Hvilket kalkmaleriudstyr skal du vælge?

Hvilket kalkmaleriudstyr skal du vælge?

Med kalk kan du perfekt hvidvaskede lofter og vægge, som allerede er den første fase af kosmetiske reparationer i rummet. Takket være denne belægning er det muligt at udføre gentagne installationsarbejder i lang tid. Fordi efter tørring danner kalkmørtelen en speciel film, der er stabil ved langvarig brug. Men den utvivlsomme fordel er prisen på kalk, i dag betragtes det stadig som det billigste byggemateriale. Samtidig er det meget nemt at arbejde med det, og det er også miljøvenligt.

Inden du begynder at vaske hvidt (maler man f.eks. Loftet), skal du korrekt forberede hovedoverfladen til yderligere belægning. Når alt kommer til alt, tager du hensyn til alle nuancer, kan du skabe holdbarheden af ​​disse belægninger, selvom de placeres i våde rum. Til dette er det nødvendigt, at basen selv er stærk og helt ren. Hvis der er revner, skal de primeres, pudses og glattes. Hvis der er en gammel hvidvask på vægge eller loft, skal den rengøres med en speciel børste.

For at anvende kalk på overfladen skal du tage en anden opgørelse, f.eks. Børster, ruller, sprøjtepistol eller luftløs maleriudstyr, se billedet til højre. Valget af dette værktøj afhænger helt af det samlede areal på arbejdsfladen og dens tilstand. Med en lille overfladebelægning, der oftest bruges til hvidvaskning, skal du tage en børste. Denne metode er den enkleste og ikke dyre. Det vigtigste ved at huske er, at kvaliteten af ​​det udførte arbejde afhænger helt af den korrekte anvendelse af et lag på overfladen selv. Derfor skal du sørge for at suge børsten i vand i et par timer, før håndtaget begynder at svulme og fastgør hårene. Derefter forbliver de ikke på grundlag af dækningen selv og vil ikke føre denne opgørelse til en hurtig uegnethed. Bast fiber børster er bedst til sådanne tilfælde. En meget vigtig nuance afhænger af overholdelse af håndens bevægelse. Du skal starte hvidvaskning fra vinduet, mens du holder strimlen strengt parallelt med lyset.

Som regel bliver væggene og loftet hvidt 2 gange, først pålægger de en flydende opløsning, som spiller rollen som priming hele overfladen. Efter tørring dækkes det med et andet lag af tykkere konsistens. Når store hvidvaskende værker af hele rummet i første omgang starter fra loftet, og kun efter slutningen kan du gå til væggene. Ved at følge alle disse regler, vil du helt sikkert være tilfreds med slutresultatet.

Hvis det samlede område til hvidvaskning er ret stort, er det bedre at bruge specialdesignet airless maleriudstyr (i et stort sortiment præsenteret på vores hjemmeside Dino-Power.RU) eller den såkaldte husholdningslaksprayer, men som regel er de kortvarige og hurtigt tilstoppede med kalk. Under drift er det værd at holde det strengt vinkelret på en vis afstand. Dette vil helt reducere forbruget af kalkmørtel, og belægningen selv bliver jævnt fordelt. Den vigtigste ting glemmer ikke at spænde lime gennem en sigte eller osteklot. En indikator for den korrekte farvning er overgangen af ​​en mat struktur til en blank.

Alle kalkopløsninger fremstilles på basis af hydratiseret kalk, hvor det spiller en rolle som bindemiddel. Da dette byggemateriale er hvidt, bliver farver, der fortyndes med vand og er resistente over for alkalier, tilføjet for at skabe en anden farve.

Der er stadig mange vigtige punkter før hvidvaskning, som du bør være opmærksom på. Lime mørtel er bedst at falde på en våd overflade. Under installationen, og efter at de skal beskytte det malede område fra direkte sollys. Opret det mest gunstige miljø for hurtig naturlig tørring, det vil sige at forhindre dannelsen af ​​udkast.

Konklusion: Hvis du skal bruge lime maling til maling, skal du købe maleriudstyr til at sprøjte dette materiale.

Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

Håndspraypistol til hvidvaskning anvendes til ensartet påføring af farvestoffet. At udføre sådant arbejde med en børste eller rulle, især i højden, er ubelejligt og lang.

Plusser spray til hvidvaskning

Hvidvaskning af væggene med kalk fører ofte til udslip af udslip på overfladen såvel som irritation (erosion) af huden i hænderne på hjemmeproducenten. Hvordan gør processen mere praktisk og mindre problematisk?

Det er for disse tilfælde, at sådanne værktøjer som sprøjtepistoler er tilvejebragt. De har mange fordele. Når du bruger dem:

 1. Kalklag fordeles jævnt.
 2. Svært tilgængelige steder kan blive whitened uden dryp eller sprøjt.
 3. Limforbruget er reduceret.
 4. Stepladders til arbejde i højden er ikke nødvendig.

For at male loftet med vandbaseret maling er sprøjtepistolen simpelthen en uerstattelig ting. Det er også fordi, at der ikke er nogen uregelmæssigheder i lagene af maling, for at opnå et glimrende resultat, skal denne del blødgøres flere gange.

Når du bruger sprøjtepistolen, kan du få en kvalitativt malet loftoverflade på bare 1 gang. Der er endnu et vigtigt plus sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet - en stigning i hastigheden af ​​det udførte arbejde. I kort tid kan du male et relativt stort område.

Specielt følte fordelen, hvis du skal hvidvaskede loftet med kalkblanding. Før jeg fortæller mig selv, at jeg vil købe en sådan enhed, er det tilrådeligt at kende de arter, der findes i dag på byggemarkedet.

De adskiller sig i tekniske og operationelle egenskaber. Knapsack sprøjten er meget bekvemt. Når du arbejder med en sådan enhed, kan hvidvaskning ske hurtigt og bruge lidt tid og kræfter. I dette tilfælde vil hvidvaskning af loftet med en airbrush af denne type laves med høj kvalitet.

Håndpistol

Håndholdte enheder betragtes som de bedste og overkommelige. De foretrækker at bruge nybegyndere bygherrer. Airbrush manualen er fordelt med fordele:

 1. Enkelheden af ​​designet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at udskifte en brudt del, hvis det er nødvendigt, fordi det nemt kan demonteres og monteres.
 2. Nem at styre sprøjten, dvs. tilførslen af ​​kalkopløsning.
 3. Pålidelighed.

Den manuelle airbrush koster mindre end elektriske og pneumatiske modeller. Det er perfekt til at arbejde derhjemme, især for små rum. Hovedelementet - pumpen, enheden består også af:

De kan kun anvende vandbaserede maling. For at male med højkvalitets vandbaseret maling, skal du fjerne det gamle lag fra overfladen. Hvis du maler på den gamle hvidvask, så vil der over tid være revner på væggen, da belægningen vil smuldre.

