Det bedste valg af type strækloft til allergier

Den moderne marked er bogstaveligt talt fyldt med efterbehandling materialer, herunder nedhængte lofter fremstillet af stof eller PVC. Desværre skaber efterspørgsel forsyning ikke kun originale høj kvalitet varer, men også billigere forfalskede produkter er ofte skadelige og farlige for helbredet, som kan forårsage allergiske reaktioner.

Hvad er faren for allergi kan lurke i hæmmede lofter?

Spændingsdug er materialer med en kompleks kemisk sammensætning. For mennesker er det vigtigt som indholdet i dem af visse stoffer og deres procentvise forhold til hinanden. Disse indikatorer er underlagt internationale sikkerhedsstandarder.

De førende europæiske producenter overholder disse regler. Sikkerheden af ​​deres lærred er bekræftet af overensstemmelsescertifikater. Derfor bør du i alle tilfælde undgå forfalskninger og kun købe certificerede materialer.

Imidlertid indeholder selv højkvalitets filmduv stoffer som:

I acceptable mængder til raske mennesker er de ufarlige. Men hvis menneskekroppen er svækket og modtagelig for allergiske reaktioner, er det bedre at nægte PVC-lofter, selv af højeste kvalitet.

Hypoallergene stræklofter

Allerede bevist, at stoflofter har en sådan egenskab som allergivenlig. Dette betyder, at de ikke indeholder stoffer, som den hypersensitive organisme reagerer på.

Derudover skaber i det indre af disse materialer ikke forhold, der fremmer allergiforekomsten. For eksempel et stofvæv "ånder" og luft passerer gennem det til loftet. Følgelig opstår kondensat ikke på bundloftet, og fugt vises ikke, hvilket er så farligt for børn og voksne med svækket immunitet.

Derfor anbefaler eksperter at installere tekstilstræklofter i børnehaller, førskole og medicinske institutioner. Denne løsning er en effektiv foranstaltning med det formål at forhindre forekomsten af ​​allergier.

Stræklofter, fremstillet specielt til allergi

Men hvordan man er allergisk? Er de bestemt til for altid at opgive dette mirakel af moderne design? Ingen måde! Sådanne kendte europæiske mærker som Clipso, Deskor, Mistral, som tilbydes lærred specielt designet til allergikere, har allerede taget sig af dem.

Disse materialer imprægneres yderligere med Tinosan antibakterielt lægemiddel. Den består af sølvioner, som forhindrer akkumulering af mikrober på overfladen af ​​lærredet og endda forbedrer luftens kvalitet i rummet. Sådanne stræklofter anbefales til personer, der lider af allergiske sygdomme.

For at undgå fejl er det meget vigtigt at være opmærksom ikke kun på fabrikanten, men også på leverandøren af ​​materialet.

Vores virksomhed "Vester Ceiling" i mange år engageret i fremstilling og installation af loft strukturer fra spændingsstoffer. For os er omdømme først og fremmest, så vi opretholder ærlige og gennemsigtige forbindelser med kunderne, herunder levering af nøjagtigt de materialer, der blev bestilt.

"Strekklofter kan forårsage alvorlige allergier." Var det med dig

Kun i tilfælde, hvor loftet er lavet af en ukendt plast i en ukendt kinesisk provins.

Sådan plastik kan godt komplicere livet.

Men kvalitet gipsvæg fører ikke til dette. Derudover udfører gipsvæg fugt, og det tillader ikke udseendet af mug.

Mould kan ikke kun forårsage allergier, men sætte dem i en kiste.

Men det er værd at passe på de øvrige elementer i rummet samt de materialer, der anvendes til reparation og konstruktion.

Ofte inde i maling og lakker, der er designet strengt til udendørs arbejde. På grund af den farlige kemi.

Allergier kan også skyldes himedo chemilum. Og overdreven misbrug af vaskemidler og antiseptika.

Og de samme kinesiske tøjsko.

Faktisk kan allergier forårsage alt. For hver person individuelt. Nu laver de endda test for allergi hos en person. Men det er værd at overveje, at i disse forsøg anvendes data om allergener, som allerede er blevet fortilfælde. Hver dag, i hverdagen er der snesevis af nye materialer og stoffer, der kan kaldes som er fælles for alle, og individuel intolerance indtil angioødem. Jeg havde en ven, der var nødt til at smide ud af alle de nye møbler, tæpper og linoleum, efter reparation, så de var ude af stand til at bestemme præcis, hvad det er påvirket af, og han alene lidt fra alle familiemedlemmer.

Stræklagsallergier

I dag er dette praktiske design blevet et integreret element i enhver moderne reparation. Stræklofter har et æstetisk udseende, en række farver, de er nemme at passe på. Men er de så uskadelige som de vises ved første øjekast? Og hvorfor forårsager de allergiske reaktioner?

