Armstrong loftinstallation - manual, video

Det er kendt, at Armstrong lofter er meget udbredt, og alt fordi de er meget nemme at installere. Så meget, at det kan gøres personligt, er installationen meget tilgængelig og enkel. Det har lige stor ydeevne.

Hvis det er beskadiget af vand, kan panelerne let udskiftes med nye. Ved hjælp af hængende lofter kan du omdanne enhver form for interiør, især hvis lofterne i de renoverede lokaler har stærke geometriske eller kosmetiske ulemper. Det er værd at overveje mere detaljeret installationen af ​​et ophængt loft Armstrong

uddannelse

instrumenter

Først skal du finde de rigtige værktøjer. For at udføre installationsarbejde skal du forberede:

 • skruetrækker eller perforator. Værktøjet skal vælges under hensyntagen til det materiale, hvorfra lofterne og væggene blev lavet;
 • Phillips skruetrækker;
 • standard hammer;
 • tænger;
 • et par konstruktions blyanter;
 • niveau.

materialer

 • loftpaneler med en standardstørrelse på 600 x 600 mm;
 • hjørne profil;
 • hovedtransportørskinne
 • Special todelt suspension med klemfjeder;
 • forskellige lameller, seksti centimeter lange og en meter, tyve centimeter;
 • dowel negle.

Er vigtigt. Det er vigtigt at udarbejde et diagram over, hvordan Armstrong-loftet skal installeres, binde alt til et bestemt rum. Takket være dette kan du beregne mængden af ​​det ønskede materiale. Desuden skal du vælge layoutet af alle loftdele.

Armstrong loft monteringsskema

Flere oplysninger om parametrene og komponenterne i Armstrongloftet, som du kan læse i artiklen Armstrong Ceiling - tekniske egenskaber

installation

Armstrong-loftinstallationsanvisningerne er angivet nedenfor og er tidligere blevet opdelt i flere faser.

Forberedende arbejde

Processen og teknologien til montering af dette loftdæksel kan være ret nemt at beherske, hvis du følger absolut alle de nødvendige regler. Kun på denne måde kan en person, der tidligere ikke engang vidste om eksistensen af ​​sådanne lofter, klare det.

Først skal du oplagre med absolut alle de nødvendige byggematerialer, forberede værktøjerne. Det er værd at købe materiale med en lille margin - fem eller ti procent. På grund af dette er det muligt at undgå et ret almindeligt problem i fremtiden, når arbejdet vil blive gennemført, og der vil ikke være nok byggematerialer.

Du skal også yderligere beskæftige sig med valget af typen af ​​loftfliser. Disse plader kan være glatte eller teksturerede. Om nødvendigt kan de males i den ønskede farve ved hjælp af akryl eller vandbaseret maling.

Relativt for nylig begyndte de aktivt at bruge loftpanelerne, som et 3D-billede blev anvendt på. Deres design er meget forskelligt, det er kun begrænset af kundens fantasi.

Blomstermønster på panelerne

Lægge kommunikation

Ved starten af ​​Armstrong-loftet skal du begynde med at lægge alle nødvendige kommunikationer, der ligger under det falske loft. Efter installation af loftinstallationen af ​​kommunikation er det muligt, men mindre praktisk. Suspension system skal vælges afhængigt af vægten af ​​det indlejrede udstyr, som vil blive placeret i et falsk loft. Armstrong hæmmede loftsfastgørelsessystemer er designet til en fordelt belastning på op til 6,5 kg pr. Kvadratmeter, mens nogle typer fastgørelseselementer kan modstå en fordelt belastning på op til 10 kg pr. Kvadratmeter.

samling

Af værktøjerne kan man ikke uden slag, bor, hammer, slibemaskine og sakse til metal. Omkostningerne ved at installere et ophængt loft påvirkes direkte af rummets rum og kvaliteten af ​​de anvendte materialer.

Først skal du markere hele rummet rundt omkretsen ved hjælp af vandrette linjer. For at gøre dette skal du trække sig tilbage mindst ti centimeter fra loftet. For det meste er dette led femten centimeter. Derefter er det ønskeligt at lave en markering ved hjælp af bygningens niveau. Til disse formål kan du anvende en specialfarve. For at gøre en markering ved hjælp af den, skal du lave etiketter i hjørnerne af rummet, idet du tager højde for afstanden fra loftet. Så skal du fastgøre ledningen på et mærke, trække den til den næste. Han vil efterlade et helt fladt mærke. Markér også de andre vægge. Ved hjælp af et oseprostroitel eller et laserniveau kan man betydeligt spare tid på dette stadium af arbejdet.

Efter markering kan du begynde at installere vinkelprofilen. Sådan gør du dette vil vise en instruktionsvideo. Det kan monteres omkring omkredsen af ​​rummet. Alt er fastgjort, hovedsagelig ved neglehinden, hvis diameter er seks millimeter. Den maksimale fikseringshøjde er 40 centimeter. Hvis væggen er træ, skal du bruge skruer, hvis minimale længde er 35 millimeter.

Er vigtigt. Det sker, at installationen skal udføres direkte på gipspladens vægge. I dette tilfælde skal du installere et realkreditelement fra profilen på vægmontering. Men ofte glemmer de bare ham. I så fald fremstilles vinkelprofilerne ikke med skruer. Til dette formål er specialiserede sommerfugleankre brugt.

Loftmærkning

Installationen af ​​Armstrong-hæmmede lofter begynder med markeringen af ​​horisontalerne i det fremtidige falske loft. Ved hjælp af et laserniveau eller vandstand i alle hjørner af rummet med en blyant er der placeret hak. Derefter måles afstanden fra gulvet til disse mærker. Den målte afstand er noteret nær hvert mærke. Dette gøres for at beregne det laveste punkt i loftet, som bliver vejledning ved sænkning af loftet. Det skal altid huskes, at den mindste afstand der kan være mellem et ægte loft og et falsk loft, skal være mindst 15 cm.

