Airbrushes til maling vægge og lofter

Airbrush - en anordning til påføring af reparations- og malesammensætninger på forskellige overflader. Med det kan du ikke kun male væggene og loftet, men også at udføre mange andre byggeaktiviteter. Hvordan man vælger og bruger sprøjtepistolen, vil blive diskuteret i denne artikel.

Airbrushes til maling vægge og lofter

Fordelene ved at arbejde med sprøjtepistolen

I modsætning til en pensel og rulle anvender sprøjtepistolen farvestoffet i et tyndt og jævnt lag. Derudover giver brugen af ​​sprøjtepistolen følgende fordele:

 • forbruget af farvesammensætningen falder med 20-40 procent;
 • maling applikationshastigheden øges, når op til 400 m 2 pr. time afhængigt af enhedens ydeevne;
 • Ved hjælp af en sprøjtepistol kan du anvende ikke kun indvendige maling, men også hvidvaskning, lakker, antiseptiske midler og efterbehandlingstæt;
 • fremkomsten af ​​striber, strimler, hår fra en børste er udelukket.

Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen eliminerer dannelsen af ​​striber og striber

Produktiviteten af ​​en airbrush afhænger af dens type og effekt. Valget af sprøjteudstyr på byggemarkedet er ekstremt bredt, fra lavpris husstand til professionel. Når du vælger en enhed, skal du sammenligne dine behov og mulighederne for de modeller, du kan lide, da dette vil spare penge og samtidig få mest muligt ud af det.

Sprøjtepistoltyper

Af princippet om forsyning af maling kan alle sprøjtepistoler opdeles i tre grupper:

 • manuel - blandingen pumpes ind i dem ved hjælp af et håndtag;
 • husholdnings elektriske

220 V;

 • pneumatisk, forbundet til en ekstern kompressor.
 • Valget af pistolen afhænger af kravene til det med hensyn til ydeevne, evnen til at anvende forskellige farvende væsker, brugervenlighed og pris.

  Typer af sprøjtepistoler ved hjælp af malingsforsyning

  Håndspraypistoler

  De bruges med et lille område af finish til sprøjtning hvidvask og vandbaseret maling. Udførelsen af ​​den manuelle sprøjtepistol er lille - op til 250 m 2 pr. Time. Arbejdstrykket er også lille - op til 0,6 MPa, så apparaterne er ikke designet til at arbejde med viskose forbindelser - lak, kitt. Manuelle sprøjtepistoler kan anvendes til at anvende et flydende antiseptisk eller flammehæmmende middel samt til behandling af haverafgrøder fra skadedyr.

  Håndspraypistol er vist på illustrationen. Malingen i den leveres af en stempelpumpe placeret i en cylindrisk krop. Pumpen styres af håndtaget: malerens assistent flytter den op og ned.

  Airbrush manuel KROS-1M

  I den nederste del af kroppen er der et reservoir til farvestoffet, to slanger er forbundet med det - sugning og tryk. Når pumpe stangen bevæger sig opad inde i tanken, opstår der et vakuum, som følge af hvilken maling trækkes fra den ydre tank gennem sugeslangen. For at forhindre tilstopning af pistolen med faste partikler er muffens ende forsynet med et filter. For at undgå omvendt bevægelse af maling i tanken er der tilvejebragt en sugeventil.

  Når stangen bevæger sig nedad i pumpen, opstår der et overtryk, og maling fra reservoiret føres gennem trykslangen ind i fiskestangen. Ved enden af ​​fiskestangen er der en dyse, som du kan justere sprøjtevinklen på. I den anden ende er der installeret en lukkeventil. En fiskestang består af to dele, så du kan ændre længden, hvilket er praktisk, når du maler loftet.

  Ordningen med arbejde med manuel airbrush

  Fordele ved håndspraypistoler:

  • lav pris;
  • simpelt design, pålidelighed;
  • ingen forbindelse til det elektriske netværk eller kompressor;
  • Tilstedeværelsen af ​​en lang fiskestang, som gør det muligt at male loftet uden en trinladder.

  Ulemperne indbefatter det faktum, at indretningen:

  • har lav produktivitet
  • vi kræver mindst en assistent
  • Ikke egnet til alle typer maling og lakssammensætninger.

  Tekniske egenskaber ved manuel sprøjtepistol SO-20B

  Vær opmærksom! Manuel sprøjtepistol er en god budgetmulighed til engangsbrug eller små mængder arbejde. Det er også praktisk at give (maleri af facader, et hegn, trunks af træer).

  Elektriske sprøjtepistoler

  Det virker, når det er tilsluttet et husholdningsnet eller batteri. Takket være den elektriske pumpe er disse sprøjtepistoler meget mere praktisk at bruge.

  Elektrisk sprøjtepistol BOSCH PFS 105 E

  Afhængig af modellen kan elektriske sprøjtepistoler anvendes til at anvende:

  • vandbaseret maling, kridt og kalk hvidvask;
  • akryl og olie maling;
  • lak;
  • primere, herunder harpiksbaseret
  • antiseptiske træbeskyttelsesformuleringer.

  Elektriske maling sprøjter er opdelt i:

  • luft;
  • luftfri eller membran.

  Luftmodeller kombinerer i ét tilfælde en mekanisme, der skaber øget lufttryk og en sprøjte. Normalt anvendes de til at anvende sammensætninger med lav viskositet.

  Enheden er en elektrisk luftspray

  Udformningen af ​​billige luftspraygeværer er ret simpel. De består af et hus, en sprøjtedyse, en malingstank og en kontrolknap.

  Placeringen af ​​glasset til maling kan være:

  • med top placering;
  • med lavere arrangement.

  Mere kraftfulde elektriske luftmodeller er udstyret med en pumpe i et separat hus, en sprøjtepistol og en forbindelsesslange.

  Airbrush elektrisk WAGNER W 550

  Den største fordel ved luftspray pistoler er, at den forsigtigt konturerede fakkel giver dig mulighed for at fordele maling i et tyndt lag over overfladen med enhver lettelse uden at skabe knuder. Ulempen er også forbundet med lavt arbejdstryk: Mælkeoverføringsfaktorens koefficient er lav, de skaber et farvemiddelsdæk om maleren, hvilket medfører spild af maling.

  Video - Gennemgang af den elektriske airbrush WAGNER 565

  Membran sprøjtepistoler har et højere arbejdstryk, hvilket tillader deres anvendelse til anvendelse af viskose sammensætninger. Strukturelt består de af en maleri enhed, hvor der på grund af membranens vibrationer skabes en højtryksmaling samt sprøjtepistolen med en dyse. Elementerne er forbundet med en højtryksslange.

