Forfining i stil med falske lofter Grilyato

Det moderne suspenderede loft på Grilyato har flere specifikke synspunkter, som med individuel originalitet ikke mister deres grundlæggende funktionelle egenskaber.

Typer af lofter Grilyato

Model "Standard" tiltrækker elskere af klassisk og symmetri. Den har samme cellestørrelse, som varierer afhængigt af typen af ​​rum. Designere tilbyder ejere af kvadrater med højt til loftet til at bruge store celler, og med små, mindre. En individuel tilgang til hvert rum er imidlertid nødvendigt, så den forkerte beslutning ikke bringer dissonans ind i det samlede billede.

"Nonstandard Grilyato" er en nyhed, der adskiller sig fra andre lofter med ulige cellestørrelser, som udvider pladsen til et designergeni. Grilyato Pyramidal skaber en unik visuel effekt af at ændre plads. Det særprægede loft er et volumetrisk gitter, der består af pyramidale celler, der er skabt af en Y-formet profil. Når man ser på et sådant loft, føler man 3D-effekten, hvilket endnu mere er understreget af det korrekte valg af strukturens farve. I dag bliver en lignende præsentation af et hævet loft mere populært.

"Grilyato persienner" bærer en mere funktionel belastning, men ikke ringere end originalets originalitet. Professionelle anbefaler at bruge det i små værelser, og hvor adgang til kommunikation er nødvendig, som med succes kan skjules bag loftet. Den ønskede virkning af "persienner" opnås på grund af profilens forskellige højde: parallelt og tværgående, mens cellernes form er rektangulært. I dette tilfælde er alle mulige farvedesigner også tilgængelige.

En anden type "Grilyato" - "multi-level" - er dannet ved hjælp af en kombination af aluminiumsprofiler, U-formet. Denne type loft giver dig mulighed for visuelt at bestemme grænserne for de installerede moduler allerede i den konstruerede struktur, som i fremtiden vil give mulighed for at ændre komponenter uden komplikationer eller adgang til kommunikationselementer. "Grilyato GL15" adskiller sig fra sine "brødre". Funktionerne i loftinstallationen (grillene er stablet på T-profilophænget) gør det muligt at installere det i allerede opererede lokaler, og det er vigtigt at erstatte andre typer af lofter. Evnen til gentagne gange at erstatte denne type loft øger dens ydeevne.

fordele

De grilyato lofter, der skaber lyshed, bliver et fashionabelt designelement til moderne kontorer. En spektakulær kombination af farver med lamper (som også kan indbygges i interceilrummet) hjælper med at skabe et unikt og originalt rum, der vil være en bonus for ethvert firma. Når alt kommer til alt, hvis en person bliver mødt af hans tøj, vurderes selskabet ud fra sine kontorer. Men æstetik er ikke den eneste fordel ved "Grilyato". Der er flere pragmatiske grunde til at bruge det:

 • Suspended loft grilyato

Perfekt tilslutning med andre loftslofter overtræder det nedhængte loft grilyato ikke et enkelt billede, men understreger endvidere alsidigheden og åbenheden til rummets ejerens nyskabelser.

 • Grilyato-grillstrukturen forbedrer rummets ventilation, hvilket er særlig vigtigt for det rum, der besættes af mennesker. Denne fordel vil være meget værdifuld, hvis der er ild i rummet: Loftdesignet gør det muligt for røg hurtigt at flytte væk.
 • Metalkonstruktioner kendetegnes ved høj brandmodstand end nogle andre suspenderede lofter.
 • På den anden side er "Grilyato" helt "ikke klemt" og i et fugtigt miljø, hvilket gør det muligt at bruge det selv i swimmingpools. Dette fører til en anden fordel - designet absorberer ikke fugt, hvilket hjælper med at undgå fugt på kontoret såvel som udseendet af uønskede "naboer" som svamp og skimmelsvamp.
 • Loftets originalitet gør det muligt at bruge en række lamper og opnå unike lys- og skyggeeffekter med deres hjælp.
 • Ved korrekt installation af loftet opnås effekten af ​​lydisolering, hvilket er et værdifuldt plus for kontor- og underholdningscentre, hvor lokaler udlejes af forskellige firmaer.
 • "Grilyato" bliver ikke til en støvopsamler, fordi det ikke samler støv og opretholder renheden, og det vil heller ikke være dækket af rust, takket være den passende belægning.
 • Og det er også et farveskema - forskellige farver og nuancer, der hjælper med at komme væk fra monotone hvide lofter, som undertiden bringer uenighed til de oprindelige designbeslutninger.
 • I loftloftet er der plads til klimakontrol og brandslukning.
 • design

  Grillatgitterkonstruktionen består af "mor", "far" og andre profiler, ud over hvilke forbindelseselementer, et omkreds hjørne og en justerbar bøjle. Loftsplader er lavet af plader af aluminiumstape, hvis tykkelse ikke overstiger en halv centimeter. De har også en mat eller blank belægning af forskellige farver, der udfører en beskyttende og dekorative funktion. Loftet kombinerer tilsyneladende to modsatte funktioner - det skjuler loftrummet og giver samtidig nem adgang til ingeniørkommunikation og påvirker ikke ventilationen af ​​rummet, hvilket forenkler vedligeholdelses- og reparationsarbejdet. Som nævnt er en af ​​fordelene ved "Grilyato" kompatibel med gipspladerlofter med skinne og kassette.

  mangler

  For objektivitet af hensyn til det er umuligt at ikke nævne disse minuser, som undertiden talt af kunder af virksomheder, der etablerer "Grilyato". Efter at have studeret modelområdet er det ikke svært at bemærke, at prisen for et grilyato-loft kan afvige markant fra standarden. Men du skal betale for god kvalitet, eller som engelsk siger: "Jeg er ikke rig nok til at købe billige ting." Højt, sammenlignet med andre lofter, er prisen skyldes kvaliteten af ​​det materiale, hvorfra "Grilyato", nemlig aluminium.

  En anden lige kontroversiel ulempe er den tid, der bruges til at installere denne type loft. I modsætning til denne "beskyldning" kan det imidlertid fastslås, at selv om "Grilyato" er længere etableret, men det tjener også længere. Og begrebet "langt" er meget subjektivt. Bevis for dette kan tjene som modsatte udtalelser om hastigheden af ​​montering og installation, evnen til hurtigt at få adgang til kommunikation og ændre loftkassetter.

  Hvor er de ophængte lofter "Grilyato"? Først og fremmest er disse indkøbscentre, forretninger og forretningcentre, hvor alle de tidligere nævnte forskellige funktionelle fordele var årsagen til at vælge et personligt loft. Også disse lofter er glad for at blive installeret af ejerne af bilforhandlere, som følger nyhederne inden for byggeri og design hotel magnater. "Grilyato" ned ser på de endeløse strømme af turister i lufthavne, møder besøgende på togstationer og overvåger dem, der mødes i venteværelserne.

