvad?

Racklofter Albes - Længe siden optaget en ledelse i produktion af loftsystemer

aluminium loft, Albes


Aluminiumsloftloftet er bredt udbredt og anvendes i offentlige institutioner, industrielle virksomheder, transportfaciliteter samt i medicinske og generelle uddannelsesinstitutioner.

fordele:
Rettens lige parallelle linjer giver mulighed for rummets rumlige udformning.
Bortset fra de mange funktionelle opgaver, som aluminiumsloftlofter kan udføre, er de også et glimrende værktøj til at skabe et individuelt design til et værelse.

TIL HØRING ELLER BESTEMMELSE

DESIGN RATED CEILINGS:

Cube design (Kubota)

ALLE TYPER AF STOFFER TIL KONTORET

Mineralplader: Armstrong, AMF
Aluminiumskassetter: Albes, Cesal
Akustiske og hygiejniske lofter

GLASLØSNINGER OG RÅDET GLAS

Spejl, Udskrivning, Sand
Produktion ifølge din skitse

KATALOG AF AFSLUTTE BELØB

I vores katalog af hævede lofter finder du alle typer af loftslofter produceret af de bedste russiske og udenlandske fabrikker.

Alle produkter i kataloget er certificeret og testet til brug i Den Russiske Føderation.

Rack loft Albes

Rack lofter Albes - tysk kvalitet og stil

Albes racklofter, der er populære i Europa, er fremstillet af stål og aluminium og har flere grader af korrosionsbeskyttelse. Denne løsning vil være mest praktisk i værelser med høj luftfugtighed. De har ildfaste egenskaber og kan installeres i industrielle lokaler med forhøjede temperaturer.

Forskellige konfigurationer af profiler giver dig mulighed for at skabe et loftsbelægning med original relief.

Suspenderet rammekonstruktion, som rackloftet er monteret på, gør det muligt at skjule elementerne i ledninger, kabelsystemer og andre tekniske systemer placeret i loftet. Samtidig er der mulighed for reparation og service, da nogle af elementerne er nemme at demontere og geninstallere.

Rack loft Albes

Suspended lofter i dag - en vigtig egenskab af moderne indretning. Dette er ikke kun den vigtigste komponent i interiøret; det er holdbarhed, funktionalitet og æstetik. Diga Company tilbyder at købe et loft på Albes af forskellige modeller (stål eller aluminium). Albes suspenderede strukturer omfatter rack, kassetteversioner og lofter, som blev populære under navnet "Grilyato".

Rack loft Albes: designer sort til den bedste pris

Et kompetent designet og korrekt monteret rackloft forstørrer visuelt rummet, hvilket giver det det ønskede udseende. Men for at nå dette mål er det ikke så enkelt - det er nødvendigt at give præference for materialet fra en producent med et pålideligt ry. Rackloft Albes opfylder kun alle ovennævnte krav og er praktisk, fordi det har en lys understøtningsramme såvel som Armstrong-loft.

Suspenderede alber har følgende fordele:

 • holdbarhed;
 • attraktivt udseende;
 • evnen til at "maskere" tekniske kommunikation og uregelmæssigheder.

Den konkurrencedygtige pris for Albes-loftet i DiGA i Moskva gør det muligt at udstyre lokalerne uden at bruge fantastiske beløb.