  Elektrisk luftfri sprøjtepistol

  Hullet i den luftløse sprøjtedyse er meget lille, og maleriet har en klar kontur. Overføringsfaktorens farvefaktor er meget højere end en luftspraypistol, og opløsningen kan påføres retningsbestemt.

  Airless Spray Gun Device

  Dette er forbundet med manglende membraninstallationer: Når der påføres malinger og lakker på ujævne overflader, kan knuder og dårligt farvede områder dannes. Derudover skal maleren overvåge tidspunktet for dækning af forskellige områder, ellers vil tykkelsen af ​​laget og belægningen være anderledes.

  Processen med at male luftfri sprøjtepistol

  Hvordan vælger man en elektrisk sprøjtepistol og hvad skal man være opmærksom på, når man køber? De vigtigste parametre vigtige for arbejde er beskrevet i tabel 1.

  Tabel 1. De vigtigste egenskaber ved elektriske sprøjtepistoler.

  Valget af sprøjtepistol til vandbaseret maling

  Emulsionsmaling bliver ofte en acceptabel mulighed for maling af vægge og lofter. Men hvis du beslutter dig for at gøre dette arbejde selv, er ruller og børster ikke det bedste valg. Stop med maling sprøjten, det er mere bekvemt at arbejde med det, hvis du planlægger at male et stort område, så ved hjælp af et sådant værktøj vil du spare både tid og kræfter. Hvis du vælger en sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du være opmærksom ikke kun på funktionerne i dens anvendelse, men også på typen af ​​sprøjte.

  Fordelene ved at bruge sprøjtepistolen

  De fleste foretrækker at male med en speciel pensel eller rulle. Men hvis du skal male et stort plan af ethvert objekt, så vil en sprøjtepistol til vandbaseret maling være en stor hjælp i denne sag.

  Fordelene ved at bruge pistolen er:

  1. Minimering af tidsomkostninger. Maling af store overflader med en sprøjtepistol hjælper med at spare tid og lønomkostninger (maleri på denne måde tager minimum tid i forhold til malingsoverflader med rulle eller børste). Ved hjælp af en sprøjtepistol til maling er det nemt at arbejde, mens du står på gulvet.
  2. Omkostninger. På grund af det økonomiske forbrug af maling ved brug af det pågældende udstyr reduceres det samlede beløb for indkøb af materialer (malingsbesparelsen er mere end to gange sammenlignet med andre malingsmetoder).
  3. Kvaliteten af ​​maleriet. Hvis du bruger denne metode til maling af væggene eller loftet, så bliver malingslaget maksimalt jævnt og tyndt. Desuden varer malingen længere.
  4. Tørre overfladen. Den tid, der kræves for at tørre maling på både komplekse og enkle overflader, reduceres.

  Sprøjtepistol til vandbaseret maling klarlægger maling af komplekse overflader, såsom bundplader, relieffliser og endda forskellige møbler samt hjælp til hvidvaskning af loft eller vægge.

  På video: Hvordan vælges den rigtige sprøjtepistol.

  Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen til vandbaseret maling er mulig på følgende overfladetyper:

  • mursten eller stenvægge;
  • vægge af beton eller gipsvæg
  • forrensede plasterede overflader.

  Det er vigtigt! Eksperter anbefaler at male med vandbaseret maling på vægge og loftoverflader.

  Typer af malingssprøjter

  Ved eftersyn udføres der speciel opmærksomhed på maleri arbejde. Maling vægge og højt til loftet med en pensel eller rulle tager meget tid. Maleri-puller vil medvirke til at reducere tidsomkostningerne. For at træffe det rigtige valg, bør du vide, hvilke typer spray der er til vandbaseret maling. Der er kun tre af dem: håndspray, pneumatisk og elektrisk.

  manual

  Dette er den mest økonomiske version af sprøjten, den er perfekt til brug i små rum. Eksternt ligner denne enhed (stempelhåndspraypistol) den gamle bilpumpe.

  Håndsprayers design og dets vigtigste egenskaber:

  • Indløbs- og udstødningsventilerne er placeret under, mens en slange er fastgjort til indløbet, som efterfølgende synker ind i en beholder med væske. Udløbet passerer malingen - det kommer ind i røret, der sprøjter væsken med en dyse.
  • Den gennemsnitlige størrelse på dysen 3-4 meter. Over basen håndtaget er en kugleventil bruges til at stoppe strømmen af ​​vandbaseret maling med en airbrush.
  • Særlige egenskaber ved denne type enhed er lave omkostninger, brugervenlighed og høj ydeevne (op til 200 m² / time).

  Ved minus brugen af ​​sådanne sprøjter skal tilskrives overfladens ruhed efter maling, men hvis du bruger høj kvalitet maling, kan du forbedre udseende og kvalitet af det malede plan. Også vigtig er typen af ​​maling, især dens viskositet.

  elektrisk

  Udadtil ligner denne enhed en velkendt skruetrækker med et roterende hoved, inden i hvilken der er en dyse (en beholder med maling er fastgjort under den). Elektrisk sprøjtepistol har et unikt design, dets hovedtræk omfatter:

  • Hoveddelen af ​​enheden er designet til at installere kompressoren. Kompressorens vibrerende membran giver tilstrækkeligt pres til sprøjtemaling til trækeren.
  • Enheden kan kun fungere i nærvær af et elektrisk netværk eller et fuldt opladet batteri (mange anser dette for en nedre side af elektriske sprøjter).
  • Kapaciteten når op til 250 m² / time. Den største ulempe ved en sådan anordning er unødvendigt store dimensioner (dens vægt kan være 25 kg). Også ulempen er behovet for at fortynde malingen med vand, hvilket reducerer viskositeten af ​​malingsstoffet.
  • Lav dækkende evne og som følge heraf behovet for lag for lag-maling (mere end tre lag vil være nødvendige).

  pneumatisk

  Funktionen af ​​denne enhed er baseret på brug af trykluft. Udseendet af en pneumatisk sprøjtepistol ligner en pistol med en slags trigger.

  Hvad er forskellen mellem pneumatisk og elektrisk sprøjtepistol?

