Armstrong loft hvad er det

Lofter i kontor- eller butikslokaler skal opfylde mange krav. Af alle typer af sådanne produkter på markedet er deres lofter de mest populære.

Til gengæld, blandt alle suspenderede, bly, og fortjent så, lofter som "Armstrong". Dette skyldes massen af ​​operationelle fordele, over alle andre muligheder.

Hvordan er disse lofter

Hastigheden og den meget enkle installation af denne type dekorative trim skyldes det veludformede system til montering af rammen og montering af de resterende dele.

Selvhæftet loft "Armstrong" er en del af en specielt behandlet mineralfiber, monteret på en lys ramme, der er fastgjort til loftet. I nogle tilfælde er det muligt at montere understøtningsstrukturen på væggene, og nogle gange kun på ophængningssystemet.

Dekorative dele kan være af forskellig struktur og forskellige farver. Der er to hovedstørrelser - 60 ved 60 centimeter og 120 centimeter ved 120. Nogle gange kan du finde modeller med tallerkener 60 ved 120 centimeter.

Proceduren for installation af belægningen er enkel, og alt er gjort meget hurtigt. Indendørs, på niveau med det fremtidige loft, fastgøres en slags gitterunderstøtende ramme. Derefter fastgøres remmen af ​​mineralfiber og lamper på den.

Samtidig er de resterende synlige dele af rammen en del af designet af den dekorative belægning og forbedrer kun sin opfattelse som helhed.

Dette er selvfølgelig en ekstremt forenklet samlingsplan, men for at få en generel ide om strukturen er det nok. Hvis du har brug for at lære mere om, hvordan Armstrong-type lofter er monteret, bør du studere de specielle instruktioner.

arter

Blandt dem produceret af producenten er der både økonomiklasse løsninger og lavet af designere, temmelig dyre muligheder.

Af den økonomiske vil den mest populære være "Baikal" og "Oasis", med dele fremstillet af mineralfiber. Lysreflektion i begge varianter er 80%, og fugtmodstanden er 70%.

Begge typer er egnet til brug under forskellige forhold, det være sig hoteller, cateringvirksomheder eller kontorer.

Dyre designmuligheder for belægning vil variere i sammensætningen af ​​lamellerne, deres tekstur og farve. Derudover er det muligt at ændre rammens form og hovedelementerne i understøtningsstrukturen. Dette vil gøre det muligt at ændre, oprindeligt ret standard konstruktion, uden anerkendelse.

Nøglefordele og funktioner

Den vigtigste og i mange henseender afgørende fordel, som Armstrong-lofterne har, er høj hastighed og nem installation. Dette opnås takket være det enkleste design af hele systemet.

Eksisterende sorter af dele af de mineralske fibre, der anvendes som et dekorativt overtræk kan udføre flere funktioner - at forbedre lydisolering af lokaler, inhibere proliferation af skadelige bakterier og tjene dekorativ finish loft overflade.

Den næste vigtige fordel ved denne type loftsbeklædning, som hængende lofter "Armstrong", vil være prisen. Ved at vælge dette system til dit kontor eller butikslokal kan du spare penge ved at vælge den billigste dybere sort fra et stort antal mulige.

Der er designløsninger til Armstrong-type lofter, der er specielt designet til indretning af lofter i barer, hoteller, restauranter eller andre interiører.

Fugtbestandigheden af ​​mineralfiberplader gør det muligt at anvende sådanne løsninger i værelser med meget høj luftfugtighed. For at gøre dette skal du naturligvis vælge fugtbestandige indstillinger, der kan tolerere 100% fugtighed.

Et stort antal forskellige lampermodeller, der produceres af både primære og tredjepartsfirmaer, giver dig mulighed for at vælge den mest passende type til et bestemt rum.

Som alle suspenderede løsninger er Armstrong ikke uden den største ulempe - det skal lidt reducere væggenes højde. Men da denne slags udsmykning af lofter hovedsagelig anvendes i værelser med tilstrækkelig højde af væggene, bør dette ikke betragtes som en ulempe.

Når systemet er installeret, kan det til at fungere i lang tid, ikke ændre noget, men hvis lysten er der, kan du ikke ændre hele strukturen som helhed. Det er nok at erstatte de dekorative plader, og du kan straks få et nyt loft.

Fås i dekorative paneler "Armstrong", lavet af metal. Denne indretning ser meget fordelagtigt ud i ikke de højeste værelser, takket være refleksioner, der øger rummet visuelt. Eller du kan bruge specielle dele lavet af perforeret metal. Bag dem kan du skjule luftudstødningssystemet eller bare bruge som et designeksempel.

Tekniske data

De vigtigste tekniske egenskaber ved Armstrongs hævede lofter passer kun nogle få linjer:

 • Størrelsen på dekorative dele er fra 60 til 60, op til 120 ved 120 centimeter og en tykkelse på 12-20 mm
 • Tre forskellige grader af lydabsorption afhænger af den valgte type fra 0,45 til 0,65
 • Refleksion varierer fra forskellige løsninger fra 75% til 85%
 • Fire forskellige typer belægninger giver dig mulighed for at vælge indstillingen med en fugtbestandighed fra 70 til 100%
 • To typer profil, med en synlig del af 24 og 15 millimeter
 • Reducerer rummets rumfang, der skal opvarmes, på grund af de gode varmeisoleringsegenskaber af de mineralske dele af loftet

Det er nødvendigt at udføre minimal vedligeholdelse af belægningen, som består i at tørre overfladen. Alle dens typer kan rengøres med en fugtig klud.

konklusion

Armstronglofter er en høj kvalitet og smuk løsning til loftplads. Til økonomisk interiør kan du hente noget fra serien "Oasis" eller "Baikal", og for moderne og stilfulde vil der være dyrere modeller specielt skabt af designere.

Du kan bruge dem i næsten ethvert rum og samtidig forbedre egenskaberne ved varmetab, lydisolering og bare gøre dem smukke.

Armstrongloft: funktioner og hvor det bruges

Fre 31 aug 2018 23:06:57

Loftet kaldet Armstrong er en slabcellulær suspenderet struktur. Det er nemt at installere det, i modsætning til andre hæmmede lofter. Det blev udtænkt til brug i indkøbscentre og kontorbygninger. Nu har "Armstrong" spredt sig i boliger. Det er helt muligt at gøre det alene hjemme. Men i dette tilfælde skal du tage højde for detaljerne ved installation og fugtighed af huset (det bør ikke overstige 70%). Normalt for denne venture mestere bruge hjemmelavede træplader. Du kan skære dem selv, og dette loft vil se godt ud. Til færdiggørelse af pasformkort af massivt træ, laminat og MDF. Deres bredde må ikke overstige 600 mm, det er muligt at tage smalere produkter.

Hvis du vil købe Armstrong-loftet fra en officiel Armstrong-forhandler, skal du kontakte KitMarket i Ekaterinburg, ul. Vonsovskogo 1a, technoparking, boks 102. Telefon til kommunikation - +7 (343) 38-999-00.

Typer af ophængte loftsstrukturer

Overvej de typer af designs, der er til salg, hvordan de adskiller sig. Loftprodukter "Armstrong" er af sådanne sorter:

 • økonomi linje. Disse omfatter flisebelagte modeller "Baikal", "Tatra", "Oasis";
 • højere klassemodel - "Prima";
 • lydisoleret (akustisk);
 • design.

Vi fortæller nu i detaljer om hver type produkt.

De præsenterede økonomiklasseprodukter er billige men upraktiske. Hvis der er mulighed for selv den mindste lækage af vand fra taget, så forvent problemer. Disse plader tolererer ikke høj luftfugtighed, deres ydeevne er lav.

Den næste type finish - modeller udgivet i masseproduktion under navnet "Prima". Her forbedres kvaliteten af ​​flere niveauer. Fugtbestandighed i modsætning til økonomiske plader er højere. Disse produkter har en garanti for normal drift i 10 år. Deres tykkelse er ikke mere end 15 mm. Der findes en række forskellige overflader i farve og tekstur. Hertil kommer, at dette loft er modstandsdygtigt over for mekanisk belastning.

Akustiske suspenderede strukturer. De er tykkere end "Prima" (22 mm). Hvis du har brug for et holdbart lydisoleringsmateriale, så vil denne type loft få vejen.

"Design" type hængende produkter. Navnet taler for sig selv. For nylig har brugen af ​​Armstrong udvidet betydeligt. Det kan findes både i hyggelige caféer og i restaurationsvirksomheder. Du kan finde produktet i en boutique eller trendy restaurant. Derfor foreslås en række opfindelser. Designer lofter er skabt for at forbløffe fantasien, de ser uden for boksen, stilfuldt, men samtidig er de sikkert fastgjort som almindelige konstruktioner. Kombiner æstetik og praktisk. Under dem kan du også skjule ingeniørsystemerne, men de ser usædvanlige ud, passer ind i det oprindelige omgivende interiør, afspejler institutionens specifikationer.

Typer af loftfliser "Armstrong"

Efter at have gennemgået modelintervallet, skal du overveje de typer af plader af loftet. Nemlig, hvilke materialer anvendes til deres fremstilling? Hvad er deres forskel, hvilke er mere pålidelige?

Alle tallerkener er opdelt i 2 kategorier: blød og hård.

Bløde typer af plader er:

Hårdt opdelt i:

 • metal;
 • glas;
 • SLR,
 • med et billede.

Mineralformen af ​​fliser er ikke almindelig, da den indeholder mineraluld, som ikke er meget miljøvenlig og har sundhedsmæssige fordele. Plader af organisk materiale kan ikke skade kroppen, da de er lavet af genbrugspapir. Disse typer af loftblokke er nemme at skære med en monteringskniv uden nogen indsats.

Metalkonstruktioner er ret pålidelige, men dyre. Dette skyldes tyngdekraften af ​​metalpladerne. For at bevare dem kræves forstærkede strømprofiler og suspensioner. Dette kræver yderligere omkostninger. Derfor er omkostningerne ved sådanne produkter højere.

For at skære faste typer af plader er det nødvendigt at anvende specielt udstyr. Til skæring af glasprodukter er der brug for et diamantværktøj.

Hvor ellers kan denne type loft anvendes

Ud over de ovennævnte metoder til brug af "Armstrong", kan du finde det stadig sådan brug.

 • til efterbehandling af garagen
 • til brug på isoleret altan eller loggia
 • til bygninger til husholdningsbrug.

På trods af at "Armstrong" endnu ikke har modtaget stor popularitet, fortsætter forbedringen. Der er en konstant modernisering af materialet. Det er muligt, at denne type loftkonstruktioner snart vil tvinge ud produkter, der er mere velkendte for os. For lyd og varmeisolering af boliger er bedre end loftet "Armstrong" er svært at finde.

Sådan beregnes Armstrong-loftet og de vigtigste tekniske egenskaber

Armstrong type suspenderet loft - hvad er det?

Faktisk er det en ophængt loftsstruktur bestående af en aluminiumsramme og mineralplader. Men det er mere end blot et falsk loft.

Dens vigtigste fordele er:

 • På grund af strukturens mobilitet er der altid mulighed for fri adgang til ventilationssystemet, belysning og anden kommunikation;
 • systemet skjuler det upræcise syn på hovedloftet, og giver dig også mulighed for at skjule ledninger, ventilationsrør osv.
 • Designet er hurtigt monteret, let at reparere og let at vedligeholde;
 • reflekterende plader forbedrer belysningen af ​​rummet;
 • Takket være sine lydisolerende kvaliteter er Armstronglofterne en fordelagtig løsning til industri- og kontorlokaler;
 • Til denne type konstruktion produceres et stort antal komponenter - gitter, belysningselementer, indretning og andre ting, som gør det muligt at planlægge loftszoner på en fri måde;
 • Naturligt materiale, hvorfra pladerne er lavet, er sikkert for mennesker.

Men der er lofter og betydelige ulemper:

 • På trods af dens fugtighedsbestandighed er pladerne bange for vand. Oversvømmelser fra naboer på toppen eller rystende rør er destruktiv og kræver udskiftning af moduler på stedet for befugtning;
 • Mineralplader er følsomme for hyppige temperatur- og fugtighedsændringer, hvilket ofte får dem til at blive gule;
 • panelet er lavet af et meget skrøbeligt materiale og kan bryde lige fra et slag fra det champagne kurver, så det anbefales at holde flere reservationer i reserven;
 • umuligheden af ​​at skabe krøllede elementer, og endda et diagonalt arrangement af loftet øger omkostningerne og kompleksiteten af ​​dets installation.

Typer af Armstronglofter:

 • Den mest populære er økonomiklassen (for eksempel "Baikal", "Oasis"). Med minimal omkostning får du et materiale af relativt høj kvalitet, hvilket giver dit loft et anstændigt udseende. Ofte bruges på offentlige steder, haller, indkøbscentre mv.
 • Funktionelle lofter (f.eks. "Prima") på grund af det øgede indhold af latex er desuden beskyttet mod fugt og deformeres ikke, selv når luftfugtigheden i rummet er op til 95%. Passende i caféer og restauranter, swimmingpools og i badeværelser, vaskerier og bade.
 • Akustisk loft (for eksempel "Ultima"), forsynet med lydisoleret og uerstattelige, hvor det er nødvendigt for at udføre lydmuren: biografer, koncertsale, natklubber, kontorer i støjende industribygninger.
 • Hygiejniske lofter (f.eks. "BioGuard"), har en speciel beskyttende belægning mod damp og fedt, og forhindrer desuden udviklingen af ​​bakterier i panelernes porer. Overholdelse af sanitære standarder gør sådanne lofter uundværlige for hospitaler, klinikker, børnehaver, industrielle køkkener.
 • Designlofter har et unikt udseende og bruges til at komplementere billedet af et værelse. Hvor du har brug for en eksklusiv, for eksempel i hotellets lobby, restaurant, vil sådanne paneler være hjertelig velkommen.

Som følge af den specielle behandling af stenuld og tilsætning af stivelse, cellulose og latex til dets sammensætning fremstilles mineralfiber. Med minimal omkostning og grundigt udviklet teknologi gives dette materiale den nødvendige grad af styrke (afhængigt af forholdet mellem stivelse og latex) og fugtighedsbestandighed.

Plader med pap lagt mellem dem er stablet i bunker på 8-22 stykker og pakket i polyethylen. Opbevaringsforhold kræver en fugtighed på ikke mere end 90% ved en temperatur på 15-30 ° C.

Tekniske parametre af plader:

 • Fås med sider 60x60 eller 60x120 centimeter, men sidstnævnte bruges ekstremt sjældent på grund af deres skrøbelighed.
 • Tykkelse fra 0,8 til 2,5 centimeter.
 • Vægt fra 2,7 til 8 kg / m 2.

Ifølge typen af ​​pladekant er de opdelt i tre grupper:

 • Kanten af ​​Microlook er et ikke meget bredt trin ved kanten og er beregnet til systemer et og en halv centimeter bredt.
 • Tegulkanten har en bredere kant og bruges i systemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Plader med kanten af ​​pladen er universelle til ethvert design, da de har en glat kant.

De mest populære paneler er hvide, men både farvede og teksturerede plader, hvoraf der er perforerede eller prægede, er til salg. Sort trim, for eksempel, kan ofte findes i biografer. Der er også gitterplader, der giver loftet et usædvanligt udseende, samtidig med at de skjuler elementer i ophængningssystemet og kommunikationen.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Designet består af en ramme og moduler. Afhængigt af panelets type kan rammen være synlig eller "forsænket" mellem beklædningselementerne.

I modsætning til det klassiske hængende loft kræver denne et større mellemrum, men disse hulrum bruges ofte til at lægge nogen ingeniørkommunikation i dem.

Hvorfor bruges disse designs sjældent i boligområder? Ja, fordi de "spiser" mindst 25 centimeter under installationen.

Loft "Armstrong" indebærer et sæt komponenter, som omfatter:

 • loftfliser
 • tværprofiler;
 • langsgående profiler;
 • bæreprofiler;
 • suspensioner med krog og barbell;
 • vægprofil;
 • monteringsknude.

Plader kan enten være bløde (organiske eller mineralske) eller hårde (metal, spejl, glas). Derfor vælges profiler efter deres type. Stiv og tung plating kræver forstærkede understøttende strukturer, hvis omkostninger er højere end for profiler til lyspaneler.

T-formede profiler af metal eller plast er tilgængelige 15-24 centimeter bredt og har åbninger til et ophængningssystem. De kan justeres i længden ved at trimme, og også tilsluttes ved hjælp af fjederlås eller specielle tænger.

Suspensionen består af to seks millimeter stænger, en flad, den anden med en krog, der er forbundet med hinanden med den såkaldte "sommerfugl". Ved at klemme den, kan stængerne flyttes og derved justere suspensionens højde. I sænket tilstand "sommerfugl" korrekt stiller stængerne. For at blive holdt i fastgørelsesenheden er den øverste del af en af ​​stængerne en profil.

Fastgørelsesknappen er anbragt i et grundloft og består af en sædvanlig dowel eller en metalbøjle. Sidstnævnte bruges oftest i forstærkede strukturer eller på steder med en ekstra belastning: inden for lamper, ventilationsenheder mv.

Beregning af loftet "Armstrong"

Installation af strukturen udføres i overensstemmelse med resultaterne af beregninger, der er nødvendige for at bestemme mængden af ​​materialer samt rationel loftszonering.

Producenter af skrøbelige mineralplader anbefaler ikke at trimme mere end 300 mm, da sådanne små celler fører til forbrug af materiale og yderligere arbejde. I stedet bliver pladerne "skåret" og reducerer gradvist deres bredde til loftets kant.

Det skal også huskes, at det er bedre at placere den beskårne række på væggen modsat indgangen.

Det er nemt at beregne omkredsen: Vi måler længderne af alle væggene, fold og runde til en værdi, der er en multipel af tre (da længden af ​​en profil er 3 m). Væg U-formet profil kan bøjes og hakket for at omgå fremspringene og hjørnerne.

Det gennemsnitlige forbrug af materialer pr. 1 m 2 for kvadratiske rum eller med et vægforhold på 3: 4:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,8 m;
 • længdeprofil, 1200 mm - 1,6 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,8 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,6 stk.

Forbrug til rum, hvor parterne vedrører fra 2: 3 til 1: 2, vil være noget store:

 • lejeprofil, 3700 mm - 0,84 m;
 • langsgående profil, 1200 mm - 1,68 m;
 • tværgående profil, 600 mm - 0,87 m;
 • profil for perimeter, 3000 mm - 0,5 m;
 • suspension - 0,7 stk.

Arealet af loftpladen på 600x600 mm vurderes i henhold til formlen: 2.78xS (hvor S er området).

Disse data er kun relevante for enkle lokaler, der strækker sig i størrelse fra 10 til 120 m 2. Hvis området har en kompleks konfiguration, kan forbruget af materialer beregnes på en online-regnemaskine eller for at skala tegningen af ​​rummet.

Den U-formede profil er fastgjort til perimeteren i trin på 60 cm til en lysramme og 30 cm til en vægtet struktur. Samtidig betragtes ventilationsgitter og spotlights ikke som belastning.

Sådan laver du et installationsdiagram

Det er tilrådeligt at lave en simpel tegning, der viser alle knuder, antallet af paneler, lamper, ventilationsgitter og meget mere.

 • Efter omkredsen er anvendt, betegner vi det som en perimeterprofil.
 • Lejerprofiler skal placeres langs korte vægge med en tonehøjde på 1,2 m. Færre samlinger sparer materiale og gør strukturen mere holdbar.
 • På de bærende søjler, ikke mere end 45 cm fra væggene, vil der være knuder, markere dem med et kryds. Vi fordeler dem jævnt i forskudte rækker.
 • Ifølge de understøttende profiler tegner vi arrangementet af de tværgående og langsgående bjælker i overensstemmelse med panelernes tonehøjde.
 • Vi markerer ved udklækning eller farve de celler, hvor lampene skal placeres, samt ventilation.
 • Ved siden af ​​disse steder, diagonalt fra nærmeste knudepunkt, markeres en ekstra monteringsnode med et kryds. Særligt tunge dele (for eksempel en split-system-enhed) skal understøttes i alle vinkler og placeres tæt på væggen.

Tip: Hvis du har brug for at indsætte et volumenobjekt i cellen, skal suspensionen placeres ikke ved profilernes tværsnit, men lidt til siden, da dets krog kan blande sig.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hængende loft kommer i en række forskellige stilarter, teksturer og farver. De tekniske parametre for et sådant loft bestemmes af egenskaberne af dets strukturelle komponenter, hvis standardliste omfatter et metalstativsystem monteret på væggene og loftbøjlerne, dekorative plader eller paneler og efterbehandlingstrimler til ledd af plader med strimler og vægge.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hævet loft brugbarhed

Det hængende loft tilhører modulsystemet, når loftpladerne er udskiftelige moduler, hvilket gør det nemt at udskifte dem i en monteret metalramme. I dette tilfælde er alle fejlene i den sande overflade skjult, og det ophængte loft i sig selv kræver normalt ikke maling eller nogen form for pleje. Takket være det modulære system er det muligt at montere armaturer samt strukturelle elementer i brandsluknings- og alarmsystemer i separate moduler i stedet for loftfliser. Samtidig er det stadig muligt at designe rummet ved hjælp af en kombination af forskellige plader.

Ventilations- og vandledninger, elektriske ledninger, kabler og andre tekniske kommunikation er let anbragt i mellemrummet, hvilket gør sådanne lofter særligt populære i kontorlokaler.

Enheden hævet loft Armstrong

Karakteristik af plader og paneler Armstrong

Mange typer Armstrong-loftfliser ud over standardegenskaber, såsom vaskeevne og typiske akustiske og brandsikre parametre, har særlige egenskaber, der forbedrer rummets sikkerhed og komfort.

 1. Modstandsdygtig over for mugg og bakterier. Plader forstærket med det specielle patenterede BioBlock-system har en antimikrobiel belægning, som hæmmer væksten af ​​skimmelsvampe, en ubehagelig lugt og multiplikationen af ​​bakterier.
 2. Lydisolering. Et hængende loft kan bidrage til at reducere indendørs støj ved at absorbere op til 50-70% af lyde, der når pladens overflade. Det vil også reducere støj fra andre værelser og eliminere ekko effekten. Denne ejendom kan f.eks. Bruges til udrustning af spillelokaler og videokamerum.
 3. Sagging beskyttelse. Armstrongs suspensionssystem og plader er designet til at modstå hævning i omgivelser med høj luftfugtighed. Et sådant loft er i stand til at modstå op til 70-95% fugt, forudsat at der ikke er nogen direkte kontakt mellem pladen og vand. Hvis der er lækage af rør, er det nemt at udskifte det skadede panel med en ny.
 4. Refleksion af lys. Et højreflekterende loft, som f.eks. Bygger på en metallisk belægning, vil øge belysningen af ​​rummet, hvilket gør rummet mere lys og reducerer behovet for at installere yderligere lyskilder. Lysrefleksionen af ​​nogle typer Armstrong-plader når 70-90%.
 5. Brandsikkerhed Armstronglofter med FireGuard-systemet er specielt designet til at give forbedret modstand mod skader på understøtningsstrukturen.
 6. Luftrensning. Loftsplader med Brightex-systemet fjerner 50% formaldehyd fra luften i 10 år, samtidig reducerer støj og øger niveauet af belysning i rummet.
 7. Sikkerhed. Alle dekorative og akustiske Armstronglofter opfylder de krav, der bruges til at kontrollere udledningen af ​​flygtige organiske forbindelser i luften, og er hypoallergeniske.
 8. Brugervenlighed. Det ophængte loft giver til enhver tid adgang til rør, luftkanaler, ledninger og andre hjælpeprogrammer, som adskiller det fra stræk- og gipspladelofter.
 9. Termisk isolering. Den isolerende effekt af et ophængt loft vil medvirke til at reducere omkostningerne ved opvarmning og køling af et rum. Installation af ekstra isolering i loftrummet er tilladt.

Specifikationer falsk loft Armstrong Baikal

Armstrong ophængte loftsplader er lavet af lette materialer af høj kvalitet. Fås i paneler af fem typer materialer.

 1. Mineralfiberpaneler indeholder mineralfilt og cellulosefibre. Sammensætningen omfatter også stivelse, perlit (en form for naturglas) og ler.
 2. Metalplader er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Messing, krom eller kobberbelægning påføres aluminiumpaneler.
 3. Polyvinylchlorid (PVC) paneler er modstandsdygtig overfor mugg og bakterier og er lavet af højpræparat polymerharpikser.
 4. Laminerede træfiberpaneler er kendetegnet ved høj fugtighedsbestandighed. De er lavet af biprodukter fra træforarbejdning.
 5. Glasfiberplader er lavet af miljøvenligt kompositmateriale og har høj styrke.

Armstrong dekorative plader giver dig mulighed for at skabe det nødvendige loftsdesign.

 1. TinLook mønstrede plader giver et vintage look.
 2. Glatte og teksturerede HomeStyle fliser opfrisker interiøret.
 3. Træplader er WoodHaven laminatbrædder med fyrretræ, ahorn, æble, kirsebær, bambus og askefarver.
 4. Metallaire metalplader fås i farverne stål, messing, kobber og krom stål.
 5. Til kajakloftet anvendes EasyElegance-paneler med en dækningsdybde på 1,8 eller 6,3 cm.

Dekorative plader Armstrong

Armstrong loftsplader fås i flere firkantede eller rektangulære størrelser. Plader af lille størrelse tillader fastgørelse til cement direkte til den eksisterende pladeplade. Panel-lameller har en speciel form af leddene, maskerer ophængningssystemet. Store plader er ideelle til kommerciel brug.

I gennemsnit giver en kvadratmeter PVC- eller mineralfiberplade en belastning på 2,5-3,5 kg. Metalplader kan veje op til 8 kg pr. Kvadratmeter.

Tabel. Størrelser og materialer af Armstrong plader af forskellige serier.

Armstrongloft: typer, komponenter, installationsteknologi

Blandt bygningskonstruktionerne er der en succesfuld opfindelse - Armstrong-loftet. Det passer harmonisk ind i ethvert interiør, det være sig et produktionsværksted, kontor eller boliglejlighed. Dette er en af ​​grundene til dens store popularitet.

Hvad er Armstrong-loftet

Armstrong hængende loft er en letvægts, hurtigt monteret struktur bestående af mange identiske moduler. Dette er den bedste løsning, hvis du skal færdiggøre rummet så hurtigt som muligt. På trods af dets lethed er denne ophængningsstruktur holdbar og pålidelig. Hvad der har været bevist i årtier af dets udbredt anvendelse.

Armstrong-type lofter har mange fordele, herunder:

 • hurtig og nem installation
 • udskiftelighed af moduler
 • æstetisk appel
 • nem adgang til kommunikation lagt over modulerne;
 • En bred vifte af muligheder for design, gennem en kombination af plader af forskellig farve og relief.

Udvalget af komponenter til udstyr til belysning af lokaler, designet specielt til dette ophængningssystem. Armaturerne har samme dimensioner som modulerne, så de kan installeres på et hvilket som helst bekvemt sted til belysning af et bestemt rum.

Armstrongloft er alt godt: og smukt og simpelt og kortfattet. Men han har en ulempe forbundet med alle suspension systemer: han tager en betydelig mængde plads. Denne "minus" kan dog godt blive til et "plus", hvis det er nødvendigt at skjule ingeniørkommunikation i rummet, der ligger direkte under det øverste loft. I dette tilfælde er Armstrongs hævede lofter uundværlige.

Udvalg af loftfliser

Armstrong loft installation involverer brug af tynde, forskellige i form og størrelse, plader. Med deres hjælp danner de et enkelt dekorativt plan placeret under den øverste overlapning. Pladerne er lavet af forskellige materialer, som bestemmer deres egenskaber.

Armstrong-hængende loft, hvis tekniske egenskaber i høj grad afhænger af de produkter, der anvendes i installationen, forbliver altid et solidt, men åndbart design. Dette førte til en anden af ​​dens fordele: muligheden for installation i rum med høj luftfugtighed.

I dette tilfælde skal du have plader af fugtighedsbestandige materialer. Og der er masser at vælge imellem. Fabrikanter tilbyder følgende typer af plader:

 • fra de pressede mineralfibre;
 • af rustfrit stål;
 • fra aluminiumlegeringer;
 • fra polyvinylchlorid (PVC);
 • træfiber;
 • SLR;
 • glasfiber.

Således er det muligt at samle alle Armstrong-type lofter, hvis tekniske egenskaber svarer til et bestemt rum. Det bør noteres en række designplader. Deres overflade kan være som følger:

 • glat;
 • relief;
 • efterligner træstruktur
 • farvet glas type;
 • med geometriske mønstre;
 • med et indviklet abstrakt mønster;
 • monolitisk;
 • perforeret.

På grund af dette er det armstrenghæmmede loft det mest eftertragtede design i udsmykningen af ​​lokaler til ethvert formål. Producenter har flere færdige løsninger:

 • til korridorer;
 • for værelser med et "clean room" miljø, certificeret op til grad 4 af renlighed (efterspørgsel i medicinske institutioner, laboratorier, butikker i den farmakologiske industri mv);
 • til klassiske værelser.

Armstrong loft typer

Udviklerne af disse systemer sørgede for, at armstrongophænget loft kunne installeres i værelser af enhver størrelse og konfiguration. Derfor er der i tillæg til de klassiske planstrukturer også andre:

For at kunne montere Armstrong korrekt skal du vælge den mest egnede til et bestemt rum og dets designsystem. Hver af dem indeholder et sæt af komponenter med deres egen, unikke for dette system, låse og andre funktioner. Takket være dette valg kan du lave runde, polygonale, formede, multi-tierede lofter. Der er i alt flere systemer:

 • Prelude og Bandraster (klassisk);
 • Silhouette;
 • Interlude.

De sidste to omfatter en bred vifte af skinner, bøjler og hjælpeelementer, som du kan oprette design lofter til. Derudover er der systemer af overgangselementer:

Derfor er det ikke altid nemt at installere Armstrong-lofter. Instruktioner for den korrekte enhed er nødvendige.

Komponenter: typer og formål

Armstrong ophængt loftsinstallation er enkel. Skolebarnet kan også forstå forsamlingsprincippet. Men som i andre loftkonstruktioner er der nogle nuancer. Og kun eksperter kender til dem. Før du studerer installationsrækkefølgen, skal du vide, hvad Armstrong-type loftet består af.

Loftfliser

Hvis det er besluttet at montere Armstrong-lofter, vælges flisestørrelsen baseret på rummets samlede rum og dets design. Standard flise - 600 × 600 mm. Men der er produkter og andre størrelser:

Fliser er universelle. De kan monteres på bundloftet, hvis det er helt glat. Tykkelsen af ​​disse produkter er anderledes og afhænger af det materiale, de er fremstillet af. Således kan mineraluldplader ikke være tynde pr. Definition. Dette materiale har ikke tilstrækkelig styrke. Derfor fremstilles sådanne plader med en tykkelse på 1,5 cm. Hvis armstrong har brug for tynde plader til montering af et Armstrong-ophængt loft, er valget bredt:

 • SLR;
 • aluminium;
 • metal;
 • plast.

Således kan Armstrong-suspenderet lofttykkelse være anderledes. Det skal bemærkes, at alle pladerne, uanset fremstillingsmaterialet, er monteret efter samme princip: De placeres på de T-formede eller G-formede profiler i retningen fra top til bund.

Carrier profil

Armstrong-hængende loftinstallation er umuligt uden en bæreprofil, der danner bunden, rammesystemet. Han (profil) er en lang tynd stang T-formet. Standardlængden er 370 cm. Profilen er letvægts, hvilket gør det muligt at fastgøre det på overflader med lav styrke. For eksempel til gipsplader bundlofter.

Armstrong loftsprofil er lavet af aluminium. Alle bærebånd har dobbelt firmware, hvilket giver den nødvendige stivhed. Disse lameller er af to typer:

De angivne dimensioner er bredden på hylderne. Listerne har slidser placeret hver 100 cm.

Lejeprofilen tager udgangspunkt i hovedvægten af ​​konstruktionen og er altid fastgjort langs rummets længste vægge. Hvis den er af kvadratisk type, så i retning fra vinduet.

Kryds profil

For at montere et armstrenghæftet loft med dine egne hænder, skal du ikke bare bære, men også en tværgående profil. Med det forstærker du rammen og skaber den krævede cellestørrelse til lægning af pladerne.

Så for fliser på 600 × 600 mm har du brug for en celle af tilsvarende dimensioner. Derfor er tværprofilen fastgjort til bæreren i trin på 60 cm. Standardlængden af ​​disse lameller er 1,2 m og 0,6 m. Korsskinnerne er af to typer:

 • med slots (1,2 m lang);
 • uden slidser (længde 0,6 m).

Nedskæringer er nødvendige til docking lameller, der er udstyret med en speciel lås. Ved den type forbindelse mellem sig selv og lejeprofilen er tværgående lameller af to typer:

 • med snap-forbindelse
 • med krog.

Vægprofil

Armstrong ophængt loftinstallation er umuligt uden vægprofiler. Disse er L-formede eller p-formede lameller, som er fastgjort langs væggene langs hele rummets omkreds. Vægprofiler udfører samme rolle som vejledninger, når du installerer gipspladestrukturer. Faktisk er de guider, kun for deres system, Armstrong. Standard længde - 3 m.

Loftsmontering

Armstrong-hævet loftinstallationsteknologi indebærer anvendelse af suspensioner. Producenter tilbyder flere typer af disse komponenter.

 1. Fastspænding. Består af to metal studs. Enden af ​​dem er buet i form af en krog, og den anden er formet i form af en løkke. Stifterne er kombineret med en tynd plade med fire huller, gennem hvilke de sættes i. Pladen er fleksibel. Klemme det, du kan justere længden af ​​suspensionen, flytte nogen af ​​studsene op eller ned. Når pladen frigives, låses tappene i en position. Der er to typer af disse suspensioner: "hook-hook" og "hook-loop".
 2. Nonius suspensioner. Behøver i installation af rammer, der skal modstå betydelige vægtbelastninger.
 3. Gevind. Brug sjældent.
 4. Justerbare kabler.
 5. Hjørnesuspensioner.

Hjælpeposter

Installation af Armstrong-lofter er også umuligt uden ekstra hjælpelementer. De er designet til mere sikkert at rette op på strukturer af komplekse konfigurationer. For forskellige producenter kan det samme element kaldes forskelligt. Men dens funktion ændrer sig ikke. Uanset navnet udfører den samme opgave. Typer af disse produkter:

 1. Tilslutningsklemme.
 2. Universal hjørne klip.
 3. Universal clips.
 4. Direkte klip.
 5. Universal forbindelsesplade.
 6. Tilslutningsbeslag.
 7. Fleksibel vægstøbning.

Armstrong-hjælpeelementer i det hængende loft er primært nødvendige til at arrangere komplekse konstruktioner og jordskælvsresistente strukturer.

Suspensionssystemets regler

Armstrong-type loftsinstallation begynder med beregningen af ​​den øverste gulvlagerkapacitet. Find ud af om det kan modstå den estimerede vægt af strukturen. Hvilket i sin tur beregnes ud fra beregningen af ​​den krævede mængde materialer til installation.

Før du fortsætter med konstruktionen af ​​konstruktionen, skal du undersøge fabrikantens krav. Der er flere:

 • typen af ​​tværgående strimler skal svare til loftspladens sideprofil;
 • optimal type installation - "stige";
 • bevægelige konstruktionselementer ("vinger", tier, formede fremspring) skal fastgøres til bundloftet på uafhængige bøjler for ikke at overføre lasten til hovedstrukturen;
 • Yderligere belastning i form af armaturer bør ikke fastgøres til understøtningsrammen, men til bundloftet.

Armstrong metalophæng monteret i overensstemmelse med kravene i rummet. Hvis der er behov for et rent rummiljø, anvendes profiler, som er yderst modstandsdygtige over for korrosion. Og loftpladerne - med antibakteriel belægning.

Armstrong Armstrong falskloft er altid færdigt med producentens anvisninger. Før arbejdet påbegyndes, skal det læse omhyggeligt. Alle fabrikanter anbefaler at arbejde i et rent værelse og i sikre forhold. Armstrong hæmmede lofter installeres ved hjælp af stiger og i høj højde - ved hjælp af sikkerhedssele.

Hængende loftarmaturer

Armstrong affjedret loftsinstallationsprogram kan ikke kun omfatte ramme og dekorative fliser, men også belysningsanordninger. Der er to typer armaturer til disse designs:

I de fleste tilfælde skal du vælge den første, da de harmonisk passer ind i loftets overordnede design. Der er tre typer armaturer i denne kategori (indlejret):

Armstrong-hæmmede lofter, hvis installation giver mulighed for installation af lamper, kan udstyres med diffusorer. Disse er yderligere elementer i konstruktion: tynde plader, der er installeret under bunden af ​​belysningsenhederne. Diffusere er forskellige, med en overflade som "knust is", "prisme", opal, uigennemsigtig.

Armstrongloft, hvis dimensioner og lejekapacitet tillader installation af ydre lamper, skal forstærkes med yderligere bøjler, som er monteret i en afstand af 20 cm fra vægprofilen på hver tværgående skinne. Armstrong-loftsmontering begynder med demontering af udendørsbelysning.

De mest populære lysstofrør. De har 4 lamper. Som standard er dette en 14-watt T5 eller 18-watt T8. Processen med on-off kan udføres ved hjælp af konventionelle kontakter, og ved hjælp af elektroniske automatiske enheder.

Teknologisk kort over Armstrong

Armstrong ophængt loftmonteringskort er udarbejdet for at bestemme arbejdets rækkefølge på enheden af ​​dette design. Det er nødvendigt i udviklingen af ​​projekter af arbejde og byggeprojekter.

Armstrong regulerer det typiske teknologiske kort på enheden, fra begyndelsen af ​​at udforme designskemaet for at overføre objektet til kunden. Udviklet i overensstemmelse med projektets tegninger, godkendt af generalsekretærens leder.

På kortet er det obligatorisk at overveje, hvordan man monterer Armstrong-loftet. Processtrinene er defineret, som omfatter:

 • udvælgelse og forberedelse af profiler
 • teknikken til montering af suspensioner til det øverste loft
 • forsamlingsfaser af suspensionen
 • installationsfaser af suspension systemet
 • lægning af loftet fliser;
 • installation af belysningsenheder.

Indstillinger for ophængningssystemer

Der er flere designløsninger til Armstronglofter:

 • med en biaxial ramme på samme niveau;
 • med en biaxial ramme i to niveauer;
 • med uniaxial ramme
 • uden ramme.

Armstrong-hængende loftanordning, hvis installationsteknologi giver en rammefri konstruktion, består i at fastgøre bære- og tværprofiler på bundoverfladen af ​​den øverste overlap uden brug af suspensioner.

Den biaxiale ramme er monteret på samme niveau fra monolithic (uden huller) lejerprofiler og tværgående for at opnå celler med dimensioner 60x60 cm. Ved skæringspunkterne i længde- og tværgående skinner monteres klemmer: foringsbolte. Men der er en anden mulighed for fastgørelse: ved hjælp af skære ned tunger i hylderne af profiler.

Armstrong hævet loft, hvis teknologiske kort giver mulighed for installation af en to-akse ramme i to niveauer, er et mere komplekst og besværligt design. For at forbinde sine elementer ved hjælp af yderligere komponenter: spændepind og spændeklemmer.

Armstrong hængende loft er monteret ved hjælp af suspensioner, hvis valg afhænger af typen af ​​øverste loft.

 1. Hvis bundloftet er en betonplade, fastgøres de bærende og tværgående profiler ved hjælp af parenteser, der er rettet mod dowel-neglene. Om nødvendigt kan realkreditlån og afstandsstykker anvendes.
 2. Hvis bundfladen er metal (oftest - stål), er rammen fastgjort til den med klemmer og / eller bolte.
 3. Hvis loftet er træ, skal du bruge hæfteklammer, negle, skruer, skruer.

Lydisoleringsenhed

Armstrong akustikloft giver installation af lydisolerede materialer. Hvis du vil reducere graden af ​​lydgennemtrængelighed i den øverste overlap, skal du vælge en af ​​mulighederne:

 • installation af lydisoleringsplader på overfladen af ​​det øverste loft
 • klæber overfladen af ​​den øverste overlap med lydisolerende stoffer eller film;
 • brug af loftfliser lavet af lydisoleret materiale (på mineraluldbasis) i rammens anordning.

Ordren og reglerne for arbejdet

Du kan altid lave falske lofter med dine egne hænder. Armstrong er ingen undtagelse. Dette design er let at montere. Men ifølge fabrikantens manual kræver dette deltagelse af mindst 3 personer. Dette skyldes de særlige forhold ved installation af ophængningssystemer.

En person bør være i højden og udføre arbejde på fastgørelse og forbindelse af profiler, den anden - for at give ham de nødvendige materialer og værktøjer. Den tredje er at sikre kontinuiteten i arbejdet og forberede alt, hvad der er nødvendigt for deres gennemførelse.

Armstrong hævet loft, hvis egenskaber giver dig mulighed for at installere lamper af lukket eller åben type, installeres efter færdiggørelsen af ​​elektrisk arbejde. Fortsæt derefter til forberedelsesfasen:

 • sorterede plader efter farve og størrelse;
 • inspicér pladernes overflade, afvis produkter med chips og andre defekter;
 • sorter profiler;
 • forberede suspensioner, fastgørelseselementer og hjælpeelementer.

Armstrong loftmonteringsteknologi

For at kunne lave et falsk loftarmstrong med egne hænder er der brug for trinvise instruktioner. Det vil medvirke til at undgå fejl, der kræver demontering og ændring af hele strukturen.

Trin 1. Målinger, opdeling og opdeling.

Armstrong hævede lofter installeres fra markeringen. Do-it-yourself installation i overensstemmelse med den anbefalede arbejdssekvens.

 1. Lav måling af rummet.
 2. Der tegnes en tegning, hvor rummet er opdelt i indbyrdes vinkelrette akser.
 3. Bestem dimensionerne af de ekstreme plader omkring rummets omkreds.
 4. Udfør på grundlofternes opdeling af installationssteder for lamper, ventilationsgitter, søjler, rør. Hjørnepunkterne i sammenbruddet er markeret med fyrvinkler eller andet tilbehør.
 5. Installer understøttelsesvinkler på kolonnerne, hvis der er nogen i rummet.

Trin 2. Installation af guider.

Armstrong lofts loft installation med egne hænder begynder med installationen af ​​guide profil. Det kan være L-formet eller p-formet. Styreprofilen er nødvendig for at fastgøre enderne af understøtningsskinnerne. Dermed sikres styrken af ​​strukturen.

Armstrongs mindste lofthøjde bestemmes af kapaciteterne i et bestemt rum og kravene til det. Hvis der ikke er nogen forsyningsselskaber under den øverste overlapning, er det tilstrækkeligt at trække sig tilbage 8 cm fra bundoverfladen til aktiv varmeveksling. Dette mellemrum vil være nok til normal (uden overophedning) drift af taklamper.

Hvis Armstrong-hængende loftdesign sørger for installation af L-type guider, er disse lameller fastgjort, så den korte profilhylde er vinkelret på væggen. I dette tilfælde vil det være en støtte til endene af bæreprofilen. U-formede føringsskinner fastgøres således, at bæreprofilens ender går ind i rummet dannet af to parallelle hylder. Afstanden mellem fastgørelsespunkterne er 40-50 cm.

Trin 3. Installation af suspensioner (parentes).

Suspensioner eller beslag er obligatoriske elementer i rammen, der udgør Armstrong-hæftet loft. De typer af suspensioner og metoden til deres vedhæftning til overlapningen vælges afhængigt af typen af ​​basisoverflade.

Hvis pladen består af en armeret betonplade, skal du bruge beslag. De er skudt ved komfuret med en PCT-52-1 pistol. Fæsterne i dette tilfælde er DG-4 dowel-neglene. Fastgørelsespunkterne langs en linje skal adskilles med en afstand på 120, 150 eller 180 cm. Ved valg af afstand styres de af lagens bæreevne og konstruktion af rammen.

Trinet mellem linjerne er 60 cm. Installation af suspensioner (parenteser) kontrolleres ved hjælp af vandstand. Hvis testen viste, at den første linje af parentes er korrekt installeret, vil der ikke være yderligere spørgsmål om, hvordan du fastgør det armstrengede loft. Alle efterfølgende handlinger ligner de tidligere.

Trin 4. Installation af bærende profiler.

Lejeprofilen er hovedelementet, der holder Armstrong-loftet. Installationen af ​​disse strimler udføres efter mærkning og opdeling af basisoverfladen. Tekniske installationsguider afhænger af typen af ​​suspensioner. Hvis disse er g-formede metalstænger, ledes de ind i hullet i profilen, og bøj derefter denne tråd med tænger.

Hvis krogformede suspensioner bestående af to metalstifter er valgt, fastgøres profilprofiler på kroge. Hvis det er beslag, foretages fastgørelsen ved hjælp af bolte eller skruer.

Trin 5. Montering af tværgående strimler.

Installation af Armstrong-type hæftet loft giver mulighed for en sammenbrud af rammen i celler af samme størrelse. Ved begyndelsen af ​​dette stadium består det (skeletet) af de langsgående linjer af bæreprofilen.

For at danne celler er det nødvendigt at installere vinkelret på den bærende tværgående profil. Trinet mellem linjene på disse lameller er 60 cm. Afhængigt af den valgte profil er lamellerne forbundet enten med lås eller ved hjælp af hjælpelementer.

Trin 6. Installation af belysningsenheder.

Uanset det armstrengede loft type, er installationen af ​​armaturer altid gjort, før der lægges fliser. Dette giver uhindret adgang til strømforsyningskablerne. Installation af belysningsanordninger kræver overholdelse af alle brand- og elektriske sikkerhedsforskrifter.

Trin 7. Lægning af loftfliser.

Hvis det perforerede armstrongophæng er monteret, skal fliserne have perforering. Det består normalt af pinholes af lille diameter, jævnt fordelt over hele overfladen.

Lofter af enhver art er lagt på samme måde: på udstikkningerne af lejer og tværgående profiler. Armstrong - hængende loft. Derfor placeres flisen først i rummet mellem den øverste overlap og rammen, hvorefter den er centreret i forhold til cellen og sænket ned på profilernes hylder.

Loftspleje regler

Armstrong-loftet, hvis installation er lavet i overensstemmelse med producentens anbefalinger, vil ikke kræve reparation i lang tid. Hvis der er behov for at erstatte strukturelementet, skal du overholde følgende regler:

 • det er uacceptabelt at fjerne suspensioner;
 • Du kan ikke bøje eller på anden måde ændre længden og formen af ​​suspensioner;
 • Udskiftning af lamper uden kendskab til hvordan man demonterer Armstrongloftet er uacceptabelt.

Pladens overflade rengøres af støv og spindelvæv ved hjælp af tørre børster med stive børster. Brug en børste med et langt håndtag for at gøre det lettere. Hvis loftet er i en lav højde, kan du støvsuge det.

Nyttig video

Lad os se en video tutorial om at installere Armstrong hævet loft:

Praksis har vist, at disse ophængningssystemer i lang tid ikke kræver nogen større eller kosmetiske reparationer. Under driften kan du ændre rummets design, udskifte eller male loftet.

(3 vurderinger, gennemsnit: 4.00 ud af 5)