Sådan fastgøres ankerbolten: Et pålideligt "anker" til enhver applikation

Fastgørelseselementer har indtrådt vores liv så fast, at vi ikke længere mærker deres tilstedeværelse. Men de omgiver os overalt, og hvis vi lige nu forestiller os, at de alle forsvandt straks og samtidigt, ville det være den mest forfærdelige katastrofe i historien. Uden de mest almindelige negle, skruer, bolte og møtrikker ville fremskridt inden for videnskab og teknologi være umuligt. Men ikke kun industri og produktion har brug for disse uundværlige hjælpere.

Det er nok bare at kigge rundt, huske hvor mange opgaver vi skal løse i hverdagen, for at arrangere vores liv, hvilke problemer der opstår, når du skal hænge en lysekrone eller et billede i huset, lave køkkenskabe eller en parabolantenn på balkonen på væggen, monter et hængende håndvask på badeværelset eller et stort spejl i gangen... Alle er forbundet med behovet for at montere forskellige elementer på elementer af bygningskonstruktioner: vægge, søjler, lofter mv. Normalt er der i et træhus store problemer med disse opstår ikke, men hvad hvis det er mursten eller beton?

Fastgørelsesanordning - anker

Imidlertid blev det ikke for længe siden brugt til at løse disse og mange andre problemer med træhakket, der blev drevet i forborede huller. Denne metode havde mange ulemper: træet til sidst i et tørt rum er reduceret i størrelse, og korken begynder at dingle eller endda helt falder ud; i fugtige forhold, tværtimod svulmer det op, hvilket fører til revnedannelse af hullet og som følge heraf også en stikket falder ud.

For at slippe af med disse problemer blev plastikdunkler opfundet. De har mange fordele: de ændres ikke i størrelse, er ensartede, billige, pålidelige. Men der er også ulemper: de tåler ikke store og massive belastninger. Fra strukturens store vægt deformeres plastik over tid og ophører med at blive pålideligt fastholdt i hullet. Derudover har hullerne i væggene af høj kvalitet monolitisk beton en glat indre overflade, hvilket øger sandsynligheden for, at dowels glider ud af dem.

Til disse formål - sikring af fastgørelseselementer i mursten og betonvægge under store belastninger og ankerbolte blev opfundet.

Ifølge fremgangsmåden er sådanne produkter opdelt i to hovedtyper:

 1. Kemiske ankre. En kapsel med en speciel lim indsættes i hullet, som knuses, når fastgøreren er installeret, som holdes sikkert, efter at limen er polymeriseret. Ulempen ved denne metode er behovet for at vente på, at limen hærder. Fordel - muligheden for at bruge ikke kun i monolitiske strukturer af vægge, men også i hul.
 2. Mekanisk. De er baseret på princippet om kile eller kolletudvidelse af en speciel metalhylster, der bæres på en bolt eller gevindstang, ved hjælp af en afstandsmuffe, når den skrues langs en tråd.

Til gengæld er metalankre også opdelt i flere typer:

 • V. Når ankeret køres ind i hullet, udvider en kile ved indersiden af ​​bøsningen sine kanter. I nogle eksempler udføres kilen ved hjælp af et særskilt stang-skæg, som derefter trækkes ud af hullet, og en gevindskruet stud er vredet på sin plads. Denne type anker kræver normalt nøjagtig adhæsion af hulmål.
 • Score. I sådanne strukturer er der ikke engang behov for en kil. De bruger en speciel form for kanter lavet af bløde metal ærmer. Ved hammering i hullet med en hammer deformeres disse kanter, hviler mod bunden og holder selve muffen fast i den. Dette er den enkleste type enhed, men det kræver præcis boring af hullet i både dybde og diameter. Typisk anvendes sådanne ankre til vægge af monolitisk beton eller natursten.
 • Razhimnoy, eller "sommerfugl." Betegner gennemgående type og kan bruges til tynde og lige arkmaterialer. Muffen har en slids i længden, der ikke når kanterne. Ved drejning deformeres den i midterparten og åbner til siderne med kronblad fra bagsiden.
 • Spacer - den mest almindelige type enhed. Det kræver ikke streng overholdelse af tolerancer i huldybden, men kun i diameter. Det bruger hylsterprincippet om udvidelse af ærmet i den bageste del, når den koniske hylse snoet sig ind i den. Den anvendes kun til beton eller corpulent mursten.

Til fremstilling af ankerfastgørelser anvendes sædvanligvis rustfrit stål af høj kvalitet med en yderligere anti-korrosionsbelægning. Som regel udføres den under metrisk tråd fra M6 til M30. For ankerleddene er der standarder for pålideligheden af ​​forbindelsen til trækkraft og forskydning. De afhænger af væggens materiale og dybden af ​​installationen.

Og denne artikel fortæller om kork vægbeklædning.

Sådan installeres ankerbolt?

For eksempel overvej hvordan man monterer ankeret på ekspansionsstrukturen i en betonvæg.

 1. Ofte betonvægge er dækket af gips. For pålidelig fastgørelse skal ankerbolten være i et betonglag på en bestemt dybde, normalt ikke mindre end 50 mm. Derfor skal du bestemme tykkelsen af ​​gipset, inden du fortsætter med at fastgøre ankeret, og vælg den passende længde på ankerhylsteret.
 2. Diameteren af ​​hullet til ekspansionsankeren skal være ret præcis, så muffen kommer ind i væggen med ringe indsats. Hullets vinkelrethed skal også overholdes. Dypens dybde skal være lidt større end længden af ​​ærmet.
 3. Markeringen af ​​hullerne skal udføres så præcist som muligt. Efter installation og fastgørelse af ankeret er det umuligt at trække det ud.
 4. Efter boringen skal hullet rengøres grundigt af støv og betonkrummer. Dette kan gøres med en børste, støvsuger, en dåse af trykluft eller simpelthen blæser med en gummipære og et halm.
 5. Ankeret er hamret ind i det forberedte hul med lyse hammer slag. Hvis han ikke kommer i besvær, bør borren repareres med en lille wiggle.
 6. Når møtrikken på den ydre ende af stiften eller bolthovedet har nået vægoverfladen, kan du begynde at stramme den med en skruenøgle. Efter en eller to omdrejninger øges kraften markant. Dette tyder på, at den koniske bøsning kommer ind i ærmet. Hvis den maksimale vridningskraft er angivet for dette anker, er det bedst at anvende en momentnøgle.

Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at dreje "hele vejen" for at undgå ødelæggelsen af ​​vægmaterialet. Dette gælder især lys, porøs eller skumbeton samt mursten.

 • Det sker ofte, at møtrikken eller bolthovedet begynder at gå dybt ind i gipslaget ved stramning. Hvis det er en møtrik på gevindstangen, kan du fortsætte med at stramme, indtil den dykker helt ind i væggen, og monter mounten med en anden møtrik på toppen. Bolten skal skrues af og en vaskemaskine med større diameter skal vælges.
 • Denne video viser eksempler på montering af ankerbolte (hvordan man fastgør ankre af forskellige slags).


  Der er også mere eksotiske designs af ankerfastgørelser, for eksempel ramme, der er klemt samtidigt fra to ender, eller med et afrivningshoved til beskyttelse mod beskyttelse mod vand.

  Og en artikel om de tekniske egenskaber ved ankerbolte.

