Hvad er loftsankre for og hvordan man kan arbejde med dem

Hvis der under reparationen er brug for at installere ophængte konstruktioner, skal du have et loftanker. Med det kan du nemt montere lysekroner, lamper, hævede lofter.

Funktioner af loftankre

Hovedformålet med loftanker er en stærk forbindelse med materialet samt en pålidelig fastgørelse af selve strukturen. Den er fremstillet ved hjælp af specielle teknologier, der involverer brug af højpræcisionsudstyr og højkvalitets galvaniseret rustfrit stål med galvaniseret belægning. Denne fastgørelse er en af ​​de vigtigste forbrugsvarer til reparationer.

design

Ankerets konstruktion består af en stålstang med en tilspidset skaft. Spredningsringen har asymmetriske tænder til fastgørelse af dele i solide baser.

Princippet om drift

Fastgørelsen holdes inde i materialet på grund af friktion og direkte kontakt. Det grundlæggende funktionsprincip er, at der under indflydelse af massen af ​​det suspenderede produkt er kappen fastgjort i den ankerhårde belægning, der er installeret i hullet. Alt dette fører til dannelsen af ​​varige spacer mounts.

arter

Der findes følgende typer fastgørelsesdele.

 • Loftanker med øje. Bruges til installation af lamper, kabler, lofter i beton, sten eller murstenfundament. På hovedet af sådanne fastgørelsesdele er der et specielt øje med en diameter på 6,3 mm til montering af ophængningselementerne.
 • Anker med krog. Designet til fastgørelse af tunge aftagelige strukturer til hårde overflader. Består af en gevindstang, en spacer, en åben krog.
 • Anker kile. Den bruges til fastgørelse af metalprofiler, hjørner, skinner, forskellige arkmaterialer til faste overflader af solid mursten, sten, beton. Består af en kile, metal stud med en rille under den, fortykning med en låsehætte i bunden. Loftankerkil kan have dimensioner 6x40, 6x60 (det første tal er diameteren, den anden er længden).

Sådan installeres loftanker

Til montering af hardware skal du bruge:

Selve processen foregår i flere faser.

 1. Hulboret.
 2. Åbningen ryddes af støv og snavs.
 3. Ankeret er installeret i hullet med en hammer.
 4. Koblingen er klemt.

For korrekt og sikkert at rette strukturen skal hullet laves i nøje overensstemmelse med fastgørelsens tykkelse. Åbningens dybde kan lidt overstige længden af ​​ankeret. Sådanne huller er nemmere at udføre med en perforator. Det er imidlertid værd at overveje her, at perforatoren er kendetegnet ved et stødslag, hvorved åbningen bliver bredere og overstiger diameteren af ​​boret. Af denne grund er det stadig bedre at bruge en boremaskine.

Dette er vigtigt!
Før anlægget forstår ankeret ikke. Den skal indsættes i hullet i sin oprindelige form ved hjælp af en hammer.

Vilkår for brug

Det ville ikke være overflødigt at afklare endnu en gang, at fastgørelse ved hjælp af de overvejede fastgørelsesanordninger kun er mulig på hårde overflader:

Tilladelig belastning bestemmes af kvaliteten af ​​det belægningsmateriale, på hvilket det vil blive monteret. For eksempel på et standardankerloft 6x60 i en betonbase skal det ikke være mere end 6 kN.
Det er bedre, at arbejdsbyrden ikke overstiger 25% af den maksimale tilladte værdi. Hvis der er mangler på basis heraf, skal denne værdi reduceres med yderligere 40%.

Ankerbolte - en type armatur, ret udbredt i moderne konstruktion. Ved reparation af lokalerne hjælper de sikkert med at rette de nødvendige ophængte konstruktioner på loftet og derved færdiggøre interiøret i overensstemmelse med den valgte stil.

Sådan repareres profilen til gipsvæg og hvilke kløfter

Ved installation af lette ophængte konstruktioner, brug dowel-negle - færdige fastgørelsesdele. De er let og hurtigt monteret i væggen, og hylder, malerier, spejle, lamper osv. Er hængt på dem. De bruges i vid udstrækning til reparation og efterbehandling, f.eks. Ved installation af gipsplader.

Tips til valg

Dowel-neglen består af to elementer: en dowel, som er indsat i et hul i væggen, og et søm, som er drevet ind eller skruet ind i dowel med en tråd på stangen. Hætten har som regel en slids under en Phillips skruetrækker. Polypropylen dykker er velegnet til montering i opvarmede rum, nylon - kan modstå frysetemperaturer, så de kan endda bruges udendørs.

Du kan bruge en dowel-negle til beton, mursten og skum beton, det hele afhænger af dowel design. Ifølge dette princip skelnes mellem følgende typer.

 • Spacers - fastgøres ved at udvide ærmet i hullet, dets relief overflade begrænser bevægelsen af ​​dowel.
 • Universal - er monteret i hullet på bekostning af knuden, som dannes under vridning.

Køb dowel-negle, være opmærksom på deres størrelse. Diameteren kan være fra 5 til 8 mm - jo større er den, de tungere genstande, der kan modstå fastgørelser. De mest almindelige dowel negle til fastgørelse af profilrammen af ​​gipsplader i betonstørrelse 6x40.

