Master klasse: gør-det-selv montering af et raked loft

Før du fortæller om installationen af ​​loftet i loftet, et lille tryk på dens historie. Rack Aluminium lofter optrådte på det russiske marked i begyndelsen af ​​90'erne, det var på det tidspunkt, da begrebet "reparation af europæisk kvalitet" blev fast etableret. De første lofter blev leveret fra Tyskland, og det var dyrt for alle former for nye produkter. Men efterspørgslen efter dem var meget høj. Masters værdsatte straks alle fordelene ved sådanne lofter og mere og mere ofte begyndte at bruge dem til reparation af badeværelser og køkkener.

Fabrikanterne begyndte at supplere standard hvide bomuldslofter med forskellige dekorative indlæg, hvilket ikke alene giver mulighed for at indrette et værelse på en praktisk måde, men også at forstyrre det overordnede designkoncept.

Så hvad er de vigtigste fordele ved aluminiumsloftlofter?

 • Aluminium rackloft er ikke bange for ændringer i fugt og temperatur, hvilket betyder at det kan installeres på badeværelset, i toilet eller i køkkenet
 • Rackloftet er ophængt, hvilket gør det muligt at visuelt justere det eksisterende loft
 • Installering af lamellofter er ret simpelt og kræver ikke nogen overfladebehandling.
 • Aluminiumstativophæng, miljøvenligt, så det kan installeres selv i børnehaven
 • Ud over alle ovennævnte fordele ser rackloftet også smukke ud.

Rack loft enhed

Aluminium eller stålkors er en profil med "tænder", for hvilken loftsstrimlerne klæber. For hver type skinner er der en passage. For at undgå huller anbefales det at købe lameller og traverser af et firma.

Hvordan installeres?

Do-it-yourself installation af et slattedloft er ikke så kompliceret. Det er nok at have minimal konstruktion færdigheder til at montere loftet selv. Følg vores instruktioner, og dit værelse vil blive omdannet uden for anerkendelse.

Installationen af ​​slattedækket skal startes sidst, dvs. efter at de plasterede vægge er tørret, er vinduerne installeret og gulvet er færdigt. Hvis der er elektriske kabler på loftet, skal de fastgøres, så de ikke forstyrrer arbejdet.

instrumenter:

 • niveau
 • målebånd
 • laser niveau
 • boremaskine
 • Trådløs
 • saks til metal.

materialer:

 • loftplade (loftspaneler)
 • guide profil
 • suspensioner
 • traverse (de er dæk)
 • dowel skruer.

Det første skridt i installation af et ophængt loft er installationen af ​​guider rundt om rummet. Marker stedet for det fremtidige loft, "sænk" det med 15-20 cm under den eksisterende. Udfør de nødvendige målinger. Hvis rummet er stort nok, er det tilrådeligt at bruge et laserniveau. Tegn en flad vandret linje langs, hvor du vil fastgøre styringsprofilerne.

Standard profillængde - 3 meter. Om nødvendigt kan den skæres med saks til metal.

Fastgør guideprofilen til væggen i overensstemmelse med den trækede linje og bor et hul med en boremaskine. Skru i en skrue med en dowel. På samme måde sikres hele profilen i trin på 50-60 mm. Kontroller fladheden af ​​profilen ved hjælp af et niveau.

Når du kommer til hjørnet, skal du forbinde profilerne, som vist på billedet. Skru og genkontrol niveauet.

Så du skal have en monteret omkreds.

Begynd at installere suspensioner. Tag mål for at rette dem, holde en afstand på ca. 1 m.

Fastgør hængslerne med dowel skruer, forborede huller. Kontrollér positionen af ​​bøjlerne efter niveau.

Det næste trin er fastgørelse til suspensioner af universelle traverser (bæredæk). Afstanden mellem dem skal ikke være mere end 1m.

Traverser sat vinkelret på skinnerne, på samme niveau med perimeterprofilen, skruet med skruetrækkere til suspensionerne. Det er meget vigtigt at forhindre fejl, at montere en flad struktur. Fra dette vil afhænge af loftets udseende.

Hvis traversen er kortere end nødvendigt, kan du tilføje den. For at gøre dette skal du sikre suspensionen i begyndelsen af ​​næste gang som vist på billedet. Skru det andet tværelement med den første. Efter at traversen er installeret, fortsæt til loftets samling.

Reiki skal frigøres fra beskyttelsesfilmen og skæres til rummets størrelse.

Sæt forsigtigt skinnerne ind i styrene og snap ind i krydset langs hele længden.

Hvis du gjorde alt rigtigt - bør du have et sådant loft.

Rack loftsinstallation med egne hænder

Gør-det-selv installation af et slattedæksel er en ganske kompliceret procedure, men hvis du følger instruktionerne og nærmer dig sagen alvorligt, vil alt sikkert gå ud. Meget afhænger af rummets geometriske form - hvis rummet er rektangulært, skal der ikke være nogen problemer med installationen overhovedet.

Rack loftsinstallation med egne hænder

Indhold trin for trin instruktioner:

Lidt historie

Racklofter lavet af aluminium optrådte først i Rusland i slutningen af ​​det sidste århundrede, det vil sige om det tidspunkt, hvor russerne lærte om "europæisk stil reparation". De første lofter var af tysk produktion og omkostninger, selvfølgelig, ganske dyre.

Rack loftsinstallation med egne hænder

På trods af dette øgedes efterspørgslen efter dem, og mange håndværkere, der værdsatte alle fordele ved designet, begyndte at bruge det i vid udstrækning, når de reparerede et køkken eller badeværelse.

Vær opmærksom! Moderne (hovedsagelig hvide) modeller er forsynet med dekorative indlæg, som ikke kun kan hæve rummet, men også forstyrre indretningen.

Fordele ved hængende lofter

Fordele ved hængende lofter

 1. Rackloft modstandsdygtigt over for stigende luftfugtighed og temperatur, derfor er den velegnet til installation i badeværelset, køkkenet og så videre.
 2. Det er miljømæssigt sikkert, så aluminiumslister kan installeres selv i børnehaven.
 3. Nedhængt loft - med hjælpen kan du planere overfladen om nødvendigt.
 4. Installationsproceduren er ekstremt enkel, det kræver ikke særlige færdigheder og træning.
 5. Endelig ser et lignende loft meget attraktivt ud.

Design funktioner

Reiki er fastgjort til ståltransporten - gearprofilen. Der er flere typer skinner og alle har deres egne traverser. Det er vigtigt, at begge er fra samme fabrikant - så efter installationen er der ingen huller og revner.

Installation af et slattedæksel

Installation af et slattedæksel

Loftet er installeret efter studere rummet og installation af vinduer. Hvis der var elektriske kabler på loftet, bør de fastsættes, så de ikke forstyrrer arbejdet.

Trin 1. Målinger

Det er nødvendigt at begynde med målinger. Hvis du tvivler på en eller anden grund, er det bedre at overlade dette til en måler. Hans arbejde koster omkring 500 rubler.