  Det sker ofte, at når man vælger en airbrush, forveksler mange mennesker pneumatiske og elektriske modeller. For at du ikke tager fejl i valget, skal du kende de vigtigste forskelle på sådanne sprøjter:

  • Til drift af pneumatisk udstyr anvendes en kompressor med en modtager. Luftmassernes strømning i sprøjtepistolen er lavet ved at tvinge kompressoren. Således adskiller trykluft under tryk væsken i små separate dele, der forskyder malingen fra dysen. Det er nødvendigt at vælge sprøjtepistol og kompressor korrekt med passende dyser (du bør ikke gemme på disse enheder).
  • I modsætning til den pneumatiske elektriske sprøjtepistol separerer malingen med en pumpe monteret i enheden. Enheden giver dækning af lavere kvalitet, men er karakteriseret ved mobilitet, lille størrelse og rimelig pris.
  • Den elektriske model er bedre egnet til privat brug. Nogle udstyrsversioner leveres med mini kompressorer.
  • I en pneumatisk sprøjte beregnes kompressorens effekt afhængigt af pistolens ydeevne og er fastgjort til den med en særlig højtryksslange.

  Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber?

  I øjeblikket er der et stort udvalg af sprøjtepistoler fremstillet af forskellige materialer med forskellige tekniske egenskaber. Ved køb af en sprøjtepistol skal du overveje:

  • Det materiale, hvorfra malertanken er lavet. Metal tanke er nemme at rengøre og meget pålidelige. På den anden side afspejler tanke lavet af transparente materialer perfekt mængden af ​​maling, og plastmodellerne er lette.
  • Kropsmateriale. Den bedste løsning er aluminiumhus med anti-korrosion, beskyttende lag.
  • Dimensioner. Foretage små enheder - det er meget mere praktisk at arbejde med dem.
  • Materiale som forsegling pakninger er lavet. En god mulighed - Teflon pakninger.

  Når du arbejder med vandbaseret maling, skal du ikke glemme, at den kan indeholde opløsningsmidler, som bidrager til opløsningen af ​​overfladelaget af pakninger. Det er bedst, hvis de er Teflon, opløsningsmiddelresistente.

  Hvordan male ved hjælp af en maling sprøjte?

  Malingsoverflader ved hjælp af sprøjtepistolen skal udføres i overensstemmelse med producentens anbefalinger. Hvis blækforsyningen er tilbøjelig, kan der forekomme pletter. Hold pistolen vinkelret på overfladen, der skal males i en afstand af 50 cm.

  Lav ensartede cirkulære bevægelser, kontroller maling forbrug (ikke gå gennem en sektion mere end to gange). Jerking maling med en pistol kan resultere i komprimering af laget i visse områder af det behandlede område. Det første lag skal tørre inden for to timer, hvorefter du skal begynde at anvende det andet passlag.

  Hvordan male loftet med vandbaseret maling ved hjælp af en airbrush? Det er nødvendigt at sprøjte jævnt for at undgå pletter, forbliver ikke længe på samme sted. Værktøjets position i forhold til loftet skal være parallel, og sprøjtebevægelserne skal være glatte.

  Det er også vigtigt at vide, at jo højere malingens viskositet er, jo mere intens sprayet vil være og følgelig jo længere strålen.

  Ujævnt maling applikation - hvordan man håndterer det?

  Når der er selvmalet vægge eller lofter med airbrush, er der ofte fejl på den malede overflade, for eksempel begyndte det tørrede malingslag at smuldre. Dette skyldes anvendelsen af ​​et stort antal lag malingstof (et tykt lag af maling opnås).

  For at slippe af med ulemperne ved maleri, skal du omhyggeligt rengøre det ujævne område, tørre det med smørklud, anvende et lag af primer og maling igen.

  Hvis der er en opsvulmet overflade og små klumper, skal du rengøre området, udføre en primer og male igen. Vær opmærksom på, at malingen skal genbruges i flere lag ved genfarvning.

  Yderligere anbefalinger

  Er sprøjter designet til vandemulsion anderledes end andre lignende enheder, der arbejder med helt forskellige typer maling? Det eksterne design af sådanne enheder er ikke meget forskelligt, men den interne del (funktionel) har en anden struktur. Interne kanaler til flytning af luftmasser arbejder også på et andet princip.

  Inden du vælger en sprøjtepistol til vandbaseret maling, skal du undersøge sit pas, især varen til brug for enheden (kan din valgte model arbejde med vandbaseret maling)?

  Den unikke struktur af enheden giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at sprøjte vandemulsion på overfladen og derved opnå den maksimale tørringshastighed af malingslaget.

  Hvis man ved maling bruger manuel model af en airbrush-maling til vandbaseret maling, kan man ikke undvære en assistent, der vil sørge for rettidig lufttilførsel. Derudover er det bedre at teste på en separat del af objektet før maleri.

  Sådan vælges en sprøjtepistol til vandbaseret maling

  Sprøjtepistolen til vandbaseret maling har mange fordele i forhold til børste og rulle. Materialet ved hjælp af enheden påføres med et tyndt ensartet lag, der sikrer tørring af overfladen på kort tid.

  Til resultatet af anvendelsen af ​​en bestemt model var vellykket, bør karakteristikaene ved en pneumatisk sprøjtepistol ikke forveksles med en elektrisk apparats ydeevneindikatorer.

  Anvendelse af vandbaseret maling med airbrush

  Vandig emulsionsmaling har et stort antal fordele, men er det muligt at gemme det når
  male forskellige overflader?

  Meget afhænger af forholdene i de lokaler, hvor reparation er nødvendig, da temperatur og fugt spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​forskellige overflader. Fortyndet vandbaseret sammensætning kan anvendes ved maling af mursten, gips, træ, beton eller metal.

  Miljøvenlig og nem at bruge vandbaseret maling er viskøs og forholdsvis klæbende.
  væske. Kvaliteten af ​​farvning og holdbarhed af en vandemulsionscoating afhænger af hvilken
  fremgangsmåde blev anvendt ved anvendelsen af ​​denne sammensætning.

  Til maling af overflader med vandbårne maling
  Baseret på forskellige typer sprøjter. For at forstå, hvilken sprøjtepistol der er bedre, er det nødvendigt at studere deres tekniske egenskaber.

  Sprøjten er en bekvem enhed, som kan laves uafhængigt. Sprøjtepistoler til husholdningsbrug og industriel brug sælges i specialbutikker. Professionelle anbefaler at købe sprøjtepistoler til en pæn og glat påføring af maling på overfladen.

  Maling af loftet med vandbaseret maling med airbrush giver dig mulighed for at spare en betydelig mængde materiale, der bruges til maling, hvis forbrug er signifikant reduceret. Vand fra overfladen efter påføring af vandemulsion fordampes hurtigt.

