Beslag til spotlights

I afsnittet "Detaljer af lampen" opsamles forskellige typer komponenter til montering af lamper og lysekroner. Sortimentet af dele til armaturer omfatter kæder, vedhængsmuffer, loftstik (skåle), tip og adaptere, samt andre typer af montageelementer, fremstillet ved støbning og stemplingsteknologi fra messing, stål og andre metaller.

Sorter efter: Navn (stigende | faldende), pris (stigende | faldende), bedømmelse (stigende | faldende)

projektører

Spotlights er små belysningsarmaturer, der er monteret i falske lofter. De bruges som en ekstra lyskilde (for at belyse en bestemt del af rummet) eller som en hoved, i stedet for et loftlysekrone. For at gøre dette, fordeles de jævnt i hele loftet på rummet.

Der er to typer spotlights:

 • roterende - med en bevægelig ydre del,
 • ikke-drejelig - med fast ydre del.

Rotary modeller af inventar kan rettes til det ønskede indvendige objekt, for at understrege det, ikke drejeligt - forbliver i en position og belyser kun et bestemt område af rummet.

Punktmodeller er beskyttet mod fugt, så de kan installeres selv i badeværelset.

Sådan installeres loft LED-lamper

Da jeg besluttede at gøre reparationen i gangen, var et af de første spørgsmål, der opstod, valget af typen af ​​loftindretning og hvad man skulle installere loftlamper. Med mange års erfaring i brugen af ​​stræklofter i badeværelset og stuen af ​​PVC, tog det ikke lang tid at vælge den type loft. Jeg besluttede at installere et strækloft af PVC, takket være dens mange fordele i forhold til andre typer loftindretning.

På loftet havde lyset lidt tænkt. På den ene side ønskede vi at installere moderne LED spotlights, og på den anden side hængte et hjemmelavet sæt lysekroner og væglamper med hånden i gangen. Jeg kunne godt lide dem, og ønskede heller ikke at dele med lysekronen eller sconceen.

Til sidst blev der fundet en kompromisløsning, der forlod lysekronen og sconce ved indgangen til gangen for at hænge på de samme steder, og i gangens korridor, hvor en enkeltlampearmatur hang på væggen for at installere indbyggede loftarmaturer.

Inden du installerer strækloftet, er det nødvendigt at lægge ledningerne, og at lægge ledningerne er det nødvendigt at udvikle et elektrisk kredsløb, baseret på type og antal lamper, type pærer og deres strøm.

Valg af en type glødelampe til et forsænket loftlys

Før du køber et armatur indbygget i et ophængt loft, er det nødvendigt at vælge typen af ​​pærer og bestemme det nødvendige antal for at sikre tilstrækkelig belysning af rummet. I øjeblikket anvendes fire typer lamper til installation i loftsbelagte armaturer: glødelamper, halogen, kompakt (de kaldes også energibesparende eller fluorescerende lamper) og LED. Hver type pære har sine egne fordele og ulemper, og det påvirker også den minimale afstand mellem monteringshorisonten for det hængende loft og den faste, hvilket er afgørende for værelser med lave lofter.

Ved hjælp af nedenstående tabel kan du nemt vælge det optimale valg af typen af ​​pærer til et hængende loft, baseret på deres krav og grænsevilkår.

De tekniske parametre, der er markeret med *, kan variere op eller ned afhængigt af lampens design og pæren, lyspære, fabrikantens type, hængende loft. For eksempel er stræklofter fremstillet af PVC bange for at opvarme mere end 60 ° C, og dette begrænser den tilladte effekt af pærer i forsænket armaturer.

Det skal bemærkes, at halogenlamper, der er beregnet til en forsyningsspænding på 12V og 220V, er meget følsomme for overspænding og ofte udbrændt. For halogenlamper på 12V kræves der en trinvis transformator eller strømforsyningsenhed (adapter), som du ikke behøver at glemme. Hvis du installerer et hæftet loft uden adgang til loftloftet, skal du sørge for et særligt sted på væggen.

For mere information om glødelamper og halogen, energibesparende, LED, kan du komme ved at besøge specielt dedikerede sider på webstedet.

Beregning af effekt og antal armaturer

Lampens kraft afhænger af rummets størrelse (område, højde og form), vægternes og møblernes farve, formålet med rummet og ejerens præferencer. Nogen kan lide et stærkt lys, og nogen kan lide et varmt, diffust lys af lille lysstyrke.

Den nøjagtige beregning af effekt og antal armaturer, under hensyntagen til alle faktorer, er praktisk taget umuligt at udføre. Til den estimerede beregning kan du bruge dataene på belysningen, der præsenteres i tabellen, takket være, under hensyntagen til lysstrømmen afhængigt af typen af ​​pære, kan du bestemme, hvor meget og hvor meget strøm du skal installere i armaturrummet afhængigt af dens type.

Overvej et eksempel på den beregning, jeg gjorde for gangen korridoren. Planlagt installation af LED-loftslygter. Korridorens form er bogstavet T med områder på 2,8 m 2 og 4,5 m 2. Korridorens samlede areal var 7,3 m 2. Beregn den nødvendige effekt af armaturer 7.3 × 2 = 15.6 W. Da lofthøjden var 2,75 m, og det var planlagt at male væggene i creme brulees farve, under hensyntagen til den komplekse form af korridoren, ville den bedste løsning være at installere fire loftslygter med LED-lamper med en lille margen på 5,5 W installeret i dem 220 V forsyning med GU5,3 pin base. En stiftbase til hængende lofter er god, fordi den har små dimensioner, hvilket er vigtigt, når loftet er lille i højden.

På væggene i korridoren før reparationen hang billeder af kunstnere, der planlagde at forlade på samme steder efter afslutningen af ​​reparationen. Derfor blev der valgt for ufortyndede LED-lamper med hvidt lys, farvetemperatur 4000 K. Hvis du har brug for varmt lys, skal du vælge en lampe med farvetemperatur 2700 K.

Det skal bemærkes, at det forsænkede loft lyser i lokalerne til brug, da den eneste belysningskilde ikke altid er tilrådelig. Meget bedre resultater kan opnås ved hjælp af ekstra væglamper eller bordlamper i arbejds- eller hvilested. I dette tilfælde kan lampens effekt i loftlamperne reduceres.

I nærværelse af lokale belysningsarmaturer er det helt muligt helt at opgive armaturerne indbygget i loftet, der erstatter dem med et oplyst loft med LED tape. Så når man beslutter om spørgsmålet om belysning af en lejlighed, er der hvor man kan vende kreativ fantasi.