Manuel mekanisk spray kræver ikke særlig pleje. Det er nødvendigt at skylle tanken og slangerne systematisk med vand. En lille ulempe - at opretholde det nødvendige tryk i en sådan anordning er problematisk. Som følge heraf går jethastigheden tabt.

Hjemmelavede sprøjtepistoler til hvidvaskning

Mange beslutter at bygge en hjemmelavet sprøjtepistol, som perfekt opfylder sin opgave.

Til fremstilling af en sådan pistol til hvidvaskning skal du forberede en plastikbeholder, hvor der skal laves et hul. Fra indersiden er det nødvendigt at fastgøre brystvorten fra cykelkammeret.

Han vil være ansvarlig for lufttrykket. Fra aerosolbeholderen fra enhver parfume betyder det, at du skal fjerne sprøjten og fastgøre den på plastflasken med kold svejsning, og fastgør den ordentligt.

En sådan anordning, der er bygget uafhængigt, er en analog af en luftløs sprøjtepistol. Denne hjemmelavede håndspray kan bruges til både hvidvaskning og maling med vandbaseret maling.

Du kan gøre en sprøjtepistol med hænderne mere strøm. Lav en mekanisme, hvor luften vil strømme automatisk, muligvis ved hjælp af en støvsuger, især enheden af ​​den gamle type.

Denne enhed er simpelthen forbundet med luftindtaget og -udtaget. De kan let anvende en mørtel eller vandbaseret maling.

Pneumatisk enhed

Limeblegning lofter kan udføres af pneumatiske modeller. Sådanne anordninger giver deres præference til professionelle bygherrer.

Pneumatisk sprøjtepistol bruges hovedsagelig til maling af store områder. Det adskiller sig fra den manuelle model med den mekanisme, der er ansvarlig for at opretholde det nødvendige tryk i tanken.

Til dette formål er der en kompressor, der giver konstant tryk. Dette gør det muligt for jetflyet at afslutte uden afbrydelse. Og som et resultat - immaculately malet overflade.

I sådanne sprøjtepistoler er der ikke brug for, hvis du skal bruge dem sjældent. Da de koster mere end manuelle modeller, og sjælden brug ikke berettiger et sådant køb. Den største fordel er deres høj ydeevne.

Enheden fungerer på grund af det lufttryk, der genereres af kompressoren. Gennem en dyse af en spray under højt tryk leveres kalk eller anden farvestof.

Og da dette tryk er til stede kontinuerligt, påføres den sprøjtespredte fine sammensætning let og jævnt på overfladen.

Hvis du følger alle reglerne for brug af denne type enhed, så kan du på kort tid se den ideelle overflade, hvor der ikke er nogen:

 • overskydende opløsning
 • pletter;
 • skilsmisser.

Elektriske modeller

Elektrosprayer er billigere end pneumatiske modeller, og klare arbejdet ikke værre, ikke ringere end ham i præstation. Det er perfekt til hvidvaskning, som værelserne i huset og garagen.

Princippet om drift af elektriske sprøjter er luftløst tryk, som skaber en elektrisk motor. Blandingen pumpes af motoren og pumpes ind i sprøjten. Maling eller kalk hviler jævnt på overfladen, der skal behandles.

Før du begynder at arbejde med en elektrisk mekanisme, skal du sørge for, at den er justeret korrekt. For at gøre dette skal du anvende en lille limemørtel eller male på overfladen med den.

Kun 1 sprøjtning vil vise i hvilken tilstand mekanismen og om der er behov for dens regulering. Korrektion af hullernes diametre vil forbedre kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​hvidvaskning af sprøjtepistolen samt reducere forbruget af brugte farvestoffer.

At købe elektriske modeller til lokaler i et lille område er urentabelt. For hjemmet vil den bedste akkvisition være en håndholdt enhed.

Det vigtigste er at blanke med en kvalitativ løsning, hvor der ikke bør være klumper og urenheder.

Ellers vil enheden tilstoppe og bryde. Nøjagtigt beregne hvor meget lime mørtel går til hvidvask er ret svært. Og da kalk er et billigt materiale, vil omkostningerne ved købet være ubetydeligt.

Valget af sprøjtepistol til hvidvaskning: typer og principper for airbrush

Af Anastasia Isakova · Indsendt 05/17/2017 · Opdateret 17-05-2017

I den moderne byggebranche er der ganske mange typer finish. Men med dette mister maling og hvidvaskning af overflader ikke sin popularitet. Dette skyldes det faktum, at omkostningerne ved denne proces lidt, og rummet får et ret attraktivt udseende. Men der er ofte problemer med ensartet afsætning af farvestoffet. En sprøjtepistol til hvidvaskning kan være en assistent i denne sag.

Fordelene ved at bruge en airbrush

Når man starter hvidvaskningsarbejder, er der konstant problemer med en sådan plan, hvordan man udfører processen uden korroderende hænder med kalk, udseendet af pletter og udsmykninger på overfladen. Sprøjte til hvidvaskning kan næsten eliminere alle ubehagelige øjeblikke og gøre processen med hvidvaskning mindre problematisk. Fordelene ved sprøjtepistolen til hvidvaskning omfatter:

 • Fordelingen af ​​et lag af kalk er ensartet på overfladen, der skal males.
 • Evnen til at male svært at nå steder uden dannelse af stænk og strimler. Dette gælder især hjørnesæder.
 • Der er ingen grund til at bære stiger og geder til loftoverfladen.

Ud over de vigtigste faktorer er det muligt at nævne forbedrede forhold og øge hastigheden af ​​det udførte arbejde. På en temmelig kort tid er det muligt at male et ret stort område af den malede overflade. Især relief arbejdet mærkes, når hvidvaskning af loftet. Dette er en problematisk del af rummet, som du altid skal tinker. Ved håndkalkning skal du anvende flere lag. Spray kan håndtere dette job på én gang, og resultatet er en godt malet loftoverflade uden pletter.

Sprøjtetyper

For at hvidvaske loftet, kan du vælge enhver form for sprøjtepistol. Der er ingen særlig forskel i farvningsresultater. Deres anordning og driftsprincip afviger lidt. Her er det nødvendigt at være styret af personlige præferencer. Til dette formål overvejer vi de eksisterende typer sprøjtepistoler til hvidvaskning med kalk og maling. Der er enheder manuel, pneumatisk og elektrisk type. Vi giver en kort teknisk egenskab af hver af dem.

manual

Den mest optimale og overkommelige løsning er en håndspray til hvidvaskning. Normalt foretrækkes de af nybegyndere eller forbrugere, der gør hvidvask med egne hænder. Fordelene ved håndsprayen omfatter:

 • Enkelt design, der er meget nemt at demontere og samle. Også uden problemer kan du erstatte ethvert element, der har fejlet.
 • At betjene en manuel spray giver ingen problemer. Det er meget nemt at anvende kalkmørtel.
 • Sprøjten af ​​denne type er en universel model, der ikke kun er egnet til kalk, men også til enhver form for farvestof.
 • Enheden har en relativt lav pris.