  Herefter forbliver en belægning af en polymerfilm, der kan være resistent over for mekaniske skader med korrekt påføring af maling ved hjælp af en sprøjteanordning.

  Anvendelsen af ​​sprøjtepistolen til vandbaseret maling til reparation og til husholdningsbrug
  på grund af coatingens lange levetid, hvilket er ca. 15 år.

  Før måling med vandbaseret sammensætning med høj viskositet er det nødvendigt at studere teknologien for at påføre maling på overfladen af ​​en væg eller et loft.

  Typer af sprøjter til vandbårne maling

  Sprøjtepistoler til vandbaserede malinger af forskellige typer afviger i kompleksitet
  design og specifikationer. Malingssammensætning med en vis viskositet, det er bedre at fortyndes med vand, hvilket vil reducere forbruget af materiale under maling.

  På trods af forskellene sprøjtepistoler, giver nogen af ​​disse enheder dig mulighed for at redde maling. Anvend vandbaseret maling kan bruge 3 typer sprøjtepistoler:

  Sprøjtepistoler med manuel drev, der har en speciel sugeslange med filter, er udstyret med en pumpe, der er designet til at suge maling i tanken.

  Under tryk når malingen dysen, og derefter sprøjter enheden materialet på overfladen.

  En god håndspray til maling af vægge og lofter har en kapacitet på op til 200 m² / t.

  Omkostningerne ved manuelle modeller kan være forskellige, da det bestemmes af kvaliteten af ​​kroppens materiale,
  såvel som antallet af dyser.

  Elektrisk drevne maling sprøjter kan have forskellige kapaciteter. De er velegnede til at anvende vandbaseret maling.

  Trykket i driftssprayet giver stoffet gennem oscillationen af ​​membranen drevet af forbindelsesstangsmekanismen.

  Sprøjtepistolen til vandbaseret maling er forskellig fra den manuelle maling med en højere pris. Enheden er velegnet til arbejde, ikke med alle typer vandemulsioner.

  Før du fortynder malematerialet, skal dets viskositet overvejes. Maling påføres af pneumatisk sprøjtepistol i nærværelse af trykluft, som leveres af kompressoren. Derefter blandes malingen og luften i et specielt kammer designet til dette formål.

  Den pneumatiske sprøjtepistol har en kapacitet på 400 m² / h. Dette giver dig mulighed for hurtigt at anvende maling. Vandemulsionen kan have en anden type viskositet, så det er nødvendigt at fortynde malingsammensætningen. På samme tid skal du vælge den passende diameter af sprøjtepistolens dyse.

  Sådan vælges en håndspray for vandbaseret maling

  Hvis der ikke er planlagt maling af lofter og vægge i et rum med stort areal, så til arbejde
  Du behøver ikke købe en dyr pneumatisk sprøjtepistol med en kompressor.

  Til mindre overflader egnet håndsprøjte. Denne anordning kan påføres på væggene af vandbaserede malinger med en passende viskositet.

  Fordelen ved en manuel airbrush er, at denne enhed er i stand til at arbejde i lang tid, og i tilfælde af
  brud eller slid kan nemt erstatte den gamle del med en ny. Omkostningerne er det nemmeste
  Sprøjtepistolmodellen er højst 1 tusind rubler og de mere kraftfulde professionelle modeller
  vil koste 4 tusind rubler. og mere.

  Russisk-lavede ULIG manuelle sprøjtepistoler kan male overflader
  vandbaseret maling og andre malingforbindelser, hvis tæthed er 1,3 g / cm3.

  Værktøjets krop er helt metal, hvilket eliminerer de negative virkninger af mekanisk skade. Sprøjtens frie bevægelse sikres ved tilstedeværelsen af ​​en lang slange.

  Andre typer manuelle sprøjtepistoler KRDP-4 og KRDP-3 har lignende egenskaber. De er også designet til at arbejde med vandbaserede maling, hvis viskositet uden brug af trykluft er 20 din.

  Enheden maler nemt vægge eller lofter, der har et stort område. For at udføre maleriet i en højde på 3-3,5 m, behøver du ikke installere stilladser, og i 1 time arbejde med enheden kan du male omkring 150 m² overflade.

  Før du begynder at arbejde med en håndspray, skal du smøre cylinderen og manchetterne med motorolie og derefter teste den med vand, hvilket gør det muligt at opdage en lækage. Under farvningsprocessen er det ikke nødvendigt at trække udløseren på apparatet konstant. Tilstedeværelsen af ​​en brugervenlig kugleventil giver dig mulighed for at indstille det nødvendige malforbrug.

  Valget af elektrisk sprøjtepistol til vandbaseret sammensætning

  Når du bestemmer hvilken type elektrisk sprøjtepistol der skal bruges til at male loftet med vandbaseret maling, skal du fokusere på følgende mærker, der tilbydes af ordrekataloget og forskellige specialiserede websites:

  1. Bosch.
  2. Elmos.
  3. Wagner.
  4. Mal Zoom.
  5. sort Decker.

  Til brug af vandbaserede maling, som er ret tyk, stor værdi
  Det har ikke brugt typen af ​​sprøjter, men størrelsen af ​​dysen, så det vigtige punkt er valget af dyser. Før du bruger materialet, kan du fortynde malingen til sprøjtepistolen i henhold til vejledningen.

  Hovedrollen spilles af det tryk, hvorpå farvestofsammensætningen tilføres. Hvis hullerne er små eller trykket ikke er tilstrækkeligt, vil partiklerne i malingsammensætningen sætte sig fast inde i slangen, hvilket ikke tillader, at malingen påføres med et jævnt tyndt lag.

  Jo højere trykindikatoren desto dyrere koster den elektriske enhed. dette
  Afhængighed betragtes som en ulempe ved enheden, men det bør overvejes, når den vælges.

  Berømte mærker koster mindst 6 tusind rubler, men ikke alle af dem er i stand til at klare tykke
  vandbaseret maling. Producenterne af 220 V-spændingen, diameteren af ​​dysen er indstillet således, at betjeningen af ​​enheden er så effektiv som muligt.

  Farvning ved hjælp af maling til sprøjtepistolen udføres på 2 måder:

  1. Airless.
  2. Sprøjtning ved lavt tryk.

  Den mest almindelige airless metode. Til apparatet af elektrisk maling sprøjte FIOLENT KR1-260, der arbejder med forskellige typer maling, er der tilvejebragt en sådan sprøjtemetode.