Spidsens længde kan være fra 40 til 120 mm - jo længere tid er det jo mere pålideligt vil det være at holde den ophængte struktur. Overvej også antallet af fastgørelsesdele i pakken og foretag et valg baseret på den kommende mængde arbejde. Hvis du har brug for en historie om en hylde og flere billeder, nok emballage til 6 - 10 stykker. Når du skal reparere en masse varer, er det bedre at tage produkter med en margin, for eksempel 100-150 stk.

Dowel-negle til gips

Anvendelse af gipsvæg bør du vælge fastgørelsesanordningerne. Fra denne faktor afhænger ikke blot styrken af ​​strukturen, der skabes, men også udseendet, strukturens levetid, dets tekniske egenskaber - om det er muligt at vægte den givne struktur med forskellige objekter. Til montering af ramme GKL. Typen og antallet af udvalgte dykkelspidser afhænger af typen af ​​ramme, de valgte profiler, de adskiller sig i tykkelsen af ​​det materiale, de er fremstillet af, væggens og loftets materiale. (Skumbeton, skalsten, beton, mursten osv.)

Til montering af metalrammen købes ikke kun skruer, men også dowel-negle. Disse fastgørelsesdele skaber styrken af ​​hele rammen til gips. For at bruge disse fastgørelsesanordninger skal du være fortrolig med deres egenskaber. Misbrug kan påvirke metalrammen negativt.

Dowel-negle klassificering

For at købe en dowel-negle bør overveje faktorer:

 1. Anslået belastning på fikseren, på selve overfladen.
 2. Bunden, hvor sømhinden skal monteres, er beton, mursten.
 3. Overflade - loft, væg.

Fikseren er ikke-ensartet og kommer i forskellige størrelser og strukturer.

Installationsforskelle

Afhængigt af dybdenes design bør neglene betjenes med forskellige værktøjer.

Manuel fastgørelse af dowel-nail - den bruger 2 typer dowel-negle med en anden struktur. Negle uden tråde køres ind med en konventionel hammer. Med gevind - du skal bruge en skruetrækker til indskruing eller en skruetrækker.

Fastgørelse af byggevåben. For denne type installation anvender dowel-negle med en metal muffe. De er lavet med forventning om større vægt.

Størrelser af dowel-negle

Fastgørelsen er lavet i forskellige størrelser. Afhængigt af fokus skal købes dowel-nail størrelse kræves. Fastgørelsesanordninger er markeret med to tal: den første viser diameteren, den anden - låsens længde.

Tekniske indikatorer for dowel-negle

Ifølge indikatorerne producerede GOST 28457-90 dowel-negle. De behandles - hårdhed 53-56HRC. Men kan have en afvigelse på 51 / 5HRC.

 1. Stangen kan snoet ved fabriksindstillinger: med en længde på 50 mm. - 0,1 mm krumning længde mere end 50 mm. - 0,15 mm.
 2. Neglen bør ikke være rystet eller revnet. Spiken skal være skarp, hvis sløvheden er 0,8 mm. - det anses for uegnet
 3. På kanten af ​​neglene er alsidighed muligt.
 4. Der kan være en puck på neglen. Ved hendes skift er der brug for en kraft på 0,3 kN

Dowel negle er lavet med et zink anti-korrosionslag. Det må ikke være mindre end 6 mikron.

Hvad er et dowel-wedge metal

Denne fastgørelse hedder ankerkile-metallen. Den er lavet af metal. Ordet "anker" er oversat som "anker".

Metal gipsplader til gipsvæg har en anden installationsteknologi. Den bevægelige del af fastgørelsesorganet drives ind med en hammer, på grund af hvilken en dowel er klemt ind i overfladen.

Ifølge GOST er der lavet 2 typer metalduge til gipsvæg: 6/40 og 6/60, hvor 6 er diameteren i mm. 40 (60) er længden i mm. Ankerkile i pakker er til salg - 100, 200 stk.

Hvordan scorer en metal dowel wedge hurtigt slag, se videoen.

Kileankers egenskaber

Kileanker er lavet af galvaniseret stål eller rustfrit materiale. Brugt karbonstål, zinkbelagt hvid eller gul. På ankerets hoved er der en producentens mærke, der angiver densiteten af ​​det anvendte metal.

I grund og grund er disse metal kile fastgørelsesorganer lavet til fastgørelse profiler eller bøjler til bunden og anbefales anbefalede fastgørelsesdele.

Ankerkile er lavet i form af en metalstang. I den ene ende er der en låsehætte, og på den anden er et kileformet stop. Ved montering anbringes et anker i hullet, og dets bevægelige del er hamret. I dette tilfælde adskiller kilerne sig i forskellige retninger og derved fastgør fikseren i loftet. Ankerkile er karakteriseret ved særlig pålidelighed af fastgørelse til basen.