Enhed og installation af et rackloft

Trin 2. Køb alle nødvendige

Arbejdet vil kræve følgende værktøjer:

 • saks til metal;
 • bygning niveau;
 • målebånd;
 • skruetrækker;
 • elektrisk boremaskine;
 • laser niveau.

Derudover vil installationen have brug for en række materialer:

Nøglepunkterne ved valg af paneler (laths) er dimensioner.

 1. Bredden af ​​produkter varierer mellem 10 cm og 20 cm, men det er bedre at købe nøjagtige 10 cm lister - de er de mest populære.
 2. Længden kan være 3 m eller 4 m. Hvis ingen af ​​mulighederne er egnede, er det værd at finde et firma, der leverer tjenester til skæreplader.
 3. Pålideligheden af ​​hele strukturen er direkte afhængig af skinnens tykkelse. Den bedste mulighed - ½ mm, hvor loftets styrke bliver høj og prisen er acceptabel.

Typer af aluminium lameller

Typer af aluminium lameller

 1. De lukkede laths minder på afstand træforing.
 2. Åbne lameller kan kun installeres i værelser med en højde på mere end 5 m, så det er usandsynligt, at der på badeværelset eller i køkkenet vil passe. Installeret med et lille hul - højst 1 cm.
 3. Produkter med indsatser er de samme åbne, men hullerne i dette tilfælde er maskeret af dekorative aluminiumstriber.

Colour rack loft afhænger af ejerens smag og design af rummet.

Vær opmærksom! Til maling af loftet til en anden farve anvendes emalje maling - et lag vil være nok. For at lave loft spejl, skal du købe krom aluminium lameller.

Det er karakteristisk, at lamellerne skal sælges i en speciel beskyttelsesfilm. Køb ikke produkter, som denne film mangler.

Rack false ceiling

Trin 3. Omkostningsberegning

Omkostningerne til loftloftet omfatter følgende komponenter:

 • Traverse (eller dæk, som de også kaldes) - tandede strimler, som som tidligere nævnt er panelerne fastgjort;
 • Baseboardet bruges udelukkende til dekorative formål - det lukker kløften mellem loftet og væggen;
 • suspension - almindelig ståltråd, fastgjort på loftet; traverser er fastgjort til suspensionerne, derfor racktæppet kaldes suspenderet;
 • lamper - de skal tages i forvejen, fordi de efter installation af loftet er vanskelige at installere.

Trin 4. Installation

Næste er installationen af ​​rackloftet. I første omgang er alle ledninger rettet, og markeringen er færdig, og der udføres yderligere handlinger i en sådan rækkefølge.

Trin 1. På hver væg skal du installere guider (stringers). Stedet for det fremtidige loft er angivet - det falder ca. 20 cm i forhold til den gamle. Linjen skal være strengt vandret, så når du markerer kan du anvende et laserniveau. Profiler vil blive monteret langs denne linje.

På hver væg skal du installere guider

Trin 2. Profiler skal fastgøres til linjen, og huller skal laves på de rigtige steder. Dowels køres ind og skruer er skruet ind. Som følge heraf er profilen fastgjort til væggen hver halve meter, vandret position kontrolleres ved hjælp af monteringsniveauet.

Vær opmærksom! I hjørnerne af guiderne er tilsluttet som vist på billedet.

Trin 3. Ved udgangen af ​​perimeterinstallationen er der installeret suspensioner. Afstanden mellem dem må ikke overstige 1 m. Hangere er fastgjort med skruer med dowels, hvorefter de kontrolleres efter niveau.

Trin 4. Traverserne er fastgjort til suspensionerne. Samtidig er det nødvendigt at sikre, at traverserne er flush med styrene i en vinkel på 90 ° til skinnerne. Designet skal komme ud glat, fordi det påvirker udseendet af det fremtidige loft.

Hvis crossheads er for korte, kan de sættes på ved at forbinde to tilstødende produkter ende-til-ende. I slutningen af ​​installationen af ​​traversen begynder bygningen af ​​loftet selv.

Trin 5. Reiki rengøres fra beskyttelsesfilmen og skæres i overensstemmelse med rummets størrelse. Derefter indsættes lamellerne i styrene langs hele omkredsen, hvorefter traverserne klikker på plads. Som følge heraf skal overfladen komme ud.

Det er værd at bemærke, at mange mennesker frygter ikke installation af et slattedækt, men dets reparation. Af denne grund skal du forsøge at deformere lamellerne, når de samles. (Og de er forresten ganske let forvrænget). Hvis der er sket skade, er det bedre at udskifte hele panelet.

Video - Montering af rackloft

Spejl loft af aluminium lameller

Et sådant loft består af de samme skinner dækket af et specielt reflekterende stof (ofte krom). Foruden æstetik har spejlet lofter følgende fordele:

 • let pleje
 • Illusionen om at forøge rummet, hvilket er særligt vigtigt i små lejligheder;
 • en bred vifte af teksturer og nuancer;
 • ingen problemer med at installere armaturer.

Efter at have gennemgået de vigtigste fordele kan du begynde at arbejde.

Trin 1. Forberedelse

Ved køb af spejlskinner skal der lægges særlig vægt på detaljerne. Kvalitetsprodukter er dækket af et specielt beskyttende lag, der forhindrer dannelse af revner, ridser og anden skade. Udover skinnerne skal arbejdet kræve:

Her er en liste over det nødvendige udstyr:

 • monteringsniveau;
 • plug;
 • elektrisk boremaskine;
 • Punch;
 • nedstryger;
 • ledning;
 • selvdrejende skruer.

Trin 2. Layout

Før installationen er det ikke nødvendigt at specielt forberede loftplanet, men hvis det færdige materiale afgår, er det bedre at slippe af med det.

En vandret linje trækkes langs hele omkredsen (ca. 20 cm under det eksisterende loft). Hvis du planlægger at installere spotlights, så ledninger er lagt.

Trin 3. Byg rammen

Fastgørelse skinnerne til dækket

Trin 1. Loftguiderne er installeret efter mærkning. Fastgørelse er det samme som ved montering af et konventionelt rackloft.

Trin 2. Strengerne indsættes i styrene, og suspensionerne er monteret over dem.

Vær opmærksom! Til suspensioner er det ønskeligt at anvende klemmekanismer, da de let kan justeres om nødvendigt.

Trin 3. Strengerne er forbundet flush med bøjlerne. For at gøre dette kan du trække ledningen diagonalt.

Trin 4. Bygning af loftet

Montering af aluminiumpladeplade

Ved montering af et spejlet loft kan man ikke fjerne beskyttelsesfilmen. Afsnit af den krævede længde (ca. 3 mm mindre end afstanden mellem væggene) skæres direkte ind i filmen.

Vær opmærksom! Kun skinnernes kanter rengøres.

Hvad angår resten, adskiller teknologien til installation af spejlstrukturen sig ikke fra det, der er beskrevet ovenfor.

Som en konklusion

Moderne skrålofter er præget af pålidelighed og æstetik, og i de senere år bruges de i stigende grad udelukkende til dekoration. Aluminiumsplader er meget populære, fordi de ikke er modtagelige for korrosion og ikke brænder, så de kan installeres i værelser med høje krav til brandsikkerhed.