  Sådan fastgøres ankerbolte - video og detaljerede installationsanvisninger

  Ankerbolte skal installeres efter en bestemt teknologi. Dets valg afhænger af ankerets design og formål, placeringen af ​​dens installation samt materialet og strukturen af ​​den bund, hvori den er fastgjort.

  1 Ankringsprincippet - hvordan håndterer de belastningerne?

  Ankerbolte fungere som fastgørelsesanordninger og holdes i bunden, hvor de er installeret, på grund af to kræfter, der opstår efter indlæsning.

  Stoppets kraft opstår i tilfælde af en belastning eller dens komponent, rettet vinkelret på ankerets længdeakse og har tendens til at bøje, rive eller bryde den. I dette tilfælde kompenseres den kraft, der udøves på fastgørelsesorganerne, af materialernes indre modstand: selve bolten - til brud; grunde - til ødelæggelse på grund af den belastningsspænding, der overføres fra ankeret til den.

  Friktionskraften forekommer i tilfælde af en belastning eller dens komponent, rettet langs ankeraksen og har tendens til at trække og trække den ud af bunden, hvori den er fastgjort. I dette tilfælde kompenserer bolten for den kraft der udøves på den og holdes i stedet for fiksering på grund af friktion af dets elementer mod basismaterialet.

  Disse kræfter opstår oftest samtidigt, men nogle gange særskilt. Jo mere desto dybere er boltens montering (eller det er længere), og dets design er bedre tilpasset såvel som fundamentets struktur og materiale til denne slags modstandsdygtighed over for lasten. Derfor afhænger den tilladte maksimale værdi af sidstnævnte også af disse parametre og faktorer.

  2 Installation i fundamentet - omkring de første ankerbolte

  En af de første ankerbolte var kun beregnet til installation i fundamentet. I øjeblikket fremstilles de i 6 typer med en længde på op til 5 m og en diameter på op til 140 mm. Monter disse fundamentbolte som denne:

  • anker med en bøjet stift - fastgør den monterede bundramme, inden den hældes med beton;
  • med ankerplade - også indstillet til fremstilling af basen eller nedsænket i den umiddelbart efter afslutning af hældningen af ​​opløsningen;
  • komposit - den nederste stift med koblingen på den er nedsænket i fundamentets beton under dens hældning, og den øvre stang er snoet i koblingen, når bunden er helt hærdet;
  • aftagelig monteret tilsvarende sammensat - fordyb deres forankringsforstærkning i flydende beton og efter hærdning af den sidst indstillede pin med låsemøtrikker;
  • lige linjer - installeres i huller boret i et hærdet fundament, og de resterende rester efter installationen er fyldt med en klæbemiddelsammensætning eller mørtel;
  • koniske - de er også indsat i de forberedte huller i den færdige bund, men de er fastgjort med en ekspansionsbøjle i enden.

  Hovedformålet med ankre til fundamentet: Fastgørelse af bygningskonstruktioner eller pålæsning af belastningerne fra dem under driften af ​​konstruktionen.

  3 Fastgørelse af moderne almindelige ankre

  For øjeblikket producerer også generelle formål ankre. De kan monteres på næsten alle færdige baser. Disse bolte er oftest installeret i væg eller loft.

  Alle ankre af almindelig brug er opdelt i 2 hovedtyper: mekanisk og kemisk. Den første er monteret mekanisk. Det andet skyldes et specielt klæbemiddel, der føres ind i monteringshullet til bolten. Denne kemiske sammensætning fylder rummet mellem ankeret og basen, såvel som alle hulrumene støder op til fastgøreren, hvis der er nogen. Så sætter limen og sikrer en sikker fastgørelse af bolten med en jævn belastningsfordeling selv i det porøse og hule materiale.

  Mekaniske ankre i overensstemmelse med fastgørelsesmetoden er opdelt i typer:

  • hamrede;
  • V;
  • udvidelsen;
  • spacer.

  Inden montering af ankre skal du vælge den rigtige type og størrelse. Dette gøres på basis af tilstanden og styrken af ​​basen på placeringen af ​​armaturet, såvel som arten og størrelsen af ​​den belastning, som sidstnævnte skal modstå. Hvis der er materiale på overfladen af ​​bunden (gips eller lignende), der ikke kan holde ankeret, så tag en bolt længere end den beregnede længde. Størrelsen af ​​fastgørelseselementer bør øges med tykkelsen af ​​det svage lag.

  Installation af ankre i væggen, loftet og så videre begynder med nøjagtig mærkning - denne type fastgørelsesanordning efter installation og fixering uden at ødelægge basismaterialet kan ikke fjernes. Så, som vist i videoen, vinkelret på overfladen af ​​basen, borer vi et hul.

  Dens diameter skal svare nøjagtigt, og dybden må ikke være mindre end den, der specificeres af boltfabrikanten.

  Det færdige hul skal rengøres grundigt af krummer og støv fra basismaterialet med en børste, støvsuger eller lufttryk. Anbring derefter ankeret.

  Kemisk - Forfyldning af hullet for 2/3 af klæbemidlet. Udløs bolten som vist i videoen til den ønskede dybde og midten. Vi lægger ikke den ankertid, der er angivet i vejledningen, op for at lade limen hærde.

  Sæt ærmeren på den mekaniske hammer-in uden en bolt til hullet og hammer ind i den. I dette tilfælde deformeres kanten af ​​foringen, der er lavet af blødt metal, og holdes under belastning i hullet. Derefter, når vi passerer gennem den faste del, strammer vi bolten.

  Alle andre mekaniske indsættes i hulholdene, uden at skruerne fjernes eller fjernes. Hvis delen er straks fastgjort, skal du sætte ankeret gennem det. Tryk let på hammeren for at fastgøre fastgørelsesmidlet til vaskemaskinen, bolthovedet, skruen eller kilekroppen. Derefter skrues en møtrik, en bolt eller en skrue ind i ekspansions- og ekspansionsankerne. Hvis ankerbolten med en ring eller en krog, kan du stramme den for dem. I dette tilfælde åbner udvidelses- eller ekspansionsmekanismen og fastgør fastgørelserne sikkert i hullet. Ved kileanker hammer vi i sidekanten eller midtkilen. De vil aktivere propping mekanismen.

  Måder at fastsætte loftet vandret bar i lejligheden

  Loftet bar er en enhed til sport, som er tilgængelig for næsten alle. Denne simulator kan købes hos en specialbutik eller gøre dig selv. Enheden giver dig mulighed for at udføre daglige øvelser for at holde din krop i form derhjemme.

  Varianter af vandrette barer til hjemmet

  I øjeblikket er der mange sorter af loftet barer. Takket være en bred vifte kan alle selv vælge den ideelle simulator. Den vandrette bjælke kan være:

  1. Vægmonteret. Dette design er faste ankerbolte på væggen. Ved valg af en sådan simulator tages der ikke blot hensyn til den tilladte belastning, men også til skulderlængden og afstanden fra vægoverfladen til tværstangen.
  2. Afstandsstykke. En sådan vandret stang er etableret i døråbninger. Installation af en sådan simulator medfører ikke nogen problemer. Men efter demontering af strukturen i dørkamrene er der huller.
  3. Afstand mellem væggene. Simulatoren af ​​denne type er installeret i smalle gange. Forankringsbolte bruges til fastsættelse.
  4. Hængslet. Simulatoren er fastgjort til vægstænger eller andet sportsudstyr.