Faktorer der påvirker strukturstyrken

For at ankerkilen har en lang holdbarhed, såvel som bevarelse af styrke, er der nogle faktorer, som påvirker disse indikatorer:

 1. Ankerkile er drevet ind i bunden, som ikke har hulrum. Således vises fastgørelsesstyrken.
 2. Ved øget fugtighed vil betonbasen konstant absorbere fugt, hvilket kan forårsage for tidlig korrosion af metalet.
 3. Hvis basen, hvor ankerkilen er monteret, konstant er under tryk (bevægelse, vibration), vil kile snart springe ud.
 4. Hvis en bevægelig del, en stang, forbliver over overfladen, betyder det, at ankeret ikke er fuldt åbnet. Samtidig er servicelivet begrænset.
 5. Træk ikke fastgørelserne af kemiske løsninger. De vil ødelægge fikseren.

Sammenligningstabel, som du kan bestemme fastgørelsen af ​​ankerkilefastgørelsen på:

Separat skal det bemærkes, at i forbindelse med brandsikkerhed skal alle suspenderede strukturer fastgøres med metalkiler med ankre.

Base til dowel-nails og anker-kile

For at fastgøreren skal have en lang levetid, skal du vide, hvad basen skal være:

 1. Forstærket beton loft - plader i lejlighedsbygninger.
 2. Beton - gulvet i lejligheden eller hældt beton i et privat hus.
 3. Solid mursten. Der er flere typer af dette materiale: keramik, silikat, klinkersten. Hvert materiale har sin egen tæthed, afhænger af fastgørelsens varighed. Sådant materiale kan opstå i private bygninger.
 4. Skumbetonblokke. I mangel af et hulrum i dem er det nødvendigt at kende densiteten af ​​skumblokken.

Dowel-nails, anker-kiler er ikke monteret i en træbase, samt i skumblokens vægge og andre hule materialer. Da afstandselementerne ikke bliver fastgjort til bunden, men hovedsageligt i et vakuum, som ikke giver den krævede styrke.

Sådan monteres det korrekt på vægprofilen

Før du fastgør en metalprofil til en væg, skal du have et sæt værktøjer og materialer:

Profil - styrprofilen er hovedsageligt galvaniseret. Det giver pålidelighed i det skabte design. Beregningen foretages ved hjælp af en online regnemaskine eller alene. Materiale skal tages med en margen.

Dowel negle til profilfastgørelse - til en 6/40 fyldig væg. Hvis basen er et træ, så er 25mm fjedre anvendelige.

Bor med 6 mm boremaskine. og skruetrækker. Før du bruger elektriske værktøjer, er det nødvendigt at beregne belastningen på ledningerne.

Saks til skæring af metal. I forbindelse med montering af styringsprofilen er det nogle gange nødvendigt at lave et snit på et metalprodukt eller at skære det.

Monteringsguide profil

Til installation af styringsprofilen kræves en forberedt overflade med klar markering. Hvordan fikses profilen til væggen? Installationen udføres i følgende rækkefølge:

 1. Først og fremmest bliver guideprofilen anvendt til markeringen (linjen kan gå både indefra og udefra - afhængigt af de nuancer der opstår)
 2. Næste på profilen vil du markere steder for fremtidige fastgørelsesdele. Det er grundlæggende nødvendigt at trække sig op til 15 cm fra profilens kant. fra den første og så videre - hver 25cm.
 3. I mangel af huller i profilen fremstilles de selvstændigt. Selvom der er data markeret steder af planten, skal det ifølge mastrene være præcis midt i hullerne for at gøre en til styrken af ​​strukturen.
 4. Borens diameter skal være 6 mm og dens længde 50 mm. hvis boret er længere, skal du markere grænsen på den, det er nemt at lave det med tape eller tape.
 5. En plastik dowel er indsat i hullet lavet både i bunden og i profilen. Han hamrede på plads med en hammer. Dette skal gøres omhyggeligt, da det kan blive deformeret under installationen. Så bliver plastikdelen ubrugelig.
 6. Efter montering af den første plastdel af stikket med en skruetrækker er der monteret en gevindspik. Jo dybere neglen er inkluderet i komponenten, desto mere er det afsløret at fastgøre alle fastgørelsesanordninger med specielle tendrils.
 7. Hvis profilen er længere end nødvendigt, skæres den med metal saks.
 8. Hvis du skal skærpe profilen, kan du bruge specielle udvidelser.
 9. I slutningen af ​​profilerne trækker du tilbage 15 cm i hver ende og fastgør dowel-neglene.

Sæt ikke skruetrækken i høj hastighed, for ikke at køre neglen mere end at sætte ind i flyet, mens du bøjer profilen.

Styringsprofilen er en integreret del af hele metalværket til gipsvæg, så dets fiksering skal være stærk, høj kvalitet.

Fastgørelse af profilen på loftet eller fastgørelse af rammerne af væggene under gipsplade er ens i deres teknologi.