Spejl loft lath

Endelig - et andet godt råd. Før du køber et loft, skal du tænke over, om det er tilrådeligt at miste 20 cm ledig plads til det. Måske er højden allerede lille, og racktækket (hvis det ikke er et spejl) vil reducere det ikke kun visuelt, men også fysisk.

Men det suspenderede loft har stadig mange positive kvaliteter, og i sådanne tilfælde er der derfor ikke mindre opmærksomhed om mindre ubetydelige ulemper.

Aluminiums loft gør det selv

Høj luftfugtighed og konstant temperaturfald er de evige ledsagere af køkkener og badeværelser. Højtydende, præsentabelt udseende og nem installation - disse er blot nogle af de positive træk, der favoriserer aluminiumsloftlofter. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med funktionerne i dette design og dets installationsteknologi. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du laver et aluminiumloft med dine egne hænder, viser billeder og videoinstruktioner.

karakteristika

Racklofter er en type af lofter. Suspension system giver dig mulighed for at montere skinner lavet af forskellige materialer, herunder aluminium. De er lavet af plast-, aluminium- eller ståltape med en tykkelse på 0,4-0,7 mm, en længde på op til 6 m og en bredde på 50-300 mm.

Hvis du bestiller billets til rackloftet i henhold til individuelle størrelser, får du længden af ​​lamellerne med en nøjagtighed på op til 1 mm.

Montering af aluminiumstativplade foretages kun efter plastering og efterfølgende fuldstændig tørring af væggene og gulvbelægningen.

Typer af skinner

Hvis du beslutter dig for at installere et loft lavet af aluminiumspaneler på badeværelset eller i køkkenet, så vil du ikke fortryde det lidt, da det ikke kun er pålideligt og holdbart, men passer også til næsten ethvert design. Et stort udvalg af skinner kan tilfredsstille selv de mest krævende kunder. Reiki er glat og perforeret, mat og blank. De efterligner tekstur af træ og jævn hud. Med hensyn til skinnerne er de afrundede og rektangulære. Et stort antal farver og nuancer er simpelthen fantastisk. Reiki sat sammen, over loftet og endda diagonalt. Dermed kan du visuelt reducere eller forøge pladsen.

Sådanne lofter adskilles stadig af inter-river leddene. Ved åben montering forbliver der små huller mellem lamellerne, svarende til 15 mm. På dem strammer den dekorative profil. Ved lukket docking overlapper aluminiumpaneler hinanden. Der er også sådanne lameller, som er tæt forbundet, så du får døvled, det vil sige uden revner.

Hvad er et suspensionssystem

Kombi- eller universaldæk, hjørneprofil samt justerbar ophæng - disse er hovedkomponenterne i ophængningssystemet. Kammeret repræsenterer et niveau fra galvanisering med specielle klemmer, hvori monteres og fastgøres laths.

Med hensyn til suspensionen består den af ​​en stang og en beslag. I dette tilfælde er stangen fastgjort til hovedloftet, og beslaget - til bærerkammen. Montering af et loftsloft udføres i en afstand af 5-12 cm fra hoveddelen. Denne afstand bestemmes individuelt afhængigt af kommunikationen i loftet og personlige præferencer.

Beregning og køb af materialer

Hvis du allerede har valgt farve og type loft, skal du beregne mængden af ​​materialer:

 • Mål loftets omkreds. Denne måling angiver det nødvendige antal indkøb af den U-formede profil, som er fastgjort på væggene, hvilket vil bidrage til at nøjagtigt tilslutte loftet til væggene.
 • Beregn længden af ​​matricerne. For at gøre dette skal du lave et loftmærke vinkelret på de dekorative paneler, i trin på op til 1 m.
 • Bestem loftets areal. For at gøre dette skal du beregne rummets samlede areal.

Derefter kan du købe det nødvendige sæt materialer til at arrangere aluminiumsloftet i henhold til de beregninger du har foretaget.

instrumenter

Inden du fortsætter med installationen af ​​et aluminiumpladeloft, skal du samle følgende værktøjer og materialer:

 1. Loftsæt med profiler, paneler og strengere.
 2. Puncher.
 3. Dowel-negle og skruer.
 4. Suspension elementer.
 5. Konstruktionsniveau, målebånd, markør og lineal.
 6. Skruetrækker.
 7. Tang.
 8. Bor.
 9. Kniv og sakse til metal.

mærkning

Hvis du markerer loftet korrekt, vil installationen finde sted uden problemer. Først og fremmest skal du markere omkredsen. Dette er nødvendigt for montering af den U-formede profil. Hvis du har et perfekt loft, så er du ekstremt heldig. I dette tilfælde skal du bare sætte en linje i den ønskede højde fra loftet.

I processen med at markere omkredsen på loftet, som har et andet niveau, bliver du nødt til at udføre mere komplekse beregninger. Afstanden fra kanten af ​​væggen i dette tilfælde vil helt afhænge af påfyldning af mellemrummet.

Hvis der ikke er nogen kommunikation i loftet, så skal afstanden fra udkastet være minimal, nemlig 5 cm. Men inden du tager markeringen, skal du afgøre, om du vil installere belysningsenheder i loftet. Hvis det er tilfældet, er et indrykk på 5 cm ikke nok.

Nu lav en markering for stringers. Alle de linjer, du har planlagt, skal være parallelle med sidevæggen og mellem hinanden og vinkelret på endevæggen og de enkelte panelers retning.

Fastgørelse af lejeelementer

Fix den U-formede profil med dowels. Bortset fra kanterne på 5 cm, og lav derefter huller med en boremaskine. Trinet mellem dem til fastgørelsesanordninger skal være ca. 0,5 m.

Huller skal bores udefra af profilen. Denne begivenhed gør det muligt for dig at undgå dannelse af burrs, hvilket forhindrer profilen i at klæbe til væggen. Forbered bøjlerne i overensstemmelse med markeringerne. Justerbare suspensioner gør det muligt at justere loftet. Ekstreme punkter skal placeres fra endevægge i en afstand på 30-40 cm. Følg mellemliggende punkter i trin på 1,2-1,5 m. Fastgør strengerne, hvorpå aluminiumstrimlerne efterfølgende monteres. Der skal være et lille mellemrum på ca. 1 cm mellem profilen fastgjort til væggen og strengerne. Det er vigtigt at observere denne tilstand, så når temperaturen falder, deformeres det færdige loft ikke.

samling

Før montage af loftkonstruktionen skæres panelerne af en given længde. Det er vigtigt at gøre dem 3-5 mm kortere end afstanden mellem profilerne, hvorved siderne af panelerne senere bliver indsat. Nu er det tid til at samle loftets overflade. Indsæt panelerne i strengerne, indtil et karakteristisk klik angiver, at skinnerne er fastgjort på kammen.

Hvis det sidste panel ikke passer, er der intet andet end at trimme det. Markér skærepunkterne, og foretag derefter vinkelrette snit på den aftagelige side af panelet. Panelsegmenter dannet af hak skal brydes af ved bøjning / ubøjelig aluminium. Fyld skinnen i profilen, boltet til væggen, afskær side og fastgør den anden kant på strengerne.