  Suspended loft grilyato

  Der skal lægges særlig vægt på specielle lysløsninger til Grilyato, som også er standard raster spejlgitterlamper kaldet Milano Grilyato (eller deres analoge Grilyato CSVT / GR), hvis design gør det nemt at indlejre dem i et gitter. Nu er der lamper med opal eller prismatisk diffusor på markedet. Men du kan ikke begrænse dig til denne type belysningselementer. "Grilyato" vil tage en indbygget lampe. Blandt disse kan du vælge DownLight.

  Når du vælger en bestemt type loft, dets farveområde og belysning, er det nødvendigt at tage højde for størrelsen på det rum, der skal udstyres med et ophængt loft og dets funktionelle formål. Grilyato lofter er en moderne løsning til ethvert rum, der med succes kombinerer funktionelle fordele, multi-view design og muligheder for de mest interessante designløsninger.

  Loft Grilyato Armstrong Cellio (Selio)

  Metal, grilyato loft Celio produceret i følgende størrelser: C16 - 150x150; C25 - 120x120; C36 - 100x100; C49 - 86x86; C64 - 75x75.

  • Suspended system "Prelude" ТL 15 - har en "hook" -forbindelse og en høj lejekapacitet, stødsammenføjning (bæreføringslængder 3,7 m, 1,2 m, 0,6 m).
  • Gitterets elementer "far" og "mor" (længde 0,6 m, basisbredde 15 mm). Afsendt unassembled.
  • Langs omkredsen er hver grill indrammet med specielle L-formede profiler, hvilket øger dets stivhed og evnen til gentagne gange at blive installeret og demonteret. Gitteret indsættes i standardcellen i T-15-ophængningssystemet.
  • Efter afslutningen af ​​installationen er det visuelt vanskeligt at skelne mellem "T" -formede profiler på ophængningssystemet fra gitterets "U" -formede profiler, derfor giver overfladen indtryk af en solid konstruktion.
  • Væg hjørne profil "Prelude" 19x24 på omkredsen, fjederophæng

  Avangard-Yekaterinburg-selskabet tilbyder dig Grilyato-produktion Armstronglofter (Tyskland, Rusland, Kina). Virksomhedens produkter Armstrong har længe etableret sig som et pålideligt materiale af høj kvalitet. Grilyato Armstrong Cellio-lofter kan bruges i bolig- og boligområder (kontorer, butikker, indkøbscentre, hospitaler og andre).

  Grilyato Armstrong Cellio-lofter er fuldt certificeret til brug i Den Russiske Føderation. Armstrong Cellio opfylder alle europæiske sundhedsydelser. Den mest udbredte disse materialer er i udsmykningen af ​​offentlige, kommercielle og kontor og administrative lokaler.

  Prisen på Grilyato Armstrong Cellio lofter starter fra 0,00 Euro / m2. For grossister er vi altid klar til at lave et rentabelt tilbud.

  Grilyato loft: funktioner og fordele, typer og installationsmetode, belysningssystemer

  I kontor og industrielle lokaler er det i nyere tid blevet mere og mere almindeligt at anvende funktionelle og spektakulære designs, der ikke blot gør loftet attraktivt, men også i stand til at skjule betydelige overflademeligheder samt implementere originale designideer. En sådan praktisk løsning er et grilyato-ophængt loft.

  Grilyato lofter kan ofte ses i indkøbscentre

  Funktioner lofter Grilyato

  Funktioner af denne type lofter er som følger:

  • Systemerne med hængende lofter i Grilyato er originale, monteret i form af cellesystemer, hvis basis består af tredimensionale metalprofilgitter lavet af aluminium og har en U-formet profil, 5 eller 10 mm tykk og 30-50 mm i højden.
  • Meget varierer i størrelsen af ​​de celler, der udgør Grilyato-loftet, som afhænger af typen af ​​loft, kan være fra 30 * 30 til 200 * 200 mm.
   Celler dannes ved hjælp af plader - aluminiumstrimler med en tykkelse på 0,32-0,4 mm.

  Gittersektion - det vigtigste strukturelle element af hævede lofter Grilyato

  • Størrelsen af ​​et loftsafsnit af gitteret er 600 * 600 mm.
  • Grilyato loftsgitter er i øjeblikket tilgængelige i følgende farvevariationer - hvid, sølv, forgyldt, krom og metallisk.
   Farven på strukturen er erhvervet under fremstillingen af ​​aluminiumstape og påføring af en beskyttende belægning på den ved varm tørring. Eventuelt kan systemet have en hvilken som helst anden farve, der er erhvervet ved farvemetoden.

  Fordelene ved grilyato lofter

  Lad os forsøge at finde ud af, hvordan hemmeligheden om loftsystemer af denne type er:

  • Først og fremmest giver Grilyato-systemerne dig mulighed for på en pålidelig måde at skjule kommunikation placeret i interceilrummet.
  • Samtidig påvirker korrekt installering af loftet ikke ventilationen ved hjælp af det ventilationssystem, der ligger bag det nedhængte loft, hvilket er særligt vigtigt for industrielle og andre produktionsværksteder.
  • Derudover reducerer grilyatos gitterlofter betydeligt støjniveauet i de samme ventilationssystemer under deres arbejde.
  • En af de vigtigste fordele ved sådanne loftkonstruktioner er deres højeste anvendelighed: Gitteret har en høj modstandsdygtighed over for dannelsen af ​​en ætsende skorpe, ændrer ikke sine eksterne og tekniske egenskaber under virkningen af ​​ultraviolet stråling og er holdbar nok selv under konstant høj luftfugtighed.

  Bæredygtige lofter tillader deres anvendelse i restaurationsvirksomheder

  • Grilyato, fabrikanten af ​​loftsystemer, bruger miljøvenlige materialer i deres fremstilling, hvilket medfører, at designet er helt sikkert for menneskers sundhed.

  Tip!
  Ved brug af Grilyato GL lofter er der let adgang til loftrummet i tilfælde af et sådant behov.
  For standardvariationer af loftsystemer er adgangen noget begrænset.

  De lofter, der ofte fejlagtigt kaldes Grilyata, og nogle selv Grilyazh, har alle de kvaliteter, der skal installeres ikke kun i produktionen, men også i indkøbscentre og andre offentlige steder.

  Varianter og monteringsmetode for hævede lofter Grilyato

  Loftet Grilyato kan variere ikke kun i farve, men også i design. Det klassiske design giver således mulighed for montering af en ramme med styrprofiler, hvor gittersektioner efterfølgende installeres.