  Hvis svage vægge

  Hvis huset har svage vægge, kan du installere en loftbjælke.

  Beton- eller gipsskillevægge er ikke i stand til at modstå tunge belastninger under intensive erhverv. Som et resultat kan sådanne vægge simpelthen knække. Loftet vandret bar er ikke kun egnet til dem, der har et loft eller en struktur lavet af gipsvæg.

  Hvad skal du installere

  Loft vandrette barer til hjemmet - dette er den perfekte løsning til dem, der har tynde vægge. Hvad kræves for at installere strukturen? Liste over værktøjer og hardware:

  1. Borren med den tilsvarende diameter.
  2. Puncher.
  3. Ankerbolte med en diameter på 10 til 12 mm.
  4. Møtrik og skruenøgle.
  5. Hammer.

  Om nødvendigt kan strukturen installeres uafhængigt. Det skal bemærkes, at denne proces kræver visse færdigheder og nøjagtighed. Det er nødvendigt at etablere en vandret stangvæg og et loft korrekt.

  Installationsproces

  Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme placeringsstedet for bygningen.

  Det skal være praktisk at øve. Det er ikke nødvendigt at placere en vandret bar nær interiøret. Med intensive studier kan du bryde noget.

  Hang simulatoren skal være i en højde på ikke mere end 2,2 meter fra gulvet. Fra overfladen af ​​loftet struktur bør placeres i en afstand på 35 til 40 centimeter. Længden af ​​tværstangen skal være en og en halv meter.

  Til at begynde med bør der laves huller i loftet ved hjælp af en perforator.

  Det er værd at overveje at der er hulrum i betonggulvene såvel som forstærkningselementer. Det er bedre ikke at falde ind i dem. Hvis dette sker, er det værd at bore et nyt hul.

  For at reparere simulatoren kræves 4 ankerhardware. Sådanne fastgørelsesanordninger er konstrueret til montering af strukturer på overfladen af ​​sten, mursten og beton. Ankerbolte kan modstå ganske store belastninger.

  Kemisk ankre anvendelse

  Det forbliver ved hjælp af hardware og nødder bør fastsættes loft vandret bar. Om ønsket kan simulatoren sikres med kemiske ankre.

  For at gøre dette skal de færdige huller fyldes til to tredjedele af den specielle sammensætning. I dette tilfælde er det værd at bruge en polymerharpiks eller epoxylim. Efter en dag, når sammensætningen hærder, kan du rette loftbjælken med møtrikker.

  Anvendelse af mekaniske ankerbolte

  Hvis strukturen er fastgjort ved hjælp af mekanisk anker hardware, er det ikke nødvendigt at bruge en speciel klæbemiddelsammensætning. Fastgørelsesprincippet for sådanne bolte er helt anderledes end det for kemiske. Pålidelig fiksering opnås på grund af kæden af ​​hardware inde i hylsteret på navet.

  For at installere strukturen skal du bore huller på den ønskede diameter og derefter rense dem.

  Gennem den del der er installeret på loftet, skal du skubbe ankerbolten. Det er nødvendigt at hamre i en hardware, indtil møtrikken i sin ende hviler mod den faste del af den vandrette stang. I dette tilfælde skal du være forsigtig.

  Ankerets anden ende, der rammer en beton eller mursten, vil kile. Takket være dette er simulatoren sikkert fastgjort. På denne måde kan du rette loftloftet forstærket.

  Hjem / Komponenter og tilbehør / Design / Loft bar - hvordan man vedhæfter det og kan det laves af dig selv?

  Den vandrette bjælke er den enkleste måde at holde din krop i anstændig form.

  Du kan installere det på mange steder i lejligheden. Ofte placeres den i døråbningerne, men denne placering vil ikke tillade brugen af ​​den vandrette bjælke til fulde - der er ikke nok ledig plads i højden. Det bedste sted hvor du kan placere loftet bar vil være en væg eller loft overflade.

  Typer af vandrette stænger

  Denne simulator kan variere ikke kun i stedet for vedhæftet fil. Der er flere typer af simulatoren, som hver især har sine egne egenskaber:

  • Standard. Velegnet til at stramme både bredt og smalt greb
  • For et bredt greb. Denne enhed er egnet til mere seriøs træning, da den har ekstra håndtag på siderne, der øger grebens bredde
  • Den mest multifunktionelle type - med vægt på tryk og parallelle stænger. Velegnet til seriøs træning
  • Vandret bar med afstandsstykke. Normalt denne type installation enten mellem væggene, sikring af projektilet med ankerbolte, eller - i døråbningen
  • Hængslet. Denne type vandret stang er hængt med specielle armaturer på vægstængerne og kan fjernes om nødvendigt.

  Alle disse typer af simulatorer fremstilles i fabriksforhold og opfylder alle standarder, der er vedtaget i sportsverdenen. Men hvis projektilet er nødvendigt ikke til professionel træning, men blot at trække et par gange om dagen? Er det virkelig nødvendigt for dette at lægge flere tusind rubler ud for et par stykker af jern, der vil blive boltet til loftet?

  Afgangen er som altid. Du kan ikke købe det færdige produkt, og lave en loftsstang med egne hænder. Med hensyn til funktionalitet vil en sådan vandret stang være lidt ringere end fabrikken, men dens hovedfunktion er evnen til at trække op, den vil udføre.

  Et sådant sportsudstyr fremstillet af skrotmaterialer er ikke egnet til intensiv og seriøs træning. Det er nødvendigt at holde kroppen i god form og ikke mere.

  Hvad er nødvendigt for selvproduktion

  Selvfremstillet loft vandret bar, selvfølgelig, er kun egnet til brug derhjemme. I fitnesscentrene og andre steder, hvor du kan træne, bør en sådan enhed ikke installeres.

  For at gøre det har du brug for meget få værktøjer og materialer:

  • Rørmetal eller træstængel, som tjener som tværstang. Hvis der vælges en træmulighed, er det nødvendigt at sikre sig, at det vil klare de forventede belastninger.
  • Et par ankerbolte med hængsler eller ringe - til fastgørelse til loftet
  • Flere brand rifler
  • Snorer til ophængning med en diameter på ca. 8 millimeter
  • boremaskine
  • Markør eller blyant til mærkning
  • Målebånd

  De nævnte materialer og værktøjer vil være nok til at opbygge en simpel taksimulator. Der vil ikke være væsentlige materielle omkostninger, og ingen særlige færdigheder vil være nødvendige for at samle en sådan enhed.

  Naturligvis skal du forstå, at for betydelige belastninger at bruge sådanne enheder næppe giver mening - de kan let brydes.

  I dette tilfælde er det bedre at bestille fremstillingen af ​​simulatorsvejseren. Det vil være lidt dyrere, men prisen vil stadig være mindre end butiksprisen. Styrken af ​​de svejsede vandrette stænger vil blive meget stærkere.

  making

  Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme, hvordan røret eller træstangen skal løses. Metal er fastgjort på en måde, og trædele kan fastgøres på en anden måde.

  Hvis du bruger træ, skal belastningen på en sådan vandret stang være lille. For at forhindre at tauet glider fra tværstangen under brug af projektilet, er det nødvendigt at lave udsparinger langs sine kanter, der ikke tillader, at tovet glider af.

