Armstrong - hvilken slags materiale er det, hvad er Armstrong lavet af, hvor dårlig er det?

Armstrong er et falsk loft

Det vil sige, at designet består af profiler og specielle mineralplader.

Grundlaget er mineralfiber, det vil sige stenuld behandlet af en bestemt teknologi + forskellige tilsætningsstoffer, latex, gips, stivelse og så videre, herunder genbrugspapir (fabrikanten lyder ikke den nøjagtige opskrift).

Hvad angår skadens skyld er loftet økologisk, men vi skal forstå, at producenterne er forskellige, og hvad der bruges til affaldspapir, er ikke klart.

Armstronglofter er hovedsageligt monteret i kontorer eller andre lokaler, hvor lofthøjden tillader det.

Armstrong "spiser" 250 mm højde minimum og derfor praktisk taget ikke brugt i almindelige lejligheder (undtagen i Stalinki hvor der er tre meter lofter).

Loftet er ikke forseglet, strømmene på toppen er en katastrofe.

Jeg kan også tilføje en meget vigtig kompetent installation, eller rettere forberedelse, glemmer mange "herrer" at forsyne loftet og styrke overfladen, før Armstrong installeres, noget støv fra et sådant loft falder konstant på hovedet.

Armstrong loft hvad er det

Mineralfiberophænget lofter

En af de mest almindelige typer af hængende loft er Armstrong-loftet. Den lette og alsidige design, det klassiske design, der passer perfekt til næsten ethvert interiør, varierede ensartede tilbehør i kombination med den lave pris gjort det ekstremt populært både i vores land og i hele verden. De siger, at dette loft fik navnet fra den amerikanske astronaut Neil Armstrong - den første person at sætte foden på månens overflade, og grunden til dette var den grundlæggende designvariant af dette loft, der ligner en maveoverflade. Men det er nok bare en legende.

Armstrong-loftet er en let mineralfiberbåndskassette omkring 20 mm tykt, placeret på metalskinner fastgjort til loftet med et specielt hængesystem eller endda almindelig ledning (diameter på mindst 2 mm). Armstrongs hovedloftsystem refererer til åbne profilophæng, dvs. til falske lofter, hvor ophængningssystemet ikke er helt skjult og er en del af designet (selvom Armstrong også producerer andre versioner af systemerne). Armstrong kassetter fås i to hovedstørrelser (600x600 og 600x1200 mm) i normale eller fugtbestandige (op til 100% relativ luftfugtighed) versioner. Der er flere design muligheder, blandt hvilke der er forskellige overflade teksturer, cellulære og perforerede kassetter. Armstrong-standardkassetter er praktisk taget ubrændbare og har gode varme- og lydisolerende egenskaber. Men der er også Armstrongs specialiserede loftsystemer med forbedrede akustiske, brand- og fugtbestandige egenskaber. Selv om dette er noget uden for denne artikels anvendelsesområde, er det værd at nævne, at Armstrong også producerer hævede lofter med metalkassetter af tynde plader af elektroforzinket stål med syntetisk sprøjtning samt kombinerede muligheder, hvor stålkassetter er forsynet med en mineralfibercoating til forbedre akustisk ydeevne. Traditionelt er Armstrongs loft hvidt, selvom der findes mange farveløsninger i virksomhedens forsyningsprogram.

De vigtigste fordele ved dette loftsystem er alsidighed og nem installation. Systemet er udformet på en sådan måde, at installationen er mulig i værelser med en hvilken som helst konfiguration, praktisk taget i en hvilken som helst afstand fra det eksisterende loft, hvilket gør det nemt at placere forskellige kommunikations-, ventilationssystemer og klimaanlæg. Samtidig forbliver den nemme adgang til pladsen bag loftet efter installationen af ​​systemet stadig, hvilket er af grundlæggende betydning ved service og genopbygning af kommunikation.

En anden ubestridelig fordel er muligheden for let omorganisering af selve loftet og et stort udvalg af tilbehør. Populariteten af ​​dette loft fik mange virksomheder til at frigive forskellige tilbehør designet specielt til Armstrong-loftet. Her og indbyggede lamper og elementer i ventilationssystemer og klimaanlæg og selv automatiske brandslukningsanlæg. Alle af dem er samlet under de standard størrelser 600x600 mm kassettebånd og 600h1200, og at passe dem blot indsætte i stedet for standard kassette mineralovoloknistye ønskede punkt og slut den til den relevante kommunikation. Desuden er det lige så nemt at gøre dette både under installationen og senere. Og for at overføre f.eks. En lampe eller et balsam output til et nyt sted, skal du bare bytte det samlede element og et af standardsystembåndene.

ANBEFALINGER TIL INSTALLATION:

Det er bedre at begynde at installere Armstrongs loftsystem, efter at al kommunikation beregnet til placering bag det falske loft allerede er lagt som deres installation efter installation af systemet, selvom det er muligt, er mindre praktisk.

Når du vælger et ophængningssystem, skal du være opmærksom på vægten af ​​det indbyggede udstyr, som du planlægger at placere i det falske loft. Indledningsvis er systemet designet til en fordelt belastning på 4 til 6,5 kg / m2, men nogle typer ophængningssystemer kan øge den til 7-10 kg / m².

Først og fremmest bør du markere vandret på den fremtidige overflade af det falske loft. Til dette formål er det nødvendigt at placere det første mærke på enhver væg i rummet i den rigtige afstand fra gulvet eller det eksisterende loft, så det monterede system dækker alle de øverste kommunikationer og fremspring i loftet. I tilfælde af deres fravær og om ønsket placere den falske loftsoverflade i en minimumsafstand fra det eksisterende loft, skal du først måle højden af ​​alt indbygget tilbehør installeret i systemet og tage højde for behovet for deres placering, når du bestemmer den mindste mulige afstand mellem det falske loft og det eksisterende gulv.