Montering af suspensioner til loftet for gipsvæg

Hvad er monterede suspensioner til gipsvægskonstruktion? Mange vil svare på dette spørgsmål "apply dowel-nails." Dette er forkert, fordi suspensionen tager fat på hele gipsloftets belastning. Når hængende tyngdekraft over tid stiger, stikker spidsen ikke op og ud af overfladen. Resultatet er en sænkning og deformation af det hængende loft. Ifølge eksperter er den bedste fiksering ankerkilen. Sådan monteres suspensioner for profilen? For styrken af ​​den opførte konstruktion er metalkileankeret, 6/40 i størrelse, fastgjort i suspensionens sidevinkler. Installationen udføres som følger:

 1. Et hul med en diameter på 6 mm er lavet i loftet efter den påtænkte markering. Huldybden er 40 mm.
 2. Dette hul er fri for støv (du kan blæse det selv).
 3. En suspension er fastgjort til hullerne.
 4. I suspensionens øjne og hullet indsættes hele vejen anker kile.
 5. Efter den sædvanlige hammer stikker en pind. Med hvert slag kommer han strammere til betonoverfladen. Dette antyder, at ankerelementets elementer strækkes i forskellige retninger, hvorved hele fikseren fastgøres.

Installation af et anker tager 10 sekunder. Sådan fixering af suspensioner er den mest holdbare sammenlignet med brugen af ​​dowel-negle.

På hvilken afstand til mount suspensions for profilen? Fra suspensionerne afhænger det direkte af styrken af ​​loftet på gipspladen. Suspensioner er monteret på en markeret linje beregnet til loftprofilen. På denne linje er hver 40-60 cm. Anker-kilesuspensionerne fastgjort. Afstanden afhænger af det materiale, der bruges til at lave suspensionen. Hvis metallet er tyndt, vil afstanden være 40 cm.

Fastgørelsesafstand af direkte suspensioner på blonder

Det er tilladt at bruge dowels, når der oprettes en kasse på loftet. Dette design gør ikke dowel-nail tyngre på grund af den lave vægt af drywall-boksen.

Afstandsfastgørelsesophængninger til væggen

Video Sådan monteres suspensionen korrekt

Installationsfunktioner

Under installationen af ​​wall dowel-negle til væggene kan der opstå visse vanskeligheder. For at undgå dette bør du gøre sig bekendt med visse nuancer:

 1. Når du installerer i en mur, skal du bestemme placeringen af ​​dowel-neglen. Hvis fastgøreren falder på grænsen (i opløsning) mellem murstenen, er der stor sandsynlighed for, at den vil hoppe ud. Da opløsningen kan smuldre.
 2. Før du borer væggen, skal du sikkert vide, at ledningerne i de elektriske ledninger ikke passerer der. Ellers vil der forekomme en kortslutning.
 3. Hvis metalbeslag passerer gennem væggen, vil dette også påvirke hullet negativt.
 4. For korrekt at montere en dowel-negle, skal du lave huller med en diameter på samme måde som en dowel (6mm.).
 5. Bør væggen med lav hastighed, så materialet fra overfladen ikke kommer ud i ét stykke, således dannes et stort hul.
 6. Når du kører en dowel, vil den begrænsende manchet ikke tillade fikseren at falde i hullet. Derfor bør du forsigtigt hamre dyvelen.

Nyttige tips

Hvis hullet er stort og dowel ikke holder, kan du rette det på følgende måder:

 • nær stram skruen
 • Bør så vidt muligt en stor diameter med valget af den tilsvarende dowel;
 • Indsæt en plastikdåse og læg noget byggeskum ind der. I løbet af natten vil det øge, tryk plastikdelen og hærde. Først da kan et negle skrues ind og overskydende skum fjernes;
 • klem de flydende negle ind i hullet;
 • indsæt en dowel-søm i plastens del af hullet, påfør gips. Det tørrer natten over, efter at du har skruet et søm.

Det er bedre at bruge en jernankerkile på en loftkonstruktion til et ophængt loft, fordi i tilfælde af brand det ikke smelter, men har en metalstruktur. Og for pålidelig fastgørelse af direkte loftsophæng er dette den bedste måde at holde strukturen på.

Men hvis loftet er nivelleret med gipsvæg i det gamle panelhus, så kan du anvende plastikspidser. Det er bedre klemt og holder metalrammen.

Desuden skal du gøre dig bekendt med de typer dowels til at fastgøre direkte på arket GKL.

Montering i loftet af forskellige designs

Når man udfører efterbehandling i en bolig eller installerer en slags armatur for et behageligt ophold, er det nødvendigt at vide, hvordan man monterer disse eller andre elementer i loftet. Overvej de mest populære fastgørelsesdele, reglerne for valg af fastgørere og hvordan man installerer dem mere detaljeret.

Apparater til fastsættelse af forskellige mønstre i loftet

Udvælgelse af monteringer

Loftmontering bliver bedt om, afhængigt af følgende parametre:

 • type fastgørelsesanordning;
 • type loft
 • vægten af ​​den faste struktur.

Lad os undersøge forskellige typer fastgørelsesanordninger og muligheden for deres installation under visse forhold. Hovedtyperne af fastgørelseselementer til loftet er:

Regler for valg af skruer

Den nemmeste måde at reparere strukturer på er at bruge skruer.

Selvdrejende skruer til formålet er opdelt i to typer:

 • træ skruer;
 • skruer til metal.