  Enheden klare arbejdet ved en positiv lufttemperatur, komponent 1-40 ° C.

  Malingsprøjten FIOLENT KR1-260 er designet til ikke kun at fungere sammen med flydende malingskompositioner, men også med tykke maling, hvis viskositet ikke overstiger 80 din.

  Maksimalt niveau
  Enhedsydelse omkring 260 ml / min. Enhedens styrke, der udgør 60 W, er tilstrækkelig til at farve det gennemsnitlige overfladeareal. Tilstedeværelsen af ​​et ergonomisk håndtag muliggør komfortabel og pålidelig fastgørelse af enheden i hænderne.

  En anden nem at bruge husholdningsapparat er Bosch PFS 2000 sprøjtepistol, der har en effekt på 440 watt. Enheden er designet til påføring af farvesammensætninger, lak eller imprægnering af overflader med olie.

  Bosch-enheden er ideel til påføring af vandbaserede maling, herunder malerisammensætninger til træ og metal. Spots, stænk og strømmer under maleriet er udelukket, da malestrømmen kan justeres.

  Sådan vælges en pneumatisk sprøjtepistol

  Pneumatisk airbrush betragtes som den mest effektive løsning ikke kun til maling
  vandbaseret maling, men også til overfladebehandling ved anvendelse af andre malingskompositioner.

  En professionel pneumatisk type sprøjte gør det muligt at behandle en overflade på ca. 400 m² inden for 1 time. Omkostningerne ved enheden overstiger prisen på enheder med manuel såvel som elektrisk drev.

  Pneumatiske malingsapplikatorer drives af en kompressor, der er under høj
  tryk komprimerer luften til yderligere blanding med malingen.

  Sprøjtning på væggene, loftet og andre overflader er lavet med forskellig effekt. Det afhænger af typen af ​​pneumatisk spray, der er egnet til brug af professionelle kommoder og begyndere.

  Før du måler loftet med vandbaseret maling, skal du teste enheden ved hjælp af vand, og kun derefter forberede malingen. Den vandige emulsionssammensætning kræver normalt fortynding med vand og grundig blanding. Dette giver dig bedre mulighed for at behandle overfladen med maling.

  Formålet med lavvolumen højtryks-lavtryksspraymaling, eller HVLP, som oversættes som "højt volumen ved lavt tryk", er forbundet med overfladebehandling af eventuelle maling- og lakssammensætninger.

  Luftpneumatisk sprøjtepistol har et højere tryk end ved indgangen til en speciel pistol. Den specielle konstruktion af enheden muliggør en økonomisk overfladebehandling med en "blød fakkel", som er kendetegnet ved et lavt niveau af misting.

  Reduced Pressure Spray Guns, eller RP, hvilket betyder "reduceret tryk",
  designet til at arbejde med ethvert lakmateriale.

  Overfladebehandling ved hjælp af sådanne sprøjtepistoler indebærer dannelsen af ​​en bred fakkel, der leverer maling i store mængder.

  Sprøjtning med korrekt fortynding af maling eliminerer tilstedeværelsen af ​​defekter og pletter. Enheden bruges med luftstrøm, som kan nå 200-430 l / min, hvilket gør det muligt at reducere tiden for overfladebehandling betydeligt. Et tyndt lag med sprøjtet finish svarer til den ekstra klasse.

  Hvordan man laver et valg

  Fokus på, hvad slags sprøjtepistoler til vandbaserede malinger er af høj kvalitet, bør du gøre dig bekendt med reglerne for valg af sprøjtepistoler, og opmærksom på det materiale, som apparatets krop er lavet af.

  Det er bedst at vælge en designvariant med en aluminiumskrop, der har en nikkel anti-korrosionsbelægning.

  Anmeldelser af enheden med et plastikhus bekræfter ikke dets lange levetid på trods af den lave vægt af en sådan enhed.

  Hullerne i låget skal være fremstillet af aluminium, messing eller rustfrit stål. Før du vælger en enhed, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​pakningerne. Det er bedre, hvis de er lavet af Teflon, fordi de fleste maling og lakker indeholder opløsningsmiddel, hvilket fører til udryddelse af alle pakninger af dårlig kvalitet.

  Kraskoraspyliteli adskiller sig i forskellige placeringer af tanke, som kan placeres over eller under. Til fremstilling af beholdere af den ønskede størrelse ved anvendelse af forskellige materialer.

  Metal tanke er lettere at skylle, nylon kan hurtigt bestemme forbruget af vandbaseret maling, fordi de er mere gennemsigtige.

  Hvis fremtidige planer, der kræver en stor mængde arbejde, ikke er forbundet med at åbne din egen virksomhed med malerilofter, bør du ikke betale for meget, når du vælger en sprøjtepistol til vandbaseret maling. Ellers vil hvidvaskning af loftet være meget dyrt.

  Til sådanne formål er den enkleste manuelle sprøjtepistol egnet til vandbaseret maling, hvis omkostning er ca. 400 rubler.

  Hvis du skal arbejde på en trinladder, bør du heller ikke fokusere på dyre sprøjtepistoler, før du smider overfladen korrekt. Professionel pneumatisk sprøjtepistol er ikke egnet til dette formål. Kompaktere og nemme at bære og bruge i højden er den elektriske sprøjtepistol.

  Sådan vælges en sprøjtepistol til vandbaseret maling

  Reparation i lejligheden gør ikke uden maling. Ofte malet vægge og lofter.
  Ved høje lofter eller store malerier bliver processen med at anvende farvestoffet med ruller eller børster tidskrævende og tager lang tid.
  Du kan redde sprøjtepistol eller kraskoraspylitel.
  Maling af loftet med en airbrush reducerer ikke kun maletiden, men giver dig også mulighed for at skabe en overflade af høj kvalitet.
  Men vi skal kunne vælge den rigtige model af sprøjtepistolen.

  De vigtigste fordele ved malingssprøjter til vandbaseret maling

  Brugen af ​​sprøjter til vandbaseret maling reducerer markeringen af ​​farvningen markant.
  Den malede overflade viser sig med et tyndt, ensartet lag.
  Ved sprøjtning på overfladen er der ikke spor af pletter eller drypper.
  Mindste tykkelse af det malede lag reducerer signifikant tørretiden.
  Processen med at male overflader af kompleks krumning, såsom skørt, baguetter, er meget lettere.
  Eksistensen af ​​forlængere gør det muligt at gøre farvning af højt placeret loftoverflade fra et gulv.
  Kraskoraspyliteli er udført med et sæt udskiftelige dyser. Dyser hedder maling dyser.