  I tilfælde af et metalrør kan du passere tovet gennem det. Det kan gøres forskelligt - bor huller ved dets kanter, hvor rebet bliver gevind og fastgjort udenfor.

  Kæder kan også bruges som et hængende element. I dette tilfælde kan du kun bruge en jernstang. Træ kan bryde, hvis det er boret for at reparere kæden.

  Kæder, som et reb, kan simpelthen trådes gennem et rør, eller man kan bore huller i de borede huller, indsætte bolte gennem kædelens yderste led. Derefter fastgøres to møtrikker på boltene - en vil fastgøre kæden, og den anden gør det ikke muligt at slappe af, idet rollen som en låsemøtrik udføres.

  Til loftet på projektilet er ophængt med ankerbolte.

  De bliver nødt til at forberede huller. Her er en nyttig puncher. Men for det første er det nødvendigt at markere loftet.

  Der skal bemærkes to punkter, hvor ankre vil blive skruet ind. Til dem, ved hjælp af brandkarbiner, er enten et reb eller en kæde fastgjort, hvortil en vandret stang fastgøres.

  Den enkleste loft vandrette stang kan nemt laves med hånden. Praktisk taget kræves der ingen alvorlige værktøjer, og materialerne vil være væk lidt. Designet viser sig at være ret pålideligt, hvis et metalrør anvendes som tværstang.

  Træbjælker modstår mindre belastning, men, og for at gøre en sådan detalje, meget lettere. Under alle omstændigheder vil selvproduktion hjælpe med at spare mange penge.

  Stræklofter »Komponenter og tilbehør

  Vandret bar på loftet

  For at bevare deres fysiske form, kører mange borgere i parkområder og trækker op på en vandret stang. Nå, hvis vejret er klart og varmt.

  Hvad skal man gøre, hvis det regner, men man vil ikke gå glip af øvelsen Kun én vej ud - at installere et sportsapparat i din egen lejlighed. Vi taler om loftet vandret bar, sorter, som i dag præsenteres i et stort sortiment.

  Denne vandrette stang er fastgjort til loftet, men ikke til nogen. For eksempel vil den suspenderede struktur ikke stå lige under barnets vægt, så denne mulighed er ikke længere mulig.

  For at kunne bruge baren sikkert, har du brug for et solidt solidt loft. Nå, hvis det er en betonplade eller træbjælker. Generelt, noget pålideligt og holdbart.

  Processen til fastsættelse af den vandrette stang

  Hvordan laver man den vandrette stang til loftet? Først bestemme fastgørelsesstedet. Det skal være behageligt, gratis og ryddeligt.

  Advarsel! Min. Afstanden fra gulvet til håndtaget på den vandrette stang skal være 220 centimeter. Og fra håndtaget til loftet - 35-40 centimeter. Kuglens længde skal ikke være mindre end en og en halv meter.

  Fastgørelsen til den vandrette stang er som regel en metal dowel eller anker, da dette er en af ​​de mest pålidelige fastgørelsesdele. Og da de bliver nødt til at blive indsat i et hul boret på loftoverfladen, skal de installeres:

 • Puncher.
 • Hammer.
 • Skruenøgle.
 • Sørg for, at borekronen ikke falder på metalforstærkning eller i gulvpladens hul. Bare vide, hvor alt er, du kan ikke, så vi går ved "spydet".

  Hvis du falder i tomrummet, skal du genborre hullet. Hvor præcist at bore? For at gøre dette skal du installere den vandrette stang til loftet på stedet og med en blyant eller en markør gennem monteringshullerne sætte punkter, som derefter bores.

  For at hænge baren sikkert, er det nok at fixe på fire ankre. Derfor bores fire huller normalt.

  Tip! For at installere stangen i loftet skal du have et anker med en diameter på 10 eller 12 mm. Dette er en tilstrækkelig tykkelse, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af ​​fastgørelsen.

  Hvad er forskellen mellem kemiske og mekaniske ankre?

  Nogle producenter tilbyder såkaldte kemiske ankre som en pålidelig vedhæftning. Vær ikke bange for dette navn. Bare for at installere dem i loftet brug en speciel klæbemiddelsammensætning, som sikkert holder ankeret i loftet.

  Basen af ​​klæbemidlet er en epoxy- eller polymerharpiks.

  To tredjedele af det borede hul er fyldt med lim og forankringsbolten er helt indsat. Overskydende lim, der rager ud over hullet, fjernes forsigtigt. Men den vandrette stang er kun hængt efter en dag eller to, så limen tørrer godt.

  Hvis denne mulighed anvendes, er det muligt at installere et sportsprojektil, selvom boret rammer gulvpladens hul. Men i dette tilfælde skal du bruge flere fastgørere.

  Med mekaniske ankre er alt meget enklere. Principen for deres drift er, at en ærme er klemt med en ankerbolt og indsat i loftlegemet.

  Ankeret skubbes ind i det borede hul, indtil det stopper, og efter lyse slag af hammeren er den færdig til enden. Nu er møtrikken klemt ind i ærmet, for hvilken en skruenøgle sædvanligvis bruges. Bare overdriv det ikke - det anbefales ikke at stramme møtrikken til enden.

  Sådan laver du en vandret stang med dine egne hænder

  Vægmontering

  Producenter af sportsudstyr tilbyder en temmelig bred vifte af produkter, herunder loft vandrette barer. Men ikke alle disse skaller har råd til det. Men fortvivl ikke, fordi det er ikke noget problem at lave en shell med egne hænder.

  Hvad er der brug for for dette?

  • Metalrør eller træstængel.
  • Tæppetykkelse på mindst 8 millimeter.
  • Anker med en ring i enden.
  • Et par karbiner.

  Nu skal vi løse problemet med, hvordan vi reparerer rebet til røret. Her er to muligheder:

  • Lav huller i røret og passere tovet gennem dem.
  • Svejs til enderne af røret to kroge eller ringe og allerede gennem dem at montere.

  Hvis der anvendes en skæring, så er det langs kanterne nødvendigt at lave riller og strække tovet i dem. Dette er nødvendigt, så sidstnævnte ikke glider af. Forresten kan du negle det med små pinde.

  Gå nu til installationsprocessen. Det er nødvendigt at bore to huller i loftet, indsætte et anker der og installere karbiner i deres ringe. Det er gennem dem, at tovene er passeret, som vil holde tværstangen.

  Som du kan se, er det ikke så svært at lave en vandret stang til et hus med egne hænder. Derudover vil det koste dig meget billigt.

  Konklusion om emnet

  Moderne vandrette stænger i loftet - dette er en rigtig mulighed for at holde dig i fysisk form.

  At købe dem i dag er ikke et problem, og de er ikke så dyre, men fordelene ved dem er enorme. Derudover kan de installeres manuelt. Det er både enkelt og økonomisk.

  Kommentarer og anmeldelser til materialet

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

  Montering i loftet af forskellige designs

  Når man udfører efterbehandling i en bolig eller installerer en slags armatur for et behageligt ophold, er det nødvendigt at vide, hvordan man monterer disse eller andre elementer i loftet. Overvej de mest populære fastgørelsesdele, reglerne for valg af fastgørere og hvordan man installerer dem mere detaljeret.