Skruer designet til træ anvendes udelukkende, når der fastgøres små vægtelementer på trælofter (f.eks. I landhuse). Fastgørelsesanordninger er af tre typer:

 1. standard med forskellig trådhøjde. Hvis skruerne er sorte, er det metal, de er fremstillet af, hærdet (mere holdbart). Gul og grå skruer er mindre holdbare, da materialet ikke er slukket

Standardfiksering til træoverflader

 1. udstyret med en pressevasker. Disse skruer er mindre, men ved at øge fikseringsområdet er de i stand til at modstå en stærkere belastning;

Fastgørelsesanordninger til træ til tungere produkter

 1. udstyret med et hex-hoved. Skruer med hoved er snoet med en skruenøgle. De er mere holdbare, men inden installationen kræver boring af huller.

Hex Head Wood Fastgørelsesanordninger

Hvis du vil montere på metaloverfladen af ​​loftet, skal du bruge metalskruer. Fastgørelsesanordninger til metaloverflader er:

 • standard med hyppigt hældningstråd. Bruges til at fiksere til et metal, hvis tykkelse ikke overstiger 0,7 mm;

Standard vedhæftning til en metaloverflade

 • udstyret med et specielt tip, der gør det muligt at fastgøre produktet uden forudgående boring. Produkter kan bruges til alle overflader.

Fastgørelsesanordning monteret uden boring

Hvis loftet, som en armatur er påkrævet, er lavet af beton eller mursten, så anvendes selvlukkende skruer suppleret med dowels, da det er umuligt at skrue fastgøreren ind i murstenen (beton) uden hylsteret.

Fastgørelsesanordninger til fastgørelse til beton eller mursten

Brug ankerbolte

Hvis det er nødvendigt at fastgøre strukturer med høj vægt, anvendes der specielle ankerbolte, som kan være af følgende typer:

 • med hexhoved. Fastgørelsesanordninger er nemme at installere og kan bruges til at reparere forskellige strukturer, for eksempel gipsvægge;

Apparater til fastgørelse af tunge strukturer

 • kileankre. Bruges til fastgørelse af ophængte strukturer (f.eks. Cornice). Let at bruge, lav pris og holdbarhed;

Bolte med kiler til sikker pasform

 • anker med kroge. Bruges når man hænger fra loftet på forskellige ting. For eksempel til en stødpose. Omkostningerne ved sådanne produkter er højere, men fraværet af behovet for at udstyre fikseren med yderligere strukturer dækker fuldstændig denne negative faktor;

Fastgørelsesanordninger til hængende tunge armaturer

 • anker med kollet. Bjerget bruges i tilfælde af at hænge tunge strukturer til bunden af ​​loftet gennem sin trim. For eksempel kan ved hjælp af en sådan anordning være fastgjort til bunden af ​​loftet gennem spændevævet TV.

Fastgørelseselement til loftbasis

Typer af suspensioner og udvælgelseskriterier

Til afslutning af loftet med materialer (vægpaneler, gipsplader osv.) Anvendes specielle anordninger - suspensioner, der gør det muligt at fastgøre strukturen i en vis afstand fra bunden. Suspensioner kan være:

 • enkel. Fremstillet af metalplader af forskellig tykkelse. Jo større tykkelsen af ​​metallet er, desto større vægt kan opretholde monteringsanordningen;

Loftsmontering

 • justerbar. De bruges hovedsagelig til lofter, der skal sænkes for en relativt lang afstand.

Loftsbeklædning

beslag

Suspension parentes bruges hovedsageligt til montering af projektor, tv, lysekrone og andre enheder.

Parenteserne består af:

 • en eller flere fastgørelsesbolte
 • specialplade, til hvilken den nødvendige enhed er fastgjort.

Lysekrone holder

Installation af armaturer

Hvis sådanne fastgørelsesmetoder som selvskærende skruer, suspensioner eller beslag vælges, udføres deres installation som følger:

 1. markerer området med fastgørelse af fastgørelsesanordninger;
 2. huller er boret;
 3. Fastgørelsesskruer (bolte) er skruet ind (kørt ind).

Installation af ankerbolte gør det selv:

 1. et hul er boret på det markerede sted, hvis dimensioner falder helt sammen med boltens størrelse
 2. En ankerbolt indsættes i hullet. Hvis det ikke går helt ind, skal hullet fordybes yderligere.
 3. Bolten er fastgjort på den foreskrevne måde (ved at dreje bolt eller krog ved yderligere at køre ind for at kile kilen).

Ankerbolt Installationsdiagram

Sådan repareres lysekronen i loftet, se videoen.

Når du vælger en monteringsmetode, anbefales det at oprette en reserve med ekstra styrke på den suspenderede enhed. Dette vil undgå problemer i kritiske tilfælde.

Fastgøringsdele med et loftanker

Loftanker er designet til montering på loftet af svækkede strukturer med lav vægt. Det kan være lysekroner, lamper. Derudover ved hjælp af et loft ankerophæng lofter, kabler, luftkanaler. Loftanker kan bruges til reparation og konstruktion, både i leveforhold og i industrien.

Loft anker design

Designet af loftanker samt mange andre ankre er en stålstang med en konisk skaft. En speciel cylindrisk bevægelig muffe bæres på skaftet. På toppen af ​​stålstangen er der et hul med en diameter på 6,3 millimeter, som bruges til at fastgøre de hængende dele. Ståldele af loftanker er dækket af en korrosionsbestandig belægning. Galvaniseret stål anvendes til denne belægning.

montering

For at installere et loftanker har du brug for værktøjer som en hammer- og boremaskine eller hammerboremaskine. Ved installation af et loftanker udføres følgende handlinger:

 • borer et hul
 • rensning af hullet fra støv og snavs;
 • installation i hul af loftanker. Du kan bruge en hammer;
 • kobling kile.