  Maling Sprøjtetyper

  Sprøjtepistoler til vandbaserede malinger er opdelt i tre typer: manuel, elektrisk, pneumatisk.
  Og hvad skal man vælge en sprøjtepistol til maling med vandbaserede maling?
  Vanskeligheden er, at med lavt tryk er det svært at opnå fin granulær sprøjtning. Problemet er, at når der anvendes vandbaserede malinger i en lejlighed, forekommer tørring ikke så hurtigt som med maling på opløsningsmidler.
  Sværheden ved valget af sprøjtepistolen er at vælge kapellet mellem det tyndere med vand og skjulingen af ​​malingen.
  Hvis du sætter en dyse med større diameter, er det tilladt at anvende en tykkere sammensætning. Og hvis der ikke er nok tryk, så dannes der stort grus på overfladen, eller malingen går ikke til sprøjten. Dette er meget vigtigt, især til elektriske sprøjtepistoler.

  Manuelle malingssprøjter

  Forresten, et par ord om viskositet
  Malingsviskositetstester
  Viskositet er et videnskabeligt udtryk. Men simpelt betyder det, hvordan væsken modstår, når den flyder gennem et hul. Jo lavere viskositeten af ​​væsken er, desto hurtigere bliver farvestoffet udstødt gennem sprøjtepistolens dyse. Værdien af ​​viskositet påvirker kornets størrelse på den overflade, der skal behandles.
  Viskositeten måles i sekunder med specielle instrumenter kaldet viskosimetre.

  Fra de manuelle sprøjtepistoler kan man anbefale sprøjtepistol KSOM KRDP-4 018-1031.
  Driftstryk 5 atm.
  Tank kapacitet 2 liter.
  Produktiviteten er 1,4 l / min.
  Vægt 5,3 kg

  Elektriske maling sprøjter


  Airless sprøjte arbejder ved at skabe et højt tryk gennem enhedens hovedmontering, stempelpumpen. Et øget tryk skabes i beholderen, og dette vil sikre farvningens hastighed og høj kvalitet på den malede overflade.

  Malingsaggregater
  Indretningerne er sammensatte enheder, der har en håndholdt maling sprøjte, en pneumatisk drevet pumpe til levering af sprøjtemaling, varmelegemer, filtre, forbindelsesslanger, vogne.
  Omkostningerne ved luftfri maling sprøjter er i området 20 tusind rubler.
  Den bedste enhed er installationen af ​​firmaet Wagner Paint Crew.

  I lavtryksspraypistoler er luftstrøm med tryk op til 1 atm skabt af en integreret pumpe eller kompressor.
  Lavtrykssprøjtepistolen til maleri virker på 220 V vekselstrøm. Mængden af ​​en sådan enhed må ikke overstige 1,3 kg. Kraskoraspylitel pneumatisk lavtryk er afsluttet med en tank til 0,6 l. Omkostningerne ved denne type sprøjtepistol overstiger ikke 4 tusind rubler.
  De bedste mærker af elektriske sprøjtepistoler er Wagner, Paint Zoom, Bosh, Balack. Decker, Elmos og andre.
  De bedste er modeller af mærket Bosh: for eksempel Bosch PFS 65.
  Modellen indeholder en malingssprøjte, en ekstern kompressor og slanger, der kan tilsluttes. En 0,6 liter tank er fastgjort til sprøjtepistolen fra bunden.
  Kompressorkraft 280 watt.
  Produktiviteten af ​​en airbrush er 130 ml / min.
  Omkostningerne på omkring 6000 rubler.

  Den anden model af sprøjtepistol Bosch PFS 55.
  Strømforbrug 280 W
  Tank kapacitet 0,6 l
  Bachek er monteret under sprøjtepistolen.
  Vægt 1,3 kg
  Omkostningerne ved 4500 rubler

  Pneumatiske malingssprøjter

   1. Ifølge HP-teknologi, hvor malingen sprøjtes med luft under tryk op til 5..7 atm og i et stort volumen. Dette er en forældet teknologi. Med en sådan spray får overfladen ikke mere end 50% maling. Men på grund af de lave omkostninger ved sprøjtepistoler er teknologien stadig i efterspørgsel.
   2. Ifølge HVLP teknologi, hvor malingen bæres af luft ved et tryk på mindre end 1 atm. og dets høje forbrug. Denne teknologi øger overførslen af ​​farvestoffet op til 70%. Sådanne sprøjtepistoler kostede mindst 1500 rubler.
   3. Ved LVLP-teknologi, hvor malingen leveres med lavtryksluft ved den mindste strømningshastighed. Denne teknologi giver dig mulighed for at overføre op til 90% af farvestoffet uden at øge arbejdshastigheden. Men prisen på sprøjtepistoler af denne teknologi kan nå 12... 15 tusind rubler.


  De mest almindelige modeller af pneumatiske sprøjtepistol mærker Sata og Interpool.
  Den mest populære russiske sprøjtepistol er sprøjten SO-71. Men i passet angiver ikke den specificerede sprays evne til vandbaseret maling.

  Det er bedst at bruge en pneumatisk sprøjtepistol til maling af vægge og lofter.

  Hvordan vælger man en sprøjtepistol til vandbaseret maling?
  Ved valg af sprøjtens type og model vælges sprøjtepistolerne designet til at arbejde med vandbaserede maling.

  Ved valg af sprøjter skal man være særlig opmærksom på boligens materiale. Præference gives til modeller med en aluminiumskrop belagt med et anti-korrosions nikkellag.
  Men plastikets levetid er ikke stor, selv om vægten er meget mindre.
  Mundstykket skal være fremstillet af aluminium, messing eller rustfrit stål.
  Forseglinger skal være lavet af Teflon. Dette forhindrer opløsning af pakninger af pakninger.
  Malingsbeholdere er lavet af både metal og gennemsigtig nylon, som giver dig mulighed for at kontrollere niveauet af maling.
  Hvis du ikke er professionel, er det bedst at købe det nemmeste værktøj. Den enkleste malingssprøjte koster fra 500 rubler. Professionelle sprøjtepistoler koster mere end 3.500 rubler.

