Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

Varianter af vandrette barer til hjemmet

I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

 1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
 2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
 3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
 4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

Hvis svage vægge

Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

Hvad skal du installere

Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

 1. Borren med den tilsvarende diameter.
 2. Puncher.
 3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
 4. Møtrik og skruenøgle.
 5. Hammer.

Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

Installationsproces

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

Kemisk ankre anvendelse

Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

Anvendelse af mekaniske ankerbolte

Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

Typer af vandrette stænger

Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
 • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
 • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
 • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
 • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

Hvad er nødvendigt for selvproduktion

Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

 • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
 • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
 • Flere brand rifler
 • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
 • boremaskine
 • Markør eller blyant til mærkning
 • Målebånd

De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

making

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

Stræklofter »Komponenter og tilbehør

Vandret bar på loftet

For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

Processen til fastsættelse af den vandrette stang

Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Instruktioner til fastsættelse af vandrette stænger og stænger

  I denne lille instruktion vil vi afsløre nogle få hemmeligheder for dig - hvordan man korrekt og sikkert fastgør en vandret stang eller stænger på væggen og ikke gør EXTENT HOLES på samme tid.

  Takket være dine råd og tips har vi færdiggjort vores instruktioner til montering af vores produkter på væggen.

  Nu består det af følgende dele:

  For at komme i gang skal du:

  • Partner - 1 stk. (ønskeligt men ikke nødvendigt)
  • Blyant - 1 stk.
  • Konstruktionsniveau - 1 stk.
  • Konstruktion målebånd 2 m. - 1 stk.
  • Hammer - 1 stk.
  • Boremaskine - 1 stk.
  • Bærende - 1 stk.
  • Boremaskiner med en pobeditovy tip - 2 stykker: til dia. 6 mm - til "roughing" huller, den anden øvelse med 10 - til ankerbolte eller 12 mm - til dowels.
  • Skiftenøgle på "13"
  • Finmalet fil - 1 stk.
  • Støvsuger - 3 stk. (Joke).
  • Oliemaskine / solsikke - 5 g.
  • Clay PVA - 20 g.
  • Stort ark papir (A1 format)
  • Kontorstifter - 5 stk.

  Endelig er den efterlængte pakke med vores produkt hjemme hos dig, og du glæder dig til, hvordan du vil teste din styrke og vores sportsudstyr. For at gøre dette, lad os gå videre til første fase.

  Udpakning af produktet

  Før forsendelse forsøger vi at pakke vores produkter så sikkert som muligt for at undgå ridser og beskadigelse af belægningen under transport. Pakken indeholder som regel metalværk, neoprenhåndtag, fastgørelsesbolte.

  Trin 1: Skær emballagen langsomt med saks eller en skarp kniv, mens du er forsigtig med ikke at beskadige neoprenpenne og selvfølgelig dine hænder.

  Et par ord om samling af produkter.

  Før jeg går direkte til emnet for konsolidering, lad mig sige et par ord om samling af strukturer. Faktum er, at mange produkter afsendes delvist adskilt for at reducere omkostningerne ved levering.

  Montering af produktet er som regel ikke vanskeligt, men mange har svært ved at trække neoprenhåndtagene på den vandrette stang.

  Dette problem løses meget enkelt: Tag den mest almindelige SOAP, vask den ene hånd ordentligt, og brug denne sæbehånd til at vaske det sted, hvor armene krymper. Nu er alt "sidder" på stederne uden alvorlige anstrengelser. Som de siger - "Smør ikke - du vil ikke gå!"

  Brug IKKE OLIE til dette formål, især maskineolie, da håndtagene så "vrimler" efter det, og desuden kan nogle typer olier have en ødelæggende virkning på neopren.

  HÅNDTER HANDLINGER PÅ DET KOLLEKTE PRODUKT.

  Mærkning af vedhæftet fil.

  Så dit produkt er forsigtigt monteret, alle bolte og møtrikker er sikkert strammet, det er på tide at markere stedet for boring af huller. For at gøre dette skal du have et stort ark papir - A1-format eller et stykke gammelt tapet. Papiret i dette tilfælde vil spille rollen som en "skabelon".

  Trin 2: Spred dette ark papir på gulvet og læg den allerede monterede vandrette stang (parallelle stænger) oven på den. Udsæt produktet smidigt og markér med en blyant / markør de steder, hvor du skal lave huller:

  Trin 3: Nu er det din opgave at sikre dette papirark på væggen i den rigtige højde med klare knapper eller tape. Sørg for at kontrollere ved hjælp af byggeniveauet (ved at fastgøre det på arket), om produktet vil hænge nøjagtigt til HORIZON, og ikke i forhold til loftet eller gulvet.

  Dette er nødvendigt for jævnt at fordele vægten mellem højre og venstre hånd. Ellers risikerer du uforholdsmæssigt at udvikle dit muskuloskeletale system.

  Hvis du har målt alt 7 gange og besluttet, at skabelonen hænger ret jævnt - BEMÆRK IKKE OP.