Efter installation af det første mærke projiceres det på alle rummets vægge, så de opnåede karakterer nemt kan forbindes med en lige linje ved hjælp af en linjal eller en flad genstand, der kan spille sin rolle. For at overfladen af ​​det falske loft ikke gentager ujævnhederne og hældningen af ​​gulv eller loft, skal fremspringet udføres ved hjælp af vandstand - et åndniveau (mere præcist og mere bekvemt) eller et tilstrækkeligt langt snedkeriniveau (mindre præcist og bekvemt) og tager det første mærke som grundlag afstande fra gulvet eller eksisterende loft på forskellige steder i rummet. Efter at alle rummets vægge er en lige linje, der angiver det horisontale niveau af det fremtidige overflade af det falske loft, kan du fortsætte direkte til installationen af ​​systemet.

Direkte installation begynder med montering på væggene langs den resulterende vandrette linje af en speciel L-formet profil, der leveres med Armstrong-systemet. For at skære profilen i den ønskede størrelse er det bedre at bruge en almindelig hacksav til metal med fine tænder, og at skære hjørnesamlinger, bruge tømrerstole eller brug en grader. Det er nødvendigt at fastsætte profilen, så den danner en hylde på forsiden (malet) nedad. Fastgørelsesanordninger skal vælges i overensstemmelse med vægmaterialet.

Det næste trin er installationen af ​​systemets guideprofiler. Alle har form af en omvendt T men varierer i længden. Den lange profil har slots, og de korte ender på begge sider med små fremspring, der indsættes i slots af lange profiler under installationen. Som et resultat er et gitter dannet af styrprofiler med en cellestørrelse på 600x600 mm eller 600x1200 mm, hvilket afhænger af den loftkonfiguration, som du oprindeligt valgte. Efter montering er gitteret simpelthen fyldt med Armstrong-kassetter og de nødvendige tilbehør placeret på de resulterende hylder. Samtidig er det bedre at starte installationen af ​​nettet fra midten af ​​rummet, så den centrale celle falder på midten. I dette tilfælde vil trimning af de ekstreme celler, som næppe vil svare til rummets dimensioner, være ensartet og loftet vil se mere ud. Guiderne er hængslet på en speciel eller almindelig ledning (med en diameter på mindst 2 mm) eller ved hjælp af specielle hængende elementer, der er to tynde metalstænger, passeret gennem huller i en buet plade - kronblad. Når du installerer systemet ved hjælp af en ledning, skal du først rette tråden ved hjælp af et hvilket som helst mekanisk værktøj for at reducere graden af ​​deformation under belastning og gøre mindst 3 sløjfer ved fastgørelsen til profil- og loftfikseren. Det er bedre at bruge skruer med en ring eller en krog i stedet for et hoved som fastgørelsesanordninger til montering af systemet i loftet, så det ville være mere bekvemt at fastgøre ledninger eller hængende elementer til dem. Skruer til skruer skal vælges ud fra loftets materiale. Hitch bør startes med lange guider, der forbinder dem i serie med korte. Justering af gitteret horisontalt skal ske ved hjælp af et niveau, efter at den er færdigmonteret, og bøjer ledningen ind i eller skifter kronbladene afhængigt af suspensionens type. 2-3 dage efter at loftet har modtaget en fuld belastning anbefales det at justere tilpasningen.

Der er andre systemer af mineralfiber og lignende lofter, blandt andet på det russiske marked, udover Armstrong, DONN, AMF og Ecophon er mest mærkbare. Efter vores opfattelse er deres forskelle fra det ovenfor beskrevne system ikke meget grundlæggende, og vi ser ingen grund til at beskrive hvert af disse listede systemer separat. Lad os kun dvæle på nogle funktioner, som efter vores mening kan påvirke dit valg til fordel for dette eller det pågældende system.

DONN-systemet med hængende lofter har ud over standardstørrelserne på 600x600 og 1200x600 mm kassetter yderligere standarder med størrelser 625x625, 1200x300, 1250x625 og 2400x400 mm. Du kan også bestille mellemstørrelser fra de officielle repræsentanter for dette firma, som vil blive fremstillet og leveret til dig inden for 2 til 3 uger. DONN-lofter har også et specielt Compasso-system designet til at skabe og installere loftelementer af enhver form, dekorative gitterstrukturer og strukturer med ensidig anlæg til væggen. Derudover er der DONN-lofter, forsynet på forsiden med aluminiumsfilm og hvidt syntetisk foring, hermetisk forseglet med kanter og en speciel overfladebehandling, der forhindrer støv i at komme ind. Sådanne systemer er særligt velegnede til laboratorier, computerrum og medicinske faciliteter.

AMF lofter har et stort udvalg af design muligheder og en række tekniske løsninger. Blandt de materialer, hvorfra pladerne fra dette system er lavet, er der ikke kun mineralfibre, men også gips og metal og fiberforstærkede materialer. Dette firma har udviklet og produceret et særligt brandbekæmpelsessystem med lofter, der opfylder brandmodstandsklassen F 30.

Ecophon hængende loftfliser er lavet af højdensitets glasfiber med et bundt af harpiks. De specielle lydabsorberende egenskaber af glasfiber fører til en betydelig reduktion i lydniveauet i lokaler med dette falske loftsystem og for at forbedre deres akustik. I sådanne rum er tale f.eks. Mere læseligt. Det malede overfladelag af Ecophon-plader er lavet af Autex T-materiale, med en række mikroskopiske porer af omhyggeligt udvalgt størrelse og tæthed, hvilket muliggør optimering af penetrationen og modstanden mod lydbølgernes strømning. Ecophon loft systemer har standard plade størrelser 600x600, 1200x600 og 1200x1200 mm.

Nedhængt loft

Hvem blandt os vil ikke gerne se familiens hjemmænd helt og holdent helt ensartet, uden at det går uden problemer, og hvis man indtil for nylig tilpassede de faste grænser i dit hus, det vil sige gulvet, loftet og væggene var en meget besværlig og utaknemmelig ting i dag det er kun et spørgsmål om begær.