Stretch-loftallergener og toksiner

PVC loft er lavet af polyvinylchlorid film. En stor fordel ved sådanne lofter er høj vandmodstand. De tiltrækker ikke støv. PVC film indeholder sådanne skadelige stoffer som klor, toluen, phenol, men deres indhold er minimal og er inkluderet i tilladte normer.

Men hvis en sådan struktur for høje temperaturer, det bliver en rigtig "fjende" sundhed, t. Til. Det er på høje stigninger af termometeret fra loftet starten at skille sig ud alle de skadelige giftstoffer. Derfor kan disse produkter i hvert fald ikke installeres i saunaen, bad, og alle andre områder, hvor det er muligt at forøge lufttemperaturen.

Navnet på stofloftet antyder, at stof bruges til at lave et sådant loft, men er det bare, at det er harmløst og naturligt? Det drejer sig ikke om linned, bomuld og silke, men alt om samme syntetiske. Ved fremstilling af stoflofter anvendes polyesterfiber imprægneret med polyurethan. Men sådanne lofter anses for at være miljøvenlige på grund af deres evne til at passere luft eller blot "ånde".

Symptomer som følge af allergier i stræklofter

På billedet: Irritation af næseslimhinden med stramt loftallergi

Ofrene for allergier forårsaget af strækloft, de følgende symptomer:

 1. Irritation af slimhinden i næse og hals, manifesteret af nysen og hoste, larynx-ødem.
 2. Skader på slimhinden i øjnene, hvilket fører til rødme og stærk brændende fornemmelse, conjunctivitis.
 3. Kløe og rødme i huden, såvel som hudreaktioner som blærer, urticaria, dermatitis, betændelse, eksem.
 4. Fra mave-tarmkanalen kvalme, opkastning, alvorlig smerte, diarré.
 5. Hovedpine, svimmelhed.
 6. Åndedrætsallergier, manifesteret af hvæsen, udviklingen af ​​astma (professionel), bronkitis, lungeødem.
 7. Skader på centralnervesystemet (svimmelhed, svimlende gang, kramper, frygt, dårlig søvn).

Traditionel behandling

I tilfælde af forgiftning af kroppen er det nødvendigt at konsultere en allergiker. antihistaminer (Suprastin, Tavegil, Claritin, Kestin, Tsetrin, Zyrtec, Ksizal, Aerius, Telfast, etc.), ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (Nimesulide) anvendes til behandling af allergier, medicin for hoste, steroider, smertestillende midler (Pentalgin, nr-Spa), lotion, cremer og salver, hud blødgørende (Advantan, Lokoyd, Bepanten).

Du skal også følge en diæt. Læger anbefaler at besøge det speleologiske kammer for at lindre åndedrætssymptomer. Det er tilrådeligt at gøre nasal vask for at eliminere ødem og bruge karsammentrækkende næsedråber (Naphthyzinum, Tizin, Galazolin, Nazol).

Hvis det viser sig, at der er installeret et lav kvalitet lærred i din lejlighed, skal du først og fremmest fjerne det så hurtigt som muligt. Når alt kommer til alt udsender dårlige lofter giftige stoffer, hvor daglig indånding fører til forskellige sundhedsmæssige problemer.

Nyttige anbefalinger

Det kan konkluderes, at brugen af ​​stræklofter i hjemmet er sikkert, praktisk og praktisk. Men alt dette gælder kun, hvis lofterne i din lejlighed opfylder sanitære standarder og har kvalitetscertifikater. Det er ikke beklageligt, men mange producenter af stretchlofter fortjenesten er vigtigere end kvaliteten af ​​deres produkter. Så hvordan forstår du, om dit loft er sikkert?

Først og fremmest skal fabrikanten af ​​stræklofter give dig den nødvendige dokumentation, herunder kvalitetscertifikater, som bekræfter produktets sikkerhed. Hvis sådanne dokumenter ikke kan vises til dig, skal du ikke samarbejde med dette firma.

For det andet skal du være opmærksom på duften, der kommer fra loftet i slutningen af ​​installationen. Uanset hvilket materiale loftet blev lavet af, efter installationen udstråler det en ikke helt behagelig aroma. I et produkt af høj kvalitet forsvinder den i skyggen af ​​et par timer, men i lav-end produkter - vil en skarp kemisk lugt forblive "live" i din lejlighed.

Stræklagsallergier

Anvendelsen af ​​stræklofter i lejligheden løser samtidig flere problemer: Det giver den indre fuldstændighed og æstetik, garanterer komplet vandbestandighed og sikrer en lang levetid i huset uden reparation. Men klager over det faktum, at der var allergi for at strække lofter, gør dig i tvivl: Hvad er hovedårsagen til dette fænomen, og hvordan er den allergiske reaktion manifesteret?