Trådvalg til ledningspladelygter

Til ledningsføring af strømforsyningen af ​​fire udvalgte lamper med en total effekt på 22 W, vil enhver elektrisk ledning i dobbeltisolering, designet til ledningsføring, være egnet. Kobberstrenget dobbeltforbindelsestråd, for eksempel af PVA type 2 × 0,75, er bedst egnet. Det er muligt ikke at tænke på ledningernes tværsnit, da maksimal strøm ikke overstiger 0,1 A.

Ved brug af halogenlamper til 12V i loftlamper, er det nødvendigt at beregne trådens tværsnit. En sådan 60 watt pære forbruger en strøm på 5 A. Og hvis du har brug for ti lyspærer til belysning, vil det aktuelle forbrug være 50 A.

Udvælgelse og udformning af et indbygget loftplade

Udvalget af indbyggede loftslamper i enhver lysbutik er enormt, men de er alle arrangeret på samme måde og adskiller sig kun i form af kropsindretning og ekstra dekorationer. I nogle modeller af indbyggede armaturer er det muligt at ændre lysfluxens retning inden for små grænser.

Da jeg havde brug for at tænde korridoren, faldt valget på den enkleste type indbygget armatur, som også omfattede en soklet patron.

Enhver indbygget loftslampe består af en krop, der er en figureret ring med pads til fastsættelse af to fjedre med ører. Afhængigt af lyspærernes type og effekt kan armaturernes krop være af forskellige diametre og kan være fraværende i dem, som lampen på billedet ovenfor, eller en elektrisk patron er installeret, normalt E14.

Et særligt sted er optaget af LED-loftslygter, hvor LED'erne installeres direkte i det tilfælde, der er på printkortet.

Lyspæren i en sådan armatur kan ikke længere udskiftes, og i tilfælde af svigt er det nødvendigt at skifte armaturet helt eller se efter LED'er til udskiftning. Disse lamper er dyre.

Til armaturer uden stikkontakter tjener en fjeder i form af en skåret ring til at fastgøre pæren i huset.

Lyspæren indsættes i armaturets krop og fastgøres af det faktum, at fjederringen, uklækket, kommer ind i en specielt fremstillet rille i kroppen. Denne lampe er velegnet til montering af både halogenpærer og LED. I tilfælde af udskiftning af halogenpærer med lysdioder eller omvendt, skal du huske at kontrollere, hvilken spænding de er designet til.

For at fastgøre loftslyset i det falske loft, uanset dets type, skæres et hul på det givne sted i loftet, lidt mindre end den ydre diameter af lampens krops flange.

Hænderørens fjedre reduceres til hinanden i en sådan grad, at de passerer ind i hullet i loftet. Øren sættes i hullet i loftet og frigives. På baggrund af det hængende lofts indvendige overflade trækker øret lampen så langt, som de vil gå gennem flangen ind i det nedhængte lofts nedre overflade, og dermed løse lampen.

Sådan et simpelt design af montering af en loftslampe gør det muligt at skjule elementerne i dets montering, og det er let at fjerne lampen, hvis det er nødvendigt. Det er nok at tage fat på lampens bund og trække det ned.

Efter installation af armaturhuset på det falske loft, ledes en ledning igennem den og forbindes til chucken ved hjælp af en klemme. Patronen bæres på bunden af ​​pæren, pæren indsættes i armaturets krop og fastgøres med en ekspanderende fjeder.

Elektrisk ledningsdiagram
til spotlygter

Inden installationen af ​​et loftsloft, efter at have valgt typen af ​​pærer, beregning af deres effekt, antallet af armaturer og deres installationspunkter, udvikles et elektrisk ledningsdiagram. Ved udvikling af et elektrisk kredsløb er det nødvendigt at tage hensyn til punkterne og måder at forbinde ledningerne mellem sig selv og med lamperne.

Da ledninger allerede var kommet ud af væggen, som en væglampe tidligere var blevet tilsluttet, blev det besluttet at forbinde loftlysene til disse ledninger. Det var planlagt at installere et suspenderet strækloft lavet af PVC, og ledningerne gik ud over strækningstakten, og derfor ville der ikke være adgang til ledningspunkterne efter at loftet var installeret. Derfor blev det besluttet at udføre alle ledningsforbindelser på den mest pålidelige måde, vride efterfulgt af lodning med tin-bly loddemetal. Rationspunkterne blev markeret på ledningsdiagrammet.

Når du vælger et sted at installere lamper og lysekroner i rum, hvor der er et tv eller en computer, skal du huske at lysstrålingsvinklen er lig med refleksionsvinklen. Under hensyntagen til denne regel skal armaturerne installeres på steder, der udelukker deres refleksion på skærmen. Derfor skal man tænke over, hvordan møblerne skal arrangeres, hvor fjernsynet eller computerskærmen skal installeres for at vælge armaturinstallationspunkter.

Ved valg af pærer til 220 V forsyningsspænding er installation af ekstra enheder ikke nødvendig. Ved brug af pærer til 12 V forsyningsspænding er det nødvendigt at tilvejebringe et sted til installation af transformere eller adaptere under hensyntagen til deres overordnede dimensioner og mulig adgang til dem til vedligeholdelse eller reparation.

Advarsel! Før stikkontakten tilsluttes, er det nødvendigt at afbryde de elektriske ledninger for at undgå elektrisk stød. For at gøre dette skal du slukke den tilsvarende strømafbryder i tavlen og kontrollere, at den er afbrudt ved hjælp af faseindikatoren.

Elektrisk installation
til tilslutning af spotlygter

Efter køb af armaturerne, bestemmelse af deres installationssteder, indkøbsmaterialer og plukning, kan du fortsætte med installationen af ​​elektriske ledninger.

Installation af elektriske ledninger til tilslutning af armaturer kan udføres på et hvilket som helst stadium af reparationen af ​​lokalerne, indtil installationen af ​​hævede lofter. Men når man reparerede væggene i korridoren, viste det sig, at lyset fra den eksisterende lampe ikke var nok. Derfor skulle installationen af ​​elektriske ledninger først og fremmest foretages, og midlertidige patroner med energibesparende lyspærer blev forbundet med de elektriske ledninger til belysning.

Før du installerer ledningerne, er det nødvendigt at markere i loftet lampens installationssteder (cirkler i cirkler på billedet) og punkterne for fastgørelse af ledningerne. Ledninger for at undgå sagging afhænger af deres stivhed, er fastgjort i trin på 40-50 cm.

For at fastgøre ledningerne i loftet og i vægge er der specielle klemklemmer (i billedet til venstre) og sømbeslag (i billedet til højre) i forskellige størrelser. For at fastgøre dowel-clamp wire på væggen, skal du bore et hul, læg dowel-clamp på wire og drive dowel i hullet. For at sikre ledningen med en sømbøjle skal du trykke på ledningen til væggen og hamre neglen ind. Velegnet til montering af ledninger og kabler på træ, plast, gips.

