Sprøjtepistol til hvidvaskning af kalk

Afslutningsarbejder involverer maling og hvidvaskning. Hvis du skal whiten en lille overflade, så kan du gøre det manuelt. Behandling af store områder, derimod, tager meget tid og kræfter. Dette var hovedårsagen til, at ikke kun bygningshold og professionelle håndværkere, men også dem, der foretrækker at reparere lejligheden eller huset selv, bruge et særligt værktøj til hvidvaskning, kaldet airbrush. Og hvis eksperterne allerede har denne enhed i deres arsenal, vil andre, der tænker på at købe det, gerne lære mere om det eksisterende modeludbud og nuancerne om specifikationerne for at arbejde med det.

Hvad er en sprøjtepistol?

Dette er et specielt værktøj, der sparer tid og kræfter, når man udfører ikke kun maleri, men også hvidvaskning af ujævne mursten, beton, træflader af loft og vægge. I modsætning til rullen og børsten hjælper sprøjtepistolen med at gøre arbejdet ikke kun meget hurtigere og lettere, men også bedre.

Relevansen af ​​brugen af ​​sprøjtepistolen til hvidvaskning er ikke i tvivl. Fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer har ikke påvirket det faktum, at mange foretrækker at afslutte lofterne i lejlighederne med chalky opløsning eller hydreret kalk.

Ved hjælp af sprøjtepistolen påføres overfladen alle former for pletter, kridtkrit og slagt kalk, primeropløsninger. Enheden kan også bruges til at fugte overfladen med almindeligt vand. For at købe dette udstyr og ikke begå en fejl, bør du vide, at sprøjtepistolerne er af tre typer:

Hver type værktøj har sine egne egenskaber, som bør overvejes, når man vælger udstyr.

Håndsprøjtepistol til hvidvaskning

Det er en enhed bestående af en metal eller plast tank. Sidstnævnte er mere udbredt. I tanken, hvor kalk rekrutteres, sænkes slangens ende. Gennem den kommer sammensætningen til sprøjten. Enheden aktiveres med en bekvem kontrolhåndtag, der trykkes af en finger under hvidvaskningen.

Funktionsprincippet for en manuel airbrush består i en trykstyringsmetode. Ved at trykke på håndtaget får opløsningen til at sprøjte ud af tanken gennem sprøjten. Dette er den nemmeste måde at belægge overflader med lime på, hvilket er årsagen til dens overkommelighed. Ved hjælp af en håndsprøjtepistol belyser kalk alle overflader, herunder komplekse former.

Enhedens enkelhed afspejles ikke kun i omkostninger, men også i størrelsen af ​​det dyrkede område. Manuel sprøjtepistol er perfekt til selvhvidvaskning. Professionelle håndværkere og konstruktionspersonale, der udfører store mængder arbejde, bruger mere komplekse og produktive modeller.

Værktøjskriterier

Udformningen af ​​en pålidelig og praktisk manuel spray til hvidvaskning skal opfylde følgende parametre:

at være så let som muligt, når tyngdepunktet er placeret, så maleren kan gøre arbejdet så længe som muligt og ikke blive træt med det samme;
have en sprøjte med flere dyser - åbninger med forskellige diametre, fra små til store;
samlet fra grundlæggende dele af øget modstandsdygtighed mod slid og korrosion, hvis beholderen ikke er lavet af plast, men metal.

At værktøjet tjente så længe som muligt, kræver det en månedlig check. Sprøjtepistolen skal vaskes, inspiceres uden skade, udskift pakninger, hvis de gamle er slidt. Enheden kontrolleres før og efter hvidvaskningen.

Pneumatisk sprøjtepistol

Værktøjet er meget dyrere end den manuelle model, men har også høj ydeevne. Ideel til hvidvaskende overflader med en stor firkant. Overholdelse af anbefalinger og regler for anvendelse af kalk med en pneumatisk type sprøjtepistol giver dig mulighed for at få perfekt hvidkalkede lofter og vægge, hvor der ikke er pletter og pletter på kortest mulig tid.

Funktionsprincippet for apparatet er baseret på injektion af luft af en kompressor, hvorved en opløsning tilføres under et stort konstant tryk gennem en dyse ind i sprøjten. Resultatet er et resultat af den fine sammensætning på det behandlede plan. Lag falder jævnt og effektivt. Eventuelle pletter og pletter, der tegner overskydende mængde af opløsningen. Instrumentets hvidvaskning sker hurtigt, effektivt og med minimale lønomkostninger.

Elektrisk sprøjtepistol

Meget mere praktiske og kraftfulde manuelle modeller. Værktøjet er kun lidt ringere i ydelse pneumatisk, men det er billigere. En airbrush af denne type opnås normalt, når tiden ikke er den afgørende faktor. Og hvis malerne bruger pneumatik som arbejdsredskab, er den elektriske sprøjte til hvidvaskning ideel til håndværkere hjemme. Princippet om kalkfoder, i modsætning til manuelle og pneumatiske modeller, er luftfri.

Blandingen pumpes og pumpes gennem en elektrisk motor. Dette giver større hastighed og produktivitetsblegning end i brug af håndværktøjer. En enklere enhed end pneumatik gør det kun hensigtsmæssigt at behandle mellemstore områder. Det anbefales at udføre store mængder arbejde ved hjælp af pneumatik, hvorom omkostningerne ofte er meget højere.

Forbered sprøjtepistolen før påføring af kalk

Det er et vigtigt skridt til hvidvaskning, hvor kvaliteten af ​​arbejdet afhænger. Opsætning indeholder flere trin:

 1. Fremstilling af opløsningen. Den fine sammensætning bør være uden store partikler. Hvis det ikke passerer filtreringen på forhånd, vil dyseshullerne i sprøjten hurtigt tilstoppe, hvilket vil komplicere og reducere kvaliteten af ​​yderligere arbejde. Limfilter ved hjælp af en metalsilinder. Diameterne af cellerne må ikke være mere end 0,5 cm. Alternativt vil silen blive foldet i flere lag af gasbind.
 2. Korrektion af diameteren af ​​dyseshullerne. For at kalken skal falde i et jævnt og pænt lag, er det nødvendigt at justere dimensionerne af dyserne til den mindste mulige diameter. Dette vil ikke kun forbedre kvaliteten af ​​whitewash, men også betydeligt reducere omkostningerne ved den anvendte løsning. Kontroller kvaliteten af ​​justeringen gør det muligt at prøve farvning et lille område af væggen eller loftet.

Gennemførelse af en prøveanvendelse af kalk giver dig mulighed for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte, for at afsløre, hvor langt det er bedst at holde sprøjtepistolen. Når forberedelsen er afsluttet, skal du starte hvidvaskning.