Opmærksomhed på kvalitet

Ved fremstilling af stræklofter anvendes polyvinylchloridfilm eller en særlig type polyesterstof imprægneret med polyurethan. Begge produktionsmuligheder garanterer et sikkert materiale til sundhed, men kun hvis alle nødvendige teknologier følges og råmaterialer af høj kvalitet anvendes. For at bekræfte disse fakta skal køberen kræve passende kvalitetscertifikater.

Finde billigere indstillinger brugeren kan komme på tværs af et ringere kvalitet, som indeholder toksiner i præparatet, høje koncentrationer af klor, phenol, toluen og andre skadelige stoffer. Og hvis den optimale driftsbetingelser lutter skarpe lugt, er dette materiale ikke giver, så temperaturen hæves det frigiver farlige giftstoffer i luften. I sådanne tilfælde lofterne forårsage allergiske reaktioner hos mennesker, der er lang i rummet, selv om de ikke har tendens til allergiske reaktioner.

Børn er særligt modtagelige for sådanne ydre påvirkninger. Derfor bør valget af færdigmaterialer til børnenes værelse henføres så ansvarsfuldt som muligt.

Duften af ​​PVC canvases kan være til stede den første dag efter installationen af ​​strukturen, men simpel ventilation skal være tilstrækkelig til at fjerne den. Hvis den ubehagelige lugt "afregnes" i dit hus eller lejlighed, er de forstyrrende symptomer på lidelser i luftvejene eller centralnervesystemet irriterende, og for nylig udføres en reparation med installationen af ​​en polyvinylchloridfilm - det er en tung grund til at tænke på muligheden for allergi.

Hvordan gør en allergi

Der er en række direkte og indirekte tegn, som indikerer udviklingen af ​​allergiske reaktioner. Blandt dem er:

 1. Almindelig næseudslæt, ondt i halsen, nysen, irriterende tør hoste, der ikke lindrer larynx-ødem.
 2. Øjenbetændelse, rødme, øget tåre, smerte og kramper.
 3. Udseendet af udslæt på huden, der ledsages af kløe eller skalering.
 4. Krænkelser i mave-tarmkanalen i form af forstoppelse, diarré, opkastning, mavesmerter.
 5. Svaghed, hovedpine, svimmelhed.
 6. Astma, bronkitis og lungeødem.
 7. Symptomer på centralnervesystemet: besvimelse, kramper, søvnløshed.

Dette betyder dog ikke, at en allergi hos et barn er blevet en reaktion fra kroppen til installationen af ​​loftet. Forældre kender ofte ikke de sande årsager til allergiske manifestationer, men forårsager deres kolde, direkte sollys eller husholdningsstøv.

PVC-sække opsamler ikke støv på overfladen, de danner ikke skimmelsvamp eller kondensat, og derfor er risikoen for ubehagelige symptomer ved brug af certificerede produkter minimal.

Farlige komponenter af billige stræklofter

Eksternt billigt materiale til hængende lofter adskiller sig næsten ikke fra produkter fra førende globale producenter. Årsagen til prisforskellen er imidlertid ikke kun det kendte mærke. Manglen på et internationalt ISO-certifikat kan betyde tilstedeværelsen af ​​sådanne farlige stoffer i materialets sammensætning:

 1. Phenol. Dette er et giftigt stof, der påvirker arbejdet i det kardiovaskulære, nervøse og ekskretære system. I mange lande i verden er dette stof forbudt at blive brugt til fremstilling af byggematerialer, og forholdet mellem konstant kontakt med phenol og forekomsten af ​​kræft tumorer bemærkes. Den kemiske forbindelse forårsager forskellige allergiske reaktioner, og den farligste manifestation er lungeødem.
 2. Toluen. Dette stof tilhører kulhydrater og findes i naturen i sammensætningen af ​​råolie. Toluen har en skarp lugt, og evnen til at blande med luft gør det muligt hurtigt at trænge ind i de menneskelige lunger. Spredning gennem blodet gennem kroppen, forårsager stoffet søvnforstyrrelser, svaghed, svimmelhed, appetitløshed.
 3. Klor. Udslippet af dette stof selv i små mængder forårsager irritation af slimhinderne, udseendet af hoste, hurtig hjerterytme, rive, smerter i brystet og endda kramper.

Giftige stoffer er særlig farlige under forhold med høj omgivelsestemperatur. Når nettet opvarmes, opstår der en forøget frigivelse af toksiner, og sandsynligheden for forgiftning af kroppen ved fordampning øges.