  Med hensyn til andre typer af svækkede lofter Grilyato kan det bemærkes, at de mest populære af dem er følgende:

  • Grilyutto lofter med en ikke-standard celle.
  • Pyramidal Grilyato.
  • Grilyato persienner.
  • Multilevel Grilyato.

  De mest populære farvevarianter, hvor Grilyato-loftet er tilgængeligt - Albes er en af ​​de største leverandører af loftsystemer af denne type.

  Montering af lofter Grilyato

  Overvej nu enheden Grilyato-loftet og funktionerne i dets installation:

  1. I betragtning af længden af ​​bæreprofilerne, som kan ligge 1,8 eller 2,4 m, bestemme deres placering.
   Til dette formål er længden og bredden af ​​rummet divideret med længden af ​​den valgte skinne, hvorved det optimale monteringsskema vælges med det minimale antal skrot.
  2. På loftet skal du markere placeringen af ​​spændingerne, som tjener til yderligere monteringskinner, og bor huller for dem.
  3. Bestem de steder, hvor lamperne til grilyato lofterne vil blive placeret, og også bor huller til at installere suspensioner.
  4. Beregningen af ​​Grilyato-loftet med hensyn til bestemmelse af det krævede antal suspensioner udføres i henhold til følgende regler:
   • Installation af et armatur til et hængende loft kræver installation af 2-3 suspensioner.
   • Antallet af bøjler, der kræves til pålidelig fastgørelse af rammens styreskinner, bestemmes på basis af: 3-4 stk. til lameller 2,4 m lang, 2-3 stk. til skinner 1,2 m lang og 1-2 stykker. til slæder 0,6 m i længden.

  Loft ramme Grilyato

  1. Ved afslutningen af ​​det forberedende arbejde udføres monteringskanten. Den er monteret vandret rundt om rummet i hele rummet på installationsniveauet af et loftssystem.
   Gennem den er takhøjden på Grilyato endelig rettet. Fastgørelse af hjørnet til væggene udføres ved hjælp af dykker og skruer.
  2. Udfør derefter installationen af ​​suspensioner. Dowels indsættes i hængslerne og fastgørelseselementerne er fastgjort i hullerne, der tidligere blev lavet i loftet med selvlukkende skruer.
  3. Start derefter installationen af ​​føringsskinnerne på rammen, begyndende med den lange og slutter med den korte. Tilslutningen af ​​skinnerne udføres ved hjælp af specielle forbindelseselementer. Resultatet skal være et gitter, hvis længde- og tværspids er 60 cm.
  4. Ved afslutningen af ​​rammens montage er lamperne installeret i rammens planlagte steder og for større pålidelighed er de desuden fastgjort til suspensionerne.
  5. Derefter begynder du at samle gittersektionerne ved hjælp af aluminiumsplader, og monter derefter sektionerne på rammen.

  Installationsplan for den suspenderede strømning Grilyato

  1. Når strukturen er samlet, kontrolleres graden af ​​dens ensartethed igen af ​​niveauet, og hvis det opfylder alle kravene, er det elektriske ledningsforbindelse forbundet.

  Belysningssystemer til lofter Grilyato

  Raster lys bruges mere ofte end andre i Grilyato loftsystemer. De er ganske bekvemme at bruge, fordi de har de samme dimensioner (60 * 60) som de enkelte dele af loftet og derfor let og harmonisk passer ind i loftet.

  Armaturer mærket med "GB" kan angive, at de er specielt konstrueret til installation i loftet på Grilliatto.

  Af uafhængige universelle armaturer til hævede lofter, der passer til mange systemer med lofter, herunder Grilyato, DownLight-enheder har anbefalet sig godt.

  Lygter til loftet Grilyato kan installeres i loftkonstruktionen i forskellige højder, hvilket blev gjort muligt ved installationen på suspensioner. Samtidig afspejler metalgittersystemet lys godt, hvilket gør rummet lysere med et tilsvarende antal lysarmaturer.

  Tip!
  Lampene kan installeres i loftet næsten overalt, så det er nemt at organisere både generel og zonal eller kombineret belysning ved hjælp af grilyatolofter.

  Lamperne installeret i loftet systemer Grilyato

  Konklusionen tyder således på, at Grilyato-loftet faktisk er en af ​​de mest progressive og universelle metoder til indretning af lofter, ikke kun i ord, men også i praksis. Mange kalder det det "evige" loft på grund af dets fænomenale holdbarhed, og det beviser virkelig det.

  Og derfor skal du ikke være flov ved første øjekast ved den højere pris sammenlignet med analogerne af prisen for det Grilyato cellulære loft, dette er virkelig en lejlighedskøb, hvis udskiftning kan blive påkrævet meget snart.

  Loftssystemer

  Grilyato GL-15 persienner

  Den største fordel ved "GL15" -gardinerne sikres af dets funktionelle egenskaber såvel som den oprindelige geometri af gitteret, som er monteret på Albes E-15 "Prim" -ophængssystemet. Gitteret er let monteret og om nødvendigt demonteret, hvilket giver mulighed for nem adgang til ingeniørkommunikation samt en hurtig proces til opdatering af loftrummet.

  Celle størrelse

  • [Navn]
  • [Navn]

  Anvendelsesområder

  Systemet med et rasterloft GL15 persienner består af separate volumetriske arrays dannet ved at krydse farvede profiler som "mor" og "far". Langs gitterets omkreds er indrammet med L-formede malede profiler. Hvert enkelt gitter indsættes let i potter af T-profilophænget 15 mm bredt. Efter afslutningen af ​​installationen af ​​gitterene på det ophængte system giver overfladen indtryk af en solid monolitisk konstruktion, der skaber illusionen af ​​loftet på den klassiske Grilyato.

  Brugen af ​​Albes "T-profil PRIM" -ophængssystemet i forbindelse med GL15 loftssystemet sikrer ikke blot hurtig og nem installation, men sikrer også det hængende lofts integritet og rethed i hele driftsperioden.

  tid

  Systemet er udviklet og foreslås til installation (installation) både på genstande, der er opført og i udnyttede lokaler med hævede lofter af forældet design eller lofter, der kræver udskiftning på grund af tabet af udseende.

  Anvendelsesområde:

  1. butikker, handels- og udstillingshaller;
  2. prestigefyldte kontorer og receptioner;
  3. haller af restauranter og hotel lounges;
  4. foyeren til koncertsale, teatre og biografer;
  5. rekreation af sports- og underholdningskomplekser;
  6. lufthavne, jernbanestationer og busstationer
  7. smalle rum, korridorer, tunneler.