  Og hvilken slags sprøjtepistol er bedre til at male loftet?
  Det er muligt at male høje lofter enten fra stilladset eller fra gulvet.
  Hvis du planlægger at male fra gulvet, er det bedre at bruge en håndspray i form af en fiskestang.
  Men maling af loftet med vandbaseret maling med en airbrush fra stilladserne er lavet med en elektrisk sprøjtepistol, som ikke kun har let vægt, men også evnen til at arbejde selvstændigt.
  Loftspraypistol giver dig mulighed for at få en høj kvalitet, ensartet og det tyndeste lag af maling.

  Fremstilling af malingmateriale

  Maleriarbejde begynder med forberedelsen af ​​maleri-løsningen. For at forberede en vandbaseret opløsning tilsættes vand til skønheden, blandingen blandes grundigt med en elektrisk boremaskine med en dyse. En pisk eller byggemixer bruges som en dyse.
  Kohler tilsættes til en grundigt blandet opløsning. Kohler i opløsningen skal tilsættes i små portioner, konstant omrøring for at udelukke skilsmisse.
  Glem ikke! Maling skal udarbejdes med en margen. Hvis du ikke har nok maling, vil det være svært at gætte med det nye farveskema.

  Husk! Malingen i flydende tilstand skygge er dybere og lysere end den tørrede på overfladen.

  Malingsforbruget beregnes ud fra, at op til 0,5 liter farveløsning vil blive krævet pr. 1 m² overflade.

  Hvordan man bruger en paint sprayer?

  Når man maler væggene i lejligheden, er det vigtigt at begynde at male fra hjørnet og fortsætte til næste hjørne uden at stoppe, så forskelle og nuancer ikke opnås.

  • Brug en malingssprøjte til at se sprøjtens hældning på overfladen, der skal males. Strålen skal rettes strengt vinkelret på malingens overflade fra en afstand på højst 70 cm til overfladen. Den anbefalede afstand er 50 cm.
  • Sprøjtepistolens bevægelser skal være ensartede, cirkulære, spirale. Prøv at holde et konstant tempo, ikke overgive de samme områder to gange.
  • Overfladebelægning med akryl og vandbaseret maling udføres nødvendigvis i to lag. Det andet lag påføres efter fuldstændig tørring af det foregående lag.

  konklusioner:

  • få maling sprøjter, i passet, hvor muligheden for at arbejde med vandbaserede maling er angivet;
  • til arbejde i højden, foretrækker elektriske maling sprøjter;
  • det er bedre at købe sprøjtepistoler i aluminiumshus;
  • Til engangsarbejde er det bedre at bruge en billig manuel airbrush, for store mængder malingarbejde uden en pneumatisk spray kan ikke gøre.

  Hvordan vælges og bruges sprøjtepistolen korrekt til loftet?

  Maleri af loftoverflader er en ret arbejdskrævende proces, hvor der indtages en masse tid og kræfter. For at lette opgaven anbefales det at bruge en sprøjte. Imidlertid måler loftet med en airbrush sine egne nuancer, som vil blive diskuteret i denne artikel.

  Funktioner sprøjtepistoler til loftet

  Årsagerne til, at eksperter anbefaler at bruge sprøjtepistolen ved påføring af maling på loftet:

  1. Automatisering af processen til tider forbedrer produktiviteten. Arbejdet, der skal udføres med en rulle eller børste om dagen, udføres med en airbrush om 1-2 timer.
  2. Når man arbejder med en sprøjte, er der meget mindre chance for streger og striber, da væsken fordeles jævnt over overfladen.
  3. Der er ikke behov for en børste, selvom vi taler om svært tilgængelige områder, som ved hjælp af en sprøjtepistol kan du behandle enhver form for overflader.
  4. Enheden er ledsaget af instruktioner fra producenten. Derfor, selv om der opstår spørgsmål, kan svaret på dem findes på siderne i denne tekniske vejledning.
  Sprøjtepistol enhed

  Denne metode er ikke berøvet individuelle mangler:

  1. Sammenlignet med en rulle eller børste er prisen på sprøjtepistolen høj. Det er dog værd at overveje her: Hvis overfladerne, der skal males, er temmelig store, er det bedre at købe en sprøjteflaske end en betydelig mængde tid, og der vil blive sparet energi.
  2. At arbejde med sprøjtepistolen er kendetegnet ved udslip af malingpartikler i miljøet, derfor skal der træffes foranstaltninger til beskyttelse af øjne og åndedrætsorganer.

  Udvælgelse af udstyr

  Den mest almindelige fejl ved valg af airbrush er at købe en billig enhed. Sådanne indretninger er sædvanligvis simpelthen ikke indrettet til anvendelse af maling og lak af høj kvalitet.

  Ved køb af farveudstyr anbefales det at være opmærksom på følgende punkter:

  1. Det optimale kropsmateriale er aluminiumlegering. Overfladen skal være forniklet - dette vil øge styrken og eliminere sandsynligheden for ætsende processer.
  2. Pistolen må ikke have nogen fejl (uregelmæssigheder, burrs, åbenlys indsprøjtning).
  3. Håndtaget skal være behageligt i hånden. Triggerhåndtaget må ikke have noget spil. Håndtaget skal ikke være for stramt, da ellers vil kompleksiteten af ​​operationen øges.
  4. Fokuset skal være på udtømningsdyse: hullet skal have den rigtige form, og nålen kan bevæge sig frit uden at røre væggen.
  5. Alle tilslutninger i enheden (tætninger) skal være tilstrækkeligt pålidelige: driftsprincippet for udstyret er baseret på luftindsprøjtning.
  6. Tankens placering for maling og lakssammensætning. Normalt er tanken placeret øverst eller nederst på enheden. Til maling er loftet lettere at bruge sprøjtepistolen med en tank placeret ovenpå. Hvis beholderen er i bunden, skal pistolen holdes strengt vandret (for at undgå luftindtag), og det er ikke muligt at male loftoverfladen.

  Ifølge muligheden for at tvinge luftsprayer er opdelt i tre typer:

  1. Hånd sprøjter. Sådant udstyr er forældet. Desuden er det meget svært at fysisk pumpe luft manuelt, især når det gælder farvning af store områder.
  2. Pneumatisk inflation. Pneumatik mest brugt af herre på nuværende tidspunkt. Udstyret indeholder en lille elektrisk kompressor, der styrer luftstrømmen til pistolen.
  3. Elektrisk lufttilførsel. Til maling er loftet den bedste og mest avancerede type udstyr. Sprøjten fordeler malingen meget accent, hvilket resulterer i, at der ikke dannes nogen skyer af maling i luften. Men prisen på enheden er ganske høj. For driften af ​​en sådan sprøjtepistol skal der være adgang til lysnettet.

