Fugtbevidste lofter

Fugtbestandige lofter - muligheden for at afslutte lofterne i rummet med specialplader lavet af mineralfiberråvarer. Dette færdiggørelsesmateriale optrådte på det indenlandske byggemarked i 1996 og er stadig populært på grund af dets tekniske egenskaber. Mere kendt for den russiske forbruger, er navnet Armstrong-lofter eller Armstrong-typen.

Armstrong fugtisoleret loft: fordele ved brug

Den største fordel ved denne type loft er absolut vandbestandighed. Derfor bruges materialet i værelser med høj luftfugtighed (op til 95%). Fugtbestandige lofter er installeret i badeværelser, i køkkener og også i offentlige områder: bade, pools, haller og korridorer i detail- og kontorkomplekser. Hvorfor tilbyder vi at købe fugtbestandige lofter?

 1. Fordi de er meget nemme at installere, og at installere dem tager et minimum af tid.
 2. Fordi de har en meget lav vægt og ikke skaber ekstra belastninger på strukturen.
 3. Fordi de ikke deformeres under drift, ændrer loftets geometri derfor ikke med tiden.
 4. Fordi de er meget lette at vedligeholde: Panelerne er fugttætte, de kan rengøres med en fugtig klud.

Pris fugtbestandigt loft Armstrong

Takket være vores firmas forslag, Armstrong, er fugtighedshæmmende loftindretningsmaterialer mere end tilgængelige. Afhængigt af fugtbestandighedens koefficient, antallet af enheder, kvaliteten af ​​materialet og andre egenskaber hos emballagepanelerne i vores online butik koster fra 95 rubler per stykke til 935 rubler. Derfor, hvis du er interesseret i en gunstig pris for fugtisolerede lofter, anbefaler vi at være opmærksom på produktkataloget af denne type, der præsenteres på hjemmesiden.

Vores firma tilbyder også installationstjenester til fugtsikrede Armstrong-lofter. Taksterne for installationen, vi er meget demokratiske. For at få kvalificeret information om et produkt fra firmaets katalog samt at bestille en bestilling for levering og installation af plader af fugtighedshæmmende lofter, ring vores specialister på disse telefoner. Du kan også kontakte os lige nu elektronisk.

Vandtætte lofter

Fugtbestandige lofter er strukturer, som med succes fungerer i rum, der er karakteriseret ved høj luftfugtighed. Til disse formål er der specielle loftssystemer, der ikke mister deres geometriske dimensioner og deformeres ikke under drift. Nogle systemer kan udsættes for våd rengøring og vask med en vandstråle under tryk.

Fugtbevidste lofter: Nøglepunkter


Brandproducenter fremstiller loftsystemer, der adskiller sig i designfunktioner og æstetiske egenskaber.

fordele


Produkter af verdensmærker Armstrong, AMF, Albes, Rockfon, Cesal har betydelige fordele:

 • god ydelse - paneler modstår luftfugtighed på 95-100%. Derfor installeres der meget ofte fugtbestandige lofter i badeværelset, poolen, badeværelserne og lægehuset.

Vandtætte lofter

Vandsikrede lofter er særligt relevante for vådrum og værelser med høj luftfugtighed, og vores katalog indeholder et rigt udvalg af fugtighedsbestandige plader til et loftsloft med et modstandsdygtigt fugtighedsindeks, RH, 90%.

Bestil direkte på webstedet eller ring. Vores ledere hjælper dig med at købe en fugtbestandig komfur, der passer til dit hæmmede loft, og hjælper dig med at spare på prisen ved korrekt at beregne det rigtige antal komponenter, der kræves til dit loftsystem.

Typer af rengøringsfliser til hængende loft

Der er flere typer loftslofter, der er velegnede til montering i våde og våde rum:

 1. Racklofter - originale systemer lavet af aluminium. Anvendelsen af ​​sådanne fugtisolerede paneler til hængende lofter i vådrum (badeværelser, badeværelser og på balkoner) frigør dig permanent fra reparationer;
 2. Modulære lofter lavet af stenuld, på forsiden af ​​hvilken glasfiber er påført. Pladerne deformeres ikke af negative faktorer og kan monteres i pools og omklædningsrum;
 3. Der er to typer kassetak: med åbent og lukket ophængt system. Strukturer er lavet af galvaniseret stål og aluminium. Den største fordel ved åbne ophængningssystemer er at give nem adgang til interceilrummet. Kassetterne i det skjulte system kan vaskes med en vandstråle fra en sprøjte eller en slange; for dette skal interpanelsømmen være fuldstændigt forseglet med silikone. Sådanne lofter anvendes i arrangementet af offentlige badeværelser, pools og fødevareproduktionsfaciliteter
 4. Fliselofter er loftsfliser lavet af fast mineralfiber. Disse er vandtætte, vaskbare fliser til hævede lofter såsom medicinske faciliteter;
 5. Armstrong fugtisolerede lofter er plader belagt med antimikrobielle egenskaber og modstandsdygtige over for støbeform. I deres sammensætning har de en keramisk krumme, der tillader våd vask med en pensel. Denne vandtætte vaskbare flise vil endda passe et ophængt loft installeret i stærkt snavset rum som garager og bilvask.

© 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

Armstrong til våde rum

Ophængt metal loft rack - typer, funktioner i installation værker.

Ophængt metalpladeholder - typer, installationsarbejdsfunktioner Metalophængt lofter er fremstillet af slidstærk stålplade eller aluminiumlegering.

Strukturelt består denne type ophængt loft af kassetter, ved fremstilling af hvilke følgende materialer kan anvendes: aluminium med en bimetallbelægning og galvaniseret metal. Teknologien i deres behandling er noget anderledes. Aluminiumskassetter er poleret med kemikalier, som giver mulighed for at opnå et spejlglans, og galvaniseret stål er malet med pulverblandinger. Ved bunden af ​​loftet er et ophængningssystem.

LED lamper til loftet af gipsplader.

De glødepærer i dag er allerede en ting fra fortiden, ledende steder bliver vundet af lysdioder af forskellige typer. LED lyser til.

Og det er også nødvendigt at foretrække kobberledninger af det tilsvarende afsnit. Når det er lagt igennem gipsplader, skal kablet være indkapslet i et korrugeret rør. Dette vil holde isoleringen af ​​ledningen fra utilsigtet skade ved hjælp af skruer, når plastering rammen med gipsvæg.

Hvilket loft er bedre - stræk eller gipsplader? Billeder og tips til valg.

Hvilket loft er bedre - stræk eller gipsplader? Billeder og tips til at vælge de hævede lofter - det er behageligt og smukt, ingen tvivler. Dette design hjælper med at skjule alt.

Med hensyn til brandmodstand er stræklofter og gipsplader næsten identiske, da begge materialer ikke understøtter forbrænding. Men når du hælder en stor mængde vandgips vil det lide mere, og det beskadigede materiale bliver nødt til at ændre sig. PVC-filmen er ikke bange for vand og vil ikke miste sit udseende overhovedet.

Sådan installeres loftet selv - Armstrong.

Sådan installeres loftet Armstrong. Blandt de russiske og udenlandske producenter af loftfliser er en af ​​de smukkeste, spektakulære, komfortable og samtidig ret økonomiske.

Blandt de russiske og udenlandske producenter af loftfliser er Armstrong-loftsfliser en af ​​de smukkeste, spektakulære, komfortable og samtidig ret økonomiske loftafslutninger.

De kan ses i næsten hvert tredje rum. Og det er forståeligt - det er ganske enkelt at installere dem ganske enkelt, og det er slet ikke nødvendigt at ringe til hele teamet af assistenter. Desuden er de helt dekoreret og lydisolerede i lokalet.

Hvad kan være nyttigt under installationen:

Sådan laver du et nedhængt loft selv: en beskrivelse af stadierne af arbejdet.

Beskrivelse af faser, hvordan man laver et loft og en liste over nødvendige materialer og værktøjer. Spørgsmålet om, hvorvidt.

Efter færdiggørelsen af ​​alt montagearbejde på gipspladens loftkonstruktion, kan du gå videre til installationen af ​​strækloftkonstruktionen, som er en fuldstændig procedure, da du selvstændigt skal købe de nødvendige værktøjer, som ikke længere kan være nyttige. Udformningen af ​​hele loftkonstruktionen, som kan kombinere brugen af ​​spændeklude og gipsvæg, skal udføres af en specialist. Nøjagtig bestemmelse af sammensætningen af ​​de nødvendige materialer, deres korrekte brug vil gøre det muligt for lang tid at bevare loftets design og ikke gøre sådanne reparationer meget ofte.

Armstrong hævet loft: fordele og egenskaber.

Trods det faktum, at navnet på vores hævede lofter Armstrong er blevet et husnavn for vores forbruger, er det umuligt at endda alt mineral.

Designtyper af loftslofter

LED lamper i et falsk loft - rentabel, smuk og moderne.

LED-lamper i et falsk loft - rentabelt, smukt og moderne Det sidste trin i reparation af loftet er installation af belysning. Korrekt design vil gøre interiøret holistisk, visuelt øge.

Gennem hullerne til ydersiden få løkken forlagte trådene. En anden mulighed er også brugt: to ledninger er lagt, fra det yderste hul mod den anden.

Loftet af deres gipsfiber (gvl), enheden, installation af egne hænder.

Under reparationen i lejligheden beslutter mange ejere at trimme loftet med gipsfiber, hvilket ikke er underligt, fordi en sådan udsmykning er.

Efter tilslutning af det første ark til rammen kan du fortsætte med installationen af ​​den anden plade. Det bør fastsættes på samme måde som den første. Men til at begynde med er det nødvendigt at smøre enden med en særlig lim på de steder, hvor de to plader kommer i kontakt i den færdige struktur. Først efter at du har udført denne procedure, kan du installere den næste plade. På samme måde skal du vedhæfte hver efterfølgende plade.

Armstrong hævet loft: beregning af komponenter og materialer.

Suspended lofter er blevet en populær løsning til at gemme kommunikation, udjævning af overfladen og installation af lys i nogen.

For en slat på 0,6 meter anvendes en koefficient på 1.388, og for lameller på 1,2 meter - 1,26. Dette skyldes, at små strimler er mere bekvemme til installation og giver en mindre rest. Et hjørne på 0,3 meter kræver multiplikation med en faktor på 0,17.

Hvilke typer af vaskbare lofter "Armstrong" kan findes i salg

Armstrong hæmmede lofter findes i butikker, kontorer og andre steder. Et sådant loft består af en metalramme, suspensioner og loftkassetter. Med Armstrong-loftet er der lavet et stort antal designløsninger, det er nemt at installere og om nødvendigt kan demonteres og monteres igen.

Med Armstrong-hæmmede lofter kan du øge lydisoleringen af ​​et værelse og forbedre akustisk ydeevne. Derudover er det let at skjule rør og andre tekniske kommunikation bag disse strømme, du kan installere belysningsarmaturer og installere ventilation i dem.

Typer af hævede lofter "Armstrong"

Der er flere typer Armstrong loftsystemer: økonomiklasse, prima, fugtighedshæmmende hygiejnisk og akustisk.

Suspenderet lofter "Armstrong" økonomiklasse er installeret i alle lokaler, der ikke stiller store krav til fugtresistens, akustik eller hygiejne. Denne type omfatter paneler "Baikal", "Oasis", "Tatra", "Oasis +" og andre.

Suspended lofter "Armstrong" type prima er præget af øget styrke, brandmodstand og fugtmotstand, forbedrede akustiske egenskaber. De har normalt en dekorativ tekstur. Armstrong fremstiller prima klasse lofter: Prima duna, Prima +, Prima sletten, Prima casa, Prima adria, Prima fint fissured.

I rum med stor betydning, hyppige temperaturændringer eller øgede hygiejnekrav, såsom svømmebassiner, saunaer og vaskerum, bruges Armstrong fugtbestandige lofter. Disse kan være panelerne "Mylar" eller "Newtone Residence".

Armstrong-systemets hygiejniske lofter er belagt med en speciel antibakteriel belægning, der forhindrer bakteriens vækst og spredning. Derfor er disse lofter monteret i institutioner, hospitaler og fødevareforarbejdningsvirksomheder.

I lokaler, der kræver god akustik eller lydisolering, for eksempel i auditorier, er skoler, kontorer, Armstrong akustiske lofter, såsom Neeva eller Frequence, installeret.

Brug af akustiske lofter i Armstrong Frequence-systemet i en restaurant

Fugtbestandige lofter fra Armstrongs firma

For at være sikker på, at loftet ikke deformeres og ikke mister tiltrækningskraft, skal der i rum med høj luftfugtighed anvendes fugtbestandige lofter.

Armstrong fremstiller to typer vandtætte lofter: Newton og Ceramaguard.

 • Materialet til fugtbestandige lofter "Newton" er calciumsilicathydrat. Dette er en tynd, men modstandsdygtig over for skadespladen.
 • Plader til fugtbestandige lofter "Ceramaguard" er lavet af mikrofiber med brug af keramiske tilsætningsstoffer. På grund af brugen af ​​tilsætningsstoffer har pladerne en høj overfladetæthed. De har høj modstand over for aggressive og kemiske miljøer og klor damp, så de anvendes i rum, hvor vanddesinfektion udføres. Lydisoleringen af ​​Ceramaguards fugtbestandige lofter er over gennemsnittet.

Vandtæt loftsystem "Armstrong" i poolen

Hygiejniske lofter af firma Armstrong

På plader til hygiejniske lofter påføres der en speciel antibakteriel belægning, der forhindrer reproduktion af skadelige mikroorganismer. Sådanne lofter har fugtbestandighed. Hygiejniske lofter af Armstrong anbefales at blive brugt i sådanne virksomheder:

 1. I medicinske og andre medicinske institutioner, hvor det er vigtigt at forhindre væksten af ​​skadelige mikroorganismer.
 2. På virksomhederne i fødevaresektoren. Ved sådanne virksomheder skal hygiejnebestemmelserne overholdes nøje, fordi produkter skal være sikre for slutbrugeren. I butikkerne i fødevareindustrien er der øget forurening, derfor anvendes lofter med høj modstandsdygtighed mod fugt og fedt der.
 3. I børnepasningsfaciliteter. Da barnets immunitet stadig er svag, og kroppen er modtagelig for patogeners skadelige virkninger, skal lofter ligesom andre færdiggørelseselementer beskytte børn mod infektion med smitsomme sygdomme.

Armstrong fremstiller hygiejniske lofttyper:

 • Plader "Bioguard" - Beskyt mod patogener, modstå forurening og let at rengøre.
 • Mylar plader er lavet af polyesterfilm, derfor støtter de støvet godt. De absorberer lyden godt, og de kan bruges til at isolere rummet fra fremmed støj. Derudover har disse lofter en god fugtighedsbestandighed, og derfor kan de vaskes.
 • Pladerne "Parafon Hygien" anbefales at blive brugt i børnehaver og medicinske institutioner, da de perfekt beskytter ikke kun skadelige mikroorganismer, men også mod støj. Disse plader absorberer lyd meget godt.

Armstrong Hygiejnisk Loft på en medicinsk facilitet

Armstrong hævede lofter

Da Armstrong systemets loftsystem kom ind på markedet, forårsagede det mistillid. Nu er produkterne fra dette firma fortjent fortroligt og populært. Armstrong plader blev brugt selv i Sochi under opførelsen af ​​faciliteter til OL: Adler-Arena Speed ​​Skating Center, Adler Station og andre faciliteter.

Nu anerkender ikke-professionelle lofter lavet med materialer fra Armstrong, og dette navn er blevet et husstands navn. Ingeniører, der arbejder på dette firma, forbedrer løbende deres produkters produkter og indfører nye teknologier i produktion, hvilket har en positiv indflydelse på produkternes kvalitet.

Ved udgangen af ​​2013 byggede Armstrong sin fabrik i Den Russiske Føderation. Installation af udstyr og dets justering, ifølge eksperter, vil tage omkring 15 måneder. De første Armstrong-produkter, der blev fremstillet i Den Russiske Føderation, skulle fremstå i 2016.

Denne type loft er hurtigt monteret og let at rengøre. Ved skader på en af ​​pladerne er det let at udskifte uden at røre resten af ​​overfladen. Fotoloft "Armstrong" viser de bedste muligheder for gennemgang.

Armstrong Hygiejniske lofter Specst

Hygiejniske lofter er hængende loftsystemer, der kan modstå konstant vådrensning med brug af vaske- og desinfektionsmidler, vask under højtryksvand, uundværlig inden for rene rum. Overfladen af ​​loftfliser som følge af brugen af ​​antimikrobielle behandling har en stærk undertrykkende virkning på væksten af ​​patogener af svampeinfektioner, bakterier og mikroorganismer.
Virksomheden IRBIS for værelser med de strengeste hygiejniske krav giver dig hygiejniske lofter hos førende verdensproducenter!

Plader med ekstremt strenge hygiejniske krav skal være resistente over for desinfektionsbehandling, som er i stand til at modstå skarpe udsving i temperatur og fugtighed, mens de ikke deformeres og samtidig skal beskytte mod støv og andre mulige partikler fra det tekniske rum over loftet ind i selve rummet.
Hygiejniske lofter kan anvendes i medicinske institutioner, hospitaler og klinikker, laboratorier, elektroniske industrilokaler, medicinalindustrien, tandlæger, kulinariske industrier, fødevareforretninger, svømmebassiner, cateringvirksomheder: barer, restauranter, caféer og andre specielle steder.
Forskellige typer af hygiejnepaneler er blevet udviklet:

 • Baktericid maling, som behandlede overfladen af ​​disse loftsplader forhindrer væksten af ​​bakterier, har bakteriedræbende og antifungale egenskaber, reducerer risikoen for infektion og infektion, har en høj modstandsdygtighed mod fugt, fedt og klor damp;
 • loftsplader har en overflade af aluminiumsfolie dækket med et lag vinyl, som det kan vaskes uden demontering, pladerne behandles med en sammensætning, der er et effektivt bakteriedræbende og antisvampemiddel på overfladen af ​​loftet;
 • Højdensitets mineralfiberpladeplader er dækket af en glat polyesterfilm, der forsegler forpladen og kanterne på pladen, hvilket giver overfladen ekstraordinær styrke og afviser støv;
 • en gruppe af metallofter, med en speciel efterbehandling belægning med aktive antibakterielle egenskaber; kan vaskes, opfylde de strengeste krav med hensyn til renlighed og hygiejne mv.

Ved valg af loftsystemer er det ekstremt vigtigt at forstå, at ikke kun konstant høj luftfugtighed, men også skarpe udsving i temperatur og fugtighed kan have en negativ effekt på dem.
Fugtighedssvingninger kan forekomme om natten, også når bygningen midlertidigt ikke opvarmes, kan temperaturen falde, og fugtighedsniveauet kan stige.
I rum med konstant højt fugtindhold, såsom køkkener og brusere, kan det relative fugtighedsniveau nå 95% eller mere. I et rum hvor flere mennesker samtidig samles, øges den relative fugtighed også dramatisk (en person udsender en liter vand i form af damp om dagen). Fugtbestandighed er loftsystemernes evne til at fungere uden deformation, sagging, vridning, delaminering osv.
Metallofter i værelser med høj luftfugtighed bør ikke udsættes for korrosion.
Fugtbestandige lofter er designet til at fungere under høj luftfugtighed og ikke i vand, når fugtigheden er 100%.
Fugtbestandige hygiejniske lofter indgår i værelser med højt fugtindhold og pludselige temperaturændringer, har høje rengøringsegenskaber kombineret med god akustik. De bruges på hospitaler, vaskerier, svømmebassiner, badehuse, i lagerlokaler og i specialiserede lokaler.
I sterile og sterile sterile områder anbefales det at installere loftsplader med glatte overflader og specialophængssystemer (anti-korrosion, ikke brændbart, galvaniseret rustfrit stål osv.)
For langsigtede drift af hygiejniske lofter nødt til nøje at følge producentens anbefalinger, og vi vil altid give dig professionel assistance i udvælgelsen af ​​medicinske loft på brugen af ​​renlighed klasse og udføre installationen af ​​et nedhængt loft af enhver kompleksitet, hvis det er nødvendigt!

Armstrong Fugtbevisede lofter

 1. minvolokno afhenter fugt
 2. pladerne deformeres og farves
 3. i sidste ende loftet kan falde sammen, ude af stand til at bære sin egen vægt

Derfor anbefales det at bruge følgende Armstrong-plader til rum med høj luftfugtighed, eller hvor finishmaterialerne endnu ikke har haft tid til helt at tørre.

 • rockfon lilia 12 mm tykt, overflade type - glat hvid, lavet af stenuld.
 • ceramaguard 15 mm tyk, overflade type - kaotisk perforering, lavet af keramiske og mineralske komponenter.
 • newtone, tynd plade 6 mm tykt, overflade type - hårdt ru, lavet af calciumsilicat

Som det fremgår af beskrivelsen af ​​100% fugtighedsbestandige plader, er de ikke fremstillet af mineralfiber. Dette tillader ovenstående plader at have sådanne høje hastigheder.

Selvfølgelig er priserne på Armstrong-plader med øget fugtmodstand lidt højere end standardindstillingerne.

Du kan finde mange af disse plader på vores hjemmeside og visuelt se deres udseende og læse oplysninger om deres egenskaber. For andre plader kan du også forlade os en ordre.

Hvis du vil finde ud af mere detaljeret, hvilke ophængte plader der passer bedst til dine lokaler - ring til vores specialister.

Vådrumsloft

Lofter i badeværelser, badeværelser, puljer og andre værelser med høj luftfugtighed kræver efterbehandling med specielle materialer, som tåler eksponering for vand, damp, kondensvand og temperaturændringer. Rack og kassettehæmmede lofter med paneler af aluminium, plast, plexiglas og vandtæt mineralfiber opfylder alle disse krav.

Nedhængt loft er et system af slidstærk metalramme og dekorative paneler, der er fastgjort til skinnerne eller placeret i basiscellerne. Takket være korrosionsbeskyttelsen ruster rammeelementerne ikke og tjener mere end 10 år, selv under forhold med høj luftfugtighed. Plast, glasplader og plader fremstillet af aluminium selv er ikke bange for vand, af mineralfiber - behandlet med fugtresistent imprægnering.

Kvalitetsafslutninger kan levere velkendte indenlandske og udenlandske mærker som Albes, Lyumsvet, Bard, Armstrong, OWA og andre.

Falsk loft til badeværelse og pool: de vigtigste typer

Rackloft. Systemet omfatter en ramme og lange smalle paneler (lameller) af aluminium eller plast. Lister af den lukkede type er forbundet med hinanden og danner en kontinuerlig overflade. Åbne lameller er monteret med huller, der kan fyldes med en dekorativ profil eller venstre for bedre ventilation af rummet. Begge typer af designs giver dig mulighed for at slå pladsen. For eksempel vil et tværgående loft i en pool eller et smalt badeværelse visuelt udvide rummet, en diagonal vil skabe et originalt interiør.

Kassette loft. Et træk ved sådanne systemer er en ramme i form af kvadratiske eller rektangulære celler og plader af den passende form. Valget af forbrugere - dekorative paneler af metal, plastik, organisk glas, mineralfiber. Afhængigt af rammens type placeres loftspladerne inde i rummene eller fastgøres til styrene. I den anden variant kan loftet være ideelt lige eller have en streng geometrisk lindring på grund af hullerne mellem pladerne.

Suspended ceiling design for våde værelser

Producenter tilbyder loftsfliser og paneler med forskellig indretning. Du kan vælge paneler med klassisk hvid farve eller nogen skygge på RAL-paletten.

Der lægges særlig vægt på lofter lavet af spejlglas, poleret metal eller plastik med spejlbelægning. Sådanne designs afspejler lys, øger rummet visuelt, gør rummet spektakulært og lyst.

Kunder af eksklusive interiører bør være opmærksomme på frostede plexiglaslofter - du kan vælge paneler af pastel eller lyse farver, med eller uden dekoration, org blød diffus belysning ved hjælp af lamper, der er gemt i loftet over loftet.

Fordelene ved hængende lofter fra pålidelige producenter

Fremragende beskyttelse mod eksterne faktorer - fugt, damp, temperatur ekstremer.

Designer sort - forskellige materialer, farver og teksturer.

Lang levetid - 10 år eller mere.

Enkel eliminering af defekter - ved at udskifte den beskadigede plade.

At beslutte om design af loftet til et badeværelse eller en pool, anbefaler vi at se på vores fotogalleri.

Armstrong hævede lofter

Mineralophængte lofter

Økonomi loftet

Funktionelt loft

Akustisk loft

Hygiejnisk loft

Fugtbestandigt loft

Designer loft

Suspenderede systemer

Minerallofter, eller som de stadig meget ofte kaldes, har Armstronglofterne længe og fast besat deres niche på markedet for hævede lofter. Den består af et ophængningssystem, der er fastgjort til et hvilket som helst loftbasis og dekorative paneler installeret i rammesystemets celler. Vidunderligt udseende, anstændige tekniske egenskaber, bekvem installation og overkommelige omkostninger gør ophængte lofter lavet af mineralfibre de mest populære indtil nu arrangement af loftet rum.

Grundlaget for disse lofter omfatter: mineralfiber, perlit, ler og bindende komponenter: stivelse, latex, affaldspapir og gips. Mineralfiberen der bruges til at lave denne gruppe af lofter er stenuld. En separat gruppe er optaget af glasfiber-minerallofter.

Stor vægt på fremstilling af lofter fra mineralfibre er givet til bindemiddelsammensætningen, hvor produktets tekniske egenskaber, deres fugtighedsbestandighed afhænger. Jo mere latex i pladens sammensætning, jo mere fugtighedsbestandigt loft, der kan bruges i rum med fugtighed op til 95% - 99%. Men det øger produktionsomkostningerne betydeligt sammenlignet med standardlofter, hvor stivelse overhovedet er et bindemiddel.

Mineralfiberpaneler er kendetegnet ved høj brandsikkerhed og akustiske egenskaber (høj lydabsorption).

Nomenklaturen af ​​overfladeteksturerne giver et stort valg til designere og arkitekter - glatte perforerede eller præget overflader; trykte geometriske mønstre og grafisk design; kombination af forskellige typer kanter.

Farveområdet af paneler ud over det traditionelle hvide kan være meget anderledes, hvilket gør det muligt at lave individuelle kompositioner af loftfliser. Men det skal huskes, at maleri panelerne selv kan føre til tab af deres akustiske egenskaber. Hygiejniske plader er malet med bakteriedræbende maling, hvilket begrænser udviklingen af ​​bakterier på overfladen af ​​loftet.


Flere typer af paneler er fremstillet af mineralfibre, udover de traditionelle - lamineret, af keramiklignende mineralfibre og også fra blød fiber.

Traditionelle plader, der udfører dekorative-akustiske funktioner, har en grov overflade med riller i forskellige former. For at give overfladefarven primeres og belægges pladerne med maling.

I laminerede mineralplader kan overfladen konfronteres med forskellige materialer: tekstureret stof; Special glasfiber (herunder malet); aluminiumsfolie (som kan dækkes med en vinylfilm behandlet med et bakteriedræbende eller fungicidt middel); glat polyesterfilm (afstøder støv) og andre belægninger.

Keramisk-formede mineralfiberpaneler er kendetegnet ved deres maksimale modstandsdygtighed over for høje temperaturer, de har bestået damptesten med temperaturer op til 135 ° C. Pladerne er resistente over for virkningerne af kemisk aktive dampe og fugtighed (modstå relativ 100% luftfugtighed ved 40 ° C). Kan installeres i uopvarmede rum.

Bløde fiberlofter har den højeste lydabsorption og er en god løsning til skoler eller hospitaler. Yderligere fordele ved bløde fiberplader er øget fugtresistens og gode brandsikre kvaliteter. Pladens forside er malet for en dekorativ effekt.

Loftpladens dimensioner angiver længde, bredde og tykkelse af den præsenterede plade i millimeter. De mest populære pladestørrelser er 600x600 og 1200x600.

Vægt varierer fra 3 til 8 kg / m2, tykkelse 8-25 mm.

Armstrong minerallofter er monteret på et ophængt system. Loftsplader kan monteres på et synligt, halvt skjult eller skjult fjedringssystem.

Mineralpladens kanter til åbne og semi-skjulte hæmmede systemer er repræsenteret af følgende typer:

Edge Board (bestyrelse)

Plader med en sådan kant har rektangulære kanter og er beregnet til montering på et ophængningssystem med en populær hyldebredde på 24 mm. Overfladen på det monterede loft ser ud til at være næsten fladt.

Tegular Edge (Tegular)

Kanten af ​​pladen ser ud som "skåret" som et skridt. Plader med en Tegular kant er beregnet til montering på et konventionelt ophængningssystem med en bredde på 24 mm. Efter monteringen af ​​pladen med en sådan kant vil suspensionen se lidt "forsænket" i loftets generelle plan.
Ultima Tegular-pladen har en projektionsstørrelse på 8 mm, ikke 6,5 mm

MicroLook Edge (Microluk)

Kanten Mikroluk er visuelt ligner Tegular, og ser også ud som et skridt. Men den grundlæggende forskel ligger i, at pladerne med kanten af ​​Microlook er beregnet til montering kun på T 15-ophængningssystemet (hyldebredde 15 mm). Denne kant giver dig mulighed for visuelt at reducere den synlige del af ophængningssystemet, hvilket gør det så "forsænket" som muligt. Som et resultat ser loftfliserne mere æstetisk tiltalende ud.

Edge MicroLook BE (Microluk BI)

Denne variant af kanten er en variation af Microluk-kanten. Plader med denne type kant har også skarpe kanter, men er designet til montering på Silhouette Armstrong eller Albes Struna hængesystem. Overfladen af ​​loftet efter installationen bliver glat.

Edge Vector (Vector)

På pladerne med denne type kant er der specielle riller på begge sider. For nylig er loftplader med kant vektor stigende popularitet, er det ikke overraskende: deres installation er ikke så kompliceret, men visuelt loft ser meget mere attraktiv! Plader med sådanne kanter er designet til at blive monteret på et Preludeophængssystem med en bredde på 24 mm. Den synlige del af bæreren lukkes efter montering kanterne af pladerne, og virkningen opnået ved "semi-skjult" affjedringssystem. Men i dette tilfælde kan du nemt udføre demontering af enkelte plader og få adgang til loftrummet.

Plader kan monteres i det rum, hvor det tørrede ud, pudsning og maling arbejde er afsluttet, bygget og vinduer og døre. Varmesystemet skal fungere for at sikre en standard driftstemperatur på 15-30 ° C. Relativ luftfugtighed må ikke overstige 90%. Glem ikke, at pladerne, der er konstrueret til en vis relativ fugtighed, kun har garanterede egenskaber inden for dette område.

Armstrong PVC Coating

Armstrong PVC Coating Samlinger

rulle: 183cm x 25m;

fliser: 60,8 x 60,8 cm

rulle: 183cm x 25m;

fliser: 60,8 x 60,8 cm

rulle: 183cm x 16-25m;

fliser: 60,8 x 60,8 cm

rulle: 183cm x 10-15m

rulle: 183cm x 16-25m

rulle: 183cm x 16-25m

rulle: 183cm x 16-25m

rulle: 183cm x 16-25m;

fliser: 60,8 x 60,8 cm

rulle: 183cm x 16-25m;

fliser: 60,8 x 60,8 cm

rulle: 150cm x 20m

FELTEX ™ Company Contacts

 • Tæppefliser
 • Office Tæppe
 • Vinyl flise
 • linoleum
 • Gulvstiften
 • Gulvbelægning

Tillykke til alle russernes forsvarere med en god, venlig og nødvendig ferie den 23. februar!

Kære og kære kolleger!

Vær venlig at acceptere vores mest oprigtige og varme nytårs ønsker.
Hver gang det nye år er udgangspunktet, hvorfra vi starter vores nye, bedre liv!
Lad det kommende år bringe dig nye opdagelser, endnu mere tillid til dine evner,
Styrken af ​​sind og krop, ærlige sejre og sand kærlighed!
Optimisme, uudtømmelig inspiration og positiv holdning, der vil være med dig hver dag i 2018!