  Trin 4: Med en skarp, robust genstand (søm, øl, bor), lav små "bukser" nøjagtigt i midten af ​​fremtidens hul. Prøv om muligt at overveje tilstedeværelsen af ​​skjulte ledninger, fittings, hulrum og andre "overraskelser".

  Derefter kan et ark papir fjernes fra væggen. Sørg for at være opmærksom på vægens styrke, fordi pålideligheden afhænger primært af pålideligheden af ​​væggen, som du skal hænge sportsudstyr på. Væggen skal være stærk nok.

  Tip: Vi anbefaler at hænge produkterne på VÆGGENE af mursten, blokke af sten, beton og andre holdbare materialer. Indvendige vægge kan ikke altid modstå belastningen.

  Valg af fastgørelsesdele.

  Hvis den hardware, du har købt hos os, har den følgende egenskaber:

  Dowel bolts:

  • Diameteren af ​​jernbolten - 8 mm, længde - 100 mm, en nøglefærdig hætte på "13"
  • Diameteren af ​​nylonindsatsen - 12 mm, længde - 80 mm.

  Dowelhullet skal være 12 mm i diameter og 100 mm dybt. Forveksles ikke af, at jernbolten er 20 mm længere end nylonindsatsen.

  En del af denne "lager" vil gå til tykkelsen af ​​baren og skiven

  5-6 mm, resten af ​​"lageret" er nødvendigt for fuldstændigt at "åbne" nylonindsatsen. Glem ikke, at boltens ende har en konisk form, som skal gå ud over kapronen.

  DUBEL - designet til begyndende mestre. Ved hjælp af dem kan du reparere produkter på næsten alle vægge, herunder fra tæt gips og shell rock.

  Ankerbolte

  ANCHOR (ekspansion anker bolte) - designet til mestre med erfaring. Denne type vedhæftning har stærkere dowels, forudsat at alt er gjort korrekt.

  Det er dog værd at lave en lille fejl under installationen - og dit PRODUCT kan DROP off selv fra en lille belastning. Ankre er kun designet til stærke, faste vægge. Vores ankerbolte har følgende egenskaber:

  • Diameterne på stifterne - 8 mm, nøglefærdige møtrik på "13"
  • Diameteren af ​​afstandsstykket - 10 mm, længde - 75 mm.

  Således skal det færdige hul for ankeret være 10 mm i diameter, mindst 75 mm dybt.

  Bor huller meget omhyggeligt!

  Trin 5: Nu er det tid til at bore den "BLACK HOLE". De er boret med en størrelsesorden mindre borediameter end diameteren af ​​dowel / ankeret (for dowels med en diameter på 12 mm kan et groft hul bores med en borediameter på 6-8 mm).

  Tip: Til borevægge af beton, cement, mursten er det ønskeligt at have en hammerboremaskine eller en boremaskine med slagfunktion. Boremaskiner til sådanne formål skal tages med pobedit lodning.

  Forsøg at holde stansen vinkelret på væggen så meget som muligt, bare pas på, at hullerne ikke bliver for dybe. Hvis alt gik godt - gå til scenen med boring NET HOLE (ønsket diameter).

  Hvis boringen var i færd med at blive boret, gik den langt til siden, "faldt" ind i væggen eller hvilede mod noget ikke-boret (som forstærkning). I dette tilfælde skal du se på omstændighederne og antallet af allerede borede huller - du skal muligvis "skifte" lidt til siden.

  Boring af efterbehandling huller skal næres meget ansvarligt. Husk at dowels samt et anker skal gå ind i det færdige hul meget tæt - ideelt er de hamret ind med lyse hammer slag. Prøv derfor ikke at hælde et hul med en større diameter end diameteren af ​​dowel / ankeret.

  Sørg for at være opmærksom på hullernes dybde - de skal være dybe nok, og på samme tid må fastgørelseselementerne ikke "falde igennem".

  Tip: For at gøre det lettere at styre hullets dybde måles den ønskede afstand fra boreens ende og mærke med en markør.

  Trin 6: Efter at de færdige huller er klar - tænd støvsugeren og træk forsigtigt det resterende støv ud af dem.

  Installation af produktet på væggen

  Fastgørelse med dowels:

  Trin 7: Nu hvor de pæne, glatte, rene huller er klare, er det tid til at begynde at fastsætte produktet på væggen.

  Så nogle af SECRETS fastsætter vandrette stænger, barer og alle ting med dowels:

  • Frigør smøremiddelstykkens plastikdel med PVA-lim, smør lidt lim på hullernes RYKKE vægge selv, nu smække hammerne let ind i hullerne med lette slag (husk at de skal sidde meget tæt). Gør alt pænt - ikke pletter væggene med lim.
  • Giv limen en dag til tørring (svært at udholde, men det skal gøres).
  • Kontroller omhyggeligt kvaliteten af ​​gevindet på jernboltene for tilstedeværelsen af ​​forskellige barbs. Hvis du finder nogen, skal du omhyggeligt klippe dem med en lille snitfil.
  • Så limen er allerede tør, der kommer et efterlengtet afgørende øjeblik. Smør trådenes tråde med enhver type olie (du kan endda fløde), spørg partneren om at holde den vandrette stang og / eller stænger og begynd at forsigtigt stramme klinkerne, indtil den stopper.