For højkvalitetsfastgørelse ved hjælp af et anker skal hullet svare meget præcist til ankerets tykkelse, og dets dybde skal være noget større end ankerets længde. Man bør huske på, at det er lettere at lave et hul med en slag end med en boremaskine. Men når man arbejder med en perforator, udvides hullet på grund af slagslaget, og det bliver større end borens diameter. Derfor er det tilrådeligt at bore hullet til installation af ankeret med en boremaskine for pålidelighed.

Udseendet af støv i hullet nedsætter pålideligheden, derfor er det nødvendigt at blæse hullet flere gange og rense det.

For at kile loftankerkoblingen skal du krog en skruetrækker på hullet i den øvre del af ankeret og trække det stærkt ned.

Og i denne artikel fortælles det om drevne ankre og deres installation.

Vilkår for brug

Montering med loftanker er kun mulig for en solid base som beton, mursten eller sten. Den tilladte belastning ved ankerets graving afhænger direkte af kvaliteten af ​​basismaterialet, hvor loftanker er installeret. Samtidig skal den anbefalede arbejdsbyrde på loftanker være lig med eller mindre end 25 procent af den maksimale tilladte værdi af lasten på grøften. Og hvis der er revner i betonbasen, anbefales det at reducere denne belastning med yderligere 40 procent.

Loft ankre af kun to typer med en diameter på 6 millimeter er til salg. Forskellen på et produkt fra en anden er kun i længden, hvilket er henholdsvis 40 og 60 millimeter.

Og her er en artikel om ankre til beton, mursten og gips.

Loftmontering - 7 pålidelige monteringsmuligheder til enhver situation.

Nogle gange skal der monteres tunge strukturer i loftet.

Gør arbejdet med egne hænder og ved ikke, hvordan man sikkert fastgør enkelte elementer eller hele strukturer til loftet? Jeg vil fortælle dig om de dokumenterede arbejdsmetoder, der garanterer pålideligheden og sikkerheden ved installationen. Mangler ikke rådene. Mangler kan medføre fare for menneskers sundhed, især når det gælder tunge strukturer og komponenter.

Der er mange typer af fastgørelseselementer til rådighed, du skal vælge den bedste mulighed for hver situation.

Typer af fastgørelsesdele

Lad os nu håndtere de mest populære løsninger, der bruges, når du arbejder i private bygninger.

Mulighed 1 - Træskruer

Denne type fastgørelsesmiddel er kendt for næsten alle, det bruges oftest på træ og andre strukturer, hvor du kan skrue skruerne. Til salg er der flere grundlæggende typer, vi betragter dem mere detaljeret.

Standard skruer er gode til trælofter.

Pressevaskeren gør det muligt at holde de faste elementer bedre

Sekskantskruer er meget holdbare og pålidelige

Ofte hører jeg spørgsmålet, er der færdige vedhæftede punkter til DSP (cementbundet spånplader) ark til loftet? Faktisk er du stadig nødt til at fastgøre materialet på skruerne, den stang, med hvilken samlingerne lukkes, bærer mere dekorativ værdi og skjuler fastgørelseselementerne, du kan ikke bruge den som det vigtigste understøtningselement.

Stangen lukker DSP-leddet, men holder ikke arkene.

Mulighed 2 - metal skruer

Denne type produkt er nyttig, hvis du skal tilslutte noget til metalelementerne i loftet direkte. Ofte er det nødvendigt at fastgøre til metalprofilen, bølgepulver og andre elementer med en tykkelse på højst 3 mm.

Fastgørelsesmulighederne er:

 • Selvskærende skruer med en hyppig gevindhøjde og en skarp spids er velegnet til fastgørelse til metalelementer med en tykkelse på op til 0,7 mm. De kan være både sorte og belagte, længden varierer fra 16 til 152 mm;

Standardskruer er gode til fastgørelse til profilen

 • Produkter med en borekrone kan skrues i et metal op til 3 mm tykt uden forudgående boring, hvilket er meget bekvemt. Der er flere konfigurationer; fastgørelseselementer adskiller sig hovedsageligt i størrelse og form af hætte og tykkelse;

Borekronen tillader tilspændingsmekanismer uden forudgående boring

Til arbejde med metal med stor tykkelse anvendes specielle selvdrejende skruer med forstørret bor, de er kendetegnet ved materialets høje borehastighed og muligheden for fastgørelse til elementer 5 eller flere millimeter tyk.

Forstørret borekrone gør det muligt at fastgøre selv til massive loftsstrukturer.

Mulighed 3 - dowels

En af de mest eftertragtede produktgrupper. Dowels bruges ved montering af profilen til gipsvæg, forskellige design med en lille vægt samt små ting som kabelkanaler.