Denne afstand er en slags garanti for en vellykket placering af rasterarmaturer på loftet. De resulterende punkter er sammenkoblet ved hjælp af en sporingsenhed. En vinkelprofil 19/24 spidser rundt om rummets omkreds langs sporen (profilens lange side skal røre væggen). Yder- og indvendige hjørner skæres med metalskærer i en vinkel på 45 grader. Det er vigtigt at huske, at suspensionerne ikke skal være under vinkelprofilerne 19/24, ellers bliver den ekstra længde skåret af kværnen og afskæringen fjernes for at indsætte sommerfuglfjederen. Suspensioner er fastgjort med køredukker. For at gøre ledeprofilerne lettere at vedhæfte, bøjes alle kroge på bøjlerne til den ene side.

Montering af lejeskinner

Derefter udføres installation af alle lejeskinner. Den gennemsnitlige længde er 3,7 meter. Hvis rummet er længere, så er det muligt nemt at fastgøre dem til hinanden ved hjælp af låse monteret på skinnerne selv. De skal placeres parallelt med enhver væg, ved hjælp af en trinmeter tyve centimeter.

Reiki kan også placeres i en vinkel. I et sådant tilfælde opnås pladens diagonale layout. Men kompleksiteten kan øges betydeligt.

Parallelt med installationen af ​​bærebjælker udføres ophængning af suspensioner. Takket være dem kan skinnen fastgøres til loftet. Mellem suspensionsstrin bliver meter tyve centimeter. Den allerførste fra væggen skal fastgøres i en afstand af tres centimeter.

Suspensionens design giver mulighed for at justere længden og består også af kun 3 dele:

 • udkast med et øje - denne detalje kan fastgøres i loftet ved hjælp af et anker, en selvdrejende skrue eller en spikhane
 • en krog med en krog - denne genstand kan monteres på en bærebane;
 • fjederophæng - takket være ham, kan du justere suspensionens længde.

Umiddelbart efter fastgørelsen af ​​skinnerne skal du montere skinnerne, en meter tyve centimeter lang. De skal fastgøres vinkelret på lejeskinnerne. Det maksimale trin er seksti centimeter. Fra væggen er indgangen 60 centimeter.

Så er det stadig at sikre de halvtreds centimeter lameller. De skal fastsættes i trin på en meter tyve centimeter. Disse elementer skal placeres parallelt med de vigtigste lejeskinner. Husk at det angivne trin skal følges nøje, fordi der ellers vil være problemer i fremtiden, at panelerne simpelthen ikke kan komme ind i den resulterende celle eller falde ud af det.

Hvis du vil installere armaturer med dine egne hænder, skal du slå den op efter at lærredets ramme er samlet. Derfor er der for at installere armaturer en minimumsafstand fra loftet, hvilket er ti centimeter.

Rammeindretning - installation af guideprofiler

Efter at have fastgjort suspensionerne i loftet, er det nødvendigt at begynde at samle loftrammen. Til dette formål er guiderprofiler installeret - de er hængt på spikrede suspensioner. På tværs og styrprofiler er der huller, hvor der er monteret ophæng, og låsespor. Monteringsmetoden ligner en børnesigner, når det kun er nødvendigt at sætte låsen på den vedhæftede profil ind i et specielt hul i styringsprofilen. Til sidst viser det sig en stærk metalramme, der er fastgjort til pladerne og væggene.

Når du vedhæfter en guideprofil, er der nogle gange en mangel på længden fra en allerede fast profil. I dette tilfælde skal du måle den manglende længde, afskære det manglende stykke profil med metalskærer, fastgør det manglende område til hovedprofilen ved hjælp af låse på profilernes ender. Ledernes kanter er påkrævet at ligge på hjørneprofilen. Ved hjælp af "sommerfugle" sker den vandrette nivellering.

Tværsnit samling

Efter samling af alle guiderne kan du gå videre til samlingen af ​​tværgående profiler, der skal forbindes i en afstand af 0,6 m fra hinanden. De er forbundet ved hjælp af låsespor og låse. På steder, hvor der vil være lamper, skal du styrke rammen med yderligere suspensioner.

I sidste ende skal du have et gitter med en sektionsstørrelse på 60x60 cm.


Når rammen er klar og spotlights er installeret, kan du begynde at lægge loftfliserne.

Bogmærke plader

Det sidste stadium er lægningen af ​​plader. Om nødvendigt kan de let skæres med en almindelig hacksav eller stiksav.

Vær opmærksom. Ønsker du at male pladerne, hvis designet af rummet har brug for det, er det tilrådeligt at lave malingen, før de installeres. Dette kan i høj grad lette opgaven, desuden rammes rammen ikke ved et uheld.

Herefter afslutter installationsprocessen prisen på arbejdet afhænger af kompleksiteten, men du kan se, at der ikke er noget for kompliceret om denne installationsteknologi. Absolut alle de værktøjer, der bruges under installationen, er tilgængelige, og næsten alle hjemmekunstnere har dem. Det blev nævnt om alle nuancer, såvel som funktionerne i dette arbejde.

Hvis instruktionen ikke syntes at være detaljeret nok, så er det muligt at desuden se en video, der forklarer alle de mest interessante øjeblikke.

Armstrong loftmontering

Efter at have set denne video instruktion, samt at bruge den viden, der er opnået efter at have læst artiklen, kan du være helt sikker på, hvordan du monterer dette loftdæksel.

Armstrong hævet loftinstallation trin for trin instruktioner

Installation af et hæftet loft Armstrong er i stand til at mestre selv et barn. Hvis jeg kun havde styrken til at bore et hul med en perforator og at bruge niveauet af hurtige wits.

Men alvorligt, nedenunder forsøgte vi at give en komplet og detaljeret instruktion til den fasede samling af den suspenderede struktur.

Det fremhæver også funktionerne og vigtige punkter i installationen, hvor mange mennesker gør et stort antal fejl. Læs og gør ikke dine fejl.

Vi giver en trinvis vejledning til installation af et hævet loft Armstrong:

TRIN 1

Det er nødvendigt at foretage en komplet installation eller layout af alle tekniske kommunikation og netværk over dit loft.