Men hvis spørgsmålet kun vedrører et boligtype eller en lejlighed, så er det kun et spørgsmål om princippet, æstetik og personlig smag. Men et forretningskontor, en dyr restaurant, en handelshal eller lignende lokaler er usandsynligt at tiltrække kunder og besøgende til den naturlige krumning af væggene og loftet, hvis dette bestemt ikke er et element af indretning.

Armstrong hævede lofter (fra engelsk - Armstrong)

Armstrong-lofter er meget populære på det russiske marked. Armstrong er et engelsk selskab, der fremstiller og markedsfører forskellige typer byggematerialer og systemer. I øjeblikket er navnet Armstrong fra sin egen næsten omdannet til en nominel. I dag er ordet Armstrong bogstaveligt synonymt med et falsk loft. Imidlertid er produktionen af ​​Armstrong ikke begrænset til dette produkt. Selskabet sælger en bred vifte af komponenter, sælger akustiske plader, tilbyder sine egne løsninger på arkitektoniske og designproblemer, gennemfører seminarer og træninger og forsøger generelt at udvikle sig så meget som muligt og konstant være på toppen af ​​en bølge af det moderne marked.

Suspenderet loft Armstrong har etableret sig på markederne i det tidligere Sovjetunionen fra den bedste side. Kvaliteten af ​​Armstrong-produkter er ideelt kombineret med prisen, og er konstant ved at blive anerkendt af både gipsplastemestere og afslappede elskere.

Det er vigtigt at bemærke, at Armstrong ikke kun er en producent eller marketingmedarbejder af sine produkter. Armstrong Company gennemfører løbende seminarer om innovative projekter (teknisk og design). Armstrong-træning er ikke kun beregnet til fuldtidsansatte, men også til ansatte i seriøse tredjepartsvirksomheder. Alt i alt forbedrer Armstrong konstant og forsøger at kommunikere så tæt som muligt med de faktiske faste kunder af Armstrong-produkter og potentielle kunder.

Suspended lofter og andre Armstrong systemer er en indikator for kvalitet, æstetiske og funktionelle egenskaber. De giver stivhed af former og klarhed af linjer. Ved at købe Armstrong-produkter investerer du i kvaliteten og pålideligheden af ​​dit gipspladesystem.

Fordele og træk ved installationen

En af de mest populære måder at bruge gipsplader på er en affjedret loftsenhed. Bygningssystemet pålideligt og tilsyneladende tog lang tid i konstruktion og reparation - det er nemt at arbejde med det, det er relativt billigt, praktisk og praktisk, især hvis det er produkterne fra gigantene af gipsvægssystemer - Armstrong eller Knauf.

I øjeblikket er de mest almindelige to versioner af sin installation. Den første limes med forskellige mastik. Og den anden er den mekaniske fastgørelse af et ophængt loft med skruer eller skruer til et metal (for det meste) eller trækasse.

I det første tilfælde kan installationen af ​​et hængende loft gøres hurtigere og billigt, og i andet tilfælde vil omkostningerne til finansiering og tid være noget højere. Når der er installeret på en træ- eller metalkasse, oprettes der dog et såkaldt fordybningsrum, som senere gør det muligt at skjule ledninger af strømkabler, telefonledninger, computernetværk og endda rørledninger, ventilationskanaler mv. Desuden kan et sådant ophængt loft Det er meget bekvemt for enheden af ​​den oprindelige belysning, da den giver dig mulighed for at gemme sig i loftet under loftet, så de strukturelle elementer i loftet lyser, ikke beregnet til offentlig visning. Så på hvilken variant af det indhængte loft er det et spørgsmål om hver persons personlige opmærksomhed, selv om det i høj grad er bestemt af tilstanden af ​​hovedvægge og gulvplads.

Som regel bruges i dagligdagen, når man reparerer og bygger butikker, opretter kontorer mv. To typer gipsvæg til at installere et ophængt loft - regelmæssigt og fugtbestandigt. Normal gipsvæg anvendes, hvis der ikke er nogen særlig høje parametre for fugtighed, er det under vores forhold den mest almindelige og krævede gipsvæg. Hvis luftfugtigheden er for høj (f.eks. I badeværelset), skal den være konstrueret af et fugtighedsbestandigt materiale.

Hængende loft monteret på batten, gør det meget billigt og effektivt at opnå fremragende lydisolering. Når du har fyldt pladsen med glasuld eller lignende fyldstof, vil du glemme naboerne over og andre akustiske stimuli en gang for alle. Da det nedhængte loft monteret på batten er mere kompliceret end limet ved hjælp af mastik, vil vi overveje de vigtigste punkter i dens installation.

Nu er sortimentet af tilbehør og forbrugsstoffer til installation ganske bredt. De vigtigste er beslag, beacons, forstærkningsbånd, suspensioner, profiler, selvdrejende skruer, kompensatorer og sæler, vibrationsdæmpere mv. Mv. Mv. En lille, men behagelig bagage - gummi kompensatorer og sæler, som, hvis du ikke husker det i tide, kan du få mange hyggelige overraskelser i form af knirk og metalskrammer på metal.

Kassen er klar, og det fremtidige gipsloft ligger rundt, jeg er ked af det - det ligger midt i rummet og venter på højdepunktet. Et par assistenter med skruetrækkere (glem skruetrækkerne med det samme, hvis du selvfølgelig ikke vil dræbe til reparationer om året eller deromkring), og det nedhængte loft begynder at materialisere. Ved montering opvarmes hovederne til de selvlukkende skruer i gipspladens hovedlegeme og efterfølgende, som ledningerne af de falsede plader, bliver plettet med kitt. Det er selvfølgelig umuligt at finde et enkeltværelse eller rum i verden, hvis kvadrat ideelt set kræver et stort antal lakegipsplader. Det vil sige, at gipsvæg skal skære. Ikke en gang, ikke i en retning, og ikke kun i rette vinkler.