  Denne type loft er desuden udført med lamper af typen:

  RVA G, ROA LED G, RPA LED G,

  artikler

  Grilyato. Hvad er grilyato lofter. Hvad er. Egenskaber. Farve. Hvad prisen afhænger af. 09/20/2016 10:47

  Grilyato-loftet ("raster", "cellulært" eller "gitter" -ophæng, navnet kommer fra det italienske ord "griglia" - gitter) er et tredimensionalt gitter fra "U" -formede aluminiumsprofiler (Grilyato-loftet) eller "Y" Aluminiumprofiler (Grilyato Pyramidal), malet med pulverlakering med høj slidstyrke, til polymerisering, der overfører overfladebehandling ved høje temperaturer (belægningstykkelse


  Grilyato. Fordelene ved lofter:

  • Sikkerhed - Grilyato lofter er et fuldt certificeret produkt (KM1). Separat er det værd at bemærke brandsikkerhed - i modsætning til konventionelle flisebelagte lofter, grilyato lofter ikke interfererer med driften af ​​automatiske brandslukningsanlæg. Delvist fjerner visuelt al kommunikation, Grilyato lofterne giver stadig åbent spatio over gitterene. Dette gør det muligt at placere sprinklere i brandsystemet over loftet. Gitterloftet bidrager også til ventilation af loftrummet og effektiv røgfjernelse i tilfælde af brand.
  • design - lofter Grilyato i alle trim niveauer, er et loft, der har en solid cellulær struktur. På trods af det faktum, at det er samlet fra individuelle elementer, bliver de efter samling visuelt smeltet sammen og danner et monolitisk "gitter" rum. Grilyatos loft passer let ind i værelser med forskellige strukturelle egenskaber og kombineres med forskellige typer lofter (det er især ofte indbygget i fliselagte og overdådige lofter).

  1. celle 50x50, højde 40 mm, bundbredde 10 mm

  4 kg / m 2;

 • celle 100x100, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

  2 kg / m 2;

 • celle 200x200, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

  Samtidig vejer gitterelementerne sig, 0,6 i længde, kun ca. 60 g / stk.

  • Integrering af belysningssystemer - oftest for alt til grilyato-loftet, anvendes modulære armaturer af typen Grilyato (de har en samlet størrelse på 590x590), som installeres i stedet for en gitter. Samtidig skal alle lamper, der anvendes i loftet, nødvendigvis fastgøres med yderligere bøjler til "hoved" loftet med en hastighed på 4 suspensioner pr. 1 lampe. Værelset, hvor Grilyatos lofter er installeret, kan ikke kun oplyses af modulære armaturer, men også lister, som let kan installeres i en hvilken som helst celle i grillen (med stor vægt skal de også fastgøres med yderligere suspensioner).
  • Bredt anvendelsesområde - Grilyato lofter bruges succesfuldt i forretningcentre, kontorer, callcentre, banker, banegårde og lufthavne, butikker og indkøbscentre, ikke kun som en integreret del af design og dekoration, men også som et teknologisk element, der gør det muligt at vise reducere effekten af ​​for højt loft, skjul ventilations- og loftsystemer, ledningselementer i loftloftet. Hypermarketer, cafeer, restauranter, administrative institutioner, hospitaler, børnehaver, skoler, vandlande, saunaer, underholdningscentre, kontorer, lejligheder, landhuse, sportsfaciliteter.


  Grilyato. Loftkarakteristika:

  • cellestørrelse, profilhøjde, basisbredde:

  Standardcellestørrelser (størrelsen på de celler, som 600x600 gitteret er opdelt i): 30x30, 50 × 50, 60 × 60, 75 × 75, 86 × 86, 100 × 100, 120 × 120, 150 × 150, 200 × 200 mm.

  • Profil højde (højde «U» - formede profiler, hvoraf kommer til gitter 600x600) til Grilyato "standard celle" - 30, 35, 40, 50 mm for Grilyato "pyramideformet" - 35 og 42,5 mm, til Grilyato «GL- 15 "- 37 og 47 mm.
  • basen bredde (bredden af ​​den «U» - formet profil, synlig nedefra): for Grilyato "standard celle" - 5 og 10 mm, for Grilyato "pyramideformet" - 10 mm, for Grilyato «GL-15" - 15 mm.

  Alle disse egenskaber bestemmer følgende faktorer: Udseendet af loftet, dets "gennemsigtighed", vægten af ​​strukturen, omkostninger.

  • Loftets udseende: Valget af størrelsen af ​​Grilyato-cellen kan styres af reglen - jo mindre højden af ​​niveauet af det planlagte loft er, og jo mindre selve rummet af rummet, jo mindre er Grilyato-cellen og omvendt. "Universal" er en celle 100 * 100 * 40.

  93% for celle 100x100

  84% for celle 50x50

  67%. Med en reduceret bundbredde på 5 mm øges gennemsigtigheden fra 5 til 15%. Ca. samme proportioner bevares, når profilhøjden ændres.

  • Strukturvægt: Jo mindre cellen og jo større profilens højde er, desto større er vægten af ​​Grilyato "monteret" loft. Først og fremmest påvirker det valg af loftinstallationsordning. Fabrikanten RPO "Albes" anbefaler anvendelse af en forstærket monteringsordning til understøttelse af guider (uden brug af guider 1,2 m lange) ved valg af celler mindre end 75x75 mm (inklusive).

  Metal tykkelse:

  Grilyatos profil er lavet af præmaleret aluminiumsbånd med en tykkelse på op til 0,32 mm - "ØKONOMI" og med en tykkelse på op til 0,42 mm - "STANDARD". Først og fremmest påvirker den vægten af ​​den samlede struktur og dens omkostninger - "ECONOM" er op til 25% lettere og fra 17 til 20% billigere end "STANDARD". Ved installation af Grilyato "ECONOMY" anbefales det at bruge øget nøjagtighed - et tyndt metal er blødere. Som følge heraf er det bedre at bruge Grilyato "STANDARD", hvis loftcellerne er planlagt til at blive afmonteret ofte til opretholdelse af kommunikation.


  Grilyato farve:

  RPO "ALBES" fremstiller følgende farver i loftet Grilyato: hvid mat, hvidglans, metallisk, metallisk mat, lys beige, sort, kobber, hindbær, pistol, krom, super krom, superkrom luksus, guld, superguld. De "standard" farver er hvidt mat og metallisk RUS (visuelt når det er monteret, det ser ud som grå). De resterende farver laves til ordre inden for 2-3 uger. Det er også muligt at male i en ikke-standardfarve - eventuelt i den nærmeste RAL-farve (på bestilling fra 3 uger).