  Apparater til fastsættelse af forskellige mønstre i loftet

  Udvælgelse af monteringer

  Loftmontering bliver bedt om, afhængigt af følgende parametre:

  • type fastgørelsesanordning;
  • type loft
  • vægten af ​​den faste struktur.

  Lad os undersøge forskellige typer fastgørelsesanordninger og muligheden for deres installation under visse forhold. Hovedtyperne af fastgørelseselementer til loftet er:

  Regler for valg af skruer

  Den nemmeste måde at reparere strukturer på er at bruge skruer.

  Selvdrejende skruer til formålet er opdelt i to typer:

  • træ skruer;
  • skruer til metal.

  Skruer designet til træ anvendes udelukkende, når der fastgøres små vægtelementer på trælofter (f.eks. I landhuse). Fastgørelsesanordninger er af tre typer:

  1. standard med forskellig trådhøjde. Hvis skruerne er sorte, er det metal, de er fremstillet af, hærdet (mere holdbart). Gul og grå skruer er mindre holdbare, da materialet ikke er slukket

  Standardfiksering til træoverflader

  1. udstyret med en pressevasker. Disse skruer er mindre, men ved at øge fikseringsområdet er de i stand til at modstå en stærkere belastning;

  Fastgørelsesanordninger til træ til tungere produkter

  1. udstyret med et hex-hoved. Skruer med hoved er snoet med en skruenøgle. De er mere holdbare, men inden installationen kræver boring af huller.

  Hex Head Wood Fastgørelsesanordninger

  Hvis du vil montere på metaloverfladen af ​​loftet, skal du bruge metalskruer. Fastgørelsesanordninger til metaloverflader er:

  • standard med hyppigt hældningstråd. Bruges til at fiksere til et metal, hvis tykkelse ikke overstiger 0,7 mm;

  Standard vedhæftning til en metaloverflade

  • udstyret med et specielt tip, der gør det muligt at fastgøre produktet uden forudgående boring. Produkter kan bruges til alle overflader.

  Fastgørelsesanordning monteret uden boring

  Hvis loftet, som en armatur er påkrævet, er lavet af beton eller mursten, så anvendes selvlukkende skruer suppleret med dowels, da det er umuligt at skrue fastgøreren ind i murstenen (beton) uden hylsteret.

  Fastgørelsesanordninger til fastgørelse til beton eller mursten

  Brug ankerbolte

  Hvis det er nødvendigt at fastgøre strukturer med høj vægt, anvendes der specielle ankerbolte, som kan være af følgende typer:

  • med hexhoved. Fastgørelsesanordninger er nemme at installere og kan bruges til at reparere forskellige strukturer, for eksempel gipsvægge;

  Apparater til fastgørelse af tunge strukturer

  • kileankre. Bruges til fastgørelse af ophængte strukturer (f.eks. Cornice). Let at bruge, lav pris og holdbarhed;

  Bolte med kiler til sikker pasform

  • anker med kroge. Bruges når man hænger fra loftet på forskellige ting. For eksempel til en stødpose. Omkostningerne ved sådanne produkter er højere, men fraværet af behovet for at udstyre fikseren med yderligere strukturer dækker fuldstændig denne negative faktor;

  Fastgørelsesanordninger til hængende tunge armaturer

  • anker med kollet. Bjerget bruges i tilfælde af at hænge tunge strukturer til bunden af ​​loftet gennem sin trim. For eksempel kan ved hjælp af en sådan anordning være fastgjort til bunden af ​​loftet gennem spændevævet TV.

  Fastgørelseselement til loftbasis

  Typer af suspensioner og udvælgelseskriterier

  Til afslutning af loftet med materialer (vægpaneler, gipsplader osv.) Anvendes specielle anordninger - suspensioner, der gør det muligt at fastgøre strukturen i en vis afstand fra bunden. Suspensioner kan være:

  • enkel. Fremstillet af metalplader af forskellig tykkelse. Jo større tykkelsen af ​​metallet er, desto større vægt kan opretholde monteringsanordningen;

  Loftsmontering

  • justerbar. De bruges hovedsagelig til lofter, der skal sænkes for en relativt lang afstand.

  Loftsbeklædning

  beslag

  Suspension parentes bruges hovedsageligt til montering af projektor, tv, lysekrone og andre enheder.

  Parenteserne består af:

  • en eller flere fastgørelsesbolte
  • specialplade, til hvilken den nødvendige enhed er fastgjort.

  Lysekrone holder

  Installation af armaturer

  Hvis sådanne fastgørelsesmetoder som selvskærende skruer, suspensioner eller beslag vælges, udføres deres installation som følger:

  1. markerer området med fastgørelse af fastgørelsesanordninger;
  2. huller er boret;
  3. Fastgørelsesskruer (bolte) er skruet ind (kørt ind).

  Installation af ankerbolte gør det selv:

  1. et hul er boret på det markerede sted, hvis dimensioner falder helt sammen med boltens størrelse
  2. En ankerbolt indsættes i hullet. Hvis det ikke går helt ind, skal hullet fordybes yderligere.
  3. Bolten er fastgjort på den foreskrevne måde (ved at dreje bolt eller krog ved yderligere at køre ind for at kile kilen).

  Ankerbolt Installationsdiagram

  Sådan repareres lysekronen i loftet, se videoen.

  Når du vælger en monteringsmetode, anbefales det at oprette en reserve med ekstra styrke på den suspenderede enhed. Dette vil undgå problemer i kritiske tilfælde.

  Loftanker - fastgørelseselement til alle loftkonstruktioner

  De fleste af inventar - møbler, apparater, kommunikation, er lavet på væggen. Der er dog en række ting, der kun er fastgjort til loftet - lysekroner, lamper, samt ledninger, kabler og lige rørledninger og luftkanaler. I sådanne tilfælde er der et loftanker.

  Hvad er et loftanker

  Dette er en type kileanker, hvilket indebærer modstand mod konstant lodret trækbelastning. En sådan montering kræver et specielt design, og ankeret med dets evne til at skabe en montering på grund af friktion passer perfekt til denne rolle.

  Om loftet anker kile vil fortælle en specialist i videoen nedenfor:

  Produktstruktur

  Et bestemt formål - modstandsdygtighed over for en type belastning bestemmer designet, der er noget forskelligt fra det sædvanlige kileanker, selv om driftsprincippet er det samme for dem. Loftanker består af følgende elementer:

  • metalstang af en vis længde;
  • låsehætte;
  • kileformet tryk, samme længde som stangen. På trykket er der asymmetriske tænder, som forbedrer vedhæftningen til basismaterialet.

  Denne monteringsmetode er kun mulig, når den er monteret på loftoverfladen. Når den monteres på en væg, virker trykket simpelthen ikke.

  Fastgørelsen af ​​fikseren har visse forskelle: Diameteren skal nøjagtigt svare til ankerets diameter, og hullets dybde overstiger noget længden af ​​produktet. Det er bedre at bore et hul med en boremaskine: Perforatorens arbejde indbefatter et stødslag, hvorfor hullet viser sig at være større end borens diameter, og det kan ikke lade sig gøre.

  Produktet er markeret på den enkleste måde: 2 cifre er angivet. Den første er længden af ​​ankeret, den anden er diameteren. Andre parametre er også angivet i produktspecifikationen: Optimal dybde på fastgørelseselementer, min. Forankringsdybde, borediameter, minimale trækkraft, materialetykkelse, kantafstande og så videre. Ved at kende disse parametre er det let at vælge fastgørelsesanordninger til lysekroner, lamper eller kabel.