Stræklofter

Som et alternativ til PVC er der et stof til stræklofter. Mange virksomheder positionerer dette materiale som naturligt og miljøvenligt. Stof "ånder", og derfor er risikoen for, at barnet er allergisk over for strækloftet, meget mindre.

Polyvinylchloridfilm af høj kvalitet er ikke mindre sikre for helbredet. De er installeret i medicinske institutioner, da det er muligt at anvende yderligere imprægneringer med antibakterielle egenskaber på deres overflade.

Speciel behandling forhindrer udviklingen af ​​infektioner, svampe, gram-positive og gram-negative bakterier og giver anti-allergiske egenskaber i loftet.

Et eventuelt PVC-loft kan også om nødvendigt behandles med desinfektionsopløsninger og eliminere de mulige årsager til allergier - støvmide, Staphylococcus aureus osv.

Allergi Allergi Algoritme

Først skal du sørge for, at symptomerne indikerer allergi og ikke sygdomme i mave-tarmkanalen eller i åndedrætssystemet. Det vil hjælpe med at diagnosticere lægen nøjagtigt efter testen. Hvis forekomsten af ​​allergier er bekræftet, vil antihistaminer blive ordineret. Parallelt med behandlingen vil det være nødvendigt at fjerne kilden, der forårsager allergiske manifestationer. Det dårlige kvalitetsloft skal fjernes og erstattes med et materiale med allergifremkaldende egenskaber.

Uanset om der kan være allergi over for loftslofter, er det først og fremmest af interesse for klienter, der er tilbøjelige til allergiske manifestationer, som kun planlægger at lave reparationer og bruge denne type finish. Selv for en sådan kategori af købere er installationen af ​​strakt lærred af PVC-film ikke kontraindiceret. Den eneste anbefaling er en omhyggelig tilgang til valget af materiale. Sundhedsbesparelser har farlige konsekvenser, så før du køber, skal du omhyggeligt gøre dig fortrolig med lærredets kemiske sammensætning og fysiske egenskaber, finde ud af om tilgængeligheden af ​​kvalitetscertifikater og kun derefter foretage en bevidst beslutning.

Ledere i vores firma hjælper med at vælge det nødvendige materiale med kravene fra hver klient. Erfaringer på dette område giver os mulighed for at tilbyde de bedste muligheder for et børns værelse, et værelse hvor allergiske mennesker vil bo og endda en medicinsk facilitet. Vi vil hjælpe med at eliminere muligheden for allergi og nyde komforten i dit hjem eller lejlighed uden sundhedsskader. Vi tilbyder også måling, fremstilling og installation af stræklofter.

Stræklagsallergier

I de seneste årtier er vores økologi blevet forurenet på grund af alle mulige emissioner i miljøet. I dagligdagen brugte artikler, der er lavet af syntetiske materialer. På grund af dette er antallet af mennesker, der er tilbøjelige til allergi, stigende. I betragtning af tendensen til at bruge strækstof som en loftsfinish, er der for nylig opstået spørgsmål om stræklimsallergier.

Hvad kan skyldes en allergi til at strække lofter

Strækfilmlofter er lavet af syntetisk materiale - polyvinylchlorid. Sikkerheden af ​​dette materiale er bekræftet af de relevante certifikater. PVC lofter betragtes som et miljøvenligt materiale, deres anvendelse er tilladt selv i medicinske institutioner. De tiltrækker ikke støv, danner ikke kondensat og skimmel. Efter installationen udsender stræklofter ikke stoffer, der betragtes som skadelige. Og alligevel oplever der nogle gange forbrugere, der lider af allergier, ubehag efter at have installeret et strækloft. Årsagen til dette kan kun være et: materiale af dårlig kvalitet. Desværre kan du i strejftakmarkedet ofte finde en falsk. Du kan skelne det oprindelige strækloft fra en falsk med fokus på følgende punkter:

En række farver og teksturer. I modsætning til virksomheder, der arbejder med ægte europæisk lærred, kan de skrupelløse firmaer tilbyde et meget begrænset udvalg af strækningsrammer. Og til sidst kan farven på det valgte lærred måske ikke svare til den originale nuance i kataloget.

Dårlige kvalitetslofter kan sænke og derved ødelægge hele udseendet af rummet.

Loft-falsk har en skarp lugt, som i lang tid ikke forsvinder. Originale lærred har også en lugt, men den forsvinder om et par timer.

Manglen på passende dokumentation og certifikater, installation uden garanti, skal straks advare køberen.

Når du planlægger at installere et strækloft, skal du grundigt overveje valg af et firma, ikke falde til "fordelagtige" tilbud, skal du omhyggeligt kontrollere overensstemmelsesattesterne inden du vælger et lærred.