  Grilyato omkostninger:

  Omkostningerne ved Grilyato afhænger af cellens størrelse, tykkelsen af ​​metallet, profilens højde, farven. Hvis du tager Grilyato (100 * 100 * 40, bredde 10 mm) hvidmatte som "standard", så bliver loftet af samme farve, men med en celle på 50 * 50 * 40, cirka 2 gange dyrere. Metallisk farve vil tilføje til prisen på hvid

  25% brugerdefinerede tilpassede farver

  50-150%. Forøgelse af profilhøjden til 50 mm fører til højere priser

  med 25%, og dens reduktion til 30mm for at reducere prisen med samme 25%. Den mest overkommelige vil således være Grilyato som "ECONOMY", hvid matfarve, profilhøjde 30 mm og basisbredde 10 mm.

  Læs mere om Grilyato lofter her.

  Grilyato loft - fordele og ulemper ved gitter type

  For at tilføje en "air" til interiøret, spændende med en voluminøs meshoverflade med et originalt belysningssystem, vil det moderne loft på Grilyato tillade det. Usædvanligt udseende, forskellige tilgængelige designløsninger og fremragende præstationsegenskaber sikrer en stabil stigning i populariteten af ​​dette system. Grilyato lofter er perfekt kombineret med andre finish og vil være passende i en række interiør stilarter, fra moderne til hi-tech til eclecticism.

  Hvad er dette system?

  Grilyato er et cellulært suspenderet loft skabt af designere fra Italien for mere end 50 år siden.

  Den er lavet af aluminiumsprofiler af forskellig tykkelse, højde og form. Sektioner er monteret på støtteprofilen på grund af alterneringen af ​​strukturer som "far" - "mor" Grilyato skaber kontinuerlige overflader uden opdeling i sektorer, der ser særligt imponerende ud i store rum. En række farver, samt placeringen og størrelsen på cellerne giver dig mulighed for at finde den helt unikke stil til dit projekt, der gør det atmosfærisk og genkendeligt.

  Standard sæt farver indeholder følgende nuancer:

  Til dato vil det ikke være vanskeligt at købe Grilyato og andre farver: På bestilling til produktion er det muligt at male profilen i en hvilken som helst farve i henhold til RAL-standarden med højkvalitets og slidstærk maling og lakbeklædning. Det er også muligt at anvende branding, der kombinerer sektioner af forskellige farver, alt efter designerens ide.

  Vi producerer profilsystemer af følgende typer:

  Grilyato Standard med en profilhøjde på 40 mm;

  Grilyato Economy med en profilhøjde på 30 mm;

  Grilyato med en ikke-standardcelle.

  Hvilken Grilyato køber?

  Når du vælger en bestemt type Grilyato, er det nødvendigt at tage højde for detaljerne i stil og indretning. Vigtige faktorer vil være:

  rummets højde og rumfang

  tilgængelig kommunikation i rummet bag gitteret;

  ønsker lystransmission.

  Farven på loftet vælges individuelt under hensyntagen til indretningens specifikationer. Klassiske nuancer er universelle, men et mørkt loft vil visuelt lidt reducere pladsens højde.

  En stor celle giver større gennemsigtighed i strukturen, men denne effekt afhænger også af hvor høj belægningen er placeret. Grilyato med en høj profil ser massiv ud. For at loftet skal se harmonisk ud, skal du bruge en profil med celler fra 100 mm og lavere højde (30 mm) til værelser med et loft over 5 meter.

  Grilyato Blinds hjælper med at korrigere rummets geometri, hvilket gør det visuelt bredere. I mellemstore og små værelser bidrager dette til en mindre cellestørrelse og en højere profilhøjde, og dette vil også bidrage til bedre at skjule loftskommunikationen. For kontorer og små butikker vil Grilyato f.eks. Være en god løsning med en cellestørrelse på 75 til 75 mm og en profilhøjde på 40 mm.

  Hjem / Typer af lofter / Suspenderede lofter / Fordele og ulemper ved loften "Grilyato"

  Hvis du vil dekorere loftet på en usædvanlig og original måde, så er "grilyato" loftet det, du har brug for.

  Men denne type loft er ikke til små lejligheder eller boliger generelt, det er mere egnet til offentlige steder. "Grilyato" vil være en rigtig dekoration for underholdningscentre, bilforretninger, supermarkeder, lufthavne og togstationer. Desuden er dens installation enkel, men har stadig sine egne designfunktioner.

  Faktisk er dette en slags suspenderet loft.

  Den består af et tredimensionalt gitter, der dannes ved at krydse U-formede profiler 5 mm eller 10 mm brede og 30, 40, 50 mm høje. Efter samlingen opnås et gitter på 60x60 cm. Loftet kan vælges i sølv eller guldfarve, nogle foretrækker uigennemsigtig aluminium eller super krom, og det er muligt at bestille enhver farve i loftet i henhold til RAL-bordet.

  Fordele og ulemper ved "Grilyato"

  Når du vælger en loftsdækning, er det meget vigtigt at veje alle fordele og ulemper omhyggeligt. Ved loftet, "Grilyato", synes det, der er ingen minusser overhovedet, men alt er i orden. Først fordelene ved loftet:

  1. Æstetisk udseende.
  2. Evnen til at skjule alle kommunikationer, der er placeret under loftet - ledninger, ventilationsrør og klimasystemer, VVS-kommunikation og meget mere.
  3. Lydisolering og ventilation. Takket være den cellulære struktur i interceilrummet kan du skjule klimaanlæg.
  4. Loftet er ikke bange for fugt og er ikke udsat for korrosion, UV-lys og kemikalier.
  5. Det brænder ikke.
  6. Det har en lang levetid.
  7. Miljøvenlig, udslip ikke skadelige dampe.

  Ulemper kan defineres i to punkter:

  1. Prisen på profilophængssystemerne er forholdsvis høj, men prisen på nettet selv er meget rimelig.
  2. Suspended design stjæler 15-20 cm i højden af ​​rummet. Derfor anbefales denne form for dækning ikke til beboerne i vores almindelige højhuse, og der er mange mere acceptable løsninger.

  Falsk loftinstallation

  Til at begynde med vil vi bestemme, hvordan lagerstængerne vil blive placeret. Deres standardlængde er 1,8 eller 2,4 meter. Det er nødvendigt at beregne mængden af ​​profilen, så der er færre scraps, dvs. hvor mange standardlængder passer på væggen.

  Fra nulmærket på væggen ved hjælp af niveauet markerer vi alle væggene på en sådan måde, at der opnås mindst 15 cm plads fra bundloftet. Hvis loftet skal skjule en masse kommunikation, skal du overveje, at alt passer sammen og indrykker mere. Great, hvis du har et laserniveau, vil det forenkle opmærkning.