  Loft anker (foto)

  Fordele og ulemper

  Loftanker er kun beregnet til en type fastgørelse, men mere end klare sin funktion. Dens fordele og ulemper er forbundet med dets struktur og kapacitet.

  • højbelastende anker sammenlignet med andre typer loftmonteringer - dykker, skruer og især negle
  • meget enkel installation: du behøver kun at bore et hul og indsætte et anker
  • forskellige modeller af loftankre - med et øje, med en krog, med en ring og så videre;
  • overkommelig pris.

  Ulemperne ved produktet omfatter:

  • Monteringsnøjagtighed - Hulets diameter må under ingen omstændigheder overstige diameteren af ​​fikseren;
  • Loftankre kan ikke anvendes i andre byggearbejder;
  • Passer kun til installation i holdbare tætte materialer: beton, sten. Sprækker, spåner, slid på materialet reducerer signifikant lejernes bæreevne.

  arter

  Loftankre kan have en anden struktur afhængigt af formålet - til at hænge kablet, til montering af lysekrone og så videre. Dog er princippet om fastgørelsesfunktion det samme.

  • Ankerkile er en klassisk sort, der består af en kiletryk og en låsehætte. Kilen vendes under hårnålen og rager ud 10-15 mm over hætten. De sædvanlige dimensioner af loftkileankre er 6x40, 6x60 mm. Anker kil er brugt til fastgørelse til beton eller armeret beton base af skinner, profiler, hjørner, forskellige ark materiale. Den maksimale tykkelse af materialet, der kan holde ankerkilen, er 5 mm. Den minimale udtrækskraft for fastgørelseselementer i 6 * 40 mm er 3,6 kN. Og for 6 * 60-5 kN.
  • Anker med øje eller øje. Designet er lidt anderledes: det er en glat metalstang med en afstandskobling. I den ene ende er stangen fladt med et hul med en diameter på 6,3 mm på den anden - konisk. Koblingen har asymmetriske fremspring. Koblingen kryber på skaftet og er klemt, når træket påføres ankeret. Fastgørelsen er universel: egnet til montering af loftsystemer, lamper, luftkanaler.
  • Loftanker med krog - designet til hængende massive aftagelige strukturer: lysekroner, rørledninger, husholdningsapparater. Designet er tættere på spacer type anker: gevindstang med afstandsstykke og krog. Der er modeller med en ring i stedet for en krog. Fastgørelsen fastgøres ved at dreje tråden i kildelen, som briste ærmet. Produktets diameter varierer fra 8 til 25 mm.
   • Slip 2 underarter af armatur. I det første element twist, holder ringen. I den anden er der en møtrik, som giver dig mulighed for at stramme ankeret stærkere.
   • En anden type anker med en kroge - sving monterings hardware. Krogens specielle konfiguration tillader ikke en hængekøje, en sving eller en pose til at glide af den.
  • Anker-negle - henviser noget til loftet, fordi det er et universalfiksering, men til fastgørelse af loftkonstruktionerne er det også velegnet. Ved design ligner den den sædvanlige dowel, men er lavet af stål. Består af en ærme, med en slids i længden og en hue og en negle. Når du kører et søm, åbner muffen op og danner en sikker lukning. Produktlængden varierer fra 35 til 60 mm.
  • Wedge anker - også meget velegnet til fastgørelse. Loftet foretrækkes på grund af lavere omkostninger.

  Produkter fremstillet af strukturelt stål 1008 eller 08 kn, 08 ps fremstilles. Da metallet skal være beskyttet mod korrosion, underkastes produkter galvanisering. Kun galvaniseret galvaniseret. Mange producenter tilbyder en gulpassiveret belægning: i dette tilfælde er galvaniseringen nedsænket i en kromsyreopløsning for at opnå en kromatfilm - en forbindelse af chrom og zink. Sådan beskyttelse er virkelig meget holdbar.

  Hvad er loftsankre for og hvordan man kan arbejde med dem

  Hvis der under reparationen er brug for at installere ophængte konstruktioner, skal du have et loftanker. Med det kan du nemt montere lysekroner, lamper, hævede lofter.

  Funktioner af loftankre

  Hovedformålet med loftanker er en stærk forbindelse med materialet samt en pålidelig fastgørelse af selve strukturen. Den er fremstillet ved hjælp af specielle teknologier, der involverer brug af højpræcisionsudstyr og højkvalitets galvaniseret rustfrit stål med galvaniseret belægning. Denne fastgørelse er en af ​​de vigtigste forbrugsvarer til reparationer.

  design

  Ankerets konstruktion består af en stålstang med en tilspidset skaft. Spredningsringen har asymmetriske tænder til fastgørelse af dele i solide baser.

  Princippet om drift

  Fastgørelsen holdes inde i materialet på grund af friktion og direkte kontakt. Det grundlæggende funktionsprincip er, at der under indflydelse af massen af ​​det suspenderede produkt er kappen fastgjort i den ankerhårde belægning, der er installeret i hullet. Alt dette fører til dannelsen af ​​varige spacer mounts.

  arter

  Der findes følgende typer fastgørelsesdele.

  • Loftanker med øje. Bruges til installation af lamper, kabler, lofter i beton, sten eller murstenfundament. På hovedet af sådanne fastgørelsesdele er der et specielt øje med en diameter på 6,3 mm til montering af ophængningselementerne.
  • Anker med krog. Designet til fastgørelse af tunge aftagelige strukturer til hårde overflader. Består af en gevindstang, en spacer, en åben krog.
  • Anker kile. Den bruges til fastgørelse af metalprofiler, hjørner, skinner, forskellige arkmaterialer til faste overflader af solid mursten, sten, beton. Består af en kile, metal stud med en rille under den, fortykning med en låsehætte i bunden. Loftankerkil kan have dimensioner 6x40, 6x60 (det første tal er diameteren, den anden er længden).

  Sådan installeres loftanker

  Til montering af hardware skal du bruge:

  Selve processen foregår i flere faser.

  1. Hulboret.
  2. Åbningen ryddes af støv og snavs.
  3. Ankeret er installeret i hullet med en hammer.
  4. Koblingen er klemt.

  For korrekt og sikkert at rette strukturen skal hullet laves i nøje overensstemmelse med fastgørelsens tykkelse. Åbningens dybde kan lidt overstige længden af ​​ankeret. Sådanne huller er nemmere at udføre med en perforator. Det er imidlertid værd at overveje her, at perforatoren er kendetegnet ved et stødslag, hvorved åbningen bliver bredere og overstiger diameteren af ​​boret. Af denne grund er det stadig bedre at bruge en boremaskine.

  Dette er vigtigt!
  Før anlægget forstår ankeret ikke. Den skal indsættes i hullet i sin oprindelige form ved hjælp af en hammer.

  Vilkår for brug

  Det ville ikke være overflødigt at afklare endnu en gang, at fastgørelse ved hjælp af de overvejede fastgørelsesanordninger kun er mulig på hårde overflader:

  Tilladelig belastning bestemmes af kvaliteten af ​​det belægningsmateriale, på hvilket det vil blive monteret. For eksempel på et standardankerloft 6x60 i en betonbase skal det ikke være mere end 6 kN.
  Det er bedre, at arbejdsbyrden ikke overstiger 25% af den maksimale tilladte værdi. Hvis der er mangler på basis heraf, skal denne værdi reduceres med yderligere 40%.