For at gøre denne proces hurtigere skal du indstille det trimmet panel til sidst men en og forkorte det sidste panel med 14 mm.

Når du installerer skinnerne i serie, skal du skråstille dem i profiler, der er boltet til væggen. I modsætning hertil skal det sidste panel først skiftes til siden, så den får den første kant i profilen så meget som muligt. Således er begge ender af panelet jævnt fordelt i forhold til væggen. Nu kan du rette panelet på bærebussen.

Yderligere anbefalinger

Spotlights bedre harmonere godt med slattedlofter. For at gøre dette, færdige huller til dem. Tegn en cirkel med den ønskede diameter på stedet for lampens installation. Fra midten af ​​cirklen til ydersiden skal der skæres langs radiusen. For at gøre dette skal du have saks til metal. Krøl kronblade ind i loftet. Installation af lampen bliver bedre, hvis du laver smalle kronblade.

Når du installerer et slattedæksel af aluminium, skal du sørge for, at processen ikke forstyrrer integriteten af ​​panelets efterbehandling. Scuffing, ridser og anden mekanisk skade vil kun forværre udseendet af det færdige loft.

Anodiseringspaneler giver den mest stabile og holdbare belægning, i modsætning til andre typer dekorative finish.

Funktioner af drift

Aluminiumslofter bliver snavset i køkkenet hurtigere. Men at passe på dem er meget enkel. De er ikke bange for vand. Dette betyder, at overfladerne af sådanne lofter kan vaskes i en sæbevand.

Rack aluminium lofter er miljømæssigt sikre, så de kan bruges selv i soveværelset og børnenes værelse.

Ved valg af aluminiumslofter er det bedre at købe loftsbeklædning af høj kvalitet med en beskyttende film. Det vil beskytte loftet mod ekstreme temperaturer, snavs, fugt og snavs. Ved korrekt installation vil dit loft holde sit udseende i lang tid. Installationen af ​​et slattedækt ligner en designerens samling. Hvis du allerede har erfaring i denne sag, inviterer vi dig til at dele det i kommentarerne til artiklen. Eventuelle spørgsmål? I så fald spørg dem til vores site specialist.

video

Vi inviterer dig til at se trin for trin instruktioner om hvordan man laver et aluminiumsloft:

Montering af hængende rækværk gør det selv

Oversigt over hovedtyperne af slattedlofter: aluminium, zink, plast. Analyse af måder at installere dem på. Installation guide suspenderet loft badeværelse med egne hænder.

Rack lofter, først dukkede op på det indenlandske byggemarked i begyndelsen af ​​90'erne, og i dag taber ikke popularitet. De erhvervede deres navn på grund af geometriske træk, da de danner sådanne hæmmede lofter fra smalle aluminiums- eller zinklameller.

Årsagen til deres specielle popularitet er det ophængende udseende af den ophængte struktur under vægge, som du med succes kan dekorere den ujævne overflade af hovedloftet. Derudover er de berømte for nem installation uden brug af ekstra udstyr. Derfor, for at lave et rackloft i badeværelset med egne hænder vil være under kraft af enhver, der ønsker det.

Det er nok bare at vælge komponenterne korrekt og kende de vigtigste punkter i montageinstallationen.

Typer og fordele ved racksystemer

Rackloft er en struktur, der omfatter et ophængt rammesystem og beklædningspaneler. Materialet til fremstilling af efterbehandlingspaneler tjener oftest plast, galvaniseret stål eller aluminium.

Rack designs fra polyvinylchlorid afviger i den lille vægt, men den lave holdbarhed. Zinkloftestrimler er mere modtagelige for korrosion. Og derfor er det ikke tilrådeligt at installere dem i badeværelser og køkkener, idet fugtigheden ofte overstiger tærsklen på 70%.

"Golden mean" kan betragtes som aluminiumpaneler, der kombinerer de positive egenskaber ved plastik og galvaniserede modstykker. Blødt materiale er ikke bange for vand og er ikke udsat for korrosion. Vil gemme et sådant loft og fra unødige omkostninger i tilfælde af oversvømmelser af naboer.

Der er to muligheder for installation af rackregimenter:

 • Lukket type - indebærer installation af en metalramme og installation af panelerne selv. I mellemrummet mellem de tilstødende paneler lægges interstitial indsats, som giver et dekorativt design.
 • Åben type - giver ikke mulighed for at fylde mellemflodens rum. De danner en sammenhængende og glat overflade.

Åbent systemer har god ventilation og derved eliminerer sedimentationen af ​​vandkondensat på en stativoverflade. Men uanset installationsmetoden eliminerer arrangementet af rackloftet behovet for opførelse af kraftige rammesystemer.

Med hensyn til det æstetiske aspekt kan du med succes gennemføre de mest ambitiøse ideer takket være de mange forskellige teksturer og en bred farvepalet ved hjælp af lath designs. Idéer til registrering kan hentes fra billeder på tematiske fora på netværket.

Spektakulært design kan oprettes ved hjælp af krøllede rack paneler. De bueformede elementer hjælper med at forme bøjningerne, hvilket giver en glat overgang mellem to værelser med forskellige lofthøjder.

Videovalg: muligheder for at afslutte køkkenet med flodlofter

Suspenderede komponenter

For at lave et slattedæksel med egne hænder er det vigtigt at kende typen og formålet med hovedelementerne i systemet.

Alle komponenter, der anvendes til installation af slattedlofter, har en ikke brændbar base. Og takket være støv- og vandafvisende belægning er delene stærke og holdbare.
Til salg er der slattedlofter, der kan monteres som en designer. Det er også muligt at tilpasse ophængningssystemet, hvor aluminium eller galvaniserede paneler kan have non-standard dimensioner.

Hovedelementerne i rackloftet er:

 • Stingers - de riller udstyret lameller er designet til at fastsætte fremspringene af beklædningspaneler. De kan have forskellige størrelser og vælges i overensstemmelse med størrelsen af ​​skinnerne selv. Disse lameller giver dig mulighed for at adskille en del af strukturen uden meget besvær for at reparere fejlbehæftede værktøjer eller udskifte beskadigede dele.
 • Suspensioner - kan være forårstype eller udstyret med nåle. De er konstrueret til at holde ophængssystemet, hvilket forhindrer dets sænkning. På grund af længden af ​​suspensionerne er det muligt at sænke loftet til en forudbestemt højde, hvilket gør det muligt at placere udstyret i den resulterende niche eller elektriske ledninger.
 • Guide og mellemprofiler - er nødvendige for rammerne. De er lavet af aluminium med en tykkelse på 0,3-0,5 mm. Længden af ​​de færdige produkter er 4-6 meter.
 • Beklædningsplader - kan være fremstillet af aluminium, plast eller stål. Ofte har de et spejl eller en reliefflade. Bredden af ​​skinnerne varierer i området 50-200 mm, og længden af ​​produkterne kan nå 10 meter.

