Armstrong Calculator

Lommeregner giver dig mulighed for at beregne den omtrentlige pris. Find ud af de endelige omkostninger pr. Telefon fra vores ledere.

Ved hjælp af Armstrong-kalkulatoren kan du beregne det omtrentlige antal komponenter til et nedhængt loft og omkostninger. For at finde ud af det nøjagtige antal hjørner, skal du indtaste rummets omkreds; hvis du kun indtaster området, vil antallet af hjørner være omtrentlige.

Du kan kontakte vores firma, loftsakademiet, for en præcis beregning af alle Armstrong-loftkomponenter. For at gøre dette skal du have dimensioner af lokalerne på grundlag af hvilke lederen vil udarbejde et layout af guiderne.

Du kan sende ansøgningen til beregning af komponenter til adressen [email protected]

Armstrong Loft Calculator

Hvis du læser disse linjer, så er dit valg til loftindretning Armstrong-type loftsloft. Det giver ingen mening at nævne en enorm liste over fordele ved denne løsning, bare tilbyde vores beskedne hjælp i form af en gratis online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet.

Armstrong ramme, montage og plader beregning

Denne regnemaskine giver dig mulighed for hurtigt at beregne antallet af følgende elementer:

 • dekorative paneler (plader);
 • vejledninger, som rammen skal gøres til
 • hjørne profiler;
 • suspensioner

dvs. Du vil have alle de nødvendige data til rådighed, som vil være nok til at gå til bygningens supermarked. Selvfølgelig vil du selv kunne estimere alt, men hvorfor, når der er en pålidelig og tidsprøvet online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet?!

Nyttige anbefalinger til arbejdet

Vær ikke bange for at ændre vægprofilens geometri: Hvis du har brug for at sætte det i hjørnerne, kan du altid lave et snit og bøje - for at udføre de samme funktioner som med ethvert hjørne.

Det sker sjældent, at hele loftet er opdelt i firkanter af samme størrelse. Mange producenter i denne henseende rådede at trimme dekorative plader på en sådan måde, at den forbliver omtrent halvdelen af ​​bredden. Men med den rette færdighed er det bedre at ændre pladernes størrelse. Dette vil undgå betydelige overgange og endda gøre forskellen i størrelsen næsten umærkelig.

Hvis det så skete, at jeg var nødt til at trimme panelerne, skulle den skårne række placeres langs væggen modsat døren.

Perimeterprofilen kan fastgøres til væggen i trin på 0,3 til 0,6 m. Det afhænger af belastningen fra rammen, belysningsarmaturerne og pladerne selv.

Bearbejdningsprofiler af relativt korte vægge bør forsøges placeret parallelt. Denne fremgangsmåde skyldes reduktionen af ​​antallet af leddsprofiler, som generelt har en positiv effekt på rammens styrke.

Armstrong hævet loft beregning

Armstrong falsk loft calculator

Online-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter til Armstrong-type loft

Armstrong loft calculator script til websted

Hvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Armstrong loft beregning

Det er ideelt bedre at overlade beregningen af ​​Armstrong-systemet til direkte implementere af den efterfølgende installation, således at Armstrong-loftkomponentberegningen tager højde for alle rummets individuelle egenskaber (kolonner, bjælker, partitioner osv.), Og fejlen minimeres. Ofte tilbyder leverandører af hævede lofter en gratis beregningstjeneste, men det er værd at huske, at det næsten altid er tilfældet med at bruge formler, der giver omtrentlige værdier for antallet af komponenter pr. Loft. Tilsvarende foretages en online beregning af Armstrongs loft på hjemmesiderne for virksomheder, der leverer Armstrongs loftsystem.

Armstrong loftsdesigner

For mere nøjagtige beregninger af forbrug af materialer anbefaler vi, at du bruger online-tjenesten.

Denne service viser et grafisk ledningsdiagram over loftet for en given størrelse på rummet og har også mange intuitive indstillinger.

Armstrong loft beregning - regnemaskine

Armstrong Loft Calculator

Online-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter af Armstrong-type hæftet loft baseret på gennemsnitlige forbrugskoefficienter.

For mere nøjagtige beregninger anbefaler vi at bruge vores service:

eller kontakt specialisterne for at tage højde for alle de individuelle karakteristika ved indretningen af ​​rummet (kolonner, bjælker, skillevægge mv.).

Armstrong loft calculator script til websted

Hvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Armstrong Type Ceiling Calculator

Det er bedre at overlade den korrekte beregning af Armstrong-systemet til ikke-middelmådige loftinstallationsarbejdere for at minimere fejl i beregningerne. Da måling skal tage højde for alle nuancer og egenskaber i rummet som kolonner, bjælker, skillevægge, nicher i væggene og meget mere.

Hvis du beslutter dig for at foretage målingerne selv, så er du specielt opmærksom på omkredsmåling, tage højde for alle nuancer af dine vægge. Når du bestiller Armstrong-systemet, skal du tilføje fra 5% til 10% af materialet for at undgå manglende greb på nogen af ​​komponenterne, hvis omkostninger ved levering kan betydeligt overstige omkostningerne til komponenterne selv og så let at bruge.

Hvis du tvivler på dine evner og viden, er vi altid klar til at tilbyde dig vores service til måling og installation af alle de loftsystemer, vi har til salg. Vi har flere bygge- og installationshold (beboere i Moskva, Moskva og medborgere i Den Russiske Føderation). Du kan bestille (finde ud af prisen) loftsystemet, levering og installation via feedback formularen.

Blive advaret! Online-regnemaskinen giver ikke 100% af det korrekte resultat af beregningen af ​​komponenter, måske ikke en stor fejl!

Beregning af Armstrong-type hængende loft med en pladestørrelse på 600x600mm og 1200x600mm

Armstrong falsk loft beregning formel

S - værelse område
P - rummets omkreds

Beregning af hævede lofter - en regnemaskine

Vælg lofttyperne, angiv området og omkredsen af ​​lokalerne og beregne antallet af komponenter.
Hvis du har problemer eller spørgsmål, ring! Ledere vil hjælpe dig med at beregne og rådgive.

Vælg den type loft, der skal beregnes

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Vi præsenterer kinesiske lofter med Angar paneler 600x600x6 mm. Teksturerne på disse paneler ligner Baikal, men tykkelsen er meget mindre - 6 mm. Disse lofter hører til økonomisegmentet.

Armstrong Calculator

Armstrong Calculator

RESULTAT BEREGNINGER

Tak for ordren, operatøren vil kontakte dig.

Armstrong Loft er en moderne suspenderet struktur, herunder et rammesystem og beklædningspaneler. Rammen består af metalprofiler af forskellige typer og former. Til beklædningen af ​​loftet tilbydes flere paneler: Baikal, Detail, Oasis, Plain, Dune, etc. For at beregne forbruget af loftmaterialer og antallet af Armstrong-armaturer med en lommeregner, skal du:

 1. Bestem omkredsen og området af rummet.
 2. Vælg den ønskede type af modstående plade.
 3. Angiv opsætningen af ​​suspensionen
 4. Indtast dataene i kalkulatorfelterne.
 5. Tryk på "calculate" knappen.

Introduceret online-regnemaskine til beregning af loftet vil Armstrong beregne antallet af følgende elementer:

 • fliser;
 • suspensioner;
 • hjørne profil;
 • ramme guider;
 • armaturer (nummeret kan variere afhængigt af ønsket - standard loftudstyr tilbydes)

Beregningen af ​​komponenterne i loftet Armstrong online på området og omkredsen af ​​rummet vil medvirke til at spare penge og tid - du ved præcis, hvor meget du skal købe de nødvendige materialer.

Med os kan du få gratis råd om valg af loft og ophængningssystem. Vi tilbyder rimelige priser for højkvalitets og certificerede varer. Med en stor ordre tilbydes gratis levering over hele Den Russiske Føderations område.

Regnemaskine og beregning af Armstrong-loft, T-profil og kassetteplade

For at montere Armstrong-hængende loft eller kassetteplade er det nødvendigt at montere skeletet fra T-profilen. Hvor godt rammen skal laves afhænger af loftets levetid og dets udseende. Uafhængig beregning af den krævede mængde materiale er en kompleks og tidskrævende proces. For at spare tid og penge foreslår vi, at du bruger vores gratis, hurtige og bekvemme online-regnemaskine til at beregne det nødvendige antal T-profil, Armstrong-loft og kassetteplade.

Hvordan man laver beregninger

 1. Vælg et T-system (24/25 eller 15/38).
 2. Indtast antallet af m2 og længden af ​​omkredsen m.
 3. Bestem lofttype: Armstrong, kassette eller kun T-profilen (ramme).
 4. Klik på knappen Beregn.

Fordelene ved at bruge en online-regnemaskine:

 • Hastighed - ved hjælp af serviceberegningerne vil der gå et par minutter;
 • Nøjagtighed - vil hjælpe med at undgå mangel eller køb af overskydende materiale;
 • Beregning af en sum penge - du vil vide, hvor meget du skal tælle.

Hvis du har problemer med uafhængigt valg af T-profil eller kassetteplade, vil vores eksperter altid hjælpe dig.

Også for nemheds skyld tilbyder vi at udskrive eller sende os et bord med mængden af ​​alle materialer, som vores ledere hurtigt vil forberede en faktura til betaling.

Når du vælger en T-profil, skal du overveje kanten af ​​kassetten eller Armstrong-loftet. Al vores T-profil (ramme) af god kvalitet, lavet ikke af tin, men af ​​galvaniseret stål og opfylder alle specifikationer.

Sådan vælger du Armstrong-loftet og kassetteloftet

Hvis du har brug for et loftsloft for værelser med stort areal samt for værelser med specielle hygiejne- og hygiejniske krav, så er den bedste løsning at vælge et kassettloft eller Armstrong-loft. For at vælge den ønskede type loft anbefaler vi at du lærer mere om denne type loft på kassettens loftside, Armstrong-loftet.

Armstrong-kassettelofter og lofter har forskellige typer kanter, der påvirker loftets overordnede udseende. Med dette element kan du visuelt udvide rummet og dekorere interiøret. Til forskellige typer kanter passer din type T-system.

 • For microlook-kanten delsystemet T15 / 38
 • Til T24 / 25 delsystem, tegulære og linjekanter

Når du vælger et kassetteloft og Armstrongloft, skal du overveje dets formål og egenskaber. Hvis du korrekt studerer egenskaberne for alle typer plader, så gør du ikke fejl. Hvis det er svært at selv bestemme, kontakt os, og vi vil med glæde nøjagtigt vælge den passende og nødvendige mulighed.

Armstrong falsk loft calculator

Hvis man vælger et hængende loft som et designkontor eller andre lokaler, står hver især over for et problem, men hvordan man tæller antallet af nødvendige komponenter, eller hvordan man beregner det hængende loft Armstrong?

Armstrong loft beregning, som du ved, er udført af en standard formel. For nemheds skyld har vi lavet et værktøj til beregning af Armstrong hæftet loft online.

For at beregne materialer til et hængende loft på vores hjemmeside, skal du vide længden og bredden af ​​loftet, hvor det er planlagt at placere Armstrong.

Vores beregnede loftsberegner beregner ikke kun mængden af ​​materialer, der skal bruges, men beregner også den samlede pris for hele loftet. For at gøre dette skal du i de rigtige felter vælge alle komponenter i det hængende loft: pladen, ophængningssystemet og suspensionens længde, resten, vores kalkulator i det hængende loft vil gøre for dig.

Ved at kende antallet af armaturer vil den beregnede loftsregnemaskine tage dem i betragtning ved beregning af det krævede antal plader.

For at beregne loftet Armstrong brug vores regnemaskine - det er praktisk!

Instruktioner til loftsberegningsenheden

 • Indtast længden og bredden af ​​dit værelse, hvor du planlægger at installere loftet. Bemærk, at brøkværdier skal indtastes gennem et punkt og ikke komma.
 • Vælg den ønskede plade til et hæftet loft. Du kan gøre dig bekendt med teksturen på pladerne til loftet, deres egenskaber og priser i Armstrong loftkatalog. Pladerne beregnes med en 10% margin
 • Vælg et ophængningssystem.
 • Hvis du har brug for armaturer, skal du markere feltet og vælge type armaturer. Du kan se lamperne her.
 • Vælg længden af ​​ophængningen - det vil sige i hvilken højde fra loftet vil du sænke loftet. Alle suspensioner er justerbare, deres maksimale længde er angivet i titlen.
 • Klik på beregningsknappen, og du vil se et bord med priser for hver komponent i loftet og den endelige pris for dit volumen.

  Armstrong loft beregning ved hjælp af online regnemaskine og uafhængigt

  Til installation af loftet er Armstrong forpligtet til at købe komponenter til rammen og beklædningspladerne. For ikke at forveksle med deres mængde skal du vide, hvordan du beregner forbruget af materiale på Armstrongloftet korrekt. Dette vil ikke overpay for overskydende og samtidig købe nok materiale.

  Til bekvemmelighed for dem, der vil installere et sådant loft, findes der på hjemmesiden for leverandører og byggefirmaer en særlig online Armstrong loftsregner. Du kan bruge denne regnemaskine, og du kan selv foretage mere præcise beregninger. For at gøre dette skal du kende enheden af ​​disse ophængningssystemer.

  Armstrong hævet loft

  Armstronglofter

  Denne suspension system blev udviklet af et amerikansk firma specialiseret i produktion af fliser materialer. Armstronglofterne opnåede hurtigt verdensomspændende popularitet på grund af deres konstruktive, tekniske og operationelle egenskaber samt gode eksterne data.

  Deres fordele omfatter nem montering, brugervenlighed og fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber. Og selvfølgelig evnen til at give værelserne noget farve design.

  Suspended frame

  For at beregne Armstrong-loftet skal du vide, hvordan monteringen af ​​rammen.

  Hovedelementerne er:

  • Metal T-formede styrprofiler med en længde på 3,7 m.
  • Korsprofiler med en længde på 1,2 m.
  • Lengdeprofiler med en længde på 0,6 m.
  • Metal perimeter hjørner med en længde på 3,0 m.
  • Justerbare ophængninger til fastgørelse af rammen til understøttende lofter.

  På omkredsen af ​​rummet på væggene med dowels og skruer fast hjørne. Vejledende profiler, der er suspenderet fra loftet til ankerbøjler, indsættes i det med enderne parallelle med hinanden. Afstanden mellem dem opretholdes 1200 mm.

  Installation af en T-formet profil i væghjørnet

  Mellem styrene er fastgjort med tværgående profiler med et trin mellem dem på 600 mm. Som resultat opnås en maskeramme, hvor hver celles størrelse er 1200x600 mm. Disse celler er opdelt i halv langs langsiden ved langsgående profiler, der danner firkantede celler på 600x600 mm over hele området. Dette er størrelsen af ​​de modstående fliser Armstrong European standard.

  Til reference. Der er også modstående plader Armstrong af den amerikanske standard i størrelsen 610 x 610 cm, krævende installation af en ramme med de tilsvarende celler. Men i dag er de praktisk taget ikke brugt.

  Rammontering

  Advarsel! Suspensioner til loftet er kun knyttet til guideprofiler. Afstanden mellem suspensionerne er mindst 1,2 m, mellem suspensionen og væggen - 0,6 m.

  Hvis rummets bredde er mere end 3,7 m, øges styreprofilen ved hjælp af låseforbindelser i enderne. Hvis mindre - skæres til den ønskede længde. Bestemmelse af forbruget af materialer til Armstrongloftet, trimmede profiler skal betragtes som helhed.

  foring

  Facingpladerne afhænger af rammens type, enten indsættes i det fra indersiden eller snapper på plads på ydersiden.

  Som beklædning kan bruges:

  • Mineraluldsplader.
  • Mineralfiberplader.
  • Gipsplader.
  • Metal (stål eller aluminium) plader.
  • Spejlplader.
  • Akrylglasplader.

  Armstrong hævet loft ved brug af glasplader

  Valget af beklædningsmateriale vil påvirke de endelige omkostninger ved reparation af loftet, men ikke på antallet af plader, da de alle har en standardstørrelse på 600x600 mm.

  Sådan beregnes mængden af ​​materialer

  Beregning ved hjælp af en regnemaskine

  Armstrong loftsberegningsberegner giver dig mulighed for at bestemme det krævede forbrug af materialer meget hurtigt uden at fordybe dig i princippet om enheden.

  For at gøre dette skal du have følgende data:

  • Loftareal i kvadratmeter.
  • Omkredsen af ​​loftet i meter.

  Rådet. Hvis der er fremspring, nicher, kolonner i rummet, så skal de også tages i betragtning ved bestemmelse af omkredsen, når man overvejer forbrug af materiale.

  De opnåede data er meget omtrentlige. For eksempel tager de ikke hensyn til lamper og ventilationsgitter, som er indsat i rammens celler i stedet for modstående plader. Derfor vil det være meget mere pålideligt at udføre en manuel beregning.

  Uafhængig beregning

  For nøjagtigt at beregne antallet af alle elementer i rammen og fliserne skal du tegne et diagram over installationen af ​​loftet i målestok. Dette vil være nemt, hvis du har omhyggeligt studeret beskrivelsen af ​​dens konstruktion, der er angivet ovenfor.

  Rammontering

  I eksempelskema A og B foreslået ovenfor er dette henholdsvis bredden og længden af ​​loftet.

  En farvet linie angiver elementets elementer:

  • Brown - perimeter væg hjørne.
  • Rød - guide profil 3700 mm.
  • Blå - 1200 mm tværgående profil.
  • Grøn - langsgående profil på 600 mm.

  Fastgørelse af guideprofiler med suspensioner er angivet med sorte prikker.

  At kende dimensionerne af A og B, vil være let for dig at beregne det krævede antal af alle elementer i strukturen. Og antallet af modtagne celler svarer til antallet af fliser.

  Hvis du er for doven til at tegne et diagram, så er der en formel til beregning af Armstrongloftet for hvert element:

  • Antallet af loftfliser beregnes ved hjælp af formlen Sх2,78.
  • Antallet af guide profiler - S00,23.
  • Antallet af tværgående (1,2 m) og langsgående (0,6 m) profiler er Sх1.4.
  • Antallet af perimeter hjørner - P / 3.
  • Antallet af suspensioner er S x0,7.

  Det er vigtigt! Hvis lydisolerede materialer skal lægges over pladerne, eller hvis lamper og andet udstyr, der øger vægten af ​​konstruktionen, er monteret i loftet, bør antallet af suspensioner også øges.

  Ved montering af massive armaturer anvendes selvfastgørelse til loftet

  konklusion

  Armstrong lofter regnemaskine er meget praktisk, når beregninger skal foretages hurtigt. Men hvis du vil spare penge og ikke få ekstra materiale, er det bedre at tage en simpel blyant og en simpel regnemaskine for at foretage mere præcise beregninger.