Og det er en fornøjelse at skære gipsvæg under et loft eller andre gipsvægssystemer. En bevægelse med en skarpt skærpet kniv (papirvarer er fremragende) langs bygningsniveauet eller metalprofilen af ​​batten, en skarp, men pæn bevægelse og det fremtidige gipsloft kan let opdeles i dele. Vi glemmer ikke at fjerne den kunstige afskærmning, men kun hvis det er nødvendigt, og et stykke gipsark er klar til at supplere strukturen med den nødvendige tilstedeværelse.

Desuden er alle sømme, hjørner og samlinger kittet med suturfiller - med en brise, og så kommer det glatte stadium af efterbehandlingstæt i flere lag efterfulgt af rensning af det med et smaragdpapir på øjet - under tapetet på skyggen - under mikronmaling og så videre. fantasi nok.

Med alle dets tilsyneladende enkelhed er dette ophængningssystem et meget komplekst og tidskrævende design. Plader af gipsplader tjener som en uundværlig hjælper til at skabe flertallede komplekse loftslofter. Særligt smuk og fascinerende ligner et mesterværk i design og konstruktion i forbindelse med den oprindelige belysning eller belysning.

Yderligere materialer

Enkle tips

For at rense slibemaskinen fra slibemaskinen: For at fjerne rester af hakket kød fra hullerne i slibekværnen, lav en simpel enhed. Sæt gitteret på en lille tallerken lidt mere end gitteret selv og kør gennem hullerne i neglene. Nu, for at fjerne rester af hakket kød fra hullerne, vil det være nok til at sætte en tak på denne geniale enhed.

Midler mod bibidder: Hvis du bliver bidt af en bi, er det først at trække broen ud. Så, for at det bidte sted ikke skal hæves, skal du tørre det flere gange med en svag opløsning af normal blå.

Armstronglofter: Installation og rolle i rumdesign

Suspended systemer giver dig mulighed for hurtigt og smukt at designe lofter uden at bruge de såkaldte "våde processer". En af de mest enkle i implementeringen af ​​strukturer af denne type er Armstronglofter, der først blev udviklet af det eponymous amerikanske firma. Der er endda en legende, at denne type dekoration svarende til månens overflade blev navngivet til ære for den berømte astronaut, der besøgte jordens satellit. I betragtning af dette system som designmulighed for et værelse er det nødvendigt at finde ud af, hvilke typer Armstrong lofter, hvad det er, og hvordan installationen udføres.

Systemfunktioner

Indholdsfortegnelse

Loftets overflade består af lette mineralfiberplader, der ligger i cellerne af en pålidelig ramme. Dybest set er dette et åbent profil system: dette er navnet på falske lofter med ufuldstændigt lukkede fastgørelsesanordninger (de er en del af designet). Armstrong dekorative plader er præsenteret i to størrelser (60x60 cm og 60x120 cm). Hvad angår udseendet af kassetter, kan det være anderledes i tekstur (cellulær eller perforeret). Klassiske paneler har høj brandmodstand, godt modstandsdygtig overfor kulde og støj.

I de enkelte linjer af Armstrong-systemer er visse egenskaber særligt forbedret. Først og fremmest taler vi om loftslofter af metalkassetter til fremstilling af hvilke der anvendes tynde stålplader af stål med et beskyttende syntetisk lag. Du kan også finde sammensatte produkter, hvor en mineralfibercoating bruges til at beskytte ståloverfladen, hvilket øger de akustiske egenskaber. Armstrong klassisk loftfarve - hvid: på kundens anmodning kan kassetten få en ønsket skygge. Specielt stilfulde udseende spejlflader, der bidrager til den visuelle udvidelse af rummet.

Hvad er attraktivt Armstrong

Oprindelig Armstrong-type lofter blev udelukkende designet til industri- og kontorlokaler. Under operationen viste det sig imidlertid, at det også kan bruges til at designe private huse og lejligheder.

Følgende fordele ved designet bidrager til dette:

  1. Cheapness. Uden overdrivelse kan vi sige, at Armstrong er den billigst mulige løsning til et loftssystem.
  2. Byggeri sort. Ud over standard hvide matkassetter kan produkter få ønsket skygge og tekstur. Især smukt se overflader af glas og spejl type. Kassetter kan fremstilles uafhængigt og overholder den krævede størrelse af Armstrong-loftet. I dette tilfælde anvendes selvklæbende film, der efterligner træ, sten, gips osv. Som den endelige finish.
  3. Nem installation. Armstrong behøver ikke specielle konstruktion færdigheder til at installere lofter med egne hænder: det vigtigste er at installere guiderne korrekt, og selv et barn kan implementere installationen af ​​paneler. Den færdige overflade behøver ikke en færdigbehandlet kit eller maling. Hvis nogle af sektionerne under driften bliver alvorligt beskadigede, kan du udskifte den på et minut: det vigtigste er at finde en kassette af den ønskede skygge. Af denne grund anbefales det at købe materiale til installation med en vis margen.
  4. Lav vægt. Til fremstilling af profiler og hjælpelinjer anvendes let aluminiumslegering. Materialet til standardplader og alt trykpresset papirproduktionsaffald. Hvad angår spejlet eller metalliserede overflader, er de også lavet af lette legeringer.

Hvad er Armstrongs loftsystemers popularitet?