  Tip: Hvis alle jer pludselig overdone og borede et eller flere huller mere end normen - fortvivl ikke. Før du "kemiserer" med lim og dykker, indsæt et par tandstikkere, godt eller kampe i dette hul. Denne vanskelige teknik gør det også muligt for dowels at sidde tæt i hullerne.

  Montering med ankre

  Til en snack var der kun jern, skinnende ankre.

  Endelig vil vi fortælle dig nogle hemmeligheder for at fastgøre noget ved hjælp af ankre. Faktisk er disse hemmeligheder meget enkle:

  1. Væggen skal være lavet af holdbare materialer (beton / mursten).
  2. Hullet skal være indeni uden støv.
  3. Ankeret skal være så tæt som muligt i hullet.
  4. Det er meget vigtigt at mærke kraften ved at stramme ankeret - overdriv det ikke.

  Med dette vil vi nok afslutte vores historie. Spørgsmål, forslag, send via feedback formularen. Foto og video rapporter på [email protected]

  epilog

  Hvis du alle læser omhyggeligt 5 gange, gennemsyret af denne teknologi og lavet en til en i henhold til denne instruktion, så har du alt som i Vasnetsovs eventyr:

  "The Century Hangs Den Horisontale Bar - Springer ikke!
  Og århundredet vil stå - rør ikke! "

  Ja, jeg glemte næsten. Hvis du har arbejdet med en partner - glem ikke at takke ham - giv mig mulighed for at udføre flere enkle øvelser, og først efter at teste produktet for styrke.

  En stor anmodning: Vi vil være oprigtige og meget taknemmelige for dig, hvis du sammen med dine produkter sender os en lille billedrapport til denne vejledning! Nå, for en god, velegnet video med kommentarer, vil du helt sikkert give dig en gave!

  Installation af væg vandret bar gør det selv

  Du har lige købt en vandret vandret bar, og med hovedet holdt højt, nægtede de ekstra omkostninger forbundet med at installere det? Eller er der ingen sådan service i butikken?

  Under alle omstændigheder er det nu selvstændigt nødvendigt at etablere en vandret vandret stang. Når du kommer hjem, klædt i hjemmetøj, skal du forberede alle værktøjer til sådan arbejde. Men hovedspørgsmålet - hvor skal man starte installationen?

  I denne artikel vil vi fortælle dig detaljeret om installationen af ​​en vandret bar kaldet "Monolith Prima". Fortvivl ikke, hvis du har en anden vandret stang - installationsprocessen kan kun variere i mindre funktioner, der næsten ikke har nogen indflydelse på installationens hastighed og kvalitet.

  Lad os vende tilbage til vores vandrette bjælke - det er det all-svejsede design lavet af et specielt rør.

  Sammen med den er inkluderet de tilsvarende endehætter af rørene, neoprenhåndtagene (også kendt som greb) og et hardware kit til fastgørelsesanordninger bestående af fire 12 mm dowels og fire VVS bolte, hvis størrelse er 8x70 mm. Nogle gange i stedet for bolte kan ankre med 8-10 mm i diameter tilføjes til produktet.

  Når du har kontrolleret produktkonfigurationen, skal du vælge det sted, hvor du vil installere den vandrette bjælke. Før du starter markeringen, skal du være opmærksom på følgende detaljer:

  • væggen, som du vil vedhæfte den vandrette bjælke på, skal være stærk. Hvis det er muligt, skal du installere en vandret stang til støttevæggen (dette skal angives i lejligheden, du kan også tjekke hos repræsentanter for boligafdelingen).
  • Partitionens mindste tykkelse skal være et par centimeter (mindst 2-3 cm) længere end en bolt eller et anker. Denne tykkelse er nødvendig for at undgå en brudt del af væggen fra den modsatte del ved boring;
  • Sørg for, at der ikke er ledningselementer på boringen (boringen). Meget ofte kan de findes over stikkene eller elafbrydere. Hvad skal man gøre Den nemmeste måde er at åbne et pas til en lejlighed - der er alle nødvendige oplysninger om ledningerne;
  • fra tværs af den vandrette stang til loftet skal være en højde på ikke mindre end 30 cm. Hvis du fortsætter med at trække op på brystet, skal afstanden øges;
  • Sørg for, at der ikke er nogen møbler på en tæt afstand til barens sider, fordi det kan blande sig under træningen. Dette er især mærkbart, når du udfører pull-ups stort greb;
  • Hvis du installerer en vandret vandret stang bag døren, skal du først sørge for, at døren ikke hviler mod den vandrette stang; Hvis det er muligt, skal du installere en vandret stang på et sted, hvor der vil være tilstrækkelig friskluft.