Alternativ til allergi for at strække lofter PVC

Hvis forbrugerne er følsomme over for lugt af kemisk oprindelse, anbefaler eksperter at installere stoflofter baseret på polyester imprægneret med en polyurethanopløsning.

Installation af stoflofter tilladt i skole og medicinske faciliteter. De er meget stærkere end filmdugler, installeres uden brug af en gaspistol, er meget modstandsdygtige over for lave og høje temperaturer og er brandfarlige.

CeilTech har arbejdet i stretchmarkedet siden 2007 og har i løbet af denne tid etableret sig som en professionel og værdig partner. Specialister i vores firma ved alt om stræklofter! Med hensyn til CeilTech kan du være sikker på at du får kvalificeret og detaljeret rådgivning, kvalitetsmateriale og professionel installation af stræklofter.

Stræklagsallergier

Vi lever i en tid med moderne teknologi og innovative tilgange. Ikke desto mindre skader nogle moderne efterbehandlingsmaterialer vores helbred ved at fremkalde allergiske reaktioner. Allergier til nedhængte lofter - dette er et meget almindeligt fænomen, der ofte forekommer i byboere. Hvad er kendetegnet ved en allergi for at strække lofter, og er det muligt at slippe af med det?

symptomatologi

Er du allergisk over for strækloft, hvis du oplever følgende symptomer?

1. irritation af slimhinderne i mund og næse (dette kan udtrykkes ved konstant nysen og hoste samt i hævelsen af ​​halsen).

Hvis du bemærker disse symptomer i dig selv, skal du straks vise dig en allergiker, som vil foretage en hurtig og effektiv diagnose for at identificere det eksakte allergen og derefter ordinere en kompetent terapi.

Hvad er diagnosen og behandlingen

Først og fremmest bør du bestå en blodprøve, som vil hjælpe med at bestemme mængden af ​​antistoffer og identificere overfølsomhed over for allergenet. Dette sker i specialiserede laboratorier med tynde nåle og dyser, så proceduren er næsten smertefri. Du kan finde ud af resultatet om et par dage, med ham skal du komme til allergisten for en fortolkning og recept på behandling.

Stræklofter og allergier

Tak på forhånd for dine svar.

flise holde sig forbi århundrede. Stretch loft samler så meget støv som alle andre. Min mand er allergisk, der er sådanne lofter i hele huset, alt er fint

Tag et ikke-kinesisk lærred, chancerne for at undgå allergier er meget større. vi strækker overalt, der er ingen problemer med dem, de vasker og æstetisk glædeligt for øjet)

Jeg er også allergisk, vi sætter stræklofter! Allergier var ikke når, tænkte ikke engang på det! Men værelset blev forfærdeligt indelukket sammenlignet med det lille værelse! I lidt konstant cool. Bestemt ikke sikker på, at dette skyldes loftet. Men med venner også. Hvor det nedhængte loft er meget indelukket!

Stræklagsallergier

I de seneste årtier er vores økologi blevet forurenet på grund af alle mulige emissioner i miljøet. I dagligdagen brugte artikler, der er lavet af syntetiske materialer. På grund af dette er antallet af mennesker, der er tilbøjelige til allergi, stigende. I betragtning af tendensen til at bruge strækstof som en loftsfinish, er der for nylig opstået spørgsmål om stræklimsallergier.

Hvad kan skyldes en allergi til at strække lofter

Strækfilmlofter er lavet af syntetisk materiale - polyvinylchlorid. Sikkerheden af ​​dette materiale er bekræftet af de relevante certifikater. PVC lofter betragtes som et miljøvenligt materiale, deres anvendelse er tilladt selv i medicinske institutioner. De tiltrækker ikke støv, danner ikke kondensat og skimmel. Efter installationen udsender stræklofter ikke stoffer, der betragtes som skadelige. Og alligevel oplever der nogle gange forbrugere, der lider af allergier, ubehag efter at have installeret et strækloft. Årsagen til dette kan kun være et: materiale af dårlig kvalitet. Desværre kan du i strejftakmarkedet ofte finde en falsk. Du kan skelne det oprindelige strækloft fra en falsk med fokus på følgende punkter:

En række farver og teksturer. I modsætning til virksomheder, der arbejder med ægte europæisk lærred, kan de skrupelløse firmaer tilbyde et meget begrænset udvalg af strækningsrammer. Og til sidst kan farven på det valgte lærred måske ikke svare til den originale nuance i kataloget.

Dårlige kvalitetslofter kan sænke og derved ødelægge hele udseendet af rummet.

Loft-falsk har en skarp lugt, som i lang tid ikke forsvinder. Originale lærred har også en lugt, men den forsvinder om et par timer.