  Derefter fastgør vi hjørneprofilen med skruer eller dykker. Stærke betonvægge, du skal først markere og forberede hullerne med dowels og derefter vedhæfte profilen. Det er nødvendigt at observere et skridt mellem fastgørelseselementerne omkring 400-500 mm.

  Det næste trin er mærkning af fastgørelsespunkterne for suspensionerne, som i standardophænget. Antallet af suspensioner beregnet, under hensyntagen til stroppens længde. For en profil 2,4 m lang kræves der 3-5 suspensioner for en 1,2 m profil - 2-3 suspensioner, for en slat på 0,6 m - 1 eller 2 suspensioner er tilstrækkelige.

  Nu begynder vi at installere lagerniveauerne. Først og fremmest fastgør den længste profil på 2,4 m, så 1,2 m og 0,6 m igen.

  Som et resultat opnår vi et 60x60 gitter. Hver transportørplade er fastgjort til suspensionen i trin på 1 m. Ved afslutningen af ​​processen sætter vi Grilyatos allerede monterede gitter i den resulterende kasse, som er monteret i henhold til vejledningen ved hjælp af de U-formede profiler "Mom" og "Dad" som vist på billedet nedenfor.

  For større klarhed se videoen på forsamlingen af ​​griller Grilyato

  og video, som viser installationen af ​​loftet fra start til slut

  Belysning installation

  På det sidste trin af arbejdet udføres justeringen af ​​loftplanet ved at justere suspensionerne og installere ledninger. Til klassiske loftslofter anvender Grilyato rasterarmaturer, der er specielt designet til denne type loft. Ved køb af armaturer skal du være opmærksom på etiketten, skal betegnes "GR".

  Derudover bruger de andre armaturer, der er knyttet til gittercellerne.

  De mest foretrukne armaturer er "Down Light". Du kan bruge forskellige typer armaturer. På grund af Grilyato's høje reflektivitet er det muligt at skabe zoner med forskellig belysning, forskellige visuelle lyseffekter.

  Hvor meget er loftet

  Specielt for dig har vi regnet ud, hvor meget sådanne lofter kan koste i hovedstaden i Rusland og i den nordlige hovedstad.

  Priserne kan variere lidt efter region, men i virkeligheden ikke kritisk. Så i Moskva vil Grilyato-loftet pr. 1 m2 koste omkring 200 til 1.500 rubler. afhængigt af typen, individuelle præferencer og funktioner i rummet.

  Dette skal øge omkostningerne ved installation pr. Kvadratmeter i området 200-250 rubler. I St. Petersburg koster en kvadratmeter grilyato fra 100 rubler. og over.

  "Indlæser... Falsk loft grilyato

  Det moderne suspenderede loft på Grilyato har flere specifikke synspunkter, som med individuel originalitet ikke mister deres grundlæggende funktionelle egenskaber.

  Typer af lofter Grilyato

  Model "Standard" tiltrækker elskere af klassisk og symmetri.

  Den har samme cellestørrelse, som varierer afhængigt af typen af ​​rum. Designere tilbyder ejere af kvadrater med højt til loftet til at bruge store celler, og med små, mindre. En individuel tilgang til hvert rum er imidlertid nødvendigt, så den forkerte beslutning ikke bringer dissonans ind i det samlede billede.

  "Nonstandard Grilyato" er en nyhed, der adskiller sig fra andre lofter med ulige cellestørrelser, som udvider pladsen til et designergeni. Grilyato Pyramidal skaber en unik visuel effekt af at ændre plads.

  Det særprægede loft er et volumetrisk gitter, der består af pyramidale celler, der er skabt af en Y-formet profil. Når man ser på et sådant loft, føler man 3D-effekten, hvilket endnu mere er understreget af det korrekte valg af strukturens farve. I dag bliver en lignende præsentation af et hævet loft mere populært.

  "Grilyato persienner" bærer en mere funktionel belastning, men ikke ringere end originalets originalitet.

  Professionelle anbefaler at bruge det i små værelser, og hvor adgang til kommunikation er nødvendig, som med succes kan skjules bag loftet. Den ønskede virkning af "persienner" opnås på grund af profilens forskellige højde: parallelt og tværgående, mens cellernes form er rektangulært. I dette tilfælde er alle mulige farvedesigner også tilgængelige.

  En anden type "Grilyato" - "multi-level" - er dannet ved hjælp af en kombination af aluminiumsprofiler, U-formet. Denne type loft giver dig mulighed for visuelt at bestemme grænserne for de installerede moduler allerede i den konstruerede struktur, som i fremtiden vil give mulighed for at ændre komponenter uden komplikationer eller adgang til kommunikationselementer.

  "Grilyato GL15" adskiller sig fra sine "brødre". Funktionerne i loftinstallationen (grillene er stablet på T-profilophænget) gør det muligt at installere det i allerede opererede lokaler, og det er vigtigt at erstatte andre typer af lofter. Evnen til gentagne gange at erstatte denne type loft øger dens ydeevne.

  fordele

  De grilyato lofter, der skaber lyshed, bliver et fashionabelt designelement til moderne kontorer.

  En spektakulær kombination af farver med lamper (som også kan indbygges i interceilrummet) hjælper med at skabe et unikt og originalt rum, der vil være en bonus for ethvert firma. Når alt kommer til alt, hvis en person bliver mødt af hans tøj, vurderes selskabet ud fra sine kontorer. Men æstetik er ikke den eneste fordel ved "Grilyato". Der er flere pragmatiske grunde til at bruge det:

  • Suspended loft grilyato

  Perfekt tilslutning med andre loftslofter overtræder det nedhængte loft grilyato ikke et enkelt billede, men understreger endvidere alsidigheden og åbenheden til rummets ejerens nyskabelser.

 • Grilyato-grillstrukturen forbedrer rummets ventilation, hvilket er særlig vigtigt for det rum, der besættes af mennesker. Denne fordel vil være meget værdifuld, hvis der er ild i rummet: Loftdesignet gør det muligt for røg hurtigt at flytte væk.
 • Metalkonstruktioner kendetegnes ved høj brandmodstand end nogle andre suspenderede lofter.
 • På den anden side er "Grilyato" helt "ikke klemt" og i et fugtigt miljø, hvilket gør det muligt at bruge det selv i swimmingpools. Dette fører til en anden fordel - designet absorberer ikke fugt, hvilket hjælper med at undgå fugt på kontoret såvel som udseendet af uønskede "naboer" som svamp og skimmelsvamp.
 • Loftets originalitet gør det muligt at bruge en række lamper og opnå unike lys- og skyggeeffekter med deres hjælp.
 • Ved korrekt installation af loftet opnås effekten af ​​lydisolering, hvilket er et værdifuldt plus for kontor- og underholdningscentre, hvor lokaler udlejes af forskellige firmaer.
 • "Grilyato" bliver ikke til en støvopsamler, fordi det ikke samler støv og opretholder renheden, og det vil heller ikke være dækket af rust, takket være den passende belægning.
 • Og det er også et farveskema - forskellige farver og nuancer, der hjælper med at komme væk fra monotone hvide lofter, som undertiden bringer uenighed til de oprindelige designbeslutninger.
 • I loftloftet er der plads til klimakontrol og brandslukning.
 • design

  Grillatgitterkonstruktionen består af "mor", "far" og andre profiler, ud over hvilke forbindelseselementer, et omkreds hjørne og en justerbar bøjle. Loftsplader er lavet af plader af aluminiumstape, hvis tykkelse ikke overstiger en halv centimeter.