Neglebeslag hammede ind i et betonggipsloftloft kan falde ud og forblive liggende på PVC-arket. Derfor blev denne type vedhæftning kasseret. Dowel-klemmerne var ikke ved hånden, det viste sig derfor, jeg anvendte en enkel og pålidelig metode til fastgørelse af ledninger til væggen ved hjælp af en klemme fremstillet af et vinylchloridrør. Et hul er boret i loftet, en dowel er hamret i den, en skrue skrues ind i dybden gennem et hul i klemmen. Da vægten af ​​ledningen er ubetydelig, vil enhver selvdrejende skrue og dowel af den mindste størrelse gøre.

Gør en ledning til ledninger
loft spotlights

Da ledninger til loftlamper efter installation af strækloftet er utilgængelige til vedligeholdelse og reparation, skal alle ledningsforbindelser i loftloftpladsen udføres ekstremt pålideligt. Forbindelser er typisk lavet ved hjælp af terminalstrimler, for eksempel Wago. Men den mest pålidelige type ledningsforbindelse er lodning, denne metode jeg brugte.

For at minimere mængden af ​​arbejde i loftets højde blev der lavet en sele på forhånd, som kun vil blive fastgjort i loftet og forbundet med husholdningsskablerne.

For at bestemme længden af ​​ledningerne i selen og loddemålerne på de tidligere udførte markeringer i loftet blev afstande mellem ledningerne til tilslutning og lampernes installationssteder målt. Måleresultaterne blev straks påført det elektriske kredsløb, som også var elektrisk på samme tid.

Seleen var lavet af dobbeltisoleret kobberstrengetråd (venen er forankret med silketråd og dækket af PVC). For nemheds skyld blev trådene snoet i en pigtail.

Efter at isolationen blev fjernet fra ledningerne blev de loddet med loddemetal. I det andet rum i korridoren skal trådene være forgrenede. Derfor blev trådene snoet og loddet parvis i loddet. Bemærk, at for at øge isolationens pålidelighed blev ledningernes forbindelsespunkter lavet til at skifte i forhold til hinanden.

Før ledningerne blev isoleringsrør slidt på ledningerne, som efter afslutningen af ​​lodningen blev skiftet til leddene. For at eliminere forskydningen af ​​isoleringsrørene blev de fastgjort på begge sider af kamper tæt på siddene. Sammen med forskydningen af ​​leddene sikrede denne isoleringsmetode ledningens pålidelighed. Isolering af ledninger kan udføres ved brug af almindeligt isolerende tape. så ingen bliver forvirret på cambric markeringene.

En lille del af ledningsnettet, når du drejer ned tværbenet, går under niveauet af det hængende loft. Denne del af ledningerne blev holdt under gips. For pålideligheden af ​​isoleringen blev der brugt et ekstra PVC-rør på den.

Efter at ledningerne blev fastgjort på loftet, var det tid til at forbinde det til lejligheden ledninger. For dette blev længden af ​​lederne af den dobbelte ledning, der kom ud af væggen, skåret med forskydning. Siden ledningen var gammel blev dens isolering hård og for ikke at beskadige ledningerne blev den termisk fjernet ved hjælp af loddejern. Åbenene blev rengjort og loddet med loddet; isolerende rør blev sat på dem.

Det er stadig at omslutte enderne af selen på ledningene på netledningen, loddet med loddet og påsæt isoleringsrør. Takket være teknologien til at skifte leddene af ledninger er rørene nødvendige næsten for menneskets sikkerhed og æstetik. Tilfældigt ledninger ledninger sammen kan ikke tilsluttes.

Krydset er ophængt med en klemme med en skrue til loftet. Elektriske ledninger til spotlights er blevet gennemført.

Midlertidige elektriske chucks i stedet for fremtidig installation af spotlights ved hjælp af klemmer er forbundet, pærerne skrues og du kan fortsætte reparationen.

Installation af en LED-lampe til loftet
PVC stretch loft

Ovennævnte beskriver teknologien til montering af loftlamper, herunder LED, på ethvert hæftet loft, stiv struktur, såsom gipsplader, slattedæksel eller Armstrong. I tilfælde af montering af en punktloftlampe på et strækloft af PVC eller andet plastmateriale, skal der monteres en ekstra montering, da loftet ellers vil svæve under lampens vægt.

Til disse formål fremstilles specielle armaturer. Billedet viser en universel platform (rampe) til montering af spotlights. Platformen har form af en kegle, hvis overflade er et trin.

For at passe diameteren af ​​monteringshullet på platformen til en bestemt type loftlampe, er det nok at afskære de ekstra trin fra keglen med en skarp kniv.

Platformen er fastgjort til hovedloftet med et stålperforeret bånd. Et stykke tape af den krævede længde såres fra en rulle og skæres med saks til metal.

På platformen til fastgørelse af båndet med en skrue er der to platforme med huller. Hvis der ikke er nogen selvlukkende skrue af lille længde, kan du stramme en lang. Den fremspringende del af den skal fjernes med sideskærere.

Beslagene til spotlights er boltet til loftet med skruer, LED-pærerne til test er forbundet. Alt fungerer, du skal fjerne pæren, og du kan begynde at installere et strækloft.

Efter at strækloftet er installeret, fortsæt til installationen af ​​lamper. For at PVC-folien ikke skal gå i stykker og ikke opvarmes meget, inden der lægges et hul i det under lampen, limes en speciel plastisolerende ring til installationsstedet med en speciel lim.

Filmen skæres langs ringens indre omkreds med en skarp kniv, patronen fjernes, og platformen er centreret. Perforeret tape er let deformeret, og loftet bøjer, så du nemt kan justere platformens højde og placering i vandret plan.

Installation af loftlampen på platformen sikrer, at den er pålidelig, forhindrer afstivning af strækloftet og beskadiger det på grund af for høj opvarmning, når der anvendes halogenpærer.

På billedet kan du se det endelige resultat af arbejdet med installation af spotloftlamper i strækloftet.

Måder at installere armaturer på loftet

I arbejdet i ethvert elektrisk kredsløb er der altid opmærksom på stabiliteten og kvaliteten af ​​installationen. Belysningssystemer, især dem, der ligger over hovedet, skal fastgøres sikkert i bygningens kraftelementer og opbevares i dem, når de udsættes for belastninger af forskellige typer.

De mest almindelige metoder til at installere armaturer i loftet kan opdeles ved brug:

på industrielle produktionsfaciliteter

i boligområder.

Funktioner af industriel belysning

I laboratorier, workshops, workshops skal lyset ensartet belyse hele arbejdsområdet. For at gøre dette skal du ofte bruge store fluorescerende lamper, som fordeles i rækker i en bestemt højde.

Metoden til fastgørelse kan være anderledes. Enkelt udstyr er mere bekvemme at fastgøre direkte på loftets overflade.