Disse er langt fra alle fordele ved konstruktioner, blandt dem er der flere andre positive aspekter, der påvirker ikke kun designen, men også giver belægningen praktisk:

  • funktionalitet. Som andre suspenderede strukturer giver Armstrong systemet dig mulighed for at skjule de mest skæve trækningsområder. Ingen justering er påkrævet før installationen af ​​strukturen. Tilstedeværelsen af ​​en bestemt teknologisk kløft mellem overlapningen og den dekorative overflade gør det muligt at lægge forskellige ledninger der, kabler mv. Umærkeligt. Samtidig overholder vedligeholdelsen af ​​kommunikation ikke nogen hindringer, da pladerne ikke har en stiv fiksering;
  • ventilation af loftet. Dette opnås gennem perforering, som hovedsagelig er tilgængelig på dekorative paneler. I de tilfælde, hvor der ikke er nogen, cirkulerer luften stadig, fordi kassetterne og rammen ikke er tæt forbundet;
  • original belysning. Armstronglofter fra seriøse producenter er normalt udstyret med modulære fluorescerende lamper (de er indbygget i kassetterne). I stedet kan du holde halogen eller klassiske lysarmaturer;
  • fugt modstand. Suspended systemer af denne type er en fremragende variant til design af værelser med højt fugtindhold (køkkener, badeværelser). Det er sandt, at det er ønskeligt at anvende metalliske kassetter;
  • brandmodstand. Dette gælder både metalprofiler og enhver form for lægpaneler;

Tip! Ved anvendelse af konventionelle plader af mineralfibre på steder med høj luftfugtighed er de desuden beskyttet med olie maling.

Lidt om manglerne

Armstrongs loftssvagheder er meget mindre:

  • sænke den samlede højde af rummet. Dette fænomen er iboende i ethvert suspensionssystem, da der for rammerne af rammen er et mellemrum på ca. 80-100 mm nødvendigt. Det er af denne grund, at Armstrong anbefales til brug i værelser med en betydelig højde af væggene;
  • manglende clearance. Der er så mange muligheder for at dekorere plaveplader: Modulerne har normalt en hvid farve og flere designvarianter;
  • lav mekanisk styrke. Ved at lægge mineralfiberpladerne skal der tages højde for deres skrøbelighed. Under drift er det ønskeligt at undgå konstant befugtning af standardkassetter, da skadelige små fibre i luften kommer i luften.

Vigtigste sorter

Lægemoduler i Armstrong-systemer præsenteres i flere varianter:

  1. "Økonomi". Sociale lofter, der er kendetegnet ved god kvalitet til lave omkostninger. "Economy" kassette modellerne kan være forskellige (Baikal, Norma, Oasis): De har alle en lav fugtighedsbestandighed.
  2. "Prima". Disse produkter er i stand til komfortabelt at tolerere endnu 95% luftfugtighed, men i meget fugtige rum er det bedre at ikke bruge dem. Sammenlignet med "Economy" serien anvendes der en højere kvalitet af dekoration her, hvilket gør det muligt at tage lofter i 10 år eller mere. De mest berømte samlinger er Plain, Adria, Cirrus, Dune Plus.
  3. Vandtæt. Modulerne i denne serie er specielt designet til drift i høj luftfugtighedstilstand. Præsenteret af Moular og Newton Residence modeller.
  4. Hygiejnisk. Fantastisk til hospitaler og spisesteder. Moduler af denne type er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed mod fugt, en meget glat overflade og speciel antibakteriel behandling.
  5. Akustisk (Niiva, Freekvens). De har god lydisolering. Ofte er denne form for hængende loft fundet i salgslokaler, børnepasningsfaciliteter, hjemmebiografer mv.
  6. Design. Produktets overflade har en slående forskel med hensyn til respektabilitet fra alle andre typer læggemoduler (for eksempel Armstrong-spejllofter). Dyre design design Vizhual, Grafi Liner og Cellio er normalt udstyret med klubber, restauranter, barer.

Installation forberedelse

Installation af systemet er lettere ved tilstedeværelsen i kittet af alle de nødvendige dele. Af værktøjerne skal du bruge en puncher, en hammer, en tang, en skruetrækker (eller en skruetrækker), en hacksav til metal, niveau, en blyant, en maskerings tråd.

I begyndelsen af ​​arbejdet skal du lave en tegning og beregne Armstrongsystemet. Dette giver dig mulighed for præcist at bestemme mængden af ​​materiale, der kræves, og vælg det optimale layout af moduler med den mindste mængde beskæring. Anvendelsen af ​​udelukkende solide elementer til montering af et system er en sjældenhed, og derfor er det hensigtsmæssigt at planlægge placeringen af ​​alle de skærede moduler mod væggene modsat hinanden, når der opstilles en ordning. Særlige programmer giver dig mulighed for at foretage en meget præcis beregning af Armstrong-design: regnemaskinen kræver kun indførelse af de grundlæggende parametre i rummet.

Systeminstallation

Installation af Armstrong-systemet udføres i denne rækkefølge:

  • vandret layout. For at gøre dette laves et udkast på ca. 100 millimeter fra udkastet, som gør det muligt at montere armaturer uden problemer. Ved at bruge et maleri tråd og et bygningsniveau slog de af en vandret linje langs rummets omkreds;
  • ramme konstruktion. Fra mærkningen installeres de vægprofiler (hjørne): Fastgørelsestykkerne skal mærkes med en frekvens på ca. 40 cm. Montage af understøtningsstrukturer udføres hver 120 cm: Om nødvendigt bliver de enten udvidet eller skåret. Til fastgørelse anvendes specielle justerbare suspensioner, fastgjort til loftet. 120 cm-profilen er installeret 90 grader vinkelret til lagerelementerne med et trin på 60 cm. Rammen er færdig med installation af 60 cm korte strimler (langs støtteprofilerne). De angivne parametre i installationstrinnet skal styres strengt, ellers vil en del af pladerne simpelthen ikke passe ind i cellerne.

Det er vigtigt! Da den mindste højde af den specielle vedhæftning er ganske signifikant (250 mm), er bøjlerne udskiftet med stålpinde eller længder af slidstærk krogformet ledning.