  Så har du allerede valgt et sted? Nu skal du forberede værktøjer til installation.

  For at installere vægstangen selv har du brug for følgende værktøjer:

  • stepladder (afføring, afføring);
  • blyant eller markør;
  • målebånd;
  • perforator til betonvægge eller percussion elektrisk drill designet til mursten;
  • boremaskine (boremaskine). 12 mm i diameter af dowel diameter er optimal;
  • boble niveau. Meget godt, hvis du har et magnetisk niveau, fordi det under installationen vil tillade dig at bruge begge hænder;
  • en skiftenøgle, kan justeres og fortrinsvis med en "skralde" af den passende størrelse eller en skruetrækker med en passende dyse;
  • en hammer;
  • måske email forlængerledning.

  Når du har valgt de nødvendige værktøjer til at arbejde, skal du fortsætte med installation og mærkning. Vi har brug for en trinladder, så det er nemt at rette stangen over dens højde. Vi står op på stolen. Påfør forsigtigt den vandrette stang på væggen og mål omhyggeligt afstanden mellem tværstangen og loftet. Præcis hvad angår niveau, opretter vi en vandret stang og markerer på toppen af ​​det øverste hul (venstre eller højre, som du foretrækker) for at fastgøre produktet.

  Derefter skal du slukke den vandrette stang og afhente et tungere "våben" - en puncher (eller hammerboremaskine). Vi bor et hul i væggen, hvorefter vi hammer dyvelen. Nu anvender vi den vandrette bjælke på væggen og begynder at stramme den første bolt på dens fastgørelsesdele.

  Bemærk: Da yderligere justering er påkrævet, er den første bolt ikke fuldført!

  Igen tager vi niveauet og begynder at sætte vores vandrette bjælke nøjagtigt i horisonten. Markér de resterende tre fastgørelseshuller på væggen og sænk forsigtigt den vandrette bjælke, så den ligger under mærkerne tilbage. Punch gennem de resterende huller og fastgør dowels på samme måde som vi sikrede den første. Derefter kan du stramme alle boltene sikkert.

  Det er det! Tillykke! Du etablerede uafhængigt en væg vandret bar! Sørg for at teste det for holdbarhed. Hvis du stadig har en reserve med styrke, kan du straks begynde at trække op.

  De mest almindelige ting, der kan påvirke installationen negativt:

  1. Du må ikke måle afstanden mellem loftet og markerede huller til boring med et målebånd. Det sker, men det er yderst sjældent, da bygherrerne bragte niveauet af overlapning (læs: loftet) "til horisonten". Derfor anbefaler vi, at du altid kun bruger niveauet til mærkning for at undgå en mulig fejl under installationen.
  2. Det anbefales at lave foreløbige huller med en boremaskine med mindre diameter, hvorefter det bliver nødvendigt at "gå" langs det med en passende størrelse. Sådan arbejde er nødvendigt for større nøjagtighed;
  3. hvis i væggen, når du borer (borer), skal du ramme rebar, så er der tre måder at løse problemet på:
  • Den nemmeste mulighed er at vælge et nyt sted. Flyt den vandrette bjælke lidt (

   1-4 cm) nødvendigvis diagonalt nedad eller nedad, fordi det ikke er kendt, hvorledes ventilen er placeret (lodret eller vandret), i hvilken du faldt.

  • Du kan også prøve at bore i samme hul i en lille vinkel. Dette kan hjælpe, hvis du er fanget i en tynd anker, eller ikke i centrum af den.
  • Den sværeste og sidste metode: Du kan forsøge at bore armering. For at gøre dette skal du tage en lille boremaskine til metal og gradvist øge diameteren af ​​den anvendte bor, udvide hullet, indtil boret passerer gennem betonen. Dette er en meget tidskrævende procedure, som vil tage meget tid og garanterer ikke et vellykket resultat.

  Følg vores opdateringer på webstedet. I den nye artikel vil vi forsøge at fortælle dig i detaljer, hvordan du kan installere en loftbjælke med dine egne hænder.

  Oversigt over loftstænger med loftmontering

  Daglig motion er nøglen til sundhed og en slank, fit figur. For at holde dig i form er det ikke nødvendigt at gå på gymnastiksalen, træne i parken eller købe dyrt træningsudstyr. Den enkleste og mest økonomiske løsning til regelmæssige træningsprogrammer kan være en loftbjælke, som er helt muligt at installere på et hvilket som helst bekvemt sted i en lejlighed eller et hus.

  Typer af vandrette stænger til hjemmet

  Moderne sportsudstyr butikker har mange modeller af hjem vandrette barer. Valget af denne enhed afhænger af typen af ​​vedhæftning, den tilladte belastning, og også for hvilke øvelser den er beregnet til. Disse produkter fremstilles i fabrikker og opfylder moderne standarder for kvalitet og sikkerhed, så deres pris kan være ret høj.