  Ankerbolte - en type armatur, ret udbredt i moderne konstruktion. Ved reparation af lokalerne hjælper de sikkert med at rette de nødvendige ophængte konstruktioner på loftet og derved færdiggøre interiøret i overensstemmelse med den valgte stil.

  Loftanker - 6 typer af produkter til sikker fastgørelse

  Hvis du har brug for at lave noget på loftet af beton, så kan du ikke undvære særlige skruer. Mange tror, ​​at loftankerkilen er den eneste mulighed for sådanne produkter, men det er det faktisk ikke. Jeg vil fortælle dig om så mange som seks sorter, så du kan vælge den løsning, der bedst passer til din situation.

  På billedet: Loftbelægninger skal være pålidelige, det er den vigtigste betingelse.

  Typer af ankre

  Først og fremmest skal du bestemme, hvad du vil fastsætte, og hvilken belastning vil blive anbragt på ankeret. Desuden er det værd at overveje bundens styrke, jo lavere er det, jo mere omhyggeligt skal du nærme dig valg af fastgørelseselementer.

  Mulighed 1 - anker med øje

  Ankre med et øje - en af ​​de mest populære og eftertragtede, de er meget udbredt, når du vedhæfter hængesystemer, ledninger, lamper og meget mere. Produkterne er ideelle til baser af beton, sten og mursten.

  Sådan ser denne type fastgørelsesmiddel ud.

  Vi vil håndtere designet, så du kan vælge et kvalitetsprodukt:

  Du bør forstå, at hvis bunden er løs, vil ingen fastgørelsesorganer give den nødvendige pålidelighed, i så fald skal du bruge specielle versioner af øgede størrelser, som vi vil diskutere nedenfor.

  Monteringsvejledningen i dette tilfælde er meget enkel og består af flere handlinger:

  Her er workflow diagrammet

  • Først skal du bestemme den nøjagtige placering af fastgørelsespunkterne. Her er det vigtigt at tage målinger for ikke at bore ud af de ekstra huller;

  Markup er en vigtig del af jobbet.

  • Derefter bores hullet, arbejdet udføres ved hjælp af en perforator, hvor der skal installeres en boremaskine med en diameter på 6 mm og en længde på mindst 60 mm. Hvis boreren er for lang, så kan du ved et referencepunkt klæbe tape eller maskebånd på det, så du kan styre dybden af ​​boringen.
  • Ifølge den teknologi, som fabrikanten anbefaler, skal hullerne blæses. Personligt har jeg aldrig gjort det, men det er nødvendigt at nævne denne kendsgerning, på diagrammet, der antyder installationssekvensen og er placeret på emballagen, er denne operation;

  Her er de vigtigste trin i arbejdsgangen.

  • Ankeret hammes ind i hullet, indtil elementet hviler mod overfladen med et øje. Elementerne er holdbare, så tag dig ikke bekymre dig og slå hammeren som du har brug for;
  • Endelig er de nødvendige elementer hængt på ankeret, fastgøreren begynder at falde under belastningen, keglen går ind i låsemuffen, og produktet er meget sikkert fastgjort i designet.

  Sådanne produkter kan modstå belastninger på op til 5 kN, og deres pris er ca. 5 rubler pr. Vare.

  Mulighed 2 - ankerkile

  Denne mulighed kaldes ofte et loftanker, selv om det også kan bruges på andre steder. Designet er meget enkelt og derfor meget pålideligt og slidstærkt og består af stål, hvilket gør sådanne fastgørelsesdele velegnede under forhold med høje temperaturer.

  Dette er hvad dette element på diagrammet ser ud.

  Hvad angår funktionerne i disse produkter, så er alt ret simpelt:

  • Designet er lavet af stål og for korrosionsbestandighed er dækket af et lag af zink;
  • Hovedelementet er en metalstang i den øverste del af hvilken der er en kappe til fastspænding af de faste elementer, og langs længden er der en rille under kilen med en fortykning i slutningen for maksimal udvidelse af elementerne;
  • Kilen er bearbejdet under studen, har en skråning for at forenkle montering. Dens længde er sådan, at den stikker 10-15 mm over hovedet, når tilstoppet åbner endepartiet, og ankeret fastgøres sikkert til overfladen af ​​en mursten, beton eller sten;

  Når du kører en kil, er ankeret fastgjort

  • Der er to typer af lignende produkter - 6x40 og 6x60 mm, en specifik mulighed er valgt ud fra funktionerne i workflow. Med hensyn til den minimale udtrækskraft for et 6x40 mm produkt er det 3,6 kN og for en 6x60 variant, 5 kN.

  Med hensyn til at lave dine egne hænder udføres processen i følgende rækkefølge:

  • Først og fremmest skal du bestemme fastgørelsespunkterne og markere overfladen. I dette tilfælde udføres gennemledninger, dvs. elementet indsættes i hullet på den side, der skal fastgøres og fastgøres, så du kan fastgøre en beslag eller andet fast element og markere det direkte gennem det;

  Husk at den maksimale tykkelse af elementet, der skal fastgøres til dowel 6x40, er 5 mm, og for dowel 6x60 8 mm.

  • Boringen udføres ved hjælp af en perforator, hullets dybde skal være 10 mm større end dykkens længde, dette er en meget vigtig nuance, som aldrig kan overses;
  • Derefter fastgøres et fastgjort element til overfladen, og gennem det sættes en dowel ind i hullet, indtil det stopper. Hvis konstruktionen er tung, så er det naturligvis nødvendigt at involvere en eller flere assistenter i arbejdet, og det er usandsynligt, at du vil være i stand til at holde og montere selvstændigt;
  • Endelig er knuden fast, for det er det nødvendigt at hamre en kil forsigtigt med en hammer, indtil den er flush med hætten.

  Resultatet er en meget pæn og meget sikker montering.

  Mulighed 3 - ankre med ring eller krog

  Hvis du har brug for at hænge et element fra loftet, så vil denne gruppe af produkter komme til nytte. Afhængigt af dine behov kan du vælge enten valg med en ring eller mulighed med en krog, hvorfra den suspenderede struktur om nødvendigt kan fjernes.

  Vi vil forstå de vigtigste træk ved denne type ankre:

  Sådanne muligheder er meget praktiske at bruge.

  • Designet er en stålstang med en krog eller ring, hvor tråden skæres. Elementet er anbragt på et afstandshylster, der presses mod ærmet i form af en kegle;
  • Ankeret er fastgjort ved at dreje tråden ind i kilelementet, der bræser muffen og derved fastgør fastgørelserne i materialet. Der er to typer produkter, i den første skal du vride elementet, holde krogen eller ringen, og i den anden er der en møtrik, der kan pakkes med en nøgle, det giver dig mulighed for at skabe mere kraft;

  Billedet viser tydeligt kilen og den ekspanderende hylse og møtrik, som kan strammes fastgørelseselementer

  • Produktets diameter kan være fra 8 til 25 mm og endnu mere, og længden varierer også. Derfor kan du vælge pålidelige fastgørelseselementer til ethvert design. Sortimentet er meget bredt, så du skal fortsætte med detaljerne i dit arbejde for at vælge den bedste løsning.
  • Systemet tillader ikke at stramme strukturer fast, men at hænge dem op, derfor er denne gruppe af produkter meget populær, når du vedhæfter lysekroner, stødposer, hængekøjer og andre elementer, der skal fjernes fra tid til anden.