VIGTIGT

Bemærk at afstanden fra overlapningen ikke skal være mindre end 15 cm

TRIN 2

Markér horisontaler langs hele længden af ​​rummets vægge ved hjælp af et laserniveau, niveau, hydraulisk niveau, linjal eller andet værktøj

VIGTIGT

Med en betydelig (højst 4 m) højde af rummet vil højden af ​​installationen af ​​det ophængte loft nødvendigvis påvirke disse karakteristika i rummet som:

 • varmekonvektion og indendørs luftcirkulation
 • arbejdspladsbelysning
 • generel belysning af rummet

Overvej disse egenskaber ved valg og udformning af monteringshøjden på hævede lofter.

TRIN 3

Installer den L-formede profil langs de markerede linjer ved hjælp af dowel-skruer.

TRIN 4

VIGTIGT

I mangel af et detaljeret projekt er det nødvendigt at bestemme midten af ​​loftet i rummet korrekt for at det kan se de mest æstetiske fremover (og derfor skal symmetrien overholdes).

TRIN 5

Rummets centrum er udgangspunktet for montering af profilen T24, hvorfra paralleller med en tonehøjde på 1200 mm er markeret.

TRIN 6

Fra det centrale punkt, vi definerede, hvor den 1. suspension er monteret på efterfølgende parallelle linjer, er suspensionerne til styringsprofiler monteret i trin på 90 cm. Suspensioner til styringer og andre profiler er fastgjort til gulvet ved hjælp af dykker, ankerbolte, ekspansionsbolte afhængigt af fra konstruktionen af ​​interfloor overlapning eller dækning.

TRIN 7

Vi har fastgjort alle suspensioner, vi monterer styrene i profilen L3600 og L1200.

TRIN 8

Vi justerer niveauet for installation af profiler ved hjælp af særlige "sommerfugle" ved suspensioner.

TRIN 9

Vi forbinder guideprofiler med tværprofil L1200.
Hver efterfølgende tværgående profil er monteret gennem 600 mm.

TRIN 10

Styrket af yderligere suspensioner af installationsstedets rasterarmaturer. Som følge heraf skal vi få en gitterramme med en klynge størrelse på 60 x 60 cm i akserne.

TRIN 11

Vi installerer specielle paneler (ventilationsgitter, klimaanlæg, belysning).

TRIN 12

Vi installerer almindelige paneler på Armstrong-loftet

Ved installation af panelerne er det nødvendigt at bruge beskyttelseshandsker for at forhindre kontakt med mineraluldskomponenter og bevare panelets æstetiske udseende. Og glem ikke at følge tegningspanelerne - kom ikke tilbage fra projektet.

P. S. Du kan gemme flere paneler, da den næste batch af producenten nødvendigvis afviger fra den installerede, og hvis du har brug for en lille reparation, kan uønskede forskelle forekomme.

lad os igen sige kort om fordelene ved Armstrong-type lofter:

 • let reparation
 • evnen til at vælge et antal specificerede egenskaber
 • evnen til at reparere næsten alle tekniske kommunikation uden fuldstændig demontering

og alligevel om nogle ulemper:

 • begrænset design og arkitektoniske valg
 • lav gennemsnitlig modstand mod mekanisk skade
 • obligatorisk reduktion af højden af ​​rummet.

At kende fordelene og ulemperne, at have et projekt, hvad skal du ellers?

Det er rigtigt - trinvise installationsanvisninger for Armstrong-hængende loft!

Det er denne avancerede pakke af viden og færdigheder, der gør det muligt for dig ikke kun at overvåge arbejdet kvalitativt, men endda selv at opfylde dem.

Se videoen om hvordan man laver armstrong loftmontering

Armstrong loft monteringsdetaljer

Armstrongs flisebelagt loft er det mest populære ophængningssystem. Han er værdsat i kontorer og i private lejligheder for hans mange fordele, men han har også sine ulemper. Desuden vil alle detaljer om installation af et Armstrong-loft blive diskuteret og tips og anbefalinger om brugen af ​​denne belægning vil blive givet.

Systemfunktioner

Det præcise navn på denne type belægning er et flisecellet falskloft. I vores land hedder det traditionelt Armstrong med navnet American Manufacturing Company. Det var dette firma, der for mere end 150 år siden begyndte at producere naturlige fiberplader blandt en række andre byggematerialer. Lignende plader i dag bruges til montering af Armstrong lofter. Selv om anordningen og teknologien til installation af sådanne ophængningssystemer er ændret noget, men navnet forbliver som et husstandsnavn.

Armstrong fliser til loftet er rammesystemer af metalprofiler, bøjler, der er fastgjort til en betonbase og mineralplader, der er direkte belagt. Materiale til dem er fremstillet af mineraluld med tilsætning af polymerer, stivelse, latex og cellulose. Farven på pladerne er overvejende hvid, men dekorative belægninger kan have andre farver. Rammens dele er lavet af lette metaller: aluminium og rustfrit stål.

Massen af ​​en mineralplade kan være fra 1 til 3 kg, belastningen pr. 1 kvadratmeter. m. opnået fra 2,7 til 8 kg. Produkterne er overvejende hvidfarvede, de er ret skrøbelige, udsættes for fugt og høje temperaturer, så de opbevares i en pålidelig fugtsikker emballage. Sådanne plader skæres med en almindelig maleri kniv. Der er mere holdbare muligheder, lavet på basis af latex og plast, disse kræver et mere solidt værktøj til behandling.

Fordelene ved Armstrong type loftsbeklædning er som følger:

 • letheden af ​​hele strukturen og nem installation;
 • evnen til at skjule alle uregelmæssigheder og fejl i loftet
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af materialet
 • Muligheden for let udskiftning af plader med defekter;
 • god støjbeskyttelse.

Suspended lofter efter installation form hulrum, som normalt skjuler elektriske kabler og anden kommunikation. Hvis reparation eller installation af nye ledninger er påkrævet, er det let at komme tæt ved det ved at fjerne flere plader, så bliver de simpelthen sat på plads.