Tip: For at beregne antallet af skinner, profiler og fastgørere korrekt for at installere et slattedæksel med egne hænder, kan du bruge den latte loftkalkulator. Til beregninger er det nok at indstille parametrene for badeværelset, på grundlag af hvilket der opnås de nøjagtige mængder af materialet.

Samlingssekvens

Teknologien til at montere loftet med egne hænder indeholder en række grundlæggende trin:

  1. Overfladebehandling. På dette stadium bestemmer loftets højde og afstanden mellem overfladerne. Disse parametre afhænger af, hvad der skal lægges i mellemnicher, for eksempel: rør, ventilationskanaler eller kabelkanaler. Højde på interceilrummet bestemmes også i overensstemmelse med dimensionerne af de valgte belysningsarmaturer. Ved vedhængslampe til halogen- eller LED-lamper er det nødvendigt at tilvejebringe mindst 130 mm højde. Under installationen af ​​forsænket armaturer er det tilstrækkeligt at tildele det mindste areal, der kræves til ledende elektriske ledninger og monteringsarmaturer.

OBS: I badeværelserne, hvis højder på vægge ikke overstiger 2,5 meter, er interceilrummet minimalt. Til dette fastgøres stingerne direkte til loftet og tilpasses med specielle pakninger. Til belysning i disse tilfælde vælges vedhængslampe. Loftoverfladen er nivelleret og rengøres, først efter at de skifter til dens mærkning.

  1. Overflademærkning. Til installation af loftet med egne hænder skal du bruge et sæt værktøjer, der indeholder
   • roulette;
   • Elektrisk boremaskine;
   • skruetrækker;
   • tænger;
   • Saks til metal eller sav.

De begynder at markere fra den mest lige væg i rummet. Efter at have afgået fra bundloftet for den udpegede afstand til installationen af ​​konstruktionen, udfører de en parallel linje for stingerinstallationen.

Tip: For at rette op i et vandret plan anbefaler guiden at anvende et bygningsniveau.

Fra denne linje, der bevæger sig langs væggen, tegner du parallelle linjer og opretholder et interval på 1,2 meter. Efter at have trukket hovedlinjerne til rammen på væggen, er punkter til installation af belysningsindretninger markeret på loftoverfladen.

Teknologien til montering af rackloftet i badeværelset med hænderne fremgår tydeligt af videoen

 1. Monteringsramme. Først og fremmest fjernes de vinkelformede bærerprofiler og fastgør dem med skruer i en ligevægtig afstand på 0,5-0,6 meter. Vejledninger indsættes i bæreprofilen, idet de placeres vinkelret på skinneretningen. Derefter monteres suspensionerne og opretholder mellem dem en afstand på 1,2 meter.
  For at skabe en plan overflade er stinger-systemet nivelleret efter niveau, ved hjælp af justerbare suspensioner til dette formål. For dette strammer fjederspændingerne op ved fjederen, og tappene skifter, hvilket giver den ønskede position.

Vedligeholdelse af slattedækket kræver ikke stor indsats. For at fjerne snavs kan du bruge traditionelle vaskemidler. Den vaskede overflade er poleret til en glans med en blød klud.

Tips til installation af et slattedæksel med egne hænder - foto- og videoinstruktioner

Suspenderet aluminiumsladderloft er en fremragende løsning, både til kompakte rum og til rummelige haller, herunder til offentlige formål. Modstandsdygtig over for fugt, mekaniske skader og temperaturændringer, panelerne kan bruges i lokaler med aggressivt miljø. Mærkbar bonus - et moderne æstetisk udseende og evnen til at kombinere med indbyggede lys.

Struktur enhed - hvad er inkluderet

For at installere systemet alene, er det nødvendigt at forstå klart, hvad enheden af ​​rackloftet er, og hvad de enkelte elementer er til. Standard sæt inkluderer:

 • Stringere (også kaldet kamme, traverser) - nødvendige til fastgørelse af lærredets paneler;
 • suspensioner - giver dig mulighed for at justere højden af ​​strengene, monteret direkte på bunden af ​​loftet;
 • aluminium lameller;
 • interstitielle indsatser til åbne systemer;
 • hjørneprofil til dekoration og maskeringsled.

Ud over enhedens design, skal du kunne beregne antallet af materialer og fastgørere korrekt for at gøre installationen for hånden. For at gøre dette skal du måle længden og bredden af ​​rummet og multiplicere resultaterne med to. Det endelige tal bestemmer den ønskede længde af rammen.

Det næste trin er beregningen af ​​arealet af hovedloftet og området af aluminiumstrimmel. Beregn området af loftet er enkelt - længden multipliceres med bredden. På samme måde beregne området af skinnen.

For at finde ud af antallet af skinner, der kræves til installation, er loftarealet opdelt i området af en stribe. Til det opnåede resultat tilføjes 15% i tilfælde af beskadigelse af materialet under installationen.

Indledende fase - forberedelse af basen

På trods af at bunden under aluminiumslisterne ikke kan mærkes, skal der arbejdes med overfladebehandling. Selv den enkleste installation af et slattedrag i et kompakt badeværelse eller en hall indebærer at arbejde med en ren og forholdsvis flad base. Dertil kommer, at konstruktionerne forud for installationen bestemmes ved hjælp af ingeniørkommunikation - dem, der passerer bag lamellerne i interceilrummet, omhyggeligt sikres, om nødvendigt isoleres, testes osv.

Afstanden mellem bunden og lamellerne afhænger af antallet af kommunikations- og belysningsudstyr beregnet til installation. Den største mængde plads vil kræve lamper i bunden med glødelamper - op til 130 mm, mindre - LED- og halogenanordninger (op til 70 mm).

Jo lavere væggenes højde i rummet er, desto flere restriktioner er pålagt afstanden mellem stativet og hovedloftet. I et rum med en lofthøjde på op til 2,5 meter er strengere fastgjort til overlappende, udjævning med foringer, kun vedhængslampe anvendes, der ikke kræver ekstra plads. I smalle rum med lofter på op til 2 meter, er strengere generelt udelukket fra installationsprocessen ved at placere lamellerne på væghjørnerne ved hjælp af selvlukkende skruer.

Markup og værktøj - en vigtig forberedende fase

Enhver installationsmanual begynder med en liste over værktøjer, der kræves til arbejdet. I tilfælde af aluminiumpladeloft - dette er et standard sæt af:

 • roulette;
 • Punch;
 • skruetrækker;
 • en kniv;
 • saks til metal;
 • tænger;
 • fastgørelseselementer.

En stor værdi på det endelige resultat vil være den korrekte udførelse af markeringen. Begynd med at tegne en linje parallelt med væggen i en afstand af 300 mm fra den langs to parallelle sider for at fastgøre strengerne. Sådanne linjer markerer hele loftet og observerer en afstand på op til 1,2 m mellem dem.

På de færdige linjer markerer stedet for installation af suspensioner. De skal fjernes fra væggen i en afstand på højst 400 mm med en pitch på 1200 mm. Vinkelret på linjerne med strenge markerer skinnenes monteringstang (afstand fra 300 mm). Et ortogonalt gitter er skabt, med en trinstørrelse på 05-1 m.