Dette udstyr til hvidvaskning er optimalt egnet til husholdningsarbejde, selv når der vaskes træer.

Det er vigtigt! Med alle fordele er der en lille ulempe. Det er problematisk i ham at holde det nødvendige tryk manuelt. På grund af dette er jetens hastighed tabt.

pneumatisk

Airbrush til hvidvaskning med en pneumatisk mekanisme er fortrinsvis foretrukket af fagfolk. Det bruges normalt til at udføre store mængder arbejde. Dens forskel fra en manuel airbrush består i mekanismen til understøttelse af det nødvendige tryk i en tank. For at gøre dette skal du bruge en kompressor, der kan give konstant tryk, og strålen går uden afbrydelse. Resultatet er en perfekt malet overflade.

Pneumatisk trækker koster sig væsentligt anderledes end manuel. I tilfælde af, at brugen heraf vil være sjælden, er overtagelsen uberettiget.

elektrisk

Hvis det pneumatiske værktøj er dyrt, men jeg ønsker virkelig at få den perfekte overflade, så er den elektriske type malingssprøjter ideel til husholdningsbehov. Trykket i det er forsynet af en elektrisk motor. Og hvis du lytter til mesterens mening, så er denne opfattelse næsten ikke anderledes end en pneumatisk enhed.

I videoen: Tips, når du vælger en sprøjtepistol.

Principen for airbrushen

Arbejdet af alle typer sprøjtepistoler udføres efter samme princip:

 • Kalkstenblandingen er fyldt i cylinderen, og det krævede tryk nås ved hjælp af en speciel slange ved hjælp af en kompressor eller en elektrisk motor.
 • Under tryk kommer opløsningen ind i den indbyggede fordelingsslange og derefter ind i stangen for at sprøjte maling.

Det er vigtigt! Nogle modeller har et specielt justeringsværktøj, som kan ændre opløsningens sprøjteradius.

Brugsbetingelser for sprøjtepistolen

Tiden er kommet til at overveje i detaljer reglerne for at arbejde med sprøjtepistolen. For at opnå høj kvalitet overflademaling, er det nødvendigt at overholde visse anbefalinger fra mestrene.

Fremstilling af opløsningen

Forbrugerne kan argumentere, fordi fremstillingen af ​​farvesammensætningen ikke virker med sprøjtepistolen. Til en vis grad har de ret, men hvor godt farvestoffet skal tilberedes afhænger af, at værktøjet fungerer glat. Nogle tips:

 • Farvestoffet skal fremstilles strengt i henhold til vejledningen. Dens konsistens bør ikke være for tyk. Ellers vil han glemme systemet for hurtigt.
 • Kontroller opløsningen for tilstedeværelsen af ​​klumper. Derfor er sammensætningen bedre at anvende en byggemixer til blanding.

Tip! For at sikre en kvalitetsfiltreringsproces, føres limemængden gennem en sigte, som har en maksimal cellestørrelse på 5 mm. Du kan også bruge "bedstemorens" måde - stamme gennem gasbind.

Pump justering

Før arbejdet påbegyndes, er det ønskeligt at justere pumpen. Det er bedre at gøre dette og danne en plet på overfladen. Prøven udføres på en overflade, der ikke bliver malet. Ellers skal du glatte lagret. Ideelt, hvis dette er et stykke tapet, der ikke kan bruges. De er fastgjort til væggen på en sådan måde, at deres overflade er vinkelret på sprøjten. Vi overholder afstanden fra tapetet, som er planlagt til at producere alt efterfølgende arbejde.

Det anbefales at justere pumpen i henhold til følgende parametre:

 • Vi begynder at sprøjte maling i en veldefineret retning, indtil vi får en ensartet plet, og der vises strimler ved kanterne. Det er nødvendigt at foretage justeringer.
 • I det tilfælde, hvor flosserne dannes, og pletten ikke er tilstrækkeligt ensartet, er det nødvendigt at reducere graden af ​​luftindtag.
 • Hvis der forekommer pletter i midten af ​​stedet, skal luftstrømmen øges.
 • I det tilfælde, hvor pletten dannes ujævnt, bør opløsningens viskositet reduceres.

Kom her opmærksom på størrelsen af ​​sprøjtetangen. En ensartet og økonomisk sprøjtemetode opnås med mindste dimensioner af diametriske tværsnit.

På videoen: funktionerne i sprøjtepistolindstillingerne.

Sprøjtefarve

Det er bedre at starte hvidtning fra loftet, nemlig fra hjørnet. På trods af at værktøjet til hvidvaskning giver et ret ensartet lag fra første gang. Det anbefales dog at udføre farvning i to faser. Det første lag skal være tættere. Efter dets anvendelse, giv tid til at tørre godt. Så fortsæt til anvendelse af en anden, men lavere densitet. Fordelene ved denne farvemetode er:

 • gemmer alle fejlene som loftoverfladen og malingslagene;
 • længere levetid.

Det er vigtigt! Ved hvidvaskning skal instrumentet placeres strengt vinkelret på den malede overflade. Den er placeret således, at enheden vil kunne garantere ensartetheden af ​​kalkanvendelsen.

Hvis du med al flidskonflikt sluttede med tilstedeværelsen af ​​nogle fejl, så skal du ikke være foruroliget. Når alt kommer til alt, med manuelle hvidvaskende pletter, viser det sig meget mere og lønomkostningerne meget mere. Alt kommer med erfaring. Det er værd at øve flere gange, og resultatet vil ikke vare lang tid.

Hvis du arbejder med sprøjtepistolen for at udføre de anbefalede ekspert anbefalinger ovenfor, så kan en nybegynder endda få et kvalitetsresultat.

Sprøjtepistol til hvidvaskning af kalk

Afslutningsarbejder involverer maling og hvidvaskning. Hvis du skal whiten en lille overflade, så kan du gøre det manuelt. Behandling af store områder, derimod, tager meget tid og kræfter. Dette var hovedårsagen til, at ikke kun bygningshold og professionelle håndværkere, men også dem, der foretrækker at reparere lejligheden eller huset selv, bruge et særligt værktøj til hvidvaskning, kaldet airbrush. Og hvis eksperterne allerede har denne enhed i deres arsenal, vil andre, der tænker på at købe det, gerne lære mere om det eksisterende modeludbud og nuancerne om specifikationerne for at arbejde med det.

Hvad er en sprøjtepistol?

Dette er et specielt værktøj, der sparer tid og kræfter, når man udfører ikke kun maleri, men også hvidvaskning af ujævne mursten, beton, træflader af loft og vægge. I modsætning til rullen og børsten hjælper sprøjtepistolen med at gøre arbejdet ikke kun meget hurtigere og lettere, men også bedre.

Relevansen af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen til hvidvaskning er ikke i tvivl. Fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer har ikke påvirket det faktum, at mange foretrækker at afslutte lofterne i lejlighederne med chalky opløsning eller hydreret kalk.