  • installation af lamper. Denne procedure er nemmere at implementere på en nøgle ramme, da nogle af lamperne skal ændres i løbet af testen. Lamper til Armstrong hæmmede lofter er ganske enkelt forbundet - der er plads nok over loftet;
  • installation af plader. Det færdige rammesystem er lagt dekorative moduler. Det er mere hensigtsmæssigt at starte dem med en endeflade, forsigtigt lede dem ind i nicherne mellem profilerne. Om nødvendigt kan pladerne trimmes med en almindelig brevpapirkniv (metaliserede elementer forkortes med en håndsav.) I nogle tilfælde, for at forbedre ventilationen, udskiftes enkelte dele af Armstrong med en speciel gitter.

Armstrong-hængende loft er det enkleste med hensyn til installation af alle lignende strukturer. Dens installation gør det muligt for dig at omdanne rummet betydeligt, hvilket gør det mere moderne og interessant. Det er meget bekvemt, at der samtidig er næsten ingen støv og snavs.

Armstrong

Armstrong - kan betyde

indhold

Efternavn

Armstrong (født Armstrong) er et fælles engelsk efternavn.

  • Armstrong, Adam Vasilyevich (1762-1818) - Chef for Olonetsky og St. Petersborgs fabrikker bidrog til forbedringen af ​​minekunst i Rusland.
  • Armstrong, Billy Joe (f. 1972) - Amerikansk punkmusiker (grupper Green Day, Foxboro Hot Tubs, The Network).
  • Armstrong, Debbie (født 1963) - Amerikansk skiløber, olympisk mester i 1984.
  • Armstrong, James (1728-1800) - Amerikansk leder i kampen for uafhængighed i USA, præsidentkandidat i valget i 1789.
  • Armstrong, John (digter) (1709-1779) - skotsk læge og digter.
  • Armstrong, Jonas (s.

byer

Herudover er Armstrong navnet på en række byer i USA, Canada og andre lande:

  • Armstrong (Iowa)
  • Armstrong (MO)
  • Armstrong (Oklahoma)
  • Armstrong (British Columbia)
  • Armstrong (Argentina)

region

  • Der er 2 amter i USA med navnet Armstrong (eng. Armstrong County):
  • Armstrong County (PA)
  • Armstrong (TX)

Virksomheder

  • Armstrong Whitworth er en engelsk ingeniørvirksomhed grundlagt af William Armstrong.

andre

  • Armstrong Whitworth Whitley - engelsk 2. verdenskrig bomber.

Wikimedia Foundation. 2010.

Se hvad Armstrong er i andre ordbøger:

ARMSTRONG - ARMSTRONG (Armstrong) David (født 1926) er en australsk filosof, der repræsenterer videnskabelig materialisme. Oprettede en teori om centrale stater (neurofysiologiske tilstande i hjernen), hvor mentale (mentale) fænomener fortolkes som...... Filosofiske Encyclopædi

ARMSTRONG - (Armstrong) Louis (kaldenavn Sechmo) (1901 71), amerikansk jazzmusiker trumpeter, cornetist, sanger, leder af jazzbandet. Han var arrangør af en række orkestre og ensembler. Siden 1932 turnerede i mange lande rundt om i verden. Repræsentanten for den klassiske...... Moderne Encyclopædi

ARMSTRONG - Edwin Howard (1890 1954), amerikansk radiotekniker. Han udviklede regenerative ordninger (1913), superheterodyne (1918) og superregenerative (1921) radiomodtagere... Moderne encyklopædi

ARMSTRONG - (Armstrong) Neil Alden (f. 1930), amerikansk kosmonaut. Han blev valgt som astronaut ved NASA (National Aeronautics and Space Flight Agency) i 1962 og beordrede den ombordværende flyvning af Gemini 8 rumfartøjer i 1966. I juli 1969, under...... Videnskabelig og teknisk Encyclopedic Dictionary

Armstrong - n., Antal synonymer: 2 • loft (14) • firma (61) ASIS Synonym Dictionary. VN Trishin. 2013... Synonymer Dictionary

Armstrong - (armstrong) Neil (født 1930), amerikansk astronaut, den første mand at sætte fod på månen. I 1969 udførte astronauter N. Armstrong (skibets øverstbefalende), E. Aldrin (pilot af månekabinen) og M. Collins den første i rumfartøjet Apollo 11...... Encyclopædi af udstyr

Armstrong - I Armstrong (Armstrong) Nilen (født den 5.8.1930, Wapakoneta, Ohio), en US spaceman pilot, flåde officer. I 1955 tog han eksamen fra Purdue University i Lafayette, Indiana, med en grad inden for luftfartsingeniør. Han tjente i dele af flåden, og derefter i...... The Great Soviet Encyclopedia

Armstrong LD - (Armstrong) Louis Daniel (kaldenavn Satchmo) (4 VII 1900, New Orleans 6 VII 1971, New York) Amer. Negro trumpeter og sanger. En af de største repræsentanter for jazz., Medlem af den første Negro. jazz bands i New Orleans. I 1922 kom han ind i... Musical Encyclopedia

Armstrong A. -... Wikipedia

Armstrong A.V. -... Wikipedia

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

  • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
  • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
  • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
  • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
  • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
  • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
  • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

  • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
  • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
  • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

  • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
  • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
  • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

  • Bredde - 60 centimeter;
  • længde - 60 eller 120 centimeter;
  • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
  • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Uafhængig beregning og installation af loftet Armstrong

Hvad er Armstrong-loftet? Dette er et suspenderet loft af den cellulære cellulære type, som anses for at være en af ​​de mest almindelige. Eksperter hævder, at hans egen installation er meget nemmere end at installere andre loftbelægninger. Ifølge dem er Armstrong en af ​​de billigste. Men dette loftdæksel med alle dets fordele har indlysende ulemper.

Armstrong loft type: fordele og ulemper

Armstrong, rasterophæng, billig, det kan monteres med egne hænder. Den indlysende og indlysende fordel er, at denne belægning giver dig mulighed for at opnå næsten absolut termisk og lydisolering. Hvis du monterer Armstrong, vil rummet mellem lofterne blive så omfattende, at det er nemt at rumme forskellige kommunikationer og forskellige belysningsenheder. Desuden er det ikke svært at reparere denne belægning.