Den høje højde og behovet for at rumme et stort antal sådanne lyskilder skaber dog visse vanskeligheder under installationen og deres efterfølgende vedligeholdelse.

Derfor er det mest anvendte kabelsystem. Producenter producerer endda specielle designs af kabelkabler og ledninger til sådanne belysningsinstallationer.

Et sådant system til placering af armaturer gør det muligt at frigøre loftet fra at montere yderligere strukturer på det og bringe lyskilder tættere på arbejdspladsernes overflader.

Ved denne metode skabes der en ekstra belastning på de vægge, hvor fastgørelsesanordningerne er installeret. Bygninger lavet af betonplader har sædvanligvis en øget sikkerhedsmargin og modstår de kræfter der påføres dem godt. En mur af skumblokke eller mursten har egenskaber. De skal testes for deres evne til at modstå indsatsen af ​​det spændte kabel og om muligt bruge bærerkolonner til disse formål.

En af mulighederne for tilslutning af kabelsystemet er vist på billedet nedenfor.

Der er en adapter og strammer med en krog, som kablet er tændt på. Området af vaskemaskinen, der ligger mellem stiften og væggen, er det ønskeligt at vælge mere. Nogle gange for at jævnt fordele belastningen på vægplanet i stedet for skiverne, installeres metalplader eller hjørner.

Måder at installere armaturer på loftet i boligområder

Loftets design, materiale og tykkelse påvirker metoden til installation af kunstige lyskilder på den.

Betonlofter

Fastgørende ledning

I bygningsbygningerne i den gamle bygning tog bygherrer i stedet for installationen af ​​lampen på loftet ikke kun de elektriske ledninger, men også et stykke ståltråd for at installere lysekronen. Armaturhuset blev suspenderet på dette bygningselement.

Elektrikerne havde kun brug for at forbinde ledningerne fra lysekronen til de elektriske ledninger gennem krydsekassen og luk krydset med en dekorativ beskyttelseshætte.

krog

Den samme metode virker i de fleste moderne bygninger. Kun her kan lysekronens placering, udarbejdet af bygherrerne, ikke altid tilfredsstille ejerne kreative hensigter, som har besluttet at lave den oprindelige designløsning til belysning af værelset.

I dette tilfælde for at hænge lysekronen på et nyt sted, er det nødvendigt at fastsætte krogen. Denne fastgørelse med forskellige måder at montere på loftet kan findes i salg.

Krogen med en dowel har den mest enkle design og installationsmetode, men er velegnet til lofter lavet af betonplader. Det er nødvendigt at bore et hul i dem med en diameter svarende til tykkelsen af ​​dykkeren til den fulde dybde af dens indgang.

Derefter drives dybden ind i hullet, og derefter skrues krogen fast. Da han flyttede, sprængte han dykkernes monteringsplader og klæbte det fast i betongpladens hul.

Monteringskonsol

Denne type fastgørelse ligner installationen af ​​en krog med en dowel, kun pladen er fastgjort i det mindste på to steder med selvdrejende skruer med dowels. Hullerne på lysekronens krop indsættes i stifterne, og de dekorative fastgøringsmøtrikker skrues på dem.

Mange moderne lysekroner, især dyre design med LED-lamper, bånd og fjernbetjening via radiokanalen via fjernbetjeninger, er charme skabt til montering i loftet netop ved denne metode. Og monteringsbeslaget selv er inkluderet i apparatets sæt.

Husmesteren, der besluttede at installere en sådan lampe, selv på stedet af den gamle lysekrone, bliver nødt til at bore nye huller og montere en monteringsbeslag nær el-ledningens udgang fra loftet, som vist på billedet ovenfor.

Letvægter

Den tynde understøtningsstruktur af bygningselementer tillader ikke at montere fastgørelseselementer i den til fuld dybde. Til et sådant loft anvendes en installation baseret på indsættelse af en fikseringsplade gennem hele tykkelsen af ​​loftet og fastsættelse af den på ydersiden. Til dette formål anvendes:

1. Fastgør kroge med drejestop eller plader;

2. aflange bolte med trykbræt.

Den anden monteringsmulighed er noget enklere, men den kan kun bruges, hvor det er muligt at sætte monteringsbolten ind i loftåbningen fra oversiden. Denne metode er oftest tilgængelig under byggeri af en bygning kun på bestemte stadier af konstruktion, og efter at have lagt oven på yderligere byggematerialer taber en sådan mulighed.

Hangers til fastgørelse af armaturer med pivot fastgørelsesanordninger giver dig mulighed for at komme ud af denne situation.

Deres kroge er lavet af flade plader, hvor der er boret et hul og en svingakse med bevægelige stop er indsat. De kan rotere lodret langs aksen, når krogen sættes opad gennem et hul i loftet og derefter placeres vandret og begrænser sænkning af dette kraftelement med krogen nede.

Drejepladen i denne position er placeret på begge sider af hullet og fastholder sin overfladekrog i loftet. Flytestop fungerer forskelligt. Deres design har en simpel låsemekanisme, der forhindrer yderligere rotation af elementerne omkring omdrejningsaksen.

Trælofter

Den nemmeste måde at fastgøre en lampe på er baseret på at skrue en speciel krog med en skrue med selvlukkende skrue ind i loftet træ, således at skruens længde ikke kun passerer gennem dekorationskortet, men også viser sig at være skruet ind i understøtningsbjælkens materiale.

I dette tilfælde opnås den maksimale fastgørelsesstyrke af lysekronen.

Fastgørelse af små lysarmaturer kan skrues direkte til brættet med selvlukkende skruer med en længde på 25 ÷ 35 mm.

Suspenderede lofter

At oprette dem bruger:

PVC bord;

strækmaterialer fra syntetiske stoffer eller film.

Disse materialer kan ikke modstå vægten af ​​de fleste lamper og deformeres under påvirkning af den påførte belastning. Derfor er specielle tekniske løsninger brugt til at rumme belysningskilder.

Lysekrone mount gennem hævede lofter

Tunge armaturer suspenderes på en solid betonbase af loftpladen ved hjælp af monteringsovergangsstrukturer, der er designet til at overføre lysekronens vægt til bundloftet og placeringen af ​​lyskildens bund i suspensionens plan.

Monteringsadapterens tykkelse vælges i overensstemmelse med den afstand, der er skabt fra basisfladen til det nedre plan af det hængende loft. Måderne ved montering af lysekrone og adapteren kan være forskellige, men de skal sikre styrken af ​​strukturen og dens dekorative udseende.

Som regel udføres sådanne arbejder under installationen af ​​loftet. Det er ret vanskeligt at lave en tung lysekrone på en allerede færdig og hængende ophængt struktur, og i nogle tilfælde er det problematisk.