  Krogen er god, fordi du når som helst kan fjerne designet.

  Lad os nu håndtere installationen af ​​sådanne produkter:

  • Først og fremmest vælges de optimale størrelsesindstillinger, for hvilke den tilsvarende boremaskine er købt. Dernæst skal du markere det punkt, hvor fastgørelsesanordningerne er placeret
  • Boringen udføres i henhold til standardskemaet - dybden skal være 10-15 mm større end ankerets arbejdsdel;
  • Fastgøreren indsættes i overfladen og om nødvendigt presses forsigtigt med en hammer, indtil lejerøret, der altid er under ringen, støder op til overfladen;

  Arbejdsordningen er enkel

  • Tilspændingen sker enten ved at dreje krogen eller ved at bruge en møtrik. Arbejdet er færdigt, indtil det stopper, hvorefter du kan bruge vores fastgøring til det ønskede formål.

  Ankeret holdes fast i loftet og giver dig mulighed for at hænge genstande.

  Det er vigtigt at forstå, at selv det mest holdbare anker ikke modstår belastningen, hvis basen er svag. Derfor skal du altid kontrollere dette aspekt.

  Hvis du har brug for at hænge en sving, en hængekøje eller en pære, og du er bange for, at elementet kan komme ud af krogen, når du bruger det, så få en speciel svingkrog, hvor udformningen på ydersiden gør det nemt at fjerne og hænge objekter på den, men udelukker deres glidning.

  Grænseankeret sikrer fuldstændig sikkerhed.

  Mulighed 4 - anker-søm

  Denne type produkt ligner meget almindelig plastikhale-negle, men i modsætning til dem er materialet, der anvendes til fremstilling, stål, hvilket betyder, at fastgørelsens styrke og pålidelighed er flere gange højere. Designet har sådanne funktioner:

  Det ligner et søm anker

  • Arbejdsdelen er en ærme, der har en hætte øverst og en slids langs længden for at kile elementet;
  • Ankeret trækkes fra hinanden ved et stålspik, der er indsat i ærmet;
  • Længden af ​​fikseren kan være fra 35 til 60 mm. Du vælger den løsning, der passer bedst til visse arbejdsvilkår. Med hensyn til tykkelsen af ​​de vedhæftede materialer kan det være anderledes, det vigtigste er, at ankeret skal gå i en solid base med mindst 20 mm.

  Dette er hvad en ærme, et søm og ankeret selv ser ud efter sin stiver

  Arbejde med sådanne elementer er som følger:

  • Et hul med den ønskede diameter bores (normalt 6 mm) 5-10 mm dyb mere end længden af ​​dit fastgøringsmiddel, selvfølgelig er det nødvendigt at fjerne tykkelsen af ​​den struktur, der skal fastgøres;
  • Derefter skal hulrummet renses, men det skal kun gøres, hvis du arbejder på lodrette vægge eller gulvet, og skraldet falder ud på selve loftet, så dette trin kan og bør ikke udføres;
  • Et fastgørelsesorgan er fastgjort, og et anker indsættes i hullet så langt det går
  • Endelig er neglen hamret med en hammer, indtil den er flush med hovedet, og arbejdsprocessen er færdig.

  Fastgøring er meget let.

  Mulighed 5 - kileanker

  Denne type produkt har et universelt formål, men i loftet passer det bare perfekt, så du kan ikke fortælle om det i denne anmeldelse. Produkter ligner et anker med et øje, men de har en række vigtige forskelle:

  Meget holdbare og pålidelige produkter med et simpelt design.

  • Designet er en stang, på den ene side af hvilken der er en låsemuffe og et kileformet spids til fastgørelse af produktet, og på den anden skæres en tråd, på hvilken en møtrik er skruet. Fastgøring gøres meget enkel: Når skruen skrues på møtrikken, kommer keglen ind i ringen og spredes den, som elementet er meget sikkert fastgjort til bunden;
  • Stort udvalg giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning til næsten ethvert formål med brug og under enhver belastning. Diameteren kan være fra 6 til 20 mm, og længden af ​​arbejdsdelen varierer fra 35 til 150 mm. Du skal tydeligt forstå alle arbejdskriterier for at opnå den rigtige løsning, der vil være mest optimal til at fastgøre strukturen til loftet.

  Bordet har alle de nødvendige data for hver type kileanker.

  Fastgørelse med et kileanker er ret simpelt:

  • På de rigtige steder er der boret huller på fastgørelsesdiameterens diameter.
  • Designet er fastgjort til loftet og gennem det ankeres ankeret i hullet;
  • Møtrikken er snoet, indtil elementet er sikkert fastgjort, arbejdet er afsluttet på dette.

  Option 6-drevne kolletter

  Nogle gange sker det, når du skal rette strukturen i loftet, og betonen er placeret bag gipspladen eller anden ophængt struktur og er svært at nå. I dette tilfælde er det bedst at bruge specielle collets, deres egenskaber er som følger:

  Kraven giver dig mulighed for at montere strukturen gennem hulrummet

  • Designet er en krave, inden for hvilken der er en tråd af en vis størrelse. I enden af ​​ærmet har en kileform, som hviler mod afstandskeglen. Ved stramning af en bolt, stift eller andet fastgørelsesmiddel hviler keglen mod væggene og brister dem og derved producerer en meget stærk og pålidelig fiksering af elementet i beton, mursten eller sten;

  Designet er meget enkelt, men meget pålideligt.

  • Et andet navn på sådanne produkter er drevet ankre, de kan have forskellige diametre og være designet til forskellige tråde, for at forstå alle størrelser, er det nemmest for dig at se tabellen nedenfor;

  Diameteren kan være fra 8 til 20 mm

  • En særskilt type produkter er messingkugler, de er kendetegnet ved høj plasticitet og er velegnede til fastgørelse af små elementer i faste baser. Denne type produkter fås i fire versioner, diameteren kan være 6, 8, 10, 12 mm.

  Messingkugler er stærkt modstandsdygtige overfor deformation

  Med hensyn til montering er algoritmen for arbejdet som følger:

  • Det første skridt er at bore et hul, det vigtigste er at vælge et bor med den nødvendige diameter og længde;
  • Dernæst fastgøres en gevindstang eller bolt på kappen, hvorefter muffen skal indsættes i hullet. Om nødvendigt kan du køre elementet i bunden ved let at ramme bolten eller studen med en hammer, det er vigtigt, at ankeret passer helt ind i bunden;
  • Stiften eller bolten er snoet, indtil den stopper, hvilket gør det muligt at kile ankeret i loftet. Du kan sikkert reparere strukturen, selvom det fra et ophængt loft til en betonbase 20 eller flere centimeter er det vigtigste at vælge den rigtige studlængde.

  Skaftet er klemt og fastholdt i bunden

  konklusion

  Du skal vælge den indstilling, der passer bedst til bestemte formål, og køb derefter produktet af den ønskede størrelse og fastgør den korrekt. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå emnet endnu bedre, og hvis du har spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne under anmeldelsen, finder vi den bedste løsning.