Men styrken af ​​"Armstrong" eksperter spørgsmålstegn ved. Faktum er, at loftet af denne type ikke garanterer lækage fra de øvre naboer. Hvis pladerne består af fibre, så er belægningen selv udsat for skade. Derudover eksisterer den krøllede konfiguration af denne dækning ikke. Og hvis vi taler om et diagonalt design, så vil Armstrong koste en dejlig krone og vil være ganske dyr. Kun proffer vil udføre sådan arbejde. Desuden tager selv et professionelt diagonalt design meget tid.

En væsentlig ulempe er, at Armstrong kun er egnet til Stalin-bygget lejligheder. Det reducerer loftet med næsten en kvart meter. Derfor prøver ejere af konventionelle Brezhnev og Khrusjtsjov ikke at bruge denne belægning. Og alligevel er "Armstrong" populært ikke kun i kontorer og supermarkeder, men også i underholdningscentre. Sandt nok er dette loftdæksel en hyldest til indretningen, ikke en økonomisk reparation.

"Armstrong": Hvad er loftets design

Dette loftdæksel er anderledes. På dette afhænger loftets akustik. Tidligere har virksomhederne tilbudt to størrelser på 600 600 eller 1200 med 600. Med den nyeste størrelse truer loftsbeklædning konstant, så næsten ingen tilbyder 1200 600 nu.

Et sådant loft kan være enten blødt, mineralsk og organisk, eller hårdt, for eksempel metal eller spejl eller glas.

Hårdt "Armstrong" er ikke særlig økonomisk. Pladerne er tunge og bør styrkes omhyggeligt. Fastgørelser er ret dyre. Mineral "Armstrong" er også ude af brug. Eksperter fandt ud af, at et sådant loft, for at sige det mildt, ikke er miljøvenligt. I sin sammensætning - mineraluld, som anses for ekstremt skadeligt.

Det bedste valg, måske økologiske plader. De er skabt af papiraffald, set fra økologisk synsvinkel, næsten harmløse. Plader afhængigt af sammensætningen skæres på forskellige måder. Hårdt kræver forarbejdning specials. værktøj (hvis vi taler om glas "Armstrong", så diamant), bliver bløde helt behandlet med en kniv, som hver installatør har.

Profilerne af denne belægning varierer også i form og materiale. De kan være lavet af metal og er malet eller fremstillet af metalplast. I sidstnævnte er der altid særlige huller til suspensionen. Bredden af ​​hylden i dette tilfælde kan variere fra femten til fireogtyve millimeter. Profiler er forbundet ganske standard. De sædvanlige forbindelser er låse med fjedre eller antenner, der er bøjet. Hvis pladerne er forbundet med låse, er det muligt at skære dem i modsat retning fra fastgørelserne.

Til suspensionen "Armstrong" møder et par stænger, lavet af metal. Begge er seks millimeter. Et af kroge er fladt, det andet med en krog. De er forbundet med en særlig forår. Kroge huller er skabt i form af sommerfugle. Suspensionen er let at justere. Nok - klem hullerne og bevæg stængerne. Hvis du sænker hullet ned, bliver stængerne endelig rettet. I en flad bar er den øverste del normalt profileret. Dette er nødvendigt for sikker fastgørelse af suspensionen.

Grundlaget for fastgørelsessamlingen ved Armstrong er enten en dowel eller en metalkollet. Kraven er nødvendig for forbedret suspension. Nogle gange bruges den når stangen er glat og jævn. Kravebøjle er ideel til supermarkeder med store lofter, masser af lamper og ventilationsgitter.

"Armstrong" - den sædvanlige mount, der kan demonteres. Det er nok at køre en flad stang (eller skrue den op) i fastgørelsen (det er ikke nødvendigt at adskille suspensionen), sæt profilen på og juster højden.

Hvilket udstyr og komponenter af Armstrong-loftet tilbydes på markedet?

Armstrong-producenter har taget hånd om komponenter til dette loft. Så til dette loft, kan du vælge og lamper, raster eller loft, og grill til ventilation, og endda klimaanlæg. Hvis pladerne er bløde, kan du selv lave huller til lamperne. Nok monteringskniv og nogle reparationsfærdigheder. Nogle håndværkere gør personligt og huller i form af figurer. Behandling af hårdt "Armstrong", som angivet ovenfor, kræver særlige, nogle gange ret dyre værktøjer.

Mange kunder af sådanne lofter klager over, at fliserne til "Armstrong" fra træ eller laminat ikke eksisterer. Selvom denne belægning ser elegant ud og er billig.

Faktisk kan træet "Armstrong" laves af dig selv. Det er nok at købe brædder omkring seks hundrede millimeter bredt (du kan allerede) og "skære" loftet. Firkanter opsamles i celler ved hjælp af dowels. Hvis der er overskud, skal de trimmes til venstre og højre. Det er bedre at vælge en stærk ramme. Ellers understøttes de langsgående strimler af en særlig ophæng i midten.

Sådan laves en beregning af loftet Armstrong

Armstrong kræver betaling. Ellers vil loftet ikke skabe harmoni med interiøret. Beregninger er nødvendige for at bestemme forbruget af materiale. For det første beregnes omkredsen ved at måle væggene og afrundes op til tre meter. Normalt er dette loftdæksel let at bøje eller skære i hjørnerne af væggene.

Hvis loftet er i form af et gitter, så skal du ikke skære pladerne meget mere end tre meter. Dette er ubelejligt: ​​Der vil være ekstra mellemrum, der skal fjernes ved hjælp af yderligere dækning. Sandt nok er materialerne selv billige, og beskæring påvirker ikke Armstrongs styrke. Nogle bevidst gør yderligere trimning og "nedslid" pladerne, så loftet ikke har et meget stramt udseende.