Montering af spotlights i loftet af PVC boards

Små kilder til lys til at skabe lokal belysning er produceret på basis af halogen, energibesparende fluorescerende eller LED lamper med patron design tilpasset til at blive placeret i special armaturer.

De belastninger, der er skabt af dem, er meget mindre end dem, der stammer fra lysekronens vægt. Af denne årsag anvendes lette adapter-design. Konventionelle perforerede galvaniserede jernbånd er egnede til deres fremstilling.

De bøjer godt og giver dig mulighed for at vedhæfte enhver form til bjerget. Samtidig sikrer styrkeegenskaberne for den skabte struktur sin pålidelige og langsigtede drift.

Montering af spotlights i loftet af gipsplader

Styrken af ​​gipsplader af forskellig tykkelse muliggør fastsættelse af lyskilder for materialet i det hængende loft og ikke til hovedplanets basisplan.

Ved installation af lampen accepteres følgende sekvens af værker:

ledninger til elektronisk patron på hovedloftet inden installation af suspenderet;

boring huller på steder af fittings af patron fittings;

komprimering af monteringsfjedrene og indsættelse af lampen inde i det spalte hul.

De dekorative dæksler på patronen dækker enderne af det slidsede hul, og beslagene med fjedre holder sikkert vægten i gipsloftet.

Montering af spotlights i loftet

Det udstrakte lofts strakte stof eller film tillader ikke at oprette belysningskilderne i den. For at installere dem skal du bruge en speciel enhed.

Factory mount består af to dele. En af dem er skruet med skruer til hovedloftets overflade, og den anden, der er baseret på justeringsbeslag og skruer, giver dig mulighed for at indstille niveauet af lampen på spændingsmaterialets plan. Det er ønskeligt at placere det i en afstand på 6 ÷ 7 cm fra bundfladen.

Ledningernes længde er valgt, så du nemt kan tilslutte patronen, taget ud af ventilen.

På den strakte lærred i stedet for kontakt med den universelle platform limet gennemsigtig slidbane termisk ring. Efter limet tørrer stoffet inde i ringen. Gennem hullet opstår ledningerne, og patronen er forbundet med dem. Den monterede lampe indsættes i strækloftet og er fastgjort med fjederlåse.

At udføre alt arbejde med installation af lamper på loftet kræver opmærksomhed og nøjagtighed, som er tilvejebragt af viden om teknologi og visse praktiske færdigheder udviklet i forbindelse med professionelle værktøjer og elektriske apparater.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Denne artikel beskriver, hvordan du installerer lamper i et hængende loft med dine egne hænder: både plet og overhead. Du vil lære at hænge en lysekrone eller fastsætte de suspenderede ledende belysningsstrukturer.

Projektet af rumbelysningen, typerne, mængden og placeringen af ​​belysningsarmaturerne bør overvejes, inden du installerer strækloftet. Imidlertid kan placeringen af ​​lyskilderne i forhold til PVC-lærredet være anderledes. Hvor præcist - om dette vil du lære videre.

Beregning af antal lamper og deres valg

Ethvert arbejde begynder med planlægning og forberedelse. Denne fase er ikke mindre vigtigt end høj kvalitet installation, så vær opmærksom på det. I vores tilfælde afhænger rummets komfort og lysets holdbarhed af det korrekte valg af nummer og type armaturer.

Beregning af antal lamper

I første fase skal vi bestemme antallet af lamper. Denne parameter afhænger ikke af vores ønsker, men på en række parametre, som vi vil diskutere i dette afsnit.

 • Først og fremmest er dette selvfølgelig den minimale belysning, som skal oprettes i hvert enkelt rum. Denne parameter beregnes på en videnskabelig og praktisk måde og er indeholdt i SNiP 23-05-95. Det er anderledes for forskellige værelser, men vi tager den sædvanlige stue som et eksempel, hvor minimumbelysningen skal være 150k.
 • Vi bemærker straks, at SNiP leverer minimumsstandarderne for belysning, og vi har brug for komfortable. Ved beregning af minimumsstandarder for belysning er sådanne parametre som driftstab, sikkerhedsfaktorer og andre tilsvarende variabler indstillet. Som følge heraf vokser denne norm omkring en og en halv gang. For os at skabe en mere behagelig belysning er det bedre at øge denne sats med to.

Vær opmærksom! Hvis der i dit hus eller lejlighed er ældre eller mennesker med dårlig syn, så kan denne sats yderligere øges. For eksempel op til 2,2 - 2,5 gange. Men her er det vigtigt ikke at overdrive det, fordi en stigning i belysningsstandarden medfører en stigning i omkostningerne og kan føre til en blændende effekt af belysning. Derfor er den optimale belysning ca. 300lk.

 • Det næste skridt i at vælge antallet af inventar er at beregne arealet af rummet. Undervisningen kræver, at man gør dette for at bestemme den samlede belysning. For dette multipliceres rummets rum med vores mindste belysning. For eksempel er den totale belysning 4500 lk for en forudsætning på 15m2 ved en belysningsgrad på 300lk.
 • Nu er det fortsat for os at beregne, hvor mange lamper der er i stand til at producere en sådan total belysning. For at gøre dette skal vi beslutte, hvilken type lamper vi vil bruge. Vi vil diskutere dette nedenfor. I mellemtiden tager du 8W LED lampen som et eksempel.
 • Det er i stand til at producere en lysflow på ca. 700lm. Denne parameter er normalt angivet på lampens emballage. Selvom tillid til disse tal kan ikke altid.
 • Men vi går videre til beregningen. For at opnå det nødvendige antal lamper, har vi brug for den samlede belysning af rummet divideret med lampens lysstrøm. Som følge heraf får vi en værdi på 6,4. Her kan du, afhængigt af rummets design, tage den nærmeste større eller mindre værdi.

Vær opmærksom! Denne beregning er meget omtrentlig og er kun egnet til værelser med en lofthøjde på 2,5 - 3 meter. Hvis du vil opnå mere præcise resultater, skal du bruge udnyttelsesmetoden, som er en størrelsesorden vanskeligere.

Lampevalg

Montering af spotlights i loftet har sine egne nuancer. Dette er afvisning af opvarmning af strækloftets materiale og det begrænsede mellemrum mellem bund og strækloft samt nogle andre aspekter. Men lad os få alt i orden.