Teknologi hvidvaskende sprøjtepistol

For at opnå en kvalitativ og ensartet anvendelse af kalk ved hjælp af en airbrush bør du følge nogle få enkle anbefalinger:

 1. Hold pistolen udelukkende vinkelret på overfladen, der skal behandles, hvilket sikrer ensartet belægning. Hvis du tillader afvigelser til siden, det vil sige at vippe værktøjet, så dårligt hvide områder og pletter kan forblive, vil forarbejdning heraf føre til påsætning af et tykt lag af kalk.
 2. Det anbefales at starte hvidvaskning fra hjørnerne. Sammensætningen skal påføres i en spiral, overlappende og overlappende bevægelse. Det første lag påføres retouchering. Det skal laves så tyndt som muligt, så de efterfølgende ligger på en velfarvet og jævn base.

Denne procedure er ens for manuelle, pneumatiske og elektriske modeller. Det vigtigste er at vælge et værktøj, der giver dig mulighed for at kvæle den ønskede mængde overflade på kortest mulig tid.

PromAlpForum

Hvordan laver man pobelochny aparat?

Hvordan laver man pobelochny aparat?

Beskeden promalpservise »29 jul 2012, 16:44

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Beskeden Uncle Vova "29. juli 2012, 17:41

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Meddelelse restas »29. jul 2012, 20:47

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Beskeden Uncle Vova »29 jul 2012, 23:03

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Besked til Akim »30. juli 2012, 08:49

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Meddelelsen alexmsk »30 juli 2012, 20:30

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Meddelelse til promalpservise »30 juli 2012, 20:35

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Besked fra promalpservise »30 juli 2012, 20:38

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Meddelelse restas »30. juli 2012, 22:11

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Besked VVVlad »Jul 31, 2012, 00:24

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Beskeden Alexander 64 "31 jul 2012, 06:56

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Beskeden Uncle Vova »04 Aug 2012, 10:13

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Indlæg af Mazila »13 sep 2012, 20:43

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Meddelelsen fra Galahov "13 sep 2012, 22:07

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Meddelelse Eugene67 »05 okt 2012, 12:46

Re: Hvordan laver man pobelochny apparat?

Guds budskabs budskab "13 okt 2012, 13:24

Sprøjte kuglepen til hvidvaskning med egne hænder

Sprøjtepistol til hvidvaskning

Hvidvaskningen af ​​rummet er en ret lang proces, hvis du ikke tyder på automatisering. Og fabrikationsautomatisering er en meget dyr fornøjelse, og det er ikke altid muligt at gætte kvaliteten.

Kanonen kan købes hos en specialbutik, men det er ret dyrt, så det er bedst at forsøge at lave en pistol med egne hænder.

Derfor fandt håndværkerne i lang tid en vej ud, hvor sprøjtepistolen til hvidvaskning med lime er lavet i håndværksmæssige forhold.

Der er masser af ordninger til en sådan airbrush, som alle er baseret på samme princip - på den ene side er der en direkte luftforsyning, under hvilken indflydelse hvorpå kalk er trukket ud af tanken og føres til sprøjten. Hver mester bekjender sin egen version, men der er en almindeligt accepteret, den enkleste og mest pålidelige.

Ved hjælp af en almindelig kuglepen kan du bygge en spray til hvidvaskning, som klare alle opgaver. Den eneste vigtige faktor (i princippet for alle dyser, der danner rum) er behovet for at forfiltrere farvestoffet fra store elementer, der kan tilstoppe dysen.

Det tager ikke så meget tid at lave en sprøjtepistol, men for første gang kan det tage længere tid end den anslåede time. Når hånden er fuld, vil timen være den øvre tidsgrænse, der er nødvendig for jobbet. Masters, der er involveret i et sådant arbejde ofte nok, stablet fra begyndelsen til slutningen på 15 minutter.

Fremstillingsproces

Sprøjtepistolens skema fra håndtaget.

 1. Kuglepen.
 2. Tang.
 3. Emery sten.
 4. Spray til karburator.
 5. Cutter.
 6. PVC isolerende tape.
 7. Matchbox.

I begyndelsen tages en simpel, billigste, kuglepen og helt adskilles.

Det første skridt er at arbejde med stangen. Tangen splittede metalpen og plastikkappen med maling. Malingen skal udblæses, for hvilken kompressor (op til et akvarium) eller en støvsuger med et omvendt tryk vil være perfekt (det er usandsynligt, at en dyse af den rigtige størrelse kan vise sig, da de kun fremstilles med din egen hånd).

Når røret er ryddet af maling, skal det skylles under rindende vand til en gennemsigtig tilstand. Brug ikke for varmt vand, så plastik ikke smelter. Hvis der er en spray til karburatoren - det bliver overhovedet en gud. Som et resultat vil stangen skinne med renhed, og i udseende er det umuligt at sige, at det ikke så længe siden var helt fyldt med maling indefra.

Nu kan du begynde at arbejde med plastikhuset.

Ved hjælp af Emery Stone er hullet på den side, hvor metalfjederen plejede at være lidt udvidet. Udvid kun brug for 1-1,2 mm. Hvis der er en knivskæringsmaskin, så tager arbejdet et par sekunder. Du skal være yderst forsigtig, fordi plastik er meget skrøbelig.

Skal også klippe tråden. At skære enhver kniv eller kniv, skærpet nok for ikke at bryde plastik. Hvis du forlader tråden, vil effekten af ​​luftstrømmen være ret svag.

Brug nu PVC-bånd til plastikhuset til kampkassen. Ved styrkelse er det vigtigt at observere en lille nuance - en smal næseåbning skal stikke lidt ud over boksens ende. I begyndelsen er det bedre at blot vedhæfte og fastgøre kroppen med et par omdrejninger af elektrisk tape, så du kan genoprette det senere.

Sprøjtepistol lavet med støvsuger.

På lignende måde fastgør plaststangen. I slutningen af ​​fikseren skal deres næse se lige ud. I intet tilfælde skal dette krav forsømmes, ellers vil der ikke være noget trang, og med det vil hvidvaskning ikke stige.

Efter alt er justeret, fastgjort det elektriske tape helt begge rør langs hele kanten af ​​matchboxen, det skal brændes. Smeltning sker på bagsiden af ​​rørene for ikke at beskadige dem.

Workflow og små tilføjelser

Den bløde stang går ned i tanken med maling helt til bunden (lumenet skal forblive, men malingen må ikke lade luft komme ind i røret), hvorefter et stærkt lufttryk indføres i plaststangen og retningen vælges.

Dette design betragtes som det enkleste, men hvis du ønsker det, kan du ændre det til ethvert interessentniveau.

Eksempelvis kan æskerne udskiftes med en massiv træbase, hvorpå en beholder med maling bliver skruet på bunden. Bagved er det helt muligt at tilpasse kompressoren specifikt til sprøjtepistolen og i forbifarten for at lave en spak (knap) til lufttilførsel.