  Loft vandrette barer til hjemmet har flere sorter:

  • Standard. Designet til pull-ups som smalt og bredt greb.
  • For et bredt greb. Den øgede længde på tværs og ekstra håndtag giver dig mulighed for at udføre øvelser med et bredere greb.
  • Til neutralt greb. Udstyret med en ekstra enhed til denne type greb.
  • Med vægt på pressen. Den mest multifunktionelle model, der kombinerer evnen til at udføre øvelser både på arme og skuldre og på pressen.

  Ud over modeller med loftmontering til brug i huset og lejligheden kan du også overveje følgende muligheder for vandrette stænger:

  • Afstandsdør. Det mest almindelige design, der er installeret i døråbningen.
  • Spacer interstitial. Designet af den vandrette stang ligner døren, men denne model er designet til montering i gangene mellem væggene.
  • Hængslet. De har specielle suspensioner for nem montering på væggen eller sportskomplekserne.

  Hvad ankre til at hænge en vandret stang

  Hvis du installerer en vandret stang i loftet, bør du tage højde for den maksimale pålidelighed af dette design, da belastningen på den bliver ret stor. Den vigtige rolle i dette spilles af kvaliteten af ​​de vandrette stangdele og egenskaberne af det materiale, som det er fremstillet af. Men det vigtigste er pålideligheden af ​​ankre, ved hjælp af hvilken denne struktur er fastgjort til loftet og som tager hele den samlede vægt. Til disse formål anvendes specielle ankre, som kan være mekaniske eller kemiske.

  Mekaniske ankre. De har et simpelt design, der er baseret på en mekanisk ærme. For at installere et sådant anker i et betonloft, er det nødvendigt at bore et hul i hullet svarende til hylsterets diameter og indsætte et anker i det og derefter hamre det ind, indtil det stopper. Ved hjælp af en skruenøgle er det nødvendigt at stramme møtrikken for at løsne ærmet.

  Kemiske ankre. I modsætning til mekaniske analoger sikrer disse ankre fastgørelsessikkerhed, selvom der er hulrum i hullet. Forskellen er, at i stedet for en metalhylster anvendes et specielt klæbemiddel baseret på epoxy eller polymerharpiks. Limen hældes i hullet for 2/3 af dens volumen, hvorefter det er nødvendigt at skrue bolten ind i den og fjerne overskydende limmasse. Ankeret er klar til brug på en dag.

  Montering af den vandrette stang på loftet

  Efter en passende model af baren blev købt, kan du fortsætte til sin installation i loftet. Først skal du finde det mest bekvemme sted at installere i lejligheden. Træningsrummet skal være fri for fremmedlegemer, og loftoverfladen skal være flad. Ingen suspenderede strukturer kan modstå så stor vægt, så installationen skal kun udføres på en betonbase.

  Når du vælger stedet for at installere strukturen, bør du også overveje højden af ​​rummet og afstanden fra den vandrette stang til loftet. Disse parametre skal vælges således, at højden på tværstangen over gulvet er ca. 2,2 meter, og afstanden fra loftet er højst 50 cm. Langtangstens længde skal være mindst 1,5 meter.

  For at installere stangen i loftet er der brug for følgende værktøjer:

  • Puncher;
  • Betonboring;
  • ankre;
  • nødder;
  • Skruenøgle;
  • Hammer.

  Ved hjælp af en perforator med en boremaskine af passende diameter for ankerets diameter, laves huller i loftoverfladen. For at installere den vandrette bar er nok fire huller. Det er nødvendigt at bore så forsigtigt som muligt for ikke at falde i ledninger eller metalbeslag.

  Hvis de findes, er det bedre at bore et nyt hul nogle få inches fra den forrige. Mekaniske eller kemiske ankre med en diameter på mindst 10 mm kan anvendes til fastgørelsesstrukturer.

  Sådan laver du et loft vandret bar med dine egne hænder

  Loft vandret bar, kan du købe allerede klar eller bygge dine egne hænder. Til fremstilling kræver der ikke specialværktøj eller dyre materialer, og installationen på loftet svarer til installationen af ​​det færdige produkt. Pålideligheden af ​​designet af den hjemmelavede vandrette stang er direkte afhængig af materialet på tværstangen. Metalrøret er i stand til at modstå en hel del vægt, og trætværet er kun egnet til relativt små belastninger.

  Den vandrette stang til huset er lavet af følgende materialer:

  • Metal tværstang eller robust træstængel;
  • Stærk reb med en tykkelse på mindst 8 mm
  • Brandkarbiner, 2 stk.
  • Ankerbolte med ringe, 2 stk.