Udviklerne har allerede beregnet de sædvanlige materialomkostningsalgoritmer for værelser med standardstørrelser. For fx kontorer eller supermarkeder med dimensioner på tre til fire anbefaler de at bruge en transportørprofil på trediveog meter: ca. 80 centimeter materiale per kvadratmeter af loftet selv. I dette tilfælde er profilen i længderetningen - tolv meter. Materialet til det kræver en meter og tres centimeter pr. Loftmåler, tværs - tres centimeter, materiale - 80 centimeter, omkreds - 30 meter og en halv meter materiale. Endelig er suspensionen selv 0,6 stykker pr. Kvadratmeter.

Eksperter på installationsområdet giver typisk en anbefaling at afrunde værdierne for mængden af ​​profil og materiale (men kun hvis profildimensionerne er standardiserede). De anbefaler også at montere omkredsen til væggene i et trin på tres centimeter, hvis vi taler om en blød "Armstrong" uden belastning og ved tredive centimeter, hvis det er en hård eller ladet. I dette tilfælde er enkeltlamper og gitter til ventilation ikke en ekstra belastning.

Disse beregninger gælder dog kun for mellemstore lokaler, hvis areal ikke overstiger 100 hundrede og tyve "kvadrater". Hvis kontoret eller butikken er meget større, skal du bruge en speciel regnemaskine. Han arbejder online i det computerstøttede designsystem.

Det vigtigste at huske - for styrke er eventuelle profiler, der bærer hovedbelastningen, kun monteret parallelt med de korte vægge. Dette gør Armstrong holdbart og hjælper med at spare dækning under installationen.

Nuancerne af monteringsophængsenheder

Suspensionen er normalt monteret bag profilen. Trin en meter og tyve centimeter. Hovednansen - dens knuder ligger ikke længere end femoghalvfems centimeter fra væggene. Dette er dog ikke altid muligt. Derfor er det bedre at montere dem i et skakbræt mønster.

Store belastninger monteres med yderligere suspensioner diagonalt fra hoveddelen. Hvis lasten er meget stor, er det værd at styrke det tættere på hjørnet eller væggene. Ved installation af suspensioner kræves der ikke stor omhu. Hvis de blev vippet under installationen, er problemet let at løse ved at justere højden.

Armstrong loft installation: loftramme detaljer

Det første trin i installationen af ​​Armstrong er montering af omkredsen. Normalt er perimeterhøjden fældet af en målerlængde, dvs. på et bobleniveau. Selvom ofte installatører først måler hvad den vandrette gulvflade er, skal du markere højden i rummets hjørner. Og først da, med en ledning dækket af en meter, skaber de, "slå af" konturen.

Derefter skærer montørerne profilen til perimeteren og fixer den. Hvis væggene er mursten eller beton, så er det bedste monter skruer i dowels. Hvis de har træpaneler, så negle. I sidstnævnte tilfælde er hovedbelastningen på suspensioner. Det er dog kun hensigtsmæssigt, når der ikke er meget mange lamper i loftet. Eksperter anbefaler ikke at spare på suspensioner. Det er bedre for styrken at købe propylenpropper eller endda metalbøjler.

Næste trin er skæring af bærende profiler. Implementeringen af ​​denne fase er kun mulig, når alle hullerne måles. Klippematerialet er kombineret i planker og rundt omkredsen. Listerne skal flyttes adskilt langs længden og ophængene monteret. Hver rem skal være justeret med en ledning. Først derefter monteres forbindelsen, tværgående eller langsgående, og parallelt og langs korsmønsteret. Cross version giver større styrke. Det bruges normalt, hvis loftet kræver isolering eller yderligere kommunikation.

Sådan monteres "Armstrong"? video

Faktisk er forsamlingsmekanismen elementær. Celler stiger og er nemme at installere, når de vippes ind i rummet. Nogle gange sker det, at en del af belægningen faldt skråt. I dette tilfælde skal du ikke stå på det, du skal skubbe ind i hjørnerne.

Hvis loftet er tungt, skal du først montere varerne og kommunikationen til dem, så den flisebelagt gulv, lamper og ledninger til dem. Det sidste trin er installationen af ​​de såkaldte blinde plader.

I modsætning til eksperternes mening er "Armstrong" nem at installere selv i en lille lejlighed, hvor lofthøjden er cirka to og en halv meter. Sandt nok er det ikke nødvendigt at montere fjeder- eller pinhængere. I dette tilfælde vil rummet mellem lofterne ikke overstige en meter eller endog halvfjerds centimeter.

Fæsternes rolle udføres af galvaniserede eller tin hjørner, og bøjlerne er specielle seler. Sidstnævnte kan være lavet af kobbertråd omkring en millimeter bred. De skal strække sig i længden. Suspensionens længde - lidt mere end mellemrummet mellem lofterne.

Normalt skal ledningen skære på forhånd i bestemte segmenter. Den løbende ende er normalt monteret i profilhullerne og fastgørelsespunkterne. Trådenderne er snoet. Hvis en person er i stand til at reparere, tager installationen af ​​en sådan suspension ikke lang tid. Det er normalt lige så lang tid at installere det som en standardhænger.

Eksperter siger: "Armstrong" er endnu ikke ud af mode, og ikke både hvad angår design, og ikke inden for designløsninger. Hvert år tilbyder udviklere både nye elementer til design og nye materialer. Endvidere stiger styrken og pålideligheden af ​​profilerne konstant. Glem ikke om "Armstrong", når det kommer til at erstatte lejligheden loftet. "Armstrong" vil spare dig for unødvendige lyde og holde dig varm. Du kan montere Armstrong med plader lavet uafhængigt af træ i værelserne eller isolere deres balkoner, garager og udhuse. Det vigtigste er lydisolering af loftet i lejligheden eller i rummet, takket være Armstrong.

Detaljeret video om, hvordan du installerer Armstrong-loftet, se i vores video