Armstrong perforerede lofter

De perforerede Armstronglofter er organisk kombineret med et stramt kontordesign. De er velegnet til udsmykning af handelshaller, skoleklasser og auditorier, haller og værelser på hoteller og andre værelser. Mineralplader med mikroperforering afspejler lys godt, er modstandsdygtige over for fugt, brandsikker og har lydisolerende egenskaber. Perforering er i stand til at give et klassisk hvidt loftszest og samtidig skabe et behageligt miljø for arbejde, studere og bare blive på dette sted.

Bestil perforerede Armstronglofter i vores online butik. Beregn antal komponenter, og den endelige pris vil hjælpe dig med vores eksperter. Vi har et system med rabatter for store ordrer, samt levering i Moskva og dens forstæder på et passende tidspunkt for dig. Afhentning og levering til regionerne i Rusland er også muligt. Samarbejde med os er komfortabelt og nemt. Kontakt os nu!

Hvidt perforeret kassetteplade

Salg af metal- og aluminiumkassettlofter til alle typer lokaler, engros og detailhandel.
Levering af varer til enhver passende dag for køberen. Ordrer accepteres uden fridage. Betalingsmetoder nogen.

Beregn nøjagtigt antal og omkostninger til lofter og besvar dine spørgsmål for at hjælpe dig, vores specialister via telefon eller ved hjælp af feedback-formularen.

For handelsorganisationer og engros købere de bedste priser, ring!

Armstrong perforeret metalplade til loft Armstrong - Hvid

beskrivelse

Metallofter er lavet af perforeret aluminium.

Fordelen ved aluminium lofter: bekvem og nem at installere, holdbare,

har god korrosionsbestandighed, fugtmodstand, lysmodstand og opfylder kravene til brandsikkerhed.

Aluminiumslofter anvendes i kontorer, indkøbs- og underholdningskomplekser,

skoler, hospitaler og produktionsfaciliteter.

Kassetteplade aluminium AP600A6 perforeret hvid

fordele:

 • Kassettelofter kombinerer enkelhed med form og funktionalitet. Designfunktioner giver dig mulighed for harmonisk at indlejre kassettloft, selv i nærværelse af riller, fremspring eller uregelmæssigt formet loft.
 • Forskellige typer perforering og et særligt akustisk substrat øger lydabsorptionskoefficienten og skaber et gunstigt akustisk miljø i rummet.
 • Kassettelofter er lavet af aluminium og galvaniseret stål, hvilket udvider anvendelsesområdet væsentligt, især i lokaler med høje krav til fugt og brandsikkerhed.

Kassettelofter er lavet til to typer ophængningssystemer:

 • Til åbent suspension system (T-24, T-15) med TEGULAR, BOARD, VECTOR og LINE kanter.
 • Til skjult ophængningssystem (stringer VT-600).

Farveindstillinger:

En bred vifte af farver giver dig mulighed for at skabe unikke indvendige løsninger, hvilket er særligt vigtigt nu. Valg af farve på forsiden af ​​panelet udføres på det internationale farvekort RAL.

 • Standardfarver: hvid mat, hvidglans, metallisk sølv, metallisk matte, krom, guld, super krom, superguld, lys beige, superkrom luksus.
 • Yderligere farver: lysegrå, sort, blå, hindbær, rouge, kobber, træstruktur.
 • På forespørgsel: Pulverlakering i henhold til RAL pulverlakering.

Virksomheden Avangard - Rusland tilbyder dig kassettelofter af produktion Albes (Tyskland, Rusland, Kina). Produkter fra firmaet Albes har længe etableret sig som et pålideligt materiale af høj kvalitet. Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret kan bruges i boliger og lokaler (kontorer, butikker, indkøbskomplekser, hospitaler og andre).

Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret er lavet på moderne udstyr ved hjælp af materialer af høj kvalitet. Resultatet er et produkt med fremragende tekniske egenskaber. Alle Albes produkter gennemgår en grundig kvalitetskontrol, som giver dig mulighed for at være sikker på at Albes cassettelofter vil vare længe. Vi har store lagervolumener af Albes AP600A6 stanset - altid på lager!

Armstrong perforeret metalplade til loft Armstrong - Hvid

beskrivelse

Metallofter er lavet af perforeret aluminium.

Fordelen ved aluminium lofter: bekvem og nem at installere, holdbare,

har god korrosionsbestandighed, fugtmodstand, lysmodstand og opfylder kravene til brandsikkerhed.

Aluminiumslofter anvendes i kontorer, indkøbs- og underholdningskomplekser,

skoler, hospitaler og produktionsfaciliteter.

Kassette (metal) hæmmede lofter

Sorter efter pris

Kassetteophænget loft er en populær type armstrong loft.

Armstrong kassettophæng er forskelligt fra standardloft direkte ved komfur. I lofterne af denne type er pladen lavet af aluminium og kaldes en kassette. Aluminiumophæng er meget funktionelle og kræver ikke særlig pleje. I modsætning til hævede lofter lavet af mineralfibre er de ikke bange for vand, så de kan bruges i svømmebassiner, brusere, køkkener og andre rum med høj luftfugtighed.

Sammen med hygiejniske lofter er det tilladt at anvende kassettloftet i medicinske institutioner, da kassetterne ikke er en opdræt for bakterier og let tåler fugt.

Suspenderet loftkassettype er installeret på nøjagtig samme ramme, samlet fra tre typer guider. Alle typer profiler til kassetteloftet, du kan se her.

I vores katalog er aluminiumophængene repræsenteret af et russisk mærke, der producerer lofter og komponenter til dem, Albes. Loftet suspenderet Albes kassettype er lavet i flere farver: hvid, krom og superchrom.

Kassettehæftet loft super krom eller spejlhængt loft bruges ofte i butikker og indkøbscentre. Det udvider visuelt rummet, og ved hjælp af reflekteret lys kan du ikke blot skabe en interessant designløsning, men også spare på elektricitet.

For at forbedre de akustiske egenskaber ved aluminiumsophæng er lofter lavet med perforering. Perforering i kassettelofter er forskellig i størrelse. Afhængig af størrelsen af ​​perforeringen ændres lydabsorptionsegenskaberne og æstetiske egenskaber også. Perforering absorberer lyd, hvorfor det bliver roligere - det bidrager til mere produktivt arbejde i et sådant rum.

Den udbredt anvendelse af aluminiumophæng i erhvervsklasser skyldes de høje driftsmæssige og tekniske egenskaber.

Ved at sammenligne cassetteophænget med mineraluld kan vi skelne mellem flere fordele ved den første: det er fugtbestandigt, brandsikkert, æstetisk attraktivt.

Prisen på aluminiumophæng er noget højere end for de almindelige, men deres funktionalitet og udseende er også høje.

Du kan købe et kassettophængt loft i vores center af en bygning komplet fra pakning til en lav pris. Og når du bestiller et kassette aluminiumsloft fra 20.000 rubler, får du rabat.

Orkale Armstrong Metal Kassetter

En af de mest populære løsninger i spørgsmålet om hurtig indretning af loftet er orkalkalcassetter. Panelernes højpræstationsegenskaber, fremstillet af Armstrong, er allerede blevet værdsat af mange ejendomsejere.

Suspenderet lofter Armstrong Orcal

En vigtig fordel ved moderne design er:

 • tilgængelighed af alle elementer og fikseringer, der er nødvendige for montering af Orkalloftet
 • evnen til at få en perfekt flad overflade uden flade og defekter;
 • multifunktionalitet rettet mod en effektiv og integreret løsning af rumakustik;
 • Orkale metalkassetter giver brandbeskyttelse af understøttende strukturer;
 • Overfladen er kendetegnet ved høj æstetiske egenskaber, den er perfekt kombineret med moderne belysningsenheder;
 • Bygningerne er let demonteret, så ejeren kan til enhver tid foretage reparationer til loftet, ingeniørnetværk, bærende elementer i bygningen.

Montering af metalkassetter Orcal udføres på en speciel ramme, der er fastgjort til loftet; Derefter lægges der færdige modulære dele, der danner loftets overflade. Ved at installere et gennemtænkt konstruktivt system, vil du i fremtiden spare dig for behovet for yderligere vedligeholdelse. Metal kassetter er en fantastisk løsning til dem, der er vant til at forvalte deres penge klogt, købe Orcal Armstrong til den bedste pris i regionen.

Nedhængt loft Armstrong Orcal (orc) baseret på strukturelle karakteristika er opdelt: - størrelse: 600x600, 300h600, 1200x600, 1200h300, 400h1500, 400h1800, 400h2000, 400h2100, 400h2400, 400h2500, 400h2700, 400h3000; - perforering: glat (ren), perf. Rg 2516, mikroperf. Rd 1522, Extra Microperf. Rg 0701; - på liner perf. paneler: uden liner, med akustisk fleece, med en tynd pude, med B15; - på kant: bord, Tegular 2, Tegular 8, Tegular 11 F, Tegul 16, MicroLook 8, MicroLook 16, Axal Vector, RH 200, Q-Clip F med afskærmning, R-klip uden afskærmning, R-Clip F med kamfer ; - på farvning: antibakteriel hvid maling (bioguard), almindelig maling (hvid, metallisk, sort), pulverlakering - enhver RAL. Ikke alle Orcal Armstrong loftsmodeller præsenteres på vores hjemmeside. En komplet liste over artikler findes i tabellen.

Perforeret loft: typer, installation af spændinger, skinne, Armstrong-type strukturer og metal kassette belægninger

Fra tid til anden keder vi os om udseendet af vores loft, og vi begynder at tænke på at reparere eller ændre design. Materialerne til dekoration ændres trods alt så hurtigt, og nye løsninger kommer frem.

False lofter med perforering kan være en ganske interessant løsning til dit hjem eller lejlighed.

Den største fordel ved sådanne lofter er, at du kan bruge en række belysningssystemer, herunder de skjulte - hvor loftet ser ud til at være tændt indefra. Og med kombinationen af ​​skjulte lamper sammen med hovedlysene opnås en fantastisk effekt, der kan ramme selv den mest glødende modstander af ny teknologi.

Der er flere typer perforerede lofter. Om dem, og hvordan man selv samler, vil vi diskutere i denne artikel.

Start af arbejdet

Uanset hvilket loft du vælger, uanset om det er almindeligt plast eller perforeret, skal du begynde at arbejde på det med målinger og markeringer:

 • Før arbejdet påbegyndes, er det ønskeligt at frigøre rummet fra de ting, de vil forstyrre og begrænse adgangen til loftet. Hvis du ikke kan gøre det, skal du blot glide alt ind i rummet og dække det med plastikfolie for at beskytte det mod støv.
 • Langs loftets omkreds trækker du en linje på det fremtidige loft. Få mennesker kan prale med et perfekt fladt loft, så gør al markeringen ved hjælp af et niveau.
 • Ved mærkning er det nødvendigt at tage hensyn til rummets fremtidige belysning og på forhånd at købe lamper. Mange belysningsenheder kræver ekstra plads til installation (se. Indbyggede LED-loftslys: muligheder og installationsmetoder).

Typer af "loft i hullet"

Perforeret hængende loft

Det er et strækloft fra den strakte film ind i hullet. Hullerne kan ikke kun have forskellige størrelser, men også placeringen

Monteringsmetode

 • Langs den markerede linje bor bor huller til dowels, i en afstand på ikke mere end 10 centimeter fra hinanden.
 • I hullerne lavet til hammer chopikov konstruktion dowels.
 • Læg monteringsprofilen for filmen til den specielle lim på væggen langs linjen med dowels.

Tip: Profilen til glat docking skal slagtes i en vinkel på 45 grader

 • Når limen er tørret, er det nødvendigt at skrue skruerne ind i de forberedte huller for pålidelig fastgørelse af profilen.
 • Stoffet er gemt i profilen med en speciel tynd spatel, der starter fra midten af ​​rummet. Først og fremmest skal det fastsættes i bredde og længde, så hjørnene er fri til at hænge. Du behøver ikke at fylde hele kanten af ​​stoffet i profilen, den overskydende ende skal hænge ned.
 • Nu sidder midten på begge sider gradvist op i stoffet og bevæger sig mod hjørnet. Et sådant loft skal overholde ekstra forsigtighed under installationen, og kontrol for fravær af folder (se Værktøj til hævede lofter).
 • Det endelige trin består i at udglatte de folder og bølger dannet med en bygnings hårtørrer. For at gøre dette, varme filmen på det rigtige sted i en cirkulær bevægelse, indtil fejlene er elimineret. Hårtørrer holder ikke tættere end 20 centimeter fra stoffet.

Tip: over et sådant loft kan du strække en ekstra en - et gennemskinneligt strækloft. Med sin hjælp, med den skjulte belysning opnås en meget smuk effekt af diffust lys.

Rackloft med perforering

Denne type loft består af to dele - en aluminiumsramme (se Aluminiumslofter til badeværelset: funktioner og installation) og perforerede metalplader.

Monteringsmetode

 • Langs murens omkreds er markørets hjørne fastgjort med dykker i trin på 50 centimeter. Det skal fastgøres mindst 13 centimeter fra niveauet af hovedloftet.
 • Suspension ankre er fastgjort til loftet, afstanden mellem dem bør ikke være mere end 120 cm.
 • Traverser krog på plumb linjer, især til dette formål, de forudse monteringspunkter
 • Bærerdækket er fastgjort til tværarmene.
 • Dæk skal justeres ved hjælp af højde med suspensioner for at undgå forvrængninger, fordi det perforerede loft kan miste sit pæne udseende.
 • Reiki er fastgjort af de eksisterende snap rister.

Armstrong Loft

Først og fremmest er Armstrongs loftsappel, at du på et hvilket som helst tidspunkt kan komme til loftet på loftet for at servicere kommunikation uden at beskadige strukturen. Da det består af paneler, er det muligt at skabe forskellige kombinationer, lave farve- og designbeslutninger.

Når du køber paneler, tag et par ekstra. De kan opbevares i mellemrummet mellem lofterne, og om nødvendigt kan det skadede panel nemt udskiftes. Efter flere år er det svært at finde den nøjagtig samme kassette.

Loftmontering

Et sådant perforeret hæftet loft er ret nemt at lave, og det kræver ikke specielle konstruktionskompetencer:

 • Langs murens omkreds er fastgjort med dykker eller skruer (afhængigt af bunden) af rammen.
 • Fastgør suspensioner på ankre med en afstand på cirka en meter mellem dem.
 • Suspensionerne er monterede loftsstyringer i en afstand af 1200 mm fra hinanden.
 • Det sidste trin i forberedelsen af ​​rammen er installationen af ​​forbindelseselementer med et trin på 600 mm og reguleringen af ​​loftet med suspensioner i et plan.
 • Panelerne er monteret meget simpelt, de skal indsættes i loftrummet, og efter justering skal de lægges på rammens kant.

Armstrong loftmontering

Metal Cassette Loft

Metal perforeret loft er en temmelig moderne og høj kvalitet type loft dekoration. Slidstyrken af ​​dette materiale gør det muligt at anvende det i næsten alle forhold. Designet tillader heller ikke at blive skuffet over de begrænsede sorter, farver og former for paneler. Installation af et sådant loft er ekstremt enkelt, panelerne er fastgjort på en Armstrong-ramme, som vil spare penge ved at gøre installationen selv.

Perforerede lofter, for al deres skønhed, har også fremragende lydabsorberende egenskaber. De kan være en fantastisk løsning og gøre din familie og venner glade.

Perforerede Metalplader og Paneler

Vi kan altid tilbyde dig mere end 100 typer perforerede plader fra et lager i Moskva og at bestille, lave nye i henhold til dine tegninger.

Perforerede plader kan være:

 • delvis eller perforeret huller
 • med en overflade af forbedret kvalitet i en beskyttende film, rustfast matt, poleret, spejl, strukturelt.

Priser for metalplader:

Perforerede plader
1000 x 2000 mm stål 08ps

For at bestille perforerede metalplader kan du kontakte os på telefon: +7 (495) 229 30 01, +7 (916) 612 96 78, pr. Mail [email protected], eller udfylde formularen tilbagemeldinger

Forsendelsesbetingelser:
Levering af produkter inden for Moskva Ringvej - 3000 rubler.
Levering til Moskva Ringvej ved MO: - 3000r. + 70r. for hver km
Levering af produkter i Rusland og lande i nærheden og fjernt udføres af et tredjeparts transportfirma i overensstemmelse med dette selskabs tariffer.

Betalingsbetingelser:
Ordren udstedes efter 60% af forskuddet (møbler, strukturer, hardware til ordre).
Ordren foretages efter 100% forudbetaling (materialer, færdige metalstrukturer og produkter).
Betaling for produkter udføres ved kontantløs overførsel af midler til selskabets konto i overensstemmelse med betingelserne i den indledende ordning. Andre former for betaling er mulige - forhandles separat.

Tekniske egenskaber ved det perforerede metal:

1000x2000 mm, 1250x2500 mm.

0,7, 1,0, 1,5, 2,0, 3,0 mm (ved bestilling op til 5 mm).

Perforeret plademateriale:

Perforerede metalprodukter under ordren:

Muligheden for produktion bestemmes af udstyrets tekniske parametre.

Bredden af ​​det perforerede ark til 1250 mm.

Stansning fra rulle til rulning er muligt.

Efter stansning af alle pladerne i proces smøremidlet.

Vores ekstra tjenester:

Skæring af standardplademetal til størrelse (i rektangulære emner).

Bøjning og rullning af metal.

Produktion af perforerede plader med ikke-standardiserede huller og belægninger.

Pulverlakering af perforerede paneler.

Til kantbehandling tilbyder vi profiler af forskellige typer.

Arkmaterialer er ikke malet og opbevares i teknologisk smøremiddel.

Perforeringstyper og konventioner:

Omfanget af de stansede metalplader:

 • Konstruktion: facader, balkon og trappe rækværk, skillevægge, vægpaneler, lofter, møbler, radiator skærme.
 • Reklame og design: friser, skilte, showcases, stands.
 • Udformning af forretninger, udstillinger: skillevægge, stativer, stande, displayetuier, loftslofter, kommercielt udstyr.
 • Maskinteknik, ventilation, støjisolering.
 • Landbrug: hegn, kabinetter, stole, sæder, siver, rister af luftkanaler.

For at forenkle produktionsprocessen af ​​metalkonstruktioner, der kan udføres manuelt direkte på anlægget, foreslår vi at bruge forbindende hjørner og kantprofiler.

Galleri af værker:

perforerede plader

Fordelene ved at købe et perforeret metalplade i detailsalg fra firmaet State-Art

State-Art Company tilbyder at købe et perforeret metalark, der er kendetegnet ved sådanne fordele:

 • Lethed. Lav vægt og spektakulært udseende giver designere mulighed for at implementere eventuelle ikke-standardiserede ideer.
 • Holdbarhed. Den lange driftsperiode påvirker ikke produktets tekniske egenskaber og dets udseende.
 • Nem installation af strukturer.
 • Udseende. Specialmaleri teknologi kan bruges, som giver dig mulighed for at skabe effektive farve løsninger.

Vi giver mulighed for at købe perforeret metal i detailhandel i forskellige størrelser (1000x2000 mm eller 1250x2500 mm.), Og også vælge typen af ​​perforering.

År med vellykket arbejde med perforeret ark.

For første gang i Moskva blev der brugt perforerede plader i store mængder på vores designfacilitet - bowlingklubben Depo-2000 i 1999. Vi har designet og bestilt over 300 kvadratmeter. meter perforeret til indretning med aluminiumplade Qg10-15.

På denne facilitet blev der produceret og samlet:

- Nedhængt loft 900x900 mm i standard Armstrong-suspenderet system;

- Indkapslingen af ​​trappen af ​​fem etager i loftet;

- dekorative elementer af facaden og interiøret;

- dekoration af vægge, bar tællere, lamper;

Ved konstant mastering af nye teknologier har vi lanceret produktionen af ​​et stort antal forskellige elementer fra en perfolio, såsom:

- facade systemer baseret på aluminium og rustfrit percolist;

- buede og rullede armaturer og lampeskærme;

- overfor søjler ved perforering fra rustfrit stål;

- produktion af møbler, havemøbler, bænke, borde, stole på basis af perforering (til dette formål blev rustfrit perforering med forbedret finish lavet: jorden med rifler og spejlet)

- hegn radiatorer, herunder glidende flytbare ved hjælp af perforeringer af sort metal stål, rustfrit stål, aluminium;

- dekorative ventilationsgitter (hovedsageligt fremstillet af rustfrit og aluminium perforeringer);

- præformerede hævede lofter i en standard Armstrong-type suspenderet system med en 600x600, 900x900, 600x1200 celle af galvaniseret, rustfrit stål, aluminium;

- Ikke-standardiserede perforerede loftslofter (fremstillet på basis af ferrometal og rustfrit stålrammer hovedsageligt fra rustfrit perforering).

I øjeblikket kan næsten ingen af ​​vores projekter gøre uden brug af perforeringer i en eller anden form.

At være i nogle tilfælde næsten uerstatteligt materiale, finder percola flere og flere applikationer på alle områder af byggeri, arkitektur, dekoration, produktion af kommercielt udstyr, industri, landbrug.

Siden 1999 Vores firma præsenterer dette materiale årligt på fem til ti førende udstillinger i Moskva. Vi konstant forsker og fremmer sine ejendomme blandt bygherrer, arkitekter, designere, og vi kan trygt sige, at dette materiale fuldt ud opfylder moderne krav og arkitektoniske tendenser.

En ny ide, som vi foreslår i denne vene, er perforeret bølgepap. Det kan bruges til:

Med den nødvendige gennemsigtighed kan den samtidig beskytte glasfacader mod direkte sollys og vandalisme.

På grund af bølgen opkøber arket yderligere stivhed, hvilket reducerer omkostningerne til understøtningsrammen.

Sådanne facadesystemer med glideskodder pryder allerede facaderne i flere europæiske lande. For vores forhold er relevante beskyttende skodder på vinduerne i hytter.

Nogle gange er eksempler på at bruge perforeringer ret uventede. Ofte sætter kunder os teknisk umulige opgaver. For at udelukke sådanne tilfælde foreslår vi forudgående konsultering hos vores førende specialister.

Perforeret Cassette Loft

 • Perforeret loftscassette
 • Farve: hvid matt
 • Dimensioner: 600 x 600 mm
 • Materiale: aluminium og galvaniseret stål
 • Fugtmodstand: 100%
 • Producent: ALBES, Rusland
 • Omkostninger til 1 stk. - 231 rubler
 • Pris pr. 1 m2 - 642 rubler
 • Priserne inkluderer ikke suspension system

Leveringstjenesten er åben hver dag, syv dage om ugen.

Anslået leveringsomkostninger for en flyvning i Moskva og Moskva-regionen:

(til indgangen uden at løfte til gulvet)

op til 300 kg - 1000 gnid.

fra 301 til 1500 kg - 25 00

fra 1500 kg - forhandles

Alle priser er ved levering inden for Moskva Ringvej.

Ved levering uden for Moskva ringvejen, tillægsgebyr på 30 rubler. til 1 km.

Levering til andre regioner i Rusland (undtagen Moskva og Moskva-regionen):

Gratis levering (inden for Moskva Ringvejen, når du køber fra 100.000 rubler til detailprisen).

Du kan bestille byggematerialer:

- hver dag via telefon fra kl. 09.00 til 19.00:

+7 (495) 215 09 88

+7 (495) 728 96 56

- send ordren i enhver form til e-mail-adressen: [email protected]

- døgnet rundt via webstedets grænseflade www.otdelka-trade.ru

Levering af byggematerialer udføres på et passende tidspunkt for kunden.

Den nøjagtige forsendelsesomkostning beregnes under checkout processen!