  Barens installationsproces begynder med at lave to huller i loftet under forankringerne. Yderligere bolte twist mod stop, så karbiner indsættes i ringene ved deres base. Derefter føres tau gennem riflerne, som tværstangen er fastgjort til. Til metalrøret fastgøres tovene enten gennem specielt fremstillede huller eller ved hjælp af svejsede hængsler. På en træ tværstang, er tovene fastgjort på specielle riller og desuden spikret.

  I hvilken højde skal man hænge en vandret stang

  Når du installerer den vandrette bjælke, skal du udføre de to betingelser:

  1. Trækstangen skal være i en sådan højde, at du, når du står på tiptoes, næppe når den med fingerspidserne;

  2. Afstanden fra tværstangen til loftet skal være mindst 32 cm.

  Før du køber en vandret stang, skal du sørge for, at tværstangens diameter er i intervallet 27-29 mm. Tilladelige afvigelser fra denne værdi med 1-2 mm i begge retninger.

  For elskere af matematik og komplekse formler:

  Afstanden fra gulvet til tværstangen beregnes ved hjælp af formlen:

  CROSSBAND HEIGHT = SPORTSMAN VÆKST x 1,28

  Det er denne suspensionens højde, der giver nem adgang til tværstangen (nærmet, nået og hængt) og samtidig - uden at hænge uden at stramme benene. Samtidig er det muligt at gå roligt under tværstangen uden at bøje hovedet. Hvis den vandrette bjælke er installeret indendørs, skal den mindst nødvendige lofthøjde være:

  HØJDEVÆRELSEmin = Højde på tværstangen + 32cm

  Små ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad skal man gøre, hvis lofthøjden er mindre end hvad der opnås med ovenstående formel?

  Under alle omstændigheder er den mindste tilladte afstand fra tværstangen til loftet 32 ​​cm (uanset højde, alder og proportioner af atletens krop, undtagen undtagelsen beskrevet i stk. 3).

  Hvis denne afstand bliver mindre, så med særligt energiske klatrer, kan inertiets kraft føre til kontakt af hovedet med loftet, som demoraliserer atleten og er ubehageligt i sig selv.

  Derfor, hvis lofterne i rummet er for lave, er tværstangen simpelthen fastgjort i en afstand af 32 centimeter fra loftet, og højden fra gulvet er, hvad det vil vise sig. På samme tid er hængens stilling kun mulig med benene gemt i knæene. Selvfølgelig er denne mulighed ikke særlig praktisk, så det er tilrådeligt at undgå det.

  2. Hvad hvis jeg vil trække op højere og højere?

  Nogle gange, som et forberedelse til øvelsen "exit by force", udfører atleter ikke-standard trækker sig op, når hagen stiger signifikant over tværstangen.

  I så fald skal afstanden mellem loftet og tværstangen forhøjes tilsvarende, således at afstanden mellem toppen af ​​hovedet og loftet på højeste punkt er mindst 2 cm.

  3. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har et hydrocephalisk hoved (hej til Medvedev)?

  Bare rolig! Det er kun nødvendigt at øge afstanden fra tværstangen til loftet forholdsmæssigt for at eliminere muligheden for at beskadige loftdækket og undgå senere dårlige reparationer.

  Vigtige krav til fastgørelsesanordninger:

  For at sikre fuldstændig sikkerhed, når du udfører øvelser på tværs, er det nødvendigt at rette stangen til støttefladerne (væg, loft, gulv) med maksimal pålidelighed.

  Så de vigtigste krav:

  1. Den bund, som den vandrette stang skal fastgøres på, skal være stabil og holdbar. Loftstangen er fastgjort til enten en armeret betonplade eller til en understøtende træbjælke (afhængigt af bygningsstrukturen). Væggen vandret stang er fastgjort i en mur af beton, logs, solid mursten. Montering af en vandret stang på en væg fra skumbeton, gipsblokke, "helvedesild", plader af gipsplader, gipsfiberplade, krydsfiner og andre skrøbelige materialer er ikke tilladt.
  2. Til fastgørelse i en mursten eller betonvæg er det nødvendigt at anbringe et anker ved installation fra 80 mm i længden beregnet for et hul med en diameter på 10-12 mm. Kraften ved at trække et sådant anker ud af væggen afhænger af mængden af ​​dens indtrængning i væggen og selve væggenes styrke og overstiger ofte 1500 kg · s Denne fiksering kan modstå belastninger, som overstiger barens strukturelle styrke. Plastskruer til mursten eller betonvægge anvendes ikke. Til fastgørelse til træ er det nødvendigt at bruge skruer på mindst 8 mm med et nøglefærdigt hoved:
  3. Trækstangen skal installeres helt vandret. For at styre brug bygningsniveauet. En skrå tværstang vil medføre en ujævn fordeling af belastningen mellem højre og venstre side af kroppen.