På samme tidspunkt markerer stedet for vedhæftning af lamper og dekorative elementer. Det er vigtigt, at de placeres mellem strengerne.

På overfladen af ​​væggene markerer niveauet af det hængende loft ved hjælp af niveauet.

Sådan monteres stativstrukturen: en faset proces

Monter et loftsloft i aluminium i flere trin på den færdige opstilling. Begynd med installation af stringers. Her er det nødvendigt at huske om deres akses parallelisme. De første monteringsophæng med skruer eller ankre, der er installeret i færdigberedte huller. Der er suspensioner på hæle, fjedre og skruer.

Her skal vi tage højde for, at suspensionerne kun anvendes i rum med lofter fra 2,5 meter. Lofter indebærer fastgørelsesplader direkte til bunden.

For at kunne installere loftet korrekt monteres strængerne, så det første panel er helt fast, og finishpanelet justeres til bredden og med et hul fra væggen op til 5 mm.

Efter installationen er strengerne justeret med justerbare suspensioner afhængigt af deres design. Ved brug af hårnålen bevæger de klipset, fjederne - de spænder fjederen på de selvlukkende skruer - de skruer i eller omvendt skruerne af skruerne.

Fortsætter med at installere deres egne hængende lofter af aluminiumpaneler med egne hænder, efter at de har installeret spændingerne og strengerne, går de videre til soklerne. Dette er et dekorativt element af strukturen, hvis formål er at skjule leddene mellem lamellerne og væggene. Det er nødvendigt at installere bundplader så smidigt som muligt ved hjælp af skruer med et trin på 600 mm.

Rammefinish med lameller - hvordan

I overgangen til færdiggørelse af rammen med strimler kan installationen af ​​aluminiumstrimmelloftet betragtes som næsten fuldstændig. Denne fase er den enkleste, der kræver minimal tid investering. Listerne er kun fastgjort, efter at ledninger, rør, ventilation og andre kommunikationer er blevet testet og omhyggeligt fastgjort i loftrummet.

Den første skinne er monteret, startende fra væggen, hvor installationen af ​​det uklare element blev antaget. Installation fra en hvilken som helst væg kan kun startes, hvis bredden af ​​lamellerne er en multipel af afstanden mellem væggene.

Paneler, hvor installation af lamper er planlagt, forberedes ved hjælp af saks til metal afhængigt af enhedens type. Hvis det er en ophængt armatur, svarer diameteren af ​​hullet til monteringsbeslagene, og pinhullet kræver anbringelse af huller svarende til deres diameter.

Når samlingen af ​​aluminiumsloftet er færdigt, er lærredet kontrolleret for ensartethed ved hjælp af et niveau.

Funktioner af installationsdesign på badeværelset

Montering af loftet på basis af aluminiumsladder i badeværelset har sine egne egenskaber. De fleste af nuancerne er forbundet med ikke-standard størrelse og form af rummet. Bare installer loftet i et firkantet eller rektangulært badeværelse, hvor det er sværere at have i værelser med en ekstraordinær konfiguration.

Monteret loft i badeværelset af aluminiumsprofiler og under ingen omstændigheder, ikke fra træet, ustabilt til fugt. Lamperne er beskyttet mod vand og fugt, hvis loftets højde tillader det - installer ventilationsgitter for at skabe et normalt mikroklima. Men varme- og lydisoleringsmaterialerne i badeværelset er bedre at lægge. Yderligere lag vil fjerne den højde, der allerede er begrænset af loftet.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan du korrekt installerer tømmerlofter i rummelige og kompakte rum med egne hænder.

Nøjagtighed installation rack loft

Forskellige materialer til efterbehandling lofter er fantastisk i det moderne marked. De adskiller sig betydeligt fra hinanden ved hjælp af egenskaber, fordele og ulemper, pris. Du kan vælge den mest budgetmæssige løsning til efterbehandling: hvidvask, lim med skumplast eller omvendt bruge en stor mængde på moderne 3D-kompositioner. Denne artikel beskriver den oprindelige måde at afslutte loftet på.

Særlige egenskaber

Udseendet af slattedlofter er udpeget ret for nylig, men de har allerede vundet mange russers kærlighed. Forklaringen på dette er deres høj styrke, enkle drift, holdbarhed, hvilket gør installationen af ​​lofter tilgængelig for alle.

Fordelene ved slattedlofter omfatter:

 • fugtmodstand, der giver dig mulighed for at installere dem i badeværelset, badet, vasken, køkkenet, hvor ofte der er høj luftfugtighed;
 • På grund af brugen af ​​ikke-brændbare materialer som belægning er lofter beskyttet mod ild;
 • Sparer elektrisk energi: da overfladelaget af lamellofter afspejler lys, er det derfor muligt at anvende belysning med lavere effekt;
 • miljøvenlige materialer, derfor frigives ingen farlige stoffer i miljøet;
 • simpel pleje af lofter. Til rengøring er det tilstrækkeligt at tørre med en fugtig klud;
 • styrken af ​​de anvendte materialer, så de er egnede til udendørs applikationer;
 • nem installation;
 • æstetiske lofter
 • holdbarhed - levetiden er op til 50 år, og garantiperioden er kun 20 år;
 • det er muligt at udskifte beskadigede områder uden at fjerne demonteringsdelene;
 • falsk loft ser attraktivt og stilfuldt ud.

Det skal bemærkes, at stativstrukturen er en ophængt struktur. Dette gør det muligt at justere loftets overflade uden brug af specielle sammensætninger, for eksempel gips.

Også under et sådant loft kan du nemt skjule hjemledningerne, og dette er et vigtigt øjeblik.

Der er praktisk taget ingen ulemper i stativstrukturer. Disse omfatter kun det faktum, at reparationer ikke gøres på en meget praktisk måde. Hvis et panel mislykkes under drift, skal hele belægningen adskilles for at erstatte defekten. En anden ulempe: Når du installerer en slaty suspenderet struktur i ethvert rum, vil dens højde falde lidt. Dette er en uoverensstemmende minus, hvis du ikke placerer ingen tekniske enheder under strukturen.

Enhedsdesign

Udformningen af ​​et ophængt aluminiums loft giver dig mulighed for sikkert at fastgøre enheden og rette den på loftfliserne.

Loftet består af følgende hovedkomponenter:

 • Metallegeringsskinne er en frontoverflade. Skinnens fjedrende design bidrager til dannelsen af ​​forbindelser, der er holdbare og pålidelige;
 • Kam (traverse, stringer) ligner en bøjet kanal profil med tænder. Små elementer i remmen passerer gennem rillen, og kammen er fastgjort til fjederfjedrene gennem profilen. Den er lavet af aluminium og stål, 1,5 mm tykt;
 • Interstitiel indsats bruges til at forsegle lamellerne. Det er valgt i overensstemmelse med skinnen eller med en kontrasterende ydeevne, takket være muligheden for at anvende designarbejde under designet har vist sig;
 • Hjørne træprofil bruges til at designe loftet omkring omkredsen. I længden er det ikke altid muligt at afskære skinnen nøjagtigt, og nogle gange er det stadig muligt at trimme dele i bredden. For at skjule uregelmæssigheder og unøjagtigheder anvendes indretning ofte, det er fastgjort på væggen.