Der er så mange måder at ændre og ændre sprøjtepistolens design med dine egne hænder, da der er mennesker med deres ubegrænsede fantasi, der bor på planeten. Hver enkelt ændrer og ændrer designet udelukkende til deres individuelle behov.

Anvendelse af kalk til hvidvaskning og nuancer af brugen af ​​materialet

Lime opnås ved at stege bjergkalksten i specialudstyrede ovne. Som et resultat af den termiske proces ved udløbet opnås klumper af lime af forskellige størrelser, som bevarer deres styrke i luft. Lime har været brugt i konstruktion i temmelig lang tid, og slukning af klumper med vand giver dem mulighed for at blive opløst, hvilket resulterer i en hvid opløsning.

Kalk hvidvask

Lime er et af de mest billige materialer til renovering af lokaler. Brug en limeopløsning til hvidvaskning af det indre af huset og for økonomiske udvidelser.

Fordelene ved at bruge kalk er:

 • Lavpris, af eksperter prisen på kalk i klumper er anslået til fem point, det er billigere, og på samme tid er det ret svært at finde kvalitetsmateriale til efterbehandling.
 • Lime har antimikrobielle egenskaber, det vil sige bakterier, der er faldet på overfladen dør. Disse egenskaber af råvarer med succes gør det muligt at hvidkalk kalk i lokaler til husdyr, udendørs toiletter.
 • Kalk er fugtbestandigt og springer ikke, når temperaturen falder. Væggene behandlet med slagtende kalk er ikke bange for skimmel og meldug, disse mikroorganismer slipper simpelthen ikke på dette råmateriale.
 • Naturligt materiale er sikkert for helbredet, det har ingen stærk lugt og udsender ikke skadelige stoffer til vejrtrækning, tværtimod, efter at have brugt lime, er rummet delvis desinficeret.
 • Dette materiale kan anvendes både på gammelt hvidvask og på nye vægge.

I processen med hvidvaskning efter tørring af kalklaget er der dannet en speciel film på overfladen, der forhindrer fading og øger vægternes modstand mod slid.

Sådan slukker du kalk i hjemmet

Køb til den planlagte reparation af kalk er bedst i form af klumper. Sådan råmateriale er opbevaret i lang tid, og det kan fremstilles til brug på kort tid. For at opnå en opløsning som følge af fortynding, som vil sørge for koncentration og ensartethed, skal du kende de grundlæggende regler for at forberede den fra hurtiglime og sørg for at følge sikkerhedsforanstaltningerne på arbejdspladsen.

Regler for slakning af kalkklumper hjemme:

 1. Til hvidvaskning af vægge og lofter anvendes såkaldt limemælk. Det er nemt at forberede det - du skal bruge en del kalk og omkring tre dele koldt vand.
 2. Store klumper af kalk skal male, men ikke i krummen, og placeres i en metalbeholder.
 3. Vand hældes i tanken med lime, opløsningen skal omrøres.
 4. Efter kontakt med vand opstår der en opløsningsreaktion, hvorunder kalk kan koge og splitte. Derfor skal tanken i de første 10 til 20 minutter lukkes eller flyttes til en sikker afstand. Det er godt at bruge sikkerhedsbriller og handsker, da spray af opløsningen kan forårsage forbrændinger.
 5. Den tilberedte kalk skal sætte sig i mindst 6 timer, i hvilken tid vil den helt opløses.
 6. Efter tilberedning filtreres opløsningen gennem en sigte. På denne måde fjernes alle uopløste elementer og små snavs.
 7. Lime mælk er klar til brug. For at øge styrken og for at yderligere kalk på væggene ikke pletter tøjet, anbefaler eksperter dig at tilføje til opløsningen den sædvanlige salt og linolie. Mængden af ​​linolie og salt vælges fra volumenet af den resulterende opløsning, for 10 liter er nok til 100 gram af dette og andre midler.

Hvis opløsningen er tyk, kan den fortyndes med vand til de ønskede mængder. Farvefarver introduceres i opløst form, for at give kalk et usædvanligt snehvidt udseende, anbefales det at tilføje lidt bluing.

Lime slaking processen er ikke besværlig, men ikke sikker. Når du slager kalk, skal du følge sikkerhedsforanstaltningerne. At slukke i fri luft, i fri plads, altid iført briller, handsker og specielle tøj:

Udstyr til hvidvaskning

Hvidvaskning kan udføres på forskellige måder. Tidligere var der kun en måde at distribuere kalk over overflader - det er brugen af ​​børster. Moderne teknologier kan reducere den tid, der bruges til at reparere lokaler ved hjælp af limemælk, en børste bruges nu oftest, hvis du vil blanke små overflader.

For at lette arbejdet kan du bruge følgende enheder:

 • Sprøjtepistolen kan være manuel, elektrisk eller pneumatisk. Hvis du ikke skal håndtere store overflader, vil det være mere økonomisk at købe en håndlavet sprøjtepistol. Funktionsprincippet for indretningerne er ens, en slange af apparatet nedsænkes i opløsningen, gennem hvilken kalk opsamles og tilføres gennem en tragt til en anden slange. I slutningen af ​​denne slange er der en dyse, det er igennem det, at kalken udføres. Strålens størrelse og hastighed kan justeres. Det er muligt at købe en manuel airbrush cirka en og en halv tusind rubler, elektriske muligheder på enheden er meget dyrere. Brug af sprøjtepistolen forenkler maleriarbejdet, hvidvaskning, med hjælp er udført meget hurtigere, mens den medfølgende stråle nemt trænger ind på vanskelige steder.
 • Apparatet til hvidvaskning anvendes til behandling af store overflader. Funktionsprincippet er det samme som sprøjtepistolen, kapaciteten kan være op til 100 liter.
 • Spray til hvidvask kan du bruge en, der bruges til sprøjtning af planter. Kun dens kapacitet bør ligge i størrelsesordenen 5 til 15 liter.

Ethvert apparat til mekanisering af hvidvaskningsprocessen kan reducere reparationstiden og sikre ensartethed af kalklag. Kompleksiteten af ​​deres brug er minimal, med enheden og princippet om at forstå enhver person, mens der er mulighed for at male højt til loftet uden brug af en stige.

Ved anvendelse af sprøjtepistoler reduceres forbruget af lime også, da store dråber ikke falder på gulvet og møblerne. Den eneste betingelse er brugen af ​​en kvalitetsopløsning uden urenheder og klumper, ellers kan apparatet blive tilstoppet og mislykkes.

Dette er udstyret ovenfor.