  Valget af fastgørelseselementer til vægstænger + vandret stang + br

  God dag til forumdeltagerne!
  Generelt havde jeg følgende situation.
  På grund af at min søn vokser og selv for sig selv og hans kone, købte jeg en svensk mur med en vandret bar og barer. (billede 1)
  Da alt var planlagt og engageret dagligt, begyndte jeg at kigge efter et sikkert bjerg til murstængerne.
  Først ønskede jeg at montere det på et kemisk anker, men sælgeren forsikrede mig om, at dykeren ville være i stand til at modstå denne belastning, da væggen var på gulvet, gik jeg ind til sælgeren.
  Duppel valgte 10x100 (på prislappen i butikken blev der skrevet en doupelfront). (billede 2)
  Jeg har en mursten (ifølge en slægtning), huset er 11 år, der er ikke mere information.
  Han borede hullerne med en perforator i boremodus (uden slag) først borede hullerne med en boremaskine med en diameter på 6, 8 og 10.
  Da jeg borede hullerne på højre side, blev alle dele af væggen boret med konstant indsats, men på venstre side blev sektionerne også boret med indsats, men efter 3-4 cm var der en dukkert på 1 cm (ca.), så igen 3-4 cm med indsats og en anden dip Jeg kan ikke huske, om alle hullerne blev boret på venstre side, men 2 var præcise.
  Derefter kørte jeg dykkerne og begyndte at stramme skruerne, begyndte at stramme fra bunden, trykke på den svenske væg, da jeg nåede til de øvre fastgørelser, så jeg, at den øverste venstre lukning afviger lidt fra væggen, men øverst til højre går stærkere, jeg spænder fastgøreren til venstre og strammer derefter fastgøreren til venstre er alle fester stramt mod væggen.
  Jeg hang en vandret stang, jeg prøvede alt på en parallel bar, jeg hoppede på en vandret stang mv. Alt sidder perfekt, ikke et snev af bevægelse.
  Men jeg har bemærket, at den øverste højre beslag jeg sidder, sidder lidt skævt og om morgenen besluttede jeg DUBINA at skrue skruerne og forsøge at klappe fast lukningen (en lukning har 2 huller til fastgørelsesanordninger) i håb om, at lukningen vil stå jævnt op.
  Og det var min største fejltagelse. Jeg begyndte at skrue skruen med en ratchet og efter 2-3 klik slog min skrue. (i billede 1, pilen markerede stedet for nedbrydning af skruen)
  Skruen brød ikke i spidsen med væggen, men omkring 4 cm inde, jeg havde ikke stødt på det, så på internettet, hvad jeg skulle gøre med det, fandt et sådant værktøj som et ekstraktionsapparat, gik til butikken, købte det og begyndte at bore en borekrone. 3 i en shurum begyndte jeg at bore skruen i ekstraktoren, ekstraktoren gik først med anstrengelse, og så rensede han simpelthen alle sine tråde og han havde intet at støde på skruen, så tog jeg størrelsen af ​​ekstraktoren endnu mere og begyndte at prøve dem, til sidst forkælede jeg 4 stykker. extractor og kunne ikke gøre noget.
  Derefter blev jeg som en sand halerika besøgt af en anden dårlig ide, og jeg begyndte at prøve at bore denne skrue ud med de øvelser, jeg havde fået til rådighed.
  Som følge heraf irriterede jeg denne skrue og udvide lidt hullet, og dybden af ​​denne skrue blev endnu større (siden jeg havde børstet det lidt).
  Da jeg forsøgte at bore en brudt skrue, tog jeg boret til venstre og på den måde havde jeg et nyt hul og i en fortvivlelse tog jeg en ny dowel og skåret den til den ønskede længde (ca. 6-7cm) og skær også skruen med en mølle, så den kunne komme ind i forkortet dyupel.
  Bottom line:
  1) Min øvre højre beslag hænger også ikke lige præcis (det er ligegyldigt alligevel).
  2) Et brudt stykke skrue ca. 8 cm er placeret dybt i væggen.
  3) Jeg var nødt til at bore fra hovedhullet, kanalen til siden, for i det mindste på en eller anden måde at rette op på bjerget. (Generelt vil den øverste højre montering, der tegner sig for den maksimale belastning, blive det svageste led i vægmonteringen)
  Nu står væggen imod mig, når jeg studerer uden ekstra vægt, har jeg ikke engang et vink af bindingerne, men det gjorde jeg kun en gang i opvarmningstilstand, så at sige for at teste vægstyrken

  Min vægt er 90 kg. + vægtvægt + dynamik, og dette er ikke en lille belastning i alt, jeg vil drive væggen dagligt og omhyggeligt, jeg vil også hænge TRX-ophængningssystemet (billeder 3, 4, 5, 6) der er også en betydelig belastning i en vinkel.
  Jeg vil også arbejde med gummisløkker. (foto 7, 8)
  Generelt vil jeg bruge til det maksimale, og i fremtiden øges arsenalen af ​​øvelser.
  Ifølge min familie er væggen mursten, bredden på dette område er ca. 50-60 cm. Væggen går til balkonen, hvis balkonen ikke var klædt med klapbræt, ville jeg straks bore gennem huller og klare det hele på stifter, men der er meget arbejde der, og jeg havde meget lidt tid.
  Kammerater, jeg spørger dig om, hvordan kan jeg mere sikkert reparere min væg? og hvordan kan jeg fjerne resten af ​​skruen fra væggen uden konsekvenser?
  Jeg vil gerne rette en gang for alle, så det er sikkert at engagere hele familien.
  Jeg vil gerne byde nogen kommentarer!