  De har også en mat eller blank belægning af forskellige farver, der udfører en beskyttende og dekorative funktion. Loftet kombinerer tilsyneladende to modsatte funktioner - det skjuler loftrummet og giver samtidig nem adgang til ingeniørkommunikation og påvirker ikke ventilationen af ​​rummet, hvilket forenkler vedligeholdelses- og reparationsarbejdet. Som nævnt er en af ​​fordelene ved "Grilyato" kompatibel med gipspladerlofter med skinne og kassette.

  mangler

  Elementer af loftet grilyato

  For objektivitet af hensyn til det er umuligt at ikke nævne disse minuser, som undertiden talt af kunder af virksomheder, der etablerer "Grilyato".

  Efter at have studeret modelområdet er det ikke svært at bemærke, at prisen for et grilyato-loft kan afvige markant fra standarden. Men du skal betale for god kvalitet, eller som engelsk siger: "Jeg er ikke rig nok til at købe billige ting." Højt, sammenlignet med andre lofter, er prisen skyldes kvaliteten af ​​det materiale, hvorfra "Grilyato", nemlig aluminium.

  En anden lige kontroversiel ulempe er den tid, der bruges til at installere denne type loft.

  I modsætning til denne "beskyldning" kan det imidlertid fastslås, at selv om "Grilyato" er længere etableret, men det tjener også længere. Og begrebet "langt" er meget subjektivt. Bevis for dette kan tjene som modsatte udtalelser om hastigheden af ​​montering og installation, evnen til hurtigt at få adgang til kommunikation og ændre loftkassetter.

  Brug sager

  Hvor er de ophængte lofter "Grilyato"?

  Først og fremmest er disse indkøbscentre, forretninger og forretningcentre, hvor alle de tidligere nævnte forskellige funktionelle fordele var årsagen til at vælge et personligt loft. Også disse lofter er glad for at blive installeret af ejerne af bilforhandlere, som følger nyhederne inden for byggeri og design hotel magnater. "Grilyato" ned ser på de endeløse strømme af turister i lufthavne, møder besøgende på togstationer og overvåger dem, der mødes i venteværelserne.


  Suspended loft grilyato

  Der skal lægges særlig vægt på specielle lysløsninger til Grilyato, som også er standard raster spejlgitterlamper kaldet Milano Grilyato (eller deres analoge Grilyato CSVT / GR), hvis design gør det nemt at indlejre dem i et gitter. Nu er der lamper med opal eller prismatisk diffusor på markedet.

  Men du kan ikke begrænse dig til denne type belysningselementer. "Grilyato" vil tage en indbygget lampe. Blandt disse kan du vælge DownLight.

  Når du vælger en bestemt type loft, dets farveområde og belysning, er det nødvendigt at tage højde for størrelsen på det rum, der skal udstyres med et ophængt loft og dets funktionelle formål. Grilyato lofter er en moderne løsning til ethvert rum, der med succes kombinerer funktionelle fordele, multi-view design og muligheder for de mest interessante designløsninger.

  Video installationsvejledning

  Grilyato-loftet ("raster", "cellulært" eller "gitter" -ophæng, navnet kommer fra det italienske ord "griglia" - gitter) er et tredimensionalt gitter fra "U" -formede aluminiumsprofiler (Grilyato-loftet) eller "Y" Aluminiumprofiler (Grilyato Pyramidal), malet med pulverlakering med høj slidstyrke, til polymerisering, der overfører overfladebehandling ved høje temperaturer (belægningstykkelse

  20 μm). Gitterceller er monteret på bærestænger, også lavet af aluminium, der har samme form som gitterelementerne.

  Lejestyrene er fastgjort til hinanden med specielle forbindelseselementer og ved hjælp af suspensioner fastgjort til "hoved" loftet. I tilfælde af loftet Grilyato GL-15 anvendes et T-formet loftsystem (T-15). I dette tilfælde skaber loftet effekten af ​​en monolitisk åben overflade med ensartede firkantede celler uden synligt synlige led og eventuelle udvalgte elementer.

  Grilyato-loftet er grundlæggende det samme for alle modifikationer - det er en samling med "U" -formet eller "Y" -formet (til Grilyato Pyramidal-modellen) eller T-formede profiler (til Grilyato GL-15 loftet) - en understøtningsramme med en 600x600 celle eller 600x1200 (i tilfælde af Grilyato Blinds loftet), i hvilket et præmonteret "på gulvet" gitteret er indsat.

  Grilyato. Fordelene ved lofter:

  • Sikkerhed - Grilyato lofter er et fuldt certificeret produkt (KM1). Separat er det værd at bemærke brandsikkerhed - i modsætning til konventionelle flisebelagte lofter, grilyato lofter ikke interfererer med driften af ​​automatiske brandslukningsanlæg. Delvist fjerner visuelt al kommunikation, Grilyato lofterne giver stadig åbent spatio over gitterene. Dette gør det muligt at placere sprinklere i brandsystemet over loftet. Gitterloftet bidrager også til ventilation af loftrummet og effektiv røgfjernelse i tilfælde af brand.
  • holdbarhed - Grilyatos grill- og loftsprofiler er lavet af aluminium, som ikke ruster, oxiderer ikke og modstår høje temperaturer (drift op til + 90 grader C).
  • enkel installation og adgang til kommunikation - monteringsprincippet adskiller sig ikke fra installation af konventionelle flisebelagte lofter (Armstrong type). Der er mulighed for at demontere og installere elementer i loftet for reparation eller adgang til lofter i loftet.
  • design - lofter Grilyato i alle trim niveauer, er et loft, der har en solid cellulær struktur. På trods af det faktum, at det er samlet fra individuelle elementer, bliver de efter samling visuelt smeltet sammen og danner et monolitisk "gitter" rum. Grilyatos loft passer let ind i værelser med forskellige strukturelle egenskaber og kombineres med forskellige typer lofter (det er især ofte indbygget i fliselagte og overdådige lofter).
  • konstruktionens lethed - vægten af ​​grilyato-loftsæt pr. 1m2 er (afhængig af cellestørrelse og profilhøjde) fra 0,8 kg til 6,0 kg. For eksempel er vægten på 1m2 design "komplet" med den mest populære profilhøjde på 40 mm:
   1. celle 50x50, højde 40 mm, bundbredde 10 mm

    4 kg / m 2;

   2. celle 100x100, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

    2 kg / m 2;

   3. celle 200x200, højde 40 mm, basisbredde 10 mm

    Samtidig vejer gitterelementerne sig, 0,6 i længde, kun ca. 60 g / stk.