Ved hjælp af sprøjtepistolen påføres overfladen alle former for pletter, kridtkrit og slagt kalk, primeropløsninger. Enheden kan også bruges til at fugte overfladen med almindeligt vand. For at købe dette udstyr og ikke begå en fejl, bør du vide, at sprøjtepistolerne er af tre typer:

Hver type værktøj har sine egne egenskaber, som bør overvejes, når man vælger udstyr.

Håndsprøjtepistol til hvidvaskning

Det er en enhed bestående af en metal eller plast tank. Sidstnævnte er mere udbredt. I tanken, hvor kalk rekrutteres, sænkes slangens ende. Gennem den kommer sammensætningen til sprøjten. Enheden aktiveres med en bekvem kontrolhåndtag, der trykkes af en finger under hvidvaskningen.

Funktionsprincippet for en manuel airbrush består i en trykstyringsmetode. Ved at trykke på håndtaget får opløsningen til at sprøjte ud af tanken gennem sprøjten. Dette er den nemmeste måde at belægge overflader med lime på, hvilket er årsagen til dens overkommelighed. Ved hjælp af en håndsprøjtepistol belyser kalk alle overflader, herunder komplekse former.

Enhedens enkelhed afspejles ikke kun i omkostninger, men også i størrelsen af ​​det dyrkede område. Manuel sprøjtepistol er perfekt til selvhvidvaskning. Professionelle håndværkere og konstruktionspersonale, der udfører store mængder arbejde, bruger mere komplekse og produktive modeller.

Værktøjskriterier

Udformningen af ​​en pålidelig og praktisk manuel spray til hvidvaskning skal opfylde følgende parametre:

at være så let som muligt, når tyngdepunktet er placeret, så maleren kan gøre arbejdet så længe som muligt og ikke blive træt med det samme;
have en sprøjte med flere dyser - åbninger med forskellige diametre, fra små til store;
samlet fra grundlæggende dele af øget modstandsdygtighed mod slid og korrosion, hvis beholderen ikke er lavet af plast, men metal.

At værktøjet tjente så længe som muligt, kræver det en månedlig check. Sprøjtepistolen skal vaskes, inspiceres uden skade, udskift pakninger, hvis de gamle er slidt. Enheden kontrolleres før og efter hvidvaskningen.

Pneumatisk sprøjtepistol

Værktøjet er meget dyrere end den manuelle model, men har også høj ydeevne. Ideel til hvidvaskende overflader med en stor firkant. Overholdelse af anbefalinger og regler for anvendelse af kalk med en pneumatisk type sprøjtepistol giver dig mulighed for at få perfekt hvidkalkede lofter og vægge, hvor der ikke er pletter og pletter på kortest mulig tid.

Funktionsprincippet for apparatet er baseret på injektion af luft af en kompressor, hvorved en opløsning tilføres under et stort konstant tryk gennem en dyse ind i sprøjten. Resultatet er et resultat af den fine sammensætning på det behandlede plan. Lag falder jævnt og effektivt. Eventuelle pletter og pletter, der tegner overskydende mængde af opløsningen. Instrumentets hvidvaskning sker hurtigt, effektivt og med minimale lønomkostninger.

Elektrisk sprøjtepistol

Meget mere praktiske og kraftfulde manuelle modeller. Værktøjet er kun lidt ringere i ydelse pneumatisk, men det er billigere. En airbrush af denne type opnås normalt, når tiden ikke er den afgørende faktor. Og hvis malerne bruger pneumatik som arbejdsredskab, er den elektriske sprøjte til hvidvaskning ideel til håndværkere hjemme. Princippet om kalkfoder, i modsætning til manuelle og pneumatiske modeller, er luftfri.

Blandingen pumpes og pumpes gennem en elektrisk motor. Dette giver større hastighed og produktivitetsblegning end i brug af håndværktøjer. En enklere enhed end pneumatik gør det kun hensigtsmæssigt at behandle mellemstore områder. Det anbefales at udføre store mængder arbejde ved hjælp af pneumatik, hvorom omkostningerne ofte er meget højere.

Forbered sprøjtepistolen før påføring af kalk

Det er et vigtigt skridt til hvidvaskning, hvor kvaliteten af ​​arbejdet afhænger. Opsætning indeholder flere trin:

 1. Fremstilling af opløsningen. Den fine sammensætning bør være uden store partikler. Hvis det ikke passerer filtreringen på forhånd, vil dyseshullerne i sprøjten hurtigt tilstoppe, hvilket vil komplicere og reducere kvaliteten af ​​yderligere arbejde. Limfilter ved hjælp af en metalsilinder. Diameterne af cellerne må ikke være mere end 0,5 cm. Alternativt vil silen blive foldet i flere lag af gasbind.
 2. Korrektion af diameteren af ​​dyseshullerne. For at kalken skal falde i et jævnt og pænt lag, er det nødvendigt at justere dimensionerne af dyserne til den mindste mulige diameter. Dette vil ikke kun forbedre kvaliteten af ​​whitewash, men også betydeligt reducere omkostningerne ved den anvendte løsning. Kontroller kvaliteten af ​​justeringen gør det muligt at prøve farvning et lille område af væggen eller loftet.

Gennemførelse af en prøveanvendelse af kalk giver dig mulighed for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte, for at afsløre, hvor langt det er bedst at holde sprøjtepistolen. Når forberedelsen er afsluttet, skal du starte hvidvaskning.

Teknologi hvidvaskende sprøjtepistol

For at opnå en kvalitativ og ensartet anvendelse af kalk ved hjælp af en airbrush bør du følge nogle få enkle anbefalinger:

 1. Hold pistolen udelukkende vinkelret på overfladen, der skal behandles, hvilket sikrer ensartet belægning. Hvis du tillader afvigelser til siden, det vil sige at vippe værktøjet, så dårligt hvide områder og pletter kan forblive, vil forarbejdning heraf føre til påsætning af et tykt lag af kalk.
 2. Det anbefales at starte hvidvaskning fra hjørnerne. Sammensætningen skal påføres i en spiral, overlappende og overlappende bevægelse. Det første lag påføres retouchering. Det skal laves så tyndt som muligt, så de efterfølgende ligger på en velfarvet og jævn base.

Denne procedure er ens for manuelle, pneumatiske og elektriske modeller. Det vigtigste er at vælge et værktøj, der giver dig mulighed for at kvæle den ønskede mængde overflade på kortest mulig tid.

Fordele og egenskaber ved hvidvaskning ved hjælp af sprøjtepistolen

På trods af de forskellige indretningsteknologier, mister hvidvaskning ikke sin popularitet som en enkel og billig måde at give et attraktivt udseende til loftet eller væggene. Ulempen ved denne reparationsmetode er, at det ikke altid er muligt at jævne whiten: der er pletter fra en børste eller rulle på overfladen. Men professionelle herrer har fundet en løsning på dette problem og anbefaler at bruge en sprøjtepistol til hvidvaskning.