Følgende typer produkter anvendes:

 • Dowel-negle er færdige sæt af dowels og drevet skrue. De kan have en diameter på 6 til 12 mm og en længde på 40 til 180 mm, afviger i deres demokratiske pris og brugervenlighed. Med sådanne produkter er det let at fastgøre suspensionen til gipsvæg og andre loftsfastgørelsesanordninger til forskellige design;

En simpel og pålidelig løsning, der bruges til fastgørelse af forskellige lofts hardware

 • Individuelle klumper kan have forskellige længder, selvlukkende skruer eller sekskantede skruer skrues ind i dem, alt afhænger af diameteren og længden af ​​de anvendte elementer. Det er bedst at bruge produkter fremstillet af nylon, de er meget plastiske og må ikke knække, selv under store belastninger;

Nylonpropper kan have forskellige diametre og længder.

 • Dowel-clamps bruges, hvis du har brug for at montere corrugations i loftet eller andre elementer af lignende form. De sættes på og hammeres ind i det borede hul, hvilket resulterer i en simpel og pålidelig fastgørelse.

Sådanne muligheder giver dig mulighed for hurtigt at montere forskellige elementer med en lille masse

Mulighed 4 - suspensioner

Disse elementer fastgøres af de ovenfor beskrevne dowels eller selvdrejende skruer og anvendes til opførelse af hængende loftsystemer. De vigtigste muligheder er:

 • Lige loftsophæng er den mest udbredte version, som har en standardlængde på 300 mm (måske mere) og er en plade med huller. Den er lavet af metal med en tykkelse på 0,4 til 1 mm, jo ​​tykkere er jo mere pålidelig produktet, men prisen stiger.

Direkte suspensioner er uerstattelige, når du laver gipspladekonstruktioner

Denne mulighed er god til både træ- og betonlofter.

 • Justerbare bøjler bruges, hvor du skal sænke loftet for en lang afstand. De kan bestå af to typer: produkter til gipspladeprofil og produkter til Armstrong-type lofter.

Justerbar knude giver dig mulighed for hurtigt at ændre længden af ​​elementet

Dette element giver dig mulighed for at indstille profilen i den ønskede position.

Mulighed 5 - anker

En stor gruppe produkter, hvoraf mange er uundværlige til montering i loftet af forskellige designs. De placeres i forborede huller med passende diameter og dybde.

Overvej de mest populære muligheder:

Bor huller til anker

 • Hexagon ankerbolte er nemme at bruge og pålidelige, diameteren starter fra 6 mm og kan være 16 mm eller mere. Produkter er i stand til at modstå store belastninger, så de kan bruges, hvor pålidelighed er afgørende;

Spinning møtrikken, du fjerner afstandsstykket og fastgør sikkert fastgørelseselementerne i betonen

 • Loftankerkile er meget nem at bruge: Den skal indsættes i et forboret hul med en diameter på 6 mm og hammer kilen med en hammer. Længden kan være 60 eller 40 mm, hoved anvendelsesområdet - montering af ophængte strukturer til betonplader;

Denne loftsmontering gør det muligt hurtigt at fastsætte suspensioner eller andre elementer på en betonplade.

 • Ankerbolte med krog eller ring bruges i situationer, hvor du har brug for et øje på loftet til at hænge forskellige genstande. Diameteren kan være fra 8 til 16 mm, længden varierer også. Vælg en specifik løsning skal være baseret på den estimerede belastning;

Denne type fastgøring er uundværlig, hvor du skal hænge noget tungt.

 • Kolletter af stål eller messing anvendes, hvor du skal have et fodfæste i betonbunden, som ligger bag det nedhængte loft. Hullet er boret, hvorefter kolletten beiter på bolten eller stiften og indsættes i hullet. Så vrider den til enden, afstandsdelen er klemt ud - og vi får et stærkt bjerg;

Stiften er skåret i stykker af den ønskede længde, det vil sige, at du kan fastgøres gennem hulrummet af enhver størrelse

Kroge eller andre gevindelementer af den fornødne størrelse kan skrues ind i kraven, billedet viser hvordan fastgørelseselementerne er klemt

Jeg vil forklare med et par ord hvordan man fastgør strukturer ved hjælp af ankre. Undervisningen er velegnet til alle typer fastgørelsesanordninger, kun stramningsmetoden er anderledes:

Processen er meget enkel.

 • Først er overfladen markeret, og et hul er boret. Til arbejde anvendes puncheren med boret af den tilsvarende diameter. Boring beton er boret meget dårligt;
 • Derefter skal du indsætte ankeret. Arbejdsdelen skal komme helt ind, hvis dybden er for lille, så skal monteringen nå og dybere hullet og derefter indsætte elementet i det igen;
 • Yderligere fastgørelse er fast, dette sker enten ved at dreje ringen eller krogen eller ved at stramme møtrikken (i dette tilfælde skal du desuden have en nøgle til ankerets størrelse).

Workflow diagrammet er meget enkelt.

Ankre, der er snoet, kan senere fjernes ved at løsne bjerget, men drivelementerne kan ikke fjernes, husk dette.