Manglen på passende dokumentation og certifikater, installation uden garanti, skal straks advare køberen.

Når du planlægger at installere et strækloft, skal du grundigt overveje valg af et firma, ikke falde til "fordelagtige" tilbud, skal du omhyggeligt kontrollere overensstemmelsesattesterne inden du vælger et lærred.

Alternativ til allergi for at strække lofter PVC

Hvis forbrugerne er følsomme over for lugt af kemisk oprindelse, anbefaler eksperter at installere stoflofter baseret på polyester imprægneret med en polyurethanopløsning.

Installation af stoflofter tilladt i skole og medicinske faciliteter. De er meget stærkere end filmdugler, installeres uden brug af en gaspistol, er meget modstandsdygtige over for lave og høje temperaturer og er brandfarlige.

CeilTech har arbejdet i stretchmarkedet siden 2007 og har i løbet af denne tid etableret sig som en professionel og værdig partner. Specialister i vores firma ved alt om stræklofter! Med hensyn til CeilTech kan du være sikker på at du får kvalificeret og detaljeret rådgivning, kvalitetsmateriale og professionel installation af stræklofter.

Myter og sandhed om hævede lofter

Måske er ingen byggematerialer omgivet af så mange rygter som stræklofter. Lyt til producenterne - så dette er et universelt lærred, der løser alle dine problemer: fra lydisolering i rummet til allergi overfor katte.

Hvis du holder øje med modstandernes argumenter, bliver det skræmmende at leve i en verden, hvor der er et sådant absolut ondt: det gør ondt i sundheden, det forkæler atmosfæren og fremkalder næsten selvmord.

Vi analyserede alle kendte fakta om hævede lofter for at adskille myter fra virkeligheden. Lad os starte med det mest populære og populære spørgsmål.

Hørelse 1. Skadelig

Det antages, at det på grund af PVC-filmens kemiske sammensætning frigiver giftige stoffer, som du skal trække vejret. Og det faktum, at alle stoffer i dens sammensætning, så omgiver os næsten overalt - ved ikke alt.

Ja, de kan ikke kaldes et naturligt materiale. Og faktisk hvad? Du er ikke tvunget til at tygge belægningen eller slukke for at nyde den uforglemmelige kemiske aroma? I en simpel plastflaske, hvorfra du drikker et sundt mineralvand, ikke mindre end "farlige" kemikalier - men af ​​en eller anden grund forstyrrer det ikke nogen.

Derfor, hvis du følger reglerne for driften af ​​stræklofter, er der intet at frygte - de er helt sikre. En detaljeret analyse af "skade" læses her.

Høring 2. Let at rive

Modstandere hævder at materialet nemt kan revet. Fabrikanter slår sig i brystet med deres næver og råber, at materialet er i stand til at overleve apokalypsen. Hvem har ret? Mærkeligt nok alt.

På den ene side er tynd PVC-film let at beskadige med en skarp genstand. På den anden side opretholder det tryk godt. Derfor, hvis du ikke har vane med at smide dart for dart i lofterne eller kunstnerisk skære på lærredet, er du velkommen til at overveje denne erklæring en myte.

Ryktet 3. Gem fra oversvømmelsen

Men det er sandt. Men med et par nuancer er fuldstændig tæthed vigtig, hvilket opnås ved kvalitet og installationsteknologi af stræklofter. Hvis du ikke bryder det, kan belægningen modstå op til 100 liter vand pr. 20 m².

Vi anbefaler dog ikke at udføre styrkeprøver - ved de første tegn på en begyndende oversvømmelse blokere vandet over tårnet og ringe til bygherrerne - de vil hjælpe med at dræne det for ikke at skade lærredet. Ellers skal du lave reparationer.

Høring 4. Brænd som papir

Kun en person, som ikke kun absolut kender kemi, men aldrig har været i brand kan tro på det. Sandsynligvis så alle, hvordan en plastflaske eller engangsservise bliver deformeret og smuldrende.

Det samme vil ske med strækloftet - på grund af dets kemiske sammensætning kan de simpelthen ikke bryde ud. Selvfølgelig i den langsomme smeltning af en behagelig lille - en skarp lugt, giftige dampe...

Men lad os tale ærligt: ​​Er du sikker på, at i tilfælde af brand vil dette være dit største problem?

Høring 5. Taler om lugt...

Der er en opfattelse, at stræklofter udsender ubehagelige lugte. Er det sandt? I et vist omfang ja.

PVC-film af høj kvalitet lugter virkelig meget mærkbar. Men efter et par dage vil situationen forbedres, og der kommer ikke noget spor af lugten.