    • Integrering af belysningssystemer - oftest for alt til grilyato-loftet, anvendes modulære armaturer af typen Grilyato (de har en samlet størrelse på 590x590), som installeres i stedet for en gitter. Samtidig skal alle lamper, der anvendes i loftet, nødvendigvis fastgøres med yderligere bøjler til "hoved" loftet med en hastighed på 4 suspensioner pr. 1 lampe. Værelset, hvor Grilyatos lofter er installeret, kan ikke kun oplyses af modulære armaturer, men også lister, som let kan installeres i en hvilken som helst celle i grillen (med stor vægt skal de også fastgøres med yderligere suspensioner).
    • Bredt anvendelsesområde - Grilyato lofter bruges succesfuldt i forretningcentre, kontorer, callcentre, banker, banegårde og lufthavne, butikker og indkøbscentre, ikke kun som en integreret del af design og dekoration, men også som et teknologisk element, der gør det muligt at vise reducere effekten af ​​for højt loft, skjul ventilations- og loftsystemerne, ledningselementer i mellemrummet. Hypermarketer, cafeer, restauranter, administrative institutioner, hospitaler, børnehaver, skoler, vandlande, saunaer, underholdningscentre, kontorer, lejligheder, landhuse, sportsfaciliteter.

    Grilyato. Loftkarakteristika:

   4. cellestørrelse, profilhøjde, basisbredde:

    Standardcellestørrelser (størrelsen på de celler, som 600x600 gitteret er opdelt i): 30x30, 50 × 50, 60 × 60, 75 × 75, 86 × 86, 100 × 100, 120 × 120, 150 × 150, 200 × 200 mm.

    • Profilhøjde (højde "U" formede profiler, hvorfra 600x600 gitteret er monteret): til Grilyato "Standardcelle" - 30, 35, 40, 50 mm, til Grilyato "Pyramidal" - 35 og 42,5 mm, til Grilyato "GL- 15 "- 37 og 47 mm.
    • Bredden af ​​bunden (bredde "U" -formet profil, synlig fra bunden): til Grilyato "Standardcelle" - 5 og 10 mm, til Grilyato "Pyramidal" - 10 mm, til Grilyato "GL-15" - 15 mm.

    Alle disse egenskaber bestemmer følgende faktorer: Udseendet af loftet, dets "gennemsigtighed", vægten af ​​strukturen, omkostninger.

    • Loftets udseende: Valget af størrelsen af ​​Grilyato-cellen kan styres af reglen - jo mindre højden af ​​niveauet af det planlagte loft er, og jo mindre selve rummet af rummet, jo mindre er Grilyato-cellen og omvendt. "Universal" er en celle 100 * 100 * 40.
    • "Gennemsigtighed" af Grilyato-loftet: afspejler synligheden af ​​rummet over grilyato-grillfladen (hvor meget det "ru" loft er synligt gennem loftcellerne). Jo større cellerne og jo mindre profilens højde, og jo mindre bredden af ​​bunden er, desto større er gennemsigtigheden af ​​loftet. For eksempel, for en standard celletype (med en højde på 40mm, en basisbredde på 10mm): 200x200 gennemsigtighed er

    93% for celle 100x100

    84% for celle 50x50

    67%. Med en reduceret bundbredde på 5 mm øges gennemsigtigheden fra 5 til 15%. Ca. samme proportioner bevares, når profilhøjden ændres.

  • Strukturvægt: Jo mindre cellen og jo større profilens højde er, desto større er vægten af ​​Grilyato "monteret" loft. Først og fremmest påvirker det valg af loftinstallationsordning. Fabrikanten RPO "Albes" anbefaler anvendelse af en forstærket monteringsordning til understøttelse af guider (uden brug af guider 1,2 m lange) ved valg af celler mindre end 75x75 mm (inklusive).

  Metal tykkelse:

  Grilyatos profil er lavet af præmaleret aluminiumsbånd med en tykkelse på op til 0,32 mm - "ØKONOMI" og med en tykkelse på op til 0,42 mm - "STANDARD".

  Først og fremmest påvirker den vægten af ​​den samlede struktur og dens omkostninger - "ECONOM" er op til 25% lettere og fra 17 til 20% billigere end "STANDARD". Ved installation af Grilyato "ECONOMY" anbefales det at bruge øget nøjagtighed - et tyndt metal er blødere. Som følge heraf er det bedre at bruge Grilyato "STANDARD", hvis loftcellerne er planlagt til at blive afmonteret ofte til opretholdelse af kommunikation.

  Grilyato farve:

  RPO "ALBES" fremstiller følgende farver i loftet Grilyato: hvid mat, hvidglans, metallisk, metallisk mat, lys beige, sort, kobber, hindbær, pistol, krom, super krom, superkrom luksus, guld, superguld.

  De "standard" farver er hvidt mat og metallisk RUS (visuelt når det er monteret, det ser ud som grå). De resterende farver laves til ordre inden for 2-3 uger. Det er også muligt at male i en ikke-standardfarve - eventuelt i den nærmeste RAL-farve (på bestilling fra 3 uger).

  Grilyato omkostninger:

  Omkostningerne ved Grilyato afhænger af cellens størrelse, tykkelsen af ​​metallet, profilens højde, farven. Hvis du tager Grilyato (100 * 100 * 40, bredde 10 mm) hvidmatte som "standard", så bliver loftet af samme farve, men med en celle på 50 * 50 * 40, cirka 2 gange dyrere.

  Metallisk farve vil tilføje til prisen på hvid

  25% brugerdefinerede tilpassede farver

  50-150%. Forøgelse af profilhøjden til 50 mm fører til højere priser

  med 25%, og dens reduktion til 30mm for at reducere prisen med samme 25%. Den mest overkommelige vil således være Grilyato som "ECONOMY", hvid matfarve, profilhøjde 30 mm og basisbredde 10 mm.

  Læs mere om Grilyato lofter her.

  • potolok-griliato.ru
  • wikipotolok.com
  • divopotolok.ru
  • potolok777.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.