Ved hjælp af ankre med en møtrik kan du endda rette baren

Mulighed 6 - specialbeslag

Oftest er de rettet ved hjælp af ankre, så det er usandsynligt at klare sig med en type fastgørelsesanordning. Hvad angår mulighederne, er der så mange af dem, jeg vil fortælle om dem, der er efterspurgt i private bygninger:

 • Lampe til lysekroner, oftest er det en flad plade, men det kan også være en korsformet version, der bruges til tunge lamper. Det er vigtigt at vælge den optimale konfiguration for dit udstyr, men du bør ikke købe det med det samme - kontrollere om der er en beslag i pakken;

Disse beslag giver dig mulighed for hurtigt at løse lysekronen

 • Hvis du skal montere rebet til loftet, så har du brug for en særlig beslag med et øje. Han vil tillade at lave et design pålideligt. At hænge et reb på et anker med en ring er ikke værd, det er ikke meget pålideligt;

En sådan beslag kan modstå vægten af ​​enhver person.

 • Hvis du har brug for at hænge en boksekasse eller anden konstruktion af stor vægt, er det normalt ikke nok den sædvanlige beslag, i dette tilfælde kan du bruge den forstærkede version. Designet har en korsformet form og 8 huller til ankeret, det tåler tunge belastninger og sikrer sikkerhed under sportsaktiviteter.

Denne beslag kan modstå en meget stor vægt.

Mulighed 7 - Fastgørelser til luftkanaler

Jeg tog denne type produkt i et særskilt kapitel, da det adskiller sig fra alt andet og bruges, når det er nødvendigt at fastsætte elementer i ventilations- eller klimaanlæg i loftet samt kabelbakker og andre kommunikationselementer.

De vigtigste muligheder er:

 • Til store rektangulære og firkantede elementer anvendes specielle plader og pinde, der er skruet i messing eller stålkugler i loftet. Systemet er meget simpelt, men pålideligt og holdbart, dets fordel er let demontering, hvis det er nødvendigt;

Fastgørelse af kanaler til loftet ved hjælp af pinde er let at implementere

 • Til rundformet kommunikation anvendes klemmer ofte, de strammes på kanalen og fastgøres i loftet ved hjælp af samme stud;

Klemmer kommer i forskellige størrelser, de kan fastgøres til loftet selv rørene

 • Stanset tape er fantastisk til at fastgøre den røde kanal og for at rette bakken eller andet element. Det er nemt at bruge det: Et stykke af den ønskede længde er afskåret, hvorefter den simpelthen er fastgjort i loftet med ankre, et pålideligt, men bevægeligt design opnås.

Stanset tape er praktisk, fordi du skærer dig selv stykker af den ønskede størrelse på plads og kan vedhæfte elementer af enhver størrelse og form.

På denne måde er monteringen af ​​DKS-bakken til loftet lavet. Alt er vist i detaljer.

konklusion

Fra artiklen lærte du om de 7 muligheder for montering af elementer på loftet. Brug af anbefalingerne fra denne gennemgang gør du helt sikkert alt arbejdet. Videoen i denne artikel vil tydeligt vise nogle funktioner i installationsprocessen, og hvis du har spørgsmål, skriv dem i kommentarerne nedenfor.

hvordan man reparerer stålrøret til en træ tag gård

Igor, rør kan fastgøres på en træoverflade med specielle klemmer. Her er disse:

Hej. Fortæl mig venligst, end du kan vedhæfte en aluminiumbølgepulver fra køkkenhætte til væggen?

Andrey, et aluminium bølgepap fra emhætten på væggen kan fastgøres med et klip til rør med stor sektion:

Klem til store tværsnitsledninger:

Eller en beslag til store sektionsrør:

Hej, hvordan man sikkert fastgør en ring til hængning af en hængekøje stol med en beregnet belastning på 200 kg til et betonloft

Oleg Georgievich, betonloftet er ikke så pålideligt til fastgørelse, som det kan virke som en uinformeret person.

Sagen er, at der er hulrum i den, og monolitens tykkelse er kun 4 cm. Dette er ikke nok til at modstå hundrede og især to hundrede kilo last. Derfor anvendes de såkaldte kemiske ankre som fastgørelsesanordninger til tunge genstande. Hvad er essensen af ​​en sådan tilknytning? Forankring udføres på samme måde som reparation af beskadigede betonstrukturer.

For at gøre dette skal du bruge en to-komponentpasta. Den består af: kemisk masse, lavet på basis af polymerharpikser og hærder. Bland disse komponenter umiddelbart inden brug. Ved hjælp af en monteringspistol sættes den ind i hulrummet, hvor den fryser, den danner en solid forbindelse med beton.

Ved montering er et hul forboret, fyldt med en kemisk forankringsforbindelse, hvorefter den nødvendige hardware skrues ind uden at vente på at den størkner helt. Fabrikantens instruktion regulerer den tid, der skal gives til ankeret til hærdning. Det kan være en eller fem timer.

Efter den angivne tid på krogen kan du hænge en stol og sidde i den. Bæreevne af et kemisk anker er meget højt, og 200 kg for dem er langt fra grænsen. Det er muligt kun at trække en sådan fastgørelse sammen med et overlap, så tag det og lad dig ikke bekymre dig om det.

Montering af loftstol kan laves på en speciel samlestang. Som regel er dette en metalprofil, strækket for at fordele belastningen over hele loftet eller fastgjort langs omkredsen.

De dekorerer dækket med hule polyurethanbjælker, som i øvrigt passer harmonisk ind i private huse.

Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.