Loft af denne type har deres ulemper:

 • da de installeres i en afstand fra loftet, tager de højden fra rummet, og det anbefales ikke at installere Armstrong-systemet i for lave rum;
 • Mineralplader er ret skrøbelige, de er bange for vand, så i værelser med høj luftfugtighed er det bedre at ikke montere dem;
 • Armstronglofter er følsomme for temperatur ekstremer.

Normalt baseret på disse ulemper, vælges visse steder, hvor Armstrong lofter er installeret. Lederne her er kontorer, institutioner, korridorer i forskellige bygninger. Men ofte ejerne af lejligheder i reparation i sig selv sådan dækning, oftest i gangene. I lokaler, hvor der kan være høj luftfugtighed, f.eks. I køkkener, er problemet også let at løse. Særlige typer Armstrong-belægninger sættes: hygiejnisk med beskyttelse mod damp, fedtstop og funktionel, fugtbestandig.

Hvordan beregnes mængden af ​​materialer?

For at beregne mængden af ​​materialer til at installere Armstrong-lofter, skal du generelt vide, hvilke dele de er samlet fra.

Til installation har du brug for standardprodukter med dimensioner:

 • mineralplade - dimensioner 600x600 mm - dette er europæisk standard, der er også en amerikansk version på 610x610 mm, men det forekommer næsten ikke her;
 • hjørneprofiler på væggene - længde 3 m;
 • hovedguider - længde 3,7 m;
 • tværgående styringer 1,2 m;
 • tværgående styringer 0,6 m;
 • højdejusterbare bøjler til fastgørelse til loftet.

Dernæst beregner vi rummet og dets omkreds. Det er værd at bemærke, at vi skal tage hensyn til mulige overlapninger, kolonner og andre interne overbygninger.

Baseret på området (S) og omkredsen (P) beregnes antallet af nødvendige elementer med formlerne:

 • mineralplade - 2,78xS;
 • hjørneprofiler på væggene - P / 3;
 • hovedguider - 0,23xS;
 • tværgående styringer - 1.4xS;
 • Antallet af suspensioner er 0,7xS.

Beregn antallet af materialer til montering af lofter på området og omkredsen af ​​rummet kan være og på talrige borde og online-regnemaskiner tilgængelige på hjemmesider for byggemner.

I disse beregninger er antallet af hele dele afrundet. Men du skal forstå, at kun med et visuelt billede kan du forestille dig, hvordan det faktisk er mere bekvemt og smukkere at skære plader og profiler i rummet. For eksempel har 1 m2 brug for ca. 2,78 stykker af standard Armstrong boards, afrundet. Men det er klart, at de i praksis vil blive afskåret med maksimale besparelser for at bruge så lidt som muligt trimning. Derfor er det bedst at beregne materialernes normer ved hjælp af tegningen med gitteret i den fremtidige ramme.

Yderligere elementer

Som ekstra elementer til rammen af ​​Armstronglofter anvendes fastgørelsesenheder, hvorpå ophængninger er fastgjort til betonggulvet. For dem kan en konventionel skrue med en dowel eller en hylse tages. Endnu en ekstra komponent er lamperne. Til et sådant design kan de være standard, med dimensioner på 600x600 mm og simpelthen indsat i rammen i stedet for den sædvanlige plade. Antallet af belysningsenheder og hyppigheden af ​​deres indføring afhænger af designet og det ønskede niveau af belysning i rummet.

Yderligere komponenter til Armstronglofter kan være dekorative plader med mønstre eller firkanter med cirkulære udskæringer i midten for forsænket spotlights.

Forberedende arbejde

Næste punkt på Armstrong-loftsinstallationsdiagrammet er overfladebehandling. Denne type finish fjerner visuelt alle fejl i det gamle loft, men det er ikke beskyttet mod mekanisk skade. Derfor er det først og fremmest nødvendigt at fjerne den gamle belægning - gips eller hvidvask, der kan skrælle og falde på mineralpladerne. Hvis det eksisterende materiale holdes tæt til loftet, kan du ikke fjerne det.

Hvis loftet overlapper, er det nødvendigt at vandtætte det, da Armstrong loftplader er bange for fugt. Selvom de er funktionelle og fugtsikre, vil dette ikke spare det fremtidige loft mod store lækager. Som vandtætningsmateriale kan du bruge bitumen, vandtæt polymergips eller latexmastik. Den første mulighed er billigere, de sidste to, men dyrere, men mere effektive og ufarlige for boligområder. Eksisterende sømme, revner og sprækker skal repareres med alabaster eller gips.

Armstrongs loftkonstruktionsteknologi gør det muligt at placere rammen 15-25 cm fra gulvpladen. Det betyder, at termisk isolering kan placeres i ledig plads. For at gøre dette skal du bruge en række isolerende materialer: skum, mineraluld, polystyrenskum. De kan fastgøres til det gamle loft på en klæbebase, skruer eller bruge en ramme lavet af en stiv metalprofil, træplader. Også på dette tidspunkt er de nødvendige elektriske ledninger lagt.

Herefter indeholder Armstrongs installationsanvisninger markering. En linje er tegnet langs væggene, hvorpå hjørneprofilerne af den fremtidige struktur vil blive rettet. Mærkning kan foretages ved hjælp af en laser eller et normalt niveau fra den laveste vinkel i rummet. På loftet er markerede monteringspunkter evropodvesov. Det vil også være nyttigt at tegne alle de linjer, langs hvilke tværgående og langsgående guider løber. Derefter kan du starte installationen.

montering

Armstrong gør-det-selv installation er meget let, 10-15 kvadratmeter. m dækning kan indstilles om 1 dag.

For forsamlingen skal du bruge følgende værktøjer:

 • laser eller boble niveau;
 • målebånd;
 • boremaskine eller hammerboremaskine med betonbor
 • Phillips skruetrækker eller skruetrækker;
 • saks til metal eller mølle til skæring af profiler;
 • skruer eller ankerbolte.