  Selvfremstillet sprøjtepistol

  Det er helt muligt at bygge et maleriapparat med egne hænder, hvis du følger de enkle instruktioner, der præsenteres nedenfor. Der er ikke behov for at købe dyre materialer. Sprøjtepistolen kan laves af et stykke skum.

  Skær skumelementet ud af en passende form. Når vi vælger en formular, fortsætter vi fra størrelsen af ​​beholderen til maling. Normalt bruges en krukke eller flaske med en bred hals som en beholder. Skumelementet skal straks forbinde sin nederste del med nakken.

  Vi laver et par huller i skummet. Det er bedst at bruge en elektrisk boremaskine, da det er meget nemt at beskadige materialet ved at lave huller på andre måder. Et af hullerne er placeret på toppen af ​​elementet. I dette hul vil der være en hul stang (for eksempel kan du bruge en tom beholder fra under stangen til håndtaget).

  Det andet hul er boret på siden af ​​strukturen. Det bliver nødvendigt at installere stangkroppen ind i den. Fokuset kan være en regelmæssig flaskehætte.

  Maleri loftet

  Anvendelse af spray maling til loftet er på mange måder den samme procedure som maleri vægge eller nogen anden overflade. Hele processen kan opdeles i to faser: forberedelsen og direkte maling af loftet.

  Forberedende arbejde

  Først og fremmest skal du forberede anvendelsen af ​​maling og lakssammensætning. Hvis vi taler om vandbaseret maling, tilføj den rigtige mængde vand, for at fortynd andre former for maling, brug for et organisk opløsningsmiddel.

  Rør sammensætningen ved hjælp af en byggemixer eller en visp til en elektrisk boremaskine. Hvis sammensætningen ikke er omrørt, vil det være umuligt at opnå højkvalitetsmaling. Desuden kan dårligt blandet maling forårsage tilstopning af dysen på udstyret, da selv i en nyåbnet kan der sædvanligvis være tørre partikler og klumper af maling. Derfor skal lakmaterialet efter omrøring have fuldstændig homogenitet, det bør ikke indeholde fremmede partikler. For at fjerne udenlandske indeslutninger skal allerede fortyndet maling filtreres gennem et fugtgennemtrængeligt tæt stof.

  Vær opmærksom! Vandemulsionsopløsninger er ikke-giftige og korroderer ikke huden. Sådanne maling kan omrøres selv for hånden.

  Det næste skridt er at tilføje den ønskede farve. Farvning gør små doser, mens man konstant omrører sammensætningen. Under madlavning følger vi for at forhindre skilsmisse i blandingen.

  Vær opmærksom! Flydende maling ser altid lysere ud, har en dybere tone end den, der allerede har tørret op eller endelig tørret ud.

  Ved maling med airbrush er brug af personlige værnemidler (briller, åndedrætsværn eller gasbind) obligatorisk, da der vil være mange sprøjte malingpartikler i luften. Det anbefales også at fjerne alle husholdningsartikler fra lokalerne: møbler, elektriske apparater mv. Store tunge genstande, der er vanskelige at fjerne fra stuen, skal være dækket af plastfolie. Desuden er det ønskeligt at sikre filmen med noget (for eksempel med maskebånd) for at undgå glide.

  Alle bevægelige genstande og møbelsæt tages bedst ud af lokalet inden arbejdets afslutning. Dæk alle stationære med plastfolie. Tilgrænsende fly, indtræk af maling, som er uønsket, skal også være dækket, fastsættelse af polyethylen med maskebånd eller anden tilgængelig metode.

  Maleri loftet

  Maling med en sprøjtepistol giver som regel mulighed for at opnå et bedre resultat end i tilfælde af en rulle eller børste. Kvaliteten sikres dog kun med en ensartet og fin fordeling af malemateriale. Det er nødvendigt at tage forholdsregler: For eksempel, før du frigiver strålen, skal du tage dysen af ​​apparatet til siden, fordi det indledende tryk skubber for meget farve sammensætning.

  Når strålen bliver ensartet, begynder vi at anvende løsningen til loftet. Samtidig holder vi sprøjtepistolen vinkelret på overfladen i en afstand på 25-50 centimeter. Den mest velegnede loftsproceshastighed er 5-6 sekunder pr. Løbemåler.

  For nemheds skyld anbefales det mentalt at opdele overfladen i firkanter, der hver især vil være omtrent lig med armens længde. Dernæst male disse firkanter en efter en. Først udfører vi tværgående og derefter langsgående bevægelser.

  Ved påføring af maling fra en airbrush er det yderst uønsket at blive for meget på ethvert sted, da lagets maling i så fald viser sig at være for tykt, hvilket vil resultere i dryp. Derudover vil overdreven entusiasme for farvning af de enkelte områder forårsage ujævn dækning synlig ved øjet. Alle bevægelser af sprøjten skal være glatte, udføres med omtrent samme tempo.

  Det optimale antal lag af maling - tre. Desuden kan hvert efterfølgende lag kun påføres efter fuldstændig tørring af den foregående. Hvis der dog anvendes et lag malingmateriale på den stadig tørre overflade, undgå undgå delaminering på grund af utilstrækkelig vedhæftning. I dette tilfælde skal arbejdet starte igen.

  Det er bedre at anvende de første og sidste lag om morgenen og om aftenen, da rummet er godt oplyst på dette tidspunkt, og solens stråler forvrider ikke opfattelsen af ​​farve. Det er muligt at male og med intensivt dagslys, men i dette tilfælde er det muligt ikke at bemærke malens mangel i tide.

  Typiske fejl

  1. Hvis der var dråber dråber på overfladen, blev farvestoffet brudt - sprøjten bevægede sig for langsomt. Overskydende maling fjernes med en svamp.
  2. Hvis laget viste sig for at være for tykt, og der har været løsninger, skal du sætte kitt på problemområder. Yderligere skind og primet overflade. Vi gennemfører korrektionen af ​​fejl ved at anvende to lag lag maling.
  3. Hvis der er tydelige støt på belægningen, er dette en konsekvens af snavset lakmateriale, det vil sige de forberedende foranstaltninger blev ikke udført korrekt. For at fjerne fejlen skal du anvende gips til problemområderne ved hjælp af sandpapir. Egnet medium eller finkornet papir. Litterat arbejde med sprøjtepistolen giver dig mulighed for at opnå resultater af farvning, ikke ringere end professionelle malers arbejde. Det vigtigste i denne forretning er nøjagtighed og streng overholdelse af enkle instruktioner.