 • Så vores strækloft har en ubehagelig funktion. Under indflydelse af temperatur kan det deformeres. Dette pålægger visse begrænsninger ved valg af armaturer. Først og fremmest udelukker vi straks glødelamper, da de kan opvarmes til høje temperaturer.
 • For boliger kan du bruge halogen-, diod eller fluorescerende lamper (se. Lamper til lofter: en moderne tilgang til belysning). Alle er også i processen kan blive opvarmet. For at denne opvarmning ikke påvirker vores strækloft, skal vi derfor bruge lamper med lamper med lav effekt. Denne effekt svarer typisk til 60 watt glødelamper, og du kan endda mindre. Jo mindre lampens kraft er, desto mindre kan den varme op, og jo lavere er sandsynligheden for at deformere loftet.
 • Det næste aspekt er dybden af ​​landingen af ​​selve lampen. Faktum er, at normalt mellem et betonloft og en stretcher forsøger man normalt at forlade en minimumsafstand. Især i sovjetiske lejligheder, hvor lofterne og så er det svært at ringe højt. Derfor skal lampens højde svare til denne afstand, når det kommer til indlejrede modeller.
 • Generelt kan armaturer til hævede lofter være af to typer - forsænket i loftet og overhead. I forsænket armaturer base, lampe, reflektor - alt er i rummet mellem loftet og spændingsdelen. I de overliggende lamper mellem beton og hængende loft monteres kun lampen til loftet.
 • Hvilke af disse muligheder kan du vælge fra designindstillinger. Men her er det nødvendigt at tage højde for rent tekniske nuancer.
 • Indbyggede lys giver mere retningsbestemt lys. Som et resultat kan en sådan parameter som ensartethed af belysning, hvilket er meget vigtigt for stuer, kun opnås ved at øge antallet af sådanne lyskilder.
 • Et andet aspekt af de indbyggede armaturer er, at lampen kan udstråle lys ikke kun inde i rummet, men også i rummet mellem loftet og strækloftet. Som følge heraf kan alle tekniske konstruktioner skinne gennem loftet, og det er ikke særlig smukt. Derfor, hvis du beslutter dig for at strække loftet med dine egne hænder, så er det bedre at vælge ovenlys - det er lettere.
 • Forresten har vi rejst spørgsmålet om ensartethed af belysning. Lad os kort komme ind på det. For at opnå denne indikator er der særlige standarder for placeringen af ​​lamper. Det er dog værd at huske, at valgmulighederne for lampernes placering er valgt ud fra rummets design og placeringen af ​​møblerne.

Og endelig siger et par ord om valget af lamper.

Der er tre parametre, der er værd at være opmærksomme på:

Lyskilder er placeret over strækloftet.

Ulempen ved denne ordning kan vurderes, at belysningsindretningerne, ledningselementerne og elbeslagene ikke har adgang efter montering af loftet. Det er dog meget smukt.

Normalt bruges LED'er (LED-strimler) eller fiberoptiske belysningssystemer.

LED applikation til belysning

LED'er af god kvalitet har en meget lang levetid, der drives af lavspænding og kendetegnes ved lavt strømforbrug. Dette giver dig ikke kun mulighed for at skabe økonomiske belysningssystemer, men reducerer også risikoen for brand i tilfælde af elektrisk kortslutning.

Lysdioder er lavet i forskellige farver (lige variabel lys), det er ret nemt at styre deres tilkobling ved hjælp af specielle controllere. Dette giver dig mulighed for at skabe forskellige lyseffekter.

Video om brug af LED-strimler:

Brug af optisk fiber til belysning

Fiberoptiske systemer gør det muligt at få diffust lys gennem en gennemskinnelig film eller forskellige kombinationer af lyspunkter. Der anvendes en enkelt lyskilde med relativt lav effekt (150 watt), som er placeret i et tilgængeligt serviceområde.

 • På fiberoptiske kabler fordeles lysfløjen og projiceres på filmen fra bagsiden på de rigtige steder. I løbet af dagen ser du et normalt loft uden åbninger og om natten - en "stjerneklar himmel" eller en "flimrende galakse".
 • Brugen af ​​farvefiltre i projektoren og muligheden for programmeret styring hjælper med at klare enhver designopgave af belysning.
 • Livslængden for specielle lamper til projektorer op til 6000 timer, og fiberoptiske kabler vil ikke falde i årtier.
 • På samme tid er der ingen elektriske ledninger i rummet mellem overlapningen og spændingsarket. Prisen på sådanne systemer afhænger af deres kompleksitet.

Lamper indlejret i loftet

Hvis der er planlagt installation af spotlights i et loftsloft, er det nødvendigt at udføre forberedende arbejde:

 • For at lede ledninger til installationsstedet for enheder,
 • Installer og tilslut step-down transformere (når du bruger lamper med 12 volt strøm),
 • Fastgør monteringsbeslagene (støtteplatforme) til loftet. De er installeret i spændingsstofets plan.

Produktion og installation af indlejrede elementer til punktlyskilder

PVC film (eller stof klud) kan ikke tjene som grundlag for lamper. Monteringsbeslag til dem kan laves manuelt. Dette vil kræve arkmateriale, der nemt kan behandles og ikke er bange for varme fra lyspæren.

Bemærk. I indbyggede lyskilder glødelamper med en kapacitet på op til 60 watt kan halogenlamper med en kapacitet på op til 35 watt anvendes. I stedet er det bedre at bruge energibesparende forkølelamper og LED-lamper.

En ring med et hul skæres, hvis diameter er 2 -3 mm større end lampens monteringsstørrelse, og dens bredde er ca. 30 mm.

Bemærk. Du kan købe en færdig platform i butikken. Ringen (platformen) er installeret i den ønskede afstand fra loftet ved hjælp af metalplader (suspensioner).

Rådet. Det er praktisk at bruge beslag med direkte suspension til gipspladestrukturer (U-formede fastgørelser til profilen).

Efter monteringen af ​​loftet, i stederne af støttebeslagene, limes specielle ringe på lærredet (brug øjeblikkelig lim). Inden for ringen skæres filmen forsigtigt ud med en skarp kniv.

Er vigtigt. Sørg for at sikre, at ringen er fast fast over hele flyet, ellers kan loftet rive.

Nu kan du tilslutte og installere belysningsarmaturer.

Forbindelsesdiagrammet er vist nedenfor:

Video instruktion detaljeret installation af armaturer til et strækloft:

Installation af overlygter og lysekroner

For at blive monteret på et loftsloft skal en lysekrone eller et andet lysarmatur på forhånd fastgøres på loftet, den bund, som fastgørelsen fastgøres efter PVC-installationen af ​​lærredet.

 • Du kan rette en træblok eller krydsfiner med metalplader (U-formede).
 • Efter at loftet er strakt, limer de en PVC-ring og skærer gennem lærredet på lyset af montage af lysekronen.
 • Du kan tilslutte lysekronen og feste den med almindelige skruer.
 • Under de overliggende lys skal der sættes isolerende pakninger for at beskytte filmen mod opvarmning.

Hvis strækloftet allerede er installeret

Det kan være nødvendigt at fastsætte belysningsarmaturer (f.eks. Ledende konstruktioner) på et allerede monteret loft.