Fordele ved enheden

Hvorfor er det værd at bruge en spray til hvidvaskning? Faktum er, at kalkmørtelet er ret kaustisk og flydende. Hvis det kommer på dine hænder, kan det forårsage forbrændinger, og hvis det påføres ujævnt på overfladen, kan det forårsage dryp og farvning, når det tørrer. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du opnå følgende:

 1. Lime vil ligge jævnt.
 2. Det vil være muligt at male over selv de mest utilgængelige steder (især ofte problemer med en jævn anvendelse af løsningen opstår, når man maler hjørnerne).
 3. Du behøver ikke at bruge en stige eller geit til hvidvaskning af loftet eller toppen af ​​væggene.

Derudover når tiden hvidvaskes med egne hænder, reduceres tiden betydeligt - sprøjtepistolen giver dig mulighed for hurtigt at male store områder, anvende hvidvask med et jævnt lag og minimerer sprøjtningen. Alle fordele er mest mærkbare, når loftet er hvidt med en airbrush, fordi denne del af rummet altid får det værste af det, og du skal ofte genanvende et lag kalk for at skjule pletterne. Ved hjælp af en maling sprøjtepistol kan du blanke præcist, hurtigt, og selv en nybegynder mester kan få et fremragende resultat.

Modelvalg

Hvad er der nøjagtigt brug for spray? Der er ingen særlige krav, nogen vil gøre. Men sprayen er ikke købt til engangsbrug. Derfor er det værd at overveje egenskaberne ved alle modeller og deres anvendelsesmuligheder. Sprøjtepistoler er manuelle, pneumatiske og elektriske.

Håndholdt

Den mest populære type sprøjtepistoler. Det vælges af forbrugere, der har brug for hurtigt at lave reparationer med egne hænder eller male små genstande. Fordelene ved manuelle modeller omfatter følgende:

 1. Enhedens enkelhed. Sprøjtepistol er nem at demontere og montere, og om nødvendigt - at erstatte de fejlede dele.
 2. Komfort i ledelsen. Regulere strømmen af ​​farvestof kan endda begynder.
 3. Alsidighed. Passer til næsten alle fine farvestoffer.
 4. Lav pris.

Håndspraypistol til hvidvaskning og maling er praktisk, når en meget stor mængde arbejde ikke er påkrævet (for eksempel når du skal kalkbeje loftet eller væggene i en beboelsesejendom eller vaskerum). En lille minus af udstyret er behovet for manuelt at opretholde et bestemt tryk i tanken, ellers begynder malingenes stråling at falde.

Pneumatisk

Pneumatisk udstyr til hvidvaskning vælges af fagfolk, når en stor mængde arbejde er påkrævet. Det adskiller sig fra den manuelle en efter driftsprincippet: Konstant tryk på blækstrålen opretholdes af kompressoren. På grund af højtrykket ser det hvidkalkede loft næsten upåklageligt ud.

Men der er dyre pneumatiske enheder. For at gøre det selv hjemme reparation, når værktøjet ikke vil blive brugt meget ofte, er det upraktisk at købe dem.

elektrisk

Hvis det af en eller anden grund er upraktisk at erhverve en pneumatisk sprøjtepistol, og du vil foretage en perfekt reparation, anbefales det at være opmærksom på den elektriske sprøjtepistol. I det er tryk på maleriestrømmen tilvejebragt på bekostning af en elektromotor. Efter hjemmearbejdernes mening er resultatet af arbejdet med en elektrisk malingspistol næsten lige så god som et pneumatisk værktøj.

Hvordan virker sprøjtepistolen

Princippet om drift af enhver model er:

 1. I tanken er maling trykket gennem en speciel slange (en kompressor, tryk på en specialarm eller en elektrisk motor).
 2. Trykket letter afgivelsen af ​​farvestoffet til sugeslangen.
 3. fra slangen passerer opløsningen gennem en fiskestang og sprøjtes gennem en sprøjtedyse.

På nogle modeller er det muligt at justere dysens størrelse for at opnå den ønskede sprayradius.

Sådan arbejder du med værktøjet

Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelse af mørtel og udstyr og den faktiske anvendelse af kalk på væggene eller loftet.

uddannelse

Det forberedende arbejde omfatter følgende:

 1. Kontroller værktøjshjælp Selvom skibsføreren indeholder sin forstøver i rækkefølge, er det også værd at tjekke udførelsen af ​​alle knudepunkter ved at fylde enheden med en lille mængde vand. Efter kontrol af helbredet anbefales det at justere dysernes størrelse, hvilket gør dem mindre. Dette er nødvendigt for den økonomiske og ensartede påføring af farvestoffet.
 2. Opløsning af opløsningen. Hvis dette ikke er gjort, vil dyseåbningerne på sprøjten hurtigt blive tilstoppet, og værktøjet vil ikke fungere godt. Stenkalk kan være gennem en fin sigte eller gennem foldet gasbind.

På trods af at man bruger en sprøjte, er det muligt at undgå forbrændinger med kalkmørtel, den stråle, der trækker ud af dysen, maler ikke kun overfladen, men danner også en fin suspension i luften. Mikroskopiske partikler kan slå sig ned på huden, der forårsager tørhed og irritation af huden, komme ind i øjnene eller i luftvejene, slå sig ned på møblerne. Derfor anbefales det at arbejde i handsker, åndedrætsværn, der dækker alle hudpletter med tøj.

På gulvet og møblerne skal lægge en plastikfolie. Efter færdiggørelsen af ​​forberedelsesfasen kan du anvende kalk på væggene.

Lim applikation

Når du har forberedt alt, hvad du har brug for, og hæld den forberedte opløsning i sprøjteflasken, skal du ikke straks straffe strålen til loftet eller væggen. Det er bedre at prøve det på et uønsket pap: der kan være luft i dysen, og der vil forekomme uregelmæssig spyt i stedet for en stråle af maling. I sammenligning med malings- og lakprodukter fjernes våde lime let med en våd klud, men fagfolk anbefaler stadig at justere værktøjet på et unødvendigt stykke materiale. Når du har justeret enheden, kan du begynde at arbejde og overholde følgende regler:

 1. Ved maling af vægge skal malingssprøjten holdes vinkelret på overfladen, og når man måler loftet, skal vinklen være 60-70 °. Du kan ikke "skyde" en stråle direkte ved loftet - opløsningen er flydende, og strålen vil let smøre de farvede områder placeret på periferien.
 2. At køre værktøjet skal du jævnt og ikke opholde sig på ét sted.
 3. Det anbefales at begynde farve fra hjørnerne, male dem med spiralformede eller langsgående tværgående bevægelser.
 4. Det første lag påføres så tyndt som muligt. Det er ikke skræmmende, hvis mørkets mørkningsmateriale kigger lidt på steder - efter påføring af det andet lag forsvinder alt, og overfladen bliver så hvid som et ark papir.