Korrekt installation omfatter udformning af rummet og bestemmelse af belysningen. Suspension installation afhænger direkte af belysningsenhedens højde. Oftest er den suspenderede overflade et par centimeter lavere end de anvendte belysningsarmaturer.

Efter udarbejdelsen af ​​ordningen er det nødvendigt at beregne mængden af ​​materialer til installation af loftpaneler. Her spilles den vigtige rolle ved den korrekte beregning af længden af ​​hver skinne, hvormed belægningen vil blive monteret. Normalt tilbyder producenterne produkter på 3 og 4 meter. For at dække lofterne i et lille rum er en 3 m lang skinne perfekt. I dette tilfælde vil reparationsarbejdet blive udført med et minimum af affald.

For et værelse med en stor omkreds anvendes lameller med en længde på 4 m. Ved at lave en rumplan på forhånd kan du bestemme det ønskede antal og længden af ​​dele.

Beregningen af ​​det hængende loft indbefatter måling af rummets omkreds, hvilket svarer til hele længden af ​​profilen.

Trin for trin installationsvejledning

Efter alle beregninger og erhvervelse af de nødvendige materialer til montering af loftet skal væbnes:

 • konstruktion kniv;
 • en hammer;
 • boremaskine eller perforator;
 • skruetrækker;
 • tænger;
 • niveau;
 • sakse, hacksaw;
 • en blyant
 • målebånd, kvadratisk.

Derudover de nødvendige dowels, tøj, beskyttelsesbriller og handsker.

Til montering af stativet med egne hænder skal du lave et loftslayout. For at gøre dette skal du blot tegne omkredsen til profiloverfladen. Hvis loftet er vandret, er det nødvendigt at markere linjen vandret. Her vil blive installeret kam.

Til installation af komplekse multi-level strukturer udføres beregninger mere kompliceret. I dette tilfælde anvendes et laserniveau i stedet for et målebånd. Sandsynligheden for at lave en fejl her er udelukket.

Monteringsteknik:

 • skære metaldelene i de nødvendige nedskæringer;
 • Bor huller i profilbelægningen, hvis der ikke er nogen klare huller på profilen til fastgørelse af produktet.

Der skal også fastgøres huller i væggen. Til dette nyttige bor, slag. Fastgør derefter skruerne i 45 grader vinkler til de ydre hjørner og stød - på indersiden.

Guider er installeret på væggen, hvilket angiver placeringen af ​​den fremtidige ophængte struktur. Den skal være lavere med 20 cm fra den gamle. Linjer skal være vandrette; laserniveauer anvendes til dette. Profiler vil blive monteret langs disse linjer.

Monter suspensionen med dykker i de forborede huller. I dette tilfælde skal du sørge for at kontrollere den korrekte placering af styredelene ved hjælp af niveauet. Derefter kan du begynde at montere paneler. Til dette skal du konsekvent skære en vis størrelse skinne.

Et målebånd bør nævnes områder af lejedæk.

Det første mærke skal være i en afstand af 30 cm fra væggen selv, og resten skal være parallelt med hinanden hver 90 cm.

Dækmontering:

 • Intervallet mellem dem bør ikke være mere end 1 meter, og de er sat 90 grader vinkel på skinnen;
 • Brug af en skruetrækker dæk skal skrues til suspensionen. For den perfekte ensartethed af designet bør forsøge ikke at tillade den mindste fejl;
 • Hjørneprofilen og dækket skal være i en afstand på 10 mm. I så fald kan dæket være kortere end den angivne værdi, og du kan blot tilføje det og fastgøre suspensionen i det efterfølgende dæk.

I begyndelsen af ​​arbejdet fjernes en beskyttende film fra hver skinne og afskæres afhængigt af loftets størrelse. Længden skal være 10 mm mindre end afstanden mellem væggene.

Først og fremmest er det nødvendigt at bøje og montere panelet på hjørneprofilen, derefter rette det og stik det på dækkens holdere. Den anden skinne er installeret ved siden af ​​den forrige, og den tredje ligger modsat. Forklaringen på dette er, at den første række af længden er meget mindre end resten, og du bliver nødt til at reparere lamellerne. Dette problem opstår ganske ofte. Det er muligt at justere dækets højde ved at ændre dybden af ​​skruer. Hvis bredden i enden af ​​skinnen ikke passer, så kan den simpelthen skæres med en kniv. Derefter skal du skære skinnen fastgør træstangen, et stykke hjørneprofil.

Efter montering af et par paneler skal du installere yderligere profildele (mellemliggende). I fremtiden vil det ikke være svært at indsamle detaljerne. Det største problem opstår, når du fastgør det mest ekstreme panel. Det skal installeres meget tæt. For at gøre dette holder vi os ved et lille trick: det er nødvendigt at fastsætte et par træstænger mellem endeskinnen og væggen. Dette sikrer tilstrækkelig tæthed. Stakes kan være gemt under soklen.

Montering af et hæftet loft med egne hænder forårsager ikke stor indsats, hvis dette ikke er arbejdet med en kompleks konfiguration. Så skal du overlade installationen af ​​konstruktionen til erfarne og dygtige specialister.

belysning

At montere belysningsenheder er det mest omhyggelige arbejde. Før du begynder alt arbejde, bør du overveje placeringen af ​​alle lamper, lamper og andre enheder afhængigt af det ønskede belysningsniveau i rummet.

Som et vedhæng belysningsudstyr vil være en glimrende mulighed:

 • LED lamper. De vil belyse indretningens individuelle detaljer samt skabe en atmosfære af komfort og modernitet;
 • Lysstofrør vil skabe belysning i klassisk stil;
 • Små lamper vil skabe en varm og hjemlig atmosfære på værelset.

Vi monterer loftet med egne hænder: en mesterklasse med video instruktion

Rack design på loftet bruges til at dekorere forskellige lokaler, både boliger og offentlige. Køkken er ingen undtagelse. Populariteten af ​​dette materiale skyldes dets holdbarhed, fugtmodstand, lav strukturvægt, nem installation og nem vedligeholdelse. Hvis du har de mindste byggeværdier og det nødvendige sæt værktøjer, kan du installere et slattedæksel med egne hænder.

indhold

Dette loft er ikke svært at gøre.

Rack loft design ↑

Dette er en slags suspenderede lofter. Strukturen består af aluminium, plast eller stålpaneler og et specielt system til fastgørelse af skinnerne på væggen. Panelerne er lavet af stål, aluminium eller plastik tape med en tykkelse på 0,4 til 0,7 mm, en bredde på 50 til 300 mm og en længde på 6 m. Det er muligt at bestille en individuel størrelse, så længden af ​​lamellerne sker med millimeter præcision.

De begynder at installere som en sidste udvej: Når gulvene er færdige og de gipsede vægge er tørret.