 • På fastgørelsesstedet klæbes en lille PVC-ring på lærredet;
 • En film er skåret ud inde i ringen;
 • Ved en lang boring bores et hul i betonloftet til ankerhylsan;
 • En gevindstang med passende længde er skruet i en ankerhylster i den ene ende. På den anden ende dreje to møtrikker;
 • Stram møtrikkerne med to skruenøgler;
 • Hæng forsigtigt ankerhylsteret ind i hullet i betonen, slå møtrikken med en hammer,
 • Drej stiften til møtriknøglen, mens ankerbladeene strammer fast i loftet,
 • Skru en møtrik af, og hold stiften ude af den anden møtrik,

Afslutningsvis skal du installere lygtenes belysning på stiften og fastgøre mellem to møtrikker. Og vi kan antage, at installationen af ​​lamper i loftet er komplet.

Spotlight armaturer

Med os kan du billigt købe spotlights med levering i Moskva og Rusland: garanteret kvalitet og rimelige priser. Udnyt det bedste tilbud!

Lstr-shop præsenterer billige spotlights til enhver smag, farve og størrelse. Der er klassiske hvide runde lamper, der passer til både hjem og kontor. Og der er helt usædvanlige spotlights i form af solen, hvilket vil tilføje endnu mere skønhed og komfort til det indre af dit værelse.

Fordelene ved billige spotlights

Nu er der mange forskellige belysningsarmaturer, i en række som det er nemt at blive forvirret af uerfarne. Derfor, når du køber dem, skal du tydeligt forstå, hvad deres forskelle er fra hinanden.

fordele:

 • De kan installeres på det sted, hvor du skal gøre mere lys på grund af lysets specielle lysstyrke;
 • I deres produktion anvendes en aluminiumsbeholder, som beskytter lamperne mod fugt, hvilket gør det muligt at installere dem i et badeværelse, bad eller sauna.
 • deres lille størrelse bidrager til den visuelle udvidelse af rummet i modsætning til de store lysekroner;
 • hvis lamperne er jævnt placeret i loftet, så vil de også helt ensartet belyse hele rummet.

Så købe billige spotlights, kan du ikke kun spare penge, men også betydeligt forbedre det indre af rummet.

Vi tilbyder også at gøre dig bekendt med sektionslyset for kampagnen.

projektører

Vælg stil

Vælg destination

Spotlights - en række farver, stilarter, måder at montere

En særlig atmosfære i det indre af rummet kan skabes ved hjælp af enkle og kompakte lyskilder. Sådanne er f.eks. Spotlights til lofter. De er en universel løsning og kan opfylde rollen som både hovedkilden til lys og de dekorative elementer i baggrundslyset. En funktion af punktlys (som det fremgår af selve navnet) er dannelsen af ​​en kraftig retningsstråle af lys. Samtidig har lamperne selv en lille diameter, som gør det muligt at placere dem på en lang række steder.

Spotlights er opdelt i to typer: mortise og overhead. Den første skal indlejres inde i overfladen, mens deres krop ikke er synlig for øjet. Sidstnævnte rager over overfladen, mens de kan dreje, hvilket gør det muligt at justere lysstrålens retning efter dine behov. Tekniske egenskaber ved begge typer lamper adskiller sig ikke.

Du kan købe spotlights i vores butik. Deres sortiment er meget bredt, hvilket giver dig mulighed for nemt at skabe dit eget unikke interiør. Ved hjælp af spotlights er det muligt at fremhæve et element af indretning eller fremhæve lokalt, for eksempel et arbejdsområde.

Måder at installere armaturer på loftet

I arbejdet i ethvert elektrisk kredsløb er der altid opmærksom på stabiliteten og kvaliteten af ​​installationen. Belysningssystemer, især dem, der ligger over hovedet, skal fastgøres sikkert i bygningens kraftelementer og opbevares i dem, når de udsættes for belastninger af forskellige typer.

De mest almindelige metoder til at installere armaturer i loftet kan opdeles ved brug:

på industrielle produktionsfaciliteter

i boligområder.

Funktioner af industriel belysning

I laboratorier, workshops, workshops skal lyset ensartet belyse hele arbejdsområdet. For at gøre dette skal du ofte bruge store fluorescerende lamper, som fordeles i rækker i en bestemt højde.

Metoden til fastgørelse kan være anderledes. Enkelt udstyr er mere bekvemme at fastgøre direkte på loftets overflade.

Den høje højde og behovet for at rumme et stort antal sådanne lyskilder skaber dog visse vanskeligheder under installationen og deres efterfølgende vedligeholdelse.

Derfor er det mest anvendte kabelsystem. Producenter producerer endda specielle designs af kabelkabler og ledninger til sådanne belysningsinstallationer.

Et sådant system til placering af armaturer gør det muligt at frigøre loftet fra at montere yderligere strukturer på det og bringe lyskilder tættere på arbejdspladsernes overflader.

Ved denne metode skabes der en ekstra belastning på de vægge, hvor fastgørelsesanordningerne er installeret. Bygninger lavet af betonplader har sædvanligvis en øget sikkerhedsmargin og modstår de kræfter der påføres dem godt. En mur af skumblokke eller mursten har egenskaber. De skal testes for deres evne til at modstå indsatsen af ​​det spændte kabel og om muligt bruge bærerkolonner til disse formål.

En af mulighederne for tilslutning af kabelsystemet er vist på billedet nedenfor.

Der er en adapter og strammer med en krog, som kablet er tændt på. Området af vaskemaskinen, der ligger mellem stiften og væggen, er det ønskeligt at vælge mere. Nogle gange for at jævnt fordele belastningen på vægplanet i stedet for skiverne, installeres metalplader eller hjørner.

Måder at installere armaturer på loftet i boligområder

Loftets design, materiale og tykkelse påvirker metoden til installation af kunstige lyskilder på den.

Betonlofter

Fastgørende ledning

I bygningsbygningerne i den gamle bygning tog bygherrer i stedet for installationen af ​​lampen på loftet ikke kun de elektriske ledninger, men også et stykke ståltråd for at installere lysekronen. Armaturhuset blev suspenderet på dette bygningselement.

Elektrikerne havde kun brug for at forbinde ledningerne fra lysekronen til de elektriske ledninger gennem krydsekassen og luk krydset med en dekorativ beskyttelseshætte.

krog

Den samme metode virker i de fleste moderne bygninger. Kun her kan lysekronens placering, udarbejdet af bygherrerne, ikke altid tilfredsstille ejerne kreative hensigter, som har besluttet at lave den oprindelige designløsning til belysning af værelset.

I dette tilfælde for at hænge lysekronen på et nyt sted, er det nødvendigt at fastsætte krogen. Denne fastgørelse med forskellige måder at montere på loftet kan findes i salg.

Krogen med en dowel har den mest enkle design og installationsmetode, men er velegnet til lofter lavet af betonplader. Det er nødvendigt at bore et hul i dem med en diameter svarende til tykkelsen af ​​dykkeren til den fulde dybde af dens indgang.

Derefter drives dybden ind i hullet, og derefter skrues krogen fast. Da han flyttede, sprængte han dykkernes monteringsplader og klæbte det fast i betongpladens hul.

Monteringskonsol

Denne type fastgørelse ligner installationen af ​​en krog med en dowel, kun pladen er fastgjort i det mindste på to steder med selvdrejende skruer med dowels. Hullerne på lysekronens krop indsættes i stifterne, og de dekorative fastgøringsmøtrikker skrues på dem.

Mange moderne lysekroner, især dyre design med LED-lamper, bånd og fjernbetjening via radiokanalen via fjernbetjeninger, er charme skabt til montering i loftet netop ved denne metode. Og monteringsbeslaget selv er inkluderet i apparatets sæt.

Husmesteren, der besluttede at installere en sådan lampe, selv på stedet af den gamle lysekrone, bliver nødt til at bore nye huller og montere en monteringsbeslag nær el-ledningens udgang fra loftet, som vist på billedet ovenfor.

Letvægter

Den tynde understøtningsstruktur af bygningselementer tillader ikke at montere fastgørelseselementer i den til fuld dybde. Til et sådant loft anvendes en installation baseret på indsættelse af en fikseringsplade gennem hele tykkelsen af ​​loftet og fastsættelse af den på ydersiden. Til dette formål anvendes:

1. Fastgør kroge med drejestop eller plader;

2. aflange bolte med trykbræt.

Den anden monteringsmulighed er noget enklere, men den kan kun bruges, hvor det er muligt at sætte monteringsbolten ind i loftåbningen fra oversiden. Denne metode er oftest tilgængelig under byggeri af en bygning kun på bestemte stadier af konstruktion, og efter at have lagt oven på yderligere byggematerialer taber en sådan mulighed.

Hangers til fastgørelse af armaturer med pivot fastgørelsesanordninger giver dig mulighed for at komme ud af denne situation.

Deres kroge er lavet af flade plader, hvor der er boret et hul og en svingakse med bevægelige stop er indsat. De kan rotere lodret langs aksen, når krogen sættes opad gennem et hul i loftet og derefter placeres vandret og begrænser sænkning af dette kraftelement med krogen nede.

Drejepladen i denne position er placeret på begge sider af hullet og fastholder sin overfladekrog i loftet. Flytestop fungerer forskelligt. Deres design har en simpel låsemekanisme, der forhindrer yderligere rotation af elementerne omkring omdrejningsaksen.

Trælofter

Den nemmeste måde at fastgøre en lampe på er baseret på at skrue en speciel krog med en skrue med selvlukkende skrue ind i loftet træ, således at skruens længde ikke kun passerer gennem dekorationskortet, men også viser sig at være skruet ind i understøtningsbjælkens materiale.

I dette tilfælde opnås den maksimale fastgørelsesstyrke af lysekronen.

Fastgørelse af små lysarmaturer kan skrues direkte til brættet med selvlukkende skruer med en længde på 25 ÷ 35 mm.

Suspenderede lofter

At oprette dem bruger:

PVC bord;

strækmaterialer fra syntetiske stoffer eller film.

Disse materialer kan ikke modstå vægten af ​​de fleste lamper og deformeres under påvirkning af den påførte belastning. Derfor er specielle tekniske løsninger brugt til at rumme belysningskilder.

Lysekrone mount gennem hævede lofter

Tunge armaturer suspenderes på en solid betonbase af loftpladen ved hjælp af monteringsovergangsstrukturer, der er designet til at overføre lysekronens vægt til bundloftet og placeringen af ​​lyskildens bund i suspensionens plan.

Monteringsadapterens tykkelse vælges i overensstemmelse med den afstand, der er skabt fra basisfladen til det nedre plan af det hængende loft. Måderne ved montering af lysekrone og adapteren kan være forskellige, men de skal sikre styrken af ​​strukturen og dens dekorative udseende.

Som regel udføres sådanne arbejder under installationen af ​​loftet. Det er ret vanskeligt at lave en tung lysekrone på en allerede færdig og hængende ophængt struktur, og i nogle tilfælde er det problematisk.

Montering af spotlights i loftet af PVC boards

Små kilder til lys til at skabe lokal belysning er produceret på basis af halogen, energibesparende fluorescerende eller LED lamper med patron design tilpasset til at blive placeret i special armaturer.

De belastninger, der er skabt af dem, er meget mindre end dem, der stammer fra lysekronens vægt. Af denne årsag anvendes lette adapter-design. Konventionelle perforerede galvaniserede jernbånd er egnede til deres fremstilling.

De bøjer godt og giver dig mulighed for at vedhæfte enhver form til bjerget. Samtidig sikrer styrkeegenskaberne for den skabte struktur sin pålidelige og langsigtede drift.

Montering af spotlights i loftet af gipsplader

Styrken af ​​gipsplader af forskellig tykkelse muliggør fastsættelse af lyskilder for materialet i det hængende loft og ikke til hovedplanets basisplan.

Ved installation af lampen accepteres følgende sekvens af værker:

ledninger til elektronisk patron på hovedloftet inden installation af suspenderet;

boring huller på steder af fittings af patron fittings;

komprimering af monteringsfjedrene og indsættelse af lampen inde i det spalte hul.

De dekorative dæksler på patronen dækker enderne af det slidsede hul, og beslagene med fjedre holder sikkert vægten i gipsloftet.

Montering af spotlights i loftet

Det udstrakte lofts strakte stof eller film tillader ikke at oprette belysningskilderne i den. For at installere dem skal du bruge en speciel enhed.

Factory mount består af to dele. En af dem er skruet med skruer til hovedloftets overflade, og den anden, der er baseret på justeringsbeslag og skruer, giver dig mulighed for at indstille niveauet af lampen på spændingsmaterialets plan. Det er ønskeligt at placere det i en afstand på 6 ÷ 7 cm fra bundfladen.

Ledningernes længde er valgt, så du nemt kan tilslutte patronen, taget ud af ventilen.

På den strakte lærred i stedet for kontakt med den universelle platform limet gennemsigtig slidbane termisk ring. Efter limet tørrer stoffet inde i ringen. Gennem hullet opstår ledningerne, og patronen er forbundet med dem. Den monterede lampe indsættes i strækloftet og er fastgjort med fjederlåse.

At udføre alt arbejde med installation af lamper på loftet kræver opmærksomhed og nøjagtighed, som er tilvejebragt af viden om teknologi og visse praktiske færdigheder udviklet i forbindelse med professionelle værktøjer og elektriske apparater.