Det fungerede ikke første gang, og laget viste sig med fejl? Så er det værd at huske, hvor mange gange det var nødvendigt at male over de pletter, der blev tilbage af penslen. En lille oplevelse, og alt vil fungere. Det tredje lag giver sandsynligvis det perfekte resultat.

Hvis du bruger en paint spray gun til hvidvask, vil selv en nybegynder mester få et glimrende resultat.

Sprøjte kuglepen til hvidvaskning med egne hænder

Sprøjtepistol til hvidvaskning

Hvidvaskningen af ​​rummet er en ret lang proces, hvis du ikke tyder på automatisering. Og fabrikationsautomatisering er en meget dyr fornøjelse, og det er ikke altid muligt at gætte kvaliteten.

Kanonen kan købes hos en specialbutik, men det er ret dyrt, så det er bedst at forsøge at lave en pistol med egne hænder.

Derfor fandt håndværkerne i lang tid en vej ud, hvor sprøjtepistolen til hvidvaskning med lime er lavet i håndværksmæssige forhold.

Der er masser af ordninger til en sådan airbrush, som alle er baseret på samme princip - på den ene side er der en direkte luftforsyning, under hvilken indflydelse hvorpå kalk er trukket ud af tanken og føres til sprøjten. Hver mester bekjender sin egen version, men der er en almindeligt accepteret, den enkleste og mest pålidelige.

Ved hjælp af en almindelig kuglepen kan du bygge en spray til hvidvaskning, som klare alle opgaver. Den eneste vigtige faktor (i princippet for alle dyser, der danner rum) er behovet for at forfiltrere farvestoffet fra store elementer, der kan tilstoppe dysen.

Det tager ikke så meget tid at lave en sprøjtepistol, men for første gang kan det tage længere tid end den anslåede time. Når hånden er fuld, vil timen være den øvre tidsgrænse, der er nødvendig for jobbet. Masters, der er involveret i et sådant arbejde ofte nok, stablet fra begyndelsen til slutningen på 15 minutter.

Fremstillingsproces

Sprøjtepistolens skema fra håndtaget.

 1. Kuglepen.
 2. Tang.
 3. Emery sten.
 4. Spray til karburator.
 5. Cutter.
 6. PVC isolerende tape.
 7. Matchbox.

I begyndelsen tages en simpel, billigste, kuglepen og helt adskilles.

Det første skridt er at arbejde med stangen. Tangen splittede metalpen og plastikkappen med maling. Malingen skal udblæses, for hvilken kompressor (op til et akvarium) eller en støvsuger med et omvendt tryk vil være perfekt (det er usandsynligt, at en dyse af den rigtige størrelse kan vise sig, da de kun fremstilles med din egen hånd).

Når røret er ryddet af maling, skal det skylles under rindende vand til en gennemsigtig tilstand. Brug ikke for varmt vand, så plastik ikke smelter. Hvis der er en spray til karburatoren - det bliver overhovedet en gud. Som et resultat vil stangen skinne med renhed, og i udseende er det umuligt at sige, at det ikke så længe siden var helt fyldt med maling indefra.

Nu kan du begynde at arbejde med plastikhuset.

Ved hjælp af Emery Stone er hullet på den side, hvor metalfjederen plejede at være lidt udvidet. Udvid kun brug for 1-1,2 mm. Hvis der er en knivskæringsmaskin, så tager arbejdet et par sekunder. Du skal være yderst forsigtig, fordi plastik er meget skrøbelig.

Skal også klippe tråden. At skære enhver kniv eller kniv, skærpet nok for ikke at bryde plastik. Hvis du forlader tråden, vil effekten af ​​luftstrømmen være ret svag.

Brug nu PVC-bånd til plastikhuset til kampkassen. Ved styrkelse er det vigtigt at observere en lille nuance - en smal næseåbning skal stikke lidt ud over boksens ende. I begyndelsen er det bedre at blot vedhæfte og fastgøre kroppen med et par omdrejninger af elektrisk tape, så du kan genoprette det senere.

Sprøjtepistol lavet med støvsuger.

På lignende måde fastgør plaststangen. I slutningen af ​​fikseren skal deres næse se lige ud. I intet tilfælde skal dette krav forsømmes, ellers vil der ikke være noget trang, og med det vil hvidvaskning ikke stige.

Efter alt er justeret, fastgjort det elektriske tape helt begge rør langs hele kanten af ​​matchboxen, det skal brændes. Smeltning sker på bagsiden af ​​rørene for ikke at beskadige dem.

Workflow og små tilføjelser

Den bløde stang går ned i tanken med maling helt til bunden (lumenet skal forblive, men malingen må ikke lade luft komme ind i røret), hvorefter et stærkt lufttryk indføres i plaststangen og retningen vælges.

Dette design betragtes som det enkleste, men hvis du ønsker det, kan du ændre det til ethvert interessentniveau.

Eksempelvis kan æskerne udskiftes med en massiv træbase, hvorpå en beholder med maling bliver skruet på bunden. Bagved er det helt muligt at tilpasse kompressoren specifikt til sprøjtepistolen og i forbifarten for at lave en spak (knap) til lufttilførsel.

Der er så mange måder at ændre og ændre sprøjtepistolens design med dine egne hænder, da der er mennesker med deres ubegrænsede fantasi, der bor på planeten. Hver enkelt ændrer og ændrer designet udelukkende til deres individuelle behov.

Anvendelse af kalk til hvidvaskning og nuancer af brugen af ​​materialet

Lime opnås ved at stege bjergkalksten i specialudstyrede ovne. Som et resultat af den termiske proces ved udløbet opnås klumper af lime af forskellige størrelser, som bevarer deres styrke i luft. Lime har været brugt i konstruktion i temmelig lang tid, og slukning af klumper med vand giver dem mulighed for at blive opløst, hvilket resulterer i en hvid opløsning.

Kalk hvidvask

Lime er et af de mest billige materialer til renovering af lokaler. Brug en limeopløsning til hvidvaskning af det indre af huset og for økonomiske udvidelser.

Fordelene ved at bruge kalk er:

 • Lavpris, af eksperter prisen på kalk i klumper er anslået til fem point, det er billigere, og på samme tid er det ret svært at finde kvalitetsmateriale til efterbehandling.
 • Lime har antimikrobielle egenskaber, det vil sige bakterier, der er faldet på overfladen dør. Disse egenskaber af råvarer med succes gør det muligt at hvidkalk kalk i lokaler til husdyr, udendørs toiletter.
 • Kalk er fugtbestandigt og springer ikke, når temperaturen falder. Væggene behandlet med slagtende kalk er ikke bange for skimmel og meldug, disse mikroorganismer slipper simpelthen ikke på dette råmateriale.
 • Naturligt materiale er sikkert for helbredet, det har ingen stærk lugt og udsender ikke skadelige stoffer til vejrtrækning, tværtimod, efter at have brugt lime, er rummet delvis desinficeret.
 • Dette materiale kan anvendes både på gammelt hvidvask og på nye vægge.