DIY hvidvaskning regler

Lime kræver ikke særlige færdigheder til at arbejde på de ønskede overflader, selv ved at bruge dette materiale for første gang i arbejdet kan man nemt lære. Men det er stadig nødvendigt at tage hensyn til nogle nuancer, og så vil reparationen være hurtig, sikker og af tilstrækkelig kvalitet.

Hvidvaskning af væggene

Limevægge kan blive hvide både indendørs og udendørs. Hvidvaskning hjemmefra udefra gøres hurtigt med en airbrush. For at kalken blev lagt ned, ændrede ikke farven og svulmede ikke op, det er nødvendigt at forberede mure tidligere.

Rustflekker, snavs og fedtede områder fjernes fra overflader. Hvis der er revner, skal de behandles med en primer, der sikres god vedhæftning af kalk til væggene ved deres behandling med en metalbørste. Lime falder ikke på malingen, så laget af gammelt farvning skal fjernes.

Hvidvask er bedst udført i overskyet vejr, lysende solskin forvrænger opfattelsen og tillader ikke jævn smør. Ved hjælp af en sprøjtepistol skal du holde det vinkelret på væggen på 90 grader, hvilket vil give mindre brug af opløsningen og ensartetheden af ​​dens anvendelse.

Videoen viser, hvordan du kan limke væggene med en airbrush:

Hvidvaskning af kælderen

Brugen af ​​kalk til behandling af alle overflader i kælderen beregnet til opbevaring af produkter betragtes som den bedste løsning. Lime ødelægger alle mikroorganismer, desinficerer rummet, forhindrer udslip af svamp, på grund af disse faktorer øger holdbarheden af ​​produkter, grøntsager er ikke underkastet rådner. Lime er modstandsdygtigt mod fugt, så det beskytter kælderens vægge mod fugt.

Kælderen er hvidgjort med en temmelig tyk limeopløsning, det er muligt at bruge både sprøjtepistoler og børster. Apparater til sprøjtning anvendes sædvanligvis i store områder, men deres anvendelse skal overholde sikkerhedsforskrifterne.

Sprøjtepistolen skaber skyer af de mindste kalkpartikler, i et lukket rum som kælderen har denne sky en negativ indvirkning på slimhindevæv i åndedrætsorganerne og øjnene. For at undgå skade på kroppen, skal du bære tætte briller og åndedrætsværn.

Hvidvaskeovn

I nogle private huse er der venteværelser og andre rum der er mure af mursten. Kalkblegning er den mest praktiske mulighed for hurtig reparation. Ovnfladerne er hurtigt snavset med sod, fedt og kræver derfor regelmæssige opdateringer.

Lime kan bruges til enhver tid, især da du kan bruge en børste til små overflader. For at mørtelen skal være let jævnt nødvendig, skal ovnen afkøles, og alle fedtede pletter fjernes med sandpapir eller skraber.

Hvordan du kan farve og dekorere ovnen med kalk kan ses på billedet nedenfor

Hvidvaskning af facaden

Hvidvaskefacader af bygninger og huse er det nemmeste at implementere ved brug af sprøjtepistoler. Vinduer, døre, dekorative elementer skal lukkes, og du skal begynde at blanke fra de øverste punkter, flytte ned. Det anbefales at hvidvaske ydervæggene i roligt vejr.

Hvidvaske loft

Separat bliver hvidvaskning af loftet med kalk udført, hvis der er tapet eller andet efterbehandling på de andre vægge. Hvis du har til hensigt at ændre tapetet, skal du først fjerne det gamle, hvorefter hvidt loftet og først klistres over væggene igen. Fra loftet skal du fjerne alle gamle belægninger, reparere revner, rense snavs. Rust og skimmel renses godt med en opløsning af kobbersulfat.

Lime mælk er let og jævnt anbragt på en fugtig overflade, så det er tilrådeligt at fugte loftet. Efter klargøring af loftet er det nødvendigt at lukke gulvet, møblerne, vinduerne med vandtætte materialer, da kalken sprøjtes godt og i tørret form er det svært at gnide af.

Loftet er hvidt i to lag. Det første lag begynder at blive anvendt fra vinduet, hvilket gør slag vinkelret på lyset. Det andet lag påføres stadigvigt først, smørene er lavet parallelt med solens stråler. Denne whitewash-teknologi sikrer klæbens vedhæftningsstyrke og fravær af streger.

Lektioner reparation eller hvordan man blæser loftet med egne hænder:

Behandling af træer

Hvidvaskningen af ​​træstammer med lime løser flere problemer samtidigt og udføres om forår og efterår. Behandling af træer om foråret beskytter træ fra skadedyr, tillader ikke solens stråler at brænde barken. I efteråret bruges lime til at reducere effekten af ​​temperaturudsving i vinteren.

Hvidvaskeplanter dyrkes træer, unger bliver ikke forarbejdet, da lime træner porerne i barken og derved forstyrrer vækstprocesserne. Før behandling er det nødvendigt at fjerne alle tørrede dele, rengør stedet med rådnerbark.

Kylling Coop Processing

Hvidvaskning af et kyllingekop med slagtende kalk gør det muligt at desinficere rummet. Endnu bedre vil lime slaking udføres i hønehuset selv, naturligvis uden dets indbyggere. De par, der frigives under opløsningen af ​​kalkklumperne, trænger godt ind i alle hullerne og ødelægger sengeløber, myrer og andre små insekter.

I hønehuset skal du blanke loftet og væggene, og det er ønskeligt at gøre dette flere gange om året. I foråret gøres hvidvaskning ved at forberede pladsen til sommeren. Før starten af ​​koldt vejr hjælper lime med at fjerne alle parasitter.

Om sommeren er det tilrådeligt at blegge væggene i kyllingskøbet mindst to gange, hvilket vil forstyrre mange insekters opdrætskæde. Derudover kan væggene før hvidvaskning behandles med en svag opløsning af blegemiddel. Den praktiske anvendelse af kalk til behandling af lokaler til dyr er anslået til 5 point, det er både et billigt materiale og miljøvenligt og har de mest optimale desinfektionsegenskaber.

Hvidvask forbrug

Til hvidvaskning af vægge og lofter i huset anvendes lime mælk normalt. Forbruget af lime til hver 2,5 kvadratmeter er ca. 0,5 kg lime klumper, fortyndet i en passende mængde med vand.

Funktioner af maling og kitt til lime

Hvis du anvender limemælk direkte på laget af vandbaseret maling, kan det ske, at kvaliteten af ​​reparationen ikke tilfredsstiller dig.

Lime grapples med maling og ruller sammen med det, og efter tørring er det helt sandsynligt, at opblæste bobler vil dukke op.

For at forhindre dette skal du først vaske overfladen med maling med sæbe og vand og en børste og derefter behandle med en stiv børste for bedre vedhæftning.