Typer af skinner ↑

Reiki (panel) kan vælges til enhver smag

Overfladen er mat eller blank, glat eller perforeret, og kan efterligne læder eller træ af tekstur. Formen af ​​panelerne kan være rektangulær eller afrundet, og sortimentet af farver og nuancer tilbyder et stort udvalg. Reiki kan placeres langs eller tværs, såvel som diagonalt. Dette vil medvirke til visuelt at forstørre eller reducere rummet. Så hvis det er langt, smalt, er det bedre at arrangere vandret (over) loftet. Ellers vil rummet virke endnu længere.

Loftkonstruktioner af denne type er kendetegnet ved inter-river leddene, hvoraf der er flere sorter. Når leddet er åbent, forbliver der huller på ca. 1,5 cm. I dette tilfælde afsluttes installationen ved at fastgøre den dekorative profil til disse huller. Hvis leddet er lukket, går lamellerne til hinanden. En anden type er et led uden huller, når de er installeret tæt på hinanden.

Hvad er et suspensionssystem ↑

Den består af et universelt dæk (andre navne - kam, stringer, traverse), justerbar ophængning og vinkelprofil. Dækket er en galvaniseret stålstrimmel med låsespor, hvor lamellerne er monteret og fastgjort der (snap-in). Suspensionen består af en beslag og en stang. Bøjle fastgjort til dækket og stangen - til hovedloftet. Afstanden til ophængningssystemet er normalt 5-12 cm. Du kan selv bestemme denne afstand, det afhænger af tilgængeligheden af ​​kommunikation og dine personlige præferencer.

Gør-det-selv montering af et raked loft: en trin-for-trin guide

Hvis du aldrig har set hvordan redigeringen er færdig, skal videoen være nyttig for dig:

Arbejdet vil kræve følgende værktøjer: perforator, boremaskine, metal saks, byggeri niveau, målebånd, lineal, markør, skarp kniv, skruer og dowels.

Trin 1: Monter guider rundt om rummet i rummet ↑

Marker først startpunktet med en markør. Afstanden skal være mindst 5 cm fra den eksisterende. Brug bygningsniveauet til at overføre dette mærke omkring rummets omkreds (trin op til 1 m). Tegn en linje. Mål længden af ​​væggen i overensstemmelse med de markerede mærker og afskær det nødvendige stykke hjørneprofil. Standardprofillængden er tre meter. Den er skåret med saks til metal.

Fastgør guideprofilen til væggen langs den trækede linje og bor et hul med en boremaskine. Skru skruen med dowel. Efter at have fastgjort hele profilen i trin på 50-60 cm, skal du kontrollere niveauet af dets ensartethed. Profilen skal være stødmonteret ved de indvendige hjørner og i udvendige hjørner - i en 45 grader vinkel.

Trin to: installer suspensioner ↑

Dækfæstelsespunkter skal markeres med målebånd. Lav det første mærke i en afstand på 30-40 cm fra væggen, den næste skal være 90-100 cm parallelt med hinanden. Fastgør suspensionerne med skruer med dowels, idet de har boret huller på forhånd. Kontroller niveauet for suspensionens position.

Trin tre: Monter dækstøtte ↑

Dæk - grundlaget for byggeri

Det er bedre, at afstanden mellem korsarmene ikke overstiger 1-1,2 m. Installer dæk vinkelret på skinnerne på samme niveau som profilen, der spidses om omkredsen. Skru dem til suspensionerne ved hjælp af en skruetrækker. Det er meget vigtigt på dette stadium at forhindre fejl for at montere en flad struktur. Efter alt afhænger udseendet af hele loftet af dets ensartethed.

Med en lille afstand kan dækket monteres ikke på suspensioner, men direkte på bunden.

Afstanden mellem profil og dæk er 1 cm. Hvis det viser sig at være kortere end nødvendigt, kan du tilføje det. Til dette fastgøres suspensionen helt i begyndelsen af ​​næste traverse. Den anden passage er fastgjort til ende med den første.

Trin fire: installer loftet ↑

Frigør lamellerne fra beskyttelsesfilmen og skær i størrelsen af ​​rummet. Længden skal være 0,3-0,5 cm mindre end afstanden mellem de modsatte vægge. De sættes forsigtigt ind i styret og snaps langs hele længden af ​​traversklemmerne. Hvert efterfølgende sæt ud for den forrige. Hvis det er nødvendigt, kan dækkens højde justeres ved at ændre inddypningsdybden på de selvlukkende skruer (hvis dækket er monteret i loftet) eller justerbare suspensioner. Hvis den sidste rakebredde ikke er egnet, skal den skæres. For at gøre dette skal du notere den ønskede afstand langs hele længden af ​​panelet og tegne en linje med en kniv langs linjalen. Bøj og unbend indtil det bryder. Hvis længden er stor, er det bedre at lave tværsnit og afbryde hver del separat. Efter montering af det trimmede panel skal det sikres med træstænger eller profilstykker.

Glem ikke om soklen. Dette er et dekorativt element, der vil give et færdigt og pænt udseende og vil skjule hullerne mellem strukturen og væggene. Hvis køkkenet har ujævne vægge, skal du vælge en bred basisplade, så designet bliver mere visuelt glat.

Driftstips ↑

Ser moderne, original og stilfuldt ud.

Omhu for disse lofter er meget enkel. De er lavet af plast eller metal, er ikke bange for vand, så de kan vaskes med en svamp dyppet i sæbevand.

Aluminiumsversionen er ikke bange for ændringer i temperatur, fugtighed og er derfor et ideelt valg til køkkenet. Installation af det er ret simpelt kræver ikke overfladebehandling, skjuler fejlene i det eksisterende loft, det ser meget æstetisk ud.

Hvis man vælger indstillingen af ​​skinner til køkkenet, er det bedre at give fortrinsret til højkvalitets suspensioner med en beskyttende film. Det beskytter mod snavs og fugt, lave og høje temperaturer og forskellige forurenende stoffer. Hvis den er installeret korrekt, vil den bevare udseendet i lang tid. Mange mænd synes ligesom installationen. De sammenligner denne lektion med montøren af ​​designeren.

Eksempler på fotoudformning ↑

Det klassiske eksempel på køkkenet vil harmonisk passe ind i interiøret, fremstillet i enhver stil.

Farveeksempel giver dig mulighed for at opnå en usædvanlig visuel effekt.

To-niveau kan også bruges til zonering

To niveauer ser særligt imponerende ud

Installation af lameller i forskellige retninger, du kan visuelt opdele rummet i flere zoner

Spotbelysning - den mest almindelige løsning

Loftet af lameller kan ikke kun være lige, men også krøllet. I dette tilfælde kan den bruges til at skjule højdeforskelle på loftet.

Curvilinear giver mulighed for at skjule mislykkede funktioner i layoutet eller eksterne elementer af kommunikation.

Krumlinjet system, belysningsfunktioner og velvalgte farveinterval viste udseendet på et meget vigtigt dekorativt element.

Originale ideer kan realiseres ved at kombinere forskellige materialer til dekoration.