I processen med hvidvaskning efter tørring af kalklaget er der dannet en speciel film på overfladen, der forhindrer fading og øger vægternes modstand mod slid.

Sådan slukker du kalk i hjemmet

Køb til den planlagte reparation af kalk er bedst i form af klumper. Sådan råmateriale er opbevaret i lang tid, og det kan fremstilles til brug på kort tid. For at opnå en opløsning som følge af fortynding, som vil sørge for koncentration og ensartethed, skal du kende de grundlæggende regler for at forberede den fra hurtiglime og sørg for at følge sikkerhedsforanstaltningerne på arbejdspladsen.

Regler for slakning af kalkklumper hjemme:

 1. Til hvidvaskning af vægge og lofter anvendes såkaldt limemælk. Det er nemt at forberede det - du skal bruge en del kalk og omkring tre dele koldt vand.
 2. Store klumper af kalk skal male, men ikke i krummen, og placeres i en metalbeholder.
 3. Vand hældes i tanken med lime, opløsningen skal omrøres.
 4. Efter kontakt med vand opstår der en opløsningsreaktion, hvorunder kalk kan koge og splitte. Derfor skal tanken i de første 10 til 20 minutter lukkes eller flyttes til en sikker afstand. Det er godt at bruge sikkerhedsbriller og handsker, da spray af opløsningen kan forårsage forbrændinger.
 5. Den tilberedte kalk skal sætte sig i mindst 6 timer, i hvilken tid vil den helt opløses.
 6. Efter tilberedning filtreres opløsningen gennem en sigte. På denne måde fjernes alle uopløste elementer og små snavs.
 7. Lime mælk er klar til brug. For at øge styrken og for at yderligere kalk på væggene ikke pletter tøjet, anbefaler eksperter dig at tilføje til opløsningen den sædvanlige salt og linolie. Mængden af ​​linolie og salt vælges fra volumenet af den resulterende opløsning, for 10 liter er nok til 100 gram af dette og andre midler.

Hvis opløsningen er tyk, kan den fortyndes med vand til de ønskede mængder. Farvefarver introduceres i opløst form, for at give kalk et usædvanligt snehvidt udseende, anbefales det at tilføje lidt bluing.

Lime slaking processen er ikke besværlig, men ikke sikker. Når du slager kalk, skal du følge sikkerhedsforanstaltningerne. At slukke i fri luft, i fri plads, altid iført briller, handsker og specielle tøj:

Udstyr til hvidvaskning

Hvidvaskning kan udføres på forskellige måder. Tidligere var der kun en måde at distribuere kalk over overflader - det er brugen af ​​børster. Moderne teknologier kan reducere den tid, der bruges til at reparere lokaler ved hjælp af limemælk, en børste bruges nu oftest, hvis du vil blanke små overflader.

For at lette arbejdet kan du bruge følgende enheder:

 • Sprøjtepistolen kan være manuel, elektrisk eller pneumatisk. Hvis du ikke skal håndtere store overflader, vil det være mere økonomisk at købe en håndlavet sprøjtepistol. Funktionsprincippet for indretningerne er ens, en slange af apparatet nedsænkes i opløsningen, gennem hvilken kalk opsamles og tilføres gennem en tragt til en anden slange. I slutningen af ​​denne slange er der en dyse, det er igennem det, at kalken udføres. Strålens størrelse og hastighed kan justeres. Det er muligt at købe en manuel airbrush cirka en og en halv tusind rubler, elektriske muligheder på enheden er meget dyrere. Brug af sprøjtepistolen forenkler maleriarbejdet, hvidvaskning, med hjælp er udført meget hurtigere, mens den medfølgende stråle nemt trænger ind på vanskelige steder.
 • Apparatet til hvidvaskning anvendes til behandling af store overflader. Funktionsprincippet er det samme som sprøjtepistolen, kapaciteten kan være op til 100 liter.
 • Spray til hvidvask kan du bruge en, der bruges til sprøjtning af planter. Kun dens kapacitet bør ligge i størrelsesordenen 5 til 15 liter.

Ethvert apparat til mekanisering af hvidvaskningsprocessen kan reducere reparationstiden og sikre ensartethed af kalklag. Kompleksiteten af ​​deres brug er minimal, med enheden og princippet om at forstå enhver person, mens der er mulighed for at male højt til loftet uden brug af en stige.

Ved anvendelse af sprøjtepistoler reduceres forbruget af lime også, da store dråber ikke falder på gulvet og møblerne. Den eneste betingelse er brugen af ​​en kvalitetsopløsning uden urenheder og klumper, ellers kan apparatet blive tilstoppet og mislykkes.

Dette er udstyret ovenfor.

DIY hvidvaskning regler

Lime kræver ikke særlige færdigheder til at arbejde på de ønskede overflader, selv ved at bruge dette materiale for første gang i arbejdet kan man nemt lære. Men det er stadig nødvendigt at tage hensyn til nogle nuancer, og så vil reparationen være hurtig, sikker og af tilstrækkelig kvalitet.

Hvidvaskning af væggene

Limevægge kan blive hvide både indendørs og udendørs. Hvidvaskning hjemmefra udefra gøres hurtigt med en airbrush. For at kalken blev lagt ned, ændrede ikke farven og svulmede ikke op, det er nødvendigt at forberede mure tidligere.

Rustflekker, snavs og fedtede områder fjernes fra overflader. Hvis der er revner, skal de behandles med en primer, der sikres god vedhæftning af kalk til væggene ved deres behandling med en metalbørste. Lime falder ikke på malingen, så laget af gammelt farvning skal fjernes.

Hvidvask er bedst udført i overskyet vejr, lysende solskin forvrænger opfattelsen og tillader ikke jævn smør. Ved hjælp af en sprøjtepistol skal du holde det vinkelret på væggen på 90 grader, hvilket vil give mindre brug af opløsningen og ensartetheden af ​​dens anvendelse.

Videoen viser, hvordan du kan limke væggene med en airbrush:

Hvidvaskning af kælderen

Brugen af ​​kalk til behandling af alle overflader i kælderen beregnet til opbevaring af produkter betragtes som den bedste løsning. Lime ødelægger alle mikroorganismer, desinficerer rummet, forhindrer udslip af svamp, på grund af disse faktorer øger holdbarheden af ​​produkter, grøntsager er ikke underkastet rådner. Lime er modstandsdygtigt mod fugt, så det beskytter kælderens vægge mod fugt.

Kælderen er hvidgjort med en temmelig tyk limeopløsning, det er muligt at bruge både sprøjtepistoler og børster. Apparater til sprøjtning anvendes sædvanligvis i store områder, men deres anvendelse skal overholde sikkerhedsforskrifterne.

Sprøjtepistolen skaber skyer af de mindste kalkpartikler, i et lukket rum som kælderen har denne sky en negativ indvirkning på slimhindevæv i åndedrætsorganerne og øjnene. For at undgå skade på kroppen, skal du bære tætte briller og åndedrætsværn.

Hvidvaskeovn

I nogle private huse er der venteværelser og andre rum der er mure af mursten. Kalkblegning er den mest praktiske mulighed for hurtig reparation. Ovnfladerne er hurtigt snavset med sod, fedt og kræver derfor regelmæssige opdateringer.

Lime kan bruges til enhver tid, især da du kan bruge en børste til små overflader. For at mørtelen skal være let jævnt nødvendig, skal ovnen afkøles, og alle fedtede pletter fjernes med sandpapir eller skraber.

Hvordan du kan farve og dekorere ovnen med kalk kan ses på billedet nedenfor

Hvidvaskning af facaden

Hvidvaskefacader af bygninger og huse er det nemmeste at implementere ved brug af sprøjtepistoler. Vinduer, døre, dekorative elementer skal lukkes, og du skal begynde at blanke fra de øverste punkter, flytte ned. Det anbefales at hvidvaske ydervæggene i roligt vejr.

Hvidvaske loft

Separat bliver hvidvaskning af loftet med kalk udført, hvis der er tapet eller andet efterbehandling på de andre vægge. Hvis du har til hensigt at ændre tapetet, skal du først fjerne det gamle, hvorefter hvidt loftet og først klistres over væggene igen. Fra loftet skal du fjerne alle gamle belægninger, reparere revner, rense snavs. Rust og skimmel renses godt med en opløsning af kobbersulfat.

Lime mælk er let og jævnt anbragt på en fugtig overflade, så det er tilrådeligt at fugte loftet. Efter klargøring af loftet er det nødvendigt at lukke gulvet, møblerne, vinduerne med vandtætte materialer, da kalken sprøjtes godt og i tørret form er det svært at gnide af.

Loftet er hvidt i to lag. Det første lag begynder at blive anvendt fra vinduet, hvilket gør slag vinkelret på lyset. Det andet lag påføres stadigvigt først, smørene er lavet parallelt med solens stråler. Denne whitewash-teknologi sikrer klæbens vedhæftningsstyrke og fravær af streger.

Lektioner reparation eller hvordan man blæser loftet med egne hænder:

Behandling af træer

Hvidvaskningen af ​​træstammer med lime løser flere problemer samtidigt og udføres om forår og efterår. Behandling af træer om foråret beskytter træ fra skadedyr, tillader ikke solens stråler at brænde barken. I efteråret bruges lime til at reducere effekten af ​​temperaturudsving i vinteren.

Hvidvaskeplanter dyrkes træer, unger bliver ikke forarbejdet, da lime træner porerne i barken og derved forstyrrer vækstprocesserne. Før behandling er det nødvendigt at fjerne alle tørrede dele, rengør stedet med rådnerbark.

Kylling Coop Processing

Hvidvaskning af et kyllingekop med slagtende kalk gør det muligt at desinficere rummet. Endnu bedre vil lime slaking udføres i hønehuset selv, naturligvis uden dets indbyggere. De par, der frigives under opløsningen af ​​kalkklumperne, trænger godt ind i alle hullerne og ødelægger sengeløber, myrer og andre små insekter.

I hønehuset skal du blanke loftet og væggene, og det er ønskeligt at gøre dette flere gange om året. I foråret gøres hvidvaskning ved at forberede pladsen til sommeren. Før starten af ​​koldt vejr hjælper lime med at fjerne alle parasitter.

Om sommeren er det tilrådeligt at blegge væggene i kyllingskøbet mindst to gange, hvilket vil forstyrre mange insekters opdrætskæde. Derudover kan væggene før hvidvaskning behandles med en svag opløsning af blegemiddel. Den praktiske anvendelse af kalk til behandling af lokaler til dyr er anslået til 5 point, det er både et billigt materiale og miljøvenligt og har de mest optimale desinfektionsegenskaber.

Hvidvask forbrug

Til hvidvaskning af vægge og lofter i huset anvendes lime mælk normalt. Forbruget af lime til hver 2,5 kvadratmeter er ca. 0,5 kg lime klumper, fortyndet i en passende mængde med vand.

Funktioner af maling og kitt til lime

Hvis du anvender limemælk direkte på laget af vandbaseret maling, kan det ske, at kvaliteten af ​​reparationen ikke tilfredsstiller dig.

Lime grapples med maling og ruller sammen med det, og efter tørring er det helt sandsynligt, at opblæste bobler vil dukke op.

For at forhindre dette skal du først vaske overfladen med maling med sæbe og vand og en børste og derefter behandle med en stiv børste for bedre vedhæftning.

Putty bruges under reparationen til god udjævning af overfladen. Hvis det er planlagt at sætte på lime-dækkede vægge, skal du først fjerne det gamle lag. Som en mulighed kan du fjerne alle opsvulmede steder med en skraber og anvende en primer, hvorefter kalken nemt fjernes.

Sådan vasker du kalk fra gulvet, fra væggene

I processen med hvidvaskning af overfladerne med kalk forbliver uundgåeligt pletter på alle overflader. Den nemmeste måde at fjerne dem er stadig frisk, det vil kræve vand og en svamp, vandbehandling udføres flere gange, så du kan fjerne alle hvide pletter.

Hvis et lag gammelt kalk skal fjernes for at anvende andre materialer under reparation, skal følgende punkter overholdes:

 • Fugt alle ønskede overflader med vand med en børste eller sprøjtepistol.
 • Vent på et godt plet, fjern derefter kalk med en stiv metal svamp eller skraber. Hvis der er flere lag kalk, skal du fugtige flere gange og også gentagne gange bruge clips.
 • Hvis du ikke er bange for støv i rummet, så kan processen fremskyndes ved hjælp af en mølle med en speciel dyse.
 • Sørg for at bruge briller og åndedrætsværn, da støv under arbejdet kan påvirke øjnene og tilstanden i luftvejen.

Fjernelsen af ​​gammelt kalk kan lettes ved brug af specielle flydende produkter, hvorpå hvidvaskemiddelet opløses og let kommer ud af overfladerne.

 1. Guard Industrie
 2. Decap 'Sols Plus Guard.
 3. Afhjælp plads.

Whitewash priser

Brugen af ​​hvidvaskning betragtes som den billigst mulige reparationsmulighed. Til hvidvaskning af minimumsbeløbet og tag byggesager. Normalt hvidvaskende vægge på en kvadratmeter og ved hjælp af et lag starter ved 50 rubler.

Naturligvis varierer omkostningerne meget og afhænger af mange faktorer - kontaminering af overflader, anvendelse af rengøring, anvendelse af kalk i flere lag. Hvis du kender din plads, vil det ikke være svært for dig at beregne den omtrentlige pris for alle værker.

I slutningen foreslår vi at se videoen - nyttige tips fra Professor Duster på hvidvaskning: