Tekniske egenskaber ved loftfliser Baikal

På trods af at pladeloftet Baikal tilhører kategorien af ​​budgetfinisheringsmaterialer, giver dets tekniske egenskaber næsten ingen grænser for anvendelsesområdet. Armstrong Baikal-lofter er hovedsageligt samlet fra offentlige bygninger udelukkende på grund af pladens officielle udseende. Materialets ydeevne udelukker ikke installation af plader i boliger og lejligheder inden for det valgte interiør.

Teknisk arsenal af loft systemer

Økonomisk og moderne loft Armstrong Baikal klare den funktionalitet, der tillægges det gennem hele driftsperioden takket være et universelt sæt af egenskaber. Pladerne er forskellige:

 • fremragende fugtbestandighed;
 • høj grad af akustisk evne;
 • lydabsorptionsevne;
 • høj lysreflektans.

Klassiske loftfliser Baikal har en fugtighedsbestandighed på 70%, så den kan bruges i værelser med normale fugtighedsniveauer. I rum med høj luftfugtighed, såsom svømmebassiner, badeværelser og andre, er det tilrådeligt at bruge Armstrong plader med forbedret evne til at modstå fugt.

Armstrong Baikal design er fremragende til lydabsorption. Denne funktion forklarer det hyppige valg i deres favor i udsmykningen af ​​lokalerne med aktiv brug - handelshaller, lufthavne og andre.

Ud over det ovennævnte viser det svækkede loft på Baikal fremragende reflekterende egenskaber, hvilket er særligt vigtigt for offentlige rum, når hver lyskilde betragtes som ekstraomkostninger.

Med hensyn til pladens geometri kan Baikal kun repræsenteres i en udførelsesform med følgende indikatorer: 600 × 600 × 12 mm. Realiserede produkter med indikatorer 600 × 600 × 10 mm er intet andet end falsk kinesisk fremstillet. Produktets reducerede tykkelse er en direkte krænkelse af fabrikantens standarder. Paneler Armstrongs kvalitet og ægthed bekræfter certifikatet knyttet til de købte produkter.

Baikalplader er lavet af naturlige økologiske råmaterialer - basaltuld. Produkterne er helt sikre for helbredet, udgør ikke en fare for miljøet, og de kan derfor bruges til installation i specialiserede rum med øgede krav til den hygiejniske komponent: hospitaler, laboratorier, børns skoler og haver mv.

Fordelene ved lofter - den bedste ydeevne

De vigtigste fordele ved Armstrong Baikal-plader kan betragtes som sådanne egenskaber som:

 • enkelhed i design med et udvalg af teksturer og en række forskellige farver;
 • en bred vifte af applikationer, herunder i specialiserede rum med særlige krav til brandsikkerhed, hygiejne, lydabsorption og pålidelighed;
 • æstetisk udseende med forskellige kanter og linjer, der gør det muligt at realisere de mest usædvanlige designideer med interessante komponenter og belysningsenheder.

Derudover er det værd at bemærke, at loftets lave vægt gør det muligt at installere manuelt uden stor vanskelighed, selv for dem, der planlægger at installere strukturer for første gang.

Sådan monteres suspenderede strukturer Baikal: Arbejdsplan

Før du fortsætter med installationen af ​​byggingen af ​​Baikal, er det nødvendigt at beregne loftvolumenet korrekt. Dette er let at gøre, givet standarddimensionerne på hver plade. For at beregne, hvor mange plader Armstrong bliver nødt til at afslutte basen, skal du beregne sit område såvel som arealet på en plade og derefter nemt beregne det krævede antal produkter.

Det er nemt at montere loftet, hvis du følger instruktionerne i overensstemmelse med de teknologiske egenskaber:

 1. Bestemt med tekniske systemer, der vil blive forklædt mellem bunden og pladerne, hvilket betegner dimensionerne af det mindste interceilrum.
 2. Bestem den horisontale overflade af fliserens loft med markeringer på væggene, hvilket vil være fast profil, der allerede er inkluderet i byggesættet.
 3. De monterer T-formede guider med forskellige længdeindikatorer, hvorved der skabes en gitterramme til fastgørelse af Baikal-plader.

På det sidste trin fastsætter du loftspladen og tilbehør. I tilfælde af skader på pladerne under drift, erstattes de simpelthen med nye uden at afmontere hele strukturen.

Afslutningsvis om prisen på lofter Baikal. Designerne er klassificeret som budgetmuligheder, så prisen pr. Kvadratmeter er mere end acceptabel og varierer fra 170 til 250 rubler. Slutprisen kan afhænge af mængden af ​​købte produkter. Jo højere denne figur, jo mere håndgribelige rabat kan du regne med.

Nyttige retningslinjer for valg af loft

For ikke at forveksle med valget af Armstrong Bakal loftfliser, skal du fokusere på dokumenterede europæiske producenter. Det er nemt at skelne mellem kinesiske forfalskninger til en reduceret pris og tykkelse, der er uforenelig med certifikatet.

Høje lofter opfylder kravene til brandmodstand, kan betjenes ved moderat fugtighed (ikke mere end 70%) uden risiko for deformation. Baikal-pladernes levetid er under 15 år.

At passe design er enkel og praktisk. En almindelig børste med antiseptiske børster eller en støvsuger er egnet til fjernelse af støv og en mikrofiber aftørring til rengøring af snavs.

Udseendet af Armstrong loftsfliser med indbyggede lamper begrænser brugen af ​​det i boliginteriørdesign. I mellemtiden er der til brug for dekoration af individuelle værelser med arbejdstid, for eksempel klasseværelser eller biblioteker. De fleste organiske designs ser ud i kontorlokaler og supplerer et stramt design, der klare de funktionaliteter, der er tildelt dem. Pladens sikkerhed og miljøvenlighed gør det muligt at anvende lofter i værelser med specielle krav og hygiejniske egenskaber uden risiko for helbred.

Plader "Baikal"

Loftplader "Baikal" er en gruppe af økonomiske lofter skriver Armstrong og anvendes hovedsagelig i kontorer og offentlige bygninger, såsom hoteller eller indkøbscentre.

Tekniske specifikationer

Selvom Baikal-pladerne er klassificeret som en økonomiklasse, har de dog høj ydeevne.

Fugtbestandighed - 70%. Det vil sige, at denne klasse af plader anvendes i almindelige formål med normal luftfugtighed. Ved højere fugtighedsgrader bør der anvendes fugtfaste Armstronglofter.

Akustisk ydeevne. De vigtigste akustiske parametre for Armstrong-lofter omfatter lydisolering og lydabsorption. Lydisolering måles i decibel (dB) og viser graden af ​​lydmuren i transmission af akustiske vibrationer i det tilstødende rum. Lydabsorption (NRC) er en relativ værdi repræsenteret af en koefficient (fra 0 til 1,0). Koefficienter af lydisolering og lydabsorption visuelt i diagrammet, udviklet af specialister. Dette diagram gør det nemt at vælge plader med de nødvendige parametre til installation af et akustisk loft Armstrong.

For boards "Baikal" lydisolering komponent er 32 dB, og absorptionen - 0,45, dvs. plader af denne klasse er gennemsnittene og er universelle i enheden lofter fleste rum (uden særlige akustiske krav).

Reflektor loft Armstrong "Baikal" - 75... 80%. Lysreflektion viser, hvor meget lys der afspejles fra overfladen af ​​det hængende loft. Jo værre det lysrefleksion, jo større mængde af kunstige lyskilder bliver nødt til at give i det rum (hvilket er særligt vigtigt for kontor, industri og offentlige bygninger).

Geometriske parametre. Standardstørrelsen loftsplader Armstrong "Baikal" er 600x600 mm plader ved en tykkelse på 12 mm. I dag kan markedet ofte finde sådanne produkter kinesisk oprindelse med en mindre tykkelse, men det bør erindres, at den utilstrækkelige tykkelsen af ​​materialet ikke hævdes i certifikatet giver de ovennævnte fysisk-mekaniske egenskaber.

Alle mineralske boards såsom Armstrong (herunder "Baikal") er fremstillet af naturlige, miljøvenlige råvarer (mineraluld og bindemiddel) og ikke udgør en risiko for menneskers sundhed og for miljøet. Derfor kan sådanne hæmmede lofter endda bruges i børneinstitutioner, hospitaler og andre lignende institutioner.

Pladet loft Armstrong Baikal Board af 600х600х12 mm

Om produktet

karakteristika

beskrivelse

Vi anbefaler også

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

"Op til 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren overstiger ikke 9.999 rubler. *

"Fra 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 10.000 rubler, men overstiger ikke 39.999 rubler.

"Fra 40 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 40.000 rubler.

Omkostningerne ved ordren til bestemmelse af priskategori beregnes ud fra kolonnen "op til 10.000 rubler". Efter at have nået næste tærskel, beregnes priserne på varer, der allerede er flyttet til kurven, automatisk.

Bemærk venligst, at leveringsomkostningerne ikke er inkluderet i ordrenes pris ved fastsættelsen af ​​priskategori.

Loftplade ARMSTRONG BAIKAL 600x600x12

Fabrikant Artikel: BP 9842 M
Edge Type: Board
Pladens størrelse: 600x600 mm
Pladetykkelse: 12 mm
Fugtighedsbestandighed: 90% RH
Lydabsorptionskoefficient (alfa w): 0,45
Lyddæmpning (Dncw): 34 dB
Lysreflektion: 85%
Varmeledningsevne: 0,06
Brandfareklasse: KM1
Tekstur: Multidirektionelle dekorative revner (retningsfiskeri)
Emballagemængde: 20 stk
Emballageområde: 7,2 kvm.

Plade Armstrong Baikal (Baikal) 600x600x12 - den enkleste løsning til et loftsloft.
Armstrong Baikal loftsplader er lavet af mediumdensitets mineralfiber.
Armstrong Baikal tilhører økonomisegmentet af plader til hævede lofter. Desuden er denne plade lavet specielt til vores land, da den ikke har modtaget distribution i vest.

Bajkal Armstrong Loft / Baikal Armstrong - pris, køb

Loftplade Bajkal Armstrong / Baikal Armstrong - pris i Chelyabinsk

 • På lager
 • Forsendelse på betalingsdagen
 • Engroshandel og detailhandel
 • Levering i Rusland

Køb Bajkal Armstrong ophængt loft / Baikal Armstrong

Vi anbefaler dig at købe loftet på Baikal Armstrong, hvis dit valg er "kvalitet til en overkommelig pris." Bajkal Armstrong-loftfliser er perfekte til genstande som kontorer, butikker, klasseværelser, klasseværelser i uddannelsesinstitutioner, forsynings- og opbevaringsrum, garager mv.

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

 • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
 • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
 • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
 • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
 • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
 • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
 • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

 • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
 • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
 • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

 • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
 • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

 • Bredde - 60 centimeter;
 • længde - 60 eller 120 centimeter;
 • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
 • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Armstrong Standard Plader

Når det drejer sig om at afslutte lofterne for kontorer, indkøbscentre, uddannelsesinstitutioner, hospitaler og andre offentlige institutioner, opstår problemet med at vælge et praktisk og tilgængeligt materiale. Standardplader Armstrong kombinerer høje funktionelle egenskaber ikke til skade for et praktisk og behageligt udseende.

Hvad er Armstrong loftfliser?

Armstronglofter er fremstillet på fabrikken af ​​firmaet med samme navn. I henhold til den generelt accepterede klassificering klassificeres de som suspenderet. De repræsenterer en præfabrikeret struktur bestående af plader og monteringssystem. Installationen er lavet under niveauet af udkastet til loftet, hvilket gør det muligt for dig at skjule kommunikationssystemet helt fra nysgerrige øjne. Derfor har Armstrong-lofter opnået en sådan popularitet inden for industriel konstruktion.

Til produktion af loftfliser anvendes miljøvenlig mineralfiber, som tilsættes en række bindende komponenter: gips, ler, stivelse og andre.

Hovedfunktionerne i Armstronglofterne omfatter:

 • Ifølge deres tekniske data og ydre egenskaber passer de perfekt ind i ethvert administrativt eller kontorligt rum;
 • deres installation kræver ikke specifikke færdigheder og stor erfaring, det bliver nemt og hurtigt udført selv af en nybegynder specialist;
 • Adgang til kommunikation overlapper ikke, når som helst kan du fjerne enhver komfur og indtaste rummet over loftet.
 • de er nemme at reparere, du skal blot udskifte nogle beskadigede plader med nye;
 • med dem er det meget lettere at fjerne konsekvenserne af brande, oversvømmelser og andre nødsituationer - der er som regel ikke behov for at ændre hele loftet (som f.eks. i tilfælde af GVL, som ikke kan erstattes af dele);
 • de skjuler uregelmæssigheder og mangler i udkastet
 • pladerne kan hurtigt erstattes af andre i henhold til tekstur eller farve, som omgående forvandler rummet;
 • det færdige design forbliver let sammenklappeligt, og alle elementer i det er udskiftelige;
 • de er fuldt klar til brug, de behøver ikke at blive primet, malet eller kittet;
 • De er overkommelige og ekstremt holdbare.

Standard Armstrong Plate Series

Sortimentet af produkter, der tilbydes af producenter af Armstrong-plader, er så bredt, at de adskiller flere serier. Standardkategorien indeholder følgende:

 • Baikal (Baikal) - økonomiplader, som har en hvid overflade med "ormhuller" i sin struktur. Serien er den mest populære og efterspurgte. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis (Oasis) - tilhører også økonomiklassen, mens den har en ret original grov overfladestruktur. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Oasis Plus (Oasis Plus) - adskiller sig fra andre serier ved tilstedeværelsen af ​​perforeringer af alternerende diameter, hvilket øger pladernes evne til at slukke støj. Kun tilgængelig med kanten af ​​bestyrelsen (bestyrelse).
 • Tatra (Tatra) - har en interessant struktur, specklede "revner". Tilgængelig med bordets kanter (Board) og Tegular (Tegular).
 • Cortega (Cortega) - ligner pladerne i Tatra-serien (Tatra). Kan også fås med bord- og tegulkanter.

Armstronglofter kendetegnes ikke kun af de anvendte serier af plader, men også af den måde, de lægges på, hvilket direkte afhænger af de ovenfor nævnte typer af kanter.

Overvej de vigtigste variationer:

 • Tegular (Tegular) - Dette er en plade med en bred kant, de skal monteres i ophængssystemer 24 mm brede.
 • Board (Board) - disse er standardplader med lige ujævne kanter, der kan monteres i systemer med bredder på både 15 og 24 mm.

Det er også muligt at møde plader med en kant af Microlook (Microlook) til ophængte systemer 15 mm brede. Men de er typisk kun for paneler fra specialserier, som vi vil beskrive i detaljer i vores næste artikel.

Baseret på dette er det ikke svært at gætte, at der kun er to typer systemer: 15 og 24 mm brede. De er tilgængelige i hvid, men om nødvendigt kan du vælge og bestille en anden ønsket skygge. Suspension kan være skjult eller synlig. Låse, der gør det muligt at fastgøre pladen, produceret i to varianter: messing og fast stemplet. Den første er af høj styrke.

Tekniske specifikationer for Armstrong Standard Plader

Der er to standardpladestørrelser: 60x60 cm og 120x60 cm.

Deres tykkelse kan variere fra 0,8 til 2,5 cm og vægt - fra 2,5 til 8 kg pr. 1 kvadratmeter, det vil sige pladerne selv er meget lette, næsten luftige.

Standardfarven på alle pladerne er hvid, men på anmodning kan de laves i andre nuancer.

Lad os se nærmere på de tekniske egenskaber ved hver serie Armstrong-loftfliser:

Loft mineralplade Baikal (BAJKAL) Armstrong (595x595x12mm)

Prisen er angivet på pladen 595x595 med kanten af ​​brættet i dag, tjek den endelige pris med manager: 8 (343) 363-90-36!

fordele

Sådanne plader er lette, miljøvenlige, har høje egenskaber ved lydisolerende egenskaber.

Pladens overflade kan være perforeret eller struktureret (præget). Denne type overflade giver god lydabsorption på grund af pinholes, næsten umærkelig, når loftet er installeret.

Kombinationen af ​​falske loftfliser med forskellige teksturer gør det muligt at løse designproblemer for hvert enkelt interiør. Kombinationen af ​​glatte plader med plader med god lydabsorption gør det muligt at justere den akustiske balance præcist og opfylde kravene i de enkelte rum.

anvendelsesområde

Den anvendes i lokaler med industrielle og generelle husholdningsformål. Bruges også til loftinstallation i klinikker, skoler, børnehaver.

Falsk loft Armstrong Baikal

Falsk loft Armstrong Baikal

Pris inklusive moms

Bajkal loftfliser

Falsk loft Baikal er meget udbredt i kontor-, kommercielle, administrative, kommercielle og andre lokaler. Loftsplader har funktioner som lydabsorption og lysreflektion, hvilket gør det godt tilpas i korridorer og siddepladser.

Bajkal loftsfliser har en præget hvid overflade med sorte ikke-retningsflader, hvilket sikrer nem installation, så der er ikke behov for at vælge et mønster.

Specifikationer for Armstrong Baikal

 • Hvide prægede plader med sorte non-directional pletter
 • Formål: butikker, indkøbscentre, serviceydelser, kontorer, fødevareindustri
 • Type Edge Board (T24)
 • Størrelse 600 * 600 mm
 • 12 mm tykkelse
 • Basismateriale - mineralfiber
 • Lysreflektion 85%
 • Lydabsorption 0,45 Alfa w
 • Lydisolering 34 dB
 • Fugtmodstand på 90%
 • Første klasse brandbeskyttelse

Installation af Armstrong Bajkal

Armstronglofter er nemme at installere og kræver ingen speciel overfladebehandling, og det er godt at skjule fejlene, uregelmæssighederne og dråberne i det oprindelige loft.

Generelle regler

 • Alt installationsarbejde skal udføres i overensstemmelse med sundheds- og sikkerhedsstandarder.
 • Loftsplader installeres først, efter at alle bygningsarbejder på stedet er færdige (skræl, gips, maling osv.).
 • Inden du installerer loftet, skal du færdiggøre alt arbejde med ventilation og aircondition.
 • Installation af loftfliser skal bæres med rene handsker for at undgå forurening.

Installationsstadier Armstrong Bajkal

 • Målinger af rummet og beregning af materialet.
 • Loftmærkning.
 • Monteringsprofil.
 • Montering af plader.

Armstrong Bajkal loft i indretningen

Leveringen udføres af pålidelige og kendte fragtfirmaer, såsom "Business lines", "Baikal Service", "PEK", "Magic Trans" og andre transportører.

Loftpanel "Baikal" 600x600x12mm

Denne pris er tilgængelig for alle købere.

Pris for en engangsordre på 500.000 p.

Pris for en engangsordre på 100.000 p.

Produktet sælges i pakninger på 20 stk. I en pakke på 7,2 m2.

Loftplade "Baikal" er lavet af solid mineralfiber fra fabrikanten Armstrong. Den har et præget hvidt ansigt med uregulerede ormhuller.

Samlede dimensioner: 600x600x12mm

Pladen er lavet af ekstruderet mineralfiber og bruges sammen med et T-24-suspension system (Armstrong eller lignende).

Loftsplade "Baikal" er designet til dekorative efterbehandling af lofter i kontorer, caféer, kantiner, boliger, handelslokaler mv.

Karakteristik af loftpladen:

 • Refleksion LR: 85%
 • Brandbarhedsgruppe: KM1
 • Lydabsorption: alpha w 0,45
 • Lydabsorption: NRС 0,4
 • Fugtmodstand: 90%
 • Lydisolering Dn, f, v, dB 34
 • Producent: Armstrong
 • Fabrikant Artikel: BP9842M3C
Nedenfor kan du se certifikaterne og give feedback om dette produkt.