Putty bruges under reparationen til god udjævning af overfladen. Hvis det er planlagt at sætte på lime-dækkede vægge, skal du først fjerne det gamle lag. Som en mulighed kan du fjerne alle opsvulmede steder med en skraber og anvende en primer, hvorefter kalken nemt fjernes.

Sådan vasker du kalk fra gulvet, fra væggene

I processen med hvidvaskning af overfladerne med kalk forbliver uundgåeligt pletter på alle overflader. Den nemmeste måde at fjerne dem er stadig frisk, det vil kræve vand og en svamp, vandbehandling udføres flere gange, så du kan fjerne alle hvide pletter.

Hvis et lag gammelt kalk skal fjernes for at anvende andre materialer under reparation, skal følgende punkter overholdes:

 • Fugt alle ønskede overflader med vand med en børste eller sprøjtepistol.
 • Vent på et godt plet, fjern derefter kalk med en stiv metal svamp eller skraber. Hvis der er flere lag kalk, skal du fugtige flere gange og også gentagne gange bruge clips.
 • Hvis du ikke er bange for støv i rummet, så kan processen fremskyndes ved hjælp af en mølle med en speciel dyse.
 • Sørg for at bruge briller og åndedrætsværn, da støv under arbejdet kan påvirke øjnene og tilstanden i luftvejen.

Fjernelsen af ​​gammelt kalk kan lettes ved brug af specielle flydende produkter, hvorpå hvidvaskemiddelet opløses og let kommer ud af overfladerne.

 1. Guard Industrie
 2. Decap 'Sols Plus Guard.
 3. Afhjælp plads.

Whitewash priser

Brugen af ​​hvidvaskning betragtes som den billigst mulige reparationsmulighed. Til hvidvaskning af minimumsbeløbet og tag byggesager. Normalt hvidvaskende vægge på en kvadratmeter og ved hjælp af et lag starter ved 50 rubler.

Naturligvis varierer omkostningerne meget og afhænger af mange faktorer - kontaminering af overflader, anvendelse af rengøring, anvendelse af kalk i flere lag. Hvis du kender din plads, vil det ikke være svært for dig at beregne den omtrentlige pris for alle værker.

I slutningen foreslår vi at se videoen - nyttige tips fra Professor Duster på hvidvaskning:

Hvad er en sprøjtepistol til hvidvaskning?

Håndspraypistol til hvidvaskning anvendes til ensartet påføring af farvestoffet. At udføre sådant arbejde med en børste eller rulle, især i højden, er ubelejligt og lang.

Plusser spray til hvidvaskning

Hvidvaskning af væggene med kalk fører ofte til udslip af udslip på overfladen såvel som irritation (erosion) af huden i hænderne på hjemmeproducenten. Hvordan gør processen mere praktisk og mindre problematisk?

Det er for disse tilfælde, at sådanne værktøjer som sprøjtepistoler er tilvejebragt. De har mange fordele. Når du bruger dem:

 1. Kalklag fordeles jævnt.
 2. Svært tilgængelige steder kan blive whitened uden dryp eller sprøjt.
 3. Limforbruget er reduceret.
 4. Stepladders til arbejde i højden er ikke nødvendig.

For at male loftet med vandbaseret maling er sprøjtepistolen simpelthen en uerstattelig ting. Det er også fordi, at der ikke er nogen uregelmæssigheder i lagene af maling, for at opnå et glimrende resultat, skal denne del blødgøres flere gange.

Når du bruger sprøjtepistolen, kan du få en kvalitativt malet loftoverflade på bare 1 gang. Der er endnu et vigtigt plus sprøjtepistol til hvidvaskning af loftet - en stigning i hastigheden af ​​det udførte arbejde. I kort tid kan du male et relativt stort område.

Specielt følte fordelen, hvis du skal hvidvaskede loftet med kalkblanding. Før jeg fortæller mig selv, at jeg vil købe en sådan enhed, er det tilrådeligt at kende de arter, der findes i dag på byggemarkedet.

De adskiller sig i tekniske og operationelle egenskaber. Knapsack sprøjten er meget bekvemt. Når du arbejder med en sådan enhed, kan hvidvaskning ske hurtigt og bruge lidt tid og kræfter. I dette tilfælde vil hvidvaskning af loftet med en airbrush af denne type laves med høj kvalitet.

Håndpistol

Håndholdte enheder betragtes som de bedste og overkommelige. De foretrækker at bruge nybegyndere bygherrer. Airbrush manualen er fordelt med fordele:

 1. Enkelheden af ​​designet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at udskifte en brudt del, hvis det er nødvendigt, fordi det nemt kan demonteres og monteres.
 2. Nem at styre sprøjten, dvs. tilførslen af ​​kalkopløsning.
 3. Pålidelighed.

Den manuelle airbrush koster mindre end elektriske og pneumatiske modeller. Det er perfekt til at arbejde derhjemme, især for små rum. Hovedelementet - pumpen, enheden består også af:

De kan kun anvende vandbaserede maling. For at male med højkvalitets vandbaseret maling, skal du fjerne det gamle lag fra overfladen. Hvis du maler på den gamle hvidvask, så vil der over tid være revner på væggen, da belægningen vil smuldre.

Manuel mekanisk spray kræver ikke særlig pleje. Det er nødvendigt at skylle tanken og slangerne systematisk med vand. En lille ulempe - at opretholde det nødvendige tryk i en sådan anordning er problematisk. Som følge heraf går jethastigheden tabt.

Hjemmelavede sprøjtepistoler til hvidvaskning

Mange beslutter at bygge en hjemmelavet sprøjtepistol, som perfekt opfylder sin opgave.

Til fremstilling af en sådan pistol til hvidvaskning skal du forberede en plastikbeholder, hvor der skal laves et hul. Fra indersiden er det nødvendigt at fastgøre brystvorten fra cykelkammeret.

Han vil være ansvarlig for lufttrykket. Fra aerosolbeholderen fra enhver parfume betyder det, at du skal fjerne sprøjten og fastgøre den på plastflasken med kold svejsning, og fastgør den ordentligt.

En sådan anordning, der er bygget uafhængigt, er en analog af en luftløs sprøjtepistol. Denne hjemmelavede håndspray kan bruges til både hvidvaskning og maling med vandbaseret maling.

Du kan gøre en sprøjtepistol med hænderne mere strøm. Lav en mekanisme, hvor luften vil strømme automatisk, muligvis ved hjælp af en støvsuger, især enheden af ​​den gamle type.

Denne enhed er simpelthen forbundet med luftindtaget og -udtaget. De kan let anvende en mørtel eller vandbaseret maling.

Pneumatisk enhed

Limeblegning lofter kan udføres af pneumatiske modeller. Sådanne anordninger giver deres præference til professionelle bygherrer.