Elementer af sådanne lofter er gode, fordi de er universelle, detaljerne i ethvert firma er identiske og er en designer af guider og justerbare suspensioner med de samme fixeringer. Alle profiler, bortset fra hjørnet til væggene, behøver ikke selvskærende skruer eller skruer, de er forbundet via deres eget fastgørelsessystem. For at montere dem behøver du derfor ikke ekstra værktøjer og materialer.

Installationen begynder med fastgørelsen af ​​hjørneskinnerne omkring omkredsen. Det er nødvendigt at fastsætte dem med hylder ned, så den øverste kant går præcis langs den tidligere markerede linje. Selvskærende skruer med dykker eller ankerbolte anvendes, en stigning på 50 cm. I hjørnerne på profilernes led er de lidt skåret og bøjet.

Så er det nødvendigt at skrue fastgørelsesenhederne ind i det gamle loft og hænge alle metalophængene på dem ved de øverste hængsler. Layout af fastgørelseselementer skal være sådan, at den maksimale afstand mellem dem ikke overstiger 1,2 m og fra en hvilken som helst væg - 0,6 m. På steder hvor tungere elementer er anbragt: lamper, ventilatorer, split systemer, bør yderligere suspensioner fastsættes til nogle forskudt fra stedet for den fremtidige enhed.

Derefter er det nødvendigt at samle de vigtigste guider, der er fastgjort til hængerne i suspensionerne i specielle huller og hængt på hylderne på hjørneprofilerne langs omkredsen. Hvis længden af ​​en guide ikke er nok til rummet, så kan du øge den fra to identiske. Som stik skal du bruge en lås på enden af ​​skinnen. Efter indsamling af alle profilerne justeres de vandret med en sommerfuglklemme på hver bøjle.

Derefter skal du samle de langsgående og tværgående lameller. Alle har standardmonterede skruer, der er gevindskårne i slidserne på siden af ​​guiderne. Efter fuldstændig installation af rammen kontrolleres dens horisontale niveau igen for pålidelighed.

Før du installerer mineralpladerne, skal du først installere lys og andre indbyggede elementer. Dette gør det lettere at strække de nødvendige ledninger og ventilationsslanger gennem de frie celler. Når alle elektriske apparater er på plads og tilsluttet, skal du fortsætte med at fastgøre pladerne selv.

Døve mineralplader indsættes i cellen diagonalt, løfter og drejer for at lægge dem omhyggeligt på profilerne. Det skal ikke være for meget pres på dem fra bunden, de skal passe uden indsats.

Under den efterfølgende reparation, installation af nye lamper, ventilatorer, lukning af kabler eller dekorative paneler, er de lette plader simpelthen let fjernet fra cellerne, og efter arbejde er de også placeret i deres plads.

Tips og tricks

Det er værd at huske på, at forskellige muligheder for efterbehandling materialer kan bruges til forskellige institutioner. Til underholdning er skoler, klubber, biografer at hente Armstrong akustiske lofter med høj lydisolering. Og for kantiner, caféer og restauranter er hygiejneplader specielt fremstillet af farvet fedt og et par materialer. Fugtbestandige elementer med latexindhold installeret i pools, badeværelser, vaskerier.

En særskilt type Armstronglofter er dekorative plader. Normalt har de ikke nogle nyttige fysiske egenskaber som beskrevet ovenfor, men udfører en æstetisk funktion. Nogle af dem er en glimrende mulighed for design kunst. Der er mineralplader med præget på overfladen tredimensionelt mønster, med forskellige teksturer, der afspejler lyset glans eller mat, under tekstur af forskellige træarter. Så når du reparerer, kan du vise fantasi.

Afhængig af den højde, som Armstrong loftsrammen sænkes, er det nødvendigt at vælge den korrekte euro-suspension. Forskellige virksomheder tilbyder flere muligheder: Standard justerbar fra 120 til 150 mm, forkortet fra 75 mm og forlænget til 500 mm. Hvis du kun behøver fint finish glat loft uden dråber, så en temmelig kort version. Og hvis det for eksempel er nødvendigt at skjule ventilationsrørene under det nedhængte loft, så er det bedre at erhverve lange armaturer, der kan sænke rammen til et tilstrækkeligt niveau.

I store rum er de vigtigste tværgående styringer let udvidet ved hjælp af låse i enderne. Det er også nemt at skære dem til den ønskede længde. Som ramme til omkredsen kan du anvende egnede profiler af vinkelmetal.

For at simplificere den efterfølgende samling er det bedst at oprette en ordning med perimeter, bærer, tværgående og langsgående profiler, lægning af kommunikation, placeringen af ​​ventilation, lamper og blinde plader, hoved- og ekstra fastgørelsesanordninger. Forskellige elementer angiver forskellige farver. Som følge heraf kan du fra billedet straks nemt beregne forbruget af alle materialer og rækkefølgen af ​​deres installation.

Ved udskiftning og reparation af Armstronglofter er reglerne for demontering som følger: Først fjernes blinde plader, så de afbrydes fra strømforsyningen, og lamper og andre indbyggede apparater fjernes. Derefter er det nødvendigt at fjerne langsgående og tværgående profiler og endelig lejestyrene. Derefter fjernes suspensioner med kroge og hjørneprofiler.

Bredden af ​​metalprofilerne i Armstrong-loftsrammer kan være 1,5 eller 2,4 cm. For at sikre, at mineralpladerne kan monteres korrekt på dem, er det nødvendigt at vælge typen af ​​deres kanter korrekt.

I øjeblikket er der 3 typer:

 1. Stykker med en kant som Board er universelle og pålideligt falder på enhver profil.
 2. Tegulvariationer med en trangkant kan kun fastgøres til guider 2,4 cm brede.
 3. Microlook stepped plader ligger på 1,5 cm tynde profiler.

Armstrong-loftfliserne har en standardstørrelse på 600x600 mm, og der er tidligere produceret 1200x600 sorter, men de har ikke bevist sig med hensyn til sikkerhed og muligheden for at belægge sammenbrud, så de bruges ikke nu. I USA anvendes standarden for plader på 610x610 mm, det findes sjældent i Europa, men det er stadig værd at undersøge mærkning med dimensioner ved køb, for ikke at få den amerikanske version, der ikke passer til metalfastgørelsessystemet.