Selvfølgelig er dette vigtigt, hvis du har købt dokumenterede produkter af et godt mærke - det kinesiske mærke kan lugte i et halvt år og er absolut uacceptabelt til brug i boligområder. Flere analyser om dette emne læses her.

Høring 6. De er billigere end gips

På den ene side kan denne erklæring betragtes som en markedsføringsgreb - prisen for spændingsstof og gipsplader er næsten det samme. På den anden side er tingene ikke så enkle.

Meget afhænger af kvaliteten - a priori materialer af gode varemærker kan ikke være billige. Derudover er det nødvendigt at tage hensyn til omkostningerne ved forberedende arbejde: for gipsvæg er de meget dyrere hvad angår tid og penge.

Høring 7. Sag med tiden

Denne erklæring henviser dristigt til svindelkonkurrenter. Hvordan forestiller du dig det?

En dag går ind i stuen, og loftet faldt til niveauet i midten af ​​rummet? Ja, over tid mister materialegenskaber deres kvalitet. En god spændingsduge, som er ordentligt betjent, vil dog ikke under nogen omstændigheder forsvinde. Du vil ikke regelmæssigt forsøge at oversvømme din lejlighed eller lave ild i rummet, så temperaturen påvirker materialets tæthed?

Hørelse 8. Brænde ud og falme

En anden fiktion i forbindelse med teknisk analfabetisme eller ønsket om at sværge strække lofter. Ja, med tiden kan farven falme. Men for dette er det nødvendigt at observere en række betingelser: konstante termiske virkninger, rengøring med aggressive rengøringsmidler...

Det er sådan en gener vil kun ske, hvis du gør hvad producenten strengt forbød!

Enig, i dette tilfælde vil hans skyld i, hvad der skete, være minimal.

Forresten, hvis du allerede har sådan et problem... Det er nok værd at tørre loftet? Det er helt muligt, at han blev støvet og ikke falmet. Læs mere om pleje af lofter i dette afsnit.

Høring 9. Kan ikke bruges med almindelige pærer

I et vist omfang er det sandt. Det er bedre at købe LED lamper. Men hvis du bruger en suspenderet lysekrone, hvor lyspærerne er mindst 15 centimeter fra overfladen - hvorfor ikke?

Bare sørg for at de ikke opvarmer lærredet og alt vil være i orden.

Høring 10. Ved installation kan vægge beskadiges med en varmepistol

Hvis du beslutter dig for at vælge et strækloft lavet af PVC-film, er det en næsten obligatorisk del af installationen, der bruger en varmepistol. Ja, med uforsigtig brug kan det ødelægge den endelige vægfinish.

Men hvis du vender sig til fagfolk, eller du vil være yderst forsigtig med at bruge dine værktøjer, kan problemer nemt undgås.

Sakse er også let at klippe tapet, men du er ikke bange for at bruge dem i hverdagen?

Det faktum, at du skal gøre før: lofter eller tapet, er godt skrevet i denne artikel.

Høring 11. Kan ikke bruges i køkkenet

Er det farligt at installere et ophængt loft i køkkenet? Måske er dette det mest almindelige spørgsmål. Det kan sikkert besvares negativt.

Tværtimod betragtes en sådan belægning som optimal på grund af den lette omhu.

Installer det roligt, selv over gaskomfuret - for at udlede giftige dampe, har stoffet behov for temperaturer over 70 ° C. Vi forsikrer, at nå det i det almindelige køkken er uvirkeligt.

Vores eksperter har allerede fortalt dig mere om ulemperne ved stræklofter i køkkenet.

Høring 12. Kan ikke monteres i børnehaven

Tvillingbror fra fortiden myte - faren for at bruge strækloftet i børnehaven. Da vi allerede har besluttet, at de ikke skader menneskers sundhed, er spørgsmålet meningsløst.

Men hvis dine børn elsker aktive spil, kan du tale om en vis risiko - for lærredet selvfølgelig og ikke for dem.

Høring 13. Kan forårsage allergi.

Hvis du beslutter dig for at installere stofstrækloft, er denne udvikling ret sandsynlig. Sandt nok vil allergier ikke vises på forsiden, men på... støvet akkumuleret i det!

Det er vigtigt, at mange familier, hvor der er allergier, vælger PVC-film som den mest allergivenlige. Som du ved kan noget dog være en katalysator for sygdommen - fra at bygge lim til de mindste partikler af affald.

Hørelse 14. Kan forringe støjisolering

Nå, hvordan kan du forestille dig det? Det er nødvendigt at installere et tyndt lærred under loftet, hvordan vil du straks høre alt, hvad der sker med naboerne? Hvis dette var tilfældet, ville suspenderede lofter være blevet en hemmelig intelligensudvikling.

Tværtimod slukker de lyden lidt med korrekt installation og forbedrer den akustiske baggrund i rummet.

Høring 15. Uinteressant skadedyr

Lurer du på, om mus kan gnave gennem et strækloft? Teoretisk ja

Men i praksis... Har du mødt mange gnavere, der kan lide den sarte smag af PVC-materialer?

Du er velkommen til at installere spændingsstof selv i et privat hus, hvor du er sikker på, at der er skadedyr - de vil ikke blive fristet af en sådan sjælden delikatesse.

Hørelse 16. Skyler ved åbning eller lukning af døre

Her er det absolut umuligt at svare. Ja, der er et sådant problem. Men oftest skyldes det fejl i installationsfasen og løsne skruer.

Korrekt installeret lærred bevæger sig ikke og reagerer ikke på nogen måde, selvom du specifikt åbner og lukker døre og vinduer.

Høring 17. Du kan ikke holde i et uopvarmet rum

Faktisk kan du. Ja ved lave temperaturer forringes belægningsegenskaberne. Der er imidlertid en nuance - for dette skal du sænke dem til -45C. Ærligt kan vi næppe forestille os et rum med et sådant mikroklima. Og du?

"Faktisk er de fleste rygter om stræklofter fiktioner af konkurrenter, der er bange for lavere salg af deres alternative materialer."

Hvis du tænker på det, eksisterer de samme teorier for næsten alle typer af overflader, og ikke kun i loftet. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt analyserer oplysningerne og ikke ledes til inaktiv spekulation.

Forhåbentlig har vores artikel hjulpet de mest populære myter om stræklofter.

Strekak til allergikere

I stigende grad er vi begyndt at stå over for et af hovedproblemerne hos mennesker - med allergier. Irriterende stoffer, der kan forårsage både lyse og komplekse former - bliver mere og mere. Og kroppen svækker og ophører med at kæmpe på grund af den forværrede situation med miljøet. Og hvis der før allergi var forårsaget af husdyrs hår, blomstring af planter, bogstøv og et bestemt sæt produkter, tilføjede denne liste også et antal dyktigt skabte syntetiske elementer, der bogstaveligt talt omgiver os overalt.

Vi taler ikke kun om sko og tøj, husholdningsartikler, men også om byggeri og efterbehandling materialer.

Det russiske marked er fyldt med en stor mængde byggematerialer. Ikke sparet, og forslaget fra producenter af suspenderede lofter. Hvilke slags modeller, farver og former kan man ikke finde! Til enhver smag og præference. Fantasy designere har ingen grænser. Hver type og tekstur af lærredet til afslutning af loftet på en lejlighed eller et hus er unikt på sin egen måde og tænkt på den mindste detalje!

Imidlertid er ingen desværre ikke forsikret mod køb af lavkvalitetsvarer, med andre ord falsk. I stedet for europæiske høj kvalitet polyvinylchlorid klud eller stof sømløse lofter, tilbyder de en billigere og lavere kvalitet af kinesiske materialer, forsigtigt skjule deres oprindelse. En simpel mand på gaden - nogle gange ret svært at lave det rigtige valg. Som et resultat - på sundheden, viser det sig at være en skadelig virkning, forekommer allergiske reaktioner, op til kvælning.

Det er dobbelt sværere at beslutte at reparere loftet for dem, der har nogen i huset, der er allergiske overfor deres familie. Du skal også huske, at allergier ofte er erhvervet. Og hvis du ofte kommer i kontakt med materiale af dårlig kvalitet, vil der blive en host selv blandt ejere af de mest sunde lungesystemer.

Hvilke stretchlofter er bedst egnet til allergi

For det første er sømløse stræklofter af det schweiziske firma Clipso. Produktionen af ​​dette lærred er den mest krævende med hensyn til miljøsikkerhed. Stoffet har åndbarhed, men lader ikke fugt igennem. Således forhindrer det dannelsen af ​​kondensat, der er ingen følelse af en luft "plug".

Fugt og smuldrende gips - en af ​​de værste fjender for alle allergier. Stoflofter gemmer fra disse to fænomener på samme tid. De er meget populære, når de afsluttes med læge- og børnepasningsfaciliteter. Også meget anvendelig i restauranter, cafeer og andre offentlige steder.

Blandt andre praktiske aspekter er det også muligt at bemærke enkelheden ved installation, spare tid til reparation, gode lydisolerende egenskaber.

Afslutningsvis vil jeg gerne tilføje, at alle stofstræklofter fra beprøvede europæiske virksomheder, såsom Cerutti, Descor, er ideelle til reparation af loftet i en allergisk persons rum og for alle mennesker, der bryr sig om deres sundhed og foretrækker Vælg miljøvenligt materiale.