Armstrong - hvilken slags materiale er det, hvad er Armstrong lavet af, hvor dårlig er det?

Armstrong er et falsk loft

Det vil sige, at designet består af profiler og specielle mineralplader.

Grundlaget er mineralfiber, det vil sige stenuld behandlet af en bestemt teknologi + forskellige tilsætningsstoffer, latex, gips, stivelse og så videre, herunder genbrugspapir (fabrikanten lyder ikke den nøjagtige opskrift).

Hvad angår skadens skyld er loftet økologisk, men vi skal forstå, at producenterne er forskellige, og hvad der bruges til affaldspapir, er ikke klart.

Armstronglofter er hovedsageligt monteret i kontorer eller andre lokaler, hvor lofthøjden tillader det.

Armstrong "spiser" 250 mm højde minimum og derfor praktisk taget ikke brugt i almindelige lejligheder (undtagen i Stalinki hvor der er tre meter lofter).

Loftet er ikke forseglet, strømmene på toppen er en katastrofe.

Jeg kan også tilføje en meget vigtig kompetent installation, eller rettere forberedelse, glemmer mange "herrer" at forsyne loftet og styrke overfladen, før Armstrong installeres, noget støv fra et sådant loft falder konstant på hovedet.

Armstrong loft hvad er det

Mineralfiberophænget lofter

En af de mest almindelige typer af hængende loft er Armstrong-loftet. Den lette og alsidige design, det klassiske design, der passer perfekt til næsten ethvert interiør, varierede ensartede tilbehør i kombination med den lave pris gjort det ekstremt populært både i vores land og i hele verden. De siger, at dette loft fik navnet fra den amerikanske astronaut Neil Armstrong - den første person at sætte foden på månens overflade, og grunden til dette var den grundlæggende designvariant af dette loft, der ligner en maveoverflade. Men det er nok bare en legende.

Armstrong-loftet er en let mineralfiberbåndskassette omkring 20 mm tykt, placeret på metalskinner fastgjort til loftet med et specielt hængesystem eller endda almindelig ledning (diameter på mindst 2 mm). Armstrongs hovedloftsystem refererer til åbne profilophæng, dvs. til falske lofter, hvor ophængningssystemet ikke er helt skjult og er en del af designet (selvom Armstrong også producerer andre versioner af systemerne). Armstrong kassetter fås i to hovedstørrelser (600x600 og 600x1200 mm) i normale eller fugtbestandige (op til 100% relativ luftfugtighed) versioner. Der er flere design muligheder, blandt hvilke der er forskellige overflade teksturer, cellulære og perforerede kassetter. Armstrong-standardkassetter er praktisk taget ubrændbare og har gode varme- og lydisolerende egenskaber. Men der er også Armstrongs specialiserede loftsystemer med forbedrede akustiske, brand- og fugtbestandige egenskaber. Selv om dette er noget uden for denne artikels anvendelsesområde, er det værd at nævne, at Armstrong også producerer hævede lofter med metalkassetter af tynde plader af elektroforzinket stål med syntetisk sprøjtning samt kombinerede muligheder, hvor stålkassetter er forsynet med en mineralfibercoating til forbedre akustisk ydeevne. Traditionelt er Armstrongs loft hvidt, selvom der findes mange farveløsninger i virksomhedens forsyningsprogram.

De vigtigste fordele ved dette loftsystem er alsidighed og nem installation. Systemet er udformet på en sådan måde, at installationen er mulig i værelser med en hvilken som helst konfiguration, praktisk taget i en hvilken som helst afstand fra det eksisterende loft, hvilket gør det nemt at placere forskellige kommunikations-, ventilationssystemer og klimaanlæg. Samtidig forbliver den nemme adgang til pladsen bag loftet efter installationen af ​​systemet stadig, hvilket er af grundlæggende betydning ved service og genopbygning af kommunikation.

En anden ubestridelig fordel er muligheden for let omorganisering af selve loftet og et stort udvalg af tilbehør. Populariteten af ​​dette loft fik mange virksomheder til at frigive forskellige tilbehør designet specielt til Armstrong-loftet. Her og indbyggede lamper og elementer i ventilationssystemer og klimaanlæg og selv automatiske brandslukningsanlæg. Alle af dem er samlet under de standard størrelser 600x600 mm kassettebånd og 600h1200, og at passe dem blot indsætte i stedet for standard kassette mineralovoloknistye ønskede punkt og slut den til den relevante kommunikation. Desuden er det lige så nemt at gøre dette både under installationen og senere. Og for at overføre f.eks. En lampe eller et balsam output til et nyt sted, skal du bare bytte det samlede element og et af standardsystembåndene.

ANBEFALINGER TIL INSTALLATION:

Det er bedre at begynde at installere Armstrongs loftsystem, efter at al kommunikation beregnet til placering bag det falske loft allerede er lagt som deres installation efter installation af systemet, selvom det er muligt, er mindre praktisk.

Når du vælger et ophængningssystem, skal du være opmærksom på vægten af ​​det indbyggede udstyr, som du planlægger at placere i det falske loft. Indledningsvis er systemet designet til en fordelt belastning på 4 til 6,5 kg / m2, men nogle typer ophængningssystemer kan øge den til 7-10 kg / m².

Først og fremmest bør du markere vandret på den fremtidige overflade af det falske loft. Til dette formål er det nødvendigt at placere det første mærke på enhver væg i rummet i den rigtige afstand fra gulvet eller det eksisterende loft, så det monterede system dækker alle de øverste kommunikationer og fremspring i loftet. I tilfælde af deres fravær og om ønsket placere den falske loftsoverflade i en minimumsafstand fra det eksisterende loft, skal du først måle højden af ​​alt indbygget tilbehør installeret i systemet og tage højde for behovet for deres placering, når du bestemmer den mindste mulige afstand mellem det falske loft og det eksisterende gulv.

Efter installation af det første mærke projiceres det på alle rummets vægge, så de opnåede karakterer nemt kan forbindes med en lige linje ved hjælp af en linjal eller en flad genstand, der kan spille sin rolle. For at overfladen af ​​det falske loft ikke gentager ujævnhederne og hældningen af ​​gulv eller loft, skal fremspringet udføres ved hjælp af vandstand - et åndniveau (mere præcist og mere bekvemt) eller et tilstrækkeligt langt snedkeriniveau (mindre præcist og bekvemt) og tager det første mærke som grundlag afstande fra gulvet eller eksisterende loft på forskellige steder i rummet. Efter at alle rummets vægge er en lige linje, der angiver det horisontale niveau af det fremtidige overflade af det falske loft, kan du fortsætte direkte til installationen af ​​systemet.

Direkte installation begynder med montering på væggene langs den resulterende vandrette linje af en speciel L-formet profil, der leveres med Armstrong-systemet. For at skære profilen i den ønskede størrelse er det bedre at bruge en almindelig hacksav til metal med fine tænder, og at skære hjørnesamlinger, bruge tømrerstole eller brug en grader. Det er nødvendigt at fastsætte profilen, så den danner en hylde på forsiden (malet) nedad. Fastgørelsesanordninger skal vælges i overensstemmelse med vægmaterialet.

Det næste trin er installationen af ​​systemets guideprofiler. Alle har form af en omvendt T men varierer i længden. Den lange profil har slots, og de korte ender på begge sider med små fremspring, der indsættes i slots af lange profiler under installationen. Som et resultat er et gitter dannet af styrprofiler med en cellestørrelse på 600x600 mm eller 600x1200 mm, hvilket afhænger af den loftkonfiguration, som du oprindeligt valgte. Efter montering er gitteret simpelthen fyldt med Armstrong-kassetter og de nødvendige tilbehør placeret på de resulterende hylder. Samtidig er det bedre at starte installationen af ​​nettet fra midten af ​​rummet, så den centrale celle falder på midten. I dette tilfælde vil trimning af de ekstreme celler, som næppe vil svare til rummets dimensioner, være ensartet og loftet vil se mere ud. Guiderne er hængslet på en speciel eller almindelig ledning (med en diameter på mindst 2 mm) eller ved hjælp af specielle hængende elementer, der er to tynde metalstænger, passeret gennem huller i en buet plade - kronblad. Når du installerer systemet ved hjælp af en ledning, skal du først rette tråden ved hjælp af et hvilket som helst mekanisk værktøj for at reducere graden af ​​deformation under belastning og gøre mindst 3 sløjfer ved fastgørelsen til profil- og loftfikseren. Det er bedre at bruge skruer med en ring eller en krog i stedet for et hoved som fastgørelsesanordninger til montering af systemet i loftet, så det ville være mere bekvemt at fastgøre ledninger eller hængende elementer til dem. Skruer til skruer skal vælges ud fra loftets materiale. Hitch bør startes med lange guider, der forbinder dem i serie med korte. Justering af gitteret horisontalt skal ske ved hjælp af et niveau, efter at den er færdigmonteret, og bøjer ledningen ind i eller skifter kronbladene afhængigt af suspensionens type. 2-3 dage efter at loftet har modtaget en fuld belastning anbefales det at justere tilpasningen.

Der er andre systemer af mineralfiber og lignende lofter, blandt andet på det russiske marked, udover Armstrong, DONN, AMF og Ecophon er mest mærkbare. Efter vores opfattelse er deres forskelle fra det ovenfor beskrevne system ikke meget grundlæggende, og vi ser ingen grund til at beskrive hvert af disse listede systemer separat. Lad os kun dvæle på nogle funktioner, som efter vores mening kan påvirke dit valg til fordel for dette eller det pågældende system.

DONN-systemet med hængende lofter har ud over standardstørrelserne på 600x600 og 1200x600 mm kassetter yderligere standarder med størrelser 625x625, 1200x300, 1250x625 og 2400x400 mm. Du kan også bestille mellemstørrelser fra de officielle repræsentanter for dette firma, som vil blive fremstillet og leveret til dig inden for 2 til 3 uger. DONN-lofter har også et specielt Compasso-system designet til at skabe og installere loftelementer af enhver form, dekorative gitterstrukturer og strukturer med ensidig anlæg til væggen. Derudover er der DONN-lofter, forsynet på forsiden med aluminiumsfilm og hvidt syntetisk foring, hermetisk forseglet med kanter og en speciel overfladebehandling, der forhindrer støv i at komme ind. Sådanne systemer er særligt velegnede til laboratorier, computerrum og medicinske faciliteter.

AMF lofter har et stort udvalg af design muligheder og en række tekniske løsninger. Blandt de materialer, hvorfra pladerne fra dette system er lavet, er der ikke kun mineralfibre, men også gips og metal og fiberforstærkede materialer. Dette firma har udviklet og produceret et særligt brandbekæmpelsessystem med lofter, der opfylder brandmodstandsklassen F 30.

Ecophon hængende loftfliser er lavet af højdensitets glasfiber med et bundt af harpiks. De specielle lydabsorberende egenskaber af glasfiber fører til en betydelig reduktion i lydniveauet i lokaler med dette falske loftsystem og for at forbedre deres akustik. I sådanne rum er tale f.eks. Mere læseligt. Det malede overfladelag af Ecophon-plader er lavet af Autex T-materiale, med en række mikroskopiske porer af omhyggeligt udvalgt størrelse og tæthed, hvilket muliggør optimering af penetrationen og modstanden mod lydbølgernes strømning. Ecophon loft systemer har standard plade størrelser 600x600, 1200x600 og 1200x1200 mm.

Nedhængt loft

Hvem blandt os vil ikke gerne se familiens hjemmænd helt og holdent helt ensartet, uden at det går uden problemer, og hvis man indtil for nylig tilpassede de faste grænser i dit hus, det vil sige gulvet, loftet og væggene var en meget besværlig og utaknemmelig ting i dag det er kun et spørgsmål om begær.

Men hvis spørgsmålet kun vedrører et boligtype eller en lejlighed, så er det kun et spørgsmål om princippet, æstetik og personlig smag. Men et forretningskontor, en dyr restaurant, en handelshal eller lignende lokaler er usandsynligt at tiltrække kunder og besøgende til den naturlige krumning af væggene og loftet, hvis dette bestemt ikke er et element af indretning.

Armstrong hævede lofter (fra engelsk - Armstrong)

Armstrong-lofter er meget populære på det russiske marked. Armstrong er et engelsk selskab, der fremstiller og markedsfører forskellige typer byggematerialer og systemer. I øjeblikket er navnet Armstrong fra sin egen næsten omdannet til en nominel. I dag er ordet Armstrong bogstaveligt synonymt med et falsk loft. Imidlertid er produktionen af ​​Armstrong ikke begrænset til dette produkt. Selskabet sælger en bred vifte af komponenter, sælger akustiske plader, tilbyder sine egne løsninger på arkitektoniske og designproblemer, gennemfører seminarer og træninger og forsøger generelt at udvikle sig så meget som muligt og konstant være på toppen af ​​en bølge af det moderne marked.

Suspenderet loft Armstrong har etableret sig på markederne i det tidligere Sovjetunionen fra den bedste side. Kvaliteten af ​​Armstrong-produkter er ideelt kombineret med prisen, og er konstant ved at blive anerkendt af både gipsplastemestere og afslappede elskere.

Det er vigtigt at bemærke, at Armstrong ikke kun er en producent eller marketingmedarbejder af sine produkter. Armstrong Company gennemfører løbende seminarer om innovative projekter (teknisk og design). Armstrong-træning er ikke kun beregnet til fuldtidsansatte, men også til ansatte i seriøse tredjepartsvirksomheder. Alt i alt forbedrer Armstrong konstant og forsøger at kommunikere så tæt som muligt med de faktiske faste kunder af Armstrong-produkter og potentielle kunder.

Suspended lofter og andre Armstrong systemer er en indikator for kvalitet, æstetiske og funktionelle egenskaber. De giver stivhed af former og klarhed af linjer. Ved at købe Armstrong-produkter investerer du i kvaliteten og pålideligheden af ​​dit gipspladesystem.

Fordele og træk ved installationen

En af de mest populære måder at bruge gipsplader på er en affjedret loftsenhed. Bygningssystemet pålideligt og tilsyneladende tog lang tid i konstruktion og reparation - det er nemt at arbejde med det, det er relativt billigt, praktisk og praktisk, især hvis det er produkterne fra gigantene af gipsvægssystemer - Armstrong eller Knauf.

I øjeblikket er de mest almindelige to versioner af sin installation. Den første limes med forskellige mastik. Og den anden er den mekaniske fastgørelse af et ophængt loft med skruer eller skruer til et metal (for det meste) eller trækasse.

I det første tilfælde kan installationen af ​​et hængende loft gøres hurtigere og billigt, og i andet tilfælde vil omkostningerne til finansiering og tid være noget højere. Når der er installeret på en træ- eller metalkasse, oprettes der dog et såkaldt fordybningsrum, som senere gør det muligt at skjule ledninger af strømkabler, telefonledninger, computernetværk og endda rørledninger, ventilationskanaler mv. Desuden kan et sådant ophængt loft Det er meget bekvemt for enheden af ​​den oprindelige belysning, da den giver dig mulighed for at gemme sig i loftet under loftet, så de strukturelle elementer i loftet lyser, ikke beregnet til offentlig visning. Så på hvilken variant af det indhængte loft er det et spørgsmål om hver persons personlige opmærksomhed, selv om det i høj grad er bestemt af tilstanden af ​​hovedvægge og gulvplads.

Som regel bruges i dagligdagen, når man reparerer og bygger butikker, opretter kontorer mv. To typer gipsvæg til at installere et ophængt loft - regelmæssigt og fugtbestandigt. Normal gipsvæg anvendes, hvis der ikke er nogen særlig høje parametre for fugtighed, er det under vores forhold den mest almindelige og krævede gipsvæg. Hvis luftfugtigheden er for høj (f.eks. I badeværelset), skal den være konstrueret af et fugtighedsbestandigt materiale.

Hængende loft monteret på batten, gør det meget billigt og effektivt at opnå fremragende lydisolering. Når du har fyldt pladsen med glasuld eller lignende fyldstof, vil du glemme naboerne over og andre akustiske stimuli en gang for alle. Da det nedhængte loft monteret på batten er mere kompliceret end limet ved hjælp af mastik, vil vi overveje de vigtigste punkter i dens installation.

Nu er sortimentet af tilbehør og forbrugsstoffer til installation ganske bredt. De vigtigste er beslag, beacons, forstærkningsbånd, suspensioner, profiler, selvdrejende skruer, kompensatorer og sæler, vibrationsdæmpere mv. Mv. Mv. En lille, men behagelig bagage - gummi kompensatorer og sæler, som, hvis du ikke husker det i tide, kan du få mange hyggelige overraskelser i form af knirk og metalskrammer på metal.

Kassen er klar, og det fremtidige gipsloft ligger rundt, jeg er ked af det - det ligger midt i rummet og venter på højdepunktet. Et par assistenter med skruetrækkere (glem skruetrækkerne med det samme, hvis du selvfølgelig ikke vil dræbe til reparationer om året eller deromkring), og det nedhængte loft begynder at materialisere. Ved montering opvarmes hovederne til de selvlukkende skruer i gipspladens hovedlegeme og efterfølgende, som ledningerne af de falsede plader, bliver plettet med kitt. Det er selvfølgelig umuligt at finde et enkeltværelse eller rum i verden, hvis kvadrat ideelt set kræver et stort antal lakegipsplader. Det vil sige, at gipsvæg skal skære. Ikke en gang, ikke i en retning, og ikke kun i rette vinkler.

Og det er en fornøjelse at skære gipsvæg under et loft eller andre gipsvægssystemer. En bevægelse med en skarpt skærpet kniv (papirvarer er fremragende) langs bygningsniveauet eller metalprofilen af ​​batten, en skarp, men pæn bevægelse og det fremtidige gipsloft kan let opdeles i dele. Vi glemmer ikke at fjerne den kunstige afskærmning, men kun hvis det er nødvendigt, og et stykke gipsark er klar til at supplere strukturen med den nødvendige tilstedeværelse.

Desuden er alle sømme, hjørner og samlinger kittet med suturfiller - med en brise, og så kommer det glatte stadium af efterbehandlingstæt i flere lag efterfulgt af rensning af det med et smaragdpapir på øjet - under tapetet på skyggen - under mikronmaling og så videre. fantasi nok.

Med alle dets tilsyneladende enkelhed er dette ophængningssystem et meget komplekst og tidskrævende design. Plader af gipsplader tjener som en uundværlig hjælper til at skabe flertallede komplekse loftslofter. Særligt smuk og fascinerende ligner et mesterværk i design og konstruktion i forbindelse med den oprindelige belysning eller belysning.

Yderligere materialer

Enkle tips

Sådan planlægger du parket korrekt: Ved planlægning af en parket er det nødvendigt at huske, at det skal planes med en vægflise eller et fly, hvis kniv skal skærpes meget godt. Hvis parketten tidligere er aftørret med en våd klud, vil planlægningsprocessen være lettere.

Glans til oliemalerier: Det ville være rart at dække billedet med lak til glans, men lakken trænger meget dybt ind i oliemalerne, og billedet bliver forkælet. Der er dog en vej ud. Du kan forberede en særlig løsning, der beskytter lakken fra lak. Tag et halvt glas vodka, slå æggeblommen ind i det og slå med en blander i skummet.

Sådan beregnes Armstrong-loftet og de vigtigste tekniske egenskaber

Armstrong type suspenderet loft - hvad er det?

Faktisk er det en ophængt loftsstruktur bestående af en aluminiumsramme og mineralplader. Men det er mere end blot et falsk loft.

Dens vigtigste fordele er:

 • På grund af strukturens mobilitet er der altid mulighed for fri adgang til ventilationssystemet, belysning og anden kommunikation;
 • systemet skjuler det upræcise syn på hovedloftet, og giver dig også mulighed for at skjule ledninger, ventilationsrør osv.
 • Designet er hurtigt monteret, let at reparere og let at vedligeholde;
 • reflekterende plader forbedrer belysningen af ​​rummet;
 • Takket være sine lydisolerende kvaliteter er Armstronglofterne en fordelagtig løsning til industri- og kontorlokaler;
 • Til denne type konstruktion produceres et stort antal komponenter - gitter, belysningselementer, indretning og andre ting, som gør det muligt at planlægge loftszoner på en fri måde;
 • Naturligt materiale, hvorfra pladerne er lavet, er sikkert for mennesker.

Men der er lofter og betydelige ulemper:

 • På trods af dens fugtighedsbestandighed er pladerne bange for vand. Oversvømmelser fra naboer på toppen eller rystende rør er destruktiv og kræver udskiftning af moduler på stedet for befugtning;
 • Mineralplader er følsomme for hyppige temperatur- og fugtighedsændringer, hvilket ofte får dem til at blive gule;
 • panelet er lavet af et meget skrøbeligt materiale og kan bryde lige fra et slag fra det champagne kurver, så det anbefales at holde flere reservationer i reserven;
 • umuligheden af ​​at skabe krøllede elementer, og endda et diagonalt arrangement af loftet øger omkostningerne og kompleksiteten af ​​dets installation.

Typer af Armstronglofter:

 • Den mest populære er økonomiklassen (for eksempel "Baikal", "Oasis"). Med minimal omkostning får du et materiale af relativt høj kvalitet, hvilket giver dit loft et anstændigt udseende. Ofte bruges på offentlige steder, haller, indkøbscentre mv.
 • Funktionelle lofter (f.eks. "Prima") på grund af det øgede indhold af latex er desuden beskyttet mod fugt og deformeres ikke, selv når luftfugtigheden i rummet er op til 95%. Passende i caféer og restauranter, swimmingpools og i badeværelser, vaskerier og bade.
 • Akustisk loft (for eksempel "Ultima"), forsynet med lydisoleret og uerstattelige, hvor det er nødvendigt for at udføre lydmuren: biografer, koncertsale, natklubber, kontorer i støjende industribygninger.
 • Hygiejniske lofter (f.eks. "BioGuard"), har en speciel beskyttende belægning mod damp og fedt, og forhindrer desuden udviklingen af ​​bakterier i panelernes porer. Overholdelse af sanitære standarder gør sådanne lofter uundværlige for hospitaler, klinikker, børnehaver, industrielle køkkener.
 • Designlofter har et unikt udseende og bruges til at komplementere billedet af et værelse. Hvor du har brug for en eksklusiv, for eksempel i hotellets lobby, restaurant, vil sådanne paneler være hjertelig velkommen.

Som følge af den specielle behandling af stenuld og tilsætning af stivelse, cellulose og latex til dets sammensætning fremstilles mineralfiber. Med minimal omkostning og grundigt udviklet teknologi gives dette materiale den nødvendige grad af styrke (afhængigt af forholdet mellem stivelse og latex) og fugtighedsbestandighed.

Plader med pap lagt mellem dem er stablet i bunker på 8-22 stykker og pakket i polyethylen. Opbevaringsforhold kræver en fugtighed på ikke mere end 90% ved en temperatur på 15-30 ° C.

Tekniske parametre af plader:

 • Fås med sider 60x60 eller 60x120 centimeter, men sidstnævnte bruges ekstremt sjældent på grund af deres skrøbelighed.
 • Tykkelse fra 0,8 til 2,5 centimeter.
 • Vægt fra 2,7 til 8 kg / m 2.

Ifølge typen af ​​pladekant er de opdelt i tre grupper:

 • Kanten af ​​Microlook er et ikke meget bredt trin ved kanten og er beregnet til systemer et og en halv centimeter bredt.
 • Tegulkanten har en bredere kant og bruges i systemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Plader med kanten af ​​pladen er universelle til ethvert design, da de har en glat kant.

De mest populære paneler er hvide, men både farvede og teksturerede plader, hvoraf der er perforerede eller prægede, er til salg. Sort trim, for eksempel, kan ofte findes i biografer. Der er også gitterplader, der giver loftet et usædvanligt udseende, samtidig med at de skjuler elementer i ophængningssystemet og kommunikationen.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Designet består af en ramme og moduler. Afhængigt af panelets type kan rammen være synlig eller "forsænket" mellem beklædningselementerne.

I modsætning til det klassiske hængende loft kræver denne et større mellemrum, men disse hulrum bruges ofte til at lægge nogen ingeniørkommunikation i dem.

Hvorfor bruges disse designs sjældent i boligområder? Ja, fordi de "spiser" mindst 25 centimeter under installationen.

Loft "Armstrong" indebærer et sæt komponenter, som omfatter:

 • loftfliser
 • tværprofiler;
 • langsgående profiler;
 • bæreprofiler;
 • suspensioner med krog og barbell;
 • vægprofil;
 • monteringsknude.

Plader kan enten være bløde (organiske eller mineralske) eller hårde (metal, spejl, glas). Derfor vælges profiler efter deres type. Stiv og tung plating kræver forstærkede understøttende strukturer, hvis omkostninger er højere end for profiler til lyspaneler.

T-formede profiler af metal eller plast er tilgængelige 15-24 centimeter bredt og har åbninger til et ophængningssystem. De kan justeres i længden ved at trimme, og også tilsluttes ved hjælp af fjederlås eller specielle tænger.

Suspensionen består af to seks millimeter stænger, en flad, den anden med en krog, der er forbundet med hinanden med den såkaldte "sommerfugl". Ved at klemme den, kan stængerne flyttes og derved justere suspensionens højde. I sænket tilstand "sommerfugl" korrekt stiller stængerne. For at blive holdt i fastgørelsesenheden er den øverste del af en af ​​stængerne en profil.

Fastgørelsesknappen er anbragt i et grundloft og består af en sædvanlig dowel eller en metalbøjle. Sidstnævnte bruges oftest i forstærkede strukturer eller på steder med en ekstra belastning: inden for lamper, ventilationsenheder mv.

Beregning af loftet "Armstrong"

Installation af strukturen udføres i overensstemmelse med resultaterne af beregninger, der er nødvendige for at bestemme mængden af ​​materialer samt rationel loftszonering.

Producenter af skrøbelige mineralplader anbefaler ikke at trimme mere end 300 mm, da sådanne små celler fører til forbrug af materiale og yderligere arbejde. I stedet bliver pladerne "skåret" og reducerer gradvist deres bredde til loftets kant.

Det skal også huskes, at det er bedre at placere den beskårne række på væggen modsat indgangen.

Det er nemt at beregne omkredsen: Vi måler længderne af alle væggene, fold og runde til en værdi, der er en multipel af tre (da længden af ​​en profil er 3 m). Væg U-formet profil kan bøjes og hakket for at omgå fremspringene og hjørnerne.

Det gennemsnitlige forbrug af materialer pr. 1 m 2 for kvadratiske rum eller med et vægforhold på 3: 4:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,8 m;
 • længdeprofil, 1200 mm - 1,6 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,8 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,6 stk.

Forbrug til rum, hvor parterne vedrører fra 2: 3 til 1: 2, vil være noget store:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,84 m;
 • langsgående profil, 1200 mm - 1,68 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,87 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,7 stk.

Arealet af loftpladen på 600x600 mm vurderes i henhold til formlen: 2.78xS (hvor S er området).

Disse data er kun relevante for enkle lokaler, der strækker sig i størrelse fra 10 til 120 m 2. Hvis området har en kompleks konfiguration, kan forbruget af materialer beregnes på en online-regnemaskine eller for at skala tegningen af ​​rummet.

Den U-formede profil er fastgjort til perimeteren i trin på 60 cm til en lysramme og 30 cm til en vægtet struktur. Samtidig betragtes ventilationsgitter og spotlights ikke som belastning.

Sådan laver du et installationsdiagram

Det er tilrådeligt at lave en simpel tegning, der viser alle knuder, antallet af paneler, lamper, ventilationsgitter og meget mere.

 • Efter omkredsen er anvendt, betegner vi det som en perimeterprofil.
 • Lejerprofiler skal placeres langs korte vægge med en tonehøjde på 1,2 m. Færre samlinger sparer materiale og gør strukturen mere holdbar.
 • På de bærende søjler, ikke mere end 45 cm fra væggene, vil der være knuder, markere dem med et kryds. Vi fordeler dem jævnt i forskudte rækker.
 • Ifølge de understøttende profiler tegner vi arrangementet af de tværgående og langsgående bjælker i overensstemmelse med panelernes tonehøjde.
 • Vi markerer ved udklækning eller farve de celler, hvor lampene skal placeres, samt ventilation.
 • Ved siden af ​​disse steder, diagonalt fra nærmeste knudepunkt, markeres en ekstra monteringsnode med et kryds. Særligt tunge dele (for eksempel en split-system-enhed) skal understøttes i alle vinkler og placeres tæt på væggen.

Tip: Hvis du har brug for at indsætte et volumenobjekt i cellen, skal suspensionen placeres ikke ved profilernes tværsnit, men lidt til siden, da dets krog kan blande sig.

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

 • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
 • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
 • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
 • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
 • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
 • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
 • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

 • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
 • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
 • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

 • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
 • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

 • Bredde - 60 centimeter;
 • længde - 60 eller 120 centimeter;
 • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
 • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Armstrongloft: typer, komponenter, installationsteknologi

Blandt bygningskonstruktionerne er der en succesfuld opfindelse - Armstrong-loftet. Det passer harmonisk ind i ethvert interiør, det være sig et produktionsværksted, kontor eller boliglejlighed. Dette er en af ​​grundene til dens store popularitet.

Hvad er Armstrong-loftet

Armstrong hængende loft er en letvægts, hurtigt monteret struktur bestående af mange identiske moduler. Dette er den bedste løsning, hvis du skal færdiggøre rummet så hurtigt som muligt. På trods af dets lethed er denne ophængningsstruktur holdbar og pålidelig. Hvad der har været bevist i årtier af dets udbredt anvendelse.

Armstrong-type lofter har mange fordele, herunder:

 • hurtig og nem installation
 • udskiftelighed af moduler
 • æstetisk appel
 • nem adgang til kommunikation lagt over modulerne;
 • En bred vifte af muligheder for design, gennem en kombination af plader af forskellig farve og relief.

Udvalget af komponenter til udstyr til belysning af lokaler, designet specielt til dette ophængningssystem. Armaturerne har samme dimensioner som modulerne, så de kan installeres på et hvilket som helst bekvemt sted til belysning af et bestemt rum.

Armstrongloft er alt godt: og smukt og simpelt og kortfattet. Men han har en ulempe forbundet med alle suspension systemer: han tager en betydelig mængde plads. Denne "minus" kan dog godt blive til et "plus", hvis det er nødvendigt at skjule ingeniørkommunikation i rummet, der ligger direkte under det øverste loft. I dette tilfælde er Armstrongs hævede lofter uundværlige.

Udvalg af loftfliser

Armstrong loft installation involverer brug af tynde, forskellige i form og størrelse, plader. Med deres hjælp danner de et enkelt dekorativt plan placeret under den øverste overlapning. Pladerne er lavet af forskellige materialer, som bestemmer deres egenskaber.

Armstrong-hængende loft, hvis tekniske egenskaber i høj grad afhænger af de produkter, der anvendes i installationen, forbliver altid et solidt, men åndbart design. Dette førte til en anden af ​​dens fordele: muligheden for installation i rum med høj luftfugtighed.

I dette tilfælde skal du have plader af fugtighedsbestandige materialer. Og der er masser at vælge imellem. Fabrikanter tilbyder følgende typer af plader:

 • fra de pressede mineralfibre;
 • af rustfrit stål;
 • fra aluminiumlegeringer;
 • fra polyvinylchlorid (PVC);
 • træfiber;
 • SLR;
 • glasfiber.

Således er det muligt at samle alle Armstrong-type lofter, hvis tekniske egenskaber svarer til et bestemt rum. Det bør noteres en række designplader. Deres overflade kan være som følger:

 • glat;
 • relief;
 • efterligner træstruktur
 • farvet glas type;
 • med geometriske mønstre;
 • med et indviklet abstrakt mønster;
 • monolitisk;
 • perforeret.

På grund af dette er det armstrenghæmmede loft det mest eftertragtede design i udsmykningen af ​​lokaler til ethvert formål. Producenter har flere færdige løsninger:

 • til korridorer;
 • for værelser med et "clean room" miljø, certificeret op til grad 4 af renlighed (efterspørgsel i medicinske institutioner, laboratorier, butikker i den farmakologiske industri mv);
 • til klassiske værelser.

Armstrong loft typer

Udviklerne af disse systemer sørgede for, at armstrongophænget loft kunne installeres i værelser af enhver størrelse og konfiguration. Derfor er der i tillæg til de klassiske planstrukturer også andre:

For at kunne montere Armstrong korrekt skal du vælge den mest egnede til et bestemt rum og dets designsystem. Hver af dem indeholder et sæt af komponenter med deres egen, unikke for dette system, låse og andre funktioner. Takket være dette valg kan du lave runde, polygonale, formede, multi-tierede lofter. Der er i alt flere systemer:

 • Prelude og Bandraster (klassisk);
 • Silhouette;
 • Interlude.

De sidste to omfatter en bred vifte af skinner, bøjler og hjælpeelementer, som du kan oprette design lofter til. Derudover er der systemer af overgangselementer:

Derfor er det ikke altid nemt at installere Armstrong-lofter. Instruktioner for den korrekte enhed er nødvendige.

Komponenter: typer og formål

Armstrong ophængt loftsinstallation er enkel. Skolebarnet kan også forstå forsamlingsprincippet. Men som i andre loftkonstruktioner er der nogle nuancer. Og kun eksperter kender til dem. Før du studerer installationsrækkefølgen, skal du vide, hvad Armstrong-type loftet består af.

Loftfliser

Hvis det er besluttet at montere Armstrong-lofter, vælges flisestørrelsen baseret på rummets samlede rum og dets design. Standard flise - 600 × 600 mm. Men der er produkter og andre størrelser:

Fliser er universelle. De kan monteres på bundloftet, hvis det er helt glat. Tykkelsen af ​​disse produkter er anderledes og afhænger af det materiale, de er fremstillet af. Således kan mineraluldplader ikke være tynde pr. Definition. Dette materiale har ikke tilstrækkelig styrke. Derfor fremstilles sådanne plader med en tykkelse på 1,5 cm. Hvis armstrong har brug for tynde plader til montering af et Armstrong-ophængt loft, er valget bredt:

 • SLR;
 • aluminium;
 • metal;
 • plast.

Således kan Armstrong-suspenderet lofttykkelse være anderledes. Det skal bemærkes, at alle pladerne, uanset fremstillingsmaterialet, er monteret efter samme princip: De placeres på de T-formede eller G-formede profiler i retningen fra top til bund.

Carrier profil

Armstrong-hængende loftinstallation er umuligt uden en bæreprofil, der danner bunden, rammesystemet. Han (profil) er en lang tynd stang T-formet. Standardlængden er 370 cm. Profilen er letvægts, hvilket gør det muligt at fastgøre det på overflader med lav styrke. For eksempel til gipsplader bundlofter.

Armstrong loftsprofil er lavet af aluminium. Alle bærebånd har dobbelt firmware, hvilket giver den nødvendige stivhed. Disse lameller er af to typer:

De angivne dimensioner er bredden på hylderne. Listerne har slidser placeret hver 100 cm.

Lejeprofilen tager udgangspunkt i hovedvægten af ​​konstruktionen og er altid fastgjort langs rummets længste vægge. Hvis den er af kvadratisk type, så i retning fra vinduet.

Kryds profil

For at montere et armstrenghæftet loft med dine egne hænder, skal du ikke bare bære, men også en tværgående profil. Med det forstærker du rammen og skaber den krævede cellestørrelse til lægning af pladerne.

Så for fliser på 600 × 600 mm har du brug for en celle af tilsvarende dimensioner. Derfor er tværprofilen fastgjort til bæreren i trin på 60 cm. Standardlængden af ​​disse lameller er 1,2 m og 0,6 m. Korsskinnerne er af to typer:

 • med slots (1,2 m lang);
 • uden slidser (længde 0,6 m).

Nedskæringer er nødvendige til docking lameller, der er udstyret med en speciel lås. Ved den type forbindelse mellem sig selv og lejeprofilen er tværgående lameller af to typer:

 • med snap-forbindelse
 • med krog.

Vægprofil

Armstrong ophængt loftinstallation er umuligt uden vægprofiler. Disse er L-formede eller p-formede lameller, som er fastgjort langs væggene langs hele rummets omkreds. Vægprofiler udfører samme rolle som vejledninger, når du installerer gipspladestrukturer. Faktisk er de guider, kun for deres system, Armstrong. Standard længde - 3 m.

Loftsmontering

Armstrong-hævet loftinstallationsteknologi indebærer anvendelse af suspensioner. Producenter tilbyder flere typer af disse komponenter.

 1. Fastspænding. Består af to metal studs. Enden af ​​dem er buet i form af en krog, og den anden er formet i form af en løkke. Stifterne er kombineret med en tynd plade med fire huller, gennem hvilke de sættes i. Pladen er fleksibel. Klemme det, du kan justere længden af ​​suspensionen, flytte nogen af ​​studsene op eller ned. Når pladen frigives, låses tappene i en position. Der er to typer af disse suspensioner: "hook-hook" og "hook-loop".
 2. Nonius suspensioner. Behøver i installation af rammer, der skal modstå betydelige vægtbelastninger.
 3. Gevind. Brug sjældent.
 4. Justerbare kabler.
 5. Hjørnesuspensioner.

Hjælpeposter

Installation af Armstrong-lofter er også umuligt uden ekstra hjælpelementer. De er designet til mere sikkert at rette op på strukturer af komplekse konfigurationer. For forskellige producenter kan det samme element kaldes forskelligt. Men dens funktion ændrer sig ikke. Uanset navnet udfører den samme opgave. Typer af disse produkter:

 1. Tilslutningsklemme.
 2. Universal hjørne klip.
 3. Universal clips.
 4. Direkte klip.
 5. Universal forbindelsesplade.
 6. Tilslutningsbeslag.
 7. Fleksibel vægstøbning.

Armstrong-hjælpeelementer i det hængende loft er primært nødvendige til at arrangere komplekse konstruktioner og jordskælvsresistente strukturer.

Suspensionssystemets regler

Armstrong-type loftsinstallation begynder med beregningen af ​​den øverste gulvlagerkapacitet. Find ud af om det kan modstå den estimerede vægt af strukturen. Hvilket i sin tur beregnes ud fra beregningen af ​​den krævede mængde materialer til installation.

Før du fortsætter med konstruktionen af ​​konstruktionen, skal du undersøge fabrikantens krav. Der er flere:

 • typen af ​​tværgående strimler skal svare til loftspladens sideprofil;
 • optimal type installation - "stige";
 • bevægelige konstruktionselementer ("vinger", tier, formede fremspring) skal fastgøres til bundloftet på uafhængige bøjler for ikke at overføre lasten til hovedstrukturen;
 • Yderligere belastning i form af armaturer bør ikke fastgøres til understøtningsrammen, men til bundloftet.

Armstrong metalophæng monteret i overensstemmelse med kravene i rummet. Hvis der er behov for et rent rummiljø, anvendes profiler, som er yderst modstandsdygtige over for korrosion. Og loftpladerne - med antibakteriel belægning.

Armstrong Armstrong falskloft er altid færdigt med producentens anvisninger. Før arbejdet påbegyndes, skal det læse omhyggeligt. Alle fabrikanter anbefaler at arbejde i et rent værelse og i sikre forhold. Armstrong hæmmede lofter installeres ved hjælp af stiger og i høj højde - ved hjælp af sikkerhedssele.

Hængende loftarmaturer

Armstrong affjedret loftsinstallationsprogram kan ikke kun omfatte ramme og dekorative fliser, men også belysningsanordninger. Der er to typer armaturer til disse designs:

I de fleste tilfælde skal du vælge den første, da de harmonisk passer ind i loftets overordnede design. Der er tre typer armaturer i denne kategori (indlejret):

Armstrong-hæmmede lofter, hvis installation giver mulighed for installation af lamper, kan udstyres med diffusorer. Disse er yderligere elementer i konstruktion: tynde plader, der er installeret under bunden af ​​belysningsenhederne. Diffusere er forskellige, med en overflade som "knust is", "prisme", opal, uigennemsigtig.

Armstrongloft, hvis dimensioner og lejekapacitet tillader installation af ydre lamper, skal forstærkes med yderligere bøjler, som er monteret i en afstand af 20 cm fra vægprofilen på hver tværgående skinne. Armstrong-loftsmontering begynder med demontering af udendørsbelysning.

De mest populære lysstofrør. De har 4 lamper. Som standard er dette en 14-watt T5 eller 18-watt T8. Processen med on-off kan udføres ved hjælp af konventionelle kontakter, og ved hjælp af elektroniske automatiske enheder.

Teknologisk kort over Armstrong

Armstrong ophængt loftmonteringskort er udarbejdet for at bestemme arbejdets rækkefølge på enheden af ​​dette design. Det er nødvendigt i udviklingen af ​​projekter af arbejde og byggeprojekter.

Armstrong regulerer det typiske teknologiske kort på enheden, fra begyndelsen af ​​at udforme designskemaet for at overføre objektet til kunden. Udviklet i overensstemmelse med projektets tegninger, godkendt af generalsekretærens leder.

På kortet er det obligatorisk at overveje, hvordan man monterer Armstrong-loftet. Processtrinene er defineret, som omfatter:

 • udvælgelse og forberedelse af profiler
 • teknikken til montering af suspensioner til det øverste loft
 • forsamlingsfaser af suspensionen
 • installationsfaser af suspension systemet
 • lægning af loftet fliser;
 • installation af belysningsenheder.

Indstillinger for ophængningssystemer

Der er flere designløsninger til Armstronglofter:

 • med en biaxial ramme på samme niveau;
 • med en biaxial ramme i to niveauer;
 • med uniaxial ramme
 • uden ramme.

Armstrong-hængende loftanordning, hvis installationsteknologi giver en rammefri konstruktion, består i at fastgøre bære- og tværprofiler på bundoverfladen af ​​den øverste overlap uden brug af suspensioner.

Den biaxiale ramme er monteret på samme niveau fra monolithic (uden huller) lejerprofiler og tværgående for at opnå celler med dimensioner 60x60 cm. Ved skæringspunkterne i længde- og tværgående skinner monteres klemmer: foringsbolte. Men der er en anden mulighed for fastgørelse: ved hjælp af skære ned tunger i hylderne af profiler.

Armstrong hævet loft, hvis teknologiske kort giver mulighed for installation af en to-akse ramme i to niveauer, er et mere komplekst og besværligt design. For at forbinde sine elementer ved hjælp af yderligere komponenter: spændepind og spændeklemmer.

Armstrong hængende loft er monteret ved hjælp af suspensioner, hvis valg afhænger af typen af ​​øverste loft.

 1. Hvis bundloftet er en betonplade, fastgøres de bærende og tværgående profiler ved hjælp af parenteser, der er rettet mod dowel-neglene. Om nødvendigt kan realkreditlån og afstandsstykker anvendes.
 2. Hvis bundfladen er metal (oftest - stål), er rammen fastgjort til den med klemmer og / eller bolte.
 3. Hvis loftet er træ, skal du bruge hæfteklammer, negle, skruer, skruer.

Lydisoleringsenhed

Armstrong akustikloft giver installation af lydisolerede materialer. Hvis du vil reducere graden af ​​lydgennemtrængelighed i den øverste overlap, skal du vælge en af ​​mulighederne:

 • installation af lydisoleringsplader på overfladen af ​​det øverste loft
 • klæber overfladen af ​​den øverste overlap med lydisolerende stoffer eller film;
 • brug af loftfliser lavet af lydisoleret materiale (på mineraluldbasis) i rammens anordning.

Ordren og reglerne for arbejdet

Du kan altid lave falske lofter med dine egne hænder. Armstrong er ingen undtagelse. Dette design er let at montere. Men ifølge fabrikantens manual kræver dette deltagelse af mindst 3 personer. Dette skyldes de særlige forhold ved installation af ophængningssystemer.

En person bør være i højden og udføre arbejde på fastgørelse og forbindelse af profiler, den anden - for at give ham de nødvendige materialer og værktøjer. Den tredje er at sikre kontinuiteten i arbejdet og forberede alt, hvad der er nødvendigt for deres gennemførelse.

Armstrong hævet loft, hvis egenskaber giver dig mulighed for at installere lamper af lukket eller åben type, installeres efter færdiggørelsen af ​​elektrisk arbejde. Fortsæt derefter til forberedelsesfasen:

 • sorterede plader efter farve og størrelse;
 • inspicér pladernes overflade, afvis produkter med chips og andre defekter;
 • sorter profiler;
 • forberede suspensioner, fastgørelseselementer og hjælpeelementer.

Armstrong loftmonteringsteknologi

For at kunne lave et falsk loftarmstrong med egne hænder er der brug for trinvise instruktioner. Det vil medvirke til at undgå fejl, der kræver demontering og ændring af hele strukturen.

Trin 1. Målinger, opdeling og opdeling.

Armstrong hævede lofter installeres fra markeringen. Do-it-yourself installation i overensstemmelse med den anbefalede arbejdssekvens.

 1. Lav måling af rummet.
 2. Der tegnes en tegning, hvor rummet er opdelt i indbyrdes vinkelrette akser.
 3. Bestem dimensionerne af de ekstreme plader omkring rummets omkreds.
 4. Udfør på grundlofternes opdeling af installationssteder for lamper, ventilationsgitter, søjler, rør. Hjørnepunkterne i sammenbruddet er markeret med fyrvinkler eller andet tilbehør.
 5. Installer understøttelsesvinkler på kolonnerne, hvis der er nogen i rummet.

Trin 2. Installation af guider.

Armstrong lofts loft installation med egne hænder begynder med installationen af ​​guide profil. Det kan være L-formet eller p-formet. Styreprofilen er nødvendig for at fastgøre enderne af understøtningsskinnerne. Dermed sikres styrken af ​​strukturen.

Armstrongs mindste lofthøjde bestemmes af kapaciteterne i et bestemt rum og kravene til det. Hvis der ikke er nogen forsyningsselskaber under den øverste overlapning, er det tilstrækkeligt at trække sig tilbage 8 cm fra bundoverfladen til aktiv varmeveksling. Dette mellemrum vil være nok til normal (uden overophedning) drift af taklamper.

Hvis Armstrong-hængende loftdesign sørger for installation af L-type guider, er disse lameller fastgjort, så den korte profilhylde er vinkelret på væggen. I dette tilfælde vil det være en støtte til endene af bæreprofilen. U-formede føringsskinner fastgøres således, at bæreprofilens ender går ind i rummet dannet af to parallelle hylder. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne er 40-50 cm.

Trin 3. Installation af suspensioner (parentes).

Suspensioner eller beslag er obligatoriske elementer i rammen, der udgør Armstrong-hæftet loft. De typer af suspensioner og metoden til deres vedhæftning til overlapningen vælges afhængigt af typen af ​​basisoverflade.

Hvis pladen består af en armeret betonplade, skal du bruge beslag. De er skudt ved komfuret med en PCT-52-1 pistol. Fæsterne i dette tilfælde er DG-4 dowel-neglene. Fastgørelsespunkterne langs en linje skal adskilles med en afstand på 120, 150 eller 180 cm. Ved valg af afstand styres de af lagens bæreevne og konstruktion af rammen.

Trinet mellem linjerne er 60 cm. Installation af suspensioner (parenteser) kontrolleres ved hjælp af vandstand. Hvis testen viste, at den første linje af parentes er korrekt installeret, vil der ikke være yderligere spørgsmål om, hvordan du fastgør det armstrengede loft. Alle efterfølgende handlinger ligner de tidligere.

Trin 4. Installation af bærende profiler.

Lejeprofilen er hovedelementet, der holder Armstrong-loftet. Installationen af ​​disse strimler udføres efter mærkning og opdeling af basisoverfladen. Tekniske installationsguider afhænger af typen af ​​suspensioner. Hvis disse er g-formede metalstænger, ledes de ind i hullet i profilen, og bøj derefter denne tråd med tænger.

Hvis krogformede suspensioner bestående af to metalstifter er valgt, fastgøres profilprofiler på kroge. Hvis det er beslag, foretages fastgørelsen ved hjælp af bolte eller skruer.

Trin 5. Montering af tværgående strimler.

Installation af Armstrong-type hæftet loft giver mulighed for en sammenbrud af rammen i celler af samme størrelse. Ved begyndelsen af ​​dette stadium består det (skeletet) af de langsgående linjer af bæreprofilen.

For at danne celler er det nødvendigt at installere vinkelret på den bærende tværgående profil. Trinet mellem linjene på disse lameller er 60 cm. Afhængigt af den valgte profil er lamellerne forbundet enten med lås eller ved hjælp af hjælpelementer.

Trin 6. Installation af belysningsenheder.

Uanset det armstrengede loft type, er installationen af ​​armaturer altid gjort, før der lægges fliser. Dette giver uhindret adgang til strømforsyningskablerne. Installation af belysningsanordninger kræver overholdelse af alle brand- og elektriske sikkerhedsforskrifter.

Trin 7. Lægning af loftfliser.

Hvis det perforerede armstrongophæng er monteret, skal fliserne have perforering. Det består normalt af pinholes af lille diameter, jævnt fordelt over hele overfladen.

Lofter af enhver art er lagt på samme måde: på udstikkningerne af lejer og tværgående profiler. Armstrong - hængende loft. Derfor placeres flisen først i rummet mellem den øverste overlap og rammen, hvorefter den er centreret i forhold til cellen og sænket ned på profilernes hylder.

Loftspleje regler

Armstrong-loftet, hvis installation er lavet i overensstemmelse med producentens anbefalinger, vil ikke kræve reparation i lang tid. Hvis der er behov for at erstatte strukturelementet, skal du overholde følgende regler:

 • det er uacceptabelt at fjerne suspensioner;
 • Du kan ikke bøje eller på anden måde ændre længden og formen af ​​suspensioner;
 • Udskiftning af lamper uden kendskab til hvordan man demonterer Armstrongloftet er uacceptabelt.

Pladens overflade rengøres af støv og spindelvæv ved hjælp af tørre børster med stive børster. Brug en børste med et langt håndtag for at gøre det lettere. Hvis loftet er i en lav højde, kan du støvsuge det.

Nyttig video

Lad os se en video tutorial om at installere Armstrong hævet loft:

Praksis har vist, at disse ophængningssystemer i lang tid ikke kræver nogen større eller kosmetiske reparationer. Under driften kan du ændre rummets design, udskifte eller male loftet.

(3 vurderinger, gennemsnit: 4.00 ud af 5)