Pneumatisk sprøjtepistol bruges hovedsagelig til maling af store områder. Det adskiller sig fra den manuelle model med den mekanisme, der er ansvarlig for at opretholde det nødvendige tryk i tanken.

Til dette formål er der en kompressor, der giver konstant tryk. Dette gør det muligt for jetflyet at afslutte uden afbrydelse. Og som et resultat - immaculately malet overflade.

I sådanne sprøjtepistoler er der ikke brug for, hvis du skal bruge dem sjældent. Da de koster mere end manuelle modeller, og sjælden brug ikke berettiger et sådant køb. Den største fordel er deres høj ydeevne.

Enheden fungerer på grund af det lufttryk, der genereres af kompressoren. Gennem en dyse af en spray under højt tryk leveres kalk eller anden farvestof.

Og da dette tryk er til stede kontinuerligt, påføres den sprøjtespredte fine sammensætning let og jævnt på overfladen.

Hvis du følger alle reglerne for brug af denne type enhed, så kan du på kort tid se den ideelle overflade, hvor der ikke er nogen:

 • overskydende opløsning
 • pletter;
 • skilsmisser.

Elektriske modeller

Elektrosprayer er billigere end pneumatiske modeller, og klare arbejdet ikke værre, ikke ringere end ham i præstation. Det er perfekt til hvidvaskning, som værelserne i huset og garagen.

Princippet om drift af elektriske sprøjter er luftløst tryk, som skaber en elektrisk motor. Blandingen pumpes af motoren og pumpes ind i sprøjten. Maling eller kalk hviler jævnt på overfladen, der skal behandles.

Før du begynder at arbejde med en elektrisk mekanisme, skal du sørge for, at den er justeret korrekt. For at gøre dette skal du anvende en lille limemørtel eller male på overfladen med den.

Kun 1 sprøjtning vil vise i hvilken tilstand mekanismen og om der er behov for dens regulering. Korrektion af hullernes diametre vil forbedre kvaliteten af ​​anvendelsen af ​​hvidvaskning af sprøjtepistolen samt reducere forbruget af brugte farvestoffer.

At købe elektriske modeller til lokaler i et lille område er urentabelt. For hjemmet vil den bedste akkvisition være en håndholdt enhed.

Det vigtigste er at blanke med en kvalitativ løsning, hvor der ikke bør være klumper og urenheder.

Ellers vil enheden tilstoppe og bryde. Nøjagtigt beregne hvor meget lime mørtel går til hvidvask er ret svært. Og da kalk er et billigt materiale, vil omkostningerne ved købet være ubetydeligt.

3 videoinstruktioner til fremstilling af sprøjtepistolen: enkel og effektiv!

Af Anastasia Isakova · Indsendt 05/17/2017 · Opdateret 18-05-2017

For dem, der ofte er involveret i en sådan proces som at male overfladen, er et uundværligt værktøj enheden, kaldet sprøjtepistolen. Et produkt farvet med det får en bedre og mere ensartet belægning. Specielt hjælper ud, når man maler overfladen af ​​et stort område, med undtagelse af udseendet af udtværinger og striber. Det er ikke nødvendigt at købe enheden i butikken. Der er flere måder at lave en sprøjtepistol på med egne hænder. Det handler om hjemmelavede sprøjtepistoler vil blive diskuteret yderligere.

Fordele ved brug af en sprøjteflaske

Vi begynder at fremstille sprøjtepistolen med egne hænder og bemærker de vigtigste fordele ved at bruge en airbrush før håndmalingen. Disse omfatter:

 • bedre og ensartet farve;
 • Ingen fremmedlegemer, såsom fnug eller børster, optræder på overfladen;
 • acceleration af farveprocessen.

Retningslinjer, hvor du kan bruge en selvfremstillet sprøjte:

 • til maleri møbler, træ strukturer;
 • til maling af bil og andre metaloverflader;
 • til hvidvaskning af lofter og vægge.

Typer af sprøjtepistoler

Før du laver en sprøjtepistol med dine egne hænder, skal du være bekendt med dens typer og funktioner. I princippet er der flere typer af dem:

 • manuel maling sprøjte;
 • pneumatisk maling spray;

Kørselsvejledning i ansøgningen

Hver af dem bruges til specifikke formål. Vi giver en kort beskrivelse:

 • Den bedste mulighed for begyndere er en manuel enhed. Ikke dårligt for mere erfarne håndværkere. Selv om det skal bemærkes, at overfladen ikke vil være perfekt, men bedre end en malet børste.
 • Pneumatisk udstyr leverer maling med trykluft. Maleri af en sådan enhed udføres hos industrielle virksomheder, når man arbejder med både små produkter og store arealer.
 • Meget praktisk i arbejde er airbrush med airless system, der giver maling dispersion. Dens essens ligger i det faktum, at i farvningsprocessen på grund af forskel i tryk er malingstrømmen sænket, i modsætning til den pneumatiske sprøjte. Dette giver visse fordele:
 1. øger besparelsen af ​​farvestoffet;
 2. giver dig mulighed for at fremskynde udførelsen af ​​arbejdet;
 3. brugervenlighed.

Det er vigtigt! Når du bruger en luftløs sprøjtepistol, slutter vi med et meget tyndt lag maling, hvilket er en ulempe ved denne enhed.

 • Kombinationen af ​​pneumatiske og luftløse sprøjtesystemer er blevet udbredt inden for møbler og luftfartsindustrien.
 • Den elektriske sprøjtepistol til hvidvaskning drives af en speciel pumpe, der bidrager til malingsforsyningen. Dette er en praktisk mulighed for indenlandske farvningsprodukter.

Spray Machines Instruktioner

Vi overvejer mulighederne for fremstilling af malingssprøjter med egne hænder. Med manifestationen af ​​opfindsomhed og udholdenhed kan du få enheden ikke værre end fabrikken, og ikke bruge for mange penge på dele. Så hjemmelavet sprøjtepistol kan udføres på flere måder.

Malingssprøjte fra skrotdele

Til fremstilling af en sprøjtepistol med egne hænder fra materialer, der findes i næsten ethvert hjem, kan du i henhold til følgende algoritme:

 • En beholder til fyldning af maling kan være enhver flaske, der har en ret bred mund.
 • Yderligere, i overensstemmelse med størrelsen af ​​halsen af ​​udvidet polystyren med en høj densitet skære emnet. For nem brug og for at give det ønskede tryk under driften af ​​en hjemmelavet sprøjte skal dimensionerne øges med flere millimeter.
 • Kom til arrangementet af hullerne i skumdelene. Der skal være to. Den første er strengt lodret, den anden - vandret på en sådan måde, at de skærer hinanden.