  Anker til den vandrette stang

  Hilsner! Ved glædelig tilfældighed blev han ejer af en lignende vandret stang:

  Ved de vandrette stænger er altid inkluderet her er kroge, fastgørelsesdele:

  Med disse kroge og lige hænder skal resultatet se sådan ud.

  Desværre havde jeg ikke disse kroge. Jeg forsøgte at prøve på g-formede ankre, men rørdiameteren er større end ankerbøjlens højde (g-formet), det er muligt at hoppe fra ankeret med den vandrette bar og gå til hospitalet.

  Jeg ledte efter løsninger på internettet, nogle fyre kogte og bøjede disse kroge ud af et metalstykke, men jeg tror, ​​at der stadig er en alternativ fixtur, som jeg har brug for.

  Installation af den vandrette stang

  Installation af den vandrette stang
  fra 800 rubler!

  Føreren kommer indenfor
  1 time eller praktisk tid!

  og få 10% rabat
  til efterfølgende arbejde!

  Den vandrette stang er et sportsudstyr i form af en tværstang på stativer til øvelse af styrkeøvelser. Installation af den vandrette stang i lejligheden skal udføres af eksperter, da fejl ved vurderingen af ​​vægens tilstand eller valg af fastgørelsesmetode kan medføre skade under træning på projektilet.

  Domashny Masters firmaet etablerer alle typer vandrette stænger: væg, loft, naddverny, svejset, glidende. Virksomhedens medarbejdere er udstyret med specialværktøjer, moderne udstyr og forbrugsvarer af høj kvalitet. Vi har information om tilstanden af ​​væggene i lejlighederne i den gamle boligmasse og kender egenskaberne ved de materialer, hvorfra moderne lejligheder bliver bygget. Under hensyntagen til væggenes funktioner sikrer sikkerheden, pålideligheden og holdbarheden af ​​installationen af ​​en bar af enhver type.

  Montering af vandret stang på væggen

  Ved installationen af ​​stangen på væggen tager virksomhedens medarbejdere hensyn til de grundlæggende krav til installationen af ​​dette projektil i forhold til vægge, loft og andre objekter i rummet:

  • afstand fra tværstang til loft - ikke mindre end 32 cm
  • længdehøjde højde - højde x 1,28;
  • Standard øvelser bør ikke forstyrre vægge, døre eller møbler.

  Ved bedømmelsen af ​​væggen, som den vandrette bjælke vil blive fastgjort til, overvejer mestrene:

  • type væg (bærer er en væg eller partition);
  • vægtykkelse;
  • Tilstedeværelsen af ​​elektriske ledninger i væggen.

  Medarbejdere i virksomheden installerer kun vandrette stænger på de bærende vægge med en tykkelse, der er meget større end længden af ​​ankeret eller ankeret, uden skjulte elektriske ledninger. Dette sikrer en pålidelig fastgørelse af den vandrette stang uden trussel om at bryde væggen og atletens sikkerhed - beskyttelse mod mekanisk skade eller elektrisk stød.

  Sådan hænger du en vandret stang på væggen

  For at hænge den vandrette stang på væggen bruger virksomhedens ledere særlige fastgørelseselementer med øget pålidelighed: ankre til gennem installation med en længde på 80 mm og en diameter på 10-12 mm. Den vandrette bjælke fastgøres kun på en mursten eller betonvæg. Vægge af mindre holdbare materialer og mindre pålidelig fastgørelse tåler ikke regelmæssig intens belastning.

  Medarbejderne i virksomheden sikrer perfekt vandret positionering af tværstangen, som sikrer en jævn fordeling af belastninger, når du udfører styrketræning.

  Når du installerer stangen på væggen, udfører medarbejderne følgende operationer:

  • bestemme højden på den vandrette stang
  • markér fastgørelsespunkter på væggen (ved hjælp af et niveau);
  • installere dowels;
  • Opret en vandret stang ved hjælp af ankre eller selvskærende skruer.

  Priser for installation af vandret bar

  Omkostningerne ved at installere en vandret stang er fra 800 rubler pr. Enhed. Den endelige pris påvirkes af barens designfunktioner og kompleksiteten af ​​arbejdet.

  Virksomheden "Home masters" i Moskva vil sikre en sikker og pålidelig installation af den vandrette bar i lejligheden. For at anmode om en vandret barinstallation, ring +7 (499) 394-66-58. Vi garanterer et højt serviceniveau og rimelige priser for hele rækken af ​​tjenester.