Armstrong loftsinstallationsværksted er præsenteret i næste video.

Pålidelig loftmontering armstrong gør det selv

På grund af deres design installeres sådanne ophængningssystemer både på kontorer og i boliger. Installation af dette system udføres simpelt og hurtigt, så selv en nybegynder kan klare det og uden hjælp.

Før arbejdet påbegyndes, er det værd at forberede loftrummet: Fastgør al kommunikation under loftet for at forhindre, at de hviler på loftets loftramme.

Monteringsteknologi

Armstrong bruges til at installere loftet ved hjælp af suspensioner. Denne løsning har et simpelt design, men på trods af dette er der flere typer, som bruges under installationen af ​​Armstrong-systemet.

De mest anvendte typer af suspensioner er:

 1. Tråd, den kan laves af almindelig ledning selv, men dens pålidelighed er lav, alt afhænger af ledningens kvalitet, så den bruges meget sjældent.
 2. Hård lige, lavet af metalvinkel, som er fastgjort til loftet, og den anden ende til rammen. Sådanne designs er begrænset til hjørnet.
 3. Justerbar single, i sin sammensætning er der to dele: justeringsbjælken og stangen, som kan bevæge sig ind i den. I dette tilfælde er det muligt at justere rammens installationshøjde, men det kan gøres i et lille udvalg.
 4. Justerbar dobbelt, det ligner den tidligere model, men den har to stænger, som gør det muligt at justere suspensionens længde betydeligt.
 5. Gevindet suspension. Den er lavet i form af en stiv stang med påført tråd, modstår tunge belastninger.
 6. Hård ophængning med justering gør det muligt at justere suspensionens højde ved at indstille fastgørelsesbeslagene.

For at udføre disse værker har du brug for følgende værktøjer og materialer:

 • hammerbor
 • skruetrækker eller skruetrækker;
 • en hammer;
 • nedstryger;
 • måleinstrumenter;
 • en blyant
 • bygning niveau;
 • vandstand
 • plug;
 • plader;
 • hjørne profil;
 • ramme til oprettelse af lameller;
 • suspensioner.

Loftmærkning

For det første er der lavet en loftsordning, og den nødvendige mængde materialer beregnes. Ved hjælp af vand eller laser niveau, på væggen omkring omkredsen af ​​rummet er højden af ​​den fremtidige struktur anvendt.

Armstrong loft monteringsskema

Montering af ramme loft

 1. Ifølge markeringen er hjørneprofilerne fastgjort, fastgørelsespunktet skal være mindst 40 cm.
 2. Suspensioner er fastgjort til loftet i trin på højst 120 cm og monteret på dem bærere. De kontrollerer den horisontale placering af deres installation ved hjælp af et niveau og justerer om nødvendigt det ved at ændre suspensionens højde.
 3. Monteringen af ​​bærestængerne udføres, de gør det med et trin på 120 cm. Hvis de er længere end rummet, bliver de afskåret, og hvis de bliver mindre, øges de ved hjælp af specielle låse.
 4. Vinkelret på støtteskinnerne med en hældning på 60 cm, er der installeret korte skinner, og installationstrinnet og kropscirkulationen skal overholdes.

Hvis du installerer armaturer i Armstrong-loftet, gøres dette umiddelbart efter oprettelsen af ​​rammen, og kontrollerer derefter deres ydeevne.

Hvis alt er normalt, kan du gå videre til installationen af ​​alle andre plader, gøre det fra midten af ​​rummet og flytte til væggen.

Ekspertrådgivning

For at forenkle processen med at skabe et Armstrong-suspenderet regiment og lave en solid, smuk og robust konstruktion, skal du overholde følgende ekspertrådgivning:

 • foreløbige beregninger giver dig mulighed for at købe den krævede mængde materialer;
 • Overvej loftets egenskaber i rummet, hvis du falder på forstærkningen, skal suspensionerne skiftes og antallet øges;
 • Afhængig af de anvendte bøjler kan afstanden fra loftet til den ophængte struktur være anderledes;
 • Tag nogle suspensioner og plader i reserve, da ingen er immun fra fejl, og du behøver ikke at løbe til butikken for det manglende element.

Nyttig video

Installationsvejledning til hængende loft Armstrong, video:

Armstrong loftmonteringsteknologi

Armstrongs enkle loftmonteringsteknologi gør det muligt at montere det selv uden en sådan øvelse.

Overvej denne proces mere detaljeret.

 • Armstrong loftmonteringsskema (vist nedenfor);
 • forbrugsstoffer: loftflise, hængende nåle, lejerprofiler, hjørne, dyb-negle 6x40 til hjørne, ankerkile til suspensioner;
 • værktøj: perforator, maling tråd, metal saks, laser eller hydraulisk niveau, hammer, tænger, blyant og målebånd.

Installationsvejledning

Så hvordan opretter du et armstrong loft med dine egne hænder? Overvej hele processen trin for trin:

Trin # 1. Loftmærkning

Først skal du bestemme, hvilken del af bundloftet der er den laveste. Ikke alle gulvplader er ideelt lige, da SNiP giver mulighed for visse afvigelser fra vandret. For at søge efter det laveste punktniveau (hydro eller laser) anvendes. Hvis du bruger et hydraulisk niveau, skal du markere rummets omkreds i enhver højde, der passer dig, især i hjørnerne - både på indersiden og på ydersiden (hvis der er nogen). Derefter måler afstanden fra loftet til mærket ved hjælp af et målebånd. Hvis du bruger en laser, så sæt mærket er valgfrit. Mål straks afstanden til laserlinjen. Hvor værdien er mindre, er der det laveste punkt.

Derefter markerer vi fastgørelsesstedet for bærehovedet først ved det laveste punkt, idet det sænkes mindst 15 cm fra hovedloftet.

Derefter måler vi afstanden fra dette mærke til markeringen ved hjælp af hydroniveauet eller til laserlinjen. Den resulterende værdi overføres til de andre hjørner.