Det er vigtigt! Vi gør opmærksom på, at hullerne skal bores, på trods af skumets fleksibilitet. I tilfælde af en simpel piercing kan tætningen yderligere krænkes, og brugen af ​​sprøjten til det tilsigtede formål vil simpelthen være umulig.

 • Dernæst tager vi den sædvanlige heliumpen, hvor kernen er befriet fra indholdet og arrangerer delene på denne måde: en stang føres gennem det vertikale hul fra håndtaget, og dets krop passerer gennem det vandrette hul.
 • I sluttrinnet forbinder vi detaljerne i miniscreen klar til brug.

Minisprayet fremstillet på denne måde kan justeres. For at gøre dette behøver du bare at flytte detaljerne i håndtaget i forhold til hinanden. Det kan bruges til at anvende et ret tæt lag af maling på den malede overflade eller efterligne dens forskellige tekstur.

Tip! For at forlænge levetiden for mini-pistolen fremstillet med egne hænder, kan du udskifte dele af håndtaget med metalstænger med tilsvarende diametre.

I videoen: En metode til fremstilling af en sprøjtepistol.

Vi bruger en aerosolbeholder

Den næste mulighed under overvejelse, som løser problemet med, hvordan man laver en sprøjtepistol med egne hænder fra en simpel aerosolbeholder. Som følge heraf får vi en simpel håndlavet hjemmespray. Forbered alle nødvendige detaljer:

  • plastflaske;
  • cykel hjul kasse;
  • cykel pumpe;
  • direkte aerosol dåse fra ethvert anvendt parfume middel.

På videoen: Muligheden for at oprette en sprøjtepistol.

Hvordan man laver en hjemmelavet spray af denne type, vil give følgende anvisninger:

 • Fjern brystvorten fra cykeldæk. Vi forsøger at danne bunden af ​​brystvorten med en diameter på mindst 3 cm.
 • Der laves et hul i plastbeholderen, og brystvorten er fast indefra. Det spiller rollen som en pumpe, der vil give lufttryk.
 • Fra aerosolen kan man fjerne sprøjten. For at gøre dette skal du bruge en hacksav.

Det er vigtigt! Patronens diameter skal være den samme som plastflasken.

 • Ved kold svejsning fastgøres sprøjten til flaskehætten. Det er nødvendigt at sikre en høj grad af tætning af forbindelsen.

At lave en sprøjtepistol med dine egne hænder ved hjælp af denne metode giver dig mulighed for at få en analog af en luftløs sprøjtepistol. Det kan hældes som maling, og vandbaseret og kalk sammensætning.

Støvsuger applikation

Ved hvidvaskning, maling af vægge eller loftsflader af store størrelser er brugen af ​​sprøjter, der er angivet ovenfor, problematisk. Vi vil forsøge at besvare spørgsmålet om hvordan man gør sprøjtepistolen hjemme mere kraftfuld. I dette tilfælde skal du oprette en mekanisme med en automatisk luftstrøm. Lav en sprøjte af denne type, du kan bruge en støvsuger eller kompressor dele fra køleskabet. Det er bedst at bruge støvsugere af den gamle type produktion til disse formål. Det er let at fastgøre en slange til dem, både ved luftudløbet og ved indløbet. En sådan anordning dristigt vandbaseret maling eller mørtel baseret på kalksten. Pulverformuleringer virker ikke.

På billedet: tegning af sprøjtepistolen ved hjælp af en støvsuger.

Vi giver vejledning i, hvordan man laver en spray fra en støvsuger:

  • Bestem trykretningen ved at ændre positionen på terminalerne på starteren og rotoren.
  • Vi vælger en plast- eller glasbeholder med en ret bred hals, ikke mindre end 50 mm. Mængden af ​​retter skal være ca. 2 liter.
  • Vi arrangerer korken til skumbeholderen i overensstemmelse med diametraldelen af ​​beholderhalsen. Korken skal have et lille fremspring, i den nederste del af hvilken kroppen fra håndtaget eller en del af drypperøret er indsat.
  • I en trafikprofil fremstilles to huller ved at bore. En af dem er designet til at levere kalk, og den anden til levering af trykluft.
  • Det er nødvendigt at tænke på et ekstra hul, som sikrer luftstrømmen i tanken, og med et fald i mængden af ​​kalk, vil der være et vakuum i luften.
  • Så laver vi en anden kork af stort skum. Dens formål - tilslutning af sprøjtepistolen og en slange til støvsuger.

I videoen: Et eksempel på en hjemmelavet sprøjtepistol fra en støvsuger.

De vigtigste nuancer ved at bruge sprøjten

For at kunne bruge sprøjten korrekt, er det nødvendigt at lytte til de grundlæggende anbefalinger for specialister:

 • Når du sprayer maling eller kalkmørtel, skal du ikke sætte dig på et sted. Dette er fyldt med dannelsen af ​​et tykkere lag end nødvendigt. Det er bedre at opretholde de samme tidsintervaller for at sikre et ensartet lag af farvning.
 • Det er nødvendigt at placere kernen, hvorfra malingen kommer strengt vinkelret på overfladen, der er malet.
 • Cirkulære bevægelser af sprøjtepistolen giver også mulighed for, at malingen placeres jævnt på overfladen.
 • Hvis malingen påføres i flere lag, skal hver efterfølgende påføres, efter at den forrige er helt tør.
 • En vigtig rolle er spillet ved den forberedende forberedelse af den malede overflade.

Processen med at lave en spray med dine egne hænder er ret besværlig, som bør kontaktes med det største ansvar. Hjemmelavet sprøjtepistol vil betydeligt spare penge og få en godt malet overflade, og vigtigere spare på maling og lakløsninger. Faktisk, når du arbejder med en spray, reduceres materialeforbruget betydeligt.

Fordele og egenskaber ved hvidvaskning ved hjælp af sprøjtepistolen

På trods af de forskellige indretningsteknologier, mister hvidvaskning ikke sin popularitet som en enkel og billig måde at give et attraktivt udseende til loftet eller væggene. Ulempen ved denne reparationsmetode er, at det ikke altid er muligt at jævne whiten: der er pletter fra en børste eller rulle på overfladen. Men professionelle herrer har fundet en løsning på dette problem og anbefaler at bruge en sprøjtepistol til hvidvaskning.

Fordele ved enheden

Hvorfor er det værd at bruge en spray til hvidvaskning? Faktum er, at kalkmørtelet er ret kaustisk og flydende. Hvis det kommer på dine hænder, kan det forårsage forbrændinger, og hvis det påføres ujævnt på overfladen, kan det forårsage dryp og farvning, når det tørrer. Ved hjælp af sprøjtepistolen kan du opnå følgende:

 1. Lime vil ligge jævnt.
 2. Det vil være muligt at male over selv de mest utilgængelige steder (især ofte problemer med en jævn anvendelse af løsningen opstår, når man maler hjørnerne).
 3. Du behøver ikke at bruge en stige eller geit til hvidvaskning af loftet eller toppen af ​​væggene.

Derudover når tiden hvidvaskes med egne hænder, reduceres tiden betydeligt - sprøjtepistolen giver dig mulighed for hurtigt at male store områder, anvende hvidvask med et jævnt lag og minimerer sprøjtningen. Alle fordele er mest mærkbare, når loftet er hvidt med en airbrush, fordi denne del af rummet altid får det værste af det, og du skal ofte genanvende et lag kalk for at skjule pletterne. Ved hjælp af en maling sprøjtepistol kan du blanke præcist, hurtigt, og selv en nybegynder mester kan få et fremragende resultat.

Modelvalg

Hvad er der nøjagtigt brug for spray? Der er ingen særlige krav, nogen vil gøre. Men sprayen er ikke købt til engangsbrug. Derfor er det værd at overveje egenskaberne ved alle modeller og deres anvendelsesmuligheder. Sprøjtepistoler er manuelle, pneumatiske og elektriske.

Håndholdt

Den mest populære type sprøjtepistoler. Det vælges af forbrugere, der har brug for hurtigt at lave reparationer med egne hænder eller male små genstande. Fordelene ved manuelle modeller omfatter følgende:

 1. Enhedens enkelhed. Sprøjtepistol er nem at demontere og montere, og om nødvendigt - at erstatte de fejlede dele.
 2. Komfort i ledelsen. Regulere strømmen af ​​farvestof kan endda begynder.
 3. Alsidighed. Passer til næsten alle fine farvestoffer.
 4. Lav pris.

Håndspraypistol til hvidvaskning og maling er praktisk, når en meget stor mængde arbejde ikke er påkrævet (for eksempel når du skal kalkbeje loftet eller væggene i en beboelsesejendom eller vaskerum). En lille minus af udstyret er behovet for manuelt at opretholde et bestemt tryk i tanken, ellers begynder malingenes stråling at falde.

Pneumatisk

Pneumatisk udstyr til hvidvaskning vælges af fagfolk, når en stor mængde arbejde er påkrævet. Det adskiller sig fra den manuelle en efter driftsprincippet: Konstant tryk på blækstrålen opretholdes af kompressoren. På grund af højtrykket ser det hvidkalkede loft næsten upåklageligt ud.

Men der er dyre pneumatiske enheder. For at gøre det selv hjemme reparation, når værktøjet ikke vil blive brugt meget ofte, er det upraktisk at købe dem.

elektrisk

Hvis det af en eller anden grund er upraktisk at erhverve en pneumatisk sprøjtepistol, og du vil foretage en perfekt reparation, anbefales det at være opmærksom på den elektriske sprøjtepistol. I det er tryk på maleriestrømmen tilvejebragt på bekostning af en elektromotor. Efter hjemmearbejdernes mening er resultatet af arbejdet med en elektrisk malingspistol næsten lige så god som et pneumatisk værktøj.

Hvordan virker sprøjtepistolen

Princippet om drift af enhver model er:

 1. I tanken er maling trykket gennem en speciel slange (en kompressor, tryk på en specialarm eller en elektrisk motor).
 2. Trykket letter afgivelsen af ​​farvestoffet til sugeslangen.
 3. fra slangen passerer opløsningen gennem en fiskestang og sprøjtes gennem en sprøjtedyse.

På nogle modeller er det muligt at justere dysens størrelse for at opnå den ønskede sprayradius.

Sådan arbejder du med værktøjet

Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelse af mørtel og udstyr og den faktiske anvendelse af kalk på væggene eller loftet.

uddannelse

Det forberedende arbejde omfatter følgende:

 1. Kontroller værktøjshjælp Selvom skibsføreren indeholder sin forstøver i rækkefølge, er det også værd at tjekke udførelsen af ​​alle knudepunkter ved at fylde enheden med en lille mængde vand. Efter kontrol af helbredet anbefales det at justere dysernes størrelse, hvilket gør dem mindre. Dette er nødvendigt for den økonomiske og ensartede påføring af farvestoffet.
 2. Opløsning af opløsningen. Hvis dette ikke er gjort, vil dyseåbningerne på sprøjten hurtigt blive tilstoppet, og værktøjet vil ikke fungere godt. Stenkalk kan være gennem en fin sigte eller gennem foldet gasbind.

På trods af at man bruger en sprøjte, er det muligt at undgå forbrændinger med kalkmørtel, den stråle, der trækker ud af dysen, maler ikke kun overfladen, men danner også en fin suspension i luften. Mikroskopiske partikler kan slå sig ned på huden, der forårsager tørhed og irritation af huden, komme ind i øjnene eller i luftvejene, slå sig ned på møblerne. Derfor anbefales det at arbejde i handsker, åndedrætsværn, der dækker alle hudpletter med tøj.

På gulvet og møblerne skal lægge en plastikfolie. Efter færdiggørelsen af ​​forberedelsesfasen kan du anvende kalk på væggene.

Lim applikation

Når du har forberedt alt, hvad du har brug for, og hæld den forberedte opløsning i sprøjteflasken, skal du ikke straks straffe strålen til loftet eller væggen. Det er bedre at prøve det på et uønsket pap: der kan være luft i dysen, og der vil forekomme uregelmæssig spyt i stedet for en stråle af maling. I sammenligning med malings- og lakprodukter fjernes våde lime let med en våd klud, men fagfolk anbefaler stadig at justere værktøjet på et unødvendigt stykke materiale. Når du har justeret enheden, kan du begynde at arbejde og overholde følgende regler:

 1. Ved maling af vægge skal malingssprøjten holdes vinkelret på overfladen, og når man måler loftet, skal vinklen være 60-70 °. Du kan ikke "skyde" en stråle direkte ved loftet - opløsningen er flydende, og strålen vil let smøre de farvede områder placeret på periferien.
 2. At køre værktøjet skal du jævnt og ikke opholde sig på ét sted.
 3. Det anbefales at begynde farve fra hjørnerne, male dem med spiralformede eller langsgående tværgående bevægelser.
 4. Det første lag påføres så tyndt som muligt. Det er ikke skræmmende, hvis mørkets mørkningsmateriale kigger lidt på steder - efter påføring af det andet lag forsvinder alt, og overfladen bliver så hvid som et ark papir.

Det fungerede ikke første gang, og laget viste sig med fejl? Så er det værd at huske, hvor mange gange det var nødvendigt at male over de pletter, der blev tilbage af penslen. En lille oplevelse, og alt vil fungere. Det tredje lag giver sandsynligvis det perfekte resultat.

Hvis du bruger en paint spray gun til hvidvask, vil selv en nybegynder mester få et glimrende resultat.