Derefter forbindes punkterne med hinanden ved hjælp af en maletråd.

Trin # 2. Centrering af loftet

Hvis loftet er centreret, så sidene er det samme trim, så skal du finde midten af ​​rummet. For at gøre dette skal du måle hånden og markere midten. Vi forbinder den modsatte midten af ​​malerietråden - et sted, hvor de skærer i loftet og bliver centrum.

En guide profil, der måler 3,7 meter, vil gå langs den lange linje. Parallelt markerer vi andre linjer i trin på 1,20 m.

Bemærk: Hvis trimningen ikke passer ind i indretningen, skal du eksperimentere med forskydningen af ​​panelerne for at gøre den mindre eller større fra forskellige sider.

I vores eksempel er et rum på 4x6 meter, og ved at have indstillet profilprofilen i midten af ​​rummet, bliver trimmet mod væggen 200 mm. Hvis linjerne forskydes med halvdelen af ​​flisen (300 mm) fra midten, så bliver trimningen 500 mm. Næsten en hel flise. Derfor gør vi forskydningen og fortsætter.

Fra den korte centrale tværlinie på alle parallelle lange linjer er det nødvendigt at lave mærker i trin på maksimalt 1,20 m - langs dem suspenderes, for at guider bliver fastgjort.

Hvis loftet ikke er centreret, lægges linjerne parallelt med enhver lang væg i rummet i en afstand af 1,20 meter fra den i trin på 1,20 m. Fra den korte væg på rummet til suspensioner på alle lange linjer markerer vi punkter med et maksimalt trin på 120 cm.

Trin nummer 3. Fastgør væghjørnerne

Det er meget vigtigt, at når du installerer en stor kant af et hjørne, støder det altid på væggen. For at forbinde dem i hjørnerne, trim enderne på 45 grader, eller gør dem ende-til-ende.

Det er vigtigt! Før du samler Armstrongloftet, skal du først afslutte lægningen af ​​alle kabler, rør og ventilationssystem.

Trin nr. 4. Installation af suspensioner

Suspensioner er fastgjort til loftet ved hjælp af en ankerkile, strengt ved de tidligere markerede punkter med et trin på ikke mere end 120cm.

Trin nummer 5. Installation af rammen

Hovedprofilerne på L3700 har kroghuller (de skal bare hænge på dem) og låse huller til tværprofilerne L1200. Hovedprofilen fra enden, der hviler på hjørnet, skal skæres med metal saks sammen med låsen, så hullet til tværsnitslåsen er under mærket, hvor suspensionen er tilstoppet. Pas på loftet centrering.

Når flere hovedprofiler er installeret parallelt med hinanden, kan de fastgøres til hinanden ved hjælp af tværsnit, hvis låse klikker ind i hullerne i styrene. Trinet mellem dem er 60 cm. I samme princip indsætter vi L600 i tværprofilen. Som følge heraf skal du få en stålkasse med celler 60x60 cm.

For at justere rammen i en vandret position skal du stramme eller løsne suspensionerne ved hjælp af en sommerfuglfjeder.

Trin # 6. Installer loftpladen

Flisen er let at blive snavset, så det skal lægges med rene hænder eller rene handsker. Hun starter rammen diagonalt, drejer og sætter cellen.

Det er hele installationen af ​​Armstrong-hængende loft, hvis instruktion er beskrevet i denne artikel. Observerer det, og du kan gøre alt arbejdet med dine egne hænder!

- Trimning af pladen. Meget ofte, når du installerer Armstrong-loftet, kan det være nødvendigt at trimme pladerne, da ikke alle værelser er multipler på 60 cm. De paneler, der skal reduceres for at passe til cellestørrelserne, afskæres med en malerikniv.

- Lygtelampe. Hvis loftet indebærer placering af lamper, så skal du installere og forbinde dem, så du kan fortsætte umiddelbart efter at du har samlet stålrammen - inden du installerer pladerne. For at gøre dette placerer vi lampen i rillen, da vi tidligere har tilsluttet det til netværket og installeret yderligere suspensioner.

Var artiklen nyttig for dig? Del din mening i kommentarerne.

Del artiklen i sociale netværk:

Armstrong Installation

Armstrong loft type refererer til hævede lofter. Pladcellens struktur giver nem installation og nem udskiftning af elementer, giver dig mulighed for at skjule kommunikation og ledninger, og giver også rummet et stramt og diskret udseende.

Armstrong hævet loft

Fordele og ulemper ved Armstrong lofter

Armstrongs rækkevidde er ret bred: den bruges til afslutning af lofter på offentlige steder og kontorer, sports- og kulturcentre, caféer og butikker. De passer også godt ind i udformningen af ​​lejligheder.

Falsk loft Armstrong fra familien Trulok

Fordele ved Armstronglofter:

 • lav pris;
 • god lyd og varmeisolering;
 • et stort udvalg af pladematerialer giver dig mulighed for at skabe ethvert design;
 • ingen forudgående forberedelse af loftet er påkrævet
 • Enkel installation, der ikke kræver involvering af specialister;
 • evnen til at skjule kommunikations- og ventilationssystemer, for at give nem adgang til deres inspektion og reparation;
 • enkel installation af indbyggede lys;
 • demontering og genanvendelse er mulig (loftssystemet er fuldt sammenklappeligt).

Armstrongloft med naturlige træplader

Ulemperne ved dette design er, at det:

 • sænker lofthøjden med mindst 20 cm, så det er ikke altid egnet til udsmykning af lejligheder;
 • ikke egnet til ikke-standardværelser
 • Beskytter ikke mod lækage;
 • bange for fugt, organiske plader gennemblødes og deformeres.

På grund af den enorme liste over fordele er Armstrongloftens popularitet ikke faldende, på trods af de nye teknologier af suspenderede og nedhængte lofter. Armstrong loft simpelthen nok til at installere egne hænder i en lejlighed eller kontor.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder.

Armstrong loftkonstruktion

Armstronglofter er en ramme af metalplader i form af celler 60x60 cm, hvor hårde eller bløde plader af passende størrelse lægges.

Armstrong er en ramme af metalplader i form af celler, på hvilke plader er lagt

Hårde plader kan være fremstillet af følgende materialer:

 • faste eller perforerede metalplader;

Loftsplader til et falskt loft af tyndt måle stål 0,45 mm belagt med polyester

Armstrongloft med spejlindsatser

Bløde plader er lavet af mineralske eller organiske naturlige materialer. I de senere år har mineralpladerne som en del af kampen om miljømæssig renhed næsten ophørt med at bruge - de indeholder mineraluld, hvor små partikler har en dårlig virkning på åndedrætssystemet.

Armstrong loftsflise farver

Armstrong økologiske bløde plader til lofter bruges ganske ofte, består af genanvendte celluloseholdige råmaterialer og er helt sikre, har en lav vægt og skæres let under installationen.

Armstrong loftfliser

Takets konstruktion samt de rammelementer, der bruges til det, er vist i illustrationen.

Komplet loft Armstrong

 1. Loftplade størrelse 60x60 cm
 2. Transversal T-formet profil, længde - 0,6 m.
 3. Bearing T-profil, længde - 3,7 m. De er placeret parallelt med rummets korte væg, om nødvendigt øget ved hjælp af standardfastgørelser eller savnet overskydende.
 4. Longitudinal T-formet profil, længde - 1,2 m. Fastgjort til bæreren med et trin på 0,6 m.
 5. Loftsophæng med en krog (5a) og en stang (5b). Suspensionstangen fastgøres til loftet ved hjælp af dykker eller ankre og krogen til støtteprofilen. Ved fastspænding (5) justerer de suspensionens højde og sikrer rammens vandrette niveau.
 6. Væg L-formet profil, længde - 3 m. Den er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet med et niveau.
 7. Anker eller dowel til montering af suspensionen i loftet.
 8. Trimmet loftplade, der passer til størrelsen på rummet.

Suspension system elementer

Profilen til rammen kan være metallisk, pulverlakeret eller metalplast. Den almindelige hyldebredde er 15 eller 24 mm, den første bruges til lyskonstruktioner lavet af organiske plader, den anden - til spejl, glas og metallofter med et stort antal indlejrede elementer. Til særligt tunge strukturer anvendes også forstærkede bøjler. Rammen er monteret ved hjælp af standardophæng. Det kræver minimal passform og er hurtigt og nemt monteret som designer.

Vær opmærksom! Armstrong loftfliser kan fremstilles uafhængigt af træpaneler eller MDF. Et sådant design af plader vil give originalitet til rummet.

Beregning af materialer

For at beregne materialerne skal du kende størrelsen på rummet - længden og bredden. De beregner det krævede antal fliser og profiler. Beregningen omfatter flere faser.

Formlen til beregning af arealet af et rektangulært loft

 1. Bestem det ønskede antal fliser. For at gøre dette skal du beregne rummets rum og multiplicere længden af ​​bredden i meter. Det opnåede resultat er opdelt i området af en enkelt flise; for en standardstørrelse på 60x60 cm er det S = 0,36 m. Rund resultatet til et helt tal.

Eksempel: For et værelse på 3,5 x 5 m er rummets rum Sc = 3,5 x 5 = 17,5 m. Antallet af fliser er NP = 17,5 / 0,36 = 48,6. Efter afrunding opnås 49 stykker.

 1. Beregn antallet af vægprofiler. For at gøre dette skal du bestemme rummets omkreds, tilføje længden af ​​alle dens vægge og opdele den ved standardlængden af ​​hjørneprofilen på 3,0 m.

Eksempel: Rummets omkreds er Pк = 3,5 + 5 + 3,5 + 5 = 17 m. Antal vægprofiler er Npr = 17/3 = 5,66 stk. Efter afrunding opnås 6 stykker.

 1. Find antallet af transportørprofiler. De er normalt placeret langs den korte væg i en afstand på 0,6 m fra væggen og 1,2 m mellem profilerne. Antallet af profiler i træk findes som følger: Opdel bredden af ​​rummet ved standard profillængde, svarende til 3,7 meter, og rund resultatet til et større heltal. Antallet af rækker bestemmes ved at dividere længden af ​​rummet ved at installere bæreprofiler på 1,2 meter, afrundet til en større helhed. Antallet af profiler i træk multipliceres med antallet af rækker.

Eksempel: For eksempelrummet i rækken vil der være en profil, da rummets bredde er mindre end standardprofillængden. Antallet af rækker er 5 / 1.2 = 4,16 rækker efter afrunding - 5. Total - 5 bæreprofiler.

 1. Antal langsgående profiler findes som følger: Rummets længde er delt med profillængden på 1,2 m og afrundet op; Rummets bredde er opdelt i et installationstrin på 0,6 m og afrundet. Resultaterne multipliceres.

Eksempel: Antallet af rækker af langsgående profiler er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding viser det sig 5. Antallet af profiler i rækken 3,5 / 0,6 = 5,8 efter afrunding er 5. I alt 5x5 = nødvendigt 25 stk.

Suspensionssystemets længde- og tværgående profiler

 1. Antallet af tværgående profiler findes som følger: Rummets længde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrundet ned; Rummets bredde er divideret med profillængden på 0,6 m og afrundet op.

Eksempel: Antallet af profilrækker er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 4; Antallet af profiler i rækken er 3,5 / 0,6 = 5,8, efter afrunding - 6. I alt 4x6 = 24 stykker af tværprofilen.

 1. Antallet af suspensioner beregnes som følger: Rummets længde og bredde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrunding af begge resultater i en større retning og multiplicering af resultaterne.

Eksempel: 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 5; 3,5 / 1,2 = 2,9, efter afrunding - 3; 5x3 = 15.

Et eksempel på beregning af loftets areal i rummet med uregelmæssig form

For at gøre det lettere at beregne, kan du bruge tabel 1, det er nok at finde et rum af en passende størrelse i det og bestemme det nødvendige antal loftelementer.

Tabel 1. Beregningen af ​